مشاهده نسخه کامل
: يك خبر خيلى جدي جديد براى بادست هاوردنى ان فايلها كى با فوق حرفايى مخفى شودن
dlerdler
30-09-2007, 13:26
سلام دوستان من يك نرم افزار را بيدا كردم تما سيديهايى قفلى تضمينى...و كى فايلهاشو باطورى مخفى كرداند كى بانضرى خوديشون هنوز قابل مشاهيد نيست ولى باان نرم افزار ميشة درهاور
نامى نرم افزار Nc 2\3 ان كارو انجام ميدهت
dlerdler
30-09-2007, 13:53
سوبر هيدين كول خورد طوةسطى ما
سلام
دوست عزیز چرا فارسی را درست نمی نویسی ؟؟ من کلی کلنجار رفتم تا فهمیدم منظورتون
از این کلمه طوةسطى ما چیه ؟؟!! خوب لینک دانلود نرم افزار را هم قرار بدهید :)
ممنون
بای
SadeghPM
30-09-2007, 14:30
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که چیزی متوجه نشدم.........
farhad200
30-09-2007, 16:07
سلام دوستان من يك نرم افزار را بيدا كردم تما سيديهايى قفلى تضمينى...و كى فايلهاشو باطورى مخفى كرداند كى بانضرى خوديشون هنوز قابل مشاهيد نيست ولى باان نرم افزار ميشة درهاور
نامى نرم افزار Nc 2\3 ان كارو انجام ميدهت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه واضح بنویسی ما بفهمیم چی میگی؟
e.khafan!
30-09-2007, 16:57
فکر کنم این دوستمون تاجیکیه ، خیلی از یوزرهای انجمن هستن که تاجیکی یا افغانین . به خاطر همین ما واضح نمی فهمیم.
dlerdler
30-09-2007, 17:57
salam ba hamya dostan man bba khshn ka farsi khob balad nestam man iraqi hastam in kar 100% javab ton mida waly man narmaifzarsh nadaram yak hafta pesh az wlati sorya bodam aonja besh kar kardam faqt bakhatry in kar raftabodam 20 anwani cd hai iran bahamray khodam bordam baham
hamashon baz kardin >>>100% javab dad narmafzar baham rai khodam nahawrdam ishtbah kardam qablan in cd ha ba isoboster + ultariso>>>>test kardabodam hanoz file aslesh va inf neshon dad
Eshghe_door
30-09-2007, 18:05
فکر کنم این دوستمون تاجیکیه ، خیلی از یوزرهای انجمن هستن که تاجیکی یا افغانین . به خاطر همین ما واضح نمی فهمیم.
خیلی ممنونم که اومدی ولی برام آف نذاشتی
salam ba hamya dostan man bba khshn ka farsi khob balad nestam man iraqi hastam in kar 100% javab ton mida waly man narmaifzarsh nadaram yak hafta pesh az wlati sorya bodam aonja besh kar kardam faqt bakhatry in kar raftabodam 20 anwani cd hai iran bahamray khodam bordam baham
hamashon baz kardin >>>100% javab dad narmafzar baham rai khodam nahawrdam ishtbah kardam qablan in cd ha ba isoboster + ultariso>>>>test kardabodam hanoz file aslesh va inf neshon dad
سلام
خوش آمد می گم به شما دوست خوبم :10: ببخشید اگر بد صحبت کردم ، فکر کردم شما یک ایرانی هستید
اما تا همینجاش خوب فارسی بلد هستی :31: یک در خواست دارم و این که اگر که می تونی اسم کامل اون
نرم افزار را بنویسید :20:
دوستان عزیز توجه کنید از این نرم افزار مطابق قوانین انجمن (مخصوصا قانون 12 :31: ) استفاده کنید :20:
ممنون از شما :11:
بای
dlerdler
30-09-2007, 19:32
با ايميل جات كن hackers_computer@yahoo.com
matrix2007
01-10-2007, 13:54
من فكر كنم ايشان داره مي گه نرم افزار معروف NC2.3 تمام فايلهاي مخفي داخل يك CD رانشان مي دهد در حاليكه نرم افزار Super Hidden هم آن فايلها را نشان نمي دهد.
ترجمه
سوبر هيدين كول خورد طوةسطى ما
سوپر هيدين گول خورد توي سي دي ما
dlerdler
03-10-2007, 19:59
افرين دوستم ترجمت دروستة طوةسطى ما نا دروستة ازكروه ما اين بزيرهست Super Hidden هم نيشون ميد
SILWESTER
03-10-2007, 23:27
من فكر كنم يه بار ديگه اين تاپيك رو از اول تا آخر بخونم فارسي صحبت كردن يادم بره!!!!!!!!!!!!!!!!
dlerdler
04-10-2007, 03:54
اخر ازيزم شما كردى بلدى البتة نا من كردم عراقى هستم انقد كة فارسى بلدم خوب نيست البةتة 88%ميتوانم بيش سحبت كنام ولى در نويشتنش ان مشكيل دارم شماميكن !!
سلام
من فكر كنم يه بار ديگه اين تاپيك رو از اول تا آخر بخونم فارسي صحبت كردن يادم بره!!!!!!!!!!!!!!!!
ان شا الله که یادت نمی ره :31: این دوستمون که گفتند عراقی هستند و در
تایپ کردن مشکل دارند :20:
اخر ازيزم شما كردى بلدى البتة نا من كردم عراقى هستم انقد كة فارسى بلدم خوب نيست البةتة 88%ميتوانم بيش سحبت كنام ولى در نويشتنش ان مشكيل دارم شماميكن !!
ترجمه :
آخر عزیزم شما کردی بلدی ؟؟ البته نه ، من کرد عراقی هستم ،انقدرم که فارسی بلدم
خوب نیست ؟!! البته 88% میتونم صحبت کنم ولی در نوشتن آن مشکل دارم (شماميكن : منظورتون
چیه؟؟ من نفهمیدم ؟؟ عجب مترجم توپی هستم و خودمم نمی دونستم :31: ) :20:
بای
peyman khatar
04-10-2007, 11:47
سلام
اي واي من كردي بلد بودم ولي نفهميدم كه كردي نوشته ... !!!!
چون دارم يه دانشگاه توي شهر كرد زبان... درس مي خونم ... غرب كشور
dlerdler
04-10-2007, 18:46
chra baman shokhi mikoni peyman>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
peyman khatar
04-10-2007, 21:40
chra baman shokhi mikoni peyman>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
سلام
شوخي نكردم ...!!1
من دانشگاه كرمانشاه درس مي خونم و چندتا رفيق داخل خوابگاه دارم كه اهل مهاباد هستند... الان هم تقريباً مي تونم كردي بخصوص با لهجه ي مهابادي رو بفهمم و يكم هم صحبت كنم ...
همين ...
SILWESTER
05-10-2007, 01:07
آقا ما خيلي مسرور و مبرهن هستيم كه شما در انجمن ما فعاليت ميكنيد. انشا الله كه ادامه داشته باشه.
ولي من در كل نگرفتم چي شد. ميگين برنامه norton commender پوشه هاي به اصطلاح super hidden رو راحت نشون ميده!!!!!!!!!!!!!
يه چيزه ديگه خداييش اين ازيزم رو خيلي باحال نوشتي:31:
dlerdler
05-10-2007, 13:48
دوستم اون كة من ميكم در بوت كار ميكنات انشا اللة نرم هفزار با همراى اموزشى براتو ميرم اكر فرستم باشة من منو از لطف همتون دوستانى ايرانى همتون دوست دارم بخدا
يكي از دوستان يه توضيح در باره اين برنامه يدن ممنون ميشم
والا من يه Nc ميشناسم اونم تحت داس هستش ربطي به اين نداره ؟؟؟
ممنون ميشم كه توضيح بدين.
Ali_Reza_Nazari
31-10-2007, 01:34
منظورش
WinNc 3000
هستش
البته نمي تونه فايل رو از اون حالت خارج كنه
نرو هم نشون مي ده
پس فقط اين همه شوق و ذوق
واسه اين بود كه فقط ديده بشه ؟؟؟
پس نميشه كاريش كرد ؟؟؟ :41:
Ali_Reza_Nazari
01-11-2007, 23:38
بايد ازش با برنامه وين رر بك آپ بگيري
يا با برنامه ultraiso
بعد درايو رو پاك كني
بعد اطلاعات ار از ايميجي كه گرفتي برگردوني
dlerdler
13-12-2007, 10:10
salam hatman ma in kar kardam cd hi ka shrkate hafizlock hifazat kardan ba in nam ha
1_ powr lock
2 - best lock
3 - a.s lock
ke bih tarin qgfl hai irany hast
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.