مشاهده نسخه کامل
: نحوه امتیاز دهی به کاربران
سلام
من دو تا سوال داشتم :
1- بر چه اساسی کابران (مثلا کاربر فعال انجمن ، پرفشنال ، آخر فروم و....) می شوند چون من بعضی از دوستان رو دیدم که با وجود داشتن پست های زیاد در یک زمینه خاص (مثلا برنامه نویسی دلفی) ، ؟هنوز این عناوین به آنها اختصاص داده نشده و هنوز زیر نام کاربری آنها نوشته شده داره خودمونی میشه .
آیا حد مشخصی داره ؟ مثلا عنوان آخر فروم در چه صورتی به کاربر داده می شود ؟ پرفشنال چه طور
2- چرا فروم P30 از دکمه تشکر محرومه ، در فروم مجید آنلاین این دکمه وجود داره و امکان بسیار خوبی برای تشکر از دوستان هستش ولی در p30 برای تشکر مجبوریم یک پست بزنیم
Aminzikzak
30-09-2007, 07:08
خب به جز کاربر فعال همه عناوین بر اساس تعداد پستها به طور خودکار به کاربران داده میشه ...
مثلا آخر فرومباز بعد از 1000 تا پست بود اگه تغییر نکرده باشه ...
سلام
عنوان کاربر فعال یک انجمن خاص ، در صورتی که کاربر در اون انجمن پست زیادی داشته باشه داده میشه ؟
یا...
Aminzikzak
01-10-2007, 04:00
سلام
عنوان کاربر فعال یک انجمن خاص ، در صورتی که کاربر در اون انجمن پست زیادی داشته باشه داده میشه ؟
یا...
بله بستگی به فعالیت مفیدش در یک انجمن داره ... مثلا مطالبش مفید باشه و به بقیه کمک کنه و غیره ...
SomeThink
02-10-2007, 09:56
البته بجز کار های مفید باید تو چشم هم باشی چون این مدیر ها هستن که امتیاز های رده بالا رو به شما میدن!
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده:
1- اگه یه کاربر در چند تا انجمن برای مثال انجمن برنامه نویسی و انجمن موبایل فعالیت داشته باشه اونوقت این قضیه چطوری میشه؟ یعنی چه عنوانی به کاربر داده میشه؟ دو تا عنوان که نمیشه
2- سوال دومم اینه که من خودم رو میگم در انجمن دلفی زیاد میرم و به دوستان تا جایی که بتونم کمک میکنم و در انجمن های دیگه هم میرم و اگه بتونم کمک میکنم حالا مثلا مدیر انجمن دلفی چه طور تشخیص میده پست های من مفیده یا نه ؟؟ یعنی مدیر باید تمام پست ها رو بخونه؟ مگه مدیر همیشه هست؟؟
3- مدیر به تعداد پست ها نگاه می کنه یعنی یه محدوده خاصی داره مثلا وقتی یه کاربر 100 پست داد اونوقت مدیر میره پست ها شو نگاه می کنه ، یا روش دیگه ای داره؟
M A T I N
04-10-2007, 10:23
اگه یه کاربر در چند تا انجمن برای مثال انجمن برنامه نویسی و انجمن موبایل فعالیت داشته باشه اونوقت این قضیه چطوری میشه؟ یعنی چه عنوانی به کاربر داده میشه؟ دو تا عنوان که نمیشه
چرا نشه ....برای منو نگاه کن ....
سوال دومم اینه که من خودم رو میگم در انجمن دلفی زیاد میرم و به دوستان تا جایی که بتونم کمک میکنم و در انجمن های دیگه هم میرم و اگه بتونم کمک میکنم حالا مثلا مدیر انجمن دلفی چه طور تشخیص میده پست های من مفیده یا نه ؟؟ یعنی مدیر باید تمام پست ها رو بخونه؟ مگه مدیر همیشه هست؟؟
آره بیشتر مدیر ها پست های انجمن های خودشون رو نگاه میکنن و اگه ببینن کسی داره فعالیت مفید , زیاد میکنه اون رو فعال میکنن ....
....موفق باشی....
Aminzikzak
04-10-2007, 10:30
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده:
1- اگه یه کاربر در چند تا انجمن برای مثال انجمن برنامه نویسی و انجمن موبایل فعالیت داشته باشه اونوقت این قضیه چطوری میشه؟ یعنی چه عنوانی به کاربر داده میشه؟ دو تا عنوان که نمیشه
2- سوال دومم اینه که من خودم رو میگم در انجمن دلفی زیاد میرم و به دوستان تا جایی که بتونم کمک میکنم و در انجمن های دیگه هم میرم و اگه بتونم کمک میکنم حالا مثلا مدیر انجمن دلفی چه طور تشخیص میده پست های من مفیده یا نه ؟؟ یعنی مدیر باید تمام پست ها رو بخونه؟ مگه مدیر همیشه هست؟؟
3- مدیر به تعداد پست ها نگاه می کنه یعنی یه محدوده خاصی داره مثلا وقتی یه کاربر 100 پست داد اونوقت مدیر میره پست ها شو نگاه می کنه ، یا روش دیگه ای داره؟
1-خب بالای اسمش مینویسن کار بر فعال انجمن برنامه نویسی و موبایل
2-خب همکاران و مدیران معمولا فعالیت کاربرها رو زیر نظر دارن ...
3- یعنی چی؟ نیازی نیست وقتی به به حدی برسه خود به خود اون نوشته بالای اواتار عوض میشه ... ولی عنوان فعالی هیچ حدی نداره شاید با 50 تا پست فعال بشی شاید هم با 10000 تا پست هنوز اخر فروم باز باشی.
ciscogig
04-10-2007, 21:17
چه بحث باحالي كلي چيز فهميدم...
درجات
عضو جدید
داره خودمونی میشه
اگر نباشه جاش خالی میمونه
پروفشنال
ایول بابا پروفشنال
آخر فروم باز
اینا همه اتو ماتیک هستند...یعنی توی vBulletin طوری تنظیم میشه که مثلا کاربر به تعدا 500 پست که رسید بشه پرفشنال ..به1000 تا که رسید بشه آخر فروم باز...
اما کاربر فعال - همکار - مدیر و کاربر حرفه ای اینا انتخاب هستند یعنی کاری به تعداد پست نداره...مدیران انتخاب مبکنند..همون طور که امین جان گفت میخواد 50 تا باشه میخواد 100000000000 تا !!!!
كاش درجات بالاتري هم بود مثلا 20 تا درجه اونوقت خيلي حال ميداد ولي تعداد پست بعضي از درجه ها خيلي بالا هست يعني يه درجه پست كم ميخواهد ولي درجه بعدي خيلي بيشتر پست ميخواهد
ستاره دار شدن به تعداد پست ربط داره ولي كاربر فعال شدن به مفيدي نوشته ها ربط داره مثلا خود شما اگه به 200 پست برسيد 2 ستاره مي شويد ولي اگه مطالب عالي بنويسيد ممكن قبل از اين تعداد كاربر فعال بشي.
dr.bronx
07-10-2007, 23:40
گفتم اینو همینجا بگم دیگه اذیت نشن مدیر ها
:d
وقتی مثلا سرچ فروم رو میزنیم (داخل تاپیک) خود منو اونطرف باز میشه
یعنی زیرش نمیاد
یا همین پرش به صفحه . . . سمت راست صفحه باز میشه
نمی دونم حالا ماله من اینجوریه یا نه همه همین مشکل رو دارن
به هر حال واسه من یه معضل بزرگ شده این روزا
:-"
RohAm Ram2
08-10-2007, 00:52
چرا تعداد پستها دقیقا نوشته نمیشه ؟ من تعداد پستهام حدودا 100 تا شده ، ولی حدود 40 تا کمتر نشون میده ! چرا ؟:19:
حتما رفتي توي انجمن متفرقه يا ورزشي پست دادي خب توي اون انجمن ها حساب نميشه
اينم مشكله خودتو براي من كه اينجوري نيست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.