مشاهده نسخه کامل
: پیانیست ها بیان تو
این تاپیکیه برای بحث و تبادل نظر راجع به نوازندگی پیانو و مشکلات اون.لطفآ هر کسی وارد میشه بگه چند ساله پیانو میزنه و چه سبکی کار میکنه؟
ای بابا انجا چقدر سوووت و کوره!
هیچ پیانیستی نداریم؟
من خیلی بلد نیستم میخواستم مشکلامو از دوستان بپرسم
ای بابا انجا چقدر سوووت و کوره!
هیچ پیانیستی نداریم؟
من خیلی بلد نیستم میخواستم مشکلامو از دوستان بپرسم
من خودم 7 ساله پیانو کلاسیک میزنم.شاید بتونم کمکت کنم.نگار جان بیا تابچه های دیگه هم بیان. اینجا رو با هم سر پا نگه داریم:11:
Doyenfery
29-09-2007, 16:04
carnation یه 10 سالی فک کنم پیانو زده ...
می تونید از اونم دعوت کنید بیاد...
shahi-007
29-09-2007, 16:18
آقا من الان 20 سالمه و آرزوم اینه که پیانو بزنم.صداش آرامش بخشه.می شه یکی بگه که توی این سن می تونم تازه شروع کنم یا نه و اینکه هزینه خریده پیانو و ... چقدره.
عزیزان در کل بگم بنده در این زمینه تعطیله تعطیلم ولی عاشق صدای پیانو هستم
Doyenfery
29-09-2007, 17:47
20 سالتونه فقط ! چرا نتونید ؟!!
هزینش از 800 تومن تا 25 میلیون
(جنس چوبش هم تو قیمتش تاثیر داره )
آقا من الان 20 سالمه و آرزوم اینه که پیانو بزنم.صداش آرامش بخشه.می شه یکی بگه که توی این سن می تونم تازه شروع کنم یا نه و اینکه هزینه خریده پیانو و ... چقدره.
عزیزان در کل بگم بنده در این زمینه تعطیله تعطیلم ولی عاشق صدای پیانو هستم
اگه نخوای کلاسیک بزنی و تکنیک هم برات چندان مهم نباشه و کارایی در سطح لاچینی یا کلایدرمنو بخوای بزنی حتمآ میتونی.البته باید زیاد تمرین کنی و مستمر.
Doyenfery جان شما خودت پیانو می زنی؟
Doyenfery
29-09-2007, 19:11
نه
خوش به حالتون من راستش من 9 ساله ارگ دارم و خوب هم میزدم البته ارگ کجا و پیانو کجا!
ولی کم کم فهمیدم عاشق پیانو هستم.کلا یه کم بلدم و آهنگای لاچینی رو میزنم البته هیچ وقت استاد پیانو نداشتم به
الانم میخوام پیانو بخرم البته نوش گرونه! مشکلم اینجاس که من چطوری بفهمم پیانویی که میخوام بخرم مرغوبه وچوبش آسیب ندیده ؟و... تا جایی که من اطلاع دارم باید پیانو شناس باشی:13:
میگم من چه خوش قدم بودما :31:
خوش به حالتون من راستش من 9 ساله ارگ دارم و خوب هم میزدم البته ارگ کجا و پیانو کجا!
ولی کم کم فهمیدم عاشق پیانو هستم.کلا یه کم بلدم و آهنگای لاچینی رو میزنم البته هیچ وقت استاد پیانو نداشتم به
الانم میخوام پیانو بخرم البته نوش گرونه! مشکلم اینجاس که من چطوری بفهمم پیانویی که میخوام بخرم مرغوبه وچوبش آسیب ندیده ؟و... تا جایی که من اطلاع دارم باید پیانو شناس باشی:13:
درسته.باید پیانو شناس باشی.متاسفانه راحت نمیشه پیانوی خوب رو از بد تشخیص داد.
منم مثله تو اول ارگ میزدم ولی حدود 5 سال پیش پیانو خریدم.من از یه فروشگاه تو ولیعصر پیانومو خریدم الانم ازش راضیم.کلآ ادمای خوب و با انصافی هستن اگه تو تهران زندگی می کنی بگو تا ادرسشونو بهت بدم.
منم مثله تو اول ارگ میزدم ولی حدود 5 سال پیش پیانو خریدم.من از یه فروشگاه تو ولیعصر پیانومو خریدم الانم ازش راضیم.کلآ ادمای خوب و با انصافی هستن اگه تو تهران زندگی می کنی بگو تا ادرسشونو بهت بدم.
همون که نزدیکه پارک ساعی ه؟ اگه ممکنه آدرسشو بهم بدین.
راستی کدوم مارکش خوبه؟
shahi-007
29-09-2007, 20:25
اگه نخوای کلاسیک بزنی و تکنیک هم برات چندان مهم نباشه و کارایی در سطح لاچینی یا کلایدرمنو بخوای بزنی حتمآ میتونی.البته باید زیاد تمرین کنی و مستمر.
می شه این چیزایی که گفتید رو یه کم توضیح بدید.راستش من پیانو گوش می دادم ولی نمی دونم اینایی که شما می گید چیه.مثلا اینایی که یانی می زنه از کدوم نوعه؟مخصوصا اونی که به نامه مادرش زده فوق العادست.راستی می تونه کسی لینک دانلود تعدادی آهنگ با معرفی نوع اونها برامون بذاره
آدرسشو بدی ممنون می شیم.قیمتی هم که خودت خریدی رو هم بگو
دوست عزیز ایشون 5 سال پیش پیانوشونو خریدن.
الان خیلی گرون شده
[QUOTE=shahi-007;1648243]می شه این چیزایی که گفتید رو یه کم توضیح بدید.راستش من پیانو گوش می دادم ولی نمی دونم اینایی که شما می گید چیه.مثلا اینایی که یانی می زنه از کدوم نوعه؟مخصوصا اونی که به نامه مادرش زده فوق العادست.راستی می تونه کسی لینک دانلود تعدادی آهنگ با معرفی نوع اونها برامون بذاره
آدرسشو بدی ممنون می شیم.قیمتی هم که خودت خریدی رو هم بگو[/QUOTE
کارای یانی اگه بخوای کل ارکستر رو در نظر بگیری میشه گفت یه چیزی تو مایه کارای کلاسیکه ولی با یه سبک جدید و با پیچیدگی خیلی کمتر.ولی از لحاظ تکنیک اهنگایی که خودش با پیانو میزنه مثله کارای کلایدرمن و لاچینیه.
اگه پشتکار داشته باشی میتونی ظرف یکی دو سال آهنگای در این سطح رو بزنی.
آدرسشو ندادینا؟
البته اگه زحمتی نیست ممنون میشم.
آدرسشو ندادینا؟
البته اگه زحمتی نیست ممنون میشم.
100متر مونده به میدون تجریش.گالری پل
صاحب مغازه اقای مرادی هستش.اگه رفتین سلام منو به اقای احمدزاده برسونین:46:
راستی ببخشید که دیر شد
shahi-007
03-10-2007, 10:35
آقا خوب به فرض ما خواستیم یاد بگیریم.چی کار باید بکنم.کلاس آموزشی باید برم؟جای خوبی رو سراغ دارید؟مزنه چنده؟
آقا خوب به فرض ما خواستیم یاد بگیریم.چی کار باید بکنم.کلاس آموزشی باید برم؟جای خوبی رو سراغ دارید؟مزنه چنده؟
من جای خوبی سراغ ندارم فقط میتونم بهت بگم اگه بری پیش یه استاد خارجی خیلی بهتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگار خانوم اگه از بچه ها کسی رو میشناسی که میتونه به این تاپیک کمک کنه حتمآ خبرش کن.
خودتم پست بده تا این تاپیک نخوابه:11:
والا من کسی رو نمیشناسم !
ولی کلا خودم خیلی علاقمند به پیانو هستم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا کم هستند تعداد اینجور آدما.
خوب پس خودت بیشتر پست بده تا تاپیک نخوابه.منم سعی می کنم بیشتر بیام.
راستی شما تا حالا چه قطعاتی رو زدی؟کلاسیک هم کار کردی؟
سلام.
من کلا استاد پیانو نذاشتم تا حالا قطعات کلاسیک سنگین و مشکل هستن اکثرا در ضمن من فعلا پیانو ندارم و برای ردن خیلی از قطعه ها کلاویه کم میارم!
البته دوست داشتم می تونستم بزنم ولی افسوس...
کلا از آهنگای لاچینی میتونم بزنم تازه همه رو نه
یه موقه هام مشکل هماهنگ کردن دستامو با هم دارم فکر میکنم تنها علاجشم تمرین رو اون قسمته .
البته بنده چپ دست هستم نمیدونم ربتی داره به پیانو زدن یا نه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من کلا استاد پیانو نذاشتم تا حالا قطعات کلاسیک سنگین و مشکل هستن اکثرا در ضمن من فعلا پیانو ندارم و برای ردن خیلی از قطعه ها کلاویه کم میارم!
البته دوست داشتم می تونستم بزنم ولی افسوس...
کلا از آهنگای لاچینی میتونم بزنم تازه همه رو نه
یه موقه هام مشکل هماهنگ کردن دستامو با هم دارم فکر میکنم تنها علاجشم تمرین رو اون قسمته .
البته بنده چپ دست هستم نمیدونم ربتی داره به پیانو زدن یا نه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقآ شرایط چند سال قبل منو داری:18:
منم مثله شما چپ دست هستم.فکر می کنم تو نوازندگی مزیت خاصی نداره ولی اینو شنیدم و خوندم که نیمکره مربوط به موسیقی توی چپ دست ها قوی تره.
همینطور که می دونی بتوون هم چپ دست بوده.
من تدریسم می کنما.راستی شما معلم نمی خوای؟:دی
فعلا که پیانو ندارم من ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا داره شبیه چت روم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که پیانو ندارم من ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا داره شبیه چت روم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا می خری به زودی
راستی کسی رفت اون پیانو فروشیه که ادرسشو داده بودم؟
shok_m_3000
17-10-2007, 15:22
سلام به همگی!!
خوب منم یکی دیگه از پیانیستای عزیز و گرامی!!:31::thumbsup:
shok_m_3000
17-10-2007, 15:24
گفتین زیاد میایم تا تایپیک نخوابه پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟:23::thumbsdow
shok_m_3000
17-10-2007, 15:25
منتظریم دوستان
حتما سر بزنین....
shok_m_3000
17-10-2007, 15:26
منم شاید مشکلام پرسیدم
shok_m_3000
17-10-2007, 15:28
Lord007 آهنگ خوابهای طلایی رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی آهنگ محشریه
:31:
راستی کسی رفت اون پیانو فروشیه که ادرسشو داده بودم؟
من هنوز فرصت نکردم این مدتم وقت نمیشد اینجا سر ببزنم.
1 سوال شما میدونی وقتی کلاویه کم میارم باید چیکار کنم که قطعه خراب نشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی!!
خوب منم یکی دیگه از پیانیستای عزیز و گرامی!!:31::thumbsup:
سلام دوست عزیز.
خیلی خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چند وقته پیانو میزنی؟
Lord007 آهنگ خوابهای طلایی رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی آهنگ محشریه
:31:
سلام عزیزم.
به این تاپیک خوش اومدی.ممنون که پست دادی تا تاپیک نخوابه.
بله هم 1 و هم 2 رو زدم.البته 2 رو بشتر دوست دارم.
از لحاظ ملودی کارای خوبی هستند ولی خوب اگه با موسیقی کلاسیک اشنا بشی دیگه اینا رو گوش نمی دی:31:
ببخشید من فکر کردم شما پاییز طلایی رو می گید.
خود اهنگ خوابهای طلایی معروفی رو زدم.بد نیست...ولی بازم می گم اگه یه 2 تا از کارای شوپنو بزنی دیگه اینا واست جذابیت ندارن.
من هنوز فرصت نکردم این مدتم وقت نمیشد اینجا سر ببزنم.
1 سوال شما میدونی وقتی کلاویه کم میارم باید چیکار کنم که قطعه خراب نشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در درجه اول پیشنهادم اینکه آهنگی رو انتخاب کنی که بیش تر از 5 اکتاو کلاویه نخواد.
این جور آهنگ ها اون طوریم که فکر می کنی کم نیستن حتی توی کلاسیک ها...
اگه تو دست چپ کم میاری یه راهش اینکه اون نتی رو که تو اکتاو پایین تر هستش یه جوری بیاریش رو اکتاو بعدی!:31:
مثلآ اگه قراره نت می رو از 2 اکتاو مختلف پشت سر هم بزنی می تونی می اکتاوی که داری رو دوبار بزنی.
اگه تئوری موسیقیت قوی باشه به دلخواه خودت می تونی خیلی تغییرات توش بدی.
shok_m_3000
19-10-2007, 13:38
سلام به دوستای عزیز..........
شرمنده من یکی دو روز نیومدم کار داشتم:sad:
آهنگای کلاسیک خیلی باحاله با روح آدم نوازش میده:31:
shok_m_3000
19-10-2007, 13:41
من الان حدود دو ساله پیانو کار میکنم..............
مادر سازها فقط پیانو:thumbsup:
sarina_sh
21-10-2007, 07:03
من زياد پيانو بلد نيستم ... اول ارگ مي زدم ولي الان عاشق پيانو شدم .... واقعا بهترين سازه
ريچارد كلايدرمن هم كاراش حرف نداره در اين زمينه .
مي گم يه پيشنهاد : دوستاني كه چند ساله كار مي كنن و دست پنجه طلايي شدن كاراشونو آپ كنن ما گوش بديم و لذت ببريم .
mr.safaei
21-10-2007, 10:31
baba ye chend ta link downloade musighi ghashang az piano bezarid..........
baba ye chend ta link downloade musighi ghashang az piano bezarid..........
دوست عزیزم، سلام. فارسی نویسی در انجمن جزو قوانین هست. اما در مورد درخواستتون. سه تاپیک در انجمن دانلود داریم که می تونید در اون ها پیانو های بی نظیری رو پیدا و دانلود کنین. بعضی ها واقعا استثنایی اند:
|^| Download شـاد تـریـن آثـار موسیـقـی جـهـان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
|^| دانلود زيباترين آهنگهاي آرام و غمگين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
|^| دانلود آهنگ هاي بی كلام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما علاوه بر این ها، اگر باز هم درخواستی داشتین، به انجمن درخواست موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه و طبق قوانین انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، درخواستتون رو مطرح کنین. جای درخواست در این انجمن نیست. ممنونم...:11::11:
:40::40::40::40::40:
در درجه اول پیشنهادم اینکه آهنگی رو انتخاب کنی که بیش تر از 5 اکتاو کلاویه نخواد.
این جور آهنگ ها اون طوریم که فکر می کنی کم نیستن حتی توی کلاسیک ها...
اگه تو دست چپ کم میاری یه راهش اینکه اون نتی رو که تو اکتاو پایین تر هستش یه جوری بیاریش رو اکتاو بعدی!:31:
مثلآ اگه قراره نت می رو از 2 اکتاو مختلف پشت سر هم بزنی می تونی می اکتاوی که داری رو دوبار بزنی.
اگه تئوری موسیقیت قوی باشه به دلخواه خودت می تونی خیلی تغییرات توش بدی.
منم سعی میکنم بیشتر همینجور قطعات رو بزنم که با کمبود کلاویه روبرو نشم ولی بعضی ها رو نمیتونم از خیرشون بگذرم!
یه خواهشی دارم شما میتونید نت های قطعات کلاسیکی که فکر میکنید مناسبه و با 5 تا کلاویه زده میشه بزارین اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلاسیک تا حالا کار نکردم دوست دارم کار کنم و چه بهتر که شما یه قطعه پیشنهاد کنید من ببینم میتونم بزنم یا نه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سعی میکنم بیشتر همینجور قطعات رو بزنم که با کمبود کلاویه روبرو نشم ولی بعضی ها رو نمیتونم از خیرشون بگذرم!
یه خواهشی دارم شما میتونید نت های قطعات کلاسیکی که فکر میکنید مناسبه و با 5 تا کلاویه زده میشه بزارین اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلاسیک تا حالا کار نکردم دوست دارم کار کنم و چه بهتر که شما یه قطعه پیشنهاد کنید من ببینم میتونم بزنم یا نه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من خیلی نت دارم که اکثرشون هم معروف نیستن.
من پیشنهاد می کنم که کارای باخ رو بزنید.
کتاب انوانسیون هاش و پرلود و فوگ هاش الان تو بازار هست.
من زياد پيانو بلد نيستم ... اول ارگ مي زدم ولي الان عاشق پيانو شدم .... واقعا بهترين سازه
ريچارد كلايدرمن هم كاراش حرف نداره در اين زمينه .
مي گم يه پيشنهاد : دوستاني كه چند ساله كار مي كنن و دست پنجه طلايي شدن كاراشونو آپ كنن ما گوش بديم و لذت ببريم .
اینو خودم زدم.اگه کلاسیک دوست داری ببین خوشت میاد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shok_m_3000
23-10-2007, 16:24
میبینم که پیانیستا بیشتر شدن
ااا ی ی ی ووو ل ل ل
اینو خودم زدم.اگه کلاسیک دوست داری ببین خوشت میاد؟
من یکی از کارای شما رو که تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودین رو گوش کردم و لذت بردم خیلی زیبا بود
این یکی رو نمیشه گوش کرد چرا؟
من یکی از کارای شما رو که تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودین رو گوش کردم و لذت بردم خیلی زیبا بود
این یکی رو نمیشه گوش کرد چرا؟
این همونه!چون من فقط تا حالا یه فایل آپ کردم!:31:
sarina_sh
25-10-2007, 07:39
Lord007 جان من روي اين لينك كه ميرم چيزي باز نميشه .... شايد به خاطر اينه كه من سرعتم پايينه ....اگه تونستي يه لينك ديگه بده .
Lord007 جان من روي اين لينك كه ميرم چيزي باز نميشه .... شايد به خاطر اينه كه من سرعتم پايينه ....اگه تونستي يه لينك ديگه بده .
من چک کردم.مشکلی نداشت.
شاید شما نرم افزار مورد نیازو ندارید.فک کنم فلش لازم داشته باشه.
نگار خانوم الان داری رو جه قطعه ای کار می کنی؟
نگار خانوم الان داری رو جه قطعه ای کار می کنی؟
رو یکی داشتم کار میکردم که طبق معمول کلاویه کم اوردم .:13:
الانم فعلا هیچی .
شما م که هیچی به من پیشنهاد نمیدین:41:
رو یکی داشتم کار میکردم که طبق معمول کلاویه کم اوردم .:13:
الانم فعلا هیچی .
شما م که هیچی به من پیشنهاد نمیدین:41:
من که به شما کارای باخ رو پیشنهاد کردم!سراغشون نرفتید؟
شما دقیقآ بگید چه سبک آهنگی رو می خواید منم سعی می کنم یه قطعه مناسب براتون پیدا کنم.:11:
من که به شما کارای باخ رو پیشنهاد کردم!سراغشون نرفتید؟
شما دقیقآ بگید چه سبک آهنگی رو می خواید منم سعی می کنم یه قطعه مناسب براتون پیدا کنم.:11:
آخه من که نمی دونم از این همه کارای باخ کدوم و بزنم.راستش میترسم نتونم چون تا حالا کلاسیک کار نکردم.
شما یکی رو بگین ذیگه از همون باخ من فقط تا الان کارای لاچینی رو زدم.
من نمیدونم دیگه شما استادی یکی باید انتخاب کنی برام استاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shok_m_3000
08-11-2007, 22:50
سلام به همگی خوشحالم که پیانیستا پیداشون شده
آخه من که نمی دونم از این همه کارای باخ کدوم و بزنم.راستش میترسم نتونم چون تا حالا کلاسیک کار نکردم.
شما یکی رو بگین ذیگه از همون باخ من فقط تا الان کارای لاچینی رو زدم.
من نمیدونم دیگه شما استادی یکی باید انتخاب کنی برام استاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار دارید هنوز استاد نشدم!
اولین انوانسیون دو صدایی باخ رو بزن.
مطمئن باش که میتونی.از کارای لاچینی سخت تر نیست فقط یه فرم دیگه ای داره.
نگار خانوم شروع کردی؟
اگه خوشت نیومده می خوای یه آهنگ دیگه ای رو معرفی کنم.
mr.safaei
13-11-2007, 15:55
دوست عزیزم، سلام. فارسی نویسی در انجمن جزو قوانین هست. اما در مورد درخواستتون. سه تاپیک در انجمن دانلود داریم که می تونید در اون ها پیانو های بی نظیری رو پیدا و دانلود کنین. بعضی ها واقعا استثنایی اند:
|^| Download شـاد تـریـن آثـار موسیـقـی جـهـان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
|^| دانلود زيباترين آهنگهاي آرام و غمگين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
|^| دانلود آهنگ هاي بی كلام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما علاوه بر این ها، اگر باز هم درخواستی داشتین، به انجمن درخواست موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه و طبق قوانین انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، درخواستتون رو مطرح کنین. جای درخواست در این انجمن نیست. ممنونم...:11::11:
:40::40::40::40::40:
چشم جناب رییس آخه کیبورد فارسی نداشت
از راهنمایی تون ممنووووووووووووووووووووون :10:
درود به همه
منم هستم
من از 12 سالگی ارگ میزدم و الانم 3 سالی میشه پیانو میزنم
عاشق کارای شومان و شوپن و شوبرت هستم ...
البته چند ماهی هست به دلیل مشغله کاری و فکری کلاس نمیرم
اینم قطعه ای که دوستمون پدرام زد با گیتار الکتریک
بله شروع کردم استاد گرامی فقط به دلیل مشغله زیاد یه کم کند پیش میرم تا اینجا بد نبودم:)
دوستان قیمت یه پیانوی خوب الان چنده ؟؟؟
اینم قطعه ای که دوستمون پدرام زد با گیتار الکتریک
دوست من این تاپیک مربوط به پیانو هستش!
به هر حال ممنون.
بله شروع کردم استاد گرامی فقط به دلیل مشغله زیاد یه کم کند پیش میرم تا اینجا بد نبودم:)
چقدر خوب!
هر دفعه که شروع می کنی به کار کردن روی این آهنگ زمان تمرینت رو اندازه بگیر تا بعد که تمام قطعه رو زدی بدونی چقدر براش وقت گذاشتی.
بعدش به منم بگو :46:
دوستان قیمت یه پیانوی خوب الان چنده ؟؟؟
فکر کنم یه پیانویی که یه حداقل صدای قابل قبول داشته باشه حدود 2 یا 2.5 باشه.
arashbkaman
28-11-2007, 11:21
آقايان سلام من هم چند سالي ارگ کار کردم بعد هم يه 2 سالي فقط پيانو من ساکن رشت هستم چند روز پيش که رفتم يه فروشگاه درست حسابي ساز از يه پيانوي سفيد فرانسوي به مارک berden خوشم اومد قيمتش 7.5 بود ارزون ترم داشت مثل يه مدل خوشدست ياماها که 5.5 بودش اگه دنبال يه پانوي با پدر مادر هستيد زير 4 اصلا حساب نکنيد
من يه 1 سالي بيشتره که سراغ پيانو نرفتم هي حالا دارم دوباره شروع ميکنم 20 سالمه و فکر ميکنم براي من يه کم ديره شده و فرصت هاي خوبي رو از دست دادم ولي خوب موسيقي رکن جدانشدني زندگي منه براي همين با اينکه مشغلم نسبت به گذشته بيشتر شده ميخوام جدي تر پيانو رو شروع کنم براي همه دوستان پيانيست هم آرزوي موفقيت ميکنم .
من يه 1 سالي بيشتره که سراغ پيانو نرفتم هي حالا دارم دوباره شروع ميکنم 20 سالمه و فکر ميکنم براي من يه کم ديره شده و فرصت هاي خوبي رو از دست دادم ولي خوب موسيقي رکن جدانشدني زندگي منه براي همين با اينکه مشغلم نسبت به گذشته بيشتر شده ميخوام جدي تر پيانو رو شروع کنم براي همه دوستان پيانيست هم آرزوي موفقيت ميک
سلام
چرا فکر می کنی دیر شده؟به نظرم تو شرایطت شبیه پارسال منه.مطمئن باش اگه علاقه و پشت کار داشته باشی حتمآ موفق می شی.ریختر یکی از نوابغ پیانو توی 24 سالگی برای اولین بار پیش یه معلم بزرگ رفت.
بعدم اینجا ایرانه شاید بشه گفت پیانست خوب به تعداد انگشتان دست هم نداریم.
این مشکلاتو خیلیها داشتند.
ساسان هارمونی
07-12-2007, 21:33
سلام. من دارم موسیقی میخونم و پیانو درس عمومی ماست. من با کلید فا مشکل دارم. در ضمن دارم کتاب فردیناند بیر رو میزنم. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.
ساسان هارمونی
07-12-2007, 21:35
در ضمن پیانو 20 میلیونی که بهتره grand piano
Persian_Gun's
07-12-2007, 22:26
سلام
من از 12 سالگی پیانو میزنم ... و اصلا" بهتره بگم من یک بیماره روانی هستم :20: چرا؟ چون وقتی پیانو میزنم و به یه نقطه ای از اوج لذت میرسم قاطی میکنم و خودزنی میکنم مثلا" رگمو میزنم .... من کلا" اینطوریم ... با گیتارمم همین کارارو میکنم مثلا" وقتی نتونم نت بنویسم با لگد به جونه گیتاره بدبختم می افتم ... البته الان یه 2 ماهی هست هیچ سازی نمیزنم ... و اصلا" اجازه ی این کارو ندارم و اگرم داشتم بخاطره دستم که در آخرین خودزنیم تاندونش پاره شد نمیتونم این کارو بکنم .... بابامم و کل فامیل تهدید به فروش سازهام کردنم ولی اونا جرات همچین کاری رو ندارن چون میدونن چه عاقبتی در انتظارشونه ...
چند وقت دیگه هم میخوام گیتار الکتریک بزنم الان دارم دربارش تحقیق میکنم ...
راستی یه خاطره تعریف کنم براتون : 7 و یا 8 ماه پیش یه دختره اومده بود بهش پیانو آموزش بدم ( خودش هم 1 سال کار کرده بود ولی هیچی بارش نبود ) وقتی من داشتم پیانو مینواختم هی موبایلش زنگ میزد و اونم هی جواب میداد و سوسه میرفت ( توضیح : من وقتی دارم پیانو و یا هر سازه دیگری مینوازم انتظار دارم شنونده آروم سره جاش بشینه و خلاصه صدا از خودش در نیاره و به من و سازه من احترام بذاره چون من عدم انجام این کار رو بی احترامی به ساز میدونم و اگه غیر از این باشه در بعضی از مواقع هرچی از دهنم در بیاد به طرف میگم ) منم چنان گوشی رو از دستش کشیدم و به دیوار کوبیدم که گوشی از وسط نصف شد ( گوشیش از این موتورولا تا شو ها بود ) و ادامه ی جریان که ادامه رو اگه حوصله داشتید بعدا" تعریف میکنم ....
من وقتی مینوازم احساس میکنم تک تکه اجزای ساز داره با من همدردی میکنه ( بسته به موقعیتم ) ....
خیلی حرف زدم اصلا" نفهمیدم چی گفتم !!
راستی یه نصیحت به شما نوازندگان دارم اونم اینکه "با قلب و روح خود بنوازید تا همیشه بنوازید "....
و یک توصیه : همیشه برایه کسانی بنوازید که لیاقت اکتاو به اکتاو - نت به نت - آکورد به آکورد و.. سازه شما را داشته باشد ...
مرسی :11:
ساسان هارمونی
08-12-2007, 16:06
اشتباه میکنی. این هنر کاملا مضر هستش. باید سعی کنی خودتو کنترل کنی.
تا حالا همچین چیز عجیبی نشنیده بودم!
به نظر من مهمترین چیز اینه که کیفیت نوازندگی خودمونو بالا ببریم.
سلام
من از 12 سالگی پیانو میزنم ... و اصلا" بهتره بگم من یک بیماره روانی هستم :20: چرا؟ چون وقتی پیانو میزنم و به یه نقطه ای از اوج لذت میرسم قاطی میکنم و خودزنی میکنم مثلا" رگمو میزنم .... من کلا" اینطوریم ... با گیتارمم همین کارارو میکنم مثلا" وقتی نتونم نت بنویسم با لگد به جونه گیتاره بدبختم می افتم ... البته الان یه 2 ماهی هست هیچ سازی نمیزنم ... و اصلا" اجازه ی این کارو ندارم و اگرم داشتم بخاطره دستم که در آخرین خودزنیم تاندونش پاره شد نمیتونم این کارو بکنم .... بابامم و کل فامیل تهدید به فروش سازهام کردنم ولی اونا جرات همچین کاری رو ندارن چون میدونن چه عاقبتی در انتظارشونه ...
راستی یه خاطره تعریف کنم براتون : 7 و یا 8 ماه پیش یه دختره اومده بود بهش پیانو آموزش بدم ( خودش هم 1 سال کار کرده بود ولی هیچی بارش نبود ) وقتی من داشتم پیانو مینواختم هی موبایلش زنگ میزد و اونم هی جواب میداد و سوسه میرفت ( توضیح : من وقتی دارم پیانو و یا هر سازه دیگری مینوازم انتظار دارم شنونده آروم سره جاش بشینه و خلاصه صدا از خودش در نیاره و به من و سازه من احترام بذاره چون من عدم انجام این کار رو بی احترامی به ساز میدونم و اگه غیر از این باشه در بعضی از مواقع هرچی از دهنم در بیاد به طرف میگم ) منم چنان گوشی رو از دستش کشیدم و به دیوار کوبیدم که گوشی از وسط نصف شد ( گوشیش از این موتورولا تا شو ها بود ) و ادامه ی جریان که ادامه رو اگه حوصله داشتید بعدا" تعریف میکنم ....
من وقتی مینوازم احساس میکنم تک تکه اجزای ساز داره با من همدردی میکنه ( بسته به موقعیتم ) ....
راستی یه نصیحت به شما نوازندگان دارم اونم اینکه "با قلب و روح خود بنوازید تا همیشه بنوازید "....
و یک توصیه : همیشه برایه کسانی بنوازید که لیاقت اکتاو به اکتاو - نت به نت - آکورد به آکورد و.. سازه شما را داشته باشد ...
ایول ... خداییش من حال میکنم با اینجور آدما
100% موافق حرفاتم بدجور:27:
منم دیوانه ی پیانوام ولی نه در حد خودزنی !:13:
بیشتر با کیا حال میکنی ( ویا کدوم سبک : کلاسیک ، رمانتیک ....)
باقیشم تو پی ام:10:
سلام من برگشتم.به دلیل کنکور خیلی کم فرصت میکنم بیام اینجا.
چقدر پیانیست.امیدوار شدم.
Amin_mustang
25-12-2007, 13:28
اینجا کسی آهنگهای فیلم افسانه 1900 رو داره برای من بزاره؟ (چون تمام آهنگهای فیلم با پیانو بود اومدم اینجا) ممنون
khoshgelafi
28-01-2008, 00:49
سلام
چه باحــــال!
در جواب این دوستمون باید بگم که منم یه زمانی پیانو میزدم ولی برعکس تو خیلی آروم میشدم و انگار از دنیا غافل میشدم.
واقعآ موسیقی با روح آدمی پیوند میخوره.
البته شما دوست عزیز باید به یه روانپزشک مراجعه کنی چون با این وضعیت تا چند وقت دیگه از دست میری!!!:46:
Achilles_E
01-03-2008, 11:18
من عاشق پیانو هستم . اما تا حالا فرصت نشده برم سراغش تا یاد بگیرم . به نظر شماهایی که پیانو می زدید سخته یاد گرفتنش ؟
Achilles_E
01-03-2008, 11:22
سلام
کاملا با این حرفت موافقم اما خودزنی خطرناکه انقدرا هم جدی نگیر .:18:
khoshgelafi
02-03-2008, 14:57
دوستان پیانست یه آمار از قیمت پیانو میدین؟
من عاشق پیانو هستم . اما تا حالا فرصت نشده برم سراغش تا یاد بگیرم . به نظر شماهایی که پیانو می زدید سخته یاد گرفتنش ؟
اگه میخوای کارایی در سطح کلایدرمن یانی و از ایرانیها معروفی و لاچینیو بزنی باید بگم که سخت نیست و بعد 2یا 3 سال میتونی بزنیشون.ولی اگه بخوای کلاسیک بزنی اونم در سطح حرفه ای میشه گفت خیلی سخته مخصوصآ تو ایران که اموزش دهنده خوب برای کلاسیک خیلی کمه.همونطور که نوازنده سطح بالای پیانو تو کشور خیلی خیلی کمه.اگه علاقه داری و به عنوان یه شغل بهش نگاه نمی کنی دنبالش برو.ضرر نمیکنی
Persian_Gun's
15-09-2008, 00:08
بچه ها امروز خیلی دلم گرفته بود:41:
رفتم تو زیر زمینه خونمون کلی با پیانوم دردو دل کردم...(آخه الان نزدیکه 6 ماهه که دیگه پیانو نمیزنم:41:)سرمو روش گذاشتمو کلی گریه کردم.....ازم خیلی شاکی بود:41:حقم داشت آخه من زیره فشارهایه خانواده - دوستام - فامیلام و همهو همه فراموشش کردمو تنهاش گذاشتم:41:منه احمق جوابه اون پیانویی که همیشه دوستو رفیقه تنهایی ها و غم هایه من بود و همیشه با صدایه دلنشینش به من امیده زندگیه دوباره رو میداد اینطوری دادم:41:
آره من جوابه پیانویی که سالهای طولانی صداش همیشه طنین اندازه اتاقم بود اینطوری دادم:41:صدای پیانویی که وقتی باهاش مینواختم همه و همه به احترامش سکوت میکردنو سره جایه خود میخکوب میشدند.........و راهی جزء گوش فرا دادن به صدایه دلنشینش در خود نمیدیدند:41:آره دوستان یاده اون زمانها بخیر:41:..........یاده اون دو یا کریم هایه پشت پنجره ی اتاقم بخیر.....یادش بخیر روزهایی که با نواختنم به اتاقم میامدندو رویه پیانو مینشستند:41:یاده اون روزها بخیر....وقتی که مادرم این صحنه را دید!!....و ناگهان بقض گلویش را گرفت،و اشک از چشمانش جاری شد....و شروع به رازو نیاز با خدا کرد:20:
حالا دیگه نه خبری از اون یاکریم های پشته پنجره ی اتاقم هست....نه خبری از صدای پیانوم:41:
من به همشون بی اعتنایی کردم:41:
الان نزدیک به 6 ماهه که انگشتانم کلاویه های پیانو را حس نکرده اند.....جاش کلید های این کیبورده لعنتی را حس کرده اند:41:
وقتی اون پستمو تو این تاپیک(پسته شماره 74) که 3 ماه پیش دادم میبینم واقعا" از خودم متنفر میشم که چه بودمو چه شدم:41:
منی که اگر کوکه سازم کمی خارج میزد تا صبح بیدار میموندمو به کوک کردنش مشغول میشدم:41:
واقعا" چرا ازم هویتمو گرفتن!!!!؟چراااا؟!!
امشب من تو اون زیرزمین صحنه هایه دردناکی رو تجربه کردم....با دیدنه پیانوم دنیا دوره سرم چرخید...دلم هری ریخت...پاهایم سست شد....چشمانم پر از اشک شد....لبانم میلرزید.....و......................:41:
اون پیانو واسه من دنیا دنیا خاطرست.....دنیا دنیا عشقه......دنیا دنیا هنره....و دنیا دنیا........:41:
اصلا" روم نمیشد بهش نگاه کنم:41:
وقتی کلاویش را بعد از 6 ماه فشردم....صدایه یه جور بقض داد...صدایه یه جور درد....صدایه یه جور اعتراض....
هر بار که رو یکی از کلاویه ها دست میبردم فقط و فقط یک صدا و کلمه به گوش هایم تلنگر میزد! اونم: "چرا؟"
انگار میخواست بهم بگه که جای من اینجا نیست!!!:41:
خیلی باهاش گریه کردم:41:صدایه هق هقه صدام کله زیر زمینو گرفته بود.......
خیلی اون پایین به فکر فرو رفتم......
الان که اینارو واسه ی شما دوستام نوشتم از اول تا آخرش یه بقضی تو گلوم بود که بارها و بارها شکسته شد...
ولی از فردا یه تصمیمایه جدیدی واسه خودمو پیانوم دارم..... میخوایم با هم دوباره آشتی کنیم:10::46:البته اون هیچ وقت با من غر نکرده چون میدونه تنها دوسته منه.....این من بودم که......:41:
بارتو دوست دارم:11:
بدرود:11:
Persian_Gun's
15-09-2008, 21:18
الان فردای اون پست بالاییمه و من بازم دارم گریه میکنم....:41:
یاده زمانی افتادم که وقتی داییم فوت کرد.....منم تا صبح تنها خونه پیانو نواختمو گریه کردم:41::41::41:
این پیانو................:41:
ببخشید که میام اینجا پست میدم....شاید تو دلتون بگید من دیوونم....آره واقعا" هستم......
میدونم که دیگه کمتر کسی به این تاپیک سر میزنه و یا شایدم نزنه.....ولی میخوام اینجا بنویسم از دردام....برامم مهم نیست که کسی ببینتش یا نه.....فقط میخوام این نوشته هام اینجا باشه.....مثله اون نوشته های قبلیم بیدارم کنه....
کم کم در تدارکه آوردنه پیانوم به اتاقم هستم....
بدرود....
سلام
من مبتدیم
از 6 سالگی موسیقی کار کردم
ولی راستشو بخای پیانو رو یه 3 -4 پیش رفتم کلاس از معلمش خوشم نیومد ه نظرم رسید که خودم بی معلمم می تونم کتاب بیر رو بزنم
بعد یه مدت تنبلیم اومد ولش کردم
الان دوباره شروع کردم خوبم پیش می رم (از نظر خودم)
الان یه مشکل دارم اونم اینه که نمیدونم اجراهام درسته یانه
برا راه حلش فک کردم که نیاز به آموزش صوتی تصویری دارم
هر کی می تونه تو این دو مورد کمک کنه یه جواب به ما بده
1- کتاب بیر که به صورت تصویری یا فقط صوتی نواخته شده باشه
2- هرگونه آموزش دیگری که تصویری هم باشه بهتره
3- دیگه چی کار کنیم اگه اینارو پیدا نکردید هر کتاب دیگه مناسبی
البته اگر موارد بالا به فروش هم میرسه اسم انتشارات و محل خریدشونو بگید ممنون می شم
ممنون
shaerepiano
22-01-2009, 02:56
الان فردای اون پست بالاییمه و من بازم دارم گریه میکنم....:41:
یاده زمانی افتادم که وقتی داییم فوت کرد.....منم تا صبح تنها خونه پیانو نواختمو گریه کردم:41::41::41:
این پیانو................:41:
ببخشید که میام اینجا پست میدم....شاید تو دلتون بگید من دیوونم....آره واقعا" هستم......
میدونم که دیگه کمتر کسی به این تاپیک سر میزنه و یا شایدم نزنه.....ولی میخوام اینجا بنویسم از دردام....برامم مهم نیست که کسی ببینتش یا نه.....فقط میخوام این نوشته هام اینجا باشه.....مثله اون نوشته های قبلیم بیدارم کنه....
کم کم در تدارکه آوردنه پیانوم به اتاقم هستم....
بدرود....
درکت میکنم اما ناراحت که نباید بشی منم 10 ماه کامل نزدم اما ...
مهم اینکه فهمیدی
arash_besttt
16-08-2009, 12:34
سلام به همه دوستای پیانیست عزیز
منم خیلی وقته که کار می کنم و عاشق این ساز هستم
به نظر میاد این تاپیک خیلی سوتو کور شده! دوستان چرا ادامه نمیدین استفاده کنیم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.