مشاهده نسخه کامل
: مشکل کد زیر چیست؟
Public Declare Function Escape Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nEscape As Long, ByVal nCount As Long, ByVal lpInData As String, lpOutData As Any) As Long
Sub Command1_Click()
Const PORTRAIT = 1
Const LANDSCAPE = 2
Const GETSETPAPERORIENT = 30
Dim Orient As OrientStructure ***
Printer.Print ""
Orient.Orientation = LANDSCAPE
x% = Escape(Printer.hdc, GETSETPAPERORIENT, Len(Orient), "", Null)
Print x%
End Sub
دوستان عزیز این کد برای پرینت گرفتن فرم بصورت عمودی می باشد اما از خطی که سه ستاره (***)دارد خطا می گیرد لطفا مرا راهنمایی فرمایید
Public Declare Function Escape Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nEscape As Long, ByVal nCount As Long, ByVal lpInData As String, lpOutData As Any) As Long
Sub Command1_Click()
Const PORTRAIT = 1
Const LANDSCAPE = 2
Const GETSETPAPERORIENT = 30
Dim Orient As OrientStructure ***
Printer.Print ""
Orient.Orientation = LANDSCAPE
x% = Escape(Printer.hdc, GETSETPAPERORIENT, Len(Orient), "", Null)
Print x%
End Sub
دوستان عزیز این کد برای پرینت گرفتن فرم بصورت عمودی می باشد اما از خطی که سه ستاره (***)دارد خطا می گیرد لطفا مرا راهنمایی فرمایید
شما باید نوع OrientStructure رو اول تعریف کنید.
شما باید نوع OrientStructure رو اول تعریف کنید.
لطفا بیشتر توضیح دهید.
لطفا بیشتر توضیح دهید.
توی VB یک سری از نوع ها هستند که قبلاً تعریف شده اند مثل integer و long و string و ...
اما بغضی نوعها هستند که همین جوری توی وی بی تعریف نشده اند. مثل همین OrientStructure . چون این نوع ها مخصوص توابع خاصی هستند و ربطی به پایه وی بی ندارند، به طور پیشفرض تعریف نشده اند. این نوع ها بیشتر توی توابع API استفاده میشند.
در مورد طرز تعریف OrientStructure باید به جایی مراجعه کنید که توش در مورد کدهایی که توی برنامه تون استفاده کردید، نوشته باشه.
توی VB یک سری از نوع ها هستند که قبلاً تعریف شده اند مثل integer و long و string و ...
اما بغضی نوعها هستند که همین جوری توی وی بی تعریف نشده اند. مثل همین OrientStructure . چون این نوع ها مخصوص توابع خاصی هستند و ربطی به پایه وی بی ندارند، به طور پیشفرض تعریف نشده اند. این نوع ها بیشتر توی توابع API استفاده میشند.
در مورد طرز تعریف OrientStructure باید به جایی مراجعه کنید که توش در مورد کدهایی که توی برنامه تون استفاده کردید، نوشته باشه.
دوست عزیز از لطف شما ممنون هستم اما مشکل من حل نشد!
دوست عزیز از لطف شما ممنون هستم اما مشکل من حل نشد!
OrientStructure رو از خودت تعریف کردی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.