ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Wolfenstein

صفحه ها : 1 2 [3]

kazem136919
27-01-2014, 17:24
با سلام من در بازی ولفنیشتاین 2009 در مرحله بلک سان گیر کردم نمیتونم اون یارو رو بکشم در واقع نمیتوانم از کلید 2 کیبرد استفاده کنم اگه میشه راهنماییم کنیید ممنون

Layken
28-01-2014, 02:58
با سلام من در بازی ولفنیشتاین 2009 در مرحله بلک سان گیر کردم نمیتونم اون یارو رو بکشم در واقع نمیتوانم از کلید 2 کیبرد استفاده کنم اگه میشه راهنماییم کنیید ممنون

سلام
من یادم نیست کلید 2 چکار می کرد ولی یادمه که سعی می کردم یک گوشه مخفی بشم تا وقتی یارو تو تیررسم قرار گرفت بهش شلیک کنم
از نارنجک و هر مدل اسلحه ای هم استفاده کردم و انقدر بهش سلیک کردم که کشته شد.

hahaie
21-03-2016, 17:57
سلام دوستان
من زیاد اهل بازی کردن نیستم ولی این روزا دیگه چاره ای برا سر رفتن حوصلم ندارم :n01:
این بازی البته ظاره نسخه 2014 رو خواهر زادم رو سیستمم نصب کرده ولی توی یکی از مراحلش (که نمیدونم شماره مرحله رو از کجا میشه فهمید ک البته یه جاییش نوشته بود chapter 4)یه سگ بزرگ هست نمیدونم باید چیکارش کرد هیچ راه فراری هم نداره فقط هم یه خنجر دارم با یه اسلحه لیزری.اصلا نزدیکش نمیشه شد سریع میکشتت...
باید چیکار کرد؟

sajjadorgadimi
21-03-2016, 19:19
هر چند تا هم بازی بدن به پای ولفنشتاین قدیمی نمیرسه
یادش بخیر
همه ی جدید ها رو تست کردم اصلا ازشون خوشم نیومد
هنوز هم که هنوزه دارم بازگشت به قلعه ی ولفنشتاین رو بازی می کنم
به نظرم اصلا گرافیک بازی اهمیت نداره (نه در اون حد) و مهم گیم پلی، داستان،آهنگ و صدا های مناسب محیط و همچنین طراحی جذاب بازیه (بازی خسته کننده نباشه باید جوری باشه که آدم رو صندلی میخکوب بشه و دلش نیاد پاشه بره دستشویی!:n31:)

ata.royalfalcon
21-03-2016, 19:23
سلام دوستان
من زیاد اهل بازی کردن نیستم ولی این روزا دیگه چاره ای برا سر رفتن حوصلم ندارم :n01:
این بازی البته ظاره نسخه 2014 رو خواهر زادم رو سیستمم نصب کرده ولی توی یکی از مراحلش (که نمیدونم شماره مرحله رو از کجا میشه فهمید ک البته یه جاییش نوشته بود chapter 4)یه سگ بزرگ هست نمیدونم باید چیکارش کرد هیچ راه فراری هم نداره فقط هم یه خنجر دارم با یه اسلحه لیزری.اصلا نزدیکش نمیشه شد سریع میکشتت...
باید چیکار کرد؟

با سلام .

Wolfenstein : The New Order منظورتون هست ؟ این بازی رو تا مرحله پایانی رفتم ولی بهتر بود یه عکس از اون قسمتی که گیر کردید میذاشتید تا تا بهتر بشه راهنمایی کرد .
من تو یوتیوب سرچ کردم ، مرحله ای که گیر گردید مثل عکس زیر هست ؟ بهترین روش این هست بدون اینکه سر و صدا ایجاد کنید و جلب توجه کنید اول دشمنها بکشید و بعد سگ رو تو خواب بکشید . یعنی کلاً باید مخفیانه عمل کنید چون سلاح قوی ندارید . البته اگر هم سگ بیدار بشه بازهم کشتنش با چاقو سخت نیست مگر اینکه میزان زره یا سلامتی لب مرز باشه . لینک ویدئوی زیر رو ببینید چطوری با احتیاط و سکوت دشمنها و سگ رو میکشه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hahaie
22-03-2016, 08:19
نه عزیز من این قسمت نیست.عکس نمیشه گرفت یعنی توی بازی هر چی PrtSc رو میزنم و میام توی Paint عکسی از بازی گرفته نشده.
اینطوری میگم:یه سالنی هست که تنها راه وارد شدن بهش سر خوردن از یه ورودی سوراخ ماننده.وقتی داخل میشی هیچ نفر دشمنی اونجا نیس فقط یه سگ غول پیکر(البته انگار دایناسوره!)میدوه میاد سراغت تنها ابزاری هم که داری یه خنجره و یه تفنگ لیزری(که برا بریدن فنس ها ازش استفاده میکردم).
اینم بگم:
زیاد از بازیش خوشم نیومد من بازی IGI رو که شاید بیش از 10 سال پیش بازی کردم ترجیح میدم چرا؟
ببینید بالا رفتن گرافیک توی بازی های جدید یه چیز عادیه و باید باشه که توی این بازی زیاد هم خوب نیس.
دوم خلاقیت:توی IGI اسلحه تک تیر انداز داشتی اسلحه هات خیلی متنوع بودن نارنجک داشتی...این بازی هم محیط تاریکش خیلی زیاده و اصلا جالب نیس.همچنین این سگ های آهنی و غول های آهنی بازی رو بی معنیش کرده و اصلا از محیط واقعی دورش کرده و ...

ata.royalfalcon
22-03-2016, 09:03
نه عزیز من این قسمت نیست.عکس نمیشه گرفت یعنی توی بازی هر چی PrtSc رو میزنم و میام توی Paint عکسی از بازی گرفته نشده.
اینطوری میگم:یه سالنی هست که تنها راه وارد شدن بهش سر خوردن از یه ورودی سوراخ ماننده.وقتی داخل میشی هیچ نفر دشمنی اونجا نیس فقط یه سگ غول پیکر(البته انگار دایناسوره!)میدوه میاد سراغت تنها ابزاری هم که داری یه خنجره و یه تفنگ لیزری(که برا بریدن فنس ها ازش استفاده میکردم).
اینم بگم:
زیاد از بازیش خوشم نیومد من بازی IGI رو که شاید بیش از 10 سال پیش بازی کردم ترجیح میدم چرا؟
ببینید بالا رفتن گرافیک توی بازی های جدید یه چیز عادیه و باید باشه که توی این بازی زیاد هم خوب نیس.
دوم خلاقیت:توی IGI اسلحه تک تیر انداز داشتی اسلحه هات خیلی متنوع بودن نارنجک داشتی...این بازی هم محیط تاریکش خیلی زیاده و اصلا جالب نیس.همچنین این سگ های آهنی و غول های آهنی بازی رو بی معنیش کرده و اصلا از محیط واقعی دورش کرده و ...

اگر این عکسهایی باشه که گذاشتم ، شما در این مرحله اصلاً نباید با این موجود که اسمش panzerhund درگیر بشید .
باید بدوید انتهای سالن و وقتی که رسیدید بشینید و از زیر لوله ها برید اونطرف . بعد با اسلحه لیزری زنجیر رو ببرید تا دریچه باز بشه و بپرید پایین .

hahaie
22-03-2016, 09:59
بله همینه ممنون دوست عزیز

hahaie
22-03-2016, 10:28
لینک ویدئوش رو میشه بذارین در رو پیدا نکردم

hahaie
23-03-2016, 15:41
آقا حل شد رفتم مرحله بعدش که با ماشین به همراه یه یار میریم سمت شهر.که ساختمانها خراب میشه و وسط خرابه ها دوباره غول دایناسور هستش اصلا از لابه لای خرابه ها نمیشه رد شد هیچ راهی هم براش نیس.چیکار باید کرد؟یه جایی هست که علامت میذاره که باید اونجا بریم فقط یه سوراخ مانند کوچیک هست با اینکه میشینم بازم ازش رد نمیشم.

ata.royalfalcon
23-03-2016, 19:26
آقا حل شد رفتم مرحله بعدش که با ماشین به همراه یه یار میریم سمت شهر.که ساختمانها خراب میشه و وسط خرابه ها دوباره غول دایناسور هستش اصلا از لابه لای خرابه ها نمیشه رد شد هیچ راهی هم براش نیس.چیکار باید کرد؟یه جایی هست که علامت میذاره که باید اونجا بریم فقط یه سوراخ مانند کوچیک هست با اینکه میشینم بازم ازش رد نمیشم.

من پیشنهاد میکنم قبل از اینکه Chapter جدیدی رو شروع کنید برید Youtube هم Walkthrough رو ببینید و هم مکانهای مخفی گلد و انیگما ، ارتقا سلامتی ، سلاح و ...

مثلاً Walkthrough برای Chapter 5 (نمیدونم کدوم چپتر هستید) :

اینهمAll Collectible Locations (Gold Items, Enigma Codes, Letters)i برای Chapter 5