ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Wolfenstein

صفحه ها : 1 [2] 3

mehdy.z
31-08-2009, 18:16
مشكلي كه خيلي ها با مانيتور دارن به نوعي يكي از اشتباهات سازنده هست!
تنظيمات گرافيك بازي به طور پيشفرض بالاست كه Refresh Rate 75 داره كه بعضي مانيتور ها ساپورت نميكنن!
اما چاره چيه؟
اول وارد بازي بشين از طريق مانيتور هيچي نميتونين ببينين ولي اگه از دكمه Print Screen استفاده كنين و با Alt+Tab از بازي بياين بيرون و تو Paint كپي كنين ميتونين تصوير رو ببينين! وقتي رفت تو منو همين كار رو بكنين و با Print Screen تو Paint منو رو ميبينين!! كه براي رفتن تو Option بايد دو بار يا به راست برين يا به چپ!!
وقتي رفتين تو Option برين تو قسمت Video (دوباره با استفاده از همون Print Screen و كپي كردنش تو Paint)
تو قسمت Video Option ميشه 2تا كار كرد يا
1.رزولوشن رو كم كنيد! اينطوري Refresh Rate اتوماتيك مياد پايين
2.يا تو قسمت Refresh Rate عدد 75 رو به 60 تغيير بدين

*من خودم از اين طريق بازي رو تنظيم كردم

تو بعضي از سيستم ها مثل سيستم من Refresh Rate 200 بود كه خيلي عجيب بود
نكته :‌ من مثل خيلي از شما ها فكر نميكردم Refresh Rate 200 داشته باشيم ولي خب بود!! يا بازي اشتباه نوشته بود براي من يا واقعا هست

من هنوز این بازی رو نگرفتم ولی این دیگه نوبره!!!!
از طریق گزینه compatibility و تنظیم 480*640 نمیشه بازی رو اجرا کرد؟؟

shalineh
31-08-2009, 19:59
مدتها بود منتظرش بودم ( نسخه 2009 )
یه سوال: target mark یا همون نشانه گیری اسلحه رو چجوری میشه آورد؟ ( در ورژن قبلی یه دایره قرمز رنگ بود درست وسط صفحه )

h_r_v
31-08-2009, 20:55
من هنوز این بازی رو نگرفتم ولی این دیگه نوبره!!!!
از طریق گزینه compatibility و تنظیم 480*640 نمیشه بازی رو اجرا کرد؟؟
نه نميشه
مشكل از رزولوشن نيست از Refresh Rate هست

نكته (قابل توجه ali_ranger22 عزيز) : تو تنظيمات بازي ميزان Refresh Rate رو ميشه تا 240 تغيير داد

bax_021
31-08-2009, 21:13
سلام
من بازی رو نصب کردم
حالت مولتی پلیر اجرا می شه
ولی وقتی حالت سینگل رو که می زنم این ارور رو می ده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دی وی دی فقط برنامه های لازم هست ولی کرک نیست
می شه کمکم کنید ؟

Layken
31-08-2009, 22:40
سلام
من بازی رو نصب کردم

می شه کمکم کنید ؟

دوست من ممکنه dvd های شما ایراد داشته باشه.

bax_021
31-08-2009, 23:00
نمی دونم
پس چرا مولتی پلیر کار می کنه ؟
می شه بقیه هم نظر بدن ؟؟
پست 254

pedram_sad
01-09-2009, 01:00
نمی دونم
پس چرا مولتی پلیر کار می کنه ؟
می شه بقیه هم نظر بدن ؟؟
پست 254
اگه سیستم شما ویروسی یا دچار مشکل نشده باشه
دوباره نصب کردن بازی هم میتونه راه حل خوبی باشه

resident_evil
01-09-2009, 01:30
وای این آخراش خیلی تخیلی میشه واقعا رو اعصابه ! ای کاش اینقدر زیادی تخیلی نمیشد !

sourena
01-09-2009, 01:38
بابا ما گیر کردیم!!!
یکی کمک کنه :دی

resident_evil
01-09-2009, 01:48
بابا ما گیر کردیم!!!
یکی کمک کنه :دی

کجا گیر کردی ؟!

vahid2533
01-09-2009, 07:44

در دی وی دی شماره 2 یک فایل است که برای بازی است شما آن را در پوشه کپی کنید می توانید بازی را اجرا کنید.

khatamifar
01-09-2009, 10:51
من يه مشكلي در بازي ولفشتاين دارم .
توو يه مرحله بايد سوار آسانسور بشي و دگمه رو بزني تا بره پايين. دگمه رو كه ميزني در پشتت بسته ميشه اما آسانسور حركت نمي كنه !!
همينجور ميمونه و نمي توني هم از روي در بپري و بري بيرون.
چيكار بايد كرد ؟

sourena
01-09-2009, 11:50
کجا گیر کردی ؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا بید :دی

h_r_v
01-09-2009, 11:56
اینجا بید :دی
شما Patch 1.1 رو ريختي؟
اگه آره بايد كرك رو بايد دوباره بريزي
اگه نه Patch 1.1 رو بريز
_______
اگه اين دو تا سازگار نبود بازي رو دوباره نصب كن!!
اگه باز هم اجرا نشد درايور كرات گرافيك رو اپديت كن

sourena
01-09-2009, 12:05
patch رو دانلود کردم ریختم!
کرک جدیدشو اگه لینکشو داری بده!
بازی رو دوباره نصب میکنم حالا....
کارت گرافیکو همین چند روز پیش دانلودش کردم!2-3 روز گذشته ازش :دی

h_r_v
01-09-2009, 12:22
patch رو دانلود کردم ریختم!
کرک جدیدشو اگه لینکشو داری بده!
بازی رو دوباره نصب میکنم حالا....
کارت گرافیکو همین چند روز پیش دانلودش کردم!2-3 روز گذشته ازش :دی
كرك پتچ 1.1

اگر پسورد خواست :‌ thejoker

فوايد Patch 1.1

Wolfenstein 1.1 Update List
- When on the purchase upgrade confirmation screen, ESC now cancels the purchase instead of returning to the menu.
- Sounds added for navigating menus.
- In order to prevent names from running off the screen, character limit has been reduced to 10 characters on names
- Fixed issue causing the Healing icon to remain after dying.
- Sprint functionality has been modified so user can sprint longer, but has longer duration before being able to sprint again
- Global chat now disables properly if disabled through the Server Launcher.
- Fixed bug causing the grenade ammo indicator to reflect having one more grenade in your inventory.
- End-of-round countdown voice-over takes priority over objective status voice-overs.
- When a round ends, the scoreboard will default to the chat window.
- Truck model in Canals has been updated so it is easier to complete the objective
- Clan Tag text box in the Options Menu has been realigned
- Audio countdown has been readjusted
- The kill ticker color has been adjusted to the proper team color
- MP43 melee attack speed has been slightly decreased
- Added Quick voice chat that can be binded via the console (the new binds are _needEngineer, _needMedic, _needSoldier, _needHealth, _needAmmo)
- Both teams should now be able to mute users properly
- Soldier arm when holding Kar 98 has been improved
- Reduced how far packs are thrown
- Reduced how far grenades are thrown
- Removed a chair near the crucifix in Canals to prevent the crucifix from dropping into an area where it could not be reached
- Control options now feature separate binds for Use (resurrect, objectives) and Item (Ammo, Health, Satchel)
- Choosing a random map rotation will work properly now
- Added ability to change cross hair appearance through the menu
- Fixed issue causing the crouch icon to remain after dying

اگه كسي خواست Patch1.1 رو دانلود كنه از اين لينك استفاده كنه

پسورد : thejoker

havas_1980
01-09-2009, 13:27
وای این آخراش خیلی تخیلی میشه واقعا رو اعصابه ! ای کاش اینقدر زیادی تخیلی نمیشد !
دقیقا! شروع بازی واقعا خوب بود ولی آخرش دقیقا شبیه به دنیای بیگانه ها (Xen) در Half-Life شد!
ای کاش اینطوری نمیشد...

sourena
01-09-2009, 14:29
بابا من بیچاره نمیتونم بازی کنم!وسطاش گیر کردم....
هی دل منو آب نکنید!

godsmak
01-09-2009, 16:11
بابا من بیچاره نمیتونم بازی کنم!وسطاش گیر کردم....
هی دل منو آب نکنید!
خب کجا گیر کردید؟

bax_021
01-09-2009, 16:17
سلام
من بازی رو نصب کردم
می شه کمکم کنید ؟

می شه کمکم کنید ؟؟
یکی از دوستان گفت تو دی وی دی 2 یه فایل هست اگه اونو کپی کنم درست می شه
ولی همچین چیزی نبود
رو دی وی دی هیچ پچ یا کرکی نیست
فقط اینا هست :
DirectX
pbsvc
vcredist_x86
WindowsInstaller-KB893803-x86

shalineh
01-09-2009, 18:03
چیزی که تا الان از این بازی دیدم ، اینه که نسبت به نسخه قبل جذابیتش کمتر شده.
حالا فعلا دارم بازی میکنم ببینم بعدش چی میشه.
نسخه اول این بازی واسه همیشه برای من خاطره خواهد ماند.

mosolim
01-09-2009, 18:17

سلام
حالا نمی دونم به غول آخرش رسیدی یا نه ولی وقتی رسیدی بیا اینجا حالتو بپرسم اون موقع معنی واقعی تخیلی رو می فهمی..

aghamajid1369
02-09-2009, 15:54
سلام.
بچه ها 1 جای بازی گیر کردم. نمیدونم باگه یا من دارم خنگول بازی در میارم.

اینم عکسش.
این ژنراتور مسخره با 1 مشت لوله وصل شده به 1 در که جلوش از این حاله های آبی هست.
حالا هرچی با تیر میزنمش نابود نمیشه. حتی با اون تیر قوی. یغنی قرمزا.
راه دیگه ای داره؟؟؟؟

sourena
02-09-2009, 16:02
دوستان...هنوز این مشکل من حل نشده!
هم پچ رو ریختم...هم کرک جدید....هم برنامه n-vidia !
حالا چه بکنم؟؟؟ :دی

havas_1980
02-09-2009, 16:59
سلام.
بچه ها 1 جای بازی گیر کردم. نمیدونم باگه یا من دارم خنگول بازی در میارم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکسش.
این ژنراتور مسخره با 1 مشت لوله وصل شده به 1 در که جلوش از این حاله های آبی هست.
حالا هرچی با تیر میزنمش نابود نمیشه. حتی با اون تیر قوی. یغنی قرمزا.
راه دیگه ای داره؟؟؟؟باید با راکت اتاق رو هدف بگیری... اگه عمل نکرد پچ بازی رو دانلود کن.

aghamajid1369
02-09-2009, 17:02
باید با راکت اتاق رو هدف بگیری... اگه عمل نکرد پچ بازی رو دانلود کن.
راکت انداز که سهله.
تمام تفنگ ها رو امتحان کردم.
حالا پچ رو میگیرم ببینم چی میشه.

Spaniuly
02-09-2009, 19:12
من دیروز نصب کردم بازی رو کرک و پچ 1.1 رو هم نصب کردم. کلا حال نکردم با این بازی با روحیاتم سازگار نیست از چیزهایی که در واقع رئال هستن ولی توش مسائل غیر طبیعی رخ میده خوشم نمیاد.

بازی کرایزس مال آینده هست اتفاقاتش حالا اتفاق افتادن مسائل ماورا الطبیعه توش بعید نیست ولی آخه زمان جنگ جهانی این مسایل و جنگ ستارگان چه می کنه آخه من که خوشم نیومد همون جا که یه قسمت دایره هست و از دو طرف پله داره گیر کردم و دیدم اصلا به درد من نمی خوره. با نحوه دویدنش هم حال نکردم سرم گیج میره از بس والار میزنه دوربین اول شخص عوض اینکه ما تکون بخوریم دوربین تکون می خوره. ولی تا حالا گرافیک به این اعجوبه ای و زیبایی ندیده بودم خیلی طبیعی هست گرافیک واقعا از حق نگذریم خیره کننده هست ولی با گیم پلی بازی حال نکردم. CoJ BiB جالب تر بود. البته اینکه بازی های اول شخص این چنینی رو نمی پسندم به خاطر وجود شاهکار هایی مثه CoD MW CoJ BiB Crysis Farcry2 و غیره هستبازی های اول شخصی مثل اینها دیگه نمی تونن دل گیمر رو ببرن. چون دل ها در تسخیر بازی های اول شخص جالب تری مثل این هایی هست که اسم بردم. داستان هم اصلا روی گیمر حس جالبی انتقال نمی ده متاسفانه و نمی تونه رابطه خوبی بر قرار کنه با مخاطب

Turok-71
02-09-2009, 20:28
ولی آرمین شخصیت اولش دوست داشتنی و قابل باورتر نسبت به بقیه ی کارکتر های این سبک هست!
یا حداقل من اینجوری حس کردم.
گیم پلی هم روانه مورد خاصی نداره مفید و مختصره! در ضمن Raven نشون داده که توی گیم پلی تبحر داره(X-men).

aghamajid1369
02-09-2009, 20:34
منم مثل آرمین اصلا با دویدنش حال نکردم. سر آدم گیج میره.
یکی دیگه از مشکلات بازی هم فوق آسون بودنشه. من دارم روی هارد بازی میکنم ولی خیلی آسونه. اولش فکر کردم دیفیکالتی رو اشتباهی گذاشتم رو easy .
فعلا هم که به 1 باگ خوردم.ببینم با پچ مشکلن حل میشه یا نه.

Torch Bearer
02-09-2009, 20:36
دوستان یک سوال داشتم.این بخش مولتی پلیرش رو که برای ساخت پروفایل یک گزینه داره افلاین قضیه ش چیه؟یعنی میشه تکی افلاین بازی کرد؟

mosolim
02-09-2009, 20:59
سلام
من دارم یه بار دیگه این بازی رو بازی می کنم البته همینطوری از درد بی بازی ایی . متوجه یه نکته جالب شدم. اگر این ناز یها با این پرتاب نارنجکشون می رفتن تو مسابقات پرتاب چکش یا دیسک تو المپیک شرکت می کردن بدون برو برگرد مدال طلا رو میبردن. یارو حدود 2 کیلومتر با من فاصله داره چنان نارنجک پرت میکنه صاف میوفته زیر پای من.!!!!

MB3d
02-09-2009, 21:27
سلام سوالم رو خلاصه می گم
بازیش مالی هست ارزش داره آدم بگیره یا دانلود کنه ؟ گرافیکش با امثال crysis قابل مقایسه هست ؟

h_r_v
02-09-2009, 22:05
بازیش مالی هست ارزش داره آدم بگیره یا دانلود کنه ؟ گرافیکش با امثال crysis قابل مقایسه هست ؟
بازی شاید گرافیکش خوب نباشه ولی GamePlay بسیار باحالی داره!!
یه باگ!!
تو مرحله Black Sun , مبارزه دوم با اون یارو!! وقتی میزنیش میره بالا از بالا موشک میفرسته!! اگه بری زیر چرخ دنده ها قایم شی بازم تیر یارو بهت میخوره!! این یه باگ بزرگ هست که تیر یارو از چرخ دنده رد میشه

Layken
02-09-2009, 22:40

سلام
ولی به نظر من گرافیک بازی سر تر از گیم پلی ان هستش...
خواهشن شما صفحه 22و 23 رو بخون شاید به تفاوقی برسیم.

Spaniuly
02-09-2009, 22:59

خوب چه میشه کرد بازیه دیگه حالا کو تا بازی اولش شخص بعدی که تا قبل اومدن CoD MW2 به هیچ کدوم امیدی نیست. ولی خوب اینو بدون نه گیم پلی و نه گرافیکش در حد اندازه های بازیهایی مثل کرایزس یا فارکرای 2 یا CoD یا CoJ BiB نیست

یه باگ!!
تو مرحله Black Son , مبارزه دوم با اون یارو!! وقتی میزنیش میره بالا از بالا موشک میفرسته!! اگه بری زیر چرخ دنده ها قایم شی بازم تیر یارو بهت میخوره!! این یه باگ بزرگ هست که تیر یارو از چرخ دنده رد میشه

نه اتفاقا من برعکس فکر می کنم گیم پلی خیلی ناجوری داره گرافیکش خیلی باحاله بخصوص دمو های سینماتیکش اعجوبه هست واقعا حال کردم با دموهاش چهره ها خیلی خوب و مثله آدم طراحی شده و حرکات بدن اشخاص واقعا طبیعی هست.

سلام
ولی به نظر من گرافیک بازی سر تر از گیم پلی ان هستش...
خواهشن شما صفحه 22و 23 رو بخون شاید به تفاوقی برسیم.

تائید میشه منم همین رو گفتم. ولی خوب بیشترین چیزی که عذابم داد وباعث شد حذفش کنم همون مسائل موهن بازی هست که هیچ ربطی به واقعیت نداره موضوع اگه جنگ جهانی هست دیگه این جنگ ستارگان بازی و موجودات عجیب غریبش چیه مثل کرایزس نه اگه می خواست یه چیز تو مایه های کرایزس بسازه که توش لیزر و آتیش و نمی دونم از این جور چیزا باشه دیگه چرا جنگ جهانی رو سوژه کرده واسه خودش. گیم پلی جالبی هم نتونسته براش بسازه. آپدیت شدن های آبجکت ها هم خیلی تو ذوق می زنه عین یه نوکر باید بریم این ور اونور آدم احساس می کنه توی زندونه.

Layken
02-09-2009, 23:18
تائید میشه منم همین رو گفتم. ولی خوب بیشترین چیزی که عذابم داد وباعث شد حذفش کنم همون مسائل موهن بازی هست که هیچ ربطی به واقعیت نداره موضوع اگه جنگ جهانی هست دیگه این جنگ ستارگان بازی و موجودات عجیب غریبش چیه مثل کرایزس نه اگه می خواست یه چیز تو مایه های کرایزس بسازه که توش لیزر و آتیش و نمی دونم از این جور چیزا باشه دیگه چرا جنگ جهانی رو سوژه کرده واسه خودش. گیم پلی جالبی هم نتونسته براش بسازه. آپدیت شدن های آبجکت ها هم خیلی تو ذوق می زنه عین یه نوکر باید بریم این ور اونور آدم احساس می کنه توی زندونه.
خیلی ممنون
واقعا همینطوره با سوژه جنگ جهانی دارن از هر موضوعی بهش ربط میدن ...
تو ابجکتها یه افتضاح بود وسط جنگ بری ابجکت بگیری ....

Turok-71
02-09-2009, 23:28
این که جنگ جهانی رو سوژه ی تخیلی بودن قرار دادن چیز چندان غیر منطقی نیست!
به این دلیل اگه آینده رو هم تخیلی بکنن بازم غیر منطقی نیست!
به هر حال این دلیلتون زیاد برام قابل هضم نیست.
هر چند آبجکت ها هم مورد چندانی نداشتن و غولآخر ها هم در سطحه قابل قبولی بودن.
و مثل همیشه نقطه ی قوت بازی های Raven که دمو های CG هست در این بازی به کار گرفته شده بودن.

h_r_v
02-09-2009, 23:28
هر کی نظری داره!!
ولی خداییش GamePlay بازی مخصوصا تو حالت Empower فوق العادست!!
به نظر من بعد از COD بهترین GamePlay رو داره(کمی از CrySis ضعیفتر)

Spaniuly
03-09-2009, 00:35
این که جنگ جهانی رو سوژه ی تخیلی بودن قرار دادن چیز چندان غیر منطقی نیست!
به این دلیل اگه آینده رو هم تخیلی بکنن بازم غیر منطقی نیست!
به هر حال این دلیلتون زیاد برام قابل هضم نیست.
هر چند آبجکت ها هم مورد چندانی نداشتن و غولآخر ها هم در سطحه قابل قبولی بودن.
و مثل همیشه نقطه ی قوت بازی های Raven که دمو های CG هست در این بازی به کار گرفته شده بودن.

آینده رو کسی ندیده ممکنه توی آینده چیزهایی اتفاق بیفته که کسی نتونه نه فکرش رو بکنه و اگه هم فکرش رو بکنه نتونه اثبات یا ردش کنه. شما بیا ثابت کن که توی 2020 چه اتفاقاتی قراره بیفته یا اصلا بیا ثابت کن که چیزی مثل نانو سوئیت به اون شکلی که توی کرایزس سراغ داریم بوجود بیاد نه میشه ثابت کرد که اتفاق می افته و نه میشه ردش کرد پس میشه ازش به عنوان سوژه تخیلی استفاده کرد بخصوص که کل داستانش بر اساس تخل هست و ریالیتی نیست اما موضوع جنگ جهانی یک واقعیت هست. نمیشه به چیز واقعی و ثابت یه مسائل تخیلی قالب کرد در ضمن مشکل بزرگ اینجاست که خیلی هم نتونسته کاربرد پسند انجام بده این کار رو . بازی می تونست یک داستان مجازی از جنگ هایی باشه که صورت گرفته و شامل مسال حماسی باشه نه کارهای تخیلی مگه ما چی هستیم که بخواییم توی یک حالت از دیوار رد بشیم و چیزهایی ببینیم که توی حالت عادی نمی بینیم. اینا یه چیزای من درآوردی هست. من از اول هم گفتم گیم باید از محدوده خودش و قالبش فراتر نره و اگه می خواد بره این کار رو باید طوری انجام بده که گند نزنه

sourena
03-09-2009, 00:46

دوستان مشکل من حل نشده!!!!!

h_r_v
03-09-2009, 13:26
بازی تموم شد!!
کل مرحله Black Sun باگ بود!!
1.
تو مرحله Black Sun , مبارزه دوم با اون یارو!! وقتی میزنیش میره بالا از بالا موشک میفرسته!! اگه بری زیر چرخ دنده ها قایم شی بازم تیر یارو بهت میخوره!! این یه باگ بزرگ هست که تیر یارو از چرخ دنده رد میشه
2.بعد از مبارزه دوم که پرت میشدی پایین و دوباره میرفتی بالا یه قسمت بود که اون موجودا میومدن که چنگ بزنن!!
ولی متاسفانه موجودات هوش مصنوعیشون در حد منفی بود!! یکم ازشون دور میشدی در جا میزدن!! گیج میشدن!! در حالی که تو مراحل دیگه اینطوری نبود!!
3.دوباره تو همون جایی که باید بالا میرفتی جایی که یارو وایستاده بود که باید بهش تیر میزدی تا بیفته پایین!!
اونجا من 15 ثانیه وایستادم یارو همینطور داشت تیر میزد منم فقط زخمی میشدم!! در حالی که تو همون مبارزه دوم 5 ثانیه جلوش بودی میمردی!!
در کل بازی آسونی بود
فقط خیلی تخیلی شد!!
پایانش هم نامفهوم بود

pedram_sad
03-09-2009, 17:52
بازی رو به 60 درصد رسوندم
به نظر من یک نو اوری و تنوع فوق العاده تو بازی های fps داره اونم با موضوع ww
چون هر چی بازی با این موضوع بوده دیگه یکنواخت شده و کم کم حال ادم رو به هم میزنه

اما استفاده از این 4 قدرت تو این بازی و همچنین خط داستانی اون تنوع خیلی خوبی رو داره

مثل همین queen که همین الان کشتمش و به خصوص اون قسمت که باید کلش رو با دینامیت میترکوندی

aghamajid1369
03-09-2009, 20:35
خوب منم همین الان بازی رو روی هارد تموم کردم.
اصلا فکر نمیکردم بازی اینقدر آسون باشه.
به نظرم همون امتیاز 7.5 براش کافی بود ولی من خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتم.
غول آخر هم 1 جورایی شده بود مثل غول آخر X-men دیگه کم کم حوصله آدم رو سر میبرد.
ولی ارزش 1 بار بازی کردن رو داره.
موفق باشید.

keyvan1985
04-09-2009, 09:01
من کرک razor که داخل سی دی بازی بود ریختم حالت مولتی پلیر بالا میاد ولی تو حالت تک نفره صفحه مشکی میشه هیچی نمیاره
core 2 due 6400
ram 2 gig
vga 250 gts
...
os win 7 build 7600

مشكلي كه خيلي ها با مانيتور دارن به نوعي يكي از اشتباهات سازنده هست!
تنظيمات گرافيك بازي به طور پيشفرض بالاست كه Refresh Rate 75 داره كه بعضي مانيتور ها ساپورت نميكنن!
اما چاره چيه؟
اول وارد بازي بشين از طريق مانيتور هيچي نميتونين ببينين ولي اگه از دكمه Print Screen استفاده كنين و با Alt+Tab از بازي بياين بيرون و تو Paint كپي كنين ميتونين تصوير رو ببينين! وقتي رفت تو منو همين كار رو بكنين و با Print Screen تو Paint منو رو ميبينين!! كه براي رفتن تو Option بايد دو بار يا به راست برين يا به چپ!!
وقتي رفتين تو Option برين تو قسمت Video (دوباره با استفاده از همون Print Screen و كپي كردنش تو Paint)
تو قسمت Video Option ميشه 2تا كار كرد يا
1.رزولوشن رو كم كنيد! اينطوري Refresh Rate اتوماتيك مياد پايين
2.يا تو قسمت Refresh Rate عدد 75 رو به 60 تغيير بدين

*من خودم از اين طريق بازي رو تنظيم كردم

تو بعضي از سيستم ها مثل سيستم من Refresh Rate 200 بود كه خيلي عجيب بود
نكته :‌ من مثل خيلي از شما ها فكر نميكردم Refresh Rate 200 داشته باشيم ولي خب بود!! يا بازي اشتباه نوشته بود براي من يا واقعا هست

وقتی تو paint کپی میکنم هیچی نشون نمیده در حالی که صدای بازی میاد از fraps استفاده کنین راحتتره

h_r_v
04-09-2009, 09:47
من کرک razor که داخل سی دی بازی بود ریختم حالت مولتی پلیر بالا میاد ولی تو حالت تک نفره صفحه مشکی میشه هیچی نمیاره
core 2 due 6400
ram 2 gig
vga 250 gts
...
os win 7 build 7600
شما این پست رو بخون!!
من هم مشکل شما رو داشتم

همزمان شد
فقط چون شما از ویندوز 7 استفاده میکنین با دکمه Print Screen نمیتونید از محیط بازی ها عکس بگیرین!!
برای عکس گرفتن از محیط بازی تو ویندوز 7 از این برنامه استفاده کنید
Fraps

Torch Bearer
04-09-2009, 15:13
دوستانی که بازی رو تموم کردن یک سوال داشتم:اگه بازی رو از اول شروع کنیم تمام قابلیت ها واسلحه هامونو داریم؟(مثل Dead Space)یا اینکه از صفر باید شروع کنیم؟

Benygh
04-09-2009, 15:25
سلام
تو مرحله ای که باید بری به سمت برج رادیویی بزرگ که درش بسته است و اون طرف چند تا تک تیر انداز هستند .
اونجا من تک تیر انداز ها رو زدم و وقتی میرم تو حالت چشم که نقاط ضغف رو ببینم یک قسمت قرمز میاد که زیر اون قسمت خط ابی رنگه که به در وصل میشه و از در داره محافظت میکنه و نمیذاره رد بشم ...
اون رو هر کار میکنم نمیتونم بزنم .. گلوله بهش اثر نمیکنه .
ممکنه باگ داشته باشه ؟!

aghamajid1369
04-09-2009, 15:33
سلام
تو مرحله ای که باید بری به سمت برج رادیویی بزرگ که درش بسته است و اون طرف چند تا تک تیر انداز هستند .
اونجا من تک تیر انداز ها رو زدم و وقتی میرم تو حالت چشم که نقاط ضغف رو ببینم یک قسمت قرمز میاد که زیر اون قسمت خط ابی رنگه که به در وصل میشه و از در داره محافظت میکنه و نمیذاره رد بشم ...
اون رو هر کار میکنم نمیتونم بزنم .. گلوله بهش اثر نمیکنه .
ممکنه باگ داشته باشه ؟!
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم.
از پچ استفاده کردم درست شد.
ولی اول با راکت لانچر امتحان کنین و از کریستال قرمز تا تیرتون قوی بشه (دکمش رو دقیق یادم نیست 2 ود یا 4. عجب حافظه ای) . شلیک کنین. اگه نابود نشد باگه و باید از پچ استفاده کنین.

havas_1980
04-09-2009, 15:40
دوستانی که بازی رو تموم کردن یک سوال داشتم:اگه بازی رو از اول شروع کنیم تمام قابلیت ها واسلحه هامونو داریم؟(مثل Dead Space)یا اینکه از صفر باید شروع کنیم؟
بله. از صفر شروع میکنین...

Bs_panzer
04-09-2009, 18:43
این جور که معلومه وعض خیلی خرابه

پچی چیزی عرضه نکردن ؟ :دی

aghamajid1369
04-09-2009, 19:40
این جور که معلومه وعض خیلی خرابه

پچی چیزی عرضه نکردن ؟ :دی
بله دوست من.
پچ 1.1 اومده.

davoodf
04-09-2009, 23:26
سلام
اقا من هم بالاخره این بازی رو گرفتم.
اولا باید بگم که هوش مصنوعی بازی در حد بسیار ضعیفی هست یه جایی بود که رفتم تویه یه اتاقی دو نفر بودن تا منو دیدن یکیشون به میز لگد زد و میز افتاد تا ازش به عنوان کاور استفاده کنن جالب این بود در حالی که میز افتاده بود اون یکی هم به میز لگد زد تا مثلا میز رو بندازه زمین اون قدر خندیدم این تیکش واقعا خنده دار بود در ضمن سرعت عملشون هم بسیار پایین بود من 5 ثانیه همونجوری اونجا وایستاده بودم تا بهم تیر بزنن ولی تا میخواستن برن تو کاور سوراخ سوراخشون کردم.در ضمن این رو هم بگم بعضی از قسمت ها جاهای خیلی عجیبی کاور میگیرن به طوری که نصف بدن و سرشون در تیر دست من قرار داره و البته این رو هم بگم بازی رو دارم در سخت ترین حالت بازی می کنم حالا easy چجوری میشه خدا میدونه!!!!
یه چیز جالب دیگه هم این هست که المانی ها همشون به انگلیسی حرف میزنن!!!!!
یه چند تا باگ گرافیکی کوچیک هم دیدم توش.به هر حال گرافیک بازی قابل قبول هست ولی هوش مصنوعی بازی به هیچ وجه!نور پردازی در بعضی از جاها مشکل داره.
من بعد از این هم مدت منتظر یه بازی خوب بودم ولی این بازی به کلی منو نامید کرد!من هنوز هم ترجیح میدم نسخه ی قبلی (RTCW )رو به جای این بازی کنم!با توجه به سابقه ای که Id و Raven Soft داشت از این بازی انتظار بالایی داشتم ولی .......
پ.ن:اینها همش نظر شخصی من بود پس لطفا منو نزنید!

shaaheen
05-09-2009, 12:14
منم بازي رو گرفتم.الآن حدود نيم ساعته دارم بازي ميكنم به نظرم شاهكاره.از نظر هوش مصنوعي شما شايد رو درجه ي easy يا normal بازي ميكنين.دشمناي من خوب موقعي كه نارنجك ميندازم كاور ميگيرن و از دست نارنجكام فرار ميكنن و كلا من تا الآن يه مقدار فقط دويدنش به نظرم بد كار شده كه اونم مسئله ي زياد مهمي نيست.بازم به نظرم يكي از بهترين بازياي اين دورانه مخصوصا از نظر گيم پلي.

davoodf
05-09-2009, 14:37
پیشنهاد میدم یه دفعه ی دیگه پست من رو بخونین:

البته این رو هم بگم بازی رو دارم در سخت ترین حالت بازی می کنم حالا easy چجوری میشه خدا میدونه!!!!

my life is barca
05-09-2009, 17:14
بازیش واقعا قشنگه ولی به نظر من مرحله هاش آسونه ولی در عوض غولاش فوق سخت.البته من دارم hard بازی می کنم

MILAD MGH
05-09-2009, 18:12
سلام.اون غول عنکبوته رو چطوری باید کشت؟

Torch Bearer
05-09-2009, 19:09
دوستان یک سوال داشتم.این بخش مولتی پلیرش رو که برای ساخت پروفایل یک گزینه داره افلاین قضیه ش چیه؟یعنی میشه تکی افلاین بازی کرد؟

کسی جواب نمیده؟

aghamajid1369
05-09-2009, 20:31
سلام.اون غول عنکبوته رو چطوری باید کشت؟
4 ضد هوایی در اون منطقه گذاشته.
پشت یکیش بشینین و 1 مدت بزنینش تا بیفته. بعدش غیب میشه و 1 مشت چیز میز میاد که باید بزنین.
بعدش ظاهر میشه و اون ضد هوایی رو میزنه.
حالا برید سراغ 1 ضد هوایی دیگه و دوباری این کار رو تکرار کنید. . .
4 بار این کار رو کنید تمومه.

Turok-71
05-09-2009, 20:46
به توضیحات مجید این رو هم اضافه کنم که وقتی اون به قول شما عنکبوت روی
زمین افتاد باید به غده های قرمزی که روی تنش هست شلیک کنید تا بترکن(4 تا هستن)

shaaheen
05-09-2009, 22:42
پیشنهاد میدم یه دفعه ی دیگه پست من رو بخونین:

من شرمندم :31:
من خودمم به مشكل هوش مصنوعي اين احمقا پي بردم.اولش يه كم آبرو داري كردن به خودشون فشار آوردن كه بگن مام باهوشيم.ولي هر چي جلوتر رفتم وضعشون بدتر شد :13:

Aseman-z
05-09-2009, 22:45
منم ذیشب این بازیو تموم کردم
جالب بود ولی هوش مصنوعی بازی خوب نبود راحت میشد کشتشون...

metal baz
06-09-2009, 11:47
منم ذیشب این بازیو تموم کردم
جالب بود ولی هوش مصنوعی بازی خوب نبود راحت میشد کشتشون...

با سلام به همه دوستان من نمیدونم چرا همتون قفل کردید رو هوش مصنوعی بازی با با مگه چشه قبول دارم در حد بازی های الان نیست ولی قابل قبوله برای این بازی چرا روند روان و گیم پلی بازی رو نمیگید که واقعا زیبا طراحی شده بود ما رو که از کف دراورد شما رو نمیدونم:11::11::11::11:

MILIN3M
06-09-2009, 19:00
دوستان میشه کرک این بازی رو برام بذارین؟

ali_ranger22
06-09-2009, 20:17
دوستان میشه کرک این بازی رو برام بذارین؟

بفرما دوست عزیز

h_r_v
06-09-2009, 21:16
فکر کردم خیلی از دوستان در مرحله آخر گیر کرده باشن گفتم آموزش رو بزارم(ببخشید من فکر بیخود زیاد میکنم)
این اموزش رو خودم نوشتم فکر نکنید کپی کردم
ــــــــــــــــــــ

غول اخر رو باید تو 3 مرحله کشت!!
که مرحله 2 و 3 عین همه!!
مرحله 1
اون پشت یه حفاظ آبیه و چند تا ستون حرکت میکنن!!
اول برو پشت ستونا و انرژی بگیر بعد با Empower Veil (همونی که تیر رو قوی میکنه) به یارو شلیک کن!!
اگه از Empower Veil استفاده نکنی تیر از حفاظ رد نمیشه!! اینقدر بزنش تا بیفته بعد برو نزدیکش و یکی کریستال رو تو سینه اش فرو کن
مرحله 2و 3
یارو خیلی سرعت گرفته!!(سرعتش تو مرحله 2 بیشتره)
برای کنترل یارو باید از از Veilـی استفاده کنید که گذر زمان رو کم میکنه!!
بعد با یه تفنگ قوی ( ترجیحا اون تفنگی که ازش حباب های آبی میده) به یارو تیر بزنین!! تو مرحله 2 یارو به ترتیب 1بار 3تیر میخوره میفته یه بار 5تیر میخوره میفته یه بار 7تیر میخوره میفته!!
تو مرحله 3 هم یادم نیست!!
در مجموع سخت ترین مبارزه به نظر من مرحله 2 هست!!
*بین مرحله 2و3 شما میفتین پایین بعد باید دوباره یه سری موجودات رو بکشین و برگردین به مکان قبلی تو مرحله2 تا مبارزه سوم شروع بشه
ـــــــــــــــ
اگه کم و کاستی داشت ببخشین!!
و اگر هم اسپم بود پاکش کنید:46:

Turok-71
06-09-2009, 22:02
خب این آموزش رو بزار داخل اسپویلر که بقیه دوستانی که بازی نکردن متوجه نشن!

Torch Bearer
06-09-2009, 22:09

خب این که داستان بازی رو لو نمیده که تو اسپویلر گذاشته بشه.نکته ریز یک کلمه ای هم نداره که ادم همین طوری چشمش بیفته یک مطلب مهمی لو بره.و چون بالاش توضیح داده شده که مربوط به غول اخر بازی هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

h_r_v
06-09-2009, 22:17
گذاشتم ولی فکر نکنم مشکلی داشت:8:

خب این که داستان بازی رو لو نمیده که تو اسپویلر گذاشته بشه.نکته ریز یک کلمه ای هم نداره که ادم همین طوری چشمش بیفته یک مطلب مهمی لو بره.و چون بالاش توضیح داده شده که مربوط به غول اخر بازی هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
کار از محکم کاری عیب نمیکنه:31::46:

pooria+bfr
06-09-2009, 23:48
سلام خدمت تمام دوستان
من پچ و کرک جدید ولفنشتاین2009را میخوام اگه میشه لطف کنید برام بزارید
ممنونم

havas_1980
07-09-2009, 01:23
سلام خدمت تمام دوستان
من پچ و کرک جدید ولفنشتاین2009را میخوام اگه میشه لطف کنید برام بزارید
ممنونمبا تبریک عضویت, بهتر بود قبلش جستجو می کردین. در صفحات قبل قرار داده شده بود:

saman3230
07-09-2009, 10:09
من بازیو خریدم

به نظر من از نظر گرافیکی فوق العاده است و من یه چیزی در حد Call of Duty میببینمش

موتور گرافیکی بسار قوی هم داره

تنها ضعف دقت اسلحه است

اما در کل عالیه

Leon-117
07-09-2009, 11:26
خوب منم يه 1روزي ميشه بازي رو تموم كردم.بازي خوبي بود و گيم پلي خوبي داشت اما هوش مصنوعي واقعا بد بود.
من يه جاي بازي بود يه عالمه دشمن بود يهو ديدم يه نفر اومد بقل من وايساد بعد همونجوري خشكش زد بعد تازه يادش افتاد بايد منو بزنه كه من زدمش!

saman3230
07-09-2009, 15:30
سلام

من بازيو رو لپ تاپ خودم نصب كردم هيچ مشكلي نداشت (VISTA)

اما رو كامپيوتر دوستم كه XP‌نصب كردم اين ERROR‌ميده

خواستم رو هاردم كپي كنم هم موقع كپي 2 فايل error‌ميداد

كسي به اين مشكل برنخورده ؟

havas_1980
07-09-2009, 15:44
...تنها ضعف دقت اسلحه است...بهبود دقت اسلحه از طریق اپگرید کردن اسلحه ست. برای این منظور باید گزینه Improved Rifling رو خریداری کنین.

سلام

من بازيو رو لپ تاپ خودم نصب كردم هيچ مشكلي نداشت (VISTA)

اما رو كامپيوتر دوستم كه XP‌نصب كردم اين ERROR‌ميده

خواستم رو هاردم كپي كنم هم موقع كپي 2 فايل error‌ميداد

كسي به اين مشكل برنخورده ؟طبق صحبتی که کردین مشخصه که دی وی دی درایو ایشون در خوندن دی وی دی به مشکل برخورده و نتونسته فایل مورد نظر رو نصب کنه. بازی رو دی وی دی درایو دیگری قرار بدین.

Turok-71
07-09-2009, 22:51
بازی رو امروز تموم کردم!
بر خلاف دوستان که گفتن اخرش خیلی تخیلی شده اینطور نبود چون خود بازی تم تخیلی داشت
و زیاد برای گیمر یه چیز غیر منتظره نبود.
چیز دیگه اون فرمانده نازی ها آخرش فرار کرد و این رو می رسونه که سازندگان راه رو برای ادامه
دادن بازی باز گذاشتن و قصد دارن این سری رو بازم گسترش بدن!

king-hitler2
08-09-2009, 23:49
كد تقلب نداره

Bs_panzer
09-09-2009, 00:07
من از ID گرافیک بهتری انتظار داشتم دووم 3 رو یادتونه ؟؟؟؟؟

یکم یک نواخت شده بازی

devil28
09-09-2009, 01:31
حیف نام wolfenestein که این بازی یدک میکشه...! :(

خریدم، ولی نصب کردمو حالم به هم خورد
این کجا و return to castle wolfenestein کجا...

جدا حیف...

pcali
09-09-2009, 08:56
حیف نام wolfenestein که این بازی یدک میکشه...! :(

خریدم، ولی نصب کردمو حالم به هم خورد
این کجا و return to castle wolfenestein کجا...

جدا حیف...

من کاملا با شما مخالفم بازی روند خوبی داره اما چون قرار بود بازی به صورت open world باشه که یک نو آوری جدید در این سبک به حساب میاد اما تا حدودی به بازی آسیب رسونده اونم چون که ماموریتها بسیار متنوع هستند زیاد به چشم نمیاد گرافیک بازی هم که عالی هستش بافتها واقعا با دقت طراحی شدن هوش مصنوعی بازی زیاد مشکل نداره تا اونجایی که من بازی کردم عکس العمل دشمنان سریع هستش و شایدبعضی جاها تعدادشون زیاد میشد قاطی میکردن که اونم به ندرت پیش میامد در کل بازی سرعت بسیار خوبی در روند بازی داره شماهم زمان میتونید از چندین جا ماموریت دریافت و هر کدوم رو در گوشه خاصی از شهر انجام بدید این نظر شخصی بنده راجع به بازی بود که با احترام گفتم پس دوستان عزیز جنجال راه نیدازید :31:

T I M S A R
09-09-2009, 16:07
منم امروز بازی رو تموم کردم.بازی خیلی آسون تر از سری قبلش بود. فکر کنم داستانش ادامه داشته باشه چون نفهمیدیم آخرش جنراله چی شد.

saman3230
09-09-2009, 16:15
فوق العاده است سرعت لود بازی کیفیت بسیار عالی بازی هرچی میرم جلو بیشتر لذت میبرم

pedram_sad
10-09-2009, 02:25
سلام دوستان
من بازی رو تا 65 درصد اومدم
دیگه یک جایی هنگ کردم و برام خیلی جالبه چون اولین باره تو یک بازی FPS یک جایی گیر میکنم
اونم طوری شد که مجبور شدم بیام پست بدم

اینجاست :

همون طوری که میبینید سمت چپ یک راهرو که انتهاش بستس و سمت راست هم جایی که ازش اومدم

اینم یک عکس دیگه :

همون طور که میبینید دو سمت این منطقه بسته شده و اون شی هم وسطشونه

امروز قبل افطار شاید بالای 40 دقیقه همه جا رو زیر و رو کرذم دیگه حالم داشت بد میشد از سر گیجه

pcali
10-09-2009, 08:35
سلام دوستان
من بازی رو تا 65 درصد اومدم
دیگه یک جایی هنگ کردم و برام خیلی جالبه چون اولین باره تو یک بازی FPS یک جایی گیر میکنم
اونم طوری شد که مجبور شدم بیام پست بدم

اینجاست :

همون طوری که میبینید سمت چپ یک راهرو که انتهاش بستس و سمت راست هم جایی که ازش اومدم

اینم یک عکس دیگه :

همون طور که میبینید دو سمت این منطقه بسته شده و اون شی هم وسطشونه

امروز قبل افطار شاید بالای 40 دقیقه همه جا رو زیر و رو کرذم دیگه حالم داشت بد میشد از سر گیجه

شما اگر دقت کنی توی تصویر دومی اون شی رو باید با استفاده از خاصیت مدال با زدن دکمه شماره 2 صفحه کلید که به حالتی میره که شما میتونید با تیر اندازی اون شی رو از بین ببرید بعدشم من که دقت میکنم اون ستاره ای که محل ماموریت رو نشون میده زده Above یعنی شما باید خودتون روی به قسمت بالایی در نقشه
برسونید حالا شما اون شی رو نابود کن ببیین چی میشه روی دیوارها رو نگاه کن ببین راه مخفی یا کلیدی چیزی از یاد نبردید :10:

Torch Bearer
10-09-2009, 08:38
شما باید یکمی بری عقب که برد اون شی بهت نرسه بعد با قوی کردن تیرت به اون دستگاهه و دیوار سمت راستی شلیک کنی.
ویرایش:همزمان شد.

pedram_sad
10-09-2009, 13:00
شما اگر دقت کنی توی تصویر دومی اون شی رو باید با استفاده از خاصیت مدال با زدن دکمه شماره 2 صفحه کلید که به حالتی میره که شما میتونید با تیر اندازی اون شی رو از بین ببرید بعدشم من که دقت میکنم اون ستاره ای که محل ماموریت رو نشون میده زده Above یعنی شما باید خودتون روی به قسمت بالایی در نقشه
برسونید حالا شما اون شی رو نابود کن ببیین چی میشه روی دیوارها رو نگاه کن ببین راه مخفی یا کلیدی چیزی از یاد نبردید :10:
ممنونم
تو اون لحظات از شدت سرگیجه به هر چیزی فکر میکردم غیر استفاده از اون قدرت MPower
که با استفاده از اون یک بشکه قرمز رنگ داخل اون محدوده رو منفجر کردم و اون shield ها از بین رفت و بعدش هم با استفاده از slow ازش رد شدم

mohsen_gh1991
10-09-2009, 13:07
سلام
چرا وقتی رو ایزی میزارم بازی رو نمیمیرم؟در ضمن از کجا ببینم چقدر از خونم رفته؟

pcali
10-09-2009, 18:50
سلام
چرا وقتی رو ایزی میزارم بازی رو نمیمیرم؟در ضمن از کجا ببینم چقدر از خونم رفته؟

بازی درصد جون رو نشون نمیده وقتی به شما حمله میشه تصویر حالت قرمز رنگی میگیره درست مثل بازی
call of duty 5 و به شما هشدار میده که یک جایی پناه بگیرید چون که در حال مرگ هستین:10:

mehdy.z
10-09-2009, 20:28
دوستان شما برای آپگرید امکانات به مشکل بر نخوردید من که شدیدا با بحران مالی مواجه هستم:31:
اگه کار خاصی باید کرد لطفا راهنمایی کنید...

pedram_sad
10-09-2009, 21:34
خوب من هم بازی رو الان تمام کردم
نمیدونم چرا به 79 درصد که رسید تمام شد

در کل انتظارات من از این بازی خیلی کمتر از چیزی بود که بازی ارایه کرد

overall بازی فوق العاده بود

havas_1980
10-09-2009, 22:03
خوب من هم بازی رو الان تمام کردم
نمیدونم چرا به 79 درصد که رسید تمام شد...در کنار به پایان بردن بازی, پیدا کردن تمامی طلاها, کتاب ها و فایلهای اطلاعاتی باعث 100% شدن بازی میشه.

mohammadaliarmin
10-09-2009, 22:07
دیروز بازیشو خریدم خیلی جالب نیست زیاد بازی کنی سر گیجه می گیری مخصوصا هنگام تند دویدن

Killzone2
11-09-2009, 12:52
دوستان یکی ما رو کمک کنه تا از شر این بازی مسخره راحت بشم واقعا رفته روی اعصابم.یه قسمتی هست که راه رو از پله ها بالا میری بعد باید از اونور پله ها پایین بییایی که میام پایین یه صدای زنی که داخل محفظه هست میاد و وقتی همه چیز رو به حالت قرمز در میارم 3 تا موتور رو نشون میده که باید منفجر بکنی که منفجر هم کردم بعد اون علامت بالای بازی محو میشه و فقط سرباز های به شکل اسکلت میان که هرچی میزنم نمیمیرن به رنگ های قرمز و سبز هستند.نمیدونم باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

Layken
11-09-2009, 13:23
دوستان یکی ما رو کمک کنه تا از شر این بازی مسخره راحت بشم واقعا رفته روی اعصابم.یه قسمتی هست که راه رو از پله ها بالا میری بعد باید از اونور پله ها پایین بییایی که میام پایین یه صدای زنی که داخل محفظه هست میاد و وقتی همه چیز رو به حالت قرمز در میارم 3 تا موتور رو نشون میده که باید منفجر بکنی که منفجر هم کردم بعد اون علامت بالای بازی محو میشه و فقط سرباز های به شکل اسکلت میان که هرچی میزنم نمیمیرن به رنگ های قرمز و سبز هستند.نمیدونم باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته ..بعد اینکه موتورهارو منفجر کردی باید اون سرباز هارو بکشی کمی سخته از اون اسلحه ای که پودر می کنه استفاده کن ...بعد اینکه کشتیشون یه در هستش باید از اونجا ادامه بدی..

mohsen_gh1991
11-09-2009, 14:43
سلام
من اونجایی که باید بری تیربار چیا رو از بین ببری گیر کردم.بعد از این که کشتمشون یک ادم اهنی میاد که با لیزر میاد میزندت هر چی هم بهش تیر میزنم نمیمیره باید چیکار کنم؟

aghamajid1369
11-09-2009, 14:53
سلام
من اونجایی که باید بری تیربار چیا رو از بین ببری گیر کردم.بعد از این که کشتمشون یک ادم اهنی میاد که با لیزر میاد میزندت هر چی هم بهش تیر میزنم نمیمیره باید چیکار کنم؟
شما باید اول اون 2 تا میله ای که روی شونه ش هست رو بزنی. بهد که اینا رو زدی. 1 میله دیگه میاد بالا. باید اون رو بزنی. وقتی زدیش نابود میشه.
اگه دکمه e رو بزنین بهتر مشخص میشه.

vahidreza2007
11-09-2009, 16:55
سلام دوستان من رسيدم به جايي كه اون دختره كارولين رو مي خواد نجات بده وبا عنكبوت رو بايد نابود كنه من اينجا گير كردم عنكبوت رو كه ميزني غيب ميشه و از خودش هي عنكبوت كوچولو پرتاب ميكنه كه پدرمونو در ميارن اونو اقا راهي براي به پايان رساندن اين مرحله هستش يا نه
در ضمن با اين توصيفات چقدر تا پايان بردن بازي مونده ؟

havas_1980
11-09-2009, 17:16
سلام دوستان من رسيدم به جايي كه اون دختره كارولين رو مي خواد نجات بده وبا عنكبوت رو بايد نابود كنه من اينجا گير كردم عنكبوت رو كه ميزني غيب ميشه و از خودش هي عنكبوت كوچولو پرتاب ميكنه كه پدرمونو در ميارن اونو اقا راهي براي به پايان رساندن اين مرحله هستش يا نه
در ضمن با اين توصيفات چقدر تا پايان بردن بازي مونده ؟خوب نباید بزارین پدرتون رو دربیارن...

سینه عنکبوت بزرگ رو هدف بگیرین (با قدرت تقویت اسلحه ها) و بعد تخمدان های پشتش رو هدف بگیرین بچه های اونرو با ضد هوایی بزنین. به ضد هوایی بعدی برین و سه بار دیگه هم این کارها رو انجام بدین.

تقریبا آخرای بازی هستین...

aghamajid1369
11-09-2009, 17:27
ویرایش . . .
لطفا حذف شود

vahidreza2007
11-09-2009, 21:33
سلام اقا زدم پدرشونم دراوردم دي دي دي ...
الان رسيدم به يه جايي كه يه دختره وسط يه توپ بزرگ دوار هستش و هي اززمين از اين اسكلت هاي سبز و قرمز درمياد
من رو درجه سختي هارد بازي ميكنم اقا اين قرمزا رو مي زنم و سبزه اصلا نمي زاره تكون بخورم دوستان لطف كنيد چطور رد كنتم اين قسمت رو ممنون ميشم
اينطور كه من ميبينم بايد قسمت اخر باشه ؟ اره ؟ يا هنوز مونده ؟

MILAD MGH
11-09-2009, 21:38
سلام.من خودم این بازیو ندارم و سوالایی که میپرسم برای پسرخالمه.اگه نامفهوم بود ببخشید.
الان یه جایی گیر کرده که یه مرده هست و نمیشه بهش تیر زد یعنی انگار یه چیز جلوشه.میگفت اول دو نفر بودن بعد اون یکی رفت.بعد میگفت یه ستون هایی هم اونجاست.و این مرحله بعد از کشتی های پرندست.حالا اگه کسی از دوستان چیزی از اینا سر درآورد کمک کنه چون خودم چیزی نفهمیدم.

aghamajid1369
11-09-2009, 21:43
سلام اقا زدم پدرشونم دراوردم دي دي دي ...
الان رسيدم به يه جايي كه يه دختره وسط يه توپ بزرگ دوار هستش و هي اززمين از اين اسكلت هاي سبز و قرمز درمياد
من رو درجه سختي هارد بازي ميكنم اقا اين قرمزا رو مي زنم و سبزه اصلا نمي زاره تكون بخورم دوستان لطف كنيد چطور رد كنتم اين قسمت رو ممنون ميشم
اينطور كه من ميبينم بايد قسمت اخر باشه ؟ اره ؟ يا هنوز مونده ؟
کاریش نمیشه کرد. منم روی هارد بازی میکردم. شما سریع اول اون 3 تا ژنراتور رو بزن.
اون اسکلت ها رو زدن 1 مقدار سخته. فقط باید بدویی و تیر بزنی.
از اون قدرست شماره 2 مدال استفاده کن برای کشتنشون. خود دختره راحت میمیره.
فکر کنم حدود 70% بازی رو رفته باشین

سلام.من خودم این بازیو ندارم و سوالایی که میپرسم برای پسرخالمه.اگه نامفهوم بود ببخشید.
الان یه جایی گیر کرده که یه مرده هست و نمیشه بهش تیر زد یعنی انگار یه چیز جلوشه.میگفت اول دو نفر بودن بعد اون یکی رفت.بعد میگفت یه ستون هایی هم اونجاست.و این مرحله بعد از کشتی های پرندست.حالا اگه کسی از دوستان چیزی از اینا سر درآورد کمک کنه چون خودم چیزی نفهمیدم.
برای کشتن این غول :
1 مدت بهش تیر میزنین. جونش کم میشه و میره زیر یکی از دستگاه ها که نور آبی میده تا قدرتش پر بشه. وقتی که زیر دستگاه ها وایساده اون دستگاه ها باز میشه و شما باید به 1 قسمتش تیر بزنین تا نابود بشه.
برای اینکه بفهمین به کجا تیر بزنین از قدرت شماره 1 مدال استفاده کنین تا اون قسمت از دستگا به رنگ قرمز مشخص بشه.

MILAD MGH
11-09-2009, 22:01
برای کشتن این غول :
1 مدت بهش تیر میزنین. جونش کم میشه و میره زیر یکی از دستگاه ها که نور آبی میده تا قدرتش پر بشه. وقتی که زیر دستگاه ها وایساده اون دستگاه ها باز میشه و شما باید به 1 قسمتش تیر بزنین تا نابود بشه.
برای اینکه بفهمین به کجا تیر بزنین از قدرت شماره 1 مدال استفاده کنین تا اون قسمت از دستگا به رنگ قرمز مشخص بشه.
ممنون.ولی میگه اینو رد کردم.میگه یارو داخل یه چیزی شبیه به دایرست.و دور این دایره یه دایره بزرگتره.درصدش هم 86.

aghamajid1369
11-09-2009, 22:10
ممنون.ولی میگه اینو رد کردم.میگه یارو داخل یه چیزی شبیه به دایرست.و دور این دایره یه دایره بزرگتره.درصدش هم 86.
آهان. ببخشید. گفتین تیر بهش اثر نمیکنه گفتم شاید اون رو میگین.
این غولی رو که میگین غول آخره.
باید با اون قدرت شماره 2 مدالین بهش تیر بزنین تا تیر ها بهش بوخوره. 1 مقدار سخته ولی شدنیه.
بعد از 1 مدت که اینجوری بهش تیر بزنین یکی از قدرت هاش رو از دست میده و ادامه بازی . . .

vahidreza2007
12-09-2009, 02:31
اقايون منم رسيدم به غول بازي همون كه دوتا تيربار خفن داره با يه هيكل درست
اولش مرحله اولشو زدمش بعد رفتيم با همون يارم يه جا كه چرخ دنده و ... داره و طرف مياد دوباره ما رو ميزنه دوستان اينجا رو چطور بايد رد كنم هر چي ميزنمش نميميره (البته وقتي كمي ميزني يه هو ميپره هوا و شروع ميكنه به بمب انداختن
لطف بگيد چطور بايد بزنمش يا كجا قايم بشم تا نتونه منو بزنه ممنون

Layken
12-09-2009, 10:06
خوب باید با جادویی شماره 2 همون که اسلحرو قوی میکنه بزنیش ...
هوا هم که رفت سعی کن یه جا واینستی تا بهت نخورند...

soltanmasoud007
12-09-2009, 14:11
سر اون قوله که دو تا تیربار داره و هی میچرخه گیر کردم چجوری باید بکشمش جلوش شیلد داره.

shalineh
12-09-2009, 14:29
کمک! کمک! lol
من اینجا گیر کردم.
نمیدونم چجوری باید راهی به درون WareHouse پیدا کنم. کل منطقه رو زیر و رو کردم اما چیزی پیدا نکردم. همه رو هم کشتم و هرچی سند و مدرک بوده جمع کردم. اینم عکس ورودی WareHouse .

Layken
12-09-2009, 14:44
سر اون قوله که دو تا تیربار داره و هی میچرخه گیر کردم چجوری باید بکشمش جلوش شیلد داره.
شما باید با جادویی که اسلحه رو قوی میکنه بزنیش همون شماره 2 رو بزن
رنگ اسلحت قرمز میشه...اون موقع گلوله هات اثر میکنه/..

aghamajid1369
12-09-2009, 14:45
اقايون منم رسيدم به غول بازي همون كه دوتا تيربار خفن داره با يه هيكل درست
اولش مرحله اولشو زدمش بعد رفتيم با همون يارم يه جا كه چرخ دنده و ... داره و طرف مياد دوباره ما رو ميزنه دوستان اينجا رو چطور بايد رد كنم هر چي ميزنمش نميميره (البته وقتي كمي ميزني يه هو ميپره هوا و شروع ميكنه به بمب انداختن
لطف بگيد چطور بايد بزنمش يا كجا قايم بشم تا نتونه منو بزنه ممنون

باید با همون مداین شماره 2 بزنیش. برای قایم شدن من زیر یه چرخدنده مینشستم. اونجا هم انرژی مدالین پر میشد هم تیر ها هم بهم نمیخورد. گاهی اوقات هم تیر ها میخورد بهم و از خاصیت شماره 3 مدال استفاده میکردم بعدش هم انرژیم پر میشد.
فکر میکنم بهترین کار بود.

توی این پست گفتم.

h_r_v
12-09-2009, 14:51
در تکمیل حرف دوستان فکر کنم این پست هم به دردتون بخوره:10:

shaaheen
12-09-2009, 17:33
در تکمیل حرف دوستان فکر کنم این پست هم به دردتون بخوره:10:

آقا من دكمه ي 2 رو ميزنم وقتي بهش تير ميزنم انگار ميفته زمين بعد پا ميشه با يه اسلحه ديگه يكي از ستون ها رو ميتركونه.بعدش كه دوباره ميخوام اين كارو بكنم ديگه هيچيش نميشه و منو ميكشه :18:

h_r_v
12-09-2009, 17:49
آقا من دكمه ي 2 رو ميزنم وقتي بهش تير ميزنم انگار ميفته زمين بعد پا ميشه با يه اسلحه ديگه يكي از ستون ها رو ميتركونه.بعدش كه دوباره ميخوام اين كارو بكنم ديگه هيچيش نميشه و منو ميكشه :18:
شما دوباره برو پشت يه ستون ديگه انرژيتو پر كن و دوباره با همون 2 بزنش!!
اينقدر تكرار كن تا كامل بيفته و Shieldـــي كه اطرافشه از بين بره!!
بعد بايد يه كريستال تو سينه اش بزني!! بعد وارد مرحله 2 مبارزه ميشي:8::10:

اگه شما اينجا گير كردين تو مبارزه دوم حالتون گرفـــته ميشه:31:

mrmaster
12-09-2009, 18:21
دوستان بعده اون مرحله که تو چرخ دنده ها اون قول رو میزنیم میره یه جا که قول رو یه جا واستاده تا تیر میزنی بهش میره هوا دیگه هیچ کاری نمیشه کرد اینجا باید چه کنیم؟

aghamajid1369
12-09-2009, 18:36
دوستان بعده اون مرحله که تو چرخ دنده ها اون قول رو میزنیم میره یه جا که قول رو یه جا واستاده تا تیر میزنی بهش میره هوا دیگه هیچ کاری نمیشه کرد اینجا باید چه کنیم؟
باید 1 مدت یه جا کاور بگیری تا موشک زدنش تموم بشه. بعد میاد پایین و دوباره باید بزنینش.

shalineh
12-09-2009, 23:10

peymansh
12-09-2009, 23:15
بازی داستانی چیزی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یه چیزایی میدونم که میره به جنگ جهانی دوم و یه سری از این کلی ها جزئی میخوام :دی

Layken
12-09-2009, 23:18
داستانش قابل فهم نیست ولی بازی کردنش دلچسبه ...

peymansh
12-09-2009, 23:21
بازیش آره ولی داستانش رو میخوام بدونم از سر در گمی در بیام

Michael Ropy
14-09-2009, 06:09
سلام بروبچ! میگم این مالتی پلیر کی کد میخواد، کسی کدی سراغ داره؟ اصلا با مالتی پلر مشکلی هست یا نه؟

vegas
14-09-2009, 06:58
داستانش قابل فهم نیست ولی بازی کردنش دلچسبه ...
به نطر من که داستانش هم روان و زیبا هست ....

shaaheen
14-09-2009, 13:59
راستي منم يادم رفت بگم بازي رو تموم كردم.
در كل گيم پلي دلچسبي داشت از نظر من.گرافيكشم عالي نبود ولي خيلي خوب بود.داستان جالبي هم داشت و من از بازيهاي تخيلي خوشم نمياد ولي اينبازي خيلي قشنگ به نظرم همه چيزو ادغام كرده بود و تخيلي بودن بعضي قسمتهاش آدمو اذيت نميكرد.حالا بايد منتظر نسخه ي بعديش هم باشيم احتمالا!!!

Leon-117
14-09-2009, 14:07
دوستاني كه بازي رو تموم كردن بهترين مرحله بازي از نظر شما چي بود؟
به نظر من مرحله بيمارستان خيلي خوب بود.هم يه تفنگ باحال ميداد از نظر طلا هم خوب بود 2تا از اون سنگها برا آپريد ويل داشت و يه قول آخر خوب و كلا خيلي باحال بود.

Killzone2
14-09-2009, 15:03
من که اصلا با این بازی حال نکردم تا بازی رو تموم کردم در جا حذف کردمش تنها چیز قابل تحمل تو این بازی دموها و طراحی بعضی از قسمت های بازی بود.

shaaheen
14-09-2009, 15:29
دوستاني كه بازي رو تموم كردن بهترين مرحله بازي از نظر شما چي بود؟
به نظر من مرحله بيمارستان خيلي خوب بود.هم يه تفنگ باحال ميداد از نظر طلا هم خوب بود 2تا از اون سنگها برا آپريد ويل داشت و يه قول آخر خوب و كلا خيلي باحال بود.

دقيقا به نظر منم بيمارستان از همه بهتر بود با مرحله ي قلعه كه آخراي بازي بود (البته يكم سخت تر از مرحله هاي ديگه بود) مخصوصا قسمت داخلي قلعه عالي بود.
از همه بدترم اون يارو آخريه بود كه هر چي فحش بلد بودم تو بازي بهش دادم با اعصاب و روانم بد بازي ميكرد :31:

Leon-117
14-09-2009, 19:34
دقيقا به نظر منم بيمارستان از همه بهتر بود با مرحله ي قلعه كه آخراي بازي بود (البته يكم سخت تر از مرحله هاي ديگه بود) مخصوصا قسمت داخلي قلعه عالي بود.
از همه بدترم اون يارو آخريه بود كه هر چي فحش بلد بودم تو بازي بهش دادم با اعصاب و روانم بد بازي ميكرد :31:
بله اون مرحله قلعه هم خوب بود مخصوصا قول آخرش اون عنكبوته و بعدش كه بايد فرار كنيم يهو دوباره مياد جولومون.

mehdi_1981
14-09-2009, 19:55
من تو 360 بازی کردم نمیدونم چرا اونجوری سیو میشد؟
اون عنکبوت قلعه رو دوبار زدم بعد مرحله بعدیم رفتم چند بارهم خودش سیو کرد تا باس بعدی که اونجا از بازی اومدم بیرون
دفعه بعد که اومدم بازی کنم از همون عنکبوت داد.منم بازی رو پاک کردم
گیم پلی بد نبود ولی کلا بازیه خیلی معمولی بود.

p30 vahid
14-09-2009, 23:22
من تو 360 بازی کردم نمیدونم چرا اونجوری سیو میشد؟
اون عنکبوت قلعه رو دوبار زدم بعد مرحله بعدیم رفتم چند بارهم خودش سیو کرد تا باس بعدی که اونجا از بازی اومدم بیرون
دفعه بعد که اومدم بازی کنم از همون عنکبوت داد.منم بازی رو پاک کردم
گیم پلی بد نبود ولی کلا بازیه خیلی معمولی بود.

خوب برای منم این طوری میشد یعنی کلی بازی می کردم بعد وقتی از بازی میومدم بیرون وقتی می خواستم بازی کنم از همون جا شروع میشد

شما باید مرفتید داخل لودهای بازی و اون جا می تونستید اخرین سیوتون رو اجرا کنید البته باید همه رو می گشتید:27:

Don Thomas
15-09-2009, 05:43
سلام دوستان

لطفا حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز برای انجام این بازی رو بگویید ...

ممنون:10:

shalineh
15-09-2009, 20:30
بخش مزرعه خیلی جالب بود. لذت بردم.
اما هنوز بازی رو به پایان نبردم و جدال ادامه دارد :دی

aghamajid1369
15-09-2009, 21:01
سلام دوستان

لطفا حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز برای انجام این بازی رو بگویید ...

ممنون:10:
دوست من هیچ وقت حداکثری توی بازی های کامپیوتری وجود نداره.
یعنی شما هرچی سیستمت بالاتر خوب بهتر. دیگه به حد اکثر احتیاج نیستو
سیستم مورد نیاز بازی هم توی پست اول هست.

سیستم مورد نیاز: Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor 1GB RAM 256MB NVIDIA Geforce 6800 or Radeon X800 100% DirectX 9.0c compatible sound card 8GB Space

mohsen_gh1991
16-09-2009, 13:01
سلام
اونجایی که افسره اون دکتر رو میندازه توی دستگاه و دبعد از اون دکتره تبدیل به یه غول میشه رو باید چطوری رد کنم؟

panther99
16-09-2009, 13:08
آقا سيستم من اينه :
cpu : intel 2.8 full .- ram 1 gig - graphic : ge force fx 5200 - 128 mb . 128 bit
يعني اين گيم رو نميتونم بازي كنم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
با گرافيك ATI 9600 چي ؟؟؟ اونم 128 .

mohsen_gh1991
16-09-2009, 13:34
آقا سيستم من اينه :
cpu : intel 2.8 full .- ram 1 gig - graphic : ge force fx 5200 - 128 mb . 128 bit
با گرافيك ATI 9600 چي ؟؟؟ اونم 128 . فکر نکنم بتونی بازی کنی چون من الان با گرافیک 256 ATI radeon X1250 که بازی میکن باز هم بعضی جا ها سیستمم بشدت کم میاره.

Layken
16-09-2009, 13:38
سلام
اونجایی که افسره اون دکتر رو میندازه توی دستگاه و دبعد از اون دکتره تبدیل به یه غول میشه رو باید چطوری رد کنم؟
شما کمی بیشتر توضیح بدید یا اگه ممکنه یه عکس بزارین...

mehdy.z
16-09-2009, 13:50
سلام
برو پایین کنار ستونها منتظر باش تا بیاد(بهش تیر نزن که فایده نداره!!)وقتی اومد زمان رو کند کن و طوری جهت بگیر که بخوره به ستونهای دستگاهی که پایینه اینقدر اینکار رو بکن تا کلا ستونها خراب شه وقتی همه خراب شد خودش کلکلش کنده میشه:31:

آقا سيستم من اينه :
با گرافيك ATI 9600 چي ؟؟؟ اونم 128 .
بابا هیچ کدوم اینها که dx9.c رو ساپورت نمیکنه بعید می دونم حتی اجراش کنه احتمالا ایراد پیکسل شیدر میگیره!!!

bayern
16-09-2009, 14:03
سلام
تو مرحله بیمارستان گیر کردم. لطفا کمک کنید.

اگر سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید ممنون میشم...

Layken
16-09-2009, 14:18
سلام

شما زمان رو اهسته کن از توش رد میشی..

mohsen_gh1991
16-09-2009, 15:19
سلام
تو مرحله بیمارستان گیر کردم. لطفا کمک کنید
اگر سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید ممنون میشم... منم توی یک همچین جایی گیر کردم اما نه اینجا.من توی اون قسمت اول رفتم یک تبر برداشتم و رفتم خودم رو به در چسبوندم بعد تبرم رو به سمت دوتا بشکه سوخت که پشت این حائل قرار داشت پرتاب کردم بشکه ها منفجر شدن و در نهایت اون حاله نور:27: برداشته شد.شما هم اگه همچین شرایطی تو بازی داری میتونی این کار یا مشابه اون رو انجام بدی.

Leon-117
16-09-2009, 15:41
سلام

نه تبر نميخواد پرت كني كه.اگه دقت كني همونطور كه دوستمونlayken گفتن اون نوره قطع و وصل ميشه و بايد زملنو كند كني تا رد شي ازش.:11::10:

bayern
16-09-2009, 23:52
سلام
من اینجا گیر کردم...هر کاری میکنم این هاله نور از بین نمیره...

Layken
17-09-2009, 00:10
خوب دوست عزیز تو تصویر اولی شما شماره 2 رو بزن همون قدرت اسلحه
بعد میتونی اون منبع انرژیو نابود کنی ...
بعده اینکه ابجکت رو انجام دادی در تصویر

پایینی میری میپری
تویه همین نوره..

harrypotter
17-09-2009, 06:30
توی بیمارستان اون مرده که هی غیب و ظاهر میشه. بهترین راه کشتنش چیه؟

pcali
17-09-2009, 07:57

شما از خاصیت مدال استفاده کن دکمه شماره یک صفحه کلید رو بزن بتونی ببینیش در ضمن یک تصویر
بذار ببینیم شما کجا رو میگی :10:

halflife g
17-09-2009, 10:56

بايد از اون خاصيتهاي مدالت استفاده كني و اون قدرتي رو كه صحنه رو آهسته مي كنه استفاده كني وقتي اين كارو انجام دادي با اسلحه اي كه ليزري هست بكشش
به همين سادگي:31:

mohsen_gh1991
17-09-2009, 21:03
توی بیمارستان اون مرده که هی غیب و ظاهر میشه. بهترین راه کشتنش چیه؟ من اونو با سرنیزه تفنگم هم میتونستم راحت بکشمش.فقط دو یا سه ضربه برای حروم کردنش کافیه.البته باید با استفاده از مدالت پیداش کنی بعد هر جور خواستی دخلشو بیار.

hoseinsoft
17-09-2009, 21:55
سلام عزيزان
من تو قسمت اول بازي گير كردم
جايي كه ميرم روي يك سكو يك در جلوم باز ميشه
تا ميام رد بشم دره بسته ميشه
چيكار كنم
البته اون پل كه خراب ميشه را رد كردم ولي بعدش گير كردم
با تشكر

aghamajid1369
17-09-2009, 22:09
سلام عزيزان
چيكار كنم
با تشكر
درست نمیدونم کجا رو میگین ولی طبق این چیزا باید زمان رو کند کنین دوست من.
با استفاده از قدرت مدالتون.
دکمه 3 یا 4 باید باشه.درست یادم نیست.
وقتی بزنین زمان کند میشه و میتونین قبل از بسته شدن در بگذرین ازش.

harrypotter
17-09-2009, 22:52
بهترین راه کشتن این عنکبوت مرحله آخر چیه؟

Layken
17-09-2009, 23:09
عنکبوت ماله مرحله اخر نیستش باید بری پشت اون مسلسل ها با اون بزنش

mohsen_gh1991
17-09-2009, 23:12
سلام عزيزان
چيكار كنم
با تشكر
باید روی همون سکو بایستی تا در کاملا باز بشه بعد دکمه شماره 4 رو میزنی تا زمان کند بشه وقتی که دکمه رو زدی باید با سرعت ازش رد بشی.

shahramcat
18-09-2009, 13:12
من 55% بازی رو رفتم .... در کل بازی جذلب در سبک سوم شخص هست ..... هوش مصنوعی در حد عالی نیست اما خوبه .

گرافیک هم دارای جزئیات خوبی هستش .... به همه توصیه میکنم برای یکبار حتما بازی کنند .

Torch Bearer
18-09-2009, 13:19
در کل بازی جذلب در سبک سوم شخص هست
:18:
بازی اول شخص بود که!نکنه یه پچی چیزی براش اومده ما خبر نداشتیم:27:
ولی در کل بازی قششنگی بود و هوش مصنوعی دشمن ها هم به نظرم زیاد بد نبود.ولی گرافیکش خیلی پایین بود.

shahramcat
18-09-2009, 14:11
:18:
بازی اول شخص بود که!نکنه یه پچی چیزی براش اومده ما خبر نداشتیم:27:
ولی در کل بازی قششنگی بود و هوش مصنوعی دشمن ها هم به نظرم زیاد بد نبود.ولی گرافیکش خیلی پایین بود.

آقا شرمنده اشتباه ل÷ی بود ! FP اول شخص ......

این بازی من رو یاد FEAR میندازه ..... خیلی شبیه هست .

bayern
18-09-2009, 15:02
سلام
این بازی هم تموم شد...ولی خداییش خیلی جالب بود.من که اصلا از بازی کردنش احساس خستگی نکردم.

hoseinsoft
18-09-2009, 15:03
سلام دوستان
من اينجا گير كردم تو بيمارستان.وري از اين در رد بشم

Layken
18-09-2009, 15:05
دوست من زمان رو اهسته کنی رد میشی با دکمه 4...

hoseinsoft
18-09-2009, 15:54
من هرچي دكمه 4 را ميزنم رد نمي شم

mehdy.z
18-09-2009, 17:06
من هرچي دكمه 4 را ميزنم رد نمي شم
ببین این در لحظه ای باز و بسته میشه درست وقتی باز شد کلید 4 رو بزن و رد شو کاری نداره:46:

hoseinsoft
18-09-2009, 20:32
به حضرت عباس هر كاري مي كنم رد نميشه
تا در باز شد كليد 4 را مي زنم
بعدش مي خوام رد شم رد نميشه

Torch Bearer
18-09-2009, 20:42
ببین این در لحظه ای باز و بسته میشه درست وقتی باز شد کلید 4 رو بزن و رد شو کاری نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به حضرت عباس هر كاري مي كنم رد نميشه
تا در باز شد كليد 4 را مي زنم
بعدش مي خوام رد شم رد نميشه
بابا این بنده خدا راست میگه تو این در سپر ساخته شده که مانع عبور میشه.شما یا باید از یک جایی این در رو دور بزنی یا این که اگه نزدیکاش تو یک دیواری ارم خورشید دیدی با دکمه 1 ازش رد شی.

hoseinsoft
18-09-2009, 21:10
بازم نشد
كيست مرا ياري كند

Turok-71
18-09-2009, 21:31
شما باید دکمه 2 رو بزید تا تیر های اسلحتون قدرتی بشه.
بعد برید جلوی در و گوشه سمت چپ یه چیزی شبیه به گلدون که
نورانی هم هست بهش شلیک و بهد از کار انداختن اون دستگاه
دکمه ی 4 رو بزنید تا زمان آهسته بشه و از این نور آبی رنگ وقتی
که قطع میشه سریع عبور کنید!

hoseinsoft
18-09-2009, 21:53
عزيزان سيو اين بازي كجا ذخيره ميشه؟
آپلودش كنم شايد فرجي شد

Layken
18-09-2009, 22:16
آپلودش كنم شايد فرجي شد
دوست من صبر کن بهت میدم ...دارم اپ میکنم ..ولی مثل اینکه
این اینترنت مرد از این سرعت..

havas_1980
18-09-2009, 22:18
آپلودش كنم شايد فرجي شد
مسیر سیو بازی به آدرس زیر:

C:\Users\xxxxx\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\savegames

xxxxx >> نام یوزر

hoseinsoft
18-09-2009, 22:30
سلام دوستان
اين آخزين سيو بازي من هست

در ضمن من ابنجا گير كردم

havas_1980
19-09-2009, 00:07
سلام دوستان
اين آخزين سيو بازي من هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن من ابنجا گير كردم

اینجا باید کلید 4 رو بزنین ولی اشکال اینه که کریستال زرد که قدرت چهارم, Mire, رو به مدال اضافه میکنه و امکان آهسته شدن زمان رو میده در اختیار ندارین. این قدرت رو می بایست در مرحله Dig Site پیدا می کردین.

Leon-117
19-09-2009, 11:01
دوستان كسي نتونست بازي رو 100 درصد كنه؟من هرچي زور زدم نتونستم 91 درصد شد.

shahramcat
19-09-2009, 14:07
دوستان كسي نتونست بازي رو 100 درصد كنه؟من هرچي زور زدم نتونستم 91 درصد شد.

من هم بازی رو امروز تموم کردم رو همون 91 دزصد !

mohsen_gh1991
19-09-2009, 14:42
سلام
من اونجایی که وارد یه جایی میشه و یه ژنرال چاقلو وایستاده و هر چی بهش تیر میزنم نمیمیره.چطوری باید بترکونمش.:41:

Leon-117
19-09-2009, 15:16
سلام
من اونجایی که وارد یه جایی میشه و یه ژنرال چاقلو وایستاده و هر چی بهش تیر میزنم نمیمیره.چطوری باید بترکونمش.:41:
اون كه آسونه:31:.
شما شماره 2 رو بزنيد تا به اسلحه قدرت بديد تو همون حالت هم ميتونيد چهره اصلي ژنرالو بينيد كه يه موجودي هست.
با تفنگ بزنينش بعد كه رفت زير يكي از اون چيزا اون بالايي شو(تو حالت ويل قرمز ميشه بالاش) بزنيد كه بتركه 3باز اين كا رو كنيد حله.

امير موسر
19-09-2009, 15:56
اقا این جنه رو چجوری بزنیم تو بیمارستان ! خیلی سریعه !

saman3230
19-09-2009, 16:43
آقا من اینو چه جوری بزنم ؟

2 بزنم بعد تیر بزنم بعدش برای اینکه قدرتم باز کامل شه باید برم کناره اون ستون ها درسته ؟ اما این میزنه منو میکشه ؟ راستی همین اسلحه که دستمته خوبه ؟

harrypotter
19-09-2009, 16:48
اقا این جنه رو چجوری بزنیم تو بیمارستان ! خیلی سریعه !
صفحه قبل منم همون پست رو دادم و یکی از دوتسان راهنمایی کرد به صفحه قبل رجوع کنید

saman3230
19-09-2009, 16:54
یکی کمک کنه اعصابم خورد شد بابا هی میزینه میکشه مارو

امير موسر
19-09-2009, 17:06
صفحه قبل منم همون پست رو دادم و یکی از دوتسان راهنمایی کرد به صفحه قبل رجوع کنید

اونو که میدونم شماره 1 رو هم میزنم و میبینمش ولی خیلی سرعه چجوری بزنمش !! اصلا نمیشه !

Layken
19-09-2009, 17:06
یکی کمک کنه اعصابم خورد شد بابا هی میزینه میکشه مارو
دوست من یه جا واینسا در حال حرکت شلیک کن...و انرژی بگیرر

اونو که میدونم شماره 1 رو هم میزنم و میبینمش ولی خیلی سرعه چجوری بزنمش !! اصلا نمیشه !شما اهسته کنی میزنیش با شماره 4..

saman3230
19-09-2009, 18:48
بابا این مرحلش خیلی مسخره است اصلا یارو نمیمیره دستم درد گرفت رو کی برد اینو با چه اسلحه باید کشت ؟

من کلی تیر بهش زدم انگار نه انگار هرچی این 2 می زنم اما فایده نداره دوستان اینو چه جوری باید کشت ؟

باید صبر کنم که این تمام این ستونها رو بزنه یا حتما باید بهش تیراندازی کنم ؟

vegas
19-09-2009, 19:21
بابا این مرحلش خیلی مسخره است اصلا یارو نمیمیره دستم درد گرفت رو کی برد اینو با چه اسلحه باید کشت ؟

من کلی تیر بهش زدم انگار نه انگار هرچی این 2 می زنم اما فایده نداره دوستان اینو چه جوری باید کشت ؟

باید صبر کنم که این تمام این ستونها رو بزنه یا حتما باید بهش تیراندازی کنم ؟
تا اونجا که یادمه باید همین طور با تیربار و همون mode که اسلحه را قوی میکنه بهش شلیک کنی تا ضعیف بشه و قدرت shield را از دست بده و ....

saman3230
19-09-2009, 20:17
آقا ردش کردم اما چند بر میاد این اه

harrypotter
19-09-2009, 20:28
اونو که میدونم شماره 1 رو هم میزنم و میبینمش ولی خیلی سرعه چجوری بزنمش !! اصلا نمیشه !
اگه خمپاره داری با اون بزنش عین مگس میمیره. بعدن هم که شماره 2 که اسلحه رو تقویت میکنه اضافه میشه با زدن شماره 2 و هر اسلحه راحت کشته میشه

من یه مشکلی پیدا کردم از مرحله بعد عنکلوت به بعد هر چی میرم بازی سیو نمیشه و از بازی که خارج میشم باز بر میگرده به قسمت عنکبوته

saman3230
19-09-2009, 21:28
بگو این چرا اینقدر سخت بود نگو قول آخرش بود

بازیو تمام کردم خیلی باهال بود حیف که خیلی زود تموم شد !!

sadeghkhafan
20-09-2009, 17:56
سلام
آقایون توی مرحله 64% یجا هست که میره یه دنیای دیگه که سبز رنگه.. یه برج مانند هست که داره ازش نیرو خارج میشه به سمت یه کره سیاه رنگ. اونجا باید چیکار کرد ؟!
قبلش که بری اون بالا پایینش اون کچله با اسلحه وایساده روی یه صخره . میزنیش یکباره هنگ میکنه یارو..

چکار باید کرد ؟

morteza.m2n
22-09-2009, 22:48
من تازه بازی رو شرو کردم . بازی یه جورایی ولفنشتاین بودنشو از دست داده مثل نسخه ی قبلی بازی نیست. من که زیاد خوشم نیومد.

امير موسر
23-09-2009, 17:33
سلام !
آقا این یارو غوله هست که وقتی نگاه میکنی یه سرباز بزرگ و با چشم مسلح که میبینی غول میشه ! چیکارش کنیم !؟

mohsen_gh1991
23-09-2009, 18:16
سلام !
آقا این یارو غوله هست که وقتی نگاه میکنی یه سرباز بزرگ و با چشم مسلح که میبینی غول میشه ! چیکارش کنیم !؟ آها!
به نکته خنده داری تشکر کردی:31:.برای کشتن اون باید با دکمه 2 تیرت رو اتیشی کنی و اونجاست که به شکل یه غول ترس انگیزناک تبدیل میشه.خوب! بعد از این مرحله با همون تیر اتیشی که گفتم باید بهش شکلیک کنی تا بره زیر یکی از اون منابع انرژی.وقتی که رفت یه چیزی منبع پایین میاد که وقتی با با رنگ قرمز مشخصه(در صورتی که از همون تیر اتیشی استفاده کنی).حالا باید اونو بزنی تامنفجر بشه.این سیکل رو تا چار بار ادامه بده تا وقتی که تموم اون منبعها رو از بین بردی حالا با خیال راحت میتونی بزنی و به سمت جهنم راهنماییش کنی.:41:

shalineh
23-09-2009, 20:55
بازی رو تموم کردم. ورژن اول کجا ، این کجا؟ ولفنشتاین قبلی همیشه واسم یه نوستالژی خواهد ماند.
ولی عیبش گفتی هنرش نیز بگو: برای یه بار بازی کردن بد نیست.

3Dmajid
23-09-2009, 21:29
من نسخه یک رو ریختم دارم بازی میکنم ... خداییش آخر بازیه.
هیچ وقت تکراری نمیشه.
بازی های قدیمی خیلی قشنگترن :20:

MILIN3M
23-09-2009, 21:30
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس

shalineh
23-09-2009, 21:38
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس

mohsen_gh1991
24-09-2009, 16:30
سلاممنم همین الان بازی رو تموم کردم ولی حیف که 76-77 درصد بیشتر نرفت جلو در کل بازی جالبی بود.تقریبا دو هفته مارو از کار و زندگی انداخت.

masih_enter
24-09-2009, 19:43
اقا یکی کمک کنه !
من بازی رو تا مرحله بلک سان رفتم ولی تو این مرحله وقتی این سربازه رو پرت میکنم پایین از صخره میگه ماشین رو نابود کن . ولی هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم اینجا رو
اصلا راهی وجود نداره !!!!!

Layken
24-09-2009, 20:06
اقا یکی کمک کنه !
من بازی رو تا مرحله بلک سان رفتم ولی تو این مرحله وقتی این سربازه رو پرت میکنم پایین از صخره میگه ماشین رو نابود کن . ولی هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم اینجا رو
اصلا راهی وجود نداره !!!!!

شما در روبرو یه موج مانندی هست که در تصویر هستش برو اون نو شمارو میبره بالا..

masih_enter
24-09-2009, 21:03
موج رو میبینم ولی نمیدونم چرا وقتی روش میرم به جای این که بالا بره پایین میره !!!
پچ 1.1 هم نصبه :(

ویرایش جدید :

اقا بازی رو بستم دوباره اجرا کردم درست شد !!!!
:d

امير موسر
25-09-2009, 11:57
سلام !

آقا رسیدیم به اونجا که یه غوله هست چندتا تیر بش میزنی میره و جک و جونور میاد بجاش بعد اونارو میزنی تموم میشه دوباره غوله میاد و همینطوری به ترتیب !

دیگه به جایی میرسه که باید مسلسل رو ول کنم و با اسلحه های خودم بزنتم دیگه نمیشه دووم آورد ! :دی

راهنمایی لطفا !

از کجا میشه فهمید چند درصد بازی رو رفتم !!؟

Layken
25-09-2009, 12:19
سلام !

آقا رسیدیم به اونجا که یه غوله هست چندتا تیر بش میزنی میره و جک و جونور میاد بجاش بعد اونارو میزنی تموم میشه دوباره غوله میاد و همینطوری به ترتیب !

دیگه به جایی میرسه که باید مسلسل رو ول کنم و با اسلحه های خودم بزنتم دیگه نمیشه دووم آورد ! :دی

راهنمایی لطفا !

از کجا میشه فهمید چند درصد بازی رو رفتم !!؟

اگه دقت کنی 4 تا مسلسل در چهار قسمت محوطه هست که باید به وسیله اونها بزنیش
مسلسل که از بین رفت برو به اون یکی مسلسل با اسلحه خالی نمیشه زدش ...
با هر چهار تا مسلسل بزنش میفته زمین بعد بزن به دمش که گوشتیه یه جور رنگ قرمز داره
اون موقع اون جک جونورا که اومد با یکی از چهار حالت که معولا 2 هستش بزنشون ....
درصد بازی هم وقتی که با دکمه Tab نقشرو میاری به یه وضعیت دیگه که اپگرید اسلحهارو نشون
میده میری اون بالا نوشته...

mehr20
03-10-2009, 15:44
من چند رور پيش ويندوزم را عوض كردم يه بك اپ هم از سيو گيم تو مسير local...aplicationdara گرفتم حالا كه سيو را ريختم تو اين مسير گيم از همون جاي مونده مياد(تا لان مشكلي نيست) ولي بازي كه ميكنم چند مرحله كه ميرم وقتي از بازي خرج ميشم و بعد كه ميام بازي كنم دوباره از همون جايي كه قبلا بازي كردم شروع ميشه و سيو هاي بعد از اون نيست

Bs_panzer
03-10-2009, 16:35
جدی نسخه قبلی رو بازسازی می کردن بیشتر فروش می کرد =))

Layken
03-10-2009, 17:58
من چند رور پيش ويندوزم را عوض كردم يه بك اپ هم از سيو گيم تو مسير local...aplicationdara گرفتم حالا كه سيو را ريختم تو اين مسير گيم از همون جاي مونده مياد(تا لان مشكلي نيست) ولي بازي كه ميكنم چند مرحله كه ميرم وقتي از بازي خرج ميشم و بعد كه ميام بازي كنم دوباره از همون جايي كه قبلا بازي كردم شروع ميشه و سيو هاي بعد از اون نيست
رفیق نمیدونم باید چی کار کنی ولی این سیو کل بازی ببین به دردت میخوره...

morteza.m2n
03-10-2009, 21:58
من نسخه یک رو ریختم دارم بازی میکنم ... خداییش آخر بازیه.
هیچ وقت تکراری نمیشه.
بازی های قدیمی خیلی قشنگترن :20:

آره واللا..

من اصلا از این نسخه خوشم نیومد

تو نسخه 1 با لگد درهارو باز میکردم میرفتم تو همو رو له میکردم:31: ولی تو این نسخه نمیشه از این کارا کرد

Squall Leonhart
06-10-2009, 19:30
پسرخاله من اين جا گير كرده لطفا يكي سريع جواب بده كارش راه بيافته :

ممنون.

shaaheen
06-10-2009, 19:53

ممنون.

بايد بره تو اون حالتي كه زمان دير ميگذره.بعد يه سري چيز دور او گوي ميچرخن اونا رو بايد با تير بزنه همشونو.

mehdy.z
06-10-2009, 19:54

ممنون.
کلید 1 کیبورد رو بزن بعد اون علامتهای قرمز روی دستگاه رو با تفنگ هدف بگیر بزن تا دستگاه نابود شه....

demehdix
08-10-2009, 13:25
سلام من پس از بازی کردن با Wolfenstein2009 متوجه یه قسمت تو مولتی پلیر بازی به نام CREAT LAN GAME مواجه شدم اما حتی با HAMACHI نتونستم سر ازش در بیارم
اگه کسب میدونه چطوری میشه بصورت LAN بازی کرد بگه ممنون میشم:40:

Squall Leonhart
09-10-2009, 13:50
سلام من پس از بازی کردن با Wolfenstein2009 متوجه یه قسمت تو مولتی پلیر بازی به نام CREAT LAN GAME مواجه شدم اما حتی با HAMACHI نتونستم سر ازش در بیارم
اگه کسب میدونه چطوری میشه بصورت LAN بازی کرد بگه ممنون میشم:40:

بازي هايي كه نياز به سرور دارن فكر نكنم با هاماچي بشه بازي كرد. البته زياد باهاش ورنرفتم شايدم بشه!
ولي اگه بخوايي توي شبكه بازي كنم بايد اول فايل سرور كرك شدش Wolfenstein OFFLINE ACCOUNT SERVER FIX رو از سايت زير پيدا كني و با اون فايل سرور بزني CREAT LAN GAME و بعد بازي رو اجرا كني و جوين Join Server بشي به سروري كه زدن. بقيه هم كه توي شبكه هستن هم ميتونن به راحتي بازي رو اجرا كنن و به سرور تو وصل بشن تا باهم بتونين بازي كنين.

البته اينو هم بگم كه من اين بازي رو تا حالا امتحان نكردم ولي با چند بازي مانند كانتر و كال آف ديوتي امتحان كردم و در كل روش كار هموشن تقريبا مشابه هست.

آقا بازم پسرخالم يه جايي گير كرده. مثل اينكه اين غول نميميره. لطفا راهنمايي كنين تا كارش راه بيافته.
ممنون :11:

Layken
09-10-2009, 14:06
آقا بازم پسرخالم يه جايي گير كرده. مثل اينكه اين غول نميميره. لطفا راهنمايي كنين تا كارش راه بيافته.
ممنون :11:

به پسر خالتون بگید بره نزدیک اون ستون ها و وقتی اون غوله داره بهش حمله میکنه جا خالی بدی تا غوله
بخوره به ستون ها ...هر 4 تا ستون رو به همین شکل نابودش کن.
اون موقع خواهد مرد..

Squall Leonhart
18-10-2009, 21:56
آقا دستتون درد نكنه اين غوله مرد. حالا مشكل اينه كه يه دره آبي رنگ هست كه باز نميشه. بايد چي كار كنم؟

Layken
19-10-2009, 01:47
آقا دستتون درد نكنه اين غوله مرد. حالا مشكل اينه كه يه دره آبي رنگ هست كه باز نميشه. بايد چي كار كنم؟
سلام
دوست من اگه می تونی یه عکس زار واست بگم یادم نیست کدوم درو میگی..
شاید کنارش یک راه مخفی باشه که با دکمه 1 می تونی پیداش کنی

mehdy.z
19-10-2009, 02:19
با اجازه layken:46:
فکر کنم همون دری رو میگید که بلافاصله بعد از کشتن اون غوله باید ازش رد بشید برای اینکار پشت اون در چند تا بشکه انفجاری هست باید بوسیله قدرت جدیدتون نمی دونم کدوم کلید هست(فکر کنم کلید 2 بود)اون بشکه ها رو منفجر کنید بوسیله اون قدرت تخریب اسلحه ها میره بالا و گلوله ها از حفاظ رد میشه:46:

100ra
20-10-2009, 21:49
سلام
از بازی چتوری عکس بگیرم و عکس بگیرم کجا میره راهنمایی کنین

100ra
20-10-2009, 21:51
سلام
تو مرحله black sun گیر کردم اون 6 تا ستون میچرخه چی کار کنم

امير موسر
20-10-2009, 22:38

این که نشد بازی ! یه تیکش رو هم خودت برو !

سلام
از بازی چتوری عکس بگیرم و عکس بگیرم کجا میره راهنمایی کنین

با کلید PRINT SCREEN عکس بگیر بعد بیا بیرون تو PAINT ذخیرش کن و بعد هم UP کن و بزار اینجا !

Layken
21-10-2009, 00:40
سلام
شما باید با زدن دکمه 1 یا 2 ستونهارو با رنگ دیگه ای ببینی ..قرمز میشن
اونوقت بزن نابودشون کن.

100ra
21-10-2009, 14:50
شما باید با زدن دکمه 1 یا 2 ستونهارو با رنگ دیگه ای ببینی ..قرمز میشن
اونوقت بزن نابودشون کن.

میزنم ولی رنگشون عوض نمیشه

این که نشد بازی ! یه تیکش رو هم خودت برو !

با کلید PRINT SCREEN عکس بگیر بعد بیا بیرون تو PAINT ذخیرش کن و بعد هم UP کن و بزار اینجا !

لطفن بیشتر راهنمایی کنین در مورد عکس گرفتن من زیاد وارد نسیتم ممنون میشم از لطفتون

Layken
21-10-2009, 14:57
میزنم ولی رنگشون عوض نمیشه
اگه ممکنه یک عکس بزار بگم چی کار کنی یا اگه نتونستی اینم سیو برو اونجارو ردش کن..

88mohammad
24-10-2009, 23:35
رفقا من این بازی رو نصب کردم بعد از نصب هم وارد میشم و شروع میکنم به بازی کردن بعد از این که کامپیوتر رو خاموش میکنم وفرداش دوباره میخوام بازی کنم پیغام خطای Run Time میده و وارد بازی نمیشه اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید

Layken
25-10-2009, 13:23
رفقا من این بازی رو نصب کردم بعد از نصب هم وارد میشم و شروع میکنم به بازی کردن بعد از این که کامپیوتر رو خاموش میکنم وفرداش دوباره میخوام بازی کنم پیغام خطای Run Time میده و وارد بازی نمیشه اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنیدشما ویندوزتو عوض بکنی درست میشه...چون برای یکی از دوستام هم همین مشکل بودش.
ولی یادت باشه اخرین اپدیت کارت گرافیکت رو نصب کنی.

kinder
25-10-2009, 14:03
سلام
سلام به ستون ها کاری نداشته باش باید کلید 2 رو بزنی و بعد شروع کنی به تیر اندازی به اون مرده که پشت حفاظ هست این کار رو انقدر تکرار کن تا ستون ها نابود بشه بعد میری جلو و یکی از اون کریستال ها رو میزنی به مرده هر وقت هم که انرژیت تموم شد کنار ستون ها که داره میچرخه راه برو انرژیت پر میشه

Oracle_Eldorado
30-10-2009, 14:53
سلام به ستون ها کاری نداشته باش باید کلید 2 رو بزنی و بعد شروع کنی به تیر اندازی به اون مرده که پشت حفاظ هست این کار رو انقدر تکرار کن تا ستون ها نابود بشه بعد میری جلو و یکی از اون کریستال ها رو میزنی به مرده هر وقت هم که انرژیت تموم شد کنار ستون ها که داره میچرخه راه برو انرژیت پر میشه

من یکمی از اینجا جلوترم ولی گیر کردم .
یه جا هست که همین مرده لبه ایستاده بعد با تیر میزنی بهش میوفته پایین میمیره .
اینجا تو Objective ها میگه باید Black Sun رو نابود کنی .
ولی دیگه هیچ راهی نیست که بخوام برم بالا .
فقط اون لبه ی پرتگاه یه نور آبی هست که رو به بالا میره .
وقتی هم میرم اونجا سر میخوره و میوفته پایین !!!

kinder
30-10-2009, 17:03
من یکمی از اینجا جلوترم ولی گیر کردم .
یه جا هست که همین مرده لبه ایستاده بعد با تیر میزنی بهش میوفته پایین میمیره .
اینجا تو Objective ها میگه باید Black Sun رو نابود کنی .
ولی دیگه هیچ راهی نیست که بخوام برم بالا .
فقط اون لبه ی پرتگاه یه نور آبی هست که رو به بالا میره .
وقتی هم میرم اونجا سر میخوره و میوفته پایین !!!
اون جا که بهش تیر میزنی میوفته اما نمیمیره و بعدا دوباره میاد بعد که افتاد باید بری همون جایی که اون وایساده بود و یه چیزی مثل هوا داره میره بالا با اون میری بالا

Oracle_Eldorado
30-10-2009, 17:13
اون جا که بهش تیر میزنی میوفته اما نمیمیره و بعدا دوباره میاد بعد که افتاد باید بری همون جایی که اون وایساده بود و یه چیزی مثل هوا داره میره بالا با اون میری بالا

خب چطوری برم بالا ؟
مشکل من اینه که نمیره بالا .

kinder
30-10-2009, 19:08
خب چطوری برم بالا ؟
مشکل من اینه که نمیره بالا .
بری تو جریان هوا وایسی خودش میره بالا

Oracle_Eldorado
30-10-2009, 22:38
بری تو جریان هوا وایسی خودش میره بالا

دوست من نمیره !
میوفته پایین !!!

kinder
30-10-2009, 23:13
دوست من نمیره !
میوفته پایین !!!
ممکنه یه عکس بذارین؟

SADEGH 7
31-10-2009, 15:52
سلام
دوستان من اینجا گیر کردم:
هرچقدر هم گشتم هیچ راهی نبود که از این دیوار نوری رد بشم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

Mr.Vahid
31-10-2009, 18:48
سلام
دوستان من اینجا گیر کردم:
هرچقدر هم گشتم هیچ راهی نبود که از این دیوار نوری رد بشم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

شما باید از اون نیروی قرمز استفاد کنی بعد با تیر بزنی به اون بشکه و یه چیزی اون جا هست می ترکه ودر باز میشه

Squall Leonhart
31-10-2009, 20:33
آقا دوباره پسرخالم اينجا گير كرده. يه حالي بهش بدين. ممنون

kinder
31-10-2009, 21:11
آقا دوباره پسرخالم اينجا گير كرده. يه حالي بهش بدين. ممنون

چه قدر این پسر خاله تو گیر میکنه:31: راستشو بگو خودت گیر میکنی یا پسر خالت ؟:31: شوخی کردم باید از نیروی empower یا کلید 2 استفاده کنی و به ژنرال تیر بزنی بعد میره تو اون جریان های veil که سه تاس وایمیسته بعد که داره نیرو میگیره باید بالای همون جریان های veil رو نگا کنی یه چیزی میاد بیرون باید با همون نیروی empower یا 2 به اونا شلیک کنی و نابودشون کنی این کارو برای هرسه تا تکرار کن بعد میوفته میمیره

|محمدی|
01-11-2009, 11:24
سلام
دوستان من اونجائی گیر کردم که یه سرباز هست رو دوتا دستش مسلسل داره و خیلی سریع حرکت میکنه

فضای بازی هم جائی که یه خیلی چرخ دنده و .... وجود داره
هر کاری میکنم این غوله نمیمیره !!

havas_1980
01-11-2009, 13:58
سلام
دوستان من اونجائی گیر کردم که یه سرباز هست رو دوتا دستش مسلسل داره و خیلی سریع حرکت میکنه

فضای بازی هم جائی که یه خیلی چرخ دنده و .... وجود داره
هر کاری میکنم این غوله نمیمیره !!
مرحله دوم مبارزتون با رئیس به اینصورته که این بار هم با کمک قابلیت دوم (قوی کردن اسلحه) به رئیس حمله کنین و اینقدر این کار رو تکرار کنین تا در نهایت اون خسته بشه و با زدن کلید F و زدن موس که میشه کوبیدن کریستال دوم, جوابش رو بدین... تا می تونین این قسمت از بازی رو با حوصله برین و تا دیدین جونتون داره بد میشه فوری فرار کنین و قدرتتون رو شارژ کنین.

بعدش مرحله سوم مبارزتون شروع میشه.

|محمدی|
01-11-2009, 14:49
تا اینجا رو بدون کمک اومدم
اما اینجا رو دیگه نمیتونم
سیو اینجا رو دارین ؟

Layken
01-11-2009, 15:08
سلام
خب شما تو مرحله اخر هستین واسه همین از این به بعد سیو نداره ...دیگه اون مردرو که کشتین تموم میشه اما واسه اطمینان
این هم سیو..

soranstar
01-11-2009, 19:19
دوستان ما هم تموم کردیم .
ولی خداییش یکش خیلی بیشتر حال داد .

morteza.m2n
01-11-2009, 23:18
منم بازی رو تموم کردم ها یه ماه پیش خواستم بدونید.:31:

4 تا گزینه ی سختی داره من رو 3 تمومش کردم:27:

مرحله آخرش که افتضاح سخت بود...

یه مرحله هم که باید دختره رو میکشتیم، وسط یه دایره بود هی سرباز آهنی میفرستاد که صدای هیولا د اشتن

کشتن اونا خودش خیلی سخت بود بعد کشتن اونا خودش میومود با دو تا دیگه از اونا حال بیا درستش کن...

:31: یه روز فکر کنم تو اون مرحله گیر کردم اونجا هم بعد از مرحله آخر سخت ترین مرحلش بود....

88mohammad
13-11-2009, 13:35
سلام. توی مرحله بلک سان اونجا که چرخ دنده های زیادی وجود داره گیر کردم هر چی این یارو رو میزنم نمیمیره .میره بالا یه چیز هایی پرت میکنه بعدش مارو میکشه. لطفا کمک کنید

havas_1980
14-11-2009, 12:47
سلام. توی مرحله بلک سان اونجا که چرخ دنده های زیادی وجود داره گیر کردم هر چی این یارو رو میزنم نمیمیره .میره بالا یه چیز هایی پرت میکنه بعدش مارو میکشه. لطفا کمک کنید
در این قسمت با کمک قابلیت دوم (قوی کردن اسلحه) به رئیس حمله کنین و اینقدر این کار رو تکرار کنین تا در نهایت اون خسته بشه و با زدن کلید F و زدن موس که میشه کوبیدن کریستال دوم, جوابش رو بدین... تا می تونین این قسمت از بازی رو با حوصله برین و تا دیدین جونتون داره بد میشه فوری فرار کنین و قدرتتون رو شارژ کنین.

بعدش مرحله سوم مبارزتون شروع میشه. (تکرار صحبت خودم در صفحات قبل)

recomet
17-11-2009, 21:14
:27::27::27: من که هر چهار تا لولشو تموم کردم

ولی اعتراف میکنم مرحله آخرش خیلی سخت بود

راستی اگه کسی تو این مایه ها بازی سراغ داره خجالت نکشه بگه هااااا

Ali.GTA
16-12-2009, 18:12
دوستان بد جوری از این بازی حالم گرفته شده یعنی وقتی میخوام به مرحله رادیو استیشن برم از بازی میپره بیرون همه جارو هم سرچ کردم همه میگن پچ 1.1 با کرک رازور رو بریز اینا رو هم ریختم ولی بازم این مشکل رفع نشد دوباره نصب کردم و پچ و کرک رو ریختم ولی بازم همونطوریه دیگه موندم چیکار کنم ممنون میشم اگه کمک کنید :20:

Ali.GTA
06-01-2010, 11:32
کسی نمیدونه باید چکار کرد؟

havas_1980
06-01-2010, 20:24
کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
همون اولین کرکی که برای بازی اومد, یعنی کرک ورژن 1.0, به ورژن 1.1 هم میخوره. تست هم شده:

شاید این ایرادی که میگین از دو کرک بعدیش باشه یعنی کرک های دوم و سوم که فقط برای ورژن 1.1 عمل میکنه.

rouzbeh_ziafati
09-02-2010, 23:59
دلیل اینکه بعضی وقت ها دشمنان و خود ما در هوا شناور میشیم چیه ؟

mehdy.z
10-02-2010, 00:13
شما هنوز اول بازی هستی... یه کم بری کلا دستت میاد قضیه چیه:46:

farhad1122
10-02-2010, 20:21
نسخه فارسی این بازی که مال شرکت دارینوس یا نوین پندار باشه هم اومده؟ نسخه اولش رو که نوین پندار فارسی کرده بود حرف نداشت.

Sam Fisher 11
12-02-2010, 00:44
یه سری بشکه های سبز رنگ هستن که وقتی میترکونی تا یه شعاعی رو اطرافشون حالت بی وزنی بوجود میاد.

نسخه فارسی این بازی که مال شرکت دارینوس یا نوین پندار باشه هم اومده؟
تو بازار که من ندیدم
این سایتش:(چون سرعتم الان زیادی بالاست نشد زیاد توش بگردم ولی تو سایتشم چیزی ندیدم)

نسخه اولش رو که نوین پندار فارسی کرده بود حرف نداشت
اینی که شما منظورتونه یک به حساب نمیاد return to castle wolfenstein هستش.
اگر بازی نکردید منتظر دوبلش نمونید شاید هیچوقت نشه...حیفه بازی نکنید...
دو چیز این بازی نوستالوژیک بود یکی چهره ی مربعیه اراکتر اصلی ودومی غول آخر بازی که هر دو یادآور نسخه wolf3d بودن.

farhad1122
12-02-2010, 12:49
اینی که شما منظورتونه یک به حساب نمیاد return to castle wolfenstein هستش.
اگر بازی نکردید منتظر دوبلش نمونید شاید هیچوقت نشه...حیفه بازی نکنید...
دو چیز این بازی نوستالوژیک بود یکی چهره ی مربعیه اراکتر اصلی ودومی غول آخر بازی که هر دو یادآور نسخه wolf3d بودن.
ممنون که جواب دادین.:11: منم رفتم توی سایت نوین پندار اما آخرین بروز رسانی سایتش مال 1386 بوده و زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد. به هر حال به قول شما حیف بود بازی نکنم و منتظر دوبلش بمونم و برای همین امروز رفتم خریدمش. :46:

titanium_zarin
18-07-2010, 12:33
سلام ...ببخشيد تاپيك قديمي رو بالا ميارم ...
من توي يه مرحله گير كردم ...
رسيدم به يه جايي كه الماني با يه دكتر بودن ...
بعد المانيه دكتره رو انداخت توي يه چيزي و اونم هيولا شد ....
حالا بايد يه چيزي رو خراب كنم ...اما چي ؟؟؟

wordship
19-07-2010, 07:39
سلام ...ببخشيد تاپيك قديمي رو بالا ميارم ...
من توي يه مرحله گير كردم ...
رسيدم به يه جايي كه الماني با يه دكتر بودن ...
بعد المانيه دكتره رو انداخت توي يه چيزي و اونم هيولا شد ....
حالا بايد يه چيزي رو خراب كنم ...اما چي ؟؟؟

سلام یه عکس میزاشتی حداقل
ولی اگر منظورت اونجاست که تو طبقه بالا هستی و غوله همینطور میاد دنبالت
باید از دستش فرار کنی تا بخوره به 4 تا ستون که وسط تااونجاست
و اونارو که شکوند غول هم از داخلش میره بالا و ناپدید میشه.:11:

radikalx
03-08-2010, 10:45
سلام
اين بازي ترينرياcheatcodeنداره؟

MobinS
03-08-2010, 11:18
سلام
اين بازي ترينرياcheatcodeنداره؟

ّهترین چیت این بازی این هست که سیو کنی بازیو ، بعد سریع لود کنی همونو ، یکدفعه می بینی که همه ی دشمنا واسه 1 دقیقه ایست می کنند و تیر نمیزنند!

mahyarSAMSUNG
17-10-2012, 20:56
ببخشید این تاپیک رو میارم بالا ولی این بازی Wolfenstein.VANSIK رو دانلود کردم که 5و خورده گیگ بود ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده کسی میدونه چشه ... هیچ کرکی هم براش پیدا نکردم