PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تابع محاسبه طول فايل صوتي

abdolmajid
27-09-2007, 08:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با سلام خدمت همه اعضاي محترم انجمن
راستش من همين امروز عضو شدم و چون علاقه زيادي به برنامه نويسي دارم تازه شروع كردم و اطلاعات كم است و اميدوار شما بتونيد به من كمك كنيد.
سئوالم اينه كه چه طور ميشه با يك كد طول فايل صوتي (duration يا length) انر از تو برنامه با آدرس دادن نشاني آن فايل بدست آورد .
و ديگه اينكه چظور ميتونم براي دكمه هام تصويرهاي مورد دلخواه را بگذارم بطوري كه دكمه من از حالت قاب اصلي دكمه كه مستطيل خارج و به شكل ابعاد تصوير من در بياد . مثلا به شكل بيضي . البته يه چيزايي ديدم كه مثلا تصوير ي را طراحي و يك ماسك تصويري هم درست كنيم اما سر در نياوردم كه براي دكمه بشه اينكار و كرد يا .

من علمني حرفا فقد صيرني عبدا . هركس كلمه اي به من بياموزد مرا بنده خود ساخته است . امام علي عليه السلام

Payman_62
27-09-2007, 17:34
سلام.
دستور filelen طول هر نوع فایلی صوتی عکس تکس تصویری و ... رو بر حسب بایت بهت میده. میتونی به 1024 تقسیم کنی به مگ تبدیل شه.

در مورد کلید هم استایلشو بذار گرافیکال. بعد میتونی عکس بهش بدی تو کلید نشون بده. ولی در همون حالت مستطیل شکل.

abdolmajid
29-09-2007, 08:34
با تشكر از توجهتون به پيامم . منظور مدت زمان فايل به ساعت دقيقه يا ثانيه است . دقيقا مثل برنامه هايي كه روي فايل هاي صوتي كار مي كنند و قتي فايل رو تو برنامه وارد مي كنيد مدت اون را نشون مي ده . آيا راهي است مثلا بتونيم فايل هاي موجود در يك فولدر رو زمان هموشون يك جا استخراج كنيم يا حتي يكيشون رو . باتشكر