PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک Fifa 08 + حواشی !

صفحه ها : 1 2 3 [4]

adamhesaby
10-07-2008, 15:40
دريبل زدن دو نوع هست تو فيفا كه نميدنم اين چه باگيه كه Right Stick تو فيفا هيچ كاري نمي كنه
ولي دريبل ها با 4 دكمه R1,2 , L1,2 امكان پذيره البته تو سر توپ هم ميشه زد با نگه داشتن دكمه دايره يا مربع و بلافاصله زدن ضربدر

دوست خوبم میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ من واقعا آماتورم!

Prince Kourosh
10-07-2008, 16:48
من create team ساختم چجوری میشه تو لیگ انگلیس بسازم

Prince Kourosh
10-07-2008, 16:51
دريبل زدن دو نوع هست تو فيفا كه نميدنم اين چه باگيه كه Right Stick تو فيفا هيچ كاري نمي كنه
ولي دريبل ها با 4 دكمه R1,2 , L1,2 امكان پذيره البته تو سر توپ هم ميشه زد با نگه داشتن دكمه دايره يا مربع و بلافاصله زدن ضربدر
در کامپیوتر چی میشه بکید

bous
10-07-2008, 17:55
ایا کسی میدونه پرسپولیس در فیا08 بر روی چه تیمی ساختن؟ نیاز فوری دارم؟

Spaniuly
10-07-2008, 21:19
دوست خوبم میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ من واقعا آماتورم!

ببينيد كلا تو فيفا (PC Game) دو نوع هنر دريبل زني داريم كه فشار دادن دكمه هاي L,R به موقع باعث فريب مدافع جلويي ميشه كه البته با حرفه اي گري شما ميتونيد به موقع و در زمان مناسب اين كار رو انجام بديد اين نوع دريبل زني بر روي PC قابل اجرا هست معمولا روي كنسول هاي PS2 اين نوع دريبلها بازارشون كساد هست چون Right Stick يا همون دسته آنالوگ سمت راست منبع دريبلهاي مختلف هست كه با حركت هاي مختلف دريبل خاصي صورت ميگيره البته با بازيكناني نظير رونالدينيو و فرناندو تورس ميتونيد با حركت خاص همون دريبل مشهور فريب دهنده رونالدينهو رو اجرا كنيد فقط اين دو بازيكن مي تونن اين دريبل رو اجرا كنند

حركت رقص پا هم مخصوص كريستيانو رونالد و روبينهو هست نحوه انجام اين دريبلها كاملا يكسان هست (كافيه جوي استيك سمت راست رو به جهت سمت راست بازيكن به جلو و عقب ليز بديد با حركت نيمدايره رفت و برگشت)

اين دريبلها (مال Right Stick) بر روي PC قابل اجرا نيست و با كنسول ميتونيد اجرا كنيد

من create team ساختم چجوری میشه تو لیگ انگلیس بسازم
شما وقتي در قسمت Creat team تيم ميسازيد (حداكثر دو تيم ميشه ايجاد كرد) اين تيم كاملا انتخابي هست يعني ميتونن لباس ورزشگاه اختصاصي لاين آپ يا همون بازيكنان رو به خدمت بگيريد و به اين تيم رويايي كه ميسازيد ملحق كنيد. با اين كار بازيكنان ديگه به تيم قبليشون تعلق ندارن و عضو تيم رويايي هستند كه شما ساختيد با اين تيم ميتونيد در مربيگري استفاده كنيد
تيم ساخته شده در زير مجموعه Rest of the world قرار ميگيره ولي شما كافيه بريد به قسمت Manager Mode و يك ليگ رو به دلخواه انتخاب كنيد (فرقي نميكنه كدوم ليگ) مثلا ليگ فرانسه رو انتخاب كرديد روي يك تيم واي مي ايستيد و دكمه ADD/Replas رو كه در قسمت پايين صفحه هست رو با موس كليك ميكنيد اينطوري تيم رويايي ساخته شدتون رو به ليگ اضافه ميكنيد و اونو انتخاب ميكنيد تا پايان 15 سال مربيگري اين باشگاه به ليگ اون كشور اضافه ميشه و تيمي كه با Created Club جايگزين شده به كلي حذف ميشه اين هم نحوه بازي مربيگري كردن تيم ساخته شده هست

البته يادتون باشه پس از پانزده سال يا هر وقت ديگه شما نميتونن اين تيم رو Expert كنيد

Spaniuly
10-07-2008, 21:31
در کامپیوتر چی میشه بکید
يه راهي هست كه شما مي تونيد دريبلهاي PS2 يا همون Right Stick رو فعال كنيد (روي PC)

ایا کسی میدونه پرسپولیس در فیا08 بر روی چه تیمی ساختن؟ نیاز فوری دارم؟

دوست من شما از كدوم ورژن فيفا 08 استفاده ميكني همون كه بصورت آماده بازي رو به صورت فارسي نصب ميكنه يا پچي كه علي مظفري ساخته؟

پچي كه علي مظفري ساخته نه پرسپوليس و نه ليگ برتر ايران و نه هيچ تيمي ويرايش شده هيچ تيمي نيست ليگ ايران به عنوان ليگ جديد به فيفا 08 اضافه ميشه همينطور بازيكنان و بقيه 18 تيم حاضر البته منم چند ماه پيش يه پچ ساختم كه همين ويژگي رو داشت ولي راستش حوصله نكردم پچ رو پابليك كنم

بازم سوالي هست بپرسين من فيفا خورم تقريبا باباي فيفام البته از نوع 08
تقريبا چيزي نيست تو فيفا كه من ندونم ريز ترين نكات رو بپرسيد تا راهنمايي كنم اينجوري از فيفا 08 واقعا لذت ميبريد چيزايي هست كه بايد بدونين مربوط به مربيگري در فيفا08

Spaniuly
10-07-2008, 22:25
ميدونستيد تو فيفا 08 حضور كمك مربي ها براي چي هست منظور كادر فني
مربي دروازه بان
مربي دفاع ها
مربي هافبك ها
مربي مهاجمين
اينا واسه دكورن؟

نه توي فيفا شما ميتونيد به تقويم بريد روزهاي آزاد هفته رو براي تمرين انتخاب كنيد

حسن تمرينهاي ميان هفته : بازيكنان تند تند Match XP ميگيرن درنتيجه رشدشون سريع ميشه
معايب : باعث مصدوميت و پايين اومدن توان تيمي ميشه

Saghachi
10-07-2008, 22:31
ببخشید کرک نو دیسک واسه این بازی کسی سراغ داره ؟

Spaniuly
11-07-2008, 00:50
ببخشید کرک نو دیسک واسه این بازی کسی سراغ داره ؟
بيا اينم لينكش دانلود كن حالشو ببر عمر ما رو هم دعا كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bous
11-07-2008, 19:01
با سلا من لیگ ایران رو روی فیفا ریختم وتیمهای لیگ برتر اضافه شدن اما تیمها لباس نذارند من هم پچ لباس رو گرفتم ومی خواستم پچ لباس رئ به پرسپولیسبریزم از برنامهی کیت ریپورتر استفاده کردم اما توی این برنامه باید تیم رو مشخص کنی من هرچی دنبال نام پرسپولیس توی این برنامه گشتم نبود لطفا" راهنماییم کنید که چطوری میتونم پچ لباس پرسپولیس رو برای پرسپولیس بریزم

bous
11-07-2008, 19:23
اقا کسی نیست به داد فقط یکی به من بگه که با برنامه ی kit raporter چطور میشه لباس پرسپولیس رو ریخت اخه توی این برنامه اسم تیم های ایرانی نیست من باید چکار کنم فقط همین فکر نکنم که شما ها که اخر این کار ها هستید این براتون مشکل باشه

Spaniuly
11-07-2008, 22:31
اقا کسی نیست به داد فقط یکی به من بگه که با برنامه ی kit raporter چطور میشه لباس پرسپولیس رو ریخت اخه توی این برنامه اسم تیم های ایرانی نیست من باید چکار کنم فقط همین فکر نکنم که شما ها که اخر این کار ها هستید این براتون مشکل باشه

تو كريشن مستر رو دانلود كن خلاص

bous
11-07-2008, 23:17
اگه میشه پس برای دانلود بذارید من یه برنامه دانلود کرد به نامکریشن مستر اما نوشته cmob-rell ایا این خدشه یانه پس اگه نیست بذارید به همراه اموزشش ممنون

bous
11-07-2008, 23:49
بابا حالا نمیشه با برنامهی kit raporter اموزش بدی این برنامه های که گفتی دانلود نمیشه لطفا" با برنامه یkit raprter اموزش بدین چون این برنامه رو دارم خواهش میکنم با این برنامه اموزش بدین

Spaniuly
12-07-2008, 09:33
بابا حالا نمیشه با برنامهی kit raporter اموزش بدی این برنامه های که گفتی دانلود نمیشه لطفا" با برنامه یkit raprter اموزش بدین چون این برنامه رو دارم خواهش میکنم با این برنامه اموزش بدین

من اين نرم افزار كه ميگي كار نكردم باهاش نميدونم چطوريه اگه سرعت اينترنتم بالا بود آپلود ميكردم كريشن مستر رو باور كن اگه گير بياريش خيلي سادس كار كردن باهاش

bous
12-07-2008, 16:05
با تشکر از زحمات شما اگه این برنامه رو بگیرم تو قسمتی که نام پرسپولیس رو انتخاب کنم داخلش اسم تیمهای ایرانی هست یا نه دیگه اونجا به مشکل نمی خورم

bous
12-07-2008, 18:33
مکن به سختی این برنامه رو دانلود کرد بعد که پنجره رو باز کردم رفتم روی شکل تیم بعد اسم پرسپئلیس رو انتخاب کردم وبقیه رو ایران گذاشتم بعد به قسمت کیت رفتم که پچ لباس رو بریزم یه مستطیل بزرگ بود ویکی هم کوچیک تو بزرگه پچ لباس خانگی رو ریختم ونشون داد اما تو کوچیکه که لباس مهمان رو ریختم نشون نداد بعد روی فایل رفتم وگزینه یسیو رو زدم حالا که رفتم تو بازی باز میبینم هیچ تغییری نکرد لطفا" به طر مفصل راهنماییم نید؟

Spaniuly
12-07-2008, 22:16
مکن به سختی این برنامه رو دانلود کرد بعد که پنجره رو باز کردم رفتم روی شکل تیم بعد اسم پرسپئلیس رو انتخاب کردم وبقیه رو ایران گذاشتم بعد به قسمت کیت رفتم که پچ لباس رو بریزم یه مستطیل بزرگ بود ویکی هم کوچیک تو بزرگه پچ لباس خانگی رو ریختم ونشون داد اما تو کوچیکه که لباس مهمان رو ریختم نشون نداد بعد روی فایل رفتم وگزینه یسیو رو زدم حالا که رفتم تو بازی باز میبینم هیچ تغییری نکرد لطفا" به طر مفصل راهنماییم نید؟

ببين اگه قراره با كريشن مستر كار كني نبايد پچي رو فيفا ريخته شده باشه فيفا صفر كيلومتر بايد نصب كني بعد ويرايش كني من جاي تو بودم يه كم حوصله به خرج ميدادم قشنگ ويرايش ميكردم بازي رو با كريشن مستر با اين نرم افزار ميتوني تيم ملي تيم باشگاهي ليگ استاديوم بازيكن كاپ و خيلي چيزا اضافه كني يا نمونه هاي موجود رو ويرايش كني

Spaniuly
12-07-2008, 22:19
راه هايي كه رفتي درست بوده ولي همونطور كه گفتم كريشن مستر خيلي حساس هست به تغييراتي كه توسط خودش داده نشده باشه.
اصلا تو يه كاري كن لباسي كه ميخواي ايمپورت كني بفرست خودم ايمپورت ميكنم پچ رو ميذارم واسه دانلود چطوره؟

bous
13-07-2008, 00:20
با سلام شما که گفتید که نباید پچ لیگ برتر رو ریخته باشی من هم پاک کردم حا لا گزینه هایی که باید تیم پرسپولیس رو انتخاب کنم تیم های لیگ برتری نداره در ضمن من نمیدونم چطور میشه این فایل ها رو برای شما فرستاد با تشکر

adamhesaby
13-07-2008, 01:16
دوستان من میخوام یه تیم منتخب جهان به سلیقه ی خودم درست کنم و باهاش بازی کنم
چیکار باید بکنم؟

Spaniuly
13-07-2008, 09:26
با سلام شما که گفتید که نباید پچ لیگ برتر رو ریخته باشی من هم پاک کردم حا لا گزینه هایی که باید تیم پرسپولیس رو انتخاب کنم تیم های لیگ برتری نداره در ضمن من نمیدونم چطور میشه این فایل ها رو برای شما فرستاد با تشکر

ببين دوست من شما كه اين قدر به فيفا ويرايش شده علاقه داري خوب دست به كار شو
كريشن مستر واسه ويرايش خيلي خوبه بهتره با كريشن مستر خودت تيم ايجاد كني و همون لباس رو ايمپورت كني قيافه ها رو به دلخوا انتخاب كني البته اگه حوصله هيچكدوم از اينها رو نداري خودم تيم پرسپوليس رو ميسازم برات ميفرستم

Spaniuly
13-07-2008, 09:27
دوستان من میخوام یه تیم منتخب جهان به سلیقه ی خودم درست کنم و باهاش بازی کنم
چیکار باید بکنم؟

اول بگو ببينم با فيفا ميخواي بسازي يا با كريشن مستر؟
منظورم از فيفا تو خود بازيه
چون قبلا آموزش دادم كه چطوري ميشه يه باشگاه منتخب و دلخواه ساخت

adamhesaby
13-07-2008, 13:00
منظورم تو خود فیفاس
میشه لینک آموزشتون رو بذارین؟
ممنونم

Spaniuly
13-07-2008, 14:55
منظورم تو خود فیفاس
میشه لینک آموزشتون رو بذارین؟
ممنونم

بايد به قسمت Creat Club بريد از منو Team Management
شما وقتي در قسمت Creat Club تيم ميسازيد (حداكثر دو تيم ميشه ايجاد كرد) اين تيم كاملا انتخابي هست يعني ميتونن لباس ورزشگاه اختصاصي لاين آپ يا همون بازيكنان رو به خدمت بگيريد و به اين تيم رويايي كه ميسازيد ملحق كنيد. با اين كار بازيكنان ديگه به تيم قبليشون تعلق ندارن و عضو تيم رويايي هستند كه شما ساختيد با اين تيم ميتونيد در مربيگري استفاده كنيد
تيم ساخته شده در زير مجموعه Rest of the world قرار ميگيره ولي شما كافيه بريد به قسمت Manager Mode و يك ليگ رو به دلخواه انتخاب كنيد (فرقي نميكنه كدوم ليگ) مثلا ليگ فرانسه رو انتخاب كرديد روي يك تيم واي مي ايستيد و دكمه ADD/Replas رو كه در قسمت پايين صفحه هست رو با موس كليك ميكنيد اينطوري تيم رويايي ساخته شدتون رو به ليگ اضافه ميكنيد و اونو انتخاب ميكنيد تا پايان 15 سال مربيگري اين باشگاه به ليگ اون كشور اضافه ميشه و تيمي كه با Created Club جايگزين شده به كلي حذف ميشه اين هم نحوه بازي مربيگري كردن تيم ساخته شده هست

البته يادتون باشه پس از پانزده سال يا هر وقت ديگه شما نميتونن اين تيم رو Expert كنيد

Spaniuly
13-07-2008, 14:56
ببين اين كار واقعا سادس اصلا نياز به آموزش نداره اين كار رو همه بلدن

bous
13-07-2008, 18:47
با سلام بابا اموزش قدم به قدم کریشن مستر رو بزارید حالا که من به زور گیر اوردم حداقل اموزشش رو بذارید وقتی می خوام پچ لباس رو بدم لیگ بر تری نداره چکااااااااااااار کنم

Spaniuly
13-07-2008, 21:17
با سلام بابا اموزش قدم به قدم کریشن مستر رو بزارید حالا که من به زور گیر اوردم حداقل اموزشش رو بذارید وقتی می خوام پچ لباس رو بدم لیگ بر تری نداره چکااااااااااااار کنم

نوكرتم كريشن مستر اونقدر راحته كه آموزش نميخواد همه چي دم دسته تيم ميخواي بسازي روي لوگوي آرسنال كليك كن
ليگ ميخواي بسازي رو لوگوي مربوط به اون كليك كن خيلي آسونه كار كردن باهاش

bous
13-07-2008, 21:49
با سلام دیگه واقعا" گریم گرفته من اصلا" مشکلم اینهانیست که مشکل من فقط پچ لباس هست که می خوام لباس پرسپولیس رو بریزم حالا همون جا هست که باید اسم تیم رو انتخاب کنم همون گزینه پرسپولیس رو نداره البته اول که پچ لیگ روش نصب بود داشت اما شما که گفتید پچ رو پا ک کردم حالا نداره من فقط مشکلم همینه لطفا" طرز قدم به قدم ریختن پچ لباس رو بزارید می دونم برای شما اسونه اما من تا حالا ابین برنامه رو ندیده بودم چه برسه که باهاش کار کرده باشم لطفا" اموزش قدم به قدم رو برای پچ لباس بذارید همین با تشکر

Spaniuly
14-07-2008, 06:39
با سلام دیگه واقعا" گریم گرفته من اصلا" مشکلم اینهانیست که مشکل من فقط پچ لباس هست که می خوام لباس پرسپولیس رو بریزم حالا همون جا هست که باید اسم تیم رو انتخاب کنم همون گزینه پرسپولیس رو نداره البته اول که پچ لیگ روش نصب بود داشت اما شما که گفتید پچ رو پا ک کردم حالا نداره من فقط مشکلم همینه لطفا" طرز قدم به قدم ریختن پچ لباس رو بزارید می دونم برای شما اسونه اما من تا حالا ابین برنامه رو ندیده بودم چه برسه که باهاش کار کرده باشم لطفا" اموزش قدم به قدم رو برای پچ لباس بذارید همین با تشکر

يكي دو ساعت صبر كن الان حل ميكنم حول و حوش 11 12 بيا فروم

Spaniuly
14-07-2008, 06:40
البته اين لباس پرسپوليس رو هم يه يه جوري بفرست يا بگو از كجا گير آوردي منم دانلود كنم بريزم لباس رو پچ آماده رو تحويل بدم

Spaniuly
14-07-2008, 06:45
البته اين لباس پرسپوليس رو هم يه يه جوري بفرست يا بگو از كجا گير آوردي منم دانلود كنم بريزم لباس رو پچ آماده رو تحويل بدم

hosiyar
14-07-2008, 08:54
آقایون سلام . چند روزیه که من فیفا 08 با گزارش عادل فردوسی پور رو خریدم . گزارش بسیار عالیه . ولی باید بگم که در رابطه با لیگ ایران و تیم ملی ، گلاب به روتون ، ریـــــــــدن !
راستش میخواستم از شما پچر های خوب درخواست بکنم که پچ لباس ها و چهره های لیگ برتر رو برا دانلود بذارید که من بریزم روی بازی . چون توی این افتضاح نوین پندار ، نه چهره کسی طراحی شده نه لباسی . فقط گزارش هست که باعث میشه آدم از خریدش نسوزه!
هرچی نیاز هست بگید اطلاعات میدم ، لطف کنید ، جون من ، پچ لباس و چهره های لیگ برتر رو بذارید .
ممنون .

bous
14-07-2008, 09:44
برای دانلود پچ لباس برو توی این سایت

این سایت بهتره از این پچ لباس رو بگیر درضمن اگه حجم چهره ها هم کم بود بگیر با تشکر امید وارم بتونم جبران کنم

راستی من این پچ که شما اماده کردید رو باید چطور به فیفا انتقال بدم؟ در بارهی این هم توضیح بدین

Spaniuly
14-07-2008, 10:23
راستی من این پچ که شما اماده کردید رو باید چطور به فیفا انتقال بدم؟ در بارهی این هم توضیح بدین
همين الان دارم پچ ليگ برتر همراه با تيم ملي ايران رو ميسازم همراه با لباس هاي داخل و خارج براي تو كه نگي پرسپوليس نيست

آي قربون اين استعدادت بشم يه تيم پرسپوليس رو نميتوني با كريشن مستر اضافه كني به فيفا؟

مشكلت اينه بي حوصله هستي دقت كن به آيكن هاي نرم افزار انگليسي هاش رو بخون ببين چي نوشته باور كن كسي انگليسي هم نتونه بخونه از روي آيكونها ميتونه تشخيص بده كه بايد چيكار كنه

Spaniuly
14-07-2008, 10:25
پچ من در واقع اسكلت ليگ هست كسي اينو بريزه ميتونه اسم هاي بازيكنان رو از تو خود بازي تغيير بده

bous
14-07-2008, 10:51
با تشکر بسیاااااااااااااار فراوان اخه باید توی این دنیا یکی مثل من پیدا بشه که استعدادهای شما مشخص بشه با تشکر منتظرم ببینم چی میسازی می خوام کف کنم ها؟

Spaniuly
14-07-2008, 11:45
با تشکر بسیاااااااااااااار فراوان اخه باید توی این دنیا یکی مثل من پیدا بشه که استعدادهای شما مشخص بشه با تشکر منتظرم ببینم چی میسازی می خوام کف کنم ها؟

از ما به دل نگيريا من يكم شوخم الهي قربونت بشم

منظورم اينه كه اگه حوصله به خرج بدي ميتوني كار كني با كريشن مستر
وگرنه شكي تو استعدادت نيست داداشي

ببين پچ رو اگه امروز بخواي ناقص تحويل ميدم ولي اگه تا فردا مهلت بدي يه پچ تميز ومنظم ميسازم چون خودت ميدوني پچ ساختن هميشه طول ميكشه پچي كه علي مظفري ساخت 6 ماه طول كشيد

فقط چهار تيم ديگه مونده مهلت بدي فردا اسامي و صورتهاشونو هم رديف ميكنم

bous
14-07-2008, 14:17
چشم تو جوووووووووووووووووووووووو نبخواه منتظر پچ زیبات هستم پس تا فردا

Spaniuly
15-07-2008, 01:08
خيلي مخلصيم الان مونده فقط اسامي بازيكنان

vahid_civil
15-07-2008, 09:20
سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی با توجه به اینکه من فقط از بچگی فیفا بازی کردم میخاستم ببینم با این اطلاعات مخصوصا گرافیک فیفا 08 بالا میاد؟ و در آینده 09 ؟
cpu : athlon 2200 xp+
m.b : msi KT4V
ram : 256 DDR B400
V.G.A : GEFORCE 5200 agp

Tashanoj
15-07-2008, 09:29
08 آره ولی 09 رو نمی دونم!!!

Spaniuly
15-07-2008, 10:17
سلام میدونم اینجا جاش نیست ولی با توجه به اینکه من فقط از بچگی فیفا بازی کردم میخاستم ببینم با این اطلاعات مخصوصا گرافیک فیفا 08 بالا میاد؟ و در آینده 09 ؟

09 اگه نكست ژن باشه فكر نكنم بياره البته آوردنش كه مياره ولي با كم كيفيت

bous
15-07-2008, 11:51
سلام به کجا رسیدی عزیزم ؟

Spaniuly
15-07-2008, 15:34
سلام به کجا رسیدی عزیزم ؟

پچ تموم شده كارش الانم تستش كردم تو مربيگزي مشكلي نداره فقط يه باگهايي داره كه بايد برطرف كنمشون
مثل اين
طالبلو قدرتش 78 هست ولي وقتي ميري تو مربيگري 21 ميشه اينا باگهايي هست كه تا فردا صبح برطرف خواهد شد ايشالا و اسامي بازيكنان اشكالاتي داره كه يكي دو ساعت بيشتر كار نداره
ويژگيهاي اين پچ:

حضور تيم ملي ايران به عنوان تيم جديد اضافه شده
ليگ برتر ايران با تيمهاي جديد 87-88 ( پيام مشهد و سپاهان نوين )
جام حذفي ايران به عنوان يك كاپ كه قابل دسترسي در مود مربيگري هست
اضافه شدن جام باشگاه هاي آسيا با حضور تيمهايي از استراليا كره جنوبي و ايران
حضور علي دايي به عنوان مربي
و...

bous
15-07-2008, 17:14
اخ دلمونو اب کردی یعنی تا فردا باید صبر کنم ؟ واقعا" از زحماتت ممنونم

Spaniuly
15-07-2008, 21:37
اخ دلمونو اب کردی یعنی تا فردا باید صبر کنم ؟ واقعا" از زحماتت ممنونم

قابلي نداره نگييد 3 روزه درست كردم ها
من قبل عيد كارهاي گرافيكيش رو انجام داده بودم فقط حوصله نكردم پچ كنم
ولي حالا بعد اين كه پچ علي مظفري رو ديدم حس كردم پچ خودم بيشتر شبيه اينه كه واقعا خود فيفا تيم ايران و ليگ برتر رو اضافه كرده ولي مال علي مظفري كاملا مشخصه دست سازه

Spaniuly
15-07-2008, 21:38
دعا كنيد فردا طرف صبح برقامون نره اونوقت قبل ناهار ميتونين در اختيار داشته باشين پچ رو

bous
16-07-2008, 10:24
زودتر که دیگه صبرم تمووووم شده راستی دیگه مشکله لباس نداره یعنی همه تیم ها لباس خودشون رو دارن؟

Spaniuly
16-07-2008, 13:07
زودتر که دیگه صبرم تمووووم شده راستی دیگه مشکله لباس نداره یعنی همه تیم ها لباس خودشون رو دارن؟

بيبن دوست من من لباس هاي تيم ها رو حفظ نيستم واسه همين لباسهاي تيم ها رو مشابه با فتوشاپ طراحي كردم اگه دوست داشتين ميتونيد با گير آوردن پچ لباسها با همون كريشن مستر لباس هاي دلخواه رو تعويض كنيد البته لباسهاي استقلال و پرسپوليس درستن مال فصل پيش همون تعاوني اعتبار شهر هست
الانم دارم آپلود ميكنم پچ رو تموم شده تا دقايقي ديگه ميذارم همين جا

bous
16-07-2008, 13:57
ایول داشkrauser

HUB
16-07-2008, 16:16
سلام مادر بردت عين مال منه
ميشه بگي قيمت سي پي يوت چقدره

vahid_civil
16-07-2008, 22:57
سلام مادر بردت عين مال منه
ميشه بگي قيمت سي پي يوت چقدره

نمیدونم. 6 7 سال پیش گرفتم!

Spaniuly
17-07-2008, 06:41
سلام دوستان با عرض پوزش از دير كرد پچ خوشحالم به اطلاعاتون برسونم اين پچ آمادس البته شما بايد اون رو تاييد كنيد چون پچهايي كه با كريشن مستر ساخته ميشه معمولا روي فيفاي همون كامپيوتر به درستي كار مكنه مثلا چهره علي دايي به عنوان مربي به فيفاي من اضافه شده ولي تو قسمت ايجاد پچ گزينه اضافه شدن اين مورد به پچ وجود نداشت البته همين الانم مطمئن نيستم هست يا نه و اين موضوع رو شما بايد بهم بگيد بعد اينكه ازش استفاده كرديد. اين پچ ديروز بعداز ظهر آماده شد ولي به دليل يه مشكل كه نميخوام بازش كنم نشد آپ كنم و به همين خاطر مجبور شدم ديشب كارشو بسازم ولي واقعا خواب رفته بود تو كله ام بنابراين خوابيدم صبح ساعت 6 پاشدم ديدم ويندوز اكسپلورر خراب شده واسه همين كار قرار دادن پچ باز هم به دير انجاميد و بالاخره تونستم براي انجام يه كار خوب بيام و اين پست رو بزنم جالبه من هر وقت بخوام كار مثبت انجام بدم باس ضجه بزنم خيلي عجيبه اين پچ رو بايد با كريشن مستر وارد كنيد

دانلود كريشن مستر (3 MB)

اينم پچ كه مجبور شدم 3 تيكه كنم هرسه رو دانلود كنيد يه جا كنار هم قرار بديد اولي رو اجرا كنيد تا همشون اكستراچ بشن(هر كدوم 2 MB)

Spaniuly
17-07-2008, 09:57
يه باگ كوچولو داره بعد اينكه پچ بالا رو ريختين اين پچ رو آخر سر بريزيد توپ پرسپوليس نامريي بود البته وقتي ميزبان هست

HUB
17-07-2008, 12:50
نمیدونم. 6 7 سال پیش گرفتم!
من هم نميشه بايد اپديتش كنيم بد بختي رو حال ميكني :27:

فني حرفه اي
17-07-2008, 18:34
براي هك كرد پول بازي بايد واحد پول يورو باشه

Spaniuly
18-07-2008, 09:09
اصلا كسي دانلود كرد پچ رو؟

فني حرفه اي
18-07-2008, 09:27
سلام دوستان با عرض پوزش از دير كرد پچ خوشحالم به اطلاعاتون برسونم اين پچ آمادس البته شما بايد اون رو تاييد كنيد چون پچهايي كه با كريشن مستر ساخته ميشه معمولا روي فيفاي همون كامپيوتر به درستي كار مكنه مثلا چهره علي دايي به عنوان مربي به فيفاي من اضافه شده ولي تو قسمت ايجاد پچ گزينه اضافه شدن اين مورد به پچ وجود نداشت البته همين الانم مطمئن نيستم هست يا نه و اين موضوع رو شما بايد بهم بگيد بعد اينكه ازش استفاده كرديد. اين پچ ديروز بعداز ظهر آماده شد ولي به دليل يه مشكل كه نميخوام بازش كنم نشد آپ كنم و به همين خاطر مجبور شدم ديشب كارشو بسازم ولي واقعا خواب رفته بود تو كله ام بنابراين خوابيدم صبح ساعت 6 پاشدم ديدم ويندوز اكسپلورر خراب شده واسه همين كار قرار دادن پچ باز هم به دير انجاميد و بالاخره تونستم براي انجام يه كار خوب بيام و اين پست رو بزنم جالبه من هر وقت بخوام كار مثبت انجام بدم باس ضجه بزنم خيلي عجيبه اين پچ رو بايد با كريشن مستر وارد كنيد

دانلود كريشن مستر (3 MB)

اينم پچ كه مجبور شدم 3 تيكه كنم هرسه رو دانلود كنيد يه جا كنار هم قرار بديد اولي رو اجرا كنيد تا همشون اكستراچ بشن(هر كدوم 2 MB)

پچ يعني چي اخه من تازه كارم ميشه درباش توضيح بدهيد وبه گين چه جوري ازش استفاده كنم

Spaniuly
18-07-2008, 09:40
اول اون كريشن مستر رو دانلود ميكني و نصبش ميكني رو كامپيوتر بعدش يه قسمت داره تو منوش Patch
پچ يه دونه هست فقط تو سه قسمت آپلود شده وقتي دانلود كردي هر سه رو اولي رو كليك كن تا از حالت فشرده در بياد از توي فولدر پچ رو كه اسمش Persian fifa 08 هست رو بردار و نرم افزار كريشن مستر رو كه نصب كردي اجرا كن و پچ رو لود كن همون پچي كه دانلود كردي رو باس لود كني وقتي لود كرد سيو كن و از نرم افزار خارج شو و فيفا رو اجرا كن ليگ برتر ايران با تمام 18 تيم و تيم ملي ايران به بازيت اضافه شده

hosiyar
18-07-2008, 10:09
krauser جان . کریشن مستری که دادی خرابه . .net framework 2 رو دارم . میخوام اجراش کنم میگه که bug داره باید debug بشه که چون سورس رو هم ندارم که نمیشه کاریش کرد . چیکارش کنم ؟!

Spaniuly
18-07-2008, 10:13
مطمئنم كه سالمه كريشن مستر چون خودم از اون نصب ميكنم اشكال از پي سي توست يا دات نت فريم ورك تو اشكال داره يا هم 2 نيست

hosiyar
18-07-2008, 10:55
باید fifa 08 نصب باشه تا اجرا بشه ؟

adamhesaby
20-07-2008, 02:32
معلومه!
باید نصب باشه دیگه

bous
20-07-2008, 21:54
با تشکر بسیااااااااااااااار فروان بابت پچت عالی بود اما انگار نمی شه من بدون در دسر بازی رو با لیگ ایران انجام بدم چون همین طور که گفتین توپ پرسپولیس نامرئی اما من که پچرو گرفتم البته اخر از همه اینو هم بگم که اول اون 3 تا پچ رو گرفتم ومنتقل به فیفا کردم بعد پچ توپ رو گرفتم حالا نمی دونم چطور باید بهش بدم چون اگه بخوام از حالت زیپ بیار م بیرون پر فایله نمی دونم کدومش رو بیارم بیرون ازتون میخوام که به طور کامل توضیح بدین باز هم تشکر میکنم از پچ تون مرسی منتظر جوابتون هستم

بابا باید چکار کنم این توپ نامرئیه لطفا" راهنماییم کنید اقا برای ریختن دوپچ تو÷ باید دوباره پچ هار پاک کنم ؟ اگه من این کار رو کنم باید فیفا رو هم پاک کنم بعد تو نصبش مشکل میخورم و جز با عوض کردن ویندوز دورست نمیشه اگه ممکنه از یه را دیگه راهنماییم کنید تا توپ پرسپولیس ظاهر بشه مرسی

واقعا" که اگه این تایپیک داش krauser نداشته باشه انگار تایپیک مرده هست داش krauser کجاییی که بدادم برسیییییییییی؟

amirtoty
22-07-2008, 10:39
هرچی تو Option تنظیمات دسته رو New میزارم دوباره مثل اولش میشه!

Spaniuly
23-07-2008, 19:59
با تشکر بسیااااااااااااااار فروان بابت پچت عالی بود اما انگار نمی شه من بدون در دسر بازی رو با لیگ ایران انجام بدم چون همین طور که گفتین توپ پرسپولیس نامرئی اما من که پچرو گرفتم البته اخر از همه اینو هم بگم که اول اون 3 تا پچ رو گرفتم ومنتقل به فیفا کردم بعد پچ توپ رو گرفتم حالا نمی دونم چطور باید بهش بدم چون اگه بخوام از حالت زیپ بیار م بیرون پر فایله نمی دونم کدومش رو بیارم بیرون ازتون میخوام که به طور کامل توضیح بدین باز هم تشکر میکنم از پچ تون مرسی منتظر جوابتون هستم

بابا باید چکار کنم این توپ نامرئیه لطفا" راهنماییم کنید اقا برای ریختن دوپچ تو÷ باید دوباره پچ هار پاک کنم ؟ اگه من این کار رو کنم باید فیفا رو هم پاک کنم بعد تو نصبش مشکل میخورم و جز با عوض کردن ویندوز دورست نمیشه اگه ممکنه از یه را دیگه راهنماییم کنید تا توپ پرسپولیس ظاهر بشه مرسی

واقعا" که اگه این تایپیک داش krauser نداشته باشه انگار تایپیک مرده هست داش krauser کجاییی که بدادم برسیییییییییی؟

پچ توپ پرسپولیس با فرمت CMP هست اصلا زیپ نیست همون CMP رو که دانلود کردی از کریشن مستر قسمت لود پچ کافیه لود کنی زیپ نیست که

Spaniuly
24-07-2008, 08:55
هرچی تو Option تنظیمات دسته رو New میزارم دوباره مثل اولش میشه!

متاسفانه فیفا 08 از اینجور باگها زیاد داره اینم یکی از اون باگهاست

Spaniuly
25-07-2008, 11:47
چند نفر غیر از Bous عزیز پچ رو استفاده کردند؟

amirtoty
25-07-2008, 12:18
این Pp2.0 چیه ؟؟؟

Spaniuly
25-07-2008, 17:53
این Pp2.0 چیه ؟؟؟

نگرفتم چی گفتی میشه توضیح بدی؟

bous
25-07-2008, 21:34
[quote=krauser;2697808]پچ توپ پرسپولیس با فرمت CMP هست اصلا زیپ نیست همون CMP رو که دانلود کردی از کریشن مستر قسمت لود پچ کافیه لود کنی زیپ نیست که[/]
quot

با سلام خدمت داداش کروزر میخواستم بگم وقتی میخوام پچ رو که زحمت کشیدی اماده کردی رو گرفتم کریشن مستر رو گرفتم باز کردم رو یگزینه ی پچ رفتم . گزینه از حالت زیپ بود رو خارج کردم ودادم و ایمپرت کردم حالا تیمهای لیگ برتری به فیفا اضافه شدن اما مشکل اینجاست که توپ مخفیه من چطور میتونم فایل توپ رو بریزیم چون وقتی بعد از همه این مراحل که خواستم پچ توپ رو بریزم رفتم رو گزینه ی پچ اما غیر از فیلی که قبل" از حالت زیپ خارج شده بود هیچ فایل دیگه رو نشون نمیداد من باید چکار کنم ؟ 2 من خواستم لباس پرسپولیس رو بریزم قبل ازاینکه بخوام پچ شما رو فیفا بریزم تو قسمت اسم تیم های لیگ برتری نبود من با خودم گفتم حتما" باید پچ لیگ رو بریزم حالا که ریختم ولباس رئ هم دادم باز هم لباس پرسپولیس تغییر نکرد لطفا" راهنماییم کنید در ضمن اگه ممکن لطفا" ایدیتون رو به من بدین چون میخواستم با هاتون حرف بزنم وازتون راهنمایی بگیرم با تشکر در ضمن بگین چه وقت هایی رو خطین مرسی

Spaniuly
26-07-2008, 22:33
من آیدیمو پیام حخصوصی دادم برات و مشکلت رو تا اونجایی که تونستم گفتم

bous
28-07-2008, 10:33
یه سوال من یه تیم درست کردم داخل خود فیفا حالا نمیدونم به کجا اضافه شده یعنی به کدوم لیگی هرچی میگردم نیست سوال بعدی هم اینه که چطور میشه مثلا این تیمی که ساختم رو میخوام با فیفا رایت کنم که دیگه برای همیشه داشته باشم ؟

Spaniuly
28-07-2008, 12:48
وقتی تو فیفا تیم خلق میکنی میفته توی Rest of the World ولی فکر میکنم این تیم رو نمیتونی با رایت کردن داشته باشی راهش اینه بعد از ساختن تیم فیفا رو سیو کنی بعد بری به My Documents از توی پوشه Fifa 08 پوشه My Squads رو کپی بگیری و نگهش داری
دفعه بعد که فیفا رو نصب کردی این پوشه رو ببری Paste کنی همون جای خودش

bous
28-07-2008, 14:19
نبود هرچی گشتم نبود داخلRest of the World هر چی گشتم نبود نمی دونم شاید من بد سیو کردم البته فکر نکنم که طور دیگه بشه سیو کرد چون رو گزینه سشو اند ایکزیت رو کلیک کردم البته لیستم رو هم تا اخر پر نکردم چکار کنم

Spaniuly
28-07-2008, 21:42
نبود هرچی گشتم نبود داخلRest of the World هر چی گشتم نبود نمی دونم شاید من بد سیو کردم البته فکر نکنم که طور دیگه بشه سیو کرد چون رو گزینه سشو اند ایکزیت رو کلیک کردم البته لیستم رو هم تا اخر پر نکردم چکار کنم

والا من از فیفای تو چیزی سر در نمیارم چیزای عجیبی میگی ازش این که Created Team تو Rest of World نیست
من بی تقصیرم
میدونی چیه یه چیزی رو باید بدونی

کریشن مستر با اینکه تو ویرایش فیفا موثر هست ولی باعث میشه فیفات یه باگهایی پیدا کنه
مثلا اگه ندونی چطور ویرایش کنی دیگه بیش از یک فصل نمیتونی مربیگری کنی و توی سال دوم یا سوم مربیگری بازی Crash میکنه و Erorr میده و میندازه بیرون از بازی خلاصه یکی از اینها رو باس انتخاب کرد
البته بهترین راه میدونی چیه؟

اینکه فیفا رو پاک کنی همه چیزای مربوط بهش رو هم حذف کنی بعد دوباره نصب کنی بعدش کریشن مستر رو نصب کنی و تغیرات اعمال نکنی یعنی سعی کنی ADD کنی تا Edit منظورمو میفهمی یعنی لیگ یا تیم رو تغییر ندی اضافه کنی اینجوری فیفا براش مشکل Crash پیش نمیاد

bous
28-07-2008, 22:08
میشه تیمی که ساختیم با کریشن مستر ادیت کنیم یا نه؟

Spaniuly
29-07-2008, 12:38
میشه تیمی که ساختیم با کریشن مستر ادیت کنیم یا نه؟

امتحان نکردم تا حالا ولی یه جستجویی بکن با کریشن مستر کافیه تو لیگ Rest of World نگا کنی ببین هست؟
اگه بود خبر بده به من
راستی نیازی نیست پست خصوصی بدی من هر بار که میام فروم میام توی این تاپیک همین جا پست بزنی مطمئن باش من میخونم

bous
29-07-2008, 22:02
ایا چیزی مثل کریشن مستر برای پس هم وجود داره ؟ وایا پچی هم وجود داره که تیم های لیگ برتر بر روی اون نصب بشه؟

Spaniuly
30-07-2008, 08:02
من پچ علی مظفری رو دارم برو توی این وبلاگ تو قسمت دانلودها داره:

Spaniuly
30-07-2008, 13:42
فقط یادت باشه اگه خواستی پچ علی مظفری رو نصب کنی باید مسیری رو که نصب میکنی با مسیر نصب فیفات یکی باشه اگه فیفاتو رو c نصب کردی باید پچ هم همونجا نصب بشه در غیر اینصورت باید مسیرشو تغییر بدی

franch
30-07-2008, 21:01
دوستان من بازي fifa08 رو تا حالا بازي نكردم يعني بيشتر ساكر بازي ميكنم.
ولي عكس هاي بازي fifa08 رو كه تو سايت رسميش ديدم كرافيكش به نظرم خيلي خوب بود. حالا واقعا گرافيك بازيش مثل همون عكس هايي كه تو سايتش گذاشته يا نه؟

SIMON137
30-07-2008, 21:04
ولي عكس هاي بازي fifa08 رو كه تو سايت رسميش ديدم كرافيكش به نظرم خيلي خوب بود. حالا واقعا گرافيك بازيش مثل همون عكس هايي كه تو سايتش گذاشته يا نه؟
بسته به گرافيك سيستمت داره

Ghoori_Ghoori
30-07-2008, 21:28
سلام دوستان

پچی هست که پوینت اضافه کنه بتونم توی فن شاپ خرید کنم؟

vahid_civil
31-07-2008, 02:12
تو فيفا 08 كه اين طوريه:
1-يك كم كنار تر از گوشه دروازه رو نشونه ميگيري،3- با D ميزان قدرت ضربه رو تعيين ميكني ( 2-قبل از اين كار دكمه بالا + جهت ضربه ( خيلي مهم است، بايد طرفي رو نشونه بگيري كه بازيكنا ايستادن نه طرف دروازبان رو) ،را ميگيري و در عين حال كه اون دكمه ها رو نگه داشتي D رو ميزني ) با اين كار توپ كاد برميداره. بايد يادت باشه كه فقط يك ثانيه قبل از ضربه بايد كار بالا رو انجام بدي ، تعيين مسير اصلي رو اون اول انجام ميدي_ مرحله 2 رو بايد تا لحظه اي كه توپ حركت ميكنه انجام بدي_ يك كم تمرين كني تو اون قسمت هايي كه قرمز نوشتم و مهم اند مهارت پيدا ميكني.
من مهارت زيادي در زربه آزاد زدن دارم.از هر 10 ضربم حتما 7 تاش گل ميشه.

سلام. من تازه 08 گرفتم! این کار رو هم واسه ضربه آزاد میکنم ولی توپام یا اوت میشه یا دروازه بان جمعش میکنه !

نمیشه ساده توضیح بدین که حداقل یه کرنر بگیرم ؟

PUNKS]n.17
31-07-2008, 10:01
fifa 08 اصلا گرافیکش قابل مقایسه با pes 2008 نیست. game play ش هم طبق معمول افتضاحه . اما تو multi player ش خوب کار شده. اگه میخوای multi بازی کنی ارزش نصب داره

franch
31-07-2008, 20:50
n.17;2737960']fifa 08 اصلا گرافیکش قابل مقایسه با pes 2008 نیست.
ولي من عكسهايي كه از بازيش تو سايتش ديدم زياد با اين گفته شما جور در نمياد.

bous
31-07-2008, 22:10
با سلام می خئاستم ببینم چطور میشه بتر تبلیغا درست کرد چون دلم می خواد یه چند تا تبلیغ بسازم روی فیفا
ایا نیاز به فوتوشاپ داره؟

vahid_civil
02-08-2008, 18:28
تاکتیک گل زدن اصلیه 08 چیه ؟ پاس تو عمق یا سانتر یا شوت یا ... ؟

( به پروفشنال ) ؟

ضربه آزاد رو چطور گل کنم ؟

Masoud King
03-08-2008, 02:24
ولي من عكسهايي كه از بازيش تو سايتش ديدم زياد با اين گفته شما جور در نمياد.
دوست عزیز اون عکس هایی که شما دیدی حتما مال نسخه Next-Gen بازی هستش که مخصوص دوکنسول Xbox360 و PS3 هستش و گرافیک نسخه کامپیوتر زیاد چنگی به دل نمیزنه!

تاکتیک گل زدن اصلیه 08 چیه ؟ پاس تو عمق یا سانتر یا شوت یا ... ؟

( به پروفشنال ) ؟
آها خوبی فیفا این هستش که یه تاکتیک خاص واسه گل زدن نداره!!
دادن پاس تو عمق تو 08 سخت هستش و احتیاج به تمرین زیاد داره و دو یا سه با بازی دستت نمیاد!
به تیمت نگاه کن,اگه بازیکن سرعتی داری میتونی از پاس تو عمق هوایی استفده کنی(یه از خصوصیات ویژه فیفا این هستش که میتونه با چند بار زدن دکمه Q بازیکنی های خودی که در جلو یا کنارت هستند به جلو فرار کنن یا به قولی تو عمق حرکت کنن که وقتی دیدی موقعیت مناسب شد پاس تو عمق هوایی رو میزنی )
اگه تیمتت سرزن داره از سانتر و اگه شوت زن داره از شوت.......
یه چیزی در مورد سانتر: با دوبار زدن دکمه A بازیکنت زمینی سانتر میکنه

ضربه آزاد رو چطور گل کنم ؟
در فاصله های دور مثه ساکر جهت بالا رو میگیری و شوت رو به اندازه پر میکنی(این اندازه هم با تمرین کردن دستت میاد)
از گوشه ها میتونی سانتر کنی رو دروازه که جالب از آب درمیاد اگه خوب سانتر کنی
در فاصله های نزدیک شوت رو خیلی کم پر میکنی و با جهت ها هم میتونی به توپ قوس و... بدی.
در ضمن با گرفتن دکمه Q موقع ضربه آزاد ضربت زمینی میشه.

Ghoori_Ghoori
06-08-2008, 00:09
سلام

یه مشکلی که من دارم اینه که گاهی توی تورنمنت‌ها لباس دو تا تیم رو کاملاً همرنگ می‌ده یا با رنگ‌هایی بسیار شبیه به هم... من نتونستم بفهمم توی تورنمنت‌ها چطوری میشه لباس یک تیم رو عوض کرد؟:question:

Masoud King
06-08-2008, 02:15
سلام

یه مشکلی که من دارم اینه که گاهی توی تورنمنت‌ها لباس دو تا تیم رو کاملاً همرنگ می‌ده یا با رنگ‌هایی بسیار شبیه به هم... من نتونستم بفهمم توی تورنمنت‌ها چطوری میشه لباس یک تیم رو عوض کرد؟
از تو پایین صفحه game setting میشه لباس ها رو عوض کرد......

Ghoori_Ghoori
06-08-2008, 14:35
از تو پایین صفحه game setting میشه لباس ها رو عوض کرد......

مرسی ولی من توی game setting نه پایین و نه بالای صفحه هیچ آپشنی برای تغییر لباس نمی بینم:blink:

Masoud King
06-08-2008, 15:15
مرسی ولی من توی game setting نه پایین و نه بالای صفحه هیچ آپشنی برای تغییر لباس نمی بینم
وقتی میری تو تورنومنت میری تو game setting که پایین صفح هستش و بعد از تو اون لباس رو انتخاب میکنی نه تو game setting کلی خود بازی!

Ali Alone
07-08-2008, 20:20
یه مشکلی که تو حالت Career داره اینه که بعد از گذروندن چند فصل و انتخاب تیم جدید بعضی از بازیکناش ترنسفر شدن که معلوم نمیشه کجا رفتن

franch
07-08-2008, 21:23
دوست عزیز اون عکس هایی که شما دیدی حتما مال نسخه Next-Gen بازی هستش که مخصوص دوکنسول Xbox360 و PS3 هستش و گرافیک نسخه کامپیوتر زیاد چنگی به دل نمیزنه!يعني اين عكس مال ps3 هست؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bous
08-08-2008, 13:44
فکر کنم اره مال پس باشه

vahid_civil
08-08-2008, 19:28
سلام

یه مشکلی که من دارم اینه که گاهی توی تورنمنت‌ها لباس دو تا تیم رو کاملاً همرنگ می‌ده یا با رنگ‌هایی بسیار شبیه به هم... من نتونستم بفهمم توی تورنمنت‌ها چطوری میشه لباس یک تیم رو عوض کرد؟:question:

با کلید e ,q روی کیبرد هم میتونی عوض کنی

یه مشکلی که تو حالت Career داره اینه که بعد از گذروندن چند فصل و انتخاب تیم جدید بعضی از بازیکناش ترنسفر شدن که معلوم نمیشه کجا رفتن

وقتی به قسمت ترنسفر میری دکمه c رو بزن. واسه جزییات خرید.
یا کلید اسپیس واسه سرچ بازیکن.

------------------
البته من خودم هنوز تو بازی مشکل دارم. مخصوصا ضربه آزاد که بازم همش یا اوته یا دروازه بان میگیره !

bous
10-08-2008, 13:36
کسی نیست بگه چطور می شه تبلیغات د.ور زمین رو ساخت لطفا" اموزش بدین؟

B U L U T
10-08-2008, 13:46
البته من خودم هنوز تو بازی مشکل دارم. مخصوصا ضربه آزاد که بازم همش یا اوته یا دروازه بان میگیره !
براي ضربه زدن در fifa درست مخالف pes عمل كنيد
براي ظربه زدن بايد جلو رو بگيريد تا توپ بره بالا و بعد بياد پايين
نه عقب رو(در زدن جلو توپ كمتر ارتفاع ميگيره در عقب زياد )

Spaniuly
13-08-2008, 17:37
برای ایجاد ادبورد تبلیغاتی دور زمین فقط کافیه نرم افزار کریشن مستر رو داشته باشی من تم آماده رو براتون آپلود میکنم کافیه تو قسمت زرد رنگ عکس یا نوشته ای که میخوایین نمایش داده بشه رو قرار بدید وقتی این عکس رو با فتوشاپ ویرایش کردین با همین فرمت Save as کنید بعد برید به کریشن مستر تو قسمت ویرایش تیم(تیمی که معمولا با اون بازی میکنید) بعدش به قسمت Addboard برید و ID ادبورد رو روی 99 قرار بدید و ادبورد رو اضافه کنید.دقت کنید که روی هر ادبورد 3 تا عکس متفاوت روی هم قرار بدید در واقع با چرخش ادبورد عکس زیرین آشکار میشه

عکس فوق رو روی کامپیوترتون سیو کنید

من یادمه یه بار اموزش کامل بازی فیفا 08 رو تو فروم گذاشتم البته این تاپیک نبود البته یه نگاهی به آرشیو فایلهام میندازم ببینم Pdf اش رو دارم اگه داشتم آپ میکنم استفاده کنید

Spaniuly
16-08-2008, 17:47
تو فیفا 08 با چه تیمی روان بازی میکنید؟

من با بارسلونا خیلی روان بازی میکنم

Little Sparrow
18-08-2008, 17:47
سلام.من توی این بازی هرچی تکل می رم خطا میگیره؟چه جور باید تکل برم و از کجا؟

vahid_civil
18-08-2008, 19:06
با d تکل بزن.
البته تو پرفشنال سعی کن بجای تکل بازیکن رو همراهی کنی بعد که توپ ازش جدا شد تکل بزن.
با a خطا میشه معمولا ولی اگه از جلو بزنی نه

Retired User
18-08-2008, 22:26
من توی این بازی هرچی تکل می رم خطا میگیره؟چه جور باید تکل برم و از کجا؟

با زاويه 90 درجه هم اگه خوب تكل كني خطا نمي شه و معمولا توپ رو مي زنه:15:

Ghoori_Ghoori
20-08-2008, 16:41

من با Classic Xi خیلی روان بازی می‌کنم. چون سرعت تمام مدافعینش بالاتر از بهترین مهاجمین هست و راحت می‌شه توپ‌ها رو مال خود کرد و در عین حال با زیکو بسیار عالی میشه ضربه آزاد زد و فولر یک گلزن تمام عیار هست. تمام بازیکناش بالای 90 هستن.

vahid_civil
20-08-2008, 17:07

من یه بار تو منیجرش تو سالهای وسط با منچستر همه بازیکنام بالای 95 بودن. همه هم جوون.
سرعت ها فول و خیلی روون بود.

Honradez
22-08-2008, 12:12
سلام دوستان.

من يك سوال درمورد FIFA 08 دارم كه البته به ساير فيفاها هم مربوط ميشه: چجوري ميشه با Joystick (همون دسته‌هايي كه شبيه پلي‌استيشنه ولي با USB به كامپيوتر وصل ميشه)، تاكتيك دفاع/حمله را تنظيم كرد؟

خيلي بد گفتم، نه؟ خب توضيح ميدم: در كامپيوتر، ما اگر دكمۀ "5" اعداد NUMPAD رو يه بار بزنيم، تيم تهاجمي ميشه، دو بار بزنيم، تدافعي؛ كه با اون مثلثهاي قرمز و آبي معلوم ميشه.

حالا من مي‌خوام ببينم چجوري بايد اين كارو با دسته (جوي‌استيك) انجام داد؟ دستۀ من دكمۀ Analog رو داره و يكسري چيزها مثل Wind Attack يا Counter Attat يا Box Overload رو ميشه باهاش تنظيم كرد، ولي اين يكي رو نميدونم چطوري.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد. سپاسگزارم. :46:

khelane
22-08-2008, 17:26
من هم دسته پلی استیشن 1 دارم که توی بازی فیفا کارمیکند حالا هرچی می خوام انالوگ راست دسته رو فعال کنم نمیشه چیکار کنم تو یه سایتی دیدم فعالش کردن ودروازبان قابل کنترل بود ولی هرچی سعی کردم دانلود نشد هرکی داره برام بزاره

khelane
24-08-2008, 15:25
بعداز چند ساعت جستجو یه برنامه ای رو دیدم که انالوگ راست دسته ام رو فعال کردم حالا حدود 4یا 5 تا دریبل یاد گرفتم که خیلی با حاله اگه نرم افزار رو خواستید فردا براتون میزارم:5:

khelane
08-09-2008, 09:56
سلام بازم اینم ادرس برنامه

اسم برنامه fifa gamepad configoration است
تشکر یادتون نره.

ADuser
08-09-2008, 11:12
سلام دوستان اول بگم که من از همون اول که با کامپیوتر آشنا شدم فیفا باز بودم از 94 گرفته تا الانش 08
خلاصه با همه ورژنهاش بازی کردم
ولی این 08 یه چیز دیگس ، نمیشه به این راحتی بازی کرد . تو 07 تو 15 دقیقه نسخه طرف رو می پیچیدم ولی الان زرشک حتی نمیدونم که بازی رو میتونم ببرم یا نه .
بیشتر گل ها رو توسط پاس به پشت دفاع میزنم . هزارتا شوت میزنم ولی 2 تاش گل میشه هرطوری از هر سمتی شوت میزنم یا میخوره به پا یا دست یا سر یا آرنج گلره خلاصه رو اعصابمه.

یه سوالهم داشتم . وقتی خطایی شده و توپ کاشته دارم . یه پیامی رو صفحه میاد میگه کلید 8 رو بزن تا 2 بازیکن رو صدا کنی بیان نزدیک
این برام کار نمیکنه هرکاری کردم کار نمیکنه .

Honradez
08-09-2008, 12:07
سلام.

در بازيهايي مثل GTA و امثالش، ما ويژگي‌اي به اسم Cheat Code (كد تقلب) داشتيم. يعني عبارتي كه وارد مي‌شد تا ويژگي جديدي به بازي اضافه يا از آن كم شود.

در بازي فيفا چنين كاري بعهدۀ ترينرهاست، كارهايي چون افزايش يا كاهش شمار گلها، بودجۀ حالت مديريتي (Manager Mode) و امتياز كاربر.

اما كدهاي تقلب بازيهاي فيفا، درون خود بازي هستند. اينكه شما در ويرايش 07 مي‌توانيد خيلي راحت با هجوم بردن از گوشه‌ها (سانتر نه، حركت عمودي) و سپس شوت در همين راستا، مي‌توانيد خيلي راحت به گل اول در نيمۀ نخست - كليد بردن - برسيد، خود مي‌تواند يك "كد تقلب" باشد.

اكنون سوال من اينست، چنين كدهاي تقلب يا به عبارتي ساده‌تر، راههاي رسيدن به گل در فيفا 08 چيست؟ مسلماً منظور من در سطح حرفه‌اي و كلاس جهانيست - كه تاكتيك و شگرد در آن نمايان مي‌شوند. و ضمن اينكه، مي‌خواهم عرض كنم كه هدف من، پاسخهايي چون پاس‌كاري سريع و از اين حرفها نيستند. پاس‌كاري سريع؟ بعدش چه؟ چگونه بايد وارد 18 قدم شد؟

اگر مديريت صلاح مي‌دونن، از ديد من ايجاد تاپيك جداگانه براي اين مبحث مي‌تواند خيلي جالبتر باشد.

خودم شروع مي‌كنم

يكي از همين راهها، شوت از پشت محوطۀ جريمه هست. نه مستقيم رو به جلو، بلكه با هدف گوشه‌هاي دروازه (مثلا دكمه‌هاي بالا و راست، يا پايين و راست).

راه ديگر، امتيازيست كه بازي به ما مي‌دهد. دقت كنيد، اولين سانتر از گوشه‌ها به روي دروازه، صاف به بازيكن شما مي‌رسد! مي‌گيد نه؟ امتحان كنيد.

---
تندرست باشيد. :46:

I3 E L O \/ E D
08-09-2008, 14:32
سلام.

در بازيهايي مثل GTA و امثالش، ما ويژگي‌اي به اسم Cheat Code (كد تقلب) داشتيم. يعني عبارتي كه وارد مي‌شد تا ويژگي جديدي به بازي اضافه يا از آن كم شود.

در بازي فيفا چنين كاري بعهدۀ ترينرهاست، كارهايي چون افزايش يا كاهش شمار گلها، بودجۀ حالت مديريتي (Manager Mode) و امتياز كاربر.

اما كدهاي تقلب بازيهاي فيفا، درون خود بازي هستند. اينكه شما در ويرايش 07 مي‌توانيد خيلي راحت با هجوم بردن از گوشه‌ها (سانتر نه، حركت عمودي) و سپس شوت در همين راستا، مي‌توانيد خيلي راحت به گل اول در نيمۀ نخست - كليد بردن - برسيد، خود مي‌تواند يك "كد تقلب" باشد.

اكنون سوال من اينست، چنين كدهاي تقلب يا به عبارتي ساده‌تر، راههاي رسيدن به گل در فيفا 08 چيست؟ مسلماً منظور من در سطح حرفه‌اي و كلاس جهانيست - كه تاكتيك و شگرد در آن نمايان مي‌شوند. و ضمن اينكه، مي‌خواهم عرض كنم كه هدف من، پاسخهايي چون پاس‌كاري سريع و از اين حرفها نيستند. پاس‌كاري سريع؟ بعدش چه؟ چگونه بايد وارد 18 قدم شد؟

اگر مديريت صلاح مي‌دونن، از ديد من ايجاد تاپيك جداگانه براي اين مبحث مي‌تواند خيلي جالبتر باشد.

خودم شروع مي‌كنم

يكي از همين راهها، شوت از پشت محوطۀ جريمه هست. نه مستقيم رو به جلو، بلكه با هدف گوشه‌هاي دروازه (مثلا دكمه‌هاي بالا و راست، يا پايين و راست).

راه ديگر، امتيازيست كه بازي به ما مي‌دهد. دقت كنيد، اولين سانتر از گوشه‌ها به روي دروازه، صاف به بازيكن شما مي‌رسد! مي‌گيد نه؟ امتحان كنيد.

---
از هر 10 تا گلي كه ميزنم (Manager Mode) نه تاش با مسي اونم با چيپ!
يه بازيكن سرعتي مثل مسي راحت ميتونه تك به تك شه و بعد با يه چيپ حرفه اي...گل!

Masoud King
08-09-2008, 16:37
به نظر من با دکمه Q بازیکن جلویی رو حرکت دادن و عمق هوایی انداختن میتونه بازیکنت رو تک به تک کنه!

از هر 10 تا گلي كه ميزنم (Manager Mode) نه تاش با مسي اونم با چيپ!
يه بازيكن سرعتي مثل مسي راحت ميتونه تك به تك شه و بعد با يه چيپ حرفه اي...گل!
چیپ من نمیتونم زیاد استفاده کنم آخه جای دکمش رو عوض کردن تئ دست نیستش!

یه سوالهم داشتم . وقتی خطایی شده و توپ کاشته دارم . یه پیامی رو صفحه میاد میگه کلید 8 رو بزن تا 2 بازیکن رو صدا کنی بیان نزدیک
این برام کار نمیکنه هرکاری کردم کار نمیکنه .
شما دکمه C رو بزن کار میکنه!

khelane
08-09-2008, 16:49
من در کرنرها یه پاس مدم بعد مورب روبه دروازه میرم دکمه سانت رو یه زره میگیرم نتیجه ان گله ازمایش کنید

كدهاي تقلب طبيعي! سلام.

خودم شروع مي‌كنم

---
تندرست باشيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می تونی با زدن دکمه 6 numpadیه حمله کنی بعد تک به تک شی یعنی پس زدن دکمه 6 منتظر میمونی تا فرواردت
از کمند دفاع در بره بعد دکمه پاس عمقی+q یا مثلث+ L1

ADuser
09-09-2008, 07:26
یه چیزی هم که باید در بازی دقت بشه ارنجه تیمه

تو هر بازی باید این ارنچ فرق کنه مثالی میزنم وقتی با سیستم 442 داری بازی میکنی و میبری ، با همون سیستم جلو تیم دیگه خیلی به سختی بازی میکنی توپ ها رو از دست میدی ، به سادگی دفاع جا میمونه ، اینجا باید ارنج تیم رو عوض کرد .
شده با سیستم 433 یه بازی رو بردم ولی در بازی بعدی دیدم اصلا تیم همون تیم دو دقیقه قبل نیست زود ارنج رو آوردم به 442 اصلا تیم انگاری بهش موشک بستن . سیستم 541 هم خیلی خوب جواب میده بخصوص تو فرار ها و انداختن توپ به پشت دفاع .
343 هم خوبه ولی بدیش اینکه که دفاع زود به هم میریزه و اگه تک به تک باشی فقط باید شانس بیاری که گل نخوری ، اما تو حمله خداس با این سیستم کمتر تیمی میتونه جلوت دوام بیاره.

یه نکته دیگه : حفظ توپ و پاسکاری های منظم و بدون خطا کمک خیلی شایانی در بالابردن روحیه و تضعیف حریف داره .
همینطور که میدونید ، بالا بودن روحیه خیلی به برد کمک میکنه . متوجه شدید که بعد از اینکه گل میزنی ، تیم مقابل خیلی فشار میاره که گل خورده رو جبران کنه ، اگه بتونی با حفظ توپ و پاسکاری های منظم این فشار رو رد کنی دوباره میتونی گل بزنی ، ولی اگه این روند رو نتونی حفظ کنی تیم مقابل زود به گل مساوی میرسه .

کاربا کلیدها و ترفندها یه طرف قضیه اس ، دقت به این مسائل هم یه طرف قضیه است .

اما یه سوال داشتم

تو یکی از نسخه های فیفا فکر کنم 98 یا 03 بود ، ارنج تیم توسط کلید Space عوض میشد . یعنی یه ارنج دومی رو تعریف میکردی تو وسط بازی هر وقت اسپیس رو میزدی همون جا ارنج تیم عوض میشد . دیگه لازم نیست بری از رو منو عوض کنی .
رو 07 و 08 چنین چیزی ندیدم کسی میدونه آیا چنین کلیدی وجود داره یا نه ؟

s_e_i_d
09-09-2008, 11:29
سلام بازم اینم ادرس برنامه

اسم برنامه fifa gamepad configoration است
تشکر یادتون نره.

دوست عزيز طرز كار با اين برنامه رو توضيح ميدي؟؟؟؟؟

بچه ها كسي ميدونه چطوري ميشه موقع حمله كل تيم رو كشيد جلو و موقع دفاع كل تيم رو برگردوند عقب و به صورت فشرده دفاع كرد؟؟؟؟؟

Masoud King
09-09-2008, 12:17
یه چیزی هم که باید در بازی دقت بشه ارنجه تیمه
این که از همه مهم تر هستش!
به نظر من 4-4-2 از همه بهتر هستش! چون هافبک و مهاجم های کافی رو داره !
و حوب میشه با این دو مهاجم دفاع رو بهم ریخت مخصوصا اگه قدرتاشون خوب باشه.
4-3-3 هم موقعی که گل لازم داری بیشتر مواقع جواب میده ولی دفاعش دیگه تو ضد حمله ها خالی هستش!
یادمه تو 05 بهترین سیستمش 3-4-1-2 بودش ولی تو این خوب جواب نمی ده!
1 و 2 کردن هم خیلی جواب میده مخصوصا موقعی که دو مهاجم داری.

تو یکی از نسخه های فیفا فکر کنم 98 یا 03 بود ، ارنج تیم توسط کلید Space عوض میشد . یعنی یه ارنج دومی رو تعریف میکردی تو وسط بازی هر وقت اسپیس رو میزدی همون جا ارنج تیم عوض میشد . دیگه لازم نیست بری از رو منو عوض کنی .
رو 07 و 08 چنین چیزی ندیدم کسی میدونه آیا چنین کلیدی وجود داره یا نه ؟
من که تو 08 این جور چیزی ندیدم!

Retired User
09-09-2008, 17:57
دوستان فك ميكنم با دكمه هاي numpad بود كليد هاي سمت راست كيبورد رو امتحان كنيد يكي از ايناست چون من يك سال پيش بازي ميكردم دقيقا يادم نيست كدومشه دي: ولي خودتون امتحان كنيد پيداش ميكنيد
موفق باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Honradez
09-09-2008, 22:14
دقيقا مسئله همين دكمه‌هاي نامبر پده. سوال منم همينه كه كدوم يكيشون بهتر جواب مي‌دن؟

حتما مي‌پرسيد شگرد حمله‌ايم چيه. خيلي رك بگم، راستش، از بازي تيمهاي فابيو كاپلو - خصوصا اين رئال آخري - خوشم مياد. تو دفاع، همه همديگرو پرس مي‌كنن. و وقتي نوبت به حمله يا زد حمله مي‌رسه، از سوراخهاي دفاع حريف رخنه مي‌كنن. يعني يكي پاس مي‌گيره، اون يكي سريع فرار مي‌كنه مياد اينورش. بعد پاسش مي‌دن، اون يكي فرار مي‌كنه و در نهايت تك به تك ميشه يا حداقل تو موقعيت شوت زني قرار مي‌گيره. يه جور كار تركيبي يا يك-دوي خاص. (نمونۀ خيلي خوبش كه يادمه، اون گلي هست كه تو بازي برگشت هيگواين به - فكر مي‌كنم - ركرارتيوو زد و 4-3 بردن.) تيم آرسنال هم تقريبا همينطوري بازي مي‌كنه.

خيلي دلم مي‌خواست اينطوري بشه بازي كرد. ولي اصلا تابحال نتونستم به بازيكنا دستور بدم (حالا با نامبر پده، تركيبه، هرچي هست) تا تو دفاع كامل پرس كنن، بعد كه زمان حمله يا زد حمله رسيد، به خط حمله اضافه شن و بيان جايي كه بتونن پاس بگيرن. خيلي خوبه كه نذارن اصلا توپ به مهاجم برسه، نه بعد كه توپ رسيد، تازه يادشون بيفته و برن سمتش!

سپاسگزار مي‌شم اگر كسي راهنمايي كنه.

ضمنا از مسئود جان و دوستمون khelane هم بابت اون "پاس + Q"اي كه گفتن خيلي خيلي ممنونم. كار باحالي هست.

:46:

Masoud King
09-09-2008, 23:11
پچ لباس 2009 تیم آث میلان:

حجمش 4.5 مگابایت هستش.
دانلود:

Masoud King
10-09-2008, 00:13
دقيقا مسئله همين دكمه‌هاي نامبر پده. سوال منم همينه كه كدوم يكيشون بهتر جواب مي‌دن؟
در مورد سوال شما( از آخر هم اسمتون رو نگفتید!) باید بگم برید تو فیفا 08 در قمست MY FIFA 08 بعدش tactics help اونجا به صورت تصویری و خیلی واضح توضیح داده شده!(خیلی تاکتیک های متنوعی داره مثلا خط دفاع رو کامل کشیدن جلو برای آفساید گیر و خیلی های دیگه!!)

ADuser
10-09-2008, 07:34
یه توصیه دوستانه
در یکی از کلیدهای numpad یه حالتی داره واسه آفساید گیری ، از اون استفاده نکنید .
به شدت به ضررتون تمام میشه
فقط یه حالتی داره واسه تهاجم که فقط تو حمله به درد میخوره ، همه رو میریزه تو زمین حریف در نتیجه دفاع گیج میشه

khelane
10-09-2008, 10:23
بنظر من نامپد 6 عالی ضمنا نامپد 5 رو هم استفاده کنید فکر کنم در حمله و دفاع فعالیت بازیکنان رو افزایش میده

دوست عزيز طرز كار با اين برنامه رو توضيح ميدي؟؟؟؟؟

بچه ها كسي ميدونه چطوري ميشه موقع حمله كل تيم رو كشيد جلو و موقع دفاع كل تيم رو برگردوند عقب و به صورت فشرده دفاع كرد؟؟؟؟؟

اقا سعید بفرما اینم اموزش یه کم شلوغه file:///C:/Documents%20and%20Settings/mirzaeian/My%20Documents/untitled.JPGاگه از چیزی نفهمیدی بازم بگو در ضمن برای سوال دومی باید یه ارنج خوب البته هیچ ارنجی بغیر از ارنجی که خود شخص درست میکنه خوب نیست بعد با دکمه های نامپد یا فلشهای دسته اقدام کن

Honradez
10-09-2008, 11:01
در مورد سوال شما( از آخر هم اسمتون رو نگفتید!) باید بگم برید تو فیفا 08 در قمست MY FIFA 08 بعدش tactics help اونجا به صورت تصویری و خیلی واضح توضیح داده شده!(خیلی تاکتیک های متنوعی داره مثلا خط دفاع رو کامل کشیدن جلو برای آفساید گیر و خیلی های دیگه!!)
بابك هستم مسعود جان. حق با شماست ولي سوال من اينه كه چجوري اون تاكتيكها رو اجرا كنم. مثلا من هيچوقت نفهميدم در "كانتر اتك" (NUMPPAD 8) چجوري بايد حمله كرد، چون اصلا بازيكنا تكون نمي‌خورن! تجربه كرده‌ام كه هنگام گزينش اين تاكتيك، فقط يكي-دو موقعيت آبدار گل زني خلق مي‌شه كه بايد خيلي شانس آورد از دست نرن.

درمورد سبك دفاعي "آفسايد ترَپ" هم عرض كنم كه ايده‌ش خيلي خوبه، ولي اگه واقعا بازيكنا اجرا مي‌كردند، عالي مي‌شد! تو خيلي مواقع - عليرغم فعال بودن اين گزينه - راحت آفسايدها رو پر مي‌كنن!! :20:

سبك تدافعي "پرسينگ" هم بدنيست، اما فقط بدرد دفاع مي‌خوره و نمي‌شه باهاش حمله كرد.

با اين حساب اگر دوستان لطف كنند و پاسخ اين سوال منو بدن، ممنون مي‌شم:

...خيلي دلم مي‌خواست اينطوري بشه بازي كرد. ولي اصلا تابحال نتونستم به بازيكنا دستور بدم (حالا با نامبر پده، تركيبه، هرچي هست) تا تو دفاع كامل پرس كنن، بعد كه زمان حمله يا زد حمله رسيد، به خط حمله اضافه شن و بيان جايي كه بتونن پاس بگيرن. خيلي خوبه كه نذارن اصلا توپ به مهاجم برسه، نه بعد كه توپ رسيد، تازه يادشون بيفته و برن سمتش!...

بازهم ممنون.

sepid12ir
10-09-2008, 13:16
من بازیو نصب میکنم، خلی راحت و خوب هم نصب میشه ،ولی وقتی اجرا میکنم همون اولش میمونه...یعنی یه صفحه ی سیاه بالا میاد و بازی بالا نمیاد

Masoud King
10-09-2008, 15:49
...خيلي دلم مي‌خواست اينطوري بشه بازي كرد. ولي اصلا تابحال نتونستم به بازيكنا دستور بدم (حالا با نامبر پده، تركيبه، هرچي هست) تا تو دفاع كامل پرس كنن، بعد كه زمان حمله يا زد حمله رسيد، به خط حمله اضافه شن و بيان جايي كه بتونن پاس بگيرن. خيلي خوبه كه نذارن اصلا توپ به مهاجم برسه، نه بعد كه توپ رسيد، تازه يادشون بيفته و برن سمتش!...
شما تو بازی فقط از یکی شون استفاده میکنی یا نه از همه شون استفاده میکنی!
موقعی که تئ دفاع هستی از دفاعی ها استفاده کن و موقعی که می خوای حمله کنی از تهاجمی ها!
بابک جان در مورد اینکه بازیکنان به حمله اضافه شن موقعی که توپ تو زمین خودت هست کلید Q رو همینطور که رو به جلو حرکت میکنی تند تند بزن هرچی بازیکن خودی جلوت باشه میره تو حمله!
حتی اگه این کار رو تو دفاع بکنی دفاعت هم حرکت میکنه و تا نزدیک های 18 حریف میاد(البته تا اگه بهشون پاس ندی بعد از مدتی که رئ به جلو میرن بعد خودشون برمیگردن) اگه این کار رو بکنی میتونی با 6 الی 5 بازیکن و حتی بیشتر حمله کنی البته بستگی به سیستمت هم داره!
و در مورد دفاع هم فکر کنم باید از همون نامبر پد استفاده کنی!

من بازیو نصب میکنم، خلی راحت و خوب هم نصب میشه ،ولی وقتی اجرا میکنم همون اولش میمونه...یعنی یه صفحه ی سیاه بالا میاد و بازی بالا نمیاد
اگه میشه مشخصات سیستمتون رو بگید...

sepid12ir
10-09-2008, 16:02
اگه میشه مشخصات سیستمتون رو بگید...

کارت گرافیک: 520
رم: 512
cpu: 2.40 gig

Retired User
10-09-2008, 16:04
دوستان من يك تاكتيكي رو ياد دارم گفتم شايد به دردتون بخوره در هر صورت اگه تكراريه ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتونيد در موقع دفاع با گرفتن هم زمان d و s دو نفر را به سراغ فرد صاحب توپ بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم همه ياد داشتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Honradez
10-09-2008, 16:17
دوستان من يك تاكتيكي رو ياد دارم گفتم شايد به دردتون بخوره در هر صورت اگه تكراريه ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتونيد در موقع دفاع با گرفتن هم زمان d و s دو نفر را به سراغ فرد صاحب توپ بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم همه ياد داشتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته. اين هم يكي از اون تاكتيكهاي خوبه. دكمۀ A (تكل/سانتر) هم مي‌تونه در موقعيتهاي رو در رو، توپ حريف رو تصاحب كنه، به شرطي كه خيلي ازش دور نباشين تا تكل نره و بعد خطا بشه.

:46:

Retired User
10-09-2008, 16:33
اما تاكتيك اصلي من براي بازيم كه %90 گلامو با اون ميزنم اينه كه از توي دفاع Q رو چند بار ميزنم تا مهاجما رو به جلو حركت كنند بعدش از روي رادار موقعي كه در مرز افسايد قرار گرفتن باQ+W يك پاس توي عمق هوايي ميفرستم و بعدش تك به تك و گـــــــــــــــــــــــل گـــــــل و... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در تيمتون مهاجمايي داريد كه سرعتشون زياده مثه روني، مسي، رونالدو و... اين تاكتيك بسيار مفيديه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khelane
10-09-2008, 16:55
سلام من وقتی یه گل از حریف عقبم یه تاکتیک 3-4-3 درست کردم که ان رو در دقیقه 60 به بعد به کار میگیرم موقع حمله کلید 2 نامپد رو میزنم تمام بازیکنان بغیر از 2 دفاع همه میان جلو بعد از چندین حمله اینجوری به گل میرسم

کارت گرافیک: 520
رم: 512
cpu: 2.40 gig

سلام directx 9c رو نصب کردی؟

s_e_i_d
10-09-2008, 19:23
اقا سعید بفرما اینم اموزش یه کم شلوغه file:///C:/Documents%20and%20Settings/mirzaeian/My%20Documents/untitled.JPGاگه از چیزی نفهمیدی بازم بگو در ضمن برای سوال دومی باید یه ارنج خوب البته هیچ ارنجی بغیر از ارنجی که خود شخص درست میکنه خوب نیست بعد با دکمه های نامپد یا فلشهای دسته اقدام کن

آقا شرمنده اما من هيچ چي نفهميدم آخه متني كه تو عكس هست كلماتش عقب جلو شدن. ممنون ميشم واضح تر توضيح بدين!!!!
اين numpad كه بچه ها ميگن چي هست و چطوري ميشه فعالش كرد؟؟؟؟؟؟
راستي يه سوال ديگه : pad patch 3.1 رو از كجا مي تونم گير بيارم؟؟؟؟؟

khelane
10-09-2008, 20:52
اقا سعید ایمیل تو بده تا راحتر باهم باشیم

Honradez
11-09-2008, 11:07
آقا شرمنده اما من هيچ چي نفهميدم آخه متني كه تو عكس هست كلماتش عقب جلو شدن. ممنون ميشم واضح تر توضيح بدين!!!!
اين numpad كه بچه ها ميگن چي هست و چطوري ميشه فعالش كرد؟؟؟؟؟؟
راستي يه سوال ديگه : pad patch 3.1 رو از كجا مي تونم گير بيارم؟؟؟؟؟
سلام.

من سوال دومتون رو مي‌تونم پاسخ بدم، بقيه رو شرمنده‌ام!!

منظور از Numpad همون كليدهاي ماشين حسابي سمت راست كيبورد هست (همونهايي كه شبيه تلفنه). در فيفا، با اين كليدها ميشه براي تيم تاكتيك تعيين كرد.

اگر مايل به دونستن جزئيات هستيد (چجوري و چه تاكتيكي)، پيشنهاد مي‌كنم اين راهنما رو بخونيد:

Honradez
11-09-2008, 18:34
به نام خدا

امروز يك چيز جالب كشف كردم، حيفم اومد در اختيار شما دوستان قرار ندم. تاتنهام هم تيم فوق العاده خوبيه، بخصوص براي بازي در عمق (با دكمۀ Q) كه خيلي از دوستان بهش اشاره كردن.

بدين ترتيب شما مي‌توانيد با اين مشخصات (كه من پس از بارها آزمايش بدست آوردم) بازي كنيد تا ببينيد درست مي‌گم يا نه. :دي

همونطور كه مي‌بينيد، در اين تركيب چندي از بازيكنان بزرگ (مثل زاكورا يا كين) حضور ندارن. من هم مخصوصا اونها رو انتخاب نكردم، چرا كه تاينيو و لنون خيلي خوب مي‌تونن جاي اونها بازي كنن. اين تركيب، تركيبي نيست كه بازيكن در پست غير تخصصي باشه و از اين حرفها، بلكه همۀ بازيكنان در بهترين پستشون (باتوجه به تركيب) بازي مي‌كنن.

ضمن اينكه تاكتيكهاي برگزيده، دقيقا مطابق با سبك بازي تيم تاتنهام هستند (شك داريد؟ با نرم‌افزار Creation Master 08 چك كنيد).

khelane
15-09-2008, 17:20
سلام سعيد اينم اموزش دانلودش كن

s_e_i_d
17-09-2008, 00:02
سلام سعيد اينم اموزش دانلودش كن

ممنون دوست عزيز.اما اون توضيحاتي كه تو فايل نوت پد بود جمله هاش عقب و جلو شده بود و درست متوجه نشدم بعد از اينكه اون كد ها را رو كپي كردم قبل از endoffile كپي كنم يا بعد از اون!!!!! البته من هر دو حالت رو انجام دادم و باز هم فرقي نكرد. آنالوگ سمت راست دسته كار نمي كنه!!!!!!!!

khelane
17-09-2008, 10:17
سعيد جان سلام ميتوني طبق عكس كه دادم اعداد رو جايگزين كني چون اعداد رو مثل دستهي پلي استيشن چيدم يا اگر در نوتپد كليك راست كني بعد right to left روبزني نوشته ها درست ميشن .دوم قبل از endfile بايد تمام كدهاي داخل جعبه رو بدونه كم و كاستي انجام بده.اگه نشد مدل دسته واگر تبدي استفاده ميكني به هم بگو.

s_e_i_d
18-09-2008, 17:55
دوست عزيز مدل joystick من USB VIBRATION JOYSTICK هست و روش هم نوشتهUcom!!!
من همه كارا رو انجام دادم بازم آنالوگ سمت راست كار نكرد.كلا چه كارايي ميشه با آنالوگ سمت راست انجام داد؟ همون دريبل ها؟؟؟؟
در مورد numpad ها هم يه توضيحي ميدي كه با دسته چطوري ميشه ازشون استفاده كرد؟ و يه سوال ديگه اون كاري رو كه با كيبورد دكمه شيفت انجام ميده تو دسته چه دكمه اي انجام ميده؟؟؟ يعني اينكه زمان دويدن توپ رو يه مقدار جلو تر بندازيم....
ببخشيد اين همه سوال مي پرسم!!!!!!

khelane
19-09-2008, 11:01
مال من دسته ي پلي استيشن 1 هست (البته با تبديل) 2_براي سوال دوم من خودم ازمايش كردم كار كرد همي دكمه ها باهاش سرو كله بزن شايد درست شد ضمنا دسته ي خود رو تو قسمت چپ برنامه مشخص من كه شماره 1 يا 2اگه داشت3_براي حمله از انلوگ راست ميتوان باهاش چندين دريبل زيبا خلق كرد وبراي دفاع ميتوني روي بازي كني كه روبه روي بازي كن حريف و صاحب توپ هست سويچ كني يه كم باهاش بدو بعد انالوگ راست رو حركت بده به عقب روي بازيكن ديگه سويچ ميكنه بدونه انكه بازيكن قبلي كه روش سويچ كردي بازيكن حريف رو ول كنه3_در مورد نومپد ها روي دسته هم بايد بگم كه وقتي انالوگ چپ رو روشن ميكني دكمه هاي دسته عمل نومپد رو انجام ميدن براي حمله فقط دكمه هارو ميگيري براي دفاع qيا همون ال 1 رو به اضافه دكمه ها ميگيري كه توي بازي چيزهاي رو ميبيني براي درك بهتر اين مسئله ميتوني به هلپ وبازي سري بزني گمان كنم كه توي ماي فيفا باشه شيفت هم روي دسته همون انلوگ راست است ولي راحتتر از كيبورد(وقتي توپ دستت هست ميتوني با حركت دادن انالوگ راست بازيكن چند متز=ري توپ رو به جلو بفرسته براي كشيدن سريع توپ به عقب يه بالا وپايين از همين دكمه استفاده كني
سعيد جان اشكالي نداره .

s_e_i_d
20-09-2008, 16:49
مال من دسته ي پلي استيشن 1 هست (البته با تبديل) 2_براي سوال دوم من خودم ازمايش كردم كار كرد همي دكمه ها باهاش سرو كله بزن شايد درست شد ضمنا دسته ي خود رو تو قسمت چپ برنامه مشخص من كه شماره 1 يا 2اگه داشت3_براي حمله از انلوگ راست ميتوان باهاش چندين دريبل زيبا خلق كرد وبراي دفاع ميتوني روي بازي كني كه روبه روي بازي كن حريف و صاحب توپ هست سويچ كني يه كم باهاش بدو بعد انالوگ راست رو حركت بده به عقب روي بازيكن ديگه سويچ ميكنه بدونه انكه بازيكن قبلي كه روش سويچ كردي بازيكن حريف رو ول كنه3_در مورد نومپد ها روي دسته هم بايد بگم كه وقتي انالوگ چپ رو روشن ميكني دكمه هاي دسته عمل نومپد رو انجام ميدن براي حمله فقط دكمه هارو ميگيري براي دفاع qيا همون ال 1 رو به اضافه دكمه ها ميگيري كه توي بازي چيزهاي رو ميبيني براي درك بهتر اين مسئله ميتوني به هلپ وبازي سري بزني گمان كنم كه توي ماي فيفا باشه شيفت هم روي دسته همون انلوگ راست است ولي راحتتر از كيبورد(وقتي توپ دستت هست ميتوني با حركت دادن انالوگ راست بازيكن چند متز=ري توپ رو به جلو بفرسته براي كشيدن سريع توپ به عقب يه بالا وپايين از همين دكمه استفاده كني
سعيد جان اشكالي نداره .

ممنون دوست عزيز . من الآن چك كردم ديدم همون دكمه اي رو كه براي سوئيچ كردن روي دروازه بان انتخاب كردم موقع بازي كار شيفت كيبورد رو انجام ميده!!!! يعني به قول شما همون آنالوگ سمت راست....
ولي مشكل اينجاست كه خود آنالوگ كار نمي كنه!!! به نظر شما مشكل كجاست؟؟؟؟؟ نكنه خود دسته مشكل داره!!!!!

khelane
21-09-2008, 10:37
سعيد جان ميتوني در بخش كنترل پنل وبعد در قسمت game controll رفته بعدا" روي دسته خود 1 كليك كرده و گزينه properties رازده ودر انجا براي سالم بودن انالوگ راست ازمايشش كن تا ببينيم چي ميشه فعلا" خداحافظ

s_e_i_d
21-09-2008, 13:05
سعيد جان ميتوني در بخش كنترل پنل وبعد در قسمت game controll رفته بعدا" روي دسته خود 1 كليك كرده و گزينه properties رازده ودر انجا براي سالم بودن انالوگ راست ازمايشش كن تا ببينيم چي ميشه فعلا" خداحافظ

با هر دو تا دسته امتحان كردم ولي آنالوگ سمت راست كار نمي كرد!! يعني از همون اولم كه خريدم همين طوري بود.تازه ويبره سمت راست رو هم كه تست كردم كار نمي كرد!!!!!!!!!!!

khelane
22-09-2008, 09:19
سلام سعيد الان چيكار ميكني باهمون بازي ميكني يا يكي ديگه ميگيري؟

s_e_i_d
01-10-2008, 00:04
سلام سعيد الان چيكار ميكني باهمون بازي ميكني يا يكي ديگه ميگيري؟

نه هنوز با همون بازي مي كنم.شانس ما هست ديگه!!!كلي پول دسته داديم آخرشم اين جوري شد......

khelane
03-10-2008, 11:11
سعید جان الان فیفا 09 رو بچسب خدا حافظ

Brave Hearts
13-10-2008, 17:50
سلام دوستان
كسي Patch نقل و انتقالات و تركيب تيمهاي فيفا 08 رو نداره؟

khelane
14-10-2008, 20:52
سلام دوستان
كسي Patch نقل و انتقالات و تركيب تيمهاي فيفا 08 رو نداره؟

به این سایت سری بزن

sargeras
18-10-2008, 06:25
سلام
من که هرچی گشتم دکمه shift روی دسته وجود نداره !!!
میشه کاری کرد کهshift رو به دسته هم اضافه کنیم؟؟

khelane
18-10-2008, 12:44
دوست خوب دکمه شیفت روی دسته همان انالوگ راسته برای فعال کردن ان به من یه پیغام بزار تا برات حلش کنم

sargeras
18-10-2008, 14:36
دوست خوب دکمه شیفت روی دسته همان انالوگ راسته برای فعال کردن ان به من یه پیغام بزار تا برات حلش کنم
یعنی چی پیغام بزار؟چه پیغامی؟
اگه منظورت پیغام خصوصیه فرستادم!

Brave Hearts
20-10-2008, 06:04
به این سایت سری بزن

من كه گشتم چيزي پيدا نكردم.
به هر حال ممنون

khelane
20-10-2008, 09:02
من كه گشتم چيزي پيدا نكردم.
به هر حال ممنون

ببین در همون بالا در بنرها خودش تبلیغ میکنه من خودم شخصا" دانلود کردم

Brave Hearts
21-10-2008, 06:59
ببین در همون بالا در بنرها خودش تبلیغ میکنه من خودم شخصا" دانلود کردم

چيزي كه شما دانلود كرديد همين فايل زير بوده است؟:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين سايت براي من ف.ي.ل.ت.ر شده و نمي تونم دانلود كنم.
اگه فايل رو داريد لطفاً به ايميل زير بفرستيد:

brave_hearts1990@yahoo.com

با تشكر

khelane
21-10-2008, 10:12
ببین دوست عزیز من یه ----- شکن دارم برات اپ میکنم دراین سایتی که به شما معرفی کردم فقط در مورد فیفا 08 بحث میکنه حتی همین الان اینو برای تو مینویسم سایت رو باز کردم که سایتش همه چیز رو اپدیت کرده ضمنا" اینم دوباره ادرس سایت هست

اینم ----- شکن خیلی با حاله

Brave Hearts
22-10-2008, 05:27
آقا واقعاً شرمنده ام
آدرس اين ف.ي.ل.ت.ر شكن رو هم كه ميذارم وارد سايت نميشه و مثل اينكه كلمه gpass هم ف.ي.ل.ت.ر شده است!!!!!!!
اگه ميشه همين ف.ي.ل.ت.ر شكن رو به ايميلم بفرست.
باز هم شرمنده

mehdi_ag
23-10-2008, 11:56
سلام به همگی

ببخشید که جای این مطلبی که مینویسم اینجا نیست ولی دیدم همه فوتبال بازن گفتم یه امتحان بکنم
من یه سایتی درست کردم در مورد پیش بینی نتایج فوتبال که می خوام تستش کنم
دوستان اگه بشه کمکم کنن ممنون می شم
کافیه برین عضو بشین و در قسمت افزایش موجودی یه عدد مثلا 100000 ریال رو وارد کنین تا من accept کنم بعد بازیهای موجود رو پیش بینی کنین تا ببینم درست کار مکنه یا نه
اگه ایراد و اشکالی داشت feedback بدین

ممنون
ادرسش هم هست

ممنون از همگی

Vahidzar
09-12-2008, 12:15
سلام دوستان گرامی من یک ساله که فوتبال روی کاپیوتر بازی نکردم حالا میخوام شروع کنم میخواستم یه اموزش بدین به من بری دریبل وسانت های صحیحو و هر چی که خودتون میدونید دیگه ممنون میشم اگه کمکم کنید راستی من با دسته بازی میکنما