مشاهده نسخه کامل
: تاپیک Fifa 08 + حواشی !
Masoud King
08-10-2007, 12:42
اگه میخای با رفیقت بازی کنی که با دایال آپ هم میشه یعنی 90 درصد بازیا میشن
البته باید قبلش یه کارایی انجام داد اگه خواستید آموزشش رو میذارم (یه کوچولو دنگ
و فنگ داره ولی میرزه مثلا فکرشو بکن بارفیقت فوتبال یا کانتر یا ... بازی کین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
شما مطمئن هستيد با همين نسخه هاي تقلبي بشه انلاين بازي كرد.
ولي فكر نكنم!!!!!!!!!!!
چون توسايته IRFO نوشته بود بايد نسخه اصلش باشه
Amin Asterix
08-10-2007, 13:05
نه بابا میشه.یکی دیگه ام به من اوکی داد.فقط گفت adsl می خواد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dark fear
08-10-2007, 14:21
شما مطمئن هستيد با همين نسخه هاي تقلبي بشه انلاين بازي كرد.
ولي فكر نكنم!!!!!!!!!!!
چون توسايته IRFO نوشته بود بايد نسخه اصلش باشه
بله من با نسخه تقلبی بازی میکنم هیچ ارورو یا مشکل خاصی هم ندارم
یه بار دیگه میگم تو ای روش فقط دو نفره میشه بازی کرد نه چند نفره
چون این روش ربطی به اینترنت نداره و رایانه هایی که با این روش به هم وصل هستن یعنی فقط
شما و دوستت میتونین بازی کنین
سایت irfo حتما منظورش online بازی کردنه نه این روش که بهش لن کردن میگن در ضمن
باید اضافه کنم
هر دو سیستمی که میخان به هم وصل بشن باید مراحلی رو که گفتم طی کنن
dark fear
08-10-2007, 14:49
من میگم شما امتحان کنید .اگه بشه با هم مسابقات فیفا بصورت انلاین اجرا کنیم
البته اگه لگ نزنه
اگه پستم رو تا آخر میخوندید اینو نمیگفتید !:46::13::19:
من که گقتم این روش فقط برا 2 نفره بازی کردنه و هیچ ربطی هم به فیفا آنلاین نداره !
dark fear
08-10-2007, 14:59
من از طرفداران فیفا هستم ولی اگه از حق نگذریم فیفا چندتا مشکل داره:
یکی این که گل زدن از روی پاس کوتاه در هنگام ضربه ی آزاد فوق العاده راحت هست
و این که بازیکناش خیلی راحت دریبل می خورند و این که تور دروازه اش یه کم سفته و مثل pes نیست که وقتی گل می زنی موج برداره ولی یه نقطه ی قوت فیفا داره که فکر نکنم pes به پاش برسه اونم گزارشگری اون هست مخصوصا نوع تلفظ بازیکنان برزیلی که خیلی خفن می گه!
حالا اون هایی که فیفا خریدن این مشکلاتش رفع شده؟
1-دیگه مثل چمپیونز لیگ نیست که اونا همه ظربه آزادا رو از همه فواصل گل کنن (البته هنوز هم
مثل چمپیونزلیگ میشه رو ظربه آزاد به راحتی گل زد
2-با جدیت میگم روی ورد کلاس اگه تونستی تو کل مسابقه 5 تا شوت بزنی یعنی آخرشی یعنی
خیلی حرفه ای هستی !! دیگه برو تا آخرش !!! خیلی سخت شده
3.مشکل تور از فیفا 2006 به بعد حل شد تو این نسخه هم هیچ مشکلی نیست و تور کاملا طبیعیه
4.تازه گزارشگریش خفن تر هم شده یه نکنولژی و سیستم جدید داره که به این صورت عمل میکنه :
گزارشگر دیگه فقط اسم بازیکنا رو فقط برای تملک توپ تلفظ نمیکنه ! مثلا میگه :
good reaction by casias!!!
ilcer casias say this ball very well!!!
good goal by henry
خلاصه من که خیلی از این سیستم خوشم اومد
dark fear
08-10-2007, 15:00
مگه ميشه چه باحال جدي ميگي
اونوقت سرعتش چي ميشه؟
آره جدی میگم سرعت هم هیچ مهم نیست مثلا warcraft III حداقل با 3 کیلوبایت در ثانیه هم
اجرا میشه !!!! فیفا هم فکر نکنم بیشتر از 15 کیلوبایت بخاد من که با 24 وصل میشم خیلی خوبه
dark fear
08-10-2007, 15:01
سوال دیگه ای هست در خدمتیم !
خوبه حالا تو این بازی که اصلا ایران رو آدم (کشور) حساب نمی کنن ، لژیونر هامون رو طراحی کردن .
اینم هاشمیان توی هانوفر 96 . قیافشو خیلی بانمک درست کردن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ عکس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Masoud King
08-10-2007, 16:08
بله من با نسخه تقلبی بازی میکنم هیچ ارورو یا مشکل خاصی هم ندارم
یه بار دیگه میگم تو ای روش فقط دو نفره میشه بازی کرد نه چند نفره
چون این روش ربطی به اینترنت نداره و رایانه هایی که با این روش به هم وصل هستن یعنی فقط
شما و دوستت میتونین بازی کنین
سایت irfo حتما منظورش online بازی کردنه نه این روش که بهش لن کردن میگن در ضمن
باید اضافه کنم
هر دو سیستمی که میخان به هم وصل بشن باید مراحلی رو که گفتم طی کنن
شرمنده من پستت رو تا آخر نخونده بودم:31::31:
jak_1300
08-10-2007, 16:18
ميشه يه بار ديگه ساده تر طريقه وصل شدن دو كامپيوتر رو توضيح بدي؟
Mr_Hamid_Media
08-10-2007, 16:35
dark fear جان.میشه یه کم بیشتر توضیح بدی.ما که نگرفتیم چی شد.
hadi_gamer
08-10-2007, 17:56
آره جدی میگم سرعت هم هیچ مهم نیست مثلا warcraft III حداقل با 3 کیلوبایت در ثانیه هم
اجرا میشه !!!! فیفا هم فکر نکنم بیشتر از 15 کیلوبایت بخاد من که با 24 وصل میشم خیلی خوبه
ببینم pes هم میشه با این روش بازی کرد؟
wantonboy13
08-10-2007, 18:46
من بالاخره امروز فیفا رو گرفتم ، اون هم دی وی دی که تو هر جا رفتم رایت شده بود و هیچ شرکت معتبری
این سی دی رو عرضه نکرده بود .
حالا مشکل من :
تو کمتر از 10 دقیقه نصب میشه و هیچ Short Cut هم در دسکتاپ نمیده ، وقتی به جای نصبش مراجعه کردم و
روی لوگوی فیفا 08 کلیک کردم Error داد که :
The procegure entry poitn D3DPERF_SetMarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll
بعد به داخل دی وی دی که رفتم دیدم کرک داره و کرک رو تو جای نصب کپی کردم .
حالا وقتی روی لوگو فیفا کلیک می کنم هیچ عملی انجام نمیده !! :18:
بگید چه کنم ؟! :19:
Aryan.kh
08-10-2007, 18:47
من کانکشن اول رو ساختم میشه این دومی رو توضیح بدی چه جوری میشه ساخت ....
خیلی گزینه های مختلفی داره چه کار کنم ؟؟؟؟
به چه امید و آرزویی رفتم دی وی دیشو گرفتم . اصلا فرقش با 07 چیه؟ فقط دور زمینش یه خورده برف اضافه کردن.:13:
این فیفا هم چون یه رقیب درست حسابی نداره جلوش دربیاد به خودش زحمت نمی ده یه تغییر ساختاری تو بازیش بده. یه نوآوری چیزی؟
به چه امید و آرزویی رفتم دی وی دیشو گرفتم . اصلا فرقش با 07 چیه؟ فقط دور زمینش یه خورده برف اضافه کردن.:13:
این فیفا هم چون یه رقیب درست حسابی نداره جلوش دربیاد به خودش زحمت نمی ده یه تغییر ساختاری تو بازیش بده. یه نوآوری چیزی؟
رقيب نداره ؟
پس PES 2008 چيه ؟
وقتي 14 روز ديگه اومد به بازار و فيفا درش تخته شد بيا بگو رقيب به چه كلفتي داره
G G Game
08-10-2007, 22:02
من بالاخره امروز فیفا رو گرفتم ، اون هم دی وی دی که تو هر جا رفتم رایت شده بود و هیچ شرکت معتبری
این سی دی رو عرضه نکرده بود .
حالا مشکل من :
تو کمتر از 10 دقیقه نصب میشه و هیچ Short Cut هم در دسکتاپ نمیده ، وقتی به جای نصبش مراجعه کردم و
روی لوگوی فیفا 08 کلیک کردم Error داد که :
The procegure entry poitn D3DPERF_SetMarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll
بعد به داخل دی وی دی که رفتم دیدم کرک داره و کرک رو تو جای نصب کپی کردم .
حالا وقتی روی لوگو فیفا کلیک می کنم هیچ عملی انجام نمیده !! :18:
بگید چه کنم ؟! :19:
برو از داخل DVD فایلFIFA08
را کپی کن همون جایی که بازی را نصب کرده
از DVD ایمیج بگیر وبزن
Autorun
حالا play رو بزن اصلآ هم فایل کرک شده نمی خواد
رقيب نداره ؟
پس PES 2008 چيه ؟
وقتي 14 روز ديگه اومد به بازار و فيفا درش تخته شد بيا بگو رقيب به چه كلفتي داره
اون که (pes رو می گم) گرافیکش تو مایه های میکرو و سگا می زنه.
Amin Asterix
08-10-2007, 22:44
اون که (pes رو می گم) گرافیکش تو مایه های میکرو و سگا می زنه.
لینکو ببین
Oracle_Eldorado
08-10-2007, 22:53
گیم پلیش خیلی خیلی پیشترف داشته (باید بازی کنی تا بفهمی چی میگم)
خیلی سخت تر شده
شوت زنیش خیلی بهتره
چمنش هم بهتره
نور پردازیش و رنگ پردازیش توی شب و روز خیلی طبیعی شده
خلاصه اگه نگرفتیش ضرر کردی
باشه چشم . اگه مفت گیر آوردم حتما نصب میکنم چون من هیچ وقت واسه فیفا دیگه پول نمیدم !!!
Sam Fisher 11
09-10-2007, 06:21
دوستان رعایت کنید لطفا ! دیگه دارید شورشو درمیارید... از زمانیکه این تاپیک ایجاد شده دارید بحث میکنید که کدوم یکی بهتره !
اون کاربر هم حتما با نسخه 360 مقایسه کردن که البته حق دارن ! وگرنه واضحه که گرافیک pes خیلی خوب کار شده. ولی خب این دوبازی در همه چیز تفاوت دارن یکیش هم گرافیکه . اصولا سبک گرافیکی این دو از ابتدا متفاوت بوده.
wantonboy13
09-10-2007, 06:53
برو از داخل DVD فایلFIFA08
را کپی کن همون جایی که بازی را نصب کرده
از DVD ایمیج بگیر وبزن
Autorun
حالا play رو بزن اصلآ هم فایل کرک شده نمی خواد
با Nero از dvd یه Image گرفتم کپی کردم اونجایی که بازی رو نصب کرده...
فایل فیفا 08 رو هم از dvd کپی کردم همونجا ،
از autorun رفتم و play رو زدم... اما بازهم همون error قبلی رو میده !! :41:
G G Game
09-10-2007, 09:07
با Nero از dvd یه Image گرفتم کپی کردم اونجایی که بازی رو نصب کرده...
فایل فیفا 08 رو هم از dvd کپی کردم همونجا ،
از autorun رفتم و play رو زدم... اما بازهم همون error قبلی رو میده !! :41:
از داخل DVD
فایل FIFA08
را به همون محل نصب کپی کن تا جای فایلی که کرک کردی بگیره یا بازی را دوباره نصب کن این بار فایل کرک را نصب نکن از autorun برو بازی را اجرا کن در ضمن متن ارور را لطفآ بنویس....لازم نبود همون جایی که نصب کردی ایمیج را قرار بدی!
wantonboy13
09-10-2007, 09:12
از داخل DVD
فایل FIFA08
را به همون محل نصب کپی کن تا جای فایلی که کرک کردی بگیره یا بازی را دوباره نصب کن این بار فایل کرک را نصب نکن از autorun برو بازی را اجرا کن در ضمن متن ارور را لطفآ بنویس....لازم نبود همون جایی که نصب کردی ایمیج را قرار بدی!
remove کردم و دوباره نصب کردم ، image رو جاهای مختلف هم قرار دادم ولی باز هم ارور داد که :
The procedure entry poitn D3DPERF_SetMarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll.
واقعا برات متاسفم که به همچین گرافیکی میگی سگا و میکرو ( 2 حالت داره یا تا حالا سگا و میکرو بازی نکردی یا خیلی با نمکی )
آقا چرا می زنید حالا. :11:
بابا شماها چقدر تعصب دارید . انگار که مثلا خودتون طراح یا سازنده بازی هستید.
منظور من کلا گرافیک pes بودش در مقایسه با گرافیک سری fifa . خداییش هم سری فیفا گرافیکشون خیلی بهتر طراحی شده .هم از لحاظ طراحی ورزشگاهها بازیکنا , منو , شفافیت تصویر ( تو pes اصلا رنگ صفحه یه جورایی ماته. دلو می زنه) . حالا دیگه این نسخه pes 08 رو نمی دونم شاید هم بهتر باشه.
dark fear
09-10-2007, 13:33
کجا مشکل دارید ؟ بگید تا بیشتر توضیح بدم
dark fear
09-10-2007, 13:36
ببینم pes هم میشه با این روش بازی کرد؟
نه ..........
بازی هایی که پلتفرم میشن (یعنی از نسخه یه کنسول برای یه کنسول دیگه یا pc تبدیل کنن) نمیشن
pes 6 از ps2 تبدیل میشه
pes 7 هم از 360
dark fear
09-10-2007, 14:02
این روش برای 2 نفره بازی کردن بازیهاس و 90 درصد بازیها هم با این روش کار میدن (حتی فوتبال و کانتر و cod 2 )
خیلییا این روشو بلدن ولی دیدم تو تاپیک 08 کسی نمیدونست اومدم این آموزشو برای کسایی که این روشو
بلد نیستن نوشتم در این روش 2 نفر میتونن بازی کنن نه مثل گیم نت چند نفری
این روش 2 مرحله داره و هر دو طرف باید این 2 روش رو اجرا کنن یعنی هم شما و هم دوستتون
مرحله ی اول :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید
بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست
و بعد شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم
دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل
بشه باید از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
حالا مرحله ی دوم :
به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections
رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم
رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن اسما پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون
1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد فینیش
اتصال
برای وصل شدن شما به start - conecct to و بعد کانکشنی رو که ساختید و شماره تلفنش هم شماره تلفن دوستتون است برید (توجه
داشته باشید که یوزر و پسوردش باید یوزر و پسوردی باشه که دوستتون در مرحله دوم برای خودش انتخاب کرده که گفتم بهتره همشو
1 بذارید) و dial بزنید
اگه طرف مقابلتون اون تلفن رو تیک دار کرده باشه سریع وص میشید اما اگه تیک دار نباشه تا فردا هم زنگ بزنید به هم وصل نمیشید
نکته :
همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تیک دار باشه هر کی با هر وسیله ای به شمارتون زنگ بزنه تلفون یه زنگ میخوره
و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید
بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید
و کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)
دوستان برای من یک مشکلی ایجاد شده وقتی بازی رو نصب کردم و میخوام بازی کنم صداهای زیادی از هارد میاد
و جالتر اینکه از فلاپی هم صدا میده
فقط وقتی این بازی رو اجرا میکنم اینجوری میشه
احتمال ویرسی بودن بازی هست یا نه
dark fear
09-10-2007, 14:37
دوستان برای من یک مشکلی ایجاد شده وقتی بازی رو نصب کردم و میخوام بازی کنم صداهای زیادی از هارد میاد
و جالتر اینکه از فلاپی هم صدا میده
فقط وقتی این بازی رو اجرا میکنم اینجوری میشه
احتمال ویرسی بودن بازی هست یا نه
از هارد صدا میاد ؟؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده :18:
صدای فلاپی طبیعیه بعد از مدتی درس میشه
فقط pes
فیفا از 2005 به بعد کم آورد...
Lovelyman
09-10-2007, 16:33
فيفا 09 عينا 07 هست به جز تغييرات در ترانسفر(كه طبيعه ي!) و اضافه شدن بخش Be A Pro و Zone Play در كيك آف همين!
wantonboy13
09-10-2007, 16:59
فيفا 09 عينا 07 هست به جز تغييرات در ترانسفر(كه طبيعه ي!) و اضافه شدن بخش Be A Pro و Zone Play در كيك آف همين!
حالا مثلا" pes چه منوهایی هر سال اضافه می کنه که فیفا بخواد اضافه کنه ؟!
------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی جالبه... فیفا 09 هم به همین زودی اومد و ما خبر نداشتیم !! :18::27:
G G Game
09-10-2007, 17:02
remove کردم و دوباره نصب کردم ، image رو جاهای مختلف هم قرار دادم ولی باز هم ارور داد که :
The procedure entry poitn D3DPERF_SetMarker could not be located in the dynamic link library d3d9.dll.
دادا directx 9 را نصب کن ایشاا... حل میشه.
general Granger
09-10-2007, 18:16
می گم از این به بعد بیاین با هم بازی کنیم
ja_ghaedi
09-10-2007, 19:18
منfifa 08 trainer را میخواست
Amin Asterix
09-10-2007, 20:48
باشه یه بار دیگه کامل توضیح میدم کامل کامل تا دیگه هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه :10:
مرحله ی اول :
بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست و بعد
شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل بشه باید
از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
حالا مرحله ی دوم :
خیلی خیلی ببخشید شرمنده اشتباهی گفتم حالا تصحیحش میکنم
بعد نکست بزنید بعد set up a home or small office network رو بزنید بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن
پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون 1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد
فینیش
نکته :
همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تیک دار باشه هر کی با هر وسیله ای به شمارتون زنگ بزنه تلفون یه زنگ میخوره
و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید و
کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)
نگفتی اونایی که adl دارن چیکار کنن.اینو بگو اگه میشه:10:
Mr_Hamid_Media
10-10-2007, 04:49
اینم کرک fifa 08 برای اونایی که مشکل اجرا دارن.هر کدومو که حال میکنی دانلود کن.فایل اولی و دومی کرک هستن.فایل سومی یه image کوچولو از دی وی دی گرفته که اونو با deamon tools باز میکنی.بعدم باری رو اجرا میکنی.
Mr_Hamid_Media
10-10-2007, 04:54
اینم کرک fifa 08 برای اونایی که مشکل اجرا دارن.هر کدومو که حال میکنی دانلود کن.
Mr_Hamid_Media
10-10-2007, 04:54
اینم کرک fifa 08 برای اونایی که مشکل اجرا دارن.هر کدومو که حال میکنی دانلود کن.
پچ تیم ملی ایران:
امکانات جدید این پچ :
1. اضافه شدن تیم ملی ایران به فیفا 08
2. لباس خانه و بیرون تیم ملی ایران
3. لباس خانه و بیرون دروازه بانی تیم ملی ایران
4. اضافه شدن لوگو و پرچم تیم ملی ایران
5. چهره های واقعی بازیکنان تیم ملی ایران
6. اضافه شدن تابلو های گرافیکی جدید در دور زمین
7. چهره های بازیکنان تیم ملی در منو ها
راهنمای نصب پچ تیم ملی ایران:
1- لطفا فيفا خود را كامل حذف و مجددا نصب كنيد بعد از آن پچ را روي فيفا قرار دهيد.
2 - نصب پچ بصورت اتوماتيك مي باشد.
3 - لطفا قبل از اجرا بازي فيفا 08 فولدر FIFA08 در My Documents را حذف نماييد
دانلود:
jak_1300
10-10-2007, 10:57
پچ تیم ملی ایران:
امکانات جدید این پچ :
1. اضافه شدن تیم ملی ایران به فیفا 08
2. لباس خانه و بیرون تیم ملی ایران
3. لباس خانه و بیرون دروازه بانی تیم ملی ایران
4. اضافه شدن لوگو و پرچم تیم ملی ایران
5. چهره های واقعی بازیکنان تیم ملی ایران
6. اضافه شدن تابلو های گرافیکی جدید در دور زمین
7. چهره های بازیکنان تیم ملی در منو ها
راهنمای نصب پچ تیم ملی ایران:
1- لطفا فيفا خود را كامل حذف و مجددا نصب كنيد بعد از آن پچ را روي فيفا قرار دهيد.
2 - نصب پچ بصورت اتوماتيك مي باشد.
3 - لطفا قبل از اجرا بازي فيفا 08 فولدر FIFA08 در My Documents را حذف نماييد
دانلود:
مرسي
ولي مطمئني در اين رابطه
مطمئني كه تو ضيحاتت كامله
اگه چيزي ديگه اي هم هست توضيح بده
jak_1300
10-10-2007, 11:17
باشه یه بار دیگه کامل توضیح میدم کامل کامل تا دیگه هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه :10:
مرحله ی اول :
بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست و بعد
شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل بشه باید
از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
حالا مرحله ی دوم :
خیلی خیلی ببخشید شرمنده اشتباهی گفتم حالا تصحیحش میکنم
بعد نکست بزنید بعد set up a home or small office network رو بزنید بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن
پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون 1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد
فینیش
نکته :
و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید و
کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)
اصلا همچين گزينه اي من نديدم فكر كنم اشتباه كردي set up a home or small office network
dark fear
10-10-2007, 13:02
ببخشید شرمنده بازم اشتباه کردم نمیدونم چمه ! با این بار سنگین بدبختیای زندگی .....
set up a home or small office network رو اضافه نوشتم باید بعد از نکست set up an advanced conection رو
بزنید الان پستمو ویرایش میکنم بازم شرمنده
شما هم نقل قول منو در پستتون پاک کن تا احیانا مشکلی پیش نیاد
dark fear
10-10-2007, 13:06
نگفتی اونایی که adl دارن چیکار کنن.اینو بگو اگه میشه:10:
شرمنده بلد نیستم :41:
یعنی یه تلفن ندارید که به کامپیوتر وصلش کنید ؟ :20:
dark fear
10-10-2007, 13:18
نمیخام تبلیغات منفی بکنم ولی من تا حالا هر چی پچ تیم ملی گرفتم یا کار نمیکرده یا
بازی رو خراب میکرده یا اصلا بدرد نمیخورده !
بلانسبت شما میان می... تو منوی بازی !! .... این بازی توسط فلان شخص ساخته شده ....و ایمیل ما اینه
و ..... برای محصولات بیشتر با ما تماس بگیرید و از این مزخرفات یا عکسای پس زمینشو
عوض کرده و کلا زده .... به بازی
حالا هر کی نصب کرد مشکلی نداشت به ما هم بگه تا نصب کنیم
Amin Asterix
10-10-2007, 13:33
دارک فیر بهت پیشنهاد میدم تا مدیرا نیومدن پستتو ویرایش کن!.الا بن میشی(ا ما گفتن!)
کسی یک سایت نداره تا چهره بازیکنا رو پچ کنن؟از نوع خارجیش.قبلا یاد داشتم!
dark fear
10-10-2007, 13:35
روش اتصال رو هم به پستم اضافه کردم (البته کار راحتیه ولی گفتم تا دیگه مشکلی پیش نیاد) اینجا هم میذارمش اتصال برای وصل شدن شما به start - conecct to و بعد کانکشنی رو که ساختید و شماره تلفنش هم شماره تلفن دوستتون است برید (توجه داشته باشید که یوزر و پسوردش باید یوزر و پسوردی باشه که دوستتون در مرحله دوم برای خودش انتخاب کرده که گفتم بهتره همشو 1 بذارید) و dial بزنید اگه طرف مقابلتون اون تلفن رو تیک دار کرده باشه سریع وص میشید اما اگه تیک دار نباشه تا فردا هم زنگ بزنید به هم وصل نمیشید
dark fear
10-10-2007, 13:37
دارک فیر بهت پیشنهاد میدم تا مدیرا نیومدن پستتو ویرایش کن!.الا بن میشی(ا ما گفتن!)
کسی یک سایت نداره تا چهره بازیکنا رو پچ کنن؟از نوع خارجیش.قبلا یاد داشتم!
انجام شد:46:
jak_1300
10-10-2007, 13:38
بدبختيه زندگي
؟
dark fear
10-10-2007, 13:40
الان دیگه یه بچه دبستانی هم باید بتونه این کارو انجام بده :31: مو به مو
همه چیزو گفتم :11: :10:
dark fear
10-10-2007, 13:42
بدبختيه زندگي
؟
حالا ما یه چیزی گفتیم شما هم چه جدی گرفتی :31:
dark fear
10-10-2007, 13:50
اینم لینک آموزش اون مطلب (تو صفحه 28 همین تاپیک) برای اینکه نخاید به خودتون زحمت
بدید و به صفحه 28 برید
jak_1300
10-10-2007, 14:24
آقا اين پچه كار ميكنه يا نه من سر كارم نميتونم امتحان كنم بايد برم خونه امتحان كنم اگه كسي امتحان كرده به ما هم بگه
Amin Asterix
10-10-2007, 16:06
آقا این پچو نگیرین که اگه گرفتین واقعا کار بی عقلانه ای کردین!من از مدیرا می خوام اصلا اون پستو حذف کنن که فقط جهت تبلیغاته و اسپم!
5 تا بازیکن ایرانی هست کلا(خودتم میتونی بسازی!)عکس خودشونن روشونه!تو بازیم یک شکل دیگه ان.الکی منوهارو به هم میریزه!
Aryan.kh
10-10-2007, 18:16
دارک فیر عزیز من با این روش چند روز پیش وصل شدم منتها وقتی با دوستم وارد منو شدیم و من جوین رو زدم سرعت به شکل وحشتناکی پایین اومد و وقتی وارد صفحه انتخاب تیم شد نوشت (( بازیکن دیگر از بازی خارج شده )) دقیقا همین پیغام برای دوستم هم آمد اما نه من بیرون آمده بودم نه دوستم و این به خاطر سرعت پایین بود یه راهنمایی می کنی ...
خودت که بازی می کنی سرعت خوبه ؟؟؟
dark fear
10-10-2007, 18:53
اولا خوشحالم که تونستی این کارو بکنی
بعضی وقتا از این مشکلا پیش میاد مثلا وسط بازی میگه connect lost و خارج میشه ولی
نه همیشه برای انتخاب تیم یکم تاخیر داره ولی مشکلی نیست تو بازی راحتین
شما با چه سرعتی وصل میشین ؟ والا من با تلفن شرکتی و سرعت 24 کیلوبایت وصل
میشم و بازی میکم انتظار داشتم این مشکلا برای شما که با سرعت بیشتری وصل میشین
پیش نیاد ولی این طور نشد
بلاخره این مشکلا چیزی نیستنو همین که به صفحه انتخاب تیم برید یعنی 90 درصد کار موفقیت
آمیز بوده
dark fear
10-10-2007, 18:55
در ضمن بعضی وقتا کامپیوتر شما یا دوستتون گیر میکنه و باید alt+ctrl+delete بزنید وبازم
اگه نشد با دکمه کیبرد کامپیوتر رو استن بای کنید
البته بازم میگم این مشکلا خیلی نادر هستن
Aryan.kh
10-10-2007, 22:46
ممنون بازم امتحان می کنم جوبشو بهت میدم وای که چه حالی میده
wantonboy13
11-10-2007, 08:52
دادا directx 9 را نصب کن ایشاا... حل میشه.
پس مشکل همون Directx بوده...
کارای سخت سخت نده که کامپیوترم directx روهیچ جوره اجرا نمی کنه !! :13:
سلام به همه دوستان فيفا باز
من اين بازي رو نصب كردم ولي فقط با دي وي دي اجرا ميشه، از اونجا كه در صفحات قبل تعدادي از دوستان گفته بودند با گرفتن ايمج ميشه اون رو بدون دي وي دي اجرا كرد ميخواستم خواهش كنم آموزش چگونه ايمج گرفتن با نرو رو واسم توضيح بديد، واقعا" ممنون ميشم :10:
البته معذرت خواهي هم ميكنم چون جوابي كه به اين پست داده ميشه هيچ ربطي به اين تاپيك نداره
siavash084
11-10-2007, 09:52
پس از اجرای یازی Fifa 08 صفحه به صورت بسیار سریع شروع بع فلش زدن می کند!
یه نظر شما اشکال از چیست؟
باید اضافه کنم که از ویندوز ویستا استفاده می کنم.
Amin Asterix
11-10-2007, 10:42
درایور کارت گرافیک!جدیدشو نصب کن.کلا بازیا تو ویستا اذیت زیاد میکنن برا همین هی باید درایورت آپدیت بشه.البته اگه گرافیکت اصلا بتونه بازیو جواب بده!
Amin Asterix
11-10-2007, 10:45
سلام به همه دوستان فيفا باز
من اين بازي رو نصب كردم ولي فقط با دي وي دي اجرا ميشه، از اونجا كه در صفحات قبل تعدادي از دوستان گفته بودند با گرفتن ايمج ميشه اون رو بدون دي وي دي اجرا كرد ميخواستم خواهش كنم آموزش چگونه ايمج گرفتن با نرو رو واسم توضيح بديد، واقعا" ممنون ميشم :10:
البته معذرت خواهي هم ميكنم چون جوابي كه به اين پست داده ميشه هيچ ربطي به اين تاپيك نداره
اگه رایت بلدی آسونه.فقط اونجا که درایو رایتر رو انتخاب میکنی(مثلا درایو h اونجا یک برو رو image recorder.اگه هم که رایت بلد نیستی که دیگه خیلی اوضاع خرابه.یکی دیگه باید توضیح بده:31:
Mr_Hamid_Media
11-10-2007, 11:48
خب آقای dark fear عزیز.شما که همه رو توضیح دادی.لااقل بگو از کجای بازی میتونیم دونفره باری کنیم.من از multiplayer lan رفتم ولی نتونستم بازی کنم.لطفا یه توضیحی ام در موری این قسمت بدید.ممنون.
arnold_ab
11-10-2007, 12:46
کنترل صفحه کلید (Keyboard)
حرکات تهاجمی
حرکات کلی (به سمت ها) ... کلیدهای نشانه گر (Arrow keys)
شوت ... D
پاس ... S
پاس بلند ... A
پاس به تو (میانی) ... W
دویدن ... نگه داشتن کلید E
تعدیل و نگه داشتن توپ ... نگه داشتن Q
کنترل آهسته ... نگه داشتن C
حرکت ساختگی و فریبنده ... Z
انتخاب استراتژی ... Num-pad
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... Shift همراه کلید نشانه گرها
تعدیل ... کلید 5 در Num-pad
حرکات تدافعی
حرکات کلی ... کلیدهای نشانه گر (Arrow keys)
تکل ریز ... D
تغییر و انتخاب بازیکن ... S
تکل بلند ... A
شارژ و جلو کشیدن دروازه بان ... نگه داشتن W
دفاع بدون توپ ... نگه داشتن C
دویدن ... نگه داشتن E
صدا زدن مدافع دوم ... نگه داشتن E
انتخاب استراتژی ... نگه داشتن Q همراه Num-pad
مارک بازیکن ... نگه داشتن D
شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... D
ضربه بلند (محکم) ... نگه داشتن D
ضربه چیپ (Chip) ... نگه داشتن Q و زدن D
شوت ساختگی (فریبدهی) ... زدن D سپس Z
ضربه سر (هد) ... زدن D هنگامی که توپ روی هواست
ضربه قیچی ... D هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواست
پاس دهی
پاس کوتاه... S
پاس بلند (هوایی)... A
پاس به تو (میانی) ... W
پاس به تو بلند ... نگه داشتن Q زدن W
پاس بلند از میانه ها (سانتر)... A (هنگامی که از کناره ها حمله می کنید)
پاس ساختگی ... S سپس Z
ارسال ساختگی ... A سپس Z
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... Z قبل از دریافت پاس
پاس با ضربه سر (کوتاه) ... S هنگامی توپ روی سر است پاس با ضربه سر (بلند) ... A هنگامی توپ روی سر است
پاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... S هنگامی توپ بین زمین و هواست
پاس با ضربه قیچی (بلند) ... A هنگامی توپ بین زمین و هواست
یک-دو ... Q را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برساند
دریبل زنی (هنگام حرکت معمول)
دریبل ... Shift همراه کلیدهای نشانه گر (در جهت موافق حرکت)
به عقب برگشتن ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکت
دریبل رو به جلو ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت
چرخش 360 درجه ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکت
دریبل و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواه
گول زدن و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالف
دریبل زنی (هنگام دویدن)
جلو انداختن توپ ... Shift همراه کلیدهای نشانه گر (در جهت موافق حرکت)
تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواه
دریبل زنی (وضعیت ایستاده)
حرکت به نقطه ای دیگر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت
حرکات فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواه
شوت زنی فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق
ضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن D
پاس ... نگه داشتن S
ارسال بلند ... نگه داشتن A
صدا زدن بازیکنی دیگر جهت پاس دهی کوتاه ... C
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... کلید پایین نشانه گر
قدرت کمتر / شوت بلند ... کلید بالای نشانه گر
کات (چرخش توپ) ... Shift بهمراه کلیدهای نشانه گر
هدف گیری ... کلیدهای نشانه گر
شوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن Q هنگام شوت
ضربات ایستگاهی غیر مستقیم
پاس ... نگه داشتن S
دروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... W
انداختن توپ جلوی پا ... W
شوت بلند ... A یا D
پرتاب با دست ... S
منیع irfo
اگه رایت بلدی آسونه.فقط اونجا که درایو رایتر رو انتخاب میکنی(مثلا درایو h اونجا یک برو رو image recorder.اگه هم که رایت بلد نیستی که دیگه خیلی اوضاع خرابه.یکی دیگه باید توضیح بده:31:
مرسي دوست عزيز، نه انقدرا هم وضع خراب نيست، :20: ايمج گرفتم حالا نميدونم با اين ايمج چكار كنم، يه توضيحي بديد ببينم چطور ميشه با اين ايمج و بدون دي وي دي اجراش كرد؟! با تشكر فراوان :11:
general Granger
11-10-2007, 16:43
کنترل صفحه کلید (Keyboard)
حرکات تهاجمی
شوت ... D
پاس ... S
پاس بلند ... A
پاس به تو (میانی) ... W
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... Shift همراه کلید نشانه گرها
تعدیل ... کلید 5 در Num-pad
حرکات تدافعی
حرکات کلی ... کلیدهای نشانه گر (Arrow keys)
تکل ریز ... D
تکل بلند ... A
دویدن ... نگه داشتن E
شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... D
ضربه سر (هد) ... زدن D هنگامی که توپ روی هواست
ضربه قیچی ... D هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواست
پاس دهی
پاس کوتاه... S
پاس بلند (هوایی)... A
پاس به تو (میانی) ... W
پاس ساختگی ... S سپس Z
ارسال ساختگی ... A سپس Z
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... Z قبل از دریافت پاس
پاس با ضربه سر (کوتاه) ... S هنگامی توپ روی سر است پاس با ضربه سر (بلند) ... A هنگامی توپ روی سر است
پاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... S هنگامی توپ بین زمین و هواست
پاس با ضربه قیچی (بلند) ... A هنگامی توپ بین زمین و هواست
یک-دو ... Q را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برساند
به عقب برگشتن ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکت
دریبل رو به جلو ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت
چرخش 360 درجه ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکت
دریبل و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواه
گول زدن و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالف
دریبل زنی (هنگام دویدن)
جلو انداختن توپ ... Shift همراه کلیدهای نشانه گر (در جهت موافق حرکت)
تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواه
حرکت به نقطه ای دیگر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت
حرکات فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواه
شوت زنی فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق
ضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن D
پاس ... نگه داشتن S
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... کلید پایین نشانه گر
قدرت کمتر / شوت بلند ... کلید بالای نشانه گر
کات (چرخش توپ) ... Shift بهمراه کلیدهای نشانه گر
شوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن Q هنگام شوت
پاس ... نگه داشتن S
دروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... W
شوت بلند ... A یا D
پرتاب با دست ... S
منیع irfo
همه ی اینایی که گفتی ماله فیفا 2007 است نه 2008 (البته بعضی هاشونم تو فیفا 2007 هم غلطه). بعدشم تو 2008 خیلی تغییر کرده . مثلا
1- تغییر و انتخاب بازیکن با Q است نه با S
2- SHIFT فقط برای دریبل نه برای کنترل توپ
3- بعدشم اوردن دروازه بان بیشتر با SHIFT + جهت راسته که هر جای زمین توپ باشه می تونه بیاد بیرون ولی با W فقط تا یه جایی بیرون میاد
4- مارک بازیکنم قبل از بازی انجام میدن یا در حین بازی از منو انجام میدن نه در بازی
5- ضربه CHIP تو 2008 نگه داشتن C با D است
6- برای شوت ساختگی بهتر و اسونتره که D و سریعا S را بزنی
7- ضربه قیچی هم باید دوبار سریع D بزنی نه یه بار
8-بعدشم تو 2008 کنترل دروازه بان خیلی زیادتر شده حتی تو ضربه کرنر هم می توانی بیاریش جلو .تو ضربه ایستگاهی و کرنر می توانی جاشو عوض کنی و ............... که اشاره نکردی
9- در مورد دریبل ها هم باید بگم نصف بیشترشون غلطن .اونایی هم که درستن خیلی کمن و کسی ازشون چیزی نمی فهمه
10- تو 2008 خیلی چیز ها اضافه شده که ننوشتی
منبع منم هم خود بازی و هم خود سایت ea است
Amin Asterix
11-10-2007, 17:21
مرسي دوست عزيز، نه انقدرا هم وضع خراب نيست، :20: ايمج گرفتم حالا نميدونم با اين ايمج چكار كنم، يه توضيحي بديد ببينم چطور ميشه با اين ايمج و بدون دي وي دي اجراش كرد؟! با تشكر فراوان :11:
حالا با برنامه daemon یا alchol120% ایمیج رو مونت کن.:10:
dark fear
11-10-2007, 17:22
خب آقای dark fear عزیز.شما که همه رو توضیح دادی.لااقل بگو از کجای بازی میتونیم دونفره باری کنیم.من از multiplayer lan رفتم ولی نتونستم بازی کنم.لطفا یه توضیحی ام در موری این قسمت بدید.ممنون.
باشه
به game modes برو بعد multiplayer حالا یه اسم بنویس (فقط برای بار اول لازمه ) و دومی رو بزن
حالا یکی از شما intiate رو میزنه و دیگری join میکنه
اوه اوه او یه چیزی رو فراموش کردم حتما فایروالتون رو خاموش کنید هر دو تون
dark fear
11-10-2007, 17:47
ا ا ا چرا اطلا عات غلط میدی ؟ :31:
اون روش فقط برای اینه که هر وقت خواستی اونو رایت کنی نه این که بتون باهاش درایو
مجازی بسازی
برای این کار باید همون قسمت به جای این که image recorder رو بزنید پایین تر more رو بزنید و بعد save tracks
رو بزنید و فایلش رو هم iso انتخاب کنید و go بزنید (این روش فقط برای زمانیه که سیدی یا دیویدی داخل دستگاه
باشه)
با iso booster یا vertual cd که مخصوص این کارن بهتر میشه کار کرد :46:
Amin Asterix
11-10-2007, 17:50
ا ا ا چرا اطلا عات غلط میدی ؟ :31:
اون روش فقط برای اینه که هر وقت خواستی اونو رایت کنی نه این که بتون باهاش درایو
مجازی بسازی
برای این کار باید همون قسمت به جای این که image recorder رو بزنید پایین تر more رو بزنید و بعد save tracks
رو بزنید و فایلش رو هم iso انتخاب کنید و go بزنید (این روش فقط برای زمانیه که سیدی یا دیویدی داخل دستگاه
باشه)
با iso booster یا vertual cd که مخصوص این کارن بهتر میشه کار کرد :46:
فعلا که با همون آسونه ایمیجم ساخته.چرا بنده خدا رو میپیچونی؟بعدشم درایو که نخواست ایمیج خواست:31:
dark fear
11-10-2007, 18:00
فعلا که با همون آسونه ایمیجم ساخته.چرا بنده خدا رو میپیچونی؟بعدشم درایو که نخواست ایمیج خواست:31:
میشه ساخت ولی به درد نمیخوره چون deamon که addش نمیکنه :41: حالا alchol رو نمیدونم
در ضمن ایمیج تنهایی که کارایی نداره باید تو یه درایو مجازی add بشه مثلا daemon درایو مجازی
میسازه و باید باهاش ایمیجا رو add کرد :31:
در ضمن من روش خودم رو پس میگیرم :31: الان امتحان کردم دیم damon ادش میکنه ولی اجراش
نمیکنه توی my computer هم میگه درایو خالیه :20:
پس بهترین روش همون iso booster و vertual cd است :10:
Amin Asterix
11-10-2007, 18:03
دائمونت بدرد نمی خوره.من خودم چون دیشب این حرکت ناپندو انجام دادم مطمئنم به روشم.حالا شاید این دائمونه زیادی پیشرفت کرده ماله شوما عقب مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته حق با تو.چون تا درایو نباشه کار نمیکنه ولی من فکر کردم درایوشو قبلا ساخته.نگفت درایو نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان عزيز متشكرم، با daemon اون ايمج رو مونت كردم و خوشبختانه جواب داد وحالا بدون دي وي دي اجرا ميشه :8:
--------------------------------------------------------------------------
حالا دوتا مسئله ديگه كه اميدوارم مثل قبلي راهنماييم كنيد:
1- چطور ميشه هواي باراني و برفي و ... رو انتخاب كرد من كه هر كاري كردم نشد كه نشد!!!
2- واقعا عجيبه كه ورزشگاه سنتياگو برنابئو رو توي اين فيفا نذاشتن! :18: اگه كسي پچي واسه اون سراغ داره يا راه ديگه اي بلده لطفا اينجا بزاره:11:
Amin Asterix
12-10-2007, 00:22
همون زیر اسم استادیوم یک winter هست.فعالش کن هوا بارونی میشه!(شایدم برفی)
برنابئو باید باشه!یعنی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی؟من الان فیفا ندارم به خاطر اون پچی که ریختم روش.فردا یک نگاه میندزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dark fear
12-10-2007, 08:59
نه برنابئو نداره زحمت نکشید من با رئال دارم منیجر مد بازی میکنم نداره
تو کیک آف هم هر چی گشتم نبود تو fan shop هم نیست
راستی قضیه چیه هایبوری رو گذاشتن تو fan shop ؟ چه دلیلی
داره ؟ آخه هایبوری خیلی مالی هم نیست مثلا اگه ومبلی رو میذاشتن
یه چیز اینو چرا گذاشتن ؟
مرسي
ولي مطمئني در اين رابطه
مطمئني كه تو ضيحاتت كامله
اگه چيزي ديگه اي هم هست توضيح بده
متوجه نشدم منظور شما چیه؟
سلام به بچه های گل فیفا باز بهترین بازی همینه
من از 99 به بعد بازی کردم دمشون گرم هر سال بهتر میشه
راستی یه حال اساسی به همه اینم لینک سیو بازی 08:
که مزایای زیادی داره و این هست که تمام استادیومها آزادند و نیز تمام توپ ها و پیراهن بازیکنان باز هستند و نمیخواد برای باز کردن اونها خودتونا بکشید
حالشا ببرید
سلام به بچه های گل فیفا باز بهترین بازی همینه
من از 99 به بعد بازی کردم دمشون گرم هر سال بهتر میشه
راستی یه حال اساسی به همه اینم لینک سیو بازی 08:
که مزایای زیادی داره و این هست که تمام استادیومها آزادند و نیز تمام توپ ها و پیراهن بازیکنان باز هستند و نمیخواد برای باز کردن اونها خودتونا بکشید
حالشا ببرید
آقا لینک کار نمیکنه.
خداوکیلی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ورزشگاه رئال چه ورزشگاهیه؟؟؟
dark fear
14-10-2007, 13:14
خداوکیلی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس ورزشگاه رئال چه ورزشگاهیه؟؟؟
نه نداره ولی فوقش میشه با یه پچ حلش کرد
من که برام مودرن یورو رو میاره
Amin Asterix
14-10-2007, 13:47
احتمالا مشکل از لیسانس این رئاله!کلا امسال اسپانسراش کلی مشکل داشتن!مثل همین پخش بازیاش که چند هفته هیچ کس تو دنیا نتونست ببینه!
Sam Fisher 11
15-10-2007, 03:44
خب........ بالاخره دیشب بعد از دو هفته آسفالت گاز زدن چشممان به جمال FIFA 08 next-gen روشن شد . البته اومده بود ولی شانس من همشون پال بودن.
گیم اسپات به نسخه PS3 و X360 امتیاز 8.5 داده ، من هم همینو بهش میدم. تو ریویوش دیدم زده منوهای گیج کننده !. البته منوهای فیفا همیشه همینطوری بوده و ماها عادت داریم و از گشتن توشون لذت میبریم ولی واسه کسایی که اولین بارشون باشه یکم آزار دهنده است.
نکات مثبت :
گرافیک همونطور که در عکس ها و تریلر ها دیده بودم . باید به طراحان ea احسنت گفت ! نوردهی و سایه ها در ورزشگاه (موقع روز) واقعا چشم نوازه . لباس بازیکن ها کاملا لخته و از بدنشون جدا. موی سر بازیکن ها عالی کار شده . چمن هم واقعا زیبا و طبیعی است!
گیم پلی خوب و روون. البته یکم وقت میخواد تا با گیم پلی جدید بازی مخصوصا دسته 360 آنشا بشید. استفاده جالب از آنالوگ چپ برای حرکت های انفجاری !
موزیک های لیسانس شده زیبا
اضافه شدن چند بخش جدید
مدل سازی خوب ورزشگاه ها و بازیکن ها
وجود بخش تمرینین کوچک و جالب در بین منو ها که شاهد رونالدینهو هستیم که با دروازبانی تنها تک به تک است.
رفلکس های نرم و طبیعی از بازیکن ها در هنگام دویدن، زمین خوردن، خطا کردن، دریبل زدنف شوت زدن ، دفع توپ(گلر) و ...
نکات منفی :
با وجود مدل سازی خوب چهره ها و بافت های با کیفیت که روی اونهارو پوشونده باید بگم که چهره بعضی بازیکن ها یه مقدار با اصلشون فاصله داره. مثلا روبینیو !
نبود دمو در شروع بازی(بعد از لوگوی EA)
منوهای تو در تو
dark fear
15-10-2007, 13:14
خب........ بالاخره دیشب بعد از دو هفته آسفالت گاز زدن چشممان به جمال FIFA 08 next-gen روشن شد . البته اومده بود ولی شانس من همشون پال بودن.
گیم اسپات به نسخه PS3 و X360 امتیاز 8.5 داده ، من هم همینو بهش میدم. تو ریویوش دیدم زده منوهای گیج کننده !. البته منوهای فیفا همیشه همینطوری بوده و ماها عادت داریم و از گشتن توشون لذت میبریم ولی واسه کسایی که اولین بارشون باشه یکم آزار دهنده است.
نکات مثبت :
گرافیک همونطور که در عکس ها و تریلر ها دیده بودم . باید به طراحان ea احسنت گفت ! نوردهی و سایه ها در ورزشگاه (موقع روز) واقعا چشم نوازه . لباس بازیکن ها کاملا لخته و از بدنشون جدا. موی سر بازیکن ها عالی کار شده . چمن هم واقعا زیبا و طبیعی است!
گیم پلی خوب و روون. البته یکم وقت میخواد تا با گیم پلی جدید بازی مخصوصا دسته 360 آنشا بشید. استفاده جالب از آنالوگ چپ برای حرکت های انفجاری !
موزیک های سیسانس شده زیبا
اضافه شدن چند بخش جدید
مدل سازی خوب ورزشگاه ها و بازیکن ها
وجود بخش تمرینین کوچک و جالب در بین منو ها که شاهد رونالدینهو هستیم که با دروازبانی تنها تک به تک است.
رفلکس های نرم و طبیعی از بازیکن ها در هنگام دویدن، زمین خوردن، خطا کردن، دریبل زدنف شوت زدن ، دفع توپ(گلر) و ...
نکات منفی :
با وجود مدل سازی خوب چهره ها و بافت های با کیفیت که روی اونهارو پوشونده باید بگم که چهره بعضی بازیکن ها یه مقدار با اصلشون فاصله داره. مثلا روبینیو !
نبود دمو در شروع بازی(بعد از لوگوی EA)
منوهای تو در تو
خوش بحالت به جا منم بازی کن :31:
javadi1368
15-10-2007, 16:05
اوه اوه او یه چیزی رو فراموش کردم حتما فایروالتون رو خاموش کنید هر دو تون
قربونت برم زودتر میگفنی!!:10:
Adel.p30
15-10-2007, 17:24
با سلام
لطفا راهنمايي كنيد
گرافيك :REadon ATI 9250 128 mb
cpu:1.8 intel pentium 4 full cach
RAM:256mb
مي خواست ببينم اين بازي با سيستم بالا در حد خوب اجرا ميشه (فقط در حدي كه نه خيلي خوب باشه نه خيلي بد
متوسط اجرا ميشه يا نه)
متشكرم
saman rossi
15-10-2007, 21:25
بابا اين بازي داغونتتر از اون چيزيه كه فكر مي كني رو pentium1 هم اجرا ميشه:31:
wantonboy13
16-10-2007, 22:13
نه بابا ، اونقدر هام که میگن داغون نیست ولی به احتمال زیاد اجرا میشه :27:
sanjherland
16-10-2007, 23:07
با سلام من یه سیستم دارم با سی پی یو 2.8 فول-گرافیک آن برد - و رم 512
این بازی روش نصب شد ولی وقتی بالا میاد یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی نمیاد کتمپیوتر هم هیچ کاری نمی کنه .
فکر می کنید از چیه؟
من تا پارسال از فیفا روی همین کامپیوتر استفاده می کردم
Masoud King
17-10-2007, 12:27
دوستان عزیز می تونید برای دریافت ÷چهای fifa08 به این لینک بروید
من که هرچه ÷چ از اونجا گرفتم خیلی خوب بود و مشکلی هم ایجاد نمی کرد.
مشاهده كامل عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- اضافه شدن تیم ملی ایران به بازی فیفا ۰۸
- اضافه شدن لباس خانه و خارج از خانه تیم ملی ایران
- وجود لوگوی ایران در داخل و منوی بازی
- اضافه شدن ۱۴ چهره واقعی ایران که عباتند از
حسن رودباریان
مهدی مهدوی کیا
محمد نصرتی
حسین کعبی
امیرحسین صادقی
فریدون زندی
علی کریمی
جواد نکونام
آندرانیک تیموریان
رضا عنایتی
رحمان رضایی
جواد کاظمیان
رسول خطیبی
و مهرزاد معدنچی
- اضافه شدن ۱۶ چهره واقعی ایران در منوی بازی
-وجود پرچم های تیم ملی ایران در بازی
-وجود راهنمای نصب فارسی
و نصب فارسی
البته بعضي از چهره ها و مخصوصاً موها به علت ايمپورت از فيفا 07 به 08 كمي از كيفيت آن كاسته شده است اما به طور كلي بد نيست
نکات پچ:
در صورتی که قبلاْ پچی بر روی بازی نصب کرده اید بازی را پاک کنید همچنین پوشه FIFA 08 را از My Documents پاك شود
بعد از نصب اوليه پچ به پوشه ديتا بازي فيفا 08 رفته و نصب هاي بعدي را انجام دهيد
در اين پوشه دو نصب مجزا وجود دارد در صورتي كه مي خواهيد چهره هاي واقعي نصب شوند پچ چهره ها كه دومين پچ مي باشد هم نصب كنيد
قبل از انجام كارهاي بالا حتما راهنماي نصب فارسي كه در پچ اوليه موجود مي باشد را مطالعه نماييد
دانلود پچ:
اين پچ حدود 4 مگابايت حجم دارد و از لينك زير قابل دريافت مي باشد:
دانلود پچ تیم ملی ایران 08 ورژن 1.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عكسهاي پچ:
مشاهده كامل عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمناً پچ هاي پيراهن منچستر و ورزشگاه برنابئو هم در حال ساخت مي باشد
پچ تيم ملي ايران 08 ورژن 2.00 هم حدودا تا آخر مهر آماده خواهد شد
sanjherland
17-10-2007, 20:06
این بازی روش نصب شد ولی وقتی بالا میاد یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی نمیاد کتمپیوتر هم هیچ کاری نمی کنه .
فکر می کنید از چیه؟
کسی نیست به من کمک کنه
لطفا:41:
سلام بچه ها میشه یکی برام توضیح بده اگه بخوام fifa 08 رو آنلاین بازی کنم دقیقا چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
Amin Asterix
18-10-2007, 12:50
چند صفحه بری عقب.یک 7 8 باری توضیح داده شده
بازیش سخت تر از 07 شده یا نه؟؟؟
Masoud King
18-10-2007, 18:09
بازیش سخت تر از 07 شده یا نه؟؟؟
خیلی سختتر شده !!!!!!!!!!!!!!!
خیلی سختتر شده !!!!!!!!!!!!!!!
ایول خوبه :8:
اگه pes2008 که چند روز دیگه میاد به سیستمم نخوره میرم فیفا رو می گیرم:46:
چند صفحه بری عقب.یک 7 8 باری توضیح داده شده
اون روش رو که دیده بودم .من میگم آنلاین بشه بازی کرد نه با تلفن عزیزم!!!!!کسی سریال نامبر اریجینال نداره؟؟؟؟؟؟؟
Amin Asterix
19-10-2007, 10:39
از اون لحاظ!
خوب پسوورد نمی خواد که.من الان بازی رو نصب ندارم.اما خیلی راحته و پسوورد هم لازم نیست!
از اون لحاظ!
خوب پسوورد نمی خواد که.من الان بازی رو نصب ندارم.اما خیلی راحته و پسوورد هم لازم نیست!
بابا تو خیلی با حالی خودت خبر داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو نه بازی رو نصب داری نه اصلا فیفاباز هستی پس بیخودی اظهار نظر نکن.تو اصلا جریان آنلاین بازی کردنو نمیدونی بعد میگی کاری نداره راحته!!!!!!!!!
Amin Asterix
19-10-2007, 12:02
فکر نکنم نیازی به توضیح باشه که چرا من هفته ای یبار ویندوز عوض میکنم.اما خوب اونش به خودم مربوطه!
برو تو multiplayer.از اونجا برو multiplayer lan .بعد برو initate.یک اسم بزار.بعد بگو دوستت جوین کنه.فقط adsl لازمه که همه ندارن!برای همین خودم نتونستم تاحالا بازی کنم.اما این روش بلدم چون قراره با این روش بالاخره یروز بازی کنم:27:
marmolak kocholo
19-10-2007, 12:14
سلام سریال بازی رو می خواستم برای نصب.(Fifa 08)
من منظورم این بود که برای بازی آنلاین کسی سریال نامبر اریجینال داره یا نه.محض اطلاع جناب عالی اگه نمیدونستین بدونین.نه که بخوام فقط با دوستم بازی کنم.
سریال نامبر برای نصب بازی هم اینه:x8mm-rwm9-fifa-kflt-fifa
Masoud King
20-10-2007, 12:03
من منظورم این بود که برای بازی آنلاین کسی سریال نامبر اریجینال داره
شما خودت اگه 50 يورو داده بودي و اورجينالش رو خريده بودي به كسي ميدادي؟؟؟؟؟؟؟
شما خودت اگه 50 يورو داده بودي و اورجينالش رو خريده بودي به كسي ميدادي؟؟؟؟؟؟؟
آره چرا ندم!!!!!!!!!!!
این بازی جذاب که تایپیکش رو زدید هنوز تو مشهد نیومده بعد از ده روز ریلیز شدن....کسی میدونه چرا؟(نسخه xbox360)
Pouriaqazvin
21-10-2007, 18:03
این بازی جذاب که تایپیکش رو زدید هنوز تو مشهد نیومده بعد از ده روز ریلیز شدن....کسی میدونه چرا؟(نسخه xbox360)
فکر نمی کنم این طور باشه به احتمال 99% شما نتونستید پیداش کنید
آقا من این بازی رو تازه گرفتم و تا قبل از این ساکر6 بازی میکردم ولی این فیفا08 صد ساله سیاه به گرده پای ساکر6 نمیرسه اصلا منو از زندگی نا امید کرد به نظر من که ساکر6 خیلی قشنگتر از اینه...!
سلام راستی تو این فیفا 08 آیا میشه دکمه های بازی رو جداجدا عوض کرد ؟
Masoud King
22-10-2007, 13:40
آره چرا ندم!!!!!!!!!!!
پس برو بگیر .به ماهم بده
jak_1300
22-10-2007, 13:54
خودت داري ميگي مشهد ديگه مشهد شهريست زيارتي و مذهبي خب نيومدنش يا كم بودنش بعيد نيست
با سلام
لطفا راهنمايي كنيد
گرافيك :REadon ATI 9250 128 mb
cpu:1.8 intel pentium 4 full cach
RAM:256mb
مي خواست ببينم اين بازي با سيستم بالا در حد خوب اجرا ميشه (فقط در حدي كه نه خيلي خوب باشه نه خيلي بد
متوسط اجرا ميشه يا نه)
متشكرم
سلام با این سیستم بازی اجرا میشه
معمولی هم اجرا میشه فکر کنم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
فکر می کنید از چیه؟
مدل گرافیکتون رو نمیدونین چیه ؟
اگر نه مدل مادربوردتون رو بدین تا در بیارم ببینم جواب میده سیستم یا نه
ولی کلا برای دوستان این کارتهایی هست که بازی رو ساپورت میکنه
Recommended Chipsets:
NVIDIA GeForce3
NVIDIA GeForce3 Ti200/500
NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX series
NVIDIA GeForce 6xxx series
NVIDIA GeForce 7xxx series
NVIDIA GeForce 8xxx series
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx series
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800/850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
ATI Radeon X1950
ATI HD 2900 XT
Intel 915
Intel 945/950
Intel GMA 3000
S3 Graphics DeltaChrome S4
S3 Graphics Chrome S27
Amin Asterix
22-10-2007, 19:16
خودت داري ميگي مشهد ديگه مشهد شهريست زيارتي و مذهبي خب نيومدنش يا كم بودنش بعيد نيست
عزیز شما که مشهدی نیستی الکی قضاوت نکن:46:
اینجا بازی 1 روز بعد از تهران میاد.تازه اون موقع که بازیا قاچاق بود کلی زودتر میومد مشهد:46:
jak_1300
23-10-2007, 09:49
اتفاقا مشهد شهر خيلي خوب و قشنگي هست و همچنين بزرگه من تعجب كردم كه گفت بازي نيومده مشهد ولي خوب يخورده كه فكر كردم ديدم كه ما ايراني ها مذهبمون رو به همه چيز ترجيح ميديم و همين موضوع تو تمام ابعاد زندگيمون تاثير گذاره گفتم شايد كسي دنباله اين جور چيزا مثلا بازيه كامپيوتري زياد نميره و بيشتر مذهبي هستن فكره بد نكن
با سلام
من مي خوام يه DVD بازي Fifa 08 براي pc بخرم بهترين نوعش چيه ؟
jak_1300
23-10-2007, 13:26
از شركت مدرن بخرين
سلام ! من که نسخه Xbox360 رو گرفتم ! زیاد خوشم نیومد چون PES بازی میکنم اما نه PES 6 بلکه 4 :31: !
نمیگم بد بود ! فقط من هر کاری کردم نتونستم Controller رو عوض کنم ! بعد این دریبل رو هم نتونستم بفهمم چه جوریه ! فقط 1-2 فهمیدم چه جوریه که خیلی باحال بود :46: ! ضربه ازاد هم هرچی زدم اصلا تو چهارچوب نبود :19::41: ! اگه کسی بلده توضیح بده لطفا ! :11:
البته زیاد بازی نکردم 3-4 بار فقط با دوستم بازی کردم :10: !
امروز بیکار بودم گفتم Fifa بازی کنم ! بعد اولش که میگه Start بزن نزدم :D یه دمو نشون میده که حرکات تکنیکیشو میگه چه جوریه :D اما ماله من واسه XboX بود :D
Masoud King
24-10-2007, 12:22
ضربه ازاد هم هرچی زدم اصلا تو چهارچوب نبود
از فاصله نزديك بايد خيلي كم پر كني تا گل بشه.
اقایون شما نمیدونید چطوری میتونم که exp خودم رو اضافه کنم و بازی کنهای ساخته شده و یا بازیکنها اصلی (منظورم در ایکس باکس 360 و رمزی چیزی نه اینکه باید کلی بازی کنم)؟
کسی بلده چند تا فن یاده ما بده : وان - تو و دریبل زیدانی و رونالدینیوهی و و و ....! کسی تیم ملی ایران رو داره که تو این بازی بیاد؟
بچه هایی که با XboX بازی میکنن برای زدن روپایی LT رو بگیرین تند تند RB بزنین ! بعد اگه فلش بدین میندازه جلو بعد شوت یا پاس بدین ! خودم امروز صبح کشف کردم :D
به نظرتون نسبت به نسخه قبلی بهتر شده یا بدتر؟؟
Sam Fisher 11
26-10-2007, 03:02
بچه هایی که با XboX بازی میکنن برای زدن روپایی LT رو بگیرین تند تند RB بزنین ! بعد اگه فلش بدین میندازه جلو بعد شوت یا پاس بدین ! خودم امروز صبح کشف کردم :D
نحوه بلند کردن توپ رو رونالدینیو خیلی زیبا انجام میده ...
Pouriaqazvin
26-10-2007, 09:00
بعضی قسمت هاس بهتر بعضی ها بد تر!!!!!!!!!!!
سلام
ميخواستم بدونم چطوري توپايي روكه قفلشون رو باز كرديم(خريديم)روازشون توبازي استفاده كنيم.من توپاي زيادي خريدم ولي هيچكدوم تو بازي نمياد .من نسخه Pc رو دارم.
jak_1300
27-10-2007, 09:55
تو نسخه pc چطوري با گيم پد دريپل بزنم چطوري يك و دو (1 +2 )كنم كسي چيزي ميدونه حتما به ما بگه و غير از اون قسمتي كه منيجر بازي ميكنيم چه قسمتهايه ديگه اي داره ؟
MV_GT500
27-10-2007, 10:02
برای یک و دو : پاس + q (کیبورد) "با این کار یاری که پاس رو میده فرار میکنه " - بعد دکمه ی پاس رو بزنید .
با زمان بندی مناسب توپ رو دقیقا به همون یار پاس میده .
این که تو فیفا حرکت یک و دو . دو قسمتی شده میتونه خیلی خوب باشه. چون گاهی وقتا وقتی که یار اول پاس میده نمیتونه خوب جاگیری کنه . در نتیجه پاس دوم رو ندید بهتره.
jak_1300
27-10-2007, 13:36
برای یک و دو : پاس + q (کیبورد) "با این کار یاری که پاس رو میده فرار میکنه " - بعد دکمه ی پاس رو بزنید .
با زمان بندی مناسب توپ رو دقیقا به همون یار پاس میده .
این که تو فیفا حرکت یک و دو . دو قسمتی شده میتونه خیلی خوب باشه. چون گاهی وقتا وقتی که یار اول پاس میده نمیتونه خوب جاگیری کنه . در نتیجه پاس دوم رو ندید بهتره.
با كيو كه سويچ ميكنه فكر كنم
حالا اين كه گفتي با گيم پد چجوري ميشه
MV_GT500
27-10-2007, 22:24
با كيو كه سويچ ميكنه فكر كنم
حالا اين كه گفتي با گيم پد چجوري ميشه
عزیز سوئیچ مال وقتیه که تو حالت Defence (دفاع) باشی . وقتی که توپ دستت باشه سوئیچ چه معنی داره ؟
با گیم پد : همون که گفتم فقط به جای کیو L1 رو بزن.
Sam Fisher 11
27-10-2007, 22:32
360
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست رو بدید داخل : توپ رو بین دو پا قرار داده و می پرد .
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست را کاملا بچرخانید : پا را روی توپ می چرخاند
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست را چپ و راست کنید : دریب زدن و بازی با توپ
برای انتخاب بازکن ها زمانی که توپ را در اختیار ندارید علاوه بر LB از آنالوگ راست نیز می توانید استفاده کنید. مزیت این کار این است که به هر جهتی که آنالوگ را حرکت دهید بازیکن آن سمت انتخاب می شود.
با نگه داشتن LT و حرکت دادن آنالوگ چپ و راست حرکت های نمایشی و دریب های زیبایی را شاهد خواهید بود. مثل دریب قیچی یا حرکت رونالدینیویی(توپ را با یک پا به دو سمت مخالف کشیدن) ....
Masoud King
27-10-2007, 23:05
fifa بازا بیان اینجا نفر کم آوردیم
jak_1300
28-10-2007, 09:45
360
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست رو بدید داخل : توپ رو بین دو پا قرار داده و می پرد .
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست را کاملا بچرخانید : پا را روی توپ می چرخاند
دکمه LT رو بدید رو نگه دارید و آنالوگ راست را چپ و راست کنید : دریب زدن و بازی با توپ
برای انتخاب بازکن ها زمانی که توپ را در اختیار ندارید علاوه بر LB از آنالوگ راست نیز می توانید استفاده کنید. مزیت این کار این است که به هر جهتی که آنالوگ را حرکت دهید بازیکن آن سمت انتخاب می شود.
با نگه داشتن LT و حرکت دادن آنالوگ چپ و راست حرکت های نمایشی و دریب های زیبایی را شاهد خواهید بود. مثل دریب قیچی یا حرکت رونالدینیویی(توپ را با یک پا به دو سمت مخالف کشیدن) ....
خوشبحالت كه ايكس باس داري ببينم اين كارايي كه گفتي رو با گيم پد رويه كامپيوتر ميشه انجام داد
Amin Asterix
28-10-2007, 10:26
خوشبحالت كه ايكس باس داري ببينم اين كارايي كه گفتي رو با گيم پد رويه كامپيوتر ميشه انجام داد
فکر نکنم.اینا همه ماله فیفا next gen هست.
این pes هم منو نا امید کرد.بدجوری دارم وسوسه میشم برم یک 360 بخرم توش این فیفا رو امتحان کنم اما خوب ورشکست میشم:31:
کاشکی میشد این 2 تا بازی رو با هم یکی کنن.گیم پلی از کونامی و لیسانس و بقیه مخلفات از فیفا.چه شود!:27:
mhnmohsen
28-10-2007, 20:23
سلام
از دوستان کسی میدونه این پچهای فیفا08 ه خود سازنده اراءه داده باید چجوری نسبش کنیم
با تشکر:11::10:
Masoud King
28-10-2007, 22:49
سلام
از دوستان کسی میدونه این پچهای فیفا08 ه خود سازنده اراءه داده باید چجوری نسبش کنیم
اونا برای نسخه اورجینال هستش.
saman_4222_es
31-10-2007, 23:18
من هم بعد از نصب نتونستم Fifa 08 رو اجرا کنم.
صفحه ی مونیتور سیاه می شه و دیگه کاری جز ری استارت نمی شه کرد.
فکر نمی کنم که مشکل از کارت گرافیکی باشه ، چون اگه گرافیک کم بیاره خب خوب اجرا نمیشه دیگه
در حالی که 07 رو خوب اجرا میکنه !!!!!!!!!!
هرکی می دونه مشکل از چیه حتما بگه :41:
saman_4222_es
31-10-2007, 23:23
برو توی Game setting اونجا می تونب توپ رو انتخاب کنی
Tom Clancy
31-10-2007, 23:42
سلام
Full NameSamuel Leo FisherBorn1957FamilyWife, Regan. (Deceased) Daughter, Sarah. (Deceased)NationalityUnited States of AmericaAffiliationsNSA (file:///E:/wiki/National_Security_Agency) (Third Echelon (file:///E:/wiki/Third_Echelon)), CIA (file:///E:/wiki/Central_Intelligence_Agency), U.S. Navy SEALs (file:///E:/wiki/U.S._Navy_SEALs)RankLt. Cmdr (file:///E:/wiki/Lieutenant_Commander) (ret.)GenderMaleHairBlackEyesGreenHeight5 ft. 10 in.Weight170 lbs.EducationMajor in Political Science Advanced Weapons Training Scuba Training SAO Qualification SQT Training HAHO (file:///E:/wiki/HAHO) and HALO (file:///E:/wiki/HALO) training Krav Maga (file:///E:/wiki/Krav_Maga) training. (Level 3B)
Voice ActorMichael Ironside (file:///E:/wiki/Michael_Ironside)
باسلام
من تازه بازي Fifa08 رو گرفتم و تا حالا بازي فوتبالي با Pc نزدم دوستان لطف كنن تا اونجايي كه مزاحمتي براشون نيست در مورد نحوه بازي من رو راهنمايي كنن .اگه لطف كنين وبگين كه چطور مي تونم تمرين كنم تا دستم را بيفته ممنون مي شم . :20:
داری چیکار میکنی آقا؟اینا چیه؟
عزيزم با مني.كدوما رو ميگي؟!
نه با جناب تام کلنسی هستم.
شما هم مشکلتو بگو تا حل کنیم.نمیشه که از دکمه های بازی من شروع کنم به توضیح...:18:
سلام دوست عزيز
من تازه 6 ساعت بازي رو گرفتم منظورم از راهنمايي تمرين ضربه كاشته وشوت و در كل اجراي تاكتيك بازي در يه محيط تمرينيه ( بدون حريفه).آخه من اين قابليت رو تو پلي استيشن ديده بودم . :27:
ramin2020
01-11-2007, 02:36
آقایون این fifa 08 بالاخره چندتا cd هست؟
میرم توو بازار میگن 5تا، سایت p30world داره 3تا میده!! چه چیزایی کم و زیاد دارن؟
آقا توي Pc چه جوري مي شود دريبل زد ؟؟؟ لطفا
Amin Asterix
01-11-2007, 14:22
میرم توو بازار میگن 5تا، سایت p30world داره 3تا میده!! چه چیزایی کم و زیاد دارن؟
6 تا باید باشه.نمیدونم 3 تاش چجوریه حتما سر و تهش رو زده:46:(شایدم خیلی فشرده شده اما از حالت معمول در اومد..)
نمیشه.اونا ماله نسخه نسل بعد بازیه نه pc.منم تو کف موندم:31:
من تازه بازي Fifa08 رو گرفتم و تا حالا بازي فوتبالي با Pc نزدم دوستان لطف كنن تا اونجايي كه مزاحمتي براشون نيست در مورد نحوه بازي من رو راهنمايي كنن .اگه لطف كنين وبگين كه چطور مي تونم تمرين كنم تا دستم را بيفته ممنون مي شم
سلام دوست عزيز
من تازه 6 ساعت بازي رو گرفتم منظورم از راهنمايي تمرين ضربه كاشته وشوت و در كل اجراي تاكتيك بازي در يه محيط تمرينيه ( بدون حريفه).آخه من اين قابليت رو تو پلي استيشن ديده بودم
کاشته ها رو کم پر کن.کات هم بده(با گرفتن جهات مختلف)
شوتم که معلومه...
تاکتیکشم به خودت بستگی داره.اگر سعی کنی با پاس کاری و حرکت تو عمق بری بهتر از اینه که از جناحین برای سانتر بری.بازم به خود بر میگرده...
Masoud King
01-11-2007, 14:37
حرکات تکنیکیش با C و shift هستش.
shift+up و shift+down اگه این دو تایی که گفتم پشت سر هم انجام بدی دریبل میزنه.من فقط همین نوعش رو بلدم.
باسلام
من تازه بازي Fifa08 رو گرفتم و تا حالا بازي فوتبالي با Pc نزدم دوستان لطف كنن تا اونجايي كه مزاحمتي براشون نيست در مورد نحوه بازي من رو راهنمايي كنن .اگه لطف كنين وبگين كه چطور مي تونم تمرين كنم تا دستم را بيفته ممنون مي شم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
برو تو game modes بعدش practice mode بعد تیمت رو انتخاب میکنیو می ری تو بازی بعدش بعدش از قسمت
practice typeگزینه ی free practice رو انتخاب میکنی بعدش پایین همون قسمت می تو تعداد نفرات حریف رو هم مشخص کنی.
بهتر از این نمی تو نستم توضیح بدم!!!!!!!!
هر چنتا که شرکتی پخش میکنه حال کنه!!!!!!
هیچ فرقی باهم ندارن. فقط برای اینه که پول بیشتر بگیرن.
من که گرفتم 4 تا بود.
dark fear
01-11-2007, 17:10
تو بازار میگن 5تا، سایت p30world داره 3تا میده!!
6 تا باید باشه.
من که گرفتم 4 تا بود.
وای عجب قضیه ای شده :31: :27:
هر کی از یه زاویه ای به قضیه نگا کرده بستگی داره شما از چه زاویه ای به قضیه نیگا کنین :31::10:
saman_4222_es
01-11-2007, 19:30
من هم 5 تا Cd شو گرفتم هم 3 تایی رو:13:دو تاش هم عین همه!
جدی میگم
خودم هم کف کردم
یارو 1 گیگ رو زده رو یه Cd
اخرالزمان که میگن همینه ها:20:
general Granger
01-11-2007, 19:41
[quote=Amin_Asterix;1770573]6
quote]
چرا نمیشه . خیلی قشنگم می شه . هر چه تو next gem می تونی اجرا کنی تو pc هم می تونی اجرا کنی. دکمه ی مربوط به دریبل هم shift است
من الان چند تا دریبل سیو می کنم و بعد اپلود می کنم تا ببینید می شه یا نمیشه
general Granger
01-11-2007, 20:11
یه سایت سریع اپلود بگین تا براتون اپلود کنم
Amin Asterix
01-11-2007, 20:57
[quote=Amin_Asterix;1770573]6
quote]
چرا نمیشه . خیلی قشنگم می شه . هر چه تو next gem می تونی اجرا کنی تو pc هم می تونی اجرا کنی. دکمه ی مربوط به دریبل هم shift است
من الان چند تا دریبل سیو می کنم و بعد اپلود می کنم تا ببینید می شه یا نمیشه
یعنی می خوای بگی عین ماله 360؟
خوب فقط مثل بلیا که بلدیم نباشه.
میتونی تو 4share یا rapidshare بریزی:46:
general Granger
01-11-2007, 22:05
[quote=general Granger;1771686]
یعنی می خوای بگی عین ماله 360؟
خوب فقط مثل بلیا که بلدیم نباشه.
میتونی تو 4share یا rapidshare بریزی:46:
خب این از اولیش:
دومی:
سومی:
چهارمی:
پنجمی:
سلام دوستان.
من بازي FIFA08 رو خريدم و بهد از نصب بازي و اجرا سرعت بازي پايين بود ؟ (تو تنظيماتشم Speed=Fast) كردم.
CPU=3
Ran=1GB
Graph=256
بچه ها کسی پچ برای فیفا 08 نداره؟
Amin Asterix
02-11-2007, 13:07
[quote=Amin_Asterix;1771944]
خب این از اولیش:
دومی:
سومی:
چهارمی:
پنجمی:
تاحالا کجا بودی؟من از 500 نفر پرسیدم گفتن نمیشه حالا اومدی؟:31:
خوب حالا یکیو آموزش بده.با دسته اصلا نمیشه از اینکارا کرد؟:13:
تو صفحه های قبل زیاده
general Granger
02-11-2007, 16:37
[quote=general Granger;1772190]
تو صفحه های قبل زیاده
اتفاقا من با دسته بازی می کنم. از یکی ازدوستام پرسیدم با کیبورد میشه گفت اره با shift باید بکنی
در مورد دسته اون دکمه که باهاش دریبل می کنی فکر کنم L1 باشه را می گیری و در جهت های مختلف می چرخونی تا دریبل کنه
general Granger
02-11-2007, 16:38
[quote=general Granger;1772190]
تو صفحه های قبل زیاده
منم قلا از 500 نفر دیگه پرسیده بدم اما نمی دونستن تا اینکه تو چت روم از یکی یاد گرفتم
به جای دکمه shift تو کیبورد تو دسته باید از کدوم دکمه استفاده کنیم؟
Masoud King
04-11-2007, 12:07
رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Masoud King
04-11-2007, 12:14
به نظر من یکی از خاصیت هایی که فیفا رو از از فوتبال های دیگه مجزا میکنه جدا از واقعییت بازی. خاصیت دکمه Q هست. که من تو بازی های دیگه ندیدم!!!!!!!!!!!
Amin Asterix
04-11-2007, 13:05
به نظر من یکی از خاصیت هایی که فیفا رو از از فوتبال های دیگه مجزا میکنه جدا از واقعییت بازی. خاصیت دکمه Q هست. که من تو بازی های دیگه ندیدم!!!!!!!!!!!
دکمه q?
منظورتو نفهمیدم.کدوم کاراییش.pes که دقیقا همین دکمه رو با همین کارایی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اول pes این کارایی رو به بازیش داد.یک دو،پاس تو عمق بلند و سوییچ و...
نمیدونم کدومو میگی.میشه توضیح بدی؟
Anathema&sin
04-11-2007, 13:14
سلام بچه ها کسی نمیدونه چی جوری میشه پله انداخت.
منظورم همون دریبلیه که توپو از پشت سرش بلند میکنه بعد از رو سر مدافع رد میکنه.
همون دریبلی که ایلهان مانسیس تو جام جهانی 2002 به روبرتو کارلوس زد.
من هر کاری میکنم توپ میخوره پشتش.
general Granger
04-11-2007, 16:44
سلام بچه ها کسی نمیدونه چی جوری میشه پله انداخت.
منظورم همون دریبلیه که توپو از پشت سرش بلند میکنه بعد از رو سر مدافع رد میکنه.
همون دریبلی که ایلهان مانسیس تو جام جهانی 2002 به روبرتو کارلوس زد.
من هر کاری میکنم توپ میخوره پشتش.
general Granger
04-11-2007, 16:50
راستی Amin_Asterix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من هتریک ثبت نام کردم و تیمم هم رو گرفتم ولی میگه یه challenge هایی را باید طی کنی و من هرچی میگردم پیداشون نمیکنم .الان باید چی کار کنم؟
Masoud King
05-11-2007, 11:54
دکمه q?
منظورتو نفهمیدم.کدوم کاراییش.pes که دقیقا همین دکمه رو با همین کارایی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اول pes این کارایی رو به بازیش داد.یک دو،پاس تو عمق بلند و سوییچ و...
نمیدونم کدومو میگی.میشه توضیح بدی؟
اينو فكر نكنم كساي زيادي باشند كه بدونند!!!!!!!!!!!!
تو بازي وقتي توپ دستته q رو بزن ببين بازيكنات به جل حركت ميكنن
در ضمن محض اطلاع وقتي توپ دست نباشه shift رو بزني رو دوازه بانت سويييچ ميكنه
jak_1300
05-11-2007, 12:21
با گيم پد چه دكمه اي رو دروازبان سوئچ ميكنه؟
MV_GT500
05-11-2007, 13:37
به جای دکمه shift تو کیبورد تو دسته باید از کدوم دکمه استفاده کنیم؟
جوی استیک سمت چپ ...
MV_GT500
05-11-2007, 13:38
با گيم پد چه دكمه اي رو دروازبان سوئچ ميكنه؟
جوی استیک سمت چپو بده چپ
jak_1300
05-11-2007, 13:39
جوي استيك سمته چپ كدوم ميشه ؟؟؟
MV_GT500
05-11-2007, 13:52
اون دو تا قلمبه که رو گیم پدته . سمت چپیش .
jak_1300
05-11-2007, 14:10
من با اون قلمبه ها البته يكيشون بازي ميكنم يكيشون هم كه همون كاري رو ميكنن كه اون دكمه ميكنن
Amin Asterix
05-11-2007, 19:01
اينو فكر نكنم كساي زيادي باشند كه بدونند!!!!!!!!!!!!
تو بازي وقتي توپ دستته q رو بزن ببين بازيكنات به جل حركت ميكنن
در ضمن محض اطلاع وقتي توپ دست نباشه shift رو بزني رو دوازه بانت سويييچ ميكنه
سوییچه دروازه بان که قدیمیه...همه یاد دارن
وقتی توپ دستمه q رو بزنم چی میشه؟!اصلا متوجه نشدم.
antonio666
05-11-2007, 23:45
fifa 08 بازي بدي نيست تنها بازي ايه كه هنوز گاهي با بكس بازي ميكنم البته 2 نفره
تنهايي كه فاز نميده
Masoud King
07-11-2007, 12:13
سوییچه دروازه بان که قدیمیه...همه یاد دارن
وقتی توپ دستمه q رو بزنم چی میشه؟!اصلا متوجه نشدم
بازیکنات رو به جلو می دون اگه این کارو بکونی می تونی بجای اینکه با 3 یا 4 نفر حمله کنی با 6یا 7 نفر حمله کنی .
jak_1300
07-11-2007, 13:02
دروازبان با گيم پد به هيچ عنوان سوئيچ نميشه
Amin Asterix
07-11-2007, 13:16
بازیکنات رو به جلو می دون اگه این کارو بکونی می تونی بجای اینکه با 3 یا 4 نفر حمله کنی با 6یا 7 نفر حمله کنی .
درسته.روشه جالبیه.ممنون از راهنمایی.:46:
Only Pes
08-11-2007, 20:44
سلام pes روی سیستم من نمیگیره مجبورم فعلا فیفا بازی کنم دوتا سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
1.بازی روی سیستم من روان اجرا نمیشه سیستمم رم : دوتا 512 باس 400 گرافیک:128 fx-5200 سی پی یو :2.80
2.دکمه های دریبل دفاع حمله دروازه بان و....در دسته کدوما هستند.
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی
Only Pes
08-11-2007, 22:22
کجایید فیفا باز ها جوب بدید
به تام خدای سبحان
با سلام
بچه ها امروز تصمیم گرفتم بخشی از آموزش های بازی فیفا 2008 را که
توسایت خودمم هست براتون بزارم « از بردن اسم سایت خودم معذورم »
در ضمن چون کار خیلی دارم ممکنه دیر به دیر بیام هرکی چیز بیشتری
از آموزش بازی ها داره دریغ نکنه این تاپیک ماله آموزش بازی هاست
با تشکر نایین
حالا آموزش بخشی از بازی فیفا 2008 :
بخش اول آموزش حرکات با صفحه کلید
حرکات تهاجمی
شوت ... D
پاس ... S
پاس بلند ... A
پاس به تو (میانی) ... W
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... Shift همراه کلید نشانه گرهاتعدیل ... کلید 5 در Num-pad
حرکات تدافعی حرکات کلی ... کلیدهای نشانه گر (Arrow keys)
تکل ریز ... D
تکل بلند ... A
دویدن ... نگه داشتن E
شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... D
ضربه سر (هد) ... زدن D هنگامی که توپ روی هواستضربه قیچی ... D هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواستپاس دهی
پاس کوتاه... S
پاس بلند (هوایی)... A
پاس به تو (میانی) ... W
پاس ساختگی ... S سپس Z
ارسال ساختگی ... A سپس Z
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... Z قبل از دریافت پاسپاس با ضربه سر (کوتاه) ... S هنگامی توپ روی سر است پاس با ضربه سر (بلند) ... A هنگامی توپ روی سر استپاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... S هنگامی توپ بین زمین و هواستپاس با ضربه قیچی (بلند) ... A هنگامی توپ بین زمین و هواستیک-دو ... Q را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برسانددریبل زنی (هنگام حرکت معمول)
به عقب برگشتن ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکتدریبل رو به جلو ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتچرخش 360 درجه ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکتدریبل و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواهگول زدن و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالفدریبل زنی (هنگام دویدن)جلو انداختن توپ ... Shift همراه کلیدهای نشانه گر (در جهت موافق حرکت)
تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواهدریبل زنی (وضعیت ایستاده) حرکت به نقطه ای دیگر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتحرکات فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواهشوت زنی فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافقضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن D
پاس ... نگه داشتن S
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... کلید پایین نشانه گرقدرت کمتر / شوت بلند ... کلید بالای نشانه گرکات (چرخش توپ) ... Shift بهمراه کلیدهای نشانه گرهدف گیری ... کلیدهای نشانه گرشوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن Q هنگام شوتضربات ایستگاهی غیر مستقیم
پاس ... نگه داشتن S
هدف گیری ... کلیدهای نشانه گردروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... W
شوت بلند ... A یا D
پرتاب با دست ... S
توجه کنید که فقط اگه تو این بازی حرفه ای باشید می تونید این تغییرات را حس کنید
اگر کسی برای جوی استیک خواست به من بگه تا براش بذارم
به امید بخش بعدی آموزش های من
راستی من یه مقدار سرم شاوغه ممکنه دیر به دیر بیام
همتون را دوست دارم ، نایین :40::40::40::40::40:
به تام خدای سبحان
با سلام
بچه ها امروز تصمیم گرفتم بخشی از آموزش های بازی فیفا 2008 را که
توسایت خودمم هست براتون بزارم « از بردن اسم سایت خودم معذورم »
در ضمن چون کار خیلی دارم ممکنه دیر به دیر بیام هرکی چیز بیشتری
از آموزش بازی ها داره دریغ نکنه این تاپیک ماله آموزش بازی هاست
با تشکر نایین
حالا آموزش بخشی از بازی فیفا 2008 :
بخش اول آموزش حرکات با صفحه کلید
حرکات تهاجمی
شوت ... D
پاس ... S
پاس بلند ... A
پاس به تو (میانی) ... W
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... Shift همراه کلید نشانه گرهاتعدیل ... کلید 5 در Num-pad
حرکات تدافعی حرکات کلی ... کلیدهای نشانه گر (Arrow keys)
تکل ریز ... D
تکل بلند ... A
دویدن ... نگه داشتن E
شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... D
ضربه سر (هد) ... زدن D هنگامی که توپ روی هواستضربه قیچی ... D هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواستپاس دهی
پاس کوتاه... S
پاس بلند (هوایی)... A
پاس به تو (میانی) ... W
پاس ساختگی ... S سپس Z
ارسال ساختگی ... A سپس Z
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... Z قبل از دریافت پاسپاس با ضربه سر (کوتاه) ... S هنگامی توپ روی سر است پاس با ضربه سر (بلند) ... A هنگامی توپ روی سر استپاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... S هنگامی توپ بین زمین و هواستپاس با ضربه قیچی (بلند) ... A هنگامی توپ بین زمین و هواستیک-دو ... Q را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برسانددریبل زنی (هنگام حرکت معمول)
به عقب برگشتن ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکتدریبل رو به جلو ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتچرخش 360 درجه ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکتدریبل و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواهگول زدن و تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالفدریبل زنی (هنگام دویدن)جلو انداختن توپ ... Shift همراه کلیدهای نشانه گر (در جهت موافق حرکت)
تغییر مسیر ... Shift همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواهدریبل زنی (وضعیت ایستاده) حرکت به نقطه ای دیگر ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتحرکات فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواهشوت زنی فریبنده ... Shift همراه کلید نشانه گر در جهت موافقضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن D
پاس ... نگه داشتن S
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... کلید پایین نشانه گرقدرت کمتر / شوت بلند ... کلید بالای نشانه گرکات (چرخش توپ) ... Shift بهمراه کلیدهای نشانه گرهدف گیری ... کلیدهای نشانه گرشوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن Q هنگام شوتضربات ایستگاهی غیر مستقیم
پاس ... نگه داشتن S
هدف گیری ... کلیدهای نشانه گردروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... W
شوت بلند ... A یا D
پرتاب با دست ... S
توجه کنید که فقط اگه تو این بازی حرفه ای باشید می تونید این تغییرات را حس کنید
اگر کسی برای جوی استیک خواست به من بگه تا براش بذارم
به امید بخش بعدی آموزش های من
راستی من یه مقدار سرم شاوغه ممکنه دیر به دیر بیام
همتون را دوست دارم ، نایین :40::40::40::40::40:
Masoud King
12-11-2007, 12:45
سلام pes روی سیستم من نمیگیره مجبورم فعلا فیفا بازی کنم دوتا سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
1.بازی روی سیستم من روان اجرا نمیشه سیستمم رم : دوتا 512 باس 400 گرافیک:128 fx-5200 سی پی یو :2.80
2.دکمه های دریبل دفاع حمله دروازه بان و....در دسته کدوما هستند.
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی
به غیر از حرکات تکنیکیش مثه pes میونه.
B O L O T
12-11-2007, 13:43
حیف که با دسته نگفتی
حیف که با دسته نگفتی
به نام خدای سبحان
اینم به خاطر آقا BOLOT
کنترل Logitech Dual Action
حرکات تهاجمی
حرکات کلی (به سمت ها) ... جهت گر (دسته) چپشوت ... 3پاس ... 2پاس بلند ... 1پاس به تو (میانی) ... 4دویدن ... نگه داشتن کلید R6
تعدیل و نگه داشتن توپ ... نگه داشتن L5
کنترل آهسته ... نگه داشتن R8
حرکت ساختگی و فریبنده ... L7
انتخاب استراتژی ... D-pad
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... جهت گر (دسته) راستتعدیل ... 9حرکات تدافعی
حرکات کلی ... جهت گر (دسته) چپتکل ریز ... 3تغییر و انتخاب بازیکن ... 2تکل بلند ... 1شارژ و جلو کشیدن دروازه بان ... نگه داشتن 4دفاع بدون توپ ... نگه داشتن R8
دویدن ... نگه داشتن R6
صدا زدن مدافع دوم ... نگه داشتن L5
انتخاب استراتژی ... نگه داشتن L5 همراه D-pad
مارک بازیکن ... نگه داشتن 3شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... 3ضربه بلند (محکم) ... نگه داشتن 3ضربه چیپ (Chip) ... نگه داشتن L5 و زدن 3شوت ساختگی (فریبدهی) ... زدن 3 سپس L7
ضربه سر (هد) ... زدن 3 هنگامی که توپ روی هواستضربه قیچی ... 3 هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواستپاس دهی
پاس کوتاه... 2پاس بلند (هوایی)... نگه داشتن 1پاس به تو (میانی) ... 4پاس به تو بلند ... نگه داشتن L5 زدن 4پاس بلند از میانه ها (سانتر)... 1 (هنگامی که از کناره ها حمله می کنید)
پاس ساختگی ... 2 سپس L7
ارسال ساختگی ... 1 سپس L7
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... L7 قبل از دریافت پاسپاس با ضربه سر (کوتاه) ... 2 هنگامی توپ روی سر استپاس با ضربه سر (بلند) ... 1 هنگامی توپ روی سر استپاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... 2 هنگامی توپ بین زمین و هواستپاس با ضربه قیچی (بلند) ... 1 هنگامی توپ بین زمین و هواستیک-دو ... L5 را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برسانددریبل زنی (هنگام حرکت معمول)
دریبل ... جهت گر راست (در جهت موافق حرکت)
به عقب برگشتن ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکتدریبل رو به جلو ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتچرخش 360 درجه ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکتدریبل و تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواهگول زدن و تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالفدریبل زنی (هنگام دویدن)
جلو انداختن توپ ... جهت گر راست همراه کلیدهای نشانه گر (در جهت موافق حرکت)
تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواهدریبل زنی (وضعیت ایستاده)
حرکت به نقطه ای دیگر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتحرکات فریبنده ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواهشوت زنی فریبنده ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافقضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن 3پاس ... نگه داشتن 1ارسال بلند ... نگه داشتن 1صدا زدن بازیکنی دیگر جهت پاس دهی کوتاه ... R8
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... جهت گر چپ به سمت پایینقدرت کمتر / شوت بلند ... جهت گر چپ به سمت بالاکات (چرخش توپ) ... سمت چپ/راست جهت گر راستهدف گیری ... سمت چپ/راست جهت گر چپشوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن L5 هنگام شوتضربات ایستگاهی غیر مستقیم
پاس ... نگه داشتن 2ارسال بلند ... نگه داشتن 1هدف گیری ... سمت چپ/راست جهت گر چپدروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... 4انداختن توپ جلوی پا ... 4شوت بلند ... 3 یا 1پرتاب با دست ... 2
اگه کسی تر جمه هلپ بازی را خواست بگه بذارم
با تشکر نایین
حیف که با دسته نگفتی
به نام خدای سبحان
اینم به خاطر آقا BOLOT
کنترل Logitech Dual Action
حرکات تهاجمی
حرکات کلی (به سمت ها) ... جهت گر (دسته) چپشوت ... 3پاس ... 2پاس بلند ... 1پاس به تو (میانی) ... 4دویدن ... نگه داشتن کلید R6
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... جهت گر (دسته) راستتعدیل ... 9حرکات تدافعی
حرکات کلی ... جهت گر (دسته) چپتکل ریز ... 3تغییر و انتخاب بازیکن ... 2تکل بلند ... 1شارژ و جلو کشیدن دروازه بان ... نگه داشتن 4دفاع بدون توپ ... نگه داشتن R8
دویدن ... نگه داشتن R6
مارک بازیکن ... نگه داشتن 3شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... 3ضربه بلند (محکم) ... نگه داشتن 3ضربه چیپ (Chip) ... نگه داشتن L5 و زدن 3شوت ساختگی (فریبدهی) ... زدن 3 سپس L7
ضربه سر (هد) ... زدن 3 هنگامی که توپ روی هواستضربه قیچی ... 3 هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواستپاس دهی
پاس کوتاه... 2پاس بلند (هوایی)... نگه داشتن 1پاس به تو (میانی) ... 4پاس به تو بلند ... نگه داشتن L5 زدن 4پاس بلند از میانه ها (سانتر)... 1 (هنگامی که از کناره ها حمله می کنید)
پاس ساختگی ... 2 سپس L7
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... L7 قبل از دریافت پاسپاس با ضربه سر (کوتاه) ... 2 هنگامی توپ روی سر استپاس با ضربه سر (بلند) ... 1 هنگامی توپ روی سر استپاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... 2 هنگامی توپ بین زمین و هواستپاس با ضربه قیچی (بلند) ... 1 هنگامی توپ بین زمین و هواستیک-دو ... L5 را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برسانددریبل زنی (هنگام حرکت معمول)
به عقب برگشتن ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکتدریبل رو به جلو ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتچرخش 360 درجه ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکتدریبل و تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواهگول زدن و تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالفدریبل زنی (هنگام دویدن)
تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواهدریبل زنی (وضعیت ایستاده)
حرکت به نقطه ای دیگر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکتحرکات فریبنده ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواهشوت زنی فریبنده ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافقضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن 3پاس ... نگه داشتن 1ارسال بلند ... نگه داشتن 1صدا زدن بازیکنی دیگر جهت پاس دهی کوتاه ... R8
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... جهت گر چپ به سمت پایینقدرت کمتر / شوت بلند ... جهت گر چپ به سمت بالاکات (چرخش توپ) ... سمت چپ/راست جهت گر راستهدف گیری ... سمت چپ/راست جهت گر چپشوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن L5 هنگام شوتضربات ایستگاهی غیر مستقیم
پاس ... نگه داشتن 2ارسال بلند ... نگه داشتن 1هدف گیری ... سمت چپ/راست جهت گر چپدروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... 4انداختن توپ جلوی پا ... 4شوت بلند ... 3 یا 1پرتاب با دست ... 2
اگه کسی تر جمه هلپ بازی را خواست بگه بذارم
با تشکر نایین
سلام دوستان.
من محمد فاضل سليمي (سامان sos) هستم نفر 16-32 wcg 2007
و
irfo 8-16
و تنها كسي كه پوريا گلستان (قهرمان 07) در الكامپ 2007 (fifa08)بردم
خوشيال ميشم با اين فروم همكاري كنم
راستي كسي نميدونه الان كه wcgzone 08 رو نيورده چطور ميشه online بازي كرد؟:11:
Masoud King
12-11-2007, 19:02
پچ لباس يوونتوس:
سلام به همه ی شما
من پچ تیم ملی فیفا مانیا رو میذارم امیدوارم لذت ببرید
در ضمن حجمش هم حدود ۸ مگ است
امكانات اين پچ:
-اضافه شدن تيم ملي ايران به عنوان يك تيم جديد ( پچ هاي تيم ملي ساخته شده تمامي سايت ها يا وبلاگ ها بر روي تيم نيوزلند ايمپورت مي شد اما اينبار به عنوان تيمي جداگانه قرار خواهد گرفت)
-اضافه شدن 21 بازيكن تيم ملي ايران به عنوان بازيكنان جديد
-وجود لباس خانه ، خارج از خانه و دروازه باني تيم ملي ايران
- پرچم هاي جديد تيم ايران
- لوگوي ايران در داخل و خارج بازي
- اضافه شدن 21 چهره جديد به بازي
- اضافه شدن 21 چهره جديد به منوي بازي
- وجود بك گراند جديد در منوي فيفا 08
- وجود تم زيبا و جديد در منوي فيفا 08
و...
چهره هاي ساخته شده و يا آپديت شده اين پچ عبارتند از :
حسن رودباريان
وحيد طالب لو
مهدي رحمتي
فريدون زندي
سيدجلال حسيني
رحمان رضايي
مهدي مهدوي كيا
عليرضا صادقي
محمد نصرتي
حسين كعبي
جواد نكونام
آندرانيك تيموريان
جواد كاظميان
علي كريمي
عليرضا نيكبخت
مسعود شجاعي
مهرزاد معدنچي
رضا عنايتي
رسول خطيبي
حسين بادامكي
و چهره از پيش ساخته شده وحيد هاشميان
اینم لینک دنلود
درضمن این ورژن 2 هستش
عكسهاي پچ :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تذكر مهم:
در صورتي كه قبل از نصب اين پچ ، پچ ديگري بر روي بازي شما نصب مي باشد فيفاي خود را حذف و مجددا نصب نماييد
قبل از نصب اين پچ حتما پوشه FIFA 08 را از پوشه My documents پاك نماييد
Masoud King
13-11-2007, 12:10
سلام دوستان.
من محمد فاضل سليمي (سامان sos) هستم نفر 16-32 wcg 2007
و
irfo 8-16
و تنها كسي كه پوريا گلستان (قهرمان 07) در الكامپ 2007 (fifa08)بردم
خوشيال ميشم با اين فروم همكاري كنم
راستي كسي نميدونه الان كه wcgzone 08 رو نيورده چطور ميشه online بازي كرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
چه جوری میشه با این wcgzone آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم عضو هم شدم . اما نمیدونم چر نمی شد!!!!
امکانات خاص میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری میشه با این wcgzone آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم عضو هم شدم . اما نمیدونم چر نمی شد!!!!
امکانات خاص میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه
واسه 07 كه بايد يه برنامه دان ميكردي
حالا ببينيم 08 چي ميشه؟
به نام خاق سبحان
به زودی راهنمای فارسی شده را هم می زارم
کسی می دونه چرا اینقدر بازی دفاعی
چطوری حمله ای می شه؟
سلام
میشه یکی روش دریبل زدن رو توضیح بده؟
تو 07 می شد با 7 و 8 دسته راحت دریبل شد
ولی تو 08 نمیشه
اصلا فوتبال بدرد pc نميخوره .. اصلا حال نميده فقط بايد با ps 2 ...ps3 .... xbox بازي كني تا هيجان واقعي اونجاست كه به سراغت مياد....
Masoud King
18-11-2007, 11:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
اين پچ حدود 5.6 مگابايت حجم داره و از لينك زير قابل دريافت مي باشد:
امكانات پچ:
تغيير كيفيت چمن به چمن نسل جديد (Next Gen)
عالي شدن كيفيت تماشاگران به بهترين شكل ممكن
اضافه شدن دستكش دروازه باني جديد
بهترشدن كيفيت پرچم خط نگه دار
بالا رفتن كيفيت بازي
بهتر شدن كيفيت سرهاي بازيكنان
اضافه شدن تم جديد
اضافه شدن پوپ آپ جديد
اضافه شدن پچ اعلام نتيجه جديد
و...
jak_1300
18-11-2007, 13:05
اين پچ رو چجوري بايد ريخت؟؟؟؟
sepehr52
18-11-2007, 16:40
یه چیز جالب را دقت کردین توی نیمه اول بازی دروازبان حریف راحت جلو میاد و گل زذن را سخت میکنه ولی توی نیمه دوم اصلا جلو نمیاد برای شما هم همینطوره؟
Masoud King
19-11-2007, 12:03
اين پچ رو چجوري بايد ريخت؟؟؟؟
دانلودش میکنی بعدشم جایی که بازی ریختی نصبش میکنی !!!!!!!!!!!!!
یه چیز جالب را دقت کردین توی نیمه اول بازی دروازبان حریف راحت جلو میاد و گل زذن را سخت میکنه ولی توی نیمه دوم اصلا جلو نمیاد برای شما هم همینطوره؟
نه ...... اصلا توجه نکردم
B O L O T
23-11-2007, 11:57
میشه این eng.db فایل رو از مسیر زیر بدین
D:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\cmn\fe
jak_1300
24-11-2007, 09:33
آقا اين پچ نصب نميشه ارور ميده كه
roohi_rsh
24-11-2007, 15:01
نمیدونم بچه ها این اتفاق افتاده براتون یا نه داشتیم با داداشم دو تایی بازی میکردیم که داداشم یه شوت زد بدش خورد به جلوبندیه طرف مقابلش بعد اون بازیکن جلوشو گرفت حدود 5 دقیقه داشتیم میخندیدیم خیلی جالب و واقعی بود
Masoud King
24-11-2007, 19:50
آقا اين پچ نصب نميشه ارور ميده كه
من خودم نصبش کردم مشلی که نداشت
قبل از نصب پچ پوشه FIFA 08 را از پوشه My documents پاك کن .
Masoud King
26-11-2007, 16:10
این برنامه واقعا تک هستش
کار این برنامه فوق العاده جالب هست
دریک جمله :هر آهنگی که بخواهی به راحتی میتونی در فیفا۰۸ بذاری
البته از نوع mp3 خوب حالا دیدی چقدر باحاله......
لینک دانلود:
Masoud King
26-11-2007, 16:19
دوباره سلام اين پچ چمن ۰۸ رو فوق العاده طبيعي تر ميكنه
لینک دانلود:
Masoud King
26-11-2007, 19:53
مژده برای رئالی ها چهره ی pepe که در۰۸ خیلی بد ساخته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
Masoud King
26-11-2007, 20:18
آموزش بازی 08
• كنترل ضربه آزاد: پایه
1. جهت
با استفاده از کلید های جهت می توانید مسیر اولیه ضربه را تنظیم نمایید
. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. قدرت
جهت قدرت دادن به ضربه می توانید از کلیدهای شوت یا سانتر استفاده کنید.
3. چرخش توپ
در حالی که به ضربه آزاد قدرت می دهید و به سمت توپ حرکت می کنید از کلید های جهت می توانید به منظور زاویه دادن به توپ استفاده کنید.
• كنترل ضربه آزاد: layoff اولیه
1. تنظیم كردن:
از دکمه Pace Control جهت فراخوانی بازیکن دوم استفاده کنید.
2. Layoff:
در حالی که دکمه Pace Control را نگاه داشته اید، دکمه پاس را فشار دهید تا توپ به صورت دوضرب به بازیکن اول داده شود.
3. ضربه زدن:
این ویژگی به شما امکان کنترل بهتری را بر روی ضربه آزاد و زاویه آن می دهد.
• كنترل ضربه آزاد: هدف گیری چشم بسته
1. جهت:
از دکمه های جهت برای انتخاب مسیر اولیه ضربه آزاد استفاده کنید.
2. فریب دادن:
دسته سمت چپ دسته بازی را جهت قفل کردن دوربین فشار دهید. بعد از قفل شدن دوربین، از دکمه مذکور جهت تغییر مسیر ضربه آزاد خود استفاده کنید.
3. احساس تیرك
شما لرزش دسته را در هنگامی که به صورت مستقیم به سمت تیرک نشانه گرفته اید را احساس خواهید کرد. از این روش برای بهتر وفق دادن مسیر ضربه آزاد خود استفاده کنید.
• Trick Stick Controls: Lane Change
1. حركت به سمت مدافع
در هنگامی که توپ را به سمت یک مدافع پیش می برید ...
2. چرخش
دستهTrick Stick بروی دسته بازی را از سمت جلو به سمت چپ بچرخانید تا یک تغییر کوچک ایجاد شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. عبور از سد مدافع
با زمان بندی دقیق و مناسب، شما می توانید از سد مدافع مستقیم خود عبور کنید.
• Trick Stick Controls: Feint
1. حركت به سمت مدافع
2. چپ – راست
دسته Trick Stick بروی دسته بازی را به سمت چپ و سپس به سمت راست حرکت دهید تا مدافع روبه روی خود را گول بزنید
3. عبور از سد مدافع
• Trick Stick Controls: 360
1. حركت به سمت مدافع
2. چرخش
دستهTrick Stick بروی دسته بازی را جهت چرخش از عقب به جلو حركت دهید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. عبور از سد مدافع
• كنترل پاس: دقت
1. اول نگاه كنید
از کلید های جهت به منظور رو کردن به بازیکن مورد نظر قبل از ارسال پاس استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. توپ را پاس دهید
اگر شما به سمت دریافت کننده توپ رو نکنید دقت و سرعت پاس از بین خواهد رفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. حركت به سمت توپ
اگر توپ به سمت شما نمی آمد، بازیکن خودتان را به سمت توپ به حرکت درآورید.
• شیوه جدید ارسال پاس: پاس دستی
در FIFA 08 ارسال دستی پاس در عمق و سانتر کردن دستی معرفی شده است. هر دو به یک صورت عمل می کنند، بدین ترتیب که با کلید های جهت هدف گیری کنید و قدرت پاس یا سانتر خودتان را با مدت زمانی که دست خود را روی دکمه مربوطه فشار می دهید تعیین کنید. مطمئن شوید که این کنترل ها قبل از استفاده در بازی واقعی برای شما ملکه شوند زیرا که هم می توانند بازی شما را بسازند و هم می توانند بازی شما را خراب کنند.
• Trick Stick: Standing
1. گول زدن
کلیدهای جهت را به سمت چپ و سپس به سمت راست حرکت دهید تا حریف روبه رویی خودتان را گول بزنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. برگرداندن توپ به سمت عقب
دو بار به صورت آهسته دسته سمت راست برروی دسته بازی را به سمت عقب حرکت دهید تا اینکه توپ را به سمت عقب ببرید
3. برگرداندن توپ به سمت عقب و تغییر جهت
دسته سمت راست برروی دسته بازی خود را ابتدا به سمت عقب و سپس به چپ فشار دهید تا توپ را به سمت عقب بیاورید و سپس حرکت کنید.
• Trick Stick: Sprinting
1. دویدن با حداكثر سرعت
هنگامی که با حداکثر سرعت با توپ حرکت می کنید ...
2. توپ را جلو بیاندازید
از دستهTrick Stick برروی دسته بازی برای انداختن توپ به سمت جلو استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. عبور از سد مدافع
این امکان، به شما این فرصت را می دهد تا سریعتر بدوید و یا حتی از سد مدافع رو به روی خود عبور کنید.
• روش جدید پرتاب اوت: پرتاب اوت طولی روش جدید
1. برروی گیرنده توپ قفل كنید
برای این منظور در هنگام پرتاب اوت، دکمه D را بزنید تا بر روی گیرنده توپ قفل کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. تعویض دریافت كننده
بعد از قفل کردن بر روی دریافت کننده، می توانید دریافت کننده توپ را با هر بازیکن دیگری که مایل باشید عوض کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. حریف خود را گول بزنید
دکمه S را فشار دهید تا توپ را برای دریافت کننده ای که بر روی آن قفل کرده اید بفرستید، این در حالی است که بازیکن حریف در تلاش برای گرفتن بازیکن highlight شده است.
• روش جدید پاس در عمق: پاس در عمق دستی
1. هدف خود را انتخاب كنید
بازیکن دریافت کننده مورد نظر خود را انتخاب کنید تا بتوانید برای او پاس در عمق را بفرستید. و بوسیله دسته سمت چپ برروی دسته بازی فضای مقابل او را نشانه بگیرید.
2. تصمیم در مورد قدرت توپ
دکمه پاس در عمق را زده و نگه دارید تا قدرت مورد نظرتان را به توپ بدهید
3. لذت و اتمام
دکمه پاس در عمق را رها کنید تا پاس ارسال شود.
• كنترل شوت
1. ضربه محكم
دکمه شوت را فشار دهید تا ضربه محکمى را بزنید.
2. ضربه چیپ
دکمه Pace Control را در حالی که شوت می زنید نگه دارید تا ضربه شما به حالت چیپ زده شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. شوت ظریف و ماهرانه
دکمه Cancel/Dummy Move را در حالی که شوت می زنید نگه دارید تا ضربه ظریفتان را بزنید.
• كنترل دروازبان - جاگیری
1. كرنر / ضربه آزاد
در جریان ضربه کرنر، دسته سمت راست برروی دسته بازی را بزنید تا کنترل دروازه بان به دست شما بیفتد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. مكان دروازبان را انتخاب كنید
مکان دروازه بان را براساس حدسی که از محل فرود آمدن توپ می زنید تنظیم کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. بعد از ضربه
به کنترل کردن دروازه بان ادامه دهید و دکمه GK Charge را بزنید تا دروازه بان توپ را جمع کند.
• كنترل دروازبان
یک مهاجم در حال رخنه کردن به داخل دفاع است، مدافعین در حال تعقیب او هستند ولی هیچ کس قادر به متوقف کردن او نیست ... به جز دروازه بان. دروازه بان را با فشردن دکمه دسته سمت راست برروی دسته بازی انتخاب کنید و کنترل اوضاع را به دست بگیرید. با کلید های جهت می توانید دروازه بان را حرکت دهید.
• كنترل دروازبان – عملكرد خودكار دروازبان
از کنترل کردن دروازه بان می ترسید؟ نگران نباشید، اگر که شما دروازه بان را انتخاب کنید ولی هیچ دکمه ای را فشار ندهید دروازه بان به صورت خودکار توپ را جمع خواهد کرد. با گفتن این موضوع، ملکه شدن مدیریت زمان باعث می شود که شما بتوانید با اختلاف گل کمی بازی را به نفع خود تمام کنید.
• انتخاب بازیكن – دسته سمت راست برروی دسته بازی
حالا شما می توانید بهتر و راحت تر بازیکنی را که می خواهید کنترل کنید. وقتی که توپ در مالکیت شما نیست می توانید که با حرکت دادن دسته سمت راست برروی دسته بازی به سمت بازیکنی که می خواهید، او را انتخاب کنید. این ویژگی زمانی به کمک شما خواهد آمد که بازیکن حریف صاحب توپ است و شما در حال تعقیب او هستید، در این صورت می توانید با استفاده از این ویژگی بازیکن مقابل بازیکن حریف را انتخاب کرده و مانع حرکت بازیکن مهاجم شوید.
• كنترل دروازبان – break - Away
1. از دستش دادید
آیا تابه حال در نقش آخرین مدافع توپی را که به سمت شما می آمده است را از دست داده اید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. نمی توانید به او دست یابید؟
هیچ مدافعی به اندازه کافی سریع نمی باشد تا بتواند جلوی یک مهاجم را بگیرد؟
3. دروازبان شوید!
حالا، شما می توانید کنترل دروازه بان را با زدن دسته سمت راست برروی دسته بازی بر عهده بگیرید و در مصافی تک به تک با مهاجم دست و پنجه نرم کنید.
• كنترل دریبل پیشرفته
1. كنترل Pace
دکمه 8 را نگه دارید تا از خاصیت Pace Control استفاده کنید.
2. نگه داشتن
دکمه Pace Control را به آرامی بزنید تا توپ را نگه دارد.
3. سد كردن
دکمه دویدن را به آرامی بزنید تا هم توپ را کنترل کنید و هم اینکه توپ را از بازیکن حریف در امان نگه دارید.
• كنترل با تماس اولیه
1. مكان یابی
در حالی که توپ را دریافت می کنید ...
2. تماس اولیه
از دسته Trick Stick برروی دسته بازى استفاده کنید تا توپ را به محلی باز ببرید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.غلبه بر مدافع
هر چه شما بیشتر دسته Trick Stick برروی دسته بازى را نگه دارید ، توپ را به فاصله بیشتری جلو می اندازید.
• كنترل ضربه آزاد: layoff پیشرفته
1. بازیكن دوم
دکمه Pace Control را فشار دهید تا بازیکن دوم ظاهر شود
2. شوت بازیكن دوم
در حالی که دکمه Pace Control را نگه داشته اید، دکمه شوت را بزنید تا بازیکن دوم ضربه آزاد را بزند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.شوت جعلی
به صورت مرتب دکمهStep Over را به همراه دکمه شوت نگه دارید تا یک ضربه جعلی توسط بازیکن شما زده شود.
• كنترل مدافع: فریب دادن
1. مكان یابی
وقتی که در حالت تک به تک دفاع می کنید ...
2. فریب دادن
از دکمه Pace Control جهت ایستادن استفاده کنید
3. توپ را به دست آوردن
این ویژگی به بدست آوردن هرچه بهتر توپ و همچنین کنترل بهتر بازی کمک می کند.
• وانمود به شوت
1. مكان یابی
وقتی که در موقعیت تک به تک با دروازه بان هستید ...
2.شوت
به شوت خود قدرت ده ید ...
3. فریب دادن
سپس به سرعت دکمه پاس و یکی از جهات چهار گانه را بگیرید تا یک ضربه تقلبی بزنید.
• وانمود به پاس
1. مكان یابی
وقتی که در موقعیت تک به تک با دروازه بان هستید .
2. پاس
به یکی از دو نوع شوت یا سانتر، قدرت لازم را بدهید.
3. فریب دادن
منابع
• EA Sports FIFA 08 - Tips & Hints
مترجم
• محمدرضا رستگارمقدم
Masoud King
01-12-2007, 20:00
سلام
این برنامه ميتونه تغييرات فراواني رو در فيفاي شما ايجاد كند
اين برنامه شامل قسمت هاي زير ميباشد:
1) 08 ADBoard Deluxe:بااين برنامه ميتونيد تابلوهاي كنار زمين رو تغيير بدين(هم ميتونيد خودتوون با برنامه فتوشاپ درست كنيد هم با برنامه نقاشي ويندوز هم ميشه! ولي با فرمتBitmap)
2) 08 Boot Deluxe 2.0:تغييرات در پيغام هاي بازي مانند پيغام اخطار
3) 08 Ball Working 2.0 : تغييرات در توپ ها طبق الگو هاي خودش البته در اين قسمت۳۰ توپ جديد هم قرار دارد
4) 08 Background Maker 2.0 :اين قسمت طرفداران زيادي دارد با اين برنامه شما مي تونيد پشت صفحه جديد براي فيفاي خود درست كنيد البته چندتا پشت صفحه آماده هم دارد
5) 08 Cinematics Patch FINAL : مي تونيد استاديوم جديد بسازيد يا تغييراتي در آن اعمال كنيد......تركيبات جديدي هم براي تيم ها در اين قسمت وجود دارد
6) 08 Face Listing :ليست چهره ها
7) 08 FIFA FS Rebuilder
8) 08 Font Maker :با اين برنامه ميتونيد فونت جديد براي شماره ي بازيكنان بسازيد با شكل هاي مختلف
9) 08 Gloves Manager 2.0 :برنامه ساخت دستكش دروازه باني ۱۹ دستكش جديد هم در اين برنامه هست
10) 08 Indicator Importer 2.0 : برنامه ساخت تابلو دراين برنامه ۱۰تابلو جديد هم قرار دارد
11) 08 PNG Kit Working :اين برنامه هم طرفدارهاي زيادي داره برنامه ساخت لباس يا ايمپورت كردن لباس جديد
12) 08 Menu Maker 2.0 : اين برنامه همه كارست يا اين برنامه ميتوونيد منوها رو تغيير بدين.
ميني كيت يا ميني فيس بسازيد. تصوير مربي مورد علاقتون رو در منيجر قرار بدين.تصوير يك استاديوم را در فيفا قرار بدين و...............
13) 08 Net Working 2.0 :برنامه ساخت و ايمپورت توور دروازه و پرچم داور
14) 08 Popups Manager 2.0 :اين برنامه شامل تابلوهاي اعلام نتيجه ي معروف هست كه در بازي هاي جام هاي مختلف به نمايش در مياند
15) 08 Turf Maker 2.0 :اين برانامه ي ساخت چمن براي ۰۸ هستش در اين برنامه ۱۱ درس راجع به چگونگي چيدن جمن ها نيز ميباشد!!
16) 08 Sound Patch 2.0 :با اين برنامه مي تونيد افكت هاي مختلف رووي صداي فيفاتوون بذاريد
17) 08 Theme Patch :آخرين برنامه اي كه در mdse2است اسكين هاي مختلف براي فيفاست(قرمز.آبي.زرد.سبز.نار جي و......)
همه ي اين برنامه ها درmdse2ميباشند
دانلود:
منبع:fifamania.it
jak_1300
02-12-2007, 10:31
آموزش بازی 08
• كنترل ضربه آزاد: پایه
1. جهت
با استفاده از کلید های جهت می توانید مسیر اولیه ضربه را تنظیم نمایید
2. قدرت
جهت قدرت دادن به ضربه می توانید از کلیدهای شوت یا سانتر استفاده کنید.
3. چرخش توپ
در حالی که به ضربه آزاد قدرت می دهید و به سمت توپ حرکت می کنید از کلید های جهت می توانید به منظور زاویه دادن به توپ استفاده کنید.
• كنترل ضربه آزاد: layoff اولیه
1. تنظیم كردن:
از دکمه Pace Control جهت فراخوانی بازیکن دوم استفاده کنید.
2. Layoff:
در حالی که دکمه Pace Control را نگاه داشته اید، دکمه پاس را فشار دهید تا توپ به صورت دوضرب به بازیکن اول داده شود.
3. ضربه زدن:
این ویژگی به شما امکان کنترل بهتری را بر روی ضربه آزاد و زاویه آن می دهد.
• كنترل ضربه آزاد: هدف گیری چشم بسته
1. جهت:
از دکمه های جهت برای انتخاب مسیر اولیه ضربه آزاد استفاده کنید.
2. فریب دادن:
دسته سمت چپ دسته بازی را جهت قفل کردن دوربین فشار دهید. بعد از قفل شدن دوربین، از دکمه مذکور جهت تغییر مسیر ضربه آزاد خود استفاده کنید.
3. احساس تیرك
شما لرزش دسته را در هنگامی که به صورت مستقیم به سمت تیرک نشانه گرفته اید را احساس خواهید کرد. از این روش برای بهتر وفق دادن مسیر ضربه آزاد خود استفاده کنید.
• Trick Stick Controls: Lane Change
1. حركت به سمت مدافع
2. چرخش
دستهTrick Stick بروی دسته بازی را از سمت جلو به سمت چپ بچرخانید تا یک تغییر کوچک ایجاد شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. عبور از سد مدافع
• Trick Stick Controls: Feint
1. حركت به سمت مدافع
2. چپ – راست
دسته Trick Stick بروی دسته بازی را به سمت چپ و سپس به سمت راست حرکت دهید تا مدافع روبه روی خود را گول بزنید
3. عبور از سد مدافع
• Trick Stick Controls: 360
1. حركت به سمت مدافع
2. چرخش
دستهTrick Stick بروی دسته بازی را جهت چرخش از عقب به جلو حركت دهید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. عبور از سد مدافع
• كنترل پاس: دقت
1. اول نگاه كنید
از کلید های جهت به منظور رو کردن به بازیکن مورد نظر قبل از ارسال پاس استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. توپ را پاس دهید
اگر شما به سمت دریافت کننده توپ رو نکنید دقت و سرعت پاس از بین خواهد رفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. حركت به سمت توپ
اگر توپ به سمت شما نمی آمد، بازیکن خودتان را به سمت توپ به حرکت درآورید.
• شیوه جدید ارسال پاس: پاس دستی
در FIFA 08 ارسال دستی پاس در عمق و سانتر کردن دستی معرفی شده است. هر دو به یک صورت عمل می کنند، بدین ترتیب که با کلید های جهت هدف گیری کنید و قدرت پاس یا سانتر خودتان را با مدت زمانی که دست خود را روی دکمه مربوطه فشار می دهید تعیین کنید. مطمئن شوید که این کنترل ها قبل از استفاده در بازی واقعی برای شما ملکه شوند زیرا که هم می توانند بازی شما را بسازند و هم می توانند بازی شما را خراب کنند.
• Trick Stick: Standing
1. گول زدن
کلیدهای جهت را به سمت چپ و سپس به سمت راست حرکت دهید تا حریف روبه رویی خودتان را گول بزنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. برگرداندن توپ به سمت عقب
دو بار به صورت آهسته دسته سمت راست برروی دسته بازی را به سمت عقب حرکت دهید تا اینکه توپ را به سمت عقب ببرید
3. برگرداندن توپ به سمت عقب و تغییر جهت
دسته سمت راست برروی دسته بازی خود را ابتدا به سمت عقب و سپس به چپ فشار دهید تا توپ را به سمت عقب بیاورید و سپس حرکت کنید.
• Trick Stick: Sprinting
1. دویدن با حداكثر سرعت
هنگامی که با حداکثر سرعت با توپ حرکت می کنید ...
2. توپ را جلو بیاندازید
از دستهTrick Stick برروی دسته بازی برای انداختن توپ به سمت جلو استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. عبور از سد مدافع
این امکان، به شما این فرصت را می دهد تا سریعتر بدوید و یا حتی از سد مدافع رو به روی خود عبور کنید.
• روش جدید پرتاب اوت: پرتاب اوت طولی روش جدید
1. برروی گیرنده توپ قفل كنید
برای این منظور در هنگام پرتاب اوت، دکمه D را بزنید تا بر روی گیرنده توپ قفل کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. تعویض دریافت كننده
بعد از قفل کردن بر روی دریافت کننده، می توانید دریافت کننده توپ را با هر بازیکن دیگری که مایل باشید عوض کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. حریف خود را گول بزنید
دکمه S را فشار دهید تا توپ را برای دریافت کننده ای که بر روی آن قفل کرده اید بفرستید، این در حالی است که بازیکن حریف در تلاش برای گرفتن بازیکن highlight شده است.
• روش جدید پاس در عمق: پاس در عمق دستی
1. هدف خود را انتخاب كنید
بازیکن دریافت کننده مورد نظر خود را انتخاب کنید تا بتوانید برای او پاس در عمق را بفرستید. و بوسیله دسته سمت چپ برروی دسته بازی فضای مقابل او را نشانه بگیرید.
2. تصمیم در مورد قدرت توپ
دکمه پاس در عمق را زده و نگه دارید تا قدرت مورد نظرتان را به توپ بدهید
3. لذت و اتمام
دکمه پاس در عمق را رها کنید تا پاس ارسال شود.
• كنترل شوت
1. ضربه محكم
2. ضربه چیپ
دکمه Pace Control را در حالی که شوت می زنید نگه دارید تا ضربه شما به حالت چیپ زده شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. شوت ظریف و ماهرانه
دکمه Cancel/Dummy Move را در حالی که شوت می زنید نگه دارید تا ضربه ظریفتان را بزنید.
• كنترل دروازبان - جاگیری
1. كرنر / ضربه آزاد
در جریان ضربه کرنر، دسته سمت راست برروی دسته بازی را بزنید تا کنترل دروازه بان به دست شما بیفتد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. مكان دروازبان را انتخاب كنید
مکان دروازه بان را براساس حدسی که از محل فرود آمدن توپ می زنید تنظیم کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. بعد از ضربه
به کنترل کردن دروازه بان ادامه دهید و دکمه GK Charge را بزنید تا دروازه بان توپ را جمع کند.
• كنترل دروازبان
یک مهاجم در حال رخنه کردن به داخل دفاع است، مدافعین در حال تعقیب او هستند ولی هیچ کس قادر به متوقف کردن او نیست ... به جز دروازه بان. دروازه بان را با فشردن دکمه دسته سمت راست برروی دسته بازی انتخاب کنید و کنترل اوضاع را به دست بگیرید. با کلید های جهت می توانید دروازه بان را حرکت دهید.
• كنترل دروازبان – عملكرد خودكار دروازبان
از کنترل کردن دروازه بان می ترسید؟ نگران نباشید، اگر که شما دروازه بان را انتخاب کنید ولی هیچ دکمه ای را فشار ندهید دروازه بان به صورت خودکار توپ را جمع خواهد کرد. با گفتن این موضوع، ملکه شدن مدیریت زمان باعث می شود که شما بتوانید با اختلاف گل کمی بازی را به نفع خود تمام کنید.
• انتخاب بازیكن – دسته سمت راست برروی دسته بازی
حالا شما می توانید بهتر و راحت تر بازیکنی را که می خواهید کنترل کنید. وقتی که توپ در مالکیت شما نیست می توانید که با حرکت دادن دسته سمت راست برروی دسته بازی به سمت بازیکنی که می خواهید، او را انتخاب کنید. این ویژگی زمانی به کمک شما خواهد آمد که بازیکن حریف صاحب توپ است و شما در حال تعقیب او هستید، در این صورت می توانید با استفاده از این ویژگی بازیکن مقابل بازیکن حریف را انتخاب کرده و مانع حرکت بازیکن مهاجم شوید.
• كنترل دروازبان – break - Away
1. از دستش دادید
آیا تابه حال در نقش آخرین مدافع توپی را که به سمت شما می آمده است را از دست داده اید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. نمی توانید به او دست یابید؟
هیچ مدافعی به اندازه کافی سریع نمی باشد تا بتواند جلوی یک مهاجم را بگیرد؟
3. دروازبان شوید!
حالا، شما می توانید کنترل دروازه بان را با زدن دسته سمت راست برروی دسته بازی بر عهده بگیرید و در مصافی تک به تک با مهاجم دست و پنجه نرم کنید.
• كنترل دریبل پیشرفته
1. كنترل Pace
دکمه 8 را نگه دارید تا از خاصیت Pace Control استفاده کنید.
2. نگه داشتن
دکمه Pace Control را به آرامی بزنید تا توپ را نگه دارد.
3. سد كردن
دکمه دویدن را به آرامی بزنید تا هم توپ را کنترل کنید و هم اینکه توپ را از بازیکن حریف در امان نگه دارید.
• كنترل با تماس اولیه
1. مكان یابی
در حالی که توپ را دریافت می کنید ...
2. تماس اولیه
از دسته Trick Stick برروی دسته بازى استفاده کنید تا توپ را به محلی باز ببرید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.غلبه بر مدافع
هر چه شما بیشتر دسته Trick Stick برروی دسته بازى را نگه دارید ، توپ را به فاصله بیشتری جلو می اندازید.
• كنترل ضربه آزاد: layoff پیشرفته
1. بازیكن دوم
دکمه Pace Control را فشار دهید تا بازیکن دوم ظاهر شود
2. شوت بازیكن دوم
در حالی که دکمه Pace Control را نگه داشته اید، دکمه شوت را بزنید تا بازیکن دوم ضربه آزاد را بزند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.شوت جعلی
به صورت مرتب دکمهStep Over را به همراه دکمه شوت نگه دارید تا یک ضربه جعلی توسط بازیکن شما زده شود.
• كنترل مدافع: فریب دادن
1. مكان یابی
وقتی که در حالت تک به تک دفاع می کنید ...
2. فریب دادن
از دکمه Pace Control جهت ایستادن استفاده کنید
3. توپ را به دست آوردن
این ویژگی به بدست آوردن هرچه بهتر توپ و همچنین کنترل بهتر بازی کمک می کند.
• وانمود به شوت
1. مكان یابی
وقتی که در موقعیت تک به تک با دروازه بان هستید ...
2.شوت
به شوت خود قدرت ده ید ...
3. فریب دادن
• وانمود به پاس
1. مكان یابی
وقتی که در موقعیت تک به تک با دروازه بان هستید .
2. پاس
به یکی از دو نوع شوت یا سانتر، قدرت لازم را بدهید.
3. فریب دادن
منابع
• EA Sports FIFA 08 - Tips & Hints
مترجم
• محمدرضا رستگارمقدم
ميشه اينا رو كه گفتي رويه گيم پد توضيح بدي ميدوني كه دكمه هاي گيم پد 1،2،3،4 هستش و L1وL2 هستش
Masoud King
02-12-2007, 17:01
حرکات تهاجمی
حرکات کلی (به سمت ها) ... جهت گر (دسته) چپ
شوت ... 3
پاس ... 2
پاس بلند ... 1
پاس به تو (میانی) ... 4
دویدن ... نگه داشتن کلید R6
کنترل توپ، روی سر توپ زدن ... جهت گر (دسته) راست
تعدیل ... 9
حرکات تدافعی
حرکات کلی ... جهت گر (دسته) چپ
تکل ریز ... 3
تغییر و انتخاب بازیکن ... 2
تکل بلند ... 1
شارژ و جلو کشیدن دروازه بان ... نگه داشتن 4
دفاع بدون توپ ... نگه داشتن R8
دویدن ... نگه داشتن R6
مارک بازیکن ... نگه داشتن 3
شوت (ضربه) زدن
ضربه کوچک زدن ... 3
ضربه بلند (محکم) ... نگه داشتن 3
ضربه چیپ (Chip) ... نگه داشتن L5 و زدن 3
شوت ساختگی (فریبدهی) ... زدن 3 سپس L7
ضربه سر (هد) ... زدن 3 هنگامی که توپ روی هواست
ضربه قیچی ... 3 هنگامی که توپ در ارتفاع کم روی هواست
پاس دهی
پاس کوتاه... 2
پاس بلند (هوایی)... نگه داشتن 1
پاس به تو (میانی) ... 4
پاس به تو بلند ... نگه داشتن L5 زدن 4
پاس بلند از میانه ها (سانتر)... 1 (هنگامی که از کناره ها حمله می کنید)
پاس ساختگی ... 2 سپس L7
حرکت فریبنده دریافت هنگام پاس (جا گذاشتن توپ) ... L7 قبل از دریافت پاس
پاس با ضربه سر (کوتاه) ... 2 هنگامی توپ روی سر است
پاس با ضربه سر (بلند) ... 1 هنگامی توپ روی سر است
پاس با ضربه قیچی (کوتاه) ... 2 هنگامی توپ بین زمین و هواست
پاس با ضربه قیچی (بلند) ... 1 هنگامی توپ بین زمین و هواست
یک-دو ... L5 را هنگامی که پاس می دهید نگه دارید تا پاسدهنده خود را به جای مناسب برساند
به عقب برگشتن ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت مخالف حرکت
دریبل رو به جلو ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت
چرخش 360 درجه ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس چرخش 90 درجه به سمت موافق حرکت
دریبل و تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به سمت دلخواه
گول زدن و تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت، سپس تغییر مسیر به مسیر مخالف
دریبل زنی (هنگام دویدن)
تغییر مسیر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در در مسیر دلخواه
حرکت به نقطه ای دیگر ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق حرکت
حرکات فریبنده ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در مسیر دلخواه
شوت زنی فریبنده ... جهت گر راست همراه کلید نشانه گر در جهت موافق
ضربات ایستگاهی مستقیم
شوت ... نگه داشتن 3
پاس ... نگه داشتن 1
ارسال بلند ... نگه داشتن 1
صدا زدن بازیکنی دیگر جهت پاس دهی کوتاه ... R8
قدرت بیشتر / شوت کوتاه ... جهت گر چپ به سمت پایین
قدرت کمتر / شوت بلند ... جهت گر چپ به سمت بالا
کات (چرخش توپ) ... سمت چپ/راست جهت گر راست
هدف گیری ... سمت چپ/راست جهت گر چپ
شوت مستقیم قدرتی ... نگه داشتن L5 هنگام شوت
پاس ... نگه داشتن 2
ارسال بلند ... نگه داشتن 1
هدف گیری ... سمت چپ/راست جهت گر چپ
دروازه بان
شارژ (جلو کشیدن) ... 4
انداختن توپ جلوی پا ... 4
شوت بلند ... 3 یا 1
پرتاب با دست ... 2
Masoud King
05-12-2007, 15:01
مانكي دراگون 08 ورژن2[/SIZE]
مانكي دراگون يك برنامه همانند CM مي باشد كه هرساله براي سري بازي هاي فيفا عرضه مي شود اين برنامه توسط يك جوان خوش ذوق اهل هو چي مين ويتنام ساخته ميشود كه توانست خيلي زود خودشو تو اين عرصه جا بندازه در سالهاي گذشته برنامه به صورت تك تك عرضه مي شد اما از سال گذشته با تغييراتي در يك برنامه با نام Monkey Dragon Series عرضه شد هر ساله امكانات زيادي به اين برنامه اضافه مي شود. به طور كلي فرق اين برنامه با CM اين است كه Monkey Dragon مخصوص برنامه هاي جانبي فيفا يا در مجموع تغيير گرافيكي برنامه مي باشد (تغيير لوگو ، ميني كيت ، ميني فيس و...) ولي Creation Master مخصوص تغييرات تغييرات اصلي فيفا مي باشد(تغيير چهره ، استاديوم ، ساخت تيم يا ليگ و...) اگرچه MD 08 برخي از امكانات CM مانند ايمپورت لباس را در خود جاي داده است امكانات Monkey Dragon Series 2 Final Relased 08 را با هم مرور مي كنيم:
1) 08 ADBoard Deluxe:
+ وارد كردن/خارج كردن ادبوردها به بازي/از بازي
+ گالري (ذخيره ادبورد دلخواه)
+ وارد كردن تعداد زيادي ادبورد در يك لحظه به بازي
+ پشتيباني از اندازه هاي 256x64 و 512x128 براي وارد كردن ادبورد به بازي
2) 08 Boot Deluxe 2.0
+ ايمپورت كردن 60 كفش در يك لحظه
+ نمايش كد كفش بازيكنان
+ حذف پيام اخطار
3) 08 Ball Working 2.0
+ وارد كردن توپ به بازي
+ وجود 30 نمونه توپ در آرشيو اين برنامه
+ نمايش كد توپ تيم ها
4) 08 Background Maker 2.0
+ ساخت بك گراند براي فيفا 08
+ گالري (ذخيره بك گراند دلخواه)
5) 08 Cinematics Patch FINAL
+ شكل جديد سينمايي كردن فيفا 08
+ وجود استاديوم هاي جديد استمفورد بريج و اولدترافولد
+ افزايش و شكل هاي جديد خوشحال بازيكنان
6) 08 Face Listing
+ ليست كدهاي بازيكنان براي نمايش چهره
7) 08 FIFA FS Rebuilder
+ بازسازي فايل هاي تشكيل دهنده فيفا 08 (ورژن جديد)
8) 08 Font Maker
+ ساخت شماره هاي جديد براي لباس تيمها
9) 08 Gloves Manager 2.0
+ وارد كردن دستكش هاي دروازه باني به بازي
+ وجود 19 دستكش با كيفيت دروازه باني
10) 08 Indicator Importer 2.0
+ وارد كردن اعلام نتيجه جديد به بازي
+ وجود 10 نمونه اعلام نتيجه در برنامه
11) 08 PNG Kit Working
+ وارد كردن/خارج كردن لباس تيمها به بازي/از بازي
+ نمايش لباس به صورت سينمايي
+ پشتيباني از اندازه هاي 512x512 , 768x768 ,1024x1024
+ پشتيباني از لباس داور
12) 08 Menu Maker 2.0
+ ساخت لوگو ، ميني فيس ، ميني كيت ، بنر ، بك گراند استاديوم ، چهره مربي و ...
13) 08 Net Working 2.0
+ وارد كردن تور دروازه باني و پرچم خط نگهدار جديد
14) 08 Popups Manager 2.0
+ وارد کردن پوپ آپ های جدید به بازی
15) 08 Turf Maker 2.0
+ ساخت چمن
+ انتخاب انواع چمن
+ انتخاب خط راه راه چمن
+ آموزش ساخت چمن
+ اضافه شدن ۱۲ الگو
16) 08 Sound Patch 2.0
+ افزودن افکت های صدا به بازی
17) 08 Theme Patch
+ وجود پنج تم در برنامه برای وارد کردن به بازی
- قرمز
- آبی
- سبز
ـ بنفش
- نارنجی
عکس ها:
لینک دانلود:
منبع: fifamania.blogfa
Masoud King
05-12-2007, 15:13
و برنامه ای که در خواست کننده زیادی داشت برنامه Creation Master 08 كه البته به صورت نسخه بتا ولي خيلي زود عرضه شد اين برنامه همانطور كه مي دانيد بر روي سرور File Front قرار گرفته بود كه متاسفانه در ايران ----- بود اما به لطف FIFA4FANS و شخص سازنده پچهاي معروف اين سايت يعني FP23 با ايميلي سرور دوم دانلود اين برنامه را توسط ايميلي به علی آقا(یکی از پچساز های خوب ایران) اطلاع داد. براي نصب اين پچ حتما بايد برنامه net Framework بر روي سيستم شما نصب باشد. برنامه كريشن مستر 08 بتا كمتر از 4 مگابايت حجم دارد.(دانلود هر دو برنامه از لینک های زیر).
با تشكر از FP23 و FIFA4FANS
دانلود کریشن مستر08:
دانلود franework net :
آموزش دانلود:
پس از كليك بر روي لينك فوق بر روي دانلود كليك كرده ، پيامي مبني بر از كدام سرور مي خواهيد دانلود نماييد مي دهد كه شما بايد گزينه اول را انتخاب نماييد دانلود به طور اتوماتيك شروع خواهد
jak_1300
05-12-2007, 18:33
این برنامه اخری که گذاشتی Creation Master 08 چه کاری انجام میده ؟؟؟
Masoud King
05-12-2007, 18:54
یه فهرستس از باگهای موجود در fifa08 تو سایت fifplay دیدم که جالب بود .
اگه کسی هم باگ از پیدا کرد میتنبره اونجا بگه:
اینم فهرست باگها:
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Controls Setting
By: Ian Suckling
The right stick on controllers won’t work unless editing the devdata.dat file in my documents. I found the fix but most people won’t know how to do this so fixing it in a patch would be better. With the controls again. When you go into the settings and change things. After you’ve saved it and go back in it hasn’t changed. So you are stuck with the default settings. So you can’t take advantage of the new controls.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Goal Disconnect (Online)
By: Robert
Disconnect after scoring a goal appears sometimes in FIFA 08 Play Online. This bug was in FIFA 07 too.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Editing Kit Number
By: Tangsheng Zou
When you change the kit number of a player of a club, the kit number of his country also change to the same number (e.g. If you change Rooney’s kit number in Manchester United from 8 to 10, his England kit number will change from 9 to 10).
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / EA Sports Play Online
By: Juraj Slatina
1.In easo online match there is bug in easo which sets manual passes and manual crosses on for host and for player who connects to host sets it off. There is no opportunity to change this setting. That gives a huge disadvantage to one player.
2.In easo online match another bug in easo sets difficulty of goalkeepers to semi-pro and difficulty of players to world class even if both player are set difficulty to world class for both players and goalkeepers.And there is no chance to set it or change it in the way that both players and goalkeeper are set to worldclass difficulty
3.Auto switching issue: while playing easo online match host player has auto switching set to off and player that connects to host has the auto switching set to auto with no opportunity to change it.
The last bug is vibration feedback!!!!!!The gamepad with vibration function worked for fifa 07 correctly but for fifa 08 vibration function is not working. I don’t know a player with working vibration function in fifa 08 and believe there is a huge number that are disappointed with this bug.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Commentary
By: KonstantinKK4
When you take a shot from far out and it misses without the kepper touching the commentator says: “oh! What a great stop by the goalkeeper” or “Brilliant save from the goalkeeper!”.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Camera Flashes
By: MPrEdAtOr
Sometimes there are camera flashes on the field. It’s weird!!! Please check the shot at Youtube.com:
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Manager Mode
By: Kishore R
I believe there is a bug in manager mode. In the 4th season as a manager after 10 games, it wont work. I can play the 11th game, but after playing the match, the game closes abrubtly saying fifa has encountered a problem and need to close.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Commentator + Editing Player, and ….
By: joaopauloton
1. When I create a player, the commentator doesn’t say some names anymore, like Ronaldinho, Deco, & other. I have the brazilian versiion of FIFA.
2. When I make a substituition, some players lose their textures.
3. When I try to save a ten second replay, the game exit, with a error.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Ghost
By: Jimmy
Look at this
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید !!!
FIFA 08 Bug / Wii Version / Player Database
By: Daniel Hirons
For Manchester United the player Nani is invisible on the Wii version.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / False Reward
By: Tangsheng Zou
One time, when I got offside, I got a free kick instead of the opponent, and I duly shot into the empty goal.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / Free-kick Spot
By: Adolf Neumann
The freekick spots - especially near to penalty area - are placed incorrectly. For example, when you foul on a attacking player in a distance about 30m to goal, the freekick spot will be placed on another place, which is usually closer to goal.
FIFA 08 Bug / PC-DVD Version / AI Interrupt
By: KB85
An interruption with AI - CPU player stays inactive:
FIFA 08 Bug / PC-Demo / Handball
By: David Jones
The defender use his hand to block the ball. The ball also pass through the body of the defender - like ghost.
A video of this bug is available:
Masoud King
05-12-2007, 19:01
این برنامه اخری که گذاشتی Creation Master 08 چه کاری انجام میده ؟؟؟
08 Creation Master مخصوص تغييرات تغييرات اصلي فيفا هستش(تغيير چهره ، استاديوم ، ساخت تيم يا ليگ و...)
mahdi22ir
06-12-2007, 15:40
سلام دوستان من یه مشکل با یکی از دوستام دارم اونم اینه که
باهم بازی میکنیم اون هر شوتی که میزنه میره تو گل ولی واسه من
همش میخوره در و دیوار.
چه جوری باید شوت بزنم که دیگه یه در و دیوار نخوره؟
Masoud King
06-12-2007, 19:07
سلام دوستان من یه مشکل با یکی از دوستام دارم اونم اینه که
باهم بازی میکنیم اون هر شوتی که میزنه میره تو گل ولی واسه من
همش میخوره در و دیوار.
چه جوری باید شوت بزنم که دیگه یه در و دیوار نخوره؟
06-12-2007, 23:34
یادم رفت بگم 08 شرمنده:31:
Masoud King
07-12-2007, 13:03
یادم رفت بگم 08 شرمنده
در بازی های فیفا شم هر طرف رو که بگیرین بازیکن هون طرف شوت میکنه و تو این فیفا خیلی سخت شوت از راه دور گل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن در سختی دروازه بان رو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم یکمی تو ضیح درمورد شوت زدن:
• كنترل شوت
1. ضربه محكم
2. ضربه چیپ
دکمه Pace Control را در حالی که شوت می زنید نگه دارید تا ضربه شما به حالت چیپ زده شود.
3. شوت ظریف و ماهرانه
mahdi22ir
07-12-2007, 15:18
سختی که professional ولی میدونی اینا رو تقریبا میدونستم
ولی این رفیق ما از هر 3 تا شوت 2 تاش گل میشه؟
یا مثلا ضربه زمینی میزنه (نه اینجوری که D رو یه لحظه بزنه ها نه)
خلاصه اگه کمکم نکنین خیلی ضایع میشم چون نباید جولوش کم بیارم
Masoud King
07-12-2007, 22:46
\]چ تیم فوتبال پرسپولیس برای دو نسخه 07 و 08
امکانات پچ پرسپولیس فیفا 07:
- حضور تیم پرسپولیس به عنوان یک تیم جدید در لیگ برتر
- اضافه شدن لیگ برتر (Iran Professional League) به بازی
- وجود لباس خانه ، خارج از خانه و دروازه بانی پرسپولیس
- حضور 21 بازیکن در تیم پرسپولیس
- اضافه شدن لوگوی پرسپولیس
- اضافه شدن پرچم های پرسپولیس به بازی
- مینی فیس چهره های رودباریان ، نیکبخت ، نصرتی و بادامکی
- اضافه شدن چهره های واقعی رودباریان ، نیکبخت ، نصرتی و بادامکی به بازی
دانلود پچ پرسپولیس فیفا 07 با حجم حدود 3.5 مگابایت از لینک زیر :
امکانات پچ پرسپولیس فیفا 08 :
حضور تیم پرسپولیس به عنوان یک تیم جدید در لیگ برتر
- اضافه شدن لیگ برتر (Iran Professional League) به بازی
- وجود لباس خانه ، خارج از خانه و دروازه بانی پرسپولیس
- حضور 21 بازیکن در تیم پرسپولیس
- اضافه شدن پرچم های پرسپولیس به بازی
- تعمیر باگ پچ تیم ملی ایران نسخه 2
دانلود پچ پرسپولیس فیفا 08 با حجم حدود 7 مگابایت از لینک زیر :
توجه: پچ پرسپولیس 08 فقط بر روی نسخه 1 پچ های فیفا مانیا (تیم ملی ایران نسخه 2) نصب خواهد شد
چهره ها به طور مداوم آپدیت خواهد شد تا در نهایت 21 چهره واقعی پرسپولیس آماده شود
تذکر:در نصب این پچ نصب های به صورت اتوماتیک اجرا خواهند شد بنابراین در هنگام نصب به هیچ کلیدی دست نزنید
منبع : fifamania.blogfa
Masoud King
07-12-2007, 23:01
سختی که professional ولی میدونی اینا رو تقریبا میدونستم
ولی این رفیق ما از هر 3 تا شوت 2 تاش گل میشه؟
یا مثلا ضربه زمینی میزنه (نه اینجوری که D رو یه لحظه بزنه ها نه)
خلاصه اگه کمکم نکنین خیلی ضایع میشم چون نباید جولوش کم بیارم
09-12-2007, 22:29
سایت جدید German FIFA Online
سایت German FIFA Online ویرایش FIFA 08 با خصوصیات جدید در آدرسی جدید راه اندازی شد.
سایت GFO در واقع همان فیفا آنلاین آلمان است که جزو قدیمی ترین سایتهای فیفا و همچنین سایتهای اینترنتی در جهان بشمار می رود. این سایت از فعالترین سایتهای فیفا است.
سایت جدید، GFO در آدرس اینترنتی نو تحت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ارایه می شود.
از خصوصیات جدید FIFA Serie می توان به اخبار فوتبال واقعی و برگزاری لیگهای آنلاین در کشور آلمان اشاره کرد.
برای دسترسی به سایت آلمانی FIFA Serie به آدرس زیر مراجعه کنید:
لینکهای مربوطه
•
Masoud King
10-12-2007, 11:58
Next Generation Graphics Patch 08
این پچ از یکی قبلی خیلی کامل تر هستش و حجمشم 25Mb هستش.
تصاویر :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad2998
11-12-2007, 15:59
من يكي از طرفداران پر و پا قرص بازيهاي FIFA و بخصوص بخش MANAGER اون هستم. من الان با تيم ناپولي در سري آ بازي ميكنم و در جام حذفي و همچنين باشگاههاي اروپا تيمم بازي ميكنه. اما مورد بسيار عجيبي كه ديدم اين بود كه تيم من در يك روز هم در جام اروپا بازي داشت و هم در جام حذفي يعني در يك روز دو بازي و يا طبق برنامه دو بازي به فاصله يك روز از هم قرار داشتند . البته من اين مورد رو در نسخه هاي قبلي FIFA نديده بودم و هنوز هم باورم نميشه كه يك بازي در سال 2008 اين نقطه ضعف رو داشته باشه. در حالي كه همه سعي ميكنن بازيها رو هر چه بيشتر به دنياي واقعي نزديك كنند.
Masoud King
13-12-2007, 00:28
پچ تورنومنت يورو 2008
اين پچ تورنومنت يورو ۲۰۰۸ را به فيفا ۰۸ شما اضافه مي كند (با حجم كمتر از ۲۰۰ كليوبايت)
توجه: پچ فقط با استفاده از برنامه کریشن مستر ۰۸ايمپورت مي شود
آموزش نصب پچ :
برنامه کریشن مستر ۰۸ را اجرا نماييد به قسمت پچ برويد و بر روي لود كليك نماييد
پچ را از حالت فشرده خارج نماييد و فایل را از برنامه کریشن مستر لود نماييد و به قسمت فايل رفته و بر روي سیو كليك كنيد
دانلود پچ از لينك هاي زير
Masoud King
14-12-2007, 01:11
پچ ميني كيت هاي ليگ اتريش
پچ ميني كيت هاي ليگ اتريش آماده است اين پچ لباس هاي جديد تيم هاي ليگ اتريش را در قسمت منو به فيفاي شما اضافه خواهد كرد
حجم فايل : ۳.۲ مگابايت
دانلود:
سلام دوستان .
زياد وقت ندارم.
فقط اومدم بگم wcgzone فيفا08 رو اورده و شما با دانلود gameon ميتونيد آنلاين بازي كنيد
اگه سوالي بهم نامه بديد
soroosh2002
14-12-2007, 22:22
سلام .
کسانی که می خوان بازی سختی بیشتری داشته باشه ، باید یه سری از Challenge ها رو تمام کنند تا درجه سختی Legendary به وجود بیاید .
موفق باشید .
Masoud King
16-12-2007, 08:39
سلام دوستان .
زياد وقت ندارم.
فقط اومدم بگم wcgzone فيفا08 رو اورده و شما با دانلود gameon ميتونيد آنلاين بازي كنيد
اگه سوالي بهم نامه بديد
خوب از کجا دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Masoud King
16-12-2007, 08:53
پچ تیم استقلال تهران
امکانات پچ استقلال فیفا 08 :
حضور تیم استقلال به عنوان یک تیم جدید در لیگ برتر
- حضور ۲۳ بازیکن در تیم استقلال
- وجود لباس خانه ، خارج از خانه و دروازه بانی استقلال
- اضافه شدن پرچم های استقلال به بازی
- اضافه شدن پرچم های اسقلال به بازی
دانلود پچ استقلال تهران:
حجم فايل : ۵.۵ مگابايت
توجه: پچ استقلال 08 فقط بر روی نسخه ۲ پچ های فیفا مانیا (پچ پرسپولیس) نصب خواهد شد
چهره ها به طور مداوم آپدیت خواهد شد تا در نهایت 2۳ چهره واقعی استقلال آماده شود
تذکر:در نصب این پچ نصب های به صورت اتوماتیک اجرا خواهند شد بنابراین در هنگام نصب به هیچ کلیدی دست نزنید
Masoud King
16-12-2007, 09:02
پچ پرچم هاي سه بعدي
اين پچ پرچم هاي سه بعدي را بين تماشاگران اضافه مي كند اين پچ خوب سال گذشته هم براي فيفا ۰۷ عرضه شده بود براي دانلود اين پچ زيبا به لينك زير مراجعه نماييد.
دانلود از لينك زير:
jak_1300
18-12-2007, 08:39
این برنامه که گفتی رو از کجا دانلود کنیم ( کریشن مستر ۰۸)؟؟؟
jak_1300
18-12-2007, 09:08
2. ضربه چیپ
دکمه Pace Control را در حالی که شوت می زنید نگه دارید تا ضربه شما به حالت چیپ زده شود.
3. شوت ظریف و ماهرانه
این دوتا دکمه : (دکمه Cancel/Dummy Move ) و (دکمه Pace Control ) رو گیم پد چی میشه اسمشون من هر چی فکر میکنم نمیفهمم
من که اخر نفهمیدم با گیم چجوری باید این دکمه ها رو زد اه
Masoud King
18-12-2007, 10:30
این برنامه که گفتی رو از کجا دانلود کنیم ( کریشن مستر ۰۸)؟؟؟
چند صفحه که بری عقب می بینیش
2. ضربه چیپ
3. شوت ظریف و ماهرانه
این دوتا دکمه : (دکمه Cancel/Dummy Move ) و (دکمه Pace Control ) رو گیم پد چی میشه اسمشون من هر چی فکر میکنم نمیفهمم
برو توقسمت کنترل بازی بعد جای گیم پد اونجا میبینی ......
چون من خودم اصلا فیفا رو با گیم پد بازی نکردم!!!!!!!!!!!!!
jak_1300
18-12-2007, 10:51
رویه کیبورد با چه دکمه هایی میزنی اینا رو ؟
Masoud King
18-12-2007, 11:11
رویه کیبورد با چه دکمه هایی میزنی اینا رو ؟
چیپ رو با z و اون شوت ظریف رو با q
Masoud King
20-12-2007, 11:00
چهره های- A.Cole- E. Abidal- Deco Anderson آماده دریافت
دانلود پچ:
Masoud King
20-12-2007, 11:10
چهره ی فوق العاده ی زیبای رونالدینهو قابل دریافت
دانلود پچ:
Masoud King
20-12-2007, 11:14
پچ چهره ی گنزالز آماده دریافت
دانلود پچ:
پچ ادبوردهاي بوندسليگا 1 (ليگ 07-08) آماده دريافت مي باشد.
حجم فايل:۱.۴ مگابایت
دانلود:
پچ پیراهن جدید رئال مادرید آماده دريافت مي باشد
امكانات اين پچ:
-اضافه شدن لباس خانه رئال مادريد
-اضافه شدن لباس خارج از خانه رئال مادريد
- اضافه شدن لباس دروازه باني رئال مادريد
حجم فايل:۲.۸۵ مگابايت
دانلود:
Masoud King
20-12-2007, 11:17
شايد اكثر شما جام جهاني ۹۸ را به خاطر بياوريد سالي كه فرانسه با شكست تحقير آميز ۳ بر صفر برزيل را شكست داد اين پچ شايد خاطرات اين تيم قدرتمند رو در فيفا ۰۸ براي شما زنده كنه اما با بازيكناني جديد يا بهتر بگم بدون زيزو
حجم فايل:۲.۳ مگابايت
دانلود پچ از لينك زير:
Masoud King
20-12-2007, 21:47
پچ ميني فيس هاي بوندسليگا 1 آماده دريافت مي باشد اين پچ شامل ۴۲۶ چهره از ۱۸ تيم براي منوي فيفاي شما مي باشد
حجم فايل:۹.۹ مگابايت
دانلود از لينك هاي زير:
Masoud King
20-12-2007, 21:49
پچ چهره های بازیکنان منچستر داخل منو آماده دریافت مي باشد
حجم فايل:۲.۱ مگابايت
دانلود از لينك زير:
Masoud King
20-12-2007, 21:50
چهره های فینان ، نستا و فن پرسی اماده دريافت مي باشد
حجم فايل:۳۶۸ كيلوبايت
دانلود از لينك زير:
Masoud King
20-12-2007, 21:52
چهره های دکو ، آبيدال و اشلي كول آماده دریافت مي باشد.
حجم فايل:۳۰۷ كيلوبايت
دانلود از لينك زير:
Masoud King
22-12-2007, 00:20
لباس میلان آماده دریافت
دانلود پچ:
Masoud King
22-12-2007, 00:20
لباس رم آماده دریافت
دانلود پچ:
Masoud King
23-12-2007, 11:16
پچ چهره هاي تيم بايرن مونيخ تیم مورد علاقه ی من اماده دريافت مي باشد.
چهره هاي موجود در پچ:
آلتينتوپ
ينسن
كلوزه
پودولسكي
شوانشنايدر
اوليور كان
فيليپ لام
لوسيو
توني
ريبري
و شالادراف
دانلود:
Masoud King
23-12-2007, 12:53
چ پرچم هاي ليگ جزيره (انگليس) آماده دريافت مي باشد.
دانلود:
Masoud King
23-12-2007, 20:32
پچ چهره هاي پرسپوليس آماده دريافت مي باشد.
چهره هاي ساخته شده:
شيث رضايي
كريم باقري
عباس آقايي
محسن خليلي
فرزاد آشوبي
و عليرضا نيكبخت (آپديت)
دانلود پچ چهره هاي پرسپوليس:
حجم فايل:۱.۴ مگابايت
wcgzone.com
پايين سمت چپ gameon رو dl كنيد
همين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.