مشاهده نسخه کامل
: بالاخره گوشیمو خراب کردم. کمکم کنید.
Shadow of Destiny
25-09-2007, 23:03
بچه ها زدم دهن گوشیمو سرویس کردم..
معلوم نیست مشکل از این آموزشاست (البته نه آموزش این سایت) یا من یه کاری رو اشتباه انجام دادم.:41:
دقیقا مطابق آموزش تصویری این سایت پیش رفتم آخرشم فایل SHX رو با RSD Lite 2.4 فلش کردم. تا 4 در صد رفت قفل کرد و نوشت (failed) وقتی گوشی رو روشن کردم نوشت corrupt version دیدم بازم راهی هستش گفتم شاید بتونم بک آپ اصلیشو برگردونم. اینکارو کردم ولی ایندفعه رو 47 درصد قفل کرد. دیدم فقط آرم موتو رو نشون می ده و هی رستارت می کنه.. یادم اومد که از #، *، کلید خاموش روشن استفاده کنم. بازم تونستم بوت لودر رو راه بندازم. اینبار سعی کردم با Flash and Backup 3.0.6 فلش کنم. دیگه خدا بیامرزه... critical error 84 داد. می خواستم بدونم که امیدی وجود داره ؟ واقعا حالم گرفته شد... هنوزم نمی دونم که کجا رو اشتباه رفتم...:41::41::41::41:
کم مونده اشکم درآد. کسی تا حالا یه همچین مشکلی رو تجربه کرده ؟ تو رو خدا کمکم کنید.
beckham7
26-09-2007, 00:02
بچه زدم دهن گوشیمو سرویس کردم..
سلام من جوابتو ندارم فقط مي خواستم بگم اينقدر عجول نباش:46: من خودم هم مثل تو از باز كردن ودستكاري هيچي ترسي نداشتم چون هيچي خراب نكرده بودم همين گوشي روز اول كه گرفتم سريع واسه زبان عربي فلش كردم بدون اينكه سيم كارتو در بيارم نصف راه هم fail شد خدا رحم كرد مشكلي پيش نيومد من چوب عجول بودنم خوردم از اون روز به بعد واسه موبايل تا مطمن نشم دست به هيچيش نمي زنم اميدوارم سريعتر مشكلت حل بشه ولي ديگه عجله نكن
Shadow of Destiny
26-09-2007, 00:20
آره دیگه: haste makes waste
واسه دلداریت ممنونم دوست عزیز. تو هم که مثل منی.:46: می دونی چرا خیلی عجول شدم. لعنتی دیگه تو بووت لودر هم نمی رفت.
واقعا دست این moderator درد نکنه. (Citadel) فعلا که مشکل boot loader رو حل کرد. بچه ها یه چیز جدید بهتون بگم. البته داداش Citadel از سایت motox.info یادم دادش. اگه به هر نحوی نتونستین وارد boot loader بشین، باطری گوشی رو در بیارین و دگمه های # و * رو نگه دارین و همینطور که دگمه ها رو نگه داشتین باطری رو جا بزنین. من که خیلی حال کردم. دستش هم درد نکنه. ولی هنوز مشکلم حل نشده. منتظرم بازم. تا حالا از 3 تا سایت کمک خواستم ولی فعلا زوده نتیجه بگیرم. فورام که یاهو نیست.:31:
beckham جون دستت درد نکنه. حالا یه دونه از شوت های چرخشی تو بزن یه حالی بکنیم.:31:
ویرایش: راستی به این دقت نکردم.... "قبل از اینکه سیم کارت رو در بیاری" ؟ مگه باید سیم کارتو درآورد وقتی فلش می کنی ؟:18:
beckham7
26-09-2007, 00:36
بابا انرژي; تو با اين همه روحيه ديگه دلداري ميخواي چيكار
گفتم كه عجله نكن بذار دوستان ديگه خصوصا مسعود جان corvette عزيز رو ميگم بياد تاپيك ببينه مطننا مي تونه كمكت كنه خداييش من يكي كه هر وقت مشكلي داشتم هميشه كمكم كرده دستش درد نكنه
Shadow of Destiny
26-09-2007, 01:21
آره واقعا خیلی دوسش دارم.... تو این سایت تنها کسی بوده که بهم کمک کرده. البته قبل از اینکه از motospeed استفاده کنم خیلی باهاش مشورت کردم.
راستی نگفتی، قبل از اینکه فلش کنم لازمه که سیم کارت رو در بیارم ؟
Corvette
26-09-2007, 02:06
صبر کن ببینم چند جا سوال پرسیدی!! تاپیکم که زدی. مسلمه.بهتره سیم کارت و مموریت رو در بیاری.
پس الان بوت لودرت بالا میاد.؟؟ راه جالبی بود. نمیدونستم. راستی بزار یه ایراد ازت بگیرم. این ورژن RSD lite
که استفاده کردی خیلی پایینه عزیز.
Corvette
26-09-2007, 02:13
ببین رفیق خیلی وقتم کمه. RSD lite خیلی error میگیره.یعنی میشه بش گفت ناقصه.ولی خوب پر کاربرده.
منم از دستش شاکیم. اگر مانستر پکی داری با نرم افزاره motokup سعی کن رو گوشیت لودش کنی. در ضمن
ورژن بالاتره RSD lite استفاده کن.
Corvette
26-09-2007, 02:24
این RSD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم motokup. کار باش خیلی سادس.
فردا میام دوباره.شرمنده.میدونم تا فردا بیکار نمیشینی!!:20:
Corvette
26-09-2007, 02:26
راستی.بیشتر به نکاته تویه آموزشها دقت کن عزیز.موفق باشی تا فردا.
Shadow of Destiny
26-09-2007, 11:41
دمت گرم... آره فک کنم از ورژن پایینش بود.. قبل از این ازشون پرسیدم که از کدوم یکی استفاده کنم.. falsh and backup یا RSD Lite .. گفتن که RSD Lite بهتره. ولی نپرسیدن چه ورژنی دارم یا کدوم بهتره.:20:
راستی این لینکا رو از کجا میاری ؟ :31:? heaven above ما که هر چی گشتیم پیدا نشد. چون RSD Lite مجانی نیست. راستی مطمئن باش که دیگه عجله نمی کنم چون کار آقا شیطونه.:46:
مرسی.. منتظرم.
anti_girl
26-09-2007, 11:47
دوست عزیز منم همچین مشکلی داشتم وقتی دفعه اول سعی کردم گوشیمو فلش کنم
شما ویندوز رو کی عوض کردی ? pack 2 هست دیگه؟ در ضمن سرعت pc خیلی مهمه حتما pc باید از سطح متوسط به بالا باشه و فقط روی سیستم خودت امتحان نکن من با pc خودم نتونستم فلش کنم با pc پسر خالم فلش شد پس نگران نباش
Shadow of Destiny
26-09-2007, 12:43
ایول ضد-دختر عزیز. از بابت سرعت فک نکنم مشکلی باشه. CPU 2.8 Full Cache و GeForce 5500 FX 256 فک کنم کافی باشه. حالا یه سوال احمقانه ... از کجا می تونم بفهمم که ویندوزم سرویس پک 2 هستش.. باشه حرفتو گوش می کنم. ویندوزمو عوض می کنم ببینم چی می شه.
Corvette
26-09-2007, 14:05
راستی این لینکا رو از کجا میاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif? heaven above ما که هر چی گشتیم پیدا نشد.
سلام عزیز.خوب بگردی پیدا میکنی.امان از این عجله!! راستی بت تبریک میگم.زبانت خیلی قویه رفیق.برای
ترجمه ی بعضی لغاتت دست به دامنه دیکشنری میشم.:20:
CPU 2.8 Full Cache و GeForce 5500 FX 256 فک کنم کافی باشه
به تجربه اعتقاد دارم.ولی سیستمه خودم PIII هستش.ولی باش فلش هم زدم.
از کجا می تونم بفهمم که ویندوزم سرویس پک 2 هستش..
right click رویه my computer و گزینه ی properties از اونجا سربرگه General در قسمته system نوشته شده
ویندوزه شما service pack 2 هستش.
Shadow of Destiny
26-09-2007, 15:37
سلام عزیز.خوب بگردی پیدا میکنی.امان از این عجله!!
راستش من اول گوگل می کنم اگه پیدا نشد دست به دامن این و اون می شم. ولی واقعا این لینکا از بهشت برین میان. باور کن..
بچه ها شرمنده یخورده [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث]
راستی بت تبریک میگم.زبانت خیلی قویه رفیق.برای ترجمه ی بعضی لغاتت دست به دامنه دیکشنری میشم.:20:
اولش من کوچیکتم. ما کی باشیم داش.. خاک پاتیم...... راستش همه چیز از یه بازی معروف PS1 شروع شد... آره :31:Resident Evil
یه جند تا مرحلشو نمی تونستم برم دست به دامن دیکشنری شدم تا مرحله رو رد کنم. بعدش یه جورایی شیرین نشست و ...
>>>>>>>>>>>>دوست دارم اسم این بازی رو بذارم (بدی ابدی یا شرارت ماندگار). بعضی ها این بازی رو "اقامتگاه شیطانی" یا مثلا تو سینمای حرفه ای به نام "شیطان مقیم" می شناسن که هر دوش غلطه. البته "اقامتگاه شیطانی" بدک نیست ولی بازم معنی ش فرق می کنه.
اکه بخوام توضیح بدم اینجوری می شه: بدی، زشتی، پلیدی که تو کل دهکده مقیم شده. (این کاملا درسته چون خیلی تحقیق کردم کاملا مطمئنم)
بچه ها نظرتون چیه که تو قسمت بازی همین سایت یه نقد و بررسی در مورد ترجمه ی اسم بازی ها درست کنم. خودم خیلی چیزاست که توش موندم. شاید خیلی کسای دیگه بتونن کمک کنن.
مثلا تازه فهمیدم که Splinter Cell به معنی "سلول انفرادیه" :20:<<<<<<<<<<<<
دیگه از بحث اصلی کاملا پرت شدیم.. دوبل شرمنده :11:
بعد از اون ... شب تا صبح دنبال ترجمه ی بازی ها بودم (البته الان هم هستم بعد از گذشت چندین سال) >> بعدش دوبلشون>>> بعدش فیلم و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه. من بیشتر عمرمو خونه صرف یادگیری زبان تلف کردم ولی حیف که بابام تو دنیای خودش بود و رو من هیچ سرمایه گذاری نکرد :13: به جز خرج دانشگاه آزاد رو رشته ی مورد علاقه ی خودم.. آره "مترجمی زبان" و همچنین ندادن مجوز ماهواره از طرف نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران.:18: چون اینجایی که من زندگی می کنم، اینقدر ماشالا ماشالا espionage شون بالاست که فل فور جمت می کنن.. برا همین یه نمه تو Listening ضعیفم.. :8:
شرمنده که سرتونو درد آورم با این چرند و پرندیات. اینم یخورده از شرح و حال زندگی من.:46:
[خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث] [خارج از بحث]
right click رویه my computer و گزینه ی properties از اونجا سربرگه General در قسمته system نوشته شده ویندوزه شما service pack 2 هستش.
یکم دیگه مونده بود بره تو حلقم.. فقط یکم دیگه...
راستی اون ورژن 3.2 RSD Lite گوشیمو نمی شناسه... این دیگه واقعا عجیبا و غریبا...
Corvette
26-09-2007, 22:38
یکم دیگه مونده بود بره تو حلقم.. فقط یکم دیگه...
راستی اون ورژن 3.2 RSD Lite گوشیمو نمی شناسه... این دیگه واقعا عجیبا و غریبا...
جالبه.به هر حال بت تبریک میگم.
یعنی نگرفتی چی شد؟؟ پس اینو نگاه کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یعنی میخای بگی ورژنه قبلی.گوشیترو میشناخت اما این یکی نه. ببینم با چه درایوری گوشیتو به سیستم
شناسوندی عزیز؟؟!!
Shadow of Destiny
27-09-2007, 00:07
دمت گرم دیگه مسعود جان. یعنی اینقدر بوقیم ؟ :23:گفتم از بس ساده بود داشت می رفت تو حلقم.:31: یعنی اینو می خواستم بگه که در تمام مدت که که میرفتم تو device manager تمام این گزینه ها داشت می رفت تو چشم.. واقعا کور بودم که توجه نکردم...:13: گرفتی چی شد ؟؟؟:31:
ولی واقعا خیلی باحالی همه چیزو با عکس نشون می دی. بابا تو دیگه کی هستی..:happy:
اما یعنی میخای بگی ورژنه قبلی.گوشیترو میشناخت اما این یکی نه. ببینم با چه درایوری گوشیتو به سیستم شناسوندی عزیز؟؟!!
نگفتم عجیبا و غریبا ؟ :blink: مطمئنم همین الان که دارم اینا رو می نویسم، احساس می کنم که یه روح پلید :evil2:تو اتاقمه که می خواد همه چیزو بهم بزنه... رفتم گوگل کردم به دنبال RSD Lite 4.1 ... دیدم همشون رو یا باید رجیستر کنی یا پولکیه.. گفتم همینطوری یه بار دیگه امتحان کنم شاید جواب داد. به...:rolleye: نمی دونم چی بهت بگم>>> مرهبا ؟؟؟:7: دمت گرم ؟؟؟؟:10: عالی بود ؟؟؟ نمی دونم خودت انتخاب کن. کار کرد.:26: و من فرصت طلب از این فرصت استفاده کردم و 3 بار فلش کردم... یه بار با بک آپ اصلی دیدم جواب داد>> گفتم خب این CG15 بنده خدا که مشکلی نداشت. من فقط ویرایشش کردم. بار دوم با CG15 ادیت شده فلش کردم دیدم سرعت یه خورده بیشتر شد.. بار سوم سوء استفاده کردم و سرعتشو بیشتر کردم و الان دارم حالشو می برم ولی هنوز تو Navigate کردن یعنی چطوری بگم (گشت و گذار تو محیط مبایل):13: یکم سرعتش پایینه.. ولی بقیه ی موارد:
1. تایپ سریع (قبلا آدمو دق می آورد)
2. خاموش شدن سریع
3. بعد از روشن شدن عین میگ میره تو منو. (قبلا یه 5 ساعتی باید معطل می شدم)
4. پوشه ها خیلی سریع باز می شه.
5. می تونم به جرات بگم که انتخاب عکس ها تو حالت تمام صفحه خیلی سریع تر از حالت غیر تمام صفحه هستش.
6. و خیلی چیزای دیگه.
مسعود جان واقعا ازت ممنونم. اگه ورژن جدیدو نمی دادی شاید هیچوقت دلیلشو پیدا نمی کردم. نمی خوام به طور نوشتاری ازت تشکر کنم. می خوام بهم بگی که چی تو گوشیت نداری که بخوای داشته باشی. می رم برات پیدا می کنم. می دونم گوشیت v3i هستش.
راستی مشکل زوم نداری ؟ می شه زوم 50% رو به 250 و زوم 75% رو به 350% تغییر داد. تو این فورام گشتم ولی کسی نمی دونست. این مشکل تو v3i هستش البه نه فعلا برای بوت لودرهای 0A.52. لعنتی اینم شانس ما بود دیگه..
Corvette
27-09-2007, 00:22
سلام عزیز. خیلی خوشحالم که کارت ردیف شد. بابته تشکرهاتم ممنون. شرمنده به خدا فکر کردم اون مورد
رو متوجه نشدی!!
راستی من گوشیم v3x عزیز.همین الان که دارم پست میدم در حاله فلش هست. یه مانستر پکه جدیده
تعریفش رو زیاد شنیدم تا ببینیم. پس راضی شدی دیگه.
مشکله زون رویه عکسم دارن .اما راه حله کارآمدی واسش نیومده. تا الان البته. راستی با موتو اسپید چه
کردی؟؟
یه توضیح بده ببینم از چه راهی مشکله سرعتت رو حل کردی؟؟ البته اگر حوصله داشتی.
Shadow of Destiny
27-09-2007, 03:08
سلام.. لعنتی کلی مطلب نوشتم همش پاک شد. مشکل زوم v3i حل شده. الان 4 ماه هم می گذره.
disclaimer: ندونسته دست به هیچ کاری نزنید. من دیگه حوصله ی ترجمشو ندارم. با شما نیستم مسعود جان...
مشکل سرعت هم گذاشتمش رو گزینه ی fast و یه سری راهنمایی از جناب Supshow :
Shadow of Destiny
27-09-2007, 03:09
راستی اشتباهی تایپ کردم. منظورم این بود که من می دونستم گوشیت v3x هستش. شرمنده.
anti_girl
27-09-2007, 09:36
.همین الان که دارم پست میدم در حاله فلش هست. یه مانستر پکه جدیده
.
منم از این مانستر پک ها میخوام:31:
anti_girl
27-09-2007, 09:39
.همین الان که دارم پست میدم در حاله فلش هست. یه مانستر پکه جدیده
.
Corvette
27-09-2007, 22:19
سلام.. لعنتی کلی مطلب نوشتم همش پاک شد. مشکل زوم v3i حل شده. الان 4 ماه هم می گذره.
disclaimer: ندونسته دست به هیچ کاری نزنید. من دیگه حوصله ی ترجمشو ندارم. با شما نیستم مسعود جان...
مشکل سرعت هم گذاشتمش رو گزینه ی fast و یه سری راهنمایی از جناب Supshow :
خوب که اینطور ممنون. یعنی شما الان با زوم مشکلی نداری؟؟
Corvette
27-09-2007, 22:33
ما در خدمتیم.
anti_girl عزیز. فقط یه لطفی کن ورژنه بوت لودرت بگو. چون اینی که من ریختم و راضیم هستم فقط مخصوصه
6.8.1. و 6.8.2 هست. شما بگو تا اگر بدرتون خورد من برتون بزارم .
anti_girl
28-09-2007, 11:18
ورژن بوت لودرم 6,8,2 هست عزیز جان
Corvette
28-09-2007, 14:45
ورژن بوت لودرم 6,8,2 هست عزیز جان
خوب پس بت تبریک میگم. این مانستر پک عالی. الان جزوه بهترین ها تو سایته modmymoto هستش.
بفرما اینم
اگر عضو نیستی از اینا استفاده کن.
corvette
12345
بهتره توضیحاته سازندش هم بخونی.
یادت باشه حتما با MotoKup فلشش بزنی. اینم برنامش
فقط فکر کنم پکه فارسی روش نصب نشه. هنوز تست نکردم. موفق باشی.
anti_girl
28-09-2007, 14:52
مرسی چطوری باید جبران کنم
Corvette
28-09-2007, 14:58
مرسی چطوری باید جبران کنم
تشکر کافیه . قابلترو نداشت.:46:
Shadow of Destiny
28-09-2007, 23:49
خوب که اینطور ممنون. یعنی شما الان با زوم مشکلی نداری؟؟
سلام..
حالا نمی دونم واسه برطرف کردن مشکل زوم حتما نیازه که RSA رو برداشت یه نه.. قراره که ازشون بپرسم. اگه اینطور باشه، نمی شه RSA بوت لودر های 0A.52 رو حذف کردن. این یعنی رو گوشی بنده فعلا جواب نمی ده.. فعلا فقط مال اونایی که 0A.30 دارن... بازم مطمئن نیستم .. بذارین سوال کنم.. نتیجشو حتما می گم..:46:
راستی یه سوال... چرا شناسایی و نصب درایورها یه جورایی گیج می زنن. گاهی اوقات گوشی رو می شناسه و گاهی اوقات قاط می زنه... سی دی راه اندازشو بهم ندادن ولی با نرم افزار های جانی گوشیمو به پی سی می شناسوندم. هر چقدر p2k رو تو sys32 کپی می کنم جواب نمی ده.. چیکار کنم ؟؟/
Corvette
29-09-2007, 00:25
سلام..
حالا نمی دونم واسه برطرف کردن مشکل زوم حتما نیازه که RSA رو برداشت یه نه.. قراره که ازشون بپرسم. اگه اینطور باشه، نمی شه RSA بوت لودر های 0A.52 رو حذف کردن. این یعنی رو گوشی بنده فعلا جواب نمی ده.. فعلا فقط مال اونایی که 0A.30 دارن... بازم مطمئن نیستم .. بذارین سوال کنم.. نتیجشو حتما می گم..:46:
راستی یه سوال... چرا شناسایی و نصب درایورها یه جورایی گیج می زنن. گاهی اوقات گوشی رو می شناسه و گاهی اوقات قاط می زنه... سی دی راه اندازشو بهم ندادن ولی با نرم افزار های جانی گوشیمو به پی سی می شناسوندم. هر چقدر p2k رو تو sys32 کپی می کنم جواب نمی ده.. چیکار کنم ؟؟/
سلام.
که اینطور اگر فرصت کردی در مورده v3x هم یه اطلاعاتی در این ضمینه بگیری ممنون میشم استاد :20:.
خوب پس راه حله کارآمدی واسش پیدا نشده هنوز!
راستش بت بگم در این مورد موتو یکم مشکل ساز هست. اما اگر یکبار به طوره کامل این پروسه رو طی کنی
دیگه مشکلی نباید در میان باشه. اما توجه داشته باش که در cdکه شما دریافتش نکردین درایوری نیست که باش
بشه گوشیرو رو دستکاری کرد.فقط میشه به حافظه ها دسترسی داشت. درایوره p2k از کاملترین
درایورهاست. نمیدونم تا کجا پیش رفتی. اما یه نگاه به اینجا بنداز(پست 20)
بعد بگو ببینم آیا وقتی گوشیترو رو حالته data
به سیستم وصل میکنی این گزینه هارو داری!!؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shadow of Destiny
29-09-2007, 00:32
همین الان تایید شد... Zoom بوت لودر های 0A.52 رو نمی شه ارتقا داد به خاطر دلایلی که عرض کردم.. فقط بوت لودر های 0A.52.. که اول باید RSA رو بردارن از تو گوشی که تقریبا کار سختیه. اینک لینک آموزشش:
ویرایش: نمی دونستم که v3x هم مشکل زوم داره.. همین الان رفتم دنبالش... فعلاااااااااااااااااا..
Shadow of Destiny
29-09-2007, 00:34
در مورد درایور .. راستش قبلا اینا می اومد .. الان تو قسمت modem فعال می شه. می گم که قر و قاط داره اساسی..
Shadow of Destiny
29-09-2007, 00:46
فک کنم وقتشه که یه عنوان دیگه بزنم ... قرو قاطی شد همه چیز...
مسعود جان یه سرچ کوچولو زدم.. خیلی سخت گیر میاد باید سر فرصت بگردم .. الان باید بزنم تو خواب.. فردا ایشا...
فقط فهمیدم که با نرم افزار XploreME اینکارو می کنن.
Corvette
29-09-2007, 00:47
در مورد درایور .. راستش قبلا اینا می اومد .. الان تو قسمت modem فعال می شه. می گم که قر و قاط داره اساسی..
ook. پس مشکل داره درایورت. شک نکن. باید همشو پاک کنی از اول فقط درایوره p2k رو نصب کنی. اون
پستی رو که بت گفتم مطالعه کن کمکت میکنه. تا ببینبم....
Corvette
29-09-2007, 00:51
همین الان تایید شد... Zoom بوت لودر های 0A.52 رو نمی شه ارتقا داد به خاطر دلایلی که عرض کردم.. فقط بوت لودر های 0A.52.. که اول باید RSA رو بردارن از تو گوشی که تقریبا کار سختیه. اینک لینک آموزشش:
ویرایش: نمی دونستم که v3x هم مشکل زوم داره.. همین الان رفتم دنبالش... فعلاااااااااااااااااا..
بله داره . تشکر عزیز. این آموزشی که گذاشتی زیادی پیچیدس:24: . باید 10 بار دقیق بخونمش تا بفهمم چی
به چیه. خدا رو شکر v3i ندارم:20: که مجبور به این کار بشم.
البته در v3x یکمی این مشکل حل شده با یه نرم افزار. اما نه بطوره کامل!
Shadow of Destiny
04-10-2007, 02:05
سلام... یه چند وقت کامپیوترم خراب شده بود، داشتم باهاش ور می رفتم که بالاخره درستش کردم. امااااااااااااا....
هورااااااااا.... بالاخره موفق شدم. این بار دیگه کاملا گوشیمو نابود کردم. من به خیال خودم فکر می کردم که فلش کردن مثل عوض کردن ویندوز می مونه.. نگو کاملا در اشتباه محض بودم... البته امکانات خوبی رو به گوشی اضافه کرده بودم اما نمی دونم چرا دوباره مثل قبل همون ارور رو موقع فلش کردن داد. اینبار دیگه کاملا فرق می کرد. اروری که دریافت کردم critical error DE AD بودش که گفته شده تا حالا کسی نتونسته ازش رد شه.. حالا این ارور چیکار می کنه.....
به محض اینکه باطری رو وصل کنی می ره رو همین پیغام و فقط به شرط اینکه باطری رو درآری گوشی خاموش می شه و تو بوت لودر هم نمی ره. الان در به در دنبال این و اون بلکه راهی پیدا شه.... اینم سزای آدمایی که با کله میرن جلو..:8:
گفتم شماها هم که فلش زیاد می کنین (البته خدا نکنه) به این مشکل برخورده باشین. یکیشون می گفت که اگه گوشی گارانتی داشته باشه می شه داد تعمیرش کرد.. یکی یه لطفی می کنه یه آمار بگیره که می شه درستش کرد یا نه ؟
ممنون.
خیلی خرم..:19:
Shadow of Destiny
04-10-2007, 02:49
تا اونجاییکه فهمیدم مثل اینکه تراشه فلشش از بین رفته و باید عوضش کرد.. کسی می دونه جایی تو تهران هست که بشه اینکارو کرد یا نه ؟ بدجوری حالم گرفتس..
می گن تست پوینت (test point) هم جواب نمی ده. عجب ارور سریشیه ها..
anti_girl
04-10-2007, 11:34
سلام... یه چند وقت کامپیوترم خراب شده بود، داشتم باهاش ور می رفتم که بالاخره درستش کردم. امااااااااااااا....
هورااااااااا.... بالاخره موفق شدم. این بار دیگه کاملا گوشیمو نابود کردم. من به خیال خودم فکر می کردم که فلش کردن مثل عوض کردن ویندوز می مونه.. نگو کاملا در اشتباه محض بودم... البته امکانات خوبی رو به گوشی اضافه کرده بودم اما نمی دونم چرا دوباره مثل قبل همون ارور رو موقع فلش کردن داد. اینبار دیگه کاملا فرق می کرد. اروری که دریافت کردم critical error DE AD بودش که گفته شده تا حالا کسی نتونسته ازش رد شه.. حالا این ارور چیکار می کنه.....
به محض اینکه باطری رو وصل کنی می ره رو همین پیغام و فقط به شرط اینکه باطری رو درآری گوشی خاموش می شه و تو بوت لودر هم نمی ره. الان در به در دنبال این و اون بلکه راهی پیدا شه.... اینم سزای آدمایی که با کله میرن جلو..:8:
گفتم شماها هم که فلش زیاد می کنین (البته خدا نکنه) به این مشکل برخورده باشین. یکیشون می گفت که اگه گوشی گارانتی داشته باشه می شه داد تعمیرش کرد.. یکی یه لطفی می کنه یه آمار بگیره که می شه درستش کرد یا نه ؟
ممنون.
خیلی خرم..:19:
اخی پس دیگه کاملا خرابش کردی خیلی ناراحت شدم:41: انشالا زودتر درست بشه
Shadow of Destiny
04-10-2007, 13:38
مرسی... ولی از مدیر انجمن بخواین که این مورد رو به اصطلاح sticky کنه. (نمی دونم بهش چی می گن. همون عنوان هایی که در قسمت بالای هر فورام برچسب می شه.)
نمی دونستم که فلش کردن می تونه خطرناک باشه.. فلش کردن می تونه با گذشت زمان چیپست فلش رو ضعیف کنه و در نتیجه ..... پس بچه ها مواظب باشین کار دست خودتون ندین..
Shadow of Destiny
04-10-2007, 13:53
راستی بچه ها کسی در مورد PCB BOARDS چیزی شنیده. مثل اینکه بردشو فروشی دارن البته نمی دونم که تو تهران هم هستش یا نه ولی یه نگاه به این بندازین. قیمتش حدود 20 تومنه.
Shadow of Destiny
04-10-2007, 13:54
راستی بچه ها کسی در مورد PCB BOARDS چیزی شنیده. مثل اینکه بردشو فروشی دارن البته نمی دونم که تو تهران هم هستش یا نه ولی یه نگاه به این بندازین. قیمتش حدود 20 تومنه.
Shadow of Destiny
04-10-2007, 19:02
فعلا دادم گوشیمو درست کنن. امیدوارم که درست شه.. فعلا..
anti_girl
04-10-2007, 22:45
دوست عزیز امیدوارم که گوشیت زودتر درست بشه .شما مگه با فلش کردن گوشی رو خراب کردی؟ یعنی مگه چند بار این کارو کردی که گوشیت به این روز افتاد
beckham7
05-10-2007, 01:21
ای بابا مگه نگفتم عجله نکن من هم مثل تو عجولم ولی یه فرق عجول بودن من با تو اینکه اگه بخاطر عجله ضرر کنم تا مرز انفجار میرم :32:
ولی خوشم میاد تو ماشالا خیلی بیخیالی خوشبهحالت
به قول خودت
i m verysorry about this problem and Hopeful you luck
Shadow of Destiny
08-10-2007, 18:26
خب همین الان مثلا از "تعمیرات حرفه ای مبایل" برگشتم و اعصابم خورده...
یک مشت آدم رذل یه کلبه واسه خودشون کرایه کردن و اسمشو گذاشتن "تعمیرات حرفه ای مبایل" .
واقعا که چیزی سرشون در نمی رفت. چهار پنج روز گوشیمو نگه داشتن آخرشم گفتن که باید برد عوض شه ..قابلی نداره 40 تومن. گفتم شما ایراد گوشی رو ندونسته 40 تومن واسه چی ؟ تازه برد تازشم 26 دلار بیشتر نیستش چطور شما یه برد کهنه داری وصل می کنی حالا با دستمزدتم روش.. اونوقت 40 تومن ؟ مسخره ست..
گفتم بابا من می دونم مشکلش از کجاست . بالاخره شما هرچی باشه که دیگه از خارجی ها که بیشتر نمی دونی که.. بهم گفتن که اشکالش از آی سی فلاشه.. فقط همینو عوض کن.
به هر حال هزار تا ماجرای دیگه که سرتونو درد نیارم بهتره.
رفتم یه جا دیگه تا لب تر کردم طرف گفت که باید فلش شه.. مثل اینکه مرض فلش گرفتنا!!
یکی دیگه هم می گفت که فقط باید سریالشو وارد کرد که تو جمهوری اینکارو می کنن و 15 تومن هم بیشتر نمی گیرن.
یه جا دیگه هم گفت که ما اصلا موتورولا قبول نمی کنیم.. فقط باید بره تهران..
عجیبه ها.. سوالی که توش موندم اینه که تا حالا یه همچین پیغام خطایی واسه کسی پیش نیومده ؟ (البته بلا به دور)
Critical Error DE AD
-----------------------
ضد دختر جان مرسی به خاطر دلداریت... شاید حدود یه 2000 باری فلش کردم. این پیغام هم اینو ثابت می کنه.
Dead یعنی فاتحه ش خونده شد.:32:
beckham جان تقصیر شما هم هست دیگه. گفتم این توپ لعنتی رو خوب سانتش کن. بد فرستادی دیگه..
نمی دونم تو این اوج نگرانی چطور دارم شوخی هم می کنم..:9:
Shadow of Destiny
08-10-2007, 22:02
راستی بچه ها. بهم گفتن که باید برد PCB ش عوض شه. یکی یه لطفی در حق ما می کنه ببینه که PCB برد v3i هستش یا نه. قیمتش هم 26 دلاره. خوش به حالتون که تو تهرانید. دارین حال میکنین واسه خودتونا...
Shadow of Destiny
08-10-2007, 22:03
راستی بچه ها. بهم گفتن که باید برد PCB ش عوض شه. یکی یه لطفی در حق ما می کنه ببینه که PCB برد v3i هستش یا نه. قیمتش هم 26 دلاره. خوش به حالتون که تو تهرانید. دارین حال میکنین واسه خودتونا...
:42:PLEASE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
anti_girl
09-10-2007, 14:33
خب همین الان مثلا از "تعمیرات حرفه ای مبایل" برگشتم و اعصابم خورده...
یک مشت آدم رذل یه کلبه واسه خودشون کرایه کردن و اسمشو گذاشتن "تعمیرات حرفه ای مبایل" .
واقعا که چیزی سرشون در نمی رفت. چهار پنج روز گوشیمو نگه داشتن آخرشم گفتن که باید برد عوض شه ..قابلی نداره 40 تومن. گفتم شما ایراد گوشی رو ندونسته 40 تومن واسه چی ؟ تازه برد تازشم 26 دلار بیشتر نیستش چطور شما یه برد کهنه داری وصل می کنی حالا با دستمزدتم روش.. اونوقت 40 تومن ؟ مسخره ست..
گفتم بابا من می دونم مشکلش از کجاست . بالاخره شما هرچی باشه که دیگه از خارجی ها که بیشتر نمی دونی که.. بهم گفتن که اشکالش از آی سی فلاشه.. فقط همینو عوض کن.
به هر حال هزار تا ماجرای دیگه که سرتونو درد نیارم بهتره.
رفتم یه جا دیگه تا لب تر کردم طرف گفت که باید فلش شه.. مثل اینکه مرض فلش گرفتنا!!
یکی دیگه هم می گفت که فقط باید سریالشو وارد کرد که تو جمهوری اینکارو می کنن و 15 تومن هم بیشتر نمی گیرن.
یه جا دیگه هم گفت که ما اصلا موتورولا قبول نمی کنیم.. فقط باید بره تهران..
عجیبه ها.. سوالی که توش موندم اینه که تا حالا یه همچین پیغام خطایی واسه کسی پیش نیومده ؟ (البته بلا به دور)
Critical Error DE AD
-----------------------
ضد دختر جان مرسی به خاطر دلداریت... شاید حدود یه 2000 باری فلش کردم. این پیغام هم اینو ثابت می کنه.
Dead یعنی فاتحه ش خونده شد.:32:
beckham جان تقصیر شما هم هست دیگه. گفتم این توپ لعنتی رو خوب سانتش کن. بد فرستادی دیگه..
نمی دونم تو این اوج نگرانی چطور دارم شوخی هم می کنم..:9:
عجب ها واقعا اینا هم مسخرشو در اوردن اسمه خودشونن گذاشتن تعمیرات حرفهای موبایل:19:
امید وارم که گوشیت زود درست بشه:40:
Shadow of Destiny
09-10-2007, 20:34
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.