مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار برای موبایل های چینی دوسیم کارته می خوام
ساسان6020
20-09-2007, 23:16
با سلام
یک گوشی جدید دوسیم کارته چینی خریدم .ولی هیچ برنامه ای روش نصب نمی شه یعنی اصلا سی دی چیزی
نداره . دوستان هر کدوم اطلاعاتی دارند ممنون می شم راهنمایی کنند. نه جاوا اجرا می کنه نه سیمبین.
باتشکر
منم دارم ولی دوماهه دارم دنبال یه PC Suite میگردم.
پیدا کردیم بهم بگیم، باشه؟
مرسی
با سلام
یک گوشی جدید دوسیم کارته چینی خریدم .ولی هیچ برنامه ای روش نصب نمی شه یعنی اصلا سی دی چیزی
نداره . دوستان هر کدوم اطلاعاتی دارند ممنون می شم راهنمایی کنند. نه جاوا اجرا می کنه نه سیمبین.
باتشکر
عزیز جان به این ادرس برو و فعلا درایور Pc Camera راتو دانلود و راه اندازی کن تا به امید خدا یه کسی هم پیدا بشه Pc Suite بهمون معرفی کنه. من که واقعا از این گوشیه حالم بهم خورده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NINTENDO_DS
29-06-2008, 14:14
دوستان گوشی های چینی سیستم عامل ندارن و حتی جاوا رو هم ساپورت نمی کنن بنابر این به دنبال برنامه یا بازی برای این گوشی ها نباشید
NINTENDO_DS
29-06-2008, 14:15
این گوشی ها فقط به عنوان mass memory میشه ازشون استفاده کرد یا عکس گرفت یا تلویزیون دید نه چیز دیگر
بله . اما یه سری جدید از این گوشی ها فکر کنم بازی های میکرو(دقیقا نمی دونم میکرو بود یا نه) با پسوند Nes رو ساپورت می کنن.
NINTENDO_DS
05-07-2008, 11:05
که اونم ممکنه بعد از یک مدت به علت کیفیت بد این گوشی ها بهشون صدمه بزنه
smhabibi
13-07-2008, 17:57
کسی برنامه برای موبایل های طرح ایفون- کپی چینی چیزی دارد؟
smhabibi عزیز،منم دارم دنبال نرم افزار،حالا هرچی شده واسه گوشی طرح آیفون چینیم میگردم.چیزی پیدا کردی تاحالا؟یه خبر هم به ما بده رفیق
wahid2222
21-05-2011, 12:06
marg bar chin
سلام چندتا از بازیهای گوشی های چینی رو براتون گذاشتم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وافعا که 4700 نفر اومدن اینجا حداقل 4000 نفرشون دانلود کردن یک تشکر خشک و خالی هم....:19:
khalilskyline
24-08-2011, 23:15
این سونامی باید در چین اتفاق می افتاد نه تو ژاپن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.