مشاهده نسخه کامل
: میخوام پی اچ پی بی بی رو فارسی کنم ولی...
delta-pt
20-09-2007, 20:36
سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
||SIAVASH||
20-09-2007, 20:59
شما باید از سایت Phpbb فارسی زبان فارسیش رو بگیری خوب!!
J A V I D
20-09-2007, 22:56
سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
شما كه اونجا گفتيد نمي خوايد فارسي ش كنيد ما كه سر از كار شما در نياورديم ! زبان فارسي ش تو اينترنت هست دانلود كنيد بريزيدش تو پوشه Language بعد زبان فارسي هم بهش اضافه مي شه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
delta-pt
22-09-2007, 17:35
لطفآ بگید از کجا دانلود کنم زبان فارسی رو تو سایت پی اچ پی بی بی نیست
J A V I D
22-09-2007, 18:38
فارسي ساز آخرين نسخه يعني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط قالبتون رو خودتون بايد راست به چپ كنيد !
delta-pt
23-09-2007, 17:11
سلام بلد نیستم از چپ به راست کنم چطوری؟
||SIAVASH||
23-09-2007, 19:51
والا برای فارسی که از راست به چپ میکنن نه از چپ به راست !!
ولی از راست به چپ با
چپ به راست
کلا ltr مخفف left to right هست و rtl مخفف right to left
J A V I D
23-09-2007, 20:21
در تكميل صحبت هاي سياوش جان شما تو فايل overall_header.tpl كه تو قسمت تمپليت هاي برنامه وجود داره رو با يه برنامه ويرايش گر باز مي كنيد اين خط رو توش پيدا كنيد
و جاش
جايگزين كنيد براي قالب مديريت نيز بايد تو فايل page_header.tpl همين تغييرات رو انجام بديد براي راست به چپ كردن جداول هم تو تمام فايل هاي قالب بايد تمام خطوط كه توشون از كلمه
استفاده شده رو پيدا كنيد و جلو اون
اضافه كنيد در ضمن بايد تمام
رو به
تغيير بديد و تمام
به
تغيير بديد البته اين مورد آخر زياد لزومي نداره ! ولي بهتره اين كار رو انجام بديد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
delta-pt
24-09-2007, 12:05
میشه بگید با چه برنامه ی ویرایشگری
J A V I D
24-09-2007, 16:47
برنامه ويراش گر زياده مي تونيد از خود نوت پد ويندوز هم استفاده كنيد من خودم با دريم ور كار مي كنم ! برنامه EmEditor هم برنامه جالبيه !
mi.graphist
01-10-2007, 20:48
در تكميل صحبت هاي سياوش جان شما تو فايل overall_header.tpl كه تو قسمت تمپليت هاي برنامه وجود داره رو با يه برنامه ويرايش گر باز مي كنيد اين خط رو توش پيدا كنيد
و جاش
جايگزين كنيد براي قالب مديريت نيز بايد تو فايل page_header.tpl همين تغييرات رو انجام بديد براي راست به چپ كردن جداول هم تو تمام فايل هاي قالب بايد تمام خطوط كه توشون از كلمه
استفاده شده رو پيدا كنيد و جلو اون
اضافه كنيد در ضمن بايد تمام
رو به
تغيير بديد و تمام
به
تغيير بديد البته اين مورد آخر زياد لزومي نداره ! ولي بهتره اين كار رو انجام بديد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
آقا جاويد عزيز
امكانش هست كه شما اين فايل ها رو البته ويرايش شدش رو برامون زيپ كني و بزاري؟ثواب داره بخدا!يا اگر لينكي سراغ داريكه اين كار رو كرده برامون بفرست
delta-pt
01-10-2007, 22:11
آره راست میگه اگه میشه please اگر زحمتی نیست
J A V I D
01-10-2007, 22:36
من تو قالبم تغييرات زياده ديگه اي دادم كه ممكنه شما رو با مشكل مواجه كنه واسه همين نذاشتم !
delta-pt
02-10-2007, 10:04
آقا جاوید این آدرس فروم من هست یه نگاه بندازین ببینین من روز اولی که شما گفتید چطوری راست به چپ کنم انجام دادم درست هم شد و لی چند روز بعد که رفتم تو فرومم دیدم نه دوباره همونطور شده لطفآ اگه میشه بگید چطوری باید صفحه کنترل پنل را فارسی کنم(مدیریت فروم)
آدرس فروم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
J A V I D
02-10-2007, 11:19
آقا جاوید این آدرس فروم من هست یه نگاه بندازین ببینین من روز اولی که شما گفتید چطوری راست به چپ کنم انجام دادم درست هم شد و لی چند روز بعد که رفتم تو فرومم دیدم نه دوباره همونطور شده لطفآ اگه میشه بگید چطوری باید صفحه کنترل پنل را فارسی کنم(مدیریت فروم)
آدرس فروم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين كه شما مي گيد فورم راست به چپش درست شده ولي بعد از يه مدت دوباره چپكي شده يه همچين اتفاقي نمي افته ! مگر اينكه شركت خدمات دهنده هاست شما با مشكل مواجه شده باشه و بك آپ رو اجرا كرده باشه و بك آپش مال قبل از راست به چپ كردن شما باشه !! براي قالب مديريت هم كه همون بالا گفتم بايد چيكار كنيد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.