PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Nero

samin_98
18-09-2007, 12:40
سلام

1 سوال در باره برنامه Nero دارم .موقعی که فایل هایی که نام فلدرهاشون فارسی هست رو Write می کنم به صورت حروف عجیب و غریب نشان میده و باید یکی یکی نام فلدرها روعوض کنیم تا درست نشون بده وچون تعداد فلدرها خیلی زیاده امکانش نیست .
راه حلی براش دارین

pd2006
18-09-2007, 17:59
سلام

کلا رایت کردن فایل ها با اسم فارسی مشکل ساز میشه .

کلا بهترین کار اینه که به اسم فارسی رایت نکنین . چون حتی ممکنه بعضی کامپیوترها هم نتونن بخونن .

toraj
19-09-2007, 09:47
سلام

1 سوال در باره برنامه Nero دارم .موقعی که فایل هایی که نام فلدرهاشون فارسی هست رو Write می کنم به صورت حروف عجیب و غریب نشان میده و باید یکی یکی نام فلدرها روعوض کنیم تا درست نشون بده وچون تعداد فلدرها خیلی زیاده امکانش نیست .
راه حلی براش دارین

برو تو control panel زبان کامپیوتر رو به فارسی تغییر بده وبه پیغام ریستارت جواب مثبت بده الان اگه با نرو رایت کنی مشکلی نداره وفارسی رو هم میشناسه ولی به قولی این دوستمون رو سیستم های دیگه اگه زبان پیش فرض فارسی نباشه حروف رو درهم ریخته نشون میده.

bb
19-09-2007, 09:55
متاسفانه شما اگه این فایل ها رو به کامپیوتر دیگه کپی کنی احتمال داره که فونتی که شما باهاش نوشتی در اون کامپیوتر نباشه و فایل ها هم باز نشن
پس بهتره انگلیسی بنویسید .

samin_98
25-09-2007, 13:49
من این سوال رو برای این کردم که فایل ها مربوط به شرکت است ومجبورم که نامشون فارسی باشه در ضمن زبان سیستم فارسی است.موقع رایت هم بعضی ها رو درست نشون میده..

Hazy
25-09-2007, 18:02
خوب فینگلیش بنویس از فارسی خیلی بهتره بچه ها راست میگن فارسی رو یدفعه نمی خونه!