مشاهده نسخه کامل
: sms های عاشقانه (غیر جوک) [آرشیو]
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
آرزو دارم شبي عاشق شوي .آرزو دارم بفهمي درد را .تلخي برخوردهاي سرد را .مي رسد روزي كه بي من سر كني .مي رسد روزي كه مرگ عشق را باور كني ...
winter+girl
08-02-2008, 12:44
به اندازه گریه گنجشک دوست دارم، شاید این دوست داشتن کم به نظر برسه، اما یک چیز رو نمیدونی؟ گنجشک زمانی که گریه می کنه می میره ...
اگر برگ درخت در پاییز نمی افتاد، جایی برای روئیدن برگ های بهاری پیدا نمی شد.
آن کس که با داشته های خوب خود خوشحال نیست ، با برآورده شدن آرزوهایش نیز خوشحال نخواهد بود.
winter+girl
08-02-2008, 12:46
اگه کسی برات اس ام اس خالی فرستاد ، ناراحت نشو بدون اونقدر دوستت داره که نمی دونه چی بگه!!!
جایی در پشت ذهنت ، به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست.
روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت هر كسي غصه اينكه چه ميكرد نداشت چشمه سادگي از لطف زمين ميجوشيد خودمانيم زمين اين همه نامرد نداشت
اگر بخواهم آنچه در ذهن دارم با تو بگويم، هزاران جلد کتاب مي شود ولي آنچه در دل دارم يک جمله بيش نيست: دوستت دارم
winter+girl
08-02-2008, 12:48
آدما نمی تونن تغییر کنن
رابطه ها نمی تونن عوض بشن
دنیا نمی تونه ثابت بمونه
ولی یه دوست میتونه تا ابد یه دوست بمونه
دوستت دارم تا ابد
شمع داني كه دم مرگ به پروانه چه گفت؟
گفت:اي عاشق بيچاره فراموش شوي
سوخت پروانه ولي جواب توپي داد!!!
گفت:طولي نكشد تو نيز خاموش شوي
عشق يعني حسرتي دريك نگاه عشق يعني غربتي بي انتها عشق يعني فرصتي كوتاه عشق يعني مرگ اما بي صدا...
ای که از کوچه ی معشوقه ی ما میگذری
برحذر باش که سر میشکند دیوارش:8:
winter+girl
08-02-2008, 12:50
می دونی اگه یه روز خورشیدبمیره چی میشه؟
.
.
.
.
اون وقت زمین دوره تو میگرده
.
.
.
.
ولی من عمرا بذارم
.
.
.
.
چون فقط من باید دورت بگردم !
تسخیر یک کشور بزرگ از تسخیر قلب کوچک یک زن آسانتر است ( ناپلئون بناپارت )
عشق را با تمام وجود فریاد بزن تا به جهانیان ثابت کنی تمام مسیرها به سمت مشترک مورد نظر اشغال نمی باشد :46:
اي تماشايي ترين مخلوق خاكي در زمين! آسماني ميشوم وقتي نگاهت ميكنم.
حقيقت نه با شنا کردن بلکه با غرق شدن کشف مي شود شنا کردن حادثه ايست که در سطح اتفاق مي افتد غرق شدن تو را به اعماق بي انتها مي برد
winter+girl
08-02-2008, 12:52
دنیا <------
---------> تو
اگه گفتی این بعنی چی؟
یعنی تماام دنیا یک طرف، تو یک طرف
تاريخ تولد يك بهانس تا فراموش نكني امدنت را
این همه خونی که دنیا در دل من می کند
جای من هر کس که باشد ترک دنیا می کند
winter+girl
08-02-2008, 12:54
سال ها پرسیدم از خود کیستم؟ آتشم؟ شورم؟ شرارم؟ چیستم؟ دیدمش امروز و دانستم کنون او به جز من ، من به جز او نیستم
زدم فرياد خدايا اين چه رسمی است رفيقان را جدا کردن هنر نيست رفيقان قلب انسانند خدايا بدون قلب چگونه ميتوان زيست...
winter+girl
08-02-2008, 12:55
تازگی ها چقدر چاق شدی! می دونی از کجا فهمیدم؟ چون هر روز جای بیشتری تو قلبم باز می کنی
فرقي نمي کند گودال آب کوچکي باشي يا درياي بيکران… زلال که باشي، آسمان در توست...
وفا داری را بايد از نيلوفری آموخت که به دور هر شاخه ای میپيچد در آغوشش ميميرد...
winter+girl
08-02-2008, 12:58
میدونی طبق آخرین آمار کم جمعیت ترین جای دنیا کجاس؟ . . . نمیدونی؟ . . . . قلب منه که فقط تو توی اون ساکنی
winter+girl
08-02-2008, 12:59
شماره حساب دلم رو میدم تا هرچی غم داری بریزی به حسابم
دوستان لطفا پست هاي قبلي رو بخونين،اس ام اس تكراري نننننننننننننننننننننننهه ههههههههههههههه
winter+girl
08-02-2008, 13:00
آدم عزیزانشو فراموش نمیکنه بلکه به ندیدنشون عادت میکنه.....تقدیم به کسی که عادت به ندیدنش مثل فراموش کردنش غیرممکنه
پرستوها چرا پرواز کرديد؟جدايی را شما آغاز کرديد
جدايی بي وفايی قهر و دوری همه باشند گناه آشنايی
من پرازسکوتم توبخوان!!!!من سرشار رفتنم توبمان!!!!!بي توآرامش ندارد دل دريايي من بي توفرجامي ندارد شب تنهايي...
گاهی اشکها رنگ خندست ،،،بعضی وقتها توی ميدون..... اونی که باخته برندست...
winter+girl
08-02-2008, 13:03
گفت فرق رویا با آرزو چیست ؟ گفتم آرزو یک حقیقت نزدیک است ولی رویا یک آرزوی شیرین دست نیافتنی . گفت من رویا هستم یا آرزو؟ گفتم رویای که به حقیقت پیوستن آن یک آرزوی شیرین است.
شرمنده من بیشترش رو خوندم اگه چیزی از دستم میره واسه حافظه ی ضعیفمه گاهی واسه خودمم دوباره میدم کافیه فقط بگین کدوماش تکراریه تا جاشو با یه جدید عوض کنم
الهي بميرم سياه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم
winter+girl
08-02-2008, 13:05
خواستم خودمو گول بزنم ؛ همه ی خاطراتم رو انداختم یه گوشه ای و گفتم : فراموش. یه چیزی ته قلبم خندید و گفت : یادمه
winter+girl
08-02-2008, 13:06
الهي بميرم سياه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم
تکراری نهههههههههههههههههههههه:46:
winter+girl
08-02-2008, 13:07
نمی دانم تو می خوانی ز چشمم حرفهایم را نمی دانم تو می بینی نگاه بی صدایم را که می گوید بدون مهربانیهای بی حدت... بدون عشق تو، هیچم...
winter+girl
08-02-2008, 13:07
تکیه بر دیوار کردم خاک بر پشتم نشست/دوستی با هر که کردم عاقبت قلبم شکست /آن قدر رنجی که دنیا بر دل ما می کند/بر دل هر کس کند او ترک دنیا می کند
winter+girl
08-02-2008, 13:08
نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ولی باران نمی داند که من دریایی از دردم به ظاهر گر چه می خندم ولی اندر سکوتی تلخ می گریم
winter+girl
08-02-2008, 13:09
وفای شمع را نازم که بعد از سوختن ...به صد خاکستری در دامن پروانه میریزد...نه چون انسان که بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بیگانه میریزد
winter+girl
08-02-2008, 13:10
گل را برای مکانی عشق را برای زمانی و تو را برای همیشه دوست دارام
winter+girl
08-02-2008, 13:11
ای مهربانم، ازین پس هرشب سراغت را از ماه می گیرم و هر روز به خورشید می سپارمت تا مبادا به سایه غم گرفتار شوی
winter+girl
08-02-2008, 13:11
هیچ کس نمی تواند به عقب برگردد و از نو شروع کند، اما همه می توانند از همین حالا شروع کنند و پایان تازه ای بسازند
winter+girl
08-02-2008, 13:12
چه زیباست بخاطر تو زیستن و برای تو ماندن و به پای تو سوختن و چه تلخ و غم انگیز است دور از تو بودن برای تو گریستن و به عشق و دنیای تو نرسیدن ... ای کاش میدانستی بدون تو و به دور از دستهای مهربانت زندگی چه ناشکیباست ...
مراقب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد زندگی با دلت نکند...
انگارتا هميشه بايد در پي چشم هاي تو ستاره هاي جاده را دنبال كنم وچه طولاني است اين شب هاي بي ستاره ي جاده ,,,
زندگی پژمردن يک برگ نيست بوسه ای در کوچه های مرگ نيست زندگی يعنی ترحم داشتن با شقايق ها تفاهم داشتن...
زندگی مثل دوچرخه سواری می مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي ....آلبرت انیشتن
ما جدا افتادگان را هیچ کس غمخوار نیست ... جان فدای دوست کردن پیش ما دشوار نیست
اگر دو تا بودي مي زاشتمت روي چشمام حالا که يک دونه اي جات هميشه تو قلبمه
دورت بگردم چیست؟دایره ای فرضی ست که تا اطلاع ثانوی از فرد مورد نظر حمایت می کند
عشق مثل 2 سر پرگار ميمونه
يه سر سوزني داره مثل تو كه يه جا واي ميسي
يه سر سوزن دارهمثل من كه هي دورت مي گردم
خروسه به مرغه میگه : عزیزم یه نوک میدی:
مرغه میگه نه
خروسه میگه:خب به جهنم با خودکار مینویسم:10:
آدمها برای هم مثل کتاب می مونند وقتی به انتهاش میرسن میرن سراغ یکی دیگه . یادمون باشه جلوی دیگران تند تند ورق نخوریم.
صبر کن عشق زمين گير شود بعد برو . يا دل از ديده تو سير شود بعد برو . تو اگر کوچ کني بغض خدا ميشکند . صبر کن گريه به زنجير شود بعد برو
تو مرا مي فهمي من تو را مي خواهم وهمين ساده ترين قصه ي يك انسان است... تو مرا مي خواني من تو را ناب ترين شعر زمان مي دانم و تو هم مي داني تا ابد در دل من مي ماني
در خوشبختی دوستانمان ما رو می شناسند ولی در بدبختی ما دوستانمان رو می شناسیم( جان چرلتون کالینز)
در ابی ترین نقطه چشمانت عشقیست که صداقت از ان جاریست انجا خدا را عاشقانه میتوان دید
من برنده ام ... چون نجواهایم را به ترانه های ماندگار تبدیل می کنم.
winter+girl
08-02-2008, 13:42
چشم هایت وقتی دروغ می گویی زیبا تر می شوند اگر می خواهی زیباترین باشی همیشه به من بگو دوستت دارم
لحظه ديدار نزديك است . باز من ديوانه ام، مستم . باز مي لرزد، دلم، دستم . باز گويي در جهان ديگري هستم
صدايم در برابر صدايت بي صداست، چشمانم در برابر چشمانت نابيناست، خنده هايم در كنار خنده هايت خاليست، پس بدان بي تو هيچم، تنهايم نگذار تا با تو هم آواز شوم
از پشت شيشه هاي بزرگ دلتنگي گريه ميكنم و آرزو ميكنم كه كاش براي يك لحظه فقط يك لحظه آغوش گرمت را احساس كنم ، ميخواهم سر روي شانه هاي مهربانت بگذارم تا ديگر از گريه كم نشوم.
گر دلي دارم بدان در دست توست ..گر تني دارم بدان سر مست توست..
گر دلم را بشکني با دست خود دل نگيرم از تو...چون دل هم ..هم مست توست...
سکوت جوابی غيرقابل پاسخ است. (ج. ک. چسترتون)
در روياهاي كودكانه آموختم به چيزي كه به من تعلق ندارد فكر نكنم اما ناگهان او همه ي فكرم شد.
در این شبهای سیاه ازغم ...سپیدی عشق تو را می جویم .. اما دریغ از این پندار خام ..که در سیاهی سپیدی می جویم
براي دل افتاده يه اتفاق ساده ، به سادگي دل من دل به دل به تو داده
در عشق همیشه قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه قطره ای عقل“ (فردریک نیچه)
بر دفتر قلبم که هر برگش را با نام تو شروع کردم مي نويسم: زيستن را نه براي زندگي که براي رسيدن به تو مي خواهم
بيا با پاک ترين سلام عشق آشتي کنيم *بيا با بنفشه هاي لب جوب آشتي کنيم * بيا ازحسرت و غم ديگه باهم حرف نزنيم * بيا برخنده ي اين صبح بهار خنده کنيم
میخوام به سردی شبهام بخندم... میخوام به پوچی فردام بخندم... وقتی میبینمت با دیگرونی... تو اوج گریه هام میخوام بخندم... میخوام داد بزنم تنهای تنهام... میخوام وقتی میگم تنهام بخندم
وقتي عشقت تنهات گذاشت نگران خودت نباش که بعد از اون چکار کني شرمنده ي دلت باش که بهت اطمينان کرد
اگر دلت سنگي ست نرم نمي کنم فرهاد بودن شيرين تر است...
اگه يه نگاه به زير پات بندازي منو مي بيني ولي بهتره يه نگاه به قلبم بندازي اونوقت مي بيني که براي هميشه تو قلبم جا داري...
آخرين تکه قلبم را به پروانه اي دادم که رنگ پرهايش سوي ديدن را از من گرفت ، به او دادم چون از تمامي چيزهاي دور و برم پاکتر بود ، حتي آبي تر از حوض آبي خونه ي تنهاييم ...
برايت آسماني خواهم کشيد
پر از ستاره هاي همیشه نوراني
تو در کنار من روي ابرها
من غرق آنهمه مهرباني
اقتدار دل شکسته به اندوهی ست که سروده نمی شود
زندگيم را تمام كردم. حالا نفس كشيدن منت سرم مي گذارد ! حس مي كنم ... هواي اينجا سرد و سنگين است نازنينم ! ديگر نگو خداحافظ ! اگر مي روي بدون وداع برو ... گله اي نيست!!!
خدايا! به من رفيقی بده که با من گريه کند. دوستی که با من بخندد را خودم پيدا خواهم کرد !
آنگاه که.......... ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت حس ميکني؛ به خاطر بياور که ............ ... زيبايي شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است!!!!
اگه روزي دشمني پيدا كردي بدون در هدفت موفق بودي اگه تهديدت كردند بدون در برابرت ناتوانند اگه خيانت ديدي بدون قيمتت بالاست اگه تركت كردند بدون با تو بودن لياقت مي خواد
عشق مثله يه قله کوه بلند مي مونه که هر کسي که يک قلب پاک و يک دنيا صداقت داشته باشه مي تونه فاتحش باشه
هجوم خواب ها پلک مرا از پا نمي انداخت؛چه شبهایی طلوعت را به جانم منتظر بودم
عصری است غریب و آسمان دلگیر است افسوس برای دل سپردن دیر است هر بار بهانه ای گرفتیم و گذشت عیب از من و توست ، عشق بی تقصیر است
عشق بهترین نغمه در موسیقی زندگی است. انسان ِ بدون عشق، هرگز با همسرائی باشکوهِ بشریت همنوا نخواهد شد. (روک شنایدر)
آنگاه كه با دستانت واژه عشق را بر قلبم نوشتي سواد نداشتم اما به دستانت اعتماد داشتم حال سواد دارم اما ديگر به چشمان خود اعتماد ندارم...
تو سيب سرخ کدامين بهشت گم شده اي که باز با تو مي شکند توبه آدم
شما دل به یار خود بسپارید ، ولی نه برای نگهداری آن ، زیرا فقط گرمی زندگی است که می تواند دلها را حفظ کند . جبران خلیل جبران
خطر خوشبختی در این است که آدمی در هنگام خوشبختی هر سرنوشتی را می پذیرد و هرکسی را نیز . فردریش نیچه
دود اگر بالا نشيند كسر شان شعله نيست جاي چشم ابرو نگيرد گرچه او بالاتر است
ای کاش آشنائیها نبود یا به دنبالش جدائی ها نبود یا مرا با او نمی کردی آشنا یا مرا از او نمی کردی جدا
تو باراني من باران پرستم تودريايي من امواج تو هستم اگر روزي بپرسي باز گويم: تو من هستي و من نقش تو هستم
هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او را ميشکني واورا نارحت ميکني ولي از انتظار نجاتش ميدهي
سيب مي افته فقط به خاطره تو چون تو تنها جاذبه ي زمين هستي
V v v V v V v V v V
میدونی اینا چین؟ اینا پرنده هایی هستن که از طرف من برای بوسیدن تو اومدن.
V v این دوتا هم کار داشتن دیر رسیدن.
ضرب المثلهاي فرانسوي :
* انسان بايد بداند در هر كاري كجا به « ترمز» احتياج
دارد.
* بمير امّا گدا نباش!
*هر كسي نگهبان شرافت خويش است
*بد بختي درست در كنار خوشبختي ايستاده است....
من تصادف كردم توي بيمارستانمبه كسي چيزي نگو ، بد جوري صدمه ديديم
خوردم به مرامت چپ كردم !
يه روز مادرم منو نفرين كرد و گفت الهي درد بي درمون بگيري
نفرينش گرفتو من عاشق شدم...!
آسمان با نگاه زميني تو آبي مي شود...
ضرب المثلهاي هندي :
* عاقل همان كاري را ابتدا انجام مي دهد كه نادان در آخر.
* براي آنكه بزرگ باشي، نخست كوچك باش.
گاهي وقتها چقدر ساده عروسک مي شويم نه لبخندمي زنيم نه شکايت مي کنيم فقط احمقانه سکوت مي کنيم
هنگاميكه براي رسيدن به يك ستاره تلاش ميكنيد شايد نتوانيد به آن برسيد اما لااقل گرفتار باتلاق كثيف نخواهيد شد.
آناني كه در خانه ي شيشه اي زندگي ميكنند نبايد سنگ پرتاب كنند.(ضرب المثل انگليسي)
گفتم چيزي بگو... سكوت كرد و رفت
و من ...
.
.
.
.
...هنوز گوش ميكنم.
من ياد گرفته ام:
مهم نيست كه در زندگي چه داري، بلكه مهم اينست كه چه كسي را داري.
هنگاميكه دوستي به مشكلي بر خورده است، او را با پرسيدن اينكه ''چه كاري ميتوامنم برايت بكنم'' آزار ندهيد. يك فكر مناسبي بكنيد و آنرا انجام دهيد.
پيدا كردن دوستان واقعي سخت، ترك كردنشان مشكل و فراموش كردنشان غير ممكن است.
چوب و سنگ استخوانهاي ما را ميشكنند اما كلمات قلب ما را
بهتر است كه روي پاهايتان بميريد تا اينكه با زانو زدن زندگي كنيد.
اشك تنها موجودي است كه چون از چشم مي افتد عزيز ميشود
مردم اغلب تنهايند زيرا به جاي پل ديوار ميسازند.
تنها ستاره ی خيالی من ، تو را در کدامين شب بجويم وقتی که هر شب بی تو بودن را به وسعت گريه در مي یابم
ای کاش همدم تنهاییم قلب بارانی تو باشد تا اینگونه در گرداب غم و اسارت بی تو بودن اسیر نباشم ای همدم تنهایی رویاهایم بیا و مرا رها کن بیا و مرا به قصر پاکان ببر
عشق با روح شقايق زيباست، عشق با حسرت عاشق زيباست، عشق با نبض دقايق زيباست، عشق در حسرت ديدار تو بودن زيباست
پاييز از زمستون غمگين تره چون بهار و نديده، ولي من از پاييز غمگين ترم ، چون خيلي وقته تو رو نديدم
عشق رو ميشه تو دستاي خسته پدر ديد .... و توي نگاه نگران مادر ... نه تو دستاي منتظر يه غريبه
god_girl
08-02-2008, 16:12
قفسداران سکوتم را شکستند/دل دائمصبورم را شکستند/به جرم پا به پائي عشق رفتن/پرو بالعبورم را شکستند/مرا از خلوتم بيرون کشيدند/چه بي پروا حضورم را شکستند/تمنا درنگاهم موج مي زد/ولي رويای دورم راشکستند
god_girl
08-02-2008, 16:14
صداي پايت خوش آهنگي بود برايم عميقتر از مثنوي سکوتت گوياترين نجواهاي عاشقانه ونگاهت صميمي ترين پيوند
god_girl
08-02-2008, 16:15
خانه هاي جدول زندگيم را دستان مهربانت يک به يک پر کرد و رمز جدول چنين بود: دوستم بدار
god_girl
08-02-2008, 16:16
اگر دو تا بودي مي زاشتمت روي چشمام حالا که يک دونه اي جات هميشه تو قلبمه
god_girl
08-02-2008, 16:17
بر خاک بخواب نازنين،تختي نيست. آواره شدن ,حکايت سختي نيست. از پاکي اشکهاي خود فهميدم . لبخند هميشه راز خوشبختي نيست
god_girl
08-02-2008, 16:18
صدايم در برابر صدايت بي صداست، چشمانم در برابر چشمانت نابيناست، خنده هايم در كنار خنده هايت خاليست، پس بدان بي تو هيچم، تنهايم نگذار تا با تو هم آواز شوم
god_girl
08-02-2008, 16:19
يادت باشه...گاهي وقت ها مثلا آخر شب ها که مي خواي بخوابي يه دل تنهايي هست که يکم اون ور تر مي تپه براي تو
ليوان ز لبت بوسه گرفت و من بوسه ز ليوان
ديدي ز لبت بوسه گرفتم به چه عنوان
مرسی از این جمله ی قشنگت:10:
از بقیه دوستان هم ممنون:11:
winter+girl
08-02-2008, 18:54
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعاتآنرا رها خواهد کرد
winter+girl
08-02-2008, 18:56
پلکهای مرطوب مرا باور کن ، این باران نیست که میبارد ، صدای خسته ی من است که از چشمانم بیرون میریزند
winter+girl
08-02-2008, 18:56
در لحظه ي آخر هم گريه نكن,چرا كه تنديسه هك شده ي نگاهش
در نگاهت با تلنگر بغضت شكسته مي شود و خاطراتش با قطرات اشك پاكمي شود.....
هرگز گريه نكن!
winter+girl
08-02-2008, 18:57
خواستم در مصرف عقل صرفه جویی کنم عاشق شدم
winter+girl
08-02-2008, 18:59
ديشب نديدي كه چه محشر كردم/ با اشك تمام كوچه را تر كردم/ ديشب كه سكوت دق مرگم مي كرد/ وابستگي ام را به تو عادت كردم
winter+girl
08-02-2008, 19:26
به قلبهاي حقيري که در پي عشق مي گردند بگوييد عشق حس بزرگيست حتي اگر هم بخواهد در خانه تنگ دلشان جا نمي گيرد
winter+girl
08-02-2008, 19:27
اظهار عشق را به بيان احتياج نيستچندان که شد نگه به نگه آشنا بس است
winter+girl
08-02-2008, 19:28
عزیزم بهار دوباره میاد .زمستون هم دوباره میاد. ولی کسی مثلتو دیگه دنیا نمیاد
winter+girl
08-02-2008, 19:28
قسم می خورم که دیگه نامت رو به زبون نیارم ولی افسوس که نامتو سوگند من است
سلام Winter girl خانم.
لطفا پست ها رو بخونين، تكراري زياده،لطفا
مثلا : پست 1130 قبلا در پست 935 اومده يا پست 1124 در 1050
ممنون
برای کشتی ای که مقصد مشخصی ندارد هیچ باد موافقی نمی وزد.
winter+girl
08-02-2008, 21:12
مرسی که گفتین الان ویرایش میکنم یکی دیگه جاش میذارم 1130 مال من بود درست کردم اون یکی رو من نذاشتم بازم اگه تکراری بود بگین
غریبانه شکستم من اینجا تک و تنها و دل خسته ترینم در این گوشه دنیا ، ای بی خبر از عشق که نداری خبر از من ، روزی تو آیی که نمانده اثر از من ...
آدمي فقط در يك صورت حق دارد به ديگري از بالا نگاه كند:و آن هنگاميست كه بخواهد دست ديگري كه بر زمين افتاده بگيرد تا اورا بلند كند
یک بوسه زلبهای تودرخواب گرفتم= گوئی که گل ازچشمه مهتاب گرفتم= هرگزنتوانی که زمن دوربمانی= چون عکس تورادردل خودقاب گرفتم
قفل ها كه بي كليد شدن. چشم ها به در سفيد شدن . چه امتحان خوبيه . دوريت عجب غروببيه...
تو باغ ها گل سرخي تو آسمون ستاره
جايي رو سراغ ندارم كه نشون از تو نداره
اگر نمک باعث شوریست عجیبست یار من این همه نمک دارد و شیرین است,,,
مراهرجورخواهي دربه درکن:جفايت راازاين هم بيشترکن:بزن باعشق خودآتش به جانم:ولي آتش نشاني راخبرکن
گل اگر خشک شود ساقه اش می ماند دوست اگر جدا شود خاطره اش می ماند...
پروانه وار چشم به او دوخته بودم انگاه که بیدار شدم سوخته بودم خاکستر من بر سر ان شمع فرو ریخت این بود وفایی که من اموخته بودم
همه دنبالت میگردن پیدات نمیکنن ، می خوای بهشون بگم تو قلب من زندونی هستی ؟!!!
بهترین اواز زندگی ام صدای تپش قلب توست و بهترین روز زندگی ام روز تولد توست...
كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي .
پادشاه قلبم , با تو من خوشبخت ترين پرنسس روي زمينم....اما بي تو همون سيندرلاي کفش کتوني مي مونم...
بازیچه دست یار بودن عشق است در پنجه غم شکار بودن عشق است در محکمه ای که یار باشد قاضی محکوم طناب دار بودن عشق است
آب میوه صداتم, چرخ کرده نگاتم, قربون اون چشاتم,
کشته خنده هاتم, کلاژ اون پاهاتم, من مرده هواتم, تا عمر دارم باهاتم
اگه يه روز حس کردي دنيا و آدماش به تو اخم کردن،دليلشو تو لب هاي بدون لبخندخودت جستجو کن
حتی عاقلترین مردمان نیز زیر بار سنگین عشق خم می شوند اما به راستی عشق به سبکی و لطافت نسیم خوش است...
به سه چيز تکيه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور مي تازد،با دروغ مي بازد و با عشق مي ميرد (دكتر علي شريعتي)
تو به اندازه تنهايي من زيبايي ، من به اندازه زيبايي تو تنهايم
کاش چون پرتو خورشید بهار، سحر از پنجره می تابیدم، از پس پرده لرزان حریر،رنگ چشمان تورا می دیدم (به یاد فروغ فرخ زاد)
من به اندازه جشمان تو غمگين ماندم و به اندازه هر برق نگاهت به نگاهي نگران، تو به اندازه تمام تنهايي من شاد بمان
درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده!
هر گاه ديدي در اوج قدرت هستي به حباب فکر کن!
اگر چشمان من درياست تويي فانوس شب هايم ، اگر حرفي زنم از گل تويي معنا و مفهومش
پشت شيشه برف مي بارد در سکوت سينه ام دستي دانه اندوه مي کارد...
من نيز گاه به آسمان نگاه مي کنم به ستاره ها ، نه به همه آنها ، فقط به آنها که به چشمان تو شبيه ترند...
عشق در لحظه اي پديد مي آيد ، دوست داشتن در امتداد زمان ، اين اساسي ترين تفاوت ميان عشق و دوست داشتن است
اي شمع آهسته بسوز كه شب دراز است ، اي اشك آهسته بريز كه غم زياد است
بي كس ترين آدم كسي است كه كسي را ندارد تا بر بي كسي اش اشك بريزد
سلام من یه بوس کوچولو هستم
میتونم چند لحظه روی لپ شما استراحت کنم ؟
خیلی قشنگ بود:10:
بازم اگه تونستی عاشقانه بزار:11:
مرسی:40:
شاید مرداب زیبا نباشه ، اما میشه از توش نیلوفر پیدا کرد..
8 که دیگر تحمل نداشت در گرو 9 باشد خودش را در صفر ضرب کرد.
نیمکت فلزی زیر باران زنگ می زد ولی کسی جواب نمی داد...
عهد کردم اگر بوسه داد توبه کنم. بوسه ای داد چو برداشت لب از روی لبم، توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم...
بازم سلام دوست عزیزم:11:
از این که همچین پشتکاری میبینم خوشحالم.:10:
خسته نباشی...درضمن:
:3:
اگه دقت کرده باشی من با اس ام اس هایی که توش بوس باشه زیاد حال می کنم(فعلا شدیدا به این گونه اس ام اس ها محتاجم)
اگه تونستی بازم Kiss بزار:7:
کارت درسته:36:
آسمان شب پرستاره ترین تیم دنیاست...
همه چيز در پايان خوب است. اگر خوب نباشد بدانيد که هنوز به نقطه پايان نرسيده است
من صفرم (0) ، تو دو (2)
با تو بيستم بي تو نيستم!
فریاد زیر آب را حاصلی جز حباب نیست
و پرواز با بال های خیال نتیجه ای جز
سقوط ندارد
اگر تصمیم داری یک کشتی بسازی، این مهم را با تقسیم مسئولیت برای جمع آوری چوب، تهیه ابزار و تقسیم کار شروع نکن. بلکه آرزوی سفر در دریای پهناور را در قلب مردانت برانگیز
با سکوت میتوان هر حرفی را به هر کسی زد، چرا که همه ی مردم دنیا به یک زبان سکوت می کنند...
از شکوفه تا مرگ راه کمیست . زندگی در کوتاهترین فاصله ها جاریست . لحظه هاییست در این کوتاهی که پر از خواستن است . و برای بودن یک بهانه کافیست.
وقتی که باد میوزد گروهی در مقابل آن دیوار میسازند و گروهی آسیاب...
سلام Genjo جان،اينم يه اس ام اس بوسي
وقتي بوس هست چرا گاز؟؟؟
بياييد در مصرف گاز صرفه جويي كنيم :-)
اگه تكراري بود ببخش ديگه
اينم آخرين اس ام اس من براي امسال:
امروز رفتم برات يه ساعت بخرم ولي هرچي گشتم هيچ ساعتي به قشنگي اون ساعتي كه ديدمت پيدا نكردم...
تا اس ام اس رو سهميه بندي نكردن از آلان بگم عيد همگي مبارك
موفق باشيد دوستان....
يا علي...
سلام Genjo جان،اينم يه اس ام اس بوسي
وقتي بوس هست چرا گاز؟؟؟
بياييد در مصرف گاز صرفه جويي كنيم :-)
اگه تكراري بود ببخش ديگه
اينم آخرين اس ام اس من براي امسال:
امروز رفتم برات يه ساعت بخرم ولي هرچي گشتم هيچ ساعتي به قشنگي اون ساعتي كه ديدمت پيدا نكردم...
تا اس ام اس رو سهميه بندي نكردن از آلان بگم عيد همگي مبارك
موفق باشيد دوستان....
يا علي...
مرسی از لطفت(اگه هم تکراری بوده باشه من نشنیدم):10:
خسته نباشی:11:
به امید دیدار:40:
چشمان مرا به چشمهايش گره زد/ بر زندگيم رنگ غم و خاطره زد/ او رفت ولي نه طبق قانون وداع/ يكبار فقط به شيشه ي پنجره زد
دوستت داشتم . . . يادت هست ؟ گفتم دوستت دارم . . . تو گفتي كوچكي براي دوست داشتن . . . رفتم تا بزرگ شوم . . . اما آنقدر بزرگ شدم كه يادم رفت دوستت دارم -
روزي كـه دلـم پيش دلت بود گرو <> دستان مـرا سخت فشردي كـه نرو روزي كه دلت به ديگري مايل شد <> كـفـشـان مـرا جفت نمودي كه برو -
god_girl
09-02-2008, 07:22
ميخواستم تصوير با تو بودن را نقاشي كنم، ديدم فاصله بينمان در ورق جا نميشود، كمي نزديكتر بيا ميخواهم با تو بودن را حس كنم.
god_girl
09-02-2008, 07:24
صداي يک بوسه به بلنداي صداي گلوله ي توپ نيست اما انعکاس آن مدت زيادي باقي خواهد ماند؛پس عزيزم مي بوسمت تا صداي عشق من تا مدت ها در قلبت انعکاس داشته باشد
god_girl
09-02-2008, 07:25
همانطور که به زيبايي تو خيره شده ام ، با خود مي انديشم ، هرگز فرشته اي را ديده ام که در ارتفاعي چنين پايين پرواز کند
god_girl
09-02-2008, 07:26
با چشمان تو مرا به الماس ستارگان آسمان نيازي نيست اين را به آسمان بگو
god_girl
09-02-2008, 07:29
وقتي خاطره هاي آدم زياد ميشه ديوار اتاقشون پر عكس ميشه اما هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشو به ديوار بزني.
god_girl
09-02-2008, 07:30
كسب كن لحظه هايم را كه درياي چشمانت سراب مهرباني است
god_girl
09-02-2008, 07:31
مي كشمت سوي خويش . اين كشش قلب ماست ..
قلب تو گر آهن است. قلب من آهنرباست
god_girl
09-02-2008, 07:31
گر كسي مي گويد كه براي تو مي ميرد دروغ ميگويد ..
حقيقت را كسي ميگويد كه براي تو زندگي مي كند!!
god_girl
09-02-2008, 07:32
چگونه شيشه شوم وقتي
نگاهت از سنگ است
god_girl
09-02-2008, 07:36
سالها ارزو ميكردم سايه اش بر سرم باشد
كور بودم
او سراسر نور بود سايه نداشت
god_girl
09-02-2008, 07:37
چشمانت زمين سبز محبت بود.
ومن .
جاذبه اش را وقتي سيب سرخ دلم افتاد فهميدم.
god_girl
09-02-2008, 07:38
خيلي سخته چيزي رو كه تا ديشب بود يادگاري
صبح بلند شي ببيني ديگه دوستش نداري
خيلي سخته نباشه هيچ جايي براي آشتي
بي وفا شد اون كسي كه جونت و واسش مي ذاشتي
god_girl
09-02-2008, 07:40
همونقدر كه ستاره هست اگه ماه بود بازم اين آسمون بي تو سياه بود
god_girl
09-02-2008, 07:41
قانون اخر نيوتن :زمين هيچ جاذ به اي نداره سيب ها به خاطر تو مي افتند تو تنها جاذبه زمين هستي
god_girl
09-02-2008, 07:42
رفتنت آغاز ويرانيست حرفش را نزن
ابتداي يك پريشاني است حرفش را نزن
....
دوست داري بشكني قلب پريشان مرا
دل شكستن كار آسانيست حرفش را نزن
ali111122223333
09-02-2008, 08:13
تکراری بود!!! حذفش کردم
ali111122223333
09-02-2008, 08:14
زندگي بدون عشق يعني شلوار كردي بدون كش
ali111122223333
09-02-2008, 08:30
توي زندون قلبت اينقدر شلوق ميکنم و زنداني ها رو اذيت ميکنم تا مجبور بشي منو بندازي توي انفرادي قلبت!!!
ali111122223333
09-02-2008, 08:37
رو تو يه حسابه ديگه ميکردم. ناراحت نشو ولي تازه فهميدم مردم راست ميگن تو ادم دو رويي هستي يه روت ماه يه روت گل يکي از يکي قشنگتر
ali111122223333
09-02-2008, 08:40
- حکایت جالبی است که فراموش شدگان ، فراموش کنندگان را فراموش نخواهند کرد.!
ali111122223333
09-02-2008, 08:42
عشق مثله پنيره ،زيادش ادمو خنگ ميكنه،نرمالش فقط يك ساعت ادمو سير ميكنه،هيچ كس هم بدون پنير نمرده
ali111122223333
09-02-2008, 08:43
عشق يك نوع مرضي است كه ميكروب آن از طريق چشم ، وارد قلب مي شود . مرض عشق اين روزها شباهت زيادي به آدامس دارد . اول شيرين ، بعد دوست داشتني ، سپس تكراري و خسته كننده و در آخر دور انداختني
ali111122223333
09-02-2008, 08:44
هرگز هیچ حسرتی در دنیا این چنین یک جا جمع نمی شود که در این سه کلمه او مرا دوست ندارد
ali111122223333
09-02-2008, 08:45
روی برکه قلبم نوشتم ورود ممنوع حالا که وارد شدی خروج ممنوع
ali111122223333
09-02-2008, 08:47
کريستال، حشيش، ترياک، هروئين، شيشه، سيگار
.
.
.
.
.
.
همه ي اينا رو ميشه ترک کرد ولي تو رو نميشه ترک کرد
ali111122223333
09-02-2008, 08:48
- سلام یه کاری دارم که می خام واسم انجام بدی اینجا هوا ابریه امشب ماه معلوم نیست میشه امشب تو آسمون باشی آخه ماه تر از تو پیدا نکردم
ali111122223333
09-02-2008, 08:49
چشماتو دایورت کردی رو دلم هیچی نگفتم حداقل از رو ویبره درش بیار تا اینقدر دلم رو نلرزونی ....
ali111122223333
09-02-2008, 08:49
میدونی چرا بعضی شبها زود صبح می شه؟؟؟؟؟؟ چون خورشید هم دلش برای چشمای تو تنگ میشه.
ali111122223333
09-02-2008, 08:50
ديشب تو را در خواب ديدم امشب زودتر ميخوابم تا تو را بيشتر ببينم اگر بدانم كه مردگان هم خواب مي بينند من هم ميميرم تا تو را هميشه ببينم
ali111122223333
09-02-2008, 08:51
سلام خوبي؟
موبايلم حالش بده ...
شارژ نداره ...
صفحه نورش کم شده،
حالش خيلي بده ...
سرفه مي کنه ...
کمکش کن،
آخه inbox اش هواتو کرده ...
ali111122223333
09-02-2008, 09:06
خوبه دیگه, تو راحت تو خونه نشستی ولی من الان تعمیرگاه هستم, میدونی چرا؟
.
.
.
.
چون
.
.
.
.
خرابتم
ali111122223333
09-02-2008, 09:07
B.O.O.O.O.S.
BuuuuuuS
b.O.O.O.O.s
BüüüüüüS
BØØØØØØS
bUuUuUuUus
BooooooooS
bo.Oo.Oo.Oo.s
.B.......oOo.....S
.B........Ssss
.B.....Oooooo...S
BbooooSsss
Buuu.U.U.UuuuS
bououououos
......bus........
.B....!..?..!....S
har kodumo dus dashti bardar
tanavvo az ma entekhab az shoma !
ali111122223333
09-02-2008, 09:08
آسمان را قسمت كردند:.....
تكه اي براي بركه.....
تكه اي براي رود....
تكه اي براي دريا
دلم را قسمت كردند:..........
تكه اي براي تو....
تكه اي براي تو......
تكه اي براي تو.
ali111122223333
09-02-2008, 09:10
گر دلي دارم بدان در دست توست ..
گر تني دارم بدان سر مست توست.. .
گر دلم را بشکني با دست خود دل نگيرم از تو چون
دل هم ...مست توست
ali111122223333
09-02-2008, 09:12
اذسميم غلبم وباطمام وجودم دوصط دارم آره بىصوادم ولىدل كه دارم..
ali111122223333
09-02-2008, 09:14
بوسه اسم است...چون عمومي است
بوسه فعل است...چون هم لازم است هم متعدي
بوسه حرف تعجب است...چون اگر ناگهاني باشد طرف مقابل را مات و مهبوت ميکند
بوسه ضمير است...چون از قيد انسان خارج نيست
بوسه حرف ربط است...چون 2 نفر را به هم متصل ميکند
ali111122223333
09-02-2008, 09:15
عاشق شدن مثل دست زدن به آتيش مي مونه .
پس سعي کن تا وقتي که جراتش رو پيدا نکردي هيچ وقت بهش دست نزني
اما اگه بهش دست زدي سعي کن طاقتش رو داشته باشي که تو دستهات نگهش داري
ali111122223333
09-02-2008, 09:16
هستم ولى نيستم هر لحظه كنارت! نيستم ولى هستم هر لحظه به يادت
ali111122223333
09-02-2008, 09:17
اگر معجزه اي رخ بدهد و زمان به عقب برگردد
به دنيا قول خواهم داد چشمهايم را تا آخرين روز حياتم روي هم بگذارم :
مي داني چرا ؟
مي ترسم يك لحظه غفلت كنم ،
دوباره تو را ببينم و يك عمر گرفتارت شوم !!!
ali111122223333
09-02-2008, 09:18
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....
تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
ali111122223333
09-02-2008, 09:19
مهم نیست فردا چی میشه.....
(مهم اینه که امروز دوستت دارم)
مهم نیست فرداکجامیری...
(مهم اینه که هرجاباشی دوستت دارم)
مهم نیست تا ابد باهم باشیم
(مهم اینه که تاابددوستت دارم)
مهم نیست قسمت چیه
(مهم اینه که قسمت شد دوستت دارم)
هستم ولى نيستم هر لحظه كنارت! نيستم ولى هستم هر لحظه به يادت
دستت درد نکنه علی آقا
همشون قشنگ بودند ولی این یکی یه چیزه دیگه است - خیلی sms خگشلیه
yugiyami
09-02-2008, 20:25
روي يک طاقچه سنگي ميون دو قاب رنگي بودن من وتو با هم داره تصوير قشنگي عکس تو تو قاب خاتم در حصار خالي از غم حتي در مرگ تن من نمي گيره رنگ ماتم
yugiyami
09-02-2008, 20:26
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به اميدي كه تو فانوس شب من باشي
yugiyami
09-02-2008, 20:28
بس كه ديوار دلم كوتاه است هر كه ازكوچه ي تنهايي من مي گذرد به هواي هوسي هم كه شده سركي مي كشد و مي گذرد
yugiyami
09-02-2008, 20:29
برای عشق تمنا كن ولی خار نشو. برای عشق قبول كن ولی غرورت را از دست نده. برای عشق گریه كن ولی به كسی نگو. برای عشق مثل شمع بسوز ولی نگذار پروانه ببینه. برای عشق پیمان ببند ولی پیمان نشكن. برای عشق جون خودتو بده ولی جون كسی رو نگیر. برای عشق وصال كن ولی فرار نكن. برای عشق زندگی كن ولی عاشقانه زندگی كن. برای عشق بمیر ولی كسی رو نكش. برای عشق خودت باش ولی خوب باش
چشمانت را براي زندگي مي خواهم اسمت را براي دلخوشي مي خوانم دلت را براي عاشقي مي خواهم صدايت را براي شادابي مي شنوم دستت را براي نوازش و پايت را براي همراهي مي خواهم عطرت را براي مستي مي بويم خيالت را براي پرواز مي خواهم و خودت را نيز براي پرستش.. دوست دارم
آدم ها شوخي شوخي به گنجشکها سنگ مي زنند... و گنجشکها جدي جدي مي ميرند... آدمها شوخي شوخي زخم مي زنند... و قلبها جدي جدي مي شکنند... و تو شوخي شوخي لبخند مي زني... و من جدي جدي عاشق ميشم
نام تو رو آورده ام دارم عبادت ميكنم گرد نگاهت گشته ام دارم زيارت ميكنم دستت به دست ديگري از اين گذشته كار من اما نمي دانم چرا دارم حسادت ميكنم گفتي دلم را بعد از اين دست كس ديگر دهم شايد تو با خود گفته اي دارم اطاعت ميكنم رفتم كنار پنجره ديدم تو را بگذريم چيزي نديدم اين چنين دارم رعايت ميكنم من عاشق چشم تو ام تو مبتلاي ديگري دارم به تقدير خودم چنديست عادت ميكنم تو التماسيم مي كني جوري فراموشت كنم با التماس ولي تو را به خانه دعوت ميكنم گفتي محبت كن برو باشد خداحافظ ولي رفتم كه تو باور كني دارم محبت ميكنم
بهترين وقتي كه تو بدنيا اومدي داشت بارون ميباريد ،اما هوا اصلا ابري نبود آخه فرشته ها داشتند گريه ميكردن چون يكي از اونا كم شده بود.
winter+girl
09-02-2008, 22:31
کاش قبل خداحافظی بهت می گفتم که چشات فقط یه بهونه بود واسه آروم کردن خودم اصله کار خودت بودی وگرنه چشمهای همرنگه چشمای تو رو بازم میشه پیدا کرد !
winter+girl
09-02-2008, 22:33
پست ترین انسانها کسی است که گلی را از شاخه جدا کرده قبل از بوئیدن آن را زیر پا له کند و گل دیگری را از شاخه بکند !!!
winter+girl
09-02-2008, 22:36
خیلی تلخه ببینی یه آهو اسیر پنجه ی یه شیر شده ولی تلخ تر از اون اینه که ببینی یه شیر اسیر چشم های یه آهو شده
ali111122223333
10-02-2008, 09:16
دستت درد نکنه علی آقا
همشون قشنگ بودند ولی این یکی یه چیزه دیگه است - خیلی sms خگشلیه
خواهش میکنم. خشگلی از خودتونه!!!
امروز میخوام یه سری sms تصویری بزارم !!!
ali111122223333
10-02-2008, 09:18
.\¤/.......¤
..¥......<|>
..][.......][.......¤<--<
miduni ina manish chie?
Yani :
1.elahi
2.man
3.fadat besham .
ali111122223333
10-02-2008, 09:20
.............,,,
............( ',' ) hey!
<l"l> ba toam!
/"L.............
,,,..............
<( '0')> sedamo
l"l...mishnavi?
/"L..............
,,,..............
('o')/.....delam
/l"l...barat ye
/"L zare shode!
ali111122223333
10-02-2008, 09:27
به خاطر اینکه شکلا درست در بیاد نقطه گذاشتم!!!
ali111122223333
10-02-2008, 09:32
........... ()' "' '()
........... ( ' ; ' ) .,'@,
......... =(,,)=("')===:',@,'@
.......t_!_J......
In khers 1 daste gol az tarafe man avorde baraye To
ali111122223333
10-02-2008, 09:32
....,,. ,,
-('v') <' )
(( )) ( /)..
> -"--"-- "-"-
,,. ,,..
('v')<' )
(( )) ( /)
> -"--"--"-"-
*BOOOOS*
Dooset daram!
ali111122223333
10-02-2008, 09:41
وای مردم هر کدوم از پستها رو 2،3 بار ویرایش کردم بیخیالش شدم
god_girl
10-02-2008, 09:50
عشق تو توی قلبم،مثل "نظیر شنبه" است که از خونه "شکوه" بیرون نمی ره.
god_girl
10-02-2008, 09:51
چه کسی می داند که تو در پیله ی تنهایی خود تنهایی؟چه کسی می داند که تو در حسرت یک روز نه در فردایی؟پیله ات را بگشا...تو به اندازه یک پروانه زیبایی
god_girl
10-02-2008, 09:53
اگه دیدی یه خرس دنبالت کرد نترس!چون اون فهمیده تو چه عسلی هستی
god_girl
10-02-2008, 09:54
از همه چيز گذشتن و به همه چيز رسيدن مهم نيست . مهماز چه گذشتن و به چه رسيدن است.
god_girl
10-02-2008, 09:55
بزرگراهّاي مهندسی ساز ما را به هم نميرسانند. عشق با قوانين بيگانه است ،از بيراهها بيا براي ديدن کسی که عمريست دوست دارد.
god_girl
10-02-2008, 09:56
به اين غروب غريبم بخند حرفي نيست طلسم اشک مرا با فريب دزديدند تو هم براي فريبم بخند حرفي نيست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.