ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sms های عاشقانه (غیر جوک) [آرشیو]

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Glass Heart
15-11-2007, 01:41
تو دنیا 4 چیز رو دوست دارم : تو آسمون خدا رو , تو زمین خودم رو , تو خودم قلبم رو و تو قلبم تو رو .

avril
15-11-2007, 12:11
معلم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پیش او.معلم گفت{ج}خواستم بگویم جدایی گفت نگو

avril
15-11-2007, 12:12
شايد اين يكي رو هم بشه اينطوري نوشت

بسترم صدف خالی یك تنهایی است و تو چون مروارید ي گردن آویز من غمگين باش

روبه رويم همه ابهام و اميدي نگران آنها که به جرم وفا سنگ به اين دل زدند براي اين دل نيازي به سنگ نيست اين شقايق با نگاهي سرد پرپر مي شود

حرف از جدایی بود

MOHAMAD_REZA
15-11-2007, 12:22
تو گل ياس مني
تو مثل غنچه پاك سحري
نه از آن پاكتري

qaderi
17-11-2007, 08:40
بهترين مترجم کسي است که سکوت ديگران را ترجمه کن

qaderi
17-11-2007, 08:41
پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بيچاره از اين عشق سوختن آموخت فرق من و پـــــــــــروانه در اين است پروانه پرش سوخت ولي من جگرم سوخت

qaderi
17-11-2007, 08:42
اشكات يه دروغ نيست واژه هات قصه ي خواب نيست اگه تو ميموني پيشم قول ميدم مال تو باشم اگه تو مثل بقيه منو تنها نمي زاري يا با عكساي تو آينه اشكامو در نمياري اگه جاي رده پاهات نشه دشنه توي قلبم يا نواي گرمه سازت نشه كابوسه شبونم به خداي مهربونم قول ميدم پيشت بمونم

qaderi
17-11-2007, 08:42
من غروب عشق خود را در نگاهت ديده ام.... من بناي ارزو ها را زهم پاشيده ام.... آنچه بايد من بفهمم اين زمان فهميده ام.... در دل خود من به عشق پوچ تو خنديده ام....

qaderi
17-11-2007, 08:43
دوست، فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش مي کني اونا رو واسه ات بخونه

qaderi
17-11-2007, 08:44
در کلاس ادبيات معلم گفت: فعل رفت را صرف کن رفتم ..رفتي.. رفت ساکت ميشوم ميخندم ولي خنده ام تلخ ميشود استاد داد ميزند خوب بعد ادامه بده و من ميگويم: رفت... رفت... رفت رفت و دلم شکست غم رو دلم نشست رفت شاديم بمرد شور از دلم ببرد رفت ..رفت ..رفت و من ميخندم و ميگويم.. خنده تلخ من از گريه غم انگيز تر است کارم از گريه گذشته است به آن ميخندم

qaderi
17-11-2007, 08:45
افتخار و باکلاسي مال تو التماس و پاچه خواري مال من هرچي موسيقي ِ شاده مال تو کاستاي افتخاري مال من فهم شاخه هاي گل براي تو درک لوله ي بخاري مال من اين شباي پرتقالي مال تو روزاي آب دوغ خياري مال من هرچي خواسته ي جديده مال تو وعده هاي خواستگاري مال من

qaderi
17-11-2007, 08:45
شمع آرزو هايم را با جرقه اشک روشن مي کنم و در اقيانوس ژرف خيال
سوار بر زورق انديشه تا فراسوي دشت آرزوها سفر مي کنم
راستي چه خوب بود اگر من هم بالهائي به سپيدي نور و به لطافت پر پروانه داشتم
در اين صورت تا آبي آسمان عشق تا سرزمين کبوتران عاشق آنجا که کينه و ريا جواز ورود ندارد چرخ مي زدم آنجا که پلاک خانه دلها عشق است

qaderi
17-11-2007, 08:46
ديگه باورم شده تنها شدم هيچكي نيست دست توي دستام بذاره ديگه آرزوم اينه ببينمت سر رو شونه هات بذارم دوباره هر شب خوابتو مي بينم اما تو رفتي و برنمي گردي مي دونم خواستي كه فراموشت كنم ولي اينو از دلم نخواه نمي تونم مي دوني تنها شدن حقم نبود مني كه هميشه عاشقت بودم تو برو سفر فراموشم بكن اما من هميشه عاشق مي مونم با تو بودن فقط تو خواب و خيال رفتي از پيشم هنوزم رفتنت واسم سواله رفتي سفر با رفتنت سوختم و خاكستر شدم خواستم كه از يادم بري رفتي و عاشق تر شدم
هنوز هم وقتي قلب شيشه اي احساسم را با سنگ نا مهربانيها مي شکنند

qaderi
17-11-2007, 08:47
تاحالا دل تنگ کسي شدي؟ اصلا ميدوني دلتنگي چيه؟ اونم ازبدترين نوعش؟ بزرگترين دلتنگي اينه که بدوني اوني که دوسش داري هيچوقت ماله تو نميشه. اينه که بدوني يه روزي ازکسي که دوسش داري بايد جدا بشي چه بخواي چه نخواي

qaderi
17-11-2007, 08:48
ديروز که فرياد زدي دوستت دارم ******* گفتم بلندتر نمي شنوم****** امروز که دره گوشم گفتي ديگه دوستت ندارم ******* گفتم آرام بگو بقيه مي شنوند

qaderi
17-11-2007, 08:49
نجوم نخوندم , ولي مي دونم تو هفت آسمون يه ستاره ندارم. فيزيک نخوندم , ولي مي دونم « هر عملي را عکس العملي است...» غير از عشق من به تو و مي دونم که واحد اندازه گيري عشق , ژول و کالري و وات و... نيست زيست شناسي نخوندم , ولي مي دونم قلب همون دله که مي تونه براي يه نفر تنگ بشه يا تندتر بزنه شيمي نخوندم , ولي مي دونم اگه عشق نباشه ملکول هاي هيدروژن و اکسيژن نمي تونن اينقدر محکم همديگه رو فشار بدن که اشک جفتشون در بيا

didaar
17-11-2007, 23:52
حساس خوبيه وقتي يه نفر دلتنگت ميشه...! احساس بهتريه وقتي يه نفر عاشقت ميشه...! اما بهترين احساس اينه كه بدوني يه نفر هيچوقت فراموشت نميكنه

shady_er
18-11-2007, 12:25
سلا م دوستان
با عزض شرمندگي از اين اس ام اس هايي كه با علامتها ساخته ميشه كسي نداره؟ يا بايد از كجا پيدا كنم؟مثلا با *///و....ميسازن)
ممنون

Lady parisa
19-11-2007, 15:12
روبه رويم همه ابهام و اميدي نگران آنها که به جرم وفا سنگ به اين دل زدند براي اين دل نيازي به سنگ نيست اين شقايق با نگاهي سرد پرپر مي شود

حرف از جدایی بود

من وصال رو ديدم

Lady parisa
19-11-2007, 15:13
من اگر اشك به دادم نرسد مي شكنم

Lady parisa
19-11-2007, 15:16
اشكات يه دروغ نيست واژه هات قصه ي خواب نيست اگه تو ميموني پيشم قول ميدم مال تو باشم اگه تو مثل بقيه منو تنها نمي زاري يا با عكساي تو آينه اشكامو در نمياري اگه جاي رده پاهات نشه دشنه توي قلبم يا نواي گرمه سازت نشه كابوسه شبونم به خداي مهربونم قول ميدم پيشت بمونم

خيلي قشنگ بود

hassan_mojtahedi
21-11-2007, 16:45
بهم گفتند دور دنیا را باید در 100 روز بگردی پس من میخواهم 100 بار دور تو بگردم چون تو دنیای منی...

avril
21-11-2007, 17:15
من غروب عشق خود را در نگاهت ديده ام....من بناي ارزو ها را زهم پاشيده ام.... آنچه بايد من بفهمم اين زمان فهميده ام.... در دلخود من به عشق پوچ توخنديده ام

avril
21-11-2007, 17:21
سا قيا امشب صدايت با صدايم ساز نيست,.. يا كه من بسيار مستم يا كه سازت ساز نيست,.. ساقيا امشب مخالف مي نوازد تار تو,.. يا كه من مست و خرابم يا كه تارت تارنيست

avril
21-11-2007, 19:22
روزي شخصي در حال نماز خواندن در راهي بود و مجنون بدون اين که متوجه شود از بين او و مهرش عبور کزد مرد نمازش را قطع کرد و داد زد هي چرا بين من و خدايم فاصله انداختي مجنون به خود آمد و گفت من که عاشق ليلي هستم تورا نديدم تو که عاشق خداي ليلي هستي چگونه ديدي که من بين تو و خدايت فاصله انداختم

Hadi King
23-11-2007, 08:52
زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است.

Hadi King
23-11-2007, 08:56
سكوتم را به باران هديه كردم .. تمام زندگي را گريه كردم… نبودي در فراق شانه هايت … به هر خاكي رسيدم تكيه كردم:11:

Hadi King
23-11-2007, 08:57
نابينا به ماه گفت : دوستت دارم . ــ ماه گفت : چه طوري ؟ تو که نمي بيني.
ــ نابينا گفت : چون نمي بينمت دوستت دارم . ــ ماه گفت : چرا ؟
- نابينا گفت : اگر مي ديدمت عاشق زيباييت مي شدم ولي حالا که نمي بينمت عاشق خودت هستم.:40:

didaar
24-11-2007, 00:34
عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال توست و اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده « ويليام شکسپير

shazdeh23
24-11-2007, 08:46
تاحالا دل تنگ کسي شدي؟ اصلا ميدوني دلتنگي چيه؟ اونم ازبدترين نوعش؟ بزرگترين دلتنگي اينه که بدوني اوني که دوسش داري هيچوقت ماله تو نميشه. اينه که بدوني يه روزي ازکسي که دوسش داري بايد جدا بشي چه بخواي چه نخواي

shazdeh23
24-11-2007, 08:46
دوست، فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش مي کني اونا رو واسه ات بخونه...

shazdeh23
24-11-2007, 08:48
من غروب عشق خود را در نگاهت ديده ام.... من بناي ارزو ها را زهم پاشيده ام.... آنچه بايد من بفهمم اين زمان فهميده ام.... در دل خود من به عشق پوچ تو خنديده ام....

the big impish
26-11-2007, 12:13
"مواظب خودت باش" یک وداع نیست، اکثرا یک جمله الوداع است. معنی خیلی بیشتر از 3 کلمه را در خود پنهان کرده.
"مواظب خودت باش" چون از این به بعد من در کنارت نخواهم بود. چه بخواهم، چه نخواهم، نخواهم بود. یک زمانی عاشقت شدم، هنوز هم دوستت دارم و میخواهم که بعد از من نیز خوشحال باشی که شاید اگر روزی برگشتم خوشحال ببینمت.
"مواظب خودت باش" چون از این به بعد هیچ کسی به غیر از خودت پیشت نخواهد بود که مراقبت باشد. من نخواهم بود. مواظب خودت باش و فکر مرا نکن. چون از این به بعد من هم به فکر تو نخواهم بود. دنبال من نگرد، ننویس برایم، چون من برایت چیزی نخواهم نوشت. مرا از ته دلت پاک کن، چون من پاک خواهم کرد. فقط بخاطر همه خاطره ها و زیبائیهای مشترکی که داشتیم برایت از صمیم قلب آرزوی خوشبختی میکنم و عزم راه میکنم، میروم ... هیچ وقت برنخواهم گشت.
"مواظب خودت باش" چون با همه چیزهایی که بین ما گذشته ترجیح میدهم که بدانم حالت خوب است. درواقع خیلی هم برایم مهم نیست، من همیشه تو را خوب تصور خواهم کرد. خواهم رفت و هیچ وقت تورا نخواهم دید، تو را با خودت و تنهائیت تهنا میگذارم. میدانم خوت را رها خواهی کرد و به همین خاطر میگویم "مواظب خودت باش". در واقع اینهم برایم خیلی مهم نیست.
"مواظب خودت باش" میگویند و میروند. عاشقان ِ عشق آتشین گاها این را بیش از یک بار میگویند، چون جدا کردن آنها مثله جدا کردن ناخون از انگشت است. به این راحتی ها از یگدیگر جدا نمیشوند، سپری کردن این دوره زجر دهنده است، دل را پاره پاره میکند. در هر بار با امید پایان یافته به عقب برمیگردند و با چشمانی که بیانگر جمله "مواظب خودت باش" است، از همیدیگر جدا میشوند. تا آنجایی که امید پایان بیابد... تا آنجایی که محبت پایان بیابد و تا آنجایی که آخرین الوداع به سکوت قبرستان زینت بیابد...
عاشقانی که فراتر از عشق آتشین یکدیگر را دوست دارند، یکبار "مواظب خودت باش" میگویند و میروند. آنها بجای جدا کردن ناخون از انگشت مرگ را ترجیح میدهند. آنها می دانند که تحمل بیش از یکبار این غم را ندارند.
"مواظب خودت باش" میگویند و میروند. مگویند در این حرفها خیانت وجود ندارد و هیچ وقت وجود نخواهد داشت. آیا تنها گذاشتن کسی را که تو را دوست دارد و به تو احتیاج دارد، بزرگترین خیانت نیست؟
"مواظب خودت باش" میگویند و میروند. تو را محکوم به سکوت و تنهایی خود میکنند و میروند. دلت را تکه تکه کرده و بزرگترین تکه را همراه خود میبرند. تو را از خود بی خود میکنند و میروند...
علاوه بر آن نمیوانی آنها را مقسر تلقی کنی. با خود میگویی کسی که "مواظب خودت باش" میگوید برای خود دلیلی دارد. آنها این اجازه را نمیدهند که مقسر تلقی شوند. بخاطر نجنگیدنشان عصبانی میشوی اما او را مقسر نمیدانی. اگر جنگیده باشند بخاطر شکست خوردنشان عصبانی میشوی اما باز هم نمیتوانی او را مقسر بدانی. به شکست خوردن خود نیز عصبانی میشوی اما باز هم نمیتوانی او را مقسر تلقی کنی... به تو میقبولانند که از جدایی نمیتوانی فرار کنی، "مواظب خودت باش" میگویند و میروند.
امید هایت را، رویا هایت را، محبتت را ... همه چیزت را از تو میگیرند و میروند. تنها چیزی که بجای میگذارند یک دنیا خاطره است، و برای غرق ِ در اشک شدنت، نغمه هایی فراموش نشدنی.
میروند. پشت سر خود را نگاه نمیکنند، چون نمیخواهند مشاهده گر بی انصافی خود باشند. میخواهند که همه چیز در آن لحظه و در همانجا پایان یابد و آن صفحه همانجا بسته شود.
نمینوانند بگویند: تمام شد و میگویند "مواظب خودت باش". نمینوانند بگویند: دلم شکسته و نمتوانم ببخشمت و میگویند "مواظب خودت باش". نمینوانند بگویند: که دیگر تو را نمیخواهم و مخواهم از زندگیت بیرون بروم، اما همیشه دوستت خواهم داشت و میگویند "مواظب خودت باش". نمینوانند بگویند: میدانم زخمی خواهی شد، اما بهتر از این نمیتوانم و میگویند "مواظب خودت باش". بخاطر راحت کردن وجدان خویش و میگویند "مواظب خودت باش" چو میدانند زخمی را ایجاد کرده اند به این راحتی ها خونریزیش تمام نمیشود و رد آن هیچ وقت از بین نمیرود.
"مواظب خودت باش" یک نقطه است. به من نگو "مواظب خودت باش"، من فقط میخواهم سر بدی ها نقطه بذارم. اما تو خوبی هستی... تو نور چشمانم، تبسم رو لبانم، تو خوشحالی درونی من هستی. تو رنگ زندگیم، تپش قلبم، تو نشاط زندگی من هستی. تو فانوس راهم، تو شریک دردم، تو همسفر دلم هستی. "مواظب خودت باش" نگو به من. سر جمله من نقطه نگذار.
ای کاش بعضی چیزها را انچنین تجربه نمیکردیم. ای کاش میتوانستی مرا ببخشی... ای کاش من هم میوانستم ببخشم... ای کاش میتوانستیم زمان را به عقب برگردانیم... ای کاش همه چیز را با عقل امروزمان دو باره تجربه میکردیم... حیف...
نمیشه نری؟ نمیشه که تموم نشیم؟ وقتی من تو را کم دارم چگونه میتوانم کامل بشوم؟ جای خالیت را با چه کسانی میتوانم پر کنم؟ نمیشد که با هم با شیطانی که بین ما نفوذ کرده میجنگیدیم؟ یادت هست که میگفتی عشق های بزرگ، بزرگترین موانع رو پشت سر میگذاره؟ یادت هست که میگفتی رفقت های حقیقی از پس هر گونه امتحان با سر بلندی بر می آید؟ یادت هست که میگفتی عشق بالاخر در نهایت برنده مشود؟ یادت هست که میگفتی در زندگی ارزشهای وجود دارد که هرگز لکه دار نمیشود؟ یادت هست که میگفتی بزرگترین ظفرها از پر خونترین جنگ ها بدست می آید؟ راستی همه اینها دروغ بود؟

نمیشه نری؟......... نمیشه که تموم نشیم؟.......................
باشه........ هرجوری که تو میخواهی .............. پس........ "مواظب خودت باش".........

ReZa DN
26-11-2007, 15:01
# # # # 0<-< # # # # On manam ke ruyeReyl ghatar deraz keshidam ta SMS nazani pa nemisham . . .

ReZa DN
26-11-2007, 15:02
Vaghti delam barat tang mishe ...

()*() cheshamo
(-.-) mibandamo
(")(") fekr mikonam ke.

()*())¤() to
( '.' )'.' ) PISHAMI

ReZa DN
26-11-2007, 15:03
.
.
.
.
Bib Bib
boro kenar khis nashi

...in sms ab dare,
chon ye muche gonde hamrash dare.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMuch

ReZa DN
26-11-2007, 15:05
Gadima migoftan ba ye gol bahar nemishe ama ona che midonestan yerozi goli mesle to miad

didaar
27-11-2007, 23:23
چه مغرورانه اشك ريختيم چه مغرورانه سكوت كرديم چه مغرورانه التماس كرديم چه مغرورانه از هم گريختيم غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند هديه شيطان را به هم تقديم كرديم هديه خداوند را از هم پنهان كرديم

didaar
27-11-2007, 23:28
زندگي مثل يه جاده مي مونه ، اما اينجا يه مشکلي وجود داره ، ما همه دنبال مقصديم ،اما يادمون رفته که از مسير جاده لذت ببریم

Lovely_angel200003
28-11-2007, 11:11
این روزها (پاییز را می گویم) دلم برایت بیشتر تنگ می شود.نمیدانم ...شاید به خاطر شب های بلندیست که بی تو بیهوده می گذرد.:41:

SAGM
28-11-2007, 14:48
عشق رطوبت چندش آور پلشتی ست و آسمان سرپناهی تا به خاک بنشینی و بر سرنوشت خویش گریه ساز کنی (احمد شاملو)

rafifar
28-11-2007, 20:30
تو اون فرشته اي که وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پاييز را ميکشند تا به جاي پاهايت بوسه بزنند

وقتی کسی نیست که به او فکر کنی به آسمان بیندیش . چون در آنجا همیشه کسی هست که به تو فکر میکند

باز در كلبه ي عشق عكس تو مرا ابري كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولي اشك چشم مرا جاري كرد

زندگي دفتري از خاطرهاست ... يک نفر در دل شب ، يک نفر در دل خاک ... يک نفر همدم خوشبختي هاست ، يک نفر همسفر سختي هاست ،چشم تا باز کنيم عمرمان مي گذرد... ما همه همسفريم

qaderi
01-12-2007, 05:57
اگه میخوایی پرواز کردن رو یاد بگیری باید از راه رفتن شروع کنی!!
نيچه

qaderi
01-12-2007, 06:00
خدايا! ما اگر بد کنيم،تو را بنده هاي خوب بسيار است، تو اگر مدارا

نکني ما را خداي ديگر کجاست ؟

qaderi
01-12-2007, 06:01
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده

qaderi
01-12-2007, 06:01
مهم اين نيست که قطره باشي يا اقيانوس، مهم اين است که آسمان در تو

منعکس شود.

qaderi
01-12-2007, 06:02
لازمه ي خوشبختي جذب کردن چيزهاي تازه نيست، بلکه حذف کردن افکار کهنه

است، افکاري که به هيچ دردي نمي خورند.

qaderi
01-12-2007, 06:02
زندگي هنر نقاشي كردن است بدون استفاده از پاك كن سعي كن هميشه طوري زندگي كني كه وقتي به گذشته برميگردي نيازي به پاك كن نداشته باشي.

qaderi
01-12-2007, 06:03
اگه تو خدا را فراموش كردي اين رو بدون اون هرگز تو رو فرا موش نمي كنه چون دوست داره

qaderi
01-12-2007, 06:04
خوشبختي و بدبختي براي يه مرد شجاع مثل دست راست و چپش مي مونه . اون هر دوشونو به كار مي‌بره

qaderi
01-12-2007, 06:04
مردم به همان اندازه خوشبخت اند كه خودشان تصميم ميگيرند. خوشبختي به سراغ كسي ميرود كه فرصت انديشيدن در مورد بدبختي را نداشته باشد. دريا باش كه اگر كسي سنگي به سويت پرتاب كرد سنگ غرق شود نه آنكه تو متلاطم شوي

qaderi
01-12-2007, 06:05
چه بسا اشخاصي که تنها با طنين کلنگ گورکن از خواب غفلت بيدار مي شوند. ناپلون بناپارت

qaderi
01-12-2007, 06:06
اگر نماز گزار بداند كه چقدر از رحمت الهي او را فرا گرفته هرگز سر از سجده بر نمي دارد... بسيج

qaderi
01-12-2007, 06:07
عشق را دوست دارم ولي نه در قفس

بوس را دوست دارم نه در هوس

تو را دوست دارم تا آخرين نفس

ReZa DN
03-12-2007, 10:30
* * *
* *
*
/-/
/-/
/-/
shab shode barat nardebon gozashtam ta beri sare jat, mahe man.

ReZa DN
03-12-2007, 10:31
__/ΓΠ\__
'-O----O-- ' >-->¤
.nagi be yadam naboodi ! bebin too fekret to budam mashin zad behem¤

ReZa DN
03-12-2007, 10:33
Shayad An Rooz Ke SOHRAB Nevesht:Ta SHAGHAYEGH Hast Zendegi Bayad Kard,
Khabari Az Dele Por Dard e Gol e YAS Nadasht.Bayad Injoor Nevesht:
Har Goli Ham Bashi,Che SHAGHAYEGH,Che Gol e
PICHAK o YAS, "Zendegi Ejbar ist"!!

didaar
03-12-2007, 21:57
در کلاس ادبيات معلم گفت: فعل رفتن را صرف کن: رفتم ..رفتي.. رفت ساکت ميشوم ميخندم ولي خنده ام تلخ ميشود استاد داد ميزند خوب بعد ادامه بده و من ميگويم: رفت… رفت… رفت رفت و دلم را شکست

didaar
03-12-2007, 22:01
هيچوقت از دوست داشتن انصراف نده..حتي اگه کسي بهت دروغ گفت بازم بهش فرصت بده...عشق رو تجربه کن حتي اگر توش شکست بخوري ....اينو بدون که اگه کسي وارد زندگيت شد و گذاشت رفت علاوه بر اينکه خاطره بجا ميزاره مي تونه يه تجربه هم بجا بزاره

didaar
03-12-2007, 22:03
زمان! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست .... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست ..... هيچ وقت دل به کسي نبند چون اين دنيا اين قدر کوچيکه که توش دو تا دل کنار هم جا نميشه ... اگر هم دل بستي هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه که ديگه پيداش نمي کني .... هر وقت احساس کردي در اوج قدرتي به حباب فکر کن.... بهتره اهالي رويامونو بدون توقعي ، جواب كنيم نبايد حتي رو بهترين كسا توي بدترين جاها ، حساب كني

didaar
03-12-2007, 22:06
روزي روزگاري، اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود، همهء مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان

king-like
04-12-2007, 11:58
نذار این روزاى زیبا

واسه غم بشه بهونه

نمى‏خوام فردا یه وقتى

حسرتش برات بمونه

king-like
04-12-2007, 12:04
هوا داغ داغه ، اما

داره یخ مى‏زنه دستام

تو چرا اینهمه دورى؟

من چرا اینهمه تنهام؟:41:

king-like
05-12-2007, 01:05
عشق عقل رو کور می کنه پس سعی کن عاشق کسی باشی که حاضر باشد به جایه تو ببیند تا زمین نخوری

king-like
05-12-2007, 01:07
دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

desperado
05-12-2007, 21:50
پستی برای اس ام اس های غیر عاشقانه سراغ ندارید؟؟

didaar
05-12-2007, 22:30
مي دوني فلسفه اختراع سرسره براي بچه ها چيه؟ مي خوان از بچگي به ادم ياد بدن كه صعود چقدر سخت و سقوط چه اسونه

didaar
05-12-2007, 22:31
مي دوني اشك از لبخند با ارزشتره؟!چو ن لبخندو مي توني به هر كسي هديه بدي ولي اشكو براي كسي ميريزي كه نمي خواي ازدستش بدي

didaar
05-12-2007, 22:31
عشق يعني کوچک کردن دنيا به اندازه يک نفر و بزرگ کردن يک نفر به اندازه تمام دنيا

king-like
07-12-2007, 01:04
كاش میشد بر جدایی خشم كرد شاخه های نسترن را با تواضع پخش كرد كاش میشد خانه ای از مهر ساخت مهربانی را در آن سرمشق كرد روی دلهایی حقیقی نقش كرد

king-like
07-12-2007, 01:34
عشق یعنی صبر یعنی انتظار عشق یعنی از سپیده تا سحر عشق یعنی پا نهادن در خطر عشق یعنی لحظه ی دیدار یا عشق یعنی دست در دست نگار عشق یعنی ارزو یعنی امید عشق یعنی روشنی یعنی سپید

king-like
07-12-2007, 01:35
وقتی می خواهم بگویم چقدر برایم عزیزی واژه ها کم می آورند به همین جهت ساده می گویم که دوستت دارم:40:

king-like
07-12-2007, 01:36
وقتی نیاز به عشق داری عاشق مشو بلكه زمانی عاشق شو كه تمام وجودت سرشار از عشق هست و می خوای آنرا با كسی تقسیم كنی:11:

king-like
07-12-2007, 01:37
شبی از شبها تو به من گفتی كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدی كه تو فانوس شب من باشی

king-like
07-12-2007, 01:38
میدونی چرا من هیچوقت صدقه نمیدم ؟؟ . . . . . . . . چون می گن صدقه بلا رو از آدم دور می کنه !! . . . . . . . . . . . منم طاقت دوریتو ندارم بلا

king-like
07-12-2007, 01:39
رفتی و خاطره های تو نشسته تو خیالم
بی تو من اسیر دست آرزوهای محالم
یاد من نبودی اما من به یاد تو شکستم
غیر تو که دوری از من دل به هیچ کسی نبستم

king-like
07-12-2007, 01:41
من اینجا بس دلم تنگ است
و هر سازی كه می بینم بد آهنگ است

بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بی برگشت بگذاریم
ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟

king-like
07-12-2007, 01:41
خداوند روز اول آفتاب را آفرید ...

روز دوم دریا را

روز سوم صدا را

روز چهارم رنگ را

روز پنجم حیوان را

روز ششم انسان را...

و اندیشید و روز هفتم تو را برای من آفرید.....:40::11:

king-like
07-12-2007, 01:42
همه حرفای قشنگ و هدیه میکنم به تو
اما دوست دارم بدونی
عشق تو خرابم کرد وقتی گذاشتی رفتی
سخت شد دل و دیگه عاشق نشد
اعتماد نکرد
دوست دارم با هر کی هستی
هیچوقت تنهاش نذاری
تا دیگه کسی مث من نباشه
همیشه قشنگ باشی و ناز
دوست دارم دوست دارم دوست دارم

king-like
07-12-2007, 01:44
چی بگم كه خیلی تنهام

می دونی یاری ندارم

گله و گلایه ای نیست

بی وفایی رسم عشقه

عاشقا تنها میمونن

تنهایی مرام عشقه !!!

king-like
07-12-2007, 01:46
باید اعتراف کنم من نیز گاهی به آسمان نگاه کرده ام ،
دزدانه و در چشم ستارگان ، نه به تمامیشان
تنها به آنان که شبیه ترند به چشمان تو ...:46:

king-like
07-12-2007, 01:49
میگم مر30...
به زبون رو30...
بهش بر30...
با كمپر30...
آخه نف30...
نگی به ك30...
منو میبو30...
اگه نبو30...
خیلی لو30...
( فردوسی طو30...):27:

king-like
07-12-2007, 01:52
سلام
لطف کنین بگین ادامه بدم یا نه؟؟؟؟؟!!!اصلا" این smsچطور بود؟؟؟؟:20:
:5:

solosara
07-12-2007, 12:11
زیبا بودن ! دستت درد نکنه king-like جان !

.SA33D.
07-12-2007, 13:13
king-like کارت حرف نداره!!! ادامه بده...

moon_kh
07-12-2007, 13:39
شريعتي: دنيا را بد ساخته اند... کسي را که دوست داري، تو را دوست نمي دارد. کسي که تو را دوست دارد ،تو دوستش نمي داري اما کسي که تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئين هرگز به هم نمي رسند و اين رنج است . زندگي يعني اين.....

king-like
07-12-2007, 13:49
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....تقديم به کسي که عادتبه نديدنش مثل فراموش کردنشغيرممکنه:40:

king-like
07-12-2007, 13:50
حسرتيگر به دلم هست همان دوري توست، من پرستوي خزان ديده وخاموشتوام

king-like
07-12-2007, 13:52
شوقديدار تو را قاصد بيراه چه داند ؟آنقدر شوق تو دارم كه خدا ميداند

king-like
07-12-2007, 13:52
کسی که محبت خود را محدود می کند هرگز معنی محبت را نفهمیده است
:41:

king-like
07-12-2007, 13:53
هزار دهقان برای باریدن باران دعا کردند . . .
باران نیامد !
خدا به فکر کودکی بود که چکمه اش سوراخ بود . . .

king-like
07-12-2007, 13:54
هزار دهقان برای باریدن باران دعا کردند . . .
باران نیامد !
خدا به فکر کودکی بود که چکمه اش سوراخ بود . . .

king-like
07-12-2007, 13:57
هركسيتو را دوست داره 4 تا مريضي ميگيره :

1- فراموشي

2 ...

3 ...

4 ...

3 تاي ديگه را فرموشكردم

king-like
07-12-2007, 13:58
عشق يعني:
چون خورشيد، تابيدن بر شب هاي دوست...؛و چون برف، ذوب شدن بر غم هاي دوست

king-like
07-12-2007, 13:59
يادتمياد روزي كه اون گل رو بهم دادي گفتي كه ؛گلها بي معرفتن ،زود خشك ميشن ،زود ازپيش ادم ميرن ولي اشتباه كردي چون گلي كه بهم دادي انجاست رو به روم روي ديوار ،يهكمي خشك شده ولي تركم نكرده باهام مونده.....ولي تو.....گل هست اما تو نيستي ،تورفتي ،تو بي وفاتربودي

king-like
07-12-2007, 14:02
وقتياشكهايم بر روي زمين ريخت تو هرگز نديدي كه چگونه مي گريم . تو دلم را با بي كسيتنها گذاشتي و چشمانم را به انتظار نگاهت گريانگذاشتي

JAVAD_YAS14
08-12-2007, 23:46
نفرين به عشق به عاشقي
نفرين به بخت و سر نوست
به اون نگاه كه عشقتو
تو سرنوشت من نوشت
نفرين به من نفرين به تو
نفرين به عشق من و تو
به ساده بودن من و
به اون دل سياه تو
:40::40::40:

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 00:05
شمع سوزان توام اين گونه خاموشم نكن
از كنارت مي روم هر گز فراموشم نكن

king-like
09-12-2007, 01:17
بی تو این نفس نفس نیست
بی تو دنیا جز قفس نیست
عشق تو توی رگ و خونم
به خدا برایم هوس نیست

king-like
09-12-2007, 01:18
درکلبه ی کوچک قلبم برایت مرکبی از غرور و محبت مهیا می کنم تا تکسوار ساحل دریای بی انتهای عشقم گردی . اگر رفتی و مقصد گمشده رانیافتی تو را به خدا سوگند می دهم به کلبه ی کوچک قلبم باز گردی

king-like
09-12-2007, 01:19
اگه میدونستی که چقدر تنهام برام اشک میریختی
اما اگه میدونستی که چقدر اشک میریزم هیچوقت تنهام نمیذاشتی

king-like
09-12-2007, 01:32
من از ساعت متنفرم... از اين اختراع عجيـب بشر که جاي خالـي حضور تو را به رخ دلتنگــي هاي من مي کشد:41:

king-like
09-12-2007, 01:34
در دیده به جای خواب آب است مرا زیرا که به دیدنت شتاب است مرا
گویند مرا بخواب تا به خوابش بینی ای بیخبران چه جای خواب است مرا

king-like
09-12-2007, 01:35
اگه مي دونستي قطره ي بارون وقت دورشدن از ابرا چه حسي داشت اگه مي دونستي يه بندر وقت رفتن کشتيها چه تنها ميشه اگه مي دونستي درخت کاج وقت پر کشيدن پرنده ها چه غمگين ميشه " اگه مي دونستي که رفتنت چه آتشي بر جانم کشيد اون وقت اين قدر راحت نمي گفتي: خداحافظ:41:

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 12:12
چرا غم ها نمي دانند كه من غمگين ترين غمگين دنيايم
بيا اي دوست با من باش كه من تنها ترين تنهاي دنيايم:40:

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 12:15
اگه مثل اشك توي چشمام بودي واسه موندنت تا آخر عمر گريه نمي كردم:40:

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 13:11
در ذهن نيافرينمت مي ميرم
از شاخه نچينمت مي ميرم
اي عادت چشمهاي بي حوصله ام
يك روز اگر نبينمت مي ميرم:40:

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 13:16
سكوتم را به باران هديه كردم
تمام زندگي را گريه كردم
نبودي در فراق شانه هايت
به هر خاكي رسيدم تكيه كردم

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 13:27
اگه دستم به جدايي برسه
اونو از خاطره ها خط ميزنم
از دل تنگ تموم آدما
از شب و روز خدا خط ميزنم
اگه دستم برسه به آسمون
با ستاره ها قيامت مي كنم
نميزارم كسي عاشق نباشه
ماهٌ بين همه قسمت ميكنم

JAVAD_YAS14
09-12-2007, 23:02
هفت تا آسمون پر از گلهاي ياس و ميخك
باصد تا دريا پر از عسق و اشتياق و پولك
يه حس بي قرار با يه قلب عاشق و كوچك
فقط ميخواد بهت بگه دوسسسست دارم

qaderi
10-12-2007, 05:58
آلبرت انيشتين مي گويد:
تنها يک سقوط است که جاذبه زمين مسئول آن نيست فرو افتادن در عشق .

qaderi
10-12-2007, 05:59
زندگي هنر نقاشي كردن است بدون استفاده از پاك كن سعي كن هميشه طوري زندگي كني كه وقتي به گذشته برميگردي نيازي به پاك كن نداشته باشي.

qaderi
10-12-2007, 05:59
تنهايي بگو چگونه اسمت را بنويسم؟ وقتي اشک نمي گذارد اسمت را به همراه ستاره مي نويسم چون مرا به ياد شبهاي تارعشق مي اندازد بگو چگونه درک کنم لحظات عاشقي را؟ بگو چگونه بعد از اين تحمل کنم لحظات تنهايي را؟ با نوشتن تنهايي گريه ام مي گيرد چه برسد به اينکه تنهايم بگذاري بگو چگونه احساسم رابنويسم که ديگر دلم از تنهايي و بدون تو بودن خسته شده....؟؟؟

qaderi
10-12-2007, 06:01
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست ... تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست ... تنهايي را دوست دام زيرا تجربه کردم ... تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست .. . تنهايي را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد

qaderi
10-12-2007, 06:01
يه نفر تو آخرين ثانيه ها از راه رسيد اون با آخرين ستاره، دست مهتابو بوسيد اون ،تو اولين قرارِ عاشقي پيشم نشست اون با چشماي قشنگش غم قصه رو شکست اون همون لحظه رسيد که عاشقي ميخواست بميره اون اومد تا عاشقي رونق بگيره ميدونست لحظه ي ديدار منه ميدونست هنوز ستاره روشنه اون سرِ ساعت عاشقي من، جوونه کرد اون منو عاشق ِ آشيونه کرد اولين قرارِ عشقو تو چشاي اون نشستم آخرين شباي عشقو تو چشاي اون شکستم دل من هنوز نداره اينو باور که قشنگترين بهارم، برسه لحظه ي آخر

qaderi
10-12-2007, 06:02
يک روز عشقت را دزديدم و براي اينکه جاي مطمئني داشته باشد آن را در قلبم پنهان کردم .غافل از اينکه روزي براي پس گرفتن آن قلبم را خواهي شکست

qaderi
10-12-2007, 06:03
آدمها با هم برابرند ، اما پولدارها محترمترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما دخترها پرطرفدارترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما بچه ها واجبترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما خانمها مقدمترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما سياهها بدبختترند و سفيدها برترند... البته تبعيضي در كارنيست . در كل همه آدمها با هم برابرند ، اما بعضيها برابرترند

qaderi
10-12-2007, 06:03
افسوس... آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي ميکنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي ميکنيم و بعد... براي آنچه از دست رفته آه ميکشيم

qaderi
10-12-2007, 06:04
پيشگاه تو الها! در پيشگاه تو ايستاده ام و دست هايم را به سوي تو گشوده ام. مي دانم كه در بندگي ات اهمال كرده ام و در طاعتت كوتاهي. اگر راه حياء مي پيمودم، بايستي از خواستن و دعا نمودن دست مي كشيدم. اما آنگاه كه شنيدم گناه كاران را به درگاهت فرا خوانده اي به امتثال ندايت آمدم و به عواطف تو، اي مهربان ترين مهربانان

qaderi
10-12-2007, 06:07
خنده بر لب مي زنم تا كس نداند كه، حال من و اين دنيا كه ما ديديم ،خنديدن نداشت.

sympathetic66
10-12-2007, 11:01
چه ساده با گریستن خویش، زنده می شویم و چه ساده در میان گریستن،می میریم و درفاصله این دو سادگی ،چه معمایی میسازیم به نام (زندگی(

sympathetic66
10-12-2007, 11:05
دل مي گيرد و ميميرد و هيچ کس سراغي ز آن نمي گيرد. ادعاي خدا پرستيمان دنيا را سياه کرده ولي ياد نداريم چرا خلق شديم. غرورمان را بيش از ايمان باور داريم. حتي بيش از عشق

didaar
10-12-2007, 13:33
قانون تو تنهايي من است وتنهايي من قانون عشق وعشق ارمغان دلدادگيست واين سرنوشت سادگيست

didaar
10-12-2007, 13:34
از خدا پرسيدم چي دوست داري؟ گفت: سخاوت. ديوانه گفت: حماقت. غم گفت: ملامت. کوه گفت: صلابت. معشوق گفت: نگاهت. فدايه تو که گفتي : رفاقت

didaar
10-12-2007, 13:34
آن که مست آمد ودستي به دل ما زد و رفت در اين خانه ندانم به چه سودا زد و رفت خواست تنهايي ما را به رخ ما بکشد تنه اي بر در اين خانه ي تنها زد و رفت

didaar
10-12-2007, 13:36
زندگي کوتاه تر از ان است که به خصومت بگذرد و قلبها گرامي تر از آنند که بشکنند . فردا خورشيد طلوع خواهد کرد حتي اگر ما نباشيم

didaar
10-12-2007, 13:37
زندگي زيباست نه به زيبايي حقيقت. حقيقت تلخ است نه به تلخي انتظار. انتظار سخت است نه به سختي جدايي

didaar
10-12-2007, 13:39
مهم نيست که فردا چی ميشه مهم اينه که امروز دوستت دارم مهم نيست فردا کجايی مهم اينه هر جا هستی دوستت دارم مهم نیست تا ابد با هم نباشيم مهم اينه تا ابد دوستت دارم مهم نيست قسمت چی ميشه مهم اينه قسمت شد دوستت داشته باشم

didaar
10-12-2007, 13:40
لا لا لا لا نخواب دنيا خسيسه , واسه کمتر کسي خوب مي نويسه يکي لبهاش هميشه غرق خنده يکي پلکاش تو خوابم خيسه خيسه

didaar
10-12-2007, 13:45
از طرف اونی که تنهاست ، تنها اومده ، تنها میره ، تنهاش میزارن ، تنها نمیزاره ،تنها یک ارزو داره ، اونم اینکه که تو تنهاش نگذاری

Alireza007
11-12-2007, 11:29
مي خوام يه اتوبوس بسازم اتودارم ولي بوس ندارم يه بوس مي دي بسازم

Alireza007
11-12-2007, 11:30
اگرقرارباشه هشتادروز دور دنیا بگردی هشتاد بار دور من بگرد چون من تمام دنیای تو هستم

Alireza007
11-12-2007, 11:31
من یه ماهی کوچولو هستم که تو قلب شیشه ای تو زندگی میکنم،میدونی اگه دلت بشکنه،من می میرم

Alireza007
11-12-2007, 11:32
ای همبرگر وجودم وای اسپاگتی عمرم بیتو من فلافلم

Alireza007
11-12-2007, 11:35
میخواستم شمع باشم و تا آخر عمر به پای تو بسوزم اما ادیسون بی معرفتی کرد و برق را اختراع كرد

Alireza007
11-12-2007, 11:35
اگرديدي يه روزبه يادت گريه كردم بدان آن روز پيازرنده كردم؟

Alireza007
11-12-2007, 11:36
._o/'
|| Hey to!
JL

o midooni
<||> cheghadr
JL dooset daram?

._____o______.
||
JL Inghadar!

Alireza007
11-12-2007, 11:37
ﭼﻨﺪﻳﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﻭﻓﺎﻳﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ .ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﻏﻢ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ. ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﺗﻮ ﺑﺪﺍﻥ ﺍﮔﺮ ﺑﻤﻴﺮﻡ ﺭﻭﺯﻱ. ﻣﺴﺌﻮﻝ ﺗﻮﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻓﺪﺍﻳﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ.

Alireza007
11-12-2007, 11:37
كاغذتم! احساست رو
روي من بنويس،
عصبانيتت روروي
من خط خطي كن،اشكهاتوبامن پاك كن،اگه سردت شد،بسوزونم تا گرم بشي،فقط منودورننداز!

Alireza007
11-12-2007, 11:38
اگراسمت روبزارم خورشيدمي ترسم كه غروب كني اگه اسمت روبزارم گل مي ترسم پژمرده بشي اسمت رومي ذارم نفس تاآخرعمرم باهام باشي

Alireza007
11-12-2007, 11:39
عاقبت ازعشق توخاك كليساميشوم-
ميكشم دست ازمسلماني مسيحاميشوم انقدربنشينم دركشتي عشقت روز و شب-يابه عشقت ميرسم يا غرق درياميشوم o

Alireza007
11-12-2007, 11:40
ازمن پرسيد منو دوست داري يازندگيتو گفتم زندگيمو گريست ورفت اما غافل ازاينكه خودش تمام زندگي منه

Alireza007
11-12-2007, 11:42
امیدوارم خوشتون بیاد:11:

king-like
11-12-2007, 12:42
نمی خوام بین من و بین دلش جنگ بشه/نمی خوام عشقی که اون نداره کمرنگ بشه من فقط یه چیز از خدا می خوام/واسه یک بارم شده دلش برام تنگ بشه

king-like
11-12-2007, 12:51
کنار آشیانه تو آشیانه می کنم
فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم
کسی سئوال می کند ، برای چه زنده ای
و من برای زندگی ، تو را بهانه می کنم...:11:

king-like
11-12-2007, 12:54
با هزار و یک ترفند شاخه گلی مصنوعی را در میان گلهای شاداب گلدانت پنهان کردم، و در دفتر خاطراتت نوشتم: «تو را دوست دارم، خواهم داشت تا زمانی که آخرین گل پژمرده شود...» :40:

king-like
11-12-2007, 12:57
تو را بجای تماکسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم :11:

عکس لبخندت مرا ابری کرد ، عکس تو خنده به لب داشت ولی ، اشک چشمان مرا جاری کرد

king-like
11-12-2007, 12:59
اگر تنها ترین تنها شوم باز هم خدا هست او جانشین همه نداشتن هاست.

ای که دور از من و در قلب منی با خبر باش که دنیای منی. شادیت شادی من،غصه ات غصه من

king-like
11-12-2007, 13:00
من عشق را در تو،
تو را در دل،
دل را موقع تپیدن
و تپیدن را به خاطر تو دوست دارم:40:

king-like
11-12-2007, 13:03
یادگار آخرین نگاه را با خود به یادگار خواهم برد .
مبادا روزی بخوای ان را از من بگیری .
دلم خوش است که نگاهی از تو به یادگار برای من باقی مانده است .
رفتی . من ماندم . کجا رفتی و من کجا ماندم .
فقط بدان . دوستت دارم نه برای نوشتن چند کلمه نا قابل .
دوستت دارم به خاطر آخرین نگاهی که از تو برای من به یادگار گذاشتی .
آخرین نگاه تو من را از همیشه عاشق تر از پیش کرد . ولی افسوس که نیستی که بدانی
چقدر دوستت دارم .دوستت دارم

king-like
11-12-2007, 13:05
عشق هر کس عاشق هر کس نیست
عسق مرگ است و عاشقی پیوند نیست
عشق یعنی خستگی های دراز
عاقبت خسته شدن از هر نیاز
هر کسی عاشق شود دیوانه است
این عشق ویرانگر و ویرانه اس
آدم عاشق هیچ وقت آگاه نیست
بلکه خواب است و در این دنیا نیست

king-like
11-12-2007, 13:05
قانون معرفت میگه باهام باشی باهاتم. دیونه شی دیونه میشم . بمیری میمیرم . تنهام بذاری منتظرت میمونم :11:

king-like
11-12-2007, 13:07
به تو نامه می نویسم
ای عزیز رفته از دست
ای که خوشبختی پس از تو
گم شد و به قصه پیوست:41:

king-like
11-12-2007, 13:10
باران باش که در باریدنش علف هرز و گل سرخ برایش یک معناست

JAVAD_YAS14
12-12-2007, 00:32
اگر فاصله بين من و تو فقط يك نفس است نفس مرا بگير:11:

JAVAD_YAS14
12-12-2007, 00:34
دوست داشتن دل ميخواهد نه دليل ، از ته دل دوستت دام بدون دليل:11:

JAVAD_YAS14
12-12-2007, 00:38
براي دادن گل به ديگران منتظر مراسم تدفين آنها نباشيد
براي ابراز عشق به ديكران منتظر گفتن آنها نباشيد

didaar
12-12-2007, 00:48
آبي تر از آنيم که بي رنگ بميريم ،ازشيشه نباشيم که با سنگ بميريم ، تقدير چنين بود که اينگونه غريبيم شايد خدا خواست دلتنگ بميريم

didaar
12-12-2007, 00:49
اگر از پايان گرفتن غمهايت نا اميد شدي به خاطر بياور که...... زيباترين صبحي را که تا به حال تجربه کردي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي که هيچ دليلي براي تمام شدن نميديد

didaar
12-12-2007, 00:49
نگاه نکن اگه دروغ خواهي گفت .به کسي سلام نکن اگر خداحافظي در پيش است . دست کسي رو نگير اگر رها خواهي کرد . به کسي نگو دوستت دارم اگر ديگري در فکرت است

didaar
12-12-2007, 00:51
يادم باشه يادت بندازم که يادت بمونه از يادت نره که هميشه بيادتم و يادت هيچ وقتاز يادم نميره اينو يادت باشه . ياد گرفتي؟

nasambros
12-12-2007, 01:15
Age ye ruz dastam be aasemun resid, ruye ye teke abr minvisam "dustet daram" ta har vaght barun mizane, tak take ghatreha behet began DUSET DARAM ...

nasambros
12-12-2007, 01:16
Ensan azizanesho faramush nemikone balke tanha be nadidaneshun adat mikone taghdim be to be kasi ke adat be nadidanesh mese faramush kardanesh gheir momkene

nasambros
12-12-2007, 01:16
Khodavanda. . .
Taghdiram ra ziba benevis:
komak kon anche to zud mikhahi, man dir nakhaham.va anche to dir mikhahi man zud nakhaham!!

nasambros
12-12-2007, 01:17
Naze an cheshmi ke sooyash male mast
naze an zolfi ke tarash male mast
naze an choopan ke sazash male mast
naze an yari ke yadash yade mast

nasambros
12-12-2007, 01:19
Midoni farghe diyazpam ba cheshmat chiye?
Diyazpam aromam mikone ama cheshmat daghonam mikone

nasambros
12-12-2007, 01:19
اگرگل بودم شاخه اي ازوجودم را تقديم مي كردم واگر باران بودم انقدر مي باريدم تاغبارغم ازچهره ات ببرم ولي افسوس نه گلم ونه باران اماهركجاي دنيا هستم تو را دوست دارم

nasambros
12-12-2007, 01:20
Che kasi midanad ke to dar pileye khod tanhayi?Che kasi midanad ke to dar hasrate yek rozane dar fardayi?Pileat ra bogshay to be andazeye parvane shodan zibayi.

nasambros
12-12-2007, 01:21
به‎ اندازه‎ ي‎ يك‎ كيلو‎ خاكشير‎ دوست‎ دارم‎ حالا‎ بشينو‎ بشمار‎ چقدر‎ دوست‎ دارم؟

nasambros
12-12-2007, 01:21
هميشه يادت باشه دربمبست،راه آسمون بازه پس پروازرابياموز....

nasambros
12-12-2007, 01:23
اگه دوسم داري بيا پايين باهات كار دارم .
،

،

،
بازم بيا

،

،
اين ضربان قلب منه كه برات ميزنه گوش كن!

nasambros
12-12-2007, 01:24
اكرقلبم از سنگ بود.آنرا به سنگ تراش پير زمان ميسپردم تا برفراز نگاهت سنگ زيبايي بتراشد و روي آن با خون من بنويسد... »دوستت دارم

*IN*
12-12-2007, 18:36
:11:مرسي:40:

JAVAD_YAS14
14-12-2007, 14:28
توي زندگي كسي را براي دوست داشتن انتخاب كن كه قلب بزرگي داشته باشه تا مجبور نشي براي جا شدن توي قلبش خودت را كوچك كني:20:

hushang
14-12-2007, 23:51
سلام!
جمله هاتون بينهايت قشنگن. اما خداييش بيشترش واسه sms نيست. بهتره اونارو اينجا متره كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاييه كه سخنان مردان بزرگ جهان رو مينويسن.
اگه ميشه ...هيچي.
دستتون درد نكنه.

hadi ARSENAL
17-12-2007, 17:17
khobe behtaresh kon

sunrise07
19-12-2007, 13:31
میگفتی دوسم داری به اندازه قطرهای بارانی که به صورتت میخوره
و من نیز دوستت دارم بی توجه به چتری که روی سرت گرفته ای

sunrise07
19-12-2007, 13:32
زندگی پزمردن یک برگ نیست
بوسه بر کوچه های مرگ نیست
زندگی یعنی ترحم داشتن
با شقایق ها تفاهم داشتن

sunrise07
19-12-2007, 13:33
یک سبد عاطفه دارم همه ارزانی تو
همه اش پیشکش جلوه روحانی تو
غزل عاطفه لب وا کن و دریاب مرا
من که محتاج ترینم به غزلخوانی تو
تحفه ای یافت نکردم که فدای تو کنم
یک سبد عاطفه دارم همه ارزانی تو

sunrise07
19-12-2007, 13:34
سقوط زیباست اگر مقصد قلب تو باشد!!!

sunrise07
19-12-2007, 13:35
بازیچه دست یار بودن عشق است
در پنجره غم شکار بودن عشق است
در محکمه ای که یار باشد قاضی
محکوم طناب دار بودن عشق است

sunrise07
19-12-2007, 13:36
a10+10+10retam
.
.
.
.
.
.
.
.
nemtuni bekhunish aval jamesh kun bad bekhunesh

avril
20-12-2007, 01:04
قفس داران سكوتم را شكستند/دل دائم صبورم را شكستند / به جرم پا به پاي عشق رفتن/ پروبال عبورم را شكستند / مرا از خلوتم بيرون كشيدند / چه بي پروا حضورم راشكستند / تمنا در نگاهو موج مي زد/ ولي روياي دورم را شكستند

Ship Storm
20-12-2007, 20:15
دوستان از همگی ممنون خیلی عالی بود
فقط خواهشا یکم اس ام اس های توپ رو به زبان فینگلیشی بزارید یا یه سایت خوب معرفی کنید که فنگلیشی باشه اس ام اس هاش
ممنون میشم.

silver_c
21-12-2007, 14:21
\ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد/عجب ازر محبت من که در او اثر ندارد/غلط است هر که گوید دل به دل راه دارد/دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد

wolf.black
21-12-2007, 22:01
سلام بر همه عاشقان

h2006
22-12-2007, 22:53
ممنون از بروبکس گل!

JAVAD_YAS14
23-12-2007, 00:40
خداوند انسان ها را آفريد تا به او عشق بورزند
و همديگر را دوست داشته باشند
اما بعضى از انسان ها عاشق يكديگر شدند و خداوند براى مجازات،آنها را تا آخر عمر از هم جدا كرد
.
.
عشق فقط براى خداست
دوست داشتن براى ما انسان ها
.
.
.
پس دوستت دارم چون نميخواهم از تو جدا باشم

JAVAD_YAS14
23-12-2007, 00:43
دنيا را بد ساخته اند
كسى را كه دوست دارى تورا دوست نمى دارد
كسى كه تو را دوست دارد تودوستش نمي دارى
اما اگر دونفر همديگر را دوست داشته باشند هرگز به هم نميرسند
واين عشق است

JAVAD_YAS14
23-12-2007, 00:46
هفت تا آسمون پر از گلهاى ياس وميخك
باصدتا دريا پر از عشق و اشتياق و پولك
يه حس بى قرار با يه قلب عاشق كوچك
فقط ميخواد بهت بگه دوستت دارم

JAVAD_YAS14
23-12-2007, 00:48
دوستى دارم كه چشمانش به زلالى آب
ودلش به بزرگى تمامى دل هاى عاشق است
ومن هم بهترين دوستار او

winter+girl
23-12-2007, 20:06
شاخه با ريشه ي خود حس غريبي دارد باغ امسال چه پاييز عجيبي دارد غنچه ، شوقي به شكوفا شدنش نيست ديگربا خبر گشته كه دنيا چه فريبي داردخاك كم آب شده مثل كويري تشنه شايد از جاي دگر مزرعه شيبي دارد سيب هر سال در اين فصل شكوفا مي شدباغبان كرده فراموش كه سيبي دارد

Alireza.M67
26-12-2007, 00:28
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن .

winter+girl
26-12-2007, 14:01
حسه قشنگیه وقتی میدونم تو رو دارم
حس قشنگ تریه وقتی میدونم دوست دارم
حس قشنگتر اونه که تو عشقم شکایت ندارم
و قشنگ ترین حس ممکن اینه که
تو هم همه ی این حس ها رو داشته باشی

hassan_mojtahedi
26-12-2007, 14:50
كي دوستت داره؟
هيچ كس
كي برات ميميره؟
هيچ كس
كي ديوونته؟
هيچ كس
كي عاشقته؟
هيچ كس
كي فداته؟
هيچ كس
ميدوني من كيم؟
هيچ كس

hassan_mojtahedi
26-12-2007, 14:53
mage dastam behet narese
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nemirese
.
.
.
.
.
.
.
.

vali smsam ke behet mirese pas begir ke oumad
..
.
.
.
.
.

.
.
.
.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mmmmmmmmmmmmm much

didaar
06-01-2008, 08:37
روزي ازمن پرسيد:بزرگ ترين آرزويت چيست ؟گفتم آرزوي تو ...اما افسوس هرگز نمي دانستم آرزوي تو جدايي از منه!

didaar
06-01-2008, 08:38
يه ديوار با اينکه همه بهش پشت مي کنن اما هيچ وقت پشت کسي رو خالي نميکنه بدون که من ديوارتم

didaar
06-01-2008, 08:39
به ستاره نگاه کن,به چشمک زدنشون بخند ,امادل نبند,چون چشمک زدنشون از روي عادته

didaar
06-01-2008, 08:41
اگه شيرين باشم تو فرهاد
اگه ليلي باشم تو مجنون
اگه ويیس باشم تو رامين
اگه هوا باشم ..تو آدم بشي...!
(ها ها ها)

amir2011
07-01-2008, 02:41
عشق یعنی وقتی دور هستید دلتنگ شوید ولی از اندرون احساس گرما کنید,چون در قلبتان به هم نزدیک هستید...

amirlimp
07-01-2008, 13:05
خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمانش بریزم ، خدایا کمکم کن تا در عشق او بهترین و شیرین ترین باشم ، به من کمک کن تا سرودن عشق را به هنگام طلوع آفتاب روی هر بام بر لبانش جاری سازم و راز عشق را در گوشش سر دهم ، خداوندا او رانگه دار که من به عشق او زنده ام ...!!

amirlimp
07-01-2008, 13:09
گلم: می بینی هنوز همونم؟ همونقدر عاشق ، همونقدر بی دل ، هر روز که میگذره نگاهت عاشق ترم میکنه و لبخندت شیفته ترم ، خدا میدونه چقدر به خاطر نبودنت گریه میکنم...!!

winter+girl
07-01-2008, 13:37
با غمت ای آشنا هر شب هم آغوشم نکن
هر چه میخواهی بکن اما فراموشم نکن

didaar
07-01-2008, 23:39
اذ سمیم غلبم و با طمام وجودم دوصط دارم(بی سوادم ولی دل که دارم)

didaar
07-01-2008, 23:46
می دونی رابطه 2 تا چشم چیه ؟با هم پلک میزنند با هم حرکت می کنند با هم گریه می کنند با هم می بینند با هم می خوابندگرچه هر گز همدیگرو نمی بینند! دوست هم همین جوریه! زندگی بدون دوست جهنمه!دوست من.

didaar
07-01-2008, 23:47
مي دوني فرق تو با جريان خون چيه؟ جريان خون وقتي وارد قلب ميشه بر مي گرده اما وقتي تو وارد قلبم ميشي ديگه بر نمي گردي و براي هميشه مي موني

winter+girl
08-01-2008, 18:19
وقتی کسی به دل نشست نشستنش مقدسه
حتی اگه تو رو نخواد نفس کشیدنش بسه

winter+girl
08-01-2008, 18:22
دوست داشتن مثل بازی با الاکلنگ میمونه
اونی که عاشق تره همیشه خودشو میاره پایین تا عشقش از بالا بودن لذت ببره

winter+girl
08-01-2008, 18:28
خدايا ! به آنان که ادعاي عاشقي تو را دارند ........ بياموز ... که بزرگ ترين گناه شکستن دل آدميان است ;; خدايا كمك كن اگر روزي چيزي را شكستم ان چيز دلي نباشد

ReZa DN
14-01-2008, 16:05
|+|+|+|+|+|+|+|+||+|+|0|+|+|+|+|
In ghabrha ro bebin ye donash khalie age gofti chera.
.

.
Ke age az do0ori mordam bezaranam tosh.

ReZa DN
14-01-2008, 16:05
Omidvaram khoshbakhti mesle sag pachato begire, mesle sosk azat bala bere,mesle angal to vojudet bashe,mesle aghrab nishet bezane.

ReZa DN
14-01-2008, 16:07
Ey kash mardom az aghrabehaye saat miamookhtand ke vaghti az kenare ham rad mishavand be hamdighar t‏'‏ane nazanand.mark tovin

ReZa DN
14-01-2008, 16:08
Hamishe tasavvor kon ke tuye donyaye shishei zendegi mikoni
pas moragheb bash betarafe kasi sang nandazi chon aval DONYAYE KHODETO MISHKANI!

yugiyami
15-01-2008, 20:40
تو را براي وفاي تو دوست مي دارم******وگرنه دلبر پيمانه شکن فراوان است

winter+girl
15-01-2008, 21:16
دوصت دارم با ص صابون تا همه تو کفش بمونن

yugiyami
16-01-2008, 23:15
گر هيچ مرا در دل تو جاست بگو ***گر هست بگو نيست بگو راست بگو

amir2011
18-01-2008, 03:32
آنکه می‌خواهد روزی پريدن آموزد، نخست می‌بايد ايستادن، راه رفتن، دویدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نمی‌کنند. (نیچه(

winter+girl
18-01-2008, 11:40
همیشه عکس نازت رو به رویم *** نگاه تو دلیل جست و جویم
چرا باید تمام حرف هایم را *** بدون تو به تصویرت بگویم

yugiyami
19-01-2008, 19:06
مي خوام روي تمام سنگ هاي دنيا بنويسم دلم واست تنگ شده و آرزو ميکنم يکي از اون سنگ ها به سرت بخوره تا بفهمي دل تنگي چه دردی داره

yugiyami
20-01-2008, 22:24
مرگ آن نيست که در قبر سياه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ي خاطره ها محو شوم

راه كوير
23-01-2008, 09:42
- اناا... واناليه راجعون ، ارسال كننده اين پيام كشته مرده شماست

- لذت داشتن يه دوست خوب توي يه دنياي بد مثل خوردن يه فنجون قهوه گرم زيربرفه ، درسته كه هوارو گرم نميكنه ولي ادمو دلگرم ميكنه

راه كوير
23-01-2008, 09:45
- اي صميمي اي دوست !
گاه وبيگاه
لب پنجره خاطره ام مي آيي
اي قديمي اي خوب !
تومرايادكني يانكني
من به يادت هستم !

- زندگي مانند گيتاري است كه گاهي نواي غمگين مي نوازد گاهي نواي شاد ، اميدوارم گيتار زندگيت هميشه بندري بنوازد

راه كوير
23-01-2008, 10:03
- مادرهيچ سرزميني زندگي نميكنيم ، حتي دركره زمين !...
منزل حقيقي ماقلب كساني است كه دوستشان داريم .

- ميگن يه ماه تو اسمونه ، يه فرشته روي زمين ، اخه عزيزم خسته نميشي دوشيفت كارميكني ؟

راه كوير
23-01-2008, 10:07
- وقتي خاطره هاي ادمازياد ميشه ديوار اتاقش پرعكس ميشه ، ولي هميشه دلت واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشو بزني روديوار خونه !

- به اندازه 1 كيلو خاكشير دوست دارم حالا بشين بشمارببين چندتادوست دارم !

Lady parisa
23-01-2008, 10:08
سلام دوستان ولنتاين نزديكه.اگه براتون مقدوره يه Pdf درست كنين.فقط عاشقانه.براي تقديم به عزيزامون.

hamkar1981
23-01-2008, 10:57
از تمامي دوستان تشكر به عمل مي اوريم
چندتايش جالب بود.بقيه هم خوب بودند
موفق باشيد

راه كوير
23-01-2008, 16:21
- مي دوني من دوست دارم ، ميميرم برات ، من هلاكتم
چندتا"م " داره ؟

----------------

*
ميدوني اين چيه ؟
توتنهاستاره اسمون دل مني !
0
0
0

نرو پايين
0
0
0
0
واي ايناكجابودن !!!!!!!!!!!1

راه كوير
23-01-2008, 16:24
فرداميام دنبالت بريم ماهيگيري
ميدوني چرا ؟
0
0
0
0
0
چون هيچ كي بيشتر از توكرم نداره !
-----------

عشق مثل ساعت شني ميمونه همزمان كه قلبت رو پرميكنه مغزت و خالي ميكنه ، البته براي كساني كه مغزشون پره ، توراحت باش !

yugiyami
24-01-2008, 23:46
تکيه بر دوست مکن
محرم اسرار کسي نيست
ما تجربه کرديم کسي يار کسي نيست

Lady parisa
26-01-2008, 11:38
تکيه بر دوست مکن
محرم اسرار کسي نيست
ما تجربه کرديم کسي يار کسي نيست

خيلي جالب بود

Lady parisa
26-01-2008, 11:38
يكي از دوستان فعال بياد زحمت بكشه .اين صفحه ها رو pdf كنه همه استفاده كنن

winter+girl
26-01-2008, 12:43
ميدوني بزرگ ترين درد دنيا چيه؟ اينه كه بفهمي پناه لحظه هات يه پناه گاه ديگه داره

winter+girl
26-01-2008, 12:47
چرا وقتی بارون میگیره دل آدما میگیره اما وقتی دل آدما میگره بارون نمی گیره

winter+girl
26-01-2008, 12:52
فکر نکن که هرکی به یادته خیلی دوست داره ... اینو بدون که هر کی دوست داره خیلی به یادته

winter+girl
26-01-2008, 13:17
عشق با جدايي نمي ميرد. با بسيار با هم بودن شايد، ولي با جدايي هرگز

winter+girl
26-01-2008, 13:54
امشب به قصه ی دل من گوش میکنی فردا مرا چو قصه فراموش میکنی

sunrise07
29-01-2008, 06:21
وفاي شمع را نازم كه بعد از سوختن ...به صد خاكستري در دامن پروانه ميريزد...نه چون انسان كه بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد

fuse
29-01-2008, 09:41
گفتم: تو شیرین منی,گفتی:تو فرهادی مگر؟گفتم:خرابت میشوم,گفتی تو آبادی مگر؟گفتم:ندادی دل به من,گفتی تو جان دادی مگر؟گفتم:ز کویت میروم,گفتی تو آزادی مگر؟گفتم:فراموشم نکن,گفتی تو دریایی مگر؟!

کویت = کوچه (راهنمایی)

fuse
29-01-2008, 09:43
5 راه عزیز تر شدن :

.
.
.
.
.
تو که از همه عزیزتری دنبال چی میگردی؟؟!

راه كوير
29-01-2008, 12:34
روي توخيلي حساب ميكردم اماهمه راست ميگن تويه ادم دورويي
0
0
0
0
يه روت ماه ،يه روت گل ، يكي از يكي قشنگ تر

راه كوير
29-01-2008, 12:36
مادرراه دوست نقض پيمان نكنيم/ گرجان طلبد دريغ از جان نكنيم
دنياگراززيبارويان لبريز شود /ماپشت به دوستان قديم نكنيم

nasambros
29-01-2008, 14:28
بزرگترين لطمه حيات،مرگ نيست. بزرگترين لطمه آن عشقي است كه در عين حيات، در درون ما مي ميرد
كاش "ما" غافل نباشيم.

nasambros
29-01-2008, 14:29
من به دو چيز عشق مي ورزم يکي تو و ديگري وجود تو به دو چيز اعتقاد دارم يکي خدا و ديگري تو، من در اين دنيا دو چيز ميخواهم يکي تو وديگري خوشبختي تو عزيز دلم، مواظب خودت باش‎.

nasambros
29-01-2008, 14:31
قيمت خواستن تو يه کوه الماس باشه مي دم @حتي بالا ترازاون يه دنيا احساس باشه مي دم @مي دم تاوان عشق توروهرچي باشد@ترسي ندارم حتي اگرجونم فدات شه @توروازدست نميدم که نميدم که نميدم

nasambros
29-01-2008, 14:34
عشق غالبآ عذابيست كه محروم بودن از آن مرگ است

(شكسپير)

nasambros
29-01-2008, 14:38
زندگي كوتاهتر از آن است كه به خصومت بگذرد و قلب ها گرامي تر ازآنند كه بشكنند, فردا طلوع خواهد كرد حتي اگر مانباشيم!

nasambros
29-01-2008, 14:38
اي سزاوار محبت اي توخوبه بي نها يت همه ذرات وجودم به وجودت كرده عادت به خدا دوست داشتن تو هم يه عشقه هم عبادت

nasambros
29-01-2008, 14:39
درگلستان خيالم ندهدهيچ گلي بوي تورا. توگل نازمني ازدورمي بوسم تورا.

nasambros
29-01-2008, 14:39
خم‎ ابروي‎ كجت‎ قبله‎ محراب‎ من‎ است‎ تاب‎ گيسوي‎ تو‎ خود‎ راز‎ تب‎ و‎ تاب‎ من‎ است‎