ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا یه دفعه 200 گیگ از هارد من ناپدید شد؟

a.toraby
14-09-2007, 23:56
سلام به همگی
خواهشاً به من بدبخت یه کمکی بکنید. :41:به طرز غیر قابل باوری هارد 320 گیگی من به یه هارد 120 گیگی تبدیل شده:18::18:. چی کار کنم؟ ویندوز هم عوض کردم اما فرقی نکرد. تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم. :13:چطور همچین چیزی ممکنه؟ هاردم ساتا هستش و به اسم سیگیت هم خریدم
کسی می تونه کمکم کنه؟ البته با استفاده از نرم افزار recovery یه قسمتی از فایل هامو بازیابی کردم اما فقط همون پارتیشن اول هارد پیدا میشه. از بقیه پارتیشن ها اثری نیست:18:

Lord_theOne
15-09-2007, 07:28
با برنامه پارتيشن مجيك ببين هاردت را چكار كردي
يا روي My Computer راست كيليك كن در قسمت Manage‌و بعد Managment اونجا هم ببين
بهتر يك عكس برام بگذاري

a.toraby
15-09-2007, 08:02
والله به خدا من کاری نکردم :41:
فقط تنها اتفاقی که افتاد این بود که یه دفعه ویندوز قاطی کرد. هر برنامه ای که اجرا می کردم اول یه ارور dont send می داد بعد اکسپلورر ویندوز خودش ریستارت می شد. بعدش برنامه اجرا می شد. من هم اومدم دوباره ویندوز نصب کنم که تازه موقع پارتیشن بندی دیم این بلا سر هاردم اومده.:23:
اما نکته جالب اینجاست که تو بایوس سیستم هنوز همون 320 رو نشون میده:31: موقعی هم که با سی دی لینوکس بوت می کنم ضرفیت هارد رو 280 نشون میده :45::13: من نمیدونم بالاخره این هارد من چند گیگه؟؟؟:9: تا همین دیروز که 320 گیگ بود
تو رو خدا یه کاری بکنید::42::42::42:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javadshahvand
15-09-2007, 14:37
سلام به همگی
خواهشاً به من بدبخت یه کمکی بکنید. :41:به طرز غیر قابل باوری هارد 320 گیگی من به یه هارد 120 گیگی تبدیل شده:18::18:. چی کار کنم؟ ویندوز هم عوض کردم اما فرقی نکرد. تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم. :13:چطور همچین چیزی ممکنه؟ هاردم ساتا هستش و به اسم سیگیت هم خریدم
کسی می تونه کمکم کنه؟ البته با استفاده از نرم افزار recovery یه قسمتی از فایل هامو بازیابی کردم اما فقط همون پارتیشن اول هارد پیدا میشه. از بقیه پارتیشن ها اثری نیست:18:

این برنامه رو اجرا کن موقعه که اجرا میکنی کل هاردت رو پاک میکنه بعد ریست کن با بوت xp ببین هاردت چقدره

javadshahvand
15-09-2007, 14:43
سلام به همگی

این برنامه رو اجرا کن موقعه که اجرا میکنی کل هاردت رو پاک میکنه بعد ریست کن با بوت xp ببین هاردت چقدره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

khmusic
15-09-2007, 15:48
ببین روی ایکون my computer کلیک راست کن و به قسمت manage برو یه پنجره باز میشه به قسمت disc managment
برو اونجا اطلاعاتی در مورد درایوات داره اگه چیزی متوجه نشدی یه عکس بگیر و بزار اینجا