ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماجرای من و گوشیم و گارانتی ( یه تجربه ی تلخ)

Mostafa_Amol
12-09-2007, 16:09
سلام
من می خوام در مورد گارانتی و گوشیم بگم ..... یه تجربه ی تلخ ....گوشیم موتورولا V3I

گوشیم دوتا مشکل داشت :
1- یکی از دکمه هاش کند کار می کرد
2- بلندگوش خر خر می کرد
خلاصه دادیم به داداشمون تا ببره گارانتی
داداشمون رفت اونجا و اونها می گفتند که گوشی هیچ مشکلی نداره (در حالی که دو تا مشکل واقعا تابلو بود)
خلاصه داداشم با کلی کل انجار گوشی رو بهشون داد و اونها هم گفتند فلان روز بعد بیا و بگیر .... داداشم رفت و همون روز گوشی رو تحویل بگیره دید که اصلا به گوشی دست نزدند و همون طوری که داد بهش تحویل دادند و داداشم باز باهاشون کلنجار رفت و دوباره بهشون گفت که باید این گوشی رو برام درست کنند ...
داداشم برای سومین بار رفت به اونجا (بعد از یه مدتی) : اونها هم گوشی رو بهش تحویل دادند و (داداشم از جزئیات گوشیم هیچی نمی دونست) او هم که دید اون دو تا مشکل تقریبا حل شد گوشی را تحویل گرفت و برام فرستاد .....
منم وقتی که در کارتنش رو باز کردم : (چشمتون روز بد نبینه)
گوشم این طوری بود :

1- ویبره نداشت
2- درب گوشی وقتی که تکون می دادی تلو تلو می خورد یه تغ تغ ی هم موقع باز بسته کردن در می کرد
3- Sms فارسی نه دریاف می کرد و نه ارسال در حال که از روز اولی که گرفته بودم این کارا رو انجام می داد
4- جای دکمه ی ضبط صدا و تنظیم صدا اشتباهی وصل شده بود
5- روکش یکی از پیچ های درش رو نگذاشته بودن
6- صفحه کلیدش توی کاش مچ نبود قسمت پایینیش خوب جا نرفته بود
7- فیلم برداری فقط کمتر از یک دقیقه

منم جوش آوردم و رفتم همون مغازه ای که خریدم و کلی داد و فریاد و گفتم که شما گوشیمو دوباره بفرستید گارانتی
اونها هم از من حدود 6000 تومن گرفتند و گوشی رو فرستادند
بعد از مدتی طولانی گوشی برگشت
می دونید چی نوشته بودند :
نوشته بودند مشکلات درب مربوط به گارانتی نمی باشد ( یعنی آدم اینقدر پست )
خودشون گوشیمو خراب کرده بودند اون وقت می گن ......
در هر حال مشکلات دیگه حل شد اما هنوز درش تغ تغ می کرد و تلو تلو هم می خورد

من باز اونجا داد و فریاد راه انداختم و طرف گفت خودت بری اونجا بهتره (و از من حدود 5000 هزارتومان بابت گارانتی که توی برگش نوشته بود به خاطر فلش کردن در حالی که از اول گوشی از این نظر مشکلی نداشت)

منم خودم پاشدم رفتم همونجا ....
رفتم داخل اونجا و با کلی دادو فریاد بهشون گفتم که گوشیمو چه کار کردند ....
یکی شون اومد و بهم گفت که تو مدرکی نداری که ما این کار رو کردیم
منم می دونستم مدرک ندارم ولی مطمئن بودم که کار خودشون بود .....
من باز هم دست از حفهام نکشدیم ....بهشون گفتم : خوب من خودم این کار رو کردم ، اگه من کردم پس چرا شما گوشی رو دوباره تعمیر کردید و جای دو تا دکمه اش رو درست کردید ..... مگه گوشی ای که دیگران باز کردند رو شما به عنوان گارانتی باز می کنید؟

رفتم پیش یه یارویی که ادعای خوب بودن و حق با مشتری و کمک به دیگرانش می شد .... (نمی دونم چه کاره بود اما اسمش شیروانی بود)
اونجا هم یه خورده داد و فریاد کردم و اون گفت که من می خوام کمکت کنم و منم که اعصابم خیلی خورد بود و می دونستم آدم مزخرفی هست و از این آدمها باید بیشتر ترسد ...... زیاد بهش محل نگذاشتم و اون گفت که ما قبول داریم که اشتباه شد و این همه گوشی می آد و پیش می آد ...
خوب منم گفتم پس در گوشیم رو درست کنید ...اون هم گفت که درب جزو گارانتی نیست .... من گفتم : خودتون خرابش کردید ....
گفت مدرکی ندارید ....
منم چیزی نگفتم و اون قیافش مشخص بود که می دونه خودشون خرابش کردند و گوشی رو گرفت و گفت چه عیبی داره .... منم گفتم بهش ....
اون گفت : طبیعیه ..... گفتم خوب یه گوشی دیگه بیارین تا ببینم
گفتم گوشی دیگه ای نداریم .... بعد از یه مدت یه V3 آوردند و من بهش گفتم پس چرا درش این طوری نیست و اون گفت :این V3 هست و مال تو V3I گفتم من مطمئنم که کار خودتونه ....
خلاصه رفتند و نمی دونم ادعا کردند که اون قسمت از دش رو عوض کردند اما درست نشد .... و طرف بهم گفت که برو و من با مدیر صحبت کنم و ببینم اون چی می گه ( اگر چه من مدیری ندیدم و فکر کنم که خودش مدیر بود ...حالا) منم رفتم و بعد از یه مدت بهم زنگ زدند که بیا آقا گوشید درست شد و گفتند که قاب اصل موتورولا 50000 تو مانه و نصف ما می دیم و نصف رو تو بده .... من هم چون قبلا از بچه ها ی پی سی پرسده بودم و اونها بهم گفته بودند که قاب اصل 25000 تومانه بهشون گفتم من می دونم که قاب اصل 25000 تومان هست و اونها گفتند که نه .... و. .....
منم که حال و حوصله دیگه نداشتم رفتم اونجا و گوشیم رو تحویل بگیرم و دیدم که درش درست نشد هیچی یکی از ضربه گیرهای درش نیست ....
به طرف گفتم
طرف هم گفت : آقا چرا اذیت می کنی به خاطر یه گوشی این همه مارو علاف می کنی اگه نیست لابد نداشت و من گفتم : داشت و .....گفتم شما وظیفتونه که گوشی رو سالم تحویل بدین ...مگه نه؟
اون هم گفت آره ... حق با شماست
و بالاخره ..... دیگه اون ضربه گیره رو هم وصل کردند و 25000 از من پول گرفتند و منم با همون گوشی داغون شده برگشتم ....

آدرس محل این گارانتی : تهران- بین سهروردی و مطهری ..... رانجوسرویس
(راستش آدرسشو کامل یادم نمی آد ولی همین ها یادم مونده)

اینم شد آخر عاقبت من ..... ببخشید که خیلی دقیق توضیح دادم ..... و وقتتون رو گرفتم ....

R@R#M@N
12-09-2007, 16:32
ممنون
ولی رانجوسرویس خیر سرش گارانتی اصلی و معتبر موتورولا توی ایرانه
پس چرا انقدر شما رو اذیت کرده
خدا رو شکر من تاحالا پام به دفاتر گارانتی باز نشده (انشالله که هم پای من و هم پای شما و کلآ پای هیچکس با این مراکز به قول خودشون گارانتی باز نشه)

Mostafa_Amol
12-09-2007, 17:27
هر کسی که این متن رو می خونه ازش می خوام که این متن رو "مخصوصا نام رانجو سرویس " رو هر سایتی که می ره بنویسه
من می خوام این طوری انتقام گوشیمو ازشون بگیرم

.... پدرمو در آوردن .... چقدر خرج کردم .... مجبور شدم به خاطر گوشیم دوبار از آمل پاشم برم تهران ... آخرش هم درست نشد ......

milad_milad_milad
12-09-2007, 18:08
خدا بردن گوشی پیش نمایندگی رو نصیب گرگ بیباون نکنه!!

NINTENDO_DS
12-09-2007, 18:24
رانجو سرويس كه مال ساژم نه موتورولا
موتورولا گارانتيش فيتكو

arash_zp
12-09-2007, 18:31
متاثر شديم .........
گارانتي يعني پول ريختن دور

masoud911
12-09-2007, 21:42
خب یه شیشه ای چیزی میشکوندی و در میرفتی!!
اینجوری که فقط تو ضرر کردی

نه؟
جدی میگم
من بودم تا به اندازه گوشی بهشون ضرر نمیزدم ،بیخیال نمیشدم

R@R#M@N
12-09-2007, 22:10
رانجو سرويس كه مال ساژم نه موتورولا
موتورولا گارانتيش فيتكو
گارانتی موتو و ساژم رانجو هست
فیتکو فقط پنتک و آی میت هست
من الان یه ک550 سونی خریدم با گارانتی کامتل 20 تومن گرونتر بود (گارانتی اصلی هست) نگرفتم و بدون گارانتی گرفتم

B L A S T E R
12-09-2007, 22:44
من الان 4 تا گوشی گرفتم هیچ کدوم گارانتی نداشتن

rainysky50
12-09-2007, 23:59
;;dvl j,d 'hvhkjd!!

arash_zp
13-09-2007, 01:30
;;dvl j,d 'hvhkjd!!
فارسيش چي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mojrem2
13-09-2007, 01:55
حق داری من تا حالا حتی یه 500 تومنی اضافه تر بابت گارانتی گوشی ندادم اخه اینا یه مشت کاغذ چاپی الکی هستند که در اختیار مغازه دار قرار می گیرند . تازه هر وقت هوس گارانتی کنم انقد رفیق موبایل فروش دارم که بگم یدونه از این برگه ها واسم بنویسه ولی هیچ وقت همچین ریسکی نمی کنم که گوشیمو بسپارم دست یه مشت ادم خنگ و اماتور . واسه شما هم حتما این تجربه ی خوبی میشه . به امید روزی که ما معنی درست گارانتی رو در ایران بفهمیم .

mojrem2
13-09-2007, 01:59
راستی یه e250 سامسونگ واسه یه اشنا گرفتم گفت گارانتی دار بگیر . یه برگه گارانتی گرفتم نوشته بود النصر . جان من شرایط ضمانتو داشته باشید

1 - باطری و ال سیدی جزو گارانتی نمی باشد
2 - بابت خدمات نرم افزاری هزینه دریافت می شود
3- شکستگی و ابدیدگی جزو خدمات نمی باشد
4-مموری و صفحه کلید و قاب گوشی جزو گارانتی نمی باشد

به خدا خودم خندم گرفته بود تازه ادرس هم نداده بود یه شماره موبایل داده بود گفته بود هر وقت مشکلی داشتید زنگ بزنید و و قت بگیرید تا ادرس به شما اعلام شود .

تازه طرف دلش خوش بود گوشیش 24 ماه ضمانت داره :)

Mostafa_Amol
13-09-2007, 11:14
راستی یه e250 سامسونگ واسه یه اشنا گرفتم گفت گارانتی دار بگیر . یه برگه گارانتی گرفتم نوشته بود النصر . جان من شرایط ضمانتو داشته باشید

1 - باطری و ال سیدی جزو گارانتی نمی باشد
2 - بابت خدمات نرم افزاری هزینه دریافت می شود
3- شکستگی و ابدیدگی جزو خدمات نمی باشد
4-مموری و صفحه کلید و قاب گوشی جزو گارانتی نمی باشد

به خدا خودم خندم گرفته بود تازه ادرس هم نداده بود یه شماره موبایل داده بود گفته بود هر وقت مشکلی داشتید زنگ بزنید و و قت بگیرید تا ادرس به شما اعلام شود .

تازه طرف دلش خوش بود گوشیش 24 ماه ضمانت داره :)

یکی نیست بهشون بگه آخه عقل کل ... خجالت هم خوب چیزیه .... دیگه چی موند ؟

از هم دردی همه ممونم ...... اگه بدونید چقدر دارم می سوزم ...... راستش تازه فهمیدم آدمها چقدر پست می تونن باشن ....لعنت بهشون ...

R@R#M@N
13-09-2007, 12:59
به نظرتون بهترین خدمات گارانتی توی ایران واسه کدوم شرکته ؟؟؟؟؟
کلآ توی همه ی وسایل برقی (یخچال و تلویزیون وظبط و دوربین و .........)
به نظر من شرکت آفومار خیلی شرکت خوبی هست (گارانتی محصولات کنون . البته فک کنم فقط دوربیناش)
شرایط گارانتیش مثل بقیه شرکتاست ولی خدمات دهیشون عالیه
راستی یه برگ بیمه داره که همه ی موانعی رو که شامل گارانتی نیستند رو شامل میشه
مثل :
آب رفتگی . گرد و خاک . بلایای طبیعی(سیل و زلزله و طوفان) . نوسانات برق و ....
خیلی باحال بود من کلی حال کردم

^حمید رضا^
13-09-2007, 14:31
گارانتی معنی نداره
من یه k800 داشتم(دارم)بدون گارانتی--- خاموش شد روشن نشد 55 خرجش کردم- روشن شد- ولی الان دکمه های اطراف چوی استیکش کار نمیکنه -فلاش هم که مرخصه- دوباره همه اینارو بخوام درست کنم 100 خرجش میشه
حالا چرا گفتم چون هم خودم هم بقیه به من گفتند گوشی با گارانتی بخر من نخریدم
حالا خیالم راحت شد که گارانتی پول دور ریختن میباشد

Sasan Info
13-09-2007, 16:53
واقعا که ازخیلی نامردن
اگه من بودم شرکت گارانتی رو آتیش میزدم
اینم چند تا فحش از همون مدل های rainsky (خودتون ترجمه کنید)
;dvl j, ;s lhnv iv ]d 'hvhkjdi
h'i lk [hd j, f,nl lhnva,k, ld'hddnl o,hiv ;sni ih v,

DJ_IT_110
13-09-2007, 20:56
به نظرتون بهترین خدمات گارانتی توی ایران واسه کدوم شرکته ؟؟؟؟؟
کلآ توی همه ی وسایل برقی (یخچال و تلویزیون وظبط و دوربین و .........)
به نظر من شرکت آفومار خیلی شرکت خوبی هست (گارانتی محصولات کنون . البته فک کنم فقط دوربیناش)
شرایط گارانتیش مثل بقیه شرکتاست ولی خدمات دهیشون عالیه
راستی یه برگ بیمه داره که همه ی موانعی رو که شامل گارانتی نیستند رو شامل میشه
مثل :
آب رفتگی . گرد و خاک . بلایای طبیعی(سیل و زلزله و طوفان) . نوسانات برق و ....
خیلی باحال بود من کلی حال کردم

بالاخره یه گارانتی درست و حسابی تو ایران پیدا شد ...

ولی اصلا دولت ایران هیچ نظارتی در مورد شرکت های گارانتی و خدمات دهی نداره ( در مقابل کشور های دیگه )

mahdi nba
13-09-2007, 22:46
من داستانو خوندم

خیلی غم انگیز بود......

واقعا الان خودمو میزارم جاش عجب زجری کشیده ها.....

seyyedi
14-09-2007, 16:08
;;dvl j,d 'hvhkjd!!
دوستان سلام
چی نوشتی دوست عزیز ؟؟؟؟
دوست عزیز من به خاطر همدردی با شما همه جا بد رانجو رو میگم

seyyedi
14-09-2007, 16:20
;;dvl j,d 'hvhkjd!!
دوستان سلام
رینی جان چی نوشتی؟؟؟؟
دوست عزیز برای همدردی با شما همه جا بد این گارانتی رو می گم

Mostafa_Amol
14-09-2007, 20:51
دوستان سلام
چی نوشتی دوست عزیز ؟؟؟؟
دوست عزیز من به خاطر همدردی با شما همه جا بد رانجو رو میگم

از همه به خاطر همدردی و لطفی که دارند ...ممنونم .....:11:

Mostafa_Amol
15-09-2007, 11:13
خب یه شیشه ای چیزی میشکوندی و در میرفتی!!
اینجوری که فقط تو ضرر کردی

نه؟
جدی میگم
من بودم تا به اندازه گوشی بهشون ضرر نمیزدم ،بیخیال نمیشدم

شمام عجب پیشنهادی کردیدا ..... اونها شمارمو داشتن ..اسممو می دونستن .... من می شکندمو در می رفتم .... لابد اونها بی خیال می شدند ....
باز باید پول شیشه می دادم هیچی ...شاید پام به کلانتری و ..... باز می شد ...

B L A S T E R
15-09-2007, 11:19
خوب مخفیانه این کارو انجام بده
باید انتفام بگیری
ها؟

Mostafa_Amol
15-09-2007, 12:38
خوب مخفیانه این کارو انجام بده
باید انتفام بگیری
ها؟

خوب من برای همین این تایپیک رو زدم ... اگر چه اونها ککشون هم نیم گزه .... ولی .... خوب این تنها کاری هست که می تونم بکنم .... البته اگه همه کمکم کنند ..می تونم یه خورده حالشون رو بگیرم .... منظورم اینه که این متن رو همه جا پخش کنند.

NINTENDO_DS
15-09-2007, 16:34
گارانتی موتو و ساژم رانجو هست
فیتکو فقط پنتک و آی میت هست
من الان یه ک550 سونی خریدم با گارانتی کامتل 20 تومن گرونتر بود (گارانتی اصلی هست) نگرفتم و بدون گارانتی گرفتم

من موتورولا با گارانتي فيتكو گرفتم
تا اونجايي كه ما با ساژم كار مي كنيم فيتكو گارانتيش نيست

Mostafa_Amol
15-09-2007, 19:52
من موتورولا با گارانتي فيتكو گرفتم
تا اونجايي كه ما با ساژم كار مي كنيم فيتكو گارانتيش نيست

در هر حال .... رانجو گارانتیه ساژم هست و از متورولا هم پشتیبانی می کنه ....:5: