PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد كارت شبكه

mostafa.newview
08-09-2007, 00:55
با سلام
من آنتي ويروس Avg رو به طور مرتب آپديت كردم و الانم ازش راضيم. خواستم بدونم مي شه اين آپديت ها رو حفظ كنم و در صورت نصب مجدد ويندوز نياز به تكرار آپديت از طريق اينترنت نشم.
متشكرم

ahsanx
08-09-2007, 06:13
دوست عزیز شما باید عنوان تاپیک رو درست و مناسب انتخاب کنید تا زودتر به نتیجه برسید . موفق باشی

Herasat
08-09-2007, 15:30
با سلام
من آنتي ويروس Avg رو به طور مرتب آپديت كردم و الانم ازش راضيم. خواستم بدونم مي شه اين آپديت ها رو حفظ كنم و در صورت نصب مجدد ويندوز نياز به تكرار آپديت از طريق اينترنت نشم.
متشكرم

سلام

خدمت شما عرض شود كه ابتدا بايد توجه كنيد كه خود برنامه گزينه اي براي گرفتن پشتيبان از فايلهاي آپديت در

اختيارتان مي گذارد يا نه ؟

و يا اينكه مسيري كه در آن فايلهاي آپديت ريخته مي شود را در درون هارد پيدا كنيد و از آن پوشه كپي بگيريد و در

دفعات بعد آن را در آن مسير Paste كنيد.

Farahmand Farshidy
08-09-2007, 19:23
سلام دوست عزیز!!

با سلام
متشكرم

کوتاه ترین و آسانترین طریقه جمع را ضرب گویند!

میگید " یعنی چی؟ "

یعنی اینکه به این سایت که تولید کننده آنتی ویروس AVG هست بروید و آخرین آپدیت هایش را دستی دانلود نموده و در یک مکان از هارد کامپیوتر تان ذخیرش کنید و بعد از نصب ویندوز جدید و آنتی ویروس AVG آپدیت ها را هم اینستال نمایید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درضمن اینو هم بگم که: پادشاه آنتی ویروس های جهان Kaspersky هستش!!!

مؤفق باشید!!
فرهمنــــــــــد