ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

صفحه ها : 1 2 [3]

Ali Pacino
28-07-2008, 19:18
دم شما گرم ولی بعضی از خبرات اصلا ربطی به اینتر نداشتا!!!
ولی اشکالی نداره خودمون ربطش می دیم دی :

franch
28-07-2008, 20:39
به هر حال طرفداراي اينتر انجا اكثرا طرفداراي ايتاليا هم هستن ديگه. اگه خبر جديدي از تيم مليشون مياد بد نيست خبر دار بشن.

franch
29-07-2008, 13:22
مورينيو: يوونتوس بايد از اينتر بترسد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوفا: خوزه مورينيو سرمربي پرتغالي باشگاه اينترميلان ايتاليا در آستانه ديدار با يوونتوس در چارچوب رقابتهاي ‪ TIM‬كاپ كه به نوعي تداركاتي پيش از فصل نيز هست، اظهار داشت يوونتوس بايد از تيم تحت رهبري وي در هراس باشد.

به گزارش یوفا: دو غول سري آ رقابتهاي باشگاههاي ايتاليا سه شنبه شب به مصاف هم مي‌روند و انتظار مي‌رود كه با توجه به سابقه رقابت ميان دو تيم، اين ديدار از حساسيت بالايي برخوردار باشد.

مورينيو با اين ادعا كه يوونتوس بايد از اينتر بترسد، افزود: -اگر بتوانيم آنها را شكست دهيم، ارزش فوق‌العاده اي خواهد داشت با توجه به اينكه يووه از مدت‌ها پيش از ما خود را براي شروع فصل جديد آماده كرده است.از سوي ديگر آنها در آستانه شروع رقابتهاي مقدماتي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا به خودباوري نياز دارند.

وي در مورد وضعيت فرانك لمپارد نيز كه مدت هاست مورد تعقيب مورينيو است گفت: به اعتقاد من يك بازيكن بايد بتواند كاري را كه به صلاحش مي‌داند انجام دهد، اگر او مي‌خواهد در چلسي بماند پس بهتر است كه همانجا بماند.

آخرين رويارويي اينتر و يوونتوس در ماه مارس امسال بود. يووه ‪ ۱-۲‬پيروز شد و بدون شك اينتر ميلان علاقمند به انتقام جويي است.

franch
29-07-2008, 21:40
مونتاري در تركيب اينتر حاضر مي شود

یوفا: بازيكن تازه وارد تيم فوتبال اينتر ميلان در جام TIM محك جدي خواهد خورد.

به گزارش یوفا: سولي مونتاري در بازي هاي 45 دقيقه اي جام TIM حاضر خواهد شد و برابر ميلان و يوونتوس بازي خواهد كرد.

سه باشگاه بزرگ ايتاليا يعني يوونتوس، آ.ث ميلان و اينترميلان امروز در جام TIM و در بازي هاي 45 دقيقه اي برابر يكديگر بازي مي كنند.

مردان مورينيو پس از پيروزي برابر الاهلي در عربستان سعودي اكنون مقابل رقباي جدي خود نيز محك مي خورند.

franch
29-07-2008, 21:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورينيو همچنان چشم به راه "لمپارد"

یوفا: فرانك لمپارد همچنان بازيكن مورد علاقه اينتر به شمار مي‌آيد .

به گزارش یوفا: بازيكن 30 ساله خط مياني چلسي و تيم ملي انگليس تاكنون چند پيشنهاد از اينتر ميلان را رد كرده است.

اينتر به تازگي "سالي مونتاري" از باشگاه پورتسموث را به خدمت گرفت. از آن زمان تاكنون تلاش اينتر براي خريد لمپارد پايان يافته عنوان مي‌شود. اما براساس اعلام ارنستو پائوليلو، سرمربي پرتغالي چلسي همچنان خواهان لمپارد است.

به گفته نايب رئيس اينتر پيش از پايان يافتن زمان جابه جايي‌ها همه چيز شدني است.

او به sky ltalia گفت: مي‌دانيم كه مورينيو هنوز هم علاقمند لمپارد است. آن‌ها مدتهاست يكديگر را مي‌شناسند.

مورينيو و لمپارد در چلسي با هم كار كرده‌اند.

پائوليلو در عين حال تاكيد كرد: لمپارد در حال حاضر جز اصلي برنامه‌هاي ما نيست، ما كادر قدرتمندي را داريم كه از بازيكنان خوبي تشكيل شده‌اند، با اين حال هيچ چيز را بعيد نمي‌دانم.

Ali Pacino
06-08-2008, 14:01
اینتر جام بکن بائر رو فتح کرد
بایرن رو با تک گل مانسینی تونست شکست بده
این اولین جام اینتر با مورینیو بود
تبر یک....................

mrmmnb
01-09-2008, 14:21
بچه ها تایپیک کجا رته ود چقدر سوت کور هست
خبر خوش امروز کورسما به اینتر پیوست
یعنی در واقع اخرای دیشب بود
مبلغش هم چیزی حدود 30 میلیون یورو با اینتر اب خورد
به امید موفقیت در سری آ و لیگ قهرمانان
راستی بعد از مساوی ما نتایج همه تیم های مدعی هم به نفع اینتر رقم خورد

Kasra 91
01-09-2008, 14:39
اسمه بازیکنای امسال اینتر رو میخوام لطفا

Majid_17_206
04-09-2008, 20:58
GK:Toldo - Julio Cesar - Paolo Orlandoni
DF:Ivan Cordoba- Javier Zanetti- Maxwell- Maicon- Burdisso- Materazzi- Nelson Rivas- Samuel- Chivu -Andrea Mei - Santon
MD:Stankovic- Figo- Luis Jimenez- Olivier Dacourt- Cambiasso- Sulley Muntari- Mancini- Francesco Bolzoni- Quaresma
FW:Zlatan Ibrahimovic- Julio Cruz -Adriano- Hernan Crespo - Mario Balotelli

sudotux
17-09-2008, 00:25
مرحله گروهی رقابت های جام باشگاههای اروپا - گروه B

Panathinaikos 0 - 2 Inter Milan

Mancini - 27
Adriano - 85

Werder Bremen 0 - 0 Anorthosis

تبریک میگم :40::40: امسال با مورینیو یه پای فینال هستیم !

mrmmnb
17-09-2008, 18:10
اقا تبریک میگم
مورینیو قدم اول رو تو اروپا محکم برداشت
پیش به سوی قهرمانی

Inter
28-09-2008, 15:56
الو فففففففففو ففففففو الو

چرا تاپیک هوادارن اینتر این قدر سوت و کوره
مثلاً امشب با میلان دربی داریما.
من میگم پرگل میشه بازی

mrmmnb
28-09-2008, 16:41
بازی رو ما 3 بر 1 میبریم

EHHASSATNI
28-09-2008, 20:24
عشق است inter milan ایشالله میلان رو میترکونیم

amirtaker
28-09-2008, 22:27
عشق است inter milan ایشالله میلان رو میترکونیم

تو که اینتری هستی پس چرا تو امضات علامت آث هستش؟:31::13:

mrmmnb
29-09-2008, 21:56
متاسفانه داور بازی رو به گند کشید حالم بهم خورد

jingool
02-10-2008, 01:33
Inter 1-1 Bremen

Ali Pacino
13-10-2008, 17:44
اینتر به میلان حقش باخت نبود گلشونم که آفساید بود
آدریانو هم که پاش به گلزنی وا شده دیشبم با پیرنه برزیل یه گل زد امیدوارم دوباره به روزایه اوجش برگرده یعنی همون 4 سال پیش که هر کی جلوش بودو دریبل می کرد
گل ایبرا به بلونا هم پروردگار گل بود کسی لینکی از گلش نداره دان کنیم؟!

Ali Pacino
16-10-2008, 15:10
این هفته شنبه شب رم با اینتر بازی داره
شرایط رم تو جدول اصلا خوب نیس اگه بخواد بیاد جزئ مدعی ها حتما باید بازی رو ببره می تونه حساس باشه!!!
نظر من اینکه اینتر راحت بازی رو می بره مگه اینکه مثه بازی با میلان داور سوتی بده و شانسم اصلا نیارن

Ali Pacino
20-10-2008, 00:21
انگار خاک مرده پاچیدن تو این تاپیک
اینتری نداریم.....................!!!
کجاین پس!!!
رفتیما...................نبود؟!
اینترم که تو المپیکو رم رو لوله کرد 0-4 ولی اینجا هیچ خبری نیس!!!

mrmmnb
20-10-2008, 22:04
دیشب اینتر چه کرد واقعا که ترکوند
امیدوارم همین روند رو به رشد ادامه پیدا کنه

Inter
20-10-2008, 23:11
چرا واقعاً اینجا سوت و کوره؟

اینتر با این برد 16 امتیازی شد و با دو امتیاز اختلاف با تیم دوم، به تنهایی در صدر جدول سری آ قرار گرفت.

Sam Fisher 11
21-10-2008, 19:47
تبریک میگم.. یکی از رقبای دیرینه تحقیر شد....
امیدوارم بازی برگشت با میلان انتقام بگیریم چون واقعا زشته واسه تیمی که میخواد قهرمان بشه از رقبای اصلیش ببازه...

Ali Pacino
21-10-2008, 23:56
امیدوارم بازی برگشت با میلان انتقام بگیریم چون واقعا زشته واسه تیمی که میخواد قهرمان بشه از رقبای اصلیش ببازه...
دمت گرم:10:
اینو خوب اومدی:46:

unartig
29-01-2009, 20:34
چرااین تاپیک قدیمی شده ؟

unartig
29-01-2009, 20:36
فعلا که اینتربا 6امتیازاختلاف نسبت به یونتوس اوله وفکر نمیکنم کسی بتونه حریفش بشه امسال

unartig
29-01-2009, 20:38
این هم جدول رقابتهای اسکودتو

unartig
30-01-2009, 12:15
آدريانو 3 جلسه محروم شد

بازيكن اينترميلان ايتاليا به خاطر درگيري با مدافع سمپدوريا از سوي كميته انضباطي حروم شد.
به نقل از كانال 4 ايتاليا، اينترميلان صدرنشين كالچو ايتاليا با غلبه بر سمپدوريا بيش از پيش به قهرماني در سري a اميدوار شد و اجازه نداد بالانشيني يوونتوس تداوم داشته باشد.
تك گل آدريانو شادي را به اردوي اينترميلان تزريق كرد اما درگيري وي با دانيل گاستالدلو مدافع سمپدوريا و ضربه خطرناك آدريانو به شكم بازيكن حريف باعث شد وي با حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا از حضور در 3 بازي محروم شود.

unartig
30-01-2009, 12:24
تاتنهام ادعاکرده که اینتربه مانندیونتوس به دنبال لوک مردایچ بازیکن ملی پوش کرواسی این تیم هست.البته خودشون 16.5 میلیون دلاردادند وازدیناموزاگرب گرفتند

mrmmnb
31-01-2009, 00:35
اقا دمت گرم بازم خوبه یه نفر پیدا شد تایپیک رو از زیر خاک بیرون کشید کلا باید یه برنامه ای ریخته بشه که تایپیک اینتر همیشه سر پا باشه بقیه سایتا تایپیک اینتر میترکونه ولی اینجا..

unartig
31-01-2009, 08:44
آره بات موافقم mrmmnb جان .تیم اینترشایستگی های امسالش باعث شده تمام تاپیکهاش درسایتهای دیگه بترکه غیرازاین سایت .
------------------------------------------
نمانیا ویدیچ مدافع صربستانی تیم منچستریونایتدازبازی اول با اینترمیلان محروم شد . فیفا پس ازبازبینی یکی ازمسابقات تصمیم گرفت این بازیکنو یک جلسه ازبازیهای اروپایی محروم کنه.امیدوارم تااونموقع کریس رونالدو یازندانی بشه یااعدام :5:

unartig
31-01-2009, 08:48
مقامات قضایی میلان این شایعه راکه قصدانجام تحقیقاتی مبنی براینکه اینتر دخالتهایی درنتایج دارند راردکردند.
-------------------------------------------------------------------
کارکاراین یوونتوسیهای مافیایی که برعلیه اینتر توطئه کردند. خداازشون نگذره

unartig
31-01-2009, 08:50
خبرجدیدهم اینکه فرانکی لمپارد میخواد ازچلسی جدابشه و مقصدنهاییش هم احتمالا اینترمیلانه :5: به خاطرمورینیومیاد .امیدوارم روحرفش وایسه چون نیازبه ذخیره خوب داریم توتیم

unartig
31-01-2009, 19:29
تازه خبراینکه :
مایکون بازیکن خوب وبرزیلی تیم اینترمیلان ادعاکرده که رئال مادریدیها باش تماس گرفتند امیدوارم خبردرست نباشه چون امروزخبراومده که کریستین رونالدو درعنفوان کودکی جراحی قلب داشته وباعث تردید رئالیها توخرید کریس شده این امر.

unartig
31-01-2009, 19:33
یک خبردیگه هم هست که میگه امروز باروتلی توتمرین اینترمیلان گریه اش گرفته بود چون ازیکی ازهم تیمیهاش بدوبیراه میشنوه گریه اش میگیره.
اطرافیان تیم اینترهم میرند دلداریش میدند.
شایان ذکر است که بالوتلی جوان تحت فشاربود اززمانی که مورینیو علنی اونو موردانتقاد قرارداد.

mrmmnb
31-01-2009, 22:08
unartig دمت گرم داری یه حال اساسی به تایپیک میدی
به امید باخت امشب یووه

unartig
31-01-2009, 22:13
unartig دمت گرم داری یه حال اساسی به تایپیک میدی
به امید باخت امشب یووه
:10:
این چندوقته بدجوربه تیم اینترگیردادند.داشتم پروفایل موراتی راچندوقت پیش تو ویکی پدیامیخوندم توش اتهام تبانی بش زده بودندالان هم یه روزنامه میلانی "Il Giornale" ازقول پلیس ایتالیایه چرت وپرتهایی نوشته البته بیشترمربوط به شرطبندی هست . البته بعیده اینها به جایی برسند :21:

unartig
01-02-2009, 07:32
بعدازگریه های ماریون باروتلی (درتمرین دیروز) خوزه مورینیو سرمربی تیم درمصاحبه ای گفته که باروتلی باید از هم تیمیش دیوید سنتون یادبگیره . ضمنا باروتلی به خاطرنیمکت نشینی وبازی کمی که میکنه ناراحته ومیخواست درتعطیلات ژانویه به طورقرضی به تیمهای دیگه بره.

unartig
01-02-2009, 07:38
دژان استانکویچ ستاره تیم اینترمیلان هم درمصاحبه ای اعلام کرده که میلان و یونتوس تحت فشارهستند ونمیتونندبامارقابت کنند:5:

unartig
01-02-2009, 07:39
باخت دیشب یونتوس مقابل کالیاری هم باعث بی رقیبی ماشده .بازی امشب که باپیروزی ماتموم بشه اختلافمون بااونهابه 9 امتیازمیرسه :5:

unartig
01-02-2009, 17:02
هورااسپرت, ماریو بالوتلی در تمرینات روز گذشته اینترمیلان بشدت روحیه اش را از دست داد.

به نقل از مطبوعات انگلیس, یکی از دوستان بالوتلی به وی گفته است او کاریی اش کم و بدتر از همیشه است و این بازیکن نیز نتوانسته خود را کنترل کند و بلافاصله شروع به گریه کرده است.
کارکنان اینتر نیز بالوتلی را که چند گل در سری آ و هم چنین لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است, دلداری داده اند.
خوزه مورینیو, سرمربی نراتزوری های از بالوتلی در محافل خبری انتقاد کرده است و این بازیکن 18 ساله نیز این روزها بشدت تحت فشار روحی قرار دارد.
با آنکه آدریانو سه جلسه از همراهی اینتر محروم است اما به نظر می رسد بالوتلی در دیدار یکشنبه شب نراتزوری ها مقابل تورینو نیز بازهم شانس بازی پیدا نکند.

mrmmnb
01-02-2009, 21:00
بدبختانه مساوی کردیم در روزی که تیم خوب بازی کرد ولی بازیکنا بی دقت بدن

unartig
01-02-2009, 21:23
آره بازی باتورین رانباید مساوی میکردیم البته خوزه مورینیو بعدازبازی گفته این هفت امتیاز اختلاف هم براتیم خوبه وبازیکناامروزخیلی هیجانزده بازی کردند.
ببینم خبرنداری کورشما توبازی چکارکرده که اینقدرطرفدارای اینترازدستش عصبی هستندچون من نتونستم بازیو ببینم

unartig
03-02-2009, 16:16
ریکاردو کورشما به طورقرضی تاآخر فصل به تیم چلسی پیوست .امیدوارم بازیکنان دیگه جاشو پرکنند.فکر کنم به خاطراین طرفداران اینترناراحت بودند. البته این خبررافعلا مسوولان چلسی تایید کردند.

mrmmnb
03-02-2009, 22:51
درسته انتقال انجام شده فعلا از شرش راحت شدیم عجب خرید گندی بود

unartig
04-02-2009, 03:09
درآخرین لحظات نقل وانتقالات هم باشگاه انگلیسی فولهام موفق شده بااولیورداکور وباشگاه اینترمیلان برای پیوستن اون به تیمشون به توافق برسند. البته با34 سال سنی که اون داشت برای تیم ما هم بدنشد که ازتیم جداشده .ضمن اینکه 44 تابازی برای تیم ماکرده بود.براش درتیم جدید آرزوی موفقیت میکنیم.

unartig
04-02-2009, 11:24
اینم بازیکن باغیرت واحساسی ولی بعضی وقتهابی فکر اینترمیلان . امیدوارم توبازی باآث میلان و یوه گل بزنه (دردوربرگشت)

mrmmnb
04-02-2009, 23:10
سلام

تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي جهان اعلام شد

١- منچستريونايتد انگليس ‌٢٩٢ امتياز
‌٢- بايرن مونيخ آلمان ‌٢٧٢ امتياز
‌٣- بارسلونا اسپانيا ‌٢٦٨ امتياز
‌٤- ليورپول انگليس ‌٢٦٧ امتياز
‌٥- بوكاجونيورز آرژانتين ‌٢٦٢ امتياز
‌٦- چلسي انگليس ‌٢٤٥ امتياز
‌٧- استوديانتس آرژانتين ‌٢٣٠ امتياز
‌٨- سائو پائولو برزيل ‌٢٢٣ امتياز
‌٩- رم ايتاليا ‌٢٢٢ امتياز
‌١٠- المپيك ---- ‌٢١٧ امتياز

mrmmnb
04-02-2009, 23:11
كوارشما: در اينتر به من فرصت ندادند
در چلسي خودنمايي خواهم كرد

ريكاردو كوارشما آماده درخشش در فوتبال جزيره است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پرتغالي اينتر پس از ‌آن كه ژوزه مورينيو در تيم خود فرصت چنداني به وي نداد به صورت قرضي راهي باشگاه چلسي شده و اميدوار به خودنمايي در جمع آبي‌هاي لندن است.
كوارشما در نخستين گفت‌وگوي خود پس از پيوستن به چلسي اظهار كرد: «در طول دوران فوتبالم در تمام تيم‌هايي كه براي آنها توپ زده‌ام سعي كردم بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارم. اكنون كه در ليگ برتر هستم بايد توانايي‌هاي خود را به نمايش بگذارم.»
كوارشما افزود: «در اينتر فرصت‌هاي بسياري براي خودنمايي به من داده نشد. اكنون مي‌خواهم نشان دهم كه به اندازه كافي براي چلسي خوب هستم.»
هافبك پرتغالي با تشكر از لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي برزيلي چلسي كه در تيم ملي پرتغال هم هدايت وي را بيش از اين عهده‌دار بود، گفت: «پيوستن به اينتر براي من خوب بود اما، اكنون مي‌خواهم از اسكولاري و همه كساني كه ورود من به فوتبال انگليس را ممكن ساختند تشكر مي‌كنم.»
كوارشما از تابستان سال گذشته تاكنون تنها 12 بار براي اينتر به ميدان رفت و به تازگي از فهرست ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم خط زده شد.

mrmmnb
04-02-2009, 23:13
كوارشما: در اينتر به من فرصت ندادند
در چلسي خودنمايي خواهم كرد

ريكاردو كوارشما آماده درخشش در فوتبال جزيره است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پرتغالي اينتر پس از ‌آن كه ژوزه مورينيو در تيم خود فرصت چنداني به وي نداد به صورت قرضي راهي باشگاه چلسي شده و اميدوار به خودنمايي در جمع آبي‌هاي لندن است.
كوارشما در نخستين گفت‌وگوي خود پس از پيوستن به چلسي اظهار كرد: «در طول دوران فوتبالم در تمام تيم‌هايي كه براي آنها توپ زده‌ام سعي كردم بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارم. اكنون كه در ليگ برتر هستم بايد توانايي‌هاي خود را به نمايش بگذارم.»
كوارشما افزود: «در اينتر فرصت‌هاي بسياري براي خودنمايي به من داده نشد. اكنون مي‌خواهم نشان دهم كه به اندازه كافي براي چلسي خوب هستم.»
هافبك پرتغالي با تشكر از لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي برزيلي چلسي كه در تيم ملي پرتغال هم هدايت وي را بيش از اين عهده‌دار بود، گفت: «پيوستن به اينتر براي من خوب بود اما، اكنون مي‌خواهم از اسكولاري و همه كساني كه ورود من به فوتبال انگليس را ممكن ساختند تشكر مي‌كنم.»
كوارشما از تابستان سال گذشته تاكنون تنها 12 بار براي اينتر به ميدان رفت و به تازگي از فهرست ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم خط زده شد.

unartig
05-02-2009, 07:34
سلام

١- منچستريونايتد انگليس ‌٢٩٢ امتياز
‌٢- بايرن مونيخ آلمان ‌٢٧٢ امتياز
‌٣- بارسلونا اسپانيا ‌٢٦٨ امتياز
‌٤- ليورپول انگليس ‌٢٦٧ امتياز
‌٥- بوكاجونيورز آرژانتين ‌٢٦٢ امتياز
‌٦- چلسي انگليس ‌٢٤٥ امتياز
‌٧- استوديانتس آرژانتين ‌٢٣٠ امتياز
‌٨- سائو پائولو برزيل ‌٢٢٣ امتياز
‌٩- رم ايتاليا ‌٢٢٢ امتياز
‌١٠- المپيك ---- ‌٢١٧ امتياز
پس تیم ما کجاست؟ :18:این نویسنده های این جدول هم جکی بودند براخودشون :41:اگرجدولهای باشگاهی تاثیرگذار هست پس اون رم اون وسط چکارمیکنه اگر هم نتایج باشگاههای اروپا وآمریکایی ملاکه بازهم رم توجدول چکارمیکنه :31:

unartig
05-02-2009, 09:55
مدیربرنامه های ویکتوراوبینا بازیکن نیجریه ای اینترمیلان گفته که به هیچ وجه قصد جدایی ازاینتررانداره وآینده اشو دراینترجستجو میکنه .

من موندم چرااین بازیکنهای آفریقایی اینقدربه تیم علاقمند میشند نمونه اش نوانکو کانوی نیجریه ای بود که خیلی حال میکرد توتیم بمونه .فکر کنم موراتی نقش پدرخوانده اشونو ایفا میکنه .

mrmmnb
05-02-2009, 19:31
اصلا رده بندی مسخره ای هست مثل رده بندی تیم های ملی خدایش من نمیدونم بر چه اساسی این جدول رو میدن

unartig
05-02-2009, 20:00
اصلا رده بندی مسخره ای هست مثل رده بندی تیم های ملی خدایش من نمیدونم بر چه اساسی این جدول رو میدن
خوبیش اینه جایزه ای درکارنیست :31:پس بذارهرجوری دوست دارند طبقه بندی کنند تیمارا:10:
----------------------------------------------------------------
موراتی هم گفته که جداشدن کورشما خیلی به نفع خودشه وتوچلسی موفق میشه :5:

unartig
05-02-2009, 20:01
راستی هفته بعد دربی اینترمیلان وآث میلانه؟:2:

mrmmnb
06-02-2009, 08:40
یه بازی دیگه مونده تا دربی فکر کنم با لچه هم داریم بعدش به اث بازی داریم اگه ببریم تقریبا نصف راه قهرمالن رو رفتیم چون اختلاف خیلی خوف میشه

unartig
06-02-2009, 12:28
پس هفته بعد بعدازبازی ایران وکره و استقلال وپیروزی باید شنبه اش منتظربازی اینتروآث میلان باشیم اگربازی بارسا ورئال هم فرداش بود توعرض 4 5 روز 4 تافوتبال توپ میدیدیم :دی

unartig
07-02-2009, 14:26
انگلیسیها چه جنگ روانی راه انداختند سربازی منچستر واینترمیلان :4: البته سیمونه پروتاهم یه سری چرت وپرت تحویل داده اما فکر کردند بذاراول حساب آث میلانو برسیم بعد سراغ منچسترهم میریم :5:

unartig
07-02-2009, 14:35
این هم جدول مسابقات سری آ ایتالیا هنوزهم که هنوزه توصدریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

unartig
07-02-2009, 14:37
این هم جدول گلزنان ایتالیا که زلاتان توش نفرسومه :5:

mrmmnb
07-02-2009, 22:39
خوب امشب که بازی رو بردیم اگه میلام امشب پاش بلغزه اختلاف زیاد میشه
تازه روشون رو هفته بعد کم میکنم
یه جا خوندم که انجلوتی گفته شانس باعث صدر نشینی اینتر شده من نمیدونم تو بازی رفت کی شانس داشت

unartig
08-02-2009, 09:13
برد3 بر0 اینترمقابل لچه راتبریک میگم و آث میلان هم که مساوی کرد :5:

unartig
08-02-2009, 11:07
راستی دیروز موراتی دسته چک سفید به مورینیوداد گفت هرکی راخواستی برای فصل بعدبیار :4: ازجمله آگورو آرژانتینی را :5:

mrmmnb
08-02-2009, 20:24
این یووه خر شانس امشب دقیقه نود گل پیروزی رو زد وگرنه عجب اختلافی میشد
کلا امروز تیم های نامدار دقیقه نود گل زدن رم اودینزه فیورنتینا یووه

mrmmnb
08-02-2009, 20:30
داوری بازی یووه گند بود دو تا پنالتی نگرفت برا کاتانیا
این لباس جدید داوران ایتالیا هستش

unartig
08-02-2009, 20:46
این که آرم و اسپانسر باشگاه یونتوس روش خورده :4:جالب اینجاست که اینها به ما میگند مافیا بعد هرسال باید جوابگوی دوپینگ و تبانی و داوری باشند :5:

mrmmnb
08-02-2009, 23:38
همین دیگه در بازی امروز هم تن داور احتمالا همین لباس بود شایدم زیر لباس اصلی پوشیده که کسی نفهمه

unartig
09-02-2009, 07:41
کلا یووه ای با پنالتی میونه خوبی دارند . فکر کنم باگلی که زلاتان زد توجدول رده بندی بازهم اومد بالا.چون فکر نمیکنم رقیباش گلی زده باشند .

unartig
09-02-2009, 07:46
این هم جدول به روز شده این هفته لیگ ایتالیا :4:

unartig
09-02-2009, 07:49
جدول گلزنای اسکودتو که توش ابراهیمویچ داره به سرعت میاد بالا :4:

mrmmnb
09-02-2009, 22:22
ایول به ابرا اصلا یاد جدول گلزنان نبودم
خدا کنه تو داربی هم گل بزنه
اگه داربی رو ببریم چی میشه ادریانو هم محرومیتش تموم شده وبازی میکنه

unartig
10-02-2009, 06:30
ماتراتزی از باشگاه اینتر دیروز تشکرکرد به خاطراینکه درپنجره نقل وانتقالات زمستانی به تیمهایی که خواستاراون بودند پیشنهادرد داده بودند و همچنان ماتراتزی رادرباشگاه نگه داشتند . امیدوارم اگر ماتراتزی تودربی به میدان رفت یک گل بزنه اما مثل یکی ازدربیهای قبلیش نیفته روخط سوتی دادن جلوی آث میلان بعدازاینکه گل زد (فکر کنم اخراج شد تواون بازی و 2 گل خوریم اما بازی رابالاخره بردیم :4:)

mrmmnb
10-02-2009, 09:01
اره یادش بخیر بازی رو 4 بر 3بردیم عجب بازی نفس گیری بود
فکرش رو نکن بازی رو به راحتی از میلان میبریم

unartig
10-02-2009, 09:32
بازی رفت که اون رونالدینیو با کله اش یه گل به ما زد خدا ازش نگذره :5:امیدوارم تمام موهاش بریزه :4:

mrmmnb
10-02-2009, 12:25
یه گل کاملا افساید در بازیی که شایسته حداقل مساوی بودیم ولی این هفته انتقام میگیریم

unartig
10-02-2009, 12:28
سه سال پس از مسابقه بحث انگيز مقابل فرانسه
ماتراتزي از روزنامه سان غرامت گرفت

خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فوتبال ايتاليا در جريان قضايي عليه روزنامه سان پيروز شد و غرامت گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات ايتاليا، ماركو ماتراتزي بخاطر تهمت روزنامه سان به وي پس از بازي با فرانسه در مرحله نهايي جام جهاني 2006 آلمان و درگيري اين ايتاليايي با زين الدين زيدان، از اين روزنامه شكايت كرد.
وي توانست در دادگاه پس از گذشت سه سال ثابت كند، به زيدان حرف هايي زد كه باعث ناراحتي و واكنش كاپيتان اسبق فرانسه شد؛ اما هيچگاه حرف هاي كه روزنامه سان به او نسبت داد، از دهان وي خارج نشد.
در دادگاهي كه به اين خاطر در انگليس تشكيل شد، ادعاي ماتراتزي پذيرفته و روزنامه انگليسي موظف به پرداخت غرامت شد.

mrmmnb
10-02-2009, 14:35
جالبه اونجاها چقدر پیگیر اینجور مسائل هستن اما تو کشور ما.............

mrmmnb
12-02-2009, 07:24
این دو سه روزه بازی های تدرکاتی تیم های ملی بوده خدا کنه مصدوم رو تیممون نزاره

unartig
12-02-2009, 09:25
فقط یه بازیکن مصدوم شده فکر کنم بازیکن تیم رم بوده(دانیله ده روسی) نه اینتر.

mrmmnb
13-02-2009, 18:27
امروز که داربی رو به زور مساوی کردیم خدا کنه فردا اینتر ببره ومثل پیروزی ضد حال نزنه

unartig
13-02-2009, 19:05
فقط یه بدی داره این دربی .پائولو مالدینی گفته این آخرین دربیشه :5: امیدوارم روحیه به تیمشون تزریق نکنند که خیلی ضدحال میشه .

unartig
14-02-2009, 10:59
ظاهرا اینترمیلان با امیلیانو ویوانو دروازه بان تیم برشیا برای سال بعد به توافق رسیده :5:

mrmmnb
14-02-2009, 21:03
دروازه بان که زیاد کاریش نداریم همین سزار وتولدو خوب هستن یه چند تا مدافع درست حسابی بگیرن که گل مفت نخورن
هر چند فکر کنم الان دفاعمون هم جزو بهترین ها باشه

unartig
14-02-2009, 21:55
توسایتی که خبروگذاشته بود که خیلی ازاین دروازه بانه تعریف میکرد میگفت دروازه بان باارزش وفوق العاده ایه . به نظرم باید دروازه بان درسطح بالایی باشه . توایتالیا دروازه بان خوب یک نیاز اساسیه . یه چیزی تومایه های بوفن اگرتیمی داشته باشه غمی نداره هرچند سزارهم خوب کارکرده .

mrmmnb
14-02-2009, 23:51
یه خبر بد اینکه مایکون مصدوم شده و جدی هم هست این بازی رو که هیچی ممکنه بازی رفت منچستر رو هم از دست بده

unartig
15-02-2009, 07:53
این هم ازشانس بدماست . مابه مایکون توبازی بامنچسترنیازمبرم داریم .اماخوشبختانه بازی رفت تومیلانه وبازی برگشت امیدوارم به بازی برسه :12:

unartig
15-02-2009, 11:57
ظاهرامصدومیت کاکا خیلی روی آث میلانیها تاثیرگذاشته و امیدوارند یه معجزه ای بشه و اون به بازی برسه :5: هرچند که اگرکاکاهم به بازی برسه بازهم نیاز به یک معجزه دیگه دارند تااینتروببرند :4:

unartig
15-02-2009, 19:22
FORZA INTER

unartig
15-02-2009, 19:23
زلاتان ما گل میزنه سرور هر چی گلزنه

mrmmnb
15-02-2009, 20:56
امیدوارم بچه ها کولاک کنند
یووه هم خوشبختانه مساوی کرده
بقیه تیم های بزرگ هم تقریبا مساوی کردن یا باختن

unartig
15-02-2009, 21:00
خب پس این بازی سرنوشت قهرمانی ایتالیاراتاحدودخیلی زیادی مشخص میکنه :10: کاش یووه هم میباخت دلمون خنک میشد :4:

corey
16-02-2009, 01:03
اینتر با برد امشبش راه قهرمانی برای خودش هموار کرد
مالدینی هم که آخرین داربی باخت

unartig
16-02-2009, 07:06
بازی بدی نبود اما به نظرم باید این آدریانو رابه خاطراینکه مغزش کارنمیکنه تیربارون کرد.هرچقدراین بی مغزه اون ابراهیمویچ باشعوربازی میکنه . دیشب باید بااختلاف چندگل ای سی میلانو میزدیم اما حیف شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم برد بدی نبود.به امیدشکست دادن یونتوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
16-02-2009, 14:10
عجب بردی بود
جونمون در اومد تا بازی تموم شد ولی عجب گلی زد استانکویچ
این ادریانو هم یه گل هند زد وچند تا هم خراب کرد ولی در کل بد نبود و از وقتی بیرون رفت تیم کشید دفاع به نظر من نباید میومد بیرون

unartig
16-02-2009, 16:36
اگرآدریانو نمیومد بیرون گل زدمون هیچ فرقی نمیکرداما توگل خوردمون اثربدی میذاشت :12: به نظرم باید توخط حمله نفرات جدیدی رابه خدمت بگیریم .چون زلاتان داره کناراینها بازیش هدرمیره .

unartig
16-02-2009, 16:45
پس از شكست دو بر یک میلان در برابر اينتر/ بكام: حضور در دربي ميلان تجربه جالبي بود

هافبك انگليسي تيم فوتبال ميلان حضور در اولين دربي ميلان را تجربه اي جالب توصيف كرد.

به گزارش گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ديويد بكام گفت: از ديد من اينترميلان خيلي خوب بازي كرد. آنها نسبت به ما با برنامه تر بودند و ما بازي احساسي ارائه كرديم.
وي افزود: براي من افتخار بزرگي بود كه در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشم. ما اسير تاكتيك حريف شده بوديم و اين كاملا مشخص بود.
اينترميلان با 2 گل برابر آ.ث ميلان به برتري رسيد و تك گل پاتو برزيلي سودي براي روسونري نداشت.

unartig
16-02-2009, 16:45
ابراهيموويچ بعد از پیروزی اینتر برابر میلان : صدرنشيني چیزی نیست / 30 امتياز ديگر براي قهرماني باقي مانده است

مهاجم سوئدي اينتر پس از پيروزي اين تيم در شهرآورد ميلان تاكيد كرد كه هنوز راه درازي تا قهرماني در اسكودتو باقي مانده است.

زلاتان براهيموويچ پس از پيروزي دو بر يك اينتر برابر ميلان در ديدار يكشنبه شب دو تيم گفت: «امشب ما قدرت و اراده خود را برابر ميلان به اثبات رسانديم. ما فرصت‌هاي بسياري براي رساندن اختلاف به سه يا چهار گل داشتيم با اين حال با احترام به تيم حريف بايد گفت كه ميلان پس از اينكه دو بر صفر عقب افتاد بسيار خوب كار كرد.»

ابراهيموويچ افزود: «به هر حال در پايان مهمترين مساله پيروزي ما بود.»

مهاجم سوئدي ميلان خاطرنشان كرد: «صدرنشيني ما در جدول هيچ است. به ويژه با در نظر گرفتن اينكه هنوز 30 امتياز براي بدست آوردن وجود دارد. هواداران و بازيكنان بايد زماني خوشحالي كنند كه قهرماني ما روي كاغذ مسجل شده باشد. با گفتن اين حرف، قصد ندارم اهميت پيروزي در اين ديدار را انكار كنم اما، فكر مي‌كنم كه بايد هوشيار بوده و خيلي خود را دست بالا نگيريم.»

mrmmnb
16-02-2009, 21:10
آدریانو : با دست گل زدم اما عمدی نبود

آدریانو مهاجم برزیلی تیم اینتر که در دیدار با میلان با ضربه دست گل اول تیمش را به ثمر رساند ادعا کرد حرکت او عمدی نبوده است.
به گزارش شبکه خبر ، این بازیکن برزیلی پس از پیروزی 2-1 تیمش در دربی حساس شهر میلان ، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت : درست است که با دست توپ را لمس کردم اما هیچ عمدی در این کار نبود و دست من نیز در حالت طبیعی قرار داشت.

آدریانو افزود : من قصد داشتم توپ را با سر بزنم و هرکسی که آن صحنه را ببیند متوجه می شود که کار من عمدی نبود.وی این گل را نتیجه آموزش های خوسه مورینیو سرمربی پرتغالی خود دانست و گفت به همین دلیل این گل را به پسر مورینیو تقدیم می کند.

mrmmnb
16-02-2009, 21:12
سانتون: از مورینیو متشکرم.
به گرازش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر-مورینیو مانند پنج بازی قبل دیوید سانتون را در ترکیب اصلی قرار داد.
مورینیو در مورد او گفت:
"دیوید یک بازیکن عالی است او توانسته خود را در شش بازی قبلی در ترکیب اصلی قرار دهد و در مقابل میلان هم نمایش خوبی داشت."
سانتون هم در مورد بازی دیشب اظهار داشت:
"من بخاطر پیروزی امشب خیلی خوشحالم.من در مقابل بازیکنان تکنیکی و سریع بودم.من مجبور بودم که تمرکز خود را حفظ کنم و کمتر نفوذ کنم و فضا ها را برای زامبروتا ببندم.
من می خواهم از مورینیو تشکر کنم چون او به من ایمان دارد و اعتمادش نسبت به من زیادتر شده است.
به من لقب مالدینی جدید داده اند من این لقب را میپذیرم و امیدوارم که آینده درخشانی مانند او داشته باشم.
بله من این پیروزی را جشن خواهم گرفت اما اول من نیاز به خواب دارم."

mrmmnb
16-02-2009, 21:13
بکهام:اينتر ما را محو قدرت خود کرد!

به گزارش سایت رسمی کانون هواداران اینتر میلان در ایران هافبك انگليسي تيم فوتبال ميلان حضور در اولين دربي ميلان را تجربه اي جالب توصيف كرد.

به گزارش گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ديويد بكام گفت: از ديد من اينترميلان خيلي خوب بازي كرد. آنها نسبت به ما با برنامه تر بودند و ما بازي احساسي ارائه كرديم.
وي افزود: براي من افتخار بزرگي بود كه در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشم. ما اسير تاكتيك حريف شده بوديم و اين كاملا مشخص بود.
اينترميلان با 2 گل برابر آ.ث ميلان به برتري رسيد و تك گل پاتو برزيلي سودي براي روسونري نداشت.

mrmmnb
16-02-2009, 21:14
استانکوويچ: من کار کوچکی کردم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-استانکوویچ با وجود گلزنی برای تیمش بازی خود را عالی نمی داند و اظهار داشت که سعی دارد به تیم کمک کند.
استانکوویچ که گل دوم تیمش در این بازی و ژنجمین گل خود را در این فصل به ثمر رساند اظهار داشت:
"من زمانی که بازی 0-0 بود یک موقعیت عالی گلزنی داشتم اما من آن را از دست دادممن حتی خودم هم نداستم که چه کار کردم.من نخواستم که سر ضرب شوت کنم چون ترسیدم که توپ را به بیرون بزنم.
حالا من می خواهم که بعد از این بازی و 140 دقیقه برای تیم ملیم استراحت کنم.

mrmmnb
16-02-2009, 21:16
مونتاری:ما فقط سه امتیاز گرفتیم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-مونتاری در کانال اینتر در مورد بازی اظهار نظر کرد.
او گفت:

"آن یک مسابقه سخت بود اما ما خوب بازی کردیم و توانستیم سه امتیاز را بگیریم.اما پیروزی در این بازی به منظور قهرمانی نیست ما هنوز سیزده بازی تا انتهای فصل داریم.
ما در هر بازی به فکر خودمان و سازگاری با آن باز هستیم.این مسابقه سخت بود اما ما بازیمان را بازی کردیمو به حد کافی خوشبخت بودیم که در نیمه اول گلزنی کنیم اما ما نباید بگوییم که رقابت به پایان رسید.این بازی به ما فقط سه امتیاز داد.

mrmmnb
16-02-2009, 21:17
آدریانو: از مربی متشکرم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-آدریانو در کانال اسکای ایتالیا در مورد دربی اظهار نظر کرد.
او اظهار داشت:
"من می خواهم از مربی بخاطر ایمانش به من در چنین مسابقه مهمی تشکر کنم.من خوشحالم که این تعلبق دراز مدت به پایان رسید و توانستم دوباره بازی کنم.
من فکر میکنم که خوب بازی کردم و من خوشحال هستم از اینکه به تیم ملی هم فراخوانده شدم.من احساس می کنم که کم کم دارم بهتر میشوم"
او ادامه داد:
"تصاویر به وضوح میگوید که من عمدی با دست به توپ نزدم و من به شما اطمینان میدهم که من قصد زدن توپ را با بازویم نداشتم.
من به مورینیو قول دادم که برایش گل زنی کنم و خوشحالم که توانستم بر سر قولم باشم و من به او هم گفتم که قولم را انجام دادم.

mrmmnb
16-02-2009, 21:19
چيوو: يک دربی هميشه يک دربی است

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-کریستین چیوو ژدر شدنش را با یک بازی خوب در دربی جشن گرفت.
چیوو در مورد بازی گفت:
"ما سعی کردیم که به بهترین نوع دفاع کنیم ما میدانستیم که این مسابقه آسان نخواهد بود و گل پاتو از روی اشتباه ما بود و نه از روی شایستگی.
بازی کردن در زمین خیلی دشوار بود اما ما توانستیم که پیروز شویم.یک دربی همیشه یک دربی است اگر چه حریف در انتهای جدول باشد.همیشه بازیکنان ترغیب میشوند که بهترین بازیشان را انجام دهند.ما خوشبخت هستیم که یک باشگاه بزرگ به عنوان رقیب داریم و این باعث اجرای زیباتر بازیمان میشود
________

mrmmnb
16-02-2009, 21:20
پس از شكست برابر اينتر
آنجلوتي: گل «آدريانو» خطا بود

سرمربي ميلان با وجود شكست برابر اينتر همچنان احتمال قهرماني در سري a را رد نمي‌كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلو آنجلوتي پس از شكست دو بر يك ميلان برابر اينتر گفت: «رقابت‌هاي سري a هنوز تمام نشده است. اينتر مي‌تواند صدرنشيني‌اش را حفظ كند اما، ما بايد مقاومت كنيم.»
وي افزود: «كار دشواري است. مساله مهم اين است كه موقعيت خودمان را در جمع سه تيم بالاي جدول حفظ كنيم تا ببينيم وضعيت چگونه پيش خواهد رفت.»
آنجلوتي پيرامون گل نخست اينتر كه با كمك دست آدريانو به ثمر رسيد، گفت: «نمي‌دانم عمدي بود يا نه اما، خطاي آدريانو يك گل حياتي را رقم زد.»
وي درمورد گل دوم اينتري‌ها نيز يادآور شد: «گل دوم روي اشتباه خود ما به ثمر رسيد.»

Kasra 91
16-02-2009, 22:02
کانال اینتر مجانیه یا نه؟

فرکانسشو میدونین؟

mrmmnb
16-02-2009, 23:35
والا خودم خبر ندارم اما از بچه میپرسم بهتون میگم

mrmmnb
17-02-2009, 00:01
بفرما رفتم پرسیدم دوستم اینو جواب داد

12637
27500
ver

این فرکانس کانال اینتر روی هاتبرده که جزء پکیج بینظیر اسکای است و متاسفانه فقط با سی سی کم باز میشود .

من از 2 ساعتی که هر روز ماهواره میبینم یک ساعتش فقط کانال اینتر رو میبینم

Kasra 91
17-02-2009, 00:12
اقا دمت گرم خدا کنه بتونم بگیرم هروز بشینم شاهکارهای زالاتانو ببینم :دی 

========

اینم از شانس ما کانالش پولیه

unartig
17-02-2009, 00:35
سانتون: از مورینیو متشکرم.

با 18 سال سن آدم توداربی درنقش مدافع بازی کنه فقط نشون دهنده پتانسیل بالای اون بازیکنه :31:

mrmmnb
17-02-2009, 21:51
اقا دمت گرم خدا کنه بتونم بگیرم هروز بشینم شاهکارهای زالاتانو ببینم :دی 

========

اینم از شانس ما کانالش پولیه

من که تو پستم بود پولی هست وفقط با سی سی کم باز میشه

unartig
18-02-2009, 07:36
ظاهرااین هفته با بولونیا بازی داریم بدجوری داره براما کاری میخونه هافبکشون گابی مدینگای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifشیطونه میگه یه 3 4 تابشون بزنیم :4:

unartig
18-02-2009, 07:40
یک خبرتوتریبال فوتبال اومده بود دوساعت و35 دقیقه پیش که میگفت هنری جدید(فکر کنم منظورش تیری هنری باشه نه معاون بازرس درک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif) خیلی دوست داره بیاد اینترمیلان و اینترمیلان شروع کرده به اینکه بازیشو زیرنظربگیره .اسم هنری جدید لویک رمی هست . اما خبرو ظاهرابرداشتند چون خطای صفحه یافت نشد میده

unartig
18-02-2009, 07:46
- یونتوس واینتر به همراه میلان به دنبال گرفتن دانیل اگر مدافع لیورپولند
- ابراهیمویچ هم گفته که مورینیو به خاطر چلسی اینترمیلان راترک نمیکنه
-خوزه مورینیو هم داره با هافبک والنسیاجان ماتا برای فصل بعد گفتگو می کنه (دست چک سفید موراتی الان دستشه )

unartig
18-02-2009, 08:01
- خوزه مورینیو هم گفته که بازی هفته بعد بامنچستر یونایتد درجام قهرمانان بازی هست که خیلی منتظرشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- پالرموهم بالوتلی بازیکن ذخیره اینترمیلان رامیخواد اما دایمی نه به صورت قرضی .

- فیورتینا هم ازاینکه آدریانو محروم نشده به خاطرگل بادستش خیلی عصبانی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

unartig
18-02-2009, 08:05
این هم جدول رده بندی مسابقات

mrmmnb
18-02-2009, 22:14
اره خوشبختانه ادریانو محروم نشد گفتن مدارک کافی نیست
حالا نمیدونم صحنه که بازیکن فیو رو به خاطر اون محروم کردن چطوری بوده که اونا صداشون در اومده

unartig
19-02-2009, 08:07
- گالیانی مدیر آث میلان اعلام آمادگی کرده که با اینترمیلان سر دانیل اگر مدافع لیورپول رقابت کنه :4:
-سینیشا میهایلویچ مربی تیم بولونیا گفته که اگر اینترمیلان قهرمان نشه مقصرخوداینتریها هستند چون مانچینی را گذاشتند کنارومورینیو راگرفتند درحالیکه فرقی بین این دوتا نیست :10:
-فیورتینا هم برای گرفتن لویک رمی همون مهاجمه که گفتم هنری جدیده داره بازیهای این بازیکن را دنبال میکنه

mrmmnb
19-02-2009, 22:06
من نمیدونم چرا اینتر روی هر بازیکنی دست میزاره هزار تا تیم دیگه خواستار اون میشن
ولی خدا کنه تو تابستون چندتا خرید خوب انجام بدیم چون خرید های امسال زیاد چنگی به دل نزد اونی که کمتر از همه ازش انتظار میرفت بهتر از همه شد(مونتاری)

unartig
19-02-2009, 22:14
خوزه مورینیو راالکی بهش آدم خاص نمی گند . دست روبازیکنای خاصی گذاشته .اینهایی که نوشته بودم اونهایی بودند که دوست داشتند بیارند اینترمیلان . الکی که نیستیم براخودمون غولی هستیم :12:

unartig
20-02-2009, 15:15
-همسترینگ دیوید بکام توبازی با اینتر آسیب دید . (دممون گرم :4:)
- میگند میلان هم مثل اینتر دنبال کریم بن زما هست
- اینترمیلان برای داشتن توز آرژانتینی اظهارعلاقه کرده :4:
- احتمال داره آمریکاییها اینتر را به یوتا برای بازی بایکی از تیمهای اون کشور دعوت کنند

mrmmnb
20-02-2009, 16:48
من که دارم برا بازی من منچستر لحظه شماری میکنم
شما چه نتیجه ای رو پیش بینی میکنید؟
من میگم 2 بر 0 میبریم

unartig
20-02-2009, 16:51
این بازی خیلی بازی کوفتیه چندسال پیش فکر میکنم توبازی رفت وبرگشت باما مساوی کرد ورفت فینال و 2 بر 1 بایرن مونیخ راشکست داد اون زمان نمی تونستیم کول و یورک رامهارکنیم اما الان قضیه فرق کرده . و اگر کریس رونالدو رابزنیم پاشو بشکنیم دیگه خیالمون راحت میشه :4:
اما نه من هم بابرد3 بر1 موافقم این بازی حتما ایبرا گل میزنه :4:

desperanish
20-02-2009, 19:57
ایول به بروبچ فعال اینجا

unartig
20-02-2009, 20:58

Kasra 91
20-02-2009, 22:03
کسی اینجا کلیپ کل کل ابراهیموویچ با کریس رونالدو رو نداره؟

unartig
20-02-2009, 22:06
کسی اینجا کلیپ کل کل ابراهیموویچ با کریس رونالدو رو نداره؟
ببینم منظورت اینه؟

mrmmnb
21-02-2009, 00:34
م که نمیتونیم با این اینترنت ببینیم
حالا جریانش چی هست؟

mrmmnb
21-02-2009, 00:44
حالا جریانش چی هست؟

unartig
21-02-2009, 13:50
حالا جریانش چی هست؟
منم اولشو دیدم :31:
بذارThe Animal ببینه برامون تعریف میکنه .اما مربی فوتبال به کریس رونالدو فیلمی از ایبرانشون میده وظاهرامیگه میتونی مثل این باشی . بقیشو نمی دونم :13:فردامی بینم براتون تعریف میکنم .شاید هم تبدیلش کردم به 3gp

Kasra 91
21-02-2009, 14:28
دستت درد نکنه همین بود چیز خاصی نیست میاد چندتا حرکت از ابرا رو به کریس نشون میده اونم کاره اونو انجام میده همین

اگه میشه 3gp هم بزارین :دی

unartig
22-02-2009, 20:43
میگند تعارف اومد نیومد داره :دی
---------------------------------------------

اینم جدول رده بندی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
22-02-2009, 22:17
خوب بازی دیشب رو که بردیم
من امتحان داشتم نتوستم بیام نت فقط از نتیجه بازی که با خبر شدم خیالم راحت شد
ولی چه شود سه شنبه این هفته من که با زمین زمان کل کل راه انداختم دوست دشمن اشنا وغریبه خلاصه خدا به خیر کنه ولی مطمئا هستم که ما صعود میکنیم

Kasra 91
23-02-2009, 00:45
ایشالا میبریم ولی من از سرعت منچستر میترسم

unartig
23-02-2009, 06:15
اینم گلی بود که به قدری غافلگیرانه زده شد که حتی مورینیو هم وقت نکردخوشحالی کنه

mrmmnb
23-02-2009, 23:41
کدوم گل منظورته؟
گل دوم بازی جنوا رو گزاشتی؟

unartig
24-02-2009, 11:04
نه گلی که به بولونیا با پشت پازده بود.البته پشتش به دروازه بود .یه چیزی تومایه های ضربات رزمی بود .

unartig
24-02-2009, 11:22
اینوهم برای بازی امشب رومیکنم

unartig
24-02-2009, 23:10
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
موريينو: بازي با منچستر بزرگترين نبرد زندگي‌ام است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان گفت: بازي با منچستريونايتد بزرگترين نبرد زندگي‌ام است كه مي خواهم در آن برنده شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، خوزه مورينيو اظهار داشت: تاكنون در بازي هاي بزرگ زيادي حضور داشته ام. بارها مقابل منچستريونايتد قرار گرفته ام اما معتقدم شرايط بازي سه شنبه شب با همه ديدارهاي قبلي متفاوت است. اين ديدار نقطه اوج دوران فوتبالم محسوب مي شود.
اين مربي عنوان كرد: مايل نيستم وارد جنگ رواني پيش از بازي با منچستر شوم. من به سرآلكس (فرگوسن) احترام مي گذارم اما با انديشه هاي او كاملا آشنا هستم.
موريينو تصريح كرد: با توجه به تجربه زياد بازي با منچستر، ‌راه غلبه بر اين حريف را مي دانم.
مصاف اينتر ميلان و منچستريونايتد فردا شب در ورزشگاه سن سيرو ميلان انجام خواهد شد.

unartig
24-02-2009, 23:15
كامبياسو : در برابر منچستر نبايد اشتباه كنم
هورا اسپرت : مرد خط مياني اينتر نگران خط و نشان هاي منچستري ها مي باشد و از تيمش مي خواهد بازي بي نقصي را به نمايش بگذارند.

استبان كامبياسو به هم تيمي هايش هشدار داد كه كوچكترين اشتباهي در بازي سه شنبه شب ليگ قهرمانان اروپا شانس رسيدن به مقام قهرماني و بالا بردن جام را كاهش مي دهد.
هافبك آر‍‍ژانتيني اينتر كه گل پيروزي بخش تيمش را در برابر بولوگنا به ثمر رساند مي داند كه تيمش در برابر حريفان اين دوره ليگ قهرمانان كار آساني نخواهد داشت.

كامبياسو معتقد است كه اينتر و منچستر فاصله چنداني با هم ندارند اما اگر منچستري ها در بازي سه شنبه به گل برسند ، كار را براي اينتري ها در بازي برگشت دشوار مي كنند.

وي در گفتگو با سايت يوفا اعلام كرد : اين چنين مسابقه ها هميشه بسيار نزديك بوده و تنها اشتباهات سرنوشت بازي را مشخص مي كند و ما مي دانيم كه منچستر دفاع مستحكمي دارد اما به توانايي هاي خود ايمان داريم.

كامبياسو تا 5 سال پيش در رئال مادريد به قهرماني گمنام در رئال تبديل شده بود و پس از ترك رئال و پيوستن به اينتر هرگز از تصميمش پشيمان نشد.

بازي كردن در يكي از بهترين تيم هاي دنيا و شناخت از پتانسيل اين تيم براي رسيدن به قهرماني در ليگ دليل آمدنم به اينتر بود و به خاطر اعتبار و جايگاهي كه مربي در تيم به من داده است بسيار خوشحال هستم

Kasra 91
25-02-2009, 00:05
ریواس مذخرف بود بازیش خدا کنه تعویض شه چرا اینجوری بازی میکنه

unartig
25-02-2009, 00:09
بایدنیمه دوم رادید بین دقایق 60 تا75 امیدوارم یه کاری بتونیم بکنیم :12:

Antivirus II
25-02-2009, 01:28
خداییش اینتر شانس آورد ....

mrmmnb
25-02-2009, 06:59
شانس اوردیم ولی مطمئنم بازی برگشت ما صعود میکنیم
نمیدونم چرا اینطوری بود شاید به خاطر گل نخوردن شایدم...........
به هر حال ریواس گند زده بود وهمچنین ادریانو و مونتاری
ابرا هم کار خاصی نکرد به جاش سزار و سانتون عالی بودن
به امید بازی برگشت همین که گل نخوردیم تو خونه خیلی هست

unartig
25-02-2009, 08:15
البته یکی دوموقعیت گل هم داشتیم .اما کلا دوسه بازیکن ما افتضاح بودند یعنی برای اونا بازی میکردند .اینم اضافه کنم بازی برگشت تمام امیدم به مورینیوست .

mrmmnb
26-02-2009, 11:11
این هفته هم فکر کنم با رم داریم اونم گند زد البته تو زمین حریف بد نبوده ولی خوب هم نیست
یووه هم مثل رم
کلا ایتالیایی ها گند زدن خدا کنه دور برگشت همهشون ببرن وصعود کنن

unartig
28-02-2009, 20:40
اين بازي براي يونايتد ايده‌آل بود
ژوزه مورينيو: بـراي تماشاگران متاسفم

"آقاي خاص" پس از بازي رفت تيم‌هاي اينتر و منچستر يونايتد گفت نيمه‌ي دوم اين بازي؛ او به مسابقه برگشت اميدوارمي‌كند.

به گزارش ايسنا، ژوزه مورينيو پس از پايان بازي سه‌شنبه شب ورزشگاه جوزپه مه آتسا از "ژوليو سزار" دروازه‌بان برزيلي‌اش ستايش كرد.

اين مربي پرتغالي در نشست خبري پايان بازي گفت: فكر مي‌كنم، تساوي بدون گل براي ما نتيجه خوبي است. زماني كه پورتو قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شدم، در بازي خانگي برابر دپورتيوو لاكرونيا [در مرحله نيمه نهايي] به تساوي بدون گل رسيديم و در بازي برگشت كار را تمام كرديم.

سرمربي اينتر ادامه داد: « در منچستر بي‌چون و چرا روبه جلو بازي نخواهيم كرد، چرا كه آنها در ضد حمله‌ها بسيار خطرناك هستند. آنها به واقع بازيكناني سرعتي هستند اين بازي براي آنها ايده‌آل بود، اما آنها گلزني نكردند چرا كه ژوليو سزار در نيمه نخست در آمادگي آرماني‌اش بود و ما درنيمه دوم نيز بهتر از آنها بازي كرديم. فكر مي‌كنم، شانس صعود دو تيم 50 ـ 5 باشد. زماني كه دو تيم بزرگ برابر هم قرار مي‌گيرند، تعيين كردن نتيجه در طول يك بازي بسيار دشوار شده است.

مورينيو درباره بازي هم گفت: مشكل ما در نيمه نخست منچستر يونايتد بود. آنها تيم برجسته‌اي هستند. در نيمه دوم ما بهتر بوديم . آنها در 20 دقيقه نخستين نيمه دوم به ميانه زمين ما نيامدند. براي تماشاگران متاسفم كه گلي در اين بازي زده نشد. با اين حال فكر مي‌كنم، بازي خوبي بود. اكنون در اولدترافورد نبايد ببازيم. براي آنها هم كار سخت خواهد بود چرا كه مي‌خواهند برنده بشوند. ما با به ثمررساندن تنها يك گل مي‌توانيم زندگي را برايشان دشوار كنيم. بايد در سريع‌ترين زمان ممكن به آنها گل زده و فضاها را برايشان تنگ‌ كنيم.

اين مربي كه پس از قهرماني با پورتو در ليگ قهرمانان به دنبال دومين عنوان خود با اينتر است، در پايان هم گفت: [داويده] سانتون ديگر يك استعداد نيست. او در حال حاضر بازيكني بزرگ است.

او در اين بازي برابر كريستيانو رونالدو بازي فوق‌العاده‌اي را انجام داد.

unartig
28-02-2009, 20:40
مدافع آينده دار فوتبال ايتاليا در اينتر
مورينيو: سانتون، "مالديني" جديد است

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سرمربي پرتغالي اينتر اعتقاد دارد كه "پائولو مالديني" جديد فوتبال ايتاليا اكنون در تيم او توپ مي زند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، "داويده سانتون" مدافع ايتاليايي اينتر كه سه شنبه شب در ديدار تيمش برابر منچستر يونايتد در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا به ميدان رفت، اعتماد ژوزه مورينيو سرمربي تيم را به شدت جلب كرده است.

آقاي خاص تا حدي به سانتون علاقه پيدا كرده كه او را در صف مدافعان آينده دار فوتبال ايتاليا قرار مي دهد.

"ژوزه مورينيو" در گفت و گو با شبكه Sky Sport ايتاليا اظهار داشت: «سانتون يك پديده است و پس از عملكرد خوب او برابر رم در ديدار رفت رقابت هاي سري A، مي دانستم كه او توانايي بازي برابر هر تيمي را دارد.»

مورينيو افزود: «تنها چيزي كه "سانتون" نياز داشت يك مربي بود كه او را باور داشته باشد. من بر اين باورم كه در 10 تا 15 سال آينده، او "مالديني"، "زانتي" يا "فاكتي" جديد اينتر خواهد بود.»

سرمربي سابق چلسي در ادامه صحبت هايش به ديدار يكشنبه شب اينتر برابر رم اشاره كرده و گفت: «ديدار برابر رم دشوار خواهد بود چرا كه آنها يكي از بهترين تيم هاي ليگ هستند. ما شناخت خوبي نسبت به تيم رم داريم و بازي برابر آنها همواره يكي از دشوارترين بازي هاي ما بوده است.»

"مورينيو" خاطرنشان كرد: «هر دو تيم هفته گذشته در ليگ قهرمانان اروپا بازي كردند. تيم ما و رم هردو مشكل هايي داريم، اما ما بازپروري جسمي و روحي سختي را پشت سر گذاشتيم. تيم ما همواره پس از بازي در اروپا خوب كار كرده و همواره پيروز ميدان مي شود.»

تيم اينتر يكشنبه شب در حالي به مصاف رم مي رود كه "كريستين چيوو" و "خوليو كروز" قادر به همراهي نراتزوري نيستند، اما "پاتريك ويرا" از روي نيمكت كار را آغاز مي كند.

mrmmnb
28-02-2009, 23:12
چیوو و کروز مصدوم هستن یا محروم؟
تا بازی با منچستر مثل اینکه سه تا بازی داریم شما دقیق خبر داری؟

unartig
01-03-2009, 08:18
درسته سه تابازی داریم یکی بارم هست یکی با سامپدوریا (کوپا ایتالیا همون جام حذفی) و بعدیش با جنوا. این لیست بازیهای اینتر تا22 ماه بعد

unartig
01-03-2009, 08:49

unartig
01-03-2009, 08:51

Kasra 91
01-03-2009, 23:52
این اینتر چرا اینجوری بازی میکنه؟ مشکلی پیش امده؟

mrmmnb
01-03-2009, 23:56
بدبختانه نیمه اول رو باختیم هر چی سزار تو بازی با منچستر خوب بود اینجا خراب کرده
خلاصه چشممون به نیمه دوم هست امیدوارم یه کاری بکنن ولی همچین زیاد هم خوشبین نیستم

Kasra 91
02-03-2009, 01:26
چی نیمه جالبی بود نیمه دوم با امدن فیگو ویرا کارمون راه افتاد بالوتلی خوب بود پس چرا نیمه اول هیچ کاری نکرد؟

unartig
02-03-2009, 06:26
فکر کنم 3 بر3 نتیجه بدی نباشه وقتی 2 بر0 عقب بود :12: اما بایدبهترازایناباشیم. البته حریفمون هم قدربود اینوباید قبول کرد.

orlan2magic_66
02-03-2009, 10:29
امیدوارم توی اروپا واسه بازی با منچستر هم بتونید یکی دو تا داور بخرید تا منچستر رو حذف کنید
عمرا بتونید با بازی جوانمردانه برید مرحله ی بعد
تبریک میگم مساویتون رو جلوی رم البته مثله همیشه 12 نفره

نادر1368
02-03-2009, 12:33
بازی زیبایی بود از هر دوتیم بخصوص اینتر فردوسی پور هم که فقط اینتر رو کوبید!کافی بود یه توپ بیفته پای فیگو!از هر بازیکنی تعریف کرد اصلا در حد انتظار ظاهر نشدن بجز سزار اون صحنه پنالتی هم اگه تو ایران بود پنالتی نمیگرفتند یعنی مینداختن عقب تا برنامه نود اعلام کنه که پنالتی بود یانه!

orlan2magic_66
02-03-2009, 16:06
به هرحال مساوی 12 نفرتون مبارک

unartig
02-03-2009, 18:00
کرسپو مانع از شکست اینتر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ariensport.com: در آخرین دیدار از هفته بیست و ششم سری A ایتالیا، تیم های اینترمیلان و رم با هم دیدار کردند که این دیدار با تساوی پرگل این دو تیم به پایان رسید.

در یکشنبه شب و در مهمترین دیدار این هفته از رقابت های سری A ایتالیا تیم های اینترمیلان و رم در استادیوم سن سیرو شهر میلان با هم دیدار کردند که این دیدار در نهایت با تساوی 3 بر 3 این دو تیم به پایان رسید.

در این دیدار پر گل، " ده روسی " در دقیقه 22، " ریسه " در دقیقه 29 و " بریگی " در دقیقه 57 موفق شدند گل های تیم رم را به ثمر برسانند و گل های تیم اینترمیلان را هم " بالوتلی در دقایق 50 و 63 ( پنالتی ) و " کرسپو " در دقیقه 79 به ثمر رساندند.

تیم اینتر با کسب این تساوی 60 امتیازه شد و اختلاف امتیازی اش با تیم یوونتوس از عدد 9 به عدد 7 کاهش یافت.

جدول رقابت های سری A ایتالیا تا پایان هفته بیست و ششم به شکل زیر است:

1- اینتر، 60 امتیاز
2- یوونتوس، 53 امتیاز
3- فیورنتینا، 48 امتیاز
4- میلان، 48 امتیاز
5- جنوآ، 45 امتیاز

unartig
02-03-2009, 18:00
روزنامه‌هاي ايتاليايي خبر دادند:
اينترميلان در انديشه جذب آخرو

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه اينترميلان ايتاليا مي‌كوشند مهاجم آرژانتيني اتلتيكومادريد را به خدمت بگيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، سرخيو آخرو از باشگاه اينترميلان ايتاليا پيشنهاد 35 ميليون يورويي دريافت كرده است و خيال ترك باشگاه مادريدي را دارد.
آخرو، داماد مارادونا كه به تازگي پدر شده است؛ محبوبيت زيادي نزد هواداران اتلتيكو مادريد دارد.
اين هفته هيات 10 نفره‌اي از اينترميلان ميهمان كرسو، مديرعامل باشگاه اتلتيكو مادريد هستند تا راه‌هاي انتقال آخرو از مادريد به ميلان را بررسي كنند.

unartig
02-03-2009, 18:01
حقايق گوياي همه چيز هستند
كرسپو: امسال از اينتر جدا مي‌شوم

مهاجم 33 ساله و آرژانتيني اينتر از ترك اين تيم در تابستان امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "هرنان كرسپو" كه در ديدار يكشنبه شب اينتر برابر رم با گل خود يك امتياز با ارزش را براي نراتزوري به ارمغان آورد پس از ديدار دو تيم گفت: «بدون شك ماه ژوئن امسال از اينتر جدا خواهم شد.»

وي ادامه داد: «اكنون همه چيز واضح است. جدايي از اينتر تصميم من نيست اما، حقايق گوياي همه چيز هستند. من همواره به انتخاب مربيان احترام گذاشته‌ام و قصد ندارم جو حاكم را به هم بزنم. من يك بازيكن حرفه‌اي هستم و هر هفت روز هفته 24 ساعته تلاش مي‌كنم.»

كرسپو از زماني كه تابستان سال 2008 "ژوزه مورينيو" هدايت اينتر را برعهده گرفت، نتوانسته نظر سرمربي پرتغالي را به خود جلب كند و در فهرست مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم جايي نداشته است.

mrmmnb
02-03-2009, 22:30
با تاخیر تبریک میگم
وقتی یه نیمه 2 بر صفر ادم باخته باشه تساوی هم میتونه نتیجه خوبی باشه

mrmmnb
03-03-2009, 22:28
یک خبر جالب

رده‌بندي ‌١٠ تيم برتر باشگاهي جهان در ماه فوريه:
‌١- منچستريونايتد انگليس ‌٣٠٢ امتياز
‌٢- ليورپول انگليس ‌٢٦٧ امتياز
‌٣- بوكاجونيورز آرژانتين ‌٢٦٣ امتياز
‌٤- بارسلوناي اسپانيا ‌٢٥٧ امتياز
‌٥- چلسي انگليس ‌٢٥٤ امتياز
‌٦- بايرن مونيخ آلمان ‌٢٤٨ امتياز
‌٧- كلاواستوديانس آرژانتين ‌٢٣١ امتياز
‌٨- سائوپائولو برزيل ‌٢٢٣ امتياز
‌٩- المپيك ---- فرانسه ‌٢٢٣ امتياز
‌١٠- آرسنال انگليس ‌٢١٣ امتياز

تبریک میگم به فیفا باید تعظیم کرد

mrmmnb
03-03-2009, 22:29
داور ديدار رم - اينتر به ليگ دسته دو تبعيد مي‌شود

نيكولا ريسولي داور ديدار يكشنبه شب تيم‌هاي آاس رم و اينترميلان ايتاليا به دليل قضاوت پر اشتباه در اين ديدار بسيار حساس و پرحاشيه، به ليگ دسته دو باشگاههاي اين كشور تبعيد مي‌شود. مسوولان باشگاه رم بعد از اين كه شاهد جبران دو گل خورده توسط اينتر و تن دادن به تساوي ‪ ۳-۳‬برابر اين تيم بودند، همه عصبانيت خود را بر سر داور اين مسابقه و انتقاد از قضاوت پر اشتباه او خالي كردند.
به نوشته روزنامه كوريره دللو اسپورت، رمي‌ها از اعطاي پنالتي به مهاجم جوان اينتر (ماريو بلوته يي) به شدت برافروخته شده و اين تصميم داور را نقطه تغيير روند بازي‌اي دانستند كه تا آن لحظه ‪ ۳‬بر ‪ ۱‬به سودشان بود.
ماريو درحاليكه از سوي دانيله ده روسي و ماركو موتا در ميان گرفته شده بود، در محوطه پنالتي با حداقل برخورد از سوي آنها سرنگون شد و پنالتي مهمي را به سود اينتر گرفت.
روزنامه كوريره دللو اسپورت امروز نوشت اين اشتباه به بهاي گراني براي ريسولي تمام خواهد شد. پير لوئيجي كولينا رييس كميته داوران، احتمالا وي را براي مدتي از قضاوت در سري آ دور كرده و پس از يكي - دو جلسه محروميت، به ليگ دسته دو تبعيد خواهد نمود.
ريسولي در سال گذشته نيز عامل توليد جنجال ديگري بود با اين تفاوت كه در آن زمان، تيم رم از تصميم او منتفع شده بود، وي توهين مستقيم فرانچسكو توتي به خودش را در ديدار با اودينزه نشنيده گرفته و از اخراج مستقيم وي با كارت قرمز خود داري كرد.

خبرگزاري جمهوري اسلامي

mrmmnb
03-03-2009, 22:30
كرسپو: با شكنجه هم به ميلان برنمي‌گردم

مهاجم 33 ساله و آرژانتيني اينتر در اظهار نظري جالب گفت كه حتي در صورت شكنجه دادن او، تمايلي به كار كردن دوباره با كارلو آنجلوتي ندارد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ هرنان كرسپو در گفت و گويي با روزنامه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت با ابراز ناراحتي از وضعيت اين روزهاي خود تاكيد كرد كه هرگز به ميلان باز نخواهد گشت.
كرسپو گفت: «جدايي من از اينتر اجتناب ناپذير است. قراردادم تا ماه ژوئن به پايان مي‌رسد و مي‌خواهم بازي كنم. من هنوز مي‌خواهم احساس مهم بودن كنم و نگاهم به جام جهاني 2010 معطوف شده است. اين كه چرا در اين فصل از من استفاده نمي‌شود سوالي است كه بارها پرسيده‌ام و پاسخي از كسي نگرفته‌ام. »
مهاجم آرژانتيني ادامه داد: «من از دست مورينيو عصباني نيستم. او پول مي‌گيرد كه حتي انتخاب داشته باشد و من بايد از نظر او تبعيت كنم. من هرگز يك بازيكن جنجالي نبوده و نخواهم بود. اما به هر حال، ناراحت هستم.»
تيم اينتر هفته آينده در ورزشگاه اولدترافورد ميهمان منچستر يونايتد است تا تكليف تيم صعود كننده به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مشخص شود.
اين در حالي است كه هرنان كرسپو هيچ جايي در تيم مورد نظر ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا نداشته و نخواهد داشت.
كرسپو در اين باره گفت:‌ «هرگز دليل اين مساله را درك نكردم من معمولا در رقابتهاي اروپايي گلزني كرده‌ام و مي‌توانستم براي اينتر مثمر ثمر واقع شوم.‌»
كرسپو در پايان خاطرنشان كرد: «براي فصل آينده يك رويا دارم اما آن را فاش نخواهم كرد، حتي اگر زير شكنجه باشم.‌»
وي گفت: «آنجلوتي در روياي من جايي ندارد، حتي اگر زير شكنجه باشم.‌»

Kasra 91
05-03-2009, 17:34
خبر جدیدی نیست؟ این آخرو چجوریاست؟

unartig
05-03-2009, 17:57
داماد دیه گو آرماندومارادوناست . بازیکن آینده داروخوبیه .

mrmmnb
05-03-2009, 19:56
ما که هر بازیکنی خریدیم گند زد نمونش کورسما یا مانسینی و حتی مونتاری
الان که به روز های حساس رسیدیم بازیکنان های کلیدی همه افت کردن
دیشب هم که تیم غوغا کرد و میشه گفت جام حذفی خدا حافظ

mrmmnb
06-03-2009, 17:28
مالديني جواب "مورينيو" را داد:
پنج بار بيشتر از شما قهرماني ديده‌ام

سخنان تازه‌ي آقاي خاص صداي پائولو مالديني را درآورد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاپيتان با سابقه ميلان كه همواره به خاطر اخلاق خوب و رفتار جوانمردانه‌اش شهره و شناخته شده است، براي انتقاد از كسي بايد دلايل كافي داشته باشد. گفته‌هاي اخير ژوزه مورينيو بهانه‌ي كافي را بدست جنتلمن روسونري‌ها داده است.
سرمربي پرتغالي اينتر هفته پيش از دست انتقاد رسانه‌هاي ايتاليايي عصباني شد. اين رسانه‌ها پنالتي جنجالي و بحث برانگيز اينتر در بازي رم را كه باعث تساوي نتيجه آن بازي شده بود، رفتاري ايتاليايي خوانده و آن را به شدت مورد انتقاد قرار داده بودند.
مورينيو هم در واكنش به اين انتقادها به رم، يووه وميلان اشاره كرده و گفته بود، به عقيده او رسانه‌ها با اين تيم‌ها بيش از اندازه مهربان هستند. اين در حالي است كه آنها فصل جاري را بدون هرگونه عنواني به پايان خواهند برد.
مالديني هم در پاسخ به اين گفته‌ي مورينيو به روزنامه‌ي ايتاليايي گاتزتا دلواسپورت گفت: «هرگزنمي‌خواهم به اين بحث بيشتر دامن بزنم. فكر مي‌كنم انتقاد او بيشتر به يوونتوس بازمي‌گردد. ما هنوز هم به خوبي ازقهرماني نااميد نشده‌ايم. با اين حال او نبايد تمركزش را روي عنوان قهرماني بدوزد. چرا كه تا آنجا كه من مي‌دانم در دوران فعاليتم در ميلان پنج بار بيشتر از او در همه دوران مربيگري‌اش قهرماني ديده‌ام.»
پس از گفته‌هاي اخير مورينيو احتمال مي‌رود جريمه‌ي مالي سنگين و حتي يك جلسه محروميت از همراهي اينتر در انتظار او باشد.

mrmmnb
06-03-2009, 17:33
مالديني جواب "مورينيو" را داد:
پنج بار بيشتر از شما قهرماني ديده‌ام

سخنان تازه‌ي آقاي خاص صداي پائولو مالديني را درآورد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاپيتان با سابقه ميلان كه همواره به خاطر اخلاق خوب و رفتار جوانمردانه‌اش شهره و شناخته شده است، براي انتقاد از كسي بايد دلايل كافي داشته باشد. گفته‌هاي اخير ژوزه مورينيو بهانه‌ي كافي را بدست جنتلمن روسونري‌ها داده است.
سرمربي پرتغالي اينتر هفته پيش از دست انتقاد رسانه‌هاي ايتاليايي عصباني شد. اين رسانه‌ها پنالتي جنجالي و بحث برانگيز اينتر در بازي رم را كه باعث تساوي نتيجه آن بازي شده بود، رفتاري ايتاليايي خوانده و آن را به شدت مورد انتقاد قرار داده بودند.
مورينيو هم در واكنش به اين انتقادها به رم، يووه وميلان اشاره كرده و گفته بود، به عقيده او رسانه‌ها با اين تيم‌ها بيش از اندازه مهربان هستند. اين در حالي است كه آنها فصل جاري را بدون هرگونه عنواني به پايان خواهند برد.
مالديني هم در پاسخ به اين گفته‌ي مورينيو به روزنامه‌ي ايتاليايي گاتزتا دلواسپورت گفت: «هرگزنمي‌خواهم به اين بحث بيشتر دامن بزنم. فكر مي‌كنم انتقاد او بيشتر به يوونتوس بازمي‌گردد. ما هنوز هم به خوبي ازقهرماني نااميد نشده‌ايم. با اين حال او نبايد تمركزش را روي عنوان قهرماني بدوزد. چرا كه تا آنجا كه من مي‌دانم در دوران فعاليتم در ميلان پنج بار بيشتر از او در همه دوران مربيگري‌اش قهرماني ديده‌ام.»
پس از گفته‌هاي اخير مورينيو احتمال مي‌رود جريمه‌ي مالي سنگين و حتي يك جلسه محروميت از همراهي اينتر در انتظار او باشد.

sudotux
12-03-2009, 00:09
اینترمیلان 0 - 1 منچستریونایتد ( نیمه اول - لیگ قهرمانان اروپا )

یازی خوبی بود. ولی انصافا حق اینتر باخت نبود ! چند تا موقعیت خیلی خوب رو با بدشانسی از دست دادن.
ببینیم نیمه دوم چی میشه ...

Majid393
12-03-2009, 01:08
حیف شد که اینتر حذف شد :

sudotux
12-03-2009, 01:17
با وجود اینکه منچستر در مجموع مستحق صعود از این مرحله بود ولی اینتر نسبتا خوب بازی کرد و حتی با کمی خوش شانسی نتیجه ی این بازی میتونست دو بر دو مساوی بشه و اینتر صعود کنه.

Antivirus II
12-03-2009, 01:28
من به عنوان یه منچستری دلم نمیخواست این دو تیم در این مرحله بهم بخورن تا اینکه یکیشون حذف بشن ، واقعا حیف شد !

نادر1368
12-03-2009, 01:31
اینتر هم باخت حذف شد استقلال هم باخت یک شب رو یایی!

Kasra 91
12-03-2009, 01:59
اینتر اینقدر بد شانس نبود چی شد یهو...؟؟ کاش مساوی می کرد
مورینیو مثلا به بازیکنا استراحت داد که به بازی امشب برسن خب چرا از اول با 3 مهاجم نرفت؟

S@eed_messi
12-03-2009, 17:42
با تیمی بازی کردید که تو دفاعش اشتباه جایی نداره!!!
واینتر بازیکنی نداره که اونو به هم بریزه مثل مسی!!
ما انتقامتونو میگیریم!!!!!!

mrmmnb
12-03-2009, 23:43
خیلی بد شانس بودیم متاسفانه همه تیم های ایتالیایی حذف شدن و ابروی ایتالیا رفت

FAKHER
14-03-2009, 14:37
بابا این مورینیو هم یه چیزیش میشه ها

همشم تقصیر ارباب موراتیه که همون موقه که کاپلو بیکار بود از مانچینی دل نکند تا الان مرینیو اینجوری به تیم گند بزنه.

آبرو واسمون نزاشته آخه کسی نیست بش بگه آخه تو که عرضشو نداری حد اقل خفه خون بگیر و اینجوری با همه کل کل نکن آخه اینجا که انگلیس نیستش.
شیطونه میگه واسه چهارشنبه سوری بیاریمش وسط کوچه آتیشش بزنیم بچه ها از روش بپرن کلی حال کنن( حسابی شاکیمون کرده این آقای به اصطلاح خاص)

آخه ببینید چطور تیم به این مشتیو حذف کرد انصاف بدین بجز 3و4 تا بازیکن منچستر بقیشون حتی رو نیمکت اینتر هم جا ندارن.

چه میشه کرد ایشالا سال بعد

mrmmnb
14-03-2009, 20:48
امروز لیورپول به منچستر تو خونه خود منچستر 4 تا زد انوقت ما نتونستیم یه مساوی بگیریم خوزه گند زده به تیم
امروز هم یه جا خوندم یه لیست بازیکن به موراتی داره کهجدایی از اومدن یا نیومدن اونا به اینتر (چون خودشون توی تیمای بزرگی بازی میکنن) حداقل 150 تا 200 تا برا خرید اینا هزینه بشه اخرش هم بشه مثل کوراسما

MORINIO
15-03-2009, 22:27
آخه ببینید چطور تیم به این مشتیو حذف کرد

همونطوری که مانچینی دو سه سال پشت سر هم اینترو حذف کرد:27: مسئله اینه که اینتر تو لیگ قهرمانان تیم نیست!و البته شانس هم نداره!

Kasra 91
10-04-2009, 15:28
ادریانو از اینتر رفت؟؟؟؟؟

بردیا
10-04-2009, 15:44
آره
رفته سائوپائولو

Kasra 91
10-04-2009, 16:26
خبری از خرید های احتمالی اینتر برای فصل بعد نیست؟

بی باک بی بال
10-04-2009, 18:38
رفته سائوپائولو
حیف شد بازکن خوبی بود

mrmmnb
11-04-2009, 22:30
هنوز نرفته هیچ چیز معلوم نیست
قراره اینتر قراردادش رو فسخ کنه والبته جوری کنه که فقط بتونه تو تیم های برزیلی بازی کنه واگه خواست بره تیم ها اروپایی غرامت سنگین بده
ولی هر چی هست ئیگه ادریانو بازیکن بشو نیست
یادش بخیر زمانی که اون شوت های وحشتناک رو میزد نمیدونم چه بلایی سر خودش اورد
کلا برزیلی ها تو اینتر پنچر میشن نمونه قبلی رونالدو اونو داغون شد بازم اون به خاطر مصدومیت بود ولی این چی؟؟؟
خدا کنه مایکون طوریش نشه

Kasra 91
12-04-2009, 03:35
خبری از خریدهای فصل بعد نیست؟

mrmmnb
16-04-2009, 19:42
خبر که هست ولی کدوم بیان مهمه
ویدیچ
اگوئرا
میلیتو
مهاجم اودینزه(اسم رو بلد نیست)
وچند تای دیگه

Kasra 91
16-04-2009, 22:31
ویدیج که تازه تو منچستر راه افتاده فک نکنم بیاد ولی اگه بیاد عالیه

یه مهاجم هم بیاد کنار دست زلاتان عالیه

mrmmnb
17-04-2009, 07:45
خود مورینیو گفته 4 بازیکن کلاس اول باید بیان تو اینتر
1 مهاجم 2 تا هافبک و یک مدافع
حالا کیا رو بیاره مهمه یه وقت مثل خرید های این فصلش همه گند از اب در میاد

Sam Fisher 11
17-04-2009, 18:52
سلام
مگه مورینیو آخر فصل نمیره؟

Kasra 91
17-04-2009, 20:11
بزرگان باشگاه از مورینیو راضی اند

mrmmnb
18-04-2009, 22:57
تازه اومده برا چی بره؟ صحبتی از رفتن مورینیو نیست ولی اخر فصل امسال به احتمال زیاد یه خونی تکونی حسابی تو اینتر راه میفته اینجور که بوش میاد
والبته اگه بشه خیلی خوبه میشه چون تیم بازیکنهای به درد نخور زیادی داره
======
راستی نیمه اول بازی اینتر یووه بدون گل مساوی شد

Kasra 91
19-04-2009, 00:02
بازی خیلی قشنگی بود
حداقل منی که تازه طرفدار اینتر هستم ( سال 2007 به اینور) و کمتر بازی های اینتر رو دیدم خیلی از بازی خوشم امد
پاسداری ها عالی بود
تاکتیک مورینیو هم خیلی خوب بود تنها بدی بازی بیرون رفتن بالوتلی بود
بیشتر از اینها هم میشد گل زد
نمیدونم چرا هروفت tv بازی اینتر رو نشون میده خبری از اون زلاتان رویایی نیست

vahid_civil
19-04-2009, 00:18
1-1 شد....

Kasra 91
24-04-2009, 01:33
با برد 1 - 0 مقابل سامپدوریا و شکست 3 - 1 خارج از خانه به مرحله بعد صعود نکردیم.............

Kasra 91
25-04-2009, 23:03
بازی اینتر ناپولی تو نیمه اول چند چنده؟
کانال مجانی نیست که بشه بازی رو دید؟

Kasra 91
25-04-2009, 23:05
بازی اینتر ناپولی تو نیمه اول چند چنده؟
کانال مجانی نیست که بشه بازی رو دید؟

mrmmnb
26-04-2009, 19:08
امشب اینتر بازی داره

Sam Fisher 11
12-05-2009, 07:56
بخدا زشته تاپیک بره صفحه دوم...
اینتر با تساوی این هفته 78 امتیازی شد و به لطف تساوی میلان همچنان فاصله ی 7 امتیازیش حذف شد...
اگه اینتر بازی هفته بعد رو ببر قهرمانه چون بعدش دو بازی میمونه و حتی اگه میلان بازی این هفته و دو هفته بعدشم ببره میشه 80.
خوب پس اوضاع خوبه و امیدوارم اتفاق عجیبی نیفته و مثل پارسال نشه که یهو خطرو حس کردیم و به لطف ایبراهیموویچ قهرمان شدیم.
+
این خبر هم داشته باشید:

اینتر خواهان اوبی میکل
مورینیو تمایل فراوانی دارد تا ستاره نیجریه ای چلسی را در سن سیرو ببیند و مدیربرنامه های این ستاره نیزاعلام کرده که با سران نرآتزوری در این رابطه دیدار کرده است.
ژوزه مورینیو مربی اینتر،زمانی که در چلسی مشغول به کار بود، جان اوبی میکل 22 ساله را در سال 2006 برای چلسی خریداری کرد. این ستاره نیجریه ای اخیرا اعلام کرده بود که تاپایان رقابتهای این فصل صبر می کندو پس از آن مذاکراتی را برای تمدید قراردادش با آبی پوشان آغاز خواهند کرد و اکنون صبحتهایی درمورد پیوستن او به اینتر به گوش می رسد.

قرارداد میکل در سال2011 با چلسی به اتمام خواهد رسید و طبق گفته جان شیتو، مدیربرنامه های او، توافقاتی برسر انتقال او به اینتر حاصل شده است. البته جزئیات کمی در مورد این توافق منتشر شده ولی این طور به نظر می رسد که میکل با قراردادی 5 ساله به ایتالیا خواهد رفت. مبلغ انتقال این ستاره نیجریه ای در حدود 15 میلیون یورو برآورده شده است.
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
خوبه جای دوری نمیره...امیدوارم اگر دروگبا رو بیرون کردن مورینیو جذبش کنه...

Kasra 91
12-05-2009, 09:02
بخدا زشته تاپیک بره صفحه دوم...
اینتر با تساوی این هفته 78 امتیازی شد و به لطف تساوی میلان همچنان فاصله ی 7 امتیازیش حذف شد...
اگه اینتر بازی هفته بعد رو ببر قهرمانه چون بعدش دو بازی میمونه و حتی اگه میلان بازی این هفته و دو هفته بعدشم ببره میشه 80.
خوب پس اوضاع خوبه و امیدوارم اتفاق عجیبی نیفته و مثل پارسال نشه که یهو خطرو حس کردیم و به لطف ایبراهیموویچ قهرمان شدیم.
+
این خبر هم داشته باشید:

اینتر خواهان اوبی میکل
مورینیو تمایل فراوانی دارد تا ستاره نیجریه ای چلسی را در سن سیرو ببیند و مدیربرنامه های این ستاره نیزاعلام کرده که با سران نرآتزوری در این رابطه دیدار کرده است.
ژوزه مورینیو مربی اینتر،زمانی که در چلسی مشغول به کار بود، جان اوبی میکل 22 ساله را در سال 2006 برای چلسی خریداری کرد. این ستاره نیجریه ای اخیرا اعلام کرده بود که تاپایان رقابتهای این فصل صبر می کندو پس از آن مذاکراتی را برای تمدید قراردادش با آبی پوشان آغاز خواهند کرد و اکنون صبحتهایی درمورد پیوستن او به اینتر به گوش می رسد.

قرارداد میکل در سال2011 با چلسی به اتمام خواهد رسید و طبق گفته جان شیتو، مدیربرنامه های او، توافقاتی برسر انتقال او به اینتر حاصل شده است. البته جزئیات کمی در مورد این توافق منتشر شده ولی این طور به نظر می رسد که میکل با قراردادی 5 ساله به ایتالیا خواهد رفت. مبلغ انتقال این ستاره نیجریه ای در حدود 15 میلیون یورو برآورده شده است.
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
خوبه جای دوری نمیره...امیدوارم اگر دروگبا رو بیرون کردن مورینیو جذبش کنه...

خیلی ممنون تاپیکو بالا اوردین نمیدونم چرا کسی پایه نیست درباره اینتر بحث کنیم

دروگبا عالیه ولی خبری از 6 ماه محرومیتی که میحوان براش درنظر بگیرن نیست؟:41:

Kasra 91
17-05-2009, 09:56
با باخت دیشب میلان

میلان هفدمین اسکودتو رو برد

قهرمانی رو تبریک میگم

mrmmnb
18-05-2009, 21:10
دوستان اسکودتوی 17 رو تبریک میگم به امید 2 ستاره شدم روی پیراهن تیممون والبته زودتر از اون قهرمانی در لیگ قهرمانان

joey jordison
18-05-2009, 21:11
آقا دیدی چی شد فیگو میخواد از دنیای فوتبال خداحافظی کنه:41::41::41::41::41::41::41::41::41:!

Sam Fisher 11
19-05-2009, 09:46
دوستان اسکودتوی 17 رو تبریک میگم به امید 2 ستاره شدم روی پیراهن تیممون والبته زودتر از اون قهرمانی در لیگ قهرمانان
منم تبریک میگم... دمه مورینیو گرم که امسال با این اختلاف اینترو بالای جدول منگنه کرد;)

آقا دیدی چی شد فیگو میخواد از دنیای فوتبال خداحافظی کنه:41::41::41::41::41::41::41::41::41:!
منم ناراحت شدم...توی بارسا و بعدی رئال و اینتر فوق العاده بود...اما دوست عزیز توقع نداری که با این سنش و این اوضاع آمادگیش بازم بازی کنه...

Kasra 91
19-05-2009, 20:09
2 تا بازی ساز خوب و 1 مدافع سرزن اگه بگیریم ساله دیگه کسی جلودارمون نیست

Mokafating
22-05-2009, 01:33
این زلاتان بالاخره میره رئال یا نه ؟

Kasra 91
22-05-2009, 17:51
خودش که گفته تا سال 2012 قرداد داره و بودن با نبودنش به سران باشگاه ربط داره ولی با همه این قضیه ها تضمینی در بودنم نیست

خدا کنه بمونه اگرم میره با اینکه رئال رو بیشتر از بارسی دوست دارم ولی رئال نره یا بره بارسا یا منچستر

mrmmnb
22-05-2009, 20:08
دیگو که از دستمون پرید و یووه خریدش یه بازیکن و بازیساز فوق العاده بود اگه برا فصل بعد بازی ساز نخریم حتی اسکودتو رو هم نمیتونیم بگیریم لیگ قهرماان که دیگه هیچی
فعلا مهاجم گلزن جنوا میلیتو و یه بازیکن دیگه که اونم از جنوا هست خریدیم اگه زلاتان بمونه و یه بازیساز هم به تیم بیادو البته یه مدافع دیگه تقریبا همه چیز خوب میشه امیدوارم مورینیو یه تحولات اساسی تو تیم بده
این فیگو هم نمیدونم چی شد دست از سر ما برداشت این فصل بجز دو بازی بقیش گند بود
کرسپو هم مثل اینکه قراره بره فیورنتینا

Kasra 91
22-05-2009, 23:13
حالا تا اخر نقل و انتقالات 3 ماه مونده ایشالا موراتی میاد سره عقل مدافع و یک بازی ساز میخره

FAKHER
24-05-2009, 15:46
صحبت از ودیچ بود که اینتر میخاتش چرا دیگه خبری نشد؟

Kasra 91
24-05-2009, 16:18
ویدیچ اوردنش به این راحتی ها هم نیست

یجا شنیده بودم که بارون زیاد امدن انگلیس رو بهونه کردهه بود :دی ولی امدنش با بودن فرگوسن در حد صفره

حالا باید منتظر بود

mrmmnb
28-05-2009, 16:17
دوستان عکسو والپیپر و وآوتار جدید در مورد اینتر از کجا میشه گیر اورد مخصوصا اوتار و عکس برا امضا
اول توی خود سایت اینتر کجاش هست دوم غیر از اونجا کجا هست که بشه اوتار و عکس برا امضا گیر اورد که جدید باشه؟

Kasra 91
28-05-2009, 17:03
مارکو ارناتوویچ قردادشو با اینتر رسما ثبت کرد
یه بازیکنه 20 ساله اتریشی که فوتبال رو از هلند شروع کرده با قد 192 سانتی متر و قدرت بدنی قوی و تکنیک بالا که هم مهاجم بازی میکنه هم مهاجم سایه که بهش میگن شبه زلاتان :دی

سران اینتر هم قصد دارن الانو بازیکنه خلاق و بازی سازه 28 ساله منچستر سیتی رو به خدمت بگیرن

دکو هم خیلی تمایل داره بیاد اینتر ( ولی من خوشم نمیاد ازش )

میلتو و موتا هم که چند وقتی هست با اینتر ثبت کردن

الان بیشترین مشکل اینتر یک مدافع سرزن هستش حالا باید منتظر بود موراتی و مورینو چیکارا میکنن

mrmmnb
29-05-2009, 15:29
صحبت اومدن دروسی و کاسانو هم هست
خدا کنه حداقل یکیشون بیاد اینتر مشکل اینتر کمبود بازیکن ایتالیایی هم هست برا همینه که تو مطبوعات ایتالیا زیاد بدش رو میگن
منم از اومدن دکو خوشم نمیاد مثل اینکه کوارسما هم قراره بره جنوا عجب خرید گندی بود
مشکل اینتر به نظر من جدایی از مهاجم یه بازیکن ساز هست اونی الانو اولا که معلوم نیست بیاد اینتر چون منچستر سیتی خودش الان خیلی پولدار هست به قول یکی از بچه میگفت این تیم بازیکن ازمون نقاپه خوبه بازیکن خردین از پیشکش تازه اگه بیاد از کجا معلوم که مثل کورسما نشه؟؟