ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

صفحه ها : 1 [2] 3

mrmmnb
17-12-2007, 15:43
ایول به این نتیجه رقبا هم خوب نتیجه نگرفتن فکر کنم درسته؟

sudotux
20-12-2007, 01:25
Reggina 1 - 4 Intermillan

:40::40::40::40:

15' Hernan Crespo
30' Mario Balotelli
62' Santiago Solari
86' Mario Balotelli

:40::40::40::40:

تبریک به همه طرفدارای اینتر

saman rossi
23-12-2007, 18:29
بابا كجاييد...تيمتون با ميلان بازي داره اونوقت شما هيچ عكس العملي نشون نميديد؟
نيمه اول كه ميلان شانسي مساوي كرد حالا نيمه دوم اينتر قدرتشو نشون ميده

mrmmnb
23-12-2007, 20:05
حال کردیم اینتر بردش
توی لیگ قهرمانان هم نفس لیورپول رو میگیریم

Actros
23-12-2007, 23:48
حال کردیم اینتر بردش
توی لیگ قهرمانان هم نفس لیورپول رو میگیریم

ایول ملان باخت
دم اینتر گرم

sudotux
24-12-2007, 09:58
Inter 2 - 1 Milan

تبریک به همه اینتری ها
:40:

فاصله امتیاز اینتر با میلان به عدد تحقیر آمیز ۲۵ رسید

Amin Asterix
21-01-2008, 12:33
ای بابا چرا اینجا انقدر رفته پایین؟از بازیه میلان یک ارسالم نشده؟بیخیال بابا اینتر برده مثلا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sudotux
24-01-2008, 22:52
Inter Milan 2 - 2 Juventus

همونطور که میدونید در مسابقات جام حذفی ایتالیا در بازی رفت که در زمین اینتر انجام شد در حالی که اینتر تا دقیقه ۸۰ با ۲ گل کروز ( Cruz ) از یوونتوس پیش بود در نهایت با نتیجه ۲ بر ۲ به مساوی رسید. در ضمن تیم اینتر از دقیقه ۸ با اخراج بوردیسو ۱۰ نفره بازی می کرد.

به امید پیروزی در بازی های آینده ! :40:

mrmmnb
25-01-2008, 17:24
اره حالمون گرفته شد ولی خوب به امید بازی برگشت هر چی باشه اینتر 10 نفر بوده واحتمالا دقایق اخر کم اورده

pentoriko
30-01-2008, 00:58
اره حالمون گرفته شد ولی خوب به امید بازی برگشت هر چی باشه اینتر 10 نفر بوده واحتمالا دقایق اخر کم اورده

بازي برگشت مال يوونتوس هست :5::5::5:

mrmmnb
30-01-2008, 22:43
امشب معلوم میشه برید یه تیم 10 نفره 2 تا گل بهتون زد تازه اگه به خاطر خستگی نبود اون دو تا گل رو هم نمیخورد

sudotux
31-01-2008, 00:20
جام حذفی ایتالیا - پایان نیمه اول
بازی برگشت
( نتیجه بازی رفت در زمین اینتر : ۲ - ۲ )

Inter Milan 2 - 2 Juventus

واقعا حیف که صدا و سیما به جای این بازی پرگل و زیبا داره بازی منچستر و پورث موس رو پخش می کنه !!!!! :13::13::13::13:

به امید پیروزی اینتر ! :40:

mrmmnb
31-01-2008, 01:21
این کارای تلویزیون معلوم نیست چطوری هست بازی به این حساسی رو ول کردند چسبیدن به بازی بیخود منچستر و پورث موس
برا اینتر دوستان عزیز تا دقیقه 88 اینتر 3 بر 2 جلو هست ویووه در دقیقه 85 یه اخراجی داده فکر کنم کار تمام هست
یوه با جام حذفی بای بای کرد

اقا بازی رو بردیم حال یووه گرفته شد نتیجه نهایی همون 3بر 2 به نفع اینتر تموم شد
ما رفتیم بخوابیم خیلی حال داد امشب

sudotux
31-01-2008, 01:27
صعود اینتر به مرحله بعد جام حذفی ایتالیا

:40::40:

Inter Milan 3 - 2 Juventus

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:

تبریک به همه طرفدارای اینترمیلان :40::40: این فصل همه ی جام ها برای ماست !!!!!!!! :40:

---------------------------------------------
mrmmnb جان ببخشید پست شما رو ندیدم

SAMANN
02-02-2008, 12:25
سلام خدمن بروبچ افعی دوست!
شرمنده یه مدت نبودم و بازم تا کنکور شاید نتونم بیام.
ولی بعد کنکور این تاپیکو می ترکونم.
خدمت دوستان عرض کنم این شبکه ی زپرتیه 3 افتاده دست یه عده (!) که هالوگین هستن! و دچار کمبود iqهستند!
و قدرت تیم اینترو نمی خوان ببینن!
حاتلا بگذریم...

mrmmnb
02-02-2008, 20:28
امسال که سه تا جام رو بگیره حالیشون میشه البته اگه فقط یکم عقل داشته باشند و....

mrmmnb
03-02-2008, 23:02
چه میکنه این اینتر امروز هم بردیم واختلافمون با تیم دوم یعنی رم 8 تا شد وبا تیم سوم یعنی یووه 12 شد
پیــــــش به ُســــــــــــــــــوی قهرمـــــــــــــــــــــ ــــــانـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی

joey jordison
10-02-2008, 11:55
سلام دوستان
ببخشید دوستان یک سوال دارم این شبکه 3 با تیم اینتر پدر کشتگی داره دیگه داره اعصابم خورد می شه که خیلی وقته اینتر رو نمی ببینم و ازش خبر ندارم
دوستانی که از تیم اینتر خبر دارن بگن ببینیم لویس فیگو تو اینتر هست هنور یا نه ازش خبری ندارم
ممنون

mrmmnb
10-02-2008, 22:01
اره من نمیدونم بازی اینتر یووه رو ول کردن به بازی منچستر ویه تیم در پیت میچسبند
فکر کنم تا اخر فصل باشه

sudotux
11-02-2008, 02:09
Catania 0 - 2 Inter

64' Esteban Cambiasso
67' David Suazo

:40::40::40:

تبریک !! :40:

mrmmnb
11-02-2008, 13:59
خیلی حال داد به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان

mrmmnb
11-02-2008, 14:07
میگم این شبکه سه کی میخواد این مسخره بازی رو تموم کنه همه دادشون در اومده این چه وعضیه چرا بازیهای اینتر رو نشون نمیدن؟

joey jordison
11-02-2008, 22:29
د بیا بازم نشون ندادن من گفتم دیگه حتما نشون میده تلتکس هم نوشته بود نشون می ده ولی نداد اقا حداقل بگید لوییس فیگو بازی کرد مقابل کاتانیا یا نه

mrmmnb
12-02-2008, 00:49
د بیا بازم نشون ندادن من گفتم دیگه حتما نشون میده تلتکس هم نوشته بود نشون می ده ولی نداد اقا حداقل بگید لوییس فیگو بازی کرد مقابل کاتانیا یا نه

دوست عزیز به این چند تا ادرس زیر سر بزن بد نیست همه چیز دستت میاد(البته سایت خود اینتر هم هست)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این اخریه بازی های اینتر رو به صورت زنده گزارش میکنه البته به صورت نوشتاریبد نیست به همشون سر بزن

sudotux
16-02-2008, 21:41
Inter 2 - 0 Livorno

David Suazo 14 , 18

mrmmnb
17-02-2008, 21:07
خیلی هیجانی شده رم هم باخت تا اختلاف بازم زیاد بشه

mrmmnb
19-02-2008, 21:05
بروبچ اینتری امشب یه بازی حساس داریم به امید خدا توی انگلیس کار لیورپول رو یکسره میکنم

sudotux
20-02-2008, 02:51
متاسفانه بازی رفت رو در برابر لیورپول با نتیجه دو بر صفر با گل هایی که در دقایق ۸۵ و ۹۰ به ثمر رسید باختیم.
ماتراتزی احمق در دقیقه ۳۰ از بازی اخراج شد تا اینتر ۷۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی که !!! واقعا بدشانسی آوردیم ...

به امید بازی برگشت ..

Ali Pacino
20-02-2008, 09:09
واقعا که بازم شروع شد یه شاهکار دیگه با مانچینی کی بهتون گفتم با مانچینی تو اروپا نتیجه نمی گیریم
باز اگه یه گل می زدن باز یه امیدی بود

Actros
20-02-2008, 15:20
اینتر رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا تو لیگ قهرمانان نتیجه نمیگیره؟

mrmmnb
20-02-2008, 21:08
کلا توی لیگ قهرمانان بد میاریم به قول Ali Pacino اگه یه گل بود یه امیدی بود ولی با دو گل خیلی صعودمون کم رنگ شده مگر اینکه مانچو و بازیکنان یه شاهکار انجام بدن و یک تیم فوق دفایی رو با اختلاف سه گل شکست بدن
سخت هست ولی با بازیکنانی مثل زلاتان نشدنی نیست
امیدوارم به بازی برگشت فقط همین(چقدر تا اون موقع بازیهای سخت وفشرده داریم)

sudotux
20-02-2008, 22:36
کلا توی لیگ قهرمانان بد میاریم به قول Ali Pacino اگه یه گل بود یه امیدی بود ولی با دو گل خیلی صعودمون کم رنگ شده مگر اینکه مانچو و بازیکنان یه شاهکار انجام بدن و یک تیم فوق دفایی رو با اختلاف سه گل شکست بدن
سخت هست ولی با بازیکنانی مثل زلاتان نشدنی نیست
امیدوارم به بازی برگشت فقط همین(چقدر تا اون موقع بازیهای سخت وفشرده داریم)

هنوز باورم نمیشه که بازی رو با این نتیجه باختیم ! باورش یه مقدار سخته ... همش تقصیره ماتراتزی نادانه ... باید جریمش کنند .

Ali Pacino
20-02-2008, 22:45
هنوز باورم نمیشه که بازی رو با این نتیجه باختیم ! باورش یه مقدار سخته ... همش تقصیره ماتراتزی نادانه ... باید جریمش کنند .
همه تقصیرها رو نباید گردن ماتراتزی انداخت خیلی تیم ها هستن وقتی 10 نفره می شن انگیزشون بیشتر می شه و در آخر هم بازی رو می برن یا مساوی می کنن اما واقعا از دقیقه 30 ده نفره شدن خیلی ستمه ولی اگه 5 دقیقه دیگه خوب دفاع می کردن قضیه فرق می کرد به نظر من گل دوم رو مفت خوردیم تولدو تو دروازه بود مطمئنم این گل رو نمی خورد ترکیب اصلا خوب نبود بازم مانچینی شاهکار کرد:19:

boys_won
20-02-2008, 22:45
قبل از بازی گفتن لیورپول تو شرایط خوبی نیست و بازیهاشو داره میبازه و ...... و اینتر تو بهترین شرایطه .

پس چی شد ؟ آخه اینم بازی بود اینتر کرد تو کالچو به این خوبی داره بازی میکنه ولی دیشب ....

یه حمله درست حسابی نکرد دلمون خوش باشه

آخ که چقدر حرص خوردم

mrmmnb
20-02-2008, 22:54
من که خیلی اعصابم خورده دیشب تا حالا دقیقه 80 رفتم نتیجه رو دیدم زده بود 0-0 گفتم بد نیست ولی وقتی اخر بازی رفتم سر دود کشید ولی میتونیم ببریم یعنی توانایش رو داریم اگر.........

sudotux
21-02-2008, 01:35
من که خیلی اعصابم خورده دیشب تا حالا دقیقه 80 رفتم نتیجه رو دیدم زده بود 0-0 گفتم بد نیست ولی وقتی اخر بازی رفتم سر دود کشید ولی میتونیم ببریم یعنی توانایش رو داریم اگر.........

اگر از این مرحله عبور کنیم مستحق قهرمانی هستیم !!! و تواناییش هم داریم به شرط این که اینا خودشونو باور کنند.

FAKHER
23-02-2008, 01:06
سلام به همگی

به نظرم این ماتراتزی یو باید وسط زمین سن سیرو آتیشش زد (چقدر قاتی)

آخه آدم دقیقه 30 اخراج میشه

ولی دمش گرم کوردوبا تا تو بازی بود نزاشت کسی نگاه چپ به دروازه بکنه اگه مصدوم نمی شد بازی 0-0 تموم میشد

راستی مصدومیتش که جدی نیست

MoJtaBa.R
23-02-2008, 20:31
"مارکو ماتراتزی" مداقع پرقدرت اینتر میلان پس از اخراج برابر لیورپول در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا از همه عذرخواهی کرد ولی اخراجش را ناعادلانه خواند.

ماتریکس در این دیدار با دو کارت زرد بسیار سخت‌گیرانه‌ در دقیقه‌ی 30 از بازی اخراج شد. اخراج وی موجب شد نرآتزوری دو سوم از زمان دیدار را با یک نفر کمتر بازی کند که به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان همین امر موجب باخت دیر هنگام آنها برابر سرخ های آنفیلد بود.
ماتراتزی به سایت اختصاصی اینتر گفت:« دو روز روی این موضوع فکر می‌کردم. نباید در این بازی مهم اخراج می شدم. فکر می‌کنم عامل باخت تیم در برابر لیورپول هستم. بسیار ناامید هستم زیرا در بازی برگشت نیز نمی‌توانم به میدان بروم. از همه‌ی اینتری‌ها عذرخواهی می‌کنم ولی معتقدم داور نیز خیلی سخت‌گیرانه عمل کرد و هر دو کارت را می‌توانست به یک تذکر تغییر دهد. اگر تیمم به دور بعد صعود نکند خودم را نمی‌بخشم.»

mrmmnb
23-02-2008, 21:42
باید بگم ماتراتزی خیلی بیخودی اخراج شد من یه کارت زرد هایی که گرفت رو دیدم خدایش خطا هم نبود
کوردوبا هم فکر کنم مصدومیتش جدی باشه
ولی من که میگم اتفاق سال1965 دوباره میفته تو.ی اون سال اینتر در بازی رفت 3 بر 1 به لیورپول باخت ولی توی سن سیرو3 بر 0 بازی رو برد و به مرحله بعد صعود کرد و توی همون سال قهرمان هم شد انشا ا.. که همینجور بشه
گل های اون بازی رو هم هر کس بخواد دارم اگه کسی خواست بهش لینک بدم دانلود کنه گل دومش خیلی جالب بود

Ali Pacino
24-02-2008, 11:24
به نظر من راحت می تونه با اختلاف 2 گل لیورپول رو بزنه به شرطی که مانچو تو ترکیب سوتی نده

mrmmnb
24-02-2008, 19:56
از پیامد های اون باخت امروز هم با سمپدریا مساوی کردیم بازی 1-1 تموم شد امیدورام این روند اینجوری ادامه پیدا نکنه

mrmmnb
27-02-2008, 20:07
امشب با رم داریم امیدوارم ببریم

Ali Pacino
27-02-2008, 23:43
تا الان که 0-0 هستن ابراهیموویچ هم بازی نمی کنه خدا به خیر بگذرونه کلا عیب اینتر اینکه مربیش بازیکنایی رو بازی می ده که اصلا در سطح اینتر نیستن مثل سزار و خیمنز و ریواس و... اینهمه بازیکن اخه چرا اینا
ولی بازم با همین بازیکنا خوب نتیجه می گیره

mrmmnb
28-02-2008, 02:58
معلوم نیست اینتر چش شده یه بازی هم که اخرجی نداشتیم به علت مصدوم شدن بازیکن و نداشتم تعویض اونم از دقیقه حدودا 60 به بعد 10 نفره شدیم
بازم خوبه بازی رو مساوی کردیم شانس اوردیم
بازم میگن امیدوارم روند رو به بهبود بره اینجوری با این همه مصدوم و یکی دوتا محروم خدا به خبر بگزرونه بازی با لیورپول رو

MORINIO
28-02-2008, 15:53
به نظر من راحت می تونه با اختلاف 2 گل لیورپول رو بزنه به شرطی که مانچو تو ترکیب سوتی نده

اگه اینتر در بازی برگشت گل بخوره تقریبا کارش تمومه چون اگه لیورپول 1 گل بزنه اینتر باید 4 تا گل بزنه تا صعود کنه:19:

به هر حال اگه اینتر در دقایق آغازی بازی یه گل بزنه کارش راحت تره

pentoriko
03-03-2008, 10:15
اولين باخت انتر توسط يك يوونتوسي رقم خورد (زالايتا):27::27::27:

Ali Pacino
03-03-2008, 10:27
امیدوارم تا اینتر پرپر نشده قبل از اینکه خیلی دیر بشه مربیش رو عوض کنه کاپلو که از دستش پرید مونده مورینیو
اینتر با مانچینی به جایی نمی رسه دلیل موفقیتاش هم این بوده که زلاتان تو اوجش بوده الان که نیست نبودش احساس می شه

mrmmnb
03-03-2008, 22:10
اولين باخت انتر توسط يك يوونتوسي رقم خورد (زالايتا):27::27::27:

بازم خوبه یه بار باختیم که شما قدری خوشحال بشین من الان دیگه از دستم در رفته که چقدر با هم توی جدول اختلاف داریم وبعدش هم اینکه اگه قرار تیم های سابق بازیکن مد نظر باشه زالایتا قبل از یونتوس هم توی یه تیم دیگه بوده پس اون تیم هم بگه اولین باخت اینتر رو بازیکن ما رقم زد عجب چیز مزخرفی نوشتی مگه بازیکن از یه تیم میبره؟؟؟؟

Ali Pacino
04-03-2008, 10:27
گلی که خورد سوتی مسلم سزار بود البته در ادامش یه پنالتی گرفت ولی خوب خیلی گل مفتی بود تولدو واقعا خیلی ازش سرتره

amirtaker
04-03-2008, 17:50
بازم خوبه یه بار باختیم که شما قدری خوشحال بشین من الان دیگه از دستم در رفته که چقدر با هم توی جدول اختلاف داریم وبعدش هم اینکه اگه قرار تیم های سابق بازیکن مد نظر باشه زالایتا قبل از یونتوس هم توی یه تیم دیگه بوده پس اون تیم هم بگه اولین باخت اینتر رو بازیکن ما رقم زد عجب چیز مزخرفی نوشتی مگه بازیکن از یه تیم میبره؟؟؟؟

نمی خواهم بحثی باز کنم اما خودتون میدونید که همه ی بازی هاتون رو با کمک داور بردید.
خواهشا دیگه به این پست جواب ندید که به گمراهی کشیده میشه.
یا حق.

mrmmnb
04-03-2008, 21:49
حوصله کل کل ندارم ولی برا همه تیما اشتباهات داوری پیش میاد گاهی به نفع یه تیم هست گاهی به ضرر توی این چند ساله امسال یکم اونم فقط یکم داوری توی چند بازی حساس به نفع اینتر بوده مثل اینکه یادتون رفته ما توی 4 تا بازی پشت سر هم 3 تا بازی رو 10 نفره شدیم که هر کدموشن کلی جنجال بر انگیز بود و میشد اخراج نشن یا همین بازی با لیورپول که همه گفتند اینتر به داور باخت نه به لیورپول

Sam Fisher 11
05-03-2008, 15:23
سلام
به نظرتون امیدی به صعود اینتر هست؟
یک گل زدن به لیورپول تو چمپیون کار واقعا سختیه حالا چه برسه به دوتا !

mrmmnb
05-03-2008, 22:38
من خودمم تقریبا نا امید هستم اما نشدنی نیست جالبه بدونید اخرین باری که اینتر قهرمان شده در هیمن مرحله به لیورپول خورد ودر خونه اونا 3 بر 1 بخته ورد سن سیرو 3 بر 0 بازی رو برده وصعود کرده به مرحله بعد ودر اخر هم قهرمان شده امیدوارم دوباره این اتفاق رخ بده
اصلا دوست ندارم تیم های غیر ایتالیایی قهرمان بشه حالا که میلان حذف شده اگه اینتر هم بره دیگه تریبا کار تموم هست چون به رم زیاد امیدی نیست

SAMANN
08-03-2008, 16:56
مطمئنم اینتر صعود می کنه!
حالا ببینید.

Ali Pacino
08-03-2008, 17:18
حالا ببینید.
می بینیم
به نظر من راحت می تونه صعود کنه به شرطی که مربیش مانچینی نباشه حالا نگاه کنید تو این بازی به این حساسی کی ها رو می زاره رو نیمکت و به چه کسایی بازی می ده همین جوری خیمنز و و سواتزو و کروز و سزار ها و ... شاخ شدن و کسایی مثل تولدو و آدریانو و کرسپو و ... فنا شدن
تا وقتی مانچینی مربی اینتر هست امیدی به قهرمانی تو اروپا نداشته باشین مگه اینکه بازم شانس و اقبال بیاد کمک تیممون

MoJtaBa.R
08-03-2008, 17:28
ماسيمو موراتي" مالك ثروتمند باشگاه اينتر ايتاليا اعلام كرد، قصد دارد روبرتو باجو را به جوزپه مه‌آتزا بازگرداند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باجو در دوران فوتبال خود مدتي را در اينتر گذراند و يكي از بازيكنان محبوب هواداران بود.
موراتي گفت: «هنوز هم با باجو ارتباط دارم. او شخصيت بسيار جذابي دارد و هنوز هم انسان خوش مشربي است.»
موراتي در پاسخ به سوال يكي از هواداران اينتر درمورد بازگشت باجو گفت: «بله، ممكن است او را به جوزپه مه‌آتزا بازگردانم. مدتي بود كه در اين خصوص فكر مي‌كردم و حالا فكر مي‌كنم آوردن او به اينتر كار درستي باشد. به احتمال زياد او در بخش مديريتي باشگاه مشغول به كار خواهد شد.»
انتهاي پيام

mrmmnb
08-03-2008, 21:24
حالا ببینید.

خدا کنه همینطوره بشه اگه لیورپول هم بیاد بالا هر 4 تا تیم انگلیسی صعود کردن که خیلی بد میشه

Amin Asterix
09-03-2008, 01:19
به به.چه خبرا؟من مدتی اینجا نمیومدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 سالگی اینتر کبیر مبارک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
09-03-2008, 11:16
تيم اينترميلان به پيروزي‌هاي خود در مسابقات فوتبال سري آ قهرماني باشگاه‌هاي ايتاليا تداوم بخشيد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، تيم اينترميلان شنبه‌شب در هفته بيست و هفتم اين مسابقات در ورزشگاه سن سيرو مقابل تيم رجينا به برتري ‪ ۲‬بر صفر رسيد و همچنان صدرنشين باقي ماند.
" ابراهيموويچ " در دقيقه ‪ ۱۴‬از روي نقطه پنالتي و " بورديسو" ‪۳۴‬ براي تيم اينترميلان گل زدند.
در اين چارچوب شب گذشته يك ديدار نيز بين تيم‌هاي پالرمو و اودينزه برگزار شد كه اين ديدار به تساوي يك بر يك انجاميد.
تيم اينترميلان با اين پيروزي و كسب ‪ ۶۴‬امتياز پيشتاز است و تيم‌هاي آاس رم و يوونتوس با ‪ ۵۵‬و ‪ ۴۸‬امتياز در مكان‌هاي دوم و سوم قرار دارند

Ali Pacino
09-03-2008, 22:29
منم تبریک می گم به طرفدارای اینتر به خاطر 100 امین سالگرد تاسیسش
امیدوارم موفقیتاش تداوم داشته باشه چخ خوب می شد امسال که 100 ساله شده هر 3 تا جام رو بگیره

Amin Asterix
10-03-2008, 00:07
تبریک میگم.دقایقی پیش اینتر وارد قرن بعدی شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sam Fisher 11
10-03-2008, 02:21
سلام
منم تبریک میگم هم برد 2 بر صفر و هم 100 ساله شدن این باشگاه دوست داشتنی و بزرگ رو...
امیدوارم با قهرمانی در این فصل صدمین سال تاسیس باشگاه خاطره انگیزتر بشه.

mrmmnb
10-03-2008, 23:08
امیدوارم از لیورپول هم ببریم تا دیگه جشن صد سالگی کامل بشه هر چند با این همه مصدوم و محروم کار سختی هست خدا بگم چه بر سر این داور بیاره که ما رو توی این حچل انداخته

Amin Asterix
11-03-2008, 22:28
یعنی ممکنه؟
مثله سال 65؟
امشبم زانتی بیاد و کار رو تموم کنه مثل اون سال که مرحوم فاکتی گل زد!!

اینم گلای اون بازی

Ali Pacino
12-03-2008, 01:30
جون مادرتون آخه این بازی بود اینتر کرد می تونست سروپا حمله کنه و یه بازی قشنگ کنه و لااقل با نتیجه پرگلی بازی رو تموم کنه تا اینجوی اون همه هوادار رو نا امید نکنه
من با اینکه اصلا به این تیم مانچینی امید نداشتم بازم رو تعصبم نشستم بازی رو دیدم و منتظر یه جرقه بودم اما چی بگم از این مریبمون که هر چی بگم کمه این چه ترکیبی بود آخه این بازی به این حساسی که تیمت 2 گل عقبه باید یه فورواردی رو بزاری تو زمین که قدر تک موقعیتا رو بدونه مثل کرسپو نه کروزی که فرصت 2 به تک رو از دست می ده اگه پاس می داد به استانکویچ شاید نتیجه یه چیز دیگه می شد
بگذریم مثه اینکه سناریو حرص خوردن ما تو لیگ قهرمانان ادامه داره ما یه مربی می خوایم که این جام رو فتح کنه قهرمان شدن تو لیگی که یونتوسش شوته میلانم که از اون بدتر با بازیکنایی که تیم ما داره اصلا هنر نیست

orlan2magic_66
12-03-2008, 10:03
اشكال نداره اينتري ها. اينجا مثله ايتاليا نيست داور حال بده بهتون
ايشالا ساله ديگه

Antonio Andolini
12-03-2008, 10:52
حیف شد
من بارسایی هستم و به من ربطی نداره ولی حیف شد یه تیم مثل اینتر حذف شد و یه تیم مزخرف مثل لیورپول اومد بالا از فردا دیگه انگلیسی ها خفمون می کنند. جای کرسپو خالی بود .....

MoJtaBa.R
12-03-2008, 14:38
در پي شكست خانگي مقابل ليورپول
منچيني: آخر فصل از اينترميلان مي روم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان با مشكوك توصيف كردن بازي شاگردانش در ديدار مقابل ليورپول، باشگاه خود را به ابطال قرارداد همكاري در پايان فصل تهديد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت اينترميلان، روبرتو منچيني گفت: متاسفانه كنترل بازي از اختيار ما خارج شده بود و بازيكنان من به طرز باور نكردني از اجراي ساده ترين دستورات من عاجز بودند.
منچيني افزود: از ديد من اين شكست مشكوك بود و اي كاش همزمان با جشن پر حاشيه صد سالگي اينتر به مصاف ليورپول نمي رفتيم.
اينترميلان كه در بازي رفت متحمل شكست دو بر صفر شده بود، در خانه خود نيز تن به شكست يك بر صفر داد و به اين ترتيب از ادامه راه در ليگ قهرمانان اروپا محروم شد.
به نظر مي رسد با توجه به انتشار برخي شايعات در منابع خبري اسپانيايي و جنوب شرق آسيا، برخي نيروها در روند شكل گيري نتيجه اين بازي دخيل بوده اند؛ اما مدركي براي اثبات اين مورد در دست باشگاه يا عوامل متضرر وجود ندارد.

vahid_vaezinia
12-03-2008, 16:26
متاسفم براي تيم ديگه شهر ميلان...

mrmmnb
12-03-2008, 22:52
اشكال نداره اينتري ها. اينجا مثله ايتاليا نيست داور حال بده بهتون
ايشالا ساله ديگه

تو ایتالیا هم بیخودی شلوغش کردن توی این دو بازی رفت و برگشت داور برا لیورپول یار 12 و 13 هم بود (یعنی کار دو تا بازیکن رو براشون کرد) حتی اخراج بردیسو هم بیخود بود
تازه مدارکی (البته غیر رسمی ) منتشر شده که در نتیجه بازی عده ای دست داشتند

mohsen.rajabi
13-03-2008, 13:11
تصميم عجيب مانچينى

من مى روم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براى او نه عنوان پيروزترين مربى ۴۰ سال اخير اينتر مهم است و نه علاقه و احترام رييس موراتى كه سال گذشته قراردادش را براى ۴ سال ديگر تمديد كرد. براى او فقط يك چيز معنا دارد ۴ حذف پياپى از ليگ قهرمانان در ۴ سال اخير. و اين اتفاق آنقدر تلخ هست كه سرمربى جوان نرآتزورى تصميم به ترك اين تيم بگيرد.
درست چند روز پس از جشن پرشكوه صدسالگى اينتر شاگردان مانچو با شكست مقابل ليورپول در يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا يك بار ديگر خداحافظى زودهنگام از مهمترين رقابت باشگاهى اروپا داشتند و به اين ترتيب روبرتو مانچينى كه در طول مسابقه بسيار عصبى بود در پايان مسابقه و در سالن كنفرانس مطبوعاتى همه را شگفت زده كرد. جملات او از مديران يا بازيكنان باشگاه كه هنگام اعلام اين خبر در رختكن بودند و با شنيدن جملات سرمربى به سمت سالن كنفرانس مطبوعاتى دويدند را در حيرت فرو برد: «مى خواهم يك چيزى بگويم و آن را به ايتاليايى مى گويم چون فكر مى كنم اين خبر براى انگليسى ها چندان جذاب نيست. دو ماه و نيم آينده آخرين روزهاى من در اينتر است و با وجود اينكه هنوز ۴ سال ديگر قرارداد دارم اما از اين تيم خداحافظى مى كنم.»مانچينى در سال ۲۰۰۴ به اينتر آمد و دو اسكودتو، دو قهرمانى جام حذفى ايتاليا و دو سوپر كاپ ايتاليا و ركورد يازده پيروزى پياپى را در كارنامه ثبت كرد و امسال نيز در آستانه سومين اسكودتوى پياپى است. ماسيمو موراتى مالك باشگاه در جشن پانزدهمين اسكودتو خبر تمديد قرارداد مانچو را اعلام كرد تا تبديل به پردوام ترين مربى تاريخ نرآتزورى شود هر چند با اين اتفاق سرنوشت آن قرارداد نيز در هاله اى از ابهام قرار دارد. مانچو درباره مطلع بودن موراتى از اين تصميم مى گويد: «من قبلا تصميم ام را به موراتى گفته ام.» البته اين تصميم به خاطر حذف نيست.» اما مانچو هنوز اسكودتو را فراموش نكرده: «بايد هماهنگ و يكدست باشيم تا قهرمان اسكودتو شويم. اينتر همچنان تيم بزرگى است و بزرگ مى ماند سواى اينكه چه كسى آن را هدايت مى كند. اينجا بازيكنانى جدى هستند كه توانايى فتح اسكودتو را دارند و با اين اختلاف امتياز نسبت به رم فكر مى كنم مشكلى وجود نداشته باشد. اما رفتن مانچو همانقدر براى بازيكنان تيم شگفت انگيز است كه براى سايرين. استبان كامبياسو مى گويد: «شنيده بودم كه ممكن است در پايان فصل برود اما فكر نمى كردم جدى باشد. البته اكنون گفته ممكن است برود. خب ما همه از اين شكست متاسفيم و او هم همين طور. بايد فردا وقتى فضا كمى آرام تر شد دوباره به همه چيز فكر كنيم.» جوليو كروز هم مى گويد: «كمى تعجب كردم اما در هر حال اين تصميم اوست.» دژان استانكوويچ هم مى گويد: «بعد از يك شكست اتخاذ چنين تصميمى هايى طبيعى است بايد كمى صبر كرد.»

صادق هدايت
13-03-2008, 17:20
من گمان نميكنم كه اينتر ميلان با اين مربي به جايي برسه.

Ali Pacino
13-03-2008, 22:39
مثل اینکه دوباره موندنی شد نمی دونم چی شد منصرف شد از تصمیمش
تو بازی با لیورپول دقت کردین چه گل مفتی خوردن تورس یه دور کامل دور خودش زد بعد ضربش رو زد مدافع ها که هویج سزار هم که آب هویج تو لیگ قهرمانان از این گلا تیمای درجه 2 اروپا هم نمی خورن ولی متاسفانه...

mrmmnb
14-03-2008, 11:37
Ali Pacino جان شما هم بد جور مخالف این مربی هستید دیگه همه میدونن که اینتر به خاطر مربی نباخت یکی به خاطر داور بود(والبته مسائل تبانی تو بنگاههای شرط بندی جنوب شرق اسیا هم گفته شد که روی نتیجه تاثیر داشته ) یکی هم به خطر مصدوم ها بود ما اصلا در این بازیمدافع نداشتم وفقط یه گل خوردیم اونم وقتی 10 نفره شدیم به لطف داور
من به شخصه تنها کسی رو که لایق جانشینی مانچو میدونستم مربی کننونی انگلیس هست یعنی عمو کاپلو اصلا هم دوست ندارم مورینیو بیاد ولی اگه قرار باشه بره(که فعلا منتفی شد) فکر کنم بهترین گزینه در حال حاضر همون باشه هر چند صحبت از بنیتس هم بود که من میخوام مره شور بشوردش
یه عیب بزرگ دیگه هم که اینتر داره اینه که بازیکن هله هوله خیلی داره باید این فصل موراتی یه حال حسابی به تیم بده
من توی این بازی نه مدافع داشتم ونه مهاجم(هم کروز و هم زلاتان مصدوم بودند و در امادگی نبودند) و هابک هم اصلا راضی کنند بازی نکردن
من شنیدم مانچو به فیگو گفته برو بازیکن کن گفته نمیرم همچین بازیکنی رو باید بزنن تو کونش از تیم اخراجش کنن اصلا گفته شده بود دیگر بازیکنا هم خوب بازی نمی کردن (و گوش به حرف مانچو نمیدادن که فکر کنم بر میگرده به همون مساله تبانی)
یه سوال از شما ما چقدر حرص خوریم تا اسکدتو رو با این مربی گرفتیم؟ خدایش بی انصافی هست که اینجوری در بارش صحبت میکنی من به این حرف هم که تیم میلان ضعیف بوده و یووه نبود و... اصلا اعتقاد ندارم نتایج مانچو در اینتر تکرار ناشدنی خواهد بود
به هر حال به امید لیگ قهرمانان سال اینده و اسکدوتو و کوپاایتالیا امسال

Ali Pacino
14-03-2008, 14:57
تقصیر مربی نبود پس تقصیر کیه؟با این همه ستاره و فوق ستاره ای که اینتر داره باید با این اختلاف و اینقدر ضایع توسط لیورپول از اروپا حذف بشه شما یه نیگا به بازیکنای لیورپول بنداز بعد بازیکنای اینترم نیگا کن پس دلیل باختمون فقط مربیمون بود
آخه لیورپولم تیمی بود که تو اوجش نبود و روزای بدش رو سپری می کرد اگه تو اوجش می خوردیم به این تیم چی می شد؟
ترکیب که واقعا افتضاح بود بوردیسو همه می دونن که پست تخصصیش دفاع آخره نه دفاع چپ چیوو ای که تو کل بازی های امسال گذاشته بودش دفاع چپ تو این بازی به این حساسی گذاشتش دفاع آخر بوردیسو به این دلیل اخراج شد که تو پست خودش بازی نمی کرد و می رفت جلو پشتش خالی می شد و مجبور بود خطا کنه به کرسپو که اصلا بازی نداد مهاجمی که گلزن خوبیه و موقعیت های خوبو الکی خراب نمی کنه تعویض هاشم که واقعا فاجعه بود آوردن پله و سوآتزو و ... چه لزومی داشت؟
من خوشحال می شم هر چی زودتر شرش کم شه تا بلایی رو که سر رکوبا وآدریانو و ... در آورد رو سر بقیه نیاره!
امسال ما به مربی باختیم و نه به تیم حریف امسالم مثل چند سال گذشته اگه می خوایم قهرمان اروپا بشیم باید یه مربی در حد و انداره های اینتر بیاریم مانچینی به درد همون لاتزیو و فیورنتینا می خوره در حد اینتر نیست

mrmmnb
14-03-2008, 16:46
بعضی حرفات درسته ولی کلا با این مربی مشکل دارید شما (اینو قبول دارید؟؟)
ولی همه گفتن که یه یک ماهی هست که لیورپول به اوج برگشته و اون تو اوجش بود و از بد شانسی ما تو افت و مصدومیت بازیکنا بودیم
من به شخصه کروز رو بهتر از کرسپو میدونم کروز اصلا نمیتونه پا به توپ بشه و فقط مرده خور خوبی هست ولی کروز میتونه برا خودش موقعیت بسازه

Ali Pacino
20-03-2008, 02:09
یه شاهکار دیگه با جنوا هم مساوی کردیم ولی بازم شانس آوررده مثل اینکه رم هم نتونست نتیجه بگیره
به نظر من اگه مانچینی خودش بره قشنگ تر می شه تا اینکه با کف گرگی بندازنش بیرون!
از شاگرد اریکسون بیشتر از این نمی شه انتظار داشت تو این چند سال اصلا تنوع سیستم نداشته و تو هر بازی با سیستم 4-4-2 خطی بازی کرده یعنی تا حالا نشده تو با توجه به سیستم تیم حریف سیستمش رو عوض کنه و از سیستم چرخشی استفاده می کنه یعنی تو هر بازی ترکیبش دستخوش تغییر می شه چه جزیی یا کلی این سیستم هم خیلی اشکال داره که یکیش می تونه عدم هماهنگیه بازیکنا با هم باشه و فقط به خاطر اینکه اینتر رو نیمکت خیلی ستاره و حتی فوق ستاره داره تو ایتالیا این سیستم جواب داده اما تو لیگ قهرمانان نه این چند سالی که مربی اینتر بوده راحت از لیگ قهرمانان حذف شدیم سال اول میلان بعدشم والنسیا و این بارم نوبت لیورپول بود که ما رو با اقتدار از دور خارج کنه
زمان کوپر ما تا نیمه نهایی رفتیم و با قانون گل زده در خانه ی حریف به قهرمان اون سال باختیم در صورتی که دربی بود و تو بازیه همشهری ها این قانون خیلی ستمه! اما حالا جز 8 تا تیم هم نیستیم

mrmmnb
20-03-2008, 11:16
اره شانس اوردیم که رم نتیجه نگرفت وگرنه خطر ناک میشد

orlan2magic_66
22-03-2008, 13:04
اگه سه تا بازي پشت همتون رو جلوي يووه لاتزيو و فيورنتينا ببريد من خودم به عنوان يه رمي ديگه كاملا نااميد ميشم...البته ما بازي سختامون كلا تموم شد
فورتزا رما

Ali Pacino
22-03-2008, 14:03
اگه سه تا بازي پشت همتون رو جلوي يووه لاتزيو و فيورنتينا ببريد من خودم به عنوان يه رمي ديگه كاملا نااميد ميشم...البته ما بازي سختامون كلا تموم شد
فورتزا رما
تو سری آ همه ی بازی ها سخته :19:ولی تیمایی که می خوان قهرمان شن نباید تو بازی های خونگی امتیاز از دست بدن :13:به نظرم اینتر امسالم راحت می تونست قهرمان شه اگه نشه واقعا فقط باید تاسف خورد به حال این مانچینی:21:دیگه کارش تمومه:10:

mrmmnb
22-03-2008, 15:16
فورتزا رما

نگران نباش با اینکه حال روز خوبی نداریم ولی توی قهرمانی سری Aهیچ شکی نیست

orlan2magic_66
22-03-2008, 23:46
ما كه بخيل نيستيم اگه سه تا بازي سختاتون رو برديد حتما حقتون بوده قهرمان شيد...فعلا ما بايد ليگ قهرمان هم بازي كنيم

Ali Pacino
23-03-2008, 00:21
ما كه بخيل نيستيم اگه سه تا بازي سختاتون رو برديد حتما حقتون بوده قهرمان شيد...فعلا ما بايد ليگ قهرمان هم بازي كنيم
فعلا که 0-0 هستن من بعد اینتر تو ایتالیا طرفدار رم هستم واگه اینتر قهرمان نشه دوست دارم رم قهرمان بشه چون حالاحالاها نمی تونه به 10 قهرمانی تو سری آ برسه و یه ستاره بنداره رو پیرهنش:31:

pentoriko
23-03-2008, 01:00
1-2:5::5::5::5::5::5::5::5:

اينتر زير پاي بازيكنان يوونتوس له شد:27::27::27:

mrmmnb
23-03-2008, 07:19

بازم خوبه برید بازی رو بعد از دو سال روتون بشه توی تایپیک ما یه پست بدید حالا این سه امتیاز رو داشته باشید اگه بازم خواستید بگید براتون روی رپید اپ کنیم که یکم امتیازتتون زیاد بشه

Ali Pacino
23-03-2008, 10:44

اختلاف اونقدرها هم زیاد نبوده که بگی له شد همش ییدوه بود
اینتر با تیم دومش تو حذفی یووه رو زد این نشون می ده که مانچینی مربی نیست:13:

pentoriko
23-03-2008, 12:29
اختلاف اونقدرها هم زیاد نبوده که بگی له شد همش ییدوه بود
اینتر با تیم دومش تو حذفی یووه رو زد این نشون می ده که مانچینی مربی نیست:13:

تا اون موقع كه با تيم دومتون ما رو ميبريد مانچيني هيچ كاره هست تو تيم شما

اما وقتي ميبازيد همه چيز ميفته گردن مانچيني .....................چه جلب

Ali Pacino
23-03-2008, 13:03
تا اون موقع كه با تيم دومتون ما رو ميبريد مانچيني هيچ كاره هست تو تيم شما

اما وقتي ميبازيد همه چيز ميفته گردن مانچيني .....................چه جلب
این تیم دست خوزه مورینیو یا یه مربیه کاربلد بود یووه رو 2 رقمی می کرد:13:بازیکنای روی نیمکت اینتر از بازیکنای فیکس یووه خیلی سرترن:21:امیدوارم قبل از اینکه از اینتر زده بشم مانچینی رو عوض کنن همین مونده بود یووه واسه ما شاخ بشه:5:تو فوتبال برد و باخت زیاد داره اما اینتر با این همه بازیکن نباید به هیچ تیمی نباید باج بده:19:

pentoriko
23-03-2008, 15:41
این تیم دست خوزه مورینیو یا یه مربیه کاربلد بود یووه رو 2 رقمی می کرد:13:1-بازیکنای روی نیمکت اینتر از بازیکنای فیکس یووه خیلی سرترن:21:2-امیدوارم قبل از اینکه از اینتر زده بشم مانچینی رو عوض کنن همین مونده بود یووه واسه ما شاخ بشه:5:تو فوتبال برد و باخت زیاد داره اما اینتر با این همه بازیکن نباید به هیچ تیمی نباید باج بده:19:
اونجاهايي كه تو نقل قول قرمز كردم رو نگاه كن جواب اونا رو دارم ميدم

1-خوب اينو خودتون هم قبول داريد تازه بازي ديشب غيرت بازيكناي يوونتوس بود بازيكنايي كه الان تو يووه هستن غيرت دارن اما اينتريها چي يه خورده غيرت ندارن البته به استثناي زانتي كه قبولش دارم

2-معلوم هست شما اصلا اينتري نيستي كه با 2 تا باخت ميخواي تيمت رو بزاري كنار

Ali Pacino
23-03-2008, 17:45
2-معلوم هست شما اصلا اينتري نيستي كه با 2 تا باخت ميخواي تيمت رو بزاري كنار
من حرفی از کنار گذاشتن و این صحبتا نزدم تا آخر عمرم هم رو اینتر تعصب دارم:40: منظورم این بود با این بازی هایی که در حال حاضر می کنه و با این ترکیب هایی که از مانچینی تو زمین می بینم خوب نا امید می شم:13: یه زمانی با شور و شوق تا دیر وقت بیدار می موندم تا بازی های اینتر رو ببینم اما حالا ترجیح می دم نبینم و فقط نتیجه هاش رو بدونم من می خوام تیمم همیشه تو اوج باشه و بهترین نتیجه ها رو بگیره و بهترین بازی ها رو بکنه اگه هم باخت مهم نیست اما الان نه تنها خوب بازی نمی کنه بلکه هم نتیجه نمی گیره:19:

mrmmnb
24-03-2008, 23:34
شما زیاد هم شلوغ نکن هر دو گل شما اقساید بوده برو توی نت بخون همه به این نکته ادعان دادند وقبول دارند ضمن اینکه چند هفته هست که وضعیت اینتر به خاطر داور به همین منوال هست هر وقت سالم بازی کنید میبازید مثل جام حذفی براتون متاسفم

Ali Pacino
24-03-2008, 23:49
شما زیاد هم شلوغ نکن هر دو گل شما اقساید بوده برو توی نت بخون همه به این نکته ادعان دادند وقبول دارند ضمن اینکه چند هفته هست که وضعیت اینتر به خاطر داور به همین منوال هست هر وقت سالم بازی کنید میبازید مثل جام حذفی براتون متاسفمتایید می شه :10:مانچینی هم باخت رو تقصیر داور دونسته تازه فکر کنم مانیچ علاوه بر گلی که زده یه تیر هم زده که نشون میده علاوه بر داور شانس هم با اینتر یار نبوده:19:
من سال نو رو به همه ی طرفدارای اینتر تبریک می گم:10: و آرزو دارم مانچینی بره به نظر من دورش تموم شده می خوام هر چه زودتر قهرمانی اینتر رو تو اروپا ببینم و حال کنم:46: که با این بازیکنا دور از دسترس نیست فقط یه مربی بزرگ می خوایم که شخصیت قهرمانی داشته باشه:40:

pentoriko
25-03-2008, 11:39
شما زیاد هم شلوغ نکن هر دو گل شما اقساید بوده برو توی نت بخون همه به این نکته ادعان دادند وقبول دارند ضمن اینکه چند هفته هست که وضعیت اینتر به خاطر داور به همین منوال هست هر وقت سالم بازی کنید میبازید مثل جام حذفی براتون متاسفم

گل اول رو قبول دارم آفسايد بود اما گل دوم اصلا آفسايد نبود امسال از داوري نبايد جلوي ما حرف بزنيد
ببين دو تا داور چه قدر براي يوونتوس بد داوري كردن كه جفتشون رو محروم كردن بازم ميگم گل دوم آفسايد نبود

mrmmnb
25-03-2008, 14:08
ما امسال بیشترین امار اخراجی رو داشتیم که بی سابقه بود وجالب اینکه 90 درصد اونا اشتباه بود حالا شما یه بازی داور به ضررتون بود هزار بار تا حالا گفتید البته خوب شخت هم هست داوری همیشه بایذ به شکل همین بازی باشه برا یووه به هر شکل دیگه ای که باشه داوری اشکال داره یووه همچنان کثیف هست واینتر در صداقت کامل

amirtaker
25-03-2008, 16:20
ما امسال بیشترین امار اخراجی رو داشتیم که بی سابقه بود وجالب اینکه 90 درصد اونا اشتباه بود حالا شما یه بازی داور به ضررتون بود هزار بار تا حالا گفتید البته خوب شخت هم هست داوری همیشه بایذ به شکل همین بازی باشه برا یووه به هر شکل دیگه ای که باشه داوری اشکال داره یووه همچنان کثیف هست واینتر در صداقت کامل

سلام من نیومدم دعوا کنم ولی روی حرف آخرت یه ذره فکر کنی بد نیست از دوستان یوونتوسی هم خواهش میکنم دیگه اینجا نیان بعد ها مشکل ایجاد میشه .
موفق باشید.
عیدتون مبارک

mrmmnb
26-03-2008, 14:36
سلام من نیومدم دعوا کنم ولی روی حرف آخرت یه ذره فکر کنی بد نیست از دوستان یوونتوسی هم خواهش میکنم دیگه اینجا نیان بعد ها مشکل ایجاد میشه .
موفق باشید.
عیدتون مبارک

میشه واضح تر بگید هر جاش بیخودی هست بگو تا استدلال بیارم

orlan2magic_66
26-03-2008, 15:47
بابا بيخيال آقا واسه چي دعوا مي كنيد...هر كي قهرمان شد نوش جونش

Ali Pacino
26-03-2008, 21:01
بابا بيخيال آقا واسه چي دعوا مي كنيد...هر كي قهرمان شد نوش جونش
دعوا سر قهرمانی نیست چیزی که مسلمه یونتوس قطعا این فصل قهرمان نمی شه:31:رم یا اینتر مسئله این است:27:

amirtoty
28-03-2008, 17:08
2 ساله که اینتر خوب بازی میکنه!
سال پیش که قهرمان شد امسال هم امکانش زیاده
ولی این آخرا هم نباید دسته کم بگیره چون رم داره بهش میرسه!

mrmmnb
29-03-2008, 16:01
امیدورام امشب از لاتزیو ببریم که قهرمانی توی سری آ رو از دست ندیم

M_Abieteh
31-03-2008, 22:04
سلام دوستان عزیز

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.

Ali Pacino
02-04-2008, 11:45
رم به احتمال 60% از لیگ قهرمانان حذف می شه و فقط مثل اینتر تو سری آ تمرکز می کنه کار اینتر سختر شده چون وقتی با امتیاز از دست می ده دیگه نمی تونه امیدوار باشه رمم امتیاز بده مثل این هفته که اینتر با لاتزیو مساوی کرد و رم با کالیاری
امیدوارم این اخبار صحت داشته باشه که موراتی داره با مورینیو مذاکره می کنه واسه سال بعد اینتر با مورینیو هر چی جام هست رو درو می کنه

Amin Asterix
10-04-2008, 09:56
به به به به
واستم تاپیکو بیارم بالا.خوب دوباره برم پایین:دی
فعلا 6 بازی مونده و 18 امتیاز.ما فقط از این 18 امتیاز 10 اتیاز می خوایم.رم بخواد نخواد حداقل 4 امیاز از دست میده.4 تا هم کم داره.
گرفتن 10 امتیاز هم که کاری نداره.پس قهرمانیم!

mrmmnb
10-04-2008, 19:04
امیدوارم قهرمان بشیم ولی نکته اینجاست که ما دوبازی سخت داریم فیورنتینا ومیلان ولی رم بازی سختاش رو انجام داده اگه از این دوبازی به سلامت بگزریم فک کنم قهرمان بشیم ولی با این اوضاع شیر تو شیر هیچی معلوم نیست

Amin Asterix
11-04-2008, 12:12
خوب مشکل اساسی رم بازیای آسونه تا سخت.اما اینتر تیمای درجه 2 رو راحت میبره(تریپ یووه سابق)
بردن میلانم خیلی سخت نیست راستی

Amin Asterix
20-04-2008, 22:54
ای بابا چرا هیچکی پست نمیده؟نیمه اول رو اینتر برده خدا رو شکر.این بازیو ببریم برای 4 بازی بعد فقط 6 امتیاز می خوایم.یعنی قهرمانیم!!

SAMANN
22-04-2008, 11:17
اینتر بازیو 1 هیچ فکر کنم برد با گل کروز .
اینتر 1-0تورینو

Amin Asterix
26-04-2008, 10:38
احتمال اینکه اینتر با برد تو بازی امشب قهرمان بشه خیلی زیاده.اما نمیدونم چرا کماکان این تاپیک انقدر کم جونه؟؟بابا اینتر داره قهرمان میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sudotux
04-05-2008, 17:31
میلان 0 - 0 اینتر

( نیمه اول )

به امید برد اینتر

sudotux
04-05-2008, 18:26
متاسفانه بازی رو ۲ بر ۱ باختیم و رم هم بازیش رو برد تا همه چی به دو بازی آخر کشیده بشه !

Amin Asterix
04-05-2008, 22:04
به به چه باخته تیمیسی.قهرمانی پر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sam Fisher 11
15-05-2008, 02:45
سلام
اینجا چرا اینقدر سوت و کوره؟

38مین و آخرین بازی اینتر در مقابل پارما و به میزبانی این تیم خواهد بود! کار سختی در پیش است...

Parma - Inter
هفته اینده 1 شنبه
May 18 2008
ساعت 3 به وقت گریمویچ

با اوضاعی که از اینتر میبینم کار خیلی سختیه... یادم چند سال پیش افتادم که بایست لاتزیو رو میبرد اما 4-1 باخت(زبونتو گاز بگیر) خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست.
واقعا مسخره میشه اگر رم قهرمان بشه... فکر کن.. تیمی که تمام فصل صدر نشین بوده قهرمان نشه !!!
به امید قهرمانی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sudotux
15-05-2008, 13:16
واقعا مسخره میشه اگر رم قهرمان بشه... فکر کن.. تیمی که تمام فصل صدر نشین بوده قهرمان نشه !!!
به امید قهرمانی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصورش واقعا دردناکه !!! امیدوارم این اتفاق نیوفته و اینتر قهرمان بشه :40:

به امید قهرمانی :40:

mrmmnb
16-05-2008, 17:59
خدا کنه ببریم وگرنه من دق میکنم خیلی زور داره کل فصل اول باشی فقط روز ارخ دوم بشی

sudotux
18-05-2008, 18:36
قهرمانی اینتر مبارک

هورااااااااااااااااااا

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

Sam Fisher 11
18-05-2008, 18:36

تبریک تبریک...

اینتر برد ...رم مساوی کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قهرمانی شیرین رو به همه طرفداران اینتر تبریک میگم :10:

I :40: INTER

sudotux
18-05-2008, 18:47

تبریک تبریک...

اینتر برد ...رم مساوی کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قهرمانی شیرین رو به همه طرفداران اینتر تبریک میگم :10:

I :40: INTER

منم این قهرمانی رو به همه هوادارن تبریک میگم :40:

با وجود این قهرمانی کماکان معتقدم ماتراتزی باید از اینتر اخراج بشه !!! هر چی اینتر در این فصل ضربه خورده ( مخصوصا در جام باشگاههای اروپا ) به خاطر این بازیکن بوده ...

saman rossi
18-05-2008, 19:03
منم این قهرمانیو به همه اینتریها تبریک میگم. امیدوارم تو جام حذفیم حال رمو بگیرن

Amin Asterix
18-05-2008, 19:13
من اصلا یاد اینجا نبودم.ولی خوب در هر صورت به بچه های طرفدار اینتر تو پیسی هم تبریکات ویژه میگم.چی گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت این دو روز برای من فوق العاده بود.اول پرسپولیس حالا هم اینتر.خدایا شکرت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi30nema
19-05-2008, 06:45
نتايجه سايره بازي هاي ليگ سري a رو نداريد ؟ . ميلان چي كار كرد ؟

FAKHER
19-05-2008, 08:43
دمش گرم اینتر ولی بالا غیرتا این ماتراتزی رو واسه شادی بیشتر هوادارا وسط سنسیرو باید آتیش بزنن

میلانم بازیشو برد ولی فکرکنم نرفت لیگ قهرمانان

sudotux
19-05-2008, 15:27
نتايجه سايره بازي هاي ليگ سري a رو نداريد ؟ . ميلان چي كار كرد ؟

Parma 0 - 2 Inter

AC Milan 4 - 1 Udinese

Catania 1 - 1 Roma

Torino 0 - 1 Fiorentina

با این نتایج اینتر قهرمان شد و آث میلان از راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا باز ماند !! تیم های اینتر و رم مستقیما به مرحله گروهی جام قهرمانان اروپا صعود کردند و تیم های یوونتوس و فیورنتینا باید در مرحله پلی آف بازی کنند که در صورت پیروزی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود می کنند. و آث میلان هم باید در جام یوفا بازی کنه !!!

Sam Fisher 11
21-05-2008, 08:30
سلام
چه خبر از جام حذفی ؟

Amin Asterix
21-05-2008, 10:50
امشبه.بازی تو خود رم هست.احتمالا بازم با تیم ششم بازی میکنیم:دی
امیدوارم بازیو جدی بگیرن و بزنن تو دهن این رمیا که انقدر حرف زدن این هفته!!

sudotux
21-05-2008, 15:16

منم امیدوارم که جلوی رم خوب بازی کنند ...

یک نکته که خیلی مهمه حضور موثر و رویایی ابراهیموویچ در بازی آخر مقابل پارما بود که تونست ۲ گل بزنه. طوری که میشه گفت عدم کسب نتایج خوب در هفته های پایانی لیگ ( تا قبل از بازی آخر مقابل پارما ) مصدومیت ابراهیموویچ وعدم حضور او بود. این بازیکن واقعا فوق العادست !

----------------------------------------
با امضات خیلی حال کردم ...

Sam Fisher 11
21-05-2008, 16:06
ویرایش شد...

ولی تو سایت اینتر نوشته 24 می یعنی شنبه هفته بعد...
-----
حسین جان امضای جفتتون باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sam Fisher 11
21-05-2008, 17:14
اینجا چرا مثل تاپیک رئال از بازیها و تمرینات و حواشی عکس و ویدئو نمیزارید؟....

خب با اجازتون با اینکه چند روز گذشته ولی چون هنوز شیرینی این سومین قهرمانی پیاپی زیر زیبونم اینارو میذارم...

مدیر مرآتی دوست داریم :x

استانکوی عزیز:40: همراه با مربی جون :40:

استانکو با گابریل اوریالی

Sam Fisher 11
21-05-2008, 17:30
یه عکس نوستالوژیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... البته همشونو نمیشناسم...

فیگوی دوست داشتنی همراه با همسرش

Sam Fisher 11
21-05-2008, 17:33
این هم یه ویدئو از صحنه های حساس بازی. من اسمشو گذاشتم... ...و خداوند ایبراهوموویچ را آفرید :40:

sudotux
21-05-2008, 18:07
دمت گرم sam fisher 08 ,,, خیلی حال دادی ! این لینکی که برای فایل ویدیویی دادی برای من باز نمیشه. اگر امکان داره این ویدیو رو یک جایی آپلود کن تا بتونیم دانلود کنیم. ممنون ...

Amin Asterix
21-05-2008, 20:05
ویرایش شد...

ولی تو سایت اینتر نوشته 24 می یعنی شنبه هفته بعد...
-----
حسین جان امضای جفتتون باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی که.امشب که فینال لیگ قهرمانانه!!چه سوتیه ضایعی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin Asterix
21-05-2008, 20:12
ضمن تشکر از سم فیشر عزیز.ما هم یکم بزاریم عکس:دی
3 تا عکس حجیم از زلاتان در بازی شنبه:

[url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/url
جند تا عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تماشاگرا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سن سیرو بعد رفتن تماشاگرا:
بقیه اش:

ای بابا من اینا رو یجا دیگه گذاشتم درست بود.اصلا یادم نبود اینجا با لینک مشکل داره!!

Amin Asterix
21-05-2008, 20:12
بقیه:

با خود سایت اینتر فرق داره اینا

Amin Asterix
21-05-2008, 20:18
منم امیدوارم که جلوی رم خوب بازی کنند ...

یک نکته که خیلی مهمه حضور موثر و رویایی ابراهیموویچ در بازی آخر مقابل پارما بود که تونست ۲ گل بزنه. طوری که میشه گفت عدم کسب نتایج خوب در هفته های پایانی لیگ ( تا قبل از بازی آخر مقابل پارما ) مصدومیت ابراهیموویچ وعدم حضور او بود. این بازیکن واقعا فوق العادست !

----------------------------------------
با امضات خیلی حال کردم ...

البته زلاتانم افت کرده بود و ما رو داشت بیچاره میکرد مدتی!!ولی خوب شنبه رو فوق العاده بود.امیدوارم اگر قراره بره مثه آدم بره و یک چیزی به اینتر برسه نه مثه اون رونالدو!

قابل نداره.ولی ماله من کار خودم نیست.دادم کسی بسازه که تو کارش وارده!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
راستی امروز سمیر نصری یکی از بهترین جوونای دنیا با 10 ملیون رفت آرسنال!!واقعا من فقط تاسف خوردم امروز.پولشو اونوقت احمقایی مثه موراتی با خریدن هلب تامین میکنن!!اینتر بعد 2 سال نتوست بخره و آرسنال یک هفته ای تموم کرد

Sam Fisher 11
22-05-2008, 10:39
ممنون امین جان تصاویر زیبایی بود :)
----
دست گله دوستتم درد نکنه ;)

ahmad08
22-05-2008, 13:42
سلام به همگی:
اول اینکه از اینکه دیرتر بهتون تبریک میگم معذرت خوب اشکال نداره باز هم مبارک و ایشالا جام حذفی هم رومیهای رو بکوبیم و قهرمان شیم .......
راستی رئیس فیشر مبارکه نمیدونستم اینتری هستی ولی مبارک .........
خوب اینو بگم خدمت همه دوستان که بنده عاشقانه بازیکن فوق با ادب و دوست داشتنی اینتر خاویر زانتی رو دوست دارم و بابت اون و ابرام که ایشالا میاد رئال و قبلا هم بابت اول رونالدو و دوم هم الوارو رکوبا که وای چه بازی میکرد اون یه زمانی اینتر رو واقعآ دوست دارم ...........

Mezzo
22-05-2008, 13:43
راستی امروز سمیر نصری یکی از بهترین جوونای دنیا با 10 ملیون رفت آرسنال!!واقعا من فقط تاسف خوردم امروز.پولشو اونوقت احمقایی مثه موراتی با خریدن هلب تامین میکنن!!اینتر بعد 2 سال نتوست بخره و آرسنال یک هفته ای تموم کرد
تو هنوز داری تاسف می خوری... عیب نداره شاید هفت هشت سال دیگه از آرسنال اومد اینتر.

ahmad08
22-05-2008, 22:21
راستی دوستان خدایشش میگم باز رحمت به جشن قهرمانی پرسپولیس ها میگم اونجا هم بسی بی نظمی بوده!!!!

Amin Asterix
23-05-2008, 13:48
سلام به همگی:
اول اینکه از اینکه دیرتر بهتون تبریک میگم معذرت خوب اشکال نداره باز هم مبارک و ایشالا جام حذفی هم رومیهای رو بکوبیم و قهرمان شیم .......
راستی رئیس فیشر مبارکه نمیدونستم اینتری هستی ولی مبارک .........
خوب اینو بگم خدمت همه دوستان که بنده عاشقانه بازیکن فوق با ادب و دوست داشتنی اینتر خاویر زانتی رو دوست دارم و بابت اون و ابرام که ایشالا میاد رئال و قبلا هم بابت اول رونالدو و دوم هم الوارو رکوبا که وای چه بازی میکرد اون یه زمانی اینتر رو واقعآ دوست دارم ...........
ممنون.اما فک نکنم زورمون به رم برسه الان

تو هنوز داری تاسف می خوری... عیب نداره شاید هفت هشت سال دیگه از آرسنال اومد اینتر.
خوب نرفت آرسنال. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sam Fisher 11
25-05-2008, 10:55
Inter 1-2 Roma
ah....
بازم مثل سال قبل جام حذفیرو تقدیم کردیم... خدارو شکر الکی بیدار نموندم تا همچین بازیی رو ببینم...

خب فصل واسه منم تموم شد...
رئال و اینتر قهرمان لیگ هاشون شدن ولی حیف که بازهم هیچ کدوم از تیم هایی رو که دوست داشتم قهرمان لیگ قهرمانان نشد(مخصوصا چلسی بد شانس).

تا فصل بعد...

taghi444
25-05-2008, 14:43
Inter 1-2 Roma
ah....
بازم مثل سال قبل جام حذفیرو تقدیم کردیم... خدارو شکر الکی بیدار نموندم تا همچین بازیی رو ببینم...

خب فصل واسه منم تموم شد...
رئال و اینتر قهرمان لیگ هاشون شدن ولی حیف که بازهم هیچ کدوم از تیم هایی رو که دوست داشتم قهرمان لیگ قهرمانان نشد(مخصوصا چلسی بد شانس).

تا فصل بعد...
تقدیم کردین!!!:18:
خودتان تقدیم نکردین کاریتون کردیم تقدیم کنین :31: مثل اینکه یادتون رفته اون 6-2 فینال حذفی پارسال رو :27:
پس به خودتون ببالید امسال 4 گل پیشرفت کردین تو سری ا هم به همت داور و مافیاو... قهرمان شدین
وقتی بازی اینتر رو میبینم:19:

Amin Asterix
25-05-2008, 17:40
تقدیم کردین!!!:18:
خودتان تقدیم نکردین کاریتون کردیم تقدیم کنین :31: مثل اینکه یادتون رفته اون 6-2 فینال حذفی پارسال رو :27:
پس به خودتون ببالید امسال 4 گل پیشرفت کردین تو سری ا هم به همت داور و مافیاو... قهرمان شدین
وقتی بازی اینتر رو میبینم:19:
جام حذفی تو ایتالیا:
جام لوزرها.
یکی از بچه ها میگفت موراتی بعد از لیگ ازش در مورد جام حذفی پرسیده گفته تیم نونهالان رو میفرستیم تو زمین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kasra 91
25-05-2008, 19:22
اونی که به رم گل زد اسمش چیه؟

taghi443
26-05-2008, 10:16
:27::27::21:
جام حذفی تو ایتالیا:
جام لوزرها.
یکی از بچه ها میگفت موراتی بعد از لیگ ازش در مورد جام حذفی پرسیده گفته تیم نونهالان رو میفرستیم تو زمین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره به جون عمش دیدم چهره مربیتون رو بعد بازی

Amin Asterix
26-05-2008, 12:52
اونی که به رم گل زد اسمش چیه؟
پله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kasra 91
26-05-2008, 12:56
اسم انگلیسیشو بگو نفهمیدم چی گفتی :دی

Ali Pacino
27-05-2008, 20:50
خوب یه چند وقتی نمودم قعرمانی تو ایتالیا رو به همه طرفدارای نراتزوری ها تبریک می گم
اینتر با مورینیو هر چی جامه درو می کنه قهرمانی تو اروپا رو شاخشه چلسی همه با مانچینی بدبخت می شه ولی امیدوارم اونجا هم موفق باشه چون دست از سر اینتر ور داشت!

mrmmnb
28-05-2008, 14:15
البته هنوز به طور قطعی مربی نشده ولی اگه بشه سال دیگه مترکونیم
این اوخر منم که طرفدار پروپا قرص مانچو بودم واقعا ازش بدم اومد چون کارای عجیبی کرد

Ali Pacino
28-05-2008, 22:00
البته هنوز به طور قطعی مربی نشده ولی اگه بشه سال دیگه مترکونیم
این اوخر منم که طرفدار پروپا قرص مانچو بودم واقعا ازش بدم اومد چون کارای عجیبی کرد
نمی دونم شما سر چه منطقی طرفدار مانچو بودی ولی خوشحالم که نظرت عوض شده:10:شما به بازیکنای اینتر نیگا کنی همشون ستاره هستن و فوق ستاره هم زیاد داره مثل چلسی که هر کسی می تونه این تیما رو قهرمان کنه آورام گرانت واقعا ترکیبای خوبی می ذاشت تو زمین و سوتی نمی داد تو ترکیب تیمش مثل مانچو فینالم حق چلسی بود قهرمان بشه
سر همین 2 تا بازی آخر که تیم برای قهرمانی می جنگید چه ترکیب بدی گذاشته بود تو زمین:19: سزار ضعیف ترین بازیکن میدان بود وقتی تعویضش می کرد تیم جون می گرفت اصلا در سطح اینتر نیست دم زلاتان گرم واقعا خیلی منت گذاشت با اون وضعیتش اینترو قهرمان کرد:31:
به نظرم سزار و سوآتزو و کوردوبا و مکسول و داکور و خیمنز و کروز باید از اینتر برن
لمپارد و رونالدینیو و زامبروتا و دروگبا و اسین بیان اینتر

Kasra 91
29-05-2008, 00:31
نمیخواین اسم اون بازیکنی که تو بازی با رم گل زد رو بهم بگین؟

flatrish
29-05-2008, 01:27
نمیخواین اسم اون بازیکنی که تو بازی با رم گل زد رو بهم بگین؟
pele گل زد
اینم گلش:

mrmmnb
29-05-2008, 19:44
pele گل زد
اینم گلش:

انصافا عجب گلی هم بود خیلی قشنگ بود کسی نمی دونه سرعتش چقدر بود؟

mrmmnb
29-05-2008, 19:50
نمی دونم شما سر چه منطقی طرفدار مانچو بودی ولی خوشحالم که نظرت عوض شده:10:شما به بازیکنای اینتر نیگا کنی همشون ستاره هستن و فوق ستاره هم زیاد داره مثل چلسی که هر کسی می تونه این تیما رو قهرمان کنه آورام گرانت واقعا ترکیبای خوبی می ذاشت تو زمین و سوتی نمی داد تو ترکیب تیمش مثل مانچو فینالم حق چلسی بود قهرمان بشه
سر همین 2 تا بازی آخر که تیم برای قهرمانی می جنگید چه ترکیب بدی گذاشته بود تو زمین:19: سزار ضعیف ترین بازیکن میدان بود وقتی تعویضش می کرد تیم جون می گرفت اصلا در سطح اینتر نیست دم زلاتان گرم واقعا خیلی منت گذاشت با اون وضعیتش اینترو قهرمان کرد:31:
به نظرم سزار و سوآتزو و کوردوبا و مکسول و داکور و خیمنز و کروز باید از اینتر برن
لمپارد و رونالدینیو و زامبروتا و دروگبا و اسین بیان اینتر

من هنوزم قبولش دارم کاری که اون برا اینتر کرد هیچ کس تا حالا نکره ود حتی مربیان نامداری چون لیپی حتی مربی افسانه ای اینتر هررا(اگه درست نوشته باشم) نتونسته اینتر رو 3 باز قهرمان سری ا کنه البته این اوخر یکم بد ترکیب میچیند حالا چرا میدونم شاید میخواست لج همه رو در بیاره
یه سوال هم از شما دارم اگه مورینو هم اومد ونتونست این نتایج و بگیره اونوقت چی خواهید گفت
من هنوزم مانچور قبول دارم اما اینم بهش اعتقاد داره یه مربی بعد از 3 الی 4 سال که توی یه تیم ود باید حتما بره چون دیگه کارایی نخواد داشت
راستی این بازیکنایی که شما گفتی همشون هم بد نیستند
کوردوبا که بهترین مدافع اینتر هست اگه اون بود اینتر حتی بازی با لیوپول رو هم میبرد وچه بسا قهرملن لیگ قهرمانان هم میشد مکسول هم بد نبود تاز یک از بهترین گزینه های دافع چپ هست خمینیز وکورز هم خوب بودن
به جاش من میگم کریپو مانیش فیگو و چند تای دیگه که الان حضور ذهن ندارم باید از اینتر برن
کلا اگه اینتر یه خونی تکونی بکنه یه مشت از این بازیکنای هله هوله رو بفروشه خیای خوب خواهد شد
نظر شما اجع بع حرفای من چیه
انصافا منطقی برخورد کن!

Ali Pacino
29-05-2008, 20:51
من هنوزم قبولش دارم کاری که اون برا اینتر کرد هیچ کس تا حالا نکره ود حتی مربیان نامداری چون لیپی حتی مربی افسانه ای اینتر هررا(اگه درست نوشته باشم) نتونسته اینتر رو 3 باز قهرمان سری ا کنه البته این اوخر یکم بد ترکیب میچیند حالا چرا میدونم شاید میخواست لج همه رو در بیاره
یه سوال هم از شما دارم اگه مورینو هم اومد ونتونست این نتایج و بگیره اونوقت چی خواهید گفت
من هنوزم مانچور قبول دارم اما اینم بهش اعتقاد داره یه مربی بعد از 3 الی 4 سال که توی یه تیم ود باید حتما بره چون دیگه کارایی نخواد داشت
راستی این بازیکنایی که شما گفتی همشون هم بد نیستند
کوردوبا که بهترین مدافع اینتر هست اگه اون بود اینتر حتی بازی با لیوپول رو هم میبرد وچه بسا قهرملن لیگ قهرمانان هم میشد مکسول هم بد نبود تاز یک از بهترین گزینه های دافع چپ هست خمینیز وکورز هم خوب بودن
به جاش من میگم کریپو مانیش فیگو و چند تای دیگه که الان حضور ذهن ندارم باید از اینتر برن
کلا اگه اینتر یه خونی تکونی بکنه یه مشت از این بازیکنای هله هوله رو بفروشه خیای خوب خواهد شد
نظر شما اجع بع حرفای من چیه
انصافا منطقی برخورد کن!
اختلاف سلیقه که وجود داره ولی من به نظر شما احترام می زارم قبول دارم که مانچینی با اینتر هر چی جامه تو ایتالیا گرفته و بدم نتیجه نگرفته البته تو ایتالیا:46:ولی خوب شما اینم در نظر داشته باش یووه و میلان تو این 2 سالی که قهرمان شد اصلا تیمای آماده ای نبودن یووه که شخصیت تیمیش رو از دست داده میلانم که امسال واقعا شاهکار کرد و نتونست تو 4 تا تیم باشه فقط رم تا حدی خوب بوده که اونم اصلا از لحاظ مهره در سطح اینتر نیست:21: تو اروپا هم که نتونست حتی تیم رو بین 4 تای نیمه نهایی بیاره به نظر من با مهره هایی که اینتر داشت و رقیبای تضعیف شدش کمترین کاری بود که می تونست انجام بده همین قهرمانی تو ایتالیا بود ولی اگه مربیه خوبی بود تو اروپا هم نتیجه می گرفت:19:
در مورد کوردوبا هم باید بگم که مدافع مستحکمیه ولی تو بازیایه حساس سوتی های وحشتناک و پنالتی های الکی هم می ده گل به خودیم کم نزده:13: بهترین مدافع اینتر به نظر من ساموئل هست و مکسولم که با سینا سوتی داد که گل دومو خوردیم در کل از بازیش خوشم نمی یاد به نظر من چیوو بهتر می تونه تو دفاع چپ واسه اینتر بازی کنه:46:
کلا تو این چند سال مانچینی خیلی بازیکنا رو به ایتالیا و دنیا معرفی کرد و خیلی ها رو هم خراب کرد مثلا سزار همه می دونن در سطح تولدو نیست ولی چون می دونه رقیبش رو نیمکت تولدو هست سعی می کنه اصلا اشتباه نکنه چون می دونه خیلی سریع جاشو تو ترکیب اصلی از دست می ده پس انگیزه پیدا می کنه که خودشو نشون بده همین کارم با داویدز کرد و کامبیاسو رو به جاش رو کرد بعدشم کروز رو شاخ کرد و بازیکنایی مثل کرسپو و آدریانو و رکوبا و خیلی از بازیکنای خوبه دیگه مثل کاناوارو و گروسو و ... رو مفت از دست داد :13:
اما در مورد هررا اون تو اینتر هر چی جام بود رو گرفت که 2 بار تونست تو اروپا قهرمان بشه که متاسفانه دیگه تکرار نشد و جام بین قاره ای و سیستم کاتاناچیو رو اون ابداع کرد اما به قول شما چون نتونسته 3 بار تو ایتالیا قهرمان بشه پس نمی شه نتیجه گرفت که که مانچینی ازش بهتره!:18:
سال اولم به خاطر رسوایی کالچوپولو قهرمانی رو به اینتر دادن که به نظرم خیلی زودتر هم می تونستن اینکارو بکنن چون یووه همیشه داوری ها به نفعش بوده اون سال که اینتر با یووه بازی داشت و اگه نمی باخت قهرمان می شد رو هیچوقت یادم نمی ره اونور یه صحنه رو رونالدو شد که پنالتی نگرفت اما عین همونو واسه یووه پنالتی گرفته بود:19: سال 97 بود یادش بخیر:40:
شما هم منفی گرا نباش با مورینیو هر چی جامه می گیره چون مورینیو خودش عطش قهرمانی داره و می خواد ثابت کنه بهترین مربیه دنیاست به نظر من انگلیس و خیلی از تیما رو پیچوند تا بیاد تو اینتر بترکونه :10:خودم اول کاپلو رو قبول دارم بعدشم مورینیو به نظرم همون سال اول ما رو قهرمان اروپا میکنه
به نظر من ماسیمو موراتی تصمیم خوبی گرفت چون یووه و میلان با توجه به ناکامی هاشون خودشون رو تقویت می کنن و با مانچینی همین قهرمانی تو ایتایا هم از کف می دادیم امسال 11 امتیاز جلو بودیم ولی هفته های آخر به 1 امتیاز رسید و بد جوری سایه رم رو پشت خودمون حس می کردیم و به نظرم لطف خدا بود که زلاتان به بازی رسید و باعث قهرمانیمون شد:11:

iman84
30-05-2008, 13:55
مربی فقط مورینیو
من که خوشحالم که مانچو از اینتر رفت

AVB
01-06-2008, 20:25
خوب پرونده مورینیو هم بسته شد .
موراتی مالک باشگاه اینتر طی مصاحبه ای اعلام کرد خوزه مورینیو سرمربی جدید اینتر است .

نکته جالب اینه که تا این لحظه این خبر رو هیچ سرویس خبری دیگه ای منتشر نشده ! حتی سایت رسمی باشگاه اینتر !

Amin Asterix
02-06-2008, 11:38
مورینیو هنوز رسمی نشده.خدا بخواد امروز!!
یک کلوپم زدیم.خواستین عضو شین کم نیاریم:

AVB
02-06-2008, 16:52
خوزه مورینیو رسما" سرمربی تیم اینتر میلان شد .
سایت رسمی باشگاه اینتر :

saman rossi
02-06-2008, 16:58
حیف شد.... مانچو بهترین مربی تاریخ اینتر بود خدا وکیلی . فقط تو لیگ قهرمانان ضعیف کار میکرد

Amin Asterix
02-06-2008, 17:27
مانچو کجا هررا کجا!!مانچو مربی خوبی بود اما بهترین نبود.
ببینیم مورینیو با این بودجه 100 ملیونی چیکار میکنه

Ali Pacino
04-06-2008, 09:05
به نظر من اینتر تیم رویایی شده علاوه بر بازیکنای فوق ستاره ای که داریم یه مربی که واقعا در حد تیممونم هست اومده دیگه می ترکونیم
تازه فکرشو بکنید به این تیم لمپارد و اسین و ... هم می خوان اضافه بشن

mrmmnb
05-06-2008, 08:26
Ali Pacino جون شما هم به آرزوتون رسیدید
ولی مانچو همچنان در قلب من جا داره مربی فوق العاده ای بود فقط در لیگ قهرمانان ضعیف کار کرد
امیدوارم مورینیو هم موفق باشه شخصا ازش خوشم نمیاد چون خیلی مغرور هست ولی از روزی که اومده اینتر یه جورایی باهاش دارم کنار میاد هر چی باشه مربی تیممون هست دیگه
راتی توی مصاحبه هاش گفته بود اولین تماسی که با من گرفته بودن مسولان اینتر روز بعد ابزی برگشت لیورپول بوده هر چند اون زمان هیچ توافق خاصی نشده
اگه وقت کنم ترجمه متن های مصاحبش رو اینجا میزارم
به امید فتح همه جام ها در سال اینده
امیدوارم از همون سوپرکاپ بترکونیم

SAMANN
06-06-2008, 16:38
لیست خرید های اینتر
اسین-لمپارد-کاروالیو-دروگبا-همسیک-اتوو-
بودجه ی اینتر 125 میلیون یورو
اومدن مورینو رو هم تبریک می گم.
لیست فروش
استانکو- بوردیسو - ادریانو

LeBron
06-06-2008, 17:04
اینتر میترکونه این فصل ایول ولی کاش ادریانو رو نگه میداشتن.

mrmmnb
07-06-2008, 06:01
شنیده میشه که ابرا رو هم میخواد بفرشه اگه اون بره خیلی بد میشه من که میگم ادریانو رو هم نگه داره شاید دوباره به اوج برگشته باشه

Ali Pacino
07-06-2008, 11:28
شنیده میشه که ابرا رو هم میخواد بفرشه اگه اون بره خیلی بد میشه من که میگم ادریانو رو هم نگه داره شاید دوباره به اوج برگشته باشهاینا همه شایعات بازار نقل واتقالات هست و شما زیاد رو ش حساب نکن ابرا 90% موندنیه ولی فعلا اینا تو لیست فروش هستن : آدریانو و کرسپو و استانکویچ و سوآتزو و بوردیسو که اگه استانکویچ و آدریانو برن من خودم به شخصه خیلی ناراحت می شم:19: تو لیست خریدش چند تایی هستن که مهمترینشون لمپارد هست به نظرم اتوئو می ره میلان و اگه میلان نتونه رونالدینیو رو بگیره شاید از اینتر سر در بیاره البته اینا حدس خودمه حالا تا آخر ترانسفر بازیکنا خیلی مونده:10:

Amin Asterix
09-06-2008, 21:35
چند عکس از خوزه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

علی جون از همه بیشتر خدایی تو خوشالیا.من که مانچو رو برای همیشه دوست میدارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sam Fisher 11
09-06-2008, 22:08
اینا همه شایعات بازار نقل واتقالات هست و شما زیاد رو ش حساب نکن ابرا 90% موندنیه ولی فعلا اینا تو لیست فروش هستن : آدریانو و کرسپو و استانکویچ و سوآتزو و بوردیسو که اگه استانکویچ و آدریانو برن من خودم به شخصه خیلی ناراحت می شم:19: تو لیست خریدش چند تایی هستن که مهمترینشون لمپارد هست به نظرم اتوئو می ره میلان و اگه میلان نتونه رونالدینیو رو بگیره شاید از اینتر سر در بیاره البته اینا حدس خودمه حالا تا آخر ترانسفر بازیکنا خیلی مونده:10:
عجب تحلیلی...ایول... منم با رفتن استانکو خیلی مخالفم :13: ولی آدریانو... با اینکه دوسش دارم ولی بهتره بره...
-----------
امین جان بابت عکسا ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali Pacino
21-06-2008, 19:27
یه خبر خوب :
آدریانو به احتمال زیاد می مونه
امروز خبرشو خوندم مورینیو هم کلی ازش تعریف کرده

mrmmnb
21-06-2008, 20:36
اره خیلی وقت پیش گفته بود که میمونه تازه اصلا موراتی گفته مورینیو از ما درخواست مهاجم نکرده

Ali Pacino
25-06-2008, 16:38
وای وای اینتر می خواد همرو بترکونه آدریانو که برگشته روکوبا هم شاید برگرده
مانسینی رو از رم گرفته الانم که می خواد هانتلار و لمپارد و دل پیرو و کوارسما و کاروالیو رو بگیره!

mrmmnb
25-06-2008, 20:30
وای وای اینتر می خواد همرو بترکونه آدریانو که برگشته روکوبا هم شاید برگرده
مانسینی رو از رم گرفته الانم که می خواد هانتلار و لمپارد و دل پیرو و کوارسما و کاروالیو رو بگیره!

مطمئنا همه اینا که نمیان ولی بعضی هاشون هم چندان جالب نیستن البته نه که بازیکن بد باشن ولی.....
به شخصه از اومدن ادریانو وروکوبا خیلی خوشحال میشم ولمپارد هم تنها انگلیسی هست که ازش خوشم میاد(یا بهتر بگم ازش بدم نمیاد حالا اگه بیاد اینتر خوشم خواهد اومد فقط به خاطر اینتر کبیر)

Ali Pacino
25-06-2008, 20:45
مطمئنا همه اینا که نمیان ولی بعضی هاشون هم چندان جالب نیستن البته نه که بازیکن بد باشن ولی.....
به شخصه از اومدن ادریانو وروکوبا خیلی خوشحال میشم ولمپارد هم تنها انگلیسی هست که ازش خوشم میاد(یا بهتر بگم ازش بدم نمیاد حالا اگه بیاد اینتر خوشم خواهد اومد فقط به خاطر اینتر کبیر)
منم از بازیکنای انگلیسی بدم می یاد ولی لمپارد قضیش فرق می کنه:10:
کوارسما هم خیلی تکنیکیه بازیش دیدن داره:8:
هانتلار هم که مهاجمی هست که خیلی جونه و آمار گلزنیشم خیلی خفنه :46:
این 3 تا هر کدومشون یه تیم رو از این رو به اون رو می کنن اگه 3تاشون بیان که دیگه هیچی:21:

MORINIO
25-06-2008, 22:08
رفتم آمارشو در آوردم فقط تشابه فامیلیه
این دل پیرو اسمش جاگو هست و متولد 94 هستش سایت گل نمی دونم چرا عکس خود دل پیرو رو انداخته و این خبرو زده!

عجب مارو گذاشته بود سرکار این سایت گل!!!

دست روزنامه های ایرانی رو از پشت بسته! :27:

Ali Pacino
27-06-2008, 16:06
به لیست خریدشون روبن هم اضافه کنید:46:
کار مانسینی تمومه کوارسما هم داره قطعی می شه:8:
تیممون خیلی داره خوف می شه:21::40:

MORINIO
28-06-2008, 02:01
آقا موراتی بمب رو ترکونده

لمپارد و کوارسما اومدن اینتر

جهت اطمینان مراجعه به goal.com

Ali Pacino
28-06-2008, 12:12
آقا موراتی بمب رو ترکونده

لمپارد و کوارسما اومدن اینتر

جهت اطمینان مراجعه به goal.com
این تازه دینامیتاش بودن بمبشو مونده حالا منفجر کنه:31:
لمپارد رو با همون 9 تا و کوارسما رو با 35 تا + پله گرفته:10:

Sam Fisher 11
29-06-2008, 08:58
Waoooo
لمپارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اینتر خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
29-06-2008, 21:33
به نظر من کورسما رو گرون خریدن گفته شده بود که مسوالان اینتر زیاد با اومدن این بازیکن با این قیمت راضی نیستن ولی چون نظرمورینیو هست انجام دادن
راستی صحبت از اومدن بوفون هم شده اگه بیاد که عالی میشه واینکه قرار استانکویچ هم بره به یووه(البته شایدم دیگه رفتنش قطعی شده و من هنوز خبر ندارم) خدا کنه نره یووه هر تیمی میخواد بره ولی یووه نره
در ضمن مثل اینکه نباید منتظر خردی مهاجم هم باشیم چون موراتی و مورینیو گفتن که اصلا مهاجم احتیاج نداریم که ا حدودی هم حق با اونا هست
به امید موفقیت اینتر

mrmmnb
29-06-2008, 21:37
به نظر من کورسما رو گرون خریدن گفته شده بود که مسوالان اینتر زیاد با اومدن این بازیکن با این قیمت راضی نیستن ولی چون نظرمورینیو هست انجام دادن
راستی صحبت از اومدن بوفون هم شده اگه بیاد که عالی میشه واینکه قرار استانکویچ هم بره به یووه(البته شایدم دیگه رفتنش قطعی شده و من هنوز خبر ندارم) خدا کنه نره یووه هر تیمی میخواد بره ولی یووه نره
در ضمن مثل اینکه نباید منتظر خردی مهاجم هم باشیم چون موراتی و مورینیو گفتن که اصلا مهاجم احتیاج نداریم که ا حدودی هم حق با اونا هست
به امید موفقیت اینتر

Ali Pacino
29-06-2008, 21:51
به امید موفقیت اینتر
اینا دست گذاشتن رو بوفون چون یووه ای ها رو استانکویچ کلید کردن اینتر ها هم گفتن فقط زمانی استانکویچ می ره یووه که اونا هم با انتقال بوفون موافقت کنن که بعید می دونم اینجوری بشه در کل زیاد رو اومدن بوفون حساب نکنید:46:

Ali Pacino
30-06-2008, 21:30
رکوبا ناراحت از ترک اينتر

آلوارو رکوبا با وجود داشتن پيشنهاد از پالرمو و بولونيا ناراحتيش را نسبت به ترک اينتر ابراز کرد.
رکوبا در سال 1997 به اينتر آمد و اولين اجرايش در همان روز ها همراه رونالدو بود در روزي که اينتر توانسشت با دو گل رونالدو با نتيجه 2-1 از برسيکا پيروز شود.
اين بازيکن اروکوئه اي با وجود توانايي هايي که داشت نتوانست در اينتر بدرخشد.رکوبا اين فصل را به طور قرضي در تورينو بازي کرد اما او يک فصل مايوس کننده داشت.اين بازيکن 31 ساله فردا قراردادش به پايان مي رسد و او بايد به دنبال امضاي قرارداد جديدي باشد.
او مي گويد:"قراردادم رو به پايان است و من هنوز راجه به آينده ام با موراتي صحبت نکرده ام.من در اينتر به مدت 11 سال فوتبال بازي کرده ام و تصور ترک اينتر براي من مشکل است.ترک اينتر براي من مانند ترک خانه براي اولين بار است اگر موراتي از من بپرسد مي خواهي در اين تيم بماني بدون درنگ مي گوييم بله ولي من فکر مي کنم که او اين طور فکر نمي کند"
رکوبا آشکار کرد که تورينو و پالرمو خواستار او هستند.او گفت:
"برخي از هم تيمي هايم در پالرمو گفته اند که پالرمو خواستار من است.آنها گفتند شهر و هواداران دوستدار واقعي من هستند.و بايد بگويم که از علاقه بولونيا و پالرمو نسبت به من تشکر مي کنم"

mrmmnb
30-06-2008, 22:50
روکوبا بازیکن مورد علاقه من هست امیدوارم نره وبتونه فصل بعد مثل قدیما که زوج ویری بود بدرخشه

Ali Pacino
01-07-2008, 10:47
روکوبا بازیکن مورد علاقه من هست امیدوارم نره وبتونه فصل بعد مثل قدیما که زوج ویری بود بدرخشه
منم خیلی دوسش دارم امیدوارم هر جا بره موفق باشه:10:
بازیکن مورد علاقه ی موراتی هستش یه سال موراتی به سالرنیتانا قرضش داد یه تنه تیمو تو سری A نگه داشت:21:

Ali Pacino
01-07-2008, 10:48
استانکوويچ:من نمي خواهم بروم
نماينده استانکوويچ گفت که اين بازيکن قصد ترک تيمش را ندارد.
فيورانلي گفته است که دژان دوست ندارد اينتر را ترک کند و به باشگاه رقيب يعني يووه بپيوندد در حالي که او از يوونتوس پيشنهاد دارد.
او ادامه داد:"استانکوويچ يک بازيکن اينتر است و خواهد بود چون او دوست ندارد برود.هيچکس راجع به اينتر و يوونتوس با من حرفي نزده است.من نمي دانم قصد اينتر چيست،کسي به من نگفته است که اينتر مي خواهد او را بفروشد.من فکر مي کنم که او هنوز قراردادش تمام نشده است و خود اينتر مي خواهد که او را نگه دارد."
فيورانلي در مورد پيشنهادات گفت:"وقتي دژان در اينتر خوب بازي مي کند منظورش اين نيست که او ضد باشگاه است.چطور يووه اين را رعايت نمي کند؟"
او در مورد پيشنهاد از انگلستان هم گفت"ما هيچ پيشنهادي نداريم و به دنبال هيچ پيشنهادي هم نيستيم"

joey jordison
01-07-2008, 11:05
سلام
عجب خفن شده این اینتر!!!!!!!!!
اقا از عشق من بگین لوئیس فیگو!!!خبری ازش نیست !!!!!!!!!!!!!!11

Ali Pacino
01-07-2008, 14:15
سلام
عجب خفن شده این اینتر!!!!!!!!!
اقا از عشق من بگین لوئیس فیگو!!!خبری ازش نیست !!!!!!!!!!!!!!11
سلام
خفن ترم می شه:31:
عشق شما هم با اومدن مورینیو تو اینتر موندنی شد می خواد یه فصل دیگه بازی کنه احتمالا آخر سال برای همیشه از دنیای فوتبال خدافظی می کنه:19:

Ali Pacino
02-07-2008, 11:45
مورينيو از خريد لمپارد منصرف شد
خوزه مورينيو مربي اينتر اعتراف کرد که بعيد است لمپارد اين تابستان از چلسي جدا شود اما تاکيد کرد که همچنان به دنبال او خواهد بود.
آقاي خاص لمپارد را در صدر خريد هاي خود قرار داده بود در حاليکه او زماني که در چلسي بود يه رابطه خوب با لمپارد داشت.
شايعات در چند روز گذشته مبني بر توافق لمپارد با اينتر به اوج رسيده بود اين در حالي است که لمپارد حالا در ايتاليا با خانواده اش تعطالات را پشت سر مي گذارد.
اعلام امضاي قرارداد دکو با چلسي باعث شده است که مطبوعات نسبت به فروش لمپارد بيشتنر شک کنند.اما مورينيو باور دارد که نمي تواند لمپارد را در اين تابستان به اينتر بياورداگر چه او فوق العاده مطمئن است که مي تواند او را در زمان هاي بعدي به خدمت بگيرد.
مورينيو به روزنامه سان گفته است:"اين فصل؟ من فکر نمي کنم.چون او نمي خواهد از چلسي برود و مسئولان چلسي هم قصد فروش او را ندارند.بهر حال فصل بعد ما مي توانيم او را به اينتر بياوريم.من 100% مطمئنم که او در فصل 2009پ10 براي اينتر بازي خواهد کرد

Ali Pacino
02-07-2008, 11:51
بر و بچز اینتری بیان یه حالی به این تاپیک بدن هی میره پایین 2باره من از اون پایین می یارمش بالا
دوست ندارم تاپیکمون بره پایین باید خودمون استیکیش کنیم دی:
نظرتون راجع به استانکویچ چیه؟!
من که خیلی حال کردم می خواد بمونه
راجع به لمپاردم تا روز آخر مشخص نمی شه این مورینیو خیلی باهوشه، اینو گفته تا آبرامویچ سال بعد لمپارد رو مفت از دست نده سال بعد قراردادش تموم می شه و به عنوان بازیکن آزاد می یادش

joey jordison
02-07-2008, 12:31
سلام
خفن ترم می شه:31:
عشق شما هم با اومدن مورینیو تو اینتر موندنی شد می خواد یه فصل دیگه بازی کنه احتمالا آخر سال برای همیشه از دنیای فوتبال خدافظی می کنه:19:
سلام
پاچینو جان دستت درد نکنه خیلی حال دادی!!!:31:
اصلا من یکی خودکشی میکنم اگه فیگو بره:41:اگر هم خداحافظی کنه من دچار افسردگی میشم یه مدت:41:
لعنت بر مانچو که فیگو را نیمکت نشین میکرد خودم میخواستم بکشمش:19:
این فصل هم فیکس خواهد بود امیدوارم:20:راستی خوشحال شدم پرتغالی ها دارن میان به اینتر!!!
من هر جا که پرتغالی بازی کنه طرفدارش میشم!!!!!البته تمام تیمها را دوست دارم ولی پرتغالی ها را بیشتر!!!
بازم ممنون که منو اگاه کردی

SAMANN
03-07-2008, 16:40
خوب از امروز خلاصم. کنکور ازاد رو هم دادم.
منتظر یه انفجار عظیم تو این تاپیک باشید!!

Ali Pacino
03-07-2008, 18:18
سلام
پاچینو جان دستت درد نکنه خیلی حال دادی!!!:31:
اصلا من یکی خودکشی میکنم اگه فیگو بره:41:اگر هم خداحافظی کنه من دچار افسردگی میشم یه مدت:41:
لعنت بر مانچو که فیگو را نیمکت نشین میکرد خودم میخواستم بکشمش:19:
این فصل هم فیکس خواهد بود امیدوارم:20:راستی خوشحال شدم پرتغالی ها دارن میان به اینتر!!!
من هر جا که پرتغالی بازی کنه طرفدارش میشم!!!!!البته تمام تیمها را دوست دارم ولی پرتغالی ها را بیشتر!!!
بازم ممنون که منو اگاه کردی
سلام
خواهش می شه:10:

خوب از امروز خلاصم. کنکور ازاد رو هم دادم.
منتظر یه انفجار عظیم تو این تاپیک باشید!!
ایول، اگه TNT خواستی خبرم کن!!!!!:32::31:

Ali Pacino
04-07-2008, 07:26
موراتی از آمدن مانسينی ، لمپارد و مسی و ماندن آدريانو سخن گفت
ماسیمو موراتی دیروز یک مصاحبه جالب و خواندنی انجام داد که در زیر بخشی از آن را مرور می کنیم.
" ما نه تنها یک مربی خوب و با کلاس به تیم اضافه کرده ایم بلکه خواستار ستارگانی بزرگ در اینتر بزرگ نیز هستیم "
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - جملات بالا بخشی از سخنان رئیس موراتی بود ، اما رئیس در ادامه در مورد خرید آمانتینو مانسینی گفت : " ما سعی نداریم همه کار هایی را با عجله کردن از بین ببریم ، من تنها میتوانم بگویم که به مانسینی بسیار نزدیک هستیم و فکر میکنم یکی از این روزها یک ملاقات تعیین کننده با سران رم خواهیم داشت."
وی در ادامه افزود : "این را نباید فراموش کرد که در مقابل خرید بازیکنان ، باید نیم نگاهی هم به وضعیت اقتصادی تیم داشته باشم و این را ذکر کنم که ما مجبور نیستیم که هزینه های گزافی را خرج یک بازیکن کنیم."
موراتی در مورد لمپارد نیز اینچنین سخن گفت : "من فکر میکنم ما در حال حاضر نیاز مبرمی به یک بازیکن با شاخصه های او داریم ، چون میتواند مفید باشد."
موراتی به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد ابزار علاقه مسی به سری آ و اینتر بود این چنین پاسخ داد : "من موقعی که خواستار او بودم حتی اینقدر فوق العاده نبود و بازهم تکرار میکنم مسی میتواند من را خوشهال کند. "سوال آخر در مورد آدریانو بود که اینبار هم دکتر جواب جالبی داد : "همه چیز به خود آدریانو بستگی دارد ، اگر او خوب باشد یقین دارم که یکی از بهترین ها در جهان است. "

FAKHER
04-07-2008, 10:21
این موراتی هم آدم جالبیه خیلی باش حال می کنم .

کلا اینترو به دو دلیل دوست دارو یکی خود اینتره دوم موراتیه وگرنه بازیکنا میانو میرن وبراشون پول مهمه نه باشگاه از اون رونالدوی نامرد بگیر بیا پایین

ولی این اینتره که میمونه

Ali Pacino
04-07-2008, 11:50
این موراتی هم آدم جالبیه خیلی باش حال می کنم .

کلا اینترو به دو دلیل دوست دارو یکی خود اینتره دوم موراتیه وگرنه بازیکنا میانو میرن وبراشون پول مهمه نه باشگاه از اون رونالدوی نامرد بگیر بیا پایین

ولی این اینتره که میمونه
موراتی کلا شخصیت جالبی داره چند سال پیشم اومده بود ایران تاجره نفته و براش تنها چیزی که اهمیت داره اینتره:40:
در مورد همه ی بازیکنا هم اینجوری نیستش مثلا همین خاویر زانتی اگه اشتباه نکنم از سال 95 داره تو اینتر بازی می کنه و با اینکه کلی پیشنهاد تو این چند سال داشته گفته می خوام با پیراهن اینتر از فوتبال خدافظی کنم همین طور تولدو وقتی مانچو از ترکیب اصلی کنارش گذاشت خیلی از تیما می خواستنش فیورنتینا می خواست برش گردونه ولی به خاط عشقی که به اینتر داشت قرار دادش رو تمدید کرد:10:

Ali Pacino
04-07-2008, 13:16
بورديسو: در اينتر خوشحالم
نيکولاس بورديسو آب سردي بر روي شايعات مبني بر رفتن او به فيورنتينا ريخت.
به گزارش سايت کانون رسمي هواداران اينتر ميلان در ايران-شايعاتي مبني بر علاقه فيورنتينا براي جذب بورديسو مدافع اينتر وجود داشت ولي اين بازيکن 27 ساله بيان کرده است که فقط بر روي اينتر تمرکز کرده است.
بورديسو گفته است که:"من قبلا اين را گفته ام و دوباره هم مي گوييم من چيزي در مورد انتقالم به فيورنتينا ندارم.من در اينتر خوشحال هستم ومن چيزي را نمي بينم که مجبور باشم اينتر را ترک کنم."
بورديسو 73 بار در طول 4 سال براي اينتر به ميدان رفته است و با وجود اينکه يک مدافه است ولي گل هاي زيادب به ثمر رسانده است.

SAMANN
04-07-2008, 14:01
فکر کنم الان مسی داره التماس می کنه بیاد اینتر! پدرمشم اینطوری می گه.
این موراتی هم عجب مدیر با حالیه! با یه حالت خاص می گه مسی بازیکن بدی نیست!!!
اخرشم مسی رو مفت می خره!!!

joey jordison
04-07-2008, 15:19
دیگه امدن مسی خیلی غیر قابل تصور هست!!!
عمرا سران بارسا اجازه بدن مسی بره!!!نمیشه امید داشت

Ali Pacino
05-07-2008, 09:30
لمپارد آمدن به اينتر را صراحتا تاييد کرد !!!
فرانک لمپارد بازیکن خط میانی باشگاه چلسی لندن انگلستان آشکار ساخت که به زودی به تیم اینتر میلان ایتالیا خواهد پیوست .
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - فرانک که تنها یک سال با چلسی قرداد دارد دوست دارد هرچه زود تر به این قرداد خاتمه دهد و به سرمربی سابقش خوزه مورینیو بپیوندد ، تا بتواند همچون گذشته در زمین فوتبال بدرخشد و افتخار آفرینی کند .
در مصاحبه این که دیروز فرانک لمپارد با روزنامه ی معتبر ایتالیایی کوریرو دلااسپورت انجام داد از احتمال پیوستن به باشگاه اینتر میلان خبر داد .

آیا به اینتر خواهی رفت ؟
- احتمالا بله (این اولین باریست که لمپارد اینطور آشکار ساخته است)

پس چرا ماسیمو موراتی زیاد علاقه ای به سریع قرداد امضا کردن با شما نیست ؟
- نه اینطور نیست چون اینتر باشگاهی نیست که عجولانه کار بکند

گفته میشود همه جزئیات قرارداد این انگلیسی با اینتر هفته آینده به پایان خواهد رسید و احتمالا از همان هفته کار خود را با اینتر شروع خواهد کرد.

Ali Pacino
05-07-2008, 09:33
دیگه امدن مسی خیلی غیر قابل تصور هست!!!
عمرا سران بارسا اجازه بدن مسی بره!!!نمیشه امید داشت
اگه خودش بخواد بارسا نمی تونه به زور نگهش داره مثل رونالدو که اینتر و موراتی رو با نامردیه هر چه تمام تر پیچوند
می گم این لمپاردم ما رو کشت:31:
یه روز می گن می یاد یه روز دیگه می گن نمی یاد:19:
حالا که خودشم مثل کوارسما علاقه نشون داده امیدوارم هر چی زودتر کارش با اینتر تموم شه:21:

Ali Pacino
05-07-2008, 15:00
جام بيررا مورتی امسال بدون اينتر ...
باشگاه اينتر ايتاليا به دستور "خوزه مورينيو" سرمربي جديد خود از حضور در جام بیررا مورتي خودداري مي‌كند.
جام بیررا مورتي كه از سال 1997 تاكنون همواره پيش از آغاز رقابت‌هاي سري A برگزار مي‌شود، امسال بدون حضور اينتر برگزار خواهد شد.
اين رقابت ميان سه تيم برگزار مي‌شود كه به طور معمول اين سه تيم شامل اينتر، يوونتوس و ناپولي هستند. اما، امسال گفته مي‌شود پس از انصراف اينتر، تيم ميلان جايگزين اين تيم مي‌شود.
در پي اين انصراف باشگاه اينتر بايد جريمه نقدي به مسوولان برگزاري اين تورنمنت بپردازد.
بازي‌ها در اين تورنمنت به صورت يك نيمه 45 دقيقه‌اي برگزار مي‌شود و در صورتي كه در اين مدت زمان دو تيم به گل دست پيدا نكنند بدون اين كه نيمه دومي در كار باشد، تيم‌ها به استقبال ضربات پنالتي مي‌روند، البته با اين تفاوت كه هر يك از بازيكناني پا به توپ از ميانه‌هاي زمين به سمت دروازه‌بان حريف حركت كرده و در موقعيت تك به تك قرار مي‌گيرد كه بايد توپ را به گل تبديل کند.

Ali Pacino
05-07-2008, 15:01
اينتر و مانسينی به هفته بعد موکول شد
در پی ملاقات دیشب مارکو برانکا مدیر نقل و انتقالات باشگاه اینتر میلان با همتای خود دانیله پراد در باشگاه آ.س. رم هیچ یک از طرفین حاضر نشدند برای دیگری کوتاه بیایند.
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - این ملاقات که برای پیوستن آمانتینو مانسینی بازیکن ۲۸ ساله باشگاه آ.س. رم به اینتر بود به هفته بعد موکول شد .
گزارش شده که باشگاه آ.س. رم مبلغی بین ۲۰ تا ۱۸ میلیون یورو برای فروش این بازیکن می طلبد و در مقابل اینتر حاضر است ویکتور اوبینیا را به مدت ۱ سال به رم قرض بدهد آنهم یه علاوه ۱۰ میلیون یورو ، این پیشنهاد هم میتواند به نفع رم باشد و هم به نفع اینتر اما سران باشگاه آ.س.رم این پیشنهاد را تنها با مبلغ ۱۳ میلیون یورو قبول خواهد کرد.

Ali Pacino
05-07-2008, 15:02
کوآرسما سبز ، پورتو قرمز ، اينتر زرد !!!

ریکاردو کوآرسما بازیکن خط میانی باشگاه پورتو پرتقال این روز ها یکی از اهداف اصلی خوزه مورینیو در اینتر میلان است .
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - این گوش راست بسیار تکنیکی و محبوب پرتقالی هفته قبل در یک قدمی انتقال به این باشگاه ایتالیایی بود که بنا به در خواست یا به نوعی مخالفت رئیس باشگاه پورتو این جا به جایی کمی به تعویق افتاد.
حال با چراغ سبز نشان دادن خود کوآرسما رئیس پورتو چاره ای جز قبول این انتقال ندارد ، در سوی دیگر روزنامه ها خبر از پیشرفت مذاکرات دو باشگاه میدهد .
رئیس پورتو در مصاحصبه ای که با خبر نگاران داشت گفت : "من هنوز موافقت نامه ای امضا نکرده ام و قصد چنین کاری هم ندارم و باید بگویم که اینها همگی خیال پردازی است "
و در ادامه در مورد انتقال برونو آلوس گفت :" خبر انتقال برونو به اینتر که توسط روزنامه های پرتقالی منتشر شده بود کاملا دروغ است و بس ."

B3HZ@D
05-07-2008, 15:10
داداش لمپارد فکر کنم منتفی شده
چون چلسی دستمزدش را دو برابر کرده و با این اوصاف فکر نکنم بیاد
حالا باید عکس الهمل اینتر را دید

B3HZ@D
05-07-2008, 15:10
حالا باید عکس العمل اینتر را دید

Ali Pacino
05-07-2008, 17:34
حالا باید عکس العمل اینتر را دید
لمپارد اومده بود ایتالیا مسلما واسه تفریح نیومده بودش:21:
من که لمپارد رو خیلی دوست دارم تا آخر نقل و انتقالا هم خیلی مونده امیدوارم هر چی زودتر تو پیرنه نراتزوری ها ببینمش:40:

SAMANN
06-07-2008, 01:23

فرانک لمپارد بازیکن خط میانی باشگاه چلسی لندن انگلستان آشکار ساخت که به زودی به تیم اینتر میلان ایتالیا خواهد پیوست .
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - فرانک که تنها یک سال با چلسی قرداد دارد دوست دارد هرچه زود تر به این قرداد خاتمه دهد و به سرمربی سابقش خوزه مورینیو بپیوندد ، تا بتواند همچون گذشته در زمین فوتبال بدرخشد و افتخار آفرینی کند .
در مصاحبه این که دیروز فرانک لمپارد با روزنامه ی معتبر ایتالیایی کوریرو دلااسپورت انجام داد از احتمال پیوستن به باشگاه اینتر میلان خبر داد .

آیا به اینتر خواهی رفت ؟

گفته میشود همه جزئیات قرارداد این انگلیسی با اینتر هفته آینده به پایان خواهد رسید و احتمالا از همان هفته کار خود را با اینتر شروع خواهد کرد.

Ali Pacino
06-07-2008, 01:27

آیا به اینتر خواهی رفت ؟

سلام دوست عزیز
صفحه قبل این خبر رو گذاشته بودم به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه:10::46:

SAMANN
06-07-2008, 01:49
شرمنده ! خواستم یه جواب دندون شکن به این دوست میلانیمون بدم!!!

B3HZ@D
06-07-2008, 01:53
شرمنده ! خواستم یه جواب دندون شکن به این دوست میلانیمون بدم!!!

من برای بحث نیومدم
ولی این چیزی بود که توی خبرها خوندم
ولی لمپارد دیگه خیلی داره طولش میده
مشکوک میزنه
ولی جوابتم دندون شکن نبود

SAMANN
06-07-2008, 02:11

جونه من امادگی بدنی رو ببینید!(36 سال داره ها!)

SAMANN
06-07-2008, 02:19
بكالوسی اواریستو

SAMANN
06-07-2008, 11:23
کلا همه جا قهرمانیم!

MORINIO
10-07-2008, 22:25
منابع خبري ايتاليا از انصراف باشگاه اينتر نسبت به جذب ريكاردو كوارشما خبر مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در حالي كه اينتر قصد اشت براي لوئيس فيگو هافبك پرتغالي خود كه قراردادش با اين تيم تا پايان 2009 به پايان مي‌رسد، جانشين مناسبي پيدا كند وكوارشما هموطن فيگو را بهترين گزينه مي‌دانست به نظر مي‌رسد سران باشگاه ايتاليايي بر سر مبلغ قرارداد كوارشما با اين بازيكن به توافق نرسيدند.

كوارشما كه در پورتوي پرتغال توپ مي‌زند خواستار 35 ميليون يورو شده بود كه اين مبلغ از نظر سران اينتر بسيار بالاست.

ناكامي در جذب كوارشما وضعيت مورينيو سرمربي اينتر را كمي دشوار مي‌سازد چرا كه او به استفاده از شيوه 3-3-4 علاقه زيادي دارد و استفاده از دو بازيكن كناري مناسب مي‌تواند خواسته‌هاي او را برآورده سازد.

از سوي ديگر به نظر مي‌رسد سران اينتر به زودي با امانتينو مانسيني بازيكن برزيلي رم قرارداد امضا مي‌كنند و جاي هيچ نگراني براي مرد خاص فوتبال جهان ژوزه مورينيو نيست.

SAMANN
23-07-2008, 00:58
زشك معالج زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدى تيم اينتر از بهبود وضعيت اين بازيكن براى بازگشت به تركيب اصلى تيم خبر داد.وى گفت: زلاتان هيچ مشكل خاصى ندارد و وضعيت زانوى او رو به بهبودى است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - اگر شرايط به همين منوال به پيش برود وى تا ۳ هفته ديگر مى تواند به شرايط ايده آل برگردد و در تركيب ثابت اينتر تمريناتش را از سر بگيرد وى افزود: ابراهيموويچ نسبت به يك ماه و نيم پيش وضعيت فيزيكى بسيار خوبى دارد و من از روند درمانش رضايت كامل دارم.
آرزوى رؤساى باشگاه اينتر اين بود كه زلاتان بتواند از ابتداى فصل در مسابقات سرى A حاضر شود و خوشبختانه اين اتفاق افتاد و زلاتان به شرايط ايده آل بازگشت.

SAMANN
23-07-2008, 01:01
رفتن «فرانك لمپارد» از چلسى به اينتر هر روز ناشدنى تر به نظر مى رسد، چرا كه چلسى به هر وسيله ممكن مى كوشد، ستاره خط ميانى اش را نگه دارد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی توتو مرکاتو - آبى و مشكى پوشان شهر ميلان اينك در پى جانشينى براى لمپارد هستند.
گزينه جايگزين او هم از ليگ برتر مى آيد. ژابى آلونسو، بازيكنى است كه موراتى سعى دارد به ميلان بياورد.
خوزه مورينيو همچنان در فكر تقويت كمربند ميانى تيمش است. هافبك اسپانيايى ليورپول توانسته است نظر اين مربى پرتغالى را به خود جلب كند.
رافائل بنيتز، سرمربى هموطن آلونسو كه كوشش زيادى براى خريد «گرت برى» از آستون ويلا به خرج داده است، به بازيكنش گفته است مى تواند آنفيلد را ترك كند.
«ژابى» پيش از اين با يوونتوس تورين وارد گفت وگو شده بود، هر چند اين جابه جايى به دليل رقم بالاى فسخ قرارداد اين اسپانيايى انجام نگرفت. به اين ترتيب بانوى پير فوتبال اروپا ديگر بختى براى بستن قرارداد با آلونسو ندارد.
خود اين بازيكن اسپانيايى هم اعتراف كرد كه چندان تمايلى هم براى رفتن به تورين نداشته است. مورينيو كه از علاقه مندان بازى آلونسو است، بى ميل نيست تا او را به سن سيرو بياورد.
او در پيروزى هاى سال هاى گذشته قرمزها در ليگ برتر و البته تيم ملى اسپانيا در يورو ۲۰۰۸ سهم زيادى را برعهده داشت. همه چيز اكنون در دستان اوست. اگر بخواهد برود، با هيچ مانعى روبرو نخواهد بود.

SAMANN
23-07-2008, 01:04
اينتر مورينيو يعنی اين !
شهر ميلان ايتاليا اين روزها حال و هواى ديگرى دارد. ميلان ميزبان تازه واردانى است كه آمده اند تا يك بار ديگر نگاه جهان را به فوتبال ايتاليا معطوف كنند.
بعد از چند سال هواداران دو رقيب سنتى شهر ميلان فرصتى براى كرى خوانى از جنس ايتاليايى پيدا كرده اند.
شايد به همين خاطر باشد كه طرفداران متعصب اينتر ميلان در نخستين روز حضور ژوزه مورينيو در زمين تمرين تلاش كردند استقبال ۴۰ هزار نفرى از رونالدينيو در تيم رقيب را كمرنگ جلوه دهند و اصرار داشتند اكثر ساكنين شهر طرفدار نراتزورى اند. اين در حالى بود كه تنها ۳۰۰۰ نفر به ديدن اولين تمرين اينتر ميلان آمده بودند.
اما داستان به همين جا ختم نمى شود؛ اينترى ها به قدرى از در اختيار گرفتن مورينيو خوشهالند كه در زمين تمرين پسترول پينتينا پرده اى بزرگ با اين نوشته نصب كرده اند: اروپا نگاه كن، ما مورينيو را داريم اما نبايد فراموش كرد اينتر ليگ قهرمانان اروپا را پيش رو دارد اما آث ميلان و رونالدينيوى بزرگش از اين افتخار محرومند. رونالدينيو ممكن است تحت تمرين و بدنسازى سخت دوباره به شرايط آرمانى برگردد و همان دوران درخشان بارسلونا را در ميلان تكرار كند اما او فقط يك بازيكن است و بس اما مورينيو به عنوان سرمربى قادر است تحولى عظيم دراينتر ايجاد كند.
شايد به همين دليل است كه هواداران از او مى خواهند قولش را عملى كند و فرانك لمپارد را به جوزپه مه آتزا بياورد.
اما مورينيو كه بعد از ۱۰ ماه دورى از دنياى فوتبال قدم به زمين تمرين گذاشته، انگيزه هاى زيادى براى اثبات توانايى هايش در ميدانى جديد دارد.
او در اين مدت پيشنهادات زيادى از باشگاه هاى طراز اول اسپانيا، آلمان و فرانسه داشت اما نهايتا سخت ترين گزينه ممكن را انتخاب كرد؛ او هدايت تيم قهرمان ايتاليا را به عهده گرفت و از همان نخستين روزها اعلام كرد واژه موفقيت براى او يعنى قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا.
و از آنجاييكه او مورينيوست در اين مدت زبان ايتاليايى را هم تا حدودى ياد گرفت تا بتواند با شاگردانش و رسانه هاى ايتاليايى تعاملى خوب برقرار كند و بازهم چون او مورينيوست از همين حالا جنجال ها و عكس العمل هاى مخصوص به خود را آغاز كرده؛ چندى پيش كارلو آنچلوتى گفته بود مورينيو در دوران بازيگرى هرگز بازيكن بزرگى نبوده است. همين اظهار نظر كافى بود تا مرد مغرور پرتغالى مدعى شود: انگار آنچلوتى فراموش كرده يكى از بزرگترى مربيان تاريخ ميلان يعنى آريگو ساچى هرگز فوتباليست موفقى نبود و در سطحى بالاتر از من بازى نكرد.
حس رقابت و جاه طلبى مورينيو را تغذيه مى كند و اين همان چيزى است كه در ايتاليا به وفور يافت مى شود.
شايد آنچلوتى سرمربى تيم رقيب باشد اما كلوديو رانيرى را كه فراموش نكرده ايد. مربى كنونى يوونتوس كه قبل از مورينيو، هدايت چلسى را به عهده داشت و به دلايلى مورد تحقير مربى پرتغالى قرار گرفت.
بى شك حالا كه رانيرى بيش از پيش در تيررس مورينيوست بايد خود را براى جنگ هاى روانى مورينيو آماده كند. مورينيو اما قول داده بعد از يك دوره سوء مديريت، تبانى و كاهش سطح استاندارد فوتبال در ايتاليا، يك بار ديگر سرزندگى را به فوتبال كشور چكمه بازگرداند.
او خود را مسؤول اين كار مى داند و تأكيد مى كند: امروز من بخشى از فوتبال ايتاليا هستم، درست مثل روزهايى كه جزيى از فوتبال انگليس محسوب مى شدم.
با اين حال ديگر خبرى از آن تكبر و غرورى كه پس از امضاى قرارداد با چلسى در مورينيو ديده مى شد، نيست.
او به محض اينكه وارد لندن شد خود را فردى ويژه ناميد كه بعد از به قهرمانى رساندن پورتو به انگليس آمده تا چلسى را كه نيم قرن رنگ قهرمانى به خود نديده بود، قهرمان كند اما در شرايطى هدايت اينتر را قبول كرد كه نراتزورى ها سه قهرمانى در ايتاليا را در كارنامه دارند.
ژوزه مورينيو در اين باره مى گويد: شرايط كمى فرق مى كند. به شاگردانم گفته ام برنده واقعى كسى است كه بخواهد هميشه پيروز باشد. آنها انگيزه زيادى دارند و من هرگز سقفى براى بلند پروازى خودم و آنها قرار نمى دهم و تلاش مى كنم به آنها ريسك پذيرى بالا، اهداف عالى و روحيه اى تهاجمى را القا كنم.
با اين حال براى اينكه ثابت كند مورينيوست با لبخند خاص خودش ادامه مى دهد: چه كسى مى تواند ادعا كند به من فكر نمى كند ما در چلسى ركوردهايى منحصر به فرد ثبت كرديم. در سه سالى كه هدايت آبى هاى لندن را به دست داشتم سه امتياز اكثر بازيهاى خارج از خانه را كسب كردمام ، بيشترين گل ها و بهترين روند را تيم من داشت. چلسى با سه مهاجم به مصاف حريفان مى رفت. ما حتى بسيارى از مسابقات را در ۱۵ دقيقه پايانى به نفع خود تمام كرديم آن هم در حالى كه سه مدافع كامل از دروازه حفاظت مى كرد. به هر حال هدف من ارائه بازى هجومى است و هرگز اجازه نمى دهم در ايتاليا به من لقب مربى محتاط بدهند .

اينتر با رنگ و بوى مورينيو
مورينيو در نخستين قدم، مانسينى را به خدمت گرفت. هافبك برزيلى رم كه فصل گذشته عملكرد موفقى داشت.
او علاقه مند جذب اتوئو هم هست كه البته بارسلونا براى فروش او چراغ سبز نشان داده است .
و بالاخره فرانك لمپارد؛ مورينيو در رابطه با او كاملاً محتاطانه عمل مى كند: بله، اين دو به عنوان مربى و بازيكن رابطه خوبى با هم دارند؛ اينتر همچنان به يك هافبك خلاق نياز دارد و البته هنوز ۶ هفته از فصل نقل و انتقالات باقى مانده اما مورينيو تا آغاز بازيهاى ليگ فرصت دارد تا رابطه حرفه اى و البته عاطفى را با مردان نراتزورى برقرار كند.
كمترين هدف اينتر در فصل پيش دفاع از عنوان قهرمانى در سرى A است. ستاره هاى اينتر ثابت كردند كه توانايى تكرار قهرمانى را دارند اما مورينيو كسى نيست كه به گذشته ها دلخوش كند.
شايد مورينيو بيشترين شناخت را از هرنان كرسپو داشته باشد؛ مهاجم آرژانتينى كه مدتى در چلسى براى او بازى كرد تا اينكه به طور قرضى راهى فوتبال ايتاليا شد.
با اين حال كرسپو براى اينكه جايى در تركيب اصلى داشته باشد بايد خود را به مورينيو ثابت كند؛ حتى اگر مربى جديد در انديشه تيمى هجومى با ۳ مهاجم تمام عيار باشد.
لوييس فيگو؛ پرتغالى كهنه كار فوتبال اروپا كه آشنايى اش با مورينيو به روزهايى بازمى گردد كه او مترجم بابى رابسون در بارسلونا بود. به نظر مى رسد فيگو توانايى ۹۰ دقيقه بازى را نداشته باشد اما شكى نيست كه قادر است نقشى كليدى براى هموطنش چه داخل زمين و چه خارج از آن بازى كند.
اما ماركو ماتراتزى؛ يكى از خشن ترين بازيكنان كالچو و البته يكى از معدود مردان ايتاليايى اينتر كه از قديمى هاى باشگاه است. بى شك او به يكى از چالش هاى اصلى ژوزه مورينيو تبديل خواهد شد، و آدريانو كه نمادى است براى همه فوتباليستها .
او به خوبى نشان داده چطور يك فوتباليست بزرگ مى تواند به ستاره اى كم فروغ تبديل شود. آدريانو در حالى كه در اوج بود به طور قرضى به برزيل فرستاده شد تا از شرايط آرمانى دور شود اما مورينيو براى او هم برنامه ويژه اى دارد و تصميم دارد دوباره همان آدريانو با انگيزه را بسازد.
ولى چالش ديگر پيش روى مورينيو ، پاتريك ويرا است كه بايد طى چند هفته آينده او را به مرز آمادگى كامل برساند و البته روند پيشرفت زلاتان آبراموويچ و بهتر بگوييم برترين گلزن فصل قبل اينتر را دقيقا زير نظر بگيرد.
در عين حال احياى دژان استانكوويچ يكى ديگر از برنامه هاى مورينيوست. هافبك صرب كه محبوبيت زيادى بين هواداران دارد.
مورينيو درباره او مى گويد: استانكوويچ اينتر آن استانكوويچ لاتزيو نيست. از او همان بازيكنى را مى سازد كه شايستگى اش را دارد.
او ادامه مى دهد: روش من اين است كه با بازيكنان رو در رو حرف مى زنم و از آنها مى خوام با من صادق و ثابت قدم باشند. مى خواهم حس رقابت به حدى بين بازيكنان بالا باشد كه براى هر پست حداقل دو بازكن كاملاً آماده داشته باشم و هيچ كس از حضور در تركيب اصلى مطمئن نباشد.كار كردن با من آسان است چراكه به اطرافيانم احترام مى گذارم، حس برترى طلبى دارم و تلاش ميكنم حرفه اى و سازماندهى شده عمل كنم اما اگر شاگردانم چنين ذهنيتى نداشته باشند، تحمل كار كردن با من را نخواهند داشت.
به نظر مى رسد نخستين تجربه مورينيو در ايتاليا كمى مثبت تر از تجربه او در انگليس و انحصارا چلسى مى باشد.
او حالا يك مربى شناخته شده است كه اعتبار زيادى بين هواداران و البته رسانه هاى جنجالى ايتاليا دارد اما مرد جاه طلب پرتغالى خوب مى داند اينجا ايتالياست و با لبخند تأكيد مى كند: احمق نيستم؛ خوب مى دانم كه شرايط تا ابد به اين خوبى نيست...

SAMANN
23-07-2008, 01:09
خوب من اینجا نیومدم . یه کم سرم شلوغ بود.
اینتر مانسینی رو از رم خرید. و شاید دروگبا و ژابی هم رو بخره.
راستی بازی اینتر بایرن کی هست؟

mrmmnb
23-07-2008, 12:10
بازی 15 مرداد هست
اما فکر کنم این هفته با الهلال عربستان یه بازی داشته باشه توی یکی از سایتا خوندم
توی نقل انتقالات تا الان که زیاد خوب کار نکردیم فقط یه مانسینی رو خریدم این لمپارد هم فکر نکنم اینتری باشه امیدوارم یه هافبک خوب بخریم

SAMANN
23-07-2008, 18:16
کوآرسما را تمام شده بدانيد !
ريكاردو كوارسما هافبك تيم ملى پرتغال در آستانه عقد قرارداد با اينتر است. پس از انتقال آمانتينو مانسينى هافبك برزيلى رم به اينتر، اين باشگاه تصميم به آغاز مذاكرات براى جذب كوارسما نيز گرفت.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از روزنامه گازاتا دلااسپورت - نمایندگان تيم پورتو دو روز پيش براى توافق بر سر مبلغ انتقال اين بازيكن در ميلان حاضر شد.
در اين جلسه پورتو درخواست مبلغى معادل ۴۰ ميليون يورو كرد اما قهرمان ايتاليا براى پرداخت نصف اين مبلغ اعلام آمادگى كرده است.
مورينيو در گفت وگو با رسانه هاى پرتغالى ابراز اميدوارى كرد بتواند فصل آينده اين هافبك هجومى را در تركيب تيمش قرار دهد: حضور او در اينتر خيلى خوب است اما او در حال حاضر بازيكن پورتو است و من مربى اينتر هستم. فكر مى كنم خود او نيز به آمدن تمايل دارد اما نمى دانم كه آيا روساى من مى توانند مبلغ درخواستى پورتو را تهيه كنند.
اين روزنامه با اشاره به تمايل اينتر براى جذب لمپارد، حضور كوارسما را در اين موضوع بى تاثير دانست.

SAMANN
23-07-2008, 18:17
دژان قرضی در راه يووه !!!
با اينكه سران يوونتوس از بسته شدن درهاى فصل نقل و انتقالات باشگاه يوونتوس خبر مى دهند، دور جديدى از مذاكرات با اينتر بر سر خريد دژان استانكوويچ آغاز شده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی کالچو مرکاتو (نقل انتقالات فوتبال) - بمب افكن بالكان هيچ جايى در برنامه هاى آتى خوزه مورينيو ندارد و يوونتوسى ها باوجود انتقادات شديد تيفوسى هاى خود در تلاشند تا اين هافبك صربستانى را به خدمت بگيرند.
دور جديد مذاكرات بين يوونتوس و اينتر آغاز شده است و در تازه ترين درخواست بانوى پير ابراز تمايل كرده تا استانكوويچ براى يك فصل و آن هم قرضى راهى تورينو شود.
احتمال اينكه اينتر با درخواست سران يووه موافقت كند بسيار زياد است چرا كه به نظر مى رسد پيوستن كوآرسما به مه آتزا هم روزهاى پايانى خود را سپرى مى كند.

SAMANN
23-07-2008, 18:18
چشمان خوزه اينبار مونتاری را ديد !!!
بعد از نااميدى در خريد فرانك لمپارد ،خوزه مورينيو براى تقويت خط ميانى اينتر درخواست خريد سولى مونتارى را داده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی گل - مندز مشاور فيفا و مديربرنامه مورينيو مأموريت يافته تا با باشگاه پورتس موث بر سر خريد اين هافبك جوان غنايى وارد مذاكره شود.
اينتر حاضر است براى اين بازيكن ۲۴ ساله مبلغ ۱۶ ميليون يورو پرداخت كند و با توجه به اينكه مونتارى قبل از پيوستن به تيم انگلستان در اودينزه بازى مى كرده و با شرايط فوتبال ايتاليا آشنا است ، مى تواند يك خريد خوب به حساب آيد.
با اين حال مندز هنوز هم از جانب مورينيو مأموريت دارد تا تمام تلاش خود را براى جذب كوآرسما هافبك جوان پورتو به كار بگيرد.
در مورد لمپارد هم گفته مى شود او سال آينده و در پايان قراردادش با چلسى به تيم مورينيو منتقل خواهد شد.

SAMANN
23-07-2008, 18:25
به نظر من با خرید کارشما مشکلی نمی مونه
ترکیب مورد علاقه ی من
سزار
زانتی کیوو ساموئل مایکون
ویرا
بالوتلی کارشما
ایبرا دروگبا مانسینی

Kasra 91
23-07-2008, 20:38
یکی میتونه لیست تمام بازیکنهایی که الان تو اینتر هستن رو بهم بده؟

franch
23-07-2008, 20:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورينيو: خريد "رونالدو" ممكن نيست

یوفا: "ژوزه مورينيو" گفت:‌ "كريستيانو رونالدو" از آن دسته بازيكناني است كه به خدمت گرفتن آن ممكن نيست.

به گزارش یوفا: سرمربي پرتغالي اينتر در مورد جدايي احتمالي هموطن خود از باشگاه منچستر يونايتد و مسائل مربوط گفت: من همواره سعي مي‌كنم هدفمند و واقع‌گرا باشم و هرگز نسبت به جذب بازيكني كه انتقال او را غير ممكن مي‌دانم اقدام نمي‌كنم.

سرمربي پيشين چلسي اضافه كرد:‌همه چيز به باشگاه و موقعيت موجود وابسته است. به عنوان مثال آرسنال تيري آنري را به بارسلونا فروخت. آيا آنها حاضر به فروش اين بازيكن به چلسي مي‌شدند؟ نه، من فكر نمي‌كنم.

بنابراين از نظر من شما بايد واقع‌گرا باشيد و به همين دليل من هرگز جذب رونالدو را در ذهن ندارم و

اين مساله به دور از انديشه‌هاي من است.

franch
23-07-2008, 21:20
مورينيو: در توانايي‌هاي "فيگو" شكي نيست

یوفا: "ژوزه مورينيو" در گفت‌وگويي با شبكه تلويزيوني باشگاه اينتر درمورد فرهنگ متفاوت فوتبال ايتاليا و همچنين بازگشت لوئيس فيگو به ميدان صحبت كرد.

به گزارش یوفا: مرد خاص فوتبال اروپا در ابتداي اين گفت‌وگو با مقايسه فوتبال انگليس و ايتاليا گفت: «در انگليس ورزشگاه‌ها همواره پر ازدحام بودند اما، در جريان تمرين‌ها هيچ كس در ورزشگاه حضور نداشت. در ايتاليا فرهنگ كاملا متفاوتي وجود دارد و در ماه جولاي با چنين دماي هوايي و حتي با وجود سواحل بسيار در اين كشور هزاران نفر از مردم براي تماشاي تمرين‌هاي ما مي‌آيند.»

مورينيو افزود: «تا به اينجا همه چيز خوب پيش رفته است و بازيكنان درمورد وظيفه خود بسيار پاسخگو هستند. ما به آنچه انجام مي‌دهيم پايبند هستيم و اين تمرين‌ها موضعي نبوده است و نخواهد بود. من كسي هستم كه ايده‌ها و اهداف خودش را براي ايجاد تغيير و تحول در فوتبال ايتاليا دارد و از اينكه فوتبال تغييري در من ايجاد كند، جلوگيري مي‌كنم.»

مورينيو درمورد حضور لوئيس فيگو هموطن خود در تيم اينتر گفت: «فيگو مانند ساير هم تيمي‌هايش براي من در اولويت قرار دارد. او نمونه ‌آشكار حرفه‌اي بودن است و نيازي به تعريف و تمجيد ندارد. شرط مي‌بندم كه اگر دچار آسيب ديدگي نشود فصل فوق‌العاده‌اي را پشت سر خواهد گذاشت. من هم سعي مي‌كنم به او كمك كنم تا بتواند سال‌هاي بيشتري به حرفه فوتبال خود ادامه دهد.»

مورينيو درمورد رخدادهاي فصل نقل و انتقالات گفت: «گمان مي‌كنم آوردن لمپارد به تيم حالا پيچيده‌تر از قبل شده است. حدس مي‌زنم كه او بيشتر به يك سال باقيمانده از قراردادش فكر مي‌كند تا پيوستن به يك تيم ديگر. مساله كوارشما دشوار اما درك آن ساده است. او بازيكن مورد علاقه من است و داشتن بازيكني همچون او براي من جالب خواهد بود. همان‌گونه كه داشتن سرمربي همچون من براي او جالب خواهد بود. من سرمربي اينتر هستم و او بازيكن پورتو است، من رييس باشگاه نيستم. نمي‌دانم آيا پيشنهاد جديدي به او ارايه خواهد شد يا در صورت ارايه پيشنهاد خواهد پذيرفت يا خير، از اين مساله مطلع نيستم و بايد به كوارشما و باشگاه پورتو احترام بگذارم.»

franch
23-07-2008, 21:22
"والتر زنگا": اينتر حالا يك سرمربي فوق‌العاده دارد

یوفا: "والتر زنگا" حضور مورينيو در تيم اينتر را بسيار مثبت ارزيابي كرده و به تمجيد از سرمربي پرتغالي پرداخت.

به گزارش یوفا: سنگربان نامدار دهه 80 و 90 باشگاه اينتر كه از هواداران پروپا قرص اين تيم است، درباره حضور "ژوزه مورينيو" به عنوان سرمربي جديد اينتر گفت: «آن دسته از مربيان كه همواره به دنبال كسب پيروزي هستند جانشين سايرين مي‌شوند. پس از كاپلو در رئال مادريد نوبت به مانچيني در ايتاليا رسيد اما، حالا يك مربي بزرگ جانشين وي شده است. چند سال پيش زماني كه سرمربي‌گري تيم روماني را برعهده داشتم، به انتقاد از چلسي مي‌پرداختم اما، حالا تنها نقطه مشترك ميان من و مورينيو سرمربي‌گري دو تيم در ايتالياست. تيم كاتانيا كه من سرمربي آن هستم مانند اينتر نسبت سه سال گذشته متفاوت خواهد بود.»

زنگا در بين سال‌هاي 1982 تا 1994 به عنوان سنگربان اينتر انجام وظيفه كرده و در اين مدت در سال 1989 جام اسكودتو را بدست آورد. در سال‌هاي 1991 و 1994 هم جام يوفا را به همراه اينتر كسب كرد. وي هم اكنون سرمربي تيم كاتانيا است.

SAMANN
24-07-2008, 02:55

اسامی 20 مدیر عامل اینتر میلان از سال 1908 تا الان به همراه عکس

SAMANN
24-07-2008, 03:00
یکی میتونه لیست تمام بازیکنهایی که الان تو اینتر هستن رو بهم بده؟

----------------------------------

بازيکنان اينتر ميلان در فصل ۰۸/۲۰۰۷

انريكو آلفونسو 4 مي 1988 ايتاليا
12 سوآرز اسپيندولا خوليو سزار 3 سپتامبر 1979 برزيل
22 پائولو اورلاندوني 12 آگوست 1972 ايتاليا
1 فرانچسكو تولدو 2 دسامبر 1971 ايتاليا
16 نيكولاس آندرس بورديسو 2 آپريل 1981 آرژانتين
26 كريستين چيوو 26 اكتبر 1980 روماني
2 ايوان راميرو كوردوبا 11 آگوست 1976 كلمبيا
13 سيسناندو مايكون دوگلاس 26 ژولاي 1981 برزيل
23 ماركو ماتراتزي 19 آگوست 1973 ايتاليا
24 نلسون انريكو لوپز ريواس 25 مارچ 1983 كلمبيا
25 والتر آدرين ساموئل 23 مارچ 1978 آرژانتين
4 خاوير زانتي 10 آگوست 1973 آرژانتين
19 استبان ماتياس كامبياسو 18 آگوست 1980 آرژانتين
10 ليته ريبيرو آدريانو 17 فبريه 1982 برزيل
18 هرنان جورج كرسپو 5 ژولاي 1975 آرژانتين
9 خوليو ريكاردو كروز 10 اكتبر 1974 آرژانتين
8 زالاتان ايبراهيموويچ 3 اكتبر 1981 سوئد
29 ديويد سوآتزو 5 نوامبر 1979 هندوراس
۴۵ ماریو بالوتلی باروآه ۲۲ آگوست ۱۹۹۰ ایتالی

EHHASSATNI
24-07-2008, 13:17
adriano دوباره برگشت ؟ یه منبع خارجی بدین plz

MORINIO
24-07-2008, 16:15
لمپارد یا امسال میره اینتر یا تمدید میکنه با چلسی

ببینید کی گفتم

mrmmnb
25-07-2008, 01:43
adriano دوباره برگشت ؟ یه منبع خارجی بدین plz

اره باب برگشته امروز بازی هم کرد در مقابل الهلال
راستی توی یه بازی دوستانه امروز یک بر صفر از الهلال عربستان بریدم گل رو هم بردیسو اخر نیمه اول زده
من بازی ندیدم اما بچه های که دیده بودن میگفتن ادریانو فرقی نکرده

Ali Pacino
25-07-2008, 23:47
خدا کنه الونسو رو نگیره
آخه لمپارد کجا ژابی آلونسو کجا!!!
کوارسما رو بگیره دیگه بازیکن نمی خواد لمپادم بگیره دیگه همه چی تمومه قهرمانی تو اروپا بعد 45 سال!!!
اینا رو هم باید بفروشه:
سوآتزو، کروز، خیمنز، داکور، کوردوبا (تمدید کرده ولی اصلا باهاش حال نمی کنم)، سزار
با اومدن احتمالیه کوارسما و لمپارد دیگه به این بازیکنا احتیاجی نداره تازه کامبیاسو رو هم می تونه بفروشه!!!

SAMANN
26-07-2008, 00:05
نمی دونم چرا ولی وضعیته اینتر تو هافبکاش خیلی خطر ناکه. باید یه فکری کرد.

Sam Fisher 11
26-07-2008, 05:47
خدا کنه الونسو رو نگیره
آخه لمپارد کجا ژابی آلونسو کجا!!!
کوارسما رو بگیره دیگه بازیکن نمی خواد لمپادم بگیره دیگه همه چی تمومه قهرمانی تو اروپا بعد 45 سال!!!
اینا رو هم باید بفروشه:
سوآتزو، کروز، خیمنز، داکور، کوردوبا (تمدید کرده ولی اصلا باهاش حال نمی کنم)، سزار
با اومدن احتمالیه کوارسما و لمپارد دیگه به این بازیکنا احتیاجی نداره تازه کامبیاسو رو هم می تونه بفروشه!!!
موافقم... شخصیتی که لمپارد داره یه چیزه دیگه است.

دوستان شنیدم اینتر لباسشو عوض کرده... عکسی از لباس جدیدش دارید؟

mrmmnb
26-07-2008, 14:22
متاسفانه امروز خوندم که الونسو رو گرفته وفکر کنم با افزایش دستمزد لمپارد باید بیخیال این بازیکن بشیم فقط میمونه کوارسما که خدا کنه بگیرنش وگرنه که اوضاع خیلی خرابه تازه مهاجمان هم میترسم به مشکل بخوریم ابرا که مصدوم هست ادریانو هم مین هنوز همون فبلیه هست وهیچ فرقی نکرده

SAMANN
27-07-2008, 02:00
اينتر هنوز به دنبال روزنه ای برای لمپارد...!

اینتر هنوز هم موضع مستحکمی برای بخدمت گرفتن لمپارد ندارد ولی در مقابل با پورث موث برای بخدمت گرفتن سولی مونتاری هافبک جنگده و جوان غنایی این تیم به توافق رسیده اند.

به گزارش سایت رسمی کانون هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از پایگاه اینترنتی سایت گل - لمپارد و آینده اش در این تابستان یکی از موضوعات داغ و خبر ساز بوده است. با حضور مدیر سابق برنامه های فرانک لمپارد در استمفورد بریج خوزه مورینیو بسیار امیدوار به دیدن وی در سان سیرو بود. آبی های لندن به سختی اصرار داشنتد که لمپارد حداقل تا پایان مدت قراردادش در این تیم بماند. اما تلاش آنها برای حفظ هافبک موثرشان چیزی به جز اجبار و سرکوبی فرانک نداشته است. و پایان این کشمکش به توافق آبی و مشکی ها ایتالیا به پرداخت ۱۱ میلیون یورو برای جذب سولی مونتاری انجامید و باعث توجه همگان به این بازیکن جوان و خوش آتیه ی غنایی شد.
اما سران اجرایی اینتر تائید کردند که باشگاه همچنان تلاش خودش رو برای دومین خرید از لیگ برتر یعنی فرانک لمپارد ادامه خواهد داد. ارنستو پائولیو افزود: « خواهیم دید که چگونه امور در طی مدت زمان کم باقی مانده به سرانجام خواهند رسید. اینطور نیست که همه چیز را تمام شده بدانیم و حتی اگر ما موفق به جذب لمپارد هم نشویم تا اینجا تیم قدرتمندی ساخته ایم».
صحبت های جنجال بر انگیز مورینیو در مورد قریب الوقوع بودن انجام توافق در این ماراتون بین اینتر و چلسی و جویا شدن تصمیم فرانک لمپارد طی نامه های مکرر توسط مورینیو لمپارد را به خروج از لندن تشویق می کند و مورینیو اظهار دارد که لمپارد نمی تواند مدت زیادی در مورد این انتقال تردید کند و سرانجام به اینتر خواهد پیوست...!

این موضوع جدی به نظر میرسد که چلسی قصد دارد این بازیکن ملی پوش انگلیسی را یرای آخرین سال قراردادش در لندن ماندگار کند.

SAMANN
27-07-2008, 02:08

SAMANN
27-07-2008, 02:09
مونتاری به اينتر پيوست !؟
تاريخ شنبه 5 مرداد 1387 و ساعت 12:30:26

مطبوعات ايتاليا گزارش دادند سولى مونتارى به زودى به اينتر ميلان خواهد پيوست.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از روزنامه گاتزتا دلا اسپورت ایتالیا - با امتناع چلسى از فروش فرانك لمپارد، ژوزه مورينيو مربى اينتر براى جذب مونتارى با مبلغ ۱۴ ميليون يورو مذاكراتى را آغاز كرد.
مذاكرات بازيكن سابق اودنيزه با قهرمان سرى A با موفقيت به پايان رسيده است. اين در حالى است كه هرى ردنپ مربى پورتس موث پيش تر اعلام كرده بود به هيچ وجه حاضر به فروش هافبك جنگنده خود نيست.
جالب است یدانید که سایت اینترنتی گل از پیوستن صد در صدی مونتاری به اینتر خبر دادند آنهم تا جایی که نام این بازیکن را در فهرست نقل و انتقالات این فصل قرار داد .

franch
27-07-2008, 12:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام برنامه ليگ سري آ باشگاههاي ايتاليا اولين ديدار اينتر مقابل سمپدوريا

یوفا: تيم فوتبال اينترميلان، دفاع از عنوان قهرماني خود در رقابتهاي سري آ باشگاههاي ايتاليا را روز ‪ ۳۰‬يا ‪ ۳۱‬اگوست (‪ ۹‬يا ‪ ۱۰‬شهريورماه) با انجام اولين ديدار مقابل سمپدوريا آغاز خواهد كرد.

به گزارش یوفا: طبق قرعه كشي كه روز جمعه انجام شد، رونالدينيو برزيلي نيز بعد از انتقال به بارسلونا، اولين بازي براي آث ميلان را در ورزشگاه سن سيرو در همان تاريخ برابر بولونا انجام مي‌دهد.

آاس رم در خانه ميزبان ناپولي خواهد بود در حاليكه يوونتوس بايد به ديدار با فيورنتينا برود.

اولين دربي فصل جديد در ميلان، روز ‪ ۲۷‬يا ‪ ۲۸‬سپتامبر (‪۶‬يا ‪۷‬مهرماه) و دربي برگشت نيز روز ‪ ۱۵‬فوريه (‪ ۲۷‬بهمن) برگزار مي‌شود.

يوونتوس در روز ‪ ۱۳‬يا ‪ ۱۴‬دسامبر (‪ ۲۳‬يا ‪ ۲۴‬آذر) يك هفته قبل از شروع تعطيلات سه هفته‌اي ليگ كالچو به خاطر كريسمس، به مصاف ميلان مي‌رود.

تيم ميلان قبل از آخرين بازي فصل در خانه فيورنتينا، روز ‪ ۲۴‬مه ديدار حساس و مهمي با آاس رم در ورزشگاه سن سيرو خواهد داشت.

رييس ليگ دسته دو باشگاههاي ايتاليا مراسم قرعه كشي روز جمعه را به خاطر اعتراض به نحوه توزيع درآمدهاي پخش تلويزيوني مسابقات تحريم كرده بود.

franch
27-07-2008, 12:17
لوگوي قهرمان جام جهاني روي پيراهن بازيكنان تيم ملي فوتبال ايتاليا

یوفا: اعضاي تيم ملي فوتبال ايتاليا در طول رقابتهاي مقدماتي مسابقه‌هاي جام جهاني فوتبال در سال ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي ، پيراهن‌هايي با لوگوي قهرمان جام جهاني را بر تن خواهند كرد.

به گزارش یوفا: فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) به مدافع عنوان قهرماني اجازه داده است كه از اين نشان بر روي پيراهن رسمي خود استفاده كند.

جيانكارلو آبته رئيس فدراسيون فوتبال ايتاليا اعلام كرد : ما از روز ‪۶‬ سپتامبر ، پيراهن‌هايي با لوگوي قهرمان جهان خواهيم پوشيد. فيفا به ما اجازه چنين كاري را داده است.

وي افزود : مسابقات ما از روز ‪ ۲۰‬اوت شروع مي‌شود و اميدواريم كه نتيجه خوبي در پي داشته باشد.

بنابر اين گزارش ، شاگردان مارچلو ليپي روز ‪ ۲۰‬اوت در ديدار دوستانه با تيم اتريش بدون نشان جام جهاني بر روي پيراهن هايشان به ميدان مي‌روند اما با شروع مسابقات رسمي ايتاليا در مرحله مقدماتي جام جهاني از روز ‪۶‬ سپتامبر مقابل قبرس ، اين نشان روي پيراهن بازيكنان حك خواهد شد.

franch
27-07-2008, 12:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقاد كاپلو از "توني"

یوفا: فابيو كاپلو، مهاجم بايرن مونيخ را يكي از مقصران ناكامي ايتاليا در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا دانست.

به گزارش یوفا: سرمربي 62 ساله‌ي تيم ملي ايتاليا با اشاره به لوكاتوني و عملكردش در رقابت‌هاي يورو 2008 گفت: اگر او در بوندسليگا تمام نيرويش را به هدر نمي‌داد، آن وقت آن همه فرصت از ميان نمي‌رفت.

اين انتقادهاي تند از آن جهت هستند كه لاجوردي پوشان در يورو 2008 در اتريش و سوئيس بسيار ضعيف‌تر از انتظارها ظاهر شدند.

قهرمان جام جهاني 2006 آلمان از درخشش خود در آن رقابت‌ها هيچ نشاني نداشت و با شكست برابر اسپانيا در مرحله يك چهارم نهايي يورو از اين رقابت‌ها كنار رفت.

ضعيف‌ترين عضو تيم ملي ايتاليا به گفته‌ي كاپلو لوكاتوني بود كه همانند ماريوگومس در جريان رقابت‌هاي يورو 2008 از گلزني‌هاي اين دو خبري نبود.

اين در حالي است كه توني در بوندسليگا فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشت، او در رقابت‌هاي اتريش و سوئيس حتي يك گل هم به ثمر نرساند. انتقادها از كوكا بسيار تند هستند.

اين كه توني مهاجمي در حد و اندازه‌هاي جهاني است، نه تنها در بوندسليگا كه در سري A هم توانايي‌اش را به اثبات رسانده است. او در پيراهن بنفش‌ها بارها و بارها گلزني كرد.

توني در بايرن مونيخ هم در همان نخستين فصل حضورش 24 گل زد تا بهترين گلزن ليگ آلمان لقب بگيرد.

گومس هم كه در بوندسليگا 19 گل زده بود، در تيم ملي آلمان كاري از پيش نبرد.

franch
27-07-2008, 13:19
کوتينيو رسما آبی و مشکی پوش شد

«فيليپ كوتينيو» ستاره ۱۶ ساله تيم فوتبال واسكودوگاما برزيل با امضاى قراردادى ۲ ساله رسماً به باشگاه اينتر ملحق شد.
به نقل از پایگاه اینترنتی گل - كوتينيو كه ماه گذشته اولين قرارداد حرفه اى خود را به امضا رساند، طى چند روز آينده به ايتاليا سفر مى كند تا قرارداد ۸/۳ ميليون يورويى اش را تكميل كند.
اين بازيكن در گفت وگو با راديو برزيل گفت:واقعاً خوشحال بودم از اينكه مى ديدم چند باشگاه بزرگ به دنبال جذب من هستند.
وى افزود: آرزويم بازى در اروپا و تيم ملى است.
البته كوتينيو پيش از اينكه بخواهد براى اينتر بازى كند، يكى ديگر از آرزوهايش را تحقق يافته ديده بود: دوست داشتم براى تيم بزرگسالان واسكودوگاما در ورزشگاه پر از تماشاگر ماراكانا بازى كنم.

franch
27-07-2008, 13:21
ويرايش شد.

franch
27-07-2008, 13:23
ويرايش شد.

SAMANN
27-07-2008, 18:04
2 تا خبر اخرو منم گذاشته بودما ولی واسه بالاتر رفتن امار تاپیک کار خوبیه!!

abed1990
28-07-2008, 08:18
اینتر امسال چه بازیکن هایی رو خریده

franch
28-07-2008, 14:09
2 تا خبر اخرو منم گذاشته بودما ولی واسه بالاتر رفتن امار تاپیک کار خوبیه!!
شرمنده عزيز حواسم نبود.

franch
28-07-2008, 16:58
وييرا: دوست ندارم مصدوم شوم

یوفا: هافبك فرانسوي تيم اينتر ميلان ايتاليا گفت: از مصدوميت‌ها لطمه زيادي ديده و اميدوارم در فصل جاري چنين نشوم.

به گزارش یوفا: پاتريك وييرا اظهار داشت در فصل قبل براي مدتي گرفتار صدمه ديدگي شدم. اين موضوع به من لطمه زد. قبلا از اين بابت متحمل لطمه شدم. دوست دارم بتوانم بدون دغدغه مصدوميت بازي كنم.

اين بازيكن 32 ساله كه از اوايل هفته به تمرينات آماده‌سازي پس از يورو 2008 برگشته است، افزود: اگر گرفتار بدشانسي نشوم، حتما اوج مي‌گيرم و به فرم مطلوب خواهم رسيد. آنوقت مي توانم مثل گذشته عضوي موثر از تيمم باشم.

اين بازيكن در ديدار اخير اينتر ميلان برابر تيم الهلال عربستان به مدت 45 دقيقه بدون مشكل خاصي بازي كرد.

franch
28-07-2008, 17:23
مونتاری با یک قرارداد 4 ساله رسما به اینتر پیوست