PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن آی پی access point

navid_gh
05-09-2007, 22:30
سلام
چطوری میشه آی پی یه access point رو در آورد و بهش وصل شد و رفت به اینترنت
تو منطقه ی ما کارت وایرلسم یه access point رو شناخته که من می دونم ماله اینترنته یه کافینتیس
اگه میشه لطف کنید بگید که چطوری میشه آی پی default gateway یش رو بدست آورد
خیلی ممنون

secure
05-09-2007, 23:54
ای پی Defult Gateway از رنج ای پی آدس AP هست و معمولا آخرین قسمت 1 یا 254 انتخاب میشه .

با استفاده از ای پی اسکنر ها هم یه چیزایی میتونید بفهمید.

navid_gh
06-09-2007, 02:58
خوب دوست عزیز شما که لطف کردید
لینک یکی از این آی پی اسکنر ها رو هم بهم می دادید
ممنون از لطفت

secure
06-09-2007, 09:15
وقتی این برنامه رو اجرا کردید ای پی هایی که Active هستن به صورت سبز نشون داده میشن

در ضمن اگه فایروال جلوی Ping رو گرفته باشه این برنامه نمیتونه درست کار کنه.

chista
06-09-2007, 09:53
سلام
چطوری میشه آی پی یه access point رو در آورد و بهش وصل شد و رفت به اینترنت
تو منطقه ی ما کارت وایرلسم یه access point رو شناخته که من می دونم ماله اینترنته یه کافینتیس
اگه میشه لطف کنید بگید که چطوری میشه آی پی default gateway یش رو بدست آورد
خیلی ممنون
درود
نوید جان پاشو برو تو همین کافه نتی که میگی داری سیگنال ازش میگیری بشین پشت یکی از سیستمها و دستور ipconfig/all رو تو کامند اجرا کن آی پی گیت وی رو بهت میده فقط یه مساله الان وقتی رو سیستم خودت دستور کانکت میدی کارت شبکت از رنج اپیپا ای پی میگیره یا نه؟:19:

navid_gh
06-09-2007, 14:49
من وقتی کانکت رو می دم میگه که شما کانکت شدی بعدشم خود آی پی که ایکس پی اتوماتیک پیدا می کنه یه چیزه الکی هست و با اون وصل نمی شه
در ضمن من کاری که شما گفتید قبلا کردم
چون طرف داخل کافی نت رو با سیم لن کرده و فقط سروره که بیسیم وصله نمی شه چون آی پی لن داخل رو می ده
و گت وی که مسلما خود سرور هست برای کارت شبکش

navid_gh
06-09-2007, 15:00
من قبلا استفاده می کردم ولی الان طرف عوضش کرده باید حتما پشت سرور باشم تا بدست بیارم یا از طریق کلاینت ها به سرور وصل شم ممنون میشم اگه کمک کنید

secure
06-09-2007, 19:54
درود
نوید جان پاشو برو تو همین کافه نتی که میگی داری سیگنال ازش میگیری بشین پشت یکی از سیستمها و دستور ipconfig/all رو تو کامند اجرا کن آی پی گیت وی رو بهت میده فقط یه مساله الان وقتی رو سیستم خودت دستور کانکت میدی کارت شبکت از رنج اپیپا ای پی میگیره یا نه؟:19:

الان دیگه اکسر کافی نت ها CMD و Run و ... میبندن.

navid_gh
07-09-2007, 01:20
اولا این نبسته حتی با یوزر ادمین هم کلاینت ها کار می کنن
دوم راهش رو پیدا کردم با برنامه WireShark پکت ها رو دیدم از چه آی پی ای گرفته می شن و اون آی پی رو دادم
و الانم دارم با همون اینترنت کار می کنم

secure
07-09-2007, 02:15
دوم راهش رو پیدا کردم با برنامه WireShark پکت ها رو دیدم از چه آی پی ای گرفته می شن و اون آی پی رو دادم

دوست خوبم فکر نکنم کار خوبی باشه .ما اگه اطلاعاتی در این زمینه دادیم صرفا جنبه آموزشی داشت نه .....!!!

chista
07-09-2007, 10:50

آفرین چه حالی میکنی تو:31::31::31::31::31:
فقط یه سوال از کدوم ورژن استفاده کردی ؟0.99.6 اگه آره؟ باهاش مشکلی نداری؟ در ضمن اون آی پی که میگی همینجوری ویندوز پیدا میکرد یه آی پی از رنج اپیپا هست من اینو پرسیدم که ببینم اصلا شما تو دید همدیگه هستین یا نه که بعدا گفتین هستین :10: به هر حال موفق باشی برو حالشو ببر:8::8:

دوست خوبم فکر نکنم کار خوبی باشه .ما اگه اطلاعاتی در این زمینه دادیم صرفا جنبه آموزشی داشت نه .....!!!

دوست گرامی الان هر نه نه قمری رفته رو هوا یه آی اس پی زده و اصلا هم به موارد امنیتی توجه نمیکنن به نظر من این بلاها باید سرشون بیاد تا یاد بگیرن با متخصص کار مشورت کنن
همه میدونید که اگه یه اینکریپشن ساده راه انداخته بود به این راحتی آی پی هاش لو نمیرفت چون همه میدونید که در سیستم وایرلس جلوی سیگنال رو نمیشه گرفت همه سیگنال رو دریافت میکنن ولی میشه کاری کرد که دیتای دریافتی واسه اونا یه چیز نامفهوم باشه :21:

navid_gh
07-09-2007, 16:42
می دونم منم در راه پیشرفت خودم استفاده می کنم
یارو داره ساعتی 1200 می گیره حقشه
در ضمن من هکش کردم تو هارد خیلی چیزای خانوادگیش بود ولی حتی به خودم اجازه ندادم بفهمم چیه
سریع اومدم بیرون
من فقط از اینترنتش استفاده می کنمو بس!!!!!!!

navid_gh
07-09-2007, 16:48
فقط یه سوال از کدوم ورژن استفاده کردی ؟0.99.6 اگه آره؟ باهاش مشکلی نداری؟ :8::8:

چرا بعضی وقتا هیچ پکیتی رو نمی گیره یعنی بیشتر وقتا
ولی با لپ تاپ می گیره
من هم با لپ تاپ پکیت ها رو گرفتم و فهمیدم آی پی چنده
ولی نمی دونم چرا با کام خودم نمی گیره

navid_gh
08-09-2007, 12:37
البته دوستم این اینکریپتی که می گی به این سادگی ها نیست
خیلی دردسر داره
حتی خود آمریکاشم بیشتر جاهایی که وایرلس نصب می کنن اوپن می زارنش
مخصوصا تو خونهاشون چون انکریپشن باید هر دفعه یه ستینگ های مخصوصی رو بدی
بیشتر برنامه نمی تونن کار کنن با وایرلس انکریپت شده
به خاطر همین یارو منصرف می شه از انجام این کار

secure
08-09-2007, 17:26
فقط یه سوال از کدوم ورژن استفاده کردی ؟0.99.6 اگه آره؟ باهاش مشکلی نداری؟ در ضمن اون آی پی که میگی همینجوری ویندوز پیدا میکرد یه آی پی از رنج اپیپا هست من اینو پرسیدم که ببینم اصلا شما تو دید همدیگه هستین یا نه که بعدا گفتین هستین :10: به هر حال موفق باشی برو حالشو ببر:8::8:

دوست گرامی الان هر نه نه قمری رفته رو هوا یه آی اس پی زده و اصلا هم به موارد امنیتی توجه نمیکنن به نظر من این بلاها باید سرشون بیاد تا یاد بگیرن با متخصص کار مشورت کنن
همه میدونید که اگه یه اینکریپشن ساده راه انداخته بود به این راحتی آی پی هاش لو نمیرفت چون همه میدونید که در سیستم وایرلس جلوی سیگنال رو نمیشه گرفت همه سیگنال رو دریافت میکنن ولی میشه کاری کرد که دیتای دریافتی واسه اونا یه چیز نامفهوم باشه :21:

:41:نمیدونم والا!

namx
18-09-2007, 13:21
يكي اموزش كاملشو بگه با نرم افزار

navid_gh
18-09-2007, 13:48
آموزش کامل چیو بدیم؟
راستی یارو هم انکریپت کرد هم آی پی رو عوض کرد من پسورد انکریپت رو بدست آوردم ولی آی پی رو دیگه نتونستم چون انکریپت شده و وایرشارک روش دیگه کار نمی کنه
کسی راهی به ذهنش نمی رسه تا به من کمک کنه؟:31:

eshgh_rap
30-12-2007, 13:53
میشه اموزش WireShark رو بزارید؟

h-r-s
23-04-2008, 12:28
منم خيلي به اين نرم افزار(wireshark) احتياج دارم ولي بلد نيستم باهاش كار كنم
ميشه اموزشش را بزاريد
مرسي