ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك كارشناس:آنتي‌ويروس "‪ ،"Kaspersky‬گزينه جديدي براي كاربران ايراني است

Saeed_TnT
13-09-2005, 17:00
يك كارشناس امنيت اطلاعات آنتي‌ويروس " كسپرسكاي "(‪ (Kaspersky‬را يكي از گزينه‌هاي جديد و مناسب براي استفاده كاربران خانگي در ايران دانست.

" مهدي سعادت " روز سه‌شنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: با توجه به تحريمهايي كه عليه ايران وجود دارد و شرايط مختلفي مانند سطح دانش كاربران ايراني و سرعت اينترنت، آنتي‌ويروس روسي " كسپرسكاي " مي‌تواند به عنوان يك نرم‌افزار مناسب مورد استفاده قرار گيرد.

وي بيان داشت: به دليل تحريمهاي موجود امكان به روز كردن و خريد بسياري از آنتي‌ويروسهايي كه محصول كمپانيهاي آمريكايي هستند وجود ندارد لذا بهتر است بيشتر از محصولات كشورهايي كه با ايران مشكل ندارند استفاده كنيم.

وي درباره آنتي‌ويروس "كسپرسكاي" اظهار داشت: اين نرم‌افزار محصول كشور روسيه و داراي جايگاه خوبي در رتبه‌بندي آنتي‌ويروسها است و از نظر پشتيباني و به روز كردن براي كاربران ايراني مشكلي ندارد.

به گفته وي اين نرم‌افزار بيشتر براي كاربران خانگي كاربرد دارد و داراي حجمي حدود چهار مگا بيت است كه مي‌توان آن را از طريق اينترنت خريد يا نسخه‌هاي آن را از بازار تهيه كرد.

اين كارشناس يادآور شد: با نصب نرم‌افزار ‪ Kaspersky‬بر روي رايانه، سرعت سيستم عامل كاهش چنداني پيدا نمي‌كند و كاربر با حداقل آشنايي با زبان انگليسي و واژه‌هاي رايانه‌اي مي‌تواند با آن كار كند.

وي وجود گزينه‌هاي متعدد براي نحوه به روز كردن سيستم(‪ (UPDATE‬و گزارش ويروسها و برنامه‌هاي مخرب را از مزيتهاي نرم‌افزار "كسپرسكاي" دانست و گفت: اين نرم‌افزار در لايه‌هاي مختلف فايلها و پوشه‌هاي اطلاعاتي را بررسي (‪ (SCAN‬مي‌كند.

وي گزينه مناسب غيرآمريكايي براي ديوار آتشين(‪ (FIREWALL‬را نرم‌افزار "سكيور پوينت"(‪ (SecurePoint‬محصول كشور آلمان معرفي كرد و ادامه داد:
نسخه مخصوص و كم حجم اين نرم‌افزار براي كاربران خانگي نيز موجود است.

سعادت حجم نسخه اصلي فايروال ‪ Secure Point‬كه بر اساس لينوكس است را داراي حجم حدود ‪ ۱۵۵‬مگا بيت دانست و گفت: اين نرم‌افزار بيشتر براي ارتباطات شبكه‌اي مانند ‪ VTN‬كاربرد دارد.

به گفته وي آنتي‌ويروس "اف - پروت "(‪ (F-Prot‬با فايروال ‪SecurePoint‬ همخواني بسياري دارد و مديران شبكه‌ها و دفاتر فني خدمات اينترنتي مي‌توانند اين دو نرم‌افزار را به‌عنوان تركيبي مناسب به كار ببرند.

اين كارشناس امنيتي خاطرنشان كرد: امروزه كاربران اينترنت بدون شك براي اتصال به اين شبكه نياز به برنامه‌هاي ضد ويروس دارند .

وي افزود: مجهز كردن سيستم به برنامه‌هاي امنيتي هزينه‌بر است اما اين هزينه‌هاي اوليه در مقايسه با هزينه و خسارات ناشي از نفوذ برنامه‌هاي مخرب بسيار ناچيز است.

سايت اينترنتي شركت ارايه‌دهنده نرم‌افزار " كسپرسكاي " به آدرس ‪ KASPERSKY.COM‬و فايروال "سكيور پوينت" به‌آدرس ‪ SECUREPOINT.DE‬مي‌باشد.
--------------
ایرنا

Ali_k
14-09-2005, 06:36
کاملن تایید میشه

mehdi3267
16-09-2005, 12:12
بهترینه انتی ویروس هستش در درجه بعد هم ساخت روسیه هست و دیگه هیچ گونه مشکلی از بابت سرویس دهی و ÷شتیبانی نداره روسها هم که در چند سال اخیر روی انتی ویروس و فایروالها یا در کل بگم روی سیستم امنیتی کار کردند و به نتیجه هم رسیدند

Friend
17-09-2005, 08:56
آقا من خیلی تعریفش رو شنیدم اما این کرکش خرابه برای من اجرا نمی شه منتظرم کرک جدید رو بدن تا استفاده کنم با تشکر

bithiah
17-09-2005, 09:17
آقا من خیلی تعریفش رو شنیدم اما این کرکش خرابه برای من اجرا نمی شه منتظرم کرک جدید رو بدن تا استفاده کنم با تشکر
چطور که کرکش خرابه؟
اصلا کرک اسمش نیست یه فایل key هست برای Activate کردنش که حین نصب مسیرش رو ازت می پرسه. بعد هم بدون هیچ دردسری نصب می شه. فقط مساله اش اینه که به تاریخ سیستم حساسه و اگه عقب جلو بشه، پیغام می ده که کلید اعتبار نداره. اگه دوباره تاریخ رو تصحیح کنین درست می شه.
این همون آدرس فایل Key:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم یکی از کاربرای جدید Kaspersky ام ولی خیلی ازش راضیم.

AveCina
17-09-2005, 20:28
چطور که کرکش خرابه؟
اصلا کرک اسمش نیست یه فایل key هست برای Activate کردنش که حین نصب مسیرش رو ازت می پرسه. بعد هم بدون هیچ دردسری نصب می شه. فقط مساله اش اینه که به تاریخ سیستم حساسه و اگه عقب جلو بشه، پیغام می ده که کلید اعتبار نداره. اگه دوباره تاریخ رو تصحیح کنین درست می شه.
این همون آدرس فایل Key:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم یکی از کاربرای جدید Kaspersky ام ولی خیلی ازش راضیم.
جدی نگیر حرف های دوستمون رو ...

Navid
17-09-2005, 20:32
چه تبلیغاتی می کنه این آواژنگ !!!

moein20
18-09-2005, 14:20
من كه رفتم كار نكرد

Ali_k
19-09-2005, 06:14
معین جان چی کار نکرد؟