PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N95 8gb

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ardalaaan
01-02-2008, 21:15
خیلی خیلی از شما ممنونم.یه سوال هم واسم پیش اومده گفتم بپرسم!
به فرض من یه نقشه رو توو گوشیم نصب کردم ، خب؟حالا اگه یه مپ لودر با ورژن بالاتر اومد و نقشه های اون کاملتر بود آیا میشه نقشه های نصب شده توو گوشی رو ارتقا داد(توسط مپ لودر جدید)؟

اول از همه فکر نمیکنم ورژن MAP LOADER ارتباطی با نوع نقشه داشته باشه
MAP LOADER فقط یه واسط نرم افزاری بین گوشی شما و نقشه هایی که توی سایت نوکیا موجوده
حالا اگه روزی نوکیا نقشه جدیدی و واسه کشوری بده و شما از این قضیه مطلع بشین حتما طریقه جایگزینیه اون رو هم بهتون توضیح میده تو سایت خودش .

ali racer
01-02-2008, 21:21
یه تاپیک کانل در این مورد داریم تو کلوپ نوکیا
نخوندیش ؟؟

actooor
01-02-2008, 23:22
یعنی 8گیگ باز مشکل باطری داره؟؟؟

faryad_ml
02-02-2008, 19:59
( بازم سوالمو تكرار مي كنم شايد يه با انصاف پيدا بشه جواب بده ...!!!)

سلام و درود برهمه دوستان / من از اول هميشه سوني اريكسون داشتم و مدل هاي مختلفشو گرفتم و هميشه از نوكيا بيزار بودم ولي اين n95 8gb ديونم كرد اينبار رفتم اينو گرفتم اميدوارم كه پشيمون نشم ...
راستي به نرم افزارهاي زير نيازمندم اگه كسي داره بهم بده و طريقه ريختنش تو گوشيو و نصب و فعال كردنشو واسم آموزشو بزاره :
1) منشي تلفني ( به خاطر مشغله كاري زيادم بسيار نيازمندم كه متأسفانه vms جوابگوي مشكل من نيستش همش مجبورا به تلفكسم دايورت كنم كه كلي هزينه واسم مي ياد)
2) چراغ قوه
3) اگه طريقه آپديت كردنشو بلدين آموزشو واسم بزارين /
ممنونم
گوشي اول :nokia3310 - خريد اول مهر1382-نفروختم (پيش خودمه)
گوشي دوم :sony ericsson z600 - خريد اول تير83-نفروختم (قرض دادم)
گوشي سوم: sony ericsson w550 - خريد اول اول مرداد85 - نفروختم (قرض دادم)
گوشي چهارم : sony ericsson k750 - خريد اول آبان 85 - نفروختم (قرض دادم)
گوشي پنجم : sony ericsson p990 i - خريد پانزدهم اسفند85-نفروختم (قرض دادم)
گوشي ششم : دوسيمكارته همزمان از نوع تي وي دار ولي بدون تي ويش : خريد:اول مهر86-نفروختم(پيش خودمه)
گوشي هفتم : دوسيمكارته همزمان طرح نوكيا - خريد: اول آذر86 - نفروختم (پيش خودمه)
گوشي هشتم : N95 8GB - خريد 7بهمن 86- فعلا كه دارم استفاده مي كنم
-----------------------------------------------------------------
محمد لفوتي «فرياد» نوشته هاي يك روزنامه نگار جوان چالوسي
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببينيد و نظر دهيد ومعرفي نمائيد.

actooor
02-02-2008, 20:58
این 8گیگ باز مشکل باطری داره؟؟؟میخوام بگیرم...پشیمون نشم؟؟؟الان ان95 معمولی دارم...هرکی که هر 2تا شو داشته...لطفا راهنمایی کنه...

Mojtaba-MCI
02-02-2008, 21:42
( بازم سوالمو تكرار مي كنم شايد يه با انصاف پيدا بشه جواب بده ...!!!)

سلام و درود برهمه دوستان / من از اول هميشه سوني اريكسون داشتم و مدل هاي مختلفشو گرفتم و هميشه از نوكيا بيزار بودم ولي اين n95 8gb ديونم كرد اينبار رفتم اينو گرفتم اميدوارم كه پشيمون نشم ...
راستي به نرم افزارهاي زير نيازمندم اگه كسي داره بهم بده و طريقه ريختنش تو گوشيو و نصب و فعال كردنشو واسم آموزشو بزاره :
1) منشي تلفني ( به خاطر مشغله كاري زيادم بسيار نيازمندم كه متأسفانه vms جوابگوي مشكل من نيستش همش مجبورا به تلفكسم دايورت كنم كه كلي هزينه واسم مي ياد)
2) چراغ قوه
3) اگه طريقه آپديت كردنشو بلدين آموزشو واسم بزارين /
ممنونم
گوشي ششم : دوسيمكارته همزمان از نوع تي وي دار ولي بدون تي ويش : خريد:اول مهر86-نفروختم(پيش خودمه)
-----------------------------------------------------------------
محمد لفوتي «فرياد» نوشته هاي يك روزنامه نگار جوان چالوسي
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببينيد و نظر دهيد ومعرفي نمائيد.
سلام.یه چیز بگم ، چراغ قوه رو باید بیخیال بشین!البته برنامه ش هست و رو سایر گوشی های S60v3 جواب می ده اما متاسفانه رو ان 95 جواب نمی ده و چراغ چشم قرمزیش رو به جای فلشش روشن می کنه و فعلا هم هیچ برنامه ی جایگزینی واسش نیست(البته اینم بگم که من اینو رو معمولیش امتحان کردم نه رو 8 گیگش ، هر چند که می دونم فرقی نمی کنه)...
شما ماشاالله یه عمری فقط گوشی بازی کردی اما یه سوال دارم ، وقتی شما می گی مشغله ی کاریت زیاده چطور وقت می کنی این همه دنبال کارهای گوشیت بری:31:؟

Mojtaba-MCI
02-02-2008, 21:46
این 8گیگ باز مشکل باطری داره؟؟؟میخوام بگیرم...پشیمون نشم؟؟؟الان ان95 معمولی دارم...هرکی که هر 2تا شو داشته...لطفا راهنمایی کنه...
آخه که چی بشه؟اگه معمولی داری اصلا 8 گیگشو بیخیال(لااقل فعلا) ، چون اصلا نمی ارزه و بیخودی گرونه!
مثل معمولیش که اول بود یک و 500 بعد شد 490!
فعلا صبر کن...باتریش هم تازه رسیده در حد یک گوشی معمولی نه بالاتر:46:.

faryad_ml
02-02-2008, 23:39
سلام.یه چیز بگم ، چراغ قوه رو باید بیخیال بشین!البته برنامه ش هست و رو سایر گوشی های S60v3 جواب می ده اما متاسفانه رو ان 95 جواب نمی ده و چراغ چشم قرمزیش رو به جای فلشش روشن می کنه و فعلا هم هیچ برنامه ی جایگزینی واسش نیست(البته اینم بگم که من اینو رو معمولیش امتحان کردم نه رو 8 گیگش ، هر چند که می دونم فرقی نمی کنه)...
شما ماشاالله یه عمری فقط گوشی بازی کردی اما یه سوال دارم ، وقتی شما می گی مشغله ی کاریت زیاده چطور وقت می کنی این همه دنبال کارهای گوشیت بری:31:؟

اگه منظورت وقت واسه گوشي بازي كه اصلا وقتشو ندارم ولي افرادي هستند كه لطف مي كنند و از دوستانم هستند كه گوشي هاي مختلفو به من معرفي مي كنند و يه يكي دوروزي امتحان مي كنم اگه خوشم بياد مي خرم /ولي خب هر انساني با تمام مشكلات ومشغله كاريش مطمئنا دوست داره از چيزي كه مالكش هست بهره برداري درستي داشته باشه و از اونجايي كه من در 24 ساعت حدود 4 ساعتو پاي اينترنت هستم و اون هم باز بخاطر يكي يا دوتا از همون مشغله هاي كاريم در كنار انجام اونها بدنبال مسائل گوشيمم هستم تا بتونم استفاده بهتري داشه باشم در ضمن فكر كنم اينجا محلي براي حل همين مشكلات باشه نه كنكاج در مسائل شخصي ديگران ... البته ظاهرا اين كلوب اينگونه است چون كلوب p990i معمولا پاسخ هاي كامل وجامع و با حصوله اي داده مي شد... در هر حال از لطف شما دوست عزيز نيز ممنونم و دوستاني هم اگه هستند كه بتونن مشكل منشي تلفني من رو حل كنند ممنون مي شم اگر هم كه نه بدونم به همون دوستان خودم مراجعه كنم هرچند مي خواهم تا اونجايي كه شده از اين راه مشكلمو حل كنم ... موفق باشين و پيروزوسلامت

[quote]===========================================
(يه سري بزنين خوشحال مي شم نظر ومعرفي فراموش نشه :

(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========================================== ==========

================================================== ============

Mojtaba-MCI
03-02-2008, 00:30
همه ی حرفای شما متین ، فقط یه چیز!این حرف كنكاج در مسائل شخصي ديگران... یعنی چی؟شما منظوری دارین؟

actooor
03-02-2008, 11:32
یک بابایی مارو اینجا راهنمایی کرد...میگه بزار قیمت 8 گیگ بیاد پایین بعد بخر...خوب وقتی او بیاد قیمتش پایین.این ان95 مهمولی هم میاد پایین دیگه...پس چه بخوای چه نخوای ضرر می کنی...بهتره ادم قید همه چیو بزنه بره عوض کنه...

ali racer
03-02-2008, 12:31
اگه ابتدا به ساکن میخوای گوشی بخری برو سراغ 8گیگ
که اکثر مشکلات ان95 عادی درش حل شده
ضمنا هر وسیله برقی بخری با تئجه به پیشرفت علم ارزون میشه
الگه نمی خوای ضرر کنی گوشی بازی نکن
اگرم گوشی بازی میکنی بی خیال ضررش شو

actooor
03-02-2008, 12:40
ایول دمت گرم...امروز شارجر ان95 جم سوخت...ای توف به زات هرچی جنس چینی...:(

actooor
03-02-2008, 12:42
زودتر باید این ان95 جرو رد کنم بره...خیلی خیلی تمیز نگهش داشتم...ولی این باطریش گوشیو به روغن سوزی انداخته...

tomi_fisher
03-02-2008, 14:24
یه سوال نزدیک عید ممکنه گرون بشه؟؟
الان چند شده؟؟
یه پیشنهاد هم دارم اگه کسی خواست بخره بگه چند نفری بریم ارزون تر تموم شه برامون!!
چطوره؟؟

همه خریدن یعنی؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟:19:

ali racer
03-02-2008, 15:42
من میخوام بخرم
ولی زیره 660 ندیدم البته کامل نگشتم
و تا وقتی که به 600 610 نرسه نمی خرم !!

Saman-tci
03-02-2008, 18:56
ایشالا میرسه و شما به هدفت هم برسی ....

Mojtaba-MCI
03-02-2008, 23:32
یه مطلبی توو کلوپ ان 95 گذاشتم راجع به باتریش گفتم اینجا هم بگم :

من تا قبل از این توو یه قسمت از تنظیماتش که راجع به به لن بود گذاشته بودم WLAN Scaning Off و WLAN Ability رو گذاشته بود هر 5 دقیقه!از چند روز پیش که توانایی جستجوی لن رو گذاشتم روی Never باتری چند برابر بهتر شده و دیگه اصلا مشکل شارژ نداره و الان بعد از 2 روز که از آخرین شارژم گذاشته هنوز 3 تا خط دیگه باتری داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ninja3000sh
04-02-2008, 03:06
یه سوال نزدیک عید ممکنه گرون بشه؟؟
الان چند شده؟؟
یه پیشنهاد هم دارم اگه کسی خواست بخره بگه چند نفری بریم ارزون تر تموم شه برامون!!
چطوره؟؟

معلوم نیست. الان حدود 630 تا 700 هستش. فله ای نمیفروشن. تنهایی بخری بهتره.:5:

sogol6561
04-02-2008, 03:17

ninja3000sh راست میگن. من 665 خریدم. :10:

sogol6561
04-02-2008, 03:27
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه...

خوب معلومه ایرادات ان 95 معمولی تو 8گیگ رفع شده. من معمولی رو هم استفاده کردم 8گیگ رو هم. 8گیگ خیلی بهتر از معمولی هستش. دکمه هاش هم خوش دستتر و نرمتر شده. در مورد کاور لنز هم : سایت نوکیا خودش اعلام کرده که شیشه ضد خش بکاربرده و مشکلی نداره و خیلی هم رلحتتر کرده(از نظر نگهداری). :11:

ninja3000sh
04-02-2008, 10:36
در مورد باطری نسبت به n95معمولی بهتر شده البته بستگی به استفاده ای که از گوشی میکنی داره و در ضمن باطریها با شارژرهای الان نوکیا خیلی سریع شارژ میشان به هر حال اگر میخواهی باطریها رو مقایسه کنی (n95 رو با n95 8gig ) برو سایت

actooor
04-02-2008, 14:22
دمتون گرم...مرسی...

ali racer
04-02-2008, 14:24
ایشالا میرسه و شما به هدفت هم برسی ....

مرسی سامان جون راستی نمی خوای ان81 خودتو بفروشی من بیام ازت بخرم ؟
اگه ان95 نیاد پایین می خوام برم ان81 کار کرده بگیر از بس شما ازش تعریف کردی !:46:

tomi_fisher
04-02-2008, 15:52
کجا 630 میده؟؟؟
دو تا بخریم 100% ارزون تر میده نه 50 تومن ولی 10 20 میشه ارزون تر گرفت!!
یکی از بچه ها همین جا گفت که علائدین 650 گرفته طبقه های بالا!!

ninja3000sh
04-02-2008, 19:16
سلام دوستان
من به تازگی (چهارشنبه 3 /11/86) يه گوشی N95 8gb (معمولی و نه اسپايدر من) از خ جمهوری با گارانتی خدمات طلائی نيا (اصلی با هولوگرام و کارت گارانتی) به قيمت 675000 تومان گرفتم (جهت اطلاع دوستان از آخرين قيمت گوشی در بازار)

يک سوال داشتم:
دوستانی که با اين گوشی از هدست بلوتوث استفاده ميکنند و جواب خوبی چه از لحاظ کيفيت مکالمه و چه از نظر طول عمر باطری , لطفا مدل و مارک هدستشونو ذکر کنند. . . .

با تشکر
من 1.5 سال قبل بلوتوث sony ericcson را حدود 100 تومن خریدم و در طی این مدت گوشیهای زیادی راعوض کردم و حالا هم که n95 8gig دارم این بلوتوث به خوبی کار میکند و همخوانی خوبی با گوشیهاییکه (A2DP) را ساپورت میکنند داره انصافا خیلی سگ جونه.توسط دو سه سایت معتبر مورد تمجید قرار گرفته وهم از نظر صدا وهم ازنظر کیفیت کارایی ان عالی درامده.sony ericsson ثابت کرده تو اینجور کارها کم نمیاره.

M@hdi-B
04-02-2008, 20:33
اگه منظورت وقت واسه گوشي بازي كه اصلا وقتشو ندارم ولي افرادي هستند كه لطف مي كنند و از دوستانم هستند كه گوشي هاي مختلفو به من معرفي مي كنند و يه يكي دوروزي امتحان مي كنم اگه خوشم بياد مي خرم /ولي خب هر انساني با تمام مشكلات ومشغله كاريش مطمئنا دوست داره از چيزي كه مالكش هست بهره برداري درستي داشته باشه و از اونجايي كه من در 24 ساعت حدود 4 ساعتو پاي اينترنت هستم و اون هم باز بخاطر يكي يا دوتا از همون مشغله هاي كاريم در كنار انجام اونها بدنبال مسائل گوشيمم هستم تا بتونم استفاده بهتري داشه باشم در ضمن فكر كنم اينجا محلي براي حل همين مشكلات باشه نه كنكاج در مسائل شخصي ديگران ... البته ظاهرا اين كلوب اينگونه است چون كلوب p990i معمولا پاسخ هاي كامل وجامع و با حصوله اي داده مي شد... در هر حال از لطف شما دوست عزيز نيز ممنونم و دوستاني هم اگه هستند كه بتونن مشكل منشي تلفني من رو حل كنند ممنون مي شم اگر هم كه نه بدونم به همون دوستان خودم مراجعه كنم هرچند مي خواهم تا اونجايي كه شده از اين راه مشكلمو حل كنم ... موفق باشين و پيروزوسلامت

[quote]===========================================
(يه سري بزنين خوشحال مي شم نظر ومعرفي فراموش نشه :

(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========================================== ==========

================================================== ============

شما برو تو این سایت و عضو شو هر چی می خوای واسه گوشیت دانلود کن.

Mojtaba-MCI
04-02-2008, 20:37
سلام بر همگی...دوستان یه مورد مشورتی فوری!زود جواب بدید.تازگی یکی توو اینترنت پیدا شده می گه نقشه ی ایران رو با ریز جزییات با حجمی حدودا 20 مگابایت و قیمت 13 تومن می ده...خب؟حالا بگین چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟
ضمنا گفته نه اسمش مپ لودر هست و نه گارمین!اسمش هست مپ و می گه از خود سایت نوکیا خریده و داره می فروشه 13 تومن!
خواهشا زود جواب بدید...فوریه ها!ممنون.

amin2005
05-02-2008, 11:47
سلا م.یه مشکل عجیب برام پیش اومده که نمی دونم از کجاست.من ان رم 95 رو از 1gig به 2gig
ارتقا دادم.حالا رم جدید یه مشکلی داره که نمیدونم از گوشمه یا از خود رم.تو file managerگوشیم پوشه هایی که تو رم هست ر ویا نمایش نمیده یا چند تاشونو نمایش میده.گالری هم عکس ها یا فیلم ها یا صداها رونمایش نمیده.هر کاری رو هم که بلد بودم کردم از قبیل فرمت وقالب بندی و... .حالا خواهش میکنم شما بگید چکار کنم.
تنها حدسی که خودم میزنم اینه که ر م با گوشی هم خوانی نداره .چون هم گوشی من رم های دیگر رو میخونه<البته کمتر از 2رو>هم رم من تو گوشی های دیگه جواب میده .باید چکارش کنم؟

actooor
05-02-2008, 11:47
اونایی که 8 گیگ دارن:صفحع السیدیش براحتی خط و خش میوفته؟؟؟یا مقا ومه؟؟؟باطریش چجوریه؟؟؟

actooor
05-02-2008, 11:50
یادم رفت اینو بگم...یگ اشنا داریم گفت اگه اصل فنلاند بخوای 690 تومن...خوب میگه؟؟؟

Mojtaba-MCI
05-02-2008, 12:23
سلام بر همگی...دوستان یه مورد مشورتی فوری!زود جواب بدید.تازگی یکی توو اینترنت پیدا شده می گه نقشه ی ایران رو با ریز جزییات با حجمی حدودا 20 مگابایت و قیمت 13 تومن می ده...خب؟حالا بگین چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟
ضمنا گفته نه اسمش مپ لودر هست و نه گارمین!اسمش هست مپ و می گه از خود سایت نوکیا خریده و داره می فروشه 13 تومن!
خواهشا زود جواب بدید...فوریه ها!ممنون.
بابا یکی یه نگاهی هم به این پست بندازه خب:19:!

amin2005
05-02-2008, 12:26
سلا م.یه مشکل عجیب برام پیش اومده که نمی دونم از کجاست.من ان رم 95 رو از 1gig به 2gig
ارتقا دادم.حالا رم جدید یه مشکلی داره که نمیدونم از گوشمه یا از خود رم.تو file managerگوشیم پوشه هایی که تو رم هست ر ویا نمایش نمیده یا چند تاشونو نمایش میده.گالری هم عکس ها یا فیلم ها یا صداها رونمایش نمیده.هر کاری رو هم که بلد بودم کردم از قبیل فرمت وقالب بندی و... .حالا خواهش میکنم شما بگید چکار کنم.
تنها حدسی که خودم میزنم اینه که ر م با گوشی هم خوانی نداره .چون هم گوشی من رم های دیگر رو میخونه<البته کمتر از 2رو>هم رم من تو گوشی های دیگه جواب میده .باید چکارش کنم؟

Mojtaba-MCI
05-02-2008, 12:32
واسه منم همینجوری بود...گوشیه من از اول با خودش یه رم اورجینال داشت که یه سری برنامه ها از قبیل UniDic2 و کلا یه برنامه ها و پوشه هایی که الان اسمشون یادم نیست با خودش بود و به محض تعویض رم همه ی اونا پریدن...
الان توو رم 2 گیگم دوباره همونا رو ریختم منتها با هزار بدبختی:41:!
یه بار از رم اولی پک آپ گرفتم و ریختمش توو دومی که خب خیلی به درد نخورد...بعدشم رفتم توو اینترنت و برنامه های ضروریش که پریده و بود و منم خیلی لازم داشتم(تکرار کنم ، UniDic2)دوباره ریختم تووش!
به نظر من شما تعویض رم رو بیخیال شو(اگه برنامه هات برات مهمه ، اورجینال ها رو می گم)!
امیدوارم به دردت بخوره:46:...

mahdiak47
05-02-2008, 12:35
[quote=faryad_ml;2065171]

[center]

شما برو تو این سایت و عضو شو هر چی می خوای واسه گوشیت دانلود کن.

با ايول يك گوشييم به ما غرض بده خوب :40::31:

amin2005
05-02-2008, 12:41
واسه منم همینجوری بود...گوشیه من از اول با خودش یه رم اورجینال داشت که یه سری برنامه ها از قبیل UniDic2 و کلا یه برنامه ها و پوشه هایی که الان اسمشون یادم نیست با خودش بود و به محض تعویض رم همه ی اونا پریدن...
الان توو رم 2 گیگم دوباره همونا رو ریختم منتها با هزار بدبختی:41:!
یه بار از رم اولی پک آپ گرفتم و ریختمش توو دومی که خب خیلی به درد نخورد...بعدشم رفتم توو اینترنت و برنامه های ضروریش که پریده و بود و منم خیلی لازم داشتم(تکرار کنم ، UniDic2)دوباره ریختم تووش!
به نظر من شما تعویض رم رو بیخیال شو(اگه برنامه هات برات مهمه ، اورجینال ها رو می گم)!
امیدوارم به دردت بخوره:46:...

نه .اولا من رم گرفتم و دیگه پس ور نمی داره.من برنامه هام همش تو قالب بندی کارت حافظه از دست رفت .من میگم رمم با گوشی هم خوانی نداره.مشکل از رمه؟اصلا بک آپ چی هست؟

mahdiak47
05-02-2008, 12:44
همه گوشيهاشون و خاطراتشونو با گوشياشون گفتن
برايچي من نگم

اولين گوشيم يك LG بود كه مدلشو نميدونم از اون گوشتكوبا بود خواهر كوچيكم با ميخ تمام پيمها شارژشو شكست :41:

دومين گوشيم Samsung D600 افتاد تو رودخانه و سوخت :13::19:

سومين گوشيم P990 بود ازگوشيم راضي بودم ولي بعد از 3 ماه دلم زد و فروختمش :20:

چهارمين گوشيمم Samsung U700 است كه الان دارم استفاده ميكنم گوشي خوبه ي

خدارو چي ديدي شما ها انقدر دارين تعريف ميكنين شايد U700 فروختم N95 گرفتم :10:

actooor
05-02-2008, 16:15
یادم رفت اینو بگم...یگ اشنا داریم گفت اگه اصل فنلاند بخوای 690 تومن...خوب میگه؟؟؟
اونایی که 8 گیگ دارن:صفحع السیدیش براحتی خط و خش میوفته؟؟؟یا مقا ومه؟؟؟باطریش چجوریه؟؟؟

amin2005
05-02-2008, 20:18

tomi_fisher
05-02-2008, 21:22
اقا یکی میگه آلمانی قیمتش بین 570 تا 600 کیفیتش کمتر دیگه نه؟؟
گفت کلا پایین هم اومده!!

ولی عجب برنامه هایی اومده براش!!!

yazdankhah
05-02-2008, 22:03
سلام دوستان
لطفا منو راهنمايي کنين که تفاوتهای اصلی دو ورژن 11 و 15 (آخرين ورژن) در N95 8gb چيه؟
15 چه مزايا و يا معايبی نسبت به 11 داره؟
با تشکر

ehsan_iuc
05-02-2008, 23:16
بابا یکی یه نگاهی هم به این پست بندازه خب:19:!
من خودم برای جی پی اس گوشی کلی دنبال نقشه ایران بودم رو گوشیم هم گارمین رو ریختم هم smartcom رو . گارمین که زیاد جالب نبود چون دو حرف اول خیابون ها رو می نوشت فقط ولی از اسمارت کام واقعا خوشم اومد تهران رو با جزییات کامل نشون می ده هم نقشه تهران رو ریختم هم راههای ایران رو که جفتش کالیبره شده بود و دقیق هستش نسبتا ...به نظر من که اعتماد نکن پولتم دور نریز سایتها رو یه search کنی می تونی نقشه کالیبره شده شهرهای ایران رو دانلود کنی راحت و بی دردسر..شما با توجه به اینکه تهران نیست محل سکونتت باید دنبال نقشه کالیبره شده رشت باشی که فکر کنم باشه برای دانلود...

jojonice
05-02-2008, 23:51
سلام
دوستان کسی از شما ها میداند قیمت این گوشی نوکیا n95 8gb در دبی چقدر است
ممنون

actooor
06-02-2008, 00:11
جواب مارو هیشکی نداد...:(

actooor
06-02-2008, 00:14

ninja3000sh
06-02-2008, 04:35
نوکیا برعکس n95 معمولی روی lcd این گوشی محافظ نایلونی چسبانده اگر از خش افتادن روی lcd میترسی میتوانی محافظ را از روی گوشی بر نداری.ببین کار نوکیا دقیق است و تا حالا گوشیهای مقاومی تولید کرده و جای ترسی نیست منی که الان با n95 8gig کار میکنم از باطریش خیلی راضیم در ضمن سارژرهای الان به خصوص مال n95 وn95 8gig باطری را زود شارژ میکنند.

actooor
06-02-2008, 13:04
دمت گرم داداش ممنون از راهنماییت...والا ما هروز یک خبری میشنویم...میگن لنز دوربین 8گیگ مجارستانیه...ولی لنز معمولی المانیه...یعنی زایسه...درسته؟؟؟

tamimi213
06-02-2008, 15:22
سلام من تازگی به ورژن 15 ارتقا دادم و این مشکلات رو دارم البته در ورژن قبلی هم بود :بعضی موقع ها وقتی تو موزیک پلیر که میرم و پلی میزنم مینویسه ارور جنرال سیستم و منوی لوزیشکل هم که میزنم نمیاد و این دو مشکل با یک خاموش وروشن کردن حل میشه لطفا کمک کنید:41:

tomi_fisher
06-02-2008, 15:29
اقا یکی میگه آلمانی قیمتش بین 570 تا 600 کیفیتش کمتر دیگه نه؟؟
گفت کلا پایین هم اومده!!

ولی عجب برنامه هایی اومده براش!!!

یکی جواب مارو بده!!

actooor
06-02-2008, 15:56
دمت گرم داداش ممنون از راهنماییت...والا ما هروز یک خبری میشنویم...میگن لنز دوربین 8گیگ مجارستانیه...ولی لنز معمولی المانیه...یعنی زایسه...درسته؟؟؟

sparts
06-02-2008, 17:16
n95 8gb در دبی 612000
albate az namayandegiy markazi.man ham chanroz dige migiram

amin2005
06-02-2008, 19:32

بابا یکی یه نگاهی به این پست بندازه خوب.فوریه.

M@hdi-B
06-02-2008, 20:27
بابا یکی یه نگاهی به این پست بندازه خوب.فوریه.

عزیزم از صفحه 103 تا اینجا سه دفعه این پست رو کپی کردی. اینجا کلوپ N95 8GB هست مشکلتو تو کلوپ N95 مطرح کن حد اقل اونا اطلاعاتشون بیشتره.

M@hdi-B
06-02-2008, 20:34
نوکیا برعکس n95 معمولی روی lcd این گوشی محافظ نایلونی چسبانده اگر از خش افتادن روی lcd میترسی میتوانی محافظ را از روی گوشی بر نداری.ببین کار نوکیا دقیق است و تا حالا گوشیهای مقاومی تولید کرده و جای ترسی نیست منی که الان با n95 8gig کار میکنم از باطریش خیلی راضیم در ضمن سارژرهای الان به خصوص مال n95 وn95 8gig باطری را زود شارژ میکنند.

منظورت طلق دیگه نه؟ تو ن95 معمولی ال سی دی لخته یعنی اگه بیفته زمین و بشکنه دیگه تعطیله ولی تو ن95 8 گیگ با یه طلق محافظت میشه مثل ن73 و مدلهای دیگه. اصلا نمی دونم نوکیا چرا ن95 رو با این همه امکانات و ظرافت و زیبایی اینطوری طراحی کرده.

amin2005
06-02-2008, 21:43
عزیزم از صفحه 103 تا اینجا سه دفعه این پست رو کپی کردی. اینجا کلوپ N95 8GB هست مشکلتو تو کلوپ N95 مطرح کن حد اقل اونا اطلاعاتشون بیشتره.

جیگر اگه اینجا سه بار کپی کردم اونجا 10 بار کپی کردم.در ضمن اونایی که 8 گیگ دارن 90 درصدشون اول معمولی داشتن.........افتاد الان؟

actooor
06-02-2008, 22:09

ninja3000sh
07-02-2008, 01:14
ببین اصلا روی دوربین n95 8gig مارک CARL ZEISS OPTICS TESSAR حک شده است ونیازی به نگرانی نیست به نظر من فعلا تقلبی N95 8GIG در نیومده در دوربین N95 معمولی با N95 8GIG فرقی نداره ولی از لحاظ شفافیت LCD N958GIG از N95 معمولی بهتر است واگر دو تا را در دست مقایسه کنی میفهمی در حالت کلی فعلا شاه گوشی در بازار N95 8GIG است و فعلا هیچ گوشی از لحاظ امکانات و شیک بودن و خوش دست بودن به پای این نمیرسه.

actooor
07-02-2008, 11:50
بازم ممنون...دمت گرم...

ali racer
07-02-2008, 13:19
فعلا هیچ گوشی از لحاظ امکانات و شیک بودن و خوش دست بودن به پای این نمیرسه.

امکانات که 100 % هیچ گوشی تو دنیا به پاش نمی رسه
ولی از لحاظ طراحی وشیک بودن به نظرم ایفون اوله
ولی دو صد حیف که گوشی به این عزیزی (ان95 8گیگ)
داره خز میشه ....:41: فقط مونده 100 تومن کم بشه از قیمتش بلای ان73 مرحوم بیاد سرش

actooor
07-02-2008, 14:06
دوست عزیز اخرین قیمتی که من دارم 690 تومن بود 8گیگ...بهت قول میدم 8 گیگ خز نمیشه...چون با امدن 8گیگ قیمت معمولی افت میکنه.و مردم میرن دنبال معمولی...چون 80 درصد مردم نمیدونن این 2 گوشی با هم فرق دارن...پس میرن معمولی میگیرن...به خیالی خودشون فرقی با هم نداره...شما نگران نباش...

actooor
07-02-2008, 14:08
به نظر از نظر شیکی و زیبایی این گوشی یعنی 8گیگ از همه سر تره ه ه ه ه ...ایفون اصلا قیافه نداره...

Mojtaba-MCI
07-02-2008, 15:25
همه ی گوشیها یه روز خز میشن!مگه نبود این ان 95 که اول چه غوغایی کرده بود؟انگار همین دیروز بود دیدم Imanokia تاپیک ان 95 رو زده و بیا و ببین ، همه تعریف و تمجید!اما الان چی؟بازم ان 95 همون ان 95 سابقه؟100 که نه ، 1000% 8 گیگ هم خز میشه بدجور!

tomi_fisher
07-02-2008, 15:56
خز میشه ولی نه مثله معمولیش چون اونایی که معمولی داشتنم با هزار قرضو قوله همونو خریدن!!
دیگه نمیان این همه ضرر بدن 8گیگ بگیرن!!

actooor
07-02-2008, 16:12
tomi_fisher ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])::::گل گفتی داداش...

tamimi213
07-02-2008, 18:04
این بازی های جدید که برای n 81 اومده تو سایت ان گیج رو 8gb نصب نمیشه؟ من امتحان کردم نشد دوستان تست کنن لطفا

M@hdi-B
07-02-2008, 18:37
جیگر اگه اینجا سه بار کپی کردم اونجا 10 بار کپی کردم.در ضمن اونایی که 8 گیگ دارن 90 درصدشون اول معمولی داشتن.........افتاد الان؟

این چه طرز حرف زدنه(افتاد الان؟ ) دعوا داری؟
این که می گی رمت تو یه گوشی دیگه سالمه یا اینکه یه رم دیگه تو گوشیت درست کار می کنه احتمالا ایراد از رمته. من یه رم فروش با انصاف سراغ دارم . طبقه ششم علا الدین آقای الله دینی گوشیتو ببر پیش اون یه رم بهت می ده با گارانتی مادام العمر همونجا هم تستش کن. الان کارتشو گم کردم اگه پیدا کردم شماره و پلاکشو بهت می گم.

ali racer
07-02-2008, 18:43
به نظر از نظر شیکی و زیبایی این گوشی یعنی 8گیگ از همه سر تره ه ه ه ه ...ایفون اصلا قیافه نداره...

من نظر شخصی ام رو نگفتم
نتایج نظر سنجی تو کلوپ گوشی های همین فروم و دیگر نظر سنجی ها رو نوشتم

hamedheidary
07-02-2008, 20:11
باسلام.دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم.الان تو کرمونشاه قیمت این گوشی 650 تومنه.

به نظر شما از الان تا قبل از عید بهترین زمان برای خرید این گوشی کی هست؟ پیشاپیش متشکرم.

Mojtaba-MCI
07-02-2008, 21:40
خز میشه ولی نه مثله معمولیش چون اونایی که معمولی داشتنم با هزار قرضو قوله همونو خریدن!!
دیگه نمیان این همه ضرر بدن 8گیگ بگیرن!!
شاید حق با شما باشه:10:...

ninja3000sh
08-02-2008, 04:06
از صفحه 1 تا الان فقط در مورد باتری و شیشه لنز و خز شدن بحث می شود. بهتره کسانی که این گوشی رو دارن در مورد مسایل نرم افزاری و قابلیت های فنی این گوشی هم بحث بشه چون این گوشی نزدیک 3ماه میشه که در اومده و اونایی که خریدن در صفحات قبل برای چندمین بار در مورد باتری ، شیشه لنز و خز شدن بحث کردن. بهتره یک کمی هم در مورد نرم افزار های موجود و منابع این نرم افزارها و ... و نیز بالا بردن ورژن گوشی بحث بشه. mer30

ninja3000sh
08-02-2008, 04:20
ولی از لحاظ طراحی وشیک بودن به نظرم ایفون اوله
ولی دو صد حیف که گوشی به این عزیزی (ان95 8گیگ)
داره خز میشه ....:41: فقط مونده 100 تومن کم بشه از قیمتش بلای ان73 مرحوم بیاد سرش[/quote]

درسته که آیفون شیکه ولی ازلحاظ امکانات در مقابل 95 هشت گیگ خیلی کم میاره. درضمن آیفون تو ایران خیلی گرونه(الکی). یعنی با دوربین 2 مگا پیکسل و بقیه امکاناتی که در سایت gsmarena واسش ذکر شده دادن پول بیش از نیم میلیون (بالاتر از 570 تومن) به این گوشی ، پول هدر دادنه. درضمن سیستم عامل نوکیا سیمبیان هستش. ولی ماله آیفون لینوکسه که برنامه هاش فعلا تو ایران خیلی ناشناخته هست.
در مورد خز شدن هم اگه قراره خز بودنی در کار باشه مطمینا اول آیفون خز میشه نه 95 هشت گیگ. سری N90 به بالای نوکیا را نباید با سری 70 و حتی 80 مقایسه کرد.:13:

tomi_fisher
08-02-2008, 10:07
راستی یه بلای طبیعی به نام چین و n95 8gb چینی یادمون رفت که دیکه حتی مارکشم فنلاند زدن و روی لنزشم 5 مگاپیکسل نوشتن وکپی خودش زدن!!

SAEED_BARCELONA
08-02-2008, 10:27
درضمن سیستم عامل نوکیا سیمبیان هستش. ولی ماله آیفون لینوکسه که برنامه هاش فعلا تو ایران خیلی ناشناخته هست.
داداش سیستم عامل آیفون مکینتاشه نه لینوکس در ضمن تا الان هکرها خیلی برنامه براش نوشتن فکر کنم بیش از 100 تا برنامه. تازه هنوز اپل sdk این گوشیو نداده بود چند روز دیگه قرار بده دیگه ببینید اونوقت چی میشه

در مورد خز شدن هم اگه قراره خز بودنی در کار باشه مطمینا اول آیفون خز میشه نه 95 هشت گیگ. سری N90 به بالای نوکیا را نباید با سری 70 و حتی 80 مقایسه کرد.
این حرفو دیگه نزن. آیفون جز معدود گوشیهاییه که اصلاخز نمیشه.

ali racer
08-02-2008, 10:55
داداش سیستم عامل آیفون مکینتاشه نه لینوکس در ضمن تا الان هکرها خیلی برنامه براش نوشتن فکر کنم بیش از 100 تا برنامه. تازه هنوز اپل sdk این گوشیو نداده بود چند روز دیگه قرار بده دیگه ببینید اونوقت چی میشه

من با نظر سعید موافقم
آیفون چی داره که خز شه ؟
مارک نوکیا
دوربین 5 مگا پیکسلی با فیلمبرداری
بلوتوث با قابلیت دیتا ترانسفر
بلندی صدا
یا دلیوری ریپورت اس ام اس !!!

هر گوشی ایی یه روزی خز میشه مگه این که تولیدش کم باشه مثل گوشی های زیمنس خدا بیامرز
یا اس 700 سونی اریکسون
یا باگ های گنده داشته باشه مثل ایفون
ولی صحبت من این بود
ان 95 8گیگ با توجه به
قیمت
امکانات و خوش نامی مارک نوکیا
در این خیلی هوادار داره واسه همینم خیلی میخرن که حتی از 50% امکاناتش بلد نیستن استفاده کنن !!

ardalaaan
08-02-2008, 11:40
من با نظر سعید موافقم
آیفون چی داره که خز شه ؟
مارک نوکیا
دوربین 5 مگا پیکسلی با فیلمبرداری
بلوتوث با قابلیت دیتا ترانسفر
بلندی صدا
یا دلیوری ریپورت اس ام اس !!!

هر گوشی ایی یه روزی خز میشه مگه این که تولیدش کم باشه مثل گوشی های زیمنس خدا بیامرز
یا اس 700 سونی اریکسون
یا باگ های گنده داشته باشه مثل ایفون
ولی صحبت من این بود
ان 95 8گیگ با توجه به
قیمت
امکانات و خوش نامی مارک نوکیا
در این خیلی هوادار داره واسه همینم خیلی میخرن که حتی از 50% امکاناتش بلد نیستن استفاده کنن !!

تائید میشه :27:

hamidrezaaa
08-02-2008, 11:57
ولی ماله آیفون لینوکسه که برنامه هاش فعلا تو ایران خیلی ناشناخته هست.

دوست عزیز سیستم عامل ایفون Mac OS X نه لینوکس

actooor
08-02-2008, 12:44
با تمام این تفاسیر گوشیهای دیگه جلوی ان95 8گیگ حرفی برای گفتن ندارن...از لحاظ همه چی...حالا حالا ها هم رو دستش گوشی نمیاد...همین الان مبینید که ان 82 امده ولی باز کاراییشون یکیه و 8گیگ بهتر هم هست...تو تمام نظر سنجی ها میتونید ببینید...حداقل اینفرارد 8گیگ باز اونو از رقیباش جلو انداخته...

ali racer
08-02-2008, 20:56
همین الان مبینید که ان 82 امده ولی باز کاراییشون یکیه و 8گیگ بهتر هم هست

کی گفته کارایی ان82 و ان 95 یکی هستند ؟؟
ان 82 یه کمرا فون هستش ولی ان95 یه سکوی بیزینس مولتی مدیا
اصلا ان 95 و ان82 در دوکلاس مختلف و کاملا متفاوت هستند با تمام شباهت های سخت افزاری
که دارند !!

tomi_fisher
08-02-2008, 21:09
من فکر میکنم اگه این چینیا نبود معمولیم اینجوری خز نمی شد!! نه؟؟

ninja3000sh
09-02-2008, 04:52

آقا در مورد لینوکس بودن اشتباه شده(یادم رفته بود) ولی باز هم قبول کنید قیمت آیفون توی ایران منصفانه نیست. قیمت 95 هشت گیگ توی سایت های معتبر خارجی 640 الی 690 دلار است. که با قیمت ایران تقریبا یکی هستش. اصلا مقایسه 95 هشت گیگ با آیفون منصفانه نیست چون 95 هشت گیگ از لحاظ امکانات خیلی خیلی سرتر از آیفون هستش.

saman65
09-02-2008, 09:03
با تمام این تفاسیر گوشیهای دیگه جلوی ان95 8گیگ حرفی برای گفتن ندارن...از لحاظ همه چی...حالا حالا ها هم رو دستش گوشی نمیاد...همین الان مبینید که ان 82 امده ولی باز کاراییشون یکیه و 8گیگ بهتر هم هست...تو تمام نظر سنجی ها میتونید ببینید...حداقل اینفرارد 8گیگ باز اونو از رقیباش جلو انداخته...

خیلی هم با اطمینان نگو که حالا حالاها رو دستش گوشی نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دست N95 8Gb رو هم نوکیا تا چند روز دیگه معرفی میکنه.N96 با امکاناتی چون 16GB حافظه داخلی,ساپورت مموری Micro SDو داشتن --- h و ...

توضیحات کامل تر

actooor
09-02-2008, 12:22
ان 96 رو دیدم...خوشم نیومد...عزیزم ما 8 گیگ داریم شده اشغال دونی...تازه زیاد هم هست...اخه 16 گیگ به چه درد می خوره؟؟؟تازه 8گیگ خیلی خوشگل تر و با کلاس تر از ان96...تازه اینفرارد هم نداره...ک 8 گیگ داره...و باطریشو زده بود 950 م ...به نظرم مشکل باطری داره ان96...امتحانشو پس نداده...ولی 8گیگ امتحانشو پس داده و باطریش 1200 م...این 2 گوشی هیچ فرقی با هم ندارن...بازم میگم 8 گیگ بهتره ه ه...

ali racer
09-02-2008, 16:36
اقای اکتور شما این پستتو چند جا دادی ؟؟
ضمنا مگه این گوشی اومده به بازار و امتحانش کردی که همین جوری داری
میگی این بده اون خوبه ؟؟؟
اصلا میلی امپر ربطی به میزان ذخیره انرزی (کی بوردم فارسی نیست )
نداره

tomi_fisher
09-02-2008, 16:46
خیلی پشتش زشته قیافشم که کپی ان81 !!

actooor
09-02-2008, 17:10
شما اگه حواستو جم میکردی توی متن انگیلیسیش نوشته با طری 950 م...خوب گوش با این امکانات معلوم این باطری ضعیفی داره...ان96 پسر خالم نیست که ازش خوب بگم یا بد...در ضمن من 2 جا این رو گفتم...فکر نکنم کسی باید بهم چیزی بگه...اوکیییی؟

amin2005
09-02-2008, 21:41
این چه طرز حرف زدنه(افتاد الان؟ ) دعوا داری؟
این که می گی رمت تو یه گوشی دیگه سالمه یا اینکه یه رم دیگه تو گوشیت درست کار می کنه احتمالا ایراد از رمته. من یه رم فروش با انصاف سراغ دارم . طبقه ششم علا الدین آقای الله دینی گوشیتو ببر پیش اون یه رم بهت می ده با گارانتی مادام العمر همونجا هم تستش کن. الان کارتشو گم کردم اگه پیدا کردم شماره و پلاکشو بهت می گم.

من نمیدونم چرا اینجا با هرکی شوخی میکنی فکر میکنن دعوادارم.......حالا بیخیال بابا من بچه اراکم چطوری بیام تهران ر م بخرم.حالا شاید عید اومدم...... با تشکر.

ninja3000sh
10-02-2008, 16:36
یک سوال؟وقتی آهنگ را در موزیک پلیر این گوشی میریزم هنگام پاک کردن در قسمت artists درسته که محتویات آهنگها پاک میشه ولی اسم آنها پاک نمیشه .وموقع زدن دکمه c برای پاک کردن نام مینویسه general:feature not supported با وصل کردن گوشی به کامپیوتر هم محتویات پاک میشه ولی اسم باز هم در گوشی میماند وپاک نمیشود؟

tamimi213
10-02-2008, 20:37
این بازی های جدید که برای n 81 اومده تو سایت ان گیج رو 8gb نصب نمیشه؟ من امتحان کردم نشد دوستان تست کنن لطفا

tomi_fisher
11-02-2008, 10:31
کسی قیمت جدید نداره؟؟؟؟؟؟

M@hdi-B
11-02-2008, 10:56
یک سوال؟وقتی آهنگ را در موزیک پلیر این گوشی میریزم هنگام پاک کردن در قسمت artists درسته که محتویات آهنگها پاک میشه ولی اسم آنها پاک نمیشه .وموقع زدن دکمه c برای پاک کردن نام مینویسه general:feature not supported با وصل کردن گوشی به کامپیوتر هم محتویات پاک میشه ولی اسم باز هم در گوشی میماند وپاک نمیشود؟

وقتی موزیک جدیدی می ریزی تو گوشیت یا اونو پاک می کنی باید موزیک پلیر رو ریفرش کنی. وقتی موزیک پلیر رو اجرا کردی Option رو بزن و بعد گزینه Refresh اونوقت تغییرات انجام میشه.

ehsan_iuc
11-02-2008, 18:52
بچه ها یه سوال اونم اینکه می خوام با گوشیم از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم منتها چون توی دانشگاه باید از طریق وی پی ان وصل شیم نمی تونم کانکت شم من access point هم ساختم و تنظیماتش درسته بعضی ها می گن انگار برنامه client وی پی ان رو باید نصب کنم اول! می خواستم ببینم درسته یا نه واینکه این برنامه رو از کجا می تونم دانلود کنم؟اگه از طریق لپ تاپم بخوام با وایرلس گوشیم به نت وصل شم چه طور؟

Optimus Prime
11-02-2008, 18:58
سلام دوستان!
ما یک ماه نیمده بودیم هنوز Sticky نشده تاپیک!

ninja3000sh
11-02-2008, 21:08
وقتی موزیک جدیدی می ریزی تو گوشیت یا اونو پاک می کنی باید موزیک پلیر رو ریفرش کنی. وقتی موزیک پلیر رو اجرا کردی Option رو بزن و بعد گزینه Refresh اونوقت تغییرات انجام میشه.
refresh برای Add کردنه نه پاک کردن.من مشکلم اینجاست که با زدن دکمه c یا delete برای پاک کردن اسم خالی در گوشی می نویسد General:feature can not supported .حتی وقتی گوشی را با کابل usb به کامپیوتر نیز وصل میکنم در کامپیوتر فقط آلبوم هایی که خالی نیستند نشان داده میشوند اسمهایی که در گوشی پاک نمیشوند رو کامپیوتر نشان نمیدهد.اگر البوم پر رو نیز از طریق کامپیوتر پاک کنی درسته در کامپیوتر هم اسم پاک میشه وهم فضای رم خالی میشه ولی باز در گوشی اسمهای خالی باقی میمانند وپاک نمیشوند.

actooor
13-02-2008, 14:08
من ان95 معمولی دارم بعد می خوام عوض کنم 8 گیگ بگیرم...به نظر شما این کارو بکنم؟؟؟یا صبر کنم ان96 بیاد؟؟؟

hamid00009
13-02-2008, 15:27
به نظر من صبر کن n96 یه چیز دیگه است

actooor
13-02-2008, 15:56
اخه حمید جان ان96 به جز رم اضافه فکر نکنم چیز بیشتری داشته باشه...بقیه کاراییش هم به درد ایران نمی خوره...پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8....فکر کنم ان95 بالاتره...مدت زمان مکالمه در ان96 زده 3 ساعت 40 و220 ساعت استند بای...ولی ان95 8گیگ زده 5 ساعت و 280 ساعت استند بای...و باطری ان96 زده 950 م ولی ان95 8 گیگ زده 1200 م...من بخدا نمیخوام طرفداری کنم ولی واقعیتو گفتم...

aslanaslan
14-02-2008, 06:51
چه خبر؟ بازم من اومدم!
این N96 هم که اومد و دل منو دوباره مغشوش کرد! خیلی توپه... حافظش منو کشته!
کسی تا حالا روی صفحه کلیدش خراش برداشته که سفید بشه؟ یعنی نور زیر صفحه، از زیرش بیاد بیرون؟

hamid00009
14-02-2008, 09:31
اخه حمید جان ان96 به جز رم اضافه فکر نکنم چیز بیشتری داشته باشه...بقیه کاراییش هم به درد ایران نمی خوره...پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8....فکر کنم ان95 بالاتره...مدت زمان مکالمه در ان96 زده 3 ساعت 40 و220 ساعت استند بای...ولی ان95 8گیگ زده 5 ساعت و 280 ساعت استند بای...و باطری ان96 زده 950 م ولی ان95 8 گیگ زده 1200 م...من بخدا نمیخوام طرفداری کنم ولی واقعیتو گفتم...
من فقط به خاطر این گفتم که n95 8gb داره خز میشه وگرنه گوشی خیلی خوبی

actooor
14-02-2008, 14:05
تازه اومده...چرا خز بشه؟؟؟نگران نباش با امدن 8 گیگ همه میرن معمولیشو میگیرن...

عشق نو
15-02-2008, 00:51
سلام

اگه کسی باn95 8gigاوباخط ایرانسل اینترنت رفته لطفا بگه نحوه عملکردش رو گوشی چطوره آخه من تمام تنظیماتشو رو گوشیم saveکردم بازم نشد:41:تنظیمات دیگه ای غیراز ذخیره کردن پیغام ایرانسل داره؟؟؟؟

کسی اگه میدونه لطفا راهنماییم کنید مرسی:11:

actooor
15-02-2008, 11:29
اونایی که ان95 8گیگ دارن...تا حالا باهاش مشکل نداشتن؟؟؟از همه لحاظ...

Optimus Prime
15-02-2008, 14:00
سلام دوستان
aslan حالا که N96 که نمیاد تابستون به بعد میاد.تازه تفاوت های خفنی نداره البته هنوز CPU و چندتا چیزای دیگش معلوم نیست.فقط فلشش دوتا LED و 16 GB حافظه و سیستم عامل یکمی جدید.
که گفته داره خز میشه؟اصلا یک بار دیگه کلمه خز به کار ببرید من میدونمو شما.

اونایی که ان95 8گیگ دارن...تا حالا باهاش مشکل نداشتن؟؟؟از همه لحاظ...
نه دوست عزیز من از آبان تا حالا داشتم هیچ مشکلی نداشتم جز یه مشکل سوختگی Dead Pixel مال LCD که دادم سریع عوضش کردند.که ممکنه برای هر گوشی پیش بیاد.

دقیقا درست گقتی دوست عزیز.

actooor
15-02-2008, 14:33
دمت گرم داداش...بازم دمت گرم که حرف مارو تایید کردی...

actooor
15-02-2008, 14:39
دمت گرم داداش...بازم دمت گرم که حرف مارو تایید کردی...

actooor
15-02-2008, 14:40
اخ اخ...اقا ببخشید...نمیدونم چرا 2 بار امد...شرمنده........

ELDORAMO
15-02-2008, 14:47
چه ها این جا هم یه سر بزنید عکس های بیشتری براتون گذاشتم

قربون دستت!

actooor
17-02-2008, 13:57
اینجا رها شده؟؟؟؟؟

actooor
17-02-2008, 14:03
از چند نفر پرسیدم میگن ان95 8گیگ اصلش گیر نمیاد...راست میگن؟؟؟

ali racer
17-02-2008, 15:14
در شرایط حاظر فقط فنلاند ان95 8گیگ میزنه
هر کسی هم این حرف ها رو زده یا اشتباه کرده یا واسه بازار گرمی خودش اینو گفته!!

ninja3000sh
18-02-2008, 12:17
درسته که تقلبی 8gig در اومده ولی قیافش خیلی تابلو هست.و براحتی اصل با تقلبی تشخیص داده میشود.در ضمن 8gig مگه دو سه ساله که در اومده تازه بازار گرم شده واسه فروشش.

ninja3000sh
18-02-2008, 12:24
دیروز 8gig را بردم frimwave15 را نصب کردم سرعتش محشره تو add کردن موزیکها اصلا هنگ نمیکنه و سرعتش هم بالا رفته.قیمت 8gig هم تو علاءالدین از 645 تا 665 میگفتند.

Saman-tci
18-02-2008, 15:20
پس زیاد تغییری تو قیمتش نکرده ....

tomi_fisher
18-02-2008, 16:08
من شنیدم 630!! آلمانی هم 570 حالا خودم میخوام برم قیمت کنم!!
راستی برنامه هاشو دیدین؟؟؟

actooor
18-02-2008, 23:01
اخرین قیمت من دیروز ان95 8گیگ با گارانتی اصل 690 هزار تومان...

saman65
19-02-2008, 03:00
Actoor جان آخرش ما نفهمیدیم شما دبی هستین یا ایران؟اگه دوبی هستین چجوری قیمت N95 8GB با گارانتی اصل رو میگین؟:31:(من دیگه ENDe فضولیم نه؟:27::11:)

actooor
19-02-2008, 11:39
سامان جان من شنبه امدم تهران...

AKASHA178
19-02-2008, 14:50
میشه بگین چطوری میشه اصل یا تقلبی بودن این گوشی رو مشخص کرد (قیمت nokia n95 8g در سر مرز کردستان فقط 368 هزار تومان)

actooor
19-02-2008, 18:38
ان95 8گیگ 30 تومان گرون شد...اخرین خبری که دارم امروز صبح با گارانتی اصل 730 هزار تومان...

saman65
20-02-2008, 03:13
میشه بگین چطوری میشه اصل یا تقلبی بودن این گوشی رو مشخص کرد (قیمت nokia n95 8g در سر مرز کردستان فقط 368 هزار تومان)
عزیز اگه اون گوشی ها اگه دزدی هم باشه انقده ارزون نمیفروشنش:27:.اونی که شما دیدین چینیه:10:
درباره اصلی بودنش هم چند جا بروحتما اصلیش رو میبینی.اگه یه کم به قیافش دقت کنی دفه بعر راحت میتونی اصلیش و از چینیش تشخیص بدی:10:

ninja3000sh
20-02-2008, 11:13
اون قيمتي كه دادي معلوم ميكند كه تقلبي است.من اون روز چيني 8gb رو ديدم قيافش داد ميزد كه من تقلبي هستم .در ضمن قيمت 8gb در سايتهاي معتبر 668 تا 790 دلار است .فعلا هم تشخيص دادن تقلبي با اصل خيلي راحته.

Optimus Prime
20-02-2008, 19:48
باورم نمیشه نوع تقلبی چینی N95 8gb اومده باشه!!به این زودی؟؟؟لعنت به این چینی های کپ زن!!!:18:

actooor
20-02-2008, 22:59
یک سری میگن دیگه به اصل ان95 8گیک هم اطمینان نیست...میگن همه چیز لوازم جانبی رو با جنس درجه 3 عوض میکنن...

AKASHA178
20-02-2008, 23:59
آخه اینی که گفتم باید اصل باشه چرا؟
چون الان تو بازار n73 music edi ساخت آلمان یا گارانتی اصلی آلمانه ولی فنلاندش الان تو بازار سنندج با ÷ارتی بازی گیر میاد تمامی مشخصات اصلو داره کیتش مانیتورش و ..... قیمتشم 312 هزار تومانه اگه اینا تقلبی باشه ÷س همه گوشیهای تو بازار تقلبیه (فراموش نکنین اکثر گوشیهای تهران از کردستان تامین میشه چون راحت از دبی میارنش سلیمانیه بعد مریوان بعد تهران!

ali racer
21-02-2008, 01:21
باورم نمیشه نوع تقلبی چینی N95 8gb اومده باشه!!به این زودی؟؟؟لعنت به این چینی های کپ زن!!!:18:
البته
خیلی تابلو هستش که جنس اصل نیست

Saman-tci
21-02-2008, 11:40
دوست من خیلی وقته جنش چینیش به بازار اومده ....
و اختلاف بین چینی و اصلی خیلی زیاده و به راحتی میشه تشخیص داد ....

ehsan_iuc
21-02-2008, 11:43
من جدیدا وقتی دکمه سبز رو می زنم که dial list ها مو بیاره بعد از روی اونها بخوام شماره بگیرم تا می آد شماره بگیره زود می آد بیرون... از رو phone book هم بخوام شماره بگیرم همین مشکل رو داره یعنی حتما 2 یا 3بار باید dial رو بزنم تا یه شماره بگیره کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟اول فکر کردم شاید مال برنامه sky caller باشه که اونم پاک کردم ولی باز این مشکل هست به نظرتون مشکل از کجاست؟

ninja3000sh
21-02-2008, 20:08
یک سری میگن دیگه به اصل ان95 8گیک هم اطمینان نیست...میگن همه چیز لوازم جانبی رو با جنس درجه 3 عوض میکنن...
actoor جان اگر منتظر این حرفها بمونی و هر روز یه چیز جدید بشنوی مثلا در مورد لنز دوربین و لوازم جانبی و تقلبی بودن و... اونوقت نباید گوشی بخری.یکی از دوستام دو روز قبل 650 با گارانتی خرید اورد من دیدم لوازم جانبی مثل مال من بود و اصلا فرقی نمیکرد.

ali racer
21-02-2008, 20:14
actoor جان اگر منتظر این حرفها بمونی و هر روز یه چیز جدید بشنوی اصلا نباید گوشی بخری.

مهم خود گوشی هستش با باتریش
که البته
چون تازه وارد هستن هنوز مونده
تا درجه 2 و 3 وارد بازار بشه

Nikolas_95
21-02-2008, 21:16
سلام

ببخشید ، شاید سوال خیلی مربوط نباشه یا تکراری باشه

چند نمونه رو که دیدم ، همشون رو کیبوردش فارسی هم نوشته بود!

فروشنده میگه اصله ، میگم یعنی تو خوده فنلاند فارسی زدن روش ، میگه آره

آیا درسته؟ یعنی نوکیا اینقدر فکره فارسی زبانان بوده؟؟

actooor
22-02-2008, 10:26
نینجا جان دوستت از کجا خریده؟؟؟اگه جای مطمینی هست...بگو به من...

M@hdi-B
22-02-2008, 10:31
سلام

اون کی بورد عربیه نه فارسی اگه دقت کنی میبینی حروف( گ چ پ ژ ) رو نداره.

ninja3000sh
22-02-2008, 15:50
نینجا جان دوستت از کجا خریده؟؟؟اگه جای مطمینی هست...بگو به من...
از علاءالدین.اگه بری علاءالدین میبینی n95 8GB تو هر مغازه ای حداقل 4 تا برای فروش داره.

naser_2006
23-02-2008, 12:38
من مي خواستم بدونم كه لوازم جانبي اين گوشي ساخت كجا هستند
باطري(مهم)
هدفون
...

alireza7
23-02-2008, 14:14
سلام

مطمئن باش اصله

Modern Talking
23-02-2008, 17:00
سلام به همه برو بچه ها
چند ماه پیش نمونه های چینی ان 95 اومد بازار که خیلی تابلو بودن . اما ام_______________ا الان من خودم ان 95 8 گیگ چینی دیدم با مارک ساخت فنلاند فروشگاه دوستم به قیمت 380000 . مسلماً مرض نداره ارزون بده . البته وقتی توی سایت اینتر نشنال نامبرینگ پلان شماره سریالش رو وارد می کنی جواب می ده چنین گوشی وجود ندارد . پس بهتره با گارانتی اصلی بخرین حتی اگر گرذون تر باشه .

actooor
23-02-2008, 18:19
راست میگه...اره منم دیدم...ان95 8گیگ اصل خیلی سخت گیر میاد...من 2 هفته دنبالشم...

M@hdi-B
24-02-2008, 21:10
راست میگه...اره منم دیدم...ان95 8گیگ اصل خیلی سخت گیر میاد...من 2 هفته دنبالشم...

این دیگه از اون حرفا بود دیگه شما که گوشی بازین باید فرق اصل و فرع رو تشخیص بدین. اولا دستت که بگیری تابلو ه من که تا حالا چینیشو ندیدم البته جعبش که خیلی شبیه اصل خودشم دیگه باید از منوها و دوربین و ال سی دی و بقیه چیزهاش تابلو باشه. در مورد گیر اومدن گیر میاد ولی یه خورده کم شده بین 660 تا 680 می فروشن.

ali racer
24-02-2008, 21:37
بابا
چینیش خیلی تابلوووو
از 10 متری
داد میزنه تقلبیه !! چه برسه بگیری دستت !!!

ninja3000sh
24-02-2008, 21:54
هر کی گوشی شناس باشه چینی رو با اصلی درجا تشخیص میده.در ضمن N95 8gb تازه بازار داغ کرده برای فروشش.و خیلی خوب هم گیر میاد.

actooor
24-02-2008, 23:03
بابا میدونم...یک سری گوشی ان95 8گیگ از دبی اومد حتی سی پی یو گوشی رو هم عوض کردن...به اسم اصل ریختن تو بازار...

tomi_fisher
25-02-2008, 22:25
اه اه شانس نیست که ما اصلا شانس نداریم اون از n73 تا خواستیم بخریم دو برابر شد!! اینم از n95 8gb که 50 تا 100 تومن رفت روش امروز همه جارو از تجریش و میرداماد گرفته تا طبقه آخر علائدینو گشتم علاعدین 700 کمتر نمیدادن میرداماد 680 پیدا کردم!! جونه بچتون ارزون سراغ دارین بگین!!

ali racer
26-02-2008, 00:46
بابا میدونم...یک سری گوشی ان95 8گیگ از دبی اومد حتی سی پی یو گوشی رو هم عوض کردن...به اسم اصل ریختن تو بازار...

اینم از اون حرف ها بودا !!!
کی تا حالا سی پی یو گوشی عوض شده که الان بار دومش باشه ؟؟؟؟
مگه سی پی یو گوشی مثل کامپیوتره که بشه عوضش کرد ؟؟
خواهشا یه چیزی بگین که با عقل جور در بیاد....

Optimus Prime
26-02-2008, 01:03
CPU ها اصولا روی Mainboad بصورت onboard قرار گرفته دوست عزیز.

alimohammady
26-02-2008, 20:42
سلام
گوشی قبلی من n73 بود
n73 را فروختم و میخواهم n95 8gig بخرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
میخواستم بدونم اون همه برنامه که برای اون گوشی جمع کردم
صد در صد به n95 8gig هم میخوره
یا دوباره کاوش را شروع کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

ali racer
26-02-2008, 21:43
90%
برنامه هاش مچ هستند با
ان 73
مشکلی ندارن

Ice Star
27-02-2008, 01:49
اه اه شانس نیست که ما اصلا شانس نداریم اون از n73 تا خواستیم بخریم دو برابر شد!! اینم از n95 8gb که 50 تا 100 تومن رفت روش امروز همه جارو از تجریش و میرداماد گرفته تا طبقه آخر علائدینو گشتم علاعدین 700 کمتر نمیدادن میرداماد 680 پیدا کردم!! جونه بچتون ارزون سراغ دارین بگین!!

اکثر گوشی ها فکر میکنم این طوری باشه دمه عیده و....

البته فک کنم بعد از عید پایین بیاد اساسی....

naser_2006
27-02-2008, 15:00
من امروز اين گوشي رو با قيمت 640 خريدم
(در اروميه)
توي يك سايت بزگ الترونيكي و در بخش موبايلش n958gig رو 640 مي فروشه
(در تبريز)
اينم از سايتش

naser_2006
27-02-2008, 16:03
سلام
من تازگي ها اين گوشي رو خريدم
خواستم بدونم كه اون دور سفيدي كه بروي صفحه كليد است يه وقت رنگش نره چند درصد؟

ومي شه قاب گوشي رو عوض كرد؟

actooor
27-02-2008, 16:28
اخرین قیمت 8گیگ امروز صبح 790 هزار تومان...با گارانتی اصل...

mino_soso
28-02-2008, 19:57
من حدود 10روز پیش n958gخریدم و فرصت برای اهنگ ریختن پیدا نکردم تا پریروز حدود 10تا اهنگ معمولی با 5تا دونه عکس روش ریختم تا فرداش همه چی درست بود اما یکباره هم اهنگ هم عکسهام نیستند و جالبتر اینکه وقتی میخوام دوباره بریزم گوشی ارور میده که مموری فول هست بله 8گیگ مموری که هیچی توش نیست میزنه فول و به قسمت مموری مراجعه میکنی از کل مموری رو فول زده مگه میشه من چیزی تو گوشیم ندارم از 77988کل مموری زده77988بکار رفته شده لطفا شما بگید چی شده

actooor
28-02-2008, 20:58
من که گفتم یک ماه یک سری ان95 8گیگ تقلبی ریخته تو بازار...به هیچ وجه هم نمیشه فهمید...

mino_soso
28-02-2008, 21:57
یعنی چی من 640تومن پول دادم اونوقت قلابیه بیشتر توضیح بده؟

mino_soso
28-02-2008, 22:02
فول بودن مموری 8گیگ میتونه از چی باشه من چکار باید بکنم

ninja3000sh
28-02-2008, 23:11
من که گفتم یک ماه یک سری ان95 8گیگ تقلبی ریخته تو بازار...به هیچ وجه هم نمیشه فهمید...
چون گوشی یه مشکل نرم افزاری پیدا کرده پس در نظر شما تقلبیه.هر گوشی میتونه مشکل نرم افزاری داشته باشد حتی اگر اکبندش را هم بخری.

ninja3000sh
28-02-2008, 23:14
فول بودن مموری 8گیگ میتونه از چی باشه من چکار باید بکنم
شما میتوانید مموری گوشیتان(همان مموری 8gb ) رو فرمت کنید. ممکنه با این راه درست بشه.

actooor
28-02-2008, 23:45
عزیزم یک سری ان95 8گیگ تقلبی 1ماه امده بازار...این گوشی از کشور های مختلف میاد...به هیچ وجه نمی تونی تشخیص بدی...چون اجزای داخل خود گوشی تقلبی... نه شکل و ظاهر...من قصد خرید داشتم...فعلا منصرف شدم تا بعد عید...در ضمن اصل این گوشی اگه گیر بیاد با گارانتی اصل شده 790 هزار تومان...

ali racer
29-02-2008, 01:32
عزیزم یک سری ان95 8گیگ تقلبی 1ماه امده بازار...این گوشی از کشور های مختلف میاد...به هیچ وجه نمی تونی تشخیص بدی...چون اجزای داخل خود گوشی تقلبی... نه شکل و ظاهر...من قصد خرید داشتم...فعلا منصرف شدم تا بعد عید...در ضمن اصل این گوشی اگه گیر بیاد با گارانتی اصل شده 790 هزار تومان...
میشه چند تا از این اجزای داخلی تقلبی که عوض میشن رو نام ببری ؟؟؟

اینم مثل اون حرفت که میگفتی سی پی سو رو عوض میکننه دیگه داره؟؟
:27:
هنوز نمیدونی نمی شه سی پی یو ان برد گوشی رو عوض کرد !!

حالا این کشور های تقلبی ساز ان 95 8گیگ
چطوری میتونن گوشی بزنن که ظاهرش اصلا فرقی نداشته باشه با مدل اصلی؟؟؟؟؟؟؟
نکنه از فناوری خود نوکیا استفاده میکنن ؟؟:31::31:

Ice Star
29-02-2008, 02:10
میشه چند تا از این اجزای داخلی تقلبی که عوض میشن رو نام ببری ؟؟؟

اینم مثل اون حرفت که میگفتی سی پی سو رو عوض میکننه دیگه داره؟؟
:27:
هنوز نمیدونی نمی شه سی پی یو ان برد گوشی رو عوض کرد !!

حالا این کشور های تقلبی ساز ان 95 8گیگ
چطوری میتونن گوشی بزنن که ظاهرش اصلا فرقی نداشته باشه با مدل اصلی؟؟؟؟؟؟؟
نکنه از فناوری خود نوکیا استفاده میکنن ؟؟:31::31:

منم یه دونه از این 8 گیگ ها را دیدم از پشت ویترین تشخیص ندادم رفتم از فروشنده قیمت کنم گفت 250 چینی دوربین 3 من چند دقیقه وارسیش کردم اصلا فرق نداشت

این چینی ها هم عجب!!!!

M@hdi-B
29-02-2008, 09:32
سلام
من تازگي ها اين گوشي رو خريدم
خواستم بدونم كه اون دور سفيدي كه بروي صفحه كليد است يه وقت رنگش نره چند درصد؟

ومي شه قاب گوشي رو عوض كرد؟

منظورت از دور سفید چیه ان 95 8گیگ همچین چیزی نداره.

M@hdi-B
29-02-2008, 09:45
من حدود 10روز پیش n958gخریدم و فرصت برای اهنگ ریختن پیدا نکردم تا پریروز حدود 10تا اهنگ معمولی با 5تا دونه عکس روش ریختم تا فرداش همه چی درست بود اما یکباره هم اهنگ هم عکسهام نیستند و جالبتر اینکه وقتی میخوام دوباره بریزم گوشی ارور میده که مموری فول هست بله 8گیگ مموری که هیچی توش نیست میزنه فول و به قسمت مموری مراجعه میکنی از کل مموری رو فول زده مگه میشه من چیزی تو گوشیم ندارم از 77988کل مموری زده77988بکار رفته شده لطفا شما بگید چی شده

مطمئنی میزنه 77988 ؟ مموری ان 95 8گیگ زده 7672 مگ .

actooor
29-02-2008, 11:38
برو بخر بعد یکی 2 روز بعد می فهمی که چی خریدی...

sparts
29-02-2008, 20:47
salam.man ye 8gig az dobai gereftam ke amroz be dastam resid hodode 620 tamom shod. az markaze nokai. ba garantiy onja. toy jabash bande goshi ya dastmal ke man toy jaabeyN 72 didam nabod.
menoy farsi dare farsi. ba horofe kamele farsi roy safe kelid. va daftarchey farsi.)

ali racer
29-02-2008, 22:39
ضمنا من به تعداد مو های سرت گوشی عوض کردم
هنوز این قدر بی چاره نشدم که یکی مثل تو بیاد واسم تکلیف تعیین کنه !!!

actooor
29-02-2008, 22:57
لطفا درست صحبت کن...احترام اینجارو نگه دار...
من چرت و پرت نگفتم...واقعیتو گفتم...
من 42 تا گوشی عوض کردم تا حالا پسرم...
با بزرگتر از خودتم درست صحبت کن کوچولو...
اگه به هرمت انیجا نبود.....فکر کردی چه خبره؟؟؟دور برداشتی؟؟؟تو نگو بگو شما...شما کسی نیستی که بخوای نظر بدی...کلاس و حرمت کلوپ و خود گوشی ان95 8گیگو تو و امسالی تو اوردین پایین...
از مدیران معذرت می خوام...چرت گفت...چرت هم جواب شنید...شرمنده ی بچه ها...

tomi_fisher
29-02-2008, 22:59
منم میزارم برای بعد از عید پس!!

ali racer
29-02-2008, 23:05
مسلما بعد از عید این حباب قیمت ها
گوشی ها می ترکه
البته یه مسئله هم هست اونم اینه با پایین اومدن قیمت
دابل 960
قیمت ان95 8گیگ هم افت میکنه

sparts
02-03-2008, 17:18
مي خوام nokiamaps و كلاً برنامه نصب كنم بعد از طي مرحله نصب ، مجوز نصب صادر نمي شود(تنظيمات صدور مجوز كجاست) راهنايي كنيد

M@hdi-B
02-03-2008, 21:10
مسلما بعد از عید این حباب قیمت ها
گوشی ها می ترکه
البته یه مسئله هم هست اونم اینه با پایین اومدن قیمت
دابل 960
قیمت ان95 8گیگ هم افت میکنه

فعلا که از 750 پایین تر پیدا نکردم البته نکردند(دوستان) تا ببینیم بعد عید چی میشه.

actooor
02-03-2008, 22:06
810 هزار تومان امروز صبح با گارانتی اصل...سر به فلک کشید...

Majid393
02-03-2008, 22:12
810 هزار تومان امروز صبح با گارانتی اصل...سر به فلک کشید...

کف می کنیم ......

ali racer
02-03-2008, 22:24
از 600 تومن
هم ارزون تر میشه
شک نکنین یادم میاد ان73 یه زمانی به 700و اندی رسیده بود !!

راستی مجید دستت درد نکنه بابت تقویمه فقط
یه مشکلدارم باهاش نمی تونم نت وارد کنم تو روز ها

actooor
03-03-2008, 13:47
حداقل 6 یا 7 ماه طول می کشه که برسه به 500 تومان...اگر این بشه 600 یا 500 و معمولیش حتما میشه 200 یا 300 تومان...ان73 هم حتما میشه 100 تومان...1100 هم حتما میشه هزار تومان...منطقی فکر کنید...تا اومدن ان96 که تغییر خاصی هم نسبت به ان95 8گیگ نکرده...پس افت قیمت حالا حالا ان95 8گیگ نداره...اون ان73 که شما میگید گوشی خوبی بود...ولی افت قیمتش بخاطر این بود که خیلی زود ان95 رو دستش با امکانات بالاتر امد...

sparts
03-03-2008, 14:12
mehdi jan shoma javab bede lotfan
? kasi ma ro rahnamaie nakard

sari-1369
03-03-2008, 15:26
حداقل 6 یا 7 ماه طول می کشه که برسه به 500 تومان...اگر این بشه 600 یا 500 و معمولیش حتما میشه 200 یا 300 تومان...ان73 هم حتما میشه 100 تومان...1100 هم حتما میشه هزار تومان...منطقی فکر کنید...تا اومدن ان96 که تغییر خاصی هم نسبت به ان95 8گیگ نکرده...پس افت قیمت حالا حالا ان95 8گیگ نداره...اون ان73 که شما میگید گوشی خوبی بود...ولی افت قیمتش بخاطر این بود که خیلی زود ان95 رو دستش با امکانات بالاتر امد...

كاملا با حرفتون موافقم ...
خيلي خوب و ساده در مورد افت قيمت ها توضيح دادين .

ali racer
03-03-2008, 16:09
عامل کاهش قیمت یکی دو عامل نیست که همین جوری بشه
با دو تا مثال و اختلاف قیمت دو تا گوشی (ان 95 عادی و 8گیگ)
که در اصل 80 تومن فرق دارن
و در اینجا 200 تومن !اختلافشون ذکر شده رو توضیح داد

ali racer
03-03-2008, 16:18
یکی از عوامل مهم در قیمت تمام شده
پیشرفت تکنولوژِی وساخت گوشی های جدید با استفاده کمتر از ویفر های سلیکونی برای برد هر گوشی در نتیجه پایین اومدن قیمت

ali racer
03-03-2008, 16:19
و همچنین استفاده از نیروی کار ارزان (کارگران چینی)
و سرمایه گذاری های بیع متقابل و اصلاح ساختار مدیریتی چند ملیتی و....
هستش

ali racer
03-03-2008, 16:21
ضمنا مقیاس من قیمت کف این گوشی ها بود که ان 95 8 گیگ رو 612
و عادی
رو 540
معامله کردم
و قیمت های بوجود اومده همه ناشی از حباب بازار هستش
که همون جوری که یه ماهه گرون شده به همون سرعت هم ارزون میشه

actooor
03-03-2008, 16:27
من به نسبت گوشی های روی بورس گفتم...در حالی حاضر ان95 معمولی 540 هزار تومان...و ان95 8گیگ 810 هزار تومن با گارانتی اصل خریدو فروش میشه...که این قیمت در نهایت افتش به 650 میرسه اونم 6 یا 7 ماه دیگه...چون ان 96 نیومده...و اگرم بیاد تفاوت خاصی ندارن...پس این گوشی و امسال گوشی ها ی اینطوری افت قیمت به او صورت ندارن...

actooor
04-03-2008, 22:55
فکر کنم این انجمن تازه صاحب مدیر شده...چون ما یک کلوپ زدیم راجع به قیمت گوشی در دبی به ما اختار دادن و کلوپ مارو پاک کردن...در حالی که کلی کلوپ چرت ریخته هیشکی بهشون تو هم نمیگه...به ما که رسید همه صاحاب دار شدن...تا الان خواب بودن...ا ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه...

sparts
06-03-2008, 14:32
salam.dostani ke 8 gig daran.goshiy man baad az sharjh ba astefadey (masalan 30daghighe mokaleme va astefade az meno dar hade ye kasi ke taze goshisho kharide).hodode 1 roz davam miyare benazare khodamam sharjhesh khob nist .nazare shoma chiye?

naser_2006
06-03-2008, 18:01
سُلام من يه سوال داشتم سوالم اينه كه آيا امكان داره كه دور آيينه اي كليد ها اي بالايي بره چند ؟درصد؟

actooor
06-03-2008, 23:11
نه...نمیره...

ali racer
06-03-2008, 23:13
سُلام من يه سوال داشتم سوالم اينه كه آيا امكان داره كه دور آيينه اي كليد ها اي بالايي بره چند ؟درصد؟
میره
ولی حداقل بعد از یک سال و نیم کار کردن

hussain
07-03-2008, 18:14
آیا باطریش به n95 معمولی می خوره

actooor
07-03-2008, 18:48
اقا این ان95 8گیگ کیف نداره؟؟؟اگه داره چه جوریه؟؟؟چه شکلیه؟؟؟

M@hdi-B
07-03-2008, 18:59
آیا باطریش به n95 معمولی می خوره

نه باطری 8گیگ 1200 میلی آمپر هست و ضخیم تر از باطری ان95 معمولیست.

zest
07-03-2008, 20:40
این مدلهای چینیش که پشتشم فنلانده چطوری قابل تشخیصه؟

ali racer
07-03-2008, 21:27
از جنس مواد بکار رفته در گوشی کاملا مشخصه

metrop0lice
08-03-2008, 23:47
آقایون یه سوال:برای افقی کردن منو یا افقی کردن عکس یا فیلم بدون استفاده از حالت کشویی و فقط با 90 درجه چرخوندن کوشی باید از نرم افزار خاصی استفاده کنیم؟من شنیدم خود 8 gig داره برنامشو.توضیح بدین لطفا.

tomi_fisher
10-03-2008, 22:28
نه برنامه می خواد یه سرچ بده پیدا میشه!!!

micheal-tnt
11-03-2008, 13:26
من تو این گوشی چند تا تم نصب کردم حالا نمی تونم حذف کنم چیکار کنم .
وارد App.manager میشم ولی اونجا خبری نیست

micheal-tnt
11-03-2008, 13:28
من تو این گوشی چند تا تم نصب کردم حالا نمی تونم حذف کنم چیکار کنم .
وارد App.manager میشم ولی اونجا خبری نیست ولی وقتی options بعدش هم view log رو می زنم همشونو نشون میده . چیکار کنم

ali racer
11-03-2008, 15:07
تو مموری کارت یه فولدر هیدن
به اسم پرایوت هست
اونجا میتونی تم ها رو ریمو کنی

فکر کنم تا حالا 100 بار اینو پست رو دادم با دقیقا همین مضمون !!!:13:

mslove
12-03-2008, 00:30
یه سوال از دوستان داشتم :

میخوام ببینم شما گوشیتون رو هر چند روز یه بار شار÷ میکنین ؟؟

آخه من کار زیادی با گوشیم نمیکنم ولی هر دو روز یه بار دارم اونو شار÷ میکنم

با گوشی قبلیم که 3250 بود کلی کار میکردم ولی هر 3 روز شار÷ش میکردم

actooor
12-03-2008, 11:18
یه سوال از دوستان داشتم :

میخوام ببینم شما گوشیتون رو هر چند روز یه بار شار÷ میکنین ؟؟

آخه من کار زیادی با گوشیم نمیکنم ولی هر دو روز یه بار دارم اونو شار÷ میکنم

با گوشی قبلیم که 3250 بود کلی کار میکردم ولی هر 3 روز شار÷ش میکردم

من گوشی ان95 معمولیرو روزی 2 بار ی شارج مزدم...ولی الان 8گیگ رو با کاره فراوان هر 3 روز یا 4 روز به شارج میزنم...واقعا 8گیگ محشره...:40:

sparts
13-03-2008, 11:54
3یا4 ؟نه بابا مگه شما چطوری استفاده میکنی ؟مطمئنی 8 گیگ خریدی ؟والا ما که به دو روز بکشه شاهکار کرده.دوستان لطفا لینک (چرخش صفحه رو )دوباره بدن.ممنون

actooor
13-03-2008, 17:30
منم دنباله چرخش صفحه هستم...عزیز من گوشیرو اصل گرفتم...از کمپانی دبی...پشت باطری و پشت شارچر زده میدین زاپن...ازشم خیلی کار می کشم...

mslove
13-03-2008, 22:58
منم دنباله چرخش صفحه هستم...عزیز من گوشیرو اصل گرفتم...از کمپانی دبی...پشت باطری و پشت شارچر زده میدین زاپن...ازشم خیلی کار می کشم...

آکتور جان من هم گوشیم رو از دبی خریدم و باطری و شارژر هم ژ اپنیه ولی دو روز بیشتر بهم کار نمیده

این هم برنامه rotateMe برای چرخش صفحه که باید ساین بشه

موفق باشید

actooor
13-03-2008, 23:39
به خدا من با کاره زیاد 3 الی 4 روز شارز می کنم...

actooor
14-03-2008, 00:51
آکتور جان من هم گوشیم رو از دبی خریدم و باطری و شارژر هم ژ اپنیه ولی دو روز بیشتر بهم کار نمیده

این هم برنامه rotateMe برای چرخش صفحه که باید ساین بشه

موفق باشید

ممنون دوست عزیز...ولی من این برنامرو دارم...این فقط یک توپه که با تکون دادنه گوشی این ور اون ور میشه...من اونی که ال سی دی بصورت اتوماتیک میچرخه می خواستم...:11:

sparts
15-03-2008, 20:26
منم از مرکز نوکیا (دبی )گرفتم .چون میخواستم ااصل بودنش مطمئن باشم.میتونید توضیح بدید چقدر ازش کار میکشی.یه سوال گوشی شما هم بند یا دستمال گوشی همراش نیست ؟

actooor
15-03-2008, 20:55
گوشیم 3 الی نهایت 4 روز دووم میاره...دستمال داشت...بند داشت...کابل پرینتر داشت...روزی 1 ساعت اهنگ گوش میدم...کلی اس ام اس...2 تا زنگ...و جی پی اس...

sparts
15-03-2008, 23:14
من حدود 2 هفته پیش پسر خالم که اونجا زندگی میکنن واسم گرفت و فرستاد.شارژرش هم روش نوشته چین .و دوتا کابل(یو اس پیو \tv)شما 3تا هستش؟.البته گارانتی گوشی من اینتر نشنال نیست و گارانتی دوبی رو داره.'گوشی من فارسی هستش و دفترچه ی فارسی شما چی؟

actooor
15-03-2008, 23:23
بازم میگم...گوشیم 3 الی نهایت 4 روز دووم میاره...دستمال داشت...بند داشت...کابل پرینتر داشت...روزی 1 ساعت اهنگ گوش میدم...کلی اس ام اس...2 تا زنگ...و جی پی اس...1 سال گارانتی اینترنشنال...فارسی نداره...پشت باطری و شارجر زده میدین زاپن...

actooor
20-03-2008, 16:11
ویروسو نمیدونم...ولی انتی ویروس برنامش هست...که میتونی نصب کنی...در مورد صدا = صداش خیلی خوبه...بسیار شفاف...ولی 20 درصد صداش از ان81 کمتره...طبیعیه چون ان81 مخصوص موزیک هست...20 درصد صداش از 5700 بیشتر و شفاف تره...

sparts
26-03-2008, 10:41
من فقط یه انتی ویروس گیرم اومده(k sm 0.7)کاسپر.میخوام نسب کنم پسورد میخواد .شما اطلاعاتی ندارین؟ .میشه انتی ویروسهای دیگه رو معرفی کنین(به 8گیگ بخوره)لینکشون رو هم لطف کنین. متشکرم

ali racer
27-03-2008, 01:14
این واسه بار10000000000000
ام
بابا واسه سیمبین 9.1 ویروس نیومده مگه این که خودت واسه خودت یه ویروس رو ساین کنی !!!!!!!

actooor
29-03-2008, 00:17
من یک انتی ویروس نصب کردم...خیلی وقته...

Mojtaba-MCI
29-03-2008, 10:41
این واسه بار10000000000000
ام
بابا واسه سیمبین 9.1 ویروس نیومده مگه این که خودت واسه خودت یه ویروس رو ساین کنی !!!!!!!
جدی می گی علی جون؟آخه چطور؟مگه میشه؟من تازه اولین باره که دارم اینو می بینم...

ali racer
29-03-2008, 11:04
مگه شما تا حالا ویروس واسه سیمبین 9.1 یا 9.2 دیدی ؟؟
اینم یکی از مزایای ساین کردن هستش

amin2005
29-03-2008, 11:39
سلام .يه مشكلي برام پيش اومده .گالري گوشيم به هم ريخته.عكس ها و فيلم هاي روي مموري كارت رو بالا نمياره.يه عكس ريختم رو حافظه تلفن يه بار نشون ميده يه بار نشون نميده.كاري ميتونم كنم كه درشت بشه؟
با تشكر

ehsssssan
29-03-2008, 23:35
كسي نگفت آخرين ور‍ن 8 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Oracle_Eldorado
29-03-2008, 23:49
ببخشید میشه بگید این N95 8gig با 4گیگ چه فرقی میکنه ؟
البته امیدوارم به من نخندید چون من از موبایل زیاد سرم نمیشه .

actooor
30-03-2008, 00:00
میگن که اگه ان95 معمولی رو اپدیت کنی رم 4گیگ رو ساپورت میکنه...
ولی در مورد فرق با 8گیگ...هرچی نباشه 6 الی 4 گیگ رم بیشتره...
ال سی دی بزرگتر...
سرعت بسیار بالا تر...
ساپورت بازی انگیج...
زیباتر شدن گوشی از لحاظ ظاهر...
سی پی یو قوی تر...
صدای واضح تر و بلند تر...
کیفیت دورین یکم بهتر...
اینا برتری 8گیگ به معمولی هست...

ali racer
30-03-2008, 00:28
البته با آپ دیت مدل معمولی هم بازی های ان گیج رو ساپورت میکنه

sparts
30-03-2008, 09:21
قصد اعصاب خورد کردن ندارم ولی میشه یه توضیح کامل از ساین و بر نامش .نحووه ی کار و......بدین (یه تغییر فرمته؟).هرچی سرچ میکنم چیزی دستم نمیاد.اکثر بر نامه ها هم که باید ساین بشن.ممنون

asfa
30-03-2008, 09:31
قصد اعصاب خورد کردن ندارم ولی میشه یه توضیح کامل از ساین و بر نامش .نحووه ی کار و......بدین (یه تغییر فرمته؟).هرچی سرچ میکنم چیزی دستم نمیاد.اکثر بر نامه ها هم که باید ساین بشن.ممنون
این چه حرفیه دوست من ؟
گوشیهای این سری نسبت به سیمبین سری قبل نسبت به برنامه هایی که روی گوشی نصب میشه خیلی حساس ترن .مثلا هر برنامه ای رو بدون ساین قبول نمیکنن رو تاریخ خیلی گیر میده و ...
ساین کردن کاریه که روی بعضی از برنامه ها حتما باید انجام بشه تا رو گوشی نصب بشن .شما میتونی ساین رو یه چیزی مثل پاسپورت برای ورود به گوشی در نظر بگیری اگه مراحل ساین رو در نظر بگیری میبینی که با گذروندن برنامه ها از یه نرم افزار که با شماره سریال گوشیت هماهنگ شده برنامه منحصرا فقط روی گوشیه خودت نصب میشه و تو گوشیای دیگه جواب نمیده مگه اینکه برای اون گوشی هم ساین بشه ...
فکر کنم گیج میشی برای همین پیشنهاد میکنم بری حتما مراحل ساین کردن رو یاد بگیری ...
موفق باشی ..

micheal-tnt
30-03-2008, 09:58
میشه لطف کنید بگید چطوری میشه بازی ngage روی گوشی نصب کنم آخه چند تا بازی دانلود کردم وقتی میریزم تو حافظه ی گوشی همون قسمت ngage گوشی رو فعال میکنه با همون fifa 07 خودش همین اگه میشه کمک کنید .

H M R 0 0 7
30-03-2008, 09:58

علاوه بر توضيحاتي كه دوستمون asfa گفت شما ميتونين از اين قسمتها مشكلتون رو در اين مورد حل كنيد:

چگونه یه برنامه رو ساین کنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل ساین شده برای گوشیتون می خوایید؟بیایید تو براتون درست کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشين

تکاور
30-03-2008, 10:48
ظاهرا با اومدن n96 خریدن n95 چه معمولیش و چه 8 گیگش اشتباه به نظر میاد چون مقایسش که میکنی میبینی لا مذهب یه سرو گردن بالاتره اگر n96 بیاد مطمعنا قیمت n82 , n73 ,n95 خیلی پایین بیاد چرا چون که خوبان هرچه دارند n96 تو یکجا داری

actooor
30-03-2008, 10:59
عزیز جان در مورد ان95 8گیگ و ان96 هم در این کلوپ هم در کلوپ ان96 خودم به شخصه مقایسشون کردم...
برو ببین متوجه میشی...

mslove
31-03-2008, 03:25
میشه لطف کنید بگید چطوری میشه بازی ngage روی گوشی نصب کنم آخه چند تا بازی دانلود کردم وقتی میریزم تو حافظه ی گوشی همون قسمت ngage گوشی رو فعال میکنه با همون fifa 07 خودش همین اگه میشه کمک کنید .

میتونی به آدرس زیر بری تا متوجه بشی

M@hdi-B
31-03-2008, 10:58
ظاهرا با اومدن n96 خریدن n95 چه معمولیش و چه 8 گیگش اشتباه به نظر میاد چون مقایسش که میکنی میبینی لا مذهب یه سرو گردن بالاتره اگر n96 بیاد مطمعنا قیمت n82 , n73 ,n95 خیلی پایین بیاد چرا چون که خوبان هرچه دارند n96 تو یکجا داری

n95 و n82 و n96 رو میشه یه جورایی با هم مقایسه کرد چون تقریبا تو یه رده هستن ولی n73 چه ربطی به این سه مدل داره؟ اصلا n73 که بنده خدا حرفی واسه گفتن نداره دیگه چه قدر می خوای بیاد پایین؟

M@hdi-B
31-03-2008, 11:02
البته با آپ دیت مدل معمولی هم بازی های ان گیج رو ساپورت میکنه

تایید میشه. منم برطرف شدن مشکل لقی اسلایدشو اضافه می کنم.

sari-1369
31-03-2008, 20:37
سلام دوستان .
اگه ميشه يه مقايسه از قدرت و سرعت سخت افزاري n95 8gb و n81 8gb بزارين .

Optimus Prime
31-03-2008, 21:05
سلام دوستان!
می بینم که تاپیک داره خوب پیش میره!:31: جاتون خالیه اینجا!(حالا کجا ؟):34:راستی امارات که بودم دست 80% (جدی میگم) مردم N958GB دیدم.از رئیس Gargash Enterprise Mercedes-Benz تا یه بدبختی!!!

سلام دوستان .
اگه ميشه يه مقايسه از قدرت و سرعت سخت افزاري n95 8gb و n81 8gb بزارين
دوست عزیز توی تاپیک کلوپ N81 گذاشتم.

تکاور
31-03-2008, 23:37
n95 و n82 و n96 رو میشه یه جورایی با هم مقایسه کرد چون تقریبا تو یه رده هستن ولی n73 چه ربطی به این سه مدل داره؟ اصلا n73 که بنده خدا حرفی واسه گفتن نداره دیگه چه قدر می خوای بیاد پایین؟

مشتی همین n73 ایکه شما میگی چه ربطی داره ویا اینکه تو یه رده نیستند درست ولی قبول کن هنوز این n73 سالار گوشیاست خداییش اگه gps داشت از همشون سرتره تازه اونم مشکلی نیست واسش یه device میخریم

tomi_fisher
01-04-2008, 00:09
اقا یه جا تو نت داره یه تعدادی میفروشه 580 نظرتون چیه؟؟

تکاور
01-04-2008, 00:14
بیرون که از این ارزون تره 530

ali racer
01-04-2008, 00:16
ان 95 8گیگ 530 تومن ؟؟؟
مطمئنی 8 گیگ هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تکاور
01-04-2008, 00:22
نه نه نه ببخشید من معمولیشو گفتم هواسم نبود شرمنده

tomi_fisher
01-04-2008, 00:23
بابا 8گیگ 530 امکان نداره قبل عید به 830 هم رسید!!

alex_pk
01-04-2008, 00:24
راستی تو کلوپ جی 900 سونی اریکسون سر ان 95 بحث شده چرا نمیاین نظراتون رو بدین ؟؟

يعني چي اونوقت؟
تو كلوپ سوني درباره گوشي n95 بحث ميكنيد؟!
ديگران رو هم ترغيب به اين كار ميكنيد.

پستهاي اون تاپيك حذف شد.

شما هم ديگه تكرار نكنيد.

ممنون.

tomi_fisher
01-04-2008, 00:25
قیمت جدید نداره کسی؟؟
این 580 به نظرتون قضیه چیه؟؟

تکاور
01-04-2008, 00:32
اگرم این قیمت باشه احتمالا گیری چیزی داره دیگه هر چقدر هم ارزون باشه از قیمت جهانیش ارزون تر که نمیشه یه سر به gsmarena بزن ببین چنده

tomi_fisher
01-04-2008, 00:34
متنش اینه!!

Nokia N95 8Gb 580000T
تعدادي محدود دستگاه نوكيا N95 8Gb وارداتي از دوبي و اصلي به قيمت مقطوع 580000 به فروش مي رسند ... اين دستگاهها فنلاندي اصل مي باشند و قابي مقايسه با ديگر گوشي ها ( N93 K800 K810 K850 N95 N70 N 73 NGage Sony Ericsson و انواع نوكيا ) نيستند (‌از همه لحاظ ) ... اين دستگاه ها آك مي باشند ....
براي خريد به دوستان ما تماس بگيريد ... در شهرهاي تهران قم و اصفهان

sparts
02-04-2008, 08:53
من فکر کنم امکانش هست .من از دبی گرفتم 620 .اگه درهم رو توی ایران تبدیل میکردم و از اونجا خرید میکردم حدود 590 در میومد. تبدیل درهم توی امارات گرون تر از ایران در میاد.

actooor
02-04-2008, 10:42
من از دبی گرفتم خیلی وقت پیش...همه چیش اصله...

sari-1369
02-04-2008, 13:02
دوست عزیز توی تاپیک کلوپ N81 گذاشتم.

ممنونم......

ehsssssan
02-04-2008, 17:15
آكتور عزيز چند گرفتي البته چند دلار اون وقت؟و كي گرفتي؟

actooor
02-04-2008, 19:23
من 4.5 ماه پیش یک دونه از ایران گرفتم 850 تومان...ولی خوشم نیومد...همه چیزش چینی بود...
ولی نزدیک 1 ماه از دبی گرفتم 650 یعنی 2550 درهم...همه چیش اصله...شارجر و باطریش هم زده میدین زاپن...

tomi_fisher
03-04-2008, 02:51
اینجا کسی ارزون سراغ نداره؟؟

پول هستش ولی اینقدرا هم یه گوشی ارزش نداره!!

actooor
03-04-2008, 11:54
اگه یکم صبر کنی نهایت قیمتش تا 550 تا 600 میرسه تو ایران البته...

Saman-tci
03-04-2008, 11:57
اگه به همین قیمت 550 تا 600 برسه اولین نفر من میرم میگیرم ....

ehsssssan
03-04-2008, 14:09
با اومدن 96 من ميگم قيمتش تا 500 تومان هم ميا پايين.95 هم ميشه 400 تومان

actooor
03-04-2008, 15:05
بابا من اینو 100 بار گفتم...این 2 تا گوشی فرق چندانی با هم ندارن...همش سلیقه ای هست...
ان95 8گیگ تا 1 سال یک سال نیم دیگه تو بورس و قیمتش حتی با امدن ان96 پایین نمیاد...
تازه با امدن ان96 این 2 گوشی میرن 2 بورس و رقابت...

p990
03-04-2008, 19:37
بابا من اینو 100 بار گفتم...این 2 تا گوشی فرق چندانی با هم ندارن...همش سلیقه ای هست...
ان95 8گیگ تا 1 سال یک سال نیم دیگه تو بورس و قیمتش حتی با امدن ان96 پایین نمیاد...
تازه با امدن ان96 این 2 گوشی میرن 2 بورس و رقابت...

همش فرقه.
----H كم چيزي نيست.اصلا تنها دليل توليد N92 و N77 وجود همين ----H بوده!!!
با وجود ----H حافظه 16GB +كارت كافظه بي فايده نيست.
نسخه سيمبين هم كه 3.2 براي N95 8GB نسخه 3.1 است.
و تا بوده همين بوده كه با آمدن گوشي جديد گوشي هاي ديگه قيمتشون پايين مي يومده.
البته موضوع باطري هم هست ولي اون قدر فرقي نيست.

tomi_fisher
03-04-2008, 22:53
تا کی میشه 550 600؟؟

ehsssssan
03-04-2008, 23:20
ولي قيمت سادش پايين مياد

actooor
03-04-2008, 23:30
بازم میگم من 100 بار این 2 گوشی رو مقایسه کردم...
ان96 که دوربینش فرق نداره...اگه 7 مگاپیکسل بود باز یک چیزی...
--- h هم کاملا سلیقه است...طبق گفته محققان تا چند وقت دیگه یک ایسی تراحی شده که اگه مورد تایید برسه با نصب اون روی تمام گوشی ها از tv بهره مند میشید...
در مورد رم هم کاملا سلیقه ای هست...در موردش بحث نمیکنیم...
دیگه فکر نکنم یک نسخه ی تبدیل شده از 3.1 به 3.2 اختلافی باشه...
عزیزم ان95 8گیک تا یک سال نیم دیگه خریدش عاقلانس...و با امدن ان96 هیچ تغیری تو قیمتش ایجاد نمیشه...
تازه این 2 گوشی یکی از بهترین های نوکیا هستند...و با امدن ان96 بازار رقابت این 2 گوشی تازه داغ میشه...