PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N95 8gb

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ehsssssan
03-04-2008, 23:36
آره ارتور جان منم اين جوري فكر ميكنم ولي خب از قيمت بازار هم نميشه مطمئن بود بذار حالا بياد ببينيم چطور ميشه

p990
04-04-2008, 12:17
بازم میگم من 100 بار این 2 گوشی رو مقایسه کردم...
ان96 که دوربینش فرق نداره...اگه 7 مگاپیکسل بود باز یک چیزی...
--- h هم کاملا سلیقه است...طبق گفته محققان تا چند وقت دیگه یک ایسی تراحی شده که اگه مورد تایید برسه با نصب اون روی تمام گوشی ها از tv بهره مند میشید...
در مورد رم هم کاملا سلیقه ای هست...در موردش بحث نمیکنیم...
دیگه فکر نکنم یک نسخه ی تبدیل شده از 3.1 به 3.2 اختلافی باشه...
عزیزم ان95 8گیک تا یک سال نیم دیگه خریدش عاقلانس...و با امدن ان96 هیچ تغیری تو قیمتش ایجاد نمیشه...
تازه این 2 گوشی یکی از بهترین های نوکیا هستند...و با امدن ان96 بازار رقابت این 2 گوشی تازه داغ میشه...

اگه موضوع سليقه باشه دوربين هم سليقه اي هست!!اصلا خريدن گوشي يك موضوع سليقه اي است!
اين موضوعIC كه شما ميگيد من هم خوندم ولي مطمئن باش به اين راحتي نيست كه با يك IC بشه كار ----h
رو كرد اگر اين جور بود نوكيا بيكار نبود N92 N77 رو توليد كنه !!
البته من بخيل نيستم ان شاء الله كه بشه و دوستاني كه 1100 هم دارن بتونن ميان بر بزنن خفن!!!!!
مگه ميشه بين 3.2 و3.1 نباشه!؟
اصلا چه چيزي بايد تو يك گوشي باشه كه شما رو موجاب كنه دو تا گوشي باهم فرق دارن؟؟؟؟

actooor
04-04-2008, 12:59
عزیزه دل برادر...
شما متوجه نشدی...
ان96 فقط ظاهرش نسبت به ان95 8گیگ تغییر کرده...
اون بحث ای سی هم خیلی جدی هست...تا اواخر ماه خبرش قطعی میشه...
در مورد موارد دیگر هم هم تغییری نمیبینم...
اگه دوربین 7 شده بود.فلاش زنون شده بود...ال سی دس بزرگتر شده بود...محافظ لنز گذاشته بودن...و تقییر در فیزیک گوشی شده بود مثل اسلاید 2 گرفه و کشویی بودن هر 2 گوشی...(به اینها میگن فرق)...نه نسخه ی 3.1 به 3.2...
این گوشی تنها برتریش نسبت به ان95 8گیگ فقط اضافه شدن کارت مموری هست...
همینو بس...

aslanaslan
04-04-2008, 13:02
بعد از مدت ها آمدم... چند تا سوال...
1- قاب گوشي هست؟ چنده؟
2- بازي Ngage چي؟ چطور نصب ميشن؟
3- N96 چه زماني مياد؟ من كه تو كف اون هستم...

ali racer
04-04-2008, 17:15
بابا ان 96 یه آپدیت سخت افزاری و نرم افزاری از ان 95 8گیگ
هست در این شکی نیست
ولی مقایسه این دو زیاد عاقلانه نیست
چون اگه برتری های ان 96
کم باشه کسی حاضر به پرداخت مبلغ اضافه واسه ان 96 نیست و شرکت هم اینو نمی خواد !
هنوز هیچ خبری از باتری اورجینال یا سی پی یو این گوشی نیست
چرا قضاوت بر اساس حدسیات ؟
اینم اضافه کنم (غیر از سی پی یو و باتری که معلوم نیست )
ان 96
8 گیگ حافظه
یه فلاش ال ای دی
نسل جدید سیمبین
دی وی بی -----
اضافه داره
به نظرتون 8 گیگ حافظه آپ دیت کمی هستش ؟؟

ali racer
04-04-2008, 17:18
در مورد سیمبین ورژن جدید علاوه
بر میزان کم مصرف باتری
تغییراتی مثل
تغییر تعداد و حالت استند بای مد
تغییر آپشن های رو صفحه
تغییر کلی گالری
برداشته شدن کلید گالری (مدل ان 98)
و تغییر حالت تسک منجر و....

بازم تغییر داره من یادم نمونده
ولی کلا تغییرات جذابی هستند

ali racer
04-04-2008, 17:23
بعد از مدت ها آمدم... چند تا سوال...
1- قاب گوشي هست؟ چنده؟
2- بازي Ngage چي؟ چطور نصب ميشن؟
3- N96 چه زماني مياد؟ من كه تو كف اون هستم...
کجایی نیستی ؟
1.هر قیمتی که می خوان میدن
از 50 تا 80 تومن
2.تا پیک مخصوصش با آموزش کامل هست تو کلوپ بازی ها
3. ان 95 با قیمت 560 یورو ماه آگوست (مرداد )
وارد بازار میشه

p990
04-04-2008, 19:04
عزیزه دل برادر...
شما متوجه نشدی...
ان96 فقط ظاهرش نسبت به ان95 8گیگ تغییر کرده...
اون بحث ای سی هم خیلی جدی هست...تا اواخر ماه خبرش قطعی میشه...
در مورد موارد دیگر هم هم تغییری نمیبینم...
اگه دوربین 7 شده بود.فلاش زنون شده بود...ال سی دس بزرگتر شده بود...محافظ لنز گذاشته بودن...و تقییر در فیزیک گوشی شده بود مثل اسلاید 2 گرفه و کشویی بودن هر 2 گوشی...(به اینها میگن فرق)...نه نسخه ی 3.1 به 3.2...
این گوشی تنها برتریش نسبت به ان95 8گیگ فقط اضافه شدن کارت مموری هست...
همینو بس...

اگه قرار باشه اين جور كه شما ميگي تغيير به وجود بياد نوكيا بايد درش رو گل بگيره!!!!!!!!

همون جور كه ali racer گفت بين 3.1 ,3.2 كلي فرقه؟!يعني كلا حرف من رو تاييد كرد.
اصلا شما يك مثال بزن كه دو تا گوشي اين همه فرق با هم داشته باشن(كه پشت سر هم توليد شدن)؟

ehsssssan
05-04-2008, 00:14
من ميگم هرگونه بحثي درموردش اضافه و خطاستتا اينكه گوشي خودش بياد ببينيم چي اضافه داره آخه

ali racer
05-04-2008, 00:30
یه مقاله کامل در مورد تغییرات ورژن جدید سیمبین با ورژن های
قبلی اش قبلا خوندم
ببینم لینکشو گیر میارم یا نه براتون بگذارم
ولی تو نسخه ی جدید 3 عامل اصل هستند
1. مولتی تاسکینگ
2.کاهش مصذف باتری و پردازش کمتر اضا فی
3.سرعت اجرای دستورات

actooor
05-04-2008, 11:08
اگه قرار باشه اين جور كه شما ميگي تغيير به وجود بياد نوكيا بايد درش رو گل بگيره!!!!!!!!

همون جور كه ali racer گفت بين 3.1 ,3.2 كلي فرقه؟!يعني كلا حرف من رو تاييد كرد.
اصلا شما يك مثال بزن كه دو تا گوشي اين همه فرق با هم داشته باشن(كه پشت سر هم توليد شدن)؟

2 تا گوشی مثل ان73 با ان95...یادته؟؟؟
ان73 در نوع خودش بی نظیر بود...ولی با امدن ان95 اصلا دورنش تموم شد...(فرق به این میگن)
فرق ان73 با ان95=سیستم عامل عوض شد...شکل کوشی اسلاید 2 طرفه شد و کشویی شد...زیبا تر شد...صفحه ی ال سی دی 2 برابر بزرگ شد...جی پی اس اضافه شد...تغییر دوربین از 3 به 5 مگاپیکسل...منوی گوشی عوض شد...انگیج اضافه شد با اپدیت...کابا tv اضافه شد...بازم بگم؟؟؟(عزیز دل برادر به اینها میگن فرق...خدت بشین فکر کن)
(نه به ان95 8گیگ با ان96...)
فکر کنم فهمیده باشی...
موفق باشی...

actooor
05-04-2008, 11:11
بازم میگم این 2 گوشی فرقی انچنان ندارن که ادم بیاد ضرر کنه...
ولی با این حال باید صبر کرد و دید که چه میشه...

p990
05-04-2008, 19:12
2 تا گوشی مثل ان73 با ان95...یادته؟؟؟
ان73 در نوع خودش بی نظیر بود...ولی با امدن ان95 اصلا دورنش تموم شد...(فرق به این میگن)
فرق ان73 با ان95=سیستم عامل عوض شد...شکل کوشی اسلاید 2 طرفه شد و کشویی شد...زیبا تر شد...صفحه ی ال سی دی 2 برابر بزرگ شد...جی پی اس اضافه شد...تغییر دوربین از 3 به 5 مگاپیکسل...منوی گوشی عوض شد...انگیج اضافه شد با اپدیت...کابا tv اضافه شد...بازم بگم؟؟؟(عزیز دل برادر به اینها میگن فرق...خدت بشین فکر کن)
(نه به ان95 8گیگ با ان96...)
فکر کنم فهمیده باشی...
موفق باشی...
مثل اينكه من منظورم رو خوب نرسوندم؟!
منظورم اين نبود سري 90 رو با سري 70 مقايسه كنيد؟!هر سري ويژگي هاي خاص خودش رو داره .
مثلا N73 و N72 يا N93 وN95 ....واگر نه كاملا واضح است كه سري 70 و 80 و90 باهم ورق داره!!!
من اصلا تعجب ميكنم چرا شما توجيح نمي شيد؟!؟!؟n91 ّبا n92 چه فرقي داره ؟اين 4 گيگ هارد داره اون ----hو اين هندزفيري قوي داره(91) اون باطري قوي ...و ديگر گوشي ها.....
حالا همه جمع شده ورژن سيمبين وDVB-H وحافظه 2برابر (16GB) شده و مموري خور شده و....فرق نيست؟!!؟! يا شايد شما فرق رو در ظاهر و وسايل جانبي و به خصوص دوربين ميبيني؟GPS كابردي تره يا ----H ؟منو گوشي هم كه در N96 به قول دوستمون عوض شده!كابل TV به چشم ميياد ولي دو برابر شدن حافظه و مموري به چشم نمياد؟خود TV بهتره يا كابل TV؟سيستم عامل 3.0 بشه 3.1 عوض شده ولي 3.1 بشه 3.2 عوض نشده؟
اگر قضيه اينكه مرغ يك پا داره كه هيچي؟!؟!؟

actooor
05-04-2008, 20:23
عزیزم من نمیدونم منظورمو چرا نمیفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

خوب ان95 رو با ام93 مقایسه کنیم...همون تغیراتی که گفتم توش میبینی...(صفحه بزرگ...صدای رسا تر...جک 3.5 میلی...باطری قوی تر در 8گیگ...اسلاید 2 طرفه...جی چی اس...بازم بگم؟؟؟

خیلی حرفت خنده داره=حتما شما --- h رو به جی پی اس ترجیح میدی...ولی عزیز جان همه مثل شما فکر نمیکنن...
خیلی تابلو هست که جی پی اس برتری کامل داره به --- h...اینو همه میدونن...نسنجیده نگو لطفا...

شما میری یک گوشی چینی که tv میگیره با حداقل قیمت 120 تومان میگیری...(تا بیای با یک قیمت نوجومی ان96 بگیری)...(اینو همه میدونن) تازه اونم با این شبکه های ایران=عزاداری و دیگر هیچ...
در مورد برتری جی پی اس نسبت به --- h=شما میای 500 هزار تومان هزینه کنی و میری جی پی اس خالی بگیری؟؟؟خوب میری یک گوشی جی پی اس دار میگیری...عزیز دا برادر tv رو گوشی چینی 100 تومانی هم داره...(بحثی توش نیست)

یکم منطقی فکر کنید...
در مورد این حرفت که گفتی=خود TV بهتره يا كابل TV؟ خوب معلومه کابل tv بهتره...بحثی توش نیست...کابل نداشته باشه چجوری میتونی فیلم عکس و غیره رو tv ببینی؟؟؟...خود tv رو گوشی چینی داره...(چقد شما خوره ی tv دیدن داری؟؟؟تو خونه مگه tv نداری؟؟؟

در مورد این حرفت=اگر قضيه اينكه مرغ يك پا داره كه هيچي؟!؟!؟ اصلا حرفت جالب نبود...ما امدن اینجا بحث در مورد گوشی کنیم...نیومدیم که حرف یک نفرو تایید کنیم که....

(مموری اضافه شده...درست...این 1 برتری...من از قبل هم گفتم این 1 برتری هست)(سلیقه ای هم هست)...

(شما دیگه فرقی میبینید)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقلانه صحبت کنید....................

من ان95 8گیگ رو گوشی کاملی نمیدونم...و اصلا طرفداری نمیکنم....

فقط واقعیات رو گفتم...

ان96 هم هم در نوع خوش عالی هست...

noisymind
05-04-2008, 20:44
بابا راست میگه دیگه. اینو دیگه همه قبول کردن که N96 نمیتونه آپدیت خوبی برا N95 8 باشه.
برعکس مثلا N78 ( اگه تو تاپیکش و کامل بخونید) میبینید که برخلاف ظاهری ساده ( شبیه N73 یا N82 , ... ) و دوربین 3 مگا و ... میبینید که همون سیستم عاملش چه کرده!

ehsssssan
06-04-2008, 18:58
2 پست بالا تایید کامل میشن.
دوست من آخه به جای این هم جهل کردن چرا منتظر ورود این گوشی به بازار نمیشی شاید اصلا این گوشی با تغییرات وارد بازار شد.یا اصلا قیمتش آسمونی نشد.

ELVIS PRESLEY
06-04-2008, 20:36
درسته n96از لحاظ حافظه از n95-2 بهتره ولی اشکالات دیگم داره مثل باتری . من الانn95-1دارم باتریش خیلی اذیت میکنه روزی دو سه بار شارج میکنم حالا با این امکانات n96دیگه هیچی باید دائم تو برق باشه ولی تا نیاد تو بازار معلوم نمیشه. ولی خدا وکیلی تیپ n95-2 کجا تیپn96 کجا .dvbh چیز خوبی ولی باش چی نگاه کنی .این .... رو.

p990
06-04-2008, 22:05
عزیزم من نمیدونم منظورمو چرا نمیفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

خوب ان95 رو با ام93 مقایسه کنیم...همون تغیراتی که گفتم توش میبینی...(صفحه بزرگ...صدای رسا تر...جک 3.5 میلی...باطری قوی تر در 8گیگ...اسلاید 2 طرفه...جی چی اس...بازم بگم؟؟؟

خیلی حرفت خنده داره=حتما شما --- h رو به جی پی اس ترجیح میدی...ولی عزیز جان همه مثل شما فکر نمیکنن...
خیلی تابلو هست که جی پی اس برتری کامل داره به --- h...اینو همه میدونن...نسنجیده نگو لطفا...

شما میری یک گوشی چینی که tv میگیره با حداقل قیمت 120 تومان میگیری...(تا بیای با یک قیمت نوجومی ان96 بگیری)...(اینو همه میدونن) تازه اونم با این شبکه های ایران=عزاداری و دیگر هیچ...
در مورد برتری جی پی اس نسبت به --- h=شما میای 500 هزار تومان هزینه کنی و میری جی پی اس خالی بگیری؟؟؟خوب میری یک گوشی جی پی اس دار میگیری...عزیز دا برادر tv رو گوشی چینی 100 تومانی هم داره...(بحثی توش نیست)

یکم منطقی فکر کنید...
در مورد این حرفت که گفتی=خود TV بهتره يا كابل TV؟ خوب معلومه کابل tv بهتره...بحثی توش نیست...کابل نداشته باشه چجوری میتونی فیلم عکس و غیره رو tv ببینی؟؟؟...خود tv رو گوشی چینی داره...(چقد شما خوره ی tv دیدن داری؟؟؟تو خونه مگه tv نداری؟؟؟

در مورد این حرفت=اگر قضيه اينكه مرغ يك پا داره كه هيچي؟!؟!؟ اصلا حرفت جالب نبود...ما امدن اینجا بحث در مورد گوشی کنیم...نیومدیم که حرف یک نفرو تایید کنیم که....

(مموری اضافه شده...درست...این 1 برتری...من از قبل هم گفتم این 1 برتری هست)(سلیقه ای هم هست)...

(شما دیگه فرقی میبینید)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقلانه صحبت کنید....................

من ان95 8گیگ رو گوشی کاملی نمیدونم...و اصلا طرفداری نمیکنم....

فقط واقعیات رو گفتم...

ان96 هم هم در نوع خوش عالی هست...

من نمي دونم چرا شما اينقدر به ظاهر و دوربين اهميت ميديد؟

بازم نتونستم برسونم!!؟؟

اول بازم مقايسه غلط است! N93 - N93i - N95 - N95 8GB شما يك دفعه از N93 ميريد N95 8GB.
و نمايشگر N95 8GB رو باN93 مقايسه مي كنيد و هم باطري و هم حافظه.
ولي مقايسه درست بين N95 و N93 اين هست كه نه باطري فرق كرده نه حافظه اي در كار است ونه نمايشگر بزرگتر شده . تازه فيلم برداري n93 بهتر از N95 است . اگه منظورت از اسلايد دو طرفه افقي و عمودي شدن آيكون هاست يك برنامه ساده اين امكان رو به گوشي سري N ميده ! برتري N95 به N93 سيستم عامل و GPS است (اونم براي كساني كه استفاده مكنن؟!).

دوما اصلا حرفم خنده دار نيست!!!
فكر ميكنيد افرادي كه N95 خيردن چند درصد به خاطره GPS بوده؟ (ايران ولي خارج از ايران هم زياد تفاوتي نمكنه)

البته من اشتباه كردم كه اصلا GPS و ----H مطرح كردم چون اصلا N96 داراي AGPS است!
حرف شما در مورد GPS كه خالي بخري زماني كه طرف خيلي نياز داشته باشه چند درصد از GPS در ايران استفاده ميكنن اصلا 1% ميشه كه برن اين هزينه رو بابتش پرداخت كنن . حالا با راه اندازي ----H به نظر شما ----h مجاني (فعلا كار ندارم كه بعدا پولي بشه كه بعيد است)بهتره يا GPS پولي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از برتري و اينكه به كل هم بسط ميدي رو نميدونم ؟

منطق از نظر شما اينكه گوشي چيني به قول شما 100 تومني كه كيفيت آنالوگ دريافت ميكنه و بايد نقش آنتن رو هم براش بازي كني با كيفيت ديجيتال ----H مقايسه كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
شما تلويزيون رو براي تلويزيون نگاه كردن خريدي يا براي عكس نگاه كردن؟؟شما دقت كن ....TV بهتره عكس و فيلم رو تو كامپيوتر هم ميشه ديد (البته اين يكم سليقه است شايد شما ترجيح ميدد كه عكس و فيلم رو تو تلويزيون ببنيد تا اينكه گوشي TV بگيره)

در مورد N-GAGE بگم:
کمپانی N-Gage با گسترش روندکاری خود، سری بازی های موبایل 2.0 N-Gage را نیز تولید کرد.
N- Gage به دارندگان گوشی های N81 ، N81 8GB ، N82 ، N95، N95 8GB ، مژده داد که از این پس می توانند 2.0 N-Gage را در سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنند.
(قسمت مد نظر من جمله پايين هست)

به زودی این قابلیت برای دارندگان N73 ، N93i ، N93 نیز فراهم می شود.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مموري خوردن اصلا سليقه نيست چون عقل حكم ميكنه مموري داشتن بهتر از نداشتن .

هيچ گوشي كامل نيست همون كه من گفتم چون باز همون طور گفتم اون وقت نوكيا بايد درش رو گل بگيره.

بحث منحرف شده.

شما اين كه N95 ظاهر بهتري از N73 داره رو برتري ميدوني ولي در مورد N96 كه ظاهر بهتري از N95 8GB برتري نيست.
به خدا ----h خيلي حرفه!!
شما اين سوال رو جواب بده كه شاخص در N92 و N77 چيست؟
8GB شده 16GB مي دوني يعني چي(يه مموري هم روش)؟ در N91 هارد 4GB شد 8GB و رنگش شد سياه با يك تم . اين دو تا رو شايد بشه گفت باهم فرق نداره. نه n96 با N95 8GB .
شما عوض شدن سيستم عامل در مقايسه N73 N95 فرق ميدوني ولي در N96 فرق نيست؟

actooor
06-04-2008, 22:52
من نمیدونم دیگه چجوری بگم...
عزیز دل من ان96 به هیچ عنوان نمیتومه اپدیت و جایگزین ان95 8گیگ باشه...اینو دیگه بغالی سر کوچه هم میدونه...

من منظورم از مقایسه و تغییر 100 درصد ان73 و ان93 به (ان95 و 8گیگ) از لحاظ ساختاری و همه لحاظ هست...
جون تا قبل ان95 (ان73 و ان93 در بورس بودن)
با امدن ان95 به نوعی میشه گفت یک جایگزین یا یک اپدیت جدید یا هر چیزی دوران پادشاهی ان73 و ان93 رو تموم کرد...(و هیچ وقت ان96 نمیتونه دوران پادشاهی ان95 8گیگ رو تموم کنه)جون فرقی ندارن...
من در بورس بودن گوشی رو میگم...(چرا نمیگیری منظورو)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

در مورد این حرفت=(ولي مقايسه درست بين N95 و N93 اين هست كه نه باطري فرق كرده نه حافظه اي در كار است ونه نمايشگر بزرگتر شده . تازه فيلم برداري n93 بهتر از N95 است . اگه منظورت از اسلايد دو طرفه افقي و عمودي شدن آيكون هاست يك برنامه ساده اين امكان رو به گوشي سري N ميده ! برتري N95 به N93 سيستم عامل و GPS است (اونم براي كساني كه استفاده مكنن؟!).

خیلی غلط فکر میکنی...من تمام گوشی هارو داشتم...شما فکر کنم ندیدی نه؟؟؟؟؟

اولا بحث ما روی 8گیگ هست...ان95 معمولی نیست...
در مورد باطری شده 1200 م...که میگی تغییر نکرده...یکم تحقیق کنی حداقل بد نیست...

ان93 تا 2 گیگ ساپورت میکنه...ولی ان95 شده 8گیگ...یکم تحقیق کنی حداقل بد نیست...

نمایشگر ان95 شده 2.8....ولی ان93 2.4...یکم تحقیق کن...
فیلم برداری ان95 زمین تا اسمون بهتره نسبت به ان93 وان73...در ان93 رنگا قاطی میشه و صدای زوم خرخر میکنه...یکم تحقیق کن بد نیست...

اضافه شدن جک 3/5 میلی به ان95...ولی ان93 ان73 نداره...

صفحه نمایش ان95 16 میلیون رنگه...ولی ان93 و ان73 24 هزاره...

اضافه شدن مگاپیکسل دوربین از 3.2 به 5 مگاپیکسل...

(عزیز دل برادر 100 بار گفتم عامل اصلی یک گوش ر دیگری همیناس)از این بیشتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جی پی اس...90 درصد استفاده میکنن...(کی میگه 1 دزصد استفاده میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتما شما استفاده نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن جی پی اس مجانی هست....(چرا میگی پولی هست)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا جان یک ذره تحقتق کن...بد بیا پست بده...

در مورد --- h در ان96=اگه باطری ان96 حتی بشه 1600 م بازم با اون امکانات اگه 5 دقیقه tv ببینی باطری لو میزنه...(اینو شک نکن).............اصلا بدرد نمیخوره...

در مورد مموری هم 100 بار گفتم(این 1 برتری ان96 هست)...البته سلیقه ای هست...

در مورد انگیج هیشکی تو ایران حرفهای سایت gsm.ir رو قبول نداره...فعلا انگیج روی ان82 ان81 و ان95 8گیگ هست...

بازم میگم ان95 و ان96 رو گوشی کملی نمیدونم...ولی در نوع خودشون بهترین...
ن95 8گیگ نه تنها افت نمیکنه بلکه با امدن ان96 2 رقیب مشن...و در بورس می افتم...

من از هیچ گوشی دفاع نمیکنم...

همش واقعیت بود...

alex_pk
06-04-2008, 23:23
اهم.....

يه خورده ملاحضه كنيد!

درصورت تكرار تاپيك قفل ميشه.

تاپيك در آستانه قفل شدن.

ehsssssan
09-04-2008, 00:30
راستي ميشه با 96 تلوزيون ديد؟احتمالا بشه به خاطر ----h بازم خواستم نظرتون رو بدين

Mojtaba N87
09-04-2008, 02:00
آره دوست عزیز.با ان96 می شه.ولی بصورت دیجیتال و از طریق اپراتور

ehsssssan
10-04-2008, 00:38
ميدونم از طريق اپراتور.
95 چه طور ؟چه 8 چه سادش فكر كنم نميشه؟نه؟

ali racer
10-04-2008, 00:52
ان95
دی وی بی ----- نداره
تو هیچ ورژنی

actooor
10-04-2008, 10:55
الان فقط ان77 ان92 و ان96 دارن این امکان رو...البته گوشیهای ساخت دیگه هم دارن...
قراره یک ای سی اضافه بشه به کل گوشی ها که همه از این امکان استفاده کنن...

Mojtaba N87
10-04-2008, 20:55
تایید می شه.
ولی نمی دونم هزینه تماشای تلویزیون با این روش چقدره!

ali racer
10-04-2008, 23:14
هزینه ای نداره
ضمنا اصلاح میکنم
ای سی نیست یه دی وی بی ریسور هست به اندازه باتری گوشی

ehsssssan
11-04-2008, 00:29
ميخوان اينو كجاي گوشي وصل كنن؟
من ميگم اين يه قطعه جداست كه مثلا از طريق ميني يو اس بي به گوشي وصل ميشه
هر وقت بخواي وصل ميكني مي بيني هر وفت نخواي درش مياري؟

البته اين يه نظريه هستش

actooor
11-04-2008, 11:22
اره من شنیدم یک مدل داره میاد که بصورت جدا به گوشی وصل میشه...
یعنی هر موقع بخوای نصب کنی...
هر موقع هم قطع کنی...

actooor
11-04-2008, 11:24
البته همونطور که علی جان گفت اندازه ی یک باطری گوشی هست...
ولی کاش کوچکتر باشه...
که درون گوشی جای میگرفت...

moji55
11-04-2008, 13:16
سلام به همگی ..

یه n95 8g از دوبی خریدم پیغام sim registration fail رو میده . .

مگه دوباره رجیستر راه افتاده ؟

کسی میتونه کمک کنه ؟

مرسی ...
:40:

Mojtaba N87
11-04-2008, 13:55
تا اونجایی که من می دونم فعلا رجیستر غیر فعاله.دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن کمک می کنن.

actooor
11-04-2008, 14:26
عزیزم منم از دبی اوردم...
ریجستر خیلی وقته فعال شده...
الان ولی مجانیه...
گوشیرو ببر مخابرات اونجا سریال گوشیرو میگیره وارد کامپیوتر میکنه سریال رو...
بعد 2 روز دیگه وصل میشه...
(تا چند وقت دیگه پولی میشه)...

Mojtaba N87
11-04-2008, 14:57
نمی دونستم دوباره فعال شده!!!

actooor
11-04-2008, 15:24
اره فعال شده...
تا چند وقت دیگه هم قانون ریجستر دوباره اجرا میشه...
(یعنی قیمت ها سر به فلک میکشه)...

ali racer
11-04-2008, 16:30
ميخوان اينو كجاي گوشي وصل كنن؟

به گوشی وصل نمیشه با بلوتوث دیتا ترنسفر میکنه

moji55
11-04-2008, 16:51
ممنون ..:11:

میبرمش و خبرشم میدم ... :8:

ali racer
11-04-2008, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali racer
11-04-2008, 17:09
اینم دی وی بیرسیور اکسترنال
همونطور که میبینین با بلوتوث کار میکنه
وشارژ جدا گانه ای میشه و خودش باتری داره

moji55
11-04-2008, 17:24
یه مورد دیگه اینکه چرا توی لیست شماره ها ( dial - received-missed) همه شمارهها رو با یه شکلک نشون میده ؟

مثلا اگه به فکس یا خونه طرف زنگ میزنی یا اون میزنه شکلک موبایلو نشون میده ..

؟؟؟:13:

ELVIS PRESLEY
11-04-2008, 20:10
چند تا سوال راجع به این گوشی داشتم . امروز n95م به رحمته خدا رفت.:41: خواستم هر چی سریعتر بگیرمش.

1- قیمتش با گارانتی اتصالات چه قدره؟ ارزانتر میشه یا نه؟

2-کشوش چه طوریه مشکل لقی نداره؟؟؟

3- این خیلی برام مهمه ...... درپوش باتریش محکمه؟ پین هاش نمشکنه؟؟؟

4-صفحه ش محافظ شیشه ای داره یا مثل n95 لخته ؟؟

5-باتریش مثلا با 3 ساعت اهنگ گوش کردن با خود گوشی و یکی دو ساعت ور رفتن با بقییه ی قسمت هاش چه قدر دووم میاره؟؟

6- مموریش مشکل پیدا نمیکنه که ادم مجبور بشه فرمتش کنه ؟؟؟

خیلی ممنون:20::20::20:

noisymind
11-04-2008, 20:46
یعنی چی به رحمت خدا رفت؟

actooor
11-04-2008, 22:30
چند تا سوال راجع به این گوشی داشتم . امروز n95م به رحمته خدا رفت.:41: خواستم هر چی سریعتر بگیرمش.

1- قیمتش با گارانتی اتصالات چه قدره؟ ارزانتر میشه یا نه؟

2-کشوش چه طوریه مشکل لقی نداره؟؟؟

3- این خیلی برام مهمه ...... درپوش باتریش محکمه؟ پین هاش نمشکنه؟؟؟

4-صفحه ش محافظ شیشه ای داره یا مثل n95 لخته ؟؟

5-باتریش مثلا با 3 ساعت اهنگ گوش کردن با خود گوشی و یکی دو ساعت ور رفتن با بقییه ی قسمت هاش چه قدر دووم میاره؟؟

6- مموریش مشکل پیدا نمیکنه که ادم مجبور بشه فرمتش کنه ؟؟؟

خیلی ممنون:20::20::20:

1=قیمت دیروز با گارانتی اصل 710 تا 740...(تا الان که همه گوشی ها افت داشتن ولی این نداشته)حتی با امدن ان96 هم افت نمیکنه جیگاه خودشو داره...

2=لقی در هیچ جای گوشی دیده نمیشه...

3=درپوش و خود جای باطری بسیار محکم شده...

4=صفحه نمایش شیشه و محافظ داره...مثل قبل نیست...

5=باطری 1200 م...خیلی قوی هست...(حتی از رقیب های بعدی هم قوی تره)...من امتحان کردم...با کار فراوان 2 روز نیم دوام میاره...با کار کم و استند بای 4روز نیم...(البته باطری من زاپنی هست با شارجر)...

6=نه مموری هیچ مشکلی نداره...(البته من این گوشی رو از ایران نگرفتم)...همراه گوشی بند -دستمال-کابل tv-کابل پی سی-کابل پرینت...بود...

7=سوالی داشتی در خدمتم...:10:

Mojtaba N87
11-04-2008, 23:10
توضیحات actor جان خیلی کامل بود.اضافه می کنم که فقط دوربین این گوشی کاور نداره.

ehsssssan
11-04-2008, 23:38
یه مورد دیگه اینکه چرا توی لیست شماره ها ( dial - received-missed) همه شمارهها رو با یه شکلک نشون میده ؟

مثلا اگه به فکس یا خونه طرف زنگ میزنی یا اون میزنه شکلک موبایلو نشون میده ..

؟؟؟:13:

مشكلت اينه كه شما اسم ها يا همون مخاطب يا همان كانتكت هاتو از سيم كارت كپي كردي و وقت اين كارو ميكني همه اونها با پيش فرض موبايل ذخيره ميشن براي اين كار بايد خودت مخاطباتو اديت كني

ehsssssan
11-04-2008, 23:39
مي خواستم بدونم قيمت اين دويبي رسيور چه حدودي هستش؟

actooor
11-04-2008, 23:47
احسان جان این فکر نکنم تو بازار باشه...
اطلاع ندارم...

shazdeh23
11-04-2008, 23:54
Actoor جان از کجا میدونی با اومدن N96 قیمت این گوشی پایین نخواهد آمد؟
یا حق

actooor
12-04-2008, 00:09
من دیگه اصلا وارد بحث نمیشم...جواب شما تو 3 یا 4 صفحه قبل هست...

Optimus Prime
12-04-2008, 00:22
مشكلت اينه كه شما اسم ها يا همون مخاطب يا همان كانتكت هاتو از سيم كارت كپي كردي و وقت اين كارو ميكني همه اونها با پيش فرض موبايل ذخيره ميشن براي اين كار بايد خودت مخاطباتو اديت كني
این فقط مورد برای N95 8GB نیست من قبلا از N90 به W810 به P990 به N73 هم می خواستم Contact طبقه بندی شده بریزم همین مشکل را داشتم.حالا یعنی اینقدر این مسئله که حتی مشکل به حساب نمیاد اینقدر دردناک هست که شما خودتو ناراحت می کنی دوست عزیز؟

Mojtaba N87
12-04-2008, 00:26
من به یکی از دوستان که به دبی رفت و آمد داره سپردم آمار --- اکسترنال رو بگیره.

ali racer
12-04-2008, 09:31
از 45 تا 70 یورو
البته با توجه به تفاوت مدل و...

actooor
12-04-2008, 12:54
قیمتش تغریبا خوبه...
حالا راحت تو تهران یا دبی گیر میاد؟؟؟

ehsssssan
13-04-2008, 18:11
Actoor جان از کجا میدونی با اومدن N96 قیمت این گوشی پایین نخواهد آمد؟
یا حق

دوست من اگه سرچ کنی می تونی خیلی بحث در این مورد پیدا کنی که actooor واقعا سنگ تموم گذاشت اما .. . .

از 45 تا 70 یورو
البته با توجه به تفاوت مدل و...

میشه بپرسم از کجا گیرش اوردی؟

با اومدن این دی وی بی ----- و داشتن گوشی مثل 95 دیگه ----- و دیش و . . . وللش و حالشو ببر

actooor
13-04-2008, 19:32
اره واقعا...
ممنون احسان از دلگرمی...لول...
اره این --- از کجا گیر میاد؟؟؟

sparts
13-04-2008, 20:31
moji جان من این مشکل رو داشتم.من شهرستانی هستم دسترسی به تهران نداشتم.مراجعه کن به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من اونجا ثبت کردم بعد از 24 ساعت حل میشه.نکته جالب اینجاست به محض اینکه سریال گوشی رو وارد کردم خود مخابرات تمام جیکو پیک گوشی رو انداخت بیرون(نوع گوشی .ساخت کجاست و....)

ELVIS PRESLEY
13-04-2008, 20:44
یعنی چی به رحمت خدا رفت؟

سرطان داشت !!!!!
شب سالم بود .صبح از خواب پاشدم دیدم صفحه ش سفید شده هیچ کاری نمیکرد . بردمش گارانتی اتصالات همه ی دانشمندان جمع شدن و گفتن ای سی فلشش سوخته و اما دلیلش مثل خیلی چیزایه دیگه ناشناخته ماند تا در مجموعه ی بعدی سریال عامل ناشناخته نشونش بدن. از اونجایی که یک سال ونیم از گارانتیش میگذشت قبول نکردن گفتن کلا باید بردش عوض شه یه 200 تومن ناقابل خرجشه منم برگشتمو انداختمش تو کمد :41::41::41::41:

ELVIS PRESLEY
13-04-2008, 20:53
اکتور جان چند تا سوال دیگم داشتم ....
قسمت جلوی قابش که مشکیه براقه خش نمیوفته ؟ خیلی جاها گفتن کیفیت تصویرش از نوع معمولیش بهتره!! میگم با توجه به بزرگ شدن صفحه ش و ثابت موندن رزولیشنش پیکسلاش بزرگ تر شدن این موردش تو خوندن فونت های خیلی ریز که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟ احیانا هنگ هم میکنه یا نه؟؟؟؟ چرا با گارانتی اتصالت کم پیدا میشه ؟ حتی تو نمایندگیش تموم کرده بودن!!!!
یه مورد دیگه به نظر شما اینو بخرم یا منتظر n96 بشم؟؟/

راستی چند وقت پیش تو بانه یکی از این دی وی بی ریسیور را رو دیدم مارکش nec بود اندازش از باتری بزرگتر بود قد جلویه 8 گیگ بود میگفت 84 تومن!!!!!

خیلللللللللی ممنون!

ali racer
13-04-2008, 22:43
میشه بپرسم از کجا گیرش اوردی؟

از خود سایت نوکیا
لینکشو گذاشتم صفحه قبل

ehsssssan
14-04-2008, 15:11
تو بازار که اصلا یافت نمیشه؟

ممنون احسان از دلگرمی...لول...

خواهش میکنم من طرفدار حرف حق هستم و تعصبی هم تو کار نیست

یکم بیشتر مطالب از این دی وی بی ÷یدا کنیم محشر میشه ها

actooor
14-04-2008, 15:46
ولا هیشکی نمیاد در مورد این خرید --- h توضیح بده...
راهنمایی کنه...

peyman sis
15-04-2008, 14:31
سلام می خوام n95 8g بخرم می شه راهنمایی کنین چه جوری بفهمم اصله یا نه؟
چه چیزهاییش چین هستش؟
صبر کنم ارزون تر می شه؟
از دبی بگم بیارن بهتره یا از همین الادین؟
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم راهنامیم کنین

nimaoy
15-04-2008, 15:09
دوستان راست است که میگن در این گوشی سریع لغ میشه ؟

actooor
15-04-2008, 15:24
سلام می خوام n95 8g بخرم می شه راهنمایی کنین چه جوری بفهمم اصله یا نه؟
چه چیزهاییش چین هستش؟
صبر کنم ارزون تر می شه؟
از دبی بگم بیارن بهتره یا از همین الادین؟
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم راهنامیم کنین

من اصلا ایران رو پیشنهاد نمیکنم...من خودم هم از ایران نگرفتم...
چون ایران دست کاری میکنه...هر چی جنس درجه 1 رو از گوشی می دزدن و جنس درجه 3 میزارن روش...
کلی برنامه میریزن...
منو فارسی میشه...
سعی کن اصل این گوشی رو بگیری...
همراه با گوشی بند_دستمال_کابل tv_کابل پی سی_کابل پرینت_باطری و شارجر زاپنی باید باشه...

الان تو ایران و همچنین کم در دبی نایاب شده...
قیمت این گوشی پایین نمیاد...حتی با امدن ان96 قیمت ثابت میمونه...(رقابت بوجود میاد)...
قیمت در یران با گارانتی اصل=720 تا 750...مدل اسپایدر من 30 تومتن گرونتره...
قیمت در دبی 650 هزار تومان...2555 درهم...

actooor
15-04-2008, 15:26
دوستان راست است که میگن در این گوشی سریع لغ میشه ؟

نه دوست من...
هرکی اینو گفته دروغ گفته...
این گوشی بسیار محکمه...

peyman sis
15-04-2008, 18:55
ممنون از راهنماییت.ولی امروز تو الادین 655 بود؟یعنی تفاوتی بین ایران و دبی نیست؟

actooor
15-04-2008, 20:14
دوست من این قیمت رو با گارانتی اصل مدل اسپایدر من رو گفتم...
730 تومان...

ELVIS PRESLEY
15-04-2008, 21:02
اقای اکتور باتری 8 گیگ شما جاپنیه که اینقد دووم میاره تو ایران باتری رو عوض میکنن چینی میندازن .مفت نمیارزه.باتری اصل تو ایران گیر میاد یا نه؟؟ 95م باتریش چینی بود .از ایرانم نگرفتمش .روزی دو بار شارج میکردم. قبلا 3120 داشتم .هیچ گوشی از نظر باتری رو دستش نمیومد .تو استند بای تا 2 هفته دووم میاورد با کار زیاد تا 1 هفته اون باتریش جاپنی بود .

ELVIS PRESLEY
15-04-2008, 21:04
اکتور جان چند تا سوال دیگم داشتم ....
قسمت جلوی قابش که مشکیه براقه خش نمیوفته ؟ خیلی جاها گفتن کیفیت تصویرش از نوع معمولیش بهتره!! میگم با توجه به بزرگ شدن صفحه ش و ثابت موندن رزولیشنش پیکسلاش بزرگ تر شدن این موردش تو خوندن فونت های خیلی ریز که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟ احیانا هنگ هم میکنه یا نه؟؟؟؟ چرا با گارانتی اتصالت کم پیدا میشه ؟ حتی تو نمایندگیش تموم کرده بودن!!!!
یه مورد دیگه به نظر شما اینو بخرم یا منتظر n96 بشم؟؟/

راستی چند وقت پیش تو بانه یکی از این دی وی بی ریسیور را رو دیدم مارکش nec بود اندازش از باتری بزرگتر بود قد جلویه 8 گیگ بود میگفت 84 تومن!!!!!

خیلللللللللی ممنون!

peyman sis
15-04-2008, 21:27
دوست من این قیمت رو با گارانتی اصل مدل اسپایدر من رو گفتم...
730 تومان...

دیگه دیر شد دوستم از دبی اومد.باید از همین الادین خودمون بگیرم:41:

ehsssssan
16-04-2008, 01:11
اگه از دبي ميگرفتي كه با يه باتري ژاپني اصل 2 روز تموم رو حال ميكردي و لي من ميگم الايدينو از سر تا ته بگرد ببين باتري اصل جداگانه ميدن يا نه؟

Mojtaba N87
16-04-2008, 12:32
چطوری می شه فهمید باتری اصله؟ پشتش نوشته ژاپن؟
باتری های دیگه هم فکر نمی کنم غیر اصل باشه! محل ساختشون فرق دارن.

actooor
16-04-2008, 13:20
برای من زده زاپن...
واسه چند تارو دیدم زده بود چین...

peyman sis
16-04-2008, 17:07
برای من زده زاپن...
واسه چند تارو دیدم زده بود چین...

شما که دبی هستین از کجای دبی باید بخرن که مطمئن باشیم اصل باشه؟

actooor
16-04-2008, 17:54
از خود کمپانی نوکیا...

ehsssssan
16-04-2008, 22:58
95 هشت گيگ.

پشت باتريش نوشته مالزي.من كه باورم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوستم قسم مي خوره

actooor
16-04-2008, 23:05
اره احسان جان...
هم چین زده هم مالزی هم زاپن...

absorb3000
16-04-2008, 23:29
تا حالا کسی با wifi آپدیت کرده ؟

peyman sis
16-04-2008, 23:34
از خود کمپانی نوکیا...

می شه بگین ادرسش کجاست تو دبی؟ و با چه گارانتی هست و اصلاً گارانتیش مهمه یا نه چون توایران هستیم؟و قیمتش چنده؟
ببجشید که زیاد اذیتتون می کنم.

actooor
16-04-2008, 23:37
توی بر دبی...تو خیابون بنک stret...اگه اشتباه نکنم...

ehsssssan
17-04-2008, 01:14
پس اگه مالزي باتري زدت 100 درصد گوشي هم ميزنه95 هشت گيگ رو ميگم

actooor
17-04-2008, 10:54
نه احسان جان...
مالزی در این حد و اندازه نیست که بتونه گوشی بسازه اونم مثل 8گیگ...
همون باطری میزنه بسشه...

Mojtaba N87
17-04-2008, 13:44
من ان82 رو از کمپانی اصلی نوکیا تو دبی خریدم و باتریش چینیه! همه ان82 هایی که دیدم باتریشون مال چین بوده.جالبه که مال 8گیگ اینطوری نیست.

ehsssssan
17-04-2008, 13:51
كس ديگه اي نيست كه 956 هشت گيگ از دبي بگيره؟به ما بگه باطريش ساخت كجاست

actooor
17-04-2008, 14:38
به خدا واسه من زده میدین زاپن...دوروغم چیه اخه؟؟؟

actooor
17-04-2008, 14:40
اقا مجتبی باطری رو خوب پشتشو بخون...
هیچ اسمی از زاپن ننوشته؟؟؟
اخه وسایلی که تو جعبه ی گوشی بود خیلی کاملتر از بقیه بود...

alireza7
17-04-2008, 17:14

شما یه عکس از باتری گوشیت بگیر ببینیم چی هست؟

ali racer
17-04-2008, 17:42
منم خیلی برام این موضوع چین و ژاپن جالب شده
چون بجز این دوستمون اصلا هیچ پکیجی باتری ژاپن و کابل پرینتر نداشتن

actooor
17-04-2008, 18:02
هر وقت یک دوربین دستم رسید...چشم...فعلا دوربین ندارم...

Mojtaba N87
17-04-2008, 18:21

مال من کاملا نوشته made in china
حالا خیلی هم مهم نیست.:31:

taia
17-04-2008, 21:29
نه احسان جان...
مالزی در این حد و اندازه نیست که بتونه گوشی بسازه اونم مثل 8گیگ...
همون باطری میزنه بسشه...

:31:
صرفا برای اطلاعات عمومی
نوکیا ها اینجا در نمایندگی دو نوع هست یکی ساخت فنلاند و یکی ساخت مالزی،‌تفاوت قیمت هم حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار هست آنهم به دلیل شیپینگ و اینکه گارانتی تعویض تا یکسال داره ولی گوشی های داخل گارانتی تعمیر داره!
گوشی های فنلاندُ خود گوشی فنلاندی هست،‌لوازم فنلاندی هست و باتری ساخت یا مجارستان یا چین ( جدیدا اکثرا چین)
:11:

Mojtaba-MCI
17-04-2008, 21:47
مال من کاملا نوشته made in china
حالا خیلی هم مهم نیست.:31:
بابا بیخیال اونقدرها هم نمیشه سخت گیری کرد...همه که به خارج دسترسی ندارن!این همه آدم دارن استفاده می کنن مگه مشکلی هست.
آخر جملت درست کن "اصلا مهم نیست"!

Mojtaba-MCI
17-04-2008, 21:49
منم خیلی برام این موضوع چین و ژاپن جالب شده
چون بجز این دوستمون اصلا هیچ پکیجی باتری ژاپن و کابل پرینتر نداشتن
واسه منم نداشت:41:...مهم هم نیست!

Mojtaba-MCI
17-04-2008, 21:50
احتمالا منظور اکتور از کابل پرینتر همون کابل Usb گوشیه...

ali racer
17-04-2008, 22:56
واسه منم نداشت:41:...مهم هم نیست!
زحمتش یه عکس ساده اس
بزار بگیره
چون خیلی واسم سوال شده ...
اکتور منتظریم بدو داداشی

peyman sis
17-04-2008, 23:01
توی بر دبی...تو خیابون بنک stret...اگه اشتباه نکنم...

تشکر ولی درست ادرس رو متوجه نشدم.می شه به انگلیسی بنویسن تا تلفظ ها مشخص بشن.بازم خیییییلی ممنون

actooor
17-04-2008, 23:29
addres=bar dubai...bank steret...
اونجا بپرسی هم بهت میگن...
تو دبی پر نمایندگی هست...

+

در مورد عکس از باطری...
چشم...
به احتمال زیاد فردا میزارم...

+

نه داداش گلم...
منظور من همون کابل پرینتر بود...که کوچیک هست...
کابل کامپیوتر هم جدا داره...
کابل tv داره...
بند...
دستمال...

ali racer
18-04-2008, 01:45
من فکر نمیکنم بحث ایران باشه
بحث سر ریجن هستش
اصلا تو خاورمیانه عرضه نمیشه
بعضی از آپشن ها حتی تو اروپای شرقی عرضه نمیشن!!

Mojtaba N87
18-04-2008, 08:52
منم گوشیم رو از نمایندگی نوکیا تو دبی گرفتم احسان جان ولی آپشنش با ریجن های دیگه به قول علی فرق داره.هدست گوشی من با پک های دیگه که دیدم فرق داشته! (فکر می کنم بد تره)

ali racer
18-04-2008, 09:56
این یه عکس جالب از نسخه ی پرتو تایپ این گوشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینین
باتری اش با ان 95 عادی یکیه !!
که البته بعدا تعویض شد

actooor
18-04-2008, 13:27
دوستای گلم شرمنده...
عکس از باطری ان95 8گیگ گذاشتم...تا به شما ثابت بشه که باطری زاپنی هست و من دروغ نمیگم...
دوربین نداشتم...مجبور شدم با 6270 عکس بگیرم...
چون فوکوس نداره 6270 یکم بد کیفیت شده...
به هر حال شرمنده...
امید وارم مورد قبول واقع بشه...

اینم عکس...

دوستان گل کجان؟؟؟نکنه خوابتون برده؟؟؟لول...
اینم عکس از باطری که می خواستین...(دوستان پر ادعا کجان)؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدین من دروغ نگفتم...اینم از باطری زاپنی...ثابت شد به شما ها؟؟؟؟؟؟
(علی اقا کجایی؟؟؟شما که داشتی لحظه شماری میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟)
اقا مجتبی کجایی؟؟؟؟و بقیه دوستان...
دیدین که دروغی در کار نیست...
حتما جا خوردین اره؟؟؟؟؟خورد تو ذوقتون؟؟؟؟؟؟
گفتین حتما من دروغ میگم و شما میاین تیکه میندازین....
ماشالاه اگه من عکس نمیذاشتم الان هزار نفر میومدن تیکه مینداخن...
از مدیریت خواهش میکنم...این پست رو پاک نکنه تا به دوستان ثابت بشه...
ممنون...

ehsssssan
18-04-2008, 20:59
نظرتون در مورد اون 8گیگی که یه برچسب قرمز بالای لنزش داره چیه؟

ehsssssan
18-04-2008, 21:00
و این باطری آکتور 4روز شارژ نگه میداره

actooor
18-04-2008, 21:37
دوستای گلم شرمنده...
عکس از باطری ان95 8گیگ گذاشتم...تا به شما ثابت بشه که باطری زاپنی هست و من دروغ نمیگم...
دوربین نداشتم...مجبور شدم با 6270 عکس بگیرم...
چون فوکوس نداره 6270 یکم بد کیفیت شده...
به هر حال شرمنده...
امید وارم مورد قبول واقع بشه...

اینم عکس...

دوستان گل کجان؟؟؟نکنه خوابتون برده؟؟؟لول...
اینم عکس از باطری که می خواستین...(دوستان پر ادعا کجان)؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدین من دروغ نگفتم...اینم از باطری زاپنی...ثابت شد به شما ها؟؟؟؟؟؟
(علی اقا کجایی؟؟؟شما که داشتی لحظه شماری میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟)
اقا مجتبی کجایی؟؟؟؟و بقیه دوستان...
دیدین که دروغی در کار نیست...
حتما جا خوردین اره؟؟؟؟؟
گفتین حتما من دروغ میگم و شما میاین تیکه میندازین....
ماشالاه اگه من عکس نمیذاشتم الان هزار نفر میومدن تیکه مینداخن...
از مدیریت خواهش میکنم...این پست رو پاک نکنه تا به دوستان ثابت بشه...
ممنون...
1 روز گذشت...:27:

MoonAndSky
18-04-2008, 22:14
دوستان در مورد عکسی که اکتور گذاشته یه چیزی بگم
چندتا چیز دیگه هم زیر عکس نوشته که اکتور اونا رو تو عکس نزاشته یه جاشم اسم چین اورده من این باتری رو دارم از بازار خریدمش فردا عکسشو براتون میزام حال کنید

alireza7
18-04-2008, 22:20
درسته MoonAndSky جان .
من هم همین باتری رو دارم این هم کل عکس!!!:

Mojtaba N87
18-04-2008, 23:43
آکتور جان ما کی گفتیم شما دروغ می گی؟ ما بحثمون این بود که چرا مال همه گوشی ها اینطوری نیست.با عکس های جدید دوستان مشخص شد که دوستان دیگه هم از این باتری دارن.
باتری گوشی شما تو چین مونتاژ شده و قطعه اصلی باتریش ژاپنیه.
بحث ما سر ضایع کردن یا تیکه انداختن یا مچگیری نبوده دوست من.

ali racer
18-04-2008, 23:45
تاپیک جالب شد
من لحظه شماری میکردم واسه دیدن باتری اکتور خان
ولی این باتری ژاپنی شما که چینیه دوست من !!!
ماشالا به استاد های زبان انگلیسی که داشتی !!

در ضمن من تهمت دروغگویی به کسی نزدم ...فقط خواستم ادعاتون رو ثابت کنین با یه عکس

درخواست زیادیه گرفتنه یه عکس ؟؟

ضمنا شما اسم در خواست منو گذاشتین تهمت به دروغگویی
ولی بعضی دوستان که
میگفتن باتری مدل هشت گیگ رو گذاشتن رو مدل عادی
علنا دروغ گو خطاب کردین و الان تو تاپیک این موضوع ثابت شده که...

چشم ها رو باید شست...

ولی در کل میگم
هر کس از دید خودش حرف های دیگران رو تحلیل میکنه و این دید شماست که می تونه مثبت منفی و یا.. باشه

ehsssssan
19-04-2008, 01:10
علي جان شايد باطري آكتور فرق ميكنه

اين چه لحن صحبتيه آخههههههههههههههههههههههه هه

ماشالا به استاد های زبان انگلیسی که داشتی !!

كشتين شما منو

ehsssssan
19-04-2008, 04:47
نظرتون در مورد اون 8گیگی که یه برچسب قرمز بالای لنزش داره چیه؟

چي شد كسي نظر نداد؟

MoonAndSky
19-04-2008, 05:13
من هر چی دنبال باتری گشتم که اصلش رو گوشیم نوشته بود made in chine ندیدم ولی اینیکه اکتور داره رو با همین شکلو قیافه و با کد نوکیا چک کزدم شیراز گیرم اومد 14 تومن و مثل اونی که رو اصل گوشی بود هم میگفتن 50 تومن و از روی جغبه گوشی کش رفتن

actooor
19-04-2008, 11:44
خدا شاهد هست که من قصد جسارت به هیشکیو نداشتم...
من از همون اول به اقا مجتبی که تازه ان95 8گیگ گرفته بود گفتم ببین رو باطرت هیچ اسمی از زاپن نیست؟؟؟
گفت اصلا همچین اسمی نیست...بعد شما دوستان برگشتید گفتید که یک عکس بذارم که گذاشتم...
خوب من بر مبنای حرف مجتبی گذاشتم که گفت هیچ اسمی از زاپن نیست...(من چه گناهی دارم)؟؟؟؟
در ضمن علی اقا شما مثل داداش منی...من هیچ قصد جسارت نداشتم...(به هر حال ببخشید)...
در ضمن این هم به اقایون که مثلا زبان بلدن بگم که اونجایی که نوشته cell maid in japan یعنی این باطری ساخت زاپن هست...
در پاییت اون که یک نوشته ی تقریبا طولانی هست و اخرش زده چین یعنی این باطری منتاز چین هست...
علی اقا محز اطلاع شما میگم که این باطری ساخت زاپن و منتاز چین هست...
منتاز که میدونید چیه؟؟؟؟یعنی بدنه ی این باطری ساخت پین هست...(درون باطری اصل زاپن هست)...
این رو هم که میدونید اگه روی یک چیزی اسم زاپن باشه و پایینش زده باشه چین یعنی اینکه درجه 1 چین هست....
موفق باشین...

actooor
19-04-2008, 11:49
در ضمن من این عکس باطری رو با 6270 گرفتم...
توضیح دادم که فوکوس نداره...مجبور شدم بیام جلو عکس بگیرم...
وگرنه از کل نوشته ها میگرفتم...
علی اقا توهین نکن لطفا...
در ضمن دوستایی که این باطری رو دارم بگم که این باطری شما اصل زاپن هست همونطور که توضیح دادم...
وقیمتش حدود 45 تومان هست...

Mojtaba N87
19-04-2008, 11:59
دوستان لطفا بحث رو سنگین نکنید تا کسی اخطار نگیره و تاپیک قفل نشه.همونطور که همون اول که اکتور عکس گذاشت گفتم ، این باتری قطعه اصلیش یعنی سلول درونیش کار ژاپنه cell made in japon و داخل چین مونتاژ و تست شده.علی جان شما هم سخت نگیر.

actooor
19-04-2008, 12:18
قربون دستت مجتبی جان...
ممنون که یکی امد و تایید کرد...

Mojtaba-MCI
19-04-2008, 12:21
درسته MoonAndSky جان .
من هم همین باتری رو دارم این هم کل عکس!!!:

مال من هم همینه...روش هم نوشته : تولید اولیه در ژاپن!
تولید حال در چین...
عجب موضوعی شد این باتری:20:!

actooor
19-04-2008, 13:26
دیگه این بحث رو تمومش کنید...
به همه ثابت شد که این باطری اصل زاپن هست...

taia
19-04-2008, 14:44
دیگه این بحث رو تمومش کنید...
به همه ثابت شد که این باطری اصل زاپن هست...

جهت اطلاع عزیزان
نوکیا در ژاپن توسط شرکت mutsushila باتری تولید می کنه،‌که اگر یادتون بیاد بعد از مشکلاتی که در مورد باتری ها ساخت این شرکت برای N70 پیش آمد تقریبا تولید را متوقف کرد،‌ و الان در حال تولید تنها سلولهای باتری هست که اصل باتری در دیگر شرکتهای آسیایی اسمبل می شه، علاوه بر این خود ژاپن صنعت گوشی همراه داره که این باعث می شه تولید انبوهی برای شرکتهای بزرگ انجام نده، علت نبود باتری ژاپنی بر همین اساس هست.
در کل باتریهای اصلی نوکیا در منطقه ی آسیا فعلا در چین تولید می شه! و تماما هم اصل هستند!

MoonAndSky
19-04-2008, 18:34
چند دقیه طول میکشه تا گوشیتون رو شارژ کنید و هر چند وقت یکباز شارژ میکنید؟
اگه امکانش هست اونایی که دارن همه جواب بدن

MoonAndSky
19-04-2008, 18:37
در ضمن من این عکس باطری رو با 6270 گرفتم...
توضیح دادم که فوکوس نداره...مجبور شدم بیام جلو عکس بگیرم...
وگرنه از کل نوشته ها میگرفتم...
علی اقا توهین نکن لطفا...
در ضمن دوستایی که این باطری رو دارم بگم که این باطری شما اصل زاپن هست همونطور که توضیح دادم...
وقیمتش حدود 45 تومان هست...

او ممنون پس برم چندتا دیگه از اینا بگیرم که مرتیکه دیوونه شده با 14 تومن میفروشه کدشم با نوکیا ست بود
بازم میگم ممنون به خاطر راهنماییتون
راستی گفتید رو شارژر گوشیتون نوشته ژاپن سارژر من چینیه فکر کنم مشکل داره اخه خیلی سریع شارژ تموم میکنه و باتری هم زود خراب میشه
رو شارژر شما چه چند میلی امپر زده و اگه بخوام شارژر بگیرم چی بگیرم و با چه مشخصات ومارکی؟ ممنون میشم اگه کمکم کنی

actooor
19-04-2008, 18:40
8گیگ 45 دقیقه طول میکشه شارج بشه...
در حالت کار زیاد 4 روز باطری دوام میاره...
در حالت کار کم و استند بای 2 روز و نیم تا 3 روز شارج میده...
موفق باشی...

alex_pk
19-04-2008, 18:42
موفق باشی...

سلام
برعكس نگفتي؟!

MoonAndSky
19-04-2008, 18:43
موفق باشی...
دوست من سارژر من 15 دقیقه ای شارژ میکنه 1 روزم بیشتر دووم نمیاره فکر کردم از باتریمه یه باتری مثل اونی که داری گرفتم شما میگید مشکل من ممکنه از کجا باشه؟

actooor
19-04-2008, 18:55
ببخشید بر عکس گفتم...
در حالت کار کم 4 روز باطری دوام میاره...
در حالت کار زیاد و استند بای 2 روز و نیم تا 3 روز شارج میده...
موفق باشی...

moon sky....
من با این باطری مشکلی ندارم....
برای تو رو نمیدونم...
از ایران گرفتی؟؟؟

MoonAndSky
19-04-2008, 19:03
moon sky....
من با این باطری مشکلی ندارم....
برای تو رو نمیدونم...
از ایران گرفتی؟؟؟

اره هر جوری هم میخوام به خودم ثابت کنم که اصل نیست نمیتونم اخه همه چیزش بدون نقصه و هیچ مشکلی نداره ولی طرف از دوبی اورده بود باتری ها رو بدون شک از شارژرمه اخه مگه میشه گوشی با این سرعت شارژ شه رفتم یه شارزر n71 اوردم 45 دقیقه همون طور که شما گفتید طول کشید ولی فکر میکنم چون شاژ اولیم با اون شارژر بوده باتری رو خراب کرده این دومین باتریه که بدردم نمیخوره

ehsssssan
19-04-2008, 20:28
کسی تونسته باطری گیر بیاره واسه انداختن رو 95 ساده

actooor
19-04-2008, 20:33
اره...مشکل از شارجر...

Mojtaba N87
19-04-2008, 20:37
اره هر جوری هم میخوام به خودم ثابت کنم که اصل نیست نمیتونم اخه همه چیزش بدون نقصه و هیچ مشکلی نداره ولی طرف از دوبی اورده بود باتری ها رو بدون شک از شارژرمه اخه مگه میشه گوشی با این سرعت شارژ شه رفتم یه شارزر n71 اوردم 45 دقیقه همون طور که شما گفتید طول کشید ولی فکر میکنم چون شاژ اولیم با اون شارژر بوده باتری رو خراب کرده این دومین باتریه که بدردم نمیخوره

مشکل شما با این تقاسیر از شارژ گوشیتونه که به راحتی می تونید یکی دیگه بگیرید :31:

actooor
19-04-2008, 20:42
دوستان اینو بگم شارجر ان95 8گیگ من 3 شاخس...

Mojtaba-MCI
20-04-2008, 00:01
دوستان عزیز یه سوال و شاید یه درخواست...
آخرین ورژن برنامه ی نوکیا مپ لودر چنده؟؟؟
ضمن این که اگه کسی از دوستان لینک دانلودش رو داره ممنون می شم بذاره برای دانلود!

actooor
20-04-2008, 11:39
من مپ لودر رو هر کاری میکنم دانلود نمیشه...
یک بار دانلود شد...می خواستم نصبش کنم...
گفت به رم پی سی شما نمیخوره...

ali racer
20-04-2008, 18:23
من یه روز نبودم بحث باتری به شکر خدا تموم شد
یکی از دوستان اشاره کرده بودن
به شرکت ماتسوشیا ژاپن و گاف باتری ان 70 !!
منم اضافه کنم بصورت کلی الان نوکیا در ژاپن به هیچ وجه باتری
تولید نمیکنه
چون اصلا صرفه اقتصادی نداره !!
و تحت لیسانس و نظارت ژاپن در چین باتری میزنه
و دوم این که من زمانی که ان 73 می رو گرفتن برام از فنلاند
باتری اش چینی بود !!!!

actooor
20-04-2008, 18:28
دوستان لطفا بحث رو سنگین نکنید تا کسی اخطار نگیره و تاپیک قفل نشه.همونطور که همون اول که اکتور عکس گذاشت گفتم ، این باتری قطعه اصلیش یعنی سلول درونیش کار ژاپنه cell made in japon و داخل چین مونتاژ و تست شده.علی جان شما هم سخت نگیر.

کاملا تایید میشه...

ehsssssan
21-04-2008, 16:28
دوستان اینو بگم شارجر ان95 8گیگ من 3 شاخس...

یعنی چی آکتور جان
سه شاخه مثلا . . . .

actooor
21-04-2008, 16:39
یهنی شارجر بزرگ...
واسش تبدیل 2 شاخه گرفتم...
چون پریز برق خارج 3 شاخه هست...
واسه همینه میگم تو ایران میزدن...
و شارجر کوچیک میزارن...

bahar_21217
21-04-2008, 18:16
:20:salam
man mikham n95 8 gb begiram ye nafar ke in goshi ro dashte goft hang mikone va be dard nemikhore mikhastam bebinam harfesh doroste ya na
:5:

actooor
21-04-2008, 18:35
نه دوست گلم...
هر کی گفته دروغ گفته...یا اینکه گوشی رو بهش انداختن...
من خرید گوشی از ایران رو پیشنهاد نمیکنم...
ولی به هیچ عنوان هنگ نداره...
خیلی خیلی با مدل معمولی فرق داره...(بهتره)...(قبلا این گوشی با همه گوشی ها مقایسه شده)...
بهتر یک بار این گوشی رو دستت بگیری تا بفهمی...
موفق باشی...

Mojtaba N87
21-04-2008, 19:03
نه! خیلی گوشی خوبیه.هنگ هم نمی کنه!

Mojtaba-MCI
21-04-2008, 20:42
!!!It Is The NUMBER 1

MoonAndSky
22-04-2008, 03:20
:20:salam
man mikham n95 8 gb begiram ye nafar ke in goshi ro dashte goft hang mikone va be dard nemikhore mikhastam bebinam harfesh doroste ya na
:5:
نه عزیز من تا حالا ندیدم هنگ کنه
اگه این هنگ کنه بقیه گوشیا نباید روشن شن اخه سرعتو همه چیزش مهشره گوشی اونم که میگفته هنگ میکرده حتما مشکل نرم افزاری داشته

nimaoy
22-04-2008, 08:48
دوستان آیا ورژن spiderman این گوشی با ورژن عادی متفاوت است . اگر ورژن spider man بخواهم چطور می توانم تهیه کنم؟

Reza82N
22-04-2008, 09:49
دوستان 8 گيگ دار بگن صداي هدفون 8گيگ و 82 چقدر با هم فرق مي كنه

تنك يو وري ماچ

MoonAndSky
22-04-2008, 10:45
دوستان آیا ورژن spiderman این گوشی با ورژن عادی متفاوت است . اگر ورژن spider man بخواهم چطور می توانم تهیه کنم؟

تفاوت سخت افزاری فکر نمیکنم ولی رو ورژن مرد عنکبوتی فیلمش و چندتا عکس وتم هست رو جعبشم عکسش رو زده

actooor
22-04-2008, 11:11
دوستان 8 گيگ دار بگن صداي هدفون 8گيگ و 82 چقدر با هم فرق مي كنه

تنك يو وري ماچ

دوست من تو هدفون هر 2 صدا ها مثل هم هستند...
موفق باشی...:40:

bahar_21217
22-04-2008, 23:13
((من خرید گوشی از ایران رو پیشنهاد نمیکنم...))

salam aghaye actor hala age bekham az iran begiram baraye inke saram kolah nare bayad che kar konam
:10:

Mojtaba N87
23-04-2008, 01:19

هیچ فرقی ندارن!
ورژن اسپایدر یکم کمیابه ولی بگردی فکر می کنم پیدا کنی.تنها فرقشون تو داشتن این فیلمه! :31:

ehsssssan
23-04-2008, 03:06
salam aghaye actor hala age bekham az iran begiram baraye inke saram kolah nare bayad che kar konam

در هر حال خواهد رفت

MoonAndSky
23-04-2008, 05:15
اگه از دم در خود شرکت نوکیا بگیری شاید نره چون تو این مسافت همه چیزش رو از جمله مموری شارژر باتری و هر چیز دیگشو عوض میکنن و اصلشسو جدا گرونتر میفروشن

Mojtaba-MCI
23-04-2008, 08:18
یه سوالی داشتم ، ممنون می شم جواب بدید...
دانلود نقشه ای از نرم افزار نوکیا مپ لودر ورژن 1.3 به حجم 111 مگابایت و با اینترنت 128kbps که سرعتش هم گاها متغیره حدودا چقدر طول می کشه؟و اگه خدای نکرده یه بار ارتباط قطع شه چه بلا یا بلاهایی سرگوشی میاد؟؟؟

actooor
23-04-2008, 10:29
من 10 بار همچین پستی دادم...
این گوشی رو از ایران نخری بهتره...
چون تمام متعلقات گوشی رو بر میدارن و جنس درجه 3 جاش میذارن...
حالا اگه شما میخوای اینجوری بخری از ایران بخر...
من از ایران نگرفتم...
و متعلقات این گوشی درجه 1 هست...
بند...دستمال...کابل پرینتر...و کیف کیسه ای رو اینجا از روش میدزدن...
موفق باشی...

bahar_21217
23-04-2008, 11:50
در هر حال خواهد رفت

age az dobey begiram che tor ?

:20:onja alan che gheymatiye?

Reza82N
23-04-2008, 11:55
من از ایران نگرفتم...
موفق باشی...

اكتور جان حق با شماست

من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت

بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!

actooor
23-04-2008, 12:02
کملا درسته...
به پست بالا دقت کنید...

Mojtaba N87
23-04-2008, 14:12
چقدر دزدن اینا ...

Mojtaba-MCI
23-04-2008, 18:41
دانلود نقشه ای از نرم افزار نوکیا مپ لودر ورژن 1.3 به حجم 111 مگابایت و با اینترنت 128kbps که سرعتش هم گاها متغیره حدودا چقدر طول می کشه؟و اگه خدای نکرده یه بار ارتباط قطع شه چه بلا یا بلاهایی سرگوشی میاد؟؟؟
:19: :19: :19:...

noisymind
23-04-2008, 18:41
آره دیگه پس چی! این که چیزی نیست مخصوصا اگه گوشی نو میخرید زیاد مطمئن نباشید که باتریش اصله! ( باتری رو عوض میکنن و باتری خود گوشی رو به عنوان فابریک خیلی گرونتر میفروشن!)

MoonAndSky
23-04-2008, 19:46
تازه قیمت اونور خیلی ارزونتره گارانتیشم بهتره

Mojtaba-MCI
23-04-2008, 19:57
اهم...مبلغی به این پست توجه بدارید:5:!

ELVIS PRESLEY
23-04-2008, 20:56
اهم...مبلغی به این پست توجه بدارید:5:!

اقا سرعت دانلودت مهمه نه اینی که گفتی. من برا اپدیته گوشیم رفتم کافی نت .سرعتش 1 گیگ بود. ولی سرعته دانلودش 50-60 کیلو بود.ورجن20 رو تو 1.5 ساعت گرفتم.
شما باز رفتی سره این مپ لودر؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل بگیری خیلی خیلی راحت تره. من با اون نقشهیه کل اروپا رو با زومم متوسط گرفتم.
مسئله ای پیش نمیاد!!!

ELVIS PRESLEY
23-04-2008, 21:28
من از ایران نگرفتم...
موفق باشی...

حرف اکتور برا من سنده شما رو نمیدونم. حالا دستمال و کابل پرینترو اینجور چیزا مهم نیس.میشه بری بخری ولی تویه گوشی رو چی؟؟؟؟؟
95 خودم 4 ماه پیش از دستم افتاد صفحه اش شکست. رفتم قیمت کن و بخرم میگفت چینیش 40 تومن اصلش رو از رو گوشی ور میدارم 120 تومن بهت میدم. من مجبور شدم بگیرم. ناکس یه دونه از تو جعبه اورد بازش کرد ال سی دیشو داد من.کیفیتش عینه قبلیه بود .چینی رو امتحانکردم زمین تا اسمون فرق داشتن.
مگه با گارانتی بخری که اونم معلوم نیست!!!

noisymind
23-04-2008, 21:35
حرف اکتور برا من سنده شما رو نمیدونم. حالا دستمال و کابل پرینترو اینجور چیزا مهم نیس.میشه بری بخری ولی تویه گوشی رو چی؟؟؟؟؟
95 خودم 4 ماه پیش از دستم افتاد صفحه اش شکست. رفتم قیمت کن و بخرم میگفت چینیش 40 تومن اصلش رو از رو گوشی ور میدارم 120 تومن بهت میدم. من مجبور شدم بگیرم. ناکس یه دونه از تو جعبه اورد بازش کرد ال سی دیشو داد من.کیفیتش عینه قبلیه بود .چینی رو امتحانکردم زمین تا اسمون فرق داشتن.
مگه با گارانتی بخری که اونم معلوم نیست!!!

یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟!:18::18::18: بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!:18:

ELVIS PRESLEY
23-04-2008, 23:43
یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟!:18::18::18: بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!:18:

ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!
منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
این جور چیزا رو میندازن به آدمایه ناشی. مثلا یکی رو دیدم می خواست95 بخره منم داشتم مموری مخریدم گوشی رو دست من دید خیلی خوشحال شد. بیجاره نمیدونست دوربین داره اصلا سرش نمیشد. فقط پول دار بود!!!

actooor
23-04-2008, 23:55
ایول...
چه پول دارایی هستا.....

ehsssssan
24-04-2008, 01:53
age az dobey begiram che tor ?

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alan che gheymatiye
نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكني

actoor جان ايشونو راهنمايي كنين در مورد خريد گوشي از دبي

من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت

بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!

من واسه خودم متاسفم كه تو همچين كشوري زندگي ميكنم چه برسه افتخار كنم به ايراني بودنم

ehsssssan
24-04-2008, 01:55
ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!
منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.

از اين حرفا نزنين ديگه من خودكشي ميكنم ها

Mojtaba-MCI
24-04-2008, 07:41
اقا سرعت دانلودت مهمه نه اینی که گفتی. من برا اپدیته گوشیم رفتم کافی نت .سرعتش 1 گیگ بود. ولی سرعته دانلودش 50-60 کیلو بود.ورجن20 رو تو 1.5 ساعت گرفتم.
شما باز رفتی سره این مپ لودر؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل بگیری خیلی خیلی راحت تره. من با اون نقشهیه کل اروپا رو با زومم متوسط گرفتم.
مسئله ای پیش نمیاد!!!
چه کنیم دیگه...کاملش رو می خوام ، لازم دارم!
راستی شما یا کسی نمی دونه وقتی نقشه ای ذخیره میشه توو کدوم قسمت از مموری میره(که احیانا بشه با X-plore فرستادش به کسی دیگه)؟
ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟

ELVIS PRESLEY
24-04-2008, 07:53
چه کنیم دیگه...کاملش رو می خوام ، لازم دارم!
راستی شما یا کسی نمی دونه وقتی نقشه ای ذخیره میشه توو کدوم قسمت از مموری میره(که احیانا بشه با X-plore فرستادش به کسی دیگه)؟

تو مموری کارت جزء فایلایه اصلیه فقط مخفی! وقتی رفتی تو اکسپلور 0رو بزن گزینه اول رو تیک دار کن.بعد برو تو مموری میبینیش. به اسم "سیتیز" وقتی بازش کنی میبینی هزار تا فایل تو هم تو هم.
بعید میدونم بشه دادش یه کی دیگی.چون وقتی من با ایرانسل گرفتم خواستم تو ممودی دیگه برزیم عمل نکرد

Mojtaba-MCI
24-04-2008, 07:56
تو مموری کارت جزء فایلایه اصلیه فقط مخفی! وقتی رفتی تو اکسپلور 0رو بزن گزینه اول رو تیک دار کن.بعد برو تو مموری میبینیش. به اسم "سیتیز" وقتی بازش کنی میبینی هزار تا فایل تو هم تو هم.
بعید میدونم بشه دادش یه کی دیگی.چون وقتی من با ایرانسل گرفتم خواستم تو ممودی دیگه برزیم عمل نکرد
کلا کار با X-plore رو خوب بلدم فقط می خواستم بدونم کجاش ذخیره میشه...سوال دومم هم رو اگه جوابش رو کسی می دونه بگه لطفا...

ELVIS PRESLEY
24-04-2008, 08:09
کلا کار با X-plore رو خوب بلدم فقط می خواستم بدونم کجاش ذخیره میشه...سوال دومم هم رو اگه جوابش رو کسی می دونه بگه لطفا...

ببخشید ندیدمش! من فقط یه بار دیدم فامیلمون داره از مپ لودر استفاده میکنه بهش زنگ میزنم و ازش میپرسم!
اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد بدترین حالتش اینه که مجبور بشی مموریتو فرمت کنی!
ولی فرستادنش به بقیه رو بیخیال.

Mojtaba-MCI
24-04-2008, 08:33
ببخشید ندیدمش! من فقط یه بار دیدم فامیلمون داره از مپ لودر استفاده میکنه بهش زنگ میزنم و ازش میپرسم!
اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد بدترین حالتش اینه که مجبور بشی مموریتو فرمت کنی!
ولی فرستادنش به بقیه رو بیخیال.
خیلی لطف می کنی ازش بپرسی...ممنون میشم!من منتظر جوابت توو همین تاپیک هستم ، دوباره سرمی زنم.

ELVIS PRESLEY
24-04-2008, 09:12
ازش پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد.هر جایی که اتصالت قطع بشه تا همونجا نقشه ها میره توش. از من میشنوی یه بک اپ از کل گوشیت بگیر.
ببینم شما می خواین انلاین این کار رو بکنین؟

actooor
24-04-2008, 11:14
سینا جان با ایرانسل میشه نقشه ریخت رو گوشی؟؟؟
سریع هست؟؟؟

mino_soso
24-04-2008, 11:15
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم بدون گارانتی الان 3روزه من توش اهنگ و تم میریزم فرداش میبینم همش پاک شده و گوشی فارسی هستش میگه حافظه انبوه قالب بندی شود و وقتی okمیزنم قالب بندی میکنه و تمام اطلاعاتش پاک میشه بعد دوباره میریزم دوباره همین پیام میده .بعضی وقتا اصلا چیزی توش نیست میگه حافظه پر هست. گوشی رو نو خریدم.میخوام بفروشمش چند میخرن

actooor
24-04-2008, 11:15
یک موقع وسط کار با گوشی و ایرانسل قطع بشه چی؟؟؟
اخه ایرانسل میدونی چه شاهکاری که؟؟؟؟لول...

actooor
24-04-2008, 11:21
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم بدون گارانتی الان 3روزه من توش اهنگ و تم میریزم فرداش میبینم همش پاک شده و گوشی فارسی هستش میگه حافظه انبوه قالب بندی شود و وقتی okمیزنم قالب بندی میکنه و تمام اطلاعاتش پاک میشه بعد دوباره میریزم دوباره همین پیام میده .بعضی وقتا اصلا چیزی توش نیست میگه حافظه پر هست. گوشی رو نو خریدم.میخوام بفروشمش چند میخرن

گوشی رو یک بار مستر ریست کن...(با خود گوشی)...
اگه نشد با این کد ریست کن=*#0737# از راست به چپ...
اگه باز نشد یک فلش کن...

ELVIS PRESLEY
24-04-2008, 12:41
اقا اکتور میشه .خوب هم میشه. دنگو فنگ مپ لودر هم نداره. سیم کارت پیام رسان باشه بهتره هم هزینه اش کمتره هم سرعتش بیشتره.

هیچ خیالی نیست. تازه گیا سرعتش به ‏10kb/sمیرسه.خیلی خوبه!من الان دارم با ایرانسل پست میدم.

actooor
24-04-2008, 15:05
خیلی ممنون...
به مشکل خوردم خبرت میکنم...

Mojtaba-MCI
24-04-2008, 16:13
ازش پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد.هر جایی که اتصالت قطع بشه تا همونجا نقشه ها میره توش. از من میشنوی یه بک اپ از کل گوشیت بگیر.
ببینم شما می خواین انلاین این کار رو بکنین؟
ای ول دمت جیز باد:5:...
منظور قسمت دوم سوالت رو متوجه نشدم ؛ یعنی چی آنلاین؟مگه طور دیگه ای هم میشه از مپ لودر نقشه گرفت و ریخت توو گوشی؟طبیعتا آنلاین این کارو می کنم...
راستی گفتی تا هر جا بره همونقدر از نقشه می ره داخل گوشی درسته؟پس اگه بخوایم دفعه ی بعدی همون نقشه رو بریزم توو گوشی تا کامل شه از ادامش این کارو می کنه دیگه...درست می گم؟؟؟

ehsssssan
24-04-2008, 17:21

من اصلا نديدم جي پي آر اس تو گوشي dc بشه.كه اگه هم بشه فكر كنم عين كامي بايد از اول . . . .

ELVIS PRESLEY
24-04-2008, 17:29
من با این مپ لودر کار نکردم. فکر کردم میشه اول بگیریش بعدا بریزی تو گوشی.

این یکی رو دقیقا نمیدونم. تو پسته قبلی حرف رفیقمو عینا برات گذاشتم !
تا اونجای که میدونم مپ لودر بخش بخشه. و شما یکیش رو انتخاب می کنی و بعد می ریزی تو گوشی. فکر کنم اگه قطع بشه از اول هر بخش بیاد!
ولی بک اپ رو حتما بگیر.
مگه شما با چه ispمیری تو اینترنت که اینقدر نگرانه قطع شدنش هستی؟ بری کافی نت مطمعن تره!

ELVIS PRESLEY
24-04-2008, 17:43
من اصلا نديدم جي پي آر اس تو گوشي dc بشه.كه اگه هم بشه فكر كنم عين كامي بايد از اول . . . .

سلام اقا احسان .از نظر شدن که میشه. خیلی هم زیاد.
بابا نترسین قطع بشه یه بار از مپ میای بیرون اطلاعات رو ذخیره میکنین بعد دوباره میری توش.
من با گوشیم حدود 50مگ نقشه رو تو چند بار استفاده از ایرانسل گرفتم..طرز کارش هم خواستین براتون مگم.

MoonAndSky
24-04-2008, 17:46
اره خیلی راحته شما برنامه مپ رو باز کن وقتی ازت کانکشن رو خواست کانکشنت رو بهش بده همواه و به ماهواره وصله به اینترنت هم وصل میشه هر جا زوم کنی نقشش لود میشه خیلی با حالا حتی میزان دانلود هم کنارش میزنه

Mojtaba N87
24-04-2008, 17:47
سلام اقا احسان .از نظر شدن که میشه. خیلی هم زیاد.
بابا نترسین قطع بشه یه بار از مپ میای بیرون اطلاعات رو ذخیره میکنین بعد دوباره میری توش.
من با گوشیم حدود 50مگ نقشه رو تو چند بار استفاده از ایرانسل گرفتم..طرز کارش هم خواستین براتون مگم.

من هم نقشه ها رو در چند نوبت و با وایرلس گرفتم.عملیه.

bahar_21217
24-04-2008, 18:39
[quote=ehsssssan;2336653]نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكني

mishe rahnamayim konid lotfan

actooor
24-04-2008, 18:50
[quote=ehsssssan;2336653]نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكني

mishe rahnamayim konid lotfan
دوست گلم...
من در صفحات قبل همین پیج همه چیرو توصیح دادم...
ولی باز باشه...
من در خدمتم...
هر سوالی داری بپرس...:11:

MoonAndSky
24-04-2008, 19:03
راستی یه سوال 8 گیگ دبی چنده؟
یکی از دوستام قسم خورد 400 تومن
من باور نکردم کسی هست اطلاعاتی در این مورد بده؟

Mojtaba N87
24-04-2008, 19:05
400 تومن که ان82 هست!

MoonAndSky
24-04-2008, 19:11
منم توی همین موندم دهنم نیم ساعت باز بود
بهش گفتم مطمئنی گفت اره خودم دیدم
تازه میگفت معمولی اونجا زیر 350 هست

bahar_21217
24-04-2008, 19:19
agha mojtaba shoma ham goshit ro az dobey gerefti
be nazare shoma ham in kar behtare?

bahar_21217
24-04-2008, 19:23
hala vaghan onja gheymat chande ? iiii

actooor
24-04-2008, 19:47
قیمت دیروز ان95 8گیگ در دبی
610 هزار تومان...
کی گفته 400؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
400 که ان82 هست...

MoonAndSky
24-04-2008, 19:59
دوستم بی شهور دروغ میگفت ممنون که کمک کردی حتما چینی بوده میخواست بندازه بهش یه قیمت متعادل گفته وسوسش کنه
ممنون از کمکت

peyman sis
24-04-2008, 20:56
سلام بالاخره 8 گیگ گرفتم از همین الادین چون کسی رو تو دبی نداشتم.حالا چند تا سوال و مشکل دارم
1- دفترچه انگلیسی در جعبه موجود نبود و فقط دفترچه عربی بود.
2- موقع reply کردن sms طول می شکه تا صفحه جدید باز شه می خواستم ببینم طبیعییه یا نه
3-زمان شارژ دوم 3 ساعت طول کشید ولی بازم full نشد.مشکل از کجاست؟
ممنون می شم راهناییم کنین

noisymind
24-04-2008, 20:57
البته تو نمیدونم کدوم سایت بود( GMR یا Shop.ir ) دیدم که بدون گارانتیش حدود 650 اینا بود. با گارانتی اصلی زده بود 720 یا 750

noisymind
24-04-2008, 20:58
سلام بالاخره 8 گیگ گرفتم از همین الادین چون کسی رو تو دبی نداشتم.حالا چند تا سوال و مشکل دارم
2- موقع reply کردن sms طول می شکه تا صفحه جدید باز شه می خواستم ببینم طبیعییه یا نه

مبارک باشه. چند حالا؟ :20:

peyman sis
24-04-2008, 21:01
مبارک باشه. چند حالا؟ :20:

620 با گرانتی طلایی(ایرانیه.فکر کنم الکی باشه):41:

MoonAndSky
24-04-2008, 21:15
خیلی عالیه یه گزارش از دووم شارژتم اقا به ما میدی؟
بهمون بگو که چقدر شارژت دووم اورد

peyman sis
24-04-2008, 21:41
2روز تازه من کار زیادی هم انجام ندادم.حتی اهنگ هم گوش نکردم.فقط چند تا sms و چند تا زنگ همین

MoonAndSky
24-04-2008, 21:51
خب بعدا که راه اوفتاد یادت نره؟
ممنونت میشم.

mino_soso
24-04-2008, 22:04

mino_soso
24-04-2008, 22:05
گوشی رو یک بار مستر ریست کن...(با خود گوشی)...
اگه نشد با این کد ریست کن=*#0737# از راست به چپ...
اگه باز نشد یک فلش کن...
مستر ریست و فلش رو بیشتر توضیح بده اگه جایی هم میشناسی بگو ممنون

noisymind
24-04-2008, 22:17
620 با گرانتی طلایی(ایرانیه.فکر کنم الکی باشه):41:

چی الکیه؟ گارانتی؟ اصلا خودتو ناراحت نکن. همه میدونن که تو ایران گارانتی الکی هست و حتی اگه با گارانتی اصلی 750 ! تومان هم میگرفتی اگه مثلا طوریشم بشه بازم بهونه میارن و پول تعمیر رو میگیرن!

به هر حال مبارکه.

actooor
24-04-2008, 22:38
620 از کجا گرفتی؟؟؟
الان 610 قیمت تو دبی هست...
تو تهران بدونه گارانتی 670 تا 680...
مطمیینی؟؟؟؟

ehsssssan
25-04-2008, 00:11
امروز من پرسيدم بدون گارانتي 670 تومن

peyman sis
25-04-2008, 01:55
620 از کجا گرفتی؟؟؟
مطمیینی؟؟؟؟

از الادین گرفتم .2 روز پیشبه قیمت 620
حالا کسی به ما کمک می کنه؟

M@hdi-B
25-04-2008, 10:01
620 از کجا گرفتی؟؟؟
مطمیینی؟؟؟؟

پنج شنبه 2/5 طبقه ششم علا الدین واسه دوستم خریدیم 600 باطریشم از همونیه که راجع بهش بحث می کردین.

MoonAndSky
25-04-2008, 10:18
شَیراز با گارانتی پلاس 660 تومن
بدون گارانتی 640

ali racer
25-04-2008, 10:23
قیمت 8 گیگ داره به قیمت واقعی اش نزدیک میشه
به نظرم تا 550 هم جا داره و ارزون میشه

actooor
25-04-2008, 12:15
از الادین گرفتم .2 روز پیشبه قیمت 620
حالا کسی به ما کمک می کنه؟

لطفا به پست دوستمون دقت کنید...
اخر عاقبت گوشی خریدن از ایران همینه...(اونم با این قیمت ارزون)...
من نمیدونم چی بگم...
680 تومان قیمت 2/2/87....
با گارانتی اصل 720 تومان...
اونوقت این دوستمون خریده 620 و اونکی خریده 600...(قیمت های واقعا ارزون و جنس چیپ)...
امیدوارم به مشکلات بیشتر نخورید...
هر راهنمایی خواستید در خدمتم...

peyman sis
25-04-2008, 13:03
لطفا به پست دوستمون دقت کنید...
اخر عاقبت گوشی خریدن از ایران همینه...(اونم با این قیمت ارزون)...
من نمیدونم چی بگم...
680 تومان قیمت 2/2/87....
با گارانتی اصل 720 تومان...
اونوقت این دوستمون خریده 620 و اونکی خریده 600...(قیمت های واقعا ارزون و جنس چیپ)...
امیدوارم به مشکلات بیشتر نخورید...
هر راهنمایی خواستید در خدمتم...

کسی کمک نمی کنه؟
دفترچه انگلیسی در جعبه موجود نبود و فقط دفترچه عربی بود.

actooor
25-04-2008, 13:55
عزیزم پست من شما رو قانع نکرد؟؟؟؟
من 10 بار گفتم...
گوشی وقتی تو ایران میاد...تمام متعلقات و جنس های درجه 1 رو گوشی رو بر میدارن...(می دزدن)...و جنس درجه 3 جاش میذارن...
وقتی شما گوشی 680 تومانی بدونه گارانتی رو میای 600 یا 620 می خری 100 درصد یک مشکلی داره...
هیچ ارزونی بی دلیل نیست...
شما تمام جنس های درجه 1 رو از رو گوشیت بر داشتن و جنس در جه 3 گذاشتن...
اون شارج هم مشکل از باطری و شارجرت هست...(که درجه 3 گذاشتن)...

bahar_21217
25-04-2008, 21:55
قیمت 8 گیگ داره به قیمت واقعی اش نزدیک میشه
به نظرم تا 550 هم جا داره و ارزون میشه

به نظرت چقدر طول می کشه که به این قیمت واقعی برسه ارزش صبر کردن داره یا نه:21:
این 550 که میگی ماله ایرانه یا دبی:13:

bahar_21217
25-04-2008, 22:00
javabe soale ghablim ro ham kasi nadad
hazine poste goshi az dobey be iran che ghadr mishe

bad vaghti post konan hododan che ghadr tol mikeshe ke be dastam berese?i

actooor
25-04-2008, 22:51
javabe soale ghablim ro ham kasi nadad
hazine poste goshi az dobey be iran che ghadr mishe

bad vaghti post konan hododan che ghadr tol mikeshe ke be dastam berese?i

اگه دبی اشنا داری بده واست با مسافر مطمین بفرسته...
هزینه ی پست دبی خیلی زیاده...

peyman sis
26-04-2008, 15:19
از کجا بفهمم باتریم اصله یا نه؟

mino_soso
26-04-2008, 22:02
با سلام این تاپیک شده فقط بحث قیمت من دو جا مشکل خودمرو رو گفتمکسی اعتنایی نکرد تا اخرش این 8گیگ لعنتی رو فروختم 500با هزار التماس به یارو که از 480تومن اومدرو500 که گوشیم نو هستش و و...بدبخت دیگه خبر نداره که گوشی مشکل داره البته به این علاالدین حلاله هر چی گوشی خراب بدی از بس ادمهای ...... گوشی رو که بهت میفروشن با هزار دلیل و دوز و کلک پولتوازت میگیرن باتری و شارجرقلابی و همه چیز غیر اصلی اونوقت که میخوای بفروشی میگن بابا این لوازمش غیراصلیه از خود من میخریدی من اصلی دارم این گوشی فنلاند نیست این لیبل فنلاندو ........تا ازت مفت بخرن خلاصه n958gقیمت600تومن شنبه ساعت 19علاالدین. گوشی داره میاد پایین ان شاءا... اگه بذارند این حروم ......

mino_soso
26-04-2008, 22:03
با سلام این تاپیک شده فقط بحث قیمت من دو جا مشکل خودمرو رو گفتمکسی اعتنایی نکرد تا اخرش این 8گیگ لعنتی رو فروختم 500با هزار التماس به یارو که از 480تومن اومدرو500 که گوشیم نو هستش و و...بدبخت دیگه خبر نداره که گوشی مشکل داره البته به این علاالدین حلاله هر چی گوشی خراب بدی از بس ادمهای ...... گوشی رو که بهت میفروشن با هزار دلیل و دوز و کلک پولتوازت میگیرن باتری و شارجرقلابی و همه چیز غیر اصلی اونوقت که میخوای بفروشی میگن بابا این لوازمش غیراصلیه از خود من میخریدی من اصلی دارم این گوشی فنلاند نیست این لیبل فنلاندو ........تا ازت مفت بخرن خلاصه n958gقیمت600تومن شنبه ساعت 19علاالدین. گوشی داره میاد پایین ان شاءا... اگه بذارند این حروم ......

mino_soso
26-04-2008, 22:03
با عرض معذرت 2تا پست شد از بس دلم برای گوشیم تنگ شده

saddegh
27-04-2008, 13:30
سلام به همه دوستان وبرادران عزیزم

من گوشیم رو 4/12 از اهواز خریدم باطریش ژاپنیه مثل همون عکسی که اقا اکتور گزاشته بودن

ولی شارژرش زده چین و یک ساعت و پانزده تا بیست دقیقه فول شارژ میشه بعد یک روز تا یک روز و نیم

بیشتر دووم نمیاره تازه نور صفش هم رو متوسط ... بنظر شما مشکل از گوشمه یا از باطری و شارژر ؟

ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدید . دوستدار شما sadegh

actooor
27-04-2008, 13:48
1 روز یا 1 روز و نیم بهت شارج میده؟؟؟
بابا از معمولی هم که کمتره شارجت...
استفادت تو چه حده؟؟؟
معمولا 45 دقیقه ای شارج میشه...
استفادت اگه فوق سنگین هم باشه اینقدر شارج کم نمیده دیگه...
تازه نور ال سی دی هم رو متوسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب.. ............................
شما به احتمال زیاد باطری و شارجرت تقلبی هست...
اخه باطری اگه میدین زاپن هم زده باشه و کارکرد اینقد کم باشه حتما تقلبی هست...(درجه 3 هست)...

MoonAndSky
27-04-2008, 13:49
سلام به همه دوستان وبرادران عزیزم

من گوشیم رو 4/12 از اهواز خریدم باطریش ژاپنیه مثل همون عکسی که اقا اکتور گزاشته بودن

ولی شارژرش زده چین و یک ساعت و پانزده تا بیست دقیقه فول شارژ میشه بعد یک روز تا یک روز و نیم

بیشتر دووم نمیاره تازه نور صفش هم رو متوسط ... بنظر شما مشکل از گوشمه یا از باطری و شارژر ؟

ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدید . دوستدار شما sadegh

منم این مشکل رو داشتم
شما یه باتری جدید میگیری این شارژرت رو هم میندازی دور.

MoonAndSky
27-04-2008, 16:50
ببخشید وقت نداشتم حرفم رو با دلیل بگم

گوشی ها وقتی وارد ایران میشن مخصوصا ان 95 و ان95 8گیگ شارژراشون به خاطر دوشاخه بودن برق ایران تعویض میشن و این شارژرها خیلی بیکیفیت هستند و بعضی از اونا مشکل جدی دارن و بسیار زود در 15 دقیقه شارژ میکنن این نوع شارژر ها باتری رو که بار اول شارژ میکنی خراب میکنن

من 3تا باتریم داغون شد تا فهمیدم مشکل از شارژر بوده شما اگه شارژر رو عوض کنید و یه باتری جدید بگیرید مشکلتون حل میشه من چند تا 8گیگ دیگه هم دیدم که این مشکل رو داشتن

saddegh
27-04-2008, 20:43
استفاده درحد معمولیه .
شارژرم از نوع سه شاخه ای وخیلی کوچیک
اقا اکتور جان میشه لطف کنید یه عکس از شارژرت بزاری تا اگه خاستم یه وقت بگیرم کلاه سرم نره
و از کجا اصل گیر بیارم
با تشکر sadegh

actooor
27-04-2008, 20:49
چشم وقت بکنم حتما میذارم...

sparts
27-04-2008, 20:56
saddegh جان گوشی منو تو شبیه به همه .منم حدود 2روز یا کمتر دوم میاره 1:15یا20 شارژش فول میشه و شارژرش هم چینیه.باطریشم میشه گفت چینه.من از دبی گرفتم.بنظر من گوشیت هیچ مشکلی نداره.البته من قرار بود یه باطری از دبی بگیرم( اونجا40 درهم)ولی این پسر خاله ی گیجم نفرستادش(اون الان ایرانه بهش میگم در مورد این سوالاتمون انجا از فروشده بپرسه).گفتم با یه باطری جدید امتحان کنم نشد.البته بعضی از این اقایون یه جا گفتن 4 روز دوباره خودشون یه جای دیگه جواب دادن حدود 2 روز نهایتا3روز.واسه همین من میگم گوشیامون هیچ مشکلی ندارن

bahar_21217
27-04-2008, 21:06
sparts shoma az goshit razi hasti ya na
lavazeme goshit asle hamash?i:13:i

sparts
27-04-2008, 21:14
والا چی بگم باطریش از اون باطری هایه که دوستان میگن ژاپنیه ولی توی چین سر هم میشه.شارژرش دوشاخست و چینی.توی جعبش(البته اینو دوباره توی دبی چک کردم نبود)بند و دستمال نبود گفتم شاید به ورژنش ربط داشته باشه چون زبان فارسی توی اخرین ورژن اضافه شدههمراش دفترچه ی فارسی هم بود.یه کابل USP ویه فیش رابط tv

sparts
27-04-2008, 21:17
واسه همین موارد که گفتم باید مثل بچه ی ادم رفت و یه گارانتیه اینترنشنال گرفت.من از بابت گارانتی بد اوردم پولم کم اومد وگرنه از اونجا با گارانتی میگرفت خیالمم راحت بود

bahar_21217
27-04-2008, 21:25
key gerefti shoma
ba garanty onja che ghadr tafavot gheymat dare ba inja
fekr mikoni age az iran ba garanty migerefty behtar bod????i

sparts
27-04-2008, 21:34
من اخرای بهمن گرفتم.اونجا با گارانتیه داخلیه دبی612 تموم شد(البته اکه پولمو تی ایران تبدیل میکردم فکر کنم 590 تموم میشد)ولی با اون همه تماس تلفنی و...چون ادم خودشم اونجا نیست من میگم نمی صرفه .گفتم که من اگه الان بخوام بخرم راحت یه اینتر نشنال میگیرم(از باطری و شارژرش مطمئن باشی).اگه من باشم میمونم 96 بیاد چون دیگه به 95 و وسایل همراش نمیشه اعتماد کرد این بلای ما سرت میاد

bahar_21217
27-04-2008, 21:39
ghiyafe 96 ro khosham nemiyad
95 bahaltare

hala on biyad chande?i

actooor
27-04-2008, 22:08
والا چی بگم باطریش از اون باطری هایه که دوستان میگن ژاپنیه ولی توی چین سر هم میشه.شارژرش دوشاخست و چینی.توی جعبش(البته اینو دوباره توی دبی چک کردم نبود)بند و دستمال نبود گفتم شاید به ورژنش ربط داشته باشه چون زبان فارسی توی اخرین ورژن اضافه شدههمراش دفترچه ی فارسی هم بود.یه کابل USP ویه فیش رابط tv
اولا اون اقایون اسم دارن...
بعدشم جواب خودشمنو ندادن...
من از اول گفتم با کار کم 4 روز دووم میاره...که بعد امنحان کردم دیدم با کار کم 6 روز و نیم دووم میاره...
در حالت کار زیاد 3 روز شارج میده...
لطفا اول پست رو درست بخون بع د پست بده...
ممنون...

Mojtaba N87
27-04-2008, 22:19
بازم به عنوان یک بی طرف. از یکی از دوستام که ان95 8گیگ داره و از آلمان خریده و تمام وسایلش اصله اصله خواستم که باتریش رو تست کنه.چند روز طول کشید.واسه همین الآن پست می دم که با اطمینان حرفم رو بزنم.اولا از نمایندگی نوکیا تو آلمان واسه باتری ها پرسیده.گفته درجه 1 و 2 و 3 نداره.باتری یا اصله یا تقلبی.چینی یا ژاپنی بودنش فرقی نداره چون همشون تحت لیسانس ژاپن و با یک تکنولوژی ساخته می شن (اینا حرف من نیست)
واسه شارژ نگه داشتن:
با کار زیاد یعنی گرفتن عکس،پخش موزیک و از این قبیل کار ها حدود 40 تا 50 ساعت شارژ داره.با کار کم در حد چند اس ام اس در روز و 5-6 دقیقه مکالمه تا 4-5 روز شارژ نگه می داشته.نور صفحه روی حالت دیفالت بوده و 6 گیگ از هارد پر بوده.
ممنون.
(من خودم هیچ تستی انجام نداده ام)

actooor
27-04-2008, 22:35
بازم به عنوان یک بی طرف. از یکی از دوستام که ان95 8گیگ داره و از آلمان خریده و تمام وسایلش اصله اصله خواستم که باتریش رو تست کنه.چند روز طول کشید.واسه همین الآن پست می دم که با اطمینان حرفم رو بزنم.اولا از نمایندگی نوکیا تو آلمان واسه باتری ها پرسیده.گفته درجه 1 و 2 و 3 نداره.باتری یا اصله یا تقلبی.چینی یا ژاپنی بودنش فرقی نداره چون همشون تحت لیسانس ژاپن و با یک تکنولوژی ساخته می شن (اینا حرف من نیست)
واسه شارژ نگه داشتن:
با کار زیاد یعنی گرفتن عکس،پخش موزیک و از این قبیل کار ها حدود 40 تا 50 ساعت شارژ داره.با کار کم در حد چند اس ام اس در روز و 5-6 دقیقه مکالمه تا 4-5 روز شارژ نگه می داشته.نور صفحه روی حالت دیفالت بوده و 6 گیگ از هارد پر بوده.
ممنون.
پس خدارو شکر تست من درست بوده...
ممنون مجتبی جان...
این تقدیم به تمام کسانی که حرف ها را قبول نمیکنند...

saddegh
28-04-2008, 11:29
باطری و شارژر اصل چقدره وازکجا میشه تهیه کرد ؟
واقعا خسته شدم هر روز باید گوشی رو شارژ کنم .

ehsssssan
28-04-2008, 17:09
باطری و شارژر اصل چقدره وازکجا میشه تهیه کرد ؟
واقعا خسته شدم هر روز باید گوشی رو شارژ کنم .

چرا اینجا یه سری نمیکشی عزیزم؟؟؟

فکر کنم اینجا بری و فیلم رو دان کنی و ببینی 1 هفته مدهوش خواهی شد من خودم الاندارم دنبال باطری اصل میگردم

MoonAndSky
28-04-2008, 17:59
من با اقای اکتور موافقم ان 95 8گیگ در حالت استنبای حد اقل 5 روزشو خودم مطمئنم که باید شارژ بده چون ان 95 معمولی رو امتحان کردم دقیقا 4 روز شارژ داد با کار بسیار کم و اونایی که 8گیگشون مشکل شارژ داره 100 درصد از شارژرشون هست چون تنها گوشی های ان 95 8گیگی که مشکل شارژ نداشتن اونایی بودن که از خارج از ایران خریداری شده بودن و تنها تفاوت اونا هم در شاژرشون بوده مشکل نداشتن من فکر کردم تفاوت در باتری ها بوده ولی وقتی سومین باتریم هم داغون شد فهمیدم مشکل از کجاست

من نتیجه گرفتم که از شارژره و باتری رو داغون میکرده به خاطر همین یه باتری جدید و یه شارژر گرفتم مشکلم حل شد

MoonAndSky
28-04-2008, 18:09
پس خدارو شکر تست من درست بوده...
ممنون مجتبی جان...
این تقدیم به تمام کسانی که حرف ها را قبول نمیکنند...

اره 8گیگ حتما این مقدار شارژ رو نگه میداره
من اخه تا حالا گوشیم استفاده کم رو به چشماشم هم ندیده بود ان 95 معمولیم که بیشتر از یک روز شارژ نمیداد ازش کار نکشیدم 4 روز بهم شارژ داده الانم باتری لو هست منتظرم خاموش بشه تا نتیجش رو تو تاپیک باتری ها ثبت کنم

ehsssssan
28-04-2008, 19:28
من شدیدا دنباله گیر راپرت های شما هستم.منتظرم و متشکر

tomi_fisher
29-04-2008, 16:38
اقا من یه شارژر دارم فکر کنم ماله nokia 6030 هستش فنلاندیه تبدیلو بزنه ادم به یه همچین شارژری با این شارژ کنه بهتر نیست؟؟

MoonAndSky
29-04-2008, 16:47
اقا من یه شارژر دارم فکر کنم ماله nokia 6030 هستش فنلاندیه تبدیلو بزنه ادم به یه همچین شارژری با این شارژ کنه بهتر نیست؟؟

میشه مشخصات شارژری که میگی رو بدی ولتاژ و آمپراژ

mino_soso
29-04-2008, 18:08
سلام میشه یکی بگه هارد این گوشی قیمتش چنده و بهترین جایی که تعمیر میکنند کجاست و اگر ادرس گارانتی معتبری دارند بذارند فوقش بهش پول بدیم قبول میکنند مثلا همین اتصالات

sparts
29-04-2008, 21:18
اهای دوستان شما بگید اقای اکتور جان تاج سر بنده,فرمودند3روز .خوب 3 روز یعنی 72 ساعت نه؟خدا شاهد روزای اول من داشتم دیونه میشدم .اطلاعات اشتباه میدی بعد تازه منو بده کار میکنی.همه خیالتون راحت همون جوری که گفتم بیخودی حساس نشید گوشیتون هیچ مشکلی نداره و اصل هستش.مجتبی جان لطف کنید زمان پر شدن باطری رو بپرسید .وای به حال بعضی ها اگه 45 دقیقه نباشه.باید دیگه این طرفا پیداشون نشه.البته ببخشید اگه اینجوری صحبت کردم .درد کشیدها میدونن ما چی کشیدیم.منم امید وارم 45 دقیقه باشه چون یه نکته ی مثبت واسه 8 گیگ هستش و منم گوشیمو درست میکنم

actooor
29-04-2008, 22:37
واسه شارژ نگه داشتن:
ممنون.

لطفا اقای اسپارت(sparts) این متن رو بخونید...
اینم مدرک...از خارج که مجتبی جان لطف کرد...
درست همون حرف های منو زده...در مورد باطری...(باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)...این برای بار 100 دم که گفتم...
من از اول یک جور حرف زدم...اینجا همه دیگه میدونن...
شما باره دومه که داری با لحن بد صحبت میکنی...(بار دیگه گزارش میشه)...

Mojtaba N87
29-04-2008, 23:31
لطفا اقای اسپارت(sparts) این متن رو بخونید...
اینم مدرک...از خارج که مجتبی جان لطف کرد...
درست همون حرف های منو زده...در مورد باطری...(باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)...این برای بار 100 دم که گفتم...
من از اول یک جور حرف زدم...اینجا همه دیگه میدونن...
شما باره دومه که داری با لحن بد صحبت میکنی...(بار دیگه گزارش میشه)...

اسپارت جان من حتما هر وقت تونستم از دوستم می پرسم که زمان فول شارژ شدن چقدره ولی فکر نمی کنم نیازی باشه.آخه اکتور که دروغ نمی گه .واسه شارژ و باتری که من از کسی که گوشیش رو از نمایندگی اصلی از آلمان گرفته بود پرسیدم مثل حرف اکتور بود.حالا یکم تفاوت شاید داشته باشه ولی مصرف باتری n فاکتور داره! به نوع شبکه مخابراتی هم ربط داره.واسه شارژ هم حتما 45 دقیقه است.
اکتور از بچه های خوب این انجمنه :20:

Optimus Prime
30-04-2008, 00:21
سلام می بینم که تاپیکو خوب سرپا نگه داشتید دوستان:27:منم گفتم یه سری بزنم بگم از اولای آبان که گرفتم امروز دیدم اسلایدش لق شده یه طرفش با اینکه هوچ کاری بهش نداشتم (نمی دونم!:31:) بردم گفتند درست میشه البته نه ایران Sydney.

ehsssssan
30-04-2008, 02:06
اسلايد لق از مشكلات عادي اين مدل و ساده هستش

باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)

95 ساده من امروز دقيقا تو 54 دقيقه از حالت خاموش تا فول شارژ . . .

حرف آكتور هم كاملا اثبات شده است.95 هشت گيگي كه من داشتم دقيقا تو 48 دقسقه از حالت low كه ديگه آخر آخراش بود تا فول شارژ طول كشيد

Optimus Prime
30-04-2008, 09:19
آخه ندیدی چه لقی می زنه ! قبلش که لقی نداشت شما هم نکته نگیر از صحبتهای من بگی از مشکلات عادی این مدلشه.

ehsssssan
30-04-2008, 15:28
شما هم نکته نگیر از صحبتهای من بگی از مشکلات عادی این مدلشه.

منم همين گوشي رو دارم

tomi_fisher
30-04-2008, 15:53
میشه مشخصات شارژری که میگی رو بدی ولتاژ و آمپراژ

Ac 100-240 v
120mA,50-60 Hz
DC 5.3 v .500 mA
اینارو نوشته روش!