مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N95 8gb
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ارزون که میشه ولی بعد از اینکه همه خریدنش !!!
تو چند روز قبل که تقاضا زیاد شده بود قیمت 20 تومنی بالا کشید به دوستانی که به خز شدن گوشی هم اهمیت میدن پیشنهاد میکنم دیگه نخرنش آخه تو چند روز قبل تو مغازه 8 تا ان95 8 گیگ فروختیم !!!
خیلی زیاد شده و زیادتر هم میشه ....
من دو هفته پیش خریدم.
یه مشکل تازه. وقتی می خوام با کابل به کامپیوتر وصل بشم 4 حالت ازم می پرسه PC Suite ,Data transfer,Image print, Media player وقتی PC Suite رو انتخاب می کنم دوباره می پرسه بعد چند بار تکرار گوشی ریست می شه. وقتی Data transfer رو انتخاب می کنم این پیغام میاد:
unable to activate data transfer mode.mass memory is in use by another application.
inbox هم چک کردم روی phone memory هست . media player رو انتخاب می کنم این پیغام میاد USB disconnected
نمی دونم چی کار کنم گوشی رو ریست کردم . مموری رو فرمت کردم درست نشد که نشد هر کی راهی بلده راهنمایی کنه لطفا.
کسی به این مشکل دچار نشده؟ آخه موقع فرمت کردن مموری هم همین پیغام رو میده :mass memory is in use by another application continue any way?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینجا یه عکس از 96 زده که از بقیه عکسهایی که تا حالا دیدید واقیی تر.مستندتروقابل اعتمادتر.و ادم به اومدنش وپایین اومدن 8 گیگ امیدوار میشه چون میگن نوکیا واسه 2008 میخواد96 رو وارده بازار کنه
aslanaslan
28-12-2007, 20:30
mass memory is in use by another application continue any way?
همه نرم افزار ها رو ببند...
aslanaslan
28-12-2007, 20:31
دیگه نخرنش آخه تو چند روز قبل تو مغازه 8 تا ان95 8 گیگ فروختیم !!!
خیلی زیاد شده و زیادتر هم میشه ....
این جا که فقط تا به حال، غیر از مال خودم 2 تا دیدم...
aslanaslan
28-12-2007, 20:34
akehey تازه منتظر بودیم ارزون شه گرون شد !!! تا اوایل بهمن ارزون نمیشه؟؟؟
من زمان خوبی خریدمش... یه حالی میده...!
ببخشید 3 تا پست پشت سر هم شد...
Highbury
28-12-2007, 21:52
دوستان برنامه ای نیست که بشه برای کلید قبول تماس پسورد بذاریم منظورم اینه که فقط خودمون قبول کنیم و کس دیگه ای این کار رو نکنه برای تماسهای ارسالی چطور؟؟؟؟
برنامه ای برای مخفی کردن فایلها یا اس ام اسها و گذاشتن رمز وجود داره؟
دوستان برنامه ای نیست که بشه برای کلید قبول تماس پسورد بذاریم منظورم اینه که فقط خودمون قبول کنیم و کس دیگه ای این کار رو نکنه برای تماسهای ارسالی چطور؟؟؟؟
برنامه ای برای مخفی کردن فایلها یا اس ام اسها و گذاشتن رمز وجود داره؟
برنامه برای مخفی کردن فایلها و اس ام اس ها و حتی سماره های ذخیره شده وجود داره ولی اون اولی که رو کلید قبول تماس پسورد بزاریم رو فکر نمیکنم باشه ...
Highbury
28-12-2007, 23:34
بچه ها صدای این گوشی توی هندسفری چطوره؟از ان73 بیشتره؟صداش توی اسپیکر چقدر بلنده؟
ali111122223333
29-12-2007, 04:51
سلام خدمت تمام دوستان
من یه سوال داشتم که نمیدونم قبلآ مطرح شده یا نه خدایی وقت نمیکنم این همه پست رو بخونم پس کسی خودشو ناراحت نکنه
می خواستم بدونم که این 8GB به صورت قابل دسترسه منظورم اینه که میشه رمو در اورد تو رم ریدرگذاشت؟
اگه اینجوری نمیشه با خود گوشی میشه همه فایلهای تو رمو دید مثلآ فولدر private رو میشه دید؟
aslanaslan
29-12-2007, 06:52
می خواستم بدونم که این 8GB به صورت قابل دسترسه منظورم اینه که میشه رمو در اورد تو رم ریدرگذاشت؟
نه... باید گوشی رو باز کنی و بکشیش بیرون! نه امکان پذیر نیست.
اگه اینجوری نمیشه با خود گوشی میشه همه فایلهای تو رمو دید مثلآ فولدر private رو میشه دید؟
بله... ولی نمی تونی به حافظه داخلی 120 مگابایتی،(باکامپیوتر) دست بزنی...
aslanaslan
29-12-2007, 06:55
توی اسپیکر چقدر بلنده؟
به 73 نمی رسه... ولی خیلی با کیفیت هست... از این نظر 73 رو می خوره فجیع!
صدای این گوشی توی هندسفری
به W ها نمی رسه... متوسطه... نسبت به 73 نمی دونم.
pastgirls
29-12-2007, 09:28
نه... باید گوشی رو باز کنی و بکشیش بیرون! نه امکان پذیر نیست.
بله... ولی نمی تونی به حافظه داخلی 120 مگابایتی،(باکامپیوتر) دست بزنی...
چرا با فايل منيجر قوي ميشه از خود گوشي دست يافت :46:
با Bluetooth هم میشه.
همه نرم افزار ها رو ببند...
مثل اینکه کامل نخوندی چی گفتم؟ گوشی رو مستر ریست کردم مموری هم فرمت کردم ولی بازم این پیغام میاد با کابل هم وصل نمیشه به کامپیوتر.:41:
hamed1987
29-12-2007, 18:26
آپدیتی واسه مدل 8گیگ هست؟ بچه های سایت می گفتن نیست!!!
این بازی به صورت آزمایشیه و ورژن اصلیش هنوز نیومده...من ندیدم جایی واسه دانلودش
ولی شایدم باشه!
دوست عزیز
من گوشیمو آپدیت کردم البته با یه برنامه دیگه از سایت نوکیا مال خود DVD داخل جعبه نبود
میخواستم بگم تو آپدیت من این بازی اضافه نشده در n-gage ، چرا؟؟؟
اسم بازی هم لطفا بگید
ممنونم:11:
ali111122223333
30-12-2007, 09:17
مطمئنی؟
ولی تا اونجایی که من میدونم با هیچ مدل فایل منیجری نمیشه :41:
s60 v1,2 میشد ولی v3 به هیچ عنوان نمی شه با فایل منیجر فولدر private رو باز کرد من روی n73 چند مدلشو امتحان کردم نشد!!!
aslanaslan
30-12-2007, 11:40
مطمئنی؟
ولی تا اونجایی که من میدونم با هیچ مدل فایل منیجری نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
s60 v1,2 میشد ولی v3 به هیچ عنوان نمی شه با فایل منیجر فولدر private رو باز کرد من روی n73 چند مدلشو امتحان کردم نشد!!!
منم اونطور فکر می کنم...
این گوشی، اونجا تو تهران، واقعا جوات شده؟!
این جا تو خیابون می پرسن که این چه گوشی هست!!
مملي ه ف
31-12-2007, 09:40
بچه ها الان قيمتش چنده چون من مي خوام هفته بعد بخرم
pastgirls
31-12-2007, 19:31
630 همين امروز قيمت كردم
Saman-tci
31-12-2007, 21:01
بدون گارانتی ؟؟؟ و از کجا قیمت گرفتین ؟
ali racer
31-12-2007, 22:29
بدون گارانتی ؟؟؟ و از کجا قیمت گرفتین ؟
منم همین حدود قیمت گرفتم بی گارانتی
البته به نظرم بعد کریسمس ارزونتر میشه:46:
pastgirls
31-12-2007, 22:50
نه بابا هيچ فرقي نميكنه
ali racer
31-12-2007, 23:06
نه بابا هيچ فرقي نميكنه
من تجربه ام طی دو سال اخیر رو گفتم
پایین اومدن قیمت هم به دلیل کسادی بازار بعد از خرید سال نو میلادی هستش
ardalaaan
31-12-2007, 23:50
سلام بچه ها
من امروز شماره سریال باطریمو تو سایت نوکیا چک کردم گفت موجود نیست :41:
میخواستم ببینم این مشکل واسه همه 8 gb هست یا فقط مشکل منه
از کسایی که 8gb دارن خواهش میکنم سریال 20 رقمیه باطریشونو که روی هالوگرام پشت باطری نوشته شده تو این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وارد کنن ببینن چی میگه
اینجوری خیاله خودتونم راحت میشه
مرسی :10:
shazdeh23
01-01-2008, 00:26
بچه ها منتظر افت قیمت این گوشی بعد از سال نو میلادی باشید.
البته 1 ماه بعد. الان قیمتش خیلی پره.
یا حق
سلام بچه ها
من امروز شماره سریال باطریمو تو سایت نوکیا چک کردم گفت موجود نیست :41:
میخواستم ببینم این مشکل واسه همه 8 gb هست یا فقط مشکل منه
از کسایی که 8gb دارن خواهش میکنم سریال 20 رقمیه باطریشونو که روی هالوگرام پشت باطری نوشته شده تو این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وارد کنن ببینن چی میگه
اینجوری خیاله خودتونم راحت میشه
مرسی :10:
نتیجه: Authentication Unsuccessful: Invalid 20-digit code
راستی من فیلم اسپایدرمن رو به کامپیوتر انتقال دادم و مموری رو فرمت کردم چون پر از فایلهای اضافی شده بود و حالا که فیلم رو بر گردوندم سر جاش پلی نمیشه این پیغام میاد:No Activation key آیا میشه از مموری یه گوشی دیگه بک آپ بگیرم و تو گوشی خودم Restore کنم؟یا این کد فعال سازی رو از کجا باید گیر بیارم؟ اگه میشه یکی زحمت بکشه یه بک آپ بگیره آپ کنه. شاید هم نشه نمی دونم در هر صورت بهم نخندین:31:
Sasan Info
01-01-2008, 22:41
راستی یه خواهش دارم
اگه میشه این فیلم اسپایدر من رو آپلود کنید
ممنون میشم
NEW USER
01-01-2008, 22:50
سلام
دوستانی که n95 8gb دارن لطفا" چک کنن:
وقتی که یک sms دریافت می کنید تو قسمت details ساعت اون رو ببینید آیا با ساعت واقعی message هم خونی داره؟(برای من وقتی sms می یاد اگر مثلا" ساعت 8:20 pm رسیده باشه می زنه 11:20 am !!!)
ولی تو قسمت sent این مشکل وجود نداره و ساعت ارسال دقیقا" با زمان واقعی هم خونی داره !
خواهشا" شمام به خودتون message بزنید و یا از یکی از دوستانتون بخواید براتون sms بفرسته و به details اون توجه کنید و نتیجه را اعلام کنید.
با تشکر
Mojtaba N87
01-01-2008, 22:55
دوست عزیز
من گوشیمو آپدیت کردم البته با یه برنامه دیگه از سایت نوکیا مال خود DVD داخل جعبه نبود
میخواستم بگم تو آپدیت من این بازی اضافه نشده در n-gage ، چرا؟؟؟
اسم بازی هم لطفا بگید
ممنونم:11:
مدل 8 گیگ هستش؟ آخه این مدل بدون آپدیت هم بازی های انگیج روشه.دو بازی فیفا 2007 و آسفالت 3
Mojtaba N87
01-01-2008, 22:56
راستی یه خواهش دارم
اگه میشه این فیلم اسپایدر من رو آپلود کنید
ممنون میشم
شنیدم که این فیلم حدود 800 مگابایت حجم داره! مرد می خواد که آپلود کنه :31:
حجمش 814 مگ هست. ساسان جان در ضمن این فیلم رو نمیشه با یه گوشی دیگه پلی کرد اگه پست 778 رو می خوندی که هیچ کس بهش جواب نداد متوجه میشدی که کد فعال سازی می خواد و Secret هست و فقط قبل از اینکه مموری رو فرمت کنی باید ازش بک آپ بگیری این هم به نقل از یه بنده خدا که تو فوروم نوکیا تو جواب سوالم گفته بود:
like what has been said. you have to back it up prior. You cant just save the activation key and het the film they go hand in hand together.
tomi_fisher
03-01-2008, 12:23
نوکیا N95 8GB :کمپانی نوکیا حدود یک سال قبل مدل N95 را عرضه کرد که دارای ویژگی ها و کارایی عالی و اندازه مناسب بود . مدل N95 8GB جانشین مدل N95 است که دارای ویژگی های پیشرفته تری می باشد . روی بسته بندی اورجینال نوکیا N95 برچسب N95-1 وجود دارد و تصور می شود که کمپانی نوکیا قصد دارد خانواده N95 را توسعه دهد . نسخه 8GB گوشی N95-2 و نسخه امریکایی آن که از باندهای نسل سوم پشتیبانی می کند N95-3 نامیده می شود . N95 8GB از نظر کارایی و همچنین ویژگی های سخت افزاری با N95 تفاوت دارد . صفحه نمایش نسخه جدید 0.2 اینچ بزرگتر از مدل N95 است و RAM آن نیز دو برابر شده است که سرعت گوشی را افزایش می دهد ( حتی اگر نرم افزارهای زیادی در زمینه در حال اجرا باشند ) . N95 8GB شارژ باتری را در زمان طولانی تری حفظ می کند . نسخه جدید همچنین فاقد پوشش محافظ برای لنز دوربین است .
مزایا : • صفحه نمایش QVGA در اندازه 2.8 اینچ با 16 میلیون رنگ
• دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و اپتیک Carl Zeiss
• حافظه داخلی زیاد و RAM بالا
• Wi-Fi با تکنولوژی uPnP
• گیرنده داخلی GPS و قابلیت A-GPS
• نرم افزار نقشه های نوکیا با پوشش بیش از 100 کشور دنیا
• طراحی کشویی دو طرفه با کلیدهای اختصاصی چند رسانه ای
• سوکت استاندارد 3.5 میلی متر
• پشتیبانی نسل سوم (EDGE , (HSDPA و GPRS
• سومین نسخه سری 40 سیمبین 9.2 ، منوی Feature Pack 1
• خروجی تلویزیون
• باتری 1200 mAh
معایب :• لنز دوربین محافظ ندارد
• رادیو FM فاقد سیستم RDS است
• کارایی GPS از حد میانگین پایین تر است
• مستندات Office را ویرایش نمی کند
• محل کارت حافظه ندارد
• در زمان اتصال به USB شارژ نمی شود
طراحی :ابعاد این نسخه جدید ٩٩ x ۵۳ x ۲۱ میلی متر است که دقیقا مانند مدل N95 نوکیا می باشد . وزن گوشی 128 گرم می باشد زیرا درب کشویی آن در این نسخه پهن تر شده است و کاملا قاب پشت گوشی را می پوشاند . N95 8GB یک گوشی کوچک و ساده نیست اما با این حال زمانی که درب کشویی آن بسته است به راحتی در جیب جا می گیرد . ساختار گوشی کارایی خوبی دارد و مکانیسم کشویی بدون مشکل کار می کند و قفل شدن آن در هر یک از سه وضعیت گوشی با صدای کلیک همراه است . اثر انگشت روی سطح پلاستیکی مشکی براق قاب جلو باقی می ماند . اگرچه اثر انگشت از تمام زوایا قابل مشاهده نیست.
دوربین مکالمه تصویری ، حسگر نور و خروجی صدای گوشی در قسمت بالای قاب جلو وجود دارد . صفحه نمایش گوشی 2.8 اینچ است . کلید روشن / خاموش دارای یک حاشیه نقره ای فلز مانند است که در قسمت بالای گوشی وجود دارد . در طرف چپ N95 8GB یکی از بلندگوهای استریو ، سوکت 3.5 میلی متری و پورت مادون قرمز مشاهده می شود .
در طرف راست گوشی یکی دیگر از بلندگوهای استریو ، کلید ولوم و کلید های اختصاصی دوربین قرار گرفته است . کلیدهای اختصاصی دوربین شامل یک کلید دو مرحله ای برای گرفتن عکس و کلید Review می باشد. از این کلید برای دسترسی به آخرین عکس یا کلیپ ویدئویی ذخیره شده استفاده می شود که در واقع لیست کنترل در نوکیا N95 8GB را تکمیل می کند . در قسمت پایین گوشی پورت شارژر ، محل میکروفن ، پورت mini USB و محل بند مچ یا گردنی وجود دارد .
لنز دوربین در قاب پشت گوشی مشاهده می شود که در نسخه 8GB فاقد پوشش محافظ است و LED درست زیر دوربین 5 مگاپیکسل قرار گرفته است . برچسب اپتیک Carl Zeiss نیز وجود دارد.
درب باتری به راحتی برداشته می شود . باتری گوشی از نوع BL-6F است که در حالت Standby حداکثر 280 ساعت و در مکالمه مداوم تا 6 ساعت دوام می آورد . محل سیم کارت زیر باتری است که مکانیسم قفل آن بخوبی کار می کند . در دست گرفتن گوشی و کار با آن لذت بخش است و مکانیسم کشویی نیز از ثبات کافی برخوردار است .
صفحه کلید:
کلیدهای زیر صفحه نمایش ساختار مناسبی دارند و شامل کلید حرکتی چهار جهتی ، دو کلید انتخاب ، کلید منو ، کلید چند رسانه ای ، کلید مداد ، کلید C و کلید های سبز و قرمز تماس است . اندازه کلیدهای چند رسانه ای و منو در مقایسه با N95 تقریبا نصف شده است . تمام کلیدها بقدر کافی بزرگ هستند و تشخیص دادن آنها کار ساده ای است . کلید حرکتی نیز براحتی مورد استفاده قرار می گیرد و از قسمت مرکزی آن برای تایید انتخاب استفاده می شود . با باز کردن درب کشویی بطرف پایین ، کلیدهای اختصاصی موسیقی در دسترس قرار می گیرند که استفاده از آنها آسان است و بخوبی واکنش می دهند . زمانی که گوشی را بطور افقی در دست می گیرید صفحه نمایش نیز بطور اتوماتیک به حالت افقی چرخش پیدا می کند .
با باز کردن درب کشویی بطرف پایین ، منوی چند رسانه ای بطور اتوماتیک فعال نمی شود که استفاده از آن را آسان تر می کند . با باز کردن درب کشویی بطرف بالا ، صفحه کلید مشخص می شود که نسخه 8GB آن تفاوت زیادی با صفحه کلید مدل N95 ندارد . ردیف کلیدها دارای قوس کمی است و ساختار مناسبی دارد که دسترسی به کلیدهای ردیف بالا را راحت تر می کند . تایپ کردن با صفحه کلید نسبتا آسان است و کلیدهای کاراکتری بخوبی واکنش می دهند .
نور صفحه کلید در N95 8GB مانند نوکیا N95 یکنواخت است و کلیدها به رنگ آبی روشن نمی شوند و در عوض نور زمینه سفید دارند . نور زمینه از شدت کافی برخوردار است و تمام کلید ها در تاریکی به راحتی مورد استفاده قرار می گیرند .
صفحه نمایش :نوکیا N95 8GB به یک صفحه نمایش 2.8 اینچ مجهز است که کیفیت تصویر و خوانایی آن زیر نور مستقیم خورشید در حد مطلوب است . صفحه نمایش اثر انگشت را نشان می دهد و بجز این مورد نمی توان ایراد دیگری از آن گرفت . اگر بطور همزمان به تصاویر روی صفحه نمایش N95 8GB و N95 اولیه نگاه کنیم متوجه می شوید که صفحه نمایش نسخه 8GB کیفیت بالاتری دارد . اندازه بزرگتر صفحه نمایش نیز می تواند بر کیفیت آن تاثیر عمده ای داشته باشد که در مقایسه با N95 اولیه 0.2 اینچ بزرگتر است .
ساختار منو :نوکیا N95 8GB دارای سیمبین 9.2 با منوی سومین نسخه سری 40 است . Feature Pack1 نیز طبق معمول سایر تلفن های هوشمند نوکیا در این مدل وجود دارد . در این گوشی فقط قسمت های بسیار مهم برنامه در حافظه RAM بارگذاری می شود و بقیه قسمت ها در حافظه تلفن باقی می مانند و فقط در صورت نیاز بارگذاری می شوند . 128MB RAM نیز تاثیر بسزایی در کارایی سیستم عامل دارد و استفاده از کل این حافظه تقریبا غیر ممکن است. هشدار " حافظه پر شده است " چیزی نیست که روی صفحه نمایش این گوشی مشاهده شود.
منوی اصلی گوشی دارای دو حالت مشاهده مختلف است که یکی بصورت ماتریس ۴ x ۳ از آیکن ها و دیگری به صورت لیست است . کاربر می تواند انتخاب کند که آیکن ها بصورت انیمیشن یا ساده نشان داده شوند . با وجود Feature Pack1 در این گوشی حالت مشاهده V-Shape و Horse Shoe وجود ندارد . مرور در منوها با سرعت عالی انجام می شود . تمامی صفحات منو و حتی صفحه نمایش Standby در حالت افقی و عمودی قابل مشاهده می باشند . چرخش جهت صفحه نیز از N95 اولیه سریعتر است . نوکیا هیچ تصویر انیمیشنی برای چرخش صفحه در نظر نگرفته است ، فقط صفحه محو می شود و سپس در حالت دلخواه ظاهر می گردد. یک دایره آبی نیز نزدیک به آیکن نرم افزار در حال اجرا نشان داده می شود تا به کاربر یادآوری نماید که نرم افزارهای غیر ضروری را غیر فعال کند .
صفحه نمایش Standby روش ساده ای برای ایجاد میانبر نرم افزارهای مورد نیازروی صفحه است . کاربر حتی می تواند میانبر وب سایت های مورد نظر را نیز برای دسترسی سریع تعیین نماید . ویژگی دو Softkey را می توان تغییر داد . با فشار دادن متوالی کلیدهای انتخاب چپ و راست ، صفحه کلید بطور استاندارد قفل می شود و بعد از فشار دادن کلید انتخاب چپ حدود یک ثانیه طول می کشد تا فرمان قفل اجرا شود . با بستن درب کشویی نیز قفل کلید بطور اتوماتیک فعال می شود و زمانی که تلفن در هر یک از جهت ها باز شود ، صفحه کلید از حالت قفل خارج می گردد .
حافظه داخلی گوشی 8 گیگابایت است و دسترسی به نرم افزارها یا هر یک از فایل ها به سرعت انجام می گیرد . در نوکیا N95 8GB بر منوی چند رسانه ای تاکید بسیاری شده است . این منو با فشار دادن کلید اختصاصی چند رسانه ای اجرا می شود و دسترسی سریع به ویژگی های چند رسانه ای گوشی را فراهم می کند . منوی چند رسانه ای شبیه مدل N81 است و آیکن های آن بر اساس تم تفکیک می شوند . با انتخاب نوار مربوطه این منوها بصورت drop-down ظاهر می شوند . اگر طرح منو مناسب نباشد کاربر می تواند آیکن ها را دوباره مرتب کند . در این گوشی نیز مانند هر گوشی سیمبین سیستم داخلی تشخیص صدا وجود دارد که بخوبی عمل می کند و نیازی به از قبل ضبط کردن صدا وجود ندارد و درصد بالایی از فرمان های صوتی را تشخیص می دهد و اجرا می نماید .
در نوکیا N95 8GB چهار تم ازپیش نصب شده وجود دارد که تمامی آنها سری N نامیده می شوند . کاربر می تواند تم های بیشتری را نیز دانلود کند .
تماس و دفترچه تلفن :دفترچه تلفن N95 8GB مانند هر تلفن هوشمند دیگری بسیار عالی عمل می کند و تعداد نامحدودی مخاطب و زمینه را در خود ذخیره می کند . در این گوشی می توان از تمام حافظه موجود برای مخاطبین استفاده کرد . مخاطبین براساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب می شوند و با تایپ کردن تدریجی نام مخاطب می توان در اسامی جستجو کرد .
برای ویرایش کردن یک مخاطب زمینه های از پیش تعیین شده بسیاری وجود دارد که کاربر می تواند هر یک از آنها را هر چند بار که نیاز دارد تکرار کند . امکان ایجاد زمینه های جدید نیز وجود دارد . به هر مخاطب می توان ویدئو و زنگ شخصی اضافه کرد . کاربر می تواند مخاطبین را گروه بندی کند و برای هر گروه یک زنگ خاص تعیین نماید .
نرم افزار Log تماس بخشی از دفترچه تلفن نیست که از مزایای N95 8GB محسوب می شود . Log تماس در هر یک از نوارهای تماس ارسالی ، دریافتی و ناموفق حداکثر 20 تماس را ثبت می کند . با استفاده از کلید Call در منوی Standby می توان به Log تماس دسترسی پیدا کرد . اگر از منوی اصلی وارد نرم افزار Log شوید لیست کاملی از تمامی ارتباطات شبکه در 30 روز گذشته در اختیار شما قرار می گیرد که شامل پیام ، تماس و انتقال داده است . کاربر می تواند این زمان را کوتاهتر کند تا در فضای ذخیره سازی صرفه جویی شود ، اما بدلیل حافظه کافی دلیلی برای این کار وجود ندارد .
پیام :N95 8GB نوکیا با صفحه کلید راحت خود امکان تایپ کردن سریع و آسان را برای کاربران فراهم می کند . نرم افزار پیام گوشی نیز از کارایی بهتری برخوردار است . چهار ویرایشگر متفاوت پیام وجود دارد که هر یک برای یکی از انواع پیام می باشد ( SMS ، MMS ، پیام صوتی و ایمیل ) . ویرایشگر SMS در تمامی تلفن های هوشمند سری 40 سیمبین بخوبی عمل می کند و شمارشگر آن تعداد کاراکترهای باقی مانده تا حد 160 کاراکتر را نشان می دهد . شاخصی در پرانتزها وجود دارد که تعداد بخش های جداگانه ای را که هر پیام برای ارسال به آنها تقسیم می شود را نیز نشان می دهد . گزارش تحویل پیام را نیز می توان فعال کرد .
در زمان قفل نبودن صفحه کلید ، گزارش ها بصورت pop up روی صفحه نمایش Standby ظاهر می شوند و سپس در پوشه جداگانه ای در زیر منوی پیام ذخیره می گردند . زمانی که بدون ارسال پیام از ویرایشگر خارج می شوید، ویرایشگر پیام از شما می خواهد که آن را حذف کنید و یا در پوشه Drafts ( پیش نویس ) ذخیره نمایید . ویرایشگر MMS مانند ویرایشگر SMS است و تنها تفاوت آن در اضافه شدن کادر موضوع است . پیام صوتی نیز در واقع یک پیام MMS است اما از آنجایی که برای نوکیا بسیار مهم است ، ویرایشگر جداگانه ای برای آن در نظر گرفته است .
ویرایشگر می تواند پیام صوتی را در همان لحظه ضبط کند یا از یک کلیپ صوتی از پیش ضبط شده استفاده نماید . Email Client از کارایی کافی برخوردار است و می تواند فقط تیترها و یا کل پیام را دانلود کند . از پیوست های پیام نیز پشتیبانی می شود . N95 8GB نوکیا تقریبا تمامی نیازهای کاربر در رابطه با ایمیل را برطرف می کند .
موسیقی و رادیو :نرم افزار پخش موسیقی یکی از قسمت هایی است که می توانست کارایی بهتری داشته باشد . کنترل این نرم افزار از طریق کلید حرکتی ساده است و حتی به باز کردن درب کشویی گوشی نیز نیاز ندارد . این برنامه از فرمت های صوتی eAAC+ , AAC , MP3 و WMA پشتیبانی می کند و با M3u PlayList نیز بدون مشکل کار می کند و فایل ها براحتی با انتخاب گزینه refresh به فهرست موسیقی اضافه می شوند . تفکیک آهنگ ها براساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز بطور اتوماتیک صورت می گیرد و جستجوی قطعه های موسیقی با تایپ کردن تدریجی نیز امکانپذیر است .
انتقال قطعه های موسیقی به N95 8GB از طریق بلوتوث ، USB یا دانلود کردن آنها از اینترنت انجام می شود . با کامل شدن انتقال USB ، تلفن بطور اتوماتیک اسکن برای آهنگ های جدید را آغاز می کند و با انتخاب و تایید کاربر ، آهنگ های جدید به فهرست موسیقی اضافه می شوند . نرم افزار پخش موسیقی دارای پیش تنظیمات پنج اکولایزر است که کاربر می تواند آنها را ویرایش کند یا ظرف چند ثانیه اکولایزرهای جدید ایجاد نماید . بر عکس نوکیا N81 نرم افزار پخش موسیقی در N95 8GB را می توان غیر فعال کرد . از پروفایل A2DP بلوتوث نیز پشتیبانی می شود که امکان گوش دادن به مو سیقی روی هدست استریوی بلوتوث را فراهم می کند .
N95 8GB برای پخش کلیپ های ویدئویی به Real Player مجهز است که می تواند ویدئوها را در حالت افقی و عمودی نشان دهد و به حالت تمام صفحه سوئیچ کند . در حالت تمام صفحه ، ویژگی Soft key نشان داده نمی شود و فقط با فشار دادن یک کلید بصورت pop-up ظاهر می شود . کیفیت عالی صفحه نمایش و حافظه زیاد گوشی به کارایی مطلوب نرم افزار پخش ویدئو در این گوشی کمک می کند . نرم افزار از پیش نصب شده Flash Player نیز وجود دارد که بخوبی عمل می کند . N95 8GB به یک رادیو FM مجهز است که بطور اتوماتیک ایستگاههای موجود در محدوده را اسکن و ذخیره می کند . اگر ارتباط اینترنتی وجود داشته باشد ، نرم افزار Visual radio می تواند تمامی ایستگاههای محدوده را دانلود کند و آنها را با اسم در گوشی ذخیره نماید . رادیو از RDS پشتیبانی نمی کند .
دوربین :N95 8GB دارای یک دوربین 5 مگاپیکسل است که کارایی آن مانند دوربین مدل N95 می باشد . تفاوت عمده دوربین های این دو گوشی در پوشش لنز دوربین است که مدل 8GB فاقد پوشش لنز می باشد و با فشار دادن و نگه داشتن کلید دیافراگم ، دوربین فعال می شود . لنز دوربین بدلیل نداشتن پوشش براحتی خراشیده می شود . زمان بالا آمدن نرم افزار دوربین سریعتر از مدل های قبلی است و دوربین N95 8GB در کمتر از 3 ثانیه فعال می شود البته اگر حالت پیش نمایش اتوماتیک را غیر فعال کنید .
منوی دوربین و تنظیمات آن در این گوشی درست مانند مدل نوکیا N95 است که از تنظیم دستی رنگ سفید و میزان حساسیت ISO آغاز می شود و شامل تنظیم نوردهی ، کنتراست ، جلوه های ویژه مختلف و تنظیمات رنگ است . در این گوشی تصویری از خطوط شطرنجی وجود دارد که برای نمایاب از آن استفاده می شود و در کادربندی عکس ها به کاربر کمک می کند و با استفاده از آن می توانید سوژه های مورد نظر را روی خطوط یا نزدیک آنها قرار دهید و آنها را مرتب کنید تا عکس ها زیباتر و حرفه ای تر شوند . برای عکس های افقی نیز می توان از این خطوط استفاده کرد . برای مثال در زمان گرفتن عکس ، آسمان می تواند یک سوم یا دو سوم از کادر را اشغال کند و در مرکز قرار نگیرد .
حالت متوالی و Self-timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) نیز وجود دارد . فلش LED به چهار روش تنظیم می شود : اتوماتیک ، همیشه روشن ، کاهش قرمزی چشم و همیشه خاموش . توضیحات در فونت کوچک نشان داده می شود . کیفیت تصاویر بسیار عالی است . از دوربین ثانویه نیز برای گرفتن عکس استفاده می شود که از منوی دوربین در دسترس است و برای ایجاد تصاویر خود نگاره یا عکس مخاطب می توان از آن استفاده کرد . این دوربین از قابلیت فیلمبرداری نیز برخوردار است اما کلیپ های ویدئویی آن کیفیت خوبی ندارند .
N95 8GB نوکیا با کیفیت عالی فیلمبرداری می کند و در تبلیغات این گوشی نوکیا اعلام کرده است که کیفیت کلیپ های ویدئویی آ ن در حد DVD است . این گوشی در وضوح VGA در 30 fps فیلمبرداری می کند . ویدئوها در فرمت MPEG-4 ذخیره می شود و دارای تعادل دستی یا اتوماتیک رنگ سفید مطابق با تنظیمات کاربر می باشند . سایر ویژگی های موجود شامل حالت شب و جلوه های ویژه رنگ است . ویدئوهایی که با این کیفیت ضبط می شوند خیلی سریع حافظه را پر می کنند . برای مثال ، یک دقیقه فیلمبرداری حدود 20 MB از حافظه را اشغال می کند . اگر کل حافظه N95 8GB خالی باشد می توان بیش از 6 ساعت فیلمبرداری کرد .
سایر امکانات :
گالری N95 8GB یک نرم افزار عالی است که تصویر چرخش سه بعدی آن بسیار مناسب می باشد . گالری مانند نوکیا N81 است و ویژگی های آن تغییر نکرده است . تصاویر را می توان در حالت افقی و عمودی مشاهده کرد و حداکثر 8 برابر آن را بزرگنمایی نمود . بطور کلی ، مرور کردن تصاویر و بزرگنمایی سریع انجام می شود اما مانند W910 سرعت زیادی ندارد . گالری همچنین شامل تصویر اسلاید با تنظیمات قابل تغییر است که شامل مرور کردن اتوماتیک و اجرای یک قطعه از پیش تنظیم شده از گوشی است .
گالری دارای ویژگی مدیریت فایل است که امکان انتخاب و ارسال چند فایل در یک زمان را فراهم می کند و در واقع بعضی از ویژگی های File manager را نیز انجام می دهد . مدیر نرم افزار نیز وجود دارد که از نرم افزارهای نصب شده N95 8GB محافظت می کند ، اطلاعاتی در مورد نرم افزارهای نصب شده فراهم می نماید ، آنها را حذف می کند و تمامی فعالیت ها را به ثبت می رساند . نرم افزار Search نیز وجود دارد که در این گوشی دارای یک کادر اختصاصی در منوی Standby فعال است . با وارد کردن هر کلمه کلیدی ، نرم افزار مربوطه و آیتم های آن پیدا می شود و پس از چک کردن تمامی داده ها ، نتایج نشان داده می شوند . نوکیا N95 8GB برای انتقال داده از USB 2.0 و بلوتوث 2.0 با پروفایل A2DP پشتیبانی می کند . همچنین تمامی انواع ارتباطات شبکه مانند HSCSD ، GPRS ، EDGE و نسل سوم با HSDPA نیز وجود دارد . برای تکمیل ارتباطات بی سیم ، این گوشی از Wi-Fi با upnp و پورت مادون قرمز نیز پشتیبانی می کند .
مرور کردن در اینترنت با استفاده از N95 8GB لذت بخش است و یک صفحه وب هر چقدر پیچیده باشد به راحتی روی صفحه نمایش جا می گیرد و تجربه ای مانند مرور در اینترنت روی PC را فراهم می کند . مکان نمای ماوس مجازی نیز به این کار کمک می کند که کنترل آن بسیار آسان است و بخوبی کار می کند . در سایت های بزرگ که به مرور کردن زیاد در صفحه نیاز است ، می توان یک نقشه کوچک را فعال کرد تا به مرور کردن کاربر کمک کند . سطح زوم را نیز می توان فقط با چند کلیک تنظیم کرد .
مرورگر از حافظه دو برابر RAM استفاده زیادی می کند و علیرغم بارگذاری صفحات بسیار سنگین وب و چند نرم افزار در حال اجرا در زمینه ، باز هم می توان از RAM استفاده کرد . با برنامه های جاوا نیز بخوبی کار می کند . صفحه نمایش 2.8 اینچ گوشی ویژگی مهمی در مرور محسوب می شود و امکان خواندن کوچکترین فونت را فراهم می کند .
مدل N95 8GB نوکیا دارای نرم افزارهای بسیاری برای مدیریت زمان است . تقویم دارای تصویر ماه ، هفته و روز و چهار نوع رویداد است که شامل قرار ملاقات ، یادداشت ، لیست TO-Do و سالروز می باشد . هر رویداد دارای زمینه های خاص خود است که برای بعضی از آنها می توان یک آلارم تعیین کرد تا در زمان تنظیم شده بصورت یادداشت یادآوری عمل کند .
نرم افزار Lifeblog بطور اتوماتیک تصاویر ، ویدئوها ، متون ، پیام های چند رسانه ای ، صداها و پست های blog را به سبک دفتر یادداشت جمع آوری می کند و سپس امکان مرور کردن، به اشتراک گذاشتن ، تفکیک و جستجوی این آیتم ها را فراهم می کند .
mobile office نیز بصورت از پیش نصب شده وجود دارد و می تواند فایل های Word و Excel را بطور بی سیم باز کند . متاسفانه ، نسخه Quick office از ویرایش مستندات پشتیبانی نمی کند و برای ویرایش این فایل ها باید نرم افزار کامل را از مرکز دانلود نوکیا خریداری کنید .
خواننده PDF نیز وجود دارد و Zip manager امکان استخراج فایل های آرشیو شده را مستقیما از گوشی فراهم می کند . سایر نرم افزارهای سازماندهی و مدیریت زمان شامل مبدل واحد ، ماشین حساب ، ضبط صوت و نرم افزار یادداشت است .
N95 8GB نوکیا دارای دو بازی از پیش نصب شده است که هر دوی آنها براساس پلتفورم جدید N-gage می باشند و با اینکه بصورت نسخه های demo هستند ، اجرای آنها بسیار جالب است .
N95 8GB مانند N95 اولیه دارای گیرنده های داخلی GPS است ، اطلاعاتی در مورد تراشه بکار گرفته شده وجود ندارد و بعضی منابع آن را SiRF Star II اعلام کردند . این تراشه نیازهای کاربر را برطرف می کند و اطلاعات لازم را فراهم می نماید . مشکل قفل اولیه ماهواره موجب می شود که گوشی وضعیت اولیه شما را به کندی پیدا کند ، بخصوص اگر در یک وسیله نقلیه در حال حرکت باشید . گیرنده داخلی GPS با نرم افزار نقشه های نوکیا کار می کند و استفاده از این برنامه نیز بسیار آسان است . نرم افزار Nokia Maps بصورت رایگان است و فقط راهنمای صوتی و مسیریابی مرحله به مرحله آن دارای هزینه است .
Nokia Maps از A-GPS پشتیبانی می کند که به موجب آن قفل اولیه ماهواره تسریع می شود . الگوریتم برنامه مسیر را می توان مطابق با نیازهای کاربر به آسانی شخصی کرد و مسیرهای کوتاه و سریع را انتخاب نمود . از این برنامه برای مسیریابی پیاده روی نیز می توان استفاده کرد . کاربر می تواند گیرنده GPS را غیر فعال کند و از آن بعنوان جایگزینی برای نقشه کاغذی استفاده نماید . بطور کلی می توان گفت که استفاده از N95 8GB نوکیا بعنوان یک سیستم مسیریابی GPS تجربه خوبی است اما اگر تراشه بهتری در آن بکار گرفته می شد نتایج بسیار بهتری نیز بهمراه داشت .
tomi_fisher
03-01-2008, 12:26
منبع با عکس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mojtaba N87
03-01-2008, 15:10
بررسی تخصصی فکر می کنم از سایت gsmaria بود که این سایت فقط میاد مطالب خوب سایت gsmarena رو ترجمه می کنه!
قیمت 8گیگ پایین نیومد؟؟؟
NEW USER
03-01-2008, 15:14
سلام
قبلا" این سوال مطرح کردم ولی کسی جواب نداد !
لطفا" چک کنید ببینید sms که براتون می یاد تو قسمت details ساعت ارسال message رو درست می زنه؟
(مال من اگر ساعت 7:20pm امده باشه می زنه 11:20am گوشی قبلیم این مشکل نداشت و تو قسمت Sent هم ساعت ارسال مشکلی نداره و درسته)
یکی چک کنه و یا اگر تنظیم خاصی داره همین جا ذکر کنه...
ممنون
aslanaslan
03-01-2008, 17:55
نه... زمانش دقیق هست...
مملي ه ف
03-01-2008, 17:59
بچه ها كي ميدونه قيمتش امروز چند بوده
aslanaslan
03-01-2008, 18:01
کد:
فعلا حسش نیست باتری رو در بیارم... دارم باهاش آهنگ گوش میدم!(دی: )
tomi_fisher
03-01-2008, 21:22
اقا من چند جا دیدم عکسای معمولی از 8 گیگ بهتره!!!
tomi_fisher
03-01-2008, 21:33
درسته همچین چیزی؟؟
این 8گیگ
اینم معمولی
ali racer
03-01-2008, 21:34
اقا من چند جا دیدم عکسای معمولی از 8 گیگ بهتره!!!
اگه شما دیدی ما عملا امتحان کردیم !:31:
فلاش 8گیگ یه خورده قویتره و از لحاظ نرم افزاری
یه اپ دیت کامل از ماتریس های تشکیل تصویر در بخش
پردازش انجام شده که این یعنی کیفیت بهتر
از مدل معمولی !
ضمنا اینم بگم که ساختار دوربین مدل 8گیگ از لحاظ سخت افزاری
فرق زیادی با عادی نداره
Optimus Prime
03-01-2008, 21:42
سلام دوستان
بعد از 2 ماه اومدم دوباره!منم این گوشیو گرفته بودم .ولی الان بعد از حدود یک ماهو اندی که دارمش یه پیکسل نزدیک جایی که Clock هست مثل اینکه سوخته اما خیلی ریزه.تو دوربینشم موقع عکاسی یه نقطه سفید نزدیک وسط صفحه است .ولی وقتی عکس گرفته میشه دیگه نیست البته وقتی Full Charge میشه یهو صفحه روشن میشه و Stand by که تاریخ نشون میده پرش داره.منم از دوبی 2 تا Spider man edition برای خودمو دوستم گرفتم.حالا اونم یه مشکل دیگه ماله mass Memory داره که اصلا هیچیو باز نمی کنه.طفلی هیچی نریخته بود روش جز آهنگ.منم به جز چند تا Theme هیچی نصب نکردم.مسخرس بعد این همه مدت مواظب گوشی هاتون باشید.
ali racer
03-01-2008, 22:00
سلام دوستان
بعد از 2 ماه اومدم دوباره!منم این گوشیو گرفته بودم .ولی الان بعد از حدود یک ماهو اندی که دارمش یه پیکسل نزدیک جایی که Clock هست مثل اینکه سوخته اما خیلی ریزه.تو دوربینشم موقع عکاسی یه نقطه سفید نزدیک وسط صفحه است .ولی وقتی عکس گرفته میشه دیگه نیست البته وقتی Full Charge میشه یهو صفحه روشن میشه و Stand by که تاریخ نشون میده پرش داره.منم از دوبی 2 تا Spider man edition برای خودمو دوستم گرفتم.حالا اونم یه مشکل دیگه ماله mass Memory داره که اصلا هیچیو باز نمی کنه.طفلی هیچی نریخته بود روش جز آهنگ.منم به جز چند تا Theme هیچی نصب نکردم.مسخرس بعد این همه مدت مواظب گوشی هاتون باشید.
سلام مبارکه و رسیدن به خیر !:11:
منم تا الان 2 نفرو دیدم که همچین مشکلی داشتن
از گوشی دوستت بک اپ بگیر و مستر ریست کن
حل میشه
tomi_fisher
03-01-2008, 22:00
اگه شما دیدی ما عملا امتحان کردیم !:31:
فلاش 8گیگ یه خورده قویتره و از لحاظ نرم افزاری
یه اپ دیت کامل از ماتریس های تشکیل تصویر در بخش
پردازش انجام شده که این یعنی کیفیت بهتر
از مدل معمولی !
ضمنا اینم بگم که ساختار دوربین مدل 8گیگ از لحاظ سخت افزاری
فرق زیادی با عادی نداره
lمن خودم از خدامه شما لینکارو نگاه کن ماله mobile-review هستش!!!
Optimus Prime
03-01-2008, 22:11
سلام مبارکه و رسیدن به خیر !:11:
منم تا الان 2 نفرو دیدم که همچین مشکلی داشتن
از گوشی دوستت بک اپ بگیر و مستر ریست کن
حل میشه
سلام ali جان!مرسی قربانت!:11::11:
آره اتفاقا الان Back Up گرفتم از گوشی دوستم.ولی مال خودمو نمی دونم چی کار کنم:41:باید برم دبی دوباره بدم اونجا.اعصابم خورد شد چون اصلا هیچ کاریش نکردم نه ضربه نه آب نه هیچی هیچی.شاید مشکل شارژرش باشه که پکوند گوشیو!:13:
Mojtaba N87
04-01-2008, 12:08
می شه توضیح بدین این مشکل مس مموری 8گیگ چیه؟ واسه همه مدل ها پیش میاد؟
Optimus Prime
04-01-2008, 13:58
دوست عزیز این مشکل بیشتر نرم افزاریه برای همه هم پیش نمیاد.بعضی وقتها نمی تونه گوشی از زوی 8GB حافظه بخونه یا Save کنه.پیغامی هم نمیده.با یه آپدیت یا فلش حل میشه.
سلام دوستان
اگه مشکلت اون نقطست باید بگم مال منم داره تو حالت عکس وقتی دستمو می ذارم رو دوربین کاملا معلومه ولی تو حالت فیلمبرداری دیگه نیست. به نظر من مهم نیست خودتو ناراحت نکن. من که مشکل بزرگتری دارم مطرح هم کردم ولی کسی جواب نداد: من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن 11 روشه ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم با کابل به کامپیوتر وصل نمیشه وقتی کابلو وصل می کنم و حالت pc suite رو انتخاب می کنم بازم می پرسه و بعد از چند بار پرسیدن ریست میشه الان هر چی می خوام بریزم توش با بلوتوث می ریزم.:41:
فعلا حسش نیست باتری رو در بیارم... دارم باهاش آهنگ گوش میدم!(دی: )
احتیاج نیست باطری رو در بیاری درشو باز کنی کد مورد نظر پیداست:8:
Optimus Prime
04-01-2008, 14:17
اگه مشکلت اون نقطست باید بگم مال منم داره تو حالت عکس وقتی دستمو می ذارم رو دوربین کاملا معلومه ولی تو حالت فیلمبرداری دیگه نیست. به نظر من مهم نیست خودتو ناراحت نکن. من که مشکل بزرگتری دارم مطرح هم کردم ولی کسی جواب نداد: من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن 11 روشه ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم با کابل به کامپیوتر وصل نمیشه وقتی کابلو وصل می کنم و حالت pc suite رو انتخاب می کنم بازم می پرسه و بعد از چند بار پرسیدن ریست میشه الان هر چی می خوام بریزم توش با بلوتوث می ریزم.:41:
سلام دوست عزیز
از آشنایی باهات خوشحالم و شرمنده خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم.
برای مشکل تو می تونه :
1.PC Suit مشکل داشته باشه یا خود Windows درایور هارو قاطی Conflict کرده.نصب دوباره PC Suit و درایور ها خالی از لطف نیست که به احتمال زیاد انجام دادی روی کامپیوتر دیگه حتما امتحان کن.
2.اگر این کارو امتحان کردی و نشده داخل Setting --Connection--> USB برو و USB Mode را PC Suit انتخاب و Ask on Connection را No بزار.
3.اگر نشد کسی که N95-2 داره پیدا کن یه Back Up کلی از روی گوشی اون بگیر و بریز روی گوشی خودت.
Mojtaba N87
04-01-2008, 14:58
با این اوصاف پس بهتره موقع خرید بلافاصله یه بکآپ از کل گوشی بگیریم!
gold_boy3
04-01-2008, 20:12
دوستان اپدیت جدید امده من اپدیت کردم
v15.0.015
11-12-07
rm-320
shazdeh23
05-01-2008, 00:26
دوستان اپدیت جدید امده من اپدیت کردم
v15.0.015
11-12-07
rm-320
دوست عزیز حجم فایل چقدر بود؟
راستی امروز قیمت N95 8GB رو گرفتم:
630000
قیمتها داره کم میشه... :20:
gold_boy3
05-01-2008, 00:40
حجمش برای من 100.4mb
tomi_fisher
05-01-2008, 15:28
630000
از کجا ؟؟؟:20:
tomi_fisher
05-01-2008, 16:17
من امروز پرسیدم 740 از gsm هم با 720
شما بدون گارانتی میگی دیکه؟؟
Sasan Info
05-01-2008, 17:51
حجمش 814 مگ هست. ساسان جان در ضمن این فیلم رو نمیشه با یه گوشی دیگه پلی کرد اگه پست 778 رو می خوندی که هیچ کس بهش جواب نداد متوجه میشدی که کد فعال سازی می خواد و Secret هست و فقط قبل از اینکه مموری رو فرمت کنی باید ازش بک آپ بگیری این هم به نقل از یه بنده خدا که تو فوروم نوکیا تو جواب سوالم گفته بود:
like what has been said. you have to back it up prior. You cant just save the activation key and het the film they go hand in hand together.
پس یعنی ما فقط از 7 گیگ و 200 مگ این گوشی میتونیم استفاده کنیم
ehsan_iuc
05-01-2008, 21:20
630000
جدی؟؟؟از کجا دارین این قیمت رو؟یه 20 روزی هست قیمتش رفته بالا...آدرسش رو بدین لطفا برم بگیرم 600 تومن میشه توی یکی 2 هفته آینده به نظرتون؟
shazdeh23
06-01-2008, 01:00
جدی؟؟؟از کجا دارین این قیمت رو؟یه 20 روزی هست قیمتش رفته بالا...آدرسش رو بدین لطفا برم بگیرم 600 تومن میشه توی یکی 2 هفته آینده به نظرتون؟
فامیلمون از شیراز بدون گارانتیش رو خریده بود. نشونی دقیقش رو ندارم :13:
در ضمن حجم فایل برای آپدیت 100.4MB??!!!!!:18:
من که نیستم...:41:
Mojtaba N87
06-01-2008, 17:05
نه نه! می تونی فیلم رو پاک کنی و از 8 گیگش کامل استفاده کنی...:31:
فامیلمون از شیراز بدون گارانتیش رو خریده بود. نشونی دقیقش رو ندارم :13:
در ضمن حجم فایل برای آپدیت 100.4MB??!!!!!:18:
من که نیستم...:41:
مطمئنا به زودی ارزون تر می شه...
سلام دوست عزیز
از آشنایی باهات خوشحالم و شرمنده خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم.
برای مشکل تو می تونه :
1.PC Suit مشکل داشته باشه یا خود Windows درایور هارو قاطی Conflict کرده.نصب دوباره PC Suit و درایور ها خالی از لطف نیست که به احتمال زیاد انجام دادی روی کامپیوتر دیگه حتما امتحان کن.
2.اگر این کارو امتحان کردی و نشده داخل Setting --Connection--> USB برو و USB Mode را PC Suit انتخاب و Ask on Connection را No بزار.
3.اگر نشد کسی که N95-2 داره پیدا کن یه Back Up کلی از روی گوشی اون بگیر و بریز روی گوشی خودت.
سلام منم از آشنایی با شما خوشحالم همه این کارهایی که می گی کردم الا کار آخر حالا یه نکته گیریم که من از یه ن95 دیگه بک آپ گرفتم وقتی نمی تونم به PC وصلش کنم چه جوری رو گوشی خودم Restore ش کنم؟
حجم کلی7672 مگ هست که با احتساب فیلم میمونه 6858 مگ.
aslanaslan
07-01-2008, 14:17
اگه مشکلت اون نقطست باید بگم مال منم داره تو حالت عکس وقتی دستمو می ذارم رو دوربین کاملا معلومه ولی تو حالت فیلمبرداری دیگه نیست. به نظر من مهم نیست خودتو ناراحت نکن. من که مشکل بزرگتری دارم مطرح هم کردم ولی کسی جواب نداد: من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن 11 روشه ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم با کابل به کامپیوتر وصل نمیشه وقتی کابلو وصل می کنم و حالت pc suite رو انتخاب می کنم بازم می پرسه و بعد از چند بار پرسیدن ریست میشه الان هر چی می خوام بریزم توش با بلوتوث می ریزم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
بهید همه نرم افزار هات بسته باشه... خصوصا اونایی که با مموری کار می کنن. و نباید Inbox تو مموری باشه.
aslanaslan
07-01-2008, 14:27
یه مشکل دارم... تو پشت گوشی، داره اون لایه نایلون مانند جدا میشه. می خوام بشینم همشو بکنم تا راحت بشم. در ضمن قسمت بالا، چپ، اونجایی که نوشته N95 8gb، خش برداشته. البته زیاد معلوم نیست ولی چون براقیش رفته، زیر نور ضایع دیده میشه. قابش رو میشه گیر آورد؟
Mojtaba N87
07-01-2008, 14:54
اصلان جون بی خیال! اینا که مشکلی نیست...
تازه خریدی یکم حساسی.یکمی بگذره اگه بیوفته هم ناراحت نمی شی... :دی
فکر می کنم قابش باشه
OMID_NPC
07-01-2008, 15:59
سلام به همه قیمت علا الدین از 15 دی به بعد رو کسی داره؟ میگن اومده پایین اساس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهید همه نرم افزار هات بسته باشه... خصوصا اونایی که با مموری کار می کنن. و نباید Inbox تو مموری باشه.
اینو یه بار دیگه هم گفته بودی همه این کار ها رو کردم پست قبلیمو نخوندی؟
aslanaslan
08-01-2008, 09:22
اینو یه بار دیگه هم گفته بودی همه این کار ها رو کردم پست قبلیمو نخوندی؟
نه! بعد از یه بار ریستارت گوشی وصلش کن!
Optimus Prime
08-01-2008, 14:02
سلام منم از آشنایی با شما خوشحالم همه این کارهایی که می گی کردم الا کار آخر حالا یه نکته گیریم که من از یه ن95 دیگه بک آپ گرفتم وقتی نمی تونم به PC وصلش کنم چه جوری رو گوشی خودم Restore ش کنم؟
اوه پس یعنی اصلا گوشیتو نمی شناسه؟روی کامپیوتر های دیگه هم امتحان کردی؟اگه این قدر مشکلش شدیده و این همه کار که خودت کردیو منم که گفتم گفتی نشده پس باید یک نگاه موشکافانه کرد...حالا فکر می کنم برات می نوسیم ولی به خدا زیاد وقت ندارم...
راستی از دوستانی که این گوشی دارند چند نفر کاور روی LCD کندن یا خودش در اومده یا خراب شده؟
کسی قاب کریستالی تونسته براش پیدا کنه؟
اوه پس یعنی اصلا گوشیتو نمی شناسه؟روی کامپیوتر های دیگه هم امتحان کردی؟اگه این قدر مشکلش شدیده و این همه کار که خودت کردیو منم که گفتم گفتی نشده پس باید یک نگاه موشکافانه کرد...حالا فکر می کنم برات می نوسیم ولی به خدا زیاد وقت ندارم...
راستی از دوستانی که این گوشی دارند چند نفر کاور روی LCD کندن یا خودش در اومده یا خراب شده؟
کسی قاب کریستالی تونسته براش پیدا کنه؟
حالا یه بنده خدا گفت شاید با ورژن 11 مشکل داره دوستان هم که گفتن ورژن 15 اومده حالا بذار آپدیت کنم ببینم چی میشه. در مورد کاور LCD اگه تا خریدی اون قسمت پایینش رو که یه تیکه اضافه داره و آبی رنگ هست رو جدا کنی هیچ وقت خراب نمیشه اگر هم خراب شد علا الدین برچسب LCD پره 1000 تومان. البته نگو واسه N95 8GB می خوام چون نیاوردن یا گرون می دن من واسه P990 گرفتم کاملا اندازشه.
shazdeh23
09-01-2008, 01:27
بچه های N95 8GB و معمولی دار برید این پست رو بخونید و حالشو ببرید:
یا حق
aslanaslan
09-01-2008, 18:41
من واسه P990 گرفتم کاملا اندازشه.
منم همین طور. فقط حدودا یه میلیمتر کوچیکتره.
Optimus Prime
09-01-2008, 19:00
منم سرشو بریدم تا خراب نشه!:دی
راستی اگر بشه اسم این تاپیک تبدیل کنند به "کلوپ N95 8gb" خیلی خوب میشد.
amin2005
10-01-2008, 12:09
سلام .من یه 3-4 باری با این فیفا 07 گوشیم بازی کردم ولی الان دیگه اجازه ی بازی بهم نمیده . حالا باید چکار کنم.
راستی بازی جدیدی براش نیومده؟
my_consort_is_my_life
10-01-2008, 18:22
راستی دوستان امکان عوض کردن باطری توسط فروشنده ها برای این گوشی وجود داره؟
اگه میشه مشخصات کامل باطریشو به من بدید(نوشته های روی باطری )
ممنون میشم
آخه می خوام بخرم انشاالله
سلام.2تا سوال دارم:اگه اشتباه نکنم گفته شده بود که باطریbl6 که الان روی گوشی(8گیگ)هستش ژاپنیه.اصلان این درسته؟واگه درسته اینجور موردی بوده که اوایل ژاپنی باشه بعد که از ورودش به بازار میگزره چینی جاش بزارن.از نظر کیفی فرق دارن؟ همراه گوشی توی جعبه تجهیزات همراه گوشی کامل ارایه میشه وچی هستن.ممنون
aslanaslan
10-01-2008, 22:30
سلام.2تا سوال دارم:اگه اشتباه نکنم گفته شده بود که باطریbl6 که الان روی گوشی(8گیگ)هستش ژاپنیه.اصلان این درسته؟واگه درسته اینجور موردی بوده که اوایل ژاپنی باشه بعد که از ورودش به بازار میگزره چینی جاش بزارن.از نظر کیفی فرق دارن؟ همراه گوشی توی جعبه تجهیزات همراه گوشی کامل ارایه میشه وچی هستن.ممنون
باتری: BL-6F
مالزی باید باشه... چینی هم که باشه، تحت نظارت خود نوکیا می زنه...
باتری+گوشی+هدفون+شارژر+CD+دف رچه+سیم اتصال به تلوزیون=پک گوشی!
ali racer
11-01-2008, 22:05
راستی دوستان امکان عوض کردن باطری توسط فروشنده ها برای این گوشی وجود داره؟
اگه میشه مشخصات کامل باطریشو به من بدید(نوشته های روی باطری )
ممنون میشم
آخه می خوام بخرم انشاالله
هنوز باتری تقلبیش وارد بازار نشده خیالت راحت....
بنظرتون تا چند وقت بعد از ورود گوشی یه چیزایی مثل باطری اصلش همراه گوشیه. که باخیال راهت بگیرم.اخه فکر کنم اگه زیاد منتظر بمونم که قیمتش متناسب بشه یه چیزایی از جعبش کم یا باطریش تقلبی شه.دوستانی که گوشیرو خریدن توی جعبش کیف گوشی وجود داره؟
Optimus Prime
12-01-2008, 02:26
بنظرتون تا چند وقت بعد از ورود گوشی یه چیزایی مثل باطری اصلش همراه گوشیه. که باخیال راهت بگیرم.اخه فکر کنم اگه زیاد منتظر بمونم که قیمتش متناسب بشه یه چیزایی از جعبش کم یا باطریش تقلبی شه.دوستانی که گوشیرو خریدن توی جعبش کیف گوشی وجود داره؟
نه دوست عزیز کیف وجود نداره.وسایل داخل جعبه را صفحه قبل aslan نوشته.اگر ورژن Spider Man 3 را بگیری روی جعبه اصلی یک Cover مقوایی هست که عکس فیلم Spider Man 3 روشه و داخل جعبه یک دفترچه کوچک اضافه تر داره + خود گوشی که فیلم Spider Man 3 + چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
ali racer
12-01-2008, 15:12
نه دوست عزیز کیف وجود نداره.وسایل داخل جعبه را صفحه قبل aslan نوشته.اگر ورژن Spider Man 3 را بگیری روی جعبه اصلی یک Cover مقوایی هست که عکس فیلم Spider Man 3 روشه و داخل جعبه یک دفترچه کوچک اضافه تر داره + خود گوشی که فیلم Spider Man 3 + چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
این فیلم اسپایدر من حجمش چقدره ؟
چه فرمتی داره ؟
شنیدم نمیشه رو گوشی های دیگه دیدش درسته ؟؟
ali racer
12-01-2008, 15:16
اگه از من میشنوی و از لحاظ مالی بهت فشار نمیاد الان بخر میدونی چرا ؟
چون تجربه ثابت کرده که افت قیمت با افت کیفیت هم مواجه هستش همیشه !!
pastgirls
12-01-2008, 16:17
اینو هستم منم همین عقیده رو دارم تجربه ثابت کرده
Optimus Prime
12-01-2008, 16:30
این فیلم اسپایدر من حجمش چقدره ؟
چه فرمتی داره ؟
شنیدم نمیشه رو گوشی های دیگه دیدش درسته ؟؟
سلام ali جان!فرمت فیلم dcf هست اما کیفیت خیلی بالایی داره حجمش 834 مگابایته یا دقیق 834117 کیلوبایته که با یک Activision Key محافظت میشه.بله نمیشه دید همون طوری که می دونی حتما همون اول یه Back Up کلی از گوشی بگیر که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد مجبور به Format شدی بتونی دوباره برگردونیش و گرنه با Copy معمولی کار نمی کنه.
اقا به نظر شما من ان95 معمولیو بفروشم 8گیگ بگیرم؟؟؟یکی راهنمایی کنه...صلاح هست که این کارو کنم؟؟؟اخه میگن کیفیت عکسو فیلم معمولی بهتره...بهد کاور لنز نداره.لنز خراش نمیبینه؟؟؟یکی راهنمایی کنه...ممنون...
Optimus Prime
12-01-2008, 16:56
اقا به نظر شما من ان95 معمولیو بفروشم 8گیگ بگیرم؟؟؟یکی راهنمایی کنه...صلاح هست که این کارو کنم؟؟؟اخه میگن کیفیت عکسو فیلم معمولی بهتره...بهد کاور لنز نداره.لنز خراش نمیبینه؟؟؟یکی راهنمایی کنه...ممنون...
دوست عزیزم عقیده من و پیشنهاد بشیاری از سایت های دیگه اینه که این کارو نکن.کیفیت های هر دو یکیه فقط نمایش عکس گرفته شده یا حالت دوربین تو LCD نشون دادنش فرق میکنه تو کامپیوتر که ببینی یکیند.نه اگر در مجاورت با سکه و کلیدو از این جور وسایل فلزی تو جیبت یا هر جای دیگه نزاری مشکلی پیش نمیاد.
پیشنهاد من اینه که گوشیتو نگه دار سری بعدی نوع N که اومد بگیر یا یه گوشی دیگه چون هم حدود 200 تومان باید اضافه بدی و اگر با همین گوشی مشکل شارژ یا مشکل حافظه نداشته باشی اونوقت تفاوتی احساس نمی کنی.لین گوشی به کسانی که N95 نداشتند توصیه میشه.
موفق باشی.
aslanaslan
12-01-2008, 22:25
چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
نگو... خیلی خیلی قشنگ می خونن! مامانشون قربونشون بشه! از اینا قشنگتر پیدا نکردن؟!
دوست عزیزم عقیده من و پیشنهاد بشیاری از سایت های دیگه اینه که این کارو نکن.کیفیت های هر دو یکیه فقط نمایش عکس گرفته شده یا حالت دوربین تو Lcd نشون دادنش فرق میکنه تو کامپیوتر که ببینی یکیند.نه اگر در مجاورت با سکه و کلیدو از این جور وسایل فلزی تو جیبت یا هر جای دیگه نزاری مشکلی پیش نمیاد.
پیشنهاد من اینه که گوشیتو نگه دار سری بعدی نوع N که اومد بگیر یا یه گوشی دیگه چون هم حدود 200 تومان باید اضافه بدی و اگر با همین گوشی مشکل شارژ یا مشکل حافظه نداشته باشی اونوقت تفاوتی احساس نمی کنی.لین گوشی به کسانی که N95 نداشتند توصیه میشه.
تایید میشود!
در ضمن قاب گوشی گیر میاد؟ یه بار زمین افتاد، بالا سمت چپ خراش برداشت. خیلی ناراحتم...
تایید میشه نمونش ن73 های موجود در بازار. یکی از دوستان خریده با گارانتی اصلی هندزفری و کابل و شارژر همه درجه 2 هستند.
تایید میشه نمونش ن73 های موجود در بازار. یکی از دوستان خریده با گارانتی اصلی هندزفری و کابل و شارژر همه درجه 2 هستند. خود گوشی هم با اونی که من پارسال خریدم خیلی فرق داره 1 گیگ از رمش که پر میشه دیگه نمیشه باهاش کار کرد. انگار داری با لاکپشت تو مسابقات فورمول1 شرکت می کنی.:31:
aslanaslan
13-01-2008, 08:32
تایید میشه نمونش ن73 های موجود در بازار. یکی از دوستان خریده با گارانتی اصلی هندزفری و کابل و شارژر همه درجه 2 هستند. خود گوشی هم با اونی که من پارسال خریدم خیلی فرق داره 1 گیگ از رمش که پر میشه دیگه نمیشه باهاش کار کرد. انگار داری با لاکپشت تو مسابقات فورمول1 شرکت می کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تو نوکیا این مشکل افت کیفیت بیشتر از اون یکی ها دیده میشه...
Optimus Prime
13-01-2008, 14:24
دوستان این قسمت درباره Package گوشی است :
1.جعبه گوشی :
اگر نسخه ای که خریداری کردید Spider Man 3 باشد جعبه آن یک کاور دیگری روی خود دارد به شکل شماره (1) و خود جعبه اصلی گوشی(2) :
1:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.لوازم داخل جعبه:
1. Nokia N95 8GB
2. Stereo Headset
3. Nokia Wired Stereo Headset HS-45 1050 with Remote Control
4. دفترچه های همراه موجود در جعبه User Guide
5. CD-ROM سی دی مخصوص نصب PC Suit و برنامه های مرتبط
6. شارژر نوکیا Nokia Charger AC-5
7. Micro USB Cable DKE-2 کابل میکرو یو اس بی مخصوص اتصال به کامپیوتر
8. Nokia Video Connectivity Cable CA-75U کابل مخصوص اتصال به دستگاههای ویدئویی یا همان کابل TV out
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aslanaslan
13-01-2008, 19:18
قاب گوشی گیر میاد؟ یه بار زمین افتاد، بالا سمت چپ خراش برداشت. خیلی ناراحتم...
همچنان جواب می طلبیم!
ali racer
13-01-2008, 22:44
سامان جان خیلی کامل و عالی بود مثل همیشه
من مدل اسپایدر ندیده بودم
سلام .از دوستانی که به پست ما جواب دادن ممنون.چندتا مورد هست اینکه:قیمت الان چنده؟ اسپایدر بودن قیمت رو میبره بالا؟این اسپایدر من که سامان جان زده ورژنش چیه ؟ منظورم اینه اسپایدر با ورژن 10v 15 که اخرین ورژن هستش توی بازار یا اینکه قضیه ا ش جداست؟
Optimus Prime
14-01-2008, 00:39
سامان جان خیلی کامل و عالی بود مثل همیشه
من مدل اسپایدر ندیده بودم
قربانت علی جان کاری نکردم ممنون:11::11:
اتفاقا اولین ورژن اصلی گوشی مدل Spider Man Edition هست.دبی که اومد اصلا با این Edition اومد.
سلام .از دوستانی که به پست ما جواب دادن ممنون.چندتا مورد هست اینکه:قیمت الان چنده؟ اسپایدر بودن قیمت رو میبره بالا؟این اسپایدر من که سامان جان زده ورژنش چیه ؟ منظورم اینه اسپایدر با ورژن 10v 15 که اخرین ورژن هستش توی بازار یا اینکه قضیه ا ش جداست؟
سلام دوست عزیز
قیمت دقیقشو متاسفانه ندارم ولی اصفهان بین 650 تا 690 داریم اونم به خاطر اینکه N95 8GB تو اصفهان کم شده.البته میگن ولی خودم نرفتم امیدوارم ساسان یک سری به تاپیک بزنه بگه چنده چون فکر کنم این آخریا خیلی به موبایل فروشی ها سر زده دقیق تر میدونه.در مورد ورژن Spider Man همون ورژن اولیه را داره من خودم حدود یک ماهی میشه که دارمش حالا شاید با فریمور جدید هم تولید شده باشه.قیمت هر دو نوع فکر کنم تو ایران یکیه ولی اصلا من نوع معمولیشو ندیدم!حالا این نوعی که برای Middle East زدند روی هر دو طرف جعبه یعنی روی کاور قسمت Spider Man و پشت جعبه به چند نوع زبان نوشته که یکیشم فارسیه!ولی تو دفترچه هاش فارسی نیست یا شاید من دقیق نشدم.عکسو می زارم.
تا چند وقت دیگه داره کارت حافظه های 8گیگ میاد...اونایی که ان95 دارن نگه دارن...ان95 میشه واقعا سلطان بی رقیب...
سلام.بچه ها کسی تازه به سایت ...ارنا سر نزدین؟ یه سر بزنید نوشته بود ورژن 15.0.15 رو .اخرین ورژن هستشمن انگلیسی مسلط نیستم یکی از بچه ها زحمتشو بکشه(تغیرات این ورژن جدید استفاده از یه فلش جدید . توی عکسی که زده بود رنگ درپوش باطریش نقرهای بود حروف بزرگتر تایپ میشن و.....) .راستی اگه اینی که من دیدم جدیده چند وقتی طول میکشه بدست ما برسه؟
ali racer
14-01-2008, 13:04
تا چند وقت دیگه داره کارت حافظه های 8گیگ میاد...اونایی که ان95 دارن نگه دارن...ان95 میشه واقعا سلطان بی رقیب...
مموری 8گیگ خوبه ولی به نظر من 8گیگ خیلی زیاده واسه یه گوشی
مموری گوشی من 2گیگ هستش
باور کنین شده اشغال دونی:31:چون اینقدر فایل بی استفاده روش هست که نگو !!!
در مورد ان95 8گیگ من اینو بگم که سه تا تغییر عمده داره
1.باتری که خیلی مهمه
2.اصلاح ساختار کشویی که تو بعضی از مدل ها لق میشد
3.سی پی یو قویتر
اگه این مشکلات رو ان95 عادی نداشت واقعا سلطان بیرقیب
بو د
این مشکلات تو 8گیگ رفع شده:10:
پس ان95 اصلاح شده (مدل8گیگ)
سلطان بی رقیب:5:
من رم گوشیمو 2 گیگ کردم.حالا همه نقشه ها از رفته...از رم اولی بک اپ گرفتم.و روی رم جدید ریستوری کردم...ولی باز نیومد...کسی راهی بلد نیست؟؟؟
tomi_fisher
14-01-2008, 21:57
امروز علائدین بودم قیمت بین 655 تا 670 بود جایی ارزون تر نمیدن؟؟
Optimus Prime
14-01-2008, 22:31
من رم گوشیمو 2 گیگ کردم.حالا همه نقشه ها از رفته...از رم اولی بک اپ گرفتم.و روی رم جدید ریستوری کردم...ولی باز نیومد...کسی راهی بلد نیست؟؟؟
دوست خوبم در تاپیک N95 مطرح کن.
امروز علائدین بودم قیمت بین 655 تا 670 بود جایی ارزون تر نمیدن؟؟
همین امشب اصفهان 610 قیمت دارم!ولی می گن نوع عادیش.این عجیبه چون در دبی یکمی دوباره گرون شده.
tomi_fisher
14-01-2008, 22:37
کی ارزون میشه فکر می کنین اینجا؟؟؟ اخه 670 خیلی الکی دیگه!!
کسی به gsm arena سر نزد ؟؟؟اونجا یه ورژن جدید معرفی کرده بود(کسی به پستی که من صفحه ی قبل دادم توجه نکرده؟.جوابی نخوندیم)
Optimus Prime
16-01-2008, 11:58
کسی به gsm arena سر نزد ؟؟؟اونجا یه ورژن جدید معرفی کرده بود(کسی به پستی که من صفحه ی قبل دادم توجه نکرده؟.جوابی نخوندیم)
اگر mehdi جان بیاد میتونه کمکت کنه.
دوستان به چه کسی بگیم تا اسم تاپیکو به "کلوپ Nokia N95 8GB" تغییر بده و اگر لطف کنند Sticky یا Pinned کنند؟
ااااااااااااااااییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی مهدی جان کجایییییییییییییییییییییی یی
راستی ما منتظر بودیم بعد از کلیسمس این قیمتا یه تکونی بخوره. پایین که نیومد یه چیزی ام رفت روش
سه روز پیش یکی از دوستان خرید 650 از طبقه ششم علا الدین. نه خیر پک اسپایدر و معمولی قیمتش یکی هست. آخرین فریمور معرفی شده 15 هست ولی گوشیهای سری آخر با ورژن 11 هستند.
Modern Talking
16-01-2008, 21:18
همچنان جواب می طلبیم!
سلام اصلان جان . اصلاً نگران خراش نباش . من امروز ان 95 معمولیم رو با 8 گیگ عوض کردم . ناخنم یک مقدار بلند بود بالای دگمه سلکشن چند تا خش ریز افتاد زیپ کاپشنم هم گرفت به لبه پایینی زیر دگمه کال یک مقدار رنگ مشکی رفت شد ذغالی . خلاصه بی خیال . البته من که فکر می کنم همون معمولی احتمال خش خشی شدنش خیلی کمتر بود .
aslanaslan
16-01-2008, 22:17
البته من که فکر می کنم همون معمولی احتمال خش خشی شدنش خیلی کمتر بود
راست میگی... خیلی خشیدنش زیاد به چشم میاد...
یه مساله دیگه... CPUش دو هسته ای هست؟ چند مگا هرتز هست؟ تو برنامه Active File می نویسه: 206 مگاهرتز.
مهدی جان میشه یه نگاهی بهgsm arena بندازی ظاهرا یه ورژن جدید دادن بیرون نظرتم بگی .و اگه من بخوام این گوشی بگیرم چه نکاتی رو مد نظر داشته باشم . هر تجربه ای دارین بگین .من اخرای بهمن گوشیم از دبی میاد بنظرتون اخرین ورژنش گیرم میاد یکم از این بابت نگرانم .واسه چک کردن ورژن گوشی حتما باید روشن بشه؟ بدون روشن بودن چطوری بفهمم ورژنش چیه(باید از کجا بفهمم ورنش چیه؟)
مهدی جان میشه یه نگاهی بهgsm arena بندازی ظاهرا یه ورژن جدید دادن بیرون نظرتم بگی .و اگه من بخوام این گوشی بگیرم چه نکاتی رو مد نظر داشته باشم . هر تجربه ای دارین بگین .من اخرای بهمن گوشیم از دبی میاد بنظرتون اخرین ورژنش گیرم میاد یکم از این بابت نگرانم .واسه چک کردن ورژن گوشی حتما باید روشن بشه؟ بدون روشن بودن چطوری بفهمم ورژنش چیه(باید از کجا بفهمم ورنش چیه؟)
من که چیزی ندیدم. شما که انتخابتو کردی اگه منظورت موقع تحویله تمام توضیحات رو راجع به ملحقات داخل جعبه Optimus Prime تو پست 844 دادن. راجع به ورژن هم زیاد حساس نباش هر وقت بخوای میتونی آپدیت کنی یا بدی با باکس برات ورژن جدید بریزن. واسه چک کردن هم حتما باید گوشی روشن باشه چون از جای دیگه نمیشه فهمید. برای دیدن ورژن هم از کد#0000#* میتونی استفاده کنی.
Nokia N95 8GB gets a speed boost and Flash Lite 3
04 Jan, 2008 | Comments (48) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Post your comment ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seems like the owners of Nokia N95 8GB are up for some happy news. A new version of the firmware of the company's top-of-the-shelf multimedia phone was released today.
The new version is 15.0.015 and as we managed to confirm brings in quite a large number of improvements. The main among them is the added Flash Lite 3 and full flash video support. It gives you the opportunity to watch flash videos on video sharing web sites such as YouTube in their full web glory (yes, we know YouTube has a mobile version).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nokia N95 8GB's web browser can now handle various flash content - our 360 degree spins, for example
The next addition brought by Nokia N95 8GB's firmware is the Web Run Time, which is used for Nokia's Widget platform. These are web-based applications that look very much like native S60 ones.
Another important feature of the new firmware is that it brings in a certain speed boost to Nokia N95 8GB. The start-up time of the phone has now been further reduced by a few seconds and the USB transfer speeds have also been greatly increased.
There are also some minor bug fixes and stability improvements but none of these deserves any special attention. After all, the phone was stable enough even before the update but there is always room for improvement as they say.
مهدی جان اگه پایین صفحه. news رو ببینی این مطالب هستش.تو این عکسا این ورژن مثلا رنگ درپوش باطری فرق میکنه.اگه ما این ورژن به ذستمون برسه رنگ درپوشش همرنگ بدنه نیست؟؟
metrop0lice
17-01-2008, 23:56
آقایون میشه به من آخرین قیمت(به روز)n95 8gb رو بدین؟و اینکه این کاهش تعرفه واردات گوشی صحت داره یا نه(تصویب که شده ولی تا کی به اجرا در میاد؟)!اگر هم درست باشه فقط روی گوشیای با گارانتی تاثیر میذاره یا بدون گارانتیا هم کم میشن؟چون من بدون گارانتی میخوام. مرسی!
Sign Marker
18-01-2008, 01:17
سلام به همه بچه هاي P30 .
خيلي خوشحالم که بالاخره منم به دوستان این فروم پيوستم.
پست اولمو با يه سؤال شروع ميکنم.
ميخواستم ببينم سامان جان اين قيمت که تو اصفهان دادين, از کجا اصفهان بود؟
مرسي
tomi_fisher
18-01-2008, 12:06
اقا راستی بعضیا می گفتن n95 با برنامه ویدئو پروجکشن میشه تا 42 اینچ درست بود اگه درست بود با 8gig هم میشه؟؟
aslanaslan
18-01-2008, 14:02
اقا راستی بعضیا می گفتن n95 با برنامه ویدئو پروجکشن میشه تا 42 اینچ درست بود اگه درست بود با 8gig هم میشه؟؟
یعنی چی؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟!
توضیح بده!
Optimus Prime
18-01-2008, 15:07
سلام به همه بچه هاي P30 .
خيلي خوشحالم که بالاخره منم به دوستان این فروم پيوستم.
پست اولمو با يه سؤال شروع ميکنم.
ميخواستم ببينم سامان جان اين قيمت که تو اصفهان دادين, از کجا اصفهان بود؟
مرسي
سلام دوست عزیز
عضویت و ورودتون را تبریک می گم!:11:
چند وقت پیش گوشی دیگرم را که N73 بود برای Update بردم پیش یکی از دوستان قدیمیم (توی خیابان حکیم نظامی)موبایل فروشی نداره مال تعمیرات هست(اگر باورت میشه من حتی اسم مغازشو بلد نیستم!:31:)گفت داداشش که یه موبایل فروشی تو شیخ بهایی تازه باز کرده(وسطای شیخ بهایی جای قبلی یکی از فروشگاهای اسنوا)پنج تا N95 8GB معمولی اورده 610 تومان میده.مغازش جدیده هنوز کارت نداره.ولی خدائیش من هیچ جای دیگه اصفهان با این قیمت پیدا نکردم.اصفهان سل هم می گفت 690 .خلاصه وضع گوشی جدید تو اصفهان خیلی خرابه مخصوصا N95 8GB می گن زیاد خواستار نداره.حال اگر دقیق خواستی برات می پرسم ولی پس فردا چون هیچ کس در دسترس نیست فعلا.
من از این عکسها چیزی سر در نیاوردم ولی فکر کنم شما هنوز منظور منو متوجه نشدین. منظور من از ورژن- ورژن فریمور یا نرم افزاری هست که روش نصبه. نمی فهمم شما ورژن به چی می گین. ولی N95 8GB دو رنگ بیشتر نداره یکی مشکی که الان تو ایران موجود هست و یکی قرمز که سفارش آمریکای شمالی هست که اصطلاحا می گن US version .
یک تجربه واسه کسانی که می خوان مموریشونو فرمت یا گوشی رو مستر ریست کنن و نگران از دست دادن Spider-man هستن. من قبلا فکر می کردم کد فعال سازی این فیلم تو مموری هست ولی الان فهمیدم که تو خود گوشیه. اولا به کسانی که تازه این گوشی رو خریدن توصیه می کنم همون روز اول یه بک آپ از گوشی بگیرن. واسه این کار اصلا احتیاجی به PC Suite نیست. داخل مموری بشید و آپشن رو بزنید و بک آپ فون مموری. صبرکنید تا بک آپ تموم شه. حالا با استفاده از برنامه X-Plore فایل بک آپ رو به پوشه Other و از اونجا به کامپیوتر انتقال بدید. واسه دیدن پوشه بک آپ از Configuration گزینه Show Hidden files رو تیک بزنید. حالا هر وقت خواستید می تونید فیلم رو به کامپیوتر انتقال بدید و مموری رو فرمت کنید(در مواقع ضروری) هر وقت هم نیاز به مستر ریست شد با خیال راحت این کار رو می تونید بکنید. بعد از این کار می تونید فیلم و فایل بک آپ رو به مموری بر گر دونید. و از قسمت Mass Memory ری استور فرام مس مموری رو بزنید تا دوباره بتونید فیلم رو تماشا کنید.
mino_soso
18-01-2008, 18:02
باسلام خدمت دوستان من یه سایتی برای تم نوکیا پیدا کردم برای n95ولی هرکاری میکنم تمها دانلودنمیشه حتی ثبت نام هم کردم شما میشه یه سری بزنید ببینید چه جوریاست اینم ادرسش
کد:
کد:
Sign Marker
18-01-2008, 20:34
سلام دوست عزیز
عضویت و ورودتون را تبریک می گم!:11:
چند وقت پیش گوشی دیگرم را که N73 بود برای Update بردم پیش یکی از دوستان قدیمیم (توی خیابان حکیم نظامی)موبایل فروشی نداره مال تعمیرات هست(اگر باورت میشه من حتی اسم مغازشو بلد نیستم!:31:)گفت داداشش که یه موبایل فروشی تو شیخ بهایی تازه باز کرده(وسطای شیخ بهایی جای قبلی یکی از فروشگاهای اسنوا)پنج تا N95 8GB معمولی اورده 610 تومان میده.مغازش جدیده هنوز کارت نداره.ولی خدائیش من هیچ جای دیگه اصفهان با این قیمت پیدا نکردم.اصفهان سل هم می گفت 690 .خلاصه وضع گوشی جدید تو اصفهان خیلی خرابه مخصوصا N95 8GB می گن زیاد خواستار نداره.حال اگر دقیق خواستی برات می پرسم ولی پس فردا چون هیچ کس در دسترس نیست فعلا.
مرسی .
دقيقاً , هيچ جای اصفهان اين قيمت نميشه پيدا کرد چون معمولاً قيمت اصفهان خيلی بيشتر از جاهای ديگس
حالا کاش تا بعد از تعطيليها همشو نفروخته باشه:41:
. خيلی ممنون ميشم اگه ادرس دقيقشو پيدا کنی.
:11:
مهدی جان من توی اولین پستی در این موردبود توضیح دادم که اونجا نوشته ورژن 15.0.015دارای یه فلش جدید (فلش لایت 3 )واسه این ورژن استفاده شده و ....منبع رو نوشتم و نظرتون رو خواستم.اگه اشتباهی شده که ببخشید .نمیدونم شاید من اشتباه برداشت کردم
SINA MOHAMADI
18-01-2008, 21:38
سلام راستی کسی میدونه قاب فابریکشو کجا میشه پیدا کرد؟
aslanaslan
18-01-2008, 23:02
سلام راستی کسی میدونه قاب فابریکشو کجا میشه پیدا کرد؟
منم می خوام! ولی میگن نیست!
سلام دوستان
این N95 که توش فیلم Spiderman 3 هست , قیمتش با 8 گیگ معمولی فرق میکنه یا همین طوری شانسی اگه گیر یکی بیاد با همون قیمت معمولی میتونه بخره ؟
aslanaslan
19-01-2008, 00:34
قیمتشون یکی هست...
قیمتشون یکی هست...
مرسی
بعد این پکی که Spiderman 3 داره کلآ توی تهران و علاءالدین پیدا میشه یا باید خیلی دنبالش گشت ؟!
یه سوال دیگه هم داشتم نمیدونستم کجا بپرسم : فلش کردن گوشی حدودآ چند تومنه و چقدر طول میکشه ؟ یعنی میشه همون موقع تا حداکثر 1 ساعت گوشی رو فلش کنن یا باید دستشون بمونه ؟
با تشکر
Optimus Prime
19-01-2008, 01:03
مرسی
بعد این پکی که Spiderman 3 داره کلآ توی تهران و علاءالدین پیدا میشه یا باید خیلی دنبالش گشت ؟!
یه سوال دیگه هم داشتم نمیدونستم کجا بپرسم : فلش کردن گوشی حدودآ چند تومنه و چقدر طول میکشه ؟ یعنی میشه همون موقع تا حداکثر 1 ساعت گوشی رو فلش کنن یا باید دستشون بمونه ؟
با تشکر
دوست عزیز من تهران نیستم ولی اینطور که میگن کسایی که گوشیو اوردن فقط نوع معمولیشو وارد کردند.
تو اصفهان 5 تومان میگیرن سریع فلش می کنن 7 تومان هم میگیرن 1 ساعت تا 1 ساعتو نیم اگر سرشون شلوغ باشه Update میکنند.
metrop0lice
19-01-2008, 10:31
ممنونم که یه پست دادم ولی هیشکی جواب نداد.لطفا جواب بدین چون میخوام بخرم حتما...:46:
پستم این بود:
آقایون میشه به من آخرین قیمت(به روز)n95 8gb رو بدین؟و اینکه این کاهش تعرفه واردات گوشی صحت داره یا نه(تصویب که شده ولی تا کی به اجرا در میاد؟)!اگر هم درست باشه فقط روی گوشیای با گارانتی تاثیر میذاره یا بدون گارانتیا هم کم میشن؟چون من بدون گارانتی میخوام. مرسی!
مهدی جان من توی اولین پستی در این موردبود توضیح دادم که اونجا نوشته ورژن 15.0.015دارای یه فلش جدید (فلش لایت 3 )واسه این ورژن استفاده شده و ....منبع رو نوشتم و نظرتون رو خواستم.اگه اشتباهی شده که ببخشید .نمیدونم شاید من اشتباه برداشت کردم
خواهش می کنم این حرفا چیه .فلش لایت 3 یه نرم افزار هست. این ورژنی هم که می گین سایت خود نوکیا ارائه کرده شما هم می تونین گوشیتون که به دستتون رسید آپدیتش کنین.
Sign Marker
19-01-2008, 12:59
ممنونم که یه پست دادم ولی هیشکی جواب نداد.لطفا جواب بدین چون میخوام بخرم حتما...:46:
پستم این بود:
در مورد قيمت روز اطلاعی ندارم ولی بايد بين 620 تا 670 باشه .
جایی خوندم که نوشته بود, واکنش فروشنده ها به افزايش تعرفه 2 صورت بوده :يا با همون قيمت های قبلی اقدام به فروش ميکنن يا فروششونو قطع کردن.
فکر کنم به خاطر همينه که با اين که انتظار ميرفت بعد از کريسمس قيمتها افت کنه ولی همچنان ثابت مونده يا حتی گرون هم شده. خلاصه که وضعيت گوشی الان خيلی به هم ريختس .ولی فکر کنم بعد از واردات سری هاي جديد گوشی با تعرفه 25% وکاهش قيمت گوشی های با گارانتی, فروشنده ها هم قيمت های گوشی های قاچاقی رو پایین بیارن تا بتونن رقابت کنن.
ممنون اقا مهدی.من هم میگم کاهش تعرفه تاثیری نداره (لااقل چشمگیر نیست). خیلی توجه نکن فقط صبر کن بازار متعادل بشه. الان دبی قیمت با گارانتی 640و بدون گارانتی 620 .
metrop0lice
19-01-2008, 15:35
ممنون اقا مهدی.من هم میگم کاهش تعرفه تاثیری نداره (لااقل چشمگیر نیست). خیلی توجه نکن فقط صبر کن بازار متعادل بشه. الان دبی قیمت با گارانتی 640و بدون گارانتی 620 .
کی میخواد این بازار موبایل به تعادل برسه؟آخه مثل اینکه این طرحه تصویب شده و داره مراحلشو طی می کنه.ولی از این میترسم که اینم مثه قبلی اصن کلا اجرا نشه!!(اکه اجرا هم بشه حداکثر قیمت 8gig چقدر کم میشه به نظرتون؟)لپ کلام اینکه من کی این کوشیو بخرم که ضرر اونچنانی نکنم؟ مرسی!
کی میخواد این بازار موبایل به تعادل برسه؟آخه مثل اینکه این طرحه تصویب شده و داره مراحلشو طی می کنه.ولی از این میترسم که اینم مثه قبلی اصن کلا اجرا نشه!!(اکه اجرا هم بشه حداکثر قیمت 8gig چقدر کم میشه به نظرتون؟)لپ کلام اینکه من کی این کوشیو بخرم که ضرر اونچنانی نکنم؟ مرسی!
کسی که گوشی بازی می کنه نباید فکر ضرر و سود باشه کلا گوشی بازی ضرره من خودم از پارسال تا الان دور و بر 700 -800 تومن فقط ضرر دادم بالای گوشی. در ضمن فکر ده بیست تومن یا حد اکثر پنجاه تومن رو نکن.
tomi_fisher
19-01-2008, 18:49
توضیح بده!
من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!
tomi_fisher
19-01-2008, 18:49
توضیح بده!
من اینجا خوندم یکی از دوستامم گفت فامیلشون داره!! یعنی میشه فیلمو بندازی رو دیوار!!
تعادل :وقتی مدل جدید تری بدن بیرون.اگه میتونی صبر کنی و تا قیمتش پایین نیاد نمی گیری شاید اخر بهمن اطمینانش بیشتر باشه شایدم تا بعد از عید .من خودم قبل از تعطیلات کریسمس خواستم بگیرم که توصیه شد تا بعد از اون صبر کن که صبر کردیم و این شد(در هر صورت من گوشیم رواخر بهمن از دبی میگیرم).البته مهدی جان درست میگه کسی که دنبال این طور گوشیها باشه غیر از ضرر انتظار دیگه ای نباید داشته باشه.البته اگه بدونیم برنامه نوکیا چیه و کی مدل بعدیشو میده بیرون .خیالمون راحت میسه(اون جریان تعرفه رو زیاد بهش اهمیت نده
SINA MOHAMADI
19-01-2008, 22:23
منم می خوام! ولی میگن نیست!
از یه تعمیرگاه موبایل پرسیدم گفت مالn95 هست و مال 8gb هنوز نیومده قیمتشم حدود 60 تومن گفت!
micheal-tnt
20-01-2008, 10:48
كسي ميدونه Gps چه طوري كار مي كنه
فایلهای فریمور را برای ما میذارید ورزن 15
aslanaslan
20-01-2008, 15:37
یه سوال... چطور میتونم به یه گوشی دیگه که اون هم Wlan داره، فایل بفرستم؟ البته با Wlan!
و اما جواب سوالا:
كسي ميدونه Gps چه طوري كار مي كنه
میری GPS DATA، منتظر میشی تا به حداقل 3 تا ماهواره وصل بشه.
فایلهای فریمور را برای ما میذارید ورزن 15
مگه SoftwareUpdater نداری؟!؟!
چرا مگه تفرند رو نمیدونی که فقط 15 آخرو آنلاین بردارم
درسته البته منم شنیدم اگه خبری شد ما رو هم بی نسیب نذارید.
aslanaslan
20-01-2008, 21:29
یکم ضایع هست! یعنی واقعیه؟
tomi_fisher
21-01-2008, 17:26
یکم ضایع هست! یعنی واقعیه؟
همون اولی که معمولیش اومد من شنیدم!! :31:
ali racer
21-01-2008, 17:36
همون اولی که معمولیش اومد من شنیدم!! :31:
شنیدن یه بحثه
دیدن یه بحث !!!
هر کی تو نت دیده لطفا لینک بگزاره
metrop0lice
21-01-2008, 18:36
میشه راجع به فریمور و prototype یه توضیحه کلی بدین که چی هستن و مربوط به چین؟اینارو یه جایی خوندم ولی معنیاشونو دقیق نمیدونم!:41:مرسی!
ali racer
21-01-2008, 18:59
فریمور همون نسخه نرم افزاری هستش
پروتوتایپ هم
اولین تولیدات ازمایشی کارخونه ها رومیگن که فروشی نیستن وفقط واسه ازمایش
اون دستگاه به مردم سپرده شدن
Ice Star
21-01-2008, 21:42
کسی قیمت تهران نداره؟؟؟
SINA MOHAMADI
21-01-2008, 22:04
یه سوال... چطور میتونم به یه گوشی دیگه که اون هم Wlan داره، فایل بفرستم؟ البته با Wlan!
!؟!
به طور مستقیم مثل بلوتوث نمیشه باید به شبکه وصل بشی فایل رو به شبکه بفرستی بعد نفر دیگه اونو از شبکه بگیره(منظورم از شبکه اونی که تو علائدینه نیست منظورمhome media است)
aslanaslan
22-01-2008, 15:15
به طور مستقیم مثل بلوتوث نمیشه باید به شبکه وصل بشی فایل رو به شبکه بفرستی بعد نفر دیگه اونو از شبکه بگیره(منظورم از شبکه اونی که تو علائدینه نیست منظورمhome media است)
میشه توضیح بدی؟ ممنون.
Modern Talking
22-01-2008, 19:39
سلام
دوستان دو سوال
اول اینکه چطوری میشه وارد قسمتی شد که رم گوشی رو می ده .
دوم اینکه چطور میشه توی اکتیو فایل رفت
منظورم مسیر بطور کامله
aslanaslan
22-01-2008, 21:20
باید نرم افزار Handy Taskman رو داشته باشی. خیلی راحت با نگه داشتن دکمه منو، اطلاعات رو میده.
یکی نمی گه که چطور Home Media درست کنیم؟
SINA MOHAMADI
22-01-2008, 22:31
سلام
دوستان دو سوال
دوم اینکه چطور میشه توی اکتیو فایل رفت
منظورم مسیر بطور کامله
با برنامهیY-browser هم میشه }{only MODERN TALKING
SINA MOHAMADI
22-01-2008, 22:38
یکی نمی گه که چطور Home Media درست کنیم؟
aslanaslanجان میتونی یه نگاه به راهنمای برنامهیاHOME MEDIA و W LAN بکنی
rainysky50
23-01-2008, 03:02
سلام!از ان95 8 گیگ داران یه سوالی دارم!ایا بالاخره مشخص شد که ان95 8 گیگ دو سی پی یو داره یا یکی؟؟؟یادمه یکی از دوستان لینکی از سایت نوکیا گذاشته بود که در اون به تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری نوکیا مانند دارا بودن 3d accelerator غیره اشاره کرده بود!ازتون خواهشمندم مشخصات اصلی این گوشی رو و فرقهای اسای اون رو با ان95 معمولی در اینجا قرار بدید!
shazdeh23
23-01-2008, 07:51
کسی قیمت تهران نداره؟؟؟
حدود 640000
یا حق
tamimi213
23-01-2008, 10:22
با سلام من n95 8gb اسپایدر من دارم ولی فقط بازی فیفا روش هست و 2 تای دیگه نیست جریان چیه؟
سلام!از ان95 8 گیگ داران یه سوالی دارم!ایا بالاخره مشخص شد که ان95 8 گیگ دو سی پی یو داره یا یکی؟؟؟یادمه یکی از دوستان لینکی از سایت نوکیا گذاشته بود که در اون به تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری نوکیا مانند دارا بودن 3d accelerator غیره اشاره کرده بود!ازتون خواهشمندم مشخصات اصلی این گوشی رو و فرقهای اسای اون رو با ان95 معمولی در اینجا قرار بدید!
سلام
دو تا سی پی یو نداره.رم اون دو برابره معمولیه.فرق اساسی سرعت بالاتر.ال سی دی
بزرگتر 2./ اینج . 8گیگ حافظه سریع فلش.نداشتن کاور لنز.باتری قوی تر بزرگترین
مشکل N95 باتریش بود که زود تموم میشد . تو 8 گیگ باتری قوی تری گذاشتن.
----------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام من n95 8gb اسپایدر من دارم ولی فقط بازی فیفا روش هست و 2 تای دیگه نیست جریان چیه؟
پک اسپایدر من به این خاطره که فیلم اسپایدر من 3 رو تو گوشی گذاشتن
اون بازی فوتبال هم دمو هستش همون بازی N-GAGE هستش و بازی دیگه ای روش نصب نیست.
سلام عزیزم خوبی گلم .خوش امدیboy
تایپیک یه نقاش کم داشت که اونم پیدا شدن.
.شوخی میکنم ناراحت نشی
hamed1987
23-01-2008, 17:02
خواهش می کنم این حرفا چیه .فلش لایت 3 یه نرم افزار هست. این ورژنی هم که می گین سایت خود نوکیا ارائه کرده شما هم می تونین گوشیتون که به دستتون رسید آپدیتش کنین.
دوستان دو سوال دارم شاید ابتدایی باشه:
این فلش لایت3 چیه و چه کاربردی داره؟
یه آموزش خوب برای استفاده از gps بدین یا یه لینک خوب واسه آموزش فقط خواهشا نگین فلان تاپیک آخه ماشالله تاپیکها یکی دو صفحه نیستن!!!!
سلام عزیزم خوبی گلم .خوش امدیboy
تایپیک یه نقاش کم داشت که اونم پیدا شدن.
.شوخی میکنم ناراحت نشی
سلام sparts جان
سه چهار خط از پستت ویرایش و کم شد که !!! :biggrin:
دوستان دو سوال دارم شاید ابتدایی باشه:
این فلش لایت3 چیه و چه کاربردی داره؟
یه آموزش خوب برای استفاده از gps بدین یا یه لینک خوب واسه آموزش فقط خواهشا نگین فلان تاپیک آخه ماشالله تاپیکها یکی دو صفحه نیستن!!!!
فلش لایت همون فلش پلیر خودمونه .نسخه ای که مخصوص موبایل هستش رو میگن فلش لایت
خودم هنوز جی پی اس رو راه ننداختم اما دوستان تو سایت موبایلستان آموزش خوبی برای این کار گذاشتن سخت ترین جای کار اون نقشه ها هست که نوکیا برای ایران ارائه نکرده.
ali racer
24-01-2008, 00:58
تو اخرین ریویو جی اس ام ارنا
دوربین ان95 ترکونده .....
دیدین ؟؟
Optimus Prime
24-01-2008, 01:32
سلام
دو تا سی پی یو نداره.رم اون دو برابره معمولیه.فرق اساسی سرعت بالاتر.ال سی دی
بزرگتر 2./ اینج . 8گیگ حافظه سریع فلش.نداشتن کاور لنز.باتری قوی تر بزرگترین
مشکل N95 باتریش بود که زود تموم میشد . تو 8 گیگ باتری قوی تری گذاشتن.----------------------------------------------------------------------------------------------
پک اسپایدر من به این خاطره که فیلم اسپایدر من 3 رو تو گوشی گذاشتن
اون بازی فوتبال هم دمو هستش همون بازی N-GAGE هستش و بازی دیگه ای روش نصب نیست.
RAM دو برابر شده ولی N95 معمولی 18 MB قابل دسترسی داشت ولی N95 8GB بیش از 90MB همون اول قابل دسترسیه.
RAM دو برابر شده ولی N95 معمولی 18 MB قابل دسترسی داشت ولی N95 8GB بیش از 90MB همون اول قابل دسترسیه.
لینک پایین و ببین مقایسه این دو گوشی با هم منظور من از رم SD RAM هست نه حافظه داخلی
ali racer
24-01-2008, 17:08
متاسفانه قیمت
نا معقولانه دابلیو960
ان 95رو هم گرون کرده
tamimi213
24-01-2008, 19:05
ایا امکانش هست اپدیت جدید n95 8gb رو جداگانه دانلود کرد و با یه نرم افزار دیگه به گوشی منتقل کرد؟ یعنی به صورتmanual
ایا امکانش هست اپدیت جدید n95 8gb رو جداگانه دانلود کرد و با یه نرم افزار دیگه به گوشی منتقل کرد؟ یعنی به صورتmanual
آپدیت کردن با Nokia Software Updater سه مرحله داره.
اول چک کردن گوشی و کد پروداکت اون با دیتا بیس سایت برای پیدا کردن آپدیت جدید
دوم دانلود اون آپدیت ها داخل کامپیوتر
سوم انتقال فایل های آپدیت به داخل گوشی
بنابراین اگه کسی فایل آپدیت رو آپلود کرده باشه میتونی اونو جداگانه دانلود کنی
و به مسیر مربوطه در ویندوز انتقال بدی.در این صورت فقط مرحله سوم رو که حدود
ده دقیقه طول میکشه رو انجام میده .
فقط نرم Nokia Software Updater افزار میتونه اونو وارد گوشی کنه.شما فقط باید قبلش گوشی رو شارژ کنی و یه اکانت مناسب داشته باشی که در مرحله سوم قطع نشه و بلایی سر گوشیت بیاد
اگه اینترنت پر سرعت نداری کافی نت بهترین مکان برای این کار هستش.
ReziOnline
25-01-2008, 10:36
برای مشاهده ی سه بعدی Nokia N95 8GB به این آدرس مراجعه کنید:
Mojtaba N87
25-01-2008, 17:29
دوستان دیروز تو مشهد قیمت کردم 660 تومن! قیمتش تکون نخورده.ان 82 شده 460 تومن...
کم کم نظرم داره از 95 8گیگ بر می گرده.دیروز می خواستم بخرم.با قیمت ان82 منصرف شدم...چون شنیدم ان82 رم 4گیگ هم ساپورت می کنه
ali racer
25-01-2008, 20:20
دوستان دیروز تو مشهد قیمت کردم 660 تومن! قیمتش تکون نخورده.ان 82 شده 460 تومن...
کم کم نظرم داره از 95 8گیگ بر می گرده.دیروز می خواستم بخرم.با قیمت ان82 منصرف شدم...چون شنیدم ان82 رم 4گیگ هم ساپورت می کنه
اینترفیس جدید نوکیا
این امکان رو داره
که بالاتر از این رو هم ساپورت
کنه
یعنی بدون محدودیت حجم
Modern Talking
25-01-2008, 20:28
یک فرق دیگه هم بین ان 95 معمولی و 8 گیگ هست اونهم اینه که ان 95 8 گیگ یک صفحه لاکی روی ال سی دی داره اما معمولی نداره
Modern Talking
25-01-2008, 20:44
اصلان جان ممنون از جوابت در مورد دیدن ظرفیت رم گوشی و Active File . اما یک سوال دیگه Handy Taskman بطور پیش فرض روی ان 95 8 گیگ نصب هست یا باید خودم نصب کنم
از نظر دوربین
یا کیفت عکس و فیلمبرداری هم با 95 ساده هم فرق داره ؟
New World
25-01-2008, 23:50
از كجاي مشهد 82 رو با اين قيمت پيدا كردي ؟
yazdankhah
26-01-2008, 00:57
سلام دوستان
من به تازگی (چهارشنبه 3 /11/86) يه گوشی N95 8gb (معمولی و نه اسپايدر من) از خ جمهوری با گارانتی خدمات طلائی نيا (اصلی با هولوگرام و کارت گارانتی) به قيمت 675000 تومان گرفتم (جهت اطلاع دوستان از آخرين قيمت گوشی در بازار)
يک سوال داشتم:
دوستانی که با اين گوشی از هدست بلوتوث استفاده ميکنند و جواب خوبی چه از لحاظ کيفيت مکالمه و چه از نظر طول عمر باطری , لطفا مدل و مارک هدستشونو ذکر کنند. . . .
با تشکر
مبارک. شما که(ظاهرا مشکل مایه تیله نداری) واسه هدست یکی از دو مدلی که نوکیا(جدید ترین محصولش) داده بیرون بگیر :902و903 hb.قیمت اگه اشتبا نکنم حدود 130 باشه .اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن
از نظر دوربین
یا کیفت عکس و فیلمبرداری هم با 95 ساده هم فرق داره ؟
سلام
نه یکی هستن . فقط نرم افزار دوربین N95 معمولی امکانات کمتری نسبت به 8 گیگ داره
البته با آپدیت معمولی به آخرین ورژن فریمور امکانت بیشتری به نرم افزار دوربین اضافه میشه
سلام دوستان
من به تازگی (چهارشنبه 3 /11/86) يه گوشی N95 8gb (معمولی و نه اسپايدر من) از خ جمهوری با گارانتی خدمات طلائی نيا (اصلی با هولوگرام و کارت گارانتی) به قيمت 675000 تومان گرفتم (جهت اطلاع دوستان از آخرين قيمت گوشی در بازار)
يک سوال داشتم:
دوستانی که با اين گوشی از هدست بلوتوث استفاده ميکنند و جواب خوبی چه از لحاظ کيفيت مکالمه و چه از نظر طول عمر باطری , لطفا مدل و مارک هدستشونو ذکر کنند. . . .
با تشک ر
مطمئتی گارانتی اصلی نیا طلایی هستش ؟
اون موقع که رفتم بگیرم 8 گیگ رو فقط اتصالات با صد تومن بالاتر از قیمت گارانتی کرده بود.
گارنتی که من گرفتم هم اسمش نیا هست.نیا تلکام کیش که اصلی نیست.
دقت کن ببین این گارانتیه یا همون نیا اصلی.جالب ایجاس که فروشنده همه رقمه میخواست
به من بقبولونه که این همون نیا طلایی هستش.در صورتی که روز قبلش با خدمات نیا تماس گرفته بودم گفته بود که 8 گیگ رو گارانتی نکردن. لینک پایین و برای لوازم جانبی ببین
مبارک. شما که(ظاهرا مشکل مایه تیله نداری) واسه هدست یکی از دو مدلی که نوکیا(جدید ترین محصولش) داده بیرون بگیر :902و903 hb.قیمت اگه اشتبا نکنم حدود 130 باشه .اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن
اسپارت جان تو تایپ کردن حروف جابجا شدن.درستش اینه BH 903 - BH 902
در مورد قیمتی هم که دادی من اطلاعی ندارم.ظاهرا که اطلاعات شمت موثق تره
اینم لینک لوازم جانبی از همه نوع از منوی سمت چپ اونی که میخواین انتخاب کنید .
اصلان جان ممنون از جوابت در مورد دیدن ظرفیت رم گوشی و Active File . اما یک سوال دیگه Handy Taskman بطور پیش فرض روی ان 95 8 گیگ نصب هست یا باید خودم نصب کنم
نه نصب نیست خودت باید نصب کنی.فقط با نگه داشتن کلید منو میتونی برنامه های
در حال اجرا رو ببینی و اونها رو انتخاب کنی
amin2005
26-01-2008, 22:53
دوستان سلام !!! من بالاخره تنظیمات دوربین N95 رو بطور کامل یاد گرفتم و مطمئنم که دیگه با تنظیمات جدید هیچ گوشیه دیگه ای نمیتونه باهاش کل بندازه ! حتی من خودم کیفیت رو با Canon 7.1 مگاپیکسل هم مقایسه کردم و کاملا یکی انداخت !!! خنده داره ... ولی خدا شاهد که یه کلمه رو هم اغراق نکردم !
حالا بریم سر اصل مطلب ...
اصولا توی تنظیمات دوربین N95 چیزی داره که شاید یکبار هم به چشم نیاد و اون هم اینه :
Image Quality
اما برخلاف اون چیزی که شما فکر میکنید نباید روی 5M باشه !!
بله!!! تعجب نکنید! این گزینه در اصل سایز عکس رو مشخص میکنه و به کیفیت ربط نداره (گرچه غیر مستقیم در کیفیت هم تاثیر میذاره) که درواقع فقط در حالتی باید روی 5M باشه که میخواین عکس از طبیعت بگیرید و منطقه وسیعی هست ! اما شما در بقیه موارد باید از 3M استفاده کنید که نتیجه اون فشرده تر شدن پیکسل ها و در نتیجه افزایش فوق العاده کیفیت تصاویر نسبت به حالت 5M هست که واقعا میشه گفت تا 4 برابر بهتر میشه !
خدا شاهد که اینو امتحان کردم ومیگم...
من خودم هم از کیفیت فوق العاده ضعیف دوربین N95 حتی نسبت به N73 نالان بودم که اگه بگردید میبینید که یه تاپیک هم زدم! حتی کار به جایی رسید که میخواستم بفروشمش !
ضمنا بعد از تغییر حالت از 5M به 3M ابعاد عکس یه مقدار کوچولو میشه ! یعنی اندازه N73 میشه ! ولی واقعا عالی میشه !
منبع:
ali racer
27-01-2008, 01:04
دوستان سلام !!! من بالاخره تنظیمات دوربین N95 رو بطور کامل یاد گرفتم و مطمئنم که دیگه با تنظیمات جدید هیچ گوشیه دیگه ای نمیتونه باهاش کل بندازه ! حتی من خودم کیفیت رو با Canon 7.1 مگاپیکسل هم مقایسه کردم و کاملا یکی انداخت !!! خنده داره ... ولی خدا شاهد که یه کلمه رو هم اغراق نکردم !
حالا بریم سر اصل مطلب ...
اصولا توی تنظیمات دوربین N95 چیزی داره که شاید یکبار هم به چشم نیاد و اون هم اینه :
Image Quality
اما برخلاف اون چیزی که شما فکر میکنید نباید روی 5M باشه !!
بله!!! تعجب نکنید! این گزینه در اصل سایز عکس رو مشخص میکنه و به کیفیت ربط نداره (گرچه غیر مستقیم در کیفیت هم تاثیر میذاره) که درواقع فقط در حالتی باید روی 5M باشه که میخواین عکس از طبیعت بگیرید و منطقه وسیعی هست ! اما شما در بقیه موارد باید از 3M استفاده کنید که نتیجه اون فشرده تر شدن پیکسل ها و در نتیجه افزایش فوق العاده کیفیت تصاویر نسبت به حالت 5M هست که واقعا میشه گفت تا 4 برابر بهتر میشه !
خدا شاهد که اینو امتحان کردم ومیگم...
من خودم هم از کیفیت فوق العاده ضعیف دوربین N95 حتی نسبت به N73 نالان بودم که اگه بگردید میبینید که یه تاپیک هم زدم! حتی کار به جایی رسید که میخواستم بفروشمش !
ضمنا بعد از تغییر حالت از 5M به 3M ابعاد عکس یه مقدار کوچولو میشه ! یعنی اندازه N73 میشه ! ولی واقعا عالی میشه !
منبع:
عزیزم در حالت 3 مگا پیکسل از تعداد کمتری پیکسل استفاده میشه
و ربطی به فشردگی نداره
واسه همینم هست که اندازه عکس کوچیکتر میشه
اینو جای دیگه نگی بهت می خندن !!!
دوستان سلام.یه قیمت از دبی دارم از مرکز نوکیا هستش.با درهم 255 تومن.612000 تومن تموم میشه.ظاهرا اونجا قیمت یه تکون جزیی خورده. میشه امیدوار بود.نظر شما چیه؟
Mojtaba-MCI
27-01-2008, 09:54
و ربطی به فشردگی نداره
ولی فک کنم گفته:5:...توو کلوپ ان 95 هم همین پست رو دیدم:31:!
Mojtaba-MCI
27-01-2008, 09:54
دوستان آخرین قیمت 8 گیگ بدون گارانتی چنده؟
yazdankhah
27-01-2008, 11:41
در حالت Screen Saver که ساعت و تاريخ مي آد, چطور ميشه اونو از حالت عمودی (يعنی نوار محافظ صفحه در طول LCD هست) به حالت افقی (يعنی عرض LCD) تغيير داد؟
amin2005
27-01-2008, 12:33
و ربطی به فشردگی نداره
عزیزم بهتر نبود قبل از اینکه پست بدی یه کوچولو تحقیق می کردی .اون منبع رو نذاشتم که فزول بگیرم,گذاشتم که شما ببینی که نوشته از خودم نیست .اگه خیلی رو نظرت مطمعنی برو با نویسندش بحث کن.
amin2005
27-01-2008, 12:37
ولی فک کنم گفته:5:...توو کلوپ ان 95 هم همین پست رو دیدم:31:!
شما هم نمی خواد آمار پست های منو بگیری .من فقط از سایت موبایلستان کپیش کردم اینجا.
aslanaslan
27-01-2008, 14:48
در حالت Screen Saver که ساعت و تاريخ مي آد, چطور ميشه اونو از حالت عمودی (يعنی نوار محافظ صفحه در طول LCD هست) به حالت افقی (يعنی عرض LCD) تغيير داد؟
مثل این که نمی شه.
ali racer
27-01-2008, 20:05
عزیزم بهتر نبود قبل از اینکه پست بدی یه کوچولو تحقیق می کردی .اون منبع رو نذاشتم که فزول بگیرم,گذاشتم که شما ببینی که نوشته از خودم نیست .اگه خیلی رو نظرت مطمعنی برو با نویسندش بحث کن.
ببین داداشم
من از لحاظ علمی و منطقی اونو گفتم
کیفیت عکس و میزان پیکسل دو موضوع جدا از هم هستند
این جوری توضیح بدم واست
که میزان پیکسل به اندازه ی عکس مربوط میشه
مثلا یه عکس با دوربین 3 مگا پیکسلی نوکیا که نوشته 3.2
مگا پیکسل اندلزهی ای برابر با 1536
در 2048
پیکسل هستش
که اگه در هم ضرب کنی به رقم3.15 میلیارد میرسی
که د واقع دوربین ان 73
3.115 پیکسل هستش
و هرچی این عدد بره بالاتر اندازه عکس بزرگتر میشه نه صرفا کیفیتش
(البته بی تاثیر هم نیست رو کیفیت )
ولی عامل اصلی کیفیت عکس
لنز گوشی
سرعت ایزو
پرسسور عکس
و....
هستش
ali racer
27-01-2008, 20:08
شما هم نمی خواد آمار پست های منو بگیری .من فقط از سایت موبایلستان کپیش کردم اینجا.
امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
که اندازه عکس و کیفیت اون دو تا مسله جدا هستند
ویه چیزه دیگه
هر چی تو موبایلستان اومده
وحی خدا نیست که 100% درست باشه
Mojtaba-MCI
27-01-2008, 22:26
پسر جون اصلا لازم نیست من آمارتو بگیرم چون اینقدر تابلو هست که همه ببینن!فکر نمی کردم جواب شوخیمو اینجوری بدی:13:...
ویه چیزه دیگه
هر چی تو موبایلستان اومده
وحی خدا نیست که 100% درست باشه
کاملا تایید میشه...(جواب منطقی)!
OMID_NPC
28-01-2008, 10:19
قیمت جدید کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Mojtaba-MCI
28-01-2008, 10:59
قیمت جدید کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
منم پرسیدم ولی کسی جواب نداد:41:...
ali racer
28-01-2008, 12:49
منم پرسیدم ولی کسی جواب نداد:41:...
عزیزم مگه من مردم که بی قیمت بمونی
من پایین ترین قیمتی که شنیدم 650 بود
گرونی دابلیو 960 لعنتی باعث شد قیمت ان95 هم 20
30 تومن بکشه بالا !!!
amin2005
28-01-2008, 14:28
ببین داداشم
من از لحاظ علمی و منطقی اونو گفتم
کیفیت عکس و میزان پیکسل دو موضوع جدا از هم هستند
این جوری توضیح بدم واست
که میزان پیکسل به اندازه ی عکس مربوط میشه
مثلا یه عکس با دوربین 3 مگا پیکسلی نوکیا که نوشته 3.2
مگا پیکسل اندلزهی ای برابر با 1536
در 2048
پیکسل هستش
که اگه در هم ضرب کنی به رقم3.15 میلیارد میرسی
که د واقع دوربین ان 73
3.115 پیکسل هستش
و هرچی این عدد بره بالاتر اندازه عکس بزرگتر میشه نه صرفا کیفیتش
(البته بی تاثیر هم نیست رو کیفیت )
ولی عامل اصلی کیفیت عکس
لنز گوشی
سرعت ایزو
پرسسور عکس
و....
هستش
عزیزم من منظورتو تو همون پست اول فهمیدم.فقط گفتم نوشته مال من نیست که کسی به من بخنده.با تشکر.
amin2005
28-01-2008, 14:36
پسر جون اصلا لازم نیست من آمارتو بگیرم چون اینقدر تابلو هست که همه ببینن!فکر نمی کردم جواب شوخیمو اینجوری بدی:13:...
کاملا تایید میشه...(جواب منطقی)!
سلا م.اولا شما سن منو میدونی که میگی:پسر جون.ثانیا چطور شد حرف شما بود شوخی بود,حرف من که شد جددیه.اگه اینطوریه منم شوخی کردم.در هر صورت بیخیال.
micheal-tnt
28-01-2008, 14:48
و اما جواب سوالا:
میری GPS DATA، منتظر میشی تا به حداقل 3 تا ماهواره وصل بشه.
ببخشيد حواسم نبود منظورم map بود
مي خواستم بدونم اين wlan چيه كه پيدا نمي كنه براي ديدن نقشه ها چيكار بايد بكنم
Mojtaba-MCI
28-01-2008, 19:33
عزیزم مگه من مردم که بی قیمت بمونی
من پایین ترین قیمتی که شنیدم 650 بود
گرونی دابلیو 960 لعنتی باعث شد قیمت ان95 هم 20
30 تومن بکشه بالا !!!
دم شما گرم:31:...ولی خدائیش خیلی گرونه!واقعا نمی ارزه...
Mojtaba-MCI
28-01-2008, 19:40
سلا م.اولا شما سن منو میدونی که میگی:پسر جون.ثانیا چطور شد حرف شما بود شوخی بود,حرف من که شد جددیه.اگه اینطوریه منم شوخی کردم.در هر صورت بیخیال.
:15:...پس چی دوست داری بهت بگم؟:7:
ولی یه چیزی رو بهت بگم در مورد اون پستی که داده بودی!واقعا برام جالب بود...حالا نمی دونم واقعا همینطوریه یا نه!!!باید امتحانش کنم.
amin2005
28-01-2008, 21:07
:15:...پس چی دوست داری بهت بگم؟:7:
ولی یه چیزی رو بهت بگم در مورد اون پستی که داده بودی!واقعا برام جالب بود...حالا نمی دونم واقعا همینطوریه یا نه!!!باید امتحانش کنم.
من اولش فکر کردم دعوا داری,حالا که دعوا نداری هر چی دوست داری صدا کن.من که نمی دونم ,این طوری که بچه ها میگن چرت وپرته ولی تو موبایلستان خیلی ازش تعریف کردن.bye
amin2005
28-01-2008, 21:13
راستی کسی نمودونه n95معمولی تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
اگه کسی بخواد n95 ساده ی دست دوم رو با n95 8gigدست دوم عوض کنه چقدر باید سر بده؟
Mojtaba-MCI
28-01-2008, 21:54
من اولش فکر کردم دعوا داری,حالا که دعوا نداری هر چی دوست داری صدا کن.من که نمی دونم ,این طوری که بچه ها میگن چرت وپرته ولی تو موبایلستان خیلی ازش تعریف کردن.bye
دعوا کدومه؟!؟!؟!
اگه قرار باشه با یه حرف به این کوچیکی همه چیز بهم بخوره که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه:46:!بازم اگه ناراحت شدی مارو ببخش:11:....
اگه کسی بخواد n95 ساده ی دست دوم رو با n95 8gigدست دوم عوض کنه چقدر باید سر بده؟
من الان توو ان 95 خودم یه رم San Disk دو گیگاباتی گذاشتم و بدون هیچ مشکلی باهاش کار می کنم...نه سرعتش پایین اومده ، نه هنگ می کنه و...
اما اون سوال دومت...به نظر من فعلا این کارو نکنی بهتره:20:چرا؟چون الان 8 گیگش واقعا گرونه(با توجه به گفته ی علی آقا)و ارزشش رو نداره:41:...من خودم می خواستم این کارو بکنم اما گوشیمو که عین ان 95 نو می مونه فک می کنی گفتن چند می خرن؟350 تا 370:19:!!!من چند خریدم؟570:18:...یعنی من باید حداقلی 300 تومن دیگه روش بذارم که این یعنی ضرر محض و الی تا آخر...این نظر منه!امیدوارم به دردت بخوره:46:...راستی امضات هم خیلی باحاله:20:!خب دیگه فعلا ما بریم تا بعد...
رمش میکرو باید باشه اگه اشتباه نکنم و رم میکرو هم من بالا تر از 2 گیگ ندیدم شایدم باشه.
اگه هر دو اندازه هم کار کرده باشن به نظر من هر چه قدر اختلاف نوش هست . بقیش دیگه بستگی به تفاهم دو طرف داره.
ali racer
28-01-2008, 23:36
دم شما گرم:31:...ولی خدائیش خیلی گرونه!واقعا نمی ارزه...
البته
قیمت دابلیو 960
داره می کشه پایین تو شیراز 600 قیمت داده بودن (راستو دروغشون پای خودشون !)
ولی دابلیو 960
از اون گوشی هاست که افت قیمتش
مثل سقوط ازاد میمونه
رمش میکرو باید باشه اگه اشتباه نکنم و رم میکرو هم من بالا تر از 2 گیگ ندیدم شایدم باشه.
اگه هر دو اندازه هم کار کرده باشن به نظر من هر چه قدر اختلاف نوش هست . بقیش دیگه بستگی به تفاهم دو طرف داره.
با عرض معذرت اشتباه میکنین
مموری ان 95 مینی اس دی هستش
تو بازار ظرفیت 4 گیگش هم اومده
ولی خیلی کم طرفداره
از یه منبع نا موثق شنیدم ثیمتش 80 تومنه
Sign Marker
28-01-2008, 23:38
[QUOTE=amin2005;2047739]راستی کسی نمودونه n95معمولی تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
2 گیگ که به راحتی ساپورت میکنه
ولی تو یه فروم نوشته بود با اپدیت 4 گیگ هم ساپورت میکنه
Sign Marker
28-01-2008, 23:54
البته
قیمت دابلیو 960
داره می کشه پایین تو شیراز 600 قیمت داده بودن (راستو دروغشون پای خودشون !)
ولی دابلیو 960
از اون گوشی هاست که افت قیمتش
مثل سقوط ازاد میمونه
ولی خیلی کم طرفداره
علی جان با عرض معذرت شما اشتباه میکنی
میکرو اس دی ه
با توجه به فناوری و امکانات جدید گوشی های نوکیا مشکلی بابت ساپورت رم نداره
دوستان دیگه قیمت رم 8 گیگ رو هم حدود هتاد تومن در تهران برای N95 گرفتن
از نظر قیمت هم باید قیمت روز رو داشته باشید
Mojtaba-MCI
29-01-2008, 07:23
ولی خیلی کم طرفداره
نه دیگه علی جون ، این یکی رو شما اشتباه کردی.رمی که ان 95 ساپورت می کنه از نوع "میکرو اس دی" هست.من توو خیلی از سایت های معتبر دیده بودم که ان 95 تا 2 گیگ رو خوب می کشه(Up To 2 Gig) ، بعضی جاها هم دیده بودم که تا 4 گیگ هم نوشته:20:...ولی اینو مطمئن نیستم.
Mojtaba-MCI
29-01-2008, 13:47
آخرین قیمت 8 گیگ : (امروز صبح پرسیدم) - 513 تومن ، گمونم یارو خل بوده و قیمت ان 95 معمولی رو بهم گفته!!!
amin2005
29-01-2008, 13:56
ولی من یه پشنهاد براتون دارم .اگه نقشه های خوب واسه شهرتون می خواهید.یه سری به موبایلستان بزنید.تازه اگه نقشه ی شهرتون هم نباشه با انجام کار کوچیکی میدین نقشه رو برا تون تهیه کنن.
اینجا:
ali racer
29-01-2008, 14:47
نه دیگه علی جون ، این یکی رو شما اشتباه کردی.رمی که ان 95 ساپورت می کنه از نوع "میکرو اس دی" هست.من توو خیلی از سایت های معتبر دیده بودم که ان 95 تا 2 گیگ رو خوب می کشه(Up To 2 Gig) ، بعضی جاها هم دیده بودم که تا 4 گیگ هم نوشته:20:...ولی اینو مطمئن نیستم.
بله پیریه و 1000 دردسر :31:
تو آپ دیت جدید ان95 عادی علاوه بر اضافه سدن یه سری امکانات به
یوزر اینترفیس دوربین از جمله همون مربع های تصویر
و همچنین پایه ی ان گیج
مثل اینکه ظرفیت ساپورت مموری هم افزایش پیدا کرده
البته در سری جدید گوشی های نوکیا (ان82)
دیگه هیچ محدودیتی واسه
مموری وجود نداره
فقط یه سوال دارم 4 گیگ مموری رو با چی می خوایین پر کنین ؟؟
به نظرم میشه اشغال دونی چون بعلت زیاد بودن فضا آدم دیگه کمتر دیلیت میکنه !!:46:
ardalaaan
29-01-2008, 15:59
با فیلم :31:
مگه نمیبینی فیلمبرداری خود گوشی چجوری مموری و میخوره ؟
Mojtaba-MCI
29-01-2008, 19:24
دقیقا آشغال دونی...واقعا به درد نمی خوره:46:!
به نظر شما ان95 معمولیو بدم و ان95 8گیک بگیرم؟؟؟منطقی راهنمایی کنید...ممنون...
به نظر شما ان95 معمولیو بدم و ان95 8گیک بگیرم؟؟؟منطقی راهنمایی کنید...ممنون...ان95 معمولی دارم...شارجش خستم کرده بخدا...ان95 8گیگ بگیرم؟؟؟یا مدل جدید تو راه هست؟؟؟
hamedplus
29-01-2008, 21:15
الان قیمتش چنده؟ من تو بندر عباس پرسیدم 680 گفتن (البته تقریبا یه هفته پیش)
ضمنا با توجه به اختلاف قیمتش با n95معمولی و امکاناتش کدوم رو می پیشنهادین؟؟؟
ali racer
29-01-2008, 21:41
به نظر شما ان95 معمولیو بدم و ان95 8گیک بگیرم؟؟؟منطقی راهنمایی کنید...ممنون...ان95 معمولی دارم...شارجش خستم کرده بخدا...ان95 8گیگ بگیرم؟؟؟یا مدل جدید تو راه هست؟؟؟
مسلما بزگترین ایراد ان95 معمولی
مشکل باتریش بود که دست من بیشتر از یه روز دوام نمی اورد:13:
که البته این مشکل در ان95 8گیگ تا حدودی رفع شده
والان مدل 8گیگ از لحاظ باتری به یه گوشی تقریبا معمولی تبدیل شده از لحاظ باتری
در مورد اختلافات مدل عادی و 8گیگ عرض کنم که
1.بزرگتر شدن ال سی دی
2.تعویض باتری
3.تعویض سی پی یو
4.اصلاح ساختار کشویی
5. 8 گیگ حافظه
6 .قویتر شدن فلاش البته نامحسوس
از مشکلاتی بودن که ان95 عادی داشت و مدل 8گیگ همگی رو رفع کرده
اگه ابتدا به ساکن میخوایین گوشی بخرین مدل 8گیگ
ولی اگه ان 95 دارین
مسلما با قیمت 680 نمیارزه
صبر کنین تا بیاد پایین
shazdeh23
30-01-2008, 07:50
دوست عزیز اگه میخوای ببینی که واقعا تعویض گوشی با صرفست یا نه اینجا رو بخون:
یا حق
فکر کنم کمترین ضرری که کسی از فروش N95 کرده منم:31:.من مرداد یه دست دوم تمیز(در حد نو )گرفتم 512(تو کویت).بعدش هم بدون مموری(مموری 1gb )رو از روش برداشتم.فروختم 480(تو ایران):20:قیمت مموریش هم اگه 30 باشه یعنی 2 تومان ضرر کردم.:5:
اینجا عرب ها گوشی رو تا اومد میخرن بعد 1 هفته 30% زیر قیمت میفروشن.:31::27:
الان اینجا N95 8Gb تمیز در حد نو با گارانتی هستش 500.
ایران دست دومش چنده؟
Mojtaba-MCI
30-01-2008, 08:23
فکر کنم کمترین ضرری که کسی از فروش N95 کرده منم:31:.من مرداد یه دست دوم تمیز(در حد نو )گرفتم 512(تو کویت).بعدش هم بدون مموری(مموری 1gb )رو از روش برداشتم.فروختم 480(تو ایران):20:قیمت مموریش هم اگه 30 باشه یعنی 2 تومان ضرر کردم.:5:
اینجا عرب ها گوشی رو تا اومد میخرن بعد 1 هفته 30% زیر قیمت میفروشن.:31::27:
الان اینجا N95 8Gb تمیز در حد نو با گارانتی هستش 500.
ایران دست دومش چنده؟
منم گفتم که دیروز یه جا قیمت زدم یارو بهم گفت 513 تومن:18:(البته من به قصد نو پرسیدم نه دست دوم)!!!نمی دونم قیمت معمولی رو گفت یا 8 گیگشو...طرف فقط فروشنده بود و احتمالا بهم اشتباهی قیمت معمولیشو گفت:20:!(ان شا الله مشکلت هم حل شه)...
micheal-tnt
30-01-2008, 12:23
من نقشه ها رو چطوري بايد ببينم
میگن ان95 معمولی کیفییت عکس و صداش از 8گیگ بهتره...راست میگن؟؟؟
ReziOnline
30-01-2008, 23:46
من که تازه اولین باره که میشنوم!
ولی فکر نکنم اینطور باشه. خودت میگش ان 95 8 گیگ...
بعیده....
ایا نداشتن کاور لنز ان95 8گیگ مشکل است؟؟؟یعنی خراش میوفته...؟؟؟من چون ان95 معمولی کاور لنز داره نگهش داشتم...
ali racer
31-01-2008, 01:01
لنز دوربین 8گیگ
ضد خش هستش
با تجربه ای که از ان91 داشتم زیاد مشکلی نداره
Sasan Info
31-01-2008, 01:15
علی جان اون n91 فرق میکنه
اگر شیشه ضد خش هم روش نمیذاشتن اشکالی نداشت چون دوربین زیاد ارزشی نداشت
اما اینجا خیلی دوربین حساسه
ali racer
31-01-2008, 01:20
والا تو جیب من پر اشغال و اینا بود
تو چند ماهی که داشتمش مشکلی واسش پیش نیومد
البته
اگه دقت کنین به ان 91
دوربینش
یه کم رفته داخل گوشی واین خیلی موثر بود نه مراقبت من !
نوکیا ایرادات کار رو از همه ما بهتر میدونه ولی خب نمیخواد درستشون کنه.
از همون اول هم که N95 8g اومد به بازار میشد حدس زد که گوشی بعدی برای عرض اندام
نیاز به یه فلش زنون داره که N82 اومد بیرون.اما خب غیر از فلش چیزی نداره که بخواد باN95 8G
رقابت کنه.با اون کی پد و ظاهر بیخودش .
همه گوشیها با تمام ویژگیهاشون نقص هایی هم دارن.
لنز N95 8G اصلا ضد خش نیست میتونید امتحان کنید.برای یکی خش افتاده بود.
ولی خب باید مراقبت کنید . پول کمی پای این گوشی ندادید.یکی حرف جالبی میزد تو کل کل گوشی
میگفت من 1100 دارم راست میگین بیاین گوشیهامونو بکوبیم به دیوار ببینیم برا کی محکمتر و بهتره
علی جان چجوری دلت میاد گوشیت رو بزاری تو جیب پر از ...
8G اگه کاور لنز نداره در عوض قابلیت های بیشتری نسبت به معمولی داره.
در هر صورت پول پای گوشی دادین پی ازش مذاقبت کنین حیفه
!(ان شا الله مشکلت هم حل شه)...
ممنونم.فکر میکنم تنها کسی بودی که به امضام توجه کردی و دعا کردی:40:
چرت میگن:5:.N95 8Gb دوربین و صداش مثل N95 عادیه
ایا نداشتن کاور لنز ان95 8گیگ مشکل است؟؟؟یعنی خراش میوفته...؟؟؟من چون ان95 معمولی کاور لنز داره نگهش داشتم...
درسته نداشتن کاور دوربین تو N95 8Gb یه عیب محسوب میشه ولی اگه به خاطر همین مشکل,N95 عادی با اون باطری:13: رو نگه داشتی و N95 8Gb با اون حافظش رو نمی گیری اشتباه میکنی:8:.
واسه اون مشکل میشه یه کاور کریستال بگیری.فکر نکنم فعلا باشه.ولی کم کم میاد.فقط یه کم قیافه گوشی رو بی ریخت میکنه:31:
مسلما بزگترین ایراد ان95 معمولی
مشکل باتریش بود که دست من بیشتر از یه روز دوام نمی اورد:13:
که البته این مشکل در ان95 8گیگ تا حدودی رفع شده
والان مدل 8گیگ از لحاظ باتری به یه گوشی تقریبا معمولی تبدیل شده از لحاظ باتری
در مورد اختلافات مدل عادی و 8گیگ عرض کنم که
1.بزرگتر شدن ال سی دی
2.تعویض باتری
3.تعویض سی پی یو
4.اصلاح ساختار کشویی
5. 8 گیگ حافظه
6 .قویتر شدن فلاش البته نامحسوس
از مشکلاتی بودن که ان95 عادی داشت و مدل 8گیگ همگی رو رفع کرده
اگه ابتدا به ساکن میخوایین گوشی بخرین مدل 8گیگ
ولی اگه ان 95 دارین
مسلما با قیمت 680 نمیارزه
صبر کنین تا بیاد پایین
علی جان افزایش SD Ram از 64 به 128 مگ رو یادت رفت.
Mojtaba-MCI
31-01-2008, 08:29
ممنونم.فکر میکنم تنها کسی بودی که به امضام توجه کردی و دعا کردی:40:
وظیفه بود ، بالاخره ممکنه هر مشکلی واسه هر کسی پیش بیاد:46:...
کاملا یه مشکل حساب میشه.چون اصلا ضد خش نیست.اتفاقا توو یکی از نقدهای این گوشی خونده بودم:46:!
Mojtaba-MCI
31-01-2008, 08:34
دوستان عزیز یه مدته که می بینم کلوپ N95 کاملا ول شده و هیچکس تووش نمیره و جواب سوال هامو نمی ده منم مجبور شدم عین متنی رو که اونجا نوشته بودم کپی کنم اینجا تا لااقلش یکی اینجا جواب مارو بده...
اینم متن کپی شده ی سوال هام از کلوپ N95 :
مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه...
Saman-tci
31-01-2008, 16:12
با همه این تفاصیر بازم 8 گیگ خیلی نسبت به معمولی سرتر هست ...
tomi_fisher
31-01-2008, 16:55
آقا لطفا هرکی قیمت کرد به ما هم بگه!!
Mojtaba-MCI
31-01-2008, 17:07
دوستان عزیز یه مدته که می بینم کلوپ N95 کاملا ول شده و هیچکس تووش نمیره و جواب سوال هامو نمی ده منم مجبور شدم عین متنی رو که اونجا نوشته بودم کپی کنم اینجا تا لااقلش یکی اینجا جواب مارو بده...
مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
ما همچنان منتظریم:17:...اگه نمی دونین هم لااقل بگین تا من اینقدر نیام ببینم هیچکس جواب نداده!
نوشته شده توسط Mojtaba-MCI
نه..شما باید Map Loader رو از سایت نوکیا دانلود و گو شی رو به کامپیوتر وصل و اقدام به دانلود کنی...
و نقشه قاعدتا در مموری گوشی ذخیره میشه ...
tamimi213
31-01-2008, 18:00
در قسمت فیلمبرداری چرا فلش قرمز روشن میشه و سفید روشن نمیشه و چطور میشه این کار رو قطع کرد؟
ما همچنان منتظریم:17:...اگه نمی دونین هم لااقل بگین تا من اینقدر نیام ببینم هیچکس جواب نداده!
نه..شما باید Map Loader رو از سایت نوکیا دانلود و گو شی رو به کامپیوتر وصل و اقدام به دانلود کنی...
ظاهرا فراموش کردین که ایران تحریمه و از نقشه و این چیزا برا ایران خبری نیست
نرم افزار Map Loader هم نقشه ای برای ایران نداره.اصلا ایران تو لیستش نیست
برای استفاده از و نقشه های ایران به آدرس پایین سر بزنید
در قسمت فیلمبرداری چرا فلش قرمز روشن میشه و سفید روشن نمیشه و چطور میشه این کار رو قطع کرد؟
گزینه ای برای غیر فعال کردن نداره.اگه کسی چیزی پیدا کرد خبر بده
Mojtaba-MCI
31-01-2008, 23:14
یعنی اگه من بخوام برم خارج باید از قبل نقشه ی اونجا رو توو گوشی گذاشته باشم؟؟؟یعنی توو کشورهای دیگه هم هیچ نقشه ای نشون نمی ده و سفیده(علی الخصوص اروپا)؟
اگه اینجوری باشه که ان 95 مفت نمی ارزه:41:...(اونوقت باید رفت کیلویی ان 95 خرید) ، شاید من منظور شما رو خوب متوجه نشده باشم...
فکر نکنم اینطور باشه!
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه که نداره...نمدونم خطو خش میوفته؟؟؟
ardalaaan
01-02-2008, 00:17
یعنی اگه من بخوام برم خارج باید از قبل نقشه ی اونجا رو توو گوشی گذاشته باشم؟؟؟یعنی توو کشورهای دیگه هم هیچ نقشه ای نشون نمی ده و سفیده(علی الخصوص اروپا)؟
اگه اینجوری باشه که ان 95 مفت نمی ارزه:41:...(اونوقت باید رفت کیلویی ان 95 خرید) ، شاید من منظور شما رو خوب متوجه نشده باشم...
فکر نکنم اینطور باشه!
آره دوست عزیز اول باید دانلود کنی بعد بری اونجا
فقط من نمیفهمم ایرادش چیه ؟
یعنی شما میگی من باید نقشه 150 تا کشور دنیا رو تو موبایلم داشته باشم که بخوام مثالا یه روزی برم فلان جا اون نقشه توش باشه
همیشه قسمت زیادی از مموریمو اشغال کنه ؟
به نظر من نوکیا کار عاقلانه ای کرده !
فقط حساب اینجا رو نکرده که ممکنه بعضی ها تو ایران دسترسی به اینترنت پر سرعت نداشته باشن !
البته شایدم بتونی بعد از اینکه رفتی به اون کشور با استفاده از اینترنت وایرلس یا سرویس های اینترنتی مخابرات اونور نقشه اون کشور رو مستقیم دانلود کنی رو گوشیت
در این مورد اطلاعی ندارم !
ardalaaan
01-02-2008, 00:23
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه که نداره...نمدونم خطو خش میوفته؟؟؟
دکمه هاش کوچک شده اما مشکلی ایجاد نمیکنه
خوش دست هم هست فرق زیادی با N95 خودتون نمیکنه تو این مورد
در مورد کاور لنزم بستگی به خودتون داره
اگه آدم با سلیقه ی باشین بعیده مشکلی براش پیش بیاد
چون شیشه ی لنز دوربین کمی عقب تر از خود قاب کار گذاشته شده
یعنی فرو رفته و اجازه نمیده زیاد با محیط اطراف تماس داشته باشه
اما در کل مشکل باطری کماکان در این مدل هم دیده میشه(کمی بهتر شده)
خرید این گوشی برای کسی که N95 داره توصیه نمیشه
Mojtaba-MCI
01-02-2008, 09:55
آره دوست عزیز اول باید دانلود کنی بعد بری اونجا
فقط من نمیفهمم ایرادش چیه ؟
یعنی شما میگی من باید نقشه 150 تا کشور دنیا رو تو موبایلم داشته باشم که بخوام مثالا یه روزی برم فلان جا اون نقشه توش باشه
همیشه قسمت زیادی از مموریمو اشغال کنه ؟
به نظر من نوکیا کار عاقلانه ای کرده !
فقط حساب اینجا رو نکرده که ممکنه بعضی ها تو ایران دسترسی به اینترنت پر سرعت نداشته باشن !
البته شایدم بتونی بعد از اینکه رفتی به اون کشور با استفاده از اینترنت وایرلس یا سرویس های اینترنتی مخابرات اونور نقشه اون کشور رو مستقیم دانلود کنی رو گوشیت
در این مورد اطلاعی ندارم !
پس فکر کنم یه مپ لودر لازم داشته باشم...شما نمی دونی آخرین ورژن مپ لودر چنده و چجوری میشه گیرش آورد و چجوری نصبش کرد؟(خیلی برام مهمه)البته اینم بگم که نقشه ی ایران زیاد برام مهم نیست!هر چی ورژن مپ لودر بالاتر باشه خب نقشه ها هم کاملتر هستن در نتیجه اگه توو مپ لودر مثلا ورژن 5 نقشه ی ایران هم نبود ایرادی نداره ، فقط شما بگو آخرین و کاملترین ورژنش چیه و لینک دانلودش کجاست و چجوری میشه نصبش کرد؟
با تشکر فراوان...
ardalaaan
01-02-2008, 12:23
پس فکر کنم یه مپ لودر لازم داشته باشم...شما نمی دونی آخرین ورژن مپ لودر چنده و چجوری میشه گیرش آورد و چجوری نصبش کرد؟(خیلی برام مهمه)البته اینم بگم که نقشه ی ایران زیاد برام مهم نیست!هر چی ورژن مپ لودر بالاتر باشه خب نقشه ها هم کاملتر هستن در نتیجه اگه توو مپ لودر مثلا ورژن 5 نقشه ی ایران هم نبود ایرادی نداره ، فقط شما بگو آخرین و کاملترین ورژنش چیه و لینک دانلودش کجاست و چجوری میشه نصبش کرد؟
با تشکر فراوان...
این لینک غیر مستقیمش
اینجا که رفتی از لیست زبان ها فارسی رو انتخاب کن و Download رو بزن (سمت راست صفحه میشه)
البته نمیدونم چرا نوشتن فارسی چون من که فرقی با ورژن English ندیدم توش
faryad_ml
01-02-2008, 13:01
سلام و درود برهمه دوستان / من از اول هميشه سوني اريكسون داشتم و مدل هاي مختلفشو گرفتم و هميشه از نوكيا بيزار بودم ولي اين n95 8gb ديونم كرد اينبار رفتم اينو گرفتم اميدوارم كه پشيمون نشم ...
راستي به نرم افزارهاي زير نيازمندم اگه كسي داره بهم بده و طريقه ريختنش تو گوشيو و نصب و فعال كردنشو واسم آموزشو بزاره :
1) منشي تلفني ( به خاطر مشغله كاري زيادم بسيار نيازمندم كه متأسفانه vms جوابگوي مشكل من نيستش همش مجبورا به تلفكسم دايورت كنم كه كلي هزينه واسم مي ياد)
2) چراغ قوه
3) اگه طريقه آپديت كردنشو بلدين آموزشو واسم بزارين /
ممنونم
-----------------------------------------------------------------
محمد لفوتي «فرياد» نوشته هاي يك روزنامه نگار جوان چالوسي
ببينيد و نظر دهيد ومعرفي نمائيد.
Mojtaba-MCI
01-02-2008, 13:44
این لینک غیر مستقیمش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا که رفتی از لیست زبان ها فارسی رو انتخاب کن و Download رو بزن (سمت راست صفحه میشه)
البته نمیدونم چرا نوشتن فارسی چون من که فرقی با ورژن English ندیدم توش
خیلی خیلی از شما ممنونم.یه سوال هم واسم پیش اومده گفتم بپرسم!
به فرض من یه نقشه رو توو گوشیم نصب کردم ، خب؟حالا اگه یه مپ لودر با ورژن بالاتر اومد و نقشه های اون کاملتر بود آیا میشه نقشه های نصب شده توو گوشی رو ارتقا داد(توسط مپ لودر جدید)؟
tomi_fisher
01-02-2008, 18:37
یه سوال نزدیک عید ممکنه گرون بشه؟؟
الان چند شده؟؟
یه پیشنهاد هم دارم اگه کسی خواست بخره بگه چند نفری بریم ارزون تر تموم شه برامون!!
چطوره؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.