PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N95 8gb

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

sogol6561
25-01-2009, 17:13
برنامه های زیادی هست .......
من معمولا" از x-plore و jbaktaskman استفاده میکنم ....... :20:
سلام.
مجید جان میشه بگی ریستارت کردن با برنامه x-plore چه فرقی با خاموش و روشن کردن خود گوشی داره؟(منظورم اینه که با دکمه بالایی که تو نوکیا هست خاموش و روشن کنی)

M@hdi-B
25-01-2009, 20:33
سلام.
مجید جان میشه بگی ریستارت کردن با برنامه x-plore چه فرقی با خاموش و روشن کردن خود گوشی داره؟(منظورم اینه که با دکمه بالایی که تو نوکیا هست خاموش و روشن کنی)

با اجازه آقا مجید.
تو کارآیی فرقی نداره ولی گوشی رو خاموش کنی دوباره باید بصورت دستی روشن کنی و پین رو وارد کنی ولی با اکسپلور گوشی خاموش میشه دوباره استارت می خوره مثل ری استارت کردن کامپیوتر.

savalan_sahand
25-01-2009, 22:19
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه مشکلی در مورد گوشی دارم.
بعد از آپدیت گوشی N95 8gig در قسمت کانتکتس دکمه ی سبز که کال است نمیگیره.
این مشکل حل شدنیه؟

Saman-tci
25-01-2009, 23:04
شما به فریمور 31 آپدیت کردید ...؟ منم آپدیت کردم ولی این مشکل رو ندارم

savalan_sahand
25-01-2009, 23:32
شما به فریمور 31 آپدیت کردید ...؟ منم آپدیت کردم ولی این مشکل رو ندارم

بله.:20:
و دو بار هم فرمت با کد *+7370+کردم ولی درست نشد.
مشکل اینجاست که مال زنداداشه .یه مشکله دیگه هم که دارم اینهکه:یادم رفت عکس هاش رو کپی کنم وقتی فرمت کردم همش پرید و بعدا فهمیدم که یادم رفته کپی کنم.خلاصه خواستم یه خوبی کنم.هزارتا بدبختی درست کردم واسه خودم.
راهی جود داره؟
در قسمت خودش زدم کسی جواب نداد.
درضمن از برنامه های ریکاوری هم خیلی استفاده کردم ولی ... .
حالا شما یه راه حلی میدونید؟:41:

Saman-tci
26-01-2009, 01:53
متاسفانه در مورد عکسها که نمیشه .... اون برنامه ریکاوری هم در مورد رمهای MMC هست که متاسفانه n95 8GB رم خارجی نداره ...
در مورد اون مشکلت من الان بازم امتحان کردم بدون مشکل شماره میگیره ... والا نمیدونم ...

mr_khodaei2008
26-01-2009, 16:55
بابا یکی به من بگه مشکل چیه ------------- برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه

مهدي.ف
26-01-2009, 17:03
وقتی می خوای گوشیتو به کامپیوتر وصلکن؛از تمام برنامه ها خارج شو(با نگه داشتن دکمه ی منو می تونی ببینی چه برنامه هایی باز هستن.همشونو ببند)حافظه ی پیغام هات هم باید روی گوشی تنظیم باشه.نه مموری کارت(در حالت پیش فرض روی گوشی تنظیم هست)
خلاصه چک کن ببین کدوم قسمت از گوشیت داره از مموری کارت استفاده می کنه.غیر فعالش کن.من فقط با همین دو مورد مشکلم حل شد...
متاسفانه بازم نشد من همه اینرو امتحان کرده بودم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمنا وقتی منو رو نگه میدارم فقط stand by فعال هست که اونم غیر فعال نمیشه

savalan_sahand
26-01-2009, 20:15
متاسفانه در مورد عکسها که نمیشه .... اون برنامه ریکاوری هم در مورد رمهای mmc هست که متاسفانه n95 8gb رم خارجی نداره ...
در مورد اون مشکلت من الان بازم امتحان کردم بدون مشکل شماره میگیره ... والا نمیدونم ...

باز هم ممنون .

M@hdi-B
26-01-2009, 20:49
متاسفانه بازم نشد من همه اینرو امتحان کرده بودم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمنا وقتی منو رو نگه میدارم فقط stand by فعال هست که اونم غیر فعال نمیشه

منم قبلا این مشکل رو داشتم. یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن ببین درست میشه در غیر این صورت قیدشو بزن درست نمیشه. من گوشی اولیم همینطوری شد هر بلایی سرش آوردم درست نشد آخر فروختمش.:41:
راستی یه بار هم مستر ریست کن ببین چی میشه.

savalan_sahand
27-01-2009, 00:10
متاسفانه در مورد عکسها که نمیشه .... اون برنامه ریکاوری هم در مورد رمهای mmc هست که متاسفانه n95 8gb رم خارجی نداره ...

ممکنه از تنظیماتش باشه؟:20:
یا ربطی نداره؟

MORTAZA.2FUN
27-01-2009, 12:33
با سلام به دوستان عزیز :10:
از دوستانی که دارن این تاپیک رو می بینن خواهش مندم که به پست زیر سر بزنین وبه من بی نوا هم کمک کنین و خواهش مندم که در دیدن این پست دریغ نکنین :19::45::42::44:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:

superior
27-01-2009, 13:51
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:10:
من چند تا سوال داشتم شاید کمی ابتدایی باشه (منو ببخشید) لطفا منو راهنمایی کنید؟
1-من اون طور که فهمیدم یکی از راههای تشخیص اصل بودن گو شی اینکه اگه شماره ی #06#* رو وارد کنیم و
موقعی که سریال نامبر گوشی رو اورد اگه رقم های هفتم وهشتم صفر باشه گوشی اصله ! ایا این صحت داره .
2- اگه به مدار زیر باطری که کمی دیده میشه نگاه کنیم (یا جایی که سیم کارت مخوره ) اگه رنگه اون سبز یشمی باشه گوشی اصله واگه سبز چمنی باشه گوشی اصل نیست ! ایا این صحت داره .
3-میگن که گوشی n95 8gb عمره زیادی نداره ایا این مطلب درسته !
توجه:موارد 1و2 رو اگه گوشیتون اصل فنلاند روی گوشیتون امتحان کنین واگه نه باز هم امتحانکنین وببینین چی میشه ایا موارد 1و2 درسته یا نه . (لطفا توضیح کامل بدین ).
لطفا دوستان دیگه هم این تاپیک رو بخونین وبه من لطفا جواب بدین (خوشحال میشم).:10:
با تشکر از شما دوستان عزیزوبا معرفت :10:

دوست عزیز . پست های قبلی رو میخوندی . توی صفحات قبل توضیح دادم. دوباره میگم!:

دوستان عزیز سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.من یه چیزایی راجع به کد 7 و8 نوکیا شنیدم که اگه 00 و 01 باشه گوشی اصله.از طرفی از یک سری از دوستانم هم شنیدم 00 و 01 مربوط به گوشی های قدیمیه نوکیا هست و گوشی های جدید همه رقم 7و8 اونها 02 هست
1. می خواستم ببینم از این دو حالت کدوم واقعت داره؟
در ضمن من کد های imei گوشی رو چک کردم و هر سه یکی بوده.گوشی هم فنلاندیه.
2.ممنون میشم بگید اصله یا نه؟

علیک سلام.:31:

من خودم تحقیقات ویژه ای رو در این زمینه انجام دادم!:31:

اول اینکه اگه از نماینگی مجاز بخری و ضمانت نامه رسمی نوکیا داشته باشی که هیچی! ولی اگه بدون ضمانت خریدی بقیه مطلب رو بچسب:

تا جایی که من میدونم این کد 7 و 8 و 00 و 01 هیچ ربطی به اصل بودن گوشی نداره!

البته در لینک زیر توضیحاتی در این زمینه داده شده که خود من رو به شک انداخت!:13:ولی من تاییدش نمی کنم:

من اون طور که فهمیدم یکی از راههای تشخیص اصل بودن گو شی اینکه اگه شماره ی #06#* رو وارد کنیم و
موقعی که سریال نامبر گوشی رو اورد اگه رقم های هفتم وهشتم صفر باشه گوشی اصله ! ایا این صحت داره .

شما لینک بالا رو بچسب که اصل چیزی هست که میخوای!فقط حواست باشه که بدلایل مشخص!:31:بین بعضی از حروف لینک بالا فاصله هست!

در مورد IMEI هم باید بگم بله. باید هر سه اونها یکی باشه . ولی در نظربگیر که ممکنه کد اون دستکاری شده باشه و به اصطلاح گوشی چنج شده باشه!

توضیحات زیر از سایت سافتستان هست. خوب به اونها دقت کن:

امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در اين ترفند قصد داريم روشي را به شمامعرفی کنیم كه براي اولين بار از طريق سايت سافتستان بر روي اينترنت قرار ميگيرد. شما ميتوانيد به سادگی و از طريق اينترنت به اصل يا غير اصل بودن گوشي خود پي ببريد ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!

بدین منظور:
- ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
- حال به این سایت بروید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
- اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
توجه : مثلا اگر کد يك گوشي K750i را چك كنید و اين سايت مشخصات يك گوشي W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج شده است!

سایت فوق به غير از چك كردن IMEI موارد ديگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis

لينك چك كردن و آناليزم كردن كدهاي ديگر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنما :
Type Allocation Holder : شرکت یا کمپانی که این IMEI رو ثبت کرده
Mobile Equipment Type : مدل گوشیتون
GSM Implementation Phase : فاز پیاده سازی GSM منظور همون فرکانسهایی که ساپورت میکنه.
IMEI Validity Assessment : و این هم مهمترین قسمت. تشخیص اعتبار IMEI ... اگه این قسمت رو زرد یا قرمز بود یعنی اعتبار IMEI شما پایینه.
Est. Date of Range Issuance : تاریخ تولید ( حدودی )
Reporting Body : گزارش تولید توسط ....
Primary Market : بازار اصلی فروش
Legal Basis for Allocation : قوانین مربوط به عرضه و فروش گوشی باشه.
Full IMEI Presentation : شکل کلی IMEI
Reporting Body Identifier : کد شناسایی گزارش تولید
Type Allocation Code : کد اختصاصی محصول
Serial Number : شماره سریال
Check Digit : رقم چک

:10:
ولی در مورد N95 8GB یه مطلب مهم هست ( در واقع چند مطلب!) که دوست عزیزمان آقای amini_bio در تاپیک مفید زیر توضیح کاملی در موردش داده:

در این لینک نوع تقلبی این گوشی با اصلی اون مقایسه شده و با رفتن به لینک زیر میتونی تا حدودی حدس بزنی که گوشیت اصلیه یا نه.توضیحات خیلی واضحه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط....

فقط یادت باشه که اگه عکسها برات لود نشد . باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنی! ( اگه بدون عکس هم فهمیدی که هیچی!)

در مورد باتری هم اینجوری که من فهمیدم بیشتر اونها اصل نیستند و فروشنده ها باتری ها رو جا به جا می کنند.
و باتری ها چینی اومده که لیبل اونها عین لیبل اصلی هست!

در پایان باید بگم که از این روزگار هر چی بگی بر میاد . پس اگه 100 درصدی مطمئن شدی گوشیت اصله بازم مغرور نشو!( تلمیحی به کپی کاری های برابر اصل چشم بادامی ها!)

اگه هم اصل نبود. تو فکر کن اصله!

بدرود....

savalan_sahand
27-01-2009, 22:41
با سلام خدمت دوستای زحمتکش پی سی ورلد
من یه مشکلی با N95 8gig دارم .
عکس هارو در کامپیوتر نشون نمیده.هم در حالت pc suit و هم در حالت data transfer.
در حالی که تعداد زیادی عکس در گوشی هست.در ضمن ورژن گوشی جدیدترین ورژن هست(31).
یعنی فلدر ها را نشان میده مثلا 200910 رو نشون میده اما وقتی توش میریم هیچچی نیست.یه راه حلی وجود داره؟:18:

alipencia
28-01-2009, 13:04
با سلام خدمت همه ی دوستان.موقع خرید این گوشی برای یکی از دوستان به یک چیز بر خوردم:موقعی که سریال یکی از این گوشیها رو تو سایت numberingplans.com وارد کردیم مدل گوشی رو نوشت n95 اما برای گوشی من که یک سال پیش گرفتم مینویسه n95 8gb نمیدونین دلیلش چیه؟

techno_magical
28-01-2009, 16:07
با سلام خدمت همه ی دوستان.موقع خرید این گوشی برای یکی از دوستان به یک چیز بر خوردم:موقعی که سریال یکی از این گوشیها رو تو سایت numberingplans.com وارد کردیم مدل گوشی رو نوشت n95 اما برای گوشی من که یک سال پیش گرفتم مینویسه n95 8gb نمیدونین دلیلش چیه؟
همونطور که دوستان گفتن ؛ احتمالا گوشی قاچاق هست و آی می تغییر داده شده.اگه کد درست باشه ؛ موقع وارد کردن کد ان 95 8گیگ رو نشون میده..

techno_magical
28-01-2009, 16:13
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:10:
من چند تا سوال داشتم شاید کمی ابتدایی باشه (منو ببخشید) لطفا منو راهنمایی کنید؟
1-من اون طور که فهمیدم یکی از راههای تشخیص اصل بودن گو شی اینکه اگه شماره ی #06#* رو وارد کنیم و
2- اگه به مدار زیر باطری که کمی دیده میشه نگاه کنیم (یا جایی که سیم کارت مخوره ) اگه رنگه اون سبز یشمی باشه گوشی اصله واگه سبز چمنی باشه گوشی اصل نیست ! ایا این صحت داره .
3-میگن که گوشی n95 8gb عمره زیادی نداره ایا این مطلب درسته !
توجه:موارد 1و2 رو اگه گوشیتون اصل فنلاند روی گوشیتون امتحان کنین واگه نه باز هم امتحانکنین وببینین چی میشه ایا موارد 1و2 درسته یا نه . (لطفا توضیح کامل بدین ).
لطفا دوستان دیگه هم این تاپیک رو بخونین وبه من لطفا جواب بدین (خوشحال میشم).:10:
با تشکر از شما دوستان عزیزوبا معرفت :10:
دوست عزیز.مطلب آی می 100% درست نیست...شاید بعضی از اصل ها کدش اینجور باشه ؛ اما بعضی ها هم ممکنه نباشه...دلیل قطعی بر اصل بودن یا نبودن نیست.
در ضمن ؛ من طی این 6 سال بالای 20 تا گوشی عوض کردم.
p990,k800,6600,3650,6260,n81,n82,n95,k770 و خیلی های دیگه...
تاحالا از هیچ گوشی مثل ان 95 8گیگ راضی نبودم.عمرش هم به قیافش نمی خوره کم باشه...منم تاحالا ندیدم کسی باهاش مشکل داشته باشه...هم خوشگله ؛ هم کارآیی داره ؛ هم رو دست نداره...آپگریدش کردم(نه به این آخری 3.1.اصولا باید صبر کنی هر چیزی امتحانش رو پس بده بعد استفاده کنی)زندگیه...از ما گفتن....اگه پیشنهادی غیر از این می خوای ؛ ان 96 بهتره...:21::27:
خلاصه که اینطوری ؛ در ضمن دوست عزیز ؛ از ارسال اسپم خودداری کن گلم...

alipencia
28-01-2009, 18:26
مگه میشه سریال گوشی رو تغییر بدن؟(منظورم سریال داخلی گوشیه)

Saman-tci
28-01-2009, 22:50

منم الان زدم نوشت N95 8GB .... بله احتمالاً سریال n95 معمولی رو روی اون گوشی ست کردند .... و این یعنی قاچاق گوشی

babakeyan
30-01-2009, 10:23
سلام دوستان عزیز من یه گوشی n95 8gb دارم وقتی به قسمت بار کد میرم عمل بار کد رو انجام میده اما نمیدونم کجا save میشه؟

techno_magical
30-01-2009, 13:31
اگه کلید سیو رو بزنی ؛ سیو میشه.اما اینکه کجا سیو میشه:
application>>office>>barcode>>saved Data
امیدوارم کامل توضیح داده باشم...

techno_magical
30-01-2009, 13:34
مگه میشه سریال گوشی رو تغییر بدن؟(منظورم سریال داخلی گوشیه)

چرا نمیشه برادر من؟پس فکر کردی قضیه رجیستر نشدن و گوشی قاچاق و تعرفه 60 % چی بود؟
بیشتر گوشی های موجود ؛ اونطوری که فروشندگان علاالدین میگن ؛ قاچاق هست...و واقعا هم اینطور هست...

136209
30-01-2009, 18:34
يك چيز عجيب براي من اتفاق افتاد
گوشي من rm421 ورژن 20 بود
زبان فارسي رو بهش اضافه كردم شد rm 320 ورژن 30
اين يعني گوشي من آبديت شده درضمن مگه اين rm421 نبايد تغيير نكنه
بعد اون تفاوتهايي كه آقای amini_bio بين گوشي كره اي و فنلاندي اصل (فرض كنيم اصل) :31:در بخش نرم افزاري گفتنداز بين رفت گوشي من شد شبيه گوشي اصلي
اين يعني چه

Saman-tci
30-01-2009, 20:10
برای منم ورژن 31 و rm-320 هست .... ولی فکر نکنم فنلاندی بودن یا نبودن گوشی به این بستگی داشته باشه ....

Saman-tci
30-01-2009, 20:13
چرا نمیشه برادر من؟پس فکر کردی قضیه رجیستر نشدن و گوشی قاچاق و تعرفه 60 % چی بود؟
بیشتر گوشی های موجود ؛ اونطوری که فروشندگان علاالدین میگن ؛ قاچاق هست...و واقعا هم اینطور هست...

دوست من قضیه تغییر سریال گوشی بیشتر برای سونی اریکسون بود ... چون عوض کردن سریال گوشیهای سونی اریکسون فوق العاده راحته ... ولی برعکس نوکیا رو نمیشه عوض کرد .... برای همین اون موقع هم که بحث چنج کردن سریال گوشی خیلی داغ بود این موضوع فقط برای سونی ارکیسون بود ... وشما گوشی نوکیایی ندیده بودی که فروشنده بگه سریالش چنج هست ..........

Mojtaba-MCI
31-01-2009, 08:26
البته سامان جون الان اینکار رو هم خیلی راحت انجام می دن.منظورم تعویض سریال گوشی های نوکیاس.رفیقم خودش مغازه داره...
کارش توو 10 دقیقه س!

rasoul2005
31-01-2009, 12:28
سلام دوستان
این مطلب نقل قولی از دوستی است شما که گوشی n95 8gig دارید مطلب زیر را تایید می کنید یا نه چون می خواستم این گوشی را بگیرم ولی با این نوشته دچار تردید شدم

تجربه ثابت کرده در کل گوشیهایی مثل N95 8GB با حافظه داخلی بالا ، گوشیهای پر دردسری هستن ! یکی از دوستان تعمیر کار میگفت اون اوایل که این گوشی زیاد خریداری میشد ، تا یه مدت به ازای هر چندتا گوشی که برای تعمیر میومد ، یکیش N95 8GB بود اونم بخاطر هنگ زیاد یا سوختن IC مموریش ! اما بازم نباید از مزایای این گوشی چشم پوشی کرد

ممنون

iceweek
31-01-2009, 14:04
سلام دوستان
این مطلب نقل قولی از دوستی است شما که گوشی n95 8gig دارید مطلب زیر را تایید می کنید یا نه چون می خواستم این گوشی را بگیرم ولی با این نوشته دچار تردید شدم

ممنون

نه.هنگ نمیکنه.نسخه های کره ای یا تقلبیش ممکنه هنگ کنه..یعنی از اونا خبر ندارم ولی خودم و یکی از دوستام که داریم خیلی کم هنگ میکنه.اونم وقتی سرش کرم بریزی..من تو این دوماه ونیم که خریدمش 5بار هنگ کرده اونم تقصیر خودم بوده...اگه نظر منو میخوای مشکل پول نداری بخرش..

Saman-tci
31-01-2009, 22:35
البته سامان جون الان اینکار رو هم خیلی راحت انجام می دن.منظورم تعویض سریال گوشی های نوکیاس.رفیقم خودش مغازه داره...
کارش توو 10 دقیقه س!

والا من تا حالا ندیده بودم ولی اگه شما میگی دوستم میکنه پس حتماً میشه دیگه ....
.
ماشالا به این سرعت عمل و تکنولوژی که فقط هم مختص خودمونه ..!!:31:

Mojtaba-MCI
01-02-2009, 08:47
سلام دوستان
ممنون
من تجربه ی دوبار خرید و استفاده از این گوشی رو دارم...
به شخصه تا الان که این پیغامو می دم یه بار هم همچین مشکلی برام پیش نیومده.شاید ان95 معمولی دچار مشکل هنگ بشه ولی 8گیگ نه یا حداقل بگیم خیلی کمتر.البته بستگی داره چجوری ازش استفاده کنی!
(این جمله ی آخرم خیلی مهمه).اگه گوشیه خوب می خوای!فقط ان95 8گیگ.
یه مسئله ای رو هم یادآوری کنم ، الان دیگه این گوشی ها ساخت چین هستن و اون چیزی که دست ما می رسه اغلب درجه ی 2 هست!و ممکنه توو همین درجه ی 2ها چندتا گوشی هنگی و مورد دار هم پیدا بشن که اصلا عجیب نیس...

احمدصالح پور
01-02-2009, 09:28
مجتبی جان یعنی دیگه ان 95 هشت گیگ فنلاند دیگه اصلا" تو بازار نیستش و همه چین درجه دو هستش ؟؟اینهمه دوستان میگن هر چه از تولید یه گوشی میگذره کیفیتش افت میکنه در مورد هشت گیگ تو هم بود ؟؟یعنی این هشت گیگی که تازه گرفتی با هشت گیگ قبلیت تو کیفیت تفاوت داره ؟یا همونه ؟

Saman-tci
01-02-2009, 13:20
مطمئناً هست ولی خیلی کم و به سختی هم گیر میاد ...
برای به دست آوردنش 2 راه داری :
1- اول اینکه توی این بازار خراب یه آشنا درست و حسابی داشته باشی که یا بتونه آدرس جائیکه فنلاندیشو میدن بهت بده ...یا اینکه بتونی از جاهایی تهیه کنی که جنساشون برای قدیم هست و از این گوشیهایی جدید که واقعاً تشخیص فنلاند بودن یا نبودنشون سخته نباشه ....
2- دوم اینکه بهتره اگه آشنایی و فامیلی خارج از ایران داری بهشون بگی برات بفرستن ... شاید یه مقدار زمان ببره اما تا آخرین لحظه ای که ازش استفاده میکنی راحتی و خیالت هم راحته که فنلانده اصل هست .....
دقیقاً کاری که من کردم .... من این گوشیمو به دائیم که انگلیس هست گفتم برام با یه مسافر فرستاد .... همین روز هم رجیسترش کردم و از فرداش استفاده کردم ..... واقعاً هم راضی ام .... کوچکترین مشکلی باهاش ندارم .... روی جعبه و پشت گوشی فنلاند حک شده ....
در هر صورت من راه دوم رو بهت پیشنهاد میکنم .... چون معلوم نیست اگه بخوای از اینجا بگیری چه چیزهاشو باز میکنن و عوض میکنن ....

Mojtaba-MCI
01-02-2009, 13:27
مجتبی جان یعنی دیگه ان 95 هشت گیگ فنلاند دیگه اصلا" تو بازار نیستش و همه چین درجه دو هستش ؟؟اینهمه دوستان میگن هر چه از تولید یه گوشی میگذره کیفیتش افت میکنه در مورد هشت گیگ تو هم بود ؟؟یعنی این هشت گیگی که تازه گرفتی با هشت گیگ قبلیت تو کیفیت تفاوت داره ؟یا همونه ؟
آقا احمد گل ما باشی متاسفانه باید بگم آره...افت کیفیت کاملا محسوسه!البته ، برای کسی که یه مدت توو اینجور کارا بوده...
وگرنه کسی که قبلا این گوشیو نداشته و تازه خریده میگه : "نه ، کیفیتش خوبه!"

Mojtaba-MCI
01-02-2009, 13:30
البته کسایی که از ایران می خرن بیشتر این مشکلو دارن.

احمدصالح پور
01-02-2009, 14:59
مجتبی جان نگفتی این مورد افت کیفیت در مورد هشت گیگ دوم خودت هم صادق بود یا نه ؟؟؟

iceweek
02-02-2009, 08:19
سلام.این نرم افزار همراه اول پیام های دریافتی را توی نرم افزارش نشون نمیده؟یعنی اصلا نیست که بخوای بازش کنی.نوی نرم افزار خود گوشی هست وی اونجا باز نمیشه

Saman-tci
02-02-2009, 12:10
کلاً نرم افزار خوب و به درد بخوری نیست ....
ایراد زیاد داره ... من که همون روزی که دانلود و نصب کردم پاکش کردم ....

00990099
02-02-2009, 12:25
این حالت رو اصطلاحاً بهش Auto Rotate میگن ... یعنی چرخش اتوماتیک .....
که از مسیر Menu - Tools - Setting - General - Personalization - Display - Rotate Screen فعال میشه

ببخشید ، گوشی من در این قسمت ، این ماژور رو نداره .

توی قسمت دیسپلی فقط : Light Sensor - Font Size - Power Saver time.out - Welcome Logo - Light TimeOut وجود دارن .

ورژن گوشی من این هست :

v11.0.026
RM-320
Nokia N95 (08.01) .:d

یعنی گوشی من این امکان رو نداره ؟

Legend
02-02-2009, 12:32

توی قسمت دیسپلی فقط : Light sensor - font size - power saver time.out - welcome logo - light timeout وجود دارن .

ورژن گوشی من این هست :

V11.0.026
rm-320
nokia n95 (08.01) .:d

شما بايد گوشيتون به فريمور 31 آپديت كنيد...
شاد باشي:40:

Saman-tci
02-02-2009, 19:51

توی قسمت دیسپلی فقط : Light sensor - font size - power saver time.out - welcome logo - light timeout وجود دارن .

ورژن گوشی من این هست :

V11.0.026
rm-320
nokia n95 (08.01) .:d

دوست من فریمور گوشیه شما خیلی پائینه .....
باید گوشیتون رو آپدیت کنید ..... این ماژور در فریمور 30 هم موجوده ....
حالا چرا آپدیت نمیکنی ....؟ ورژن 11 خیلی قدیمیه ...

saddegh
02-02-2009, 23:30
سلام من میخوام نقشه های فابریک گوشی دانلود کنم
نوکیا مپ لودر و از کجا میشه دانلود کرد

Majid393
02-02-2009, 23:38
سلام من میخوام نقشه های فابریک گوشی دانلود کنم
نوکیا مپ لودر و از کجا میشه دانلود کرد

MapLoaderSetup1.0.w7.02 ورژن قدیمی شامل نقشه ایران

اینم نقشه ها به صورت کرک شده :
آپدیت : فوق العاده : نقشه های نوکیا برای GPS کرک شد Nokia Maps v2.0.2602 illusion

saddegh
03-02-2009, 07:32
اقا مجید قربونت

babakeyan
03-02-2009, 12:26
سلام دوستان عزیز من یه گوشی n95 8gb دارم وقتی به قسمت بار کد میرم عمل بار کد رو انجام میده و save هم میکنم اما وقتی به قسمت saved data میرم چیزی اونجا save نمیشه......مشکل از کجاست

saddegh
03-02-2009, 22:01
سلام به همه من یک مودم دیلینک 2640t گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بی سیم
با مودم بر قرار کنم با ایرانسل یک بار وسل شدم که از اعتبار کم میکرد ولی با سیم کارت دایمی
وصل نمیشه لطفا به من کمک کنید.

dorna
03-02-2009, 22:29
ببخشید دوباره مزاحم میشم
من می خواستم این گوشی رو بخرم اما جدیدا بین امنیا با n95 8gb گیر کردم
توقعات من از گوشی : 1- صدای در حد متوسط باشه اما کیفیت خوبی داشته باشه
2 - نرم افزار خورش خوب باشه
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند

لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
در ضمن برای این اینجا نوشتم که خودتون چون این گوشی رو دارید بهتر میتونید اظهار نظر کنید. ممنون

alipencia
03-02-2009, 22:51
ببخشید دوباره مزاحم میشم
3- بازی خورش خوب باشه
4- در بیرون از خونه بشه باهاش کار کرد چون من شنیدم که کسایی که امنیا دارن در بیرون از خونه خوب مثلا نمیتونند ای ام اس بدن یا بخونند

لطفاً نظر تون رو بنویسید ممنون میشم در ضمن نگید که n95 بزرگه و بیشتر مردونست و از این حرف ها . چون گوشم از این حرفها پره...
در ضمن برای این اینجا نوشتم که خودتون چون این گوشی رو دارید بهتر میتونید اظهار نظر کنید. ممنون
1-کیفیت صدا عالی
2-همینو بگم که خودم 55 نرم افزار روش ریختم
3-با توجه به ساختار گوشی و شتاب دهنده گرافیکی حرف نداره
4-این یکی رو منظورتون رو نفهمیدم!

iceweek
04-02-2009, 09:15
ببخشید دوباره مزاحم میشم
3- بازی خورش خوب باشه

منم 2ماهه 8gb گرفتم.قبلش میخواستم امنیا بگیرم.
ار نظر نرم افزار: نرم افزار های سیمبین بیشتر مربوط به موبایل هست و امنیا بیشتر شبیه به کامپیوتر یعنی نرم افزار های سیمبین بیشترشون مربوط به بالا بردن کارایی تلفن شما هستند و ویندوز موبایل بیشتر برای اینکه دور از کامپیوتر هستید یه کارایی (نه در سطح کامپیوتر)بتونید انجام بدید.

از نظر بازی:اصلا قابل مقایسه نیستن و 8gb خیلی خیلی بهتره.
از نظر صدا:امنیا را نمیدونم ولی 8gb خیلی خوبه.کیفیت صدای هندزفیریشم عالیه البته معلومه مثل mp3 player نیست ولی نزدیکشه
8gb را در بیرون خونه هم میشه باهاش کار کرد مشکلی نداره

00990099
04-02-2009, 19:34
دوست من فریمور گوشیه شما خیلی پائینه .....
باید گوشیتون رو آپدیت کنید ..... این ماژور در فریمور 30 هم موجوده ....
حالا چرا آپدیت نمیکنی ....؟ ورژن 11 خیلی قدیمیه ...

اگه آپدیت کنم چه امکاناتی اضافه میشه ؟

عواقب آپدیت کردن چیه ؟

Saman-tci
04-02-2009, 21:04
دوست من عواقب نداره محاسن داره .....
کلاً وقتی یه فریموری از طرف نوکیا به بازار عرضه میشه دارای یکسری محاسنی هست که نبودنش باعث تضعیف گوشی نمیشه و اگه این آپدیتها روی گوشی نصب بشن یکسری امکانات به گوشی اضافه میکنه که بودنش بهتر از نبودنش هست .....
مثلاً روی فضای خالی رم داخلی گوشی رو بالا میبره .... بعضی اوقت آیکون برنامه ای اضافه میکنه .....و ......
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگه میتونی حتماً آپدیت کن .....

saddegh
05-02-2009, 13:59
سلام به همه من یک مودم دیلینک 2640t گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بی سیم
با مودم بر قرار کنم با ایرانسل یک بار وسل شدم که از اعتبار کم میکرد ولی با سیم کارت دایمی
وصل نمیشه لطفا به من کمک کنید.

MORTAZA.2FUN
06-02-2009, 02:38
لطفا منو راهنمایی کنین .!!!!!!!
من تو تاپیک های قبلی دیدم که نوشتن با توجه به گفته های Amini-bio در مورد اصل بودن گوشی باز هم درباره اصل بودن گوشی نمی شه مطمئن شد یه سوال ؟
ایا مشه با نوشتن سریال گوشی توی سایت
که ریجست بودن گوشی رو نشون میده فهمید که اصله یعنی :من میگم اگه با مدل گوشی درست باشه میشه گفت که اضله ؟؟؟؟
قربانتان

black-devil
06-02-2009, 09:43
مثل این که 8 گیگ خیلی طرفدار داره این همه تاپیک جرا براش ساختین؟ خودم 4-5 تاشو دیدم

aref.moradi
06-02-2009, 17:47
باسلام مدت زمانی که برنامه ‏smart com gpsرااجرا میکنید تا کانکت شدن چند دقیقه طول میکشه برامن حدودا 10دقیقه است بنظر شما زیاد نیست چه جوری میشه سریعترش کرد

Majid393
06-02-2009, 18:02
باسلام مدت زمانی که برنامه ‏smart com gpsرااجرا میکنید تا کانکت شدن چند دقیقه طول میکشه برامن حدودا 10دقیقه است بنظر شما زیاد نیست چه جوری میشه سریعترش کرد

اول از GPS Data کانکت شو و بعدش اسمارت کام رو باز کن ....... :20:

M@hdi-B
06-02-2009, 18:04
مثل این که 8 گیگ خیلی طرفدار داره این همه تاپیک جرا براش ساختین؟ خودم 4-5 تاشو دیدم

ببخشید دیگه تکرار نمی شه. :31:
حالا میشه 2-3تا از اون 4-5 تا تاپیک رو آدرسش رو بذارید واسه ما؟

معمولا دفعه اول یه کم طول می کشه. شما اول Gps Data رو از توی Connectivity اجرا کنید بعد که کانکت شد به ماهواره برنامه اسمارت کام رو اجرا کنید. تجربه دوستان نشون داده این روش بهتره.

Saman-tci
06-02-2009, 20:32
البته دوست من نبود سقف بالا سرتون و همچنین صاف بودن هوا خیلی تاثیر در مدت زمان وصل شدنتون به ماهواره داره ....
ماشالا الانم که اوضاع جوی یه مقدار خرابه و هوا بیشتر اوقات ابریه .... این خودش باعث تاخیر میشه .....

Saman-tci
06-02-2009, 20:35
لطفا منو راهنمایی کنین .!!!!!!!
من تو تاپیک های قبلی دیدم که نوشتن با توجه به گفته های amini-bio در مورد اصل بودن گوشی باز هم درباره اصل بودن گوشی نمی شه مطمئن شد یه سوال ؟
ایا مشه با نوشتن سریال گوشی توی سایت
که ریجست بودن گوشی رو نشون میده فهمید که اصله یعنی :من میگم اگه با مدل گوشی درست باشه میشه گفت که اضله ؟؟؟؟
قربانتان

دوست من این سایت و نه هیچ سایت دیگه ای اصل یا غیر اصل بودن یه گوشی رو نمیتونن بطور قطع اعلام کنن ....
این سایت فقط از روی سریال گوشی مدل , تاریخ ساخت و یکسری اطلاعات جزیی دیگه رو میگه ....
مثلاً میگه این سریال برای گوشی n95 8gb هست ... ولی اگه سریال گوشیتون رو با یه سریال دیگه عوض کرده باشن شما از کجا میفهمین ....؟؟؟ پس بازم این سایت همون 8 گیگ رو بهتون میگه
ولی اینی که بخواد اصل بودن یا نبودن رو بهتون بگه نه امکانش نیست .....

MORTAZA.2FUN
07-02-2009, 01:29
دوست من این سایت و نه هیچ سایت دیگه ای اصل یا غیر اصل بودن یه گوشی رو نمیتونن بطور قطع اعلام کنن ....
این سایت فقط از روی سریال گوشی مدل , تاریخ ساخت و یکسری اطلاعات جزیی دیگه رو میگه ....
مثلاً میگه این سریال برای گوشی n95 8gb هست ... ولی اگه سریال گوشیتون رو با یه سریال دیگه عوض کرده باشن شما از کجا میفهمین ....؟؟؟ پس بازم این سایت همون 8 گیگ رو بهتون میگه
ولی اینی که بخواد اصل بودن یا نبودن رو بهتون بگه نه امکانش نیست .....
با سلام وتشکر از شما :10:
پس من غیر از این راهها چی کار می تونم بکنم تا بفهمم که گوشی اصله یا نه
با تشکر ازشما :10:
قربانتان :8::10::27:

Saman-tci
07-02-2009, 02:06
متاسفانه فقط یه موضوع می مونه اونم اعتماد ....!
باید به جایی که ازش گوشی می خرید اعتماد داشته باشید .....
بزار یه موضوعی رو برادرانه بهت بگم ...
اگه چه توی این فروم یا هر فروم دیگه ای هر کسی گفت راه تشخیص گوشی اصلی از تقلبی یا کپی این راه یا اون راهه بدون دروغ میگه ....
من بالای 50 تا گوشی عوض کردم ..... هیچ راهی برای تشخیص اصل یا فرع بودن گوشی وجود نداره .....
همونی که گفتم یا باید اعتماد کنی یا بری با گارانتی اصلی بگیری ....

iceweek
07-02-2009, 09:07
به نقل از شرکت نوکیا:
گيرنده Gps در انتهاى دستگاه تعبيه شده است.هنگام استفاده از گيرنده، صفحه کليد عددى رابکشيد تا باز شود و دستگاه را در حالى كه به سمت بالا قرار داده ايد با زاويه اى در حدود 45 درجه به شکلى که آسمان به وضوح ديده شود، نگه داريد.دست خود را بر روى صفحه كليد عددى قرار ندهيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORTAZA.2FUN
10-02-2009, 10:35
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز :10:
از دوستان خواهش مندم که قیمت N95 8gig گارانتی اصل ومعمولی رو برام بذارن ....
و ایا گا رانتی اصل تو ایران ارزشی داره یا نه؟
قربانتان.

Legend
10-02-2009, 16:26
از دوستان خواهش مندم که قیمت N95 8gig گارانتی اصل ومعمولی رو برام بذارن ....
و ایا گا رانتی اصل تو ایران ارزشی داره یا نه؟
قربانتان.
قیمت روز انواع گوشی:

شاد باشی

بردیا
11-02-2009, 21:55
آنتی ویروس f-security مناسبه؟
اگر هست میشه یه لینک دانلود ازش بزارید؟

MINOR
11-02-2009, 23:46
سلام من یه سوال داشتم
من هفته ی پیش گوشیمو آپدیت کردم به ورژن 31 اما می خوام دوباره برش گردونم به همون ورژن 30 حتی فایل های آپدیت ورژن 30 رو هم دارم میخواستم ببینم امکانش هست این کارو بکنم؟؟
این ورژن 31 خیلی بیخوده باطری گوشی 1 روزه تموم میشه.

Saman-tci
12-02-2009, 00:47
دوست من منم به 31 آپدیت کردم ولی اصلاً مشکل باتری ندارم.....
شاید زیاد باهاش کار میکنی .....؟ من که کلاً راضیم فقط مساله هک نشدن این فریمور اذیت میکرد که اونم حل شد ......

MINOR
12-02-2009, 12:06
والا نمی دونم؟؟؟؟
ولی زیاد باهاش کار نمی کنم

M@hdi-B
12-02-2009, 16:37
والا نمی دونم؟؟؟؟
ولی زیاد باهاش کار نمی کنم

شما یه بار بذار گوشیت خاموش بشه بعد شارژش کن اگه درست نشد احتمالا باطریت خرابه. البته به گفته amini_bio نسل جدید باطری ها از لحاظ شارژ و دشارژ مشکلی ندارند یعنی نیازی نیست حتما باطری خالیه خالی بشه بعد شارژش کنی. حالا امتحانش ضرری نداره.

amin-se
12-02-2009, 19:17
شما یه بار بذار گوشیت خاموش بشه بعد شارژش کن اگه درست نشد احتمالا باطریت خرابه. البته به گفته amini_bio نسل جدید باطری ها از لحاظ شارژ و دشارژ مشکلی ندارند یعنی نیازی نیست حتما باطری خالیه خالی بشه بعد شارژش کنی. حالا امتحانش ضرری نداره.

باتری 8گیگ هم جز نسل باتری های جدیده ؟!

M@hdi-B
12-02-2009, 19:25
باتری 8گیگ هم جز نسل باتری های جدیده ؟!

بله..................

aref.moradi
12-02-2009, 20:20
از وقتی باورژن30اپ دیت کردمrom patcher وبازیهایn gage رو نمیتونم نصب کنمrom patcher جدیدی باید نصب کنم در این صورت از کجا میتونم دانلود کنم ممنون

M@hdi-B
12-02-2009, 22:28
از وقتی باورژن30اپ دیت کردمrom patcher وبازیهایn gage رو نمیتونم نصب کنمrom patcher جدیدی باید نصب کنم در این صورت از کجا میتونم دانلود کنم ممنون

شما باید گوشیتونو هک کنید. به تاپیکی که آقا یونس در این رابطه زده یه سر بزنید:

نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

:11:

MINOR
13-02-2009, 11:11
اخه تا قبل از اینکه گوشی رو آپ کنم اینجوری نبود دقیقا از همون روز اینجوری شد
و وقتی کوشی رو میزارم کنار اسپیکر کامپیوترم همش صدای پارازیت میاد انگار یکی داره بهت زنگ میزنه:31:
تا قبل از آپدیت راحت تا 3 روز شارژ داشتم الان خودشو بکشه دیگه30-35 ساعت
کسی راهی واسه برگردوندن آپدیت نداره؟؟؟

aref.moradi
13-02-2009, 17:57
گوشی رو هک کردم حتی رم پچر هم نصب شده ولی تو فایل منیجیر پوشه ای به این نام نیست و من نمیدونم پچها رو چه جوری و کجا بریزم لطفا راهنماییم کنید

M@hdi-B
13-02-2009, 18:25
گوشی رو هک کردم حتی رم پچر هم نصب شده ولی تو فایل منیجیر پوشه ای به این نام نیست و من نمیدونم پچها رو چه جوری و کجا بریزم لطفا راهنماییم کنید

سوالتونو همونجا بپرسید. هم اینجا جاش نیست هم من تجربه ای در این زمینه ندارم.

خه تا قبل از اینکه گوشی رو آپ کنم اینجوری نبود دقیقا از همون روز اینجوری شد
و وقتی کوشی رو میزارم کنار اسپیکر کامپیوترم همش صدای پارازیت میاد انگار یکی داره بهت زنگ میزنه
تا قبل از آپدیت راحت تا 3 روز شارژ داشتم الان خودشو بکشه دیگه30-35 ساعت
کسی راهی واسه برگردوندن آپدیت نداره؟؟؟
والا چی بگم شما اولین کسی هستید که اینو می گید. بازم به تاپیک دوست عزیزم amini_bio برو انشاالله که مشکلت حل شه.

استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)

:11:

Majid393
13-02-2009, 18:48

خودت تو مموری کارت فولدر Patches رو درست کن ....... :46:

alipencia
15-02-2009, 00:50
با سلام خدمت دوستان عزیز.سمت راست دوربین گوشی موقعی که نور کم باشه یه نوار متمایل به قرمز ظاهر میشه ولی وقتی عکس میگیرم از بین میره.به نظر شما این مشکل از سخت افزار دوربینه یا با نرم افزاریه؟

Magi_8gb
15-02-2009, 10:04
با سلام خدمت دوستان عزیز.سمت راست دوربین گوشی موقعی که نور کم باشه یه نوار متمایل به قرمز ظاهر میشه ولی وقتی عکس میگیرم از بین میره.به نظر شما این مشکل از سخت افزار دوربینه یا با نرم افزاریه؟
سلام_
آره ماله منم اينتوريه_ولي داخل تاريكي_در حالت عادي(روز)اينتور نيست_
فكر نكنم بشه مشكل در نظرش كرفت_
مكرنرم افزاري باشه_جون ماله من ورزن 11_
‏_‏
‏_‏
سخت افزاريو نمودونم_
‏_‏
‏_‏
ببينيم دوستان جي ميكن_

iceweek
16-02-2009, 08:50
مهم
دیشب وقتی گوشیم روشن بود گوشمو به پشت گوشی چسوندم دیدم یه صدایی مثل تیک تیک ساعت و بعضی وقتا جوشیدن میده.نمیدونم قبلا هم اینطور بوده یا نه.شما میدونید مال چیه؟گوشیه خودتون را هم امتحان کنید ببینید همین صدا را میده یا نه..یه جای کاملا ساکت این کار را بکنید

Saman-tci
16-02-2009, 13:08
نه دوست من .... احتمالاً ساعتی چیزی نزدیکتون بوده اشتباه گرفتین .....
من بازم الان امتحان کردم اصلاً هیچ صدایی نمیده ....

iceweek
16-02-2009, 14:57
نه ساعت نزدیکم نبوده.چند بار امتحان کردم.وقتی هم که گوشیو خاموش کردم صدا قطع شد.توی سکوت مطلق باید گوشتونو روی پشت گوشی بزارید.الان که صدای فن کامپیوترم میاد شنیده نمیشه.شایدم گوشیه من یه چیزیشه

aref.moradi
16-02-2009, 17:35
بادو تابرنامه مشکل دارمamti touchو قراردادن عکس کامل در پشت زمینه نصب میشن ولی اجرا نمیشن پایتون رو هم نصب کردم ورژن گوشی30لطفا کمکم کنید

MORTAZA.2FUN
17-02-2009, 02:24
با سلام وخسته نبا شید به دوستان عزیز :10:
دو ستانی که این گوشی رو دارن ایا گوشیشون گارانتی اصله یا متفرقه .
چون من می خوام تو چند روزه اینده یه گوشی بخرم ولی هر جا روگشتم و پرسیدم گفتن اصلا این گوشی گارانتی اصل نداره و یکی هم گفت که گوشی های نوکیا اصلا گا رانتی اصل نداره ایا این مطلب درسته اگر کسی گوشیش گارایتی
اصله لطفا قیمت خرید وسال و شهر خرید گوشی شو اعلام کنه.
قربانتان.

Saman-tci
17-02-2009, 02:32
دوست من ایشون تا حدودی درست گفتن ....
نه N95 8gb بلکه بیشتر گوشیهای بازار این مشکل رو دارن ....
اگه واقعاً اصل بودن گوشی و همینطور کیفیت گوشی برات مهمه بهتره از اینجا نگیری .....
اگه کسی رو اونطرف داری بگو برات بگیره .... چون بیشتر گوشیهای بازار ما ماشالا یا یه چیزی کم داره یا ازش برمیدارن ....
مثلاً مموری کارت یا بند یا کیف ..... خلاصه بینصیب نمیزارن

V E S T A
20-02-2009, 12:35
نه ساعت نزدیکم نبوده.چند بار امتحان کردم.وقتی هم که گوشیو خاموش کردم صدا قطع شد.توی سکوت مطلق باید گوشتونو روی پشت گوشی بزارید.الان که صدای فن کامپیوترم میاد شنیده نمیشه.شایدم گوشیه من یه چیزیشه

من این گوشیم صدا نمیده..ولی گوشی قدیمیم که6630 هست بعضی وقتا صدای تیک تیک میده

Saman-tci
20-02-2009, 12:41
والا من که بالای 10 بار و در جای خلوت و ساکت امتحان کردم اصلاً صدایی نشنیدم ....
در ضمن مثل اینکه این موضوع فقط برای 8 گیگ نیست .... این دوستمون هم روی 6630 شنیده .....!!!!!
والا ما که چیزی نشینیدم ... بهتره دوستان امتحان کنن شاید من مشکل شنوایی دارم ....

mr_khodaei2008
22-02-2009, 15:06
قیمت امروز این گوشی چقدره و ایا در ایام عید ارزانتر میشه یا نه

Alireza.M67
24-02-2009, 20:20
اینم مثل ان 95 معمولی مشکل سریع خالی شدن باطری رو داره یا حل شده ؟

iceweek
24-02-2009, 20:45
اینم مثل ان 95 معمولی مشکل سریع خالی شدن باطری رو داره یا حل شده ؟

عمر باطریش بیشتر از معمولیه

شهرام_ایرانی
24-02-2009, 20:57
دوستان میتونم یک سوال ابتدائی بپرسم
شما گوشی خودتون رو کجا نگه دارید میکنید ؟
من تو یک کیف چرمی گذاشتم ولی وقتی میخوام تو جیب شلوارم بزارم یک وجب جیبم میزنه جلو خیلی ضایه میشه یکی کمک کنه من چه کنم

Saman-tci
25-02-2009, 00:09
دوست من اولاً سعی کن اصلاً گوشیتو توی جیبت نذاری ....
چون اگه شلوارت تنگ باشه یا وقتی که میشینی فشار زیادی به lcd گوشیت وارد میشه و همین فشار به مرور زمان روی گوشیت مخصوصاً lcd تاثیر بدی داره و ممکنه باعث تغییر رنگ یا از کار افتادن صفحه بشه ....
.
در کل من بهت یه کیف اصلی این گوشی پیشنهاد میکنم ....
من برای گوشیم یه کیف گرفتم که اصطلاحاً بهش میگن آسانسوری .... دوستان فروشنده میدونن .....
این کیف در دار هست و وقتی که درش رو باز میکنی گوشی بوسیله بندی که زیر گوشی هست بالا میاد ....
یعنی با باز کردن در کیف گوشیت از کیف بالا میاد ... خیلی خوشگل و باکلاسه .....
من از پاساژ اندیشه توی پیدون پالیزی 7000 تومن گرفتم ..... ولی میتونی توی علالدین 5000 هم پیدا کنی .....

REGISTERED USER
25-02-2009, 00:33
دوستان میتونم یک سوال ابتدائی بپرسم
شما گوشی خودتون رو کجا نگه دارید میکنید ؟
من تو یک کیف چرمی گذاشتم ولی وقتی میخوام تو جیب شلوارم بزارم یک وجب جیبم میزنه جلو خیلی ضایه میشه یکی کمک کنه من چه کنم

به نظر من بهترین جا برای نگه داشتن گوشی ای مثل n95 ، که lcd اش محافظ شیشه ای نداره ، کیف کمری هست

تنها و تنها مشکل اینه که ممکنه ازت بزنن که اگر کت یا چیز مشابهی می پوشید احتمالش کمتره

من کیف آسانسوری و ... داشتم ، اما مشکل اینه که باز هم باید بگیری دستت و یک دستت همیشه اشغاله ! :41:

Saman-tci
25-02-2009, 00:35
محمد جان این کیف آسانسوریها هم میشه توی دست گرفت و هم کمری هست .....
ولی به نظر من از همه کیفها این مدل بهتر و شیک تره .....

REGISTERED USER
25-02-2009, 00:51
جدا ؟ این که عالی میشه

یه عکسی امکانش هست بزاری ؟ من اون کیف چرمی نفیس و اصلی نوکیا را گذاشتم رو میز ، بچه کوچیک فامیل اومد خوردش !!! یعنی اینقدر گازش گرفت که انداختم تو دله !

Aseman e ghermez 2
25-02-2009, 11:29
واییییییییییییییییییییییی بد بخت شدم موبایلم مویایل n95 8gb افتاد تو اب یه یه ساعتی تو اب بود من خنگ نفهمیدم بد بخت شدم یکی کمک کنه روشن نمیشه توش کاملا اب رفته با سشوهار خشکش کردم روشن نمیشه چی کار کنم تو رو خدا یکی کمکم کنه ال سی دیش حتمن سوخته!!!!!
یکی کمک کنه چی کار کنم ؟

V E S T A
25-02-2009, 11:35
سلام

ببین روشنش نکن ...خب؟

باید یزاریش تو یه کیسه برنج که آب رو بگیره کامل خشک شه...

ولی روشنش نکن تا خشک نشده

Aseman e ghermez 2
25-02-2009, 11:45
با سشوار خشکش کردم!
نمیدونم اعصابم خورده خورده
توش کاملا اب رفته خیس خیس!الان که خشکه دقیقا چیکار کنم؟
کیسه برنج از کجا بیارم منظورت گونیه؟

V E S T A
25-02-2009, 11:48
آره..گونی یا

یه ظرف رو از برنج خشک پر کن...و گوشیتو کامل بزار توش....تا خشک شه...اصلنم روشنش نکن

Aseman e ghermez 2
25-02-2009, 11:50
مطمئنی جواب میده؟؟؟؟؟؟؟
الان اینکارو بکنم بعدش رو شن مییییییییییییییییییییشه؟؟ ؟؟؟

V E S T A
25-02-2009, 11:58
ایشالا که روشن شه...منم این روش رو تو همینجا یاد گرفتم...و اینطور که شنیدم برنج آب رو جذب میکنه...

یکی از دوستام گوشیش ان 70 بود و همون لحظه با سشوار گوشیشو خشک کرد و بعد روشن کرد...ولی بعد گوشیش

سوخت... امیدوارم گوشی شما درست شه

Aseman e ghermez 2
25-02-2009, 12:00
فلشش همین الان یه نوری زد سریع باتری رو در اوردم فک کنم
داره درست میشه واییییییییییییییییییییییی یییی؟

V E S T A
25-02-2009, 12:18
فلشش همین الان یه نوری زد سریع باتری رو در اوردم فک کنم
داره درست میشه واییییییییییییییییییییییی یییی؟

ببین باید باتری رو در میوردی...بذار باشه تو کیسه برنج ...

بقیه بچه ها بعد از ظهر بیان کمکت کنن...میتونی یه سرچ کنی تاپیکای زیادی هست که توضیح دادن...

فعلن بذار تو برنج باشه...

Saman-tci
25-02-2009, 13:54
دوست من نگران نباش اگه یک درصد هم با این روش درست نشد طبقه پائین علاالدین تعمیرکارهای خوبی داره ....
من یه گوشی N96 داشتم که توی برزخ مونده بود بدبخت ..... اصلاً روشن نمیشد ....... با فلش JAF و Phonix هم به این دنیا برنگشت ...
تا اینکه بردمش طبقه پائین علالدین با باکس در عرض 10 دقیقه و هزینه 10 تومن گوشی زنده شد .....
.
در ضمن برای مشکل شما اون سشواری که خونه داری که روی گوشی جواب نمیده ..... تعمیرکارها سشوارهای مخصوص این کار دارن .... که به دقت و با حوصله گوشیتو باز میکنن و تمام قطعات گوشیتو خشک میکنن ......

Aseman e ghermez 2
25-02-2009, 16:34
از همه متشکرم ال سی دیش سوخت + باند هاش سولفات شد و داخلش کاملا اب رفته تعمیر کار گفت تاشب ببینم روشن میشه اگه شد بهم زنگ میزنه(دعا کنید)
کلا گوشیم داغون داشت
بابام هم یه زیر گوشی طللب کار شد
خدا رو شکر n96 توی اب نرفت وگرنه دیگه نور الا نور میشد(کاملا بد بخت میشدم)
بازم ممنون
دعا یادتون نره اگه تا شب روشن نشد بهتون خبر میدم فاتحه براش بخونین

Saman-tci
25-02-2009, 17:00
دوست من ایشالا که روشن میشه و مشکلش حل میشه ....
اگر هم نشد خودتو اذیت نکن ... باید مراقب میبودی که اینجوری نشه ..... دوست من برای همینه میگم همیشه گوشیتون رو توی کیف بزارید ....

اماستیاف
25-02-2009, 17:20
از همه متشکرم ال سی دیش سوخت + باند هاش سولفات شد و داخلش کاملا اب رفته تعمیر کار گفت تاشب ببینم روشن میشه اگه شد بهم زنگ میزنه(دعا کنید)
کلا گوشیم داغون داشت
بازم ممنون
ای بابا. ناراحت شدم !:41:
خود گوشی به درک.گاهی اطلاعات داخلش خیلی عزیزتر از خود گوشیه !!!

شما علی الحساب یک تاپیک مشاوره برای خرید گوشی جدید بزن !!!!!!!!!

REGISTERED USER
25-02-2009, 17:28
وقتی آب میره توی گوشی ، همه بلایی میاد سرش

بدبخت تعمیرکار باید جون بکنه تمام اتصالی هاشو بگیره

توکل به خدا

V E S T A
25-02-2009, 18:22
کلا گوشیم داغون داشت
بازم ممنون

واااای.....:18:

ایشالا روشن شه...منم دعا میکنم...روشن شه...

اون دوستمم که گوشیش تو آب افتاده بود بهش تعمیرکار همینو گفت...بعد گفت درس نمیشه 20 تومن ازت

میخرم!

خدا کنه مال شما درست شه...ایشالا درس میشه....

شهرام_ایرانی
25-02-2009, 19:50
محمد جان این کیف آسانسوریها هم میشه توی دست گرفت و هم کمری هست .....
ولی به نظر من از همه کیفها این مدل بهتر و شیک تره .....

سامان جان یک لطف میکنی یک عکسی ازش بزاری ؟؟؟؟ ببینم که مدلش تو ذهنم باشه ؟؟؟ :11:

Saman-tci
26-02-2009, 00:15
شهرام جان متاسفانه دسترسی به دوربین ندارم .....
ببین دوست من این کیف طوری هست که گوشی بطور عمودی داخل و خارج میشه .... از پشت قلاب برای کمر داره ... از جلو روی کیف آرم نوکیا روش حک شده ..... بالای کیف هم یه ضامن آهنربایی هست که با اون در کیف بسته میشه ....
داخل کیف یه بند هست که اگه بخوایم گوشی رو داخل بزاریم این بند باعث میشه در کیف خود به خود بسته بشه ... یعنی با فشار دادن گوشی به داخل در کیف هم بسته میشه ......
و همینطور هم اگه کسی تماس گرفت یا خواستی گوشی رو بیرون بیاری با باز کردن در کیف که باعث کشیده شدن اون بند میکنه گوشی خودش براحتی بالا میاد .....
خیلی شیک و محکم هست ....
سعی میکنم اگه گوشی دوربین داری پیدا کردم حتماً عکسشو بزارم

MORTAZA.2FUN
26-02-2009, 02:00
لطفا در نظر سنجی زیر شرکت کنید ومنو در خرید گوشی راهنمایی کنین :

قربانتان .

aref.moradi
26-02-2009, 18:39
گوشی اپدیت شده به ورژن 30رو میشه به 22برگردوند

احمدصالح پور
26-02-2009, 18:50
راستی دوستان به نظرتون این سری های اخر 8گیگ ارزش خرید داره ؟؟؟یا کیفیتش نسبت به سرهای اول خیلی افت داشته ؟؟

REGISTERED USER
26-02-2009, 18:51
بله ... با فلش کردن

Saman-tci
26-02-2009, 19:01
راستی دوستان به نظرتون این سری های اخر 8گیگ ارزش خرید داره ؟؟؟یا کیفیتش نسبت به سرهای اول خیلی افت داشته ؟؟

دوست من آخه دیگه فرقی نداره چون شما هم اگه بخواین دیگه اون سری های اول رو نمیتونید پیدا کنید ....
مگه اینکه از یه نفر آشنا که گوشیش جزو سری اول هست بگیری ازش .....
.
وگرنه این جدیدا ارزش خریدن نداره ........

noisymind
26-02-2009, 19:54
.
وگرنه این جدیدا ارزش خریدن نداره ........

از چه نظر؟ یعنی انقدر کیفیتش اومده پایین؟

M@hdi-B
26-02-2009, 20:15
از چه نظر؟ یعنی انقدر کیفیتش اومده پایین؟

اونقدرها هم نه. واسه کسی که اولین بار می خواد بخره محسوس نیست. ولی من که از سری اول تا الان 4 بار این گوشی رو خریدم دقیقا متوجه افت کیفیتش می شم.

شهرام_ایرانی
26-02-2009, 20:57
شهرام جان متاسفانه دسترسی به دوربین ندارم .....
ببین دوست من این کیف طوری هست که گوشی بطور عمودی داخل و خارج میشه .... از پشت قلاب برای کمر داره ... از جلو روی کیف آرم نوکیا روش حک شده ..... بالای کیف هم یه ضامن آهنربایی هست که با اون در کیف بسته میشه ....
داخل کیف یه بند هست که اگه بخوایم گوشی رو داخل بزاریم این بند باعث میشه در کیف خود به خود بسته بشه ... یعنی با فشار دادن گوشی به داخل در کیف هم بسته میشه ......
و همینطور هم اگه کسی تماس گرفت یا خواستی گوشی رو بیرون بیاری با باز کردن در کیف که باعث کشیده شدن اون بند میکنه گوشی خودش براحتی بالا میاد .....
خیلی شیک و محکم هست ....
سعی میکنم اگه گوشی دوربین داری پیدا کردم حتماً عکسشو بزارم

سامان جان با خود n95 ازش عکس بگیر !!!
ببینم یک سوال موقعی که از گوشی استفاده میکنی داخل کیف هست یا نه ؟

Saman-tci
26-02-2009, 23:49
سامان جان با خود n95 ازش عکس بگیر !!!
ببینم یک سوال موقعی که از گوشی استفاده میکنی داخل کیف هست یا نه ؟

نه شهرام جان موقع استفاده باید بیرون بیاد .... اینجوری بهتره چون اگه قرار باشه داخل کیف هم بشه استفاده کرد که دیگه چه فرقی با حالت معمولی داره .... اینجوری دیرتر هم کثیف میشه .....
.
با گوشی از 4 حالتش عکس گرفتم .... البته حالا شاید 100% کیفهای آسانسوری دیگه شکل این نباشه ولی شکل کلی اینجور کیفها اینجوری هستند .... در عکس 3 و 4 میبینی که اگه در کیف رو باز کنیم گوشی بوسیله اون بندی که داخل کیف اتومات بالا میاد ... بدون کوچکترین انرژی ...

MRTZ HSV
27-02-2009, 13:44
با اون اهرم پایینیه میاد بالا دیگه
چقدر میاد بالا؟

راستی مانیتور رو نگاه کن آخرین مدله(شوخی)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saman-tci
27-02-2009, 14:14
تا نصفه گوشی میاد بیرون ....
در مورد مانیتور هم بابا بنده خدا برای سال 80 هست .... برای 7 سال پیش ..... یادش به خیر کادوی قبولی دانشگاه بود ....
.
توی این 7 سال فقط یه رم 512 + یه کارت شبکه فقط بهش اضافه کردم .....بقیه اش همون جزئیات 7 سال پیشه .... فکر کنم اگه 4 5 سال دیگه نگهش دارم خود lg به عنوان اسقاطی ازم بگیره ....

شهرام_ایرانی
27-02-2009, 15:04
تا نصفه گوشی میاد بیرون ....
در مورد مانیتور هم بابا بنده خدا برای سال 80 هست .... برای 7 سال پیش ..... یادش به خیر کادوی قبولی دانشگاه بود ....
.
توی این 7 سال فقط یه رم 512 + یه کارت شبکه فقط بهش اضافه کردم .....بقیه اش همون جزئیات 7 سال پیشه .... فکر کنم اگه 4 5 سال دیگه نگهش دارم خود lg به عنوان اسقاطی ازم بگیره ....

سامان جان شرمنده من انقدر پر رو هستم چون خیلی تو خرید یک جنس حساسیت به خرج میدم
ببین وقتی گوشی از این کیف میاد بیرون دیگه محافظی همراه خودش نداره درسته ؟؟ یعنی گوشی خالی تو دستت هست !!!
اگه این طور باشه که خیلی بده چون من نمی دونم چم هست بعضی مواقع گوشیم از دستم لیز میخوره و میافته زمین
نمیدونم والا میترسم خارج از اون کیف که باشه این اتفاق براش بیافته :41:

Saman-tci
27-02-2009, 17:23
شهرام جان آخه موقعی که گوشی رو از کیف بیرون میاری خوب حتماً باهاش کاری داری که میرون میاری دیگه ... اگه قرار باشه بازم مثل اون حالتی که توی کیفه باشه که نمیشه ازش استفاده کرد .......

شهرام_ایرانی
27-02-2009, 18:19
ببین مدل قاب من این جوریه
من تو این جور مایه ها مد نظرم هست !!!!!!!!!!!

noisymind
27-02-2009, 19:02

اینم خوبه ولی بیشتر کسانی که مثلا i900 دارن میخوره.

Saman-tci
28-02-2009, 17:23

شهرام جان من عین همین مدل رو همین الانم دارم ولی ازش استفاده نمیکنم .....
.
چون دور تادور این نوع قابها باعث رنگ رفتگی گوشی میشه ..... نمیدونم جنسش چیه ولی بدجوری پدر گوشی رو درمیاره .... اگه میخوای من بهت میدم ولی فایده نداره .....
.
در ضمن مدل کیبوردت Anti RSI نیست ......؟؟؟ کپی میبورد منه ..:31:

pesarebaba2006
28-02-2009, 21:12
سلام بر همگی دوستان.
نمیدونم دقت کردین یا نه ، lcd ان95 معمولی توی آفتاب اینقدر برق میزنه و با حال میشه که نگو و نپرس ؟! اصلا آدم دوست داره بره زیر نور آفتاب باهاش کار کنه.
میخوام بدونم ال سی دی 95 8 گیگ هم همینطوره ؟(کاری به سایزش ندارم.میدونم بزرگتره.فقط کیفیتش رو میخوام مقایسه کنم)

Saman-tci
28-02-2009, 22:22
دوست من کیفیت lcd هر دو گوشی 16 میلیون رنگ هست .... فکر کنم باید مثل هم باشن .... در ضمن شما سعی کن زیاد زیر نو.ر آفتاب از lcd گوشیت استفاده نکنی چون به مرور زمان نور آفتاب باعث کدر شدن صفحه گوشیت میشه ....

hesam68
28-02-2009, 23:02
سلام
میدونم سوالم تکراریه
وقت نمیکنم کل صفحاتو بخونم
فقط میخواستم بگم لطف کنید کیفیت صدا و بلندیه صدای این گوشی رو با کیفیت و بلندیه صدای 5700 مقایسه کنید
ممنون میشم جوابمو بدین
منتظرم
مرسی

MORTAZA.2FUN
28-02-2009, 23:35
اونقدرها هم نه. واسه کسی که اولین بار می خواد بخره محسوس نیست. ولی من که از سری اول تا الان 4 بار این گوشی رو خریدم دقیقا متوجه افت کیفیتش می شم.
با سلام
منظور شما از سری که مگین چیه ؟
مگه میشه هی با تولید جدید وسری جدید کیفیت گوشی پایین بیاد واز چه نظر افت کرده ایا اگر کسی می خواد این گوشی رو بخره باید بیخیال این گوشی بشه (یعنی خیلی کیفیتش پایین اومده)

MORTAZA.2FUN
28-02-2009, 23:39
لطفا در نظر سنجی زیر شرکت کنید ومنو در خرید گوشی راهنمایی کنین :

قربانتان .

باسلام
این ادرس عوض شد یعنی این تاپیک جاش اشتباهی بود و بسته شد
لطفا برای نظر دادن به ادرس زیر مراجعه کنین :

باتشکر

MORTAZA.2FUN
28-02-2009, 23:43
نه شهرام جان موقع استفاده باید بیرون بیاد .... اینجوری بهتره چون اگه قرار باشه داخل کیف هم بشه استفاده کرد که دیگه چه فرقی با حالت معمولی داره .... اینجوری دیرتر هم کثیف میشه .....
.
با گوشی از 4 حالتش عکس گرفتم .... البته حالا شاید 100% کیفهای آسانسوری دیگه شکل این نباشه ولی شکل کلی اینجور کیفها اینجوری هستند .... در عکس 3 و 4 میبینی که اگه در کیف رو باز کنیم گوشی بوسیله اون بندی که داخل کیف اتومات بالا میاد ... بدون کوچکترین انرژی ...

با سلام
ایا این کیف اختصاصی 95 یا واسه گوشی های دیگه هم این مدل کیف وجود داره؟
با تشکر

Mojtaba-MCI
01-03-2009, 00:25
اصولا این مدل کیف ها برای گوشی ، اگه آهن ربا نداشته باشن خیلی بهترن.
همونطور که توو عکس هم معلومه...

Saman-tci
01-03-2009, 02:07
در جواب آقا مرتضی باید بگم نه فقط مخصوص همین گوشی نیست .... هر گوشی که عرض و ارتفاعش بیشتر از 8 گیگ نباشه رو میشه استفاده کرد .......
.
اما در جواب آقا مجتبی که سایشون خیلی سنگین شده و کمتر میبینیمشون باید عرض کنم مجتبی جان فکر نکنم اشکالی داشته باشه .... منظورت به خاطر مشکلیه که شاید برای دریافت سیگنال برای گوشی بیاد هست ....؟ فکر نکنم چون هم گوشی رو توی این کیف میذارم و هم گوشی رو توی این کیف و داخل جیب کاپشنم میذارم و تازه دستم هم داخل جیب و روی گوشی هست و هیچ مشکلی برای عدم آنتن دهی و تماس نداره ..... ( خدایی میبینی چه محافظتی از گوشی میکنم !! )

Mojtaba-MCI
01-03-2009, 10:11
اما در جواب آقا مجتبی که سایشون خیلی سنگین شده و کمتر میبینیمشون باید عرض کنم مجتبی جان فکر نکنم اشکالی داشته باشه ....
ما مخلص شما هم هستیم آقا سامان...
این روزا خیلی کم میرم اینترنت ، یه جورایی فرصت نمیشه برام!

منظورت به خاطر مشکلیه که شاید برای دریافت سیگنال برای گوشی بیاد هست ....؟ فکر نکنم چون هم گوشی رو توی این کیف میذارم و هم گوشی رو توی این کیف و داخل جیب کاپشنم میذارم و تازه دستم هم داخل جیب و روی گوشی هست و هیچ مشکلی برای عدم آنتن دهی و تماس نداره ..... ( خدایی میبینی چه محافظتی از گوشی میکنم !! )
اما در این مورد...
ببین سامان جون شده تا حالا یه آهن ربا رو نزدیک یه قطب نما کنی؟!بعد هی بالا و پایینش کنی؟!
من اینکارو خیلی وقت پیش انجام دادم ، نتیجه ش اینه که مغناطیس قطب نما کاملا به هم می خوره و دیگه جهت ها رو درست نشون نمیده...
حالا این ربطش به موبایل چیه؟!
توضیح می دم ، هرچقدر آهن ربای استفاده شده توو این کیف های محافظ بیشتر باشه به عبارتی سنگین تر باشن و جاذبه شون بیشتر آسیبی که به موبایل وارد می کنن بیشتره.اگه بخوام به زبان ساده بگم اینجوری میشه ، همونطور که خودتم می دونی توو ساخت موبایل از کیت های مغناطیسی زیادی استفاده شده که اگه آهن ربا در مجاورت با اونا قرار بگیره تعادل سخت افزاریشون بهم می خوره(این چیزیه که من بهش میگم) ، درست همون بلایی که سر قطب نما اومد و قاعدتا بعد از یه مدتی مشکلات عجیب و غریبی برای موبایل پیش میاد که تا قبل هیچ سابقه ای نداشتن...
به هرحال توصیه ی من اینه که از این مدل کیف های محافظ استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید.
حتی المکان مدل دکمه دارشون رو خریداری کنید.

MORTAZA.2FUN
02-03-2009, 15:25
با سلام وخسته نباشید خدنت دوستان عزیز :10:
لطفا در نظر سنجی (در مورد خرید گوشی )زیر شرکت کنید ومنو راهنمایی کنید::40:

لطفا به دوستان دیگه هم درباره این نظر سنجی خبر بدین تا اونا هم در این نظر سنجی شرکت کنن :31::10:
قربانتان

aref.moradi
02-03-2009, 20:14
تو سایت moshیه برنامه بود بااین اسمx-ray scanner عکسشم رو اواتارم گذاشتم چون کاربر اون سایت نبودم نتونستم دانلود کنم بنظر شما این گوشیا همچین امکاناتی دارن که بشه بجای اشعه ایکس ازش استفاده کرد

شهرام_ایرانی
02-03-2009, 21:09
با سلام وخسته نباشید خدنت دوستان عزیز :10:
لطفا در نظر سنجی (در مورد خرید گوشی )زیر شرکت کنید ومنو راهنمایی کنید::40:

لطفا به دوستان دیگه هم درباره این نظر سنجی خبر بدین تا اونا هم در این نظر سنجی شرکت کنن :31::10:
قربانتان

دوست عزیز شما یک بار دیگه تو این صفحه همین مطلب رو گفتید
مطمئن باشید کسی اطلاعاتی بدونه حتما کمک شما میکنه و لازم به این کارها نیست :10:

REGISTERED USER
03-03-2009, 01:31
تو سایت moshیه برنامه بود بااین اسمx-ray scanner عکسشم رو اواتارم گذاشتم چون کاربر اون سایت نبودم نتونستم دانلود کنم بنظر شما این گوشیا همچین امکاناتی دارن که بشه بجای اشعه ایکس ازش استفاده کرد

تا حالا رفتی از جایی ات عکس بگیری ؟ خوب ، بجز دکتر و خود شما ، یک لامپ اشعه ایکس هست که اونقدر بزرگه که باید بزور جاش داد توی یک اتاق ! :31:

اون فایل همون فلش یا نرم افزار سر کاری هست ... باور نکنید :46:

fariborz_1
03-03-2009, 07:18
سلام
الان قیمتش چنده؟
الان (87/12/13)

MORTAZA.2FUN
03-03-2009, 14:47
دوست عزیز شما یک بار دیگه تو این صفحه همین مطلب رو گفتید
مطمئن باشید کسی اطلاعاتی بدونه حتما کمک شما میکنه و لازم به این کارها نیست :10:
با عرض پوزش از شما !:10::13:

rozy_1500
04-03-2009, 22:43
دوستان منم قصد خرید n95 8gb کردم و چند تا سوال دارم
1-چجوری تشخیص بدم که گوشی فنلاندی اصله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!( و لیبل و ... نباشه)؟
2-شتاب سنج و چیپست گرافیکی دقیقا چیه؟ میارزه بخاطرش از گوشی های دیگه (مثلا n85) صرف نظر کرد؟
3-این گوشی رو نمیشه به ورژن جدید سیمبین آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟مثل n81
4- در کل بنظرتون گوشی خوبی هست یا نه؟
5-جریان دو کارتونه و این چیزایی که در مورد گوشی میگن چیه؟

MORTAZA.2FUN
05-03-2009, 03:08
1-چجوری تشخیص بدم که گوشی فنلاندی اصله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!( و لیبل و ... نباشه)؟
2-شتاب سنج و چیپست گرافیکی دقیقا چیه؟ میارزه بخاطرش از گوشی های دیگه (مثلا n85) صرف نظر کرد؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز :10:
1-لطفا به ادرس زیر سر بزنین
3-اگه منظورتون فریمور باشه بله
4-گوشی عالی هستش
5-طفا به ادرس زیر سر بزنین
چه چیزایی میگن

قربانتان

Creeping Death
05-03-2009, 08:27
ببخشید یه سوال اساسی

من شنیدم مدل چینی این گوشی خیلی آشغاله . ولی شنیدم مدل کره ای هم وجود داره می خواستم ببینم فرق چین و کره ای با هم چیه؟ و نسبت به مدل فنلاندی کدومش نزدیکتره؟ آخه من می خوام این گوشی رو بخرم ولی هیچجا ( تو اصفهان) فنلاندی اصل پیدا نمی کنم ( البته با اون مشخصاتی که تو تاپیک مقایسه ی کره ای و فنلاندی گذاشته بودن) . شدیدا هم این گوشی رو دوست دارم حالا یع توضیح بدید ببینم این کره ای ها خوبه یا نه؟

با تشکر...

superior
05-03-2009, 09:12

به نام او

توضیح در مورد اصلی و تقلبی:

شتاب سنج یک امکان سخت افزاری هست که این قابلیت رو به گوشی میده که بتونه وضعیت خودشو توی فضای 3 بعدی پردازش کنه!و شما میتونه نرم افزارهای مربوطه مثل قدم شمار و .... رو باهاش راه بندازی.
مثلا بجای جوی استیک یا روشن کردن معمولی بلو توث و.... فقط گوشیت رو تکون میدی!

چیپست گرافیکی هم که مربوط به پردازش گرافیکی مربوط به بازی های انگیج هست که این امکان رو به گوشی میده که بازی های گرافیک بالای N-Gage 2 رو روی گوشی داشته باشی!اگه سری به انجمن N-gage بزنی میبینی که توی نظرسنجی . بهترین گوشی برای این بازی ها N95 8GB انتخاب شده.

saddegh
05-03-2009, 18:35
سلام به همه دوستان میخواستم گوشیم و فورمت کنم کلی نقشه از اینترنت بی سیم دانلود کردم این نقشه ها کجای گوشی ذخیره شدن؟ هرچی گوشی و زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم دفعه قبل هم به همین مشکل دچار شدم و تمام نقشه های
فابریک گوشی پاک شد

alipencia
05-03-2009, 19:40
سلام به همه دوستان میخواستم گوشیم و فورمت کنم کلی نقشه از اینترنت بی سیم دانلود کردم این نقشه ها کجای گوشی ذخیره شدن؟ هرچی گوشی و زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم دفعه قبل هم به همین مشکل دچار شدم و تمام نقشه های
فابریک گوشی پاک شد
اگه اشتباه نكنم تو فولدر cities تو هارد.

Creeping Death
08-03-2009, 11:37
سلام

یه مسئله:

من شنیدم این گوشی زبان فارسی نداره و اگه هم فارسی سازی بشه به هم می ریزه !!!
آیا حقیقت داره ؟

Saman-tci
08-03-2009, 11:40
نه دوست من هر کی بهت گفته اشتباه کرده ....
.
این گوشی زبان فارسی رو داره و بدون هیچ مشکلی هم در زمینه تایپ sms و .... کار میکنه .
.
اگه گوشیتون زبان فارسی داست که هیچی ولی اگه نداشت میتونید با تغییر پروداکت کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو بهش اضافه کنید ....

Creeping Death
09-03-2009, 06:34
بچه ها یه جا رو جستم که میگه n95 8gb اصل داره . امروز دارم میرم ببینم و اگه واقعی بود بخرم
برام دعا کنید .... دیگه طاقت دوری یار رو ندارم !

Saman-tci
09-03-2009, 13:50
دوست من مگه از کجا میخوای بفهمی که گوشی که داره بهت میفروشه اصله .....؟؟؟
.
معیارهات از یه گوشی اصل چیه ....؟ مگه شما میتونی فرق بین فنلاند اصل رو با لیبل تشخیص بدی ..؟
.
حالا قیمت گوشی رو چند میگه ...؟

aref.moradi
09-03-2009, 16:14
وزژن 30رو میشه به 22 برگردوند

dornaani
09-03-2009, 16:18
سلام به دوستان
من میخوام دوربین کانن بگیرم یکی از دوستانم a2000 رو پیشنهاد داده .ممکنه دوستان راهنمایی کنن که چه دوربینی بگیرم .تشکر

Saman-tci
09-03-2009, 20:28
بله میشه اما باید با باکس اینکارو انجام داد ...
.
در ضمن کار من و شما نیست باید ببرید بیرون .....

AK1
09-03-2009, 21:10
سلام

من يه مشكل دارم
وقتي به جاي كه زنگ ميزنم اشغال باشه براي ديسكانكت يه هنگ چند ثانيه دارم ( دير ديس مي كنه)و اعصابم رو خراب كرده!!!
مي خواستم ببنم چنين مشكلي كسي داشته و يا تنظيمي چيزي مي خواد

ممنون

Saman-tci
09-03-2009, 22:39
بله دوست من برای منم همینطوریه .... نگران نباش ...
.

به قوله شما دیسکانکت شدن چند ثانیه طول میکشه ...

اگه قسمت Auto Redial رو فعال کرده باشی که خودش بعد از اینکه اشغال بود دوباره شروع میکنه به گرفتن همون شماره ....
.

saddegh
09-03-2009, 23:53
فابریک گوشی پاک شد

کسی نیست ما رو راهنمایی کنه:41:

Majid393
09-03-2009, 23:56

میره تو این مسیر :

E:/Cities

اماستیاف
09-03-2009, 23:59
منظورت همون عکسهای ماهواره ای (مثل گوگل ارث) هست ؟
مال کدوم شهر رو دانلود کردی ؟

میتونی آپلودشون کنی ؟

saddegh
10-03-2009, 00:48
یعنی اگه این پوشه رو کپی کنم تو کامپیوتر و بعد از فرمت برگردونم نقشه ها از بین نمیرن ؟
تقریبا 70 .80 مگ از ایران وکشورهای دیگر دانلود کردم .اپلود کردن بلد نیستم متاسفانه

اماستیاف
10-03-2009, 01:05
یعنی اگه این پوشه رو کپی کنم تو کامپیوتر و بعد از فرمت برگردونم نقشه ها از بین نمیرن ؟
تقریبا 70 .80 مگ از ایران وکشورهای دیگر دانلود کردم .اپلود کردن بلد نیستم متاسفانه

بله.
البته ممکنه بسته به تنظیمات گوشی نقشه ها روی فون مموری یا کارت حافظه یا هارد گوشیت ذخیره شده باشه.
اما پوشه همون Cities هست.

Creeping Death
10-03-2009, 07:06
دوست من مگه از کجا میخوای بفهمی که گوشی که داره بهت میفروشه اصله .....؟؟؟
.
معیارهات از یه گوشی اصل چیه ....؟ مگه شما میتونی فرق بین فنلاند اصل رو با لیبل تشخیص بدی ..؟
.
حالا قیمت گوشی رو چند میگه ...؟

سلام

خریدمش . والا تا جایی که فهمیدم اصله . بر طبق اون مشخصاتی که تو تاپیک تفاوت کره ای و فنلاندی بود همه چیزش اصله . کدش رو هم چک کردم اون هم درست بود . دیگه بقیش با خداست ...

خریدمش 470 . از دیروز تا حالا دارم رو دیوار راه می رم !!!

:8::8::8:

aref.moradi
10-03-2009, 15:47
از وقتی باورژن30اپدیت کردم نه درست حسابی هک میشه نه بازیهای انگیج نصب میشن امروز بردم تعمیر گاه به ورژن 20دانگریت کنند مغازه دار گفت امکان داره گوشیت دیگه روشن نشه شما میگید چکار کنم

Creeping Death
10-03-2009, 17:25
سلام

چند تا سوال داشتم:

گوشی من ورژن 30 هست . باید آپگریدش کنم ؟ آخرین آپگرید نسخه ی چنده ؟ برای آپگرید کردن باید همه ی نسخه ها رو به ترتیب آپگرید کنم یا نه مثلا میشه از 30 مستقیما به 40 آپگرید کرد؟ و کلا آپگرید کردن به چه دردی می خوره و اگه نکنم چی میشه ؟

با تشکر ...

Majid393
10-03-2009, 17:37
از وقتی باورژن30اپدیت کردم نه درست حسابی هک میشه نه بازیهای انگیج نصب میشن امروز بردم تعمیر گاه به ورژن 20دانگریت کنند مغازه دار گفت امکان داره گوشیت دیگه روشن نشه شما میگید چکار کنم

تا اونجایی که یادم میاد ورژن 30 فقط TRK روش نصب نمیشد ...... و میتونی با SecMan v1.01 به راحتی گوشیتو هک کنی .....
اگر هم نشد با HelloOX حتما" حتما" حتما" گوشیت هک میشه ..... :دی
( این برنامه هایی که گفتم تو بخش هک موجوده )

سلام

چند تا سوال داشتم:

گوشی من ورژن 30 هست . باید آپگریدش کنم ؟ آخرین آپگرید نسخه ی چنده ؟ برای آپگرید کردن باید همه ی نسخه ها رو به ترتیب آپگرید کنم یا نه مثلا میشه از 30 مستقیما به 40 آپگرید کرد؟ و کلا آپگرید کردن به چه دردی می خوره و اگه نکنم چی میشه ؟

با تشکر ...

1- اگه دوست دارید میتونید آپدیت کنید ...... آخرین ورژن 31 هست ......
2- مستقیما" با برنامه ی NSU میتونید به آخرین ورژن آپدیت کنید ........

معمولا" آپدیت یه سری باگهایی جزیی ای که گوشی رو داره برطرف میکنه و عملکرد گوشی رو تا حد زیادی بهبود می بخشه .... بعضی از آپدیت ها هم چند تا برنامه به گوشیتون اضافه میکنه .......

مثلا" از تغییرات ورژن31 ان95 8گیگ میشه به افزایش سرعت گوشی ، سریعتر کانکت شدن GPS ، نصب و حذف سریع برنامه ها و ........ اشاره کرد .

aref.moradi
10-03-2009, 18:15
دوست عزیز همه راههارو رفتم هیچکدوم مثل ورژن20جواب نمیده فقط راهنماییم کنید برگردوندن به ورژن20ریسک داره یانه مرسی چون دیگه خستم کرده

Majid393
10-03-2009, 18:21
دوست عزیز همه راههارو رفتم هیچکدوم مثل ورژن20جواب نمیده فقط راهنماییم کنید برگردوندن به ورژن20ریسک داره یانه مرسی چون دیگه خستم کرده

helloox رو هم تست کردی ؟؟

Legend
10-03-2009, 19:50
پیشنهاده من اینه که اول به ورژن 31 آپدیت کنید و بعد با HelloOX هکش کنید...:46:
شاد باشی:40:

noisymind
10-03-2009, 21:27

و در ادامه راهنمایی های دوستان , ظاهرا دانگرید ریسک هم داره.

aref.moradi
10-03-2009, 22:26
‏ ‏hello ..رو هم نصب کردم ولیcaps onوcapsoffروش نصب نمیشه تابتونم هر وقت خواستم هک کنم و از هک در بیارم ضمنا بانصبsecman ‎وapptrkهم مشکل دارم وقتی apptrkرو جهت نصب بازی انگیج می زنم error code-21میدrompatcer ‎هم روش نصب نمیشهه

Saman-tci
11-03-2009, 00:32

عارف جان چرا به فریمور 31 آپدیتش نمیکنی ...؟ ؟؟؟
.
من الان روی گوشیم فریمور 31 نصبه و از طریق Hellox 1.3 هک هم کردم .... بازیهای Ngage رو به هم خوبی ساپورت میکنه

Creeping Death
11-03-2009, 19:21
سلام

به سوال دیگه:
تو قسمت map که رفتم کلی از کشورهای اروپایی رو آورد ولی ایران رو لود نکرد . برا اینکه نقشه ی ایران هم تو همین بخش نشون یده باید از کجا فایلشو دانلود کنم؟ بعضی جاها دیدم که یه سری برنامه گذاشتن برای نقشه ی ایران و جهان . می خواستم بدونم اگه اون ها رو نصب کنم نقشه به همون قسمت گوشی اضافه میشه یا مثل یه برنامه ی مستقل عمل میکنه؟

Majid393
11-03-2009, 19:29
سلام

به سوال دیگه:
تو قسمت map که رفتم کلی از کشورهای اروپایی رو آورد ولی ایران رو لود نکرد . برا اینکه نقشه ی ایران هم تو همین بخش نشون یده باید از کجا فایلشو دانلود کنم؟ بعضی جاها دیدم که یه سری برنامه گذاشتن برای نقشه ی ایران و جهان . می خواستم بدونم اگه اون ها رو نصب کنم نقشه به همون قسمت گوشی اضافه میشه یا مثل یه برنامه ی مستقل عمل میکنه؟

نوکیا برای ایران نقشه درست و حسابی بیرون نداده و در واقع میشه گفت Nokia Map نقشه ایران رو نداره ...... برای همین ایران رو Load نکرده ......

برای برنامه های GPS هم میتونی از 2 تا برنامه استفاده کنی :
1- اسمارت کام : که نقشه ی تهران و بیشتر شهرستانها رو داره .
2- گارمین : نقشه ایران رو داره ولی فقط نقشه تهران به صورت کامل هست به همراه راهنمای صوتی نقشه .

Saman-tci
11-03-2009, 20:10
ضمن تائید حرفهای مجید جان باید بگم هر دوی این برنامه ها نقشه های خیلی خوبی برای تهران دارن که هم از نظر کیفیت خوب هستن و هم از نظر دقت در کالیبره شدن ......
گارمین رو فقط برای تهران , مشهد و کرج پیشنهاد میکنیم .....
و اسمارت کام رو برای شهرستانها ...

Aseman e ghermez 2
11-03-2009, 20:36
سلام بلاخره دیروز گوشی نازنینم درست شد همه ای سی های بردش رو عوض کرد و همینطور ال سی دی شو که داغون شده بود گذاشتمش واسه فروش دیگه بدردم نمیخوره کلا 160 هزار تومن خرج شد

Mojtaba-MCI
11-03-2009, 22:39
به تازگی یه مشکل عجیب برای گوشیم پیش اومده که تا قبل از این سابقه نداشته...
وقتی می خوام فیلم بگیرم بین فیلمبرداری گیر می کنه و دوباره راه می افته به عبارتی با تیک فیلم می گیره!
این درحالیه که فقط 2.5 گیگ از حافظه ی گوشی پر شده!!!
دوستان چه راه حلی ارائه می دن؟!

Saman-tci
11-03-2009, 23:29
مجتبی جان اولش تیک میزنه....؟ یعنی همین که میخوای شروع به فیلبرداری کنی تیک میزنه یا وسطای کار ....؟
.
فریمور گوشیت چنده ...؟ 31 هست یا 30 ...؟

Mojtaba-MCI
12-03-2009, 07:32
از ثانیه های 5 ، 6 به بعد...
ورژن 30 هست ولی تا الان سابقه نداشته!

ashkan1360
12-03-2009, 12:19
من هر کاری میکنم نمیتونم GPRS ام رو راه بندازم
تو سایت همراه اول ثبت نام کردم
تاییده اومد
بعد برای دریافت تنظیمات هم مدل 8 گیگ رو انتخاب مردم و تنظیمات هم برام اومد و سیو اش کردم
ولی هیچی به هیچی

کار دیگه ای باید انجام بدم ؟

یه سوال دیگه اینکه تازگی وقتی به wlan وصل میشه ایراد gateway میده
یعنی هیچ رقمه من نمیتونم اینترنت بیارم رو گوشیم

قدیما از وایرلس لپ تاپم یا وایرلس تو فرودگاه به راحتی کار میکردم .........

Creeping Death
12-03-2009, 12:25
من هر کاری میکنم نمیتونم GPRS ام رو راه بندازم
تاییده اومد
بعد برای دریافت تنظیمات هم مدل 8 گیگ رو انتخاب مردم و تنظیمات هم برام اومد و سیو اش کردم
ولی هیچی به هیچی

سلام

منم همین مشکلو دارم . دقیقا همه ی این کار هارو کردم ولی تو بخش وب که وارد می شم و یه آدرس وارد می کنم می نویسه:

packet data not available

یه سوال دیگه دارم:

ببینید من بعضی برنامه های موبایل رو دیدم که گفته اول باید sing بشن . یت نوشته نسخه ی sign نشده . این معناش چیه . باید چیکارشون کنم؟
مثلا برای راه اندازی کلاینت n gage همین مسئله هست . یا مثلا گفتم بیاید گوشی رو هک کنیم!!! من باید چیکار کنم؟

با تشکر ...

Majid393
12-03-2009, 12:56
یه سوال دیگه دارم:

ببینید من بعضی برنامه های موبایل رو دیدم که گفته اول باید sing بشن . یت نوشته نسخه ی sign نشده . این معناش چیه . باید چیکارشون کنم؟
مثلا برای راه اندازی کلاینت n gage همین مسئله هست . یا مثلا گفتم بیاید گوشی رو هک کنیم!!! من باید چیکار کنم؟

با تشکر ...

با هک کردن گوشیتون میتونید تمامیه برنامه رو بدون نیاز به ساین کردن روی گوشیتون نصب کنید . بهتره گوشیتون رو با این برنامه هک کنید :

برای N-gage هم میتونید به تالار N-gage مراجعه کنید ........ تمامیه آموزشهای لازم موجوده ..... :دی

Saman-tci
13-03-2009, 02:32
دوستان شاید این مطلب قدیمی باشه ولی برای دوستانی که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنن مفیده ...
.
این توضیحات در مورد تغییرات فریمور جدید گوشیهای N95 معمولی و N95 8gb از سایت رسمی نوکیا هست ....

Nokia N95 and N95 8GB software version 31.0.015 / 31.0.017 released
This software release includes music player playlist enhancements, Nokia Music store application fixes and embedded N-Gage games. Other changes are for Maps 2.0 and Flash lite 3.0 support. This software release is available through
the Nokia Software Updater

V E S T A
14-03-2009, 19:33
سلام

بچه ها من یه مشکل برام پیش اومده..

من یه فایل رو از کامپیوتر دوستم با بلوتوث گرفتم چون حجمش زیاد بود مموری مسیج هامو گذاشتم رو mass

حالا میخام اون فایل رو بریزم رو کامپیوترم ولی تو مسیجام تو حالتی که تو mass قرار داره هیچی تو اینباکس

نیست اصن sms های mass رو نشون نمیده... من چجوری فایل رو منتقل کنم به کامپیوترم؟

با بلوتوث میخام بفرستم هم گوشیم کامپیوترو پیدا نمیکنه ولی کامپیوترم گوشیم رو با بلوتوث پیدا میکنه... :13:

من چی کار کنم؟:19:

rsh
14-03-2009, 19:57
سلام بچه ها
این گوشی چند روز شارژَ نگه میداره ممنون میشم
من فعلا دارم روی سه تا گوشی n79 ,n85,n95 برسی میکنم ببینم کودومو بخرم
واسه من نگه داشتن شارژَش و هنگ نگردن خیلی مهم هست با تشکر گوشی قبلیم کا 800 بود که میخوام عوضش کنم

Saman-tci
15-03-2009, 01:54
N95 معمولی میخوای یا 8 گیگ ....؟
معمولی یه مقدار مشکل شارز داره ولی 8گیگ با یه بار شارژ کامل تا 2 روز نگه میداره ....

ashkan1360
15-03-2009, 12:02
من هر کاری میکنم نمیتونم gprs ام رو راه بندازم
تاییده اومد
ولی هیچی به هیچی

یه سوال دیگه اینکه تازگی وقتی به wlan وصل میشه ایراد gateway میده
یعنی هیچ رقمه من نمیتونم اینترنت بیارم رو گوشیم

قدیما از وایرلس لپ تاپم یا وایرلس تو فرودگاه به راحتی کار میکردم .........

کسی نمیدونه ؟

V E S T A
16-03-2009, 17:36
سلام

بچه ها من یه مشکل برام پیش اومده..

من یه فایل رو از کامپیوتر دوستم با بلوتوث گرفتم چون حجمش زیاد بود مموری مسیج هامو گذاشتم رو mass

حالا میخام اون فایل رو بریزم رو کامپیوترم ولی تو مسیجام تو حالتی که تو mass قرار داره هیچی تو اینباکس

نیست اصن sms های mass رو نشون نمیده... من چجوری فایل رو منتقل کنم به کامپیوترم؟

با بلوتوث میخام بفرستم هم گوشیم کامپیوترو پیدا نمیکنه ولی کامپیوترم گوشیم رو با بلوتوث پیدا میکنه... :13:

من چی کار کنم؟:19:

هیشکی نمیدونه؟..:13:

اصن چجوری میشه مسیج های mass memory رو ریخت تو کامپیوتر؟:19:

به این کلوپ چرا کسی سر نمیزنه؟:9::17:

حالا من چی کار کنم آخه؟:45:

XDELPIERO
17-03-2009, 04:52
سلام
اگه میشه در مورد کار با gps , gprs در N95 8GB توضیح بدید که چه جوری میشه استفاده کرد و اینکه با همراه اول اصلا میشه در شهرستانها به اینترنت وصل شد؟

iceweek
17-03-2009, 11:10
هیشکی نمیدونه؟..:13:

اصن چجوری میشه مسیج های mass memory رو ریخت تو کامپیوتر؟:19:

به این کلوپ چرا کسی سر نمیزنه؟:9::17:

حالا من چی کار کنم آخه؟:45:

برای انتقال فایل ها به کامپیوتر باید از نرم افزار X-plore استفاده کنید.پس از اجرای این نرم افزار دکمه 4 را بزنید تا فایل های توی inbox را نشون بده.بعد میتونید به مموری کارت کپیش کنید و بعد هم با اتصال کابل به کامپیوتر اونو بردارید

اینم لینک صفحه ای که نرم افزار را میتونید بگیرید

iceweek
17-03-2009, 11:27
با update گوشی جاوای گوشی ارتقا پیدا نمی کنه؟

iceweek
17-03-2009, 11:28
سلام
اگه میشه در مورد کار با gps , gprs در N95 8GB توضیح بدید که چه جوری میشه استفاده کرد و اینکه با همراه اول اصلا میشه در شهرستانها به اینترنت وصل شد؟

gprs برای اتصال به اینترنت هست و gps سیستم موقعیت یاب ماهواره ای.
برای استفاده از gprs اگه سیمکارتتون همراه اوله باید به سایت mci.ir برید و gprs را فعال کنید (اینم لینکه فعال سازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) بعد از تکمیل فرم و انتخاب گوشیتون در این سایت یه پیام براتون میاد که باید روی گوشی سیو کنید.این پیام حاوی تنضیمات gprs هست که به صورت اتوماتیک گوشیتونا برای استفاده از این سرویس تنضیم میکنه.لیست شهرستان هایی که الان gprs توی اونا فعاله را هم نوشته.مثلا اصفهان.شیراز و چندتا شهر دیگه .
اگه سیم کارتتون irancell هست باید با شماره گیری Yes/Ok#5*3*130* پیام مربوط به تنظیمات را دریافت کنید.

پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آنرا باز و در گوشی ذخیره (save) نمایید تا تنظیمات GPRS به گوشی منتقل شود.

برای استفاده از gps به صفحه زیر برید و نرم افزار smartcom را بگیرید

iceweek
17-03-2009, 19:55
وقتی میخوام عکس بگیرم اول اتوماتیک زوم میکنه تا شفافترین عکس را بگیره.ولی از بهترین حالت رد میشه و عکس میگیره.یعنی به اوج وضوح میرسونه بعد دوباره افتش میده بعد عکس میگیره.برای همین کیفیت عکسا میاد پایین.درست نمیشه؟

metaler-soad
19-03-2009, 02:01
سلام
آقا من نمیتونم به کامپیوتر کانکت شم با کابل
چی کار کنم
هر کاری میکنم وصل نمیشه کمکم کنید لطفا

Saman-tci
19-03-2009, 02:29
گوشیتو به سیستمت وصل کن ...
Pc Suite رو باز کن ... روی help کلیک کن ... بعد گزینه Reinstall Pc Suite Support رو بزن

IPHONE 3g
22-03-2009, 19:43
سلام

چند وقتی هست قصد خرید این گوشی رو دارم میخواستم بدونم که باطری اصلی گوشی چه جوری هست باید مارکش چی باشه؟؟؟؟؟؟؟

باید BL-5f باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید.

MORTAZA.2FUN
23-03-2009, 01:03
سلام

چند وقتی هست قصد خرید این گوشی رو دارم میخواستم بدونم که باطری اصلی گوشی چه جوری هست باید مارکش چی باشه؟؟؟؟؟؟؟

باید BL-5f باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید.

:40:با سلام :10:
خیر دوست عزیز این مدل ماله 95 کلاسیک هستش (950ma هستش )
اما ماله 95 8 گیگ BL-6f 1200ma هستش
قربانتان :10: :40::40:
:40::40:

IPHONE 3g
23-03-2009, 09:40
ببخشید چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟؟؟؟

مال مرد عنکبوتی بهتره یا معمولیاش؟؟؟؟؟؟؟؟

فرقی دارن؟؟؟؟؟؟

mahdi7610
23-03-2009, 11:31
سلام دوستان

من یکی از دوستام یه گوشی N95- 8gb دستش بود

من یه دفعه بهش گفتم چقدر پول بدم با گوشی خودم تا این گوشی را بهم بدی

اونم یه دفعه گفت 50 تومن بده با گوشی خودت . منم گفتم باشه

بعدش پشیمون شد اما گفت چون حرف زدم پای حرفم هستم .

حالا قرار شده من 7610 خودما که الان قیمتش 100 تومن هم نیست با 50 تومن بهش بدم تا N95 خودش را بهم بده

یه نکته هم این که اصلا از گوشی سر در نمیاره و خودش هم بی سواد هستش

میگه از این گوشی سر در نمیاره و همین طور اندخته گوشی اتاق . به همین خاطر قصد داره از شرش راحت بشه

حالا من موندم نکنه این گوشی چینی باشه .

بالای گوشی نوشته n95 8gb

میگه که گوشی کارتن هم داره .

حالا من از کجا متوجه بشم که گوشی چینی نیستش .

یه فرصت استثنایی گیرم افتاده میخوام گوشی را ازش بگیرم .

خواهشا سریع راهنمایی کنید .

در ضمن اولش سوتی داد و گفت 450 تومن خریده . اما بعدش گفت تو با قیمتش چی کار داری حرف زدم پای حرفم هستم و می خوام گوشی را بهت بدم .

در ضمن نوشته که 5 مگاپیکسل هم دوربینش هست .

از کجا بفهمم چینی نیست و کوشی برا کجاست .؟؟؟

IPHONE 3g
23-03-2009, 13:55
شما اینو بخون متوجه میشی:

mahdi7610
23-03-2009, 17:50
برای نصب برنامه از کدوم قسمت و چه طوری باید این کار را بکنم .

توی گوشی قبلیم 7610 از قسمت فایل منیجر برنامه ها را نصب می کردم .

اما توی این گوشی نمی دونم از کدوم قسمت باید این کار را بکنم . اگه ممکنه مسیرش را بگید .

ممنون

M@hdi-B
23-03-2009, 18:28
برای نصب برنامه از کدوم قسمت و چه طوری باید این کار را بکنم .

توی گوشی قبلیم 7610 از قسمت فایل منیجر برنامه ها را نصب می کردم .

اما توی این گوشی نمی دونم از کدوم قسمت باید این کار را بکنم . اگه ممکنه مسیرش را بگید .

ممنون

خوب تو این هم باید از فایل منجر نصب کنی. ولی برنامه های 7610 به ان95 نمی خوره.
اصلا احتیاج نیست روش برنامه بریزی. کدهای مخفی نوکیا رو روش امتحان کن اگه بهت جواب داد اصلیه مثلا:
#06#* سریال گوشی یا همون imei رو نشون میده.
#92702689#* لایف تایم گوشی (مدت زمان کارکرد به ساعت و دقیقه )
#0000#* هم ورژن فریمور و تاریخ آپدیت رو نشون میده. همینا به نظر من کافیه.
ولی به نظر من اگه از گوشی سر در نمیاره هر چه قدر که ارزش داره بهش بده چون مدیونی داره.:20:

mahdi7610
23-03-2009, 19:17
خوب تو این هم باید از فایل منجر نصب کنی. ولی برنامه های 7610 به ان95 نمی خوره.
اصلا احتیاج نیست روش برنامه بریزی. کدهای مخفی نوکیا رو روش امتحان کن اگه بهت جواب داد اصلیه مثلا:
#06#* سریال گوشی یا همون imei رو نشون میده.
#92702689#* لایف تایم گوشی (مدت زمان کارکرد به ساعت و دقیقه )
#0000#* هم ورژن فریمور و تاریخ آپدیت رو نشون میده. همینا به نظر من کافیه.
ولی به نظر من اگه از گوشی سر در نمیاره هر چه قدر که ارزش داره بهش بده چون مدیونی داره.:20:

سلام

اکثر کدها را که امتحان کرده بودم جواب دادن

من پولی ندارم که بابت گوشی بدم . وگرنه 7610 خودما که 5 سال پیش 250 تومن خریده بودم را تا حالا هزار بار عوض کرده بودم .

چون خودش گفت 50 تومن بده من هم به این خاطر می خوام گوشی را ازش بگیرم . در ضمن خودش میگه از گوشی سر در نمیاره .

هر چند خودش میگه چون تو هستی میخوام گوشی را به این قیمت بهت بدم وگرنه می بردم بنگاه اونا می فروختم .

شانس یه بار در خونمون را زده :دی

یا حق :)

M@hdi-B
23-03-2009, 20:06
سلام

اکثر کدها را که امتحان کرده بودم جواب دادن

من پولی ندارم که بابت گوشی بدم . وگرنه 7610 خودما که 5 سال پیش 250 تومن خریده بودم را تا حالا هزار بار عوض کرده بودم .

چون خودش گفت 50 تومن بده من هم به این خاطر می خوام گوشی را ازش بگیرم . در ضمن خودش میگه از گوشی سر در نمیاره .

هر چند خودش میگه چون تو هستی میخوام گوشی را به این قیمت بهت بدم وگرنه می بردم بنگاه اونا می فروختم .

شانس یه بار در خونمون را زده :دی

پس درسته.
یه چیزی یادم رفت تو اون تاپیکی هم که دوستمون آدرسشو داده بود ذکر شده بود. حتما دقت کن که rm-320 باشه.
از اسم کاربریت معلومه چه قدر گوشیتو دوست داری:46:
پس زود بزن تو گوشش تا پشیمون نشده.:31:

mahdi7610
24-03-2009, 08:04
پس درسته.
یه چیزی یادم رفت تو اون تاپیکی هم که دوستمون آدرسشو داده بود ذکر شده بود. حتما دقت کن که rm-320 باشه.
از اسم کاربریت معلومه چه قدر گوشیتو دوست داری:46:
پس زود بزن تو گوشش تا پشیمون نشده.:31:

سلام مهدی جان

من همون 5 سال پیش خیلی زیاد توی نخ گوشی بودم و تقریبا تمام ریزه کاری های گوشی دستم بود . اما بعد از اون دیگه بازار گوشی طوری شد که هر روز تعداد زیادی گوشی جدید وارد بازار شد و چون من دیگه نمی تونستم گوشی های دیگه را ببینم و از امکاناتشون مطلع بشم به خاطر همین دیگه زیاد دنبال گوشی نرفتم .

در مورد rm هم متاسفانه rm این گوشی همونی نیست که توی اون تاپیک برای فلاند و کره ای ذکر شده . دقیق الان یادم نیست چی بود ولی اونی که توی اون تاپیک بود نبود .

در ضمن AM مربوط به ساعت را هم نداشت .

ولی بعضی قسمتهاش دقیقا همونی بود که مربوط به فلاند می شد .

امروز قراره بیاره یه برنامه روش نصب کنم ببینم نصب می شه یا نه . می شه یه برنامه کم حجم اینجا بزاری تا من روی گوشی نصب کنم ؟

M@hdi-B
24-03-2009, 09:26
سلام مهدی جان

من همون 5 سال پیش خیلی زیاد توی نخ گوشی بودم و تقریبا تمام ریزه کاری های گوشی دستم بود . اما بعد از اون دیگه بازار گوشی طوری شد که هر روز تعداد زیادی گوشی جدید وارد بازار شد و چون من دیگه نمی تونستم گوشی های دیگه را ببینم و از امکاناتشون مطلع بشم به خاطر همین دیگه زیاد دنبال گوشی نرفتم .

در مورد rm هم متاسفانه rm این گوشی همونی نیست که توی اون تاپیک برای فلاند و کره ای ذکر شده . دقیق الان یادم نیست چی بود ولی اونی که توی اون تاپیک بود نبود .

در ضمن AM مربوط به ساعت را هم نداشت .

ولی بعضی قسمتهاش دقیقا همونی بود که مربوط به فلاند می شد .

امروز قراره بیاره یه برنامه روش نصب کنم ببینم نصب می شه یا نه . می شه یه برنامه کم حجم اینجا بزاری تا من روی گوشی نصب کنم ؟

iceweek
28-03-2009, 08:30
توی گوشی من نرم افزار ttpod با مشکل اجرا میشه.یعنی تمامی نوشته ها مثلا اسم آهنگ ها نصفه نشون ناده میشن.یعنی نصفه زیرشون معلوم نیست.مثلا به جای حرف A یه مثلث میبینی.توی n95 معمولی نصب کردم درست بودولی توی گوشی خودم(8gb)اینجوریه؟مشکلش چیه؟

iceweek
31-03-2009, 22:40
چرا دیگه کسی جواب نمی ده؟
راست yahoo go3 روی گوشی شما نصب شد؟من که فالشو از هر سایتی گرفتم موقع نصب میگفت invalid jar file

mr_khodaei2008
03-04-2009, 20:13
این نرم افزار zip code برای چه کاری است من که رو هر چی میگیرم نمیشناسه

Viren
04-04-2009, 01:38
سلام دوستان

من می خوام بفروشم به نظر شما چند میخرن؟
الان قیمت نو 450 هست ولی من خریدم 600 پارسال!
هیچ مشکلی نداره فقط Up Navigation Key یک ذره رنگش رفته خیلی کم

Saman-tci
04-04-2009, 11:05
به نظر من نفروش ...... این همون گوشی بود که تا 1.5 سال پیش بالای 1 میلیون بود .... مگه چیزی از امکاناتش کم شده ...؟؟؟
.
نه فقط داره چوب بازار بی حساب و کتاب ایران رو میخوره ....!!!! میخوای بفروشی مثلاً چی بگیری ..؟؟؟ هر چی بگیری اونم چند وقت دیگه قیمتش همین میشه ....

mf.designing
04-04-2009, 11:10
عزیز دلم راست میگن . میخوای بفروشی که چی ؟ من هم 95 8گیگ داشتم فروختم 85 گرفتم ،پشیمونم ! 1000 تا بلا سرم آورده اگه خواستی رو تاپیک 85 بخون . 95 امکاناتش از کدوم گوشی کمتر هست ؟! 85 من فقط یه FM transmitter داره و LCD که چندان کاربردی هم نیستند. گوشیتو تا آمدن نسل جدید نگه دار و شاد باش که یکی از بهترین ها رو داری

Ahmadreza0123
04-04-2009, 12:27
از نظر کیفیت LCD کیفیت ال سی دی N95 8gb بهتره یا N85 ؟!؟

REGISTERED USER
04-04-2009, 13:01
خوب معلومه n85 بالاتره ... صفحه oled هست دیگه ... بسیار کم مصرفتر و بهتر از لحاظ شفافیت

فقط مشکب اینه که زیر نور خوب دیده نمیشه ! این برای کار در زیر آفتاب و عکس و فیلم گرفتن جالب نیست !

NINTENDO_DS
04-04-2009, 15:50
آره منم با اینکه 5800 گرفتم و خیلی راضیم ولی گوشی قبلیم که ان 95 هشت گیگ بود یک چیز دیگه بود فقط حیف که دیگه یکم توی چشم نبود یعنی خوشگل نبود نسبت به بقیه گوشی های حال حاضر بازار

Viren
04-04-2009, 16:38
به نظر من نفروش ...... این همون گوشی بود که تا 1.5 سال پیش بالای 1 میلیون بود .... مگه چیزی از امکاناتش کم شده ...؟؟؟
.
نه فقط داره چوب بازار بی حساب و کتاب ایران رو میخوره ....!!!! میخوای بفروشی مثلاً چی بگیری ..؟؟؟ هر چی بگیری اونم چند وقت دیگه قیمتش همین میشه ....

پس امضا تو چی میگه؟

mr_khodaei2008
04-04-2009, 17:46
من آخرین ورژن برنامه nsu که برای آپدیت گوشی است میخوام برام لینک بزارین اخرین ورژن ممنون

mr_khodaei2008
04-04-2009, 17:48
این نرم افزار zip code برای چه کاری است من که رو هر چی میگیرم نمیشناسه

ببخشید اصلاح میکنم برنامه بارکد منظورم بود چطوری باهاش کار کنم

Majid393
04-04-2009, 18:28
من آخرین ورژن برنامه nsu که برای آپدیت گوشی است میخوام برام لینک بزارین اخرین ورژن ممنون

mr_khodaei2008
05-04-2009, 19:18
دوستان من میخوام با برنامه nsu گوشیم را آپدیت کنم ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم میگه باید برنامه nsu را به ورژن جدید آپدیت کنید ورژن برنامه من 2.2.13.0 است و اینترنت پر سرعت هم ندارم که همون جا دانلود کنم لطفا لینک دانلود فایل ورژن جدید را برام بزارید تا تو کافی نت دانلود کنم و بتونم گوشیم را آپدیت کنم ممنون لینکی که آقای مجید393 گزاسته همین ورژن است که خودم دارم ورژن بالاتر را بزارید

Majid393
05-04-2009, 21:31
دوستان من میخوام با برنامه nsu گوشیم را آپدیت کنم ولی وقتی برنامه را اجرا میکنم میگه باید برنامه nsu را به ورژن جدید آپدیت کنید ورژن برنامه من 2.2.13.0 است و اینترنت پر سرعت هم ندارم که همون جا دانلود کنم لطفا لینک دانلود فایل ورژن جدید را برام بزارید تا تو کافی نت دانلود کنم و بتونم گوشیم را آپدیت کنم ممنون لینکی که آقای مجید393 گزاسته همین ورژن است که خودم دارم ورژن بالاتر را بزارید

من این لینک رو از سایت نوکیا گذاشتم ... آخرین ورژن همین باید باشه.......

mf.designing
05-04-2009, 21:38
از نظر کیفیت lcd کیفیت ال سی دی n95 8gb بهتره یا n85 ؟!؟

مورد تابلویه ! چیزی که همه در مورد 85 در اون هم نظرند ، کیفیت lcd اون هست

noisymind
05-04-2009, 21:41
البته در فضاي بسته. در زير نور آفتاب صفحه n85 خيلي خوانا نيست و تو اين زمينه n95 جز بهترينهاست.

NINTENDO_DS
05-04-2009, 21:51
مورد تابلویه ! چیزی که همه در مورد 85 در اون هم نظرند ، کیفیت lcd اون هست

کی گفته تابلوئه؟
ال سی دی ان 85 فقط در مصرف باطری صرفه جویی بیشتر نسبت به صفحه نمایش tft می کنه وگرنه از نظر کیفیت تصاویر ان 95 خیلی بهتره

Saman-tci
05-04-2009, 22:56
نه دوستان باید منصفانه صحبت کنیم ......
.
N85 واقعاً کیفیتی Lcd بالایی داره .... حالا زیر نور خورشید رو نمیدونم ولی توی سایه دیدم واقعاً عالی بود ....

noisymind
05-04-2009, 22:59
بله من هم گفتم در فضاي بسته عالي هست. ولي زير نور آفتاب خير.

iceweek
06-04-2009, 10:01
توی گوشی من نرم افزار ttpod با مشکل اجرا میشه.یعنی تمامی نوشته ها مثلا اسم آهنگ ها نصفه نشون ناده میشن.یعنی نصفه زیرشون معلوم نیست.مثلا به جای حرف a یه مثلث میبینی.توی n95 معمولی نصب کردم درست بودولی توی گوشی خودم(8gb)اینجوریه؟مشکلش چیه؟

دسته همه درد نکنه..یک نفر نبود که وقت جواب دادن به سوالمو داشته باشه؟

iceweek
06-04-2009, 15:05
دسته همه درد نکنه..یک نفر نبود که وقت جواب دادن به سوالمو داشته باشه؟
جواب سوالمو پیداکردم.ازاونجایی که گفتم بعضیا ممکن مشکل منو داشته باشن چون بعضی گوشیا این مشکلو دارن و این نرم افزار بهترین پلیر هست گفتم راه حلو اینجا بنویسم.
باید فونت گوشی را تغییر بدید با این کار مشکل حل میشه.من از نرم افزار FontRouter Man و فونت Tahoma که همه اونامیشناسید استفاده کردم و مشکلم حل شد.

mr_khodaei2008
06-04-2009, 15:29
من این لینک رو از سایت نوکیا گذاشتم ... آخرین ورژن همین باید باشه.......
پس یعنی مشکل چیه

momfilm
06-04-2009, 17:44
در مورد کیفیت Lcd بهتره خودتون قضاوت کنید:9:

noisymind
06-04-2009, 18:49
اي بابا! چي رو قضاوت كنيم؟!! هنوز اين مساله حل نشده؟؟؟؟ اين همه روييو و ...
بله در حالت كلي كيفيت بهتري داره و رنگها پررنگتر و شادابتر هستن و درش شكي نيست. ولي زير نور آفتاب يك كمي خوندن صفحه سخته.

MORTAZA.2FUN
06-04-2009, 18:57
اي بابا! چي رو قضاوت كنيم؟!! هنوز اين مساله حل نشده؟؟؟؟ اين همه روييو و ...
بله در حالت كلي كيفيت بهتري داره و رنگها پررنگتر و شادابتر هستن و درش شكي نيست. ولي زير نور آفتاب يك كمي خوندن صفحه سخته.
سلام
تائید میشه
85 شاید از نظر کیفیت ال سی دی خوب باشه اما زیر نور افتاب خوب دیده نمیشه
ولی 8گیگ 95 رو میشه زیر نور افتاب به صورت عمودی گرفت و صفحه رو به خوبی دید

mr_khodaei2008
07-04-2009, 20:35
بابا یکی به من کمک کنه من میخوام گوشیم رو آپدیت کنم این برانامه nsu هم گیر داده میگه باید برنامه را آپدیت کنید من چیکار کنم جدیترین ورژن را کسی نداره

ila
07-04-2009, 21:20
با سلام
گوشی من nokia n95 8گیگه میخوام باش تبادل اطلاعات کنم با کابل
وقتی کابل رو وصل میکنم اون پایین نوار وظیفه یه چیزهایی میاد ولی یه پنجره میاد که میگه باید هاردور جدید رو نصب کنی.
من موندم چی رو باید نصب کنم
یه سی دی رو نصب کردم که مخصوص همین بود یه سری نرم افزار وصل کرد
فکر کنم یه چیزی شبیه درایور میخوام..اینو از کجا بگیرم..لینک دانلودشو میدید؟

عشق نو
08-04-2009, 00:49
با سلام به همه دوستان

2 تا مشکل واسم پیش اومده ،اونایی که اطلاعات دارند،خواهشمندم راهنمایی بفرمایند

اولا وقتی که گوشیمو در حالت data trannsfer با کابل usbبه کامپیوتر وصل می کنم با اینکه از همه برنامه های گوشیم خارج هستم پیغام برنامه ای دیگر در حال استفاده است رو می ده،و میگه باید اون برنامه رو ببندید__ با اینکه گوشی رو ری استارت وهمه برنامه ها رو حتی موزیک رو خارج می کنم بازم این پیغامو میده

و مشکل دوم اینکه گوشیم موقع ذخیره کردن آهنگها از توی inbox ،خیلی معطل می کنه و این معطلی زمانی که می خوام یه آهنگ رو از تو موزیکهام حذف کنم خیلی زیاد ترمی شه بعضی وقتها واسه حذف یک موزیک 3 دقیقهای باید 5/1 دقیقه صبر کنم در ضمن ورژن گوشیم هم 20 هست اگه اونو 31 کنم بهتر میشه؟؟؟؟ ومشکلی واسه n-gageو بقیه برنامه هام پیش نمی یاد؟؟

با تشکر فراوان از همه سروران عزیز

عشق نو
08-04-2009, 00:50
با سلام به همه دوستان

اولا وقتی که گوشیمو در حالت data trannsfer با کابل usbبه کامپیوتر وصل می کنم با اینکه از همه برنامه های گوشیم خارج هستم پیغام برنامه ای دیگر در حال استفاده است رو می ده،و میگه باید اون برنامه رو ببندید__ با اینکه گوشی رو ری استارت وهمه برنامه ها رو حتی موزیک رو خارج می کنم بازم این پیغامو میده

و مشکل دوم اینکه گوشیم موقع ذخیره کردن آهنگها از توی inbox ،خیلی معطل می کنه و این معطلی زمانی که می خوام یه آهنگ رو از تو موزیکهام حذف کنم خیلی زیاد ترمی شه بعضی وقتها واسه حذف یک موزیک 3 دقیقهای باید 5/1 دقیقه صبر کنم در ضمن ورژن گوشیم هم 20 هست اگه اونو 31 کنم بهتر میشه؟؟؟؟ ومشکلی واسه n-gageو بقیه برنامه هام پیش نمی یاد؟؟

Legend
08-04-2009, 10:13
با سلام به همه دوستان

سلام

فونته گوشیتو عوض نکردی؟
محل ذخیره SMS هات رو Mass Memory نذاشتی؟

آپدیت کنی خیلی بهتره...واسه N-Gage هم مشکلی پیش نمیاد...

mr_khodaei2008
08-04-2009, 14:38
بابا یکی به من کمک کنه من میخوام گوشیم رو آپدیت کنم این برانامه nsu هم گیر داده میگه باید برنامه را آپدیت کنید من چیکار کنم جدیترین ورژن را کسی نداره

کسی نمیخواد جواب منو بده

M@hdi-B
08-04-2009, 19:17
کسی نمیخواد جواب منو بده

rainman1061
10-04-2009, 01:41
سلام دوستان من یه 95 معمولی دارم و میخوام فونتش رو عوض کنم (منظورم تغییر سایز نیست) لطفا راهنمایی کنید

MORTAZA.2FUN
10-04-2009, 13:52
سلام دوستان من یه 95 معمولی دارم و میخوام فونتش رو عوض کنم (منظورم تغییر سایز نیست) لطفا راهنمایی کنید

سلام
دوست عزیز لطفا شما به کلوپ n95 مراجعه کنید واونجا سوالتون رو مطرح کنید .
این هم ادرسش :

موفق باشید :40:

M@hdi-B
10-04-2009, 14:19

FontRouter و بهترین فونت ها برای گوشی های سیمبین ورژن 3

mr_khodaei2008
12-04-2009, 11:15
دوستان من خواستم گوشیمو آپدیت کنم وقتی با Nsu وصل شدم پس از شناسایی گفت آخرین ورژن گوشی 31 است و گوشی من ورژن 30 است من خواستم آپدیتش کنم ولی دکمه آ|دیت غیر فعال بود و فقط کنسل را داشت چند بار امتحان کردم ولی همش غیر فعال بود مشکل چیه

M@hdi-B
12-04-2009, 19:42
دوستان من خواستم گوشیمو آپدیت کنم وقتی با nsu وصل شدم پس از شناسایی گفت آخرین ورژن گوشی 31 است و گوشی من ورژن 30 است من خواستم آپدیتش کنم ولی دکمه آ|دیت غیر فعال بود و فقط کنسل را داشت چند بار امتحان کردم ولی همش غیر فعال بود مشکل چیه

یه گزینه داره که باید تیک بزنی:46:

delsokhte
12-04-2009, 21:56
سلام برو بچ
میگم من زمانی که میخوام فیلمبرداری کنم
مثلا از یه اتاق میخوام فیلم بگیرم خوب باید دوربین رو بچرخونم دیگه
زمانی که شروع میکنم هر سه ثانیه یه بار یه حالتی انگار وایمیسته
اما زمانی که یه جا ثابت نگه میدارم هیچ مشکلی نداره
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه
ورژن گوشی هم 31 هستش

mr_khodaei2008
14-04-2009, 11:07
سلام . ميشه برام فايلهاي آپديت ورژن 31 با زبان فارسي را برام بزاريد ممنون ميشم

M@hdi-B
14-04-2009, 19:29
سلام برو بچ
میگم من زمانی که میخوام فیلمبرداری کنم
مثلا از یه اتاق میخوام فیلم بگیرم خوب باید دوربین رو بچرخونم دیگه
زمانی که شروع میکنم هر سه ثانیه یه بار یه حالتی انگار وایمیسته
اما زمانی که یه جا ثابت نگه میدارم هیچ مشکلی نداره
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه
ورژن گوشی هم 31 هستش

کلا این سری جدیداش اینجورین. هر چند وقت یه بار اینجوری میشه که با یه ریست و فرمت کردن مس مموری درست میشه.

سلام . ميشه برام فايلهاي آپديت ورژن 31 با زبان فارسي را برام بزاريد ممنون ميشم
من قراره گوشیه دوستمو آپدیت کنم اگه تا اون موقع کسی واست نذاشت خودم زحمتشو می کشم:31::46:
شایدم واسش تاپیک زده باشن سرچ کن.

Saman-tci
14-04-2009, 21:53
مهدی جان قضیه هک N95 8gb فریمور 31 رو که میدونی چه جوریه ....؟
.
میدونی که باید از آپدیت هک کنی ..... اگه نمیدونی بگو تا برات توضیح بدم که بهد از آپدیت مشکل پیدا نکنی

Legend
15-04-2009, 12:12
مهدی جان قضیه هک N95 8gb فریمور 31 رو که میدونی چه جوریه ....؟
.
میدونی که باید از آپدیت هک کنی ..... اگه نمیدونی بگو تا برات توضیح بدم که بهد از آپدیت مشکل پیدا نکنی
با HellOX که دیگه مشکلی نیست...قبل و بعد هک نداره...: دی

Saman-tci
15-04-2009, 13:36
چرا دیگه یونس جان .... یادته توی اون تاپیک هک هم اولین نفری که گوشیشو آپدیت کرد من بودم .... همه میترسیدن با آپدیت هک دیگه نشه ....

توی فریمور 30 و قبل از آپدیت اگه اون فایل Installserver رو توی درایو Y و پوشه Sys و BIN بریزی حتی با آپدیت به 31 هم هک از بین نمیره و بدون Hellox هم گوشی هک هست و میشه فایلهای ساین نشده رو نصب کرد ... وقتی کسی میتونه با نصب یه فایل توی درایو y گوشی خیال خودشو راحت کنه دیگه چه کاریه که بره hellox نصب کنه ....

M@hdi-B
15-04-2009, 19:08
چرا دیگه یونس جان .... یادته توی اون تاپیک هک هم اولین نفری که گوشیشو آپدیت کرد من بودم .... همه میترسیدن با آپدیت هک دیگه نشه ....

توی فریمور 30 و قبل از آپدیت اگه اون فایل installserver رو توی درایو y و پوشه sys و bin بریزی حتی با آپدیت به 31 هم هک از بین نمیره و بدون hellox هم گوشی هک هست و میشه فایلهای ساین نشده رو نصب کرد ... وقتی کسی میتونه با نصب یه فایل توی درایو y گوشی خیال خودشو راحت کنه دیگه چه کاریه که بره hellox نصب کنه ....

ممنون سامان جان. پس این کاری که گفتی رو ورژن 30 و قبل از آپدیت انجام بدم حله؟
بعد از آپدیت گوشی هک هست دیگه؟
با ریست بازم هک سر جاش می مونه؟
چون این بنده خدا هر چند وقت یه بار گوشیشو به هم می ریزه مجبورم دوباره واسش هک کنم و نصب برنامه و بازی و ان گیج و غیره......:31: