ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N95 8gb

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15

Saman-tci
14-12-2008, 20:23
دوست من بازم میگم شارژ شدن با usb جزو نقاط ضعف گوشی هست نه نقطه قوت ...!!!!!

در ضمن کی میگه صدای N85 بیشتره .... به خداوندی خدا قسم میخورم همین امروز طرفای ساعت 3 با دوستم علاالدین که براش N85 بگیریم وقتی خرید یه آهنگو با بلوتوث گوشیم براش فرستادم که صداشونو مقایسه کنیم بازم میگم به خدا صدای پخش N95 8gb بالاتر و بهتر از N85 بود ... دیگه مقایسه از این مستند تر میخواین ...؟؟؟؟؟؟

ثانیاً میتونید به پست 319 این لینکی که گذاشتم توجه کنی که همین بنده خدایی هم که این گوشی رو گرفته به صدای کمش اعتراف کرده ..!!!! حالا شما دیگه چی میگی ..؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iceweek
14-12-2008, 23:08
من یکبار گفتم بازم میگم.با این قیمتی که n85 داره اصلا نمی ارزه.مگه آدم دیوانست گوشیه خوشگل و با صفحه به این بزرگیو ول کنه n85 بگیره اونم با قیافه ضایعش.تازه این دوستمون گفتن سیستم عاملش جدیدتره.به نظر من سیمبین چه تفه ایه که جدیدتر بودنش در این حد مهم باشه.بین سیمبین n73 با n95 8gb چقدر تفاوت هست؟برنامه بیشتری روش نصب میشه؟اگه مثلا ngage روی n95 کار میکنه به خاطر سخت افزارشه نه سیستم عاملش.

fam_jam_teh
14-12-2008, 23:58
در جواب دوستی که گفته بودن صدای n95 8gb کمه می خواستم اینو بگم که احتمالا صدای ورژن های پایین ترش رو مقایسه کرده .
منظورم قبل از آپدیت کردن موبایل هست آخه ورژن های 10 صداشون نسبتا ضعیف هست.
و در جواب دوستی که گفتن سیستم عامل چیه بابا دست مریضا پس ما کامپیوتریها هم تحفه نیستیم؟!!.... نه بابا همه چی هست و سیسم عامل اما خوب تفاوت برای یکم بالا تر پایین تر اندازه 9.2 تا 9.3 محسوس نیست.

عشق نو
15-12-2008, 00:46
با سلام خدمت همه دوستان

غیر از مطالبی که دوستان گفتند یه مطلب بدون تعصب خدمت طرفداران n85اینکه با مقایسه عملی که بین دوگوشی n95 8gigو n85در مورد عکسهای گرفته شده انجام دادم توی مقایسه عکسهای 2گوشی وبا درجه مشخص و ثابتی از زوم برای هر دو عکس گوشی، عکس گرفته شده باn85بسیار نا واضح و کدر و نا شفاف بوددر مقایسه باn95 8 gig یه جورایی کیفیت عکسش شبیه سونی اریکسون مدل k850بود که به هیچ عنوان به n958gigنمی رسه.....پیروز باشید

amini_bio
15-12-2008, 08:51
تازه این دوستمون گفتن سیستم عاملش جدیدتره.به نظر من سیمبین چه تفه ایه که جدیدتر بودنش در این حد مهم باشه
اولا من نه خودم n85 دارم كه ازش دفاع كنم نه داداشم نه بابام.
بعدشم ميگند گربه دستش به گوشت نمي رسيد .....
البته جسارت نباشه.
ولي اين چه حرفيه شما مي زنيد؟
مي خوام بگم معلومه كه سيستم عامل بالاتر بهتره.

غیر از مطالبی که دوستان گفتند یه مطلب بدون تعصب خدمت طرفداران n85اینکه با مقایسه عملی که بین دوگوشی n95 8gigو n85در مورد عکسهای گرفته شده انجام دادم توی مقایسه عکسهای 2گوشی وبا درجه مشخص و ثابتی از زوم برای هر دو عکس گوشی، عکس گرفته شده باn85بسیار نا واضح و کدر و نا شفاف بوددر مقایسه باn95 8 gig یه جورایی کیفیت عکسش شبیه سونی اریکسون مدل k850بود که به هیچ عنوان به n958gigنمی رسه.....پیروز باشید
در اين مورد هم مخالفم
در رده بندي دوربين 8 گيگ پايين تر از 85 و 95 كلاسيك قرار ميگيره.

کاور لنز دوربین ان 95 – متاسفانه بعد از مدتی و به مرور زمان توانایی خود را از دست میداد و این موضع یکی از مشکلات اساسی برای این رده از گوشی ها بود.خوشبختانه طراحان,این مشکل را در ان 85 برطرف کرده اند.احتمالا تنها نقطه ضعف در ان 85 کلید navigation آن است که از پلاستیک نرم ساخته شده است.به هر حال ما تاکنون با گوشی هایی که کلیدهایی از این نوع داشته اند با مشکل جدی مواجه نشده ایم, بنابر این شما نیز با ان 85 به مشکلی برنخواهید خورد.

رضمن كيفيت صفحه نمايش را مقايسه كنيد:
N85 (سمت چپ) در مقابل N95

N85 (سمت راست) در مقابل N96

iceweek
15-12-2008, 17:42
ببخشید جسارت نباشه ها...قیاس به نفس نکنید...ثانیا چندتا ازمرایای سیستم عامل n85 را نصبت به n95 8gb بگید(همینطوری نگید)
ثانیا من گوشیمو تازه خریدم n85 نخریدم چون بیخوده.

amini_bio
15-12-2008, 19:24
ببخشید جسارت نباشه ها...قیاس به نفس نکنید...ثانیا چندتا ازمرایای سیستم عامل n85 را نصبت به n95 8gb بگید(همینطوری نگید)
ثانیا من گوشیمو تازه خریدم n85 نخریدم چون بیخوده.

یعنی سیستم عامل بالاتر مزیتی نسبت به سیستم عامل پایین تر نداره؟!!!
این همه برنامه نویسا و .... میشینند خودشونو جر میدند!! سیستم عامل بالاتر و بهتر عرضه می کنند، اونوقت شما میگی چه مزیتی داره؟!!!
اگه شما اینجوری معتقدی، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم.

Mojtaba-MCI
15-12-2008, 20:17
یعنی سیستم عامل بالاتر مزیتی نسبت به سیستم عامل پایین تر نداره؟!!!
این همه برنامه نویسا و .... میشینند خودشونو جر میدند!! سیستم عامل بالاتر و بهتر عرضه می کنند، اونوقت شما میگی چه مزیتی داره؟!!!
اگه شما اینجوری معتقدی، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم.
خب چرا امینی جان ، مزیت که داره ولی همیشه ورژن های بالاتر موفق تر نیستن...
این چیزیه که بارها ثابت شده!

iceweek
15-12-2008, 20:18
1-کسی نگفت هیچ فرقی نداره.گفتم وقتی ملاک انتخاب گوشی هست که دوتا گوشی از بقیه جهات مثل هم باشن یا مثلا فرق دو سیستم عامل در حد n70 و n95 باشه.اون وقت یک فاکتور مهم هست.
2-من قصدم کمک فکری برای کساییه که میخوان گوشی انتخاب کنند نه جرو بحث کردن با عقل های کل این فروم.
3-انتخاب بین این دو گوشی بسته به کاربر اون داره..اگه یه نفر قشنگی براش مهم نیست.باقی موندن اثر انگشتم مهم نیست.صفحه بزرگ هم مهم نیست.کارش با سیمبین هم در حد چند نرم افزار و بازیه با گرافیک پایینه خ.ب بره n85 بگیره که پردازندش مثل 8gb دوهسته ای نیست و پردازنده گرافیکم نداره.سیستم عاملش بالاتره.البته با این ملاک ها بازم این گوشی در مقابل یه سری گوشی های دیگه ممکنه کم بیاره.
اما سرعت و گرافیک بالا براش مهمه n95 8gb.
دیگه قضاوت با کساییه که می خوان گوشی بخرن که وقتی دارن این همه پول میدن چشمشونا به قدرت واضح 8gb بپوشونن و چون سیستم عامل n85 یکوچولو بالاتره اینو بگیرن.
وفتی سیستم عامل بالاتر میره باید انتظار داشت محیط قشنگتر بشه یا سرعت یکمی بالا بره یا برنامه بیشتری نصب بشه.
در n85 محیط قشنگتر شده(یکمی)سرعتشم شاید زیاد شده باشه اما پردازنده 8gb دوهسته ای هست و برتری به وجود نمیاد.من با n85 کار نکردم ولی فکر کنم برنامه کمتری روش نصب بشه چون جدیده و برنامه های خاصی که تفاوت های دو سیستم عامل براشون مهمه هنوز براش ساخته نشده ...البته اکثر نرم افزار های s60 v3 باید روش نصب بشه.
آخرشم همه چیز بر میگرده به سلیقه شخص.
آقای amini-bio هم اگه خیلی توی کف این گوشین برن بخرنش و عقیدشونا به همه تحمیل نکنن.همه نظرشونا دادن پس این بحث بیخود را تموم کنیم بهتره

Mojtaba-MCI
15-12-2008, 20:29
دیگه قضاوت با کساییه که می خوان گوشی بخرن که وقتی دارن این همه پول میدن چشمشونا به قدرت واضح 8gb بپوشونن و چون سیستم عامل n85 یکوچولو بالاتره اینو بگیرن.
من این یه قسمت رو تایید می کنم...
جدای بقیه ی صحبت هایی که شد فرق بین 85 و 95 8گیگ واضحه و نیازی به بحث نداره مگر در بعضی موارد از مقایسه!

M@hdi-B
15-12-2008, 21:19
خب چرا امینی جان ، مزیت که داره ولی همیشه ورژن های بالاتر موفق تر نیستن...
این چیزیه که بارها ثابت شده!

نمونش ویندوز ویستا در برابر ویندوز xp.

Mojtaba-MCI
15-12-2008, 21:34
کاملا درسته مهدی جان!
مثالت خیلی قشنگ و بجا بود...

Saman-tci
15-12-2008, 21:54
امینی جان نمیدونم چرا ولی خودتم میدونی داری الکی از یه گوشی که خودتم نداری و فقط تعریف و تمجیدشو از این و اون شنیدی طرفداری میکنی ....
آخه بابا جان ما که از خدامونه یه گوشیه خوب بیاد بریم بخریم و به قوله بچه ها حالشو ببریم ولی آخه هر چی فکر میکنم میبینم این دور از جون حماقت محضه که یه نفر بره N95 8GB خودشو بفروشه و بره N85 بگیره ....
استیل و زیبایی که N95 8gb داره آخه کجا N85 داره ....؟
بازم میگم خودتم میدونی فرقشون خیلی زیاده ولی نمیدونم چرا این همه تلاش میکنی که به بقیه بقبولونی که اینطور نیست ...
.
در ضمن گوشی رو که نمیشه هک کرد باید انداخت دور ....

ELVIS PRESLEY
15-12-2008, 22:31
خدا عجب حال و حوصله ای به شما داده.
بابا بیخیال. اخه ارث باباتونه که سرش بحث میکنید؟
3‏ صفحه س که این میگه 8 گیگ خوبه اون میگه 85.
چی به شما میرسه؟؟؟؟
اخرش هم کار به بن شدن یکی از طرفین تموم میشه. بی خیال. تاپیکو منحرف نکنید.

aref.moradi
15-12-2008, 22:49
یه سوال داشتم ورژن گوشیم 20بود اپدیت کردم شد30حالا چه امکاناتی اضافه شده منکه چیزی نفهمیدم میشه راهنماییم کنید

amini_bio
16-12-2008, 02:58
ای بابا.
چه کردیم ما تو این تاپیک 8 گیگ!!
غیرت همه دوستان را برانگیختیم.

-من قصدم کمک فکری برای کساییه که میخوان گوشی انتخاب کنند نه جرو بحث کردن با عقل های کل این فروم.
3-انتخاب بین این دو گوشی بسته به کاربر اون داره..اگه یه نفر قشنگی براش مهم نیست.باقی موندن اثر انگشتم مهم نیست.صفحه بزرگ هم مهم نیست.کارش با سیمبین هم در حد چند نرم افزار و بازیه با گرافیک پایینه خ.ب بره n85 بگیره که پردازندش مثل 8gb دوهسته ای نیست و پردازنده گرافیکم نداره.سیستم عاملش بالاتره.البته با این ملاک ها بازم این گوشی در مقابل یه سری گوشی های دیگه ممکنه کم بیاره.
اما سرعت و گرافیک بالا براش مهمه n95 8gb.
خب ما هم که چیزی نگفتیم.
حرف شما کاملا منطقیه.
هر کس بسته به سلیقه و نیازش گوشیشو انتخاب می کنه.
اگه کسی fm transmiter
مموری خارجی
وضوح تصویر بالاتر
محافظ دوربین
سیستم عامل بالاتر
شارژ با usb
و مدت شارژ بیشتر براش مهم نیست بره 8 گیگ بخره!

آقای amini-bio هم اگه خیلی توی کف این گوشین برن بخرنش و عقیدشونا به همه تحمیل نکنن.همه نظرشونا دادن پس این بحث بیخود را تموم کنیم بهتره
من خودم بیشتر از 15 ماهه که n95 کلاسیک دارم و تا خراب هم نشه گوشیم را عوض نمی کنم.
ولی اخبار و اطلاعات گوشی های جدید را همیشه دنبال می کنم.

کاملا درسته مهدی جان!
مثالت خیلی قشنگ و بجا بود...
ما مخلص مجتبی عزیز هم هستیم.
ولی مجتبی جان زیاد هم قشنگ نبود!!
چون 9.3 سیستم عامل بالاتری هست که سیستم عامل پایین تر از خودش یعنی 9.2 را ساپورت می کنه.
پس یکم با مبحث ویندوز فرق داره.

ولی آخه هر چی فکر میکنم میبینم این دور از جون حماقت محضه که یه نفر بره N95 8GB خودشو بفروشه و بره N85 بگیره ....
بازم میگم خودتم میدونی فرقشون خیلی زیاده ولی نمیدونم چرا این همه تلاش میکنی که به بقیه بقبولونی که اینطور نیست ...
.
در ضمن گوشی رو که نمیشه هک کرد باید انداخت دور ....
این که 100 %
ما اینا را برا کسایی میگیم که می خواند گوشی نو بخرند.
نظرات را بشنوند و خودشون تصمیم بگیرند کدوم بهتره.

منم گفتم که 85 چه فرقایی داره که 8 گیگ نداره!

درضمن من منکر ارزش هک نیستم.
ولی برا کسی که n-gage نخواد مثل من و ساین هم بلد باشه، هک زیاد به چشم نمیاد (بازم میگم هک امکان خیلی خوبی هست)
ولی 2! - مطمئن باش ورژن بعدی 8 گیگ هم که عرضه میشه قابلیت هک با این روش ها را دیگه نداره.
پس ورژن های آینده این 2 گوشی از نظر قابلیت هک دقیقا مشابه خواهند بود (چه هک بشند چه نشند)

به هر حال من بحث را تو این تاپیک همین جا تموم می کنم.
امیدوارم مفید بوده باشه.
اگه کسی تمایل به بحث و تبادل نظر بیشتر بود، در یه تاپیک مقایسه یا در پیغام شخصی و یا عمومی، حاضرم ادامه بدم.

موفق باشید.

Saman-tci
16-12-2008, 11:30
دوست من هر جا بگی منم حاضرم باهات بحث کنم .... فقط آدرس لینکو بده ....

ali racer
16-12-2008, 11:55
بحث رو تموم کنین لطفا

یکی از آشنایان ما تازه ان95 گرفته شاید 6..7 دقیقه طول میکشه نا کانکت بشه به ماهواره
جی پی اسش مشکل داره ؟

یه نکته دیگه تو نصب و اجرای برنامه کند تر از 95 های قدیمی هستش
مخصوصا تو نصب برنامه (شاید 2 برابر طول میکشه )
همه بلایی هم سرش آوردم از ریست و فورمت گرفته تا آپ !!!
انگار سی پی اش رو عوض کردن با 81 و 78 !!!

به نظر من اگه کسی با این وضع کیفیت و کارایی می خواد 95 بخره ارزش نداره ! (کیفیت ساخت گوشی هم پایین اومده بود)
البته من این نکته رو تو خیلی از گوشی هایی که داشتم دیدم
مثلا 73 ام که کیفیتش زمان تا آسمون بود

aref.moradi
16-12-2008, 13:16
داداش یکی جواب مارو هم بده ثواب داره

Saman-tci
16-12-2008, 13:51
عارف جان خیلی از تغییراتی که با آپدیت به گوشی اضافه و یا کم میشن محسوس نیستند یعنی اونجوری نیست که مثلاً آیکونی اضافه و یا کم بشه .... بیشتر این تغییرات مثلاً در حافظه داخلی گوشی و یا توی مدت شارژ شدن گوشی و ... لحاظ میشه ...

mh2002ir
16-12-2008, 17:55
سلام
در به در به دنبال شماره پروداکت Rm-421 فارسی هستم که متاسفانه توی سایت ها و فروم ها پیدا نکردم

ELVIS PRESLEY
16-12-2008, 18:39
سلام
در به در به دنبال شماره پروداکت Rm-421 فارسی هستم که متاسفانه توی سایت ها و فروم ها پیدا نکردم

اینو نگاه.

ببین این به کارت میاد یا نع؟

Mojtaba-MCI
16-12-2008, 20:26
تموم شد...
بالاخره رسما دوباره گوشی دار شدم!
همون 8گیگ قبلی رو گرفتم ، امروز برام رسید.ورژنش هم 30.0.018 هستش!

prince72
16-12-2008, 20:56
مبارک باشه ایشاالله اق مجتبی.............

mstf666
16-12-2008, 21:09
تموم شد...

مبارک باشه ....

با N95 8G قبلیت مقایسش کن و یک review بذار.....
N95 vs N95

iceweek
16-12-2008, 21:31
اقایی که گفتن طول میکشه gps وصل بشه..منم این مشکلو دارم بعضی وقتا خیلی زود وصل میشه بعضی وقتا هم.....فکر نکنم gps خراب باشه..بقیه بچه ها که n95 8gb دارند لطفا جواب بدن....کاری میشه کرد بهتر بشه؟البته برای خودم شخصا در این حد مهم نیست که طول بکشه وصل بشه

Majid393
16-12-2008, 21:53
تموم شد...

مبارکه ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مبارک باشه ....

N95 vs N95

تایید میشه ....:دی

Mojtaba-MCI
16-12-2008, 23:02
مبارک باشه ایشاالله اق مجتبی.............
خیلی ممنون Prince جان ، از کمک های شما هم خیلی ممنون:11:!

مبارک باشه ....

N95 vs N95
از شما هم ممنونم!
چشم حتما یه ریوی کامل میذارم!
فقط یه مدت کوتاه صبر کنید تا باهاش کار کنم قشنگ ببینم چی به چیه!
تا الان تنها فرق فاحش و البته خوبش با قبلیه اینجا بوده که ان گیجش هک شده و آماده ی استفاه س...
دیگه از اول رنگ آیکونش آبیه و میشه بازی ها رو نصب کرد!
منتظر خبرهای بعدی باشید:31:...
==========
راستی عید همتون مبارک!

Only P30World Friends

ashkan1360
17-12-2008, 01:03
کسی این فایل رو داره ؟ : Nokia_N95-2_8GB_UG_fa.pdf
راهنمای گوشیه به زبون فارسی
لینک توی سایت خود نوکیا کار نمیکرد
ممنون میشم

Mojtaba-MCI
17-12-2008, 08:41
من دارمش دوست عزیز ، یعنی خیلی وقت پیش داشتم ولی چجوری با این اینترنت درب و داغون آپش کنم؟!
فایلش حدود 4.5 مگابایت حجم داره...

prince72
17-12-2008, 09:15
عید تو هم مبارک مجتبی جان من اسمم محمده.....

ashkan1360
17-12-2008, 09:44
من دارمش دوست عزیز ، یعنی خیلی وقت پیش داشتم ولی چجوری با این اینترنت درب و داغون آپش کنم؟!
فایلش حدود 4.5 مگابایت حجم داره...

:37: :40: :11:

M@hdi-B
17-12-2008, 10:46
بحث رو تموم کنین لطفا

یکی از آشنایان ما تازه ان95 گرفته شاید 6..7 دقیقه طول میکشه نا کانکت بشه به ماهواره
جی پی اسش مشکل داره ؟

یه نکته دیگه تو نصب و اجرای برنامه کند تر از 95 های قدیمی هستش
مخصوصا تو نصب برنامه (شاید 2 برابر طول میکشه )
همه بلایی هم سرش آوردم از ریست و فورمت گرفته تا آپ !!!
انگار سی پی اش رو عوض کردن با 81 و 78 !!!

به نظر من اگه کسی با این وضع کیفیت و کارایی می خواد 95 بخره ارزش نداره ! (کیفیت ساخت گوشی هم پایین اومده بود)
البته من این نکته رو تو خیلی از گوشی هایی که داشتم دیدم
مثلا 73 ام که کیفیتش زمان تا آسمون بود

تایید میشه. اینا رو من تو چند صفحه قبل هم گفتم. جی پی اس که اصلا حرفشو نزن حالم به هم می خوره. من با این جدیده نتونستم کانکت بشم. منم تمام کارهایی که شما گفتین کردم. ولی فکر کنم سرعت هاردش کمه اگه از سی پی یو بود تو اجرای بازیها هم مشکل داشت ولی نداره.تو فون مموری که نصب می کنی سرعتش همونه. ولی من اینقدر این گوشی رو دوست دارم که اصلا واسم مهم نیست. اینم پست قبلیمه که در جواب سوال مجتبی دادم.

نه مشکل خاصی که ندان ولی به نظرم یه کم جنس بدنه فرق داره . تو اینستال کردن برنامه ها تو مموری ضعیفتره اینو با همون گوشی اولیم تست کردم. یعنی رفتم سراغ اونی که بهش فروخته بودم(دوستمه) دو تا بازی سیمبیان با حجم 5مگ رو همزمان اینستال کردم گوشی اولیم نصبش تموم شد ولی این جدیده هنوز یک سوم راه بود ولی به نظر من ایراد خاصی نیست.

اقایی که گفتن طول میکشه gps وصل بشه..منم این مشکلو دارم بعضی وقتا خیلی زود وصل میشه بعضی وقتا هم.....فکر نکنم gps خراب باشه..بقیه بچه ها که n95 8gb دارند لطفا جواب بدن....کاری میشه کرد بهتر بشه؟البته برای خودم شخصا در این حد مهم نیست که طول بکشه وصل بشه

درسته. حالا خوبه مال شما زود کانکت میشه. من که انقدر عجولم تا حالا نتونستم (البته با این گوشی چهارمیم)کانکت بشم هر دفعه خواستم وصل بشم دیدم طول میکشه گفتم ولش کن بابا اصلا نخواستیم.:31:

mh2002ir
17-12-2008, 12:52
اینو نگاه.

ببین این به کارت میاد یا نع؟

سلام دوستان ..
متاسفانه جواب نداد
من اصولا فارسی تایپ نمی کنم و نیازی هم به تایپ فارسی ندارم ولی مشکلی که الان وجود داره اینه که من نمی تونم پیامک های فارسی و یا حتی صفحات وب فارسی رو توی گوشیم بخونم و به شکل مربع مربع نشون میده ...

M@hdi-B
17-12-2008, 14:43
سلام دوستان ..
متاسفانه جواب نداد
من اصولا فارسی تایپ نمی کنم و نیازی هم به تایپ فارسی ندارم ولی مشکلی که الان وجود داره اینه که من نمی تونم پیامک های فارسی و یا حتی صفحات وب فارسی رو توی گوشیم بخونم و به شکل مربع مربع نشون میده ...

چی جواب نداد؟
پروداکت کد رو عوض کردی؟
گوشیتو آپدیت کردی؟
فارسی نشد؟

mh2002ir
17-12-2008, 17:06
سلام دوست عزیز ...
پروداکت مورد نظر رو با nss وارد و سپس با نرم افزار nsu خواستم آپدیت کنم که متاسفانه پیغام عدم تطابق داد و آپدیت نشد.
همونطوری که عرض کردم ، گوشی من Rm-421 یا به عبارتی لیبل فنلاند ( و در باطن کره ای است ) که به n95-4 معروف است ...

M@hdi-B
17-12-2008, 17:32
سلام دوست عزیز ...
پروداکت مورد نظر رو با nss وارد و سپس با نرم افزار nsu خواستم آپدیت کنم که متاسفانه پیغام عدم تطابق داد و آپدیت نشد.
همونطوری که عرض کردم ، گوشی من Rm-421 یا به عبارتی لیبل فنلاند ( و در باطن کره ای است ) که به n95-4 معروف است ...

مشکلت رو تو همون تاپیکی که elvis presley عزیز گفتن مطرح کنی بهتره:

موفق باشی.

amin_fixfox
17-12-2008, 22:13
سلام
من میخوام گوشی بگیرم

با ان 95 معمولی کار کردم؛ خوب بوده
ان 95 هشت گیگ از لحاظ سرعت با معمولی فرق داره؟
با توجه به اینکه کارت حافظه نمیخوره؛ اگه حافظش مشکل پیدا کنه دردسر اساسی برامون پیش نمیاد؟ یه دوستی گفت در این صورت باید فاتحشو خوند...

Mojtaba-MCI
18-12-2008, 08:40
سلام
من میخوام گوشی بگیرم

با ان 95 معمولی کار کردم؛ خوب بوده
ان 95 هشت گیگ از لحاظ سرعت با معمولی فرق داره؟
با توجه به اینکه کارت حافظه نمیخوره؛ اگه حافظش مشکل پیدا کنه دردسر اساسی برامون پیش نمیاد؟ یه دوستی گفت در این صورت باید فاتحشو خوند...
سلام امین جان ، در مورد سرعتش بگم...از ان95 معمولی بهتره دلیلش هم معلومه چون حجم رم دو برابر شده و از این لحاظ هیچ مشکلی نیس!
اما در مورد حافظش ، منظورت چه جور مشکلیه؟!

Mojtaba-MCI
18-12-2008, 08:46
درسته. حالا خوبه مال شما زود کانکت میشه. من که انقدر عجولم تا حالا نتونستم (البته با این گوشی چهارمیم)کانکت بشم هر دفعه خواستم وصل بشم دیدم طول میکشه گفتم ولش کن بابا اصلا نخواستیم.:31:
حالا منم واسه خودمو امتحان می کنم خبرشو بهتون میدم...
البته قبلی رو که داشتم معمولا هر بار برای وصل شدن یه 3 دقیقه ای طول می کشید بعضی اوقات تا 5 دقیقه هم می موندم اما اصولا بار اول که می خوای وصل شی ممکنه تا 10 دقیقه هم بره چون اصطلاحا" باید بتونه قفل های ماهواره رو بشکونه به خاطر همین بار اول یه مقدار بیشتر از حد معمول طول می کشه.

Mojtaba-MCI
18-12-2008, 08:55
:37: :40: :11:
بفرما رفیق ، به هر بدبختی ای که بود آپش کردم!شرمنده دیر شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:...

amin_fixfox
18-12-2008, 11:50
سلام امین جان ، در مورد سرعتش بگم...از ان95 معمولی بهتره دلیلش هم معلومه چون حجم رم دو برابر شده و از این لحاظ هیچ مشکلی نیس!
اما در مورد حافظش ، منظورت چه جور مشکلیه؟!
ها نمیدونم چه مشکلی!:31:
ولی مثلا من یه سونی اریکسون داشتم حافظه کارتش نیم سوز شد. حالا این که فقط حافظه داخلی داره یهو همچین بلایی سرش نیاد...؟

ashkan1360
18-12-2008, 12:19

بابا خیلی حال دادی.
دمت گرم . . . :10:

Mojtaba-MCI
18-12-2008, 14:21
ها نمیدونم چه مشکلی!:31:
ولی مثلا من یه سونی اریکسون داشتم حافظه کارتش نیم سوز شد. حالا این که فقط حافظه داخلی داره یهو همچین بلایی سرش نیاد...؟
شما مطمئن باش تا وقتی که یه ضربه ی محکم به گوشی نخورده هیچ مشکلی واسه حافظه ش پیش نمیاد ، لااقل من که اینجوری فک می کنم!
این همه مدت هم که 8گیگ داشتم تا الان هیچ مشکلی واسه حافظه ش پیش نیومده ، شما خیالت راحت:20:...

بابا خیلی حال دادی.
دمت گرم . . . :10:
بیخیال بابا ، قابلی نداشت:20:!

gmuosavi
18-12-2008, 14:29

ممنون داش مجتبی !

ولی امان از رپید شیر!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mojtaba-MCI
18-12-2008, 15:23
ممنون داش مجتبی !

ولی امان از رپید شیر!

خواهش می کنم موسوی جان ، دیگه شرمنده.حالا بازم اذیت می کنه این رپیدشیر؟!
دیگه 4.5 مگ رو فک نکنم ارور بده...

M@hdi-B
18-12-2008, 17:20
امروز داشتم تو Gsmarena گوشیمو با N97 مقایسه می کردم چشمم افتاد به رزولیشن دوربین N97 . نوشته بود :
5 MP, 2584x1938 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA@30fps), flash; secondary videocall camera
N95 8GB رو نوشته بود:
5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary CIF videocall camera
به رزولیشن این دو گوشی دقت کنید. لنز هر دو گوشی یکیه. ولی چرا رزولیشن N95 رو بالاتر زده؟

farshad-v3x
18-12-2008, 23:30
سلام. بابا من یه سوال پرسیدم چند وقت پیش.کسی محل نذاشت ! دوربین گوشیم رو که روشن میکنم فیلم بگیرم. چراغ قرمز پشتی شروع میکنه به چشمک منظم زدن و تصویر هم قطع و وصل میشه. وقتی میذارم روی مموری گوشی دیگه چشمک نمیزنه. روی مس مموری چشمک میزنه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

Mojtaba-MCI
19-12-2008, 10:55
سلام. بابا من یه سوال پرسیدم چند وقت پیش.کسی محل نذاشت ! دوربین گوشیم رو که روشن میکنم فیلم بگیرم. چراغ قرمز پشتی شروع میکنه به چشمک منظم زدن و تصویر هم قطع و وصل میشه. وقتی میذارم روی مموری گوشی دیگه چشمک نمیزنه. روی مس مموری چشمک میزنه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من فک می کنم که مس مموری شما دچار مشکل شده(حالا نمی دونم چی)ولی قاعدتا با یه فرمت همه چی حل میشه ، حالا ببین بقیه ی دوستان چه نظری دارن...
اصلا یه چیزی ، چند گیگ از مس مموریت رو پر کردی؟!

ُُsnake
19-12-2008, 21:20
من دوستم یک N95 8gig داره که حدود 2 گیگ از حافظه اون رو پر کرده که سرعتش به طور وحشتناکی کم شده و برای نشان دادن هر عکس باید نزدیک 40-50 ثانیه صبر کرد
می خواستم ببینم همه N95 8gig ها این مشکل رو دارند پس این 8 گیگ حافظه به چه درد می خوره
اگر اینطور باشه من از خرید N95 8gig منصرف می شم و همون N85 رو می خرم

Mojtaba N87
20-12-2008, 00:16
من دوستم یک n95 8gig داره که حدود 2 گیگ از حافظه اون رو پر کرده که سرعتش به طور وحشتناکی کم شده و برای نشان دادن هر عکس باید نزدیک 40-50 ثانیه صبر کرد
می خواستم ببینم همه n95 8gig ها این مشکل رو دارند پس این 8 گیگ حافظه به چه درد می خوره
اگر اینطور باشه من از خرید n95 8gig منصرف می شم و همون n85 رو می خرم

خیر! سرعت این گوشی با حافظه فول هم کم نباید باشه!

دوستتون یه فرمت لازم داره گوشیش :31:

Mojtaba-MCI
20-12-2008, 07:58
من دوستم یک n95 8gig داره که حدود 2 گیگ از حافظه اون رو پر کرده که سرعتش به طور وحشتناکی کم شده و برای نشان دادن هر عکس باید نزدیک 40-50 ثانیه صبر کرد
می خواستم ببینم همه n95 8gig ها این مشکل رو دارند پس این 8 گیگ حافظه به چه درد می خوره
اگر اینطور باشه من از خرید n95 8gig منصرف می شم و همون n85 رو می خرم
نه عزیزم به هیچ وجه اینطور نیس!
من از 8گیگ قبلیم 7 گیگشو پر کرده بوده بودم!
ولی به هیچ وجه چنین مشکلی باهاش نداشتم...

iceweek
20-12-2008, 14:23
من گوشیم 3گیگش پره.مشکلی نداره

Saman-tci
20-12-2008, 16:17
برای منم همینطور ... نمیخوام بگم هر 8گیگش پره ولی 2 3 گیگش هست ... ولی اصلاً هنگ تو کارش نبوده و نیست ...

M@hdi-B
20-12-2008, 20:35
دوست شما(snake ) حتما 200 الی 300 تا عکس رو یه جا با کامپیوتر ریخته تو گوشیش. بار اول که یه عکس رو می خواد باز کنه یه سری فایل درست می کنه اگه اشتباه نکنم تامبنیل می گن بهش. طبیعتا طول میکشه . شما اگه یه دور همه عکسها رو با حوصله باز کنید دفعه بعد سریعتر باز میشه. این فایلها رو با X-Plore اگه گزینه Show Hidden Files رو فعال کنید می تونید ببینید.

mr_khodaei2008
21-12-2008, 17:06
سلام من از بین 95و 85 بلاخره 95 رو گرفتم البته 8 گیگ من اهل اثفهانم میخوامبدونم چطوری gps گوشیم رو فعال کنم و اگه ممکنه نقشه های اصفهان رو هم برام بزارینمن گوشیم ورژن 30 است نیاز به آپدیت داره یا نه

IYIostafa
21-12-2008, 17:18
سلام به همه . میخواستم بدونم کسی از عزیزان آخرین قیمت n95 8gb اطلاعی داره

gmuosavi
21-12-2008, 17:23
سلام من از بین 95و 85 بلاخره 95 رو گرفتم البته 8 گیگ من اهل اثفهانم میخوامبدونم چطوری gps گوشیم رو فعال کنم و اگه ممکنه نقشه های اصفهان رو هم برام بزارینمن گوشیم ورژن 30 است نیاز به آپدیت داره یا نه

سلام !

نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران (شهرها)

.:نحوه راه اندازي GPS در N82 , N95 ,E90 و...(Garmin Mobile XT):.

M@hdi-B
21-12-2008, 20:18
سلام به همه . میخواستم بدونم کسی از عزیزان آخرین قیمت n95 8gb اطلاعی داره

حول و حوش 450 تومن باید باشه. البته بدون گارانتی.

Mojtaba-MCI
21-12-2008, 20:30
سلام ، یه سوال!
من یه بار سیم کارت گویشمو عوض کردم بعد از اینکه اومد بالا یه پیغام داد مبنی بر اینستال کردن یه سری برنامه که آخرش یه پیغام دیگه داد و گفت که یه سری از برنامه ها نصب نشدن و برای نصب اون ها برید به مدیریت برنامه ها.
من رفتم اونجا ولی همه ی برنامه ها نصب شده بودن و هیچ کدوم Not instaled نبودن!
این مشکلیه که با گوشی قبلی نداشتم ، راه حلش چیه؟!ممنون...

Majid393
21-12-2008, 20:36
سلام ، یه سوال!
من یه بار سیم کارت گویشمو عوض کردم بعد از اینکه اومد بالا یه پیغام داد مبنی بر اینستال کردن یه سری برنامه که آخرش یه پیغام دیگه داد و گفت که یه سری از برنامه ها نصب نشدن و برای نصب اون ها برید به مدیریت برنامه ها.
من رفتم اونجا ولی همه ی برنامه ها نصب شده بودن و هیچ کدوم Not instaled نبودن!
این مشکلیه که با گوشی قبلی نداشتم ، راه حلش چیه؟!ممنون...

شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام لعنتی نمیاد .....:دی

Mojtaba-MCI
21-12-2008, 20:44
دمت گرم مجید جون ، رفتم تستش کنم...خبرشو می دم!
بعد یه چیزی ، مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟!
راستی حالت هک که گفتی چیه دیگه؟!مگه نمیشه همینجوری با اکس پلور این کارو کرد؟؟؟

Mojtaba-MCI
21-12-2008, 21:04
آها گرفتم منظورت چیه!
گوشیو توو حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل کنم و بعدش هم که معلومه...

M@hdi-B
21-12-2008, 21:26
من از وقتی پی سی سوئیت ورژن جدید رو نصب کردم دیگه گوشیم به حالت Data Transfer کانکت نمیشه. تو بالن این پیغام میاد:

کسی به این مشکل بر نخورده؟ پیشنهاد می کنم دوستان یه تست بکنن. شاید ایراد از گوشیم باشه.

Viren
21-12-2008, 21:36
عکس نمیاد

فکر کنم بگه Memory In Use یا همچین چیزی

اصولا گوشی های 8 گیگ نمیشه Data transfer وصل کرد

مخصوصا اگه تم یا برنامه ای روی مموری بریزی

ماله من همینطوره
فرمت کردم درست شد ولی باز تم ریختم روی مموری شد همون!!

Saman-tci
21-12-2008, 22:50
دمت گرم مجید جون ، رفتم تستش کنم...خبرشو می دم!
بعد یه چیزی ، مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟!
راستی حالت هک که گفتی چیه دیگه؟!مگه نمیشه همینجوری با اکس پلور این کارو کرد؟؟؟

نه مجتبی جان مشکلی نداره ...
برای منم هر چند گاهی این پیغام رو میده که از همون آدرسی که مجید جان گذاشتن منم همیشه از اون مسیر میرم و فایلهای رو پاک میکنم درست میشه ..... این برای اینکه شما تم یا برنامه ای نصب کردید که تکه هایی از اون برنامه یا تم میره در این فولدر باقی میمونه و چون فرمتشون sis هست هر موقع که گوشی رو روشن میکنید میخواد بره برای نصب ولی چون کامل نیست ارور میده ....
در کل مشکل خاصی نیست ....

amini_bio
22-12-2008, 08:10
بله تاييد ميشه.
اين فايل ها بر اثر هك، بعضا به وجود مياند كه پاك كردنشون هيچ مشكلي نداره.

M@hdi-B
22-12-2008, 19:35
عکس نمیاد

فکر کنم بگه Memory In Use یا همچین چیزی

اصولا گوشی های 8 گیگ نمیشه Data transfer وصل کرد

مخصوصا اگه تم یا برنامه ای روی مموری بریزی

ماله من همینطوره
فرمت کردم درست شد ولی باز تم ریختم روی مموری شد همون!!

نه اون مشکلی که شما می گید نیست. چرا دیتا ترنسفر نمیشه؟ میشه.
من 2روز نیست که با این گوشی دارم کار می کنم. یک ساله دستمه. Pc Suite رو که پاک می کنم درست میشه. شاید واسه ورژن جدیدش باشه. از بچه ها کسی تست نکرد؟

iceweek
23-12-2008, 08:03
اقای mehdi_brg من آخرین ورژنش را روی کامپیوترم ریختم ولی مشکلی از این جهت ندارم.من این مشکلو چند وقت پیش داشتم که data transfer نمیشد..ولی ربطی به pc suit نداشت.یه نرم افزار که برای جلوگیری از تماس گرفتن شماره هایی که میخای رو که اسمش فکر کنم black list بود را پاک کردم درست شد

M@hdi-B
23-12-2008, 20:04
اقای mehdi_brg من آخرین ورژنش را روی کامپیوترم ریختم ولی مشکلی از این جهت ندارم.من این مشکلو چند وقت پیش داشتم که data transfer نمیشد..ولی ربطی به pc suit نداشت.یه نرم افزار که برای جلوگیری از تماس گرفتن شماره هایی که میخای رو که اسمش فکر کنم black list بود را پاک کردم درست شد

آخرین ورژنش 2_9_0_7 هست. مال شما هم همینه؟

iceweek
24-12-2008, 07:08
بله..pc suit من همینه...این ورژن بهتره چون سرعت خود نرم افزار (نه انتقال اطلاعات)بهتر شده...ولی فقط smsهامو که باهاش باز می کنم فارسی نشون نمیده و فونتشو نداره

amini_bio
24-12-2008, 08:05
ابتدا به مسیر C:\WINDOWS\Fonts رفته و تمامی فونتها بجز فونتهای Arial و Tahoma را انتخاب کرده و Delete مکنیم سپس اگر برنامه Pc suite را اجرا کرده و به گزینه Messaging برویم، خواهیم دید که اس ام اس های فارسی بخوبی نمایش داده میشوند. در نهایت یادمان نرود که فونتهای حذف شده را از سطل آشغال(Recycle Bin) بازیابی(Restore) نماییم.

amini_bio
24-12-2008, 08:29
راستي بچه ها من يه چيزي ديدم گفتم شايد براتون جالب باشه:

اینکه باتری خودتونو چه موقع شارژ کنید بسته به تکنولوژی بکار رفته در باتری و نوع سیستم شارژر داره. باتریها انواع مختلف دارند مانند:
۱. Li-Pol یا لیتیوم پلیمر (اینجا) (که من هنوز در موبایلها ندیدم، اگه شما سراغ دارین به من هم بگین)
۲. Li-Ion یا لیتیوم یون (اینجا) (که اکثر باتری موبایلها از جمله n85 از این خانواده هستند)
۳. Ni-MH یا نیکل متال هایدراید (اینجا) (مثل باتریهای شارژی که اکثرا برای دوربین یا GPSهامون میخریم)
۴. Ni-Cd یا نیکل کادمیوم (اینجا) (کمی نسلشون منقرض شده)
۵. سایرین که زیاد تو وسایل پرتابل کوچک (مثل موبایل) کاربرد ندارند.

Ni-Cdها معروفترین و قدیمیترین نوع باتریهای شارژی بودن که تا چند سال پیش همه از اونا استفاده میکردن (چه به صورت قلمی و چه به صورت باتری موبایها و ...) و توی این باتریها خیلی مهم بود که پروسه شارژ و دشارژ کامل انجام بشه و دارای مشکلاتی مثل (اینجا) Memory Effect و ... بودن.

اما نسل فعلی باتریهای موبایل که Li-Ion هستند نیازی به سیکل کامل شارژ-دشارژ ندارند!
و بنابراین میتونین با خیال راحت هر وقت خواستین اونا رو شارژ کنین (مثل اتصال به usb و ...) و خیالتون راحت باشه که آسیبی به باتری و طول عمر اون نمیرسه. (تاثیر داغ شدن یا یخ زدن باتری روی کاهش عمرش خیلی بیشتره)
داخل خود باتریهای جدید موبایل چیپ کوچکی هم هست که باتری رو از اتصال کوتاه و یا over charge نجات میده. بنابراین اگر باتری تون مدتها هم تو شارژ بمونه براش مشکلی پیش نیماد.

پاناسونیک به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان باتریهای شارژی مطالب ساده و مفیدی داره که ساختار باتریهای و روشهای شارژ هر کدومو نشون میده. اگه دوست دارین PDF هاشو بخونین.

ELVIS PRESLEY
24-12-2008, 13:44

حالا ببین.

iceweek
24-12-2008, 17:24
سلام.این برنامه nss چیه.لینک دانلودشو میشه بدید؟اگه از سایت خودش باشه بهتره

mr_khodaei2008
24-12-2008, 17:59
من ریل گوشی یکم لقه آیا همه اینطوری هستن اشکالی که نداره تازه هم خریدم

iceweek
24-12-2008, 18:59
سلام به همگی.میگم کدی نیست که بشه همه اطلاعات گوشی پاک بشه غیر ازفایلایی که مال آپدیت سیستم عاملش باشه؟یعنی ورژن سیستم عامل کم نشه
مرسی

Majid393
24-12-2008, 19:04
سلام به همگی.میگم کدی نیست که بشه همه اطلاعات گوشی پاک بشه غیر ازفایلایی که مال آپدیت سیستم عاملش باشه؟یعنی ورژن سیستم عامل کم نشه
مرسی

#7370#*

ولی تمامیه محتویات گوشیت حذف میشه ........ (sms ، دفترچه تلفن ، فون مموری ، mass memory و ...... که میتونی ازشون بکاپ بگیری )

M@hdi-B
24-12-2008, 19:56
#7370#*

ولی تمامیه محتویات گوشیت حذف میشه ........ (sms ، دفترچه تلفن ، فون مموری ، mass memory و ...... که میتونی ازشون بکاپ بگیری )

مجید جان فکر کنم مس مموری رو اشتباه گفتی چون مس مموری با مستر ریست فرمت نمیشه. پس اطلاعاتش سر جاش می مونه.:11:

Majid393
24-12-2008, 20:35
مجید جان فکر کنم مس مموری رو اشتباه گفتی چون مس مموری با مستر ریست فرمت نمیشه. پس اطلاعاتش سر جاش می مونه.:11:

درسته مهدی جان ..... شرمنده حواسم نبود ........ :11:

mass memory با کامپیوتر باید فرمت کرد ( با استفاده از data transfer گوشیو باید به pc وصل کرد ) .........

Saman-tci
25-12-2008, 12:55
سلام.این برنامه nss چیه.لینک دانلودشو میشه بدید؟اگه از سایت خودش باشه بهتره

دوست من این برنامه برای تغییر پروداکت کد گوشی , دیدن سریال گوشی و کلاً کدهای مخفی گوشی بکار میره ..
بفرمائید اینم لینک دانلود برنامه NSS از خود سایتش :

iceweek
25-12-2008, 16:27
خیلی ممنون آقا سامان....فقط اگه میشه بگید این پروداکت کد چیه و فرق استفاده از این نرم افزار با آپدیت کننده pcsuit چیه.
مرسی

MRTZ HSV
25-12-2008, 18:37
آقا 8 گیگ چینی تحت لیسانس نوکیا داره؟
اگه داره چه جوری؟
راستی چجوری لیبل اصلی رو تشخیص بدیم که فنلانده؟

فعلا اینارو داشته باشید

Mojtaba-MCI
25-12-2008, 22:22
من ریل گوشی یکم لقه آیا همه اینطوری هستن اشکالی که نداره تازه هم خریدم
نه دوست من ، خیالت راحت...هیچ مشکلی نیس!اتفاقا 8گیگ قبلیه منم همینجوری بود ، اصلا مهم نیس.

Mojtaba-MCI
26-12-2008, 10:59
خیلی ممنون آقا سامان....فقط اگه میشه بگید این پروداکت کد چیه و فرق استفاده از این نرم افزار با آپدیت کننده pcsuit چیه.
مرسی
با اجازه ی آقا سامان من جواب می دم ، پروداکت کد یه کد مخصوص هست برای گوشی که 7 رقم داره و کمپانی نوکیا توسط اون کد تشخیص می ده که اون گوشی برای فلان منطقه س یا مثلا از کدوم زبان ها پشتیبانی می کنه همچنین نوع گوشی که مثلا موزیکه یا معمولیه و...
--------------------
جواب سوال دومت رو هم می دونم ولی تقریبا ، به خاطر همین جواب نمی دم تا دچار اشتباه نشی...

Saman-tci
26-12-2008, 13:34
مجتبی جان رخصت ...
دوست من برنامه nss کار آپدیت رو که انجام نمیده این برنامه میتونه کد گوشی رو برای آپدیت تغییر بده ...
برنامه اصلی برای آپدیت گوشی فقط فقط برنامه Nokia Software Updater هست ...

iceweek
26-12-2008, 19:07
مرسی از هردوتون.جوابمو کامل گرفتم

ُُsnake
26-12-2008, 21:17
من تو انتخاب گوشی بین N85 و N95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
N85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
N95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر N95 و امکانات بیشتر N85 مردد شدم
در ضمن من شنیدم که N85 خیلی ریست میشه
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
:19::19::19::19::19:

Mojtaba-MCI
26-12-2008, 21:55
دوستان من یه سوال دارم!
همونطور که می دونید جی پی آر اس فعال شده ، البت نه همه جا ولی بعضی جاها...
بگذریم ، می خواستم بدونم کسی تنظیمات جی میل رو داره واسه گوشی های موبایل یا بهتر بگم همون 8گیگ؟!
متوجه منظورم هستید که؟!می خوام هروقت برای جی میل اومد توسط مویایلم با خبر بشم...
یه جورایی مثل همین اس ام اس!
ممنون!

Mojtaba-MCI
26-12-2008, 22:00
من تو انتخاب گوشی بین n85 و n95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
n85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
n95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر n95 و امکانات بیشتر n85 مردد شدم
در ضمن من شنیدم که n85 خیلی ریست میشه
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
:19::19::19::19::19:
من فک کنم قبلا جواب شما رو داده بودم...
دیگه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!
حوصله ندارم دوباره همون توضیحاتو بدم ، حرف آخر : Nokia n95 8gb!

Majid393
26-12-2008, 22:04
دوستان من یه سوال دارم!
همونطور که می دونید جی پی آر اس فعال شده ، البت نه همه جا ولی بعضی جاها...
بگذریم ، می خواستم بدونم کسی تنظیمات جی میل رو داره واسه گوشی های موبایل یا بهتر بگم همون 8گیگ؟!
متوجه منظورم هستید که؟!می خوام هروقت برای جی میل اومد توسط مویایلم با خبر بشم...
یه جورایی مثل همین اس ام اس!
ممنون!

qqqqqq
27-12-2008, 03:15
با عرض سلام
2 سوال از دوستان و اساتید:

1.آیا استفاده از شارژر 3250 برای ان 95 8 گیگ شکلی ندارد؟

2.اگر برچسب روی نمایشگر کنده شود یا آسیب ببییند جایگزین آن چیست؟ آیا از این برچسب ها در بازار هست؟ و اینکه بدون برچسب شیشه خط می افتد در دراز مدت و اینکه چطور میچسبد به صفحه(ببخشید سوال ها متوالی و زیاد شد)

ELVIS PRESLEY
27-12-2008, 08:43
با عرض سلام
2 سوال از دوستان و اساتید:

1.آیا استفاده از شارژر 3250 برای ان 95 8 گیگ شکلی ندارد؟

2.اگر برچسب روی نمایشگر کنده شود یا آسیب ببییند جایگزین آن چیست؟ آیا از این برچسب ها در بازار هست؟ و اینکه بدون برچسب شیشه خط می افتد در دراز مدت و اینکه چطور میچسبد به صفحه(ببخشید سوال ها متوالی و زیاد شد)

شدنش که میشه. رو شارژر رو نگاه کن. ببین خروجیش 5 ولت و 700-900 میلی امپر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااگه اینجوری بود مشکلی نیست.

تو بازار از این برچسب های ضد خش براش هست.از 1500 تومن داره تا 10000 تومن.بستگی به کیفیتش داره.
اره . خط میوفته.برچسبه پشتش چسب داره. میکنیش .بعد میذاریش رو صفحه میچسبه.:31::31:

MRTZ HSV
27-12-2008, 11:02
آقا 8 گیگ چینی تحت لیسانس نوکیا داریم؟یا فقط کره ای و فنلاندی؟
اگه داره چه جوری؟کیفیتش؟
راستی چجوری لیبل اصلی رو تشخیص بدیم که فنلانده؟

qqqqqq
27-12-2008, 17:04
شدنش که میشه. رو شارژر رو نگاه کن. ببین خروجیش 5 ولت و 700-900 میلی امپر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااگه اینجوری بود مشکلی نیست.

تو بازار از این برچسب های ضد خش براش هست.از 1500 تومن داره تا 10000 تومن.بستگی به کیفیتش داره.
اره . خط میوفته.برچسبه پشتش چسب داره. میکنیش .بعد میذاریش رو صفحه میچسبه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
8gig هزار و دویست آمپره
و 3.2 ولت به نظرم

ELVIS PRESLEY
27-12-2008, 17:34
8gig هزار و دویست آمپره
و 3.2 ولت به نظرم

این ولتاژ و امپراژ باتریشه نه شارجر!!!!!!!!!!!
اونی که من گفتم مال شارژر بود نه خود باتری.

Mojtaba-MCI
27-12-2008, 18:41
ممنون مجید جان ، ولی نمی دونم چرا به جی میل وصل نمیشه...با اینکه همه ی تنظیماتش رو انجام دادم!
این مشکل رو توو ایرانسل هم داشتم.
اصلا معلوم نیس چرا اینجوریه!!!

Mojtaba-MCI
27-12-2008, 18:52
کلا ارور تایم اوت رو می ده...
کلی تلاش می کنه تا وصل شه ولی آخرش ارور می ده : تایم اوت!
می گم نباید از خود جی میل هم یه سری تنظیماتی انجام داد؟!مثلا شماره تلفن رو بدیم یا به هرحال به نحوی از اونجا فعالش کنیم؟!

Mojtaba-MCI
27-12-2008, 19:40
بعد از چندبار وصل شدن و نتیجه نگرفتن بالاخره یه بار یه پیغام داد و نوشت : Updating Mailbox
دیگه داره خودشو می کشه!ولی نیم ساعته که سر همین آپدیت کردن مونده و هیچ تکون نمی خوره!!!

M@hdi-B
27-12-2008, 20:19
بعد از چندبار وصل شدن و نتیجه نگرفتن بالاخره یه بار یه پیغام داد و نوشت : Updating Mailbox
دیگه داره خودشو می کشه!ولی نیم ساعته که سر همین آپدیت کردن مونده و هیچ تکون نمی خوره!!!

مجتبی جان مال من هم همین جوریه. کلا بی خیالش بشی بهتره. هزینش هم زیاده من یه بار X_Plore رو آپدیت کردم نزدیک 2000 تومن هزینه Gprs واسم اومد. 2000 تومن رو 1000 تومن می ذارم روش 1گیگ حجم اضافه می گیرم کلی حال می کنم باهاش.

qqqqqq
27-12-2008, 23:20
عرض ادب خدمت دوستان
لطفآ دوستانی که گوشی فنلاند اصل دارند پاسخ بفرمایند
لطفآ وارد x-plore شوید
این مسیر را بروید
menu
tools
device info
در مقابل
cpu speed برای شما چه عددی نوشته شده است؟
ممنون

Mojtaba-MCI
28-12-2008, 05:22
مجتبی جان مال من هم همین جوریه. کلا بی خیالش بشی بهتره. هزینش هم زیاده من یه بار x_plore رو آپدیت کردم نزدیک 2000 تومن هزینه gprs واسم اومد. 2000 تومن رو 1000 تومن می ذارم روش 1گیگ حجم اضافه می گیرم کلی حال می کنم باهاش.
آره مهدی جون ، من نمی دونم مشکلش چیه که کار نمی کنه!
تمام تنظیماتش رو هم درست انجام دادما ، ولی هیچی به چیچی...آخرشم اینقدر عصبانیم کرد که زدم کل باکس جی میل و تنظیماتشو پاک کردم...

qqqqqq
28-12-2008, 08:27
دوستان وقتی از گوشیتون زیاد استفاده میکنید چقدر طول میکشه که باتری خالی بشه؟
مثلآ 2 ساعت با صدای زیاد آهنگ پخش بشه
3 ساعت هم گوشی با نور زیاد کار کنه...
1 روزه دووم میاره؟ 1.5 روز؟

راستی میشه گوشی رو با usb شارژکرد؟

mr_khodaei2008
28-12-2008, 17:55
چطوری میشه تم هایی که نصب میکنیم رو پاک کرد من که هر کاری میکنم نمیشه تو option هم remove نداره

Majid393
28-12-2008, 18:01
چطوری میشه تم هایی که نصب میکنیم رو پاک کرد من که هر کاری میکنم نمیشه تو option هم remove نداره

از app.manager حذف کن ........
اگه تو app.manager هم نبودن ، از روش زیر استفاده کن :

mr_khodaei2008
28-12-2008, 18:05
راستی یه نفر توضیخ میده که چطوری gps گوشیم رو فعال کنم

MRTZ HSV
28-12-2008, 18:52
جوابه منو هیچکی نداد!

Legend
28-12-2008, 19:37
راستی یه نفر توضیخ میده که چطوری gps گوشیم رو فعال کنم

تو اين قسمت هست:

iceweek
29-12-2008, 00:11
سلام به همگی
توی برنامه x-plore در این آدرس
tools\device info
جلوی cpu speed شما چی نوشته؟

عشق نو
29-12-2008, 00:27
با سلام به همه دوستان

یه سئوال ازتون داشتم اینکه همانطور که می دونیم کیفیت ضبط صدا هنگام فیلمبرداری توان95 هشت گیگ بسیار خوبه ولی اگه بخواهیم فقط صدا ضبط کنیم با sound recorderخود گوشی حتی با کیفیت ضبط بالا هم به نصف کیفیت صدا موقع فیلمبرداری نمی رسه حالا چطور می تونم همون کیفیت ضبط عالی صدا رو با sound recorderداشته باشم؟؟؟؟ با سپاس از همه دوستان:11:

qqqqqq
29-12-2008, 03:33
سلام به همگی
توی برنامه x-plore در این آدرس
tools\device info
جلوی cpu speed شما چی نوشته؟

شما اتفاقی سوالتون با من یکی شد؟!(پستامون در یک صفحه هست)
حالا که 2 تا متقاضی داره یکی جواب بده لطفآ
ماله من زده 206 ماله شما چنده؟
اگه یک آدم خوب سوال زیر رو هم جواب بده ممنون میشم!

با N95 8gig میشه تلویزیون دید؟ چند وقت پیش در تهران میشد
از چه طریق دریافت میکنه؟

ELVIS PRESLEY
29-12-2008, 10:05
بابا qqqqqqq چه کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک بار پرسیدی جوابتو میدن دیگه.

بعله 206 هست. هسته ی اصلی این سی پی یو ها 206 مگاهرترزه. مشکلی نیست.

نه خیر نمیشه دید.

™Symbian
29-12-2008, 22:26
راستی میشه گوشی رو با usb شارژکرد؟

نه تو گوشی های نوکیا فقط تویn85این قابلیت وجود داره

عشق نو
31-12-2008, 01:58
با سلام به همه دوستان

یه سئوال ازتون داشتم اینکه همانطور که می دونیم کیفیت ضبط صدا هنگام فیلمبرداری توان95 هشت گیگ بسیار خوبه ولی اگه بخواهیم فقط صدا ضبط کنیم با sound recorderخود گوشی حتی با کیفیت ضبط بالا هم به نصف کیفیت صدا موقع فیلمبرداری نمی رسه حالا چطور می تونم همون کیفیت ضبط عالی صدا رو با sound recorderداشته باشم؟؟؟؟ با سپاس از همه دوستان:11:

کسی نیست جوابمو بده؟؟؟

qqqqqq
31-12-2008, 03:01
کسی نیست جوابمو بده؟؟؟
شما برادر یه sound recorder نصب کنید
من فعلآ درگیر راه اندازی gps و کنترل گوشیم هستم که gps راه افتاد و کنترل نیمه کاره هست
بعد از این پروژه ها قصد نصب بهترین sound recorder را هم دارم

Legend
31-12-2008, 11:18
کسی نیست جوابمو بده؟؟؟

شاد باشي:40:

V E S T A
31-12-2008, 18:00
سلام

بچه ها ِیه سوال..چرا بعضی وقتا اس ام اسام تو اینباکس تاریخاش اشتباه می شه یعنی با اینکه اس ام اسام مال همون ساعته

ولی تو اینباکس زمانش اشتباه هست؟

Saman-tci
31-12-2008, 19:46
دوست من این مشکل رو هم من و هم خیلی از مشترکین دارن ...
این مشکل مربوط به شبکه هست و اصلاً ربطی به گوشی و سیم کارت نداره .....
من دقیقاً از وقتی سیم کارتمو عوض کردم این مشکل پیش اومده ...

Legend
31-12-2008, 19:52
سلام

بچه ها ِیه سوال..چرا بعضی وقتا اس ام اسام تو اینباکس تاریخاش اشتباه می شه یعنی با اینکه اس ام اسام مال همون ساعته

شما احيانا" واسه كاري تاريخ گوشيتو عقب جلو نكردي؟

hellbrain666
31-12-2008, 21:45
سلام

چطوری میشه لیست بلوتوث هایی که اخیرا با گوشی تبادل اطلاعات کردند رو پاک کرد؟
ممنون

Saman-tci
31-12-2008, 22:08
با فرمت کردن گوشی : #7370#*

hellbrain666
31-12-2008, 22:24
راه دیگری نیست؟

Saman-tci
31-12-2008, 23:41
خیر چون توی بافر گوشی مونده و فقط با فرمت پاک میشه ...

V E S T A
01-01-2009, 09:08
دوست من این مشکل رو هم من و هم خیلی از مشترکین دارن ...
این مشکل مربوط به شبکه هست و اصلاً ربطی به گوشی و سیم کارت نداره .....
من دقیقاً از وقتی سیم کارتمو عوض کردم این مشکل پیش اومده ...

سامان جان آخه من سیم کارتو می ذارم تو گوشی دیگه ای اینطور نیس..:41:

شما احيانا" واسه كاري تاريخ گوشيتو عقب جلو نكردي؟

فقط 1بار نمی دونم چه جوری تاریخ گوشیم 1 روز جلو افتاده بود بعد درستش کردم...:41:

iceweek
01-01-2009, 10:40
سلام..منم تاحالا تاریخمو عوض نکردم ولی توی sms هام اشتباه میزنه

Mojtaba-MCI
01-01-2009, 14:52
برای من که درست می زنه...
چرا برای شماها اشتباهه؟!

Saman-tci
01-01-2009, 18:56
سامان جان آخه من سیم کارتو می ذارم تو گوشی دیگه ای اینطور نیس..:41:

یعنی وقتی سیم کارتتو میزاری توی یه گوشی دیگه و برات sms میاد روی اون گوشی تاریخ sms درسته ...؟؟؟؟؟:18:

V E S T A
01-01-2009, 21:11
یعنی وقتی سیم کارتتو میزاری توی یه گوشی دیگه و برات sms میاد روی اون گوشی تاریخ sms درسته ...؟؟؟؟؟:18:

آره تو یه گوشی دیگه که می ذارم درسته...:41:

گوشیم چی شده یعنی؟؟؟:41:

Saman-tci
02-01-2009, 00:29
برو به تنظیمات ساعت گوشی خودت .... ببین اونجا 3.5 + رو انتخاب کردی یا نه ..؟ بعد ببین تاریخ و ساعتت درسته ...؟

V E S T A
02-01-2009, 10:20
سامان دیدم همش درسته...

امروز اینباکسمو دیدم از ایرانسل که اس ام اس می آد تاریخش درسته...ولی اس ام اسای دیگه نه...فقط تو

همین گوشیم اینجوریه....

mr_khodaei2008
03-01-2009, 11:22
میشه لینک بازیهای n-gage که رو این گوشی کار میدن را برام بزارین

mr_khodaei2008
03-01-2009, 11:23
یه سوال دیگه gprs چیست باهاش چیکار میشه کرد و چطوری میشه فعال کرد لطفا همینجا جواب بدید و لینک جای دیگه رو ندین ممنون

Legend
03-01-2009, 11:30
:27:

میشه لینک بازیهای n-gage که رو این گوشی کار میدن را برام بزارین

N-Gage يه بخش داره...ميتوني مراجعه كني به اونجا گمانم..

یه سوال دیگه gprs چیست باهاش چیکار میشه کرد و چطوری میشه فعال کرد لطفا همینجا جواب بدید و لینک جای دیگه رو ندین ممنون

GPRS كه همون اينترنته...ولي فكر كنم منظورت GPS ...كه باز اونم تو بخشه برنامه هاي كاربردي هست...توقع نداشته باش يكي بياد اينجا برات آموزش بزاره...

mr_khodaei2008
04-01-2009, 16:30
:27:

Gprs كه همون اينترنته...ولي فكر كنم منظورت gps ...كه باز اونم تو بخشه برنامه هاي كاربردي هست...توقع نداشته باش يكي بياد اينجا برات آموزش بزاره...

شما دیگه چه آدمهایی هستین خدا نکنه آدم یه چیزی ازتون بخواد

S@nti@go_s&k
04-01-2009, 17:03
سلام
دوست عزیز legendجان منظور بدی نداشتن
شما یه سرچ کن تایپیک واسه فعال کردن gps هستش
فقط باید اینترنت پر سرعت داشته باشی چون چند تا فایل باید دان کنی که حجمش تقریبا 100_150 مگ هستش:11:

mr_khodaei2008
04-01-2009, 17:18
من میخواستم یه تشکر از آقای amini_bio بکنم. سلام دوست عزیز . من یه تشکر به شما بدهکارم و اون اینکه بابت تاپک تفائتهای 95 فنلاندی با کره ای خیلی ممنون به من خیلی کمک کرد من تابستان برا یکی از دوستام یه 95 8 گیگ خریدم که با خوندن تاپک شما فهمیدم کره ای بود و چند روز پیش که رفتم برا خودم یکی بخرم چیزهایی که شما گفته بودید را انجام دادم و حالا خیالم راحته که گوشیم فنلاند اصله خیلی ممنون از این کار زیباتون باز هم از این کارها بکنین

136209
04-01-2009, 20:49
سلام
فایل فلش برای مدل rm-421 می خواستم

V E S T A
05-01-2009, 10:18
سلام

ککککممممممکککککککک.....:19:

هیچکی نمی دونه من باید چی کار کنم؟:41:

Legend
05-01-2009, 11:14

ما اصولا" آدماي مهربوني هستيم...به همه تا جايي كه بتونيم كمك ميكنيم و اگه كسي دقت نداشته باشه و يكم به خودش زحمت نده و همه چيز رو حاضر و آماده بخواد اينجوري جوابشو ميديم...معمولا" انتظار تشكر هم از كسي نداريم...

Miss Artemis
05-01-2009, 12:28
سلام یه سوال : درگاه مادون قرمز چیه و به چه درد میخوره؟البته من حاضرم به خودم زحمت بدم اگه جایی رو میشناسین که در این مورد توضیح داده باشه اگه میشه معرفی کنین .

amini_bio
05-01-2009, 12:36
من میخواستم یه تشکر از آقای amini_bio بکنم. سلام دوست عزیز . من یه تشکر به شما بدهکارم و اون اینکه بابت تاپک تفائتهای 95 فنلاندی با کره ای خیلی ممنون به من خیلی کمک کرد من تابستان برا یکی از دوستام یه 95 8 گیگ خریدم که با خوندن تاپک شما فهمیدم کره ای بود و چند روز پیش که رفتم برا خودم یکی بخرم چیزهایی که شما گفته بودید را انجام دادم و حالا خیالم راحته که گوشیم فنلاند اصله خیلی ممنون از این کار زیباتون باز هم از این کارها بکنین
خواهش مي كنم دوست عزيز.
خوشحالم كه كمكت كرد.

ککککممممممکککککککک.....:19:

هیچکی نمی دونه من باید چی کار کنم؟:41:
اين مشكله مخابراته.
ربطي به گوشي نداره.
البته من يه آموزش براي اين موضوع گذاشتم.
بگرد اگه پيداش نكردي خودم بايد بگردم پيداش كنم!!

سلام یه سوال : درگاه مادون قرمز چیه و به چه درد میخوره؟البته من حاضرم به خودم زحمت بدم اگه جایی رو میشناسین که در این مورد توضیح داده باشه اگه میشه معرفی کنین .

همون اينفرارد هستش.
فكر كنم بدوني اينفرارد چيه.

amini_bio
05-01-2009, 12:37
سلام
فایل فلش برای مدل rm-421 می خواستم

عزيز شما اگه اينترنت پرسرعت داري، خود برنامه phonix مي تونه اونارا برات دانلود كنه.

Saman-tci
05-01-2009, 19:06

نه نمیخواد بیشتر از این تو زحمت بیوفتین ..... من کارتو راحت میکنم ...
درگاه مادون قرمز یا همون infrared یه وسیله ارتباطی بین دو گوشی و حتی بین گوشی و سایر وسایل بکار گرفته میشه .... مثلاً شما میخواین یه فایلی رو به یه گوشی دیگه انتقال بدین که اون گوشی قابلیت بلوتوث رو نداره چیکار باید کرد ...؟؟ اینجاس که میتونید از طریق اتصال infrared بین دوگوشی فایلتون که حالا میتونه عکس یا آهنگ و یا ویدیو باشه رو انتقال بدید ....
یا ممکن شما یه برنامه ای که از طریق infrared کار میکنه روی گوشیتون بخواین نصب کنید مثل irremote یا همون کنترل از راه دور , مثلاً برای استفاده از کنترل تلویزیون ازش استفاده کنین ... که میتونید از طریق اینفرارد اینکارو انجام بدین و وسایل الکتریکی مثل تلویزیون , ضبط و ... کنترل کنید ....
.
. در کل داشتن infrared برای یه گوشی نقطه قوت هست و البته نداشتن نمیتونه نقطه ضعف برای یه گوشی باشه ...
امیدوارم تونسته باشم کاری کرده باشم که به خودت زحمت ندی و در این مورد تحقیق بیشتری بکنی ....

V E S T A
05-01-2009, 19:19
اين مشكله مخابراته.
ربطي به گوشي نداره.
البته من يه آموزش براي اين موضوع گذاشتم.
بگرد اگه پيداش نكردي خودم بايد بگردم پيداش كنم!!

پس چرا سیم کارتمو تو گوشی دیگه می ذارم اینجور نیس؟:41:

من این مشکلو فقط تو گوشی های سونی اریکسون شنیده بودم..:45:

چرااااااا درس نمیشه؟؟؟!!!:37:

تاپیکی که گفتی رو نتونستم پیدا کنم..:41::45:

Miss Artemis
05-01-2009, 19:32
سلام
ببخشید اون موقع که این رو نوشتم فقط جوابamini_bio بود.تو همون فاصله که من تایپ میکردم این جواب ها اومد.من هم متوجه نشده بودم.مرسی:-)
اقا سامان دستتون درد نکنه کامل و قابل فهم بود.

M@hdi-B
05-01-2009, 19:56
کسی جواب منو نمیده؟:19:

شما حتی زحمت خوندن این صفحه رو هم به خودتون ندادید:31:
تو 2تا پست به شما جواب دادن. سامان خان هم که دیگه سنگ تموم گذاشتن.

ehsanfar
05-01-2009, 22:53
دوستان عزیز اگه میشه منم راهنمایی کنید
من ان 95 8گیگ رو به ورژن 30 آپدیت کردم اما حالا یه دفه آنتنش میپره و دوباره میاد.
مینویسه insert sim card
یا پیغام ریجیستر میده اما دوباره وصل میشه
تو و خدا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majid393
05-01-2009, 23:04
دوستان عزیز اگه میشه منم راهنمایی کنید
من ان 95 8گیگ رو به ورژن 30 آپدیت کردم اما حالا یه دفه آنتنش میپره و دوباره میاد.
مینویسه insert sim card
یا پیغام ریجیستر میده اما دوباره وصل میشه
تو و خدا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گوشیتونو مستر ریست کنید .......
با کد #7370#* .....

Saman-tci
05-01-2009, 23:34
دوست من , من ضمن تائید حرفهای مجید جان بهتر میدونم علاوه بر مستر ریست گوشی , یکبار دیگه گوشیتون رو آپدیت کنید ... یعنی دوباره Reinstall کنید تا اگه موردی خدا نکرده داره با آپدیت مجدد حل بشه ....

babakeyan
06-01-2009, 15:40
سلام من می خواستم یه گوشی n95 8gb بگیرم قیمتش الان چنده؟

اگه میشه منو راهنمایی کنید از کجا تهران بگیرم و اصل فلاند باشه..

با تشکر از شما

V E S T A
06-01-2009, 19:48
بچه ها همیشه وقتی sms چن قسمتی میفرستیم قبل از send یه پیغام هست که میپرسه sms چن قسمتی

باشه...

من وقتی می خام با گوشیم sms چن قسمتی بفرستم اصلا این پیغام نمی آد و همون موقع send میشه برا

همه اینجوره یا فقط گوشیه من قاطیه؟:41:

136209
06-01-2009, 20:41
سلام
من گوشیم مدل rm421 چه طوری می توانم بدون فلش کردن زبان فارسی رو بهش اضافه کنم

Mojtaba-MCI
07-01-2009, 09:31
سلام
این rm241 دیگه چیه؟!

Sajad2006
07-01-2009, 09:33
بچه ها همیشه وقتی sms چن قسمتی میفرستیم قبل از send یه پیغام هست که میپرسه sms چن قسمتی

باشه...

من وقتی می خام با گوشیم sms چن قسمتی بفرستم اصلا این پیغام نمی آد و همون موقع send میشه برا

همه اینجوره یا فقط گوشیه من قاطیه؟:41:
سلام.
کلا سیستم گوشی اینجوریه!

Sajad2006
07-01-2009, 09:36
سلام.
من یه مشکلی پیدا کردم.
وقتی رو صفحه کلید * رو میزنم کلید های راست و چپ زیر صفحه از کار میفتن.و از کلید های استند بای هم نمیشه استفاده کرد و اگه اس ام اسی یا چیز دیگه ای بیاد نشون نمیده.
تو قسمت تایپ اس ام اس هم کلید * بیش تر موقغ ها کار نمیکنه.
کمکم کنید.

donya1370
07-01-2009, 23:35
سلام.
بچه ها چرا من نمی تونم بیشتر از 20 تا تم نصب کنم؟ وقتی بیشتر از 20 تا میشه تم جدید میره رو تم قبلیا و تم قبلیا میپرن!

M@hdi-B
08-01-2009, 08:01
سلام
بدون فلش کردن که فکر نکنم بشه. بازم به این تاپیک یه سری بزن اگه سوالی داشتی از amini_bio بپرس.

این rm241 دیگه چیه؟!
مجتبی جون تو دیگه چرا؟

V E S T A
08-01-2009, 08:34
سلام.
کلا سیستم گوشی اینجوریه!

واقعا!؟ یعنی مال همه اینحوریه :18:

:20:مرسی

babakeyan
08-01-2009, 22:04
سلام من می خواستم یه گوشی n95 8gb بگیرم قیمتش الان چنده؟

اگه میشه منو راهنمایی کنید از کجا تهران بگیرم و اصل فلاند باشه..

با تشکر از شما

iceweek
09-01-2009, 22:45
گوشی قیمتش نزدیک 435 هزار تومان هست.در ضمن اصل فنلاند بودنو باید فراموش کنید.من از یکی از مغازه دارها که یکمی اشنا بود پرسیدم گفت این گوشیها 99% چینی هستند ولی بعضی ساخت نمایدگی نوکیا در چین هستند و بعضی تقلبی.ولی برچسب پشتشونا میکنن برچسب فنلاند میزنن.تازه بعضیام اگه ببینن چیزی سرتون نیست گوشی دست دوم بهتون میدن
الان بازار اسیا دست نوکیا چین هست نه فنلاند...در ضمن این رقم 7 و8 شماره سریال که میگن فلان باشه و بیسار باشه اونوقت اصله همش حرفه.

superior
10-01-2009, 16:10
به نام او

لیبل باتری گوشی من اون قسمت سیاه رو که اگه تراش بدی . یه سریال زیرش مشخص میشه رو نداره! یعنی باتری من اصل نیست؟

سایر مشخصات ( نقطه ها+ دست ها+ مارک لوازم جانبی اصلی) درست هستند.

mr_khodaei2008
10-01-2009, 17:56
گوشی قیمتش نزدیک 435 هزار تومان هست.در ضمن اصل فنلاند بودنو باید فراموش کنید.من از یکی از مغازه دارها که یکمی اشنا بود پرسیدم گفت این گوشیها 99% چینی هستند ولی بعضی ساخت نمایدگی نوکیا در چین هستند و بعضی تقلبی.ولی برچسب پشتشونا میکنن برچسب فنلاند میزنن.تازه بعضیام اگه ببینن چیزی سرتون نیست گوشی دست دوم بهتون میدن
الان بازار اسیا دست نوکیا چین هست نه فنلاند...در ضمن این رقم 7 و8 شماره سریال که میگن فلان باشه و بیسار باشه اونوقت اصله همش حرفه.

به نظر من شما باید تاپک آقای amini_bio را که در مورد تفاوتهای 95 فلاند و 95 کره ای هست را ببینید بهد این حرفا رو بزنین

M@hdi-B
10-01-2009, 20:38
به نام او

لیبل باتری گوشی من اون قسمت سیاه رو که اگه تراش بدی . یه سریال زیرش مشخص میشه رو نداره! یعنی باتری من اصل نیست؟

سایر مشخصات ( نقطه ها+ دست ها+ مارک لوازم جانبی اصلی) درست هستند.

الان همشون اینطورین. اصلا مگه چیزی به اسم اصل هم داریم؟ همون اولشم چینی بود دیگه. ولی مشکلی نداره. من خودم تست کردم جفتشونو. از لحاظ شارژ یکین.

S.Y.K
11-01-2009, 17:00
دوستان عزیز سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.من یه چیزایی راجع به کد 7 و8 نوکیا شنیدم که اگه 00 و 01 باشه گوشی اصله.از طرفی از یک سری از دوستانم هم شنیدم 00 و 01 مربوط به گوشی های قدیمیه نوکیا هست و گوشی های جدید همه رقم 7و8 اونها 02 هست
1. می خواستم ببینم از این دو حالت کدوم واقعت داره؟
در ضمن من کد های imei گوشی رو چک کردم و هر سه یکی بوده.گوشی هم فنلاندیه.
2.ممنون میشم بگید اصله یا نه؟

mr_khodaei2008
11-01-2009, 18:13
دوستان عزیز سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.من یه چیزایی راجع به کد 7 و8 نوکیا شنیدم که اگه 00 و 01 باشه گوشی اصله.از طرفی از یک سری از دوستانم هم شنیدم 00 و 01 مربوط به گوشی های قدیمیه نوکیا هست و گوشی های جدید همه رقم 7و8 اونها 02 هست

به این تاپک یه سر بزن

superior
11-01-2009, 18:25

علیک سلام.:31:

من خودم تحقیقات ویژه ای رو در این زمینه انجام دادم!:31:

اول اینکه اگه از نماینگی مجاز بخری و ضمانت نامه رسمی نوکیا داشته باشی که هیچی! ولی اگه بدون ضمانت خریدی بقیه مطلب رو بچسب:

تا جایی که من میدونم این کد 7 و 8 و 00 و 01 هیچ ربطی به اصل بودن گوشی نداره!

البته در لینک زیر توضیحاتی در این زمینه داده شده که خود من رو به شک انداخت!:13:ولی من تاییدش نمی کنم:

در مورد IMEI هم باید بگم بله. باید هر سه اونها یکی باشه . ولی در نظربگیر که ممکنه کد اون دستکاری شده باشه و به اصطلاح گوشی چنج شده باشه!

توضیحات زیر از سایت سافتستان هست. خوب به اونها دقت کن:

امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در اين ترفند قصد داريم روشي را به شمامعرفی کنیم كه براي اولين بار از طريق سايت سافتستان بر روي اينترنت قرار ميگيرد. شما ميتوانيد به سادگی و از طريق اينترنت به اصل يا غير اصل بودن گوشي خود پي ببريد ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!

بدین منظور:
- ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
- حال به این سایت بروید.

- کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
- اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
توجه : مثلا اگر کد يك گوشي K750i را چك كنید و اين سايت مشخصات يك گوشي W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج شده است!

سایت فوق به غير از چك كردن IMEI موارد ديگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis

لينك چك كردن و آناليزم كردن كدهاي ديگر :

راهنما :
Type Allocation Holder : شرکت یا کمپانی که این IMEI رو ثبت کرده
Mobile Equipment Type : مدل گوشیتون
GSM Implementation Phase : فاز پیاده سازی GSM منظور همون فرکانسهایی که ساپورت میکنه.
IMEI Validity Assessment : و این هم مهمترین قسمت. تشخیص اعتبار IMEI ... اگه این قسمت رو زرد یا قرمز بود یعنی اعتبار IMEI شما پایینه.
Est. Date of Range Issuance : تاریخ تولید ( حدودی )
Reporting Body : گزارش تولید توسط ....
Primary Market : بازار اصلی فروش
Legal Basis for Allocation : قوانین مربوط به عرضه و فروش گوشی باشه.
Full IMEI Presentation : شکل کلی IMEI
Reporting Body Identifier : کد شناسایی گزارش تولید
Type Allocation Code : کد اختصاصی محصول
Serial Number : شماره سریال
Check Digit : رقم چک

:10:
ولی در مورد N95 8GB یه مطلب مهم هست ( در واقع چند مطلب!) که دوست عزیزمان آقای amini_bio در تاپیک مفید زیر توضیح کاملی در موردش داده:

در این لینک نوع تقلبی این گوشی با اصلی اون مقایسه شده و با رفتن به لینک زیر میتونی تا حدودی حدس بزنی که گوشیت اصلیه یا نه.توضیحات خیلی واضحه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط....

فقط یادت باشه که اگه عکسها برات لود نشد . باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنی! ( اگه بدون عکس هم فهمیدی که هیچی!)

در مورد باتری هم اینجوری که من فهمیدم بیشتر اونها اصل نیستند و فروشنده ها باتری ها رو جا به جا می کنند.
و باتری ها چینی اومده که لیبل اونها عین لیبل اصلی هست!

در پایان باید بگم که از این روزگار هر چی بگی بر میاد . پس اگه 100 درصدی مطمئن شدی گوشیت اصله بازم مغرور نشو!( تلمیحی به کپی کاری های برابر اصل چشم بادامی ها!)

اگه هم اصل نبود. تو فکر کن اصله!

بدرود....

mr_khodaei2008
11-01-2009, 18:51
من وقتی بافلش عکس میگیرم عکسهام یه کم تیره میشه یعنی اگه تو محیطی که کمی نیاز باشه با فلش و در حالت اتو عکس بگیرم عکس تیره میشه ولی اگه بدون فلش بگیرم بهتر در میاد از شما هم اینطوری است

rasoul2005
11-01-2009, 21:56

تو اصفهان قیمت گرفتم با گارانتی 1 ساله طلایی میگفت480000

rasoul2005
11-01-2009, 22:44
سلام بر جمیع

دوستان این گوشی ngage را به طور کامل ساپورت میکنه یا باید هکش کرد

ممنون

Mojtaba-MCI
11-01-2009, 23:09
کامل ساپورت می کنه البته باید هکش کرد:دی!

superior
12-01-2009, 08:52
به نام او

دوستان خیلی معذرت میخوام . ولی من تازه واردم و از چیزایی که نوشتید اصلا سر در نیاوردم!

که این Ngage خودش چی هست که حالا چشممون به جمال نسخه دومش روشن شده! و نمیدونم که مال N95 من کدوم نسخه هست .

ولی یه سوال دارم.توی جعبه گوشی یه دفترچه است که مربوط به بازی ASPHALT3 میشه و یه کد فعال سازی هم داره. ولی من هر چی توی قسمت Ngage گشتم به جایی نرسیدم و اصلا نفهمیدم چی به چیه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی زحمت یه راهنمایی بکنید من چه طوری بازی کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mojtaba-MCI
12-01-2009, 11:56
به نام او

دوستان خیلی معذرت میخوام . ولی من تازه واردم و از چیزایی که نوشتید اصلا سر در نیاوردم!
یواش یواش:31:...

که این Ngage خودش چی هست که حالا چشممون به جمال نسخه دومش روشن شده! و نمیدونم که مال N95 من کدوم نسخه هست .
خلاصه بگم!
خود ان گیج یه نرم افزاره که نوکیا توو بعضی از گوشی هایی که تولید می کنه یه چیپ سخت افزاری گرافیکی می ذاره تا بتونه با استفاده از اون بازی های سنگین و با کیفیت بالا رو اجرا کنه...
گوشی هایی نظیر ان95 معمولی و 8گیگ ، ان82 ، 6120 و خیلی های دیگه این قابلیت رو دارن!

ولی یه سوال دارم.توی جعبه گوشی یه دفترچه است که مربوط به بازی ASPHALT3 میشه و یه کد فعال سازی هم داره. ولی من هر چی توی قسمت Ngage گشتم به جایی نرسیدم و اصلا نفهمیدم چی به چیه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اونا رو بیخیال شو...
اولین کاری که باید بکنی اینه که گوشیت رو هک کنی.حالا چون اسم هک رو آوردم فک نکنی چه چیز شاخی هست!
توضیح کاملش رو می تونی اینجا ببینی که دوست عزیزم Legend(یونس) زحمتشو کشیده :

بی زحمت یه راهنمایی بکنید من چه طوری بازی کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که گوشیتو هک کردی و آماده شد می ری از این قست بازی های ان گیج رو دانلود می کنی :

هر بازی توو یه تاپیک!
تمام...

S.Y.K
12-01-2009, 13:37
دوستان عزیز سلام.از mr_khodaie2008 (به خاطر آدرسی که دادید) و superior(به خاطر راهنمایی خیلی خوب و جامع ایشان) واقعا ممنونم.خودم هم فکر نمی کردم این قدر راهنمایی بشم.واقعا به من لطف کردید.
امیدوارم بتونم جبران کنم.
باتشکر فراوان از دوستان عزیز:11::10:

rasoul2005
12-01-2009, 15:45
کامل ساپورت می کنه البته باید هکش کرد:دی!

یعنی با اپدیت جدید هکش از بین نمیرد اخه تو کلوپ n82 با اپدیت جدید سازگار
نیست و هک از بین میرد

ممنون

M@hdi-B
12-01-2009, 20:49
یعنی با اپدیت جدید هکش از بین نمیرد اخه تو کلوپ n82 با اپدیت جدید سازگار
نیست و هک از بین میرد

ممنون

نه دوست من ان95 8گیگ اینطور نیست. من الان با آخرین ورژنش 30.0.018 دارم کار می کنم و مشکلی نداره.

mr_khodaei2008
13-01-2009, 18:14
من وقتی بافلش عکس میگیرم عکسهام یه کم تیره میشه یعنی اگه تو محیطی که کمی نیاز باشه با فلش و در حالت اتو عکس بگیرم عکس تیره میشه ولی اگه بدون فلش بگیرم بهتر در میاد از شما هم اینطوری است

کسی نمیخواد سوال بالای منو جواب بده

Mojtaba-MCI
13-01-2009, 18:28
عکس تیره میشه یعنی چی؟!
من خوب نگرفتم منظورت چیه...
منظورت تاریکه؟یا اینکه کیفیت نداره؟!یه Sample آپ کن تا خوب ببینیم چی به چیه ، وگرنه دوربین ان95 8گیگ توو تاریکیه مطلق با فلاشش عکس های قابل قبولی میندازه...

Saman-tci
13-01-2009, 19:16
ببین دوست من فکر نکنم 8 گیگ مشکلی توی عکسبرداری توی شب چه حالا با فلش یا بدون فلش داشته باشه ....
بطور مثال من این عکسو 2 روز پیش از بام کرج گرفتم در تاریکی مطلق ولی میبینی که مشکلی نداره ...
محض اطلاع فقط ریسایز شده ....

Optimus Prime
14-01-2009, 13:34
اسلاید گوشی من بعد از یک سال و 3 ماه لق شد . گوشی من مال اولین سری N95 8GB Spiderman Edition بود که به بازار اومد. بردمش نمایندگی نوکیا تو Mall of Emirates گفتم درست کنید گفتند نمیشه و این همینطوریه عوضش 3 ماه به Warranty اضافه کردند.

M@hdi-B
14-01-2009, 21:08
اسلاید گوشی من بعد از یک سال و 3 ماه لق شد . گوشی من مال اولین سری n95 8gb spiderman edition بود که به بازار اومد. بردمش نمایندگی نوکیا تو mall of emirates گفتم درست کنید گفتند نمیشه و این همینطوریه عوضش 3 ماه به warranty اضافه کردند.

فروشنده بودی طالبیم. لقی اسلایدش که چیزی نیست من اگه درب و داغون هم باشه به این سری جدیدا ترجیحش می دم.

mr_khodaei2008
15-01-2009, 11:47
من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه

Majid393
15-01-2009, 12:10
من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه

نه .... گوشیتون آخرین ورژن هست .... البته اگر زبان فارسی میخواید ، میتونید گوشیتون رو با پروداکت کدی که زبان فارسی داره ، آپدیت کنید ......

babakeyan
15-01-2009, 21:50
سلام دوستان من یه ان 95 8 گیگ گرفتم چند تا سئوال داشتم..

1- برنامه با پسوند sis نصب نمیشه ا برنامه هم سیمباین ویرایش 3 است

2- من نرم افزار gps رو تو گوشی نصب کردم ایکن مورد نظر هم در قسمت مربوطه میره اما اجرا نمیکنه

3- من وقتی اهنگ mp3 رو گوشی میریزم به قسمت fail mgr میره و در قسمت sound dijetal میخوام از اون قسمت انتقالش بدم به گالری

4- وقتی با گوشی کار میکنم هر 10 ثانیه ای صفحه مانیتور پرش داره

تشکر از شما

Saman-tci
15-01-2009, 23:37

دوست من شما میتونید با تغییر کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ....

Saman-tci
15-01-2009, 23:40
سلام دوستان من یه ان 95 8 گیگ گرفتم چند تا سئوال داشتم..

1- برنامه با پسوند sis نصب نمیشه ا برنامه هم سیمباین ویرایش 3 است

2- من نرم افزار gps رو تو گوشی نصب کردم ایکن مورد نظر هم در قسمت مربوطه میره اما اجرا نمیکنه

3- من وقتی اهنگ mp3 رو گوشی میریزم به قسمت fail mgr میره و در قسمت sound dijetal میخوام از اون قسمت انتقالش بدم به گالری

4- وقتی با گوشی کار میکنم هر 10 ثانیه ای صفحه مانیتور پرش داره

تشکر از شما

1- دقیقاً اون اروری رو که میده بنویس ... در ضمن شیا برنامه ای که میخوای نصب کنی احتیاج به ساین داشته باشه ...
2- اسم نرم افزار چیه ...؟ برای استفاده از gps باید 1 2 دقیقه ای منتظر کانکت شدن به ماهواره باشه ... در ضمن جای باز و بدون سقف و ....
3- خدا وکیلی من که نفهمیدم مشکلت چیه .....
4- هر 10 ثانیه !!!!! سریع گوشیتو آپدیت کن ... حتی اگه آخرین ورزن هم باشه

babakeyan
16-01-2009, 11:41
سلام اسم برنامه gps GarminMobileXT وقتی برنامه رو تو گوشی میریزم شکل ایکن برنامه میاد اما اثلا اجرا نمیشه

در مورد سئوال اخرم گوشیم رو ابگرید جدید کردم verjen 30 هستش

اینو هم بگم که موقعی که گوشی رو خریدم کلی برنامه با پسوند sis و jar بود که فقط برنامه های jar قابل نصب بودن....اسم اروری هم که میده هر چی هست ارور نصب رو میده

مثلا بازی هایی که در گوشی هستش با پسوند sis اخطار میده {در قسمت fail mgr }

Saman-tci
16-01-2009, 13:30
سلام اسم برنامه gps garminmobilext وقتی برنامه رو تو گوشی میریزم شکل ایکن برنامه میاد اما اثلا اجرا نمیشه

در مورد سئوال اخرم گوشیم رو ابگرید جدید کردم verjen 30 هستش

اینو هم بگم که موقعی که گوشی رو خریدم کلی برنامه با پسوند sis و jar بود که فقط برنامه های jar قابل نصب بودن....اسم اروری هم که میده هر چی هست ارور نصب رو میده

مثلا بازی هایی که در گوشی هستش با پسوند sis اخطار میده {در قسمت fail mgr }

مطمئنی درست مراحل نصب رو انجام دادین ...؟ خودتون نصب کردید با بیرون انجام دادن ....؟
دوست من متا مطمئنی گوشی رو آکبند خریدی ...؟ گوشیه آکبند که برنامه روش نصب نیست ...!!!!!

M@hdi-B
16-01-2009, 14:33
مطمئنی درست مراحل نصب رو انجام دادین ...؟ خودتون نصب کردید با بیرون انجام دادن ....؟
دوست من متا مطمئنی گوشی رو آکبند خریدی ...؟ گوشیه آکبند که برنامه روش نصب نیست ...!!!!!

حتما یه پول قلملبه ازش گرفتن یه مشت فایل ریختن تو رمش هر کدوم هم یه ایراد داره یا ساین می خواد یا تاریخ گذشتس یا واسه سیمبیان 7وهشته یا ..........
در مورد Garmin هم شاید فقط فایل اجراییش رو نصب کرده پوشه مربوطه رو تو مموری کپی نکرده.
دوست من پست اول این تاپیک رو با دقت مطالعه کن:

در مورد اون برنامه ها هم باید ارروری که میده بنویسی تا دوستان راهنماییت کنن.

تکاور
16-01-2009, 18:41
من فکر میکنم این دوستمون 8 گیگ چینی یا تقلبی داره که بدون سیستم عامله و دوربینش 1/3 مگاپیکسله و فقط جاوا روش نصب میشه این احتمال بود خواهشا جبهه نگیرید ولی درصورتی که تونسته باشه گامین رو نصب کنه هرچند که اجرا نمیشه این احتمال هم وجود داره که نسخه اولیه گارمینو نصب کردی که احتیاج به وصل شدن مستقیم به کابل usb داره و از طریق نرم افزار خودش رو گوشی نصب میشه جهت رفع این مشکل اخرین ورزن رو نصب کن که این مشکلت مرتفع بشه

babakeyan
16-01-2009, 19:12
دوستان عزیز من گوشی رو اک گرفتم 445 تومن همون جا هم برام ابگرید کرد البته از من خواسی که ابگرید کنم یا نه 15000 تومن هم بابت ابگرید

در ضمن ما هم که این قد په په نیستم که گوشی چینی بهم بندازه من قبل از گرفتن تفاوت اصلی و کره ای رو خونده بودم در انجمنی

راستی رو باطریشم نوشته made in japon

من برنامه در پست اول نحوه راه اندازی gps دانلود کردم.........

بازم اینو بگم که برنامه رو از طریق کابل ریختم نصبم شد اما اجرا نمیشه شکل یه دایره ای...تو این مایه ها

تکاور
16-01-2009, 21:32
خوب اگه اینجوریه که لابد اصله دیگه حالا درمورد نصب گارمین اینو بگم که از این لینک نصب برای گارمین استفاده کن گارمین راه بیوفته واسه بقیشم خدا کریمه

kamalali
16-01-2009, 21:35
سلام

من بین این گوشی و n96 گیر کردم که کدوم رو بخرم. لطفا راهنمایی کنید.

M@hdi-B
16-01-2009, 21:39
سلام

قبلا راجع به این مقوله بحث شده شما صفحات قبل رو مرور کن.

تکاور
16-01-2009, 21:45
خوب حالا یه جواب داره دیکه. برو n96 بخر که لااقل خز نشده مثل 8 گیگ

babakeyan
17-01-2009, 11:33
خوب اگه اینجوریه که لابد اصله دیگه حالا درمورد نصب گارمین اینو بگم که از این لینک نصب برای گارمین استفاده کن گارمین راه بیوفته واسه بقیشم خدا کریمه

سلام دوست عزیز منم از همین لینک برنامه رو گرفتم نصب شد اما وقتی اجرا میشه یه دایره ای سیاه رنگ میاد که بعد از 2 ثانیه دوباره میره

تکاور
17-01-2009, 12:50
گوشیت هک شدس اگه اینطوره از حالت هک خارجش کن و بعد تاریخ گووشیتو عقب جلو بکن

mr_khodaei2008
17-01-2009, 18:34
کنار دوربین جلو گوشی یه چراغ هست مثل n73 . مگه این چراغ نباید نور آبی رنگ بزنه مثل n73 . گوشی من اصلا نور چراغ نمیزنه از شما چطور اگه مشکل داره چیکار کنم

Majid393
17-01-2009, 19:15
کنار دوربین جلو گوشی یه چراغ هست مثل n73 . مگه این چراغ نباید نور آبی رنگ بزنه مثل n73 . گوشی من اصلا نور چراغ نمیزنه از شما چطور اگه مشکل داره چیکار کنم

اون چراغ نیست ...... سنسور تنظیم نور keypad هست .......

M@hdi-B
17-01-2009, 20:23
سلام دوست عزیز منم از همین لینک برنامه رو گرفتم نصب شد اما وقتی اجرا میشه یه دایره ای سیاه رنگ میاد که بعد از 2 ثانیه دوباره میره

مشکلت رو تو همون تاپیک مطرح کن.

سلام

دیگه همه ضعفها و معایب این گوشی(ان96) رو می دونن.:27::31:

تکاور
17-01-2009, 20:39
باشه برات دارم. اگه گذاشتی فعالیتمونو تو این فروم ادامه بدیم باز مثل اینکه بحث میخواد به جنجال بکشه و طبق معمول من رو ban کنن ول کن بابا اصلا تو راس میگی تو باهوشی تو نابغه ای تو پامادوری تو البالویی تو ایکیوسانی

احمدصالح پور
17-01-2009, 20:48
مشکلت رو تو همون تاپیک مطرح کن.

شما هم اگه مثل آقای کماندو دنبال خز و خیلی و این حرفا هستید ان96 بخرید. دیگه همه ضعفها و معایب این گوشی رو می دونن.:27::31:
دوست عزیز فکر نمیکنم برای فردی به سابقه شما مسخره کردن نام کاربری اعضا محترم سایت کار درستی باشه ...در ثانی تو این فروم دموکراسی هستش نه دیکتاتوری پس هر کسی میتونه نظرش رو به شرطی که به دیگران بی احترامی نشه بیان کنه ......تعصب بیجا هم روی گوشیتون نداشته باشین....

M@hdi-B
17-01-2009, 20:57
دوست عزیز فکر نمیکنم برای فردی به سابقه شما مسخره کردن نام کاربری اعضا محترم سایت کار درستی باشه ...در ثانی تو این فروم دموکراسی هستش نه دیکتاتوری پس هر کسی میتونه نظرش رو به شرطی که به دیگران بی احترامی نشه بیان کنه ......تعصب بیجا هم روی گوشیتون نداشته باشین....

شما راست میگی. پستم ویرایش شد.

تکاور
17-01-2009, 20:58
دوست عزیز شما رو با این طرز فکرتون تحسین میکنم و پیشنهاد میکنم عکس زیر اسمتونو عوض کنید

Saman-tci
17-01-2009, 22:40
دوستان بابا بی خیال این حرفا بشید ... آفرین به مهدی جان که اشتباهشو قبول کرد و عذرخواهی کرد که این بزرگیشو میرسونه .. دوستان حالا یه درخواست داشتم ازتون ....
من زیاد اهل برنامه منشی روی گوشی نبودم تا حالا هم استفاده نکردم اما حالا تصمیم گرفتم نصب و استفاده کنم چون بالاخره لازم میشه ... حالا میخوام ببینم اگه کسی از شماها نرمافزار منشی خوب روی گوشیش نصب کرده و راضیه اسم یا لینکشو بده تا منم نصب کنم ... ممنون میشم .

momfilm
18-01-2009, 01:10
شاید برنامه Best Answering Machine مفید باشه

iceweek
18-01-2009, 08:36
سلام
نمیدونم این گوشی چش شده.دیشب رفتم سر یه بازی ngage که قبلا نصب کرده بودم و بازی هم کرده بودم ولی تا انتخابش کردم نوشت در مموری پیدا نشد.رنگشم حالت مات شد مثل وقتی که نصب نیست و دیگه فقط گزینه delete داشت ..نه اجرا نه نصب.بقیه بازیهام هم همینطور..دوباره بازیو ریختم نصب کردم ..دوباره که اجرا کردم همینطور شد...نمیدونم چه مرگشه..حوصله#7370#* را حم ندارم که همه اطلاعات گوشیم پاک بشه.راستی قبلشم این skyfire را ریختم تو کشور ما جواب نمیده پاکش کردم

M@hdi-B
18-01-2009, 19:59
سلام
نمیدونم این گوشی چش شده.دیشب رفتم سر یه بازی ngage که قبلا نصب کرده بودم و بازی هم کرده بودم ولی تا انتخابش کردم نوشت در مموری پیدا نشد.رنگشم حالت مات شد مثل وقتی که نصب نیست و دیگه فقط گزینه delete داشت ..نه اجرا نه نصب.بقیه بازیهام هم همینطور..دوباره بازیو ریختم نصب کردم ..دوباره که اجرا کردم همینطور شد...نمیدونم چه مرگشه..حوصله#7370#* را حم ندارم که همه اطلاعات گوشیم پاک بشه.راستی قبلشم این skyfire را ریختم تو کشور ما جواب نمیده پاکش کردم

عزیز تو کلوپ ان گیج مطرح میکردی. شما کلاینت ان گیج رو دوباره نصب کن درست میشه. یه سری برنامه موقع نصب کلاینت نصب میشه احتمالا یکی از اونا رو از App.mgr پاک کردی.

IPHONE 3g
18-01-2009, 21:12
ماله منم یک اینجوری شد.خود به خود. رو هر بازی میزدم مات میشد و میگفت پیدا نشد.
اما حجم رو اشغال کرده بود.
منم اسکای فایر ریخته بودم و گفت تو کشور شما نمیشه .پاک ش کردم .
فکر کنم ماله اون بود.

iceweek
18-01-2009, 22:32
دوستی که مشکل منو دارید.فهمیدم چی شده.وقتی داشتم skyfire را برا اولین بار نصب میکردم دیدم Symbian OS PIPS را هم نصب کرد اینو قبلا داشتم توی app manager.ولی وقتی skyfire را پاک کردم اونم پاک شده...شما skyfire را دوباره نصب کن بعدش بازیهای توی n-gage را پاک کن دوباره نصب کن.درست میشه

iceweek
19-01-2009, 20:01
سلام
من با هر نرم افزار مسنجر جاوا یا سیمبین (مثل slick )میخوام وصل بشم نمیشه.تنظیمات خاصی طوی گوشی لازمه؟من از سیم کارت راهزن اول(همراه اول)استفاده میکنم برای اینترنت.صفحه اینترنتی میاره.

تکاور
19-01-2009, 20:32
سلام
من با هر نرم افزار مسنجر جاوا یا سیمبین (مثل slick )میخوام وصل بشم نمیشه.تنظیمات خاصی طوی گوشی لازمه؟من از سیم کارت راهزن اول(همراه اول)استفاده میکنم برای اینترنت.صفحه اینترنتی میاره.

برای بار اول یکم طول میکشه مثل اینکه از اونور حالت فعال سازی داره بعدشم ای دی یاهو مسنجرت رو اولا کنترل کن دوما با حروف کوچک تایپ کن

mr_khodaei2008
20-01-2009, 17:53
برنامه GPS data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه

Legend
20-01-2009, 21:36
سلام به همگي...
براي گوشياتون آپديت اومده كه غير قابل هك هست...
ورژن 31...هر كس خواست آپ كنه..

M@hdi-B
20-01-2009, 21:39
سلام به همگي...

من الان چک کردم. واسه چه پروداکت کدی اومده؟
من واسه 0550803 فارسی
و0550805 رو چک کردم همون 30.0.018 بود.

Legend
20-01-2009, 21:44
من الان چک کردم. واسه چه پروداکت کدی اومده؟
من واسه 0550803 فارسی
و0550805 رو چک کردم همون 30.0.018 بود.

احتمالا" الان واسه اروپاس...بزودي واسه شما هم مياد..

136209
21-01-2009, 17:14
مشخصات گوشی من این است
v 20.2.005
30-04-08
rm-421
nokia n95 (a6.02
با توجه به چیزهایی که آقای amini_bio گفتند گوشیم ماله کره است ولی توسایت
میرم ومشخصات رو میدم میه گوشیم اصله

Information on IMEI
Type Allocation Holder Nokia
Mobile Equipment Type Nokia N95 (8GB)
2/2 GSM Implementation Phase
IMEI Validity Assessment Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q1 2008
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive

من که کیج شدم یکی منو روشن کنه اعصابم خورد شده
حالا اگه از شانس من گوشیم کره ای باشه بفروشمش یا نگه دارمش

MRTZ HSV
21-01-2009, 17:57
گوشی اصل هست ولی ماله کره هست
فنلاند بودن که دلیل بر اصل بودن نیست

MORTAZA.2FUN
22-01-2009, 02:25
با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی درباره ی گوشی Nokia N95 8GB داشتم :
من در فکر خرید این گوشی هستم اما می خوام بدونم که چطور میشه اصل بودن گوشی رو تشخیص داد
ونظر شما دوستان عزیز در مورد این گوشی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان عزیز :10:

Mojtaba-MCI
22-01-2009, 07:59
با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی درباره ی گوشی Nokia N95 8GB داشتم :
من در فکر خرید این گوشی هستم اما می خوام بدونم که چطور میشه اصل بودن گوشی رو تشخیص داد
اصل؟!منظورت فلانده؟!الان دیگه بیشتر گوشی های نوکیا توسط چین ساخته میشه که اکثرشون درجه ی 2 هستن.
ولی یه سری موارد رو چک کنی خوبه!
به این تاپیک حتما یه سری بزن(دوست خوبم امینی زحمتشو کشیده) :

ونظر شما دوستان عزیز در مورد این گوشی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان عزیز :10:
هنوزم که هنوزه از بهترین های نوکیاست:5:.

MORTAZA.2FUN
22-01-2009, 13:46
اصل؟!منظورت فلانده؟!الان دیگه بیشتر گوشی های نوکیا توسط چین ساخته میشه که اکثرشون درجه ی 2 هستن.
ولی یه سری موارد رو چک کنی خوبه!
به این تاپیک حتما یه سری بزن(دوست خوبم امینی زحمتشو کشیده) :

با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز
ممنون که به طور دقیق وکامل جواب منو دادین و از ادرس تاپیکی که برام گذاشتین ممنونم .:10::20:
یه چیز دیگه من هر کاری کردم که گزینه ی تشکر در تاپیکی که به من معرفی کردین بیاد (نیومد که نیومد )اگه
میشه شما از طر ف من حقیر از این دوست خیر خواه تشکر کنید
با ارزوی موفقیت هر دوی :شما دوستان عزیز

لطفا اطلاعات تخصصی این گوشی رو در اختیارم بذارین(مثلا از نظر نرم افزاری وسخت افزاری و........)
با تشکر :10::40::20:

REGISTERED USER
22-01-2009, 16:51
به Mojtaba-MCI عزیز

میبینم دوباره 95 8gb گرفتی ؟ مبارکه ... ایندفعه حتما حواست باشه

قربانت

mr_khodaei2008
22-01-2009, 17:39
برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه

سوال من جواب ندارد

Mojtaba-MCI
22-01-2009, 18:16
به mojtaba-mci عزیز

میبینم دوباره 95 8gb گرفتی ؟ مبارکه ... ایندفعه حتما حواست باشه

قربانت
آره دیگه ، البته فک کنم یه 2 ماه نیم همین حدودا بشه...می دونی؟!اصلا نمیشد بدون گوشی موند.من تا 1.5 صبر کردم دیگه مطمئن شدم برنمی گرده اینو گرفتم.

amin-se
22-01-2009, 19:28
سلام به همگي...

کسی آپدیت نکرده ؟! ببینیم چه فرقی میکنه ؟

amin-se
22-01-2009, 19:50
آپدیت، رسما برای 0550803 ریلیز شد .

Included in this Nokia N95 8GB update is a closing of the SDK security ---- for jailbreaking personal devices, several minor bug fixes, photo quality improvements, better browsing stability and cosmetic improvements that haven’t been disclosed.

techno_magical
22-01-2009, 21:44
سلام دوستان.من یه گوشی ان 95 8 گیگ دست 2 مدتیه که خریدم.همه چیش سالم و در حد آک هست.فقط یه مشکل داره:هرقت به کامپیوتر وصل می کنم و بعد قطع میکنم و یا خاموش روشن می کنم ؛ می خواد یه چیزی نصب کنه از روی mass memory و هیچ وقت هم موفق نمیشه.نمی دونم مشکلش چیه.من آپگریدش کردم.فون مموری و حافظه 8 گیگش رو هم فرمت کردم.اما با گذروندن این سه حالت ؛ هنوز هم این مشکل رو داره...ممکنه کسی رهنمایی کنه؟
(یه تاپیک جدا هم باز کردم...گفتم با دوستان همدل(هم گوشی)هم مشورت کرده باشیم ضرر نداره...ممنون میشم مدیرا پاک نکنن.به جون بچم جواب گرفتم هم پستامو پاک میکنم هم تاپیک رو...من سادیسم ندارم که ...گوشیم مشکل داره)

REGISTERED USER
23-01-2009, 01:15
سلام دوستان.من یه گوشی ان 95 8 گیگ دست 2 مدتیه که خریدم.همه چیش سالم و در حد آک هست.فقط یه مشکل داره:هرقت به کامپیوتر وصل می کنم و بعد قطع میکنم و یا خاموش روشن می کنم ؛ می خواد یه چیزی نصب کنه از روی mass memory و هیچ وقت هم موفق نمیشه.نمی دونم مشکلش چیه.من آپگریدش کردم.فون مموری و حافظه 8 گیگش رو هم فرمت کردم.اما با گذروندن این سه حالت ؛ هنوز هم این مشکل رو داره...ممکنه کسی رهنمایی کنه؟
(یه تاپیک جدا هم باز کردم...گفتم با دوستان همدل(هم گوشی)هم مشورت کرده باشیم ضرر نداره...ممنون میشم مدیرا پاک نکنن.به جون بچم جواب گرفتم هم پستامو پاک میکنم هم تاپیک رو...من سادیسم ندارم که ...گوشیم مشکل داره)

توی کلوپ N95 ، نوشته بودم قبلا : :10:

:40:

MORTAZA.2FUN
23-01-2009, 12:36
با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز
لطفا اطلاعات تخصصی این گوشی رو در اختیارم بذارین(مثلا از نظر نرم افزاری وسخت افزاری و........)
با تشکر :10::40::20:
باسلام به دوستان عزیز:10:
مثله اینکه کسی نمی خواد به ما کمک کنه اگه کسی دلش برای ما می سوزه به ما کمک کنه

Legend
23-01-2009, 12:43
باسلام به دوستان عزیز:10:
مثله اینکه کسی نمی خواد به ما کمک کنه اگه کسی دلش برای ما می سوزه به ما کمک کنه

شاد باشي

M@hdi-B
23-01-2009, 12:48
شما چند صفحه اول این تاپیک رو هم می تونید مطالعه کنید. واسه نرم افزار هم:

مهدي.ف
23-01-2009, 22:49
ba arz mazerat man nemitoonam farsi benvisam man vaghty mykham be data transfer vasl sham vasll nemishe va akhtar memory in use mide

techno_magical
23-01-2009, 23:28
ba arz mazerat man nemitoonam farsi benvisam man vaghty mykham be data transfer vasl sham vasll nemishe va akhtar memory in use mide
وقتی می خوای گوشیتو به کامپیوتر وصلکن؛از تمام برنامه ها خارج شو(با نگه داشتن دکمه ی منو می تونی ببینی چه برنامه هایی باز هستن.همشونو ببند)حافظه ی پیغام هات هم باید روی گوشی تنظیم باشه.نه مموری کارت(در حالت پیش فرض روی گوشی تنظیم هست)
خلاصه چک کن ببین کدوم قسمت از گوشیت داره از مموری کارت استفاده می کنه.غیر فعالش کن.من فقط با همین دو مورد مشکلم حل شد...

techno_magical
23-01-2009, 23:38
اگه لطف کنید این طریقه ی قطع کردن صدای دوربین رو بگید هم ممنون میشم.به جان بچه ام سرچ کردم جواب نگرفتم.این تغییرات تو اون فایل متنی هم جواب نمیده...بغیر از rom patch (نمیدونم املاش درسته یا نه) راه دیگه و ساده تری نیست؟اگه هست که بگید اگه نه راهنمایی کنید برم یه جا آموزش کامل از طریق روم پچ رو یاد بگیرم...بازم ممنون...و ممنون بابت جواب قبلی...

REGISTERED USER
24-01-2009, 00:58
اگه لطف کنید این طریقه ی قطع کردن صدای دوربین رو بگید هم ممنون میشم.به جان بچه ام سرچ کردم جواب نگرفتم.این تغییرات تو اون فایل متنی هم جواب نمیده...بغیر از rom patch (نمیدونم املاش درسته یا نه) راه دیگه و ساده تری نیست؟اگه هست که بگید اگه نه راهنمایی کنید برم یه جا آموزش کامل از طریق روم پچ رو یاد بگیرم...بازم ممنون...و ممنون بابت جواب قبلی...

دوستان یکم حرفه ای سرچ کنید : :31:

قطع صدای دوربین(Shutter) بدون نیاز به RomPatcher و برای هر گوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

REGISTERED USER
24-01-2009, 00:58
باید بگم این روش 100 درصد تست شده و کار میده

M@hdi-B
24-01-2009, 07:01
باید بگم این روش 100 درصد تست شده و کار میده

تایید میشه. به خوبی و بدون اشکال کار میده. برید واسه خودتون:31:
من رو ان95 8گیگ تست کردم.

mr_khodaei2008
24-01-2009, 11:40
اگه کسی ناراحت نمیشه این سوال منو جواب بده خسته شدم --- برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه

Legend
24-01-2009, 12:27
سلام
دوستانی قصد آپدیت دارند به این تاپیک مراجعه کنند...ورژن 31 هم هک شد.

شاد باشید:40:

techno_magical
24-01-2009, 14:49
تایید میشه. به خوبی و بدون اشکال کار میده. برید واسه خودتون:31:
من رو ان95 8گیگ تست کردم.

رو ان 95 8 گیگ تست شد و جواب نداد.چرا؟کجای کارم ممکنه ایراد داشته باشه؟همین کاری که اون آقاهه(یا خانومه)گفته انجام دادم...چرا نمیشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گریه داشت...

mr_khodaei2008
24-01-2009, 17:34
اول سوال قبلیمو جواب بدین بعد اینو ----- آیا میشه اطلاعات حذف شده روی گوشی مثل عکس و sms وغیره رو بازیابی کرد اگه میشه چطوری

M@hdi-B
24-01-2009, 20:25
رو ان 95 8 گیگ تست شد و جواب نداد.چرا؟کجای کارم ممکنه ایراد داشته باشه؟همین کاری که اون آقاهه(یا خانومه)گفته انجام دادم...چرا نمیشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گریه داشت...

تو تاپیک خودش بپرس تا یا من یا بچه های دیگه جواب بدن.

00990099
24-01-2009, 21:05
سلام .

بچه ها ، چجوری میشه ان 95 هشت گیگ رو تنظیم کرد که وقتی میچرخونیش ، تصویرش هم باهاش بچرخه !

البته من خودم 1 سالی میشه که 95 -8گبگ دارم ولی تا حالا نمیدونستم که گوشی چنین امکانی داره ! و قبلا تو گوشی هایی مثل k850 و چندتا گوشی دیگه دیده بودم چنین چیزی رو !

ولی یکی از دوستانم گوشیش ( Nokia N95 8GB) نسبت به چرخش ، واکنش نشون میده و تصورش هم میچرخه .

اگر ممکن هست در این مورد بنده را راهنمایی کنید . چون بدردم میخوره .

باتشکر:11:

rasoul2005
24-01-2009, 21:28
سلام
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنند

ممنون از شما

Saman-tci
24-01-2009, 23:27
سلام .

بچه ها ، چجوری میشه ان 95 هشت گیگ رو تنظیم کرد که وقتی میچرخونیش ، تصویرش هم باهاش بچرخه !

البته من خودم 1 سالی میشه که 95 -8گبگ دارم ولی تا حالا نمیدونستم که گوشی چنین امکانی داره ! و قبلا تو گوشی هایی مثل k850 و چندتا گوشی دیگه دیده بودم چنین چیزی رو !

ولی یکی از دوستانم گوشیش ( Nokia N95 8GB) نسبت به چرخش ، واکنش نشون میده و تصورش هم میچرخه .

این حالت رو اصطلاحاً بهش Auto Rotate میگن ... یعنی چرخش اتوماتیک .....
که از مسیر Menu - Tools - Setting - General - Personalization - Display - Rotate Screen فعال میشه

REGISTERED USER
25-01-2009, 01:26
سلام .

ولی یکی از دوستانم گوشیش ( nokia n95 8gb) نسبت به چرخش ، واکنش نشون میده و تصورش هم میچرخه .

شاید این قابلیت خوب باشه اما مطمئن باش بعد یه مدت اعصاب خورد کن میشه ... بخصوص توی مسیجینگ و موزیک پلیر

:2:

من چند ماهی فعال بود بعدش ورش داشتم :2:

MORTAZA.2FUN
25-01-2009, 01:31
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:10:
من چند تا سوال داشتم شاید کمی ابتدایی باشه (منو ببخشید) لطفا منو راهنمایی کنید؟
1-من اون طور که فهمیدم یکی از راههای تشخیص اصل بودن گو شی اینکه اگه شماره ی #06#* رو وارد کنیم و
موقعی که سریال نامبر گوشی رو اورد اگه رقم های هفتم وهشتم صفر باشه گوشی اصله ! ایا این صحت داره .
2- اگه به مدار زیر باطری که کمی دیده میشه نگاه کنیم (یا جایی که سیم کارت مخوره ) اگه رنگه اون سبز یشمی باشه گوشی اصله واگه سبز چمنی باشه گوشی اصل نیست ! ایا این صحت داره .
3-میگن که گوشی n95 8gb عمره زیادی نداره ایا این مطلب درسته !
توجه:موارد 1و2 رو اگه گوشیتون اصل فنلاند روی گوشیتون امتحان کنین واگه نه باز هم امتحانکنین وببینین چی میشه ایا موارد 1و2 درسته یا نه . (لطفا توضیح کامل بدین ).
لطفا دوستان دیگه هم این تاپیک رو بخونین وبه من لطفا جواب بدین (خوشحال میشم).:10:
با تشکر از شما دوستان عزیزوبا معرفت :10:

REGISTERED USER
25-01-2009, 02:12
به نظر من بهترین راه تشخیص فنلاندی بودن ، از روی هولوگرام لیزری چند بعدی نوکیا زیر باتری است ... اگر فنلاندی ننباشه ، اون هولوگرام نیست و یک کاغد معمولی هست

در مورد عمرش هم گوشی فوق العاده و خرکاری هست ... صحت نداره این موضوع

techno_magical
25-01-2009, 15:28
یه تاپیک تو همین پی سی ورلد بود خیلی قشنگ فرقهای ظاهری گوشی اصل رو توضیح داده بود با عکس..بگرد ان شالله که پیداش کنی...
یه سوال ساده...چجوری میشه گوشی رو ری استارت کرد؟

Saman-tci
25-01-2009, 15:39
برای رساارت کردم گوشی هم برنامه داریم .... متاسفانه اسم برنامه یادم نیست اما مطمئنم هست ....

Majid393
25-01-2009, 16:47
یه تاپیک تو همین پی سی ورلد بود خیلی قشنگ فرقهای ظاهری گوشی اصل رو توضیح داده بود با عکس..بگرد ان شالله که پیداش کنی...
یه سوال ساده...چجوری میشه گوشی رو ری استارت کرد؟

برنامه های زیادی هست .......
من معمولا" از x-plore و jBakTaskMan استفاده میکنم ....... :20: