PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزارهای فارسی

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

m_anb
14-07-2007, 19:30
با سلام و تشكر ...
لطفا اگر ميرعماد جديد يعني ورژن 2 رو داريد بگذاريد البته آپديتي هست كه روي ورژن 1.2 نصب ميشه ولي كرك قبلي در اين ورژن كار نمي كنه .
خصوصيت ورژن جديد برطرف كردن مشكلات نزم افزار و هم چنين اضافه شدن چند فونت است .

humankhan
14-07-2007, 19:33
سلام همه دوستان

چند وقتی نمیودم تو فروم

الان که میام لینک های دانلود برای من یه جورایی شده
به جای اینکه لینک دانلود مستقیم جلوم باشه و با کلیک روی اون بتونم فایل رو دانلود همراه با کد Html نشون داده میشه که خیلی سخت هستش که فایل دانلود رو مستقیم دانلود کنم
که عکسش رو گذاشتم ولی نمیدونم نشون داده میشه یا نه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای همه همینه یا فقط برای من اینجوریه؟؟
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

راستی چون تو فروم بیشتر اینجا میام و نرم افزارهای اینجا رو دانلود میکنم گفتم همینجا سوالم رو مطرح کنم

یه سوال دیگه (شاکی نشید)
چند روزیه که وبلاگ های بلاگفا باز نمیشه !!! برای همه همینه؟؟؟ کسی میدونه گرا؟؟

در مورد لينك دانلود برا منم همين طوره و در مورد وبلاگ هاي بلاگفا بايد بگم بلاگفا دچار مشكل شده و هيش كدوم از وبلاگهاش رو باز نمي كنه:13:

ramin-ahmadi
15-07-2007, 00:27
دوستان کسی قبلا لغت نامه دهخدا را آپلود کرده ؟ اگر کسی قبلا این برنامه رو نزاشته و کسی اونو میخواد بگه تا آپلودش کنم

chavoshism
15-07-2007, 03:09
يه اسکرين سيور خارق العاده:

يه برنامه براي محاسبه هش فايلها:

آخر برنامه براي تست سلامتي هارد شما:

براي خوندن فايلهاي متني کرکرها:

مديريت خاموش کردن سيستم:

پاک کردن هر فايلي بدون خطا:

m45m
15-07-2007, 07:29
يه اسکرين سيور خارق العاده:

يه برنامه براي محاسبه هش فايلها:

آخر برنامه براي تست سلامتي هارد شما:

براي خوندن فايلهاي متني کرکرها:

مديريت خاموش کردن سيستم:

پاک کردن هر فايلي بدون خطا:

با سلام

دوست عزيز لينك اول شما غير فعال است .

موفق باشيد.

rezapassword
15-07-2007, 08:08
سلام همه دوستان

چند وقتی نمیودم تو فروم

الان که میام لینک های دانلود برای من یه جورایی شده
به جای اینکه لینک دانلود مستقیم جلوم باشه و با کلیک روی اون بتونم فایل رو دانلود همراه با کد Html نشون داده میشه که خیلی سخت هستش که فایل دانلود رو مستقیم دانلود کنم
که عکسش رو گذاشتم ولی نمیدونم نشون داده میشه یا نه؟

برای همه همینه یا فقط برای من اینجوریه؟؟
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

راستی چون تو فروم بیشتر اینجا میام و نرم افزارهای اینجا رو دانلود میکنم گفتم همینجا سوالم رو مطرح کنم

یه سوال دیگه (شاکی نشید)
چند روزیه که وبلاگ های بلاگفا باز نمیشه !!! برای همه همینه؟؟؟ کسی میدونه گرا؟؟
دوست عزیز برای لینک ها بزار صفحه کامل باز بشه بعد به پایین صفحه نگاه کن یک مربع ابی میبینی تو اون نوشته چه کدهایی خاموش و یا روشن هستند خوب حالا واسه کد اچتمل که این لینک ها به اون مربوطا تقریبا یه همچین چیزی نوشته
htmlکد اکنون خاموش میباشد
این کار و روشن کردنش دست مدیر کل

احمدزاده
15-07-2007, 08:46
دوست عزیز برای لینک ها بزار صفحه کامل باز بشه بعد به پایین صفحه نگاه کن یک مربع ابی میبینی تو اون نوشته چه کدهایی خاموش و یا روشن هستند خوب حالا واسه کد اچتمل که این لینک ها به اون مربوطا تقریبا یه همچین چیزی نوشته
htmlکد اکنون خاموش میباشد
این کار و روشن کردنش دست مدیر کل

:11: :11: :31:
یادش به خیر سریال مدیر کل
همیشه مدیر کل در دسترس بود
این مدیر کل رو ما از کجا پیدا کنیمش

rezapassword
15-07-2007, 09:24
:11: :11: :31:
یادش به خیر سریال مدیر کل
همیشه مدیر کل در دسترس بود
این مدیر کل رو ما از کجا پیدا کنیمش
زیبای من خودم هم نمیدونم چه جور باید پیداشون کرد

mahdi7610
15-07-2007, 12:30
سلام به تمامی عزیزانی که دوست دارن کار فارسی کردن برنامه ها رو به صورت جدی ادامه بدن
من امروز میخوام یه نرم افزار رو به شما معرفی کنم با این نرم افزار میشه برنامه ای به وسعت نرو یا هر نرم افزاری دیگه رو فارسی کرد چون لازم به تایپ کردن نیست فقط شما دکمهeof یا ادیت ان فارسی رو میزنید و میزنید گو بعد برنامه فارسی میشه به این را حتی نیست که من میگم شاید اگه صفحه شلوغ برنامه رو ببینید یادتون بره ناهار چی خوردین ولی اگه مشکلی داشتید من در خدمتم
اسم برنامه هست
rss
که مخفف است و اسم اصلی اینه
ری سورس ستاپ

دوست عزیز من این برنامه را پیدا نکردم لطف می کنه لینک دانلود اون را اگه داری بزاری

rezapassword
15-07-2007, 17:23
دوست عزیز من این برنامه را پیدا نکردم لطف می کنه لینک دانلود اون را اگه داری بزاری
دوست عزیز شما باید این نرم افزار رو از مغاضه تهیه کنید این برنامه 6 سی دی حجمشه اون هم کمپرس شده

mahdi7610
15-07-2007, 18:28
اوووووووووووووووووووو my god

rezapassword
15-07-2007, 19:32
اوووووووووووووووووووو my god
با توجه به امکاناتش حجمش هیچه

rezapassword
16-07-2007, 18:49
سلام به عزیزان
این برنامه رو خودم نوشتم و جالبه میدونید چرا چون داشتم تو انجمن متفرقه میگشتم که یه تایپیک دیدم داخلس امضاهای جالب رو نشون میدادن منم چند تا از اون خوباشو کردم یه نرم افزار
مشخصات نرم افزار
--دارای محیطی ساده و کم حجم حدود 70 کیلو بایت
--باز کردن صفحهی اون تایپیکی که دیدم به صورت واقعی و با سرعت اینترنت اکسپلورر 8 (باید به اینترنت وصل باشید)
--دارا بودن 2 صفحه جدا گانه از امضا ها
--بازم میگم حجم کم دانلود نکنید با خودتونه
فقط بگم این برنامه حق کپی رایت داره و فقط برای پی سی طراحی شده و نه وبلاگ شما .......
نظرتونو بگید بد نیست
اگر هم دوست دارید امضا شما در ورژن بعدی برنامه باشه خودتون که میدونید پیغوم خوصوصی!
دانلود

mrmmnb
16-07-2007, 20:13
کسی برنامه فارسی سراغ داره که مرجع پسوند همه فایلها باشه (در مورد هر پسوند یه توضیحی داده باشه و بگه باچه برنامه ای اجر میشه)

ali reza majidi 14
17-07-2007, 05:16
آقا کسی فونت فارسی نداره که نستعلیق هم باشه
ممنون

majjidd
17-07-2007, 05:57
سلام به عزیزان
این برنامه رو خودم نوشتم و جالبه میدونید چرا چون داشتم تو انجمن متفرقه میگشتم که یه تایپیک دیدم داخلس امضاهای جالب رو نشون میدادن منم چند تا از اون خوباشو کردم یه نرم افزار
مشخصات نرم افزار
--دارای محیطی ساده و کم حجم حدود 70 کیلو بایت
--باز کردن صفحهی اون تایپیکی که دیدم به صورت واقعی و با سرعت اینترنت اکسپلورر 8 (باید به اینترنت وصل باشید)
--دارا بودن 2 صفحه جدا گانه از امضا ها
--بازم میگم حجم کم دانلود نکنید با خودتونه
فقط بگم این برنامه حق کپی رایت داره و فقط برای پی سی طراحی شده و نه وبلاگ شما .......
نظرتونو بگید بد نیست
اگر هم دوست دارید امضا شما در ورژن بعدی برنامه باشه خودتون که میدونید پیغوم خوصوصی!
دانلود

اگه ممکنه یک جا دیکه اپ کن ، ابن پرشین گیگ همیشه ترافیکش بالاست ، منکه نتونستم دانلود کنم:13:

majjidd
17-07-2007, 06:03
من فارسى ساز منوى آفيس محيط ويندوز وerorها وhelp windows را دارم ولى سنگينه وآپلودش سخته راهى نداريد البته اين ها تو پك mrt بود

سلام
این پک ها در داخل یاست میکرو سافت هست و میتونین از اونجا رایگان دانلود کنید

oficce 2003 farsi حدود 6 مگ
LIPSetup حدود 11 مگ

:10:

rezapassword
17-07-2007, 10:35
اگه ممکنه یک جا دیکه اپ کن ، ابن پرشین گیگ همیشه ترافیکش بالاست ، منکه نتونستم دانلود کنم:13:
دوست عزیز بفرما اینم رو پارسا اسپیس که محشر ه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahhdy
21-07-2007, 09:36
با سلام

دوستان هیچ نگران نباشند.

از این لینک میتونید نرم افزار میر عماد رو دانلود کنید.

توجه: اگر ارور داد صفحه رو Refresh کنید دانلود میشه:))

حالشو ببرید

یه چیز دیگه اگه بازم نتونستید نگران نباشید من دارم دانلود میکنم. تموم شد خودم یه جا براتون آپلود میکنم.

موفق باشيد.

درود
آقا پس فایل زیپ چیه؟؟؟؟
ممنون می شم
بدرود

SAM-SON 70
22-07-2007, 10:56
BA SALAM BE HAME
MAN NMETONAM KE FARSI BNVISAM CHON Language bar NDARM HALA KSE NARM AFZAR
DARE TA BTONAM FARSI BNEVISAM
MAMNON MESHAM .

Shahrdar
22-07-2007, 17:03
سلام برنامه En2fa هست کارشم خوبه

rezapassword
22-07-2007, 17:54
BA SALAM BE HAME
MAN NMETONAM KE FARSI BNVISAM CHON Language bar NDARM HALA KSE NARM AFZAR
DARE TA BTONAM FARSI BNEVISAM
MAMNON MESHAM .
دوست عزیز مشکل شما به راهتی از کنترل پنل هل میشه اگه ویندوزت xp هست:10:

mm.ahmadvand
24-07-2007, 00:50
نرم افزار صندوق قرض الحسنه یگانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
24-07-2007, 09:37
نرم افزار صندوق قرض الحسنه یگانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه توضیحی یه چیزی لینک دانلود هم که نزاشتی
عزیز من این جور پست دادم اشتباه

SepehrR
24-07-2007, 11:44
سلام به تمامی عزیزانی که دوست دارن کار فارسی کردن برنامه ها رو به صورت جدی ادامه بدن
من امروز میخوام یه نرم افزار رو به شما معرفی کنم با این نرم افزار میشه برنامه ای به وسعت نرو یا هر نرم افزاری دیگه رو فارسی کرد چون لازم به تایپ کردن نیست فقط شما دکمهeof یا ادیت ان فارسی رو میزنید و میزنید گو بعد برنامه فارسی میشه به این را حتی نیست که من میگم شاید اگه صفحه شلوغ برنامه رو ببینید یادتون بره ناهار چی خوردین ولی اگه مشکلی داشتید من در خدمتم
اسم برنامه هست
rss
که مخفف است و اسم اصلی اینه
ری سورس ستاپ
اگه ميشه لينك دانلود اين برنامه رو بزاريد...

rezapassword
26-07-2007, 09:40
سلام به تمام عزيزان اميدوارم خال همه شما خوب باشه امروز يه برنامه ديوار اتش براتون اوردم:10::11:
قصد دارم که اين نرم افزار رو به شما معرفي کنم بايد بدونيد اين نرم افزار رو بنده (رضا ياراحمدي)و با زبان شيرين فارسي نوشتم
عزيزان فقط شما يه نگاه به امکانات برنامه بندازيد تا بفهميد منظورم چيه
بعضي از امکانات اين برنامه حتي در انتي ويروسهاي شرکت سيم انتک هم پيدا نميشه
خوب بعد از اينکه برنامه رو دانلود کرديد که ميدونم ميکنيد اول از همه تاکيد ميکنم اول از همه به بخش يا سر برگ راهنما بريد و بعد از اون هم به قسمت تنظيمات
خواهشا همه دانلود کنيد براي همتون لازمه قدرتش بينظيره
اين رو هم بگم که اين ورژم ازمايشي(نگران نباشيد محدوديت زماني نداره)
امکانات برنامه به شرح زير:
1-بخش جداگانه ديوار اتش
2-بخش جداگانه محافظت از خود ديوار اتش با فناوري txgly که مطمعنم حرفه ايا ميشناسنش
3-بخش جداگانه امنيت ريجستري ويندوز با تکنلوژِي sgas
4-بخش محافظت از اکانتهاي شما
بخش جداگانه ضد دزدان اينترنتي
بخش جداگانه ضد حاسوسان اينترنتي
بخش جداگانه اضافه کردن تکنلوژي strt به سيستم شما(تو ازمايشي نوچ)
بخش جداگانه ضد کرم اينترنتي
بخش جداگانه برگشت دهده
بخش جداگانه راهنماي برنامه به صورت کامل
راهنمايي در هنگام استفاده از برنامه به صورت خود کار
شمارش زمان استفاده از برنامه بر حسب ثانيه
دارا بودن بخش اپديت و سرعت اپديتي بي نظير رف چند ثانيه
دارا بودن بخش اپديت خود کار
دارا بودن حق کپي رايت
دارا بودن نشانگر روشن و خاموش بودن ر بخش در همان بخش
دارا بودن سيسم هشدار جدي در زمان خطر جدي
پاک کردن ويروس هاي ضعيف سيستم شما بدور از چشم شما
دارا بودن سيستم tgime pc on
محيطي ساده
استفاده از خاصيت سربرگ
چهار مرحله بودن تنظيمات
راهنمايي در هنگام تنظيم برنامه
دارا بودن سيستم چک لينک بدور از چشم شما
دارا بودن سيستم اکتيو کنتر ل برگرفته از مرورگر اينترنت اکسپلورر ورژن 8 و به صورت اتوماتيک
اضافه شدن 10 امکان جديد به برنامه در ورژن 1
دسترسي اسان در هر جا به کليد هايي که لازم داريد
قابليت send to try v2.00
قابليت انت ويروس بودن فقط در قمت امنيت ريجستري(در ورژن 1. 2)
نماش سايت پشتيبان جهت درافت راحت اپديت (در ورزن ازمايشي برنامه اتوماتيک اپديت نميشود)
توضيح در مورد کرم ها ويوس ها دزدان و ..... اينترنتي در برنامه
بخش بسيار کامل امنيت ريجستري ويندوز
دارا بودن حجم کم حدود 1.35mb (من براتن فشرده کردم شد 305 کيلو بايت)
اضافه کردن قابليت اکتيو کنترل به مرورگر شما(مرورگر هايي که پشتيبان ميکند: اينترنت اکسپلورر و فاير فاکس و نت اسپيس و اپريا )
خوب دوستان ميدونم همه دانلود ميکنيد فقط نظر فر اوش نشه
اگه غلط املايي دارم ببخشيد
برنامهي بعدي که ساختم اسمش هست search in web searceher که اونم براتون ميزارم
اميدوارم دانلود کنيد لزت ببريد امنيت داشته باشيد و يه نظر م به ما بديد
اينم عکس(اون اخر ميزارم)
خدا پشت و پناهتون
این لینک دانلود خود برنامه با حجم 300 کیلو بایت
این لینک دانلود اپدیت مورخهی 1 مرداد 86 با حجم 70 کیلو بات
اینم عکس های برنامه برای دیدن اینکه این برنامه چقدر تو په

rezapassword
26-07-2007, 09:41
اگه ميشه لينك دانلود اين برنامه رو بزاريد...
این برنامه 4.5 گیگ حجم داره و تو اینترنت نیست

m45m
26-07-2007, 11:07
با سلام

والا نرم افزار اصلي ، اينقدر از خودش تعريف و تمجيد و نام گذاري نكرده !!!!!!!!!!!!! دفعه اولته فارسي مي كنيد.

بازهم دستت درد نكنه !!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن سعي كن زياد مغرور نشي ، زمين مي خوري !!!!!!!!!!!.

موفق باشيد.

matin2005ag
27-07-2007, 09:42
با سلام

نرم افزار حسابداری چیست؟

نرم افزار حسابداری نیازهای یک بنگاه تجاری از قبیل سرعت ، امنیت ، قابلیت اطمینان ، و قدرت تحلیل و آناليز اطلاعات را برآورده می کند.
نرم افزار حسابداری ابزارهای مورد نیاز برای محاسبات و اتومات کردن خیلی از پروسه های حسابداری را برای پیش بینی های امور مالی یک شرکت (یا فروشگاه) ارائه می کند.
نرم افزار حسابداری گزارشاتی از قبیل فروش ، ارزش اموال و داراییها ، هزینه های بالاسری ، هزینه های تولید ، صورتحساب عملکرد سود و زیان و ارزش افزوده و...را ارائه می کند.
منافع استفاده از نرم افزار حسابداری
.................................

[/CENTER]

موفق باشيد.

سلام دوستان مثلذ اینکه پسورد را فراموش کردین بزارید منظورم پس WINRAR هست

rezapassword
27-07-2007, 15:12
با سلام

والا نرم افزار اصلي ، اينقدر از خودش تعريف و تمجيد و نام گذاري نكرده !!!!!!!!!!!!! دفعه اولته فارسي مي كنيد.

بازهم دستت درد نكنه !!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن سعي كن زياد مغرور نشي ، زمين مي خوري !!!!!!!!!!!.

موفق باشيد.

جناب واقعا از دست شما دلخرم و تا اخر عمر هم نميبخشمتونببينم شما خدايي نکرده کور تشريف د اريد مگه نديدي که نوشتم نوسنده خودمم اگه نميدونيد معني اين جمله يعني اينکه من اين برنامه رو با زبان برنامه نويسي ويزوال بيسيک نوشتماونم ويژوال بيسيک ورژن 8 که محدودن کسايي که بلدن با اين برنامه کار کنن انقدر از اين جمله شما بدم اومد که نوشتي دفه اولته که فارسي ميکني من حد اقل 5 ساله که دارم برنامه فارسي ميکنم از برنامه اي مثل3pack شروع کردم بعد با سورس هکر و حالا هم با نرم افزار عظيم rss واقعا از دستت ناراحتم در ضمن اين برنامه حق کپي رات داره و اگه کسي در سورس کد هاي اون اختلال يا تغيري ايجاد کنه پيگرد قانوني داره و با شکايت بنده مواجحه ميشه يک بار ديگه هم ميگم اين برنامه رو من نوشتم اگه هم کم ميبينيد بايد حتما يه دکتر چشم پزشک بريد براتون لازمه چون شما بعضي از جمله ها رو نميبينيدواقا از بچه هاي اين سايت چنين رفتاري بعيدهبرا شما متاسفممتاسفمفکر کنم شما مغروريد دوست

mahdi7610
27-07-2007, 17:23
سلام دوستان
خواستم یه گله ای از بعضی از دوستان بکنم
ببینید دوستان همون طور که خودتون می دونید این گونه محیط ها یه نوع محیط علمی می باشد
و مثل اینکه بعضی از دوستان این جا را با اتاق های چت اشتباه گرفته اند و با حرفهایی که می زنند قصد تخریب بعضی از دوستان را دارند
پس خواهش می کنم به جای زدن این حرفها اگه چیزی بلدید به دیگران یاد بدید و اگر کسی زحمت می کشه و کاری می کنه به جای ناراحت کردنش اونا تشویق به انجام کارهای بیشتر و بهتر کنیم
در ضمن rezapassword همیشه یکی از اعضای فعال بوده و خیلی ها از جمله خودم از راهنمایی هایش و
کارهایش استفاده کرده ام
در اخر خواهش می کنم احترام همدیگه را داشته باشیم و اگر کسی کاری انجام می ده هر چند کوچک او را تشویق کنیم
ممنون از همتون

rezapassword
27-07-2007, 17:59
سلام دوستان
خواستم یه گله ای از بعضی از دوستان بکنم
ببینید دوستان همون طور که خودتون می دونید این گونه محیط ها یه نوع محیط علمی می باشد
و مثل اینکه بعضی از دوستان این جا را با اتاق های چت اشتباه گرفته اند و با حرفهایی که می زنند قصد تخریب بعضی از دوستان را دارند
پس خواهش می کنم به جای زدن این حرفها اگه چیزی بلدید به دیگران یاد بدید و اگر کسی زحمت می کشه و کاری می کنه به جای ناراحت کردنش اونا تشویق به انجام کارهای بیشتر و بهتر کنیم
در ضمن rezapassword همیشه یکی از اعضای فعال بوده و خیلی ها از جمله خودم از راهنمایی هایش و
کارهایش استفاده کرده ام
در اخر خواهش می کنم احترام همدیگه را داشته باشیم و اگر کسی کاری انجام می ده هر چند کوچک او را تشویق کنیم
ممنون از همتون
حرف شما متین ولی من خیلی بهم برخورد و قتی گفتن این برنامه رو یکی دیگه نوشته نه تو در صورتی که من 2 ماه گیر این برنامه بودم :11:

rezapassword
27-07-2007, 18:13
ببخشید خلاصه

m45m
28-07-2007, 06:53
با سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشيد.

rezapassword
28-07-2007, 10:10
با سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشيد.
این چه معنی داره بگو :18:

m45m
28-07-2007, 10:25
با سلام
دوست عزيز ، نابغه عزيز ، اين برنامه نويسي شما ، باعث شد تمام درايو هايم را از دست بدهم ، شما برروي سيستم ديگر تست كنيد و بعد جواب دهيد و مشكل ما را حل كنيد . چرا چرا چرا ؟ منتظر جواب راه حل شما هستم .

موفق باشيد.

rezapassword
28-07-2007, 12:03
با سلام
دوست عزيز ، نابغه عزيز ، اين برنامه نويسي شما ، باعث شد تمام درايو هايم را از دست بدهم ، شما برروي سيستم ديگر تست كنيد و بعد جواب دهيد و مشكل ما را حل كنيد . چرا چرا چرا ؟ منتظر جواب راه حل شما هستم .

موفق باشيد.
قربونت برم این برنامه روی 5 تاسیستم امتحان شده بدون مشکل اشکال از سیستم خودتونه یا ویروسه اگه باور نداری ایمیل اونایی رو که این برنامه رو روشون تست کردم بهتون میدم تا باور کنید این برنامه هیچ مشکلی نداره:40:

m45m
28-07-2007, 17:43
با سلام

من آنتي ويروس نصب آماده دارم و در زمان ،رؤيت ويروس بالا مي آيد ، كه در نعمل اين برنامه ، آنتي ويروس فعال و ري استارت و بعد از بالا آمدن ، ديگه درايو ها نيستند . راهنمائي كنيد.
هر چه سريعتر .

موفق باشيد.

bahdar
28-07-2007, 17:54
سلام.
دوست عزیز فکر نکنم این جا جاش باشه.

rezapassword
28-07-2007, 18:27
با سلام

من آنتي ويروس نصب آماده دارم و در زمان ،رؤيت ويروس بالا مي آيد ، كه در نعمل اين برنامه ، آنتي ويروس فعال و ري استارت و بعد از بالا آمدن ، ديگه درايو ها نيستند . راهنمائي كنيد.
هر چه سريعتر .

موفق باشيد.
جواب شما
پیغوم خصوصی

m45m
28-07-2007, 20:36
با سلام

دوست عزيز چرا منظور من را بد متوجه شديد ، منظورم اين بود كه داخل كليه نرم افزار هاي خارجي يا ايراني ، اصلي

اينقدر نام گذاري و بزرگ نمي نويسند ، وبراي همين هم گفتم دلخور نشي ، كه سؤ تفاهم نشه ، و من نگفتم كه

شما ننوشتي ، شما در يك جا پيدا كن ، كه من نوشته ام ، شما اين را ننوشته ايد ، و شما زود دهن بين هستيد و

تازه من خوشحالم كه نوشته ايد ولي تعريف و تمجيد زيادي ، حرف داخلش زياد دارد ، اينطور نيست .

موفق باشيد.

m45m
28-07-2007, 20:37
با سلام

من دوست شما هستم و نه دشمن شما .

موفق و مؤيد باشيد.

Mohammad amir bazrafshaN
28-07-2007, 20:57
دوستان گل عزيز
اينقدر هم كشش نديد.همديگر رو ببوسين(واي البته اگه هم جنس باشين)! و كدورت هاي رو تموم كنين.امروز ولادته ديگه!

mahdi7610
29-07-2007, 17:59
بابا بی خیال صلوات بفرستین

m45m
30-07-2007, 02:42
اَلّلهمَ صَلِّ عَلي محَمَّد وَ آلِ محَمَّد

matin2005ag
30-07-2007, 06:15
ای بابا این دوستمون (m45m) مثل اینکه یادش رفته پسورد وینرر برنامه حسابداری فارسیکام را بزاره

matin2005ag
30-07-2007, 06:15
ای بابا این دوستمون (m45m) مثل اینکه یادش رفته پسورد وینرر برنامه حسابداری فارسیکام را بزاره

rezapassword
30-07-2007, 08:55
شما فقط یک بار باید درخواست بدید

m45m
30-07-2007, 11:43
با سلام

دوست عزيز وين رار پسورد ندارد ، اشكال خودتان است .
موفق باشيد.

Enter
30-07-2007, 13:39
اقای Reza Password عزیز شاید بنده خدا اشتباهی دوتاپست شبیه هم داده نیازی هم نبود شما پست بدید ازدوستان خواهش میکنم که پستهای بی مورد ندند تا نظم تاپیک بهم نخوره مرسی ازهمگی

استثنا
31-07-2007, 12:39
مطمئنم همتون حتما بازي فکر کردن و حدس زدن يک کلمه رو با

دوستاتون روي کاغذ با امتياز دهي دستي انجام داديد و مي دهيد. و يا

بازي خارجي شو ديديد ولي هيچگاه بازي نرم افزاري فارسيشو تجربه

نکرديد .
ولي اين بار بازي نرم افزاري فارسي اون رو بازي خواهيد کرد. اونم با

راحتي کار کردن با برنامه و با قابليت هايي که هيچ جا نديديد.
امکاناتی مثل:
1-بازي در دو حالت يک نفره و دو نفره
2-افزودن موضوع کلمات و نيز واژه ها به موضوع گروه به هر تعداد دلخواه

اونم هم به شکل کلمه به کلمه و هم يک دسته کلمه که خود برنامه

کلمات فارسي اون رو در نظر مي گيره و جدا جدا در حافظه نگه مي

داره مثلا اين جوري افزودن:
a-ببر
Tiger
b-پلنگ
Jaguar
c-فيل
Elephant

که فقط ببر و پلنگ و فيل به واژگان افزوده مي شه نه حروف ديگه که

اين باعث بالا رفتن سرعت ذخيره سازي مي شه
3-در بازي دو نفره امتيازاي هر کدوم از بازيکنان خود به خود ثبت و اگه

چند نفر دو به دو با هم عمري بازي کنند بازم تعداد برد هاي گذشته دو

به دوي هرکدوم نمايش داده ميشه
و قابليت هاي ديگه....
بازي با سي شارپ (#C) نوشته شده و حيفه بازيو نگيريد.
اينم محل دانلود بازي واژه یاب:

rezapassword
31-07-2007, 17:14
دوستان اینم یه برنامه مسخره نمیدونم اینجا جاشه یا نه
باز کنید و بخندید
حجم 36 کیلو بایت

osasto
01-08-2007, 12:15
لطفن اگه نرم افزار ي فارسي براي طراحي وبلاگ داريد بزا ريد ممنون ميشم اگه بتوانيد زودتر بگزاريد

m45m
01-08-2007, 13:13
با سلام

حسابداري بازاريان نگارش 86

توضيحات :
مخصوص كسبه و مشاغل آزاد به همراه آموزش هوشمند
تعداد ديسك ها :
1 سي دي
قيمت :
58000 ريال

توضيحات بيشتر
حسابداری بازاریان نگارش86 ************************************** ارزانترین وساده ترین نرم افزارحسابداری برای کسبه ومشاغل آزاد با قابلیتهای ویژه به همراه آموزش هوشمند برروی CD ------------------------------------------------------- کسبه محترم می توانند با حداقل سطح سواد خواندن ونوشتن از این نرم افزار ساده وارزان به راحتی وبدون نیاز به داشتن حسابداراستفاده کنند *********************************** به همراه مبدل بازاریان 84به 86 برای کسانیکه قبلا ازحسابداری بازاریان نگارشهای قبلی استفاده می کنندوتمایل دارند اطلاعات خود را به نرم افزار جدید انتقال دهند =========================== *دخل وخرج - هزینه - خدمات -هزینه حقوق کارمند *پیش فاکتور-فاکتورخرید وفروش - موجودی کالا- چک وبانک *امکان رمز گذاری برای دسترسی های متفاوت کاربران *داشتن تابلوی یادشتهای روزانه برای یاد آوریها * ثبت قیمت براساس ریال - تومان - دلار- یورو- مارک وغیره در فاکتور * امکان ثبت فاکتور خدمات به صورت مجزا برای فروشگاهها * امکان ثبت چکها درصورت فروش اقساطی در فاکتور * گزارش کلی وزمانی ازسود وزیان وترازنامه ****************************** امکانات نرم افزار حسابداری بازاریان86 به شرح ذیل می باشد: 1- ثبت اطلاعات پایه اعم از کالا به صورت عنوان- گروه ونام کالا به همراه قیمت خرید وفروش به انضمام تایپ فارسی ولاتین وداشتن اعداد وحروف باهم برای یک کالای خاص 2- ثبت اطلاعات مشتریان بدهکار وبستانکار وبی حساب به همراه مشخصات فردی آنها 3- ثبت حسابهای بانکی واسناددریافتی وپرداختی از قبل 4- ثبت ومعرفی هزینه ها و خدمات به صورت کامل 5- ثیت اطلاعات شخصی کارمندان برای بایگانی وتعیین حقوق کارمندان 6- ثبت واحد کالا به صورت اختیاری شامل ریال - تومان- دلار- مارک وغیره 7-صدور فاکتور خرید وفروش وبرگشت از خرید وفروش 8- صدور پیش فاکتور برای مشتری بدون کسر از انبار بابت استعلام اداره جات 9- تبدیل پیش فاکتور مشتری به فاکتور فروش قطعی پس از کسر از موجودی 10-ثبت اطلاعات شخصی کارگر وکارمند به صورت جامع 11- ثبت سند دریافتی به صورت نقد وجواله وچک در زمان فروش کالا 12- ثبت سند پرداختی به صورت نقدو چک اشخاص وچک شخصی فروشگاه 13- امکان زدن خدمات انجام شده در فاکتور فروش برای مشتری 14- امکان پاس ویا برگشت زدن چکهای شخصی ویا اشخاص در بخش عملیات 15- امکان واگذاری چک به بانک وبرداشت از صندوق وواریز به بانک وبالعکس 16- گزارش از فاکتور خریدو فروش براساس شماره فاکتور - مشتری وسریال کالا 17- گزارش از فاکتور برگشت از خرید وبرگشت از فروش 18- گزارش از موجودی کالا وجستجوی پیشرفته برای آن 19- گزارش از اسنادریافتی وپرداختی براساس تاریخ وشماره سند 20- گزارش از موجودی صندوق به صورت کلی وزمانی 21- گزارش از هزینه ها وبرداشت به صورت جامع 22- گزارش از حسابهای بانکی وجستجوی سریع چک 23- گزارش ریز از فروش یک کالای خاص براساس عنوان گروه ونام کالا 24- گزارش از حساب مشتریان بدهکار وبستانکار به صورت زمانی وکلی 25- گزارش جامع از حساب سودوزیان فروشگاه وترازنامه سالانه 26- امکان ثبت خدمات درفاکتورمستقل وگزارشگیری مجزا 27- امکان جستجوی کالای فروخته شده براساس سریال کالا 29- امکان دسترسی به سودوزیان در هرفاکتور ویا براساس هرکالای مورد نیاز 30- امکان ثبت آرم فروشگاه به همراه آدرس وتلفن در پابرگ وسربرگ فاکتور 31- امکان پشیبانگیری اتوماتیک از اطلاعات وگرفتن آن توسط کاربر برروی دیسکت وکول دیسک 32- امکان نصب برروی ویندوزهای سری XP بدون نیاز به فارسی ساز 33- امکان چاپ فاکتوربا تمام چاپگرهای قابل نصب در ویندوز 34- نداشتن محدودیت زمانی برای نصب واجرای نرم افزار در بلند مدت 35- آموزش هوشمند ومولتی مدیا برای کسبه ای که اطلاعات حسابداری ندارند 36- امکان گذاشتن رمز عبور برای ورود به نرم افزار حسابداری بازاریان 37- داشتن دفترچه تلفن ومحافظ نمایشگر مونیتور 38- امکان تعویض سربرگ وپابرگ ونگذاشتن این دومورد درزمان چاپ 39- امکان چاپ چکها زمان فروش اقساطی به مشتری در پایین فاکتور فروش.

اینم لینکش به حجم 40 مگابایت

و لینک های دیگر هر کدام 5 مگابایت :

و پسور زیپ ها : 159zxcsst میباشد موفق باشید .

این لینک جدید بازاریان 86 بدون پسورد و بدون هیچ برنامه ای باز میشود چون تنها فایل exe آن میباشد و لینک آن به حجم 40 مگابایت :

و لینک های دیگر آن به حجم 40 مگابایت با پسورد 159zxcsst و با برنامه winrar زیپ شده :

و لینک های دیگر هر کدام به حجم 5 مگابایت و در 8 پارت بدون پسورد و با برنامه winzip11 زیپ شده و لینک های آن به ترتیب:

1=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ديگه حالشو ببريد.

موفق باشيد.

hadi.y
01-08-2007, 14:05
با سلام خدمت دوستان
من خيلي وقت پيش فارسي نويس مريم 4 رو از سايت kamyabonline داونلود كردم
اون موقع نوشته بود كه فايل زيپ رو آنزيپ كنيد وفايل ايميج رو روي يك cdرايت كنيد
وبرنامه رو نصب كنيد
من دو بار اين كار رو كردم ولي قفل اون باز نمي شه
آيا كسي مي تونه به من كمك كنه؟
پيشتر از راهنمايي شما متشكرم

rezapassword
01-08-2007, 19:46
با سلام خدمت دوستان
من خيلي وقت پيش فارسي نويس مريم 4 رو از سايت kamyabonline داونلود كردم
اون موقع نوشته بود كه فايل زيپ رو آنزيپ كنيد وفايل ايميج رو روي يك cdرايت كنيد
وبرنامه رو نصب كنيد
من دو بار اين كار رو كردم ولي قفل اون باز نمي شه
آيا كسي مي تونه به من كمك كنه؟
پيشتر از راهنمايي شما متشكرم
دوست عزیز شما با نرم افزار های قفل شکن این کارو بکن خواستی چند تا بهت معرفی کنم
فکر کنم گیرت سر قفل ها

hadi.y
01-08-2007, 22:56
دوست عزیز شما با نرم افزار های قفل شکن این کارو بکن خواستی چند تا بهت معرفی کنم
فکر کنم گیرت سر قفل ها
آقا rezapassword كار نيك وپرسش؟
لطفا معرفي كن و اگه ميشه يه راهنمايي هم در موردشون بده
خيلي ممنون

rezapassword
02-08-2007, 10:11
آقا rezapassword كار نيك وپرسش؟
لطفا معرفي كن و اگه ميشه يه راهنمايي هم در موردشون بده
خيلي ممنون
دوست گلم خواصتی که معرفی کنم من بهترین رو بهت معرفی میکنم بهترین برنامه تو این زمینه برنامه ALCOHOL 120 % اما برنامه های دیگه ای هم هست من جمله BLINDWRITE 5.1 این برنامه هم برنامهی خوبی حجم برنامهی اول 4.85 MB و دومی رو نمیدونم چون ازش استفاده نمیکنم
کاری داشتی در خدمتم

osasto
02-08-2007, 11:02
كسي نيستش جواب بده به سوال من؟

rezapassword
02-08-2007, 12:31
كسي نيستش جواب بده به سوال من؟
لطفا سوالت رو یه بار دیگه بپرس
اگه بلد باشم جواب میدم

osasto
03-08-2007, 11:01
گفته بودم كه اگه نرم ا فزاري براي طراحي وبلاگ دارين لطفن بزاريد:2:

rezapassword
03-08-2007, 12:22
گفته بودم كه اگه نرم ا فزاري براي طراحي وبلاگ دارين لطفن بزاريد:2:
طراحی وبلاگ که نرم افزار نمیخواد اگه قالب رو میگی بهترین فرانت پیج

sia abedi
04-08-2007, 07:11
چرا بعضى وقت من يك نرم‌افزار را فارسى مى‌كنم فونت را نمى‌شناسه و چرت‌وپرت مى‌نويسه بايد چى كار كنم تا فارسى بشه

rezapassword
04-08-2007, 09:46
چرا بعضى وقت من يك نرم‌افزار را فارسى مى‌كنم فونت را نمى‌شناسه و چرت‌وپرت مى‌نويسه بايد چى كار كنم تا فارسى بشه
شما باید از فنتهای معروفی که تو سیستمت هست استفاده کنی بهترین tahoma

Reza goli
05-08-2007, 18:30
بسم رب شهدا!

به این دلیل است که برنامه مخش هنوز به اینجا ها کار نمی دهد که بتواند از این جور حرف ها را بخواند. من خودم چند برنامه را فارسی کردم که به همین مشکل برخوردم... حتی بر روی یکی از آن ها فونت MItra را هم آزمایش کردم ولی هیچ جوابی نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ali_Reza_Nazari
06-08-2007, 11:09
سلام
نه عزيز اينجوري ها هم نيست.
به اين دليله كه اون برنامه يك فونت انگليسي رو براي فرمش تعيين كرده
شما فونت رو به
tahoma
تغيير بده تا 99 درصد درست ميشه

rezapazahr
13-08-2007, 02:53
مطمئنم همتون حتما بازي فکر کردن و حدس زدن يک کلمه رو با

دوستاتون روي کاغذ با امتياز دهي دستي انجام داديد و مي دهيد. و يا

بازي خارجي شو ديديد ولي هيچگاه بازي نرم افزاري فارسيشو تجربه

نکرديد .
ولي اين بار بازي نرم افزاري فارسي اون رو بازي خواهيد کرد. اونم با

راحتي کار کردن با برنامه و با قابليت هايي که هيچ جا نديديد.
امکاناتی مثل:
1-بازي در دو حالت يک نفره و دو نفره
2-افزودن موضوع کلمات و نيز واژه ها به موضوع گروه به هر تعداد دلخواه

اونم هم به شکل کلمه به کلمه و هم يک دسته کلمه که خود برنامه

کلمات فارسي اون رو در نظر مي گيره و جدا جدا در حافظه نگه مي

داره مثلا اين جوري افزودن:
a-ببر
Tiger
b-پلنگ
Jaguar
c-فيل
Elephant

که فقط ببر و پلنگ و فيل به واژگان افزوده مي شه نه حروف ديگه که

اين باعث بالا رفتن سرعت ذخيره سازي مي شه
3-در بازي دو نفره امتيازاي هر کدوم از بازيکنان خود به خود ثبت و اگه

چند نفر دو به دو با هم عمري بازي کنند بازم تعداد برد هاي گذشته دو

به دوي هرکدوم نمايش داده ميشه
و قابليت هاي ديگه....
بازي با سي شارپ (#C) نوشته شده و حيفه بازيو نگيريد.
اينم محل دانلود بازي واژه یاب:

دست شما درد نكنه خيلي جالب بود

ياعلي

rezapazahr
13-08-2007, 19:04
سلام

راستي نرم افزار مايا يا تري دي مكس فارسي هم گير مياد؟

ممنون ميشم جواب بديد.

با تشكر

يا علي

rezapassword
15-08-2007, 09:04
سلام

ممنون ميشم جواب بديد.

با تشكر

يا علي

فکر نکنم باشه ولی خودت میتونی فارسیش کنی

namx
15-08-2007, 09:54
نرم افزار حاضر جواب را داريد

rezapassword
19-08-2007, 11:28
نرم افزار حاضر جواب را داريد

تو صفحات قبل هست

Carl
19-08-2007, 12:12
سلام

ممنون ميشم جواب بديد.

با تشكر

يا علي

با اینجور برنامه ها فقط باید با زبان اصلیشون کار کرد. چون موقع فارسی کردن کلی از اطلاعات برنامه از دست میره. من خودم فارسی مکس رو گرفتم:41:. بدرد نمیخوره:2:.

rezapassword
20-08-2007, 11:56
سلام
ميخوام يکي ديگه از نرم افزار هايي رو که نوشتم رو به شما معرفي کنم اسمش رو هم گذاشتم
persian decktop pic maker
با اين برنامه ميتونيد از محيط دسکتاپ به صورت کامل و با کيفيت عکس بگيريد البه فقط دسکتاپ نيست از هر جا بخواهيد ميتوند عکس بگيريد

امکانات:
حجم کم
ظاهري قشنگ و با نمک
عکس با کيفيت بالا
دخيره عکس در يه مکان مشخص بدون نياز به پاک کردن ( اگه عکس قبل رو پاک نکرده باشيد اين برنامه عکس قبل رو پاک ميکنه و جديده رو ميزاره )
با فرمي کوچک جهت اشال کم جا

روش استفاده :
بعد از اجرا روي دکمه ( عکس بگير ) کليک کنيد
وبعد عکس خود را از
c:\
برداريد عکس با نام rezayarahmadi ذخيره ميشه

اگه هم مشکلي بود به من اطلاع بديد ممنون ميشم
ايدي و وبم در قسمت درباره برنامه هست
در پايين هم عکس و لينک دانلود رو ميزارم

اینم لینک دانلود از پرشین گیگ

rezapazahr
20-08-2007, 12:47
با اینجور برنامه ها فقط باید با زبان اصلیشون کار کرد. چون موقع فارسی کردن کلی از اطلاعات برنامه از دست میره. من خودم فارسی مکس رو گرفتم:41:. بدرد نمیخوره:2:.

سلام

خيلي ممنون از راهنماييتون

با تشكر

ياعلي.

Mostafa_1384_2006
21-08-2007, 07:25
اگر مشتری وبلاگ من باشید حتما برنامه آچار کوچولو رو می شناسید! این برنامه آپدیت شد و مشکلات اون بر طرف شد! در این نسخه جدید کمی گرافیک برنامه بهبود یافته و ابزارهای جدیدتری اضافه شده، بعلاوه مشکلات نسخه های قبلی نیز بر طرف شده.

این برنامه رایگان و فارسی امکاناتی همچون قسمت مربوط به مجوزهای رایت سی دی توسط کاربران و همچنین خاموش شدن خودکار کامپیوتر پس از مدت زمان مشخص، مدیریت وظایف برای کاربران حرفه ای جهت مقابله با کرم ها و ویروس ها و کلی تنظیمات حرفه ای که به شما کمک میکند تا از ویندوز خودتون بیشتر لذت ببرید.

این برنامه فقط 875 کیلو بایت حجم داره و به سرعت دانلود میشه!

دانلود کنید

Mostafa_1384_2006
21-08-2007, 07:30
همین روزها نسخه جیدترش رو می یارم

جدیده خیلی بهتره

Zhangooler
23-08-2007, 02:19
میخواستم ببینم اگه source یه برنامه رو هک کنم با چه دستوری می شه دوباره source رو جمع و راه اندازی کرد؟

Zhangooler
23-08-2007, 02:23
من corel draw رو می خواستم فارسی کنم هم چنین option اضافی بهش اضافه کنم.ولی دیگه سورس بسته نشد.هر کاری کردم کار نکرد.

یا حق.

marmolak kocholo
28-08-2007, 00:13

نرم افزار حسابداری رافع محصول شرکت مفتاح رایانه یکی از قدرتمند ترین نرم افزارهای حسابداری تحت ویندوز میباشد. قابلیت های و ویژگی های این نرم افزار عبارتنداز:

امكانات سیستم حسابداری
تعریف و تدوین کدینگ و سرفصلهای حسابداری در سه سطح کل ، معین و تفضیلی بطور دلخواه
تعیین و تخصیص تبصره های خاص به سیستم اتوماتیک از جهت قابلیتهای ویژه همچون :
آرتیکل های تشکیل دهنده اسناد بدهکاران و بستانکاران تجاری ، سرفصل های ثابت و متغیر، نحوه مرتب سازی ستون بدهکاران و بستانکاران در سند حسابداری
تعریف و تدوین کلیشه اسناد برای صدور اسناد حسابداری اتوماتیک
تنظیم و تعریف تفضیلی ها بطور شناور و یا وابسته به معین های مختلف توسط کاربر بطور دلخواه
ثبت اسناد حسابداری در سه مرحله پیش نویس ، موقت ، دائم
کپی از یک یا چند سند دیگر در سند جاری
کپی از آرتیکل های سند حسابداری در سند جاری
تعریف صندوق های شرکت به تعداد دلخواه
صدور سند افتتاحیه به صورت دستی یا خودکار و انتقال مانده ها از دوره مالی قبل
بستن حسابهای موقت و صدور کاربرگ و سند اختتامیه به صورت خودکار در پایان دوره مالی
مرتب سازی آرتیکل های اسناد و مدیریت چاپ آنها بر مبنای روال مشخص شده توسط کاربر
درج شرح های تکمیلی علاوه بر شرح آرتیکل در اسناد حسابداری جهت درج شرح های اختصاصی
جستجو و مرتب سازی آرتیکل اسناد بر اساس عناصر تشکیل دهنده اسناد مالی
صدور قبوض دریافت و پرداخت و نحوه تسویه حساب به صورتهای نقد ، چک ، حواله های بانکی و یا تنخواه گردان و تایید اسناد دریافتنی و پرداختنی در بخش چک و بانک
دریافت و پرداخت اسناد دریافتنی و پرداختنی به صورت ترکیبی از نقد و چک و حواله بانکی
صدور و چاپ رسید دریافت و پرداخت
چاپ اسناد حسابداری در سه فرمت
قابلیت شماره دهی و شکل دهی خودکار اسناد بر اساس تاریخ
ثبت دفاتر بطور اتوماتیک با توجه به اسناد تراز
دسترسی به سند و پیوست مربوطه از طریق دفاتر حسابداری
مدیریت گزارشگیری و شکل دهی دفاتر توسط کاربر
گزارشات سیستم حسابداری
تراز آزمایشی در سطح گروه حسابها ( چهار ، شش و هشت ستونی ) در محدوده زمانی دلخواه و تعیین نمایش حسابهای مانده دار و حسابهای بدون مانده توسط کاربر
تراز آزمایشی در سطح سرفصلهای کل ( چهار ، شش و هشت ستونی )
تراز آزمایشی در سطح سرفصلهای معین ( چهار ، شش و هشت ستونی )
تراز آزمایشی در سطح سرفصلهای تفضیلی ( چهار ، شش و هشت ستونی )
تهیه خلاصه اسناد جهت ارائه به اداره مالیات در محدوده زمانی دلخواه
صورت حساب ریز تفضیلی های ویژه شامل ( اشخاص ، اموال ، حسابهای بانکی و )
مانده حسابهای تفضیلی ویژه و بر اساس نوع گزارش از حیث مانده بدهکاری و بستانکاری
مانده حسابهای معین در حسابهای کل
مانده حسابهای تفضیلی در معینهای مربوطه
حساب عملکرد سود و زیان
ترازنامه استاندارد
صدور کاربرگ
گزارش تراز ویژه بر حسب محدوده تفضیلی و معین و نمایش آن بر اساس مانده معین در تفضیلی و تفضیلی در معین

امكانات سیستم خرید و فروش
تنظیم و تعریف مشتریان
تعیین مشخصات مشتریان از حیث طبقه بندی مشتریان ، وضعیت مانده حساب اول دوره ، تنظیم کد معادل
حسابداری ، نشانی ، تلفن و
تعریف بازاریاب و تنظیم نوع قرارداد و تعیین درصد آن
تنظیم پورسانت ویزیتور به ازای هر کالا یا به صورت کلی بر روی فاکتور فروش
اعمال تخفیفات درصدی ، کسورات ، اضافات بر روی فاکتور خرید و فروش
ثبت ، تعیین و تدوین کلیه خدمات مرتبط ( خدمات درآمدزا و خدمات هزینه ای )
ثبت و صدور پیش فاکتور فروش ، فروش ، برگشت از فروش ، خرید و برگشت از خرید
ثبت و انتقالی اطلاعات از روی پیش فاکتور به فاکتور فروش
چاپ فاکتور فروش در سه فرمت رسمی ، دلخواه و بر روی فاکتورهای چاپ شده و آماده
تعیین و تعریف سه نرخ جهت فروش یک کالا و استفاده آن بطور دلخواه بر روی فاکتور فروش
ارتباط با دستگاه بارکدخوان
قابلیت تبادل اطلاعات با سایر سیستمهای فعال مانند انبار ، حسابداری و
اعلام مانده پیشین مشتریان بر روی فاکتور فروش
اعلام موجودی کالا بصورت On Line و لحظه ای هنگام صدور فاکتور فروش

گزارشات خرید و فروش
صورت فروشندگان و خریداران یک کالا
صورت عملکرد یک کالا با اشخاص مرتبط با ان کالا
صورت عملکرد یک شخص با کالاها
صورت کالاهای خریداری شده از یک شخص
صورت کالاهای فروخته شده به یک شخص
صورت ارائه دهندگان یک نوع خدمات
صورت دریافت کنندگان یک نوع خدمات
صورت خدمات ارائه شده به یک شخص
صورت خدمات دریافت شده از یک شخص
گزارش ویژه از کسورات و اضافات فاکتورهای خرید و فروش
صورت عملکرد یک کالا با بازاریابان
صورت عملکرد یک بازاریاب با کالاها
گزارشات ویژه از خرید و فروش و نحوه تسویه هر یک از فاکتورها
گزارش از پورسانت های کالاهای فروش رفته
گزارش سود و زیان موردی حاصل از فروش یک کالا
آنالیز ماهانه فروش کالا

امكانات سیستم انبار
معرفی انبار به تعداد دلخواه و توزیع موجودی اولیه کالاها در انبار
تعریف و ایجاد گروه های اصلی و فرعی برای کالاها
تعریف واحد اندازه گیری در دو سطح اصلی و فرعی و تعیین ضریب تبدیل بین واحدهای فرعی و اصلی
معرفی مشخصات و شرح مخصوص کالا در فاکتور خرید و فروش ، شماره سریال ، بارکد ، روش قیمت گذاری و طبقه بندی آن
کنترل نقطه سفارش و حداقل موجودی برای هر کالا درهر انبار
قیمت گذاری کالا به سه روش ، میانگین و میانگین موزون و FIFO
صدور حواله انبار و رسید کالا مستقل از دایره خرید و فروش جهت ورود کالاهای امانی و یا خروج کالاهای مصرفی
تهیه و تدوین اطلاعات مربوط به انتقال کالاها ما بین انبارها
چاپ رسید و حواله انبار

گزارشات سیستم انبار
کارت حسابداری موجودی کالا ( تعدادی)
کارت موجودی کالا (ریالی)
گردش مقدار وکاردکس کالاها طی دوره (مقداری)
صورت موجودی های جنسی انبارها
صورت موجودی های جنسی به تفکیک حد سفارش کالاها
آمارگردش کالاها بر اساس برگه های انبار

امكانات سیستم اموال و داراییها
ثبت و تعریف کلیه گروه های اثاثیه اداری شامل: اموال،ماشین آلات و تجهیزات موجود در شرکت( جهت مصارف داخلی یا فروش)
ثبت کلیه اموال و دارایی های ثابت اختصاص یافته به گروه های مختلف اموال، ماشین آلات و تجهیزات
ثبت مشخصات مربوط به کلیه مشتریان مرتبط با خرید یا فروش اموال
ملاحظه کامل مشخصات تمامی مشتریان مرتبط با خرید یا فروش اموال
ثبت فاکتورهای مختلف جهت خرید یا فروش اموال
ملاحظه فهرست کامل فاکتورهای خرید یا فروش اموال
ثبت فاکتورهای ویژه تعمیرات ونگهداری اموال
ثبت ذخایراستهلاک اموال مختلف در روشهای متفاوت مطابق با اصول قانون مالیات های مستقیم (روش مستقیم،نزولی، ارزش ویژه،)

گزارشات سیستم اموال و داراییها
صورت موجودی اموال
صورت موجودی گروه های اموال
صورت وضعیت گردش یک اموال
صورت وضعیت ذخایر استهلاک اموال
صورت اموال خریداری شده
صورت اموال فروخته شده
صورت اموال تعمیر شده
صورت فروشندگان اموال
صورت خریداران اموال
صورت تعمیرکنندگان اموال

امكانات سیستم چک و بانک
چاپ روی چک در قالبها ی مختلف
ثبت کلیه تفضیلی های مربوط به تمامی حساب های بانکی شرکت
ثبت کلیهحساب های بانکی اشخاص ( پرسنل و مشتریان مرتبط با شرکت)
ثبت چک های ابتدای دوره شرکت
ثبت چک های ابتدای دوره اشخاص
ملاحظه فهرست کامل حساب های بانکی شرکت
ملاحظه فهرست کامل حساب های بانکی اشخاص
ملاحظه تمامی چک های پرداختنی، چک های پاس شده، چک های صندوق و چک های باطل شده
ملاحظه تمامی چک های دریافتنی، چک های برگشتی، چک های خرج شده، چک های نقد شده، چک های وصول
شده و اسناد بانکی
ثبت کلیه حواله های بانکی وارده و صادره
ملاحظه فهرست کامل حواله های بانکی وارده و صادره
ملاحظه کلیه فهرست حسابهای بانکی اشخاص و شرکت
انجام کلیه عملیات چک و بانک شامل : واریز وجه نقد، برداشت وجه نقد، حواله های بانکی، هزینه های بانکی،
کنترل چک های شرکت و کنترل چک های اشخاص
ملاحظه فهرست کامل برگه های عملیات بانکی شرکت شامل :عملیات چک و بانک انجام شده بین شرکت و طرفهای حساب شرکت

گزارشات سیستم چك و بانك
صورت چک های پرداختنی
صورتچک های دریافتنی
صورت چک های پرداختنی معوقه
صورت چک های دریافتنی معوقه
صورت وضعیت چک های عمل شده شرکت
صورت وضعیت چک های عمل شده اشخاص
صورت حواله های بانکی دریافتی
صورت حواله های بانکی پرداختی
صورت واریزی های نقد به بانک
صورت برداشت های نقد از بانک
صورت انتقال موجودی به بانک از بانک های دیگر
صورت هزینه های بانکی

دانلود از سایت رپید شیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود از سایت zalil

marmolak kocholo
28-08-2007, 00:28

اگرچه ماکروسافت از ویندوز 2000 به بعد زبان فارسی را به مجموعه زبان های تحت پشتیبانی خود افزود. اما مشکلی که هنوز وجود دارد عدم تطابق صفحه کلید استاندارد فارسی با کلید های تعریف شده توسط مایکروسافت است، به عنوان مثال جای حروف پ، ژ، در صفحه کلید استاندارد فارسی با آنچه در ویدوز است، فرق میکند. TrayLayout نام برنامه کوچکی است که در هنگام اجرا در حافظه موقت مقیم میشود و علاوه بر نمایش تاریخ هجری شمسی جای حروف صفحه کلید را اصلاح میکند. علاوه بر تصحیح جای حروف این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا جای تک تک حروف روی صفحه کلید را مطابق میل و سلیقه خود تغییر دهید!

پسورد فایل فشرده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P 3 0 d o w n l o a d.com

،فاصله ها را بردارید

Carl
28-08-2007, 00:46
روش استفاده :
بعد از اجرا روي دکمه ( عکس بگير ) کليک کنيد
وبعد عکس خود را از
c:\
برداريد عکس با نام rezayarahmadi ذخيره ميشه
ممنون از برنامه خیلی خوبتون.

امیدوارم تو ورژنهای بعدی امکان سیو کردن تو مسیر دلخواه رو هم بهش اضافه کنین.

marmolak kocholo
28-08-2007, 01:09
سلام
این برنامه میتونه که عکسها رو تبدیل به فایلهایHTML کنه
همون طوری که خیلی ها میدونید این فایلها، فایلهای تشکیل دهنده صفحات اینترنتی هستند

در این نسخه تمامی مشکلات نرم افزار بر طرف شده و به صورت کامل و نهایی منتشر شده است

marmolak kocholo
28-08-2007, 01:27
اگر مي خواهيد كه از طريق اينترنت شبكه هاي تلويزيوني سراسر دنيا را مشاهده كنيد نرم افزار فارسي PD World-TV به شما در اين امر كمك مي كند. شما توسط اين نرم افزار مي توانيد از طريق اينترنت به مشاهده شبكه هاي تلويزيوني سراسر دنيا از جمله ايران بپردازيد. اين نرم افزار داراي يك نرم افزار جانبي ديگر مي باشد كه به شما كمك مي كند تا بتوانيد آنچه را كه مشاهده كرده ايد را ضبط كنيد و در هارد خود ذخيره كنيد.

· PD World-TV چه گونه كار مي كند؟
شما جهت استفاده از اين نرم افزار كافي است به اينترنت متصل شويد ، سپس كشور مورد نظر و شبكه دلخواه خود را انتخاب كرده و از طريق منوي” مشاهده” بر روي گزينه” پخش كردن” كليك كنيد. بعد از بارگزاري شبكه مورد نظر شما به صورت زنده پخش مي گردد.
·چگونه كيفيت مشاهده شبكه ها با نرم افزار PD World-TV افزايش پيدا مي كند؟
شما جهت مشاهده بهتر شبكه ها احتياج به نرم افزار Windows Media Player داريد ، لذا جهت مشاهده به بهترين نحو جديد ترين نسخه آن را در كامپيوتر خود نصب كنيد. در حال حاضر جديد نسخه از اين نرم افزار ورژن شماره 11 مي باشد. همچنين هر چه سرعت ارتباط شما بيشتر باشد كيفيت تصاوير دريافتي نيز افزايش پيدا مي كند. مخصوصاً اگر از خطوط پر سرعت ADSL استفاده كنيد از مشاهده شبكه ها لذت بيشتري مي بريد. اما امكان مشاهده با اينترنت هاي معمولي Dial UP نيز وجود دارد.
· چگونه مي توانيم در نرم افزار PD World-TV برنامه هاي دلخواه خود را ضبط كنيم؟
اين كار به همراه نرم افزار جانبي كه در هنگام نصب اين نرم افزار به صورت خودكار نصب مي شود امكان پذير است. اين نرم افزار جانبي با نام WMR170 مي باشد كه به شما امكان ضبط برنامه هاي مشاهده شده از اينترنت را مي دهد.
· ساير امكانات و ويژگي هاي نرم افزار فارسي PD World-TV :
امكان اضافه كردن شبكه هاي جديد از كشور هاي مورد نظر و دلخواه به راحتي ( در اصل شما مي توانيد هر شبكه اي را با دادن نشاني وب شبكه و يا URL به سادگي مشاهده كنيد كه اين ويژگي در نرم افزار هاي مشابه به وفور يافت مي شود.)
امكان افزودن شبكه هاي دلخواه به قسمت مورد علاقه ها ( Favorites )
محيط فارسي نرم افزار با حجم بسيار كم ( تنها 470 كيلوبايت )
» اين نرم افزار را دانلود كنيد و از آن لذت ببريد.

سريال هنگام نصب :

doyenfox
28-08-2007, 02:41

اگرچه ماکروسافت از ویندوز 2000 به بعد زبان فارسی را به مجموعه زبان های تحت پشتیبانی خود افزود. اما مشکلی که هنوز وجود دارد عدم تطابق صفحه کلید استاندارد فارسی با کلید های تعریف شده توسط مایکروسافت است، به عنوان مثال جای حروف پ، ژ، در صفحه کلید استاندارد فارسی با آنچه در ویدوز است، فرق میکند. TrayLayout نام برنامه کوچکی است که در هنگام اجرا در حافظه موقت مقیم میشود و علاوه بر نمایش تاریخ هجری شمسی جای حروف صفحه کلید را اصلاح میکند. علاوه بر تصحیح جای حروف این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا جای تک تک حروف روی صفحه کلید را مطابق میل و سلیقه خود تغییر دهید!

اين لينكش چه جورياست؟

marmolak kocholo
28-08-2007, 11:54
اين لينكش چه جورياست؟

نمی دونم چرا کلمه ی P 3 0 d o w n l o a d رو به صورت ستاره ای نشون میده یا به جای ستاره P 3 0 d o w n l o a d یا از لینک زیر که در یه جای دیگه آپلود کردم دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم معذرت می خوام

dc_error691
28-08-2007, 12:12
Pd World TV
پسورد میخواد واسه نصب

marmolak kocholo
28-08-2007, 13:38
Pd World TV
پسورد میخواد واسه نصب

پسورد هنگام نصب :

mx_2dar
28-08-2007, 14:07
PerSian NotePad Professional V1.0
نرم افزار ویرایش متن فارسی و انگلیسی حرفه ای ورژن 1
این نرم افزار در مدت 2 هفته کدنویسی شده که دارای قابلیت ویژه دو زبانه بودن ( فارسی و انگلیسی) ، منوی سرچ به سبک Firefox و بسیار زیبا و منوی Replaceو ..... تا با نرم افزار کار نکنید نمی تونید لذتش رو درک کنید
هدف این بود که این نرم افزار کامل و حرفه ای باشه و پیشرفت روزافزون نرم افزار های ایرانی نشان دهیم این نسخه از نرم افزار به طور رایگان در اختیار همه ایرانیان می باشد البته هر نرم افزاری دارای نقص و ایراداتی هست که با نظرات شما برطرف خواهد شد
نکته : قبل از نصب نرم افزار باید Framework v2.0 در سیستم نصب باشه در صورتی که نرم افزار رو ندارید لینک مستقیم در ادامه قرار داده شده است
در صورت اینکه نظر یا پیشنهادی دارید می تونید با mail :Mr_jeghjegheh@Yahoo.Com زیر تماس بگیرید یا اینکه یا mx_2dar که خودم باشم پیغام خصوصی بدید
تصاویری از محیط نرم افزار

لینک مستقیم Framework v2.0

لینک PerSian NotePad Professional V1.0

لینک PerSian NotePad Professional V1.0 With Microsoft .NET Framework v2.0

mx_2dar
28-08-2007, 14:08
Persian HTML Editor V1.0
نرم افزار ساخت و ویرایش صفحات HTML فارسی و انگلیسی حرفه ای ورژن 1
این نرم افزار در مدت3 هفته کدنویسی شده که دارای قابلیت ویژه دو زبانه بودن ( فارسی و انگلیسی) است این نرم افزار استفاده از دستورات HTML رو برای شما بسیار ساده می کنه و به راحتی می تونید کد های بسیار طولانی و مشکل رو براحتی در صفحه HTML قرار بدید سعی شد تا تعداد زیادی از دستورات در برنامه قرار بگیره این نرم افزار بزودی بسیار شکیل تر وزیباتر و کاملتر خواهد شد و قابلیت ویژه دیگر Run کردن بصورت سریع و در صورت تغییر کد با Refresh می تونید تغییرات را در صفحه HTML ببیند ، قابلیت Save as run ، منوی سرچ به سبک Firefox و بسیار زیبا و منوی Replaceو ..... تا با نرم افزار کار نکنید نمی تونید لذتش رو درک کنید

هدف این بود که این نرم افزار کامل و حرفه ای باشه و پیشرفت روزافزون نرم افزار های ایرانی نشان دهیم این نسخه از نرم افزار به طور رایگان در اختیار همه ایرانیان می باشد البته هر نرم افزاری دارای نقص و ایراداتی هست که با نظرات شما برطرف خواهد شد
نکته : قبل از نصب نرم افزار باید Framework v2.0 در سیستم نصب باشه در صورتی که نرم افزار رو ندارید لینک مستقیم در ادامه قرار داده شده است
در صورت اینکه نظر یا پیشنهادی دارید می تونید با mail :Mr_jeghjegheh@Yahoo.Com زیر تماس بگیرید یا اینکه یا mx_2dar که خودم باشم پیغام خصوصی بدید

لینک Persian HTML Editor V1.0

لینک Persian HTML Editor V1.0 With Microsoft .NET Framework v2.0

marmolak kocholo
28-08-2007, 14:15
تقويم الكترونيكي طرفه نگار

امکانات عمومي نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفترچه تلفن با امکانات كاربردي متنوع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقويم ساليانه (شمسي و قمري و ميلادي)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش اوقات شرعي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمايش تقويم ماهيانه برروي تصوير صفحه اصلي ويندوز (دسكتاپ)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمايش تقويم 6 ماهه يا كل سال در يك نگاه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمايش اوقات شرعي روي صفحه دسكتاپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام زمان اذان به افق تهران و شهرهاي مختلف ايران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمايش مناسبت روز روي صفحه دسكتاپ (شمسي و قمري و ميلادي)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمايش تعطيلات رسمي کشور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان انتخاب يکي از تقويم هاي شمسي و قمري و ميلادي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفترچه يادداشت و اعلام خبرکار مربوطه در زمان تعيين شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن هاي ضروري و کد شهرها و کشورها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقيم در حافظه نمودن نرم افزار

marmolak kocholo
28-08-2007, 15:55
اینم برنامه ای برای خاموش کردن سیستم با ظاهری متفاوت

حجم فايل : ۱۳۳ کيلوبايت

marmolak kocholo
28-08-2007, 15:57
م برنامه ای برای قفل گذاری بر روی هر نوع فایلی که بخواید (هر چی که میخواد باشه)

حجم فايل : ۱۴۶ کيلوبايت

marmolak kocholo
28-08-2007, 16:13
این هم یک نرم افزار کوچک فارسی که برای سرگرمی بد نیست میتونید باهاش تمرین چت کنید
هر چی بنویسید جوابتونو میده. خیلی باحاله دانلود کنید حجمش هم خیلی کمه 13k هستش

marmolak kocholo
28-08-2007, 17:37
حذف پسورد از روی فایل های PDF !

و اینک می توانید رمز عبور فایل های PDF خود را بردارید و به راحتی از آن استفاده کنید.

این نرم افزار به صورت فارسی و با نام PDF Password Cracker v2.0 توسط گروه پرشین دانلود جمع آوری شده است. خصوصیات این نرم افزار به شرح ذیل است :
»» برداشت رمز به صورت هوشمند از روی فایل های PDF
»» نشان دادن فایل های قفل دار و بی قفل
و ... . این نرم افزار را می توانید به صورت انگلیسی از سایت این نرم افزار دانلود کرده و سپس Patch فارسی این نرم افزار را دانلود و اجرا نمایید.همچنین برای فعال کردن این نرم افزار باید سریال آن را داشته باشید که می توانید از لینک زیر دریافت واجرا نمایید.

دانلود فایل به صورت انگلیسی

دانلود patch فارسی فایل

marmolak kocholo
28-08-2007, 17:44
ساختن آسان تصاویر متحرک

PersianDownloadAnimatedGif نام نرم افزاری است کم حجم اما کاربردی که به شما امکان ساخت تصاویر متحرک با فرمت GIF را می دهد. این نرم افزار گزینه ی مناسبی است برای وبلاگ و وب سایت نویسان محترم که با آن می توانند به راحتی برای خود لوگو متحرک GIF درست کنند. این نرم افزار کاملاً فارسی است و تنها 56 کیلوبایت حجم دارد.

marmolak kocholo
28-08-2007, 17:53
آنتی ويروس قوی فارسی

مدتي است كه رايانه كاربران مورد حمله ويروس هاي جديد رايانه اي قرار مي گيرد.
كه آنتي ويروس هاي معمول براي شناسايي آنها ميزان بسيار زيادي از فضاي حافظه را اشغال نموده و در برخي موارد در پاك كردن ويروس ها ناتوان مي باشند .

امکانات این آنتی ویروس:
1 . داراي سرعت اسكن بالايي میباشد .
2 . به هيچ وجه در كم شدن سرعت سيستم تاثير نمی گذارد .
3 . قابليت شناسايي جديدترين ويروس هاي ايراني و غير ايراني خطرناك و موزي را دارد.
4 . توانايي به روز رساني از طريق اينترنت را دارا میباشد .
واقعاً آنتی ویروس جالبی است حتماً دانلود کنید.

( حجم تنها ۱.۵۳ مگابایت)

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:08
امنيت فولدرها

»» می توانید فایل های خود را به طور کامل مخفی کنید.»» یا بر روی آن ها قفل گذاری نمایید.
»» یا برای مثال بر روی یک نرم افزار کاری کنید که به صورت فایل .txt یعنی نوشته باز شود و یا ... .
»» همچنین می توانید کار هایی بر روی فلاپی و CD room و ... مانند قفل کردن بر روی آن ها انجام دهید.
»» همچنین می توانید بر منوهای و تنظیمات اینترنت اکسپلور دسترسی داشته باشید و آن ها را به صورت پیشرفته تغییر دهید و بسیاری قابلیت دیگر , حال می توانید این نرم افزار را به همراه Patch اختصاصی , دانلود نمایید.
لازم به ذکر است که پس از دانلود نرم افزار , Patch آن را هم دانلود کنید و در داخل پوشه ی نرم افزار , باز کرده و اجرا نمایید سپس سریال های زیر را برای رجیستر کردن , وارد نمایید.

دانلود نرم افزار

دانلود patch

دانلود سریال

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:12
نرم افزار فارسي بازيابي اطلاعات يا
OO SOFTWARE DATA RECOVERY 3

جم فايل كمتر از 500 كيلوبايت

بفرماييد دانلود كنيد

نظر هم بدين!

با توجه به اينكه سرويس PARSASPACE از فايلهاي 7ZIP پشتيباني نمي كنه شما بايد آدرس فايل رو اينجوري بدين:

وقتي كه فايل رو دانلود كردين پسوندش رو عوض كنيد به : zip يعني : 7z to zip

براي عوض كردن پسوند فايل هم از فولدر آپشن - قسمت view- گزينه ي
hide extensions for known file types رو غير فعال كنيد يعني تيك كنارش رو بردارين.
بعد ok بزنيد

حالا فقط تعويض پسوند مونده كه اون هم معلومه!!!
ضمناً نقطه رو پاك نكنيد ها .....................................!!!

بعد بايد اينجوري بشه!: oo.zip

اگه كمك خواستين بگين!

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:18

اينم برنامه همش كپي!البته اين ترجمه محض خنده هست.اين كاري ميكنه كه كپي يا كات ها تون داخل ويندوز قابليت Resume داشته باشه.خيلي باحاله.قابليت تنظيم سرعت كپي برداري رو هم داره
خلاصه كم حجم و بدرد بخور.براي استفاده از اين بايد فايلتون از به مكان دلخواه
با نگه داشتن راست كليك و انجام عمل Drag & Drop منتقل كنيد.بعد از انجام اين كار توي منوي ظاهر شده براي كپي Total Copy Here و براي كات Total Move Here رو انتخاب كنيد

فايل Copyfstq.exe رو به پوشه Windows كپي كنيد.(براي فارسي سازي)

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:25
جايگذين ساعت ويندوز

ساعت جديدي براي ايكس پي با كارايي فراوان آن هم فارسي نرم افزارجايگذين ساعت ويندوز ايكس پي
نرم افزار كه شما انتخاب نموده ايد يك نرم افزار جهت تعغير ساعت در ويندوز ايكس پي مي باشد

كه مي تواند جايگزين مناسبي براي ساعت قديمي ويندوز باشد كه مي تواند شمارا در ياد آوري

كارها و زمانهاي مختلف كمك كند
مشخصات نرم افزار:

نمايش ساعت جديدي به جاي ساعت قديمي ويندوز

قابليت انتخاب پوسته هاي متنوع براي سليقه هاي مختلف

نمايش زمان به چند صورت

تبديل تاريخ ويندوز ايكس پي از ميلادي به تاريخ خورشيدي (شمسي)

پخش آلارم در زمان مشخص شده

پخش پيام به صورت پاپ آپ در زمان مشخص شده

قابليت اجراي فايلها در زمان مشخص شده

خاموش كردن رايانه در زمان مشخص شده

قابليت پخش زنگ در زمانهاي مشخص شده مثل هر ساعت -هر نيم ساعت -هر پانزده دقيقه

استفاده از حجم كمي از حافظه و سي پي يو

قابليت اجرا همراه با راه اندازي سيستم

كاملا فارسي

استفاده راحت از نرم افزار

پشتيباني قوي از نرم افزار

استفاده براي كليه فارسي زبانان رايگان

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:30
زمان دانلود

نرم افزار فارسی زمان دانلود

این نرم افزار میتواند زمان فایلی را که می خواهید دانلود کنید به شما بگوید

حجم فایل 109 کیلوبیت

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:31
یه نظر بدید بد نیست !!!!

marmolak kocholo
28-08-2007, 18:34
اگه نرم افزاری تکراری بود مارو ببخشید

Alirezanet
29-08-2007, 03:48
تاپیکه جالبیه ما هم هستیم .........
اینم نظر ...
ادامه بده

sezar & sanaz
29-08-2007, 12:01

مشخصات برنامه:

- نمايش متن سوره های جزء ۳۰ قرآن کريم
- تلاوت سوره ها با صداي استاد عبدالباسط
- ترجمه فارسي سوره ها

برنامه را مي توانيد از اينجا دانلود کنيد (MB ۱۱) :
دانلود برنامه

اگر سرعت اينترنت شما پايين است مي توانيد برنامه را به صورت ۴ قسمت جدا دانلود کنيد و سپس با استفاده از Bat File ‌ آنها را به هم متصل کنيد:

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

دانلودBat File
توجه : اگر هنگام اجراي برنامه با پيغام زير روبرو شديد لطفا مربع کوچک را تيک بزنيد و Yes را کليک کنيد.

به مناسبت این عید :11: شاد باشید التماس دعا

sezar & sanaz
29-08-2007, 13:02
این برنامه هر روز یک آیه شیرین قرآن رو به شما نشون میده که بسیار زیبا پند آموز و هم اینکه هر روز بخشی از آیات قرآن رو خوندیم حتما تمامی دوستان بگیرند:11:
مشخصات برنامه:
- نمايش آيات تصادفي از قرآن مجيد
- قابليت تنظيم براي نمايش زمانبندي شده آيات قرآن
- قابليت خواندن دنباله آيه مورد نظر با وصل شدن به وبسايت پارس قرآن
برنامه را مي توانيد از اينجا دانلود کنيد:
دانلود برنامه

توجه: براي اجراي اين برنامه, NET Framework. بايد در رايانه شما نصب شده باشد. در صورت موجود نبودن, برنامه از شما خواهد خواست که اول NET Framework. را نصب کنيد.:11:

خواهش می کنم هر جا که عضو هستید وبلاگ دارید و... این برنامه رو بزارید چون واقعا من خودم از دیدن این برنامه لذت بردم
ممنون می شوم:11:

afsoongar_ghadiri
29-08-2007, 13:08
برنامه خوب هست
من دارم دانلود میکنم
NET Framework. کدام ورژن شو می خواد

sezar & sanaz
29-08-2007, 13:16
فرق نمی کنه واسه من راحت اجرا شد

eror57
29-08-2007, 13:38
سلام من دكمه تشكر رو نديدم از همين جا به خاطر اين نرم افزار ParsQuranSetup تشكر ميكنم بسيار عاليه خدا خيرتون بده

eror57
29-08-2007, 14:17
این برنامه هر روز یک آیه شیرین قرآن رو به شما نشون میده که بسیار زیبا پند آموز و هم اینکه هر روز بخشی از آیات قرآن رو خوندیم حتما تمامی دوستان بگیرند:11:
مشخصات برنامه:
- نمايش آيات تصادفي از قرآن مجيد
- قابليت تنظيم براي نمايش زمانبندي شده آيات قرآن
- قابليت خواندن دنباله آيه مورد نظر با وصل شدن به وبسايت پارس قرآن
دانلود برنامه

توجه: براي اجراي اين برنامه, NET Framework. بايد در رايانه شما نصب شده باشد. در صورت موجود نبودن, برنامه از شما خواهد خواست که اول NET Framework. را نصب کنيد.:11:

خواهش می کنم هر جا که عضو هستید وبلاگ دارید و... این برنامه رو بزارید چون واقعا من خودم از دیدن این برنامه لذت بردم
ممنون می شوم:11:

سلام بسيار ممنونم از اين نرم افزار خوبتون بسيار عاليه خدا خيرتون بده

m_h_hadavi
29-08-2007, 14:21
من هم از شما متشکرم

shahin666
29-08-2007, 15:00
- تلاوت سوره ها با صداي استاد عبدالباسط
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ببخشيد يه سوال؟
يعني تلاوت تمام 30 جزء هست يا فقط چند سوره ؟؟
چون فكر كنم اگر تلاوت تمام 30 جزء باشه بايد حجمش خيلــــــــــي زيادتر باشه

Windows
29-08-2007, 15:02
مرسی دوست عزیز
خوبه که هر روز با دیدن معنی یک آیه کمی هم راجع به اون فکر کنیم.
موافقید ؟

sezar & sanaz
29-08-2007, 18:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ببخشيد يه سوال؟
يعني تلاوت تمام 30 جزء هست يا فقط چند سوره ؟؟
چون فكر كنم اگر تلاوت تمام 30 جزء باشه بايد حجمش خيلــــــــــي زيادتر باشه

تلاوت کلش هست هجمش هم زیاد نیست:10:

sezar & sanaz
29-08-2007, 18:14
زمان دانلود

نرم افزار فارسی زمان دانلود

این نرم افزار میتواند زمان فایلی را که می خواهید دانلود کنید به شما بگوید

حجم فایل 109 کیلوبیت

برنامه خوبی ولی یه مشکل داره اونم اینه که سرعت دیال آپ ایران واقعی نیست با این سیم های فرسوده و اینکه دارای نوسان و شرکت ها یی که کارت اینترنت می دهند در بهترین نقطه هم بروی 6 کیلو بایت بیشتر سرعت نمی دهد

nooshabeh
30-08-2007, 03:29
نمی دونم تا حالا لینکی برای این نرم افزار داده شده یا نه براتون آپ کردم برین حال کنین
لینک دانلود:
کد:

کد:

کد:

پسورد فایل رار :
nooshabeh

یوزرنیم برنامه: یاران نکته (ن) حتما بزرگ تایپ شود
پسورد : 110

Booseh_ye_Irani
30-08-2007, 06:52
ساعت جديدي براي ايكس پي با كارايي فراوان آن هم فارسي نرم افزارجايگذين ساعت ويندوز ايكس پي

دست شما درد نكنه

Booseh_ye_Irani
30-08-2007, 07:03
اینم برنامه ای برای خاموش کردن سیستم با ظاهری متفاوت

حجم فايل: ۱۳۳ کيلوبايت

اين خيلي فارسيه :31:

sezar & sanaz
30-08-2007, 16:53
نرم افزار فارسي بازيابي اطلاعات يا
OO SOFTWARE DATA RECOVERY 3

جم فايل كمتر از 500 كيلوبايت

بفرماييد دانلود كنيد

نظر هم بدين!

با توجه به اينكه سرويس PARSASPACE از فايلهاي 7ZIP پشتيباني نمي كنه شما بايد آدرس فايل رو اينجوري بدين:

وقتي كه فايل رو دانلود كردين پسوندش رو عوض كنيد به : zip يعني : 7z to zip

براي عوض كردن پسوند فايل هم از فولدر آپشن - قسمت view- گزينه ي
hide extensions for known file types رو غير فعال كنيد يعني تيك كنارش رو بردارين.
بعد ok بزنيد

حالا فقط تعويض پسوند مونده كه اون هم معلومه!!!
ضمناً نقطه رو پاك نكنيد ها .....................................!!!

بعد بايد اينجوري بشه!: oo.zip

اگه كمك خواستين بگين!

من این برنامه رو گرفتم کارهایی رو که گفتی کردم خارج هم کردم ولی خراب اجرا نمی شود فکر کنم چون پسوند رو عوض کردیم بعد برگرداندیم اینجوری شده در ضمن شما خیلی کار خنده داری کردین می توانستید همان فایل zip 7 رو در پوشه کنید و بعد پوشه را zip کنید و بعد آپ کنید خیلی باحال بود کارت :46::10:

sezar & sanaz
31-08-2007, 15:05
برنامه DynNotifier یک برنامه کم حجم و مفید برای دسترسی همزمان به چندین صندوق پست الکترونیک میباشد. این برنامه که توسط Catalin Stavaru نوشته شده و توسط ج.سپهرنوش ترجمه شده است توانایی چک کردن حساب های ایمیل pop3, IMAP, Gmail, Yahoo, Hotmail, و MSN را دارا میباشد

معایب: فایل راهنما ترجمه نشده است

دانلود :

حجم : 1.64 مگابایت

قابل ذکر است این برنامه کاملا رایگان می‌باشد

منبع: FarsiProgz

لینک خراب ورژن جدیدش رو لطف کنید:10:

sezar & sanaz
31-08-2007, 15:20
همانطور که میدانید یاهو به کاربران سرویس رایگان ایمیل خود اجازه استفاده از قابلیت pop3 را نمی‌دهد. Pop3 قابلیتی است که به کاربر اجازه می‌دهد بدون مراجعه دستی به سایت ارائه دهنده ایمیل، ایمیل‌های خود را به وسیله یک برنامه مدیریت ایمیل مانند Outlook تمامی ایمیل‌های خود را دانلود کند.

YahooPOPs برنامه‌ای است که شما را قادر میسازد تا ایمیل‌های خود را بدون مراجعه به سایت Yahoo دانلود کنید. این برنامه که توسط ج.سپهرنوش [خودم] ترجمه شده است همچنین شما را قادر می‌سازد تا ایمیل‌های چندین حساب کاربری خود را به صورت همزمان با هم دانلود کنید. در ترجمه این برنامه سعی شده است بجای جایگزینی لغات فارسی با انگلیسی هر دو واژه در کنار هم قرار داده شوند.

معایب:
کتابچه راهنمای برنامه ترجمه نشده است.
نصب کننده ندارد.

جهت استفاده شما ابتدا باید نسخه انگلیسی YahooPOPs را دانلود کنید سپس فایل‌ زیپ را دانلود کرده مطابق دستورالعمل درون آن عمل کنید.

سایت مترجم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود :

حجم : 365 کیلو بایت

قابل ذکر است این برنامه کاملا رایگان می‌باشد

منبع: FarsiProgz

لینک خراب نسخه جدید رو لطف کنید

sezar & sanaz
31-08-2007, 20:39
اینم یه برنامه برای رنگ آمیزی که خودم نوشتم.

لینک دانلود باحجم: 1.46 مگابایت.

و

رو دوباره اپ کنید ممنون می شوم:10::11:

marmolak kocholo
31-08-2007, 21:14
نسخه فارسی نرم افزار Yahoo Messenger
نرم افزار Persian Yahoo Messenger نسخه فارسی نرم افزار معروف و پر کاربرد Yahoo Messenger است.این نرم افزار بدون تغییر در نسخه اصلی Yahoo Messenger نسخه فارسی نرم افزار را ایجاد و امکان استفاده از هریک از نسخه ها را به تنهایی به کاربر خواهد داد.
برای استفاده از این نرم افزار می بایست نرم افزار Yahoo Messenger 7.0 یا نسخه بالاتر آن بر روی سیستمتان نصب باشد.

حجم : 3.27

marmolak kocholo
31-08-2007, 21:16

Manager برنامه ای مدیریتی ، قدرتمند ، ساده و کار آمد است که برای اختصاصی سازی و استفاده از حالات پیشرفته ویندوز XP استفاده می شود.
امکانات این نرم افزار به شش دسته کلی اختصاصی سازی ، امنیت و محدودیت ، رفتارها ، گرافیک و انیمیشن ، ویژگیهای خاص و مطالب آموزشی تقسیم می شوند.این نرم افزار با تبدیل رجیستری ویندوز به یک رابط گرافیکی موجب عدم بروز خطا شده و سرعت و دقت دسترسی به ابزارها را افزایش می دهد.
امکانات این نرم افزار عبارتند از :
اختصاصی سازی
1) اختصاصي سازي پوشه ها و درايوها
(ايجاد تصوير پس زمينه در نماي داخلي پوشه ها ، ايجاد آيکن دلخواه و ابزارهای اطلاع رسانی براي پوشه ها و تغییر رنگ متون پوشه ها)
2) اختصاصي سازي سربرگ General
3) اختصاصي سازي کلاس فايلها
4) اختصاصي سازي Place Bar
5) ايجاد تصوير پس زمينه در ToolBar
6) تغيير دادن آيکن درايوها
7) تغيير رفتار کليدهاي پيمايشي
8) تغيير رنگ برخي از مولفه ها در ويندوز
9) تغيير URL پيش فرض Internet Explorer
10) تغيير تصویر کوچک Internet Explorer
11) تغيير عنوان پنجره Internet Explorer
12) تغيير عنوان پنجره Media Player
13) تغيير عنوان پنجره Outlook Express
14) عدم نمايش صفحه Outlook Splash
15) تغيير طرح و رنگ پنجره هاي ويندوز
16) تغيير نام و آيکن سطل بازيافت
17) حذف دکمه Go از Internet Explorer
18) عدم نمايش صفحه Loading ويندوز
19) نمايش پيغامی دلخواه هنگام ورود به سيستم
20) نمايش تصوير دلخواه زمان اجراي ويندوز
21) ويرايش اطلاعات حالت Startup
22) ويرايش حروف اختصاري AM و PM ساعت سیستم
23) ايجاد متن دلخواه در کنار ساعت سيستم
امنیت و محدودیت
1) ايجاد محدوديت در اجراي رجيستري
2) ایجاد محدوديت در اجراي Task Manager
3) حذف دکمه Log Off از منوي Start
4) حذف دکمه Turn Off از منوي Start
5) غير فعال کردن آیتم Add/Remove Programs
6) غير فعال کردن دابل کليک ماوس
7) غير فعال کردن رايت CD در ويندوز
8) غير فعال کردن رديابي کاربران
9) غير فعال کردن منوي کلیک راست Taskbar
10) غير فعال کردن دسترسی به تنظیمات Taskbar/Start Menu
11) غير فعال کردن منوها و کليد Start
12) غير فعال کردن موتور جستجو
13) مخفي کردن Icon Tray ها
14) مخفي کردن آيتمهاي پنل کنترل
15) مخفي کردن آيتم Internet Options
16) مخفي کردن آيتم Folder Options
17) مخفي کردن درايوها و پارتيشنها
18) مخفي کردن صفحات پنجره Display
19) مخفي کردن کليه عناصر Desktop
20) کنترل دسترسي به درايوها و پارتيشنها
21) Super Hidden کردن فايلها و پوشه ها
22) محدود کردن دسترسی به پوشه ها
رفتارها
1) ايجاد اسم مستعار براي فايلهاي اجرايي
2) ايجاد حالت AutoComplete در آدرس دهي
3) ايجاد رفتار اجرايي براي آيتمهاي خاص
4) ايجاد رفتار اجرايي براي درايوها
5) ايجاد رفتار اجرايي براي پوشه ها
6) ايجاد رفتار اجرايي براي فايلهاي هم ارز
7) ايجاد رفتار اجرايي براي تمام فايلها
8) ايجاد رفتار بزرگنمايي براي متنهاي صفحات وب
9) ايجاد صداي BEEP براي کليدهاي LOCK
10) انتساب صدا به رخدادهاي خاص
11) جلوگيري از نمايش کادر Error Reporting
12) دستور اجراي خودکار برنامه ها
13) غير فعال کردن نمايش Balloon Tip ها
گرافیک و انیمیشن
1) ايجاد حرکت در انتهاي نشانگر ماوس
2) دنباله دار کردن نشانگر ماوس (Trails)
3) تغيير اندازه آيکنها
4) تغيير اندازه و کيفيت تصاوير Thumbnail
5) تنظيم فاصله بين آيکنهاي دسکتاپ
6) حرکت ماوس توسط صفحه کليد
7) کنترل انيميشن Maximize و Minimize
8) کنترل نحوه نمايش منوها،زير منوها و ...
9) نمايش آيکنهاي ويندوز با کيفيت بالا
ویژگیهای خاص
1) افزايش سرعت دانلود
2) افزايش سرعت سيستم
3) حذف فايلها از درايوها و پوشه ها
4) تغيير دادن اطلاعات ثبت
5) تغيير مکان پوشه My Documents
6) ساخت درايوهاي مجازي
7) کپي کردن اطلاعات يک پوشه يا درايو
8) مرتب کردن آيتمهاي منوي All Programs
9) نرم افزار Rad Clipboard
مطالب آموزشی
1) عبور از Password ويندوز XP
2) تغيير يا حذف رمز عبور (بدون دانستن رمز عبور)
3) ایجاد Password امنيتي نوع دوم
4) راه اندازي مجدد ويندوز
5) خواب زمستاني (Hibernation)
6) وارد کردن تصوير دلخواه در فايلهاي صوتي
تمام ویژگیهای فوق در Rad XP Manager قابلیت حذف و بازگردانی به حالت پیش فرض را دارا می باشند.
همچنین حذف و بازگردانی امکانات فوق بر روی تغییرات ناخواسته (مانند تغییرات ویروسها و ... ) نیز صورت می گیرد.
از دیگر ویژگیهای این نرم افزار امکان بروز رسانی و رفع مشکلات کاربران می باشد.

حجم: 6.62

sezar & sanaz
31-08-2007, 21:30
با این برنامه می توانید فایلهای ZIP را به EXE تبدیل کنید و فایل Setup بسازید. این برنامه بسیار ساده و به زیبان فارسی است.

حجم : 88 کیلوبایت

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم نگارش دوم واصلاح شده کد تلفن شهرهای ایران.

لینک دانلود باحجم: 1.76 مگابایت

اينترنت تايمر نگارش 3.6
فقط کرکش

این برنامه ها رو لطف کنید و برای من بزارید

sezar & sanaz
01-09-2007, 22:23

و اینک می توانید رمز عبور فایل های PDF خود را بردارید و به راحتی از آن استفاده کنید.

این نرم افزار به صورت فارسی و با نام PDF Password Cracker v2.0 توسط گروه پرشین دانلود جمع آوری شده است. خصوصیات این نرم افزار به شرح ذیل است :
و ... . این نرم افزار را می توانید به صورت انگلیسی از سایت این نرم افزار دانلود کرده و سپس Patch فارسی این نرم افزار را دانلود و اجرا نمایید.همچنین برای فعال کردن این نرم افزار باید سریال آن را داشته باشید که می توانید از لینک زیر دریافت واجرا نمایید.

دانلود patch فارسی فایل

دوست من شما خودت این برنامه رو دانلود کردی :13: بابا این برنامه ورجن 3.1 بعد پاتچ شما 2.0 پوشه ای که برای پاتچ بطور پیش فرض می ریزه اشتباه من بردم تو همون پوشه 3.1 که نصب شده ارور داد می گه این فایل اصلا نیست:41:

ALIBOZORG
02-09-2007, 10:44
این برنامه ها رو لطف کنید و برای من بزارید
شخصیتهای این برنامه با استفاده از لطیفه ها و حرکاتشان خنده را برلبلان شما می نشانند.

حجم فایل:۶.۷۹ مگابایت

کدتلفن شهرهای ایران:

حجم: ۱.۲۷ مگابایت

sezar & sanaz
02-09-2007, 12:32
من نمی تونم از این سایت دانلود کنم اگر میشه یه توضیح کوچیک در مورد دانلود کردن از این سایت برام بگو

mrmmnb
02-09-2007, 13:33
درسته چه جوری باید از این سایت دانلود کرد؟(یه نفر یاد بده)

marmolak kocholo
03-09-2007, 01:34
چه سختی ای داره دانلود کردن از این سایت من خودم دانلود کردم میرسی آقای alir500

marmolak kocholo
03-09-2007, 02:16
نرم افزار KS JavaScript ر. یکی از دوستان گذاشته بودن که لینکش خراب شده بود منم الان یه بار دیگه این برنامه را می گزارم

این برنامه حاوی بهترین و کارآمدترین کد های جاواسکریپت میباشد.
دراین برنامه موضوعات مختلف دسته بندی و کارایی آنها به زبان فارسی توضیح داده شده است.

mrmmnb
03-09-2007, 06:03
توی اون سایت روی کدوم عبارت باید کلیک کرد تا فایل دانلود بشه؟(اگه مقدور هست تصویر هم بزارید)
ویرایش شد:
ممنون نمیخواد اموزش بزاری مشکل حل شد وتونستم دانلود کنم ولی خدایش گزینه ای که باید روش کلیک کرد اصلا به چشم نمیاد شانسی پیداش کردم

mrmmnb
03-09-2007, 06:47
نسخه فارسی نرم افزار Yahoo Messenger
نرم افزار Persian Yahoo Messenger نسخه فارسی نرم افزار معروف و پر کاربرد Yahoo Messenger است.این نرم افزار بدون تغییر در نسخه اصلی Yahoo Messenger نسخه فارسی نرم افزار را ایجاد و امکان استفاده از هریک از نسخه ها را به تنهایی به کاربر خواهد داد.
برای استفاده از این نرم افزار می بایست نرم افزار Yahoo Messenger 7.0 یا نسخه بالاتر آن بر روی سیستمتان نصب باشد.

حجم : 3.27

مطمئنید برنامه کار میکنه من میخواستم نصب کنم گفت یاهو مسنجر روی سیستم شما نصب نیست(در صورتی که هست) یه گزینه هم داشت که یه فایل exe رو درخواست میکرد که توی پوشه مسنجر من همچین فایلی نبود دوستان هر کی بابرنامه کار کرده ومشکل نداشته بگه چطوریه؟
اسم اون فایل که درخواست داده تا به صورت دستی به برنامه نشان داده بشهYPager.exe هست کسی همچین فایلی توی پوشه یاهو مسنجرش داره(یاهو مسنجر من ورژن 8 هست ممکنه این برنامه مال ورژن های قبل باشه؟)

ITALIAN
03-09-2007, 07:10
کمک ... کمک ... کمک
لطفا کسی که بلده برام بنویسه که چطوری می‌تونم یک تایپیک جدید ایجاد کنم .... ؟
از اونی که توضیح بده خیلی ممنون میشم،‌ اصلا مدیونش میشم ... ویییی!!!

jak_1300
03-09-2007, 11:24

دانلود patch فارسی فایل

اقا اين هيچ راهي نداره

sezar & sanaz
03-09-2007, 14:25
پست 1127 رو بخون
همه مسکل دارن

sezar & sanaz
03-09-2007, 14:28
;کسی نمی خواهد دانلود کردن اون سایت رو به ما یاد بده ؟؟؟

mrmmnb
03-09-2007, 14:45
;کسی نمی خواهد دانلود کردن اون سایت رو به ما یاد بده ؟؟؟
زیر اون قسمتی که کد امنیتی رو وارد میکنی یه گزینه هست روی اون کلیک کن وارد یه صفحه مشابه رپید میشی بقیش مثل دانلود از رپید هست اگه نتونستی بگو کمکت کنم
باز بگم دو تا عبارت زیر هم در پائین قسمتی که کد امنیتی رو وارد میکنی هست اولی رو بزن دومی چیز دیگه ای هست

sezar & sanaz
03-09-2007, 15:19
ببخشید بابا یه عکسی یا نوشته ای رو که باید کلیک کرد رو کپی کن در اینجا
ممنون

jak_1300
03-09-2007, 15:22
دوست من شما خودت این برنامه رو دانلود کردی :13: بابا این برنامه ورجن 3.1 بعد پاتچ شما 2.0 پوشه ای که برای پاتچ بطور پیش فرض می ریزه اشتباه من بردم تو همون پوشه 3.1 که نصب شده ارور داد می گه این فایل اصلا نیست:41:
آقا هيچ راهي نداره؟

marmolak kocholo
03-09-2007, 17:43
نرم افزار Movi Tel Book v 4 یکی از بهترین برنامه ها در مورد دفترچه تلفن است این برنامه امکانات فوق الاده ای داره و یکی از بچه های همین انجمن به نام Movix این برنامه را نوشته این برنامه رو خودم دانلود کردم و کار هم می کند هر مشکلی داشتید بگید تا راهنماییتون کنم.

برای اطلاعات بیشتر از این برنامه به تایپیک زیر مراجعه کنید

sezar & sanaz
03-09-2007, 19:49
آقا هيچ راهي نداره؟

دوست من آخه این برنامه زرو من نگذاشته ام که راه برایش پیدا کنم من هم مثل شما دانلود کردم موندم تو گل:13:

sezar & sanaz
03-09-2007, 19:53
فکر کنم بتوانی از اینجا مجانیش رو بگیری البته اینجور که گفته

marmolak kocholo
03-09-2007, 19:59

L4i قدرتمندترین نرم افزار چت ویژه ی فارسی زبانان ، این برنامه هم خودم همین الان دانلود کردم و کار می هم می کنه بازم می گم اگه به مشکلی بر خوردید بگید تا براتون توضیح بدم.

اطلاعات بیشتر:

ال فور آي مسنجر قدرتمندرين مسنجر ويژه فارسي زبانان است که براي استفاده شما هموطنان گرامي توسط سايت l4i.com طراحي شده و در دو نسخه :

1. تحت وب که با حجم کم و بي نياز از دريافت نرم افزار به عنوان ابزاري نيرومند جهت دسترسي سريع و انجام برخي فعاليت هاي ضروري در نظر گرفته شده است .

2. کاربردي با امکاناتي بيشتر و سرعتي به مراتب بالاتر از نسخه تحت وب که پس از دريافت نرم افرار و نصب آن بر روي سيستم عامل ويندوز ، شما را در پيش برد خواسته هايتان ياري ميدهد و لذت گپ فارسي را براي فارسي زبانان دو چندان مي کند .
لازم به ذکر است که مسنجر کاربردي در حال حاضر مراحل آزمايشي خود را مي گذراند و به زودي در دسترس عموم علاقه مندان قرار خواهد گرفت .

مسنجر فارسی L4i :

مسنجر کاربردي با امکاناتي بيشتر و سرعتي به مراتب بالاتر از نسخه تحت وب که پس از دريافت نرم افرار و نصب آن بر روي سيستم عامل ويندوز ، شما را در پيش برد خواسته هايتان ياري ميدهد و لذت گپ فارسي را براي فارسي زبانان دو چندان مي کند .

مسنجر فارسی تحت وب

مسنجر نت وب نسخه خلاصه شده مسنجر ال فور آي است که جهت انجام امور ضروري شما در حالتي که دسترسيتان به مسنجر کاربردي مقدور نباشد ، در نظر گرفته شده و شما از طريق آن مي توانيد در هر لحظه که بخواهيد ، بي نياز از دريافت نرم افزار و نصب آن روي سيستم در ال فور آي آنلاين شويد و به گفتگو با دوستانتان در محيط خصوصي و يا اتاق هاي گفتگو بپردازيد .

توجه: برای ورود به مسنجر فارسی تحت وب باید عضو سایت شوید

سایت سازنده

sezar & sanaz
03-09-2007, 20:29
دوست عزیز شما که هی برنامه می زاری خوب یه عکسی چیزی برای اینکه چجوری می شود از این سایت دانلود کرد بزارید نه مدت زیادی فایل رو نگه می داره نه حجم زیادی و نه زبانش انگلیسی هست من نمی دانم چرا شما هی خودتان رو اذیت می کنید

marmolak kocholo
03-09-2007, 21:11
دوست عزیز شما که هی برنامه می زاری خوب یه عکسی چیزی برای اینکه چجوری می شود از این سایت دانلود کرد بزارید نه مدت زیادی فایل رو نگه می داره نه حجم زیادی و نه زبانش انگلیسی هست من نمی دانم چرا شما هی خودتان رو اذیت می کنید

شما با من هستید

من همیشه تو جا هایی می زارم که همه بتونن دانلود کنن

sezar & sanaz
03-09-2007, 21:55
نه با کسایی هستند که جواب گو نیستند

marmolak kocholo
03-09-2007, 23:19
نرم افزار حسابداری جدید و خیلی کم حجم
__________________________________________________ ________________________________

برنامه اي بسيار جالب براي انجام كارهاي حسابداري كه مي توان گفت اولين نرم افزار كم حجم در اين زمينه مي باشد. حجمي حدود 800 كيلو بايت كه با محيط كابر پسند توانسته مشتريان بسيار زيادي را به خود جلب كنند.
اين برنامه داراي قابليتهاي بسيار زياد و منحصر به فرد مي باشد كه با دانلود آن پي به خصوصيات جالبش ميبريد.
قابليتهاي نرم افزار :
- كم حجم بودن آن و اجرا در تمامي سيستم ها
- تعريف اطلاعات به صورت بسيار آسان
- رابطه كاربري بسيار آسان
- صدور بارنامه ، قسط ، دفتر كل ، فروش روزانه ، در آمد ، موجودي بانك
- ايجاد نام ميوه و سبزيجات ، صدور بارنامه و جستجوي آن
- دفترچه تلفن

این برنامه هم دانلود شده هر سوالی بود بپرسید

تو 2 تا جا براتون آپلود کردم

یک توضیح در مورد ورود به برنامه بگم که اگه از شما کلمه ورود خواست فایل تکستی هست بنام password اونو باز کنین توش پسورد برنامه هست

marmolak kocholo
03-09-2007, 23:40

اول بگم که این برنامه فقط به درد تهرانی ها میخوره

قابلیت های نرم افزار کتاب اول:

- محیطی متحرک و جذاب

- نقشه ۸۶ تهران با جزئیاتی از قبیل: یک طرفه و دو طرفه بودن خیابانها، دور زدن ممنوع و ...

- جستجو در بیش از ۱۵۰۰۰۰ رکورد اطلاعات مشاغل تهران

- جستجو در معابر تهران

- ۵۶ لایه کاربری، با امکان خاموش و روشن کردن هر لایه

- چاپ اطلاعات و نقشه

- و دهها امکان منحصر به فرد دیگر...

هر کی سرعت بالا داره می ارزه که دانلود کنه

به دلیل بالا بودن حجم این برنامه من خودم تست نکردم حجم: 370 mb

پسورد فایل ها :

کرک برنامه:

2 تا کرک براتون می زارم

به دلیل بزرگ بودن عکس ها ، عکس ها را به صورت لینک می زارم

ya abbas
04-09-2007, 09:40
سلام marmolak kocholo
با تشکر از نرم افزار جالبی که معرفی کردی.
لطفا لینک دومی رو تست کن چون برای من کار نکرد.

باتشکر

m45m
04-09-2007, 09:45
فلش پلیر فارسی و رایگان با امکانات متفاوت - PEX Flash

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام

توسط دوستان

امروز جدیدترین نرم افزارم رو اومدم معرفی کنم..
این نرم افزار یک فلش پلیر هست که امکانات بسیار خوب و جالبی داره..
این نرم افزار PEX Flash نام داره که کاملا فارسیه و دارای محیط مناسب و زیبایی هست.

ویژگی های برنامه:
حجم بسیار مناسب
سرعت بالای اجرا و مصرف کم حافظه
قابلیت عقب و جلو بردن فایلهای فلش
مشاهده سریع از طریق کلیک راست کردن بر روی فایلها
دسترسی بیشتر کاربرد ها از طریق صفحه کلید - بدون نیاز به ماوس
و چندین قابلیت مفید که با کار کردن با برنامه با اونا آشنا میشید...

سیستم عامل مورد نیاز:
Windows 2000/XP/Vista

مطمئنا این برنامه جای پیشرفت داره ؛ نظرات خودتون رو حتما در مورد این برنامه مطرح کنید...
امیدوارم که این برنامه فارسی و رایگان مفید واقع بشه و از استفاده از این برنامه لذت ببرید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این برنامه متعلق به وبسایت "برنامه ها دات کام" میباشد.

دریافت نسخه 1.0 با حجم 580 کیلوبایت:

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و سربلند باشید
کاوه.

marmolak kocholo
04-09-2007, 13:04
سلام marmolak kocholo
با تشکر از نرم افزار جالبی که معرفی کردی.
لطفا لینک دومی رو تست کن چون برای من کار نکرد.

باتشکر

کدوم برنامه عزیزم ؟؟

jak_1300
04-09-2007, 13:30

اول بگم که این برنامه فقط به درد تهرانی ها میخوره

قابلیت های نرم افزار کتاب اول:

- محیطی متحرک و جذاب

- نقشه ۸۶ تهران با جزئیاتی از قبیل: یک طرفه و دو طرفه بودن خیابانها، دور زدن ممنوع و ...

- جستجو در بیش از ۱۵۰۰۰۰ رکورد اطلاعات مشاغل تهران

- جستجو در معابر تهران

- ۵۶ لایه کاربری، با امکان خاموش و روشن کردن هر لایه

- چاپ اطلاعات و نقشه

- و دهها امکان منحصر به فرد دیگر...

هر کی سرعت بالا داره می ارزه که دانلود کنه

به دلیل بالا بودن حجم این برنامه من خودم تست نکردم حجم: 370 mb

پسورد فایل ها :

کرک برنامه:

2 تا کرک براتون می زارم

به دلیل بزرگ بودن عکس ها ، عکس ها را به صورت لینک می زارم

نميشه تك لينكش رو بذاري؟

marmolak kocholo
04-09-2007, 16:47
نميشه تك لينكش رو بذاري؟

نه عزیز به دلیل حجم بالای برنامه تک لینکش رو من پیدا نکردم (370 mb )

marmolak kocholo
04-09-2007, 16:55
(Optical Character Recognition (OCR? از لحاظ لغوي به معني تشخيص متون موجود در تصاوير مي باشد که به يک تعبير ساده به معني تبديل تصاوير اسناد مکتوب به متن کامپيوتري مي باشد

کاربردهاي? نرم افزار:

با توجه به ماهيت سيستم OCR فارسي و قابليتهاي مختلف نرم افزار تقريبا همه موسسات و سازمانها و ارگانها و... مي توانند در حوزه فعاليت و چهارچوب عملکرد خود از اين سيستم بهره ببرند.

خصوصيات نرم افزار:

ورودي نرم افزار واژه شناس مي تواند به دوصورت تامين شود ، اولين نوع تصاوير اسناد از پيش ذخيره شده مي باشد که مي تواند با انواع فرمتهاي رايج تصويري مانند Bmp,Tiff,Jpeg,Pcx,Gif,Multipage به عنوان ورودي به نرم افزار وارد شود روش ديگر ورودي به نرم افزار اسکن تصاوير .مستقيما از درون برنامه مي باشد.قبل از عمليات تشخيص مي توان تنظيماتي چون موتور تشخيص متن ، تشخيص يا عدم تشخيص اعراب ، در نظر گرفتن کيفيت پايين تصوير ، در نظر گرفتن کلمات شکسته ، تشخيص يا عدم تشخيص جداول و ... را انتخاب کرد تا حالت بهينه تشخيص ايجاد شود. همچنين مي توان متن خروجي را با انواع فرمتهاي Rich text format ، Html ، DTP ، Dos? يا با فرمت پيشنهادي خود واژه شناس ذخيره کرد يا مستقيما به نرم افزارهاي Microsoft outlook express يا Microsoft word ارسال کرد.

مشخصات نرم افزار:

تشخيص 800 حرف در ثانيه با پردازنده PIII
دقت تشخيص تا 90% براي کتابها و روزنامه هاي فارسي و غيره
قابل اجرا در سيستمهاي Win98 ، NT ، 2000 ، XP ( فارسي و عربي )
تشخيص اعراب در متون فارسي و عربي
باز کردن چندين فايل در يک زمان
تشخيص جداول در تصاوير اسکن شده
پشتيباني خاص براي جداول ناقص
تشخيص کلمات با خط زير
تشخيص حروف شکسته يا به هم چسبيده
تشخيص خودکار شکل حرف (Regular,Bold)
پشتيباني از قابهاي غير مستطيلي
پشتيباني از تصاوير رنگي
پشتيباني فارسي ، عربي و انگليسي و 15 زبان ديگر
پشتيباني تکنولوژيهاي OMNI و Training براي رسيدن به دقت بالاتر با فونتهاي مختلف
پروتکلهاي TWAIN و ISIS و KOFAX
با هر نوع اسكنري سازگار است
?OCR فارسي واژه شناس با انواع فرمتهاي فايل تصوير سازگار مي باشد:

bmp , .tiff , .pcx , Multipage, etc

OCR ،
فارسي واژه شناس مي تواند متن خروجي را با فرمتهاي مختلف .txt ،.rtf و غيره ذخيره کند.

حجم فایل: 30.6 MB

پسورد فایل فشرده :

بدون فاصله

برای نصب مراحل 1 تا 5 داخل Package را به ترتیب انجام دهید.

mohammadflash2006
04-09-2007, 21:48
(Optical Character Recognition (OCR? از لحاظ لغوي به معني تشخيص متون موجود در تصاوير مي باشد که به يک تعبير ساده به معني تبديل تصاوير اسناد مکتوب به متن کامپيوتري مي باشد

فلش پلیر فارسی و رایگان با امکانات متفاوت - PEX Flash

از دوتاييتون ممنونم

namx
04-09-2007, 21:58
واي چه جاي باحالي

sezar & sanaz
04-09-2007, 22:15
مشخصات برنامه

- نمايش متن تمامی سوره های قرآن
- قرآن به سه زبان فارسی, عربي و انگليسی
- قابليت چاپ کردن سوره ها
- امکان جستجوی قرآن با وصل شدن به وبسايت پارس قرآن

دانلود :

'گفتم اینجا هم بزارم خیلی ها ندیدن این برنامه رو

ALIBOZORG
06-09-2007, 15:30
نه با کسایی هستند که جواب گو نیستند
دوست عزیز من مسافرت بودم،همین امشب همه برنامه ها رو به صورت لینک مستقیم می ذارم.

sezar & sanaz
06-09-2007, 19:20
پس ببخشید سو تفاهم شده بود سفر بخیر خوش گذشت ;)

ALIBOZORG
07-09-2007, 10:50
پس ببخشید سو تفاهم شده بود سفر بخیر خوش گذشت
خواهش میکنم
---
لینک مستقیم چند برنامه که قبلاً معرفی شده بود.

لطیفه ها
حجم فایل:6.65 مگابایت
لینک دریافت:

کد تلفن شهرهای ایران
حجم فایل:1.13 مگابایت
لینک دریافت:

رنگ آمیزی تصاویر
حجم فایل:1.45 مگابایت
لینک دریافت:

از برنامه رنگ آمیزی توقعی نداشته باشید.

m45m
07-09-2007, 10:59

کاربردهاي? نرم افزار:

با توجه به ماهيت سيستم OCR فارسي و قابليتهاي مختلف نرم افزار تقريبا همه موسسات و سازمانها و ارگانها و... مي توانند در حوزه فعاليت و چهارچوب عملکرد خود از اين سيستم بهره ببرند.

خصوصيات نرم افزار:

ورودي نرم افزار واژه شناس مي تواند به دوصورت تامين شود ، اولين نوع تصاوير اسناد از پيش ذخيره شده مي باشد که مي تواند با انواع فرمتهاي رايج تصويري مانند Bmp,Tiff,Jpeg,Pcx,Gif,Multipage به عنوان ورودي به نرم افزار وارد شود روش ديگر ورودي به نرم افزار اسکن تصاوير .مستقيما از درون برنامه مي باشد.قبل از عمليات تشخيص مي توان تنظيماتي چون موتور تشخيص متن ، تشخيص يا عدم تشخيص اعراب ، در نظر گرفتن کيفيت پايين تصوير ، در نظر گرفتن کلمات شکسته ، تشخيص يا عدم تشخيص جداول و ... را انتخاب کرد تا حالت بهينه تشخيص ايجاد شود. همچنين مي توان متن خروجي را با انواع فرمتهاي Rich text format ، Html ، DTP ، Dos? يا با فرمت پيشنهادي خود واژه شناس ذخيره کرد يا مستقيما به نرم افزارهاي Microsoft outlook express يا Microsoft word ارسال کرد.

مشخصات نرم افزار:

تشخيص کلمات با خط زير
پشتيباني از تصاوير رنگي

OCR ،
فارسي واژه شناس مي تواند متن خروجي را با فرمتهاي مختلف .txt ،.rtf و غيره ذخيره کند.

با سلام

ووك من جان زحمت لينك مستقيم ش را بكشيد. با تشكر.

موفق باشيد.

marmolak kocholo
10-09-2007, 19:21
بهترین برنامه برای فشرده کردن و باز کردن فایل های فشرده ، این بار برای فارسی زبانان عزیز

متاسفانه کرک نشده !!!!

تو 2 تا جا آپلود کردم براتون

اگه کسی لطف کنه و دعوتنامه ی پارس اسپیس یا پرشین گیگ برام بفرسته ممنون می شم چون می خوام براتون با لینک مستقیم برنامه آپلود کنم.

arian00777@yahoo.com

sezar & sanaz
10-09-2007, 23:34
آقا اين برنامه هايي كه خراب بود گفتم لينكش رو بزاريد پس چي شد
مخصوصا اون نرم افزار كه وين زيپ رو مي شد به حالت exe در آورد

marmolak kocholo
11-09-2007, 00:51
نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه سراسری (شریف 86)
قابلیتهای عمومی:

1_ محاسبه احتمال قبولی داوطلب بر اساس رتبه منطقه ی رتبه کشوری و رتبه در زيرگروه ها.

2_ امکان حذف رشته های نامطلوب داوطلب

3_ امکان حذف ی نامطلوب داوطلب.

4_ محاسبه بخت قبولی در هر يک از رشته های استانی، ناحيه ای، قطبی و کشوری بر اساس استان بومی داوطلب.

5_ درج کد رشته جديد سال 86 در کنار هر رشته_ شهر در خروجی برنامه.

6_ درج علامت ستاره در کنار نام رشته يی که در دفترچه انتخاب. رشته شرايط خاصی برای آنها تصريح شده است.

7_ امکان درج نام موسسه آموزشی شما در سربرگ خروجی برنامه.

قابلیتهای منحصر به فرد:

1_ سورت رشته_ شهرها بر اساس رتبه آخرين فرد قبول سال گذشته و نظارت عملکردی نرم افزار تعيين مطلوبيت رشته_ شهر.

2_ اعلام نظر در باب بخت قبولی داوطلب در رشته ی تازه تاسيس.

3_ امکان انتخاب سه رشته الويت دار و لحاظ آن در خروجی برنامه.

4_ امکان انتخاب سه شهر الويت دار و لحاظ آن در خروجی برنامه.

5_ برگه ويژه مشاور: ارائه نمودار و جداول آماری که نمايشگر توزيع احتمال قبولی با و بدون اعمال سلايق شخصی داوطلب می باشد.

6_ تنظيم تعداد رشته ی خروجی برنامه (100_ 400).

7_ امکان تنظيم تناوب رشته_ شهرها در هر يک از بازه های احتمالی: مشاور محترم می تواند نرم افزار را به گونه ای تنظيم نمايد که در خروجی آن تنها رشته ی مندرج باشند که در آنها، بخت قبولی داوطلب از درصدی معين ( مثلاً 60% ) بيشتر است.

حجم فایل: 16.45 مگابایت

پسورد :

بدون فاصله

یا

marmolak kocholo
11-09-2007, 01:13
** نرم افزار انتخاب رشته کامپیوتری سال 86**

انتخاب رشته کامپیوترى همکاران آموزش 1386

- تعريف: نرم‌افزارى براى انتخاب رشته‌هاى دانشگاه سراسرى.
- نگارش: 11 (سال 86).

- قابل استفاده:
آموزشگاهها، موسسات خدمات آموزشى و استفاده شخصى.

- مشخصات برنامه:
اين برنامه با بهره گيرى از تجربيات 24 ساله برجسته ترين اساتيد كشور و 13 سال سابقه انتخاب رشته كامپيوترى (كه از 9 سال گذشته در سطح كشور انجام مى‌شود) تهيه شده و بوسيله اين برنامه شما مى‌توانيد با توجه به رتبه داوطلب رشته/شهرهايى را كه براى آن مناسب و احتمال قبولى در آن بيشتر است انتخاب كنيد.

مزايا:

انتخاب رشته براساس محاسبات رياضى و بهره‌گيرى از یک الگوريتم منحصر به فرد (با در نظر گرفتن اولويت رشته و شهر و ميزان علاقمندى عمومى داوطلبان به رشته‌ها).
- امكان چاپ انتخاب رشته به دو صورت:
عادى: شامل كد رشته، نام رشته، مقطع، شهر- دانشگاه، درصد احتمال قبولى براى هر چهار گروه آزمايشى.
مشاوره‌اى: شامل موارد فوق بعلاوه‌ى دروس اصلى رشته، ظريب هوشى مورد نياز، نوع مطالب (حفظى/محاسباتى/مفهومى)، بازار كار در داخل،‌ بازار كار در خارج.
- رعايت انتخابها براساس اولويتهاى بومى بودن رشته‌ها.
- امكان انتخاب رشته براساس يک شهر يا تعدادى از شهرهاى خاص.
- امكان انتخاب رشته براساس يک شهر و يک رشته و يا چند شهر و چند رشته خاص.
- امكان مشاهده ليست رشته‌اى دانشگاهها.
- امكان مشاهده ليست دانشگاهى رشته‌ها.
- امكان حذف رشته‌هاى غيرمطلوب براى انتخاب رشته (تک رشته و/يا گروهى).
- امكان حذف دانشگاههاى غير مطلوب براى انتخاب رشته.
- امكان حذف شهرهاى غير مطلوب براى انتخاب رشته.
- امكان حذف استانهاى غير مطلوب براى انتخاب رشته.
- امكان چاپ آرم يا لوگوى مؤسسه / شركت كاربر برنامه در بالاى فرم انتخاب رشته.
- همراه با فيلم كامل آموزش نحوه‌ى كار با نرم‌افزار و دفترچه راهنماى آموزش سريع قدم به قدم.
- رعايت كليه دستوالعملهاى سازمان سنجش (دفترچه شماره 2) و قيد و شرطهاى مربوطه.
- كار با نرم‌افزار بسيار ساده بوده و نياز به داشتن تخصص در امر انتخاب رشته ندارد.

- نيازهاى نرم‌افزارى :
ويندوز XP

- نيازهاى سخت‌افزارى :
كامپيوتر PII-333 به بالا، مانيتور و كارت گرافيكى VGA، حداقل 50 مگابايت فضاى خالى روى ديسک سخت و 128 مگابايتRAM

این برنامه با پست قبلی فرق می کنه.

marmolak kocholo
11-09-2007, 01:27
این نرم افزار علاوه بر اینکه تاریخ win رو فارسی و تبدیل به هجری شمسی می کنه تاریخ خیلی از نرم افزارها رو هم هجری می کنه (از جمله office ) و روی VISTA هم جواب میده.

بعد از نصب کرک رو کپی کنید و بعدش در قسمت تنظیمات نرم افزار کد ریجیستری وارد کنید تا فعال شه (وقتی کرک رو کپی کردید هر کدی بهش بدی قبول می کنه)

marmolak kocholo
11-09-2007, 01:46
دانلود راحت به صورت لینک مستقیم از سایت های Rapid share و Mega Uplod و خیلی از سایت های دیگر.

بازم تو 2 تا جا براتون آپلود می کنم.

مثلا اگه می خواین از لینک پایین دانلود کنید این رو rapidsahare.com به این rapidshare.de تغییر بدید

hamid1972
11-09-2007, 11:42

کاربردهاي? نرم افزار:

خصوصيات نرم افزار:

مشخصات نرم افزار:

تشخيص کلمات با خط زير
پشتيباني از تصاوير رنگي

OCR ،

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای نصب مراحل 1 تا 5 داخل Package را به ترتیب انجام دهید.

لطفا پسورد فایل فشرده را بدهید

marmolak kocholo
11-09-2007, 13:16
لطفا پسورد فایل فشرده را بدهید

پسورد فایل فشرده :

بدون فاصله

موفق باشید

mrmmnb
11-09-2007, 14:01
کسی فارسی ساز یاهو مسنجر سراغ داره که روی اخرین ورژن های اون جواب بده؟

marmolak kocholo
11-09-2007, 17:27
تقویم خورشیدی با خاصیت پیام گذاری ،نمایش مناسبت ها،شمارش معکوس،قابلیت ورق زدن تقویم،سازگاری با ویندوز ویستا ،گرافیکی زیبا ، ساختن کتابخانه ابیات ، روزشمار و مبدل تاریخ ،پشتیبان گیری ازپیام ها ، نمایش اوقات شرعی ،کلید های دسترسی سریع برای پیام گذاری و اوقات شرعی که در فایل رید می همراه با ستاپ برنامه آمده و دارای چهار قسمت اصلی به شرح زیر میباشد 1. صفحه اصلی که در این قسمت قابلیت ورق زدن تقویم گنجانده شده که میتوانید با انتخاب هر روز مناسبت انروز را ببینید و اگر احیانا پیامی برای آنروز گذاشته اید آنرا نیز مشاهده کنید ، البته برای دیدن کامل رخدادهای هر ساله باید فایل مربوط به آن سال را دانلود کنید درصورت دانلود نکردن این فایل از فایل رخداد موجود در برنامه استفاده می شود 2. پیام گذاری همانطور که از اسم ان معلوم است میتوانید پیام های خود را برای تمام ماهها و روزهای سال جاری بگذارید و حتی میتوانید برای یک روز بینهایت پیام زمان دار بگذارید و همچنین میتوانید تمام پیامهایی را که گذاشته اید اعم از زماندار یا تمام وقت ببینید و ویرایش کنید و دراین قسمت نیز میتوانید تاریخچه تمام پیامهایی را که برای هر سالی گذاشته اید ببینید برای دسترسی سریع به پنجره اصلی بر روی روز مورد نظر دابل کلیک کنید.3. بخش ابزار ها که خود به چندین قسمت تقسیم می شود از جمله تنظیمات که میتوانید برنامه را به سلیقه ی خود تنظیم کنید البته ناگفته نماند که در این قسمت شما میتوانید به روزشمار ، روزشمار معکوس ،پشتیبان گیری ، مبدل تاریخ ، اتفاقات نجومی ، انتخاب ساعر از میان کتابخانه ابیات و اوقات سرعی دسترسی داشته باشید.

4. ابیات: از خصوصیات جالب دیگر این برنامه این است که شما می توانید گزینه نمایش ابیات را فعال کرد تا در موقع راه اندازی سیستم پنجره نمایش پیام ظاهر شده وابیاتی را به صورت اتفاقی از میان کتابخانه ابیات نمایان کند البته میتوانید با راست کلیک بر روی آیکون برنامه درسیستم ترای نیز این ابیات را ببینید.**** و یکی از قابلیتهای این برنامه ساختن کتابخانه ابیات است که میتوانید کتابخانه های ابیات مورد نظر خود را بسازید و با دیگران به اشتراک بگذارید البته خود برنامه هم برای نمونه دارای دو کتابخانه جملات قصار و اشعار فروغ فرخزاد است . **** در ضمن برای دانلود کتابخانه های دیگر می توانید از دکمه چک برای آپدیت که در قسمت درباره ی برنامه گنجانده شده است استفاده کنید یا به سایت برنامه سر بزنید.در ضمن فراموش نکینید که اگر از نسخه قبلی برنامه استفاده میکنید ابتدا از برنامه خارج شده و آنرا پاک کنید.
لینک دانلود برنامه

dariushiraz
12-09-2007, 00:17
این هم نسخه یاهو فارسی البته خودم تست نکردم اما چیز خوبی باید باشه.

fokoli_qaz
12-09-2007, 05:40
سلام خسته نباشید کسی فارسی ساز پریمر 2 رو نداره؟ اگه بزارین ممنون میشم

farhadm81
12-09-2007, 08:13

کاربردهاي? نرم افزار:

خصوصيات نرم افزار:

مشخصات نرم افزار:

تشخيص کلمات با خط زير
پشتيباني از تصاوير رنگي

OCR ،

پسورد فایل فشرده :

بدون فاصله

آقا این لینکش مورد داره میشه یه جای دیگه آپلودش کنید ممنون میشم

marmolak kocholo
12-09-2007, 11:49
آقا این لینکش مورد داره میشه یه جای دیگه آپلودش کنید ممنون میشم

عزیز لینک ها موردی ندارند ، بهتر بگید که من نمی تونم از رپید شیر دانلود کنم. اگه حجمش کم بود براتون آپلود می کردم ولی حجمش زیاده ببخشید.

layenz
13-09-2007, 23:05
سلام ...

من دنبال فارسی ساز برای Ulead VideoStudio 7 میگردم که متن فارسی توش بتونم بنویسم و افکت های متن هم

روی متن فارسی جواب بده .

m45m
14-09-2007, 08:44
با سلام

من فارسي ساز Ulead VideoStudio 10 را دارم اگر بدرد تان مي خورد بگوئيد برايتان بگذارم .

موفق باشيد.

layenz
14-09-2007, 09:08
با سلام

من فارسي ساز Ulead VideoStudio 10 را دارم اگر بدرد تان مي خورد بگوئيد برايتان بگذارم .

موفق باشيد.

سلام...

این افکت های متن را روی فارسی هم اجرا می کنه؟

ممنون می شم بزارین.

rezapassword
15-09-2007, 13:52
سلام
این تایپیک جهت معرفی ورژن اصلی و تکمیل شده برنامه persian security center ورژن ازمایشی است برنامه امروز ورژن 1 و کامل و با فعال شدن تمام امکانات است
قبل از هر چیز بگم که ای برنامه به دست گروه نرم افزاری persian programming نوشته شده
اعضای گروه :
رضا یاراحمدی
کاوه علی اکبری
حسین کاوند
مهدی کاوند
در این ورژن امکاناتی به برنامه اضاف شد و همچنین برنامه کامل تست شده برنامه از گرافیک عالی برخوردار است ( مثل عکس ) و قدرت بی نظیری دارد
قبل از امکانات بگم از تمامی عزیزان که ما رو د رتهیه این برنامه کمک و یاری دادند تشکر میکنم
و همچنین دستان من در سایت P30WORLD.COM forum.
امکانات برنامه :
1-بخش جداگانه ديوار اتش
2-بخش جداگانه محافظت از خود ديوار اتش با فناوري txgly که مطمعنم حرفه ايا ميشناسنش
3-بخش جداگانه امنيت ريجستري ويندوز با تکنلوژِي sgasو asr ( جدید ترین تکنلوژِی موجود در دنیا )
4-بخش محافظت از اکانتهاي شما ( با فناوری ساد ولی قوی )
بخش جداگانه ضد حاسوسان اينترنتي ( spy ها که همه میشناسنش )
بخش جداگانه اضافه کردن تکنلوژي strt به سيستم شما) این در سایت میکروسافت هم موجوده )
بخش جداگانه برگشت دهده ( قابلیت بی نظیر که در هیچ دیوار اتشی وجود نداره )
شمارش زمان استفاده از برنامه بر حسب ثانيه ( به کار هکرا میاد )
دارا بودن بخش اپديت و سرعت اپديتي بي نظير رف چند ثانيه ( این با روشی ساده کاری از خودم هست ) ( بدون سرور و شلوغی ان )
دارا بودن بخش اپديت خود کار ( به روز رسانی فایل scan به صورت خودکار بعد از اتصال شما به اینترنت )
دارا بودن حق کپي رايت ( اینو نوشتم که نگید ننوشته )
دارا بودن نشانگر روشن و خاموش بودن هر بخش در همان بخش ( به صورت پروگرس بار )
دارا بودن سيسم هشدار جدي در زمان خطر جدي ( نمایش پیغام خطر )
محيطي ساده با گرافیکی عالی ( تو عکس معلومه )
استفاده از خاصيت سربرگ
حذف قسمت تنظیمات ( میخواصتم شما راحت باشید )
دارا بودن سيستم چک لينک های اینترنتی در موقع کلیک ( فقط مرورگر های IE7 و IE6 و Mozilla Firefox )
دارا بودن سيستم اکتيو کنتر ل ( به زبون ساده چک کردن فایل های فلش توضیح کامل خواصتید در خدمتم )

قابليت ار سال برنامه به قسمت سینی ویندوز ( این قابلیت فکر کنم تو ازمایشی کار نمیکرد که درست شده )
قابليت انتی ويروس بودن فقط در قمت امنيت ريجستري ( کامل و بدون شک )
توضيح در مورد کرم ها ويوس ها دزدان و ..... اينترنتي در برنامه ( شناسایی بهتر شما )
بخش بسیار کامل امنیت ریجستری مخصوص ادارات و کافی نت ها ( امنیت این بخش بی نظیره من تمام تلاشم رو در این بخش کردم)
به در خواست شما کم کردن حجم برنامه تا 600 کیلو بایت ( خودتون گفتید برنامه خوب حجمش کمه )
نمایش جزئیات هر بخش در کادرهایی نمایش ( فعال شدن تک تک جاهایی که لازمه )
بخش ضد نفوذ به ویندوز ( این بخش اپدیت شده و جلوی هر هکری رو خواهد گرفت )
فحافظت از ریجستری در دو بخش کافی نت ها و کامپیوتر های خانگی
و هزار قابلیت دیگه که باهاشون اشنا خواهید شد
اگر هر گونه شکی در کار کرن برنامه دارید اون رو به من بگید تا کامل توضیح بدم
و در اخر هم دارا بودن سایت پشتیبان ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
سطح امنیت :
این برنامه توسط تستر گروه ( اقای حسین کاوند ) بر روی 15 کامپیوتر خانگی 5 کافی نت
تست شده و برنامه توسط هکرانی چون علی هکر و فواد هکر و گروه هکران 20 سه بار مورد حمله قرار گرفته که در تمام این حملات کوچکترین ضعفی از خود نشون نداده
کپی رایت :
همون طور که گفتم برنامه دارای حق کپی رایت بوده و اگر کسی کایله که برنامه رو در سایت و وبلاگ خود بزاره باید از یکی از اعضای گروه که در دسترس هست ( رضا یاراحمدی و کاوه علی اکبری ) اجازه بگیره
پشتیبانی : تمامی مشکلاتی که برنامه داره ( از نظر شما چون فکر نکنم که مشکلی باشه ) میتوانید یا در این تایپیک و یا با سایت پشتیبان در میان بزارید و جواب مشکل خود رو بگیرید
برنامه برای اجرا در سیستم شما به برنامهی Framework ورژن 2 نیاز داره که میتونید
احتیاجی به لینک نیست در هنگام نصب برنامه تست میکنه که ایا شما این برنامه را دارید یا نه اگه نداشته باشید شما رو به اینک دانلود متصل میکنه
منتظر دیگر برنامه های امنیتی گروه ما مثل امنیت یاهو مسنجر باشید
هر گونه شکی اگر در برنامه دارید کافیست بنویسید تا من توضیح بدم
لینک دانلود برنامه با حجم حدود 600 کیلو بایت

sezar & sanaz
15-09-2007, 14:09
نه عکس هایت و نه لینک دانلود هیچ کدام کار نمی کنه

rezapassword
15-09-2007, 14:56
نه عکس هایت و نه لینک دانلود هیچ کدام کار نمی کنه
شما مطمئن هستید هر دو از persiangig که معروفه و مشکل نداره

Sharim
15-09-2007, 15:11
عکس ها نمیاد

rezapassword
15-09-2007, 15:31
عکس ها نمیاد
اگه خیلی مشتاقی عکس ارو ببینی دانلود کن
ولی عکس ها باز میشه
میتونی به اینجا هم بری
rezapassword.sub.ir

jak_1300
15-09-2007, 15:52
عكس ها مياد

sezar & sanaz
15-09-2007, 16:41
پرشين اسپيس خوب عزيز اين دانلود نمي شود

mrmmnb
15-09-2007, 23:33
سلام
این تایپیک جهت معرفی ورژن اصلی و تکمیل شده برنامه persian security center ورژن ازمایشی است برنامه امروز ورژن 1 و کامل و با فعال شدن تمام امکانات است
قبل از هر چیز بگم که ای برنامه به دست گروه نرم افزاری persian programming نوشته شده
اعضای گروه :
رضا یاراحمدی
کاوه علی اکبری
حسین کاوند
مهدی کاوند
در این ورژن امکاناتی به برنامه اضاف شد و همچنین برنامه کامل تست شده برنامه از گرافیک عالی برخوردار است ( مثل عکس ) و قدرت بی نظیری دارد
قبل از امکانات بگم از تمامی عزیزان که ما رو د رتهیه این برنامه کمک و یاری دادند تشکر میکنم
و همچنین دستان من در سایت P30WORLD.COM forum.
امکانات برنامه :
1-بخش جداگانه ديوار اتش
3-بخش جداگانه امنيت ريجستري ويندوز با تکنلوژِي sgasو asr ( جدید ترین تکنلوژِی موجود در دنیا )
4-بخش محافظت از اکانتهاي شما ( با فناوری ساد ولی قوی )
بخش جداگانه ضد حاسوسان اينترنتي ( spy ها که همه میشناسنش )
بخش جداگانه اضافه کردن تکنلوژي strt به سيستم شما) این در سایت میکروسافت هم موجوده )
بخش جداگانه برگشت دهده ( قابلیت بی نظیر که در هیچ دیوار اتشی وجود نداره )
شمارش زمان استفاده از برنامه بر حسب ثانيه ( به کار هکرا میاد )
دارا بودن بخش اپديت و سرعت اپديتي بي نظير رف چند ثانيه ( این با روشی ساده کاری از خودم هست ) ( بدون سرور و شلوغی ان )
دارا بودن بخش اپديت خود کار ( به روز رسانی فایل scan به صورت خودکار بعد از اتصال شما به اینترنت )
دارا بودن حق کپي رايت ( اینو نوشتم که نگید ننوشته )
دارا بودن نشانگر روشن و خاموش بودن هر بخش در همان بخش ( به صورت پروگرس بار )
دارا بودن سيسم هشدار جدي در زمان خطر جدي ( نمایش پیغام خطر )
محيطي ساده با گرافیکی عالی ( تو عکس معلومه )
استفاده از خاصيت سربرگ
حذف قسمت تنظیمات ( میخواصتم شما راحت باشید )
دارا بودن سيستم چک لينک های اینترنتی در موقع کلیک ( فقط مرورگر های IE7 و IE6 و Mozilla Firefox )
دارا بودن سيستم اکتيو کنتر ل ( به زبون ساده چک کردن فایل های فلش توضیح کامل خواصتید در خدمتم )

قابليت ار سال برنامه به قسمت سینی ویندوز ( این قابلیت فکر کنم تو ازمایشی کار نمیکرد که درست شده )
قابليت انتی ويروس بودن فقط در قمت امنيت ريجستري ( کامل و بدون شک )
توضيح در مورد کرم ها ويوس ها دزدان و ..... اينترنتي در برنامه ( شناسایی بهتر شما )
بخش بسیار کامل امنیت ریجستری مخصوص ادارات و کافی نت ها ( امنیت این بخش بی نظیره من تمام تلاشم رو در این بخش کردم)
به در خواست شما کم کردن حجم برنامه تا 600 کیلو بایت ( خودتون گفتید برنامه خوب حجمش کمه )
نمایش جزئیات هر بخش در کادرهایی نمایش ( فعال شدن تک تک جاهایی که لازمه )
بخش ضد نفوذ به ویندوز ( این بخش اپدیت شده و جلوی هر هکری رو خواهد گرفت )
فحافظت از ریجستری در دو بخش کافی نت ها و کامپیوتر های خانگی
و هزار قابلیت دیگه که باهاشون اشنا خواهید شد
اگر هر گونه شکی در کار کرن برنامه دارید اون رو به من بگید تا کامل توضیح بدم
و در اخر هم دارا بودن سایت پشتیبان ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
سطح امنیت :
این برنامه توسط تستر گروه ( اقای حسین کاوند ) بر روی 15 کامپیوتر خانگی 5 کافی نت
تست شده و برنامه توسط هکرانی چون علی هکر و فواد هکر و گروه هکران 20 سه بار مورد حمله قرار گرفته که در تمام این حملات کوچکترین ضعفی از خود نشون نداده
کپی رایت :
همون طور که گفتم برنامه دارای حق کپی رایت بوده و اگر کسی کایله که برنامه رو در سایت و وبلاگ خود بزاره باید از یکی از اعضای گروه که در دسترس هست ( رضا یاراحمدی و کاوه علی اکبری ) اجازه بگیره
پشتیبانی : تمامی مشکلاتی که برنامه داره ( از نظر شما چون فکر نکنم که مشکلی باشه ) میتوانید یا در این تایپیک و یا با سایت پشتیبان در میان بزارید و جواب مشکل خود رو بگیرید
برنامه برای اجرا در سیستم شما به برنامهی Framework ورژن 2 نیاز داره که میتونید
احتیاجی به لینک نیست در هنگام نصب برنامه تست میکنه که ایا شما این برنامه را دارید یا نه اگه نداشته باشید شما رو به اینک دانلود متصل میکنه
منتظر دیگر برنامه های امنیتی گروه ما مثل امنیت یاهو مسنجر باشید
هر گونه شکی اگر در برنامه دارید کافیست بنویسید تا من توضیح بدم
لینک دانلود برنامه با حجم حدود 600 کیلو بایت

موقع نصب کد میخواست از کجا پیدا کنم/

K A R I M I
16-09-2007, 09:28
هم عکس هاش میاد و هم لینکش کار میکنه !
آقا رضا بهتر بود که لینک رو بدین صورت می گذاشتید :

marmolak kocholo
16-09-2007, 09:56
بله karimi جان درست مي گن هم لينك ها كار مي كنه و هم عكس هاش مياد.

marmolak kocholo
16-09-2007, 10:03
يه سوال كه من توش موندم‌‌!!!!!!!!!

چرا چنين برنامه اي ، انقدر حجمش پايين است‌؟!؟!؟!؟!؟!؟!

rezapassword
16-09-2007, 10:17
يه سوال كه من توش موندم‌‌!!!!!!!!!

چرا چنين برنامه اي ، انقدر حجمش پايين است‌؟!؟!؟!؟!؟!؟!

شما تو تایپیک خودش بپورس تا مفصل توضیح بدمرکز عبور هم هست by reza yarahmadi

sezar & sanaz
16-09-2007, 13:44
فكر مي كنيد من دروغ مي گم

rezapassword
16-09-2007, 15:06
والا نمیدونم
میخوای مورورگر رو عوض کن هر چند که من خودم از فایر استفاده میکنم
لینک رو وارد دانلود منیجرد کن دانلود میشه

rezapassword
16-09-2007, 15:11
دوست عزیز تعداد دریافت برنامه تا حالا خیلی زیاد بوده و سرور ترافیک داره نوشته که درخواست خود را دقایقی بعد تکرار کنید
مشکلی وجود نداره شما فردا دانلود کن

sezar & sanaz
16-09-2007, 16:29
دوست عزيز شما فكر مي كنيد من بچه هستم يا سرم نمي شه ترجمه مي كني واسم نه خير بخاطر اين كه سايت آشغالي و بخاطر همين نمي تونه تعداد كمي رو هم ساپورت كنه من 2 روز دارم مي زنم فردا هم وقت ندارم ديگه بزنم مسخره كردين چند نفر بگن كه بزاريد انگار چي هست به درك

K A R I M I
16-09-2007, 16:44
آقا چرا دعوت می کنین ؟
از اینجا به راحتی دانلود کنید :

rezapassword
16-09-2007, 17:37
دوست عزيز شما فكر مي كنيد من بچه هستم يا سرم نمي شه ترجمه مي كني واسم نه خير بخاطر اين كه سايت آشغالي و بخاطر همين نمي تونه تعداد كمي رو هم ساپورت كنه من 2 روز دارم مي زنم فردا هم وقت ندارم ديگه بزنم مسخره كردين چند نفر بگن كه بزاريد انگار چي هست به درك
دوست عزیز به خدا من منظوری نداشتم
حالا هم از شما عضر خواهی میکنم
والا شرمنده کوتاهی از من بوده

namx
16-09-2007, 18:24
لطفا نرم افزارها را در اينجا اپلود كنيد با لينك مستقيم

sezar & sanaz
16-09-2007, 20:49
namx جان اين سايتي كه شما گذاشتين بد ترين سايت آپلود عزيز از

بگير K A R I M I لطف كردن

rezapassword
جان شما هم من رو ببخشيد من چند روز خيلي ناراحت هستم خيلي اين چند روز بهم سخت گذشته
ببخشيد از همه ي دوستان ممنون ولي عجيب حجمش خيلي كم با اين همه امكانات موفق باشيد
ممنون

sezar & sanaz
16-09-2007, 21:09
كسي نمي تونه اين برنامه رو براي من بزاره يا اينكه كسي قبلا اين رو دانلود نكرده بوده

marmolak kocholo
17-09-2007, 08:53
كسي نمي تونه اين برنامه رو براي من بزاره يا اينكه كسي قبلا اين رو دانلود نكرده بوده

من كه قبلا دانلود نكرده بودم ولي الان هرچي تو گوگل و از اين جور سايت ها گشتم پيدا نكردم.

sezar & sanaz
17-09-2007, 12:10
خيلي ممنون بزار ببينيم دوستان ديگر ندارن !!:(

احمدزاده
17-09-2007, 13:33
نرم افزار KS JavaScript ر. یکی از دوستان گذاشته بودن که لینکش خراب شده بود منم الان یه بار دیگه این برنامه را می گزارم

این برنامه حاوی بهترین و کارآمدترین کد های جاواسکریپت میباشد.
دراین برنامه موضوعات مختلف دسته بندی و کارایی آنها به زبان فارسی توضیح داده شده است.

اگه ميشه لينك دانلود مستقيم اين نرم افزار رو بذاريد

احمدزاده
17-09-2007, 13:35
ممنونم
دانلودش كردم
مثل اينكه ياد گرفتم چطور از اين سايت دانلود كنم

m45m
17-09-2007, 13:38
با سلام

دوست عزيز ،عزيزاني كه لينك مستقيمش را مي گذارند ،به عشق خودشان مي گذارند ، من كه هرچي گفتم نكردند و همان چيزي كه خودشان خواستند ، مستقيمش كردند . با تشكر از آدم هاي بي معرفت !!!!!!!.

موفق باشيد.

raico
18-09-2007, 09:41
این کدهای جاوا اسکرپیت رو اینجاها آپلود کردم براتون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

Dr_King
19-09-2007, 04:59
دوستان من احیتاج بسایر سریعی به یک برنامه فارسی نویسی در فتوشاپcs دارم لطفا کمکم کنید

sezar & sanaz
19-09-2007, 10:08
فارسی نویس مریم
یكی از برنامه*هایی كه امكان فارسی نویسی در فتوشاپ را میدهد فارسی نویس مریم است. این برنامه دارای قلم*های زیبا و متنوعی است كه قدرت مانور بیشتری به شما میدهد. این نرم افزار مشكلات برنامه IPT5 را در ویندوزxp ندارد و به راحتی میتوانید در همه نسخه*های فتوشاپ فارسی بنویسید
دانلود :

rezapassword
20-09-2007, 17:59
لام
اومدم یکی از برنامه هام رو معرفی کنم
اما نه لینکش رو بزارم چون بلد نیستم ( از دست این هاست های مجانی )
این برنامه یه پیانو سادست
که میتونید از سایت من دریافتش کنید
در ضمن برای شما عزیزان ریتم نواختن اهنگ تولدت مبارک رو هم گذاشتم تا اهگ بزنید
این اهنگ خیلی قشنگه تاز اگه خودت بزنی هم که چه بهتر
اون جا میتونید لیست برنامه های در دست ساخت رو هم ببینید
persianprogramming.webng.com

namx
21-09-2007, 10:08
اقا لينك اون پيانوي خرابه

rezapassword
21-09-2007, 10:19
اقا لينك اون پيانوي خرابه
درستش کردم

yousefyousefy
21-09-2007, 12:15
با سلام

نرم افزار قدرتمند چاپ چک ایلیا با ک

نرم افزاری عالی و کاربردی برای چاپ کردن متون بر روی انواع چک ها و دفتر چه های قرض الحسنه با قابلیت های ویژه کاربردی .

نرم افزار ویژه چاپ برروی انواع چک بانکها و صندوق های قرض الحسنه
امکان پرفراژ .
گزارش از حسابداری چکهای پرداختنی با امکان انتخاب نوع گزارش
امکان تعیین فونت مورد دلخواه
امکان چاپ رنگی نوشته ها و اعداد برروی چک با چاپگر های رنگی
تبدیل تاریخ و مبلغ عددی به حروف به طور اتوماتیک
تکرار نام گیرنده برای چاپهای بعدی
دارای تقویم جهت نمایش چکهای صادره هر روز
چاپ عمودی و افقی
تحت ویندوز اکس پی و ویندوزهای فارسی
قابل کاربرد برای هر شخص حقیقی و حقوقی که امنیت چک برایش دارای اهمیت است
سازگار با همه پرینت ها
قابل نصب روی3سیستم-خروجی گزارشات برروی excel
امکان تعریف کلمه رمز جهت ورود به برنامه

توجه مهم : لطفا در صورت تمایل برای حمایت از طراح آنرا از سازنده آن که آدرسش در تصویر مشاهده میکنید خریداری بکنید

با تشکر : از سایت پی سون بابت کرک این برنامه

حجم : 21 مگابایت
دانلود : فول برنامه از دو سایت آپلود زیر دریافت کنید .

توجه : بعداز کرک کردن برنامه اگر پنچره کد ( سریال ) ظاهر شد ( آنرا خالی بگذارید )

دانلود : از سایت آپلودی راحت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود : از سایت رپیدشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشيد.

سلام
این نرم افزار که کرک نشده؟
ممکنه را هنمایی کنید

sezar & sanaz
21-09-2007, 23:06
سلام دوستان روز خوبي داشته باشيد
اين كرك اون برنامه اي كه يه آقايي گذاشته بود و نمي دونم كي بود ديگه برنگشتم كه برنامه رو فارسي كرده بود بعد كرك داشت و نمي خورد بهش هر چي هم گفتيم پيداش نكرديم امروز توانستم پيداش كنم بفرماييد

rezapazahr
22-09-2007, 13:03
سلام

از همگي دوستان ممنونيم:10::40::11:

يا حق

namx
22-09-2007, 13:17
نرم افزاري براي تغيير سن

rezapassword
22-09-2007, 17:20
نرم افزاري براي تغيير سن
اون وقت این یعنی چی

fkhan
22-09-2007, 17:45
عجب نرم افزارهای توپی

آرشین
24-09-2007, 14:29
بیشتر نرم افزار ها فارسی سازی شده
نرم فزاری هست که انحصار ایران باشه ؟
یا لا اقل کار مهمی باشه
مثل همین تشخصی گفتار که بیشتر روش کار شده

HASAN2010
26-09-2007, 14:44
اگه ميشه لينك دانلود مستقيم اين نرم افزار رو بذاريد

سلام

کسی لینک دانلود این برنامه را به طور مستقیم داره یا میدونه باید چجوری دانلودش کنم؟؟؟:31:

ممنون

مرتضي سيستم
26-09-2007, 16:16
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
نرم افزارهاي بسيار خوبي معرفي كرديد دستتون درد نكنه
نرم افزار حسابداري بازاريان كه چند صفحه قبل معرفي شده لينكش خرابه اگر زحمتي نيست مجددا بگذاريد
ممنون
لينك پستش:

HASAN2010
26-09-2007, 17:19
Persian HTML Editor V1.0

نرم افزار ساخت و ویرایش صفحات HTML فارسی و انگلیسی حرفه ای ورژن 1
این نرم افزار در مدت3 هفته کدنویسی شده که دارای قابلیت ویژه دو زبانه بودن ( فارسی و انگلیسی) است این نرم افزار استفاده از دستورات HTML رو برای شما بسیار ساده می کنه و به راحتی می تونید کد های بسیار طولانی و مشکل رو براحتی در صفحه HTML قرار بدید سعی شد تا تعداد زیادی از دستورات در برنامه قرار بگیره این نرم افزار بزودی بسیار شکیل تر وزیباتر و کاملتر خواهد شد و قابلیت ویژه دیگر Run کردن بصورت سریع و در صورت تغییر کد با Refresh می تونید تغییرات را در صفحه HTML ببیند ، قابلیت Save as run ، منوی سرچ به سبک Firefox و بسیار زیبا و منوی Replaceو ..... تا با نرم افزار کار نکنید نمی تونید لذتش رو درک کنید

لینک Persian HTML Editor V1.0

لینک Persian HTML Editor V1.0 With Microsoft .NET Framework v2.0

ببینم کسی از دوستان میدون هاین برنامه چجوریه یهنی برای اجرا اول بایدFramework v2.0 دانلود کنم بعد اینو
Persian HTML Editor V1.0
یا نه فقط همین کافیه Persian HTML Editor V1.0 کسی میتونه به من کمک کنه؟

shahin666
26-09-2007, 18:25
دوست عزیز برای اجرای این برنامه ها شما باید Net Framework رو روی سیستم خودتون نصب کنید

HASAN2010
26-09-2007, 22:51
ممنون دوست من از کمکت.

paradis
27-09-2007, 00:19
عبور از همه چیز
حتی همووووووووووووووووووووووو وووووون

shahin666
27-09-2007, 00:37
اولا که هر گونه معرفی و بحث درباره هر گونه آنتی فی لتر ممنوع هست
بعدشم این فایل شما دارای ویروس Jeefo هست بعد تاز میگی آنتی ویروس تون رو غیر فعال کنید!!!!!
بهتره که دانلود نکنید

mx_2dar
27-09-2007, 01:26
ببینم کسی از دوستان میدون هاین برنامه چجوریه یهنی برای اجرا اول بایدFramework v2.0 دانلود کنم بعد اینو
Persian HTML Editor V1.0
یا نه فقط همین کافیه Persian HTML Editor V1.0 کسی میتونه به من کمک کنه؟

برنامه با vb.net نوشته شده و دلیلش هم محیط گرافیکی و زیبا برای کار کردن پس بایدFramework اول نصب بشه
اگر مشکلی با برنامه داشتید یا باگی پیدا کردید به Mr_jeghjegheh ( جدیدا عوض P30 شده ) یا نشد بخودم Pm بدید جوابتونو می دم وقت نمی کنم همه تاپیک ها رو سر بزنم
مرسی بای

HASAN2010
27-09-2007, 17:55
برنامه با vb.net نوشته شده و دلیلش هم محیط گرافیکی و زیبا برای کار کردن پس بایدFramework اول نصب بشه
اگر مشکلی با برنامه داشتید یا باگی پیدا کردید به Mr_jeghjegheh ( جدیدا عوض P30 شده ) یا نشد بخودم Pm بدید جوابتونو می دم وقت نمی کنم همه تاپیک ها رو سر بزنم
مرسی بای

خیلی ممنونم از لطفت

و از توضیحاتی که دادی متشکرم

ALIBOZORG
27-09-2007, 21:36
منوسازراست کلیک
توسط این برنامه فقط با چندکلیک برای سایت یا وبلاگ خودمنوی راست کلیک طراحی کنید.

دریافت با حجم:1.30 مگابایت

shahin666
27-09-2007, 22:34
alir500 جان بعد از چند وقت بلاخره یه برنامه جدید رو کردی
ممنون ولی عزیز چرا توی rapidshare !!

ALIBOZORG
27-09-2007, 23:22
alir500 جان بعد از چند وقت بلاخره یه برنامه جدید رو کردی
ممنون ولی عزیز چرا توی rapidshare !!
شاهین جان بهترازاینجا گیرنیاوردم،اگه جای بهتر میشناسی بگو تا اونجا آپش کنم.
درضمن این برنامه کار خودمه.

shahin666
28-09-2007, 03:27
علی جان بهتر از rapidshare که خیلـــــــــی داریم
این سایت که ماله ایران هست هم جدیده هم امکانات خوبی داره
اینجا آپلودش کنی خوبه

ALIBOZORG
28-09-2007, 09:02
اینم یه لینک دیگه.

m45m
28-09-2007, 11:35
این برنامه هم بدرد اونایی که وبلاگ دارن میخوره .ساخت متنهای رنگی باکد HTML

لینک دانلود باحجم: 494 کیلوبایت

با سلام

دوست عزيز ، لطفا اين لينك را اصلاح كنيد و در باز شدن فايل فشرده ، فايل ناقص آپلود شده است . با تشكر.

موفق باشيد.

ALIBOZORG
28-09-2007, 12:40
با سلام

دوست عزيز ، لطفا اين لينك را اصلاح كنيد و در باز شدن فايل فشرده ، فايل ناقص آپلود شده است . با تشكر.

موفق باشيد.

دوست عزیز متأسفانه این فایل ازروی هاردم پاک شده،نگارش انگلیسی رو می تونی ازلینک زیر دانلود کنی.

m45m
28-09-2007, 13:25
با سلام

با تشكر از شما دوست عزيز از سرعت عمل تان و در ضمن باز هم اگر فارسي شده را پيدا كرديد ، برايم بگذاريد. با تشكر.

موفق باشيد.

HASAN2010
28-09-2007, 14:35
با سلام خدمت علی آقا عزیز

میخواستم ببین stup این برنامه را ابا چی ساختی.

این عکسش ممنون میشم برنامش را بزارید.

rezapassword
28-09-2007, 15:44
اینم یه لینک دیگه.

قربونت من با این دو مشکل دارم میشه رو پرشین گیگی جایی اپ کنی
دعوت نامه خواستی بگو

HASAN2010
28-09-2007, 15:53
سلام

علی آقا

من

منوسازراست کلیک
توسط این برنامه فقط با چندکلیک برای سایت یا وبلاگ خودمنوی راست کلیک طراحی کنید.

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برنامه را دانلود کردم

کدش را هم گرفتم و کلی وقت ساختم

این کدش

بعد وقتی وارد وب سایتم کردم این پیام را داد

میشه بگید مشکل از کجاست.و کمکم کنید.

Enter
29-09-2007, 09:47
باتشکر ازهمه دوستانی که تواین تاپیک زحمت میکشن واقعا دمشون گرم

EHSANRF
29-09-2007, 10:58
دوباره داريم برميگرديم به عقب....

EHSANRF
30-09-2007, 06:31
بعد از چندي با نرم افزاري جديد :

فارسي ساز Face Filter Studio ورژن جديد :

دانلود كنيد

دارم چندتا نرم افزار توپ فارسي مي كنم..

اگه نظر زياد باشه همه رو اينجا ميذارم

TEC
01-10-2007, 15:24
دوستان میشه هر کدومتون که زحمت گذاشتن لینک ها و معرفی های نرم افزارها رو میکشید حجم اونا رو هم بزارید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری دیگه میدونیم کدوما رو با دایال آپ راهتر میشه نصب کرد.

موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ALIBOZORG
03-10-2007, 14:18
با سلام خدمت علی آقا عزیز

میخواستم ببین stup این برنامه را ابا چی ساختی.

سلام دوست عزیز.

Astrum InstallWizard

دیدن ودریافت تم این برنامه:

ALIBOZORG
03-10-2007, 15:23
سلام
علی آقا
من این برنامه را دانلود کردم

کدش را هم گرفتم و کلی وقت ساختم

بعد وقتی وارد وب سایتم کردم این پیام را داد

میشه بگید مشکل از کجاست.و کمکم کنید.
سلام دوست عزیزمشکل ازسرویس دهنده شماست.
نمونه کار رو میتونی تو آدرس زیر ببینی:

rezapourmanesh
05-10-2007, 14:17
بچه ها کسي نرم افزاري نداره که با اون بشه تقويم اوت لوک را فارسي کرد؟

matin2005ag
06-10-2007, 00:22
بچه ها کسي نرم افزاري نداره که با اون بشه تقويم اوت لوک را فارسي کرد؟

با این کل ویندوز و آفیس را فارسی کن

rezapourmanesh
06-10-2007, 23:39
با این کل ویندوز و آفیس را فارسی کن

سلام متين جان لينک خرابه و ميگه فايلي پيدا نشد اگه ممکنه دوباره آپ کن. اگه نرم افزار ريجستر شده است يا کرکشو داري برام آپش کن و گر نه به دردم نمي خوره.
باز هم ممنونم:10::10:

K A R I M I
13-10-2007, 04:57
سلام
چرا من نمی تونم این برنامه رو نصب کنم؟

ALIBOZORG
13-10-2007, 08:26
سلام
چرا من نمی تونم این برنامه رو نصب کنم؟

برو به مسیر زیر فایل XPControls.ocx رو دیلیت کن،بعد برنامه رو نصب کن.
WINDOWS\system32

K A R I M I
13-10-2007, 22:02
اصلا همچین فایلی در دایرکتوری مورد نظر وجود نداره که ؟؟!!