ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزارهای فارسی

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

dc_error691
06-09-2006, 07:50
چرا دیگه کسی چیزی معرفی نمی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad amir bazrafshaN
06-09-2006, 09:50
دوست عزیز ,وقت ندارم ترجمه کنم.لطفا منتظر معرفی نباشید و خودتون هم شروع کنید

dc_error691
06-09-2006, 09:54
باشه ولی برنامه open source از کجا گیر بیارم

K A R I M I
09-09-2006, 00:54
خواهش مي کنم فارسي ساز مديا پلير 10 رو بدين...........................
دوست عزیز شما فارسی سازی رو که خود مایکروسافت درست کرده رو دانلود کن مدیا پلیر 10 هم خودکار فارسی میشه .

arshampc
09-09-2006, 04:38
اگر فلش خوان انگلیسی را داریدمحتویات درون پوشه پلیر را پاک و محتویات درون پوشه flash player 8 farsi 1.0را جایگزین کنید
این کار برای امنیت بیشتر سیستم شما انجام میشود تا از نصب برنامه های هک جلو گیری شود
راهنمای استفاده
ابتدا ماکرومدیا فلش خوان 8 فارسی را دانلود کنید
2-در پروگرام فایل خود یک نیو فلدر به نام macromediaبسازید
3-در این نیو فلدر یک نیو فلدر به نام player بساز تا مسیر برای فایل های فلش شناخته شود
4-برنامه را هر جا که خواستید نصب کنید
5-محتویات پوشه flash player 8 farsi.1.0 را بعد نصب در نیو فلدر player که قبلا ساخته بودید پیست کنید
حالا فایل های فلش خود را اجرا کنید و از این برنامه فارسی لذت ببرید
لینک دانلود ------------------------->:

arshampc
09-09-2006, 04:42
اين لينك درسته درسته

ardalan shahabi
09-09-2006, 11:31
سلام این هم یه نرم افزار فارسی برای سرگرمی صفحه برنامه رو باز میکنی رو دسکتاپ برف میاد !

[Automated by GetSmile]

یعنی اینیکه من صقفحه پیش گذاشتم کشک بود هیچکی دانلود نکرد!

Mohammad amir bazrafshaN
10-09-2006, 06:11
باشه ولی برنامه open source از کجا گیر بیارم
دوست عزیز اولا سلام و تبریک به مناسبت تولد یگانه منجی عام بشریت
دوم اینکه با نرم افزار های هک سورس نرم افزارها رو امتحان کن.هر کدوم باز بود و بدرد میخورد ترجمه کنیدش

Mohammad amir bazrafshaN
10-09-2006, 06:52
دوستان عزیز سلام
ولادت یگانه منجی عالم بشریت بر همگان مبارک باد
این هم برنامه الگلاب که تصاویر رو از حالت پیکسلی به برداری تبدیل میکنه.یکی از مزایای برداری بودن اینه که با بزرگنمایی به هیچ وجه عکس کم کیفیت نمیشه.البته وقتی عکس برداری میشه تعداد رنگهاش معمولا محدود میشه و از شفافیت پیکسلی بودن برخوردار نیست
خود برنامه با حجم 1.69 مگ
فایل فارسی

dc_error691
11-09-2006, 17:39
برنامه هک سورس غیر از Resource Hacker چی هست؟

Mohammad amir bazrafshaN
11-09-2006, 21:22
سلام

دوست عزیز توی همین تاپیک معرفی کردم
Restorator 2006
برای برنامه های بیشتر به این سایت برید پر از این جور چیزا

ALIBOZORG
12-09-2006, 22:18
اينم مديا پلير 10 فارسي براي دوستاني كه ازلينك قبلي موفق به دانلود نشده اند.

havva
13-09-2006, 20:38
مي شه بگيد با چي فارسي مي كني كم با رسورس هكر اين كار ها رو مي كنم اما يك كم قالب به هم مي ريزه و حروچيني خوبي نداره

yshan
13-09-2006, 21:45
بايد فونتش رو به Tahoma تغيير بدي

ALIBOZORG
13-09-2006, 23:27
دوستان اينجا تايپيك معرفي نرم افزاره , لطفاَ مشكلاتتون رو در محل مناسب بيان كنيد.

afsoongar_ghadiri
14-09-2006, 15:13

نيازي به توضيح نداره

وبلاگ من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payman252000
14-09-2006, 15:44
دوستا ن ببخشيد چون فارسي ساز ماكروسافت هم به اينجا مربوط ميشه اينجا عرض كردم
من اونو دانلود كردم با حجم 11 مگ ولي موقع نصب وليد بودن گير ميده و هركاري هم كردم نمي شه ويندوز رو وليد كرد اگه همينجا يا جاي ديگه توضيح بديد ممنون ميشم

Mohammad amir bazrafshaN
14-09-2006, 17:21
دوست عزیز اینجا برید

Mohammad amir bazrafshaN
16-09-2006, 06:06
آقا کسی نیست توی فارسی سازی یه دستی بالا بزنه و شروع کنه؟

Mohammad amir bazrafshaN
16-09-2006, 07:04

دوستان عزيز اين هم يه نرم افزار توپ که براي همه کاربران ضروري هست
اين نرم افزار تمام برنامه ها و فايلهاي در حال اجرا رو نمايش ميده.در
حقيقت کارTask Manager ويندوز رو البته با در اختيار دادن اطلاعات بسيار وسيعتري ميکنه.فقط يه قسمت
رو فراموش کردم ترجمه کنم که الآن اصلا حال ندارم دوباره برگردم چون فشرده کردمش و رمز گذاشتم و ...
Replace TaskManager که با گذاشتن تيک اون هر موقع Task Manager رو فراخواني کنيد Process Explorer
بالا مياد که البته توصيه نميشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 242 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

K A R I M I
16-09-2006, 16:55
دوستا ن ببخشيد چون فارسي ساز ماكروسافت هم به اينجا مربوط ميشه اينجا عرض كردم
من اونو دانلود كردم با حجم 11 مگ ولي موقع نصب وليد بودن گير ميده و هركاري هم كردم نمي شه ويندوز رو وليد كرد اگه همينجا يا جاي ديگه توضيح بديد ممنون ميشم
دوست عزیز اگه قصد قانونی کردن ویندوز خود را داری فایل زیر رو دانلود کن که 100% جواب میده ! (منم از همین استفاده کرده ام )
بعد از دانلود Setup رو اجرا کن اگر ویندوز شما قانونی نباشد با سه گزینه مواجه خواهی شد که سومی رو انتخاب کن و Next رو بزن بعد از اون یه پنجرو باز میشه که خودکار شروع به کار میکنه .اگر شروع به کار نکرده بود گزینه َapply / browse رو بزن و در آخر یک بار ری استارت کن. حالا ویندوز شما قانونی شده که میتونی با نصب اکسپلورر 7 امتحانش کنی! یادت باشه که اگر دوباره اجراش کنی ویندوزت رو ری اکتیو میکنه و مراحل رو باید یک باره دیگه اجراش کنی.
اگه سوالی بود در خدمتم

Mohammad Modarresi
16-09-2006, 20:20
دمتون گرم خيلي حال كردم با Process Explorer

Rafieihos
17-09-2006, 12:42
تمام 53 صفحه را ديدم و خيلي از فايل ها را دانلود كردم. دست همگي درد نكند . عالي بود.

bahdar
17-09-2006, 13:12
خيلي تايپيك جالبيه.
ممنون.

nt
18-09-2006, 00:28

دوستان عزيز اين هم يه نرم افزار توپ که براي همه کاربران ضروري هست
اين نرم افزار تمام برنامه ها و فايلهاي در حال اجرا رو نمايش ميده.در
حقيقت کارTask Manager ويندوز رو البته با در اختيار دادن اطلاعات بسيار وسيعتري ميکنه.فقط يه قسمت
رو فراموش کردم ترجمه کنم که الآن اصلا حال ندارم دوباره برگردم چون فشرده کردمش و رمز گذاشتم و ...
Replace TaskManager که با گذاشتن تيک اون هر موقع Task Manager رو فراخواني کنيد Process Explorer
بالا مياد که البته توصيه نميشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 242 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فايل پسورد مي خواد :blink:

Mohammad amir bazrafshaN
18-09-2006, 07:43
دوست با Winrar که باز میکنید با رنگ قرمز توی توضیحاتش نوشته شده.

nt
19-09-2006, 00:50
من با power archiver باز كردم نديدم مرسي حل شد

royaye_talkh55
19-09-2006, 10:46
دوست عزیز اگه قصد قانونی کردن ویندوز خود را داری فایل زیر رو دانلود کن که 100% جواب میده ! (منم از همین استفاده کرده ام )
بعد از دانلود Setup رو اجرا کن اگر ویندوز شما قانونی نباشد با سه گزینه مواجه خواهی شد که سومی رو انتخاب کن و Next رو بزن بعد از اون یه پنجرو باز میشه که خودکار شروع به کار میکنه .اگر شروع به کار نکرده بود گزینه َapply / browse رو بزن و در آخر یک بار ری استارت کن. حالا ویندوز شما قانونی شده که میتونی با نصب اکسپلورر 7 امتحانش کنی! یادت باشه که اگر دوباره اجراش کنی ویندوزت رو ری اکتیو میکنه و مراحل رو باید یک باره دیگه اجراش کنی.
اگه سوالی بود در خدمتم

با سلام دوستان من صد در صد با اين فايل تونستم وليد كنم

shahin666
21-09-2006, 22:27
Mohammadamirbazrafshan جان در رابطه با برنامه Process Explorer يعني حتما بايد Winrar آخه من با برنامه power archiver كار مي كنم اگه لطف كنيد پسورد رو اينجا بگيد ممنون ميشم

Mohammad amir bazrafshaN
22-09-2006, 09:14
اینم رمز.ولی از Winrar استفاده کنید.از خیلی از جهات بهتره.
™BAGHO

nikndm
22-09-2006, 10:34
جناب بذرافشان عزيز. متاسفانه عمل نمي كند تا حرف آخر پسورد رو بنويسم. alt+0153

SANBOR
22-09-2006, 15:24
خوبه ادامه بديد

koochooloo
01-10-2006, 12:41
ممنون عالی بود
ادامه بدید

MAXXX
02-10-2006, 10:39
اینم رمز.ولی از Winrar استفاده کنید.از خیلی از جهات بهتره.
™BAGHO

سلام
آقا ممنون از برنامت ولي تورو خدا اين چه پسوردي گزاشتي اين حرف آخرش چيه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممكنه پسورد رو عوض كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

shahin666
02-10-2006, 16:08
MAXXX جان شما وقتي BAGHO رو نوشتيد كليد Alt رو نگه داريد بعد 0153 رو تايپ كنيد كه اون كلمه آخرش يعني ™ به بقيه
پسورد اضافه ميشه

MAXXX
02-10-2006, 18:22
MAXXX جان شما وقتي BAGHO رو نوشتيد كليد Alt رو نگه داريد بعد 0153 رو تايپ كنيد كه اون كلمه آخرش يعني ™ به بقيه
پسورد اضافه ميشه

سلام
من اين كارو كردم نشد ....حالا اين هيچي پسورد رو كپي كردم بازم نشد

mshiraz.2006
04-10-2006, 05:25
به نام خدا

با تشكر از دوستان. لطفا ادامه بدين.

royaye_talkh55
04-10-2006, 22:53
دوستان عزیز
با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
خب یکی شروع کنه و یه برنامه رو فارسی کنه والا من اگه تو این حیطه بودم الان حتما شروع می کردم
ممنون:)

Godrig
05-10-2006, 21:14
خب بیا تو این حیطه و برنامه بذار

adel_9653
07-10-2006, 08:15
عالي دوستان از همه ممنونم فقط ميخوام بدونم اينجا جاي تبليغ براي سايت هاست؟؟؟

royaye_talkh55
07-10-2006, 11:49
خب بیا تو این حیطه و برنامه بذار
گفتن این حرف راحته ولی باید یه کمی هم سواد این کار باشه که من ندارم اگه دوستان هم آموزش بذارن و برنامه هایی که این کار رو یعنی فارسی کردن رو انجام میده خب ما هم میاییم تو این حیطه:)

yshan
14-10-2006, 04:07
عاليه دستت درد نكنه

mydelphi
14-10-2006, 15:58
تقویم شمسی با محاسبه سال کبیسه
فرزاد پاکدل

mydelphi
14-10-2006, 16:52
کنترل و عکسبردای از مانتیور در زمان های مورد نظر شما با عکس های با کیفیت و کم حجم و قابلیت فعال سازی در زمان اجرای ویندوز بطور نا محسوس

کلمه عبور : 123456789

فرزاد پاکدل

mydelphi
19-10-2006, 12:12
متشکرم از تشویق و ارائه نظراتتون .........

ElmO
22-10-2006, 01:09
کنترل و عکسبردای از مانتیور در زمان های مورد نظر شما با عکس های با کیفیت و کم حجم و قابلیت فعال سازی در زمان اجرای ویندوز بطور نا محسوس

کلمه عبور : 123456789

فرزاد پاکدل

آقا ممنونم ...

ولی واسه من ، زبانش مشکل داره ...

فارسی نمیشه ... بجاش فقط علامت سواله ...
راه حل نداره ؟

ممنون

mydelphi
22-10-2006, 15:15
من با فونت Tahoma که استاندارده کار کردم احتمالا مشکل از ویندوزه

رعد
24-10-2006, 10:20
سلام .
اخيرا من شنيدم نرم افزار ocr فارسي اومده
كسي از دوستان لينك دانلودش رو داره به ما هم بده ؟

mydelphi
24-10-2006, 15:40
Ocr فارسی به قیمت 800 هزار تومان توسط شرکت دوران قابل ارائه است و اگه پیدا کردی من هم واقعا مشتاقم داشته باشم ولی عربی اون در Cd اسکنر های Hp وجود دارند

رعد
24-10-2006, 19:08
پس يك سي دي فروشي ميخواست بهم به قيمت 10 تومن بده و ميگفت نرم افزارش رو گيرون خريده راست گفته ؟
در هر صورت نرم افزار جالبيه .
اونم براي كساني مثل من كه سرعت تايپشون در حد صفره

Mohammad Modarresi
24-10-2006, 21:42
خب حالا اگر كسي داره بزاره خيلي عالي ميشه

Mohammad amir bazrafshaN
25-10-2006, 00:41
دوست عزيز اگه جور انشا الله دارم بهترين Ocr فارسي رو گير ميارم.نسخه اي از "صخر" كه اگه ببيني كه متني كه روش خط خورده بود رو در آورده بود كفت ميبره.البته اينو يكي از آشناهامون احتمال زياد نسخه اصلي شو بخره و وقتي برسه دست ما گند ميزنيم به كپي رايت!فقط دعا كن برسه اونقت يه سرور پيدا كن كه روش آپلود نباشه!!!
اگه كسي واقعا داره بده خوشحال ميشيم!

ramin_zero1818
25-10-2006, 00:49
ما هم خوشحال ميشيم.

رعد
25-10-2006, 10:23
البته منم خوشحال ميشم هر كي كه داره آپلودش كنه
چون من يكي واقعا بهش نياز دارم و گاهي كه يك متن رو ميخوام از رو كتابي تايپ كنم كلي از وقتم تلف ميشه
اونم بعدش توش كلي غلط قولوت در مياد
راستي اگر شد مخ اون يارو رو ميزنم كمتر راه بياد ولي آدم زبليه و حرفش معمولا تغيير نميكنه

mohsen_f_b
29-10-2006, 00:13
دوستان اين يك براي فارسي كردن (دست كاري در سورس ) برنامه ها هست.
اسم برنامه :eXeSc641

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir aussie
03-11-2006, 03:53
سلام با عرض تشكر فراوان اين برنامه
Accounting Professional
يوزر نيم و پسوورد ميخواد ميشه لطف كنيد
در ضمن برنامه هاتون محشره

hesam
07-11-2006, 10:08
سلام با عرض تشكر فراوان اين برنامه
Accounting Professional
يوزر نيم و پسوورد ميخواد ميشه لطف كنيد
در ضمن برنامه هاتون محشره
چه ربطي به اين قسمت داره :angry:
برين در قسمت كرك وسريال بپرسين :blink: ;)

chovalier
09-11-2006, 17:48
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازتون من یه نرم افزار فارسی معرفی کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان دوتا نکته یاد آور بشم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.می دونم یکم قدیمیه ولی به کرک سالمش می یرزه.
2.من سرچ کردم با کرک چیزی پیدا نکردم

WinRar 3.5 farsi
برنامه ای که قابلیت فشرده سازی و باز کردن فایلهایی با پسوند zip را دارا می باشد. همچنین این برنامه قابلیت حفاظت از فایلهای شما را بصورت رمز گزاری دارد.
محیط کاملا فارسی این برنامه علاوه بر اینکه برای افراد مبتدی و غیر حرفه ای فوق العاده موثر می باشد , برای تسلط بیشتر کاربران حرفه ای به زوایای پنهان نرم افزار نیز بسیار سودمند و کارا می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنونم از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majjidd
09-11-2006, 23:14
WinRar 3.5 farsi
فکر کنم تکراری باشه
اگه همون باشه که فکر میکنم: احتیاج به کرک نداره

chovalier
11-11-2006, 00:20
فکر کنم تکراری باشه
نه عزیز دل ;
من که برنامـــه ی تکراری نمی زارم.
گلم بنده سرچ کردم دیدم چیزی نیست ضمنا اونی که شما می گید ورژن پایین ترشه با امکانات بـــســــیــــار مــــحـــــدود.
ممنونم

chovalier
11-11-2006, 00:30
فکر کنم تکراری باشه
نه عزیز دل ;
من که برنامـــه ی تکراری نمی زارم.
گلم بنده سرچ کردم دیدم چیزی نیست ضمنا اونی که شما می گید ورژن پایین ترشه با امکانات بـــســــیــــار مــــحـــــدود.
ممنونم

m45m
11-11-2006, 12:12
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازتون من یه نرم افزار فارسی معرفی کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان دوتا نکته یاد آور بشم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WinRar 3.5 farsi
برنامه ای که قابلیت فشرده سازی و باز کردن فایلهایی با پسوند zip را دارا می باشد. همچنین این برنامه قابلیت حفاظت از فایلهای شما را بصورت رمز گزاری دارد.
محیط کاملا فارسی این برنامه علاوه بر اینکه برای افراد مبتدی و غیر حرفه ای فوق العاده موثر می باشد , برای تسلط بیشتر کاربران حرفه ای به زوایای پنهان نرم افزار نیز بسیار سودمند و کارا می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام

موفق باشيد.

chovalier
11-11-2006, 14:46

با سلام

موفق باشيد.
دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیلی ممنونم که منو در جریان قرار دادید متاسفانه یا خوشبختانه این سایت به کلمه ی کرک حساسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک جدید:
===========================

WinRar 3.5 farsi

Ps_Trend
11-11-2006, 19:20
دوستان اين يك براي فارسي كردن (دست كاري در سورس ) برنامه ها هست.
اسم برنامه :eXeSc641

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه ميشه كركش رو هم بگذاريد.اگرهم بازم ازين جور نرم افزار ها سراغ داريد معرفي كنيد ممنون ميشم

K A R I M I
12-11-2006, 06:09
اگه ميشه كركش رو هم بگذاريد.اگرهم بازم ازين جور نرم افزار ها سراغ داريد معرفي كنيد ممنون ميشم
سلام
به تاپیک زیر برو ( خوراک خودته ! ):

Ps_Trend
12-11-2006, 12:02
سلام
به تاپیک زیر برو ( خوراک خودته ! ):
ممنون.لطف كردين.

Mohammad amir bazrafshaN
12-11-2006, 19:28
به نام خدا
اینم دیگه آخرشه.اگه نگیریدش واقعا ضرر کردید.یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل بسیاری از فایل های صوتی و تصویری.توی تصویر منویی که باز شده مربوط به فیلم های مخصوص نوکیا هست!میبینید که برای طیف وسیعی از گوشی ها کاربرد داره.با این نرم افزار برای هر گوشی فیلم با همخوانی کامل همون گوشی رو تبدیل میکنید.این نرم افزار هم چنین صدا و تصویر یک فیلم رو براتون براحتی جدا میکنه و یا صدا و تصویر رو تلفیق (تسهیم) میکنه.تبدیل دو وی دی تصویری و سی دی صوتی از دیگر کارهای این نرم افزار هست.یکی از بهترین ویژگی ها همخوانی بدون مشکل با فایل های ای وی آی هست.میدونید بعضی از مواقع این فایل ها یا تصویر ندارن و یا صوت ندارن.مثلا اگه با کم کوردر ضبط کنید اونوقت توی یه برنامه پخش فیلم صدا هست ولی تصویر نیست و توی یکی دیگه تصویر هست و صدا نیست.توی این جور مواقع شما موقعی که فایل رو به این نرم افزار دادین گزینه سمت راست رو بزنید تا جواب بگیرید.توی شکل 2 میتونید فورمت های قابل تبدیل رو ببینید
تا چند روزه آینده آپلود میشه

K A R I M I
13-11-2006, 06:16
ممنون.لطف كردين.
خواهش میکنم !

ما منتظریم !

hesam
13-11-2006, 09:00
ما منتظریم !
من هم منتظرم

BlackPrince
13-11-2006, 19:07
ما نیز منتظریم

m45m
14-11-2006, 12:24
به نام خدا
اینم دیگه آخرشه.اگه نگیریدش واقعا ضرر کردید.یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل بسیاری از فایل های صوتی و تصویری.توی تصویر منویی که باز شده مربوط به فیلم های مخصوص نوکیا هست!میبینید که برای طیف وسیعی از گوشی ها کاربرد داره.با این نرم افزار برای هر گوشی فیلم با همخوانی کامل همون گوشی رو تبدیل میکنید.این نرم افزار هم چنین صدا و تصویر یک فیلم رو براتون براحتی جدا میکنه و یا صدا و تصویر رو تلفیق (تسهیم) میکنه.تبدیل دو وی دی تصویری و سی دی صوتی از دیگر کارهای این نرم افزار هست.یکی از بهترین ویژگی ها همخوانی بدون مشکل با فایل های ای وی آی هست.میدونید بعضی از مواقع این فایل ها یا تصویر ندارن و یا صوت ندارن.مثلا اگه با کم کوردر ضبط کنید اونوقت توی یه برنامه پخش فیلم صدا هست ولی تصویر نیست و توی یکی دیگه تصویر هست و صدا نیست.توی این جور مواقع شما موقعی که فایل رو به این نرم افزار دادین گزینه سمت راست رو بزنید تا جواب بگیرید.توی شکل 2 میتونید فورمت های قابل تبدیل رو ببینید
سلام

محمد جان هميشه كارت درسته و تا كي لينك شما را ببينيم .

موفق باشيد.

با سلام

محمد جان تا كي سره كاريم .

موفق باشيد.

K A R I M I
15-11-2006, 06:51
اینم زبان فارسی برای Hide Folder XP 2.5.3.321
قبلا همراه برنامه گذاشته بودمش ولی الآن زبا فارسیشو اینجا میذارم .

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

7260
18-11-2006, 13:50
يكي لطف ميكنه بگه با كدام نرم افزار ست آپ برنامه را ميشه فارسي كرد ؟

Mohammad amir bazrafshaN
19-11-2006, 20:59
دوست عزیز خود ست آ÷ رو نمیشه.باید برنامه نصب بشه و بعد با نرم افزارهای ست آپ ساز یه کپچر بگیری و در طراحی با هر طرحی که خواستی به زبان فارسی بنویسی

Mohammad amir bazrafshaN
19-11-2006, 21:33
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR
هر چی خواستم روی سرورس بزارم که ادامه فایل رو پشتیبانی کنه نشه.هر کدومشون یه گیری دادن الآن هم روی مگا گذاشتم چون لینک ساز پریمیومش کار میکنه

فایل نصبی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 3.66 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل فارسی-کرک شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 395 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم لینک ساز پریمیوم
این یکی تول بار یا همون نوار ابزار رو میده
یا این یکی

br0991
19-11-2006, 22:39
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR
هر چی خواستم روی سرورس بزارم که ادامه فایل رو پشتیبانی کنه نشه.هر کدومشون یه گیری دادن الآن هم روی مگا گذاشتم چون لینک ساز پریمیومش کار میکنه

فایل نصبی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 3.66 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل فارسی-کرک شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 395 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم لینک ساز پریمیوم
یا این یکی

محمد جان برنامه لینک ساز پریمیو م رو انگار نزاشتی

hesam
20-11-2006, 09:11
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR

فایل نصبی

فایل فارسی-کرک شده

اینم لینک ساز پریمیوم
یا این یکی
يك اكانت persiangig برات می فرستم اونجا اپلودش کن
ایمیلت amir-3320@hotmail.com این هست

7260
20-11-2006, 13:12
دوست عزیز خود ست آ÷ رو نمیشه.باید برنامه نصب بشه و بعد با نرم افزارهای ست آپ ساز یه کپچر بگیری و در طراحی با هر طرحی که خواستی به زبان فارسی بنویسی
محمد جان لطفاً كمك كن
ست آپ ساز نصب كردم . لطف كنيد بيشتر توضيح بديد . متشكرم . مثلاً من يك نرم افزاري را فارسي كردم و مي خوام براي فارسي سازش يك ست آپ فارسي بسازم ميشه توضيح بديد چطوري ميشه اينكار رو كرد

chovalier
20-11-2006, 15:31
يك اكانت persiangig برات می فرستم اونجا اپلودش کن
ایمیلت amir-3320@hotmail.com این هست
دوست عزيز و گلم
شما و اين دوست عزيز مي تونيد به "درخواست دعوتنامه ي پرشين گيگ" مراجعه بفرماييد.
ممنون همه

hesam
21-11-2006, 00:39
دوست عزيز و گلم
شما و اين دوست عزيز مي تونيد به "درخواست دعوتنامه ي پرشين گيگ" مراجعه بفرماييد.
ممنون همه
سلام بر دوست عزيزم :)
ايشون در خاست گرفتن persiangig نداشتن ومشكل اپلوده فال رو داشتن و من هم دنباله اين برنامه بودم گفتم بهشون يك اكانت بدم به نظر شما مشكي هست :blink: ;) :biggrin:

snow chem
21-11-2006, 01:49
مرسي از همه
خيلي عالين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m45m
21-11-2006, 02:37
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR

فایل نصبی

فایل فارسی-کرک شده

اینم لینک ساز پریمیوم
یا این یکی
با سلام
محمد جان در جاي ديگر آپلود كن. موفق باشيد.

Reasons for this may include: - Invalid link
- The file was deleted because of violating our Terms of service
متاسفم زحمت مي كشي ،ولي بعد ولش مي كني .و جوابگو نيستي . يك نگه به لينكت بيانداز.

saeed774
22-11-2006, 01:42
با سلام خدمت اقا محمد
نمي دونم مشکل دوستان چيه ، من از همون لينکي که تو مگا آپلود گذاشته بودين دانلود کردم و هيچ مشکلي هم نداشت
با تشکر
البته من با يک ----- شکن ساخت کشور آلمان که آي پي اين کشور رو به هنگام اتصال ميشناسونه دانلودش کردم

koochooloo
22-11-2006, 04:37
ممنون بسیار عالی بود
من با اجاز شما با ذکر منبع بعضی از برنامه ها را در انجمن سایتم میگذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با ذکر منبع و اسم دوستی که برنامه را گذاشته
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad amir bazrafshaN
22-11-2006, 10:57
محمد جان لطفاً كمك كن
ست آپ ساز نصب كردم . لطف كنيد بيشتر توضيح بديد . متشكرم . مثلاً من يك نرم افزاري را فارسي كردم و مي خوام براي فارسي سازش يك ست آپ فارسي بسازم ميشه توضيح بديد چطوري ميشه اينكار رو كرد

دوست عزیز یکی از برنامه ها برای اینکا Install Shield هست که حدود 8 مگ هست
وقت طراحای یه دکمه هست که Capture میکنه.با اون آدرس فاسل اصلی برنامه دلخواهتونو میدید و در هنگام طراحی یه قسمت داره که دقیقا یادم نیست ولی طرح گرافیکی رو در اونجا میریزید و یر آخر هم Compile میکنید.

7260
22-11-2006, 21:37
[QUOTE=Mohammadamirbazrafshan]دوست عزیز یکی از برنامه ها برای اینکا Install Shield هست که حدود 8 مگ هست
وقت طراحای یه دکمه هست که Capture میکنه.با اون آدرس فاسل اصلی برنامه دلخواهتونو میدید و در هنگام طراحی یه قسمت داره که دقیقا یادم نیست ولی طرح گرافیکی رو در اونجا میریزید و یر آخر هم Compile میکنید.[/QU
محمد جان توضيح بده . نرم افزارها را دارم ولي نفهميدم چي به چيه
setup

m45m
23-11-2006, 15:15
با سلام خدمت اقا محمد
نمي دونم مشکل دوستان چيه ، من از همون لينکي که تو مگا آپلود گذاشته بودين دانلود کردم و هيچ مشکلي هم نداشت
با تشکر
البته من با يک ----- شکن ساخت کشور آلمان که آي پي اين کشور رو به هنگام اتصال ميشناسونه دانلودش کردم
با سلام

دوست عزيز ،اگه راست ميگي و راحت گرفتيد ، شما در يك جاي بهتر آپلود كن و حقيقت را رو كن .

موفق باشيد.

chovalier
23-11-2006, 18:06
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربر محترم ، saeed774 عزيز
دوست خوبم تا اطلاع ثانويه بحث يا بردن كلمه ي ف ي ل ت ر ش ك ن در سايت ممنوع مي باشد!
لطف كنيدپستتون رو ويرايش بفرماييد :)

با سلام

دوست عزيز ،اگه راست ميگي و راحت گرفتيد ، شما در يك جاي بهتر آپلود كن و حقيقت را رو كن .

موفق باشيد.
دوست عزيزم شما هم لطف بفرماييد نقل قول رو ويرايش بفرماييد از توجهتون خيلي ممنونم :happy: :) :rolleye:
ضمنا دوستان شما مي تونيد با دانلود تولبار اين سايت اين برنامه رو دانلود كنين. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا صبر كنيد ترافيك از طرف ايران كم بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم اگه فرصت كردم لينك مي دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m45m
25-11-2006, 07:10
كاربر محترم ، saeed774 عزيز
دوست خوبم تا اطلاع ثانويه بحث يا بردن كلمه ي ف ي ل ت ر ش ك ن در سايت ممنوع مي باشد!
لطف كنيدپستتون رو ويرايش بفرماييد :)

دوست عزيزم شما هم لطف بفرماييد نقل قول رو ويرايش بفرماييد از توجهتون خيلي ممنونم :happy: :) :rolleye:
ضمنا دوستان شما مي تونيد با دانلود تولبار اين سايت اين برنامه رو دانلود كنين. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا صبر كنيد ترافيك از طرف ايران كم بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم اگه فرصت كردم لينك مي دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام

شما فقط حرف مي زنيد يك تست بكن بعد بگو حق با كيه !

موفق باشيد.

حالا كه تست كردي جواب بده .

rameshk
27-11-2006, 09:25
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR

فایل نصبی

فایل فارسی-کرک شده

اینم لینک ساز پریمیوم
یا این یکی
با تشكر از برنامه خوبي كه معرفي كرديد
من فايل نصبي رو تونستم بگيرم ولي اگه ممكنه فايل فارسي-كرك شده رو يه جا ديگه آپلود كنيد يا از دوستاني كه اين فايل رو گرفتند خواهش مي كنم اين كارو بكنند.
دست همتون درد نكنه!

chovalier
27-11-2006, 19:50
با سلام

شما فقط حرف مي زنيد يك تست بكن بعد بگو حق با كيه !

موفق باشيد.

حالا كه تست كردي جواب بده .
سلام مجدد
عزيز دل بله
منم كه حقو به شما دادم.
به نظر من اين بدترين سايت براي آپلوده چون ايرانيا خيلي سخت مي تونن دانلود كنن.
تولبارشم حالا خودمونيم تروجان داره.
البته مث اينكه اين لينك كلا پاك شده (توسط خود سايت شايدم اشتباهه)

Mohammad amir bazrafshaN
29-11-2006, 14:22
با سلام
محمد جان در جاي ديگر آپلود كن. موفق باشيد.

Reasons for this may include: - Invalid link
متاسفم زحمت مي كشي ،ولي بعد ولش مي كني .و جوابگو نيستي . يك نگه به لينكت بيانداز.
OK
معذرت دوست عزيز ولي چون سرعتم پايينه جاي ديگه اي فعلا نميتونم آپلود كنم.ايشالله هفته آينده يه جايي ميذارم كه حال كنيد!

rameshk
30-11-2006, 10:16
OK
معذرت دوست عزيز ولي چون سرعتم پايينه جاي ديگه اي فعلا نميتونم آپلود كنم.ايشالله هفته آينده يه جايي ميذارم كه حال كنيد!
دستت درد نكنه
ولي مشكل اون فايل فارسي-كرك است...همون كه 400 كيلوه
ولي باز تا هفته آينده صبر مي كنيم

archiver
30-11-2006, 10:38
پريماورا فارسي رو كسي داره؟

K A R I M I
01-12-2006, 05:05
دوستان نظرتون در باره این چیه ؟

پس زودتر دانلودش کنید :

FarsiSaz Ulead Video Studio 10.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

majjidd
01-12-2006, 06:52
سلام
ايول خيلي باحاله
ببينم فقط رو ورژين 10 كار ميكنه ؟
چون مال من 9 بود كار نكرد

EHSANRF
01-12-2006, 09:43
بعد از حدود 8 ماه

با دو نرم افزار فارسي اومدم

1- كريپت سي دي يا رمز سي دي 3.1

حجم فايل : 433 كيلو بايت
تصوير :

دانلود كنيد :

EHSANRF
01-12-2006, 09:47
2- فيلمبردار صفحه نمايش

بهترين فيلمبرداري كه تا حالا ديدم
مي تونين فايل avi فيلم رو بصورت rar فشرده كنين
تا 99 درصد حجمش پايين مياد!

حجم : 407 كيلوبايت

تصوير :

دانلود كنيد :

منتظر نظرات شما هستم

shahin666
01-12-2006, 17:29
سلام احسان جان خوبی
کم پیدای یه زمانی تواین تاپیک برنامه های فارسی خوبی می دادی

B O L O T
01-12-2006, 18:42
ممنون حال داديد ادامه بديد

chovalier
01-12-2006, 19:03
سلام احسان جان خوبی
کم پیدای یه زمانی تواین تاپیک برنامه های فارسی خوبی می دادی
فقط احوالپرسي؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

J A V I D
01-12-2006, 20:23
خوب اینم یه سری نرم افزار کاملا فارسی که اینور اون ور انجمن معرفی شده خوب من مي ذارم اینجا که جمعشون جمع شه

مترجم پارس نسخه دو یک مخصوص ویندوز ام ای جای ستاره ها بنویسید

m i x i r a n

البته بدون فاصله
هر قسمت يكو نيم مگه

مترجم پديده قابل اجرا رو ويندوز ايكس پي بيستو پنج مگه حدودا

نرم افزار نامه نگار ده مگ اين نوشته پارت يك ولي واسه خودش نوشته نرم افزار كامله !

K A R I M I
02-12-2006, 01:21
سلام
ايول خيلي باحاله
ببينم فقط رو ورژين 10 كار ميكنه ؟
چون مال من 9 بود كار نكرد
بله دوست عزیز فقط ورژن 10 رو فارسی می کنه ( مطابق شکل )

shahin666
02-12-2006, 17:37
chovalier جان مشکلی ایجاد شد شما هم باید یه جورای به همه گیر بدید دیگه
خواستم ازشون تشکر کنم برای نرم افزارهای که گذاشتن
که تو خیلــــــــــــــــــــــ ی از تاپیک ها بعد از معرفی نرم افزار بچه ها تشکر می کنن
نمی دونم حالا برای من فقط مشکل ایجاد شده به گفته شما :wac:
امیدورام ناراحت نشده باشید

chovalier
02-12-2006, 19:27
chovalier جان مشکلی ایجاد شد شما هم باید یه جورای به همه گیر بدید دیگه
خواستم ازشون تشکر کنم برای نرم افزارهای که گذاشتن
که تو خیلــــــــــــــــــــــ ی از تاپیک ها بعد از معرفی نرم افزار بچه ها تشکر می کنن
نمی دونم حالا برای من فقط مشکل ایجاد شده به گفته شما :wac:
امیدورام ناراحت نشده باشید
شاهين جان دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
آخه ديدم يه كلمه "ممنون" نداره فقط فكر كردم اشتباه اومدي.مث اينكه فقط همين يه كلمه رو جا انداختي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم عزيز دل كي مي گه من گير دادم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه سوال كوچولو كردم
به بقيه هم هميشه سعي مي كنم اينو نشون بدم
موفق باشي...

m45m
03-12-2006, 21:01
دوستان نظرتون در باره این چیه ؟

پس زودتر دانلودش کنید :

FarsiSaz Ulead Video Studio 10.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام

دوست عزيز اين پسوردي كه مي خواهد ،چيست ،لطفا ذكر كنيد.

با تشكر.

K A R I M I
04-12-2006, 05:39
با سلام

با تشكر.
سلام دوست عزیز
به خدا خودم این فایل رو آپلودم و هیچ پسوردی رو روش نگذاشتم !

m45m
04-12-2006, 10:26
با سلام

دوست عزيز فايل فارسي را باز مي كنم ،در قسمت پائين پسورد مي خواهد . ويا اشكال در جاي ديگري است . [quote]

موفق باشيد.

K A R I M I
04-12-2006, 18:38
دوست عزیز اگه واقعا این فارسی ساز رو می خواهید من بدون اینکه فشردش کنم فایل ستاپ رو براتون آپلود کنم که دیگه مشکلی نداشته باشین ( سرعتم نفتیه ! )ولی بازم میگم من هیچ پسوردی برای فایل رار نگذاشتم.
پس اگه میخواهید یه پست بدید.

RedDragon
04-12-2006, 18:49
:blink: با سلام
ببخشيد نرم افزار فارسي ساز كاتب دم دست ندارين؟

m45m
05-12-2006, 10:39
دوست عزیز اگه واقعا این فارسی ساز رو می خواهید من بدون اینکه فشردش کنم فایل ستاپ رو براتون آپلود کنم که دیگه مشکلی نداشته باشین ( سرعتم نفتیه ! )ولی بازم میگم من هیچ پسوردی برای فایل رار نگذاشتم.
پس اگه میخواهید یه پست بدید.

با سلام

كريمي جان فايل رار باز ميشه در قسمت پائين فارسي ساز ،پسورد مي خواهد.

موفق باشيد.

K A R I M I
05-12-2006, 22:52
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی شما میگویید که در قسمت پایین این عکس پسورد می خواهد؟

reza boy
06-12-2006, 09:32
آقا اين تاپيك اگه همين جوري زياد بشه كه نميشه يه فكري بكنيد تاپيك رو از پست هاي اضافي تميز كنيد
يايه فهرست اولش بزارين
ممنون خيلي برنامه هايي خوبي معرفي كردين

m45m
09-12-2006, 13:59
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی شما میگویید که در قسمت پایین این عکس پسورد می خواهد؟

با سلام
كريمي جان خودت فارسي كردي و يا تبريزي ها فارسي كردند .

موفق باشيد.

K A R I M I
09-12-2006, 15:44
با سلام
كريمي جان خودت فارسي كردي و يا تبريزي ها فارسي كردند .

موفق باشيد.
دوست عزیز اگر توجه کنید شرکت OMEGA فارسیش کرده ( همان طوری که در عکس مشاهده می کنید )

j.j
09-12-2006, 16:21
با سلام

با تشكر.
من فكر كنم قبلش بايد برنامه اصلي رو نصب كنيم و اين برنامه كمكي فارسي رو روش نصب كنيم در حقيقت اين برنامه پسورد نمي خواد بلك به دنبال برنامه اصلي خودش ميگرده و اونجا شما بايد آدرس برنامه رو بهش بديد :biggrin:

rameshk
09-12-2006, 17:22
OK

شد دو هفته ....
ولي هنوز منتظريم...

Mohammad amir bazrafshaN
09-12-2006, 19:22
شرمنده
ایشاالله تا آخر همین هفته

Omid_Sadeghvand
09-12-2006, 21:03
من يه برنامه تقويم جالب با امكانات زيادي ساختم يه چند روزه ديگه براي دوستان ميذارم.

XOXO
12-12-2006, 17:43
سلام ،
من در اينجا در رابطه با نرم افزار آموزشی "مايکروسافت توئيک يو آی و هکهای ويندوز اکس پی" ميخواهم صحبت بکنم. اين نرم افزار نحوه استفاده از برنامه فوق که يک برنامه بسيارقوی و بسيار مشهور در جهان ميباشد را آموزش ميدهد.

در کنار آن ، روشهای اجرای هکهای سازنده فوق را بطور مستقيم و بدون استفاده از اين برنامه از طريق اعمال تغييرات در رجيستری را تدريس ميکند. همچنين به توضيح روشهای تهيه پشتيبان و بازگرداندن رجيستری به حالت قبل پرداخته نحوه بالا بردن سرعت، کارآيی و تأمين امنيت سيستم را آموزش ميدهد.

دوستانی که مايل هستند اطلاعات بيشتری در اين مورد کسب کنند ، ميتوانند به گروه TweakUI در Yahoo در آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.
اين نرم افزار بطور رايگان در اختيار اعضاء گروه فوق قرار داده ميشود.

Omid_Sadeghvand
12-12-2006, 18:54
برنامه تقويم فارسي Calendar Farsi v1.0 + Keygen با امکانات زیاد ساخت خودم :

حجم : 2 mb

لذت ببريد.

mefmef
13-12-2006, 09:33
برادر امید
ادرس دانلود فایل اشتباه نیست؟

Omid_Sadeghvand
13-12-2006, 10:59
لینک سالمه تازه امتحانش کردم.

amirgooran
13-12-2006, 11:13
ببينم كسي آنتي ويروس كاسپرسكي رو فارسي نكرده،اگه نكردين من اين كارو مي تونم بكنم

nazy14
13-12-2006, 11:24
start contorol panel regional and language in the tab language detail add farsi ok
:thumbsup: :

Mohammad amir bazrafshaN
13-12-2006, 12:24
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR
شرمنده بصورت خفن
اینم با خیال راحت دانلود کنید

فایل نصبی

فایل فارسی-کرک شده

robot1197
15-12-2006, 18:45
سلام دوستان
كسي ميتونهاي نرم افزار هارو فارسي كنه؟
آخه فارسي كردني پ و ژ رو نقطه چين ميزنه

Mohammad amir bazrafshaN
17-12-2006, 17:00
سلام دوست عزیز.
برای اینکه پ و چ و .. رو نقطه چین نکنه فونتش رو Tahoma یا چیز دیگری بکنید.90 درصد نرم افزارهایی هم که دادم همین تغییر رو توشون اعمال کردم

siyasiya
18-12-2006, 01:56
عزیزان...
من یک برنامه مهندسی دارم، میخوام اون رو فارسی کنم...
اما با Resource Hacker متن منوها، دیالوگها و ... رو نشون نمیده...
آیا راه دیگه ای داره ؟

ممنون

K A R I M I
18-12-2006, 03:14
دوست عزیز پیشنهاد میکنم به این تاپیک یه سری بزنید و از نرم افزارهای دیگری استفاده کنید . ببینید کارتون راه میافته یا نه؟
من شخصا Resource Tuner 1.95 رو ترجیح میدم ( فقط یادتون باشه کرکش نکنید و بعد از 30 روز برنامه را آنیستال کنید و کدهای رجیستریش رو حذف کنید و دوباره نصبش کنید )

ALIBOZORG
30-12-2006, 02:29
این برنامه هم خودم نوشتم.:rolleye:
حاوی کدهای جاوا اسکریپت بادسته بندی موضوعات.

لینک دانلود (بزودی)

shahin666
30-12-2006, 22:22
alir500 جان اگه ميشه يه جا ديگه آپلود ميكني ممنون ميشم
كه بشه با دانلود منيجر دانلود كرد
البته وقتي ميخواي دانلود كني ميزنه 4 مگابايت آخه بدونه دانلود منيجر نميشه با اين داي لاپ
مرسي

ALIBOZORG
31-12-2006, 11:30
alir500 جان اگه ميشه يه جا ديگه آپلود ميكني ممنون ميشم
كه بشه با دانلود منيجر دانلود كرد
البته وقتي ميخواي دانلود كني ميزنه 4 مگابايت آخه بدونه دانلود منيجر نميشه با اين داي لاپ
مرسي
به سه قسمت تقسیم کردم تا اونایی که سرعتشون پایینه راحت تر دانلود کنن.در ضمن رو پرشین گیگ هم هست.;)

pcb.kh
01-01-2007, 07:58
Date and Clock XP ver0.2
-----------------------
امکانات فعلی برنامه
-----------------------
تقویم شمسی با فونت فارسی
تقویم میلادی
نماد فصلها
ساعت عقربه ای
قابلیت تنظیم زنگ
استفاده از فایل متنی جهت یاداشت
میانبر تنظیمات ساعت ویندوز

حجم787 کیلوبایت

<>>>787<<<> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahin666
01-01-2007, 15:44
علي جان ممنون بابت قسمت كردن فايل
ولي برنامه كامل اجرا نميشه يعني مثه عكس پايين
تا نصفه مياد بعد بسته ميشه برنامه اصلا اجرا نميشه يعني اصلا نمياد

ALIBOZORG
01-01-2007, 22:28
تا نصفه مياد بعد بسته ميشه برنامه اصلا اجرا نميشه يعني اصلا نمياد
سلام شاهین جان.مشکل از ویندوزت نیست؟ آخه قبل از آپلود تو یه ویندوز دیگه هم تست کردم.
همین الان هم اجراش کردم اینم تصویرش.

کسی دیگه دانلود نکرده؟

mohsen_f_b
02-01-2007, 02:14
ُسلام
آقا علي منم دانلود كردم و اجرا نشود مشكلم مثل مشكل آقا شاهين هستش

ALIBOZORG
02-01-2007, 03:58
دوستان شرمنده ام ببخشید.
لینک دانلود رو فعلاً حذف کردم هر وقت آماده شد میزارمش.

m45m
02-01-2007, 10:59
Date and Clock XP ver0.2
-----------------------
امکانات فعلی برنامه
-----------------------
تقویم شمسی با فونت فارسی
تقویم میلادی
نماد فصلها
ساعت عقربه ای
قابلیت تنظیم زنگ
استفاده از فایل متنی جهت یاداشت
میانبر تنظیمات ساعت ویندوز

حجم787 کیلوبایت

<>>>787<<<> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام

دوست عزيز از كجا بايد دانلود كنم .

Home | FAQ | Terms of Service | Link to Us | Advertise | Contact Us

Welcome to the Dedicated Uploadhut page

This has been hosted on our reliable intel dedicated server network.
Our highly reliable dedicated hosting server network is powered by Linux
Quick Tip: If you wish to open an advert hold the "CTRL" key while clicking an ad - this will open a new window and not affect the server.

Right Click and select 'Save Target As' to save

This file has been downloaded 157 times

موفق باشيد.

Elfin-D
02-01-2007, 11:53
Home | FAQ | Terms of Service | Link to Us | Advertise | Contact Us

Welcome to the Dedicated Uploadhut page

This has been hosted on our reliable intel dedicated server network.
Our highly reliable dedicated hosting server network is powered by Linux
Quick Tip: If you wish to open an advert hold the "CTRL" key while clicking an ad - this will open a new window and not affect the server.

Right Click and select 'Save Target As' to save

This file has been downloaded 157 times
نوشته که...
روی اون گزینه که من مشخص کردم رایت کلیک کنید و save target as رو بزنید
به همین سادگی
مخلصیم

Booseh_ye_Irani
04-01-2007, 15:22
لینک سالمه تازه امتحانش کردم.

درود

دستت درد نكنه و خسته نباشي :blush:
اگر دوست داشتيد طريقه ي وارد كردن رمز و استفاده از KeyGen رو توضيح دهيد. :blush:

ممنون و خداحافظ
پنجشنبه، 14 دي 1385

S A M
08-01-2007, 19:18
مرسي خيلي خوب بود
ايول

Mohammad amir bazrafshaN
10-01-2007, 10:18
به نام خدا

اينم برنامه همش كپي!البته اين ترجمه محض خنده هست.اين كاري ميكنه كه كپي يا كات ها تون داخل ويندوز قابليت Resume داشته باشه.خيلي باحاله.قابليت تنظيم سرعت كپي برداري رو هم داره
خلاصه كم حجم و بدرد بخور.براي استفاده از اين بايد فايلتون از به مكان دلخواه
با نگه داشتن راست كليك و انجام عمل Drag & Drop منتقل كنيد.بعد از انجام اين كار توي منوي ظاهر شده براي كپي Total Copy Here و براي كات Total Move Here رو انتخاب كنيد

فايل Copyfstq.exe رو به پوشه Windows كپي كنيد.(براي فارسي سازي)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم 121 كيلو بايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mm_yaghoob
14-01-2007, 21:08
اقا اين برنامه خرابه خواهشن انرا درست كنيد البته برنامه دانلود ميشه ولي خود برنامه خرابه
----------------------------------------------------------------------------------------------------
این برنامه هم بدرد اونایی که وبلاگ دارن میخوره .ساخت متنهای رنگی باکد HTML
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينك اين برنامه
================================================
خواهشن انرا درست كنيد
************************************************** **
"

mm_yaghoob
15-01-2007, 09:32
سلام بر همه شما دوستان
در قسمت نرم افزارهاي فارسي اين سايت نرم افزاري است به نام*********این برنامه هم بدرد اونایی که وبلاگ دارن میخوره .ساخت متنهای رنگی باکد HTML*********** و لينك ان برنامه هم اين است
اگر به لينك مورد نظر مراجعه كنيد نرم افزاز مورد نظر خيلي خوب دانلود ميشه ولي بعد از باز كردن با برنامه winrar برنامه ارور ميده مثل اينكه برنامه ناقص است اين هم شكل ارور
خواهشن اگر كسي اين برنامه را داره لينك درستش را اپلود كنه
منتظر يك بزرگوار هستم
---------------------------------------------------------------------------------
ضمنا" اگر كسي برنامه سراغ داره كه بتوان در وبلاگ مثلا" در بلاگفا از فونتهاي جالب استفاده كرد مرا راهنمايي كنه
خيلي متشكرم

shahin666
24-01-2007, 23:04
اي بابا چي شده اين تاپيك خوابيده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

chovalier
25-01-2007, 13:30
اي بابا چي شده اين تاپيك خوابيده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام:)
دوست عزیز نکنه می خواید با این پستا بکشیدش بالا؟:rolleye:

shahin666
25-01-2007, 18:29
نرم افزارهای متعددی در مورد ساخت آیکون وجود دارند اما نرم افزار PDIcon Maker نرم افزاری پیشرفته در این امر است.این نرم افزار با ظاهری زیبا و به صورت فارسی محصول سایت پرشین دانلود است.این نرم افزار به صورت رجیستر شده می باشد و به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار داده شده است.همان طور که می بینید ظاهر نرم افزار به شکل زیر می باشد.
لينك دانلود
پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( كليه ي حروف رمز بزرگ هستند )
منبع هم كه از پسورد معلومه
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

chovalier شما انگار باز اومديد به من گير بديد چيه نكنه پرسپوليسي هستيد يا نمي دونم .......
من ميخواستم بيام برنامه فارسي اينجا معرفي كنم داشتم دنبالش مي گشتم
فقط خواستم بگم چرا اين تاپيك خوابيده
تو خيلي از تاپيك ها بچه ها الكي پست ميدن شما نميايد چيزي بگيد حالا هر وقت من ميام يه چيزي ميگم
سريع شما ميايد انتقاد مي كنيد نمي دونم انگار به من حساسيت داريد
الانم فكر ميكنم زيادم پست الكي ندادم چون خيلي وقته تو اين تاپيك برنامه معرفي نميشه فقط همين
اميدورام ناراحت نشده باشيد دوست عزيز

chovalier
25-01-2007, 23:31
نرم افزارهای متعددی در مورد ساخت آیکون وجود دارند اما نرم افزار PDIcon Maker نرم افزاری پیشرفته در این امر است.این نرم افزار با ظاهری زیبا و به صورت فارسی محصول سایت پرشین دانلود است.این نرم افزار به صورت رجیستر شده می باشد و به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار داده شده است.همان طور که می بینید ظاهر نرم افزار به شکل زیر می باشد.
لينك دانلود
پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( كليه ي حروف رمز بزرگ هستند )
منبع هم كه از پسورد معلومه
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

chovalier شما انگار باز اومديد به من گير بديد چيه نكنه پرسپوليسي هستيد يا نمي دونم .......
من ميخواستم بيام برنامه فارسي اينجا معرفي كنم داشتم دنبالش مي گشتم
فقط خواستم بگم چرا اين تاپيك خوابيده
تو خيلي از تاپيك ها بچه ها الكي پست ميدن شما نميايد چيزي بگيد حالا هر وقت من ميام يه چيزي ميگم
سريع شما ميايد انتقاد مي كنيد نمي دونم انگار به من حساسيت داريد
الانم فكر ميكنم زيادم پست الكي ندادم چون خيلي وقته تو اين تاپيك برنامه معرفي نميشه فقط همين
اميدورام ناراحت نشده باشيد دوست عزيز

سلام گلم:)
من که چیزی نگفتم که عزیز:happy:
می گم خب از این پستا نباید باشه و واقعا هم همینجوریه متاسفانه نمی تونم تو تک تک تاپیکا برم اگه نه به همه تذکر می دادم;)
:laughing:
:laughing:
من؟استقلالی اصیلم البته اینجا جاش نیست ولی ببخشید دیگه می خواستم کدورتی نباشه
ممنونم:rolleye:
موفق باشی:)

chovalier
26-01-2007, 00:36
سلام دوستان:rolleye:
با معرفی یه نرم افزار دیگه در خدمتتون هستم.:cool:

تصحیح صفحه کلید فارسی با TrayLayout 1.2
توضیحات>(83 کیلو بایت)
اگرچه مایکروسافت از ویندوز 2000 به بعد زبان فارسی را به مجموعه زبان های تحت پشتیبانی خود افزود. اما مشکلی که هنوز وجود دارد عدم تطابق صفحه کلید استاندارد فارسی با کلید های تعریف شده توسط مایکروسافت است، به عنوان مثال جای حروف پ، ژ، در صفحه کلید استاندارد فارسی با آنچه در ویندوز است، فرق میکند. TrayLayout نام برنامه کوچکی است که در هنگام اجرا در حافظه موقت مقیم میشود و علاوه بر نمایش تاریخ هجری شمسی جای حروف صفحه کلید را اصلاح میکند. علاوه بر تصحیح جای حروف این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا جای تک تک حروف روی صفحه کلید را مطابق میل و سلیقه خود تغییر دهید!

موفق باشید...:happy:

Big rApPeR
26-01-2007, 16:46
اين نقشه ي ايران فرمتش چيه؟؟! و با چه نرم افزاري باز ميشه؟

Big rApPeR
26-01-2007, 16:59
ببخشيد اشتباه شد :blush::whistle:

chovalier
26-01-2007, 18:15
اين نقشه ي ايران فرمتش چيه؟؟! و با چه نرم افزاري باز ميشه؟

كدوم عزيز يه نقل قول مي زدي:rolleye:

m45m
28-01-2007, 11:58
با سلام

مديريت آژانسهای املاك ومسكنگستردگی تکنولوژی و توسعه روز افزون آن، شرایطی را به وجود آورده است که هر روز شاهد تحولات اساسی چشمگیر در سطح جهان هستیم . در این راستا مشرکت نید سافت سعی کرده است با تلاشهای مستمر خود برای رفع کمبودها و نیاز های موجود ، منابعی معتبر و با کیفیتی مناسب در اختیار شما متقاضیان گرامی قرار دهیم.
هدف اصلی این نرم افزار (Amlakyar)با بیش از سه سال سابقه درخشان ، کامپیوتری کردن آژانس های املاک به روشی کارا و موثر می باشد. دسترسی سریع ، آسان ، مطمئن و طبقه بندی شده به اطلاعات از جمله ویژگیهای این نرم افزار می باشد.

خلاصه بعضی از ویژگیها :
_ این نرم افزار به صورت کلی نوشته شده است که در تمام ایران قابل استفاده می باشد.
_ محیط گرافیکی ساده جهت راحتی و یادگیری سریع کاربر در برنامه.
_ امکان تعریف کاربران و محدود کردن دسترسی آنها به اطلاعات.
_ امکان جستجوی رهن و اجاره و فروش به صورت مجزا.
_ جستجوی موقعیت املاک بر اساس تمام موارد.
_ به دلیل پارامتری بودن گزینه ها، جستجو ها صددرصد دقیق می باشد.
_ امکان ثبت متقاضیان ملک و انجام جستجو بر روی آن ها.
_ تطبیق متقاضیان با داده و بالعکس به هنگام ذخیره فایل به صورت اتوماتیک.
_ ثبت ، جستجو و گزارش دهی مبایعه نامه.
_ دفترچه تلفن هوشمند با امکانات ویژه.
_ امکان وارد نمودن عکس و فیلم از موارد در برنامه.
_ بخش مالی (دفتر معین ، دفتر چک).
_ قابلیت چاپ در جستجوها، قولنامه، دفترچه تلفن و فرم اصلی.
_ منوی کاملأ فارسی و سازگار با Win98/Se, Me, NT, 2000 Farsi & Windows XP.
_ پشتیبانی از فایل ها در تاریخ و ساعت معین.

""""""""""""""""""""""""""""""""
برای باز کردن دیتابیس این نرم افزار از پسورد 17631763 استفاده فرمایید. برای حذف پسورد می توانید به روش زیر عمل کنید:

نرم افزار Microsoft Access را اجرا کنید.
کلید Ctrl+O را فشار دهید
در پنجره Open به محل قرار گرفتن دیتابیس بروید این فایل در فولدری بنام Data قرار دارد و نام آن Data.mdb است
روی نام فایل کلیک کنید
در سمت چپ کلید Open علامت مثلث کوچکی مشاهده می کنید، روی آن مثلث کلیک کنید منویی باز می شود
از منوی باز شده گزینه Open Exclusive را انتخاب کنید
عدد 17631763 را بعنوان پسورد وارد کنید
پنجره Security Warning باز می شود، کلید Open را فشار دهید

فایل باز می شود
از منوی Tools زیر منوی Security گزینه Unset Database Password را انتخاب کنید
عدد 17631763 را بعنوان پسورد وارد کنید
پسورد برداشته می شود

موفق باشيد.

m45m
28-01-2007, 12:05
با سلام

@ مديريت كلوپ فيلم وسی دی @

نرم افزار Club نرم افزاریست قدرتمند که از آن برای اجرای تمام اموری که در دفاتر کلوپ انجام می گیرد ، می توان استفاده نمود.از آنجا که کار با این نرم افزار بسیار آسان و دلچسب می باشد طیف گسترده ای از کاربران را به خود اختصاص داده است.

در این راستا ما سعی کرده ایم با تلاشهای مستمر خود برای رفع کمبودها و نیاز های موجود ، منابعی معتبر و با کیفیتی مناسب در اختیار شما متقاضیان گرامی قرار دهیم.

خلاصه بعضی از ویژگیها :

_ نگهداری اطلاعات مربوط به فیلم ها و مشتریان.

_ گزارش گیری و چاپ از قسمت های مختلف.

_ ثبت، جستجو و گزارش گیری حساب مشتریان.

_ فرم امانت که شامل نوع محصول، مبلغ پرداختی، تاریخ برگشت محصول و ... می باشد.

_ محاسبه اتوماتیک حساب ها بر حسب زمان.

_ لیست کلیه محصولات قابل برگشت با نمایش مبالغ پرداختی و بدهی مشتری.

_ امکان تعریف کاربران و محدود کردن دسترسی آنها به اطلاعات.

موفق باشيد.

m45m
28-01-2007, 12:10
با سلام

اين يك برنامه ساده براي فاكتور فروش مي باشد رمز عبور برنامه يك مي باشد

موفق باشيد.

m45m
28-01-2007, 12:15
با سلام

@ دفترچه تلفن، حسابداری و وقت دهی @

برنامه Info یک دفترچه تلفن جالب با امکانات کامل و دسترسی کاملا آسان که به صورت رایگان و مدت زمانی نامحدود در اختیار شما

کاربران عزیز قرار می گیرد. مشخصات زیر از ویژگیهای این برنامه است .

_ کاملأ نو و ابتکاری با محیطی %100 فارسی.

_ طراحی ساده و منحصر به فرد با کاربردی بسیار سهل و آسان.

_ مناسب برای استفاده در شرکت ها، ادارات، مغازه ها، منازل و ...

_ جستجوی قدرتمند بر اساس تمام موارد موجود.

_ سازگار با Win98/Se, Me, NT, 2000 Farsi & Windows XP.

_ قابلیت چاپ لیست مورد نظر.

_ حساب های مربوط به هر شخص (بستانکاری و بدهکاری).

_ کارها و قرار ملاقات های روزانه فرد.

_ و ...

موفق باشيد.

با تشكر از needsoft

royaye_talkh55
28-01-2007, 12:21
آقا خيلي لطف كردي در حال دانلوده ممنون

m45m
28-01-2007, 12:23
با سلام

نرم افزاري براي حسابداري كافي نت .

موفق باشيد.

m45m
28-01-2007, 12:28
با سلام

برنامه Cilinicyar نرم افزاری است جامع جهت مدیریت مطب ها و کلینیک های بزرگ و کوچک، که امکانات مفید و گسترده ای را جهت مدیریت نظام مند و هدفمند کلینیک ها فراهم می آورد .

از ویژگی های شاخص این نرم افزار می توان به محیط گرافیکی ساده و امکانات وسیع بصری و کاربردی جهت راحتی و نزدیکی هرچه بیشتر کاربر با محیط برنامه اشاره کرد به طوری که توانایی یادگیری نحوه عملکرد و ارتباط با این برنامه توسط کاربر در کمترین زمان ممکن و حتی در برخورد اول به راحتی و سهولت کامل امکان پذیر می باشد.

از وﻳﮋگی های دیگر این برنامه می توان، از به کارگیری سیستم های متعدد هوشمند در جای جای این نرم افزار نام برد که امکانی است جهت به حداقل رسانی اتلاف وقت ارزشمند کاربر جهت ورود و یافتن اطلاعات مورد نیاز و غیره.

خلاصه بعضی از ویژگیها:

_ اطلاعات بیماران (مشخصات فردی، مراجعات و سوابق بیماری).

_ هزینه های مطب.

_ گزارشات روزانه مربوط به مطب و بیمار.

_ گزارشات مالی.

_ بیمه های طرف قرارداد.

_ انبار کالا (رسید، خروج و موجودی کالا).

_ دفترچه تلفن هوشمند.

_ منوی کاملأ فارسی و سازگار با Win98/Se, Me, NT, 2000 Farsi & Windows XP.

_ و ...

موفق باشيد.

royaye_talkh55
29-01-2007, 08:08
نرم افزاري براي حسابداري كافي نت .
سلام ممنون دانلود شد ولی یه برنامه برا گرفتن زمان و قیمت تو کافی نتها میخوام برنامه های قبلی رو امتحان کردم زیاد با هاشون حال نکردم
ممنون
راستی بگم که من کافی نت ندارم ها همینجوری میخوام!

m45m
29-01-2007, 13:00
با سلام

چشم برايت آپلود مي كنم وبرايت مي گذارم .

موفق باشيد.

abdollahsalimi
29-01-2007, 14:43
بابا اينا كه دانلود نمي شوند
لطفا راهنمايي كنيد

shhezbollah
30-01-2007, 11:57
حذف شد! حذف شد!

shhezbollah
30-01-2007, 11:58
بسم الله الرحمن الرحيم
نرم افزار مذهبى و فارسي نواى شيعه 1 ، ساخته شده توسط گروه فرهنگى مذهبى نواى شيعه در اختيار شماست.
جهت اطلاعات بيشتر به آدرس زير مراجعه نمائيد:

جهت ارسال سوالات و يا ارسال ديگر موضوعات با ايميل و يا شماره تلفن زير تماس حاصل فرمائيد:

JAMEE_IRAN@yahoo.com
شماره تلفن :
9108686 - 0932 ( آقاي هوداد مسلمى نژاد )

shahin666
30-01-2007, 16:39
دوست عزيز m45m برنامه دفترچه تلفن، حسابداری و وقت دهی كه معرفي كرديد نياز
به پسورد داره ممنون ميشم پسورد رو بگيد

کیوان71
30-01-2007, 16:54
چرا برو کینگ ویندوز فارسی رو بخر {ولی خیلی بدرد نمیخوره!!}

majjidd
30-01-2007, 23:14

کلنجار یک برنامه بسیار عالی و مخصوص ایرانی های عزیز است ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اکثراً با کامپیوترشون مشکل دارن و از صبح تا شب 1000 بار با هم کلنجار میرن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
این نرم افزار طوری طراحی شده که تقریباً تمام حرف های شما رو جواب میده حتی فحش هاتون رو . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ولی با عرض پوزش فراوان این برنامه الان سانسور شده ... بخاطر رعایت شعون اسلامی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
فقط اگر جواب شما رو بد داد دیگه مشکل از کامپیوتر خودتونه که خیلی بی ادبه .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک مشکل این برنامه اینه که تحت ویندوزهای 2K اجرا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( حتما میدونید که منظور از 2K همون ویندوز های تولید شده در سال 2000 و بعد از اون هست. ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مشکل دیگه اینکه این برنامه خیلی قدیمی هست و تحت سیستم عامل DOS اجرا میشه و اگه بخواهید که مثلا در ویندوز 98 اجرا کنید باید از ویندوز عربی استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میکنم که حتما دانلود کنید چون خیلی حال میده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجمشم کمه در حد 41 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Viren
31-01-2007, 01:01
ممنون ولی این نسخه سانسور شده است.

K A R I M I
31-01-2007, 10:28
سلام
این برنامه رو دانلود کنید تو همه ویندوز ها اجرا میشه ( حاضر جواب )

shahin666
31-01-2007, 12:49
m45m كجاي عزيز
پسورد اين برنامه دفترچه تلفن، حسابداری و وقت دهی رو نگفتيا :question:

m45m
31-01-2007, 15:26
m45m كجاي عزيز
پسورد اين برنامه دفترچه تلفن، حسابداری و وقت دهی رو نگفتيا :question:

با سلام

دوست عزيز پسورد نياز ندارد و شما 1 بده و وارد شو .

موفق باشيد.

shahin666
31-01-2007, 22:15
سلام
m45m جان من 1 زدم ولي قبول نكرد

m45m
03-02-2007, 09:00
با سلام

دوست عزيز عدد 1 را وارد كنيد و بعد فلش را بزنيد و بعد با كليد عكس آدمك باز خواهد شد.

موفق باشيد.

لطفا در حال انگليسي وبدون فاصله عدد 1 را وارد كنيد.

m45m
03-02-2007, 10:39
با سلام

در زير مي توانيد تقويم سال 1386 كه محصول كار مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران هست رو به صورت pdf دانلود نماييد.

براي دريافت روي لينك زير كليك راست كنيد و سپس گزينه... Save Target As كليك نماييد.

حجم فايل:2.24 مگا بايت

اين هم يك لينك ديگر.

موفق باشيد.

hesam
04-02-2007, 14:21
با سلام

در زير مي توانيد تقويم سال 1386 كه محصول كار مركز تقويم مؤسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران هست رو به صورت pdf دانلود نماييد.

براي دريافت روي لينك زير كليك راست كنيد و سپس گزينه... Save Target As كليك نماييد.

حجم فايل:2.24 مگا بايت

موفق باشيد.

ايول با حال بود

hamed s
04-02-2007, 18:19
احتمالا فونتهات مشکل داره

اشتباهی زدم یکی از مدیرا لطفا حذفش کنه

majjidd
04-02-2007, 23:43
سلام

اون بر نامه کلنجاری که من گزاشتم درسته که تحت داس اجرا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی به همه سوالها جواب میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ولی یکه شما فقط به بعضی سالها جواب میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nooshabeh
06-02-2007, 00:18
به به عجب تاپیکی اویلین باره به این تاپیک میام
تاپیک باحالیه امید وارم ادامه پیدا کنه

Arash M
07-02-2007, 15:31
یه برنامه فارسی تو معرفی برنامه گذاشتم که لینک رو میزارم براتون

ToolBar Skiner 2.7.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

royaye_talkh55
09-02-2007, 10:31
سلام وتشکر از همه دوستان
همه برنامه ها دانلود شد و در اسرع وقت امتحان می کنم
خیلی ممنون

chista
09-02-2007, 15:24
سلام
اصلا حاضر جواب نیست به هیچ سوالی جواب نمیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raico
10-02-2007, 18:17
اصلا حاضر جواب نیست به هیچ سوالی جواب نمیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاضر جوابی این برنامه تو بعضی سوالات هستش!!!!

K A R I M I
11-02-2007, 03:34
سلام
این هم فارسی ساز Hide Folder XP ورژن 2.7 که کار خودم هستش :

حال نداشتم براش ستاپ درست کنم پس خودتون زحمت کپی کردنش رو بکشید و توی C:\Program Files\Hide Folders XP 2\langs کپیش کنید ( البته اگه اینجا نصبش کرده باشید )

فارسی ساز رو با حجم 5 کیلو بایت دانلود کنید :

majjidd
12-02-2007, 22:29

سلام :)
شما اون کلنجاری که تو صفحه قبلش گزاشتم دانلود کن اگه به جوابت پاسخ نداد هرچی دوست داری بگو:tongue:

don diego
13-02-2007, 02:00
دست همتون درد نکنه بسیار بسیار مفید بودند

don diego
13-02-2007, 02:12
سلام واسه من هم اینجوری بود. برای حلش باید ابتدا ویندوز 98 رو سیستمت نصب باشه بعد و کلا xp از روی 98 نصب بشه نه از داس.

don diego
13-02-2007, 02:15
دمتون گرم
اما نميدونم چراxp من فارسي نمينويسه...نرم افزارهاي فارسي رو هم با فونتهاي قروقاطي نشون ميده..نگين ويندوزم فارسي نيست كه هست....

سلام واسه من هم اینجوری بود. برای حلش باید ابتدا ویندوز 98 رو سیستمت نصب باشه بعد و کلا xp از روی 98 نصب بشه نه از داس.

Sina4925
16-02-2007, 08:05
اینم لینک مترجم پارس ورژن 2.5 با 38 رشته (با شرایط ویژه)
البته این لینک فرستادن pm به من هستش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jalal
17-02-2007, 15:00
يه برنامه حرفه اي واسه مديريت كافي نت مي خوام

matin2005ag
18-02-2007, 01:04
سلام دوست من یکی از بهترین برنامه های کنترل کافی نت هست که قیمت اصلی اون 350 $ هست من به یکی از بچه دادم که کرک کنه مثل اینکه وقت نداشتن شما دانلود کنید امکان فارسی سازی هم داره خودتون می تونید فارسی کنید تو این سایت بخش کرک لینک کذاشتم یا از طریق گوگل می تونید پیدا کنیدInternet Caffe

ALIBOZORG
20-02-2007, 15:11
لطیفه های ایرانی.:biggrin:

لینک دانلود با حجم: 6.79 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود در صفحه جدید

m45m
24-02-2007, 10:07
لطیفه های ایرانی.:biggrin:

لینک دانلود با حجم: 6.79 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود در صفحه جدید

با سلام

اين فايل كامل دريافت شد ،ولي چطور باز مي شود ، اين همه زحمت دانلود ،ولي بيخود ،راهنمائي كنيد. با تشكر.

موفق باشيد.

EHSANRF
24-02-2007, 11:47
نرم افزار اطلاعات بايوس كامپيوتر

بهترين نرم افزار در اين زمينه

حجمش 257 كيلوبايت

mania2000
24-02-2007, 12:31
سلام
با تشكر از اين همه برنامه فارسي خوب از دوستان

shahin666
24-02-2007, 12:50
ممنون برنامه خوبي بود

EHSANRF
24-02-2007, 15:55
بفرمائيد

اين هم CPUZ-139 جديدترين ورژن

برخي آدمها به امضاها توجه نمي كنند....

royaye_talkh55
25-02-2007, 08:18
doctorehsan عزيز
ببخشيد ميشه يه كمي در مورد برنامه تونو بيشتر صحبت كنيد كه چيكار مي كنه تا دوستان قبل از دانلود يه چيزي تو دستشون باشه
ممنون

EHSANRF
25-02-2007, 10:40
نرم افزار cpuz-139 ;كه جديدترين ورژنشه
امكانات زير رو داره

نمايش مشخصات
cpu
mainboard
ram
...

و حتي مي تونين بفهمين كه سي پي يو و رم تون اصلي هست يا نه!
حتي اين امكان رو هم داره كه تاريخ ساخت رم رو بهتون ميگه...

EHSANRF
25-02-2007, 10:51
نرم افزار bios info
اين نرم افزار هم كه معلومه ديگه

هر مادربردي يه بايوس داره " البته بيشتر قطعات دارن "
اين نرم افزار ورژن بايوس و تاريخ اون رو بهتون ميگه .
تا راحت تر بتونيد اون رو آپديت كنيد.

البته از طريق سايت سازنده مادربردتون.
توي سايت قسمت ساپورت رو مي زنين
بعد نوع مادربردتون رو انتخاب مي كنيد..
بعد بايوس رو مي زنين.

اينجا جديدترين بايوس كامپيوترتون رو مي ذارن
مي تونين دانلود كنين و استفاده كنيد

EHSANRF
25-02-2007, 17:30
عد از 45 دقيقه آپلود كردن نرم افزار توي پرشين گيگ ارور پهناي باند داد
دوباره توي 4shared ريختم تا 90 درصد رفت .. ولي ديگه جلو نمي رفت بخاطر همين قطعش كردم..

حالا هر كي دعوتنامه ParsaSpace داره بفرسته تا آپلودش كنم

به اين دعوتنامه خيلي احتياج دارم
چون نرم افزارهاي جديد فارسي توپي دارم.

ضمناً فعلاً اين آدرس نرم افزار اصليش هست

اين رو دانلود كنيد تا ببينم چطوري اون رو آپلود كنم

با تشكر

royaye_talkh55
26-02-2007, 00:55
نرم افزار cpuz-139 ;كه جديدترين ورژنشه
امكانات زير رو داره

نمايش مشخصات
cpu
mainboard
ram
...
ممنون بابت معرفي ان شاا... در اينده هم همين کار تکرار بشه

رعد
27-02-2007, 06:52
سلام به دوستان
من آخرين ورزژن نرم افزار خطاطي در محيط آفيس مير عماد رو ميخوام كسي داره ؟

ASRE-NOVIN
06-03-2007, 20:24
sdgktjdiofhimibmioydytbhjioytjihjtirfhjiytih

EHSANRF
07-03-2007, 11:34
اين كه نوشتي يعني چي ؟

m45m
07-03-2007, 13:31
با سلام

فكر مي كنم ، نوشتاري مربوط به زبان انسان هاي اوليه با شد.

موفق باشيد.

baharan_2122
07-03-2007, 13:40
ُسلام
به نظر می رسه دوست عزیزمون تازه توی فروم اومده و نمی تونه هنوز درست بنویسه

Oracle_Eldorado
07-03-2007, 14:17
اين كه نوشتي يعني چي ؟

ُسلام
به نظر می رسه دوست عزیزمون تازه توی فروم اومده و نمی تونه هنوز درست بنویسه
بابا شاید بنده خدا تازه عضو شده و میخواسته ببینه چطوری مینوسه توی این سایت !

DARKFALLER
08-03-2007, 17:07
میخواسته همینطوری یه تاپیک بده که به تعداد تاپیکهای داده شدش اضافه بشه مگه نمیبینی عضو جدیده
مثل من که الان بخاطره اون تاپیکه الکی یه تاپیکه الکی دادم که به تعداد تاپیکهام الکی اضافه بشه البته همینطوری الکی در ضمن نه الکیه الکی

EHSANRF
12-03-2007, 19:49
پس از چند قرن تلاش !

PowerDVD 7.2 رو فارسي كردم
اون هم به صورت تمام فارسي....!

حالا مي خوام بذارم اينجا!
ولي حجمش خيلي زياده

با هر نرم افزاري هم كه فشرده ميشه باز هم زياد حجمش كم نميشه

يكي نيست يه راه جلو پامون بداره

هیچ
12-03-2007, 19:54
پس از چند قرن تلاش !

ولي حجمش خيلي زياده

مگه چه جور فایلیه؟
چون معمولا برنامه ها یک فایل برای زبان دارند که باید توی یه فولدر کپی شه که حجمش هم کمه.

m45m
13-03-2007, 08:45
پس از چند قرن تلاش !

ولي حجمش خيلي زياده

با سلام

دوست عزيز ، حجم فايل اگر زياداست ،در فشرده كردن اول با وين رار به چند قسمت تقسيم كن ،وبعد به راحتي آپلود

كن .

موفق باشيد.

Mohammad amir bazrafshaN
13-03-2007, 09:39
پس از چند قرن تلاش !

ولي حجمش خيلي زياده

دوست عزيز روي يه سرور بذرايد كه فايل با حجم بالا بگيره
مثلا
و چيزايي از اين دست
البته اينم يه راهه فقط خواهش ميكنم روي Rapishare نذاريد

EHSANRF
13-03-2007, 10:39
من ميگم سرعت اينترنتم پايينه

چظور اين همه رو آپلود كنم.

Mohammad amir bazrafshaN
13-03-2007, 11:09
من ميگم سرعت اينترنتم پايينه

چظور اين همه رو آپلود كنم.

دوست عزيز اولا حجم فايل.
دوما سرعت آپلودتون
سوما مگر از Install اون رو فارسي كرديد.فكر نميكنم بالاي 3 تا چهار فايل رو فارسي كرده باشيد.البته اين فايل ها هم اصلي هستند و اگه اينجوري هست حتما بگيد تا بگم!!!!!!!!!!!!

EHSANRF
13-03-2007, 16:40
تقريبا 4 تا فايل هستن ولي حجمشون زياده!!!!

baharan_2122
13-03-2007, 16:51
تقريبا 4 تا فايل هستن ولي حجمشون زياده!!!!
سلام
دوست عزیز
توی تموم پستها گفتی حجمش زیاده ولی نگفتی چقدره
یعنی 100 مگه؟؟؟
فکر نکنم!!!!!

EHSANRF
13-03-2007, 16:53
نه بابا حدوداً 8 مگه

baharan_2122
13-03-2007, 17:02
نه بابا حدوداً 8 مگه

سلام دوست عزیز
عبادت جز خدمت خلق نیست:blink:
راههای رسیدن یه خدا هم به تعداد آدماست (به نقل از رضا مارمولک:evil: )
شما راههای مختلفی دارید یکیش اینه که برید نزدیکترین کافی نت موجود در اون حوالی و اون رو روی رپید شیر آپلود کنید بعدش هم من قول می دم یه فضای پرشین گیگ دارم که آپلودش کنم اونجا و آدرسش رو به شما می دم تا ثبت کنید و ملت حالش رو ببرند و دعا به جونتون کنند
این راه برای یک نفر بود :biggrin:

Mohammad amir bazrafshaN
13-03-2007, 20:48
نه بابا حدوداً 8 مگه

کشتید ما رو
همونطور که رفیقمون گفتن به نزدیک ترین کافی نت برین و خودتونو معرفی کنین
و یا با سرعت حدود 3 کیلو بایت بر ثانیه همش 1 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه.مطمئنا سرعت آپلود شما بالا تر از این مقدار هست!فقط بازم شدیدانه میخوام روی رپید نذارید

mrmmnb
13-03-2007, 23:10
فارسی ساز مدیا پلیر 11 رو یه نفر بذاره

shahin666
13-03-2007, 23:36
دوست عزيز توي همين تاپيك فارسي ساز مديا پلير 10 هستش كه خيلـــــــــــــي هم توپ بود
يعني فارسي ساز مديا پلير 11 هم اومده مگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EHSANRF
14-03-2007, 11:35
يه كم دندون رو جگر بذاريد تا آپلودش كنم...

baharan_2122
14-03-2007, 17:41
يه كم دندون رو جگر بذاريد تا آپلودش كنم...

سلام
ما همچنان چشم براه شما هستیم.
:happy: :cool: :laughing: :biggrin: :rolleye:

royaye_talkh55
14-03-2007, 19:36
ما هم مشتاق ديدار
با تشکر از دوستان

H A M E D
14-03-2007, 20:12
مگه مي خواد وب سايت بزنه كه انقدر طول كشيد؟! با ديال آپ زغالي هم يك ساعت نميشه! نمي دونم!

EHSANRF
15-03-2007, 00:38
آخه من روزي نيم ساعت بيشتر با اينترنت كار نميكنم

ضمناً در حال حاضر نصفش رو آپلود كردم

EHSANRF
15-03-2007, 00:51

و سرانجام فرارسيد ......

CyberLink PowerDVD 7.2 Farsi

ضمنا لينك زبان انگليسيش رو مي تونين از زير دانلود كنيد
حجمش تقريباً 105 مگ هست " زبان انگليسيش" پسورد فايل دانلود شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com/video_player/CyberLink_PowerDVD_7.2_Ultra_Full-[***********.com].rar

اين هم از فارسي سازش
با هزار بدبختي شده 4.6 مگ

EHSANRF
15-03-2007, 01:05
ضمنا هركسي نظري داره اعلام كنه شايد تو نرم افزارهاي آينده درج به دردمون بخوره

EHSANRF
15-03-2007, 01:06
چون لينك زبان اصليش ----- شده مينويسم

جاي ستاره ها به انگليسي بنويسيد پي سي دانلود

فقط همين

با تشكر

baharan_2122
15-03-2007, 18:06
چون لينك زبان اصليش ----- شده مينويسم

جاي ستاره ها به انگليسي بنويسيد پي سي دانلود

فقط همين

با تشكر

سلام
دوست عزیز
به رسم این روایت شریفه <<من لم یشکر....>>
از شما کمال تشکر را دارم نصب کردم و دیدم فارسی شد دیکه دقتی روی گزینه هاش نکردم عالی بود
دست شما درد نکند .:10: :31:

SANR
15-03-2007, 21:15
بهترین برنامه ی فارسی ساز چیه؟

FX
17-03-2007, 07:45
این قسمت خیلی خیلی عالیه...ادامه بدین

FX
17-03-2007, 08:00
برنامه ها در کل خیلی خوبن

EHSANRF
17-03-2007, 10:21
بهترین برنامه ی فارسی ساز چیه؟

اين يعني چي ؟

m45m
17-03-2007, 10:53
با سلام

نرم افزار فرهنگ دارویی رازی

--------------------------------------------------------------------------------

نرم افزار فرهنگ دارویی رازی شامل لیست تمام دارو های ایران به همراه
امکان جستجو بر حسب نام فارسی و یا انگلیسی دارو , چاپ مشخصات دارو

دانلود غیر مستقیم
کرک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __1585___1608___1610___1610____1585___1575___1586_ .html

دانلود مستقیم:

کرک:

موفق باشيد.

آذرخش
18-03-2007, 02:42
@m45m
به نظر میرسه فقط لیست داروها باشه.
اگه توضیحات هم داشت سورس خیلی خوبی بود.

saeed774
20-03-2007, 03:11
ويتارا جان عزيز
برنامه واقعا کاملي هستش توضيحاتم داره
وقتي اسم يه دارو رو بهش دادي و اونم پيدا کرد در قسمت موارد پيدا شده اگه روي مورد پيدا شده يکبار کليک کني توضيحات مربوط به اون دارو مياد
اگه هم نتونستي کرکش کني با اين سريال کرکش کن :
UserName : TEAM TBE
Serial Number : 5081794639704

آذرخش
20-03-2007, 04:01
ممنون از توضیحاتتون دوست من.
با این حساب رفتم برای دانلود.

FX
20-03-2007, 08:00
خیلی خوب بود

mojtaba007
20-03-2007, 09:04
اقا نمیشه هر چی برنامه تو این تاپیک هست در صفحه اول قرار بدید

Viren
22-03-2007, 03:02
برنامه جدید مدارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

Mohammad amir bazrafshaN
22-03-2007, 06:48
برنامه جدید مدارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

السلام عليك.دوست عزيز دو برنامه دارم فارسي ميكنم كه كف خودم بريده!!!انشاءالله تا 3 روز آينده يكي شون رو ميذارم

ALIBOZORG
24-03-2007, 02:13
نرم افزار فارسی ضبط صدا.

توسط این برنامه تمام صداها را به بالاترین کیفیت و بدون هیچ محدودیتی ضبط و پخش نمایید.

پس از اتمام عملیات ضبط هم میتوانید صدای ضبط شده را با پسوند Wave ذخیره نمایید.

لینک دریافت برنامه باحجم : 1.16 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Viren
24-03-2007, 05:51

و سرانجام فرارسيد ......

CyberLink PowerDVD 7.2 Farsi

ضمنا لينك زبان انگليسيش رو مي تونين از زير دانلود كنيد
حجمش تقريباً 105 مگ هست " زبان انگليسيش" پسورد فايل دانلود شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com/video_player/CyberLink_PowerDVD_7.2_Ultra_Full-[***********.com].rar

اين هم از فارسي سازش
با هزار بدبختي شده 4.6 مگ

سلام
چرا تو قسمت های 1 مگابایتی کردی؟:2: :21:

Viren
24-03-2007, 06:14
سلام

به مناسبت فرارسيدن سال ۱۳۸۶ پرشین دانلود تصمیم گرفت تا یک نرم افزار جالب به عنوان عیدی به بازدید کنندگان محترم معرفی کند.

تقويم الكترونيكي اشانتيون ، نرم افزاري از شركت طرفه نگار است كه صورت رايگان در اختيار عموم قرار گرفته است .

امکانات عمومي این نرم افزار جالب :

دفترچه تلفن با امکانات كاربردي متنوع

تقويم ساليانه (شمسي و قمري و ميلادي

گزارش اوقات شرعي

نمايش تقويم ماهيانه برروي تصوير صفحه اصلي ويندوز (دسكتاپ)

نمايش تقويم 6 ماهه يا كل سال در يك نگاه

نمايش اوقات شرعي روي صفحه دسكتاپ

اعلام زمان اذان به افق تهران و شهرهاي مختلف ايران

نمايش مناسبت روز روي صفحه دسكتاپ (شمسي و قمري و ميلادي)

نمايش تعطيلات رسمي کشور

امکان انتخاب يکي از تقويم هاي شمسي و قمري و ميلادي

دفترچه يادداشت و اعلام خبرکار مربوطه در زمان تعيين شده

تلفن هاي ضروري و کد شهرها و کشورها

مقيم در حافظه نمودن نرم افزار

**** سال نو بر همه ی ایرانیان مبارک باد ****

m45m
24-03-2007, 11:04
نرم افزار فارسی ضبط صدا.

توسط این برنامه تمام صداها را به بالاترین کیفیت و بدون هیچ محدودیتی ضبط و پخش نمایید.

پس از اتمام عملیات ضبط هم میتوانید صدای ضبط شده را با پسوند Wave ذخیره نمایید.

لینک دریافت برنامه باحجم : 1.16 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام

موفق باشيد.

m45m
24-03-2007, 11:07
سلام

به مناسبت فرارسيدن سال ۱۳۸۶ پرشین دانلود تصمیم گرفت تا یک نرم افزار جالب به عنوان عیدی به بازدید کنندگان محترم معرفی کند.

تقويم الكترونيكي اشانتيون ، نرم افزاري از شركت طرفه نگار است كه صورت رايگان در اختيار عموم قرار گرفته است .

امکانات عمومي این نرم افزار جالب :

دفترچه تلفن با امکانات كاربردي متنوع

تقويم ساليانه (شمسي و قمري و ميلادي

گزارش اوقات شرعي

نمايش تقويم ماهيانه برروي تصوير صفحه اصلي ويندوز (دسكتاپ)

نمايش تقويم 6 ماهه يا كل سال در يك نگاه

نمايش اوقات شرعي روي صفحه دسكتاپ

اعلام زمان اذان به افق تهران و شهرهاي مختلف ايران

نمايش مناسبت روز روي صفحه دسكتاپ (شمسي و قمري و ميلادي)

نمايش تعطيلات رسمي کشور

امکان انتخاب يکي از تقويم هاي شمسي و قمري و ميلادي

دفترچه يادداشت و اعلام خبرکار مربوطه در زمان تعيين شده

تلفن هاي ضروري و کد شهرها و کشورها

مقيم در حافظه نمودن نرم افزار

**** سال نو بر همه ی ایرانیان مبارک باد ****

با سلام

موفق باشيد.

m45m
24-03-2007, 13:02
با سلام

دم همه برو بجه هاي فارسي ساز و شركتي ها گرم .

موفق باشيد.

m45m
25-03-2007, 02:14
با سلام

برنامه کارهاي روزانه 1.4.98

Assistance-1.4.98
از آنجا که نرم افزار فارسی برای کارهای روزانه افراد بسيار کم می باشد، از طرفی استفاده از نرم افزار هايی مانند Outlook احتياج به آموزش دارد،این نرم افزار ساده جهت مدیریت کارهای روزمره شما طراحی شده است.
در مورد پسورد ورود به برنامه در ابتدا بايد پسوردي براي برنامه تعيين شود.ودوباره همان پسورد رو وارد كنيد تا برنامه اجرا شود این پسورد شخصی شما می باشد که در هر بار اجرای برنامه از شما می پرسد.

سایت برنامه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود:

کرک:
برنامه رایگان است ولی یک تایمر 14 روزه داره که کرک انرو بر می داره.
البته همون مدل قديميه و توسط دوستمون گذاشته شده ومن انتقالش دادم .

موفق باشيد.