ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اعدام سارقان

Renu
26-08-2007, 15:44
كليپ كامل اعدام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr.K2
29-08-2007, 10:44
ممنون
من با اینکه اصلا آدم احساساتی نیستم اما یه جوری میشم وقتی اینا رو میبینم...
حالا میخواد آدم خوب باشه یا قاتل و جانی....

hepco
29-08-2007, 22:40
ندیدم ولی احتمالآ جالب بود!!!

پست به درخواست یکی از دوستان ویرایش شد.ممنون...

pillx
29-08-2007, 22:49
دوست عزیز از این فیلم ها توی فروم نذارید بهتره
بیشتر افراد حاظر در این سایت افرادی زیر 18 سال هستند و چنین صحنه هایی برای روحیه این افراد خوب نیست.
لطفا هنگام گذاشت مطلب به این نکته توجه کنید
با آرزوی ویرایش تایپیک
موفق باشید

*Necromancer
29-08-2007, 22:55
خب بگین دانلود نکنن مگه مجبورن دانلود کنن؟
تازه این 16- بود

hatef_motahhary
30-08-2007, 11:18
Mrk2 عزیز! این خیلی خوبه که از دیدن این صحنه ها ناراحت میشی...من خودم با اعدام مخالفم.ممنون

hatef_motahhary
30-08-2007, 20:06
رنوی عزیز. با کارت مخالف نیستم و اتفاقا موافقم.همه باید از درد انسانهایی که منتظر مرگن و مادر و پدری و احتمالا فرزندی چشم انتظار دارند آگاه باشیم.میدونم که دوستان میگن مگه این آدمایی که اعدام میشن یه خانواده رو داغدار نکردن؟ درسته! ولی :دوست من!ما نمیتونیم در مورد مرگ و زندگی افراد تصمیم بگیریم این به عهده خدا و فرستاده هاشه..ضمن اینکه مجازات افراد برای عقده گشایی یا خنک شدن دل ما و به عبارت ساده تر ((برای لذت بردن من و شما )) نیست. تو آیه معروف قصاص تو کتاب مقدس هم به گذشت و بخشش تاکید بیشتری شده...همیشه خودمونو جای افراد بذاریمو دردشونو درک کنیم.

ali_w810_es
05-09-2007, 12:42
رنوی عزیز. با کارت مخالف نیستم و اتفاقا موافقم.همه باید از درد انسانهایی که منتظر مرگن و مادر و پدری و احتمالا فرزندی چشم انتظار دارند آگاه باشیم.میدونم که دوستان میگن مگه این آدمایی که اعدام میشن یه خانواده رو داغدار نکردن؟ درسته! ولی :دوست من!ما نمیتونیم در مورد مرگ و زندگی افراد تصمیم بگیریم این به عهده خدا و فرستاده هاشه..ضمن اینکه مجازات افراد برای عقده گشایی یا خنک شدن دل ما و به عبارت ساده تر ((برای لذت بردن من و شما )) نیست. تو آیه معروف قصاص تو کتاب مقدس هم به گذشت و بخشش تاکید بیشتری شده...همیشه خودمونو جای افراد بذاریمو دردشونو درک کنیم.

#

درسته كه اعدام براي لذت بردن نيست ولي حدود ( مجازات ها ) توسط خدا تعيين شده و به وسيله وحي تو قرآن ذكر شده . فكر ميكنم اگه ترجمه سوره نسا رو بخونين خيلي از حدود رو واضح و روشن ميبينيد كه بدون هيچ ابهامي نوشته شده

Corvette
05-09-2007, 13:22
#

درسته كه اعدام براي لذت بردن نيست ولي حدود ( مجازات ها ) توسط خدا تعيين شده و به وسيله وحي تو قرآن ذكر شده . فكر ميكنم اگه ترجمه سوره نسا رو بخونين خيلي از حدود رو واضح و روشن ميبينيد كه بدون هيچ ابهامي نوشته شده

درسته. اما اون قوانین برای انسانه 1400 سال پیشه. اگر به قرآن هم بخوای تکیه کنی گفته که فقط اصوله

دین قابله تغییر نیستند. در آخر هم مشکله اصلی اینه که این مراسم نباید در ملاء عام که چشمهای معصوم

و بی گناهی در میانشون هستند به این صورته زرشت اجرا بشه. پس ارزشهای انسانی به کجا میره!!

pillx
05-09-2007, 13:30
سارقان چيه؟؟
فيلم اعدام قاتلان قاضي مقدس است
قبلا تصاوير زيادي ازش در اين انجمن گذاشته شده بود

e_mohsen83
05-09-2007, 17:57
#

دوست گرامی از قران همینو رو برداشت کردی :ترجمه سوره نسا
واقعاترسناک بود مرگ بادبر مرتضوی قاتل

Niloofarak
05-09-2007, 18:14
احساس تاسف میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hatef_motahhary
07-09-2007, 21:48
ممنون که دوستان بحث در مورد این چیزا رو جدی گرفتن..

mamad_chagho
07-09-2007, 22:00
درسته. اما اون قوانین برای انسانه 1400 سال پیشه. اگر به قرآن هم بخوای تکیه کنی گفته که فقط اصوله

دین قابله تغییر نیستند. در آخر هم مشکله اصلی اینه که این مراسم نباید در ملاء عام که چشمهای معصوم

و بی گناهی در میانشون هستند به این صورته زرشت اجرا بشه. پس ارزشهای انسانی به کجا میره!!
با اينكه اعدام بعضي نبايد در ملاءعام باشه موافقم...
ولي دستورات خداوند براي تمام زمان هاست نه فقط براي زمان ظهور قرآن ....
البته من فكر نمي كنم دقيقا گفته شده باشه كه براي چه جرمي چه حكمي لازمه فقط به كلايات امر اشاره شده كه قوانين هر زمان رو مرجع تقليد با توجه به شرايط زمان تعريف مي كنه...