ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : بشتابید...PDF کامل آموزش هـک با SETOOL2Lite داغ داغ

صفحه ها : 1 2 [3]

iman-crystal
16-06-2008, 08:47
سلام.
یه سوال داشتم ولی اگه جاش اینجا نیست شرمنده
با این برنامه به غیر از w810 و k800 صدای چه گوشی هایی رو میشه زیاد کرد
خیلی ممنون!

Hadi King
16-06-2008, 09:42
سلام.
یه سوال داشتم ولی اگه جاش اینجا نیست شرمنده
با این برنامه به غیر از w810 و k800 صدای چه گوشی هایی رو میشه زیاد کرد
خیلی ممنون!
بيشتر گوشي هاي سوني اريكسون ميشه :46:
مثل اينا --->k510.k750.w200.w300.w550.w600.w700.w800.k550.k610. k790.k810 :21:
موفق باشيد!:40:

imhn
19-06-2008, 03:20
سلام
این پچ رو آپ کردم(برای w800,k750,w810):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از نصب پچ ابتدا برید تو حالت bass که میله ها تا ته پر بشن،بعداکولایزرتونو طبق آکوستیکتون تنظیم کنید:

اکولایزر پیشنهادی Black Ice با همون ترتیب که تو گوشی هست:
14-10-3-11-23

اکولایزر پیشنهادی toshara :
23-23-14-15-23

اثر این کار واقعا مشهوده.
درسته که toshara صدای بلندی داره ولی نظر منو که بخواهید میگم Black Ice.شما هم امتحان کنید نظر بدید!
این مطلب رو تو این فروم هم دیده بودم ولی لینکشو پیدا نکردم.

منم می خوام:31:

bahman_a
11-07-2008, 20:13
سلام ئدوستان من یه گوشی 750 دارم که خواستم با setool ورژن دوربینش رو تغییر بدم و همه مراحل رو طبق دستور جلو رفتم ولی هر کاری میکنم درایور مربوطه رو نمیریزه و cant write drivercamera0.dat
حالا دوربین گوشیم هم کار نمیکنه
می خواستم بپرشسم چطوری درایور قبلی رو پاک کنم ودرایور جدید رو دوباره بریزم ؟؟؟
من اکثر درایور های موجود را تست کردم ولی نشد
لطفا کمکم کنید راستی این رو هم بگم که من قبلا درایور دبیلیو 900 رو رو گوشی ریخته بودم ( یعنی بلدم ) حالا همون درایور رو هم قبول نمی کنه

ReziOnline
11-07-2008, 20:20
منو بگو که فکر کردم آموزش هک وبلاگ بلاگفا یا یاهو هست
ولی بازم دستت درد نکنه...

ferrari08
30-07-2008, 18:58
با عرض سلام من گوشی w830 sony ericsson دارم و میخواستم که تمی که دارم مثل تم اصلی گوشی منو اش تغییر کند.برنامه setool2lite را نیز دانلود کردم.از مدیران و کاربران سایت خواهش میکنم که مرا راهنمایی کنید.بطور ساده.
منتظر پاسخ شما هستم.

hamid-reza-ranjbar
01-08-2008, 19:47
سلام بر همگي اساتيد گرامي گوشي من w700 ه اگه ميشه به اين سوالات من جواب بديد چون تا حالا تو هرچي فرومه جوابمو ندادن اگه اينجا هم جوابمو نديد ميرم خودكشي مي كنم
1- درايور و پچ چيست؟ آيا هر دو يكي هستن
2- اگه ميشه بهم بگين كه جاي هركدوم از اين پچ و درايور كجاست؟ (اون پوشه هايي كه تو فايل زيپ درست مي كني همشون مثل دوربين و صدا و منو و ...)
3- گوشي من نمي دونم چنج شده است يا نه البته هر سه كد imei و پشت گوشي و رو كارتن يكيه
4- اين كيد CID گوشيمو از كجا گير بيارم
5- و آخريش اگه امكانش هست يه چن تا پچ منو برا گوشيم معرفي كنيد

hessam_sz
01-08-2008, 20:10
1-نخير.درايور و پچ يكي نيستند.درايور گوشي هم نقش درايور هاي كامپيوتر را بازي ميكنه و براي نصب سخت افزار هاي گوشي به كار ميره.
مثل درايور صدا و يا درايور دوربين كه با ايجاد تغيير در اين درايور ها ميشه صدا را افزايش داد يا كيفيت دوربين را بالا برد.
ولي پچ در سيستم موبايل تغييراتي ايجاد ميكنه و امكاناتي را به گوشي اضافه يا موارد به درد نخور را حذف ميكنه.
طريقه نصب پچ و درايور با هم خيلي فرق داره.
2-خب منظورتون را درست متوجه نشدم.اگه منظورتون اينه كه در كدوم قسمت برنامه ستول قرار ميگيره بايد در قسمت mics file قرار بديد.اما اگر منظورتون آدرس هاي اين درايور ها هست خب هر كدوم آدرس مخصوص خودشون را دارند و در گوشي هاي مختلف متفاوت هستند.
3-اگر سريال جعبه و پشت گوشي با خود گوشي يكي هست پس گوشي شما چنج نيست
4-با استفاده از برنامه setool.اول دكمه identify را ميزنيد.(قبلش اسم گوشيتون را انتخاب كنيد)بعد گوشي را خاموش كنيد.
حالا دكمه c گوشي را نگه داريد و كابل گوشي را وصل كنيد.
برنامه تمام اطلاعات را بهتون ميده.
5-اگر منظورتون پچ هست به اين تاپيك مراجعه كنيد.و اول آموزش را كامل بخونيد چون نصب پچ اولش سخته.

اما اگر منو ميخواييد به اين تاپيك مراجعه كنيد

در آخر منم يك سوال داشتم.شما مشهدي نيستيد؟

hamid-reza-ranjbar
01-08-2008, 22:56
سلام hesam_sz ممنون كه جواب سوالاتمو داديد
چرا اين سوالو مي پرسيد، مگه مشهديا مثل من خنگن يا من لحجه دارم:31:

من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ول گوشي رو نشناخت نمي دون چرا :exclamati
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد
بعدشم من هيچي در مورد فلش و پچ و از اين قبيل ها نمي دونم مي خواستم بگم اگه جوابمو دادي (كه اميدوارم كمكم كني) با من در سطح پايين حرف بزن
و...

hessam_sz
02-08-2008, 12:55
سلام hesam_sz ممنون كه جواب سوالاتمو داديد
چرا اين سوالو مي پرسيد، مگه مشهديا مثل من خنگن يا من لحجه دارم:31:

من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ول گوشي رو نشناخت نمي دون چرا :exclamati
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد
بعدشم من هيچي در مورد فلش و پچ و از اين قبيل ها نمي دونم مي خواستم بگم اگه جوابمو دادي (كه اميدوارم كمكم كني) با من در سطح پايين حرف بزن
و...

سلام ببخشيد دير جواب دادم صبح داشتم جواب ميدادم اينترنت قطع شد ديگه هم وصل نشد تا همين الان.
من واسه اين پرسيدم چون يك حميد رضا رنجبر ميشناسم تو مشهد گفتم شايد همون باشي.بگذريم.

ببين شما بايد usb flash driver را نصب كني .اين فايلي كه ميذارم را دانلود كن بعد از حالت زيپ خارج كن.داخلش يه برنامه هست به نام ggsemc
اين فايل را نصب كن.بعد برو روي my coputer راست كليك كن و propertise را انتخاب كن.
حالا از اون بالا hardware را بزن و روي device manager كليك كن.حالا گوشي را خاموش كن و دكمه c گوشي را نگه دار و كابل را وصل كن.توي پنجره اي كه باز شده يك علامت سوال زرد رنگ مياد كه جلوش نوشته usb flash.روي اون علامت سوال كليك كن تا صفحه نصبش باز بشه و بعد next را بزن خودش نصب مبكنه.
بعد از نصب شما ديگه مشكلي نخواهيد داشت.

hamid-reza-ranjbar
02-08-2008, 14:13
راستي يادم رفت اينم بگم منظورم از اون آدرس اينه
چن تا پوشه داخل هم درست مي كنيم بعد مي زاريم تو زيپ
مثل اين
ifs\settings\acoustic\
من دانلود كردم و او كارايي كه شما گفتيد رو انجام دادم. اون علامت سوال زرد هم اومد ولي يه بار كليك مي كردم select مي شه دو بار هم properties باز مي شد راست كليك كردم بعد update رو زدم بعد تو يه صفحه next رو زدم ولي بازم هيچ تغييري حاصل نشد
در ضمن هيچ فايل ديگه اي مثلا مخصوص W700 نمي خواد؟ اگه سراغ داريد كجا هست آدرسش رو بذاريد يا اگه خودتان داريد بي زحمت آپلودش كنيد
من يه فلش دانلود كردم كه با ستول دو سه تا فايل با فرمت .bin كه تو اسمشون يه W800 بود، تو Add ، Files كرد كه نمي دونم چيه؟
در ضمن اون لينكها هم خيلي منو و پچهاي باهالي داشت ممنون ولي چه فايده نمي تونم نصبشون كنم

hessam_sz
02-08-2008, 16:40
مثل اين
ifs\settings\acoustic\
من دانلود كردم و او كارايي كه شما گفتيد رو انجام دادم. اون علامت سوال زرد هم اومد ولي يه بار كليك مي كردم select مي شه دو بار هم properties باز مي شد راست كليك كردم بعد update رو زدم بعد تو يه صفحه next رو زدم ولي بازم هيچ تغييري حاصل نشد
در ضمن هيچ فايل ديگه اي مثلا مخصوص W700 نمي خواد؟ اگه سراغ داريد كجا هست آدرسش رو بذاريد يا اگه خودتان داريد بي زحمت آپلودش كنيد
من يه فلش دانلود كردم كه با ستول دو سه تا فايل با فرمت .bin كه تو اسمشون يه W800 بود، تو Add ، Files كرد كه نمي دونم چيه؟
در ضمن اون لينكها هم خيلي منو و پچهاي باهالي داشت ممنون ولي چه فايده نمي تونم نصبشون كنم

ببين به عنوان نمونه الان وقتي رو علامت سوال زرد كليك ميكني بايد چنين شكلي بياد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون چيزي كه شما ديدي واسه فول فلش كردن هست يعني كلا نرم افزار گوشي را دوباره بريزي.

Hadi King
03-08-2008, 08:25
مثل اين
ifs\settings\acoustic\
شما دوست من ميخواي با گوشيت چيكار كني صداش رو بالا ببري منو عوض كني فلش كني تبديل كني كدوم رو ميخواي تا برات توضيح بـــدم:11:

hamid-reza-ranjbar
03-08-2008, 17:08
سلام
من مي خوام اين كارها رو انجام بدم
مي خوام
1- پچ elf براش بريزم
2- درايور دوربينش رو عوض كنم
3- يه منو زيبا براش بريزم
4- خودم ياد بگيرم
در ضمن من برنامه هاي زير رو دارم با هركدوم راحتي يا فكر مي كني راحت تر از بقيه است بگو تا با اون كار كنيم
++XS
SETOOL 2 LITE 1.11
FAR MANAGER 1.7
با تشكر دوست بسيار عزيزم
در ضمن ستول و بقيه ي برنامه ها گوشي منو شناخت
در ضمن اون فايل rest چي هست
اصلا اگه زحمت نيست همه لغات مربوط به موبايلو معني كن يا اگه هست يه لغتنامه برام معرفي كن
من پچ دوربين رو مي گذاشتم تو زيپ تو اين آدرس بعد write script رو ميزدم بعد از فعل و انفعالات و تمام شدن كارش گوشي روشن نمي شد كه با xs فلش مي كردم درست مي شد
بعد هم من فايل W700_R1CA021_MAIN_EU_1 رو دارم ولي FS رو ندارم لطفا لينك دانلودش رو بمن بده اگه مستقيم باشه كه خيلي عاليه ولي تو پرشين گيگ نباشه isp من باهاش مشكل داره و دانلود نمي كنه
از كمكت واقعا ممنون

Irangooshi
03-08-2008, 17:20
lمن همیشه دنبال ترفند های هک بوده ام.امیدوارم به کمک شما بتوانم این کار را انجام دهم.

hamid-reza-ranjbar
03-08-2008, 17:32
در ضمن از شما hesam_sz هم بخاطر سعيتان در فهماندن به من تشكر مي كنم

hamid-reza-ranjbar
03-08-2008, 17:36
من از همه در خواست كمك مي كنم
شما هم دست ما رو بگيريد

hessam_sz
03-08-2008, 19:12
سلام
من مي خوام اين كارها رو انجام بدم
مي خوام
1- پچ elf براش بريزم
2- درايور دوربينش رو عوض كنم
3- يه منو زيبا براش بريزم
4- خودم ياد بگيرم
در ضمن من برنامه هاي زير رو دارم با هركدوم راحتي يا فكر مي كني راحت تر از بقيه است بگو تا با اون كار كنيم
++XS
SETOOL 2 LITE 1.11
FAR MANAGER 1.7
با تشكر دوست بسيار عزيزم
در ضمن ستول و بقيه ي برنامه ها گوشي منو شناخت
در ضمن اون فايل rest چي هست
اصلا اگه زحمت نيست همه لغات مربوط به موبايلو معني كن يا اگه هست يه لغتنامه برام معرفي كن
من پچ دوربين رو مي گذاشتم تو زيپ تو اين آدرس بعد write script رو ميزدم بعد از فعل و انفعالات و تمام شدن كارش گوشي روشن نمي شد كه با xs فلش مي كردم درست مي شد
بعد هم من فايل W700_R1CA021_MAIN_EU_1 رو دارم ولي FS رو ندارم لطفا لينك دانلودش رو بمن بده اگه مستقيم باشه كه خيلي عاليه ولي تو پرشين گيگ نباشه isp من باهاش مشكل داره و دانلود نمي كنه
از كمكت واقعا ممنون

دوست من براي هر كدوم از اين درخواست هاي شما تاپيك مخصوص به همراه آموزش كامل هست.
اين را به اين خاطر نميگم كه خودم از توضيح دادن فرار كنم.از اين نظر ميگم كه اونجا بهتر ميتونيد متوجه بشيد.
اين تاپيك مخصوص ريختن پچ هست.
صفحه اول اين تاپيك را به همراه آموزش ها حتما با دقت بخونيد

اين تاپيك مخصوص الف هست.اينجا هم تمام مراحل نصب الف را آموزش داده بهتر از من.

براي عوض كردن درايو دوربين و منو بايد گزينه flash را بزنيد.write script كاربردش براي نصب پچ هست اون هم شرايطي داره اگر نه براي پچ هم بايد همون فلش را به كار ببريد.
تاپيك پچ توضيح كامل دااده.
در مورد برنامه هم بايد به عرضتون برسونم همون ستول از همه بهتره.
براي دانلود fs هم ميتونيد اينجا مراجعه كنيد و جديد ترين فريمور ها را دانلود كنيد.

morteza_nik2000
08-08-2008, 13:26
من برنامه ی setool2lite v1.10 رو دانلود کردم ولی یه فایل چند کیلو باتی به نام setool2lib_lt.dll ایراد داشت اگه اونو به ایمیلم بفرستین ممنون میشم mortaza_nik2000@yahoo.com

saeid_linker
22-08-2008, 23:48
با سلام
من ی W850 دارم که سفارشی برای شرکت vodafone هست وسیم کارت های داخلی رو ساپورت نمیکنه و قفل میشه و کدی میخواد ایا بااستفاده از برنامه و اموزش ها میتونم قفلش ور دارم لطفا توضیح بدین!

با سپاس از زحمات شما

aminkohan
12-11-2008, 21:55
با سلام لینکه اموزش اول تایپیک باطل شده اگه میشه لینکه سالمه اموزشه هک با سی تول و جدیدترین ورژنشو برام بزارین ممنون میشم

4khane
13-11-2008, 05:09
اقا اين هك سيد 53 با اسيتول نيمد

4khane
13-11-2008, 05:37
خبر شد به منم بگيد

behnam_sr66
20-01-2009, 00:36
سلام آقا من موقع انتقال اکوستیک یا چیز دیگه ای این مشکل را دارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Snap - 2009.01.20 00.26 - 001.jpg

Sasuke-7
20-01-2009, 03:56
سلام آقا من موقع انتقال اکوستیک یا چیز دیگه ای این مشکل را دارم.

خب معلومه کجاش مشکل دارید شما دارید فایل RAR می خواید بریزید ولی این برنامه فقط Zip می تونه فلش کنه روی گوشی و اکسترک کنه!
موفق باشید!:11:

behnam_sr66
20-01-2009, 13:31
مرسی دوست عزیز من فایل zip م ریختم بازم همین پیقام رو میده

doshman
21-01-2009, 21:17
با سلام من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ول گوشي رو نشناخت نمي دون چرا
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد من از بکس استفاده میکنم لطفا کمک کنید

magical
23-01-2009, 12:57
سلام

با ستول میشه از draft که تو قسمت massage وجود داره backup گرفت؟(تمام محتویاتی که داخلشه).
اگه می شه آدرس draft رو لطف کنید بگید.

می خوام بعد از فول فلش دوباره سر جاش قرار بدم آیا با ستول شدنی هستش؟

موفق باشد...

adrenalin
23-01-2009, 15:29
سلام

با ستول میشه از draft که تو قسمت massage وجود داره backup گرفت؟(تمام محتویاتی که داخلشه).
اگه می شه آدرس draft رو لطف کنید بگید.

می خوام بعد از فول فلش دوباره سر جاش قرار بدم آیا با ستول شدنی هستش؟

موفق باشد...

سلام چرا با ستول می خوای از اونجا بک بگیری با مایفون اکسپلور 1.7.1 به راحتی میشه از sms ها یا همون draft به راحتی بک اپ گرفت :10:

magical
23-01-2009, 15:42
سلام چرا با ستول می خوای از اونجا بک بگیری با مایفون اکسپلور 1.7.1 به راحتی میشه از sms ها یا همون draft به راحتی بک اپ گرفت :10:

سلام

fs گوشیم مشکل پیدا کرده!، گوشیم به محض روشن شدن reset می شه!
main رو فلش کردم درست نشد، به نظرم رسید که آخرین راه setool باشه!

راهی وجود داره؟؟

موفق باشید...

adrenalin
23-01-2009, 16:07
سلام

fs گوشیم مشکل پیدا کرده!، گوشیم به محض روشن شدن reset می شه!
Main رو فلش کردم درست نشد، به نظرم رسید که آخرین راه setool باشه!

راهی وجود داره؟؟

موفق باشید...

یه بار باهمون مین fs که داری با ستول یه فول فلش بزن اگه نشد
یه ورژن دیگه از فرومویرت رو گوشیت فلش کن ببین چی میشه

:10:

doshman
23-01-2009, 19:26
با سلام من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ولی گوشي رو نشناخت نمي دون چرا
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد من از بکاس استفاده میکنم لطفا کمک کنید

mrnew
23-01-2009, 20:01
سلام
گوشی من k770-R8BC004 است.پچ پایین رو نصب کردم و نصب کامل شد.
گوشی رو روشن کردم حالا هر وقت میرم تو فایل منجر گوشیم ریسیت میشه!
لطفا کمکم کنید من چیز زیادی در این باره نمیدونم.ممنون

;K770_R8BC004_ANZ
;Displays files with the extension
;? IronMaster
;(P) johnliang
+44140000
EBFB5A: AA1B 2A1C
EC4D7A: AA1B 2A1C

adrenalin
23-01-2009, 22:14
سلام
گوشی من k770-r8bc004 است.پچ پایین رو نصب کردم و نصب کامل شد.
گوشی رو روشن کردم حالا هر وقت میرم تو فایل منجر گوشیم ریسیت میشه!
لطفا کمکم کنید من چیز زیادی در این باره نمیدونم.ممنون

;k770_r8bc004_anz
;displays files with the extension
;? Ironmaster
;(p) johnliang
+44140000
ebfb5a: Aa1b 2a1c
ec4d7a: Aa1b 2a1c

خوب شما میتونید پچ رو پاک کنید که مشکلتون حل بشه :46:

adrenalin
23-01-2009, 22:18
با سلام من برنامه ستول رو باز مي كنم و بعد از انتخاب نوع گوشي دكمه identify رو ميزنم قسمت پايين يه چيزي هي پر ميشه حدود يه 7 و 8 باري پر شد ولی گوشي رو نشناخت نمي دون چرا
در ضمن گوشي پس از حدود 20 ثانيه پس از نگه داشتن c و اتصال به كامپيوتر روشن شد من از بکاس استفاده میکنم لطفا کمک کنید

شما این درایو USB رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه :20:

mrnew
24-01-2009, 10:02
خوب شما میتونید پچ رو پاک کنید که مشکلتون حل بشه :46:
این کارو کردم اما نشد یعنی پاک شد ولی بازم همین جوره

magical
24-01-2009, 10:39
یه بار باهمون مین fs که داری با ستول یه فول فلش بزن اگه نشد
یه ورژن دیگه از فرومویرت رو گوشیت فلش کن ببین چی میشه

با fs قبلی حل شد ولی drafts رو از دست دادم!

موفق باشید...

magical
24-01-2009, 10:41
این کارو کردم اما نشد یعنی پاک شد ولی بازم همین جوره

سلام

باید main رو فلش کنی.

موفق باشید....

mrnew
24-01-2009, 14:42
سلام

باید main رو فلش کنی.

موفق باشید....
سلام
میشه خیلی مختصر اموزش بدین

adrenalin
24-01-2009, 17:03
با fs قبلی حل شد ولی drafts رو از دست دادم!

موفق باشید...
بهتون گفتم که با مایفون اسکپلورر میشه گرفت :10:

magical
25-01-2009, 10:31
بهتون گفتم که با مایفون اسکپلورر میشه گرفت :10:

سلام

متوجه منظورم نشدید!

گوشیم به محض روشن شدن restart می شد و نمی تونستم با مایفون اکسپلورر backup بگیرم.
چون fs گوشیم مشکل پیدا کرده بود و من می خواستم قبل از فلش fs پوشه drafts از توش در بیارم(با ستول) و بعد از این که fs فلش کردم و مشکلم حل شد دوباره drafts رو سر جاش قرار بدم!

موفق باشید...

معین طلا
20-02-2009, 00:23
آقا چجوری باید منوی فلشی روی گوشیم( w580) بریزم ؟ با ستول میشه....؟
راهنماییم کنید چیکار کنم....یا علی

معین طلا
20-02-2009, 00:25
آقا چجوری منوی فلشی روی گوشیم( w580) بریزم ؟ با ستول میشه....؟
راهنماییم کنید چیکار کنم....یا علی

goldenboy08
20-02-2009, 20:23
سلا به همه دوستان و مدیران!
من یه گوشی k770 دارم که متاسفانه کد قفل گوشی موبایلم یادم رفته!
البته این امکان قبلا فعال نبود تو گوشیم ولی نمیدونم کی فعالش کرده ک ه وقتی خاموش شد و روشنش کردم ازم کد قفل تلفن میخواد!

آیا با این برنامه میشه این اطلاعاتو بدست بیارم؟
این برنامه رو هم دارم ولی گوشیمو نمیشناسه!
لطفا کمکم کنین!

gigi_alex
01-03-2009, 20:17
من میخوام گوشیمو فلش کنم ولی وقتی دکمه فلش رو میزنم هیچ کاری نمیکنه 1 ساعت میگذره هیچی به هیچی

در ضمن یه سری برید به تاپیک زیر و مشکلمو حل کنید

Havbb
10-03-2009, 20:19
آموزش کار با این نرم افزار تو کدوم صفحه است؟ لینکهای صفحه ی اول که باز نمیشه

M.R.2
10-03-2009, 23:01
آموزش کار با این نرم افزار تو کدوم صفحه است؟ لینکهای صفحه ی اول که باز نمیشه

بفرما دوست عزیز pdf آموزشی سیتول

mmb2009
15-03-2009, 13:11
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
با سلام به تمامی :10:دوستان
من میدونم هرکه تو این بخش به امید درست شدن گوشی اومده اخرش دست از پا دراز تر یعنی با گوشی خراب تر رفته ولی من می خوام به شما یک اموزشی که خودم تست کردم و جواب داد براتون بزارم تا گوشی شما هم درست بشه و هم یک خدا امرزی من بدید یا یک تشکر کوچک برای نوشتن این نوشته برام بزارید

خوب اموزش شروع میشه:
1)یک فایل txt درست کنید وان را با notepad باز کنید و متن زیر را داخل بنویسید:
readdir:/
readdir:/
وذخیره کنید.

2)یرنامهsetool2lt را اجرا کنید نام گوشی را انتخاب کرده و در قسمت misc file مسیر آن فایل txt را بدهید.

3)گزینه write script را بزنید .

4)یک گوشی سا لم و هم مدل گوشی خود را پیدا کنید و باطری سیم کارت و حافظه ی خارجی اون هم بیرون بیاورید.
5)باطری را جا بزنید و دکمه ی c را نگه داشته کابل را به گوشی وصل کنید.
6)بعد از چند لحظه در برنامه با پیامی در سمت چب برنامه به زبان انگلیسی که می گوید" باطری را خارج کرده و سپس جاززده و دکمه ی c را نگه داشته و کابل را وصل کنید"روبرو می شوید که با ید این کارها را انجام دهید .

7)بعد از چند دقیقه برنامه تمام فایل های سیستم گوشی را در پوشه ph_out در مسیر برنامه کپی می کند شما باید این فایل ها را توسط برنامه winrar یا دیگر برنامه ها به صورت zip در بیاورید.

8) یرنامهsetool2lt را اجرا کنید نام گوشی را انتخاب کرده و در قسمت misc file مسیر آن فایل های سیستم ان گوشی سالم که بصورت zip کرده بودید قرار دهید.

9)گزینه flash را بزنید.

10) باطری سیم کارت و حافظه ی خارجی گوشی خراب را بیرون بیاورید.
11) باطری را جا بزنید و دکمه ی c را نگه داشته کابل را به گوشی وصل کنید.

12)بعد از چند لحظه در برنامه با پیامی در سمت چب برنامه به زبان انگلیسی که می گوید" باطری را خارج کرده و سپس جاززده و دکمه ی c را نگه داشته و کابل را وصل کنید"روبرو می شوید که با ید این کارها را انجام دهید .
13)بعد از دقایقی کار بنامه تمام می شود و شما می توانید گوشی خود را از کابل جدا کرده و گوشی را با در اوردن و جا زدن باطری روشن کنید که به خوبی گوشی شما کار می کند.

*نکته)اگر شما مثل من قبلا گوشی خود را نزد تعمیرکار برده که ان شخص هم دزد بوده وتمامی قطعات گوشی شمارا ربوده باشد مثل من باید بشینید و بزنید توی سر خود و تنها از این گوشی بعنوات یک موزیک پلیرگنده استفاده کنید .

امید وارم شما مثل من این بلا سرتان نیاید و با این کار 1000 سال دیگر گوشیتان برایتان مانند نوکر حلقه بگوش اهنگ بنوازد:8: و کار شما را به درستی انجام دهد.
ودر اخر از شما دوستان می خواهم یا تشکر کنید یا دعا کنید که این پای بنده که رفته زیر گاری و بی گوشت شده هرچه زود تر گوشت بیاورد که من را از لنگی و خانه ماندن راحت :11:بفرماید

halkerz
12-04-2009, 15:59
سلام من مي خوام منوي گوشيمو تغيير بدم ام واقعيتش اطلاعات كافي ندارم مي ترسم لطفا اگه ميشه آموزشش به
ايميلم يا تو سايت براي دانلود قرار بديد

hb2.tanah@yahoo.com

masoudtr
14-04-2009, 22:50
لینک دانلود ستول تو این کلوپ هست حجمش زیاده و فایل اپ گرید صفحات اخر هست اونم دان کنید تا بشه 1.11 بهتر که از اخریم ورژن استفاده کنید برای تبدیل هم به این کلوب برید

ستول

کلوپ تبدیل k550 به w610

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل اپ گرید 1.11

فایل اپگرید پاک شده دوبار میشه بگذارید؟؟؟؟؟؟

bobosibzam
14-04-2009, 23:14
بفرماید

royaye_talkh55
16-04-2009, 13:25
دوست عزیز اینم از لینک 4shared
The file link that you requested is not valid.

M.R.2
16-04-2009, 16:52
لینک دانلود سیتول 1.11
حجم 25مگ

roozbahan
30-05-2009, 09:46
با درود
دوستان گوشي دبليو 300 آبجيمو فلش كردم اما روي please wait ميمونه چيكارش كنم كه درست بشه با برنامه sestool 1.8 اين كارو انجام دادم اينم identify گوشي
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35971701135342 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED

MAPP CXC article: R9A036 prgCXC1123260_GENERIC_JE
MAPP CXC version: R9A036
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102665/6
CDA version: R2A
Default article: cxc1123203
Default version: R4EA031

Operator: 000-00

USERCODE:1368

Elapsed:5 secs.
سپاس

Highbury
30-05-2009, 09:51
دبلیو890 رو نمیشه کاریش کرد؟

M.R.2
30-05-2009, 10:56
با درود
دوستان گوشي دبليو 300 آبجيمو فلش كردم اما روي please wait ميمونه چيكارش كنم كه درست بشه با برنامه sestool 1.8 اين كارو انجام دادم اينم identify گوشي
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35971701135342 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED

MAPP CXC article: R9A036 prgCXC1123260_GENERIC_JE
MAPP CXC version: R9A036
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102665/6
CDA version: R2A
Default article: cxc1123203
Default version: R4EA031

Operator: 000-00

USERCODE:1368

Elapsed:5 secs.
سپاس

شما باید پچ please wait مربوط به فریمورتون رو نصب کنید

roozbahan
30-05-2009, 11:09
شما باید پچ please wait مربوط به فریمورتون رو نصب کنید
عزيزم پچشو در اختيارم ميزاري ؟ ممنون

M.R.2
30-05-2009, 13:18
بفرما دوست عزیز

roozbahan
30-05-2009, 17:39
بفرما دوست عزیز

خيلي ازت ممنونم عزيزم من تازه كارم ميشه آموزششم بهم بگي كه چجوري اينو به گوشي تزريق كنم
با سپاس فراوان

M.R.2
30-05-2009, 20:28
پچ رو در قسمت MISCfiles برنامه سیتول قرار میدی سپس روی writescript کلیک میکنی
سپس کلید c رو در گوشی گرفته و کابل رو وصل می کنی پس از مدتی برنامه ازت میخواد که کابل رو جدا کرده و باتریو در بیاری و دوباره جابندازی سپس کلید c رو گرفته و کابل رو وصل می کنی پس از مدتی یه پیغام می آد که no رو میزنی پس از مدتی نصب پچ تموم میشه.

hl_halflife
08-01-2010, 16:22
لینک آموزشی که در صفحه ی اول گراشتین پاک شده اگه میشه لینک جدید بزارین

Hadi King
09-01-2010, 18:44
لینک آموزشی که در صفحه ی اول گراشتین پاک شده اگه میشه لینک جدید بزارین
بفـــرما دوست عزیـــز :11:

موفق باشید!:40:

aven
02-02-2010, 01:02
سلام دوستان خسته نباشيد
ميخوام كه شكل باطري و شكل آنتن و شكل ساعت و فونت گوشي و همچنين منو هم در صفحه دكستاب گوشيم قرار بگيره... لطفا كامل راهنماييم كنيد كه چيكار بايد بكنم دنبال چي بايد بگردم ؟... گوشيم هم كا 800 و برنامه ستول1.08 رو هم دارم و دارم آموزششو هم دانلود ميكنم...با اين برنامه ميشه همه اين كارا رو كرد؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم بزاريد رو حساب تازه كار بودنمون...

yahya55
18-04-2010, 09:25
بفـــرما دوست عزیـــز :11:

دستت طلا دنبالش بودم

Hadi King
18-04-2010, 12:33
سلام دوستان خسته نباشيد
ميخوام كه شكل باطري و شكل آنتن و شكل ساعت و فونت گوشي و همچنين منو هم در صفحه دكستاب گوشيم قرار بگيره... لطفا كامل راهنماييم كنيد كه چيكار بايد بكنم دنبال چي بايد بگردم ؟... گوشيم هم كا 800 و برنامه ستول1.08 رو هم دارم و دارم آموزششو هم دانلود ميكنم...با اين برنامه ميشه همه اين كارا رو كرد؟؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم بزاريد رو حساب تازه كار بودنمون...
دوســت عزیز تایپک پچ و الــف رو کامل بخونیــد همراه با اموزش !
تایپک ها تو همین انجمن هستش :46:
مهم : سونی اریکسون : جدید ترین ELF's ها (همراه با توضیخات ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

uesaf
22-05-2010, 15:14
سلام دوستان من fs و main و coustomized برای گوشی k750i رو لازم دارم
ممنونم

hussain
24-05-2010, 18:50
سلام دوستان
کا810 رو دادم بیرون فلش کردن اما بعد از 1دقیقه هنگ میکنه
خواستم توی خونه فلش کنم به CID52 اما برنامه سیتول نتونست
فکرکنم الان CID51 روش ریختن
چاره چیه؟

Behnam.panahi
01-06-2010, 21:46
سلام بر همگی
من احتیاج به پچ افزایش اینباکس گوشی w810 دارم ممنون میشم اگر کسی این فایل رو در اختیار من قرار بده مرسی
:40:

M.R.2
04-06-2010, 11:09
هنوز این پچ برای w810 نیومده.

Hadi King
05-06-2010, 14:56
سلام دوستان من fs و main و coustomized برای گوشی k750i رو لازم دارم
ممنونم
سلام دوست من چه فريموري ؟ ( اگه تو فروم هنوز هستيد) :20:

سلام دوستان
کا810 رو دادم بیرون فلش کردن اما بعد از 1دقیقه هنگ میکنه
خواستم توی خونه فلش کنم به CID52 اما برنامه سیتول نتونست
فکرکنم الان CID51 روش ریختن
چاره چیه؟
سلام دوست من شما آموزش بالا كه گذاشتم رو دانلود كنيد و قسمت نمايش اطلاعات رو با برنامه ستول انجام بديد تو برنامه قمت چــپ يه سري اطلاعاتي بهت ميده اونا رو بده ببينم سيد گوشيتون CID 52 هستش يا CID 51 :46:

lahij_web
26-07-2010, 17:19
سلام :)
برای استفاده از برنامه هایی مثل blacklist روی S500 میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟!
جزو امکاناتش هست ؟!

Hadi King
30-07-2010, 16:11
سلام :)
برای استفاده از برنامه هایی مثل blacklist روی S500 میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟!
جزو امکاناتش هست ؟!
سلام دوست عزیز قسمت مدل گوشی ها برنامه ستول رو نگاه کنید اگه مدل گوشیتون بود میتونید پچ بلک لیســت رو روی گوشیتون فلش کنیــد اگه مدل گوشیتون نباشه نمیتونید انجام بدید باید با برنامه فار اینکارو کنید که انجمن سونی اریکسون تایپک براش هست :11:

bahman.pdf
31-07-2010, 18:25
سلام
هنوز cid 53رو نميشه با setool فلش كرد ؟؟

Hadi King
01-08-2010, 03:27
سلام
هنوز cid 53رو نميشه با setool فلش كرد ؟؟
سلام نـــه عزیز نمیشه فلش کرد !
ستول جدید هم نیومده که این CID رو ساپورت کنـــه :20:

mohandesin1
18-09-2010, 13:39
لینک pdf صفحه اول خرابه در عوض لینک درست که الان کار میکنه توی صفحه 57 گذاشته شده بهتر نیست مدیران پست اولا ویرایش کنن تا هرکی میخواد دانلود کنه مثل من بین 58 تا صفحه سردرگم نشه

B3hn@z_A8
30-09-2010, 01:39
بی زحمت میشه برنامه رو هم یه بار دیگه آپ کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول خراب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

love_liberte2008
04-10-2010, 23:30
میشه ظرفیت اس ام اس w700 رو باهاش بالا برد؟ و اینکه با بلوتوٍث هم میشه از این برنامه استفاده کرد؟

gha3d
05-10-2010, 11:29
سلام
هیچ کدومشون کار نمیکنن:41:

M.R.2
07-10-2010, 09:31
یه جستجو تو گوگل کنی پیدا میکنی.

Hadi King
12-10-2010, 20:20
بی زحمت میشه برنامه رو هم یه بار دیگه آپ کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول خراب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز میتونید از لینک زیر ورژن های مختلف از برنامه رو دانلود کنـی :46:

thelastblack
18-10-2010, 20:01
لینک آموزش خرابه لطفا یکی دیگه بزارید.
ممنون

Hadi King
19-10-2010, 00:49
لینک آموزش خرابه لطفا یکی دیگه بزارید.
ممنون

بفرمایید دوست عزیــز :46:

Shenel Ghermez
03-11-2010, 10:45
لینک از سرور حذف شده جای دیگه آپلود کنید:19:

Hadi King
06-11-2010, 08:45
لینک از سرور حذف شده جای دیگه آپلود کنید:19:

سلام . بفرمایید جای دیگه آپلود کردم :46:

shuhin
19-11-2010, 11:21
سلام دوستان
این دوتا لینک مشکل داره

میشه خواهش کنم یه لینک دیگه بدین؟؟؟:11:

Hadi King
19-11-2010, 13:58
سلام دوستان
این دوتا لینک مشکل داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه خواهش کنم یه لینک دیگه بدین؟؟؟:11:

سلام دوست عزیز میتونید از PDF آموزش پست بالایی استفاده کنیـــد :46:
لینک دانلودش هم درستـــــه ! :20:

weblox
20-11-2010, 23:08
سلام دوستان

نمی دونم جاش اینجا هست یا نه!

کد k750 رو فراموش کردم.چطور می تونم عوضش کنم ؟

M.R.2
23-11-2010, 20:52
با برنامه سیتول میتونی کدش رو به چهار تا صفر تغییر بدی

sajad007110
23-08-2013, 20:06
با سلام .میدونم تاریخ پست ایجاد شده قدیمیه با عرض معذرت .اگه میشه لینک ها را دوباره اپلود کنید .کل لینک های قبلی حذف شده است .با تشکر

mohmadd
19-01-2014, 21:56
ای بابا من فایر فاکس دارم لینکا کار نمی کنه سرورش میگه لينك فايل مورد نظرتان صحيح نمی باشد. دیگه ..............:n24:

Prince22
09-03-2014, 14:42
سلام من این آموزش رو لازم دارم میشه دوباره آلود کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مر50!:n12::n12:

Prince22
09-03-2014, 16:05
جواب بین لطفا زوووووووووووووووووووووووو وود

mmd090909
25-08-2020, 15:35
آقا این برنامه setool2lite رو لینکه دانشو ميشه بديد همش خرابه این اینکا برنامش تو نت نیست:(

mmd090909
25-08-2020, 15:36
آقا این برنامه setool2lite رو لینکه دانشو ميشه بديد همش خرابه این اینکا برنامش تو نت نیست:(

mmd090909
25-08-2020, 15:38
دوستان برنامه فلش زدنو ميشه بدید ممنون :)

mmd090909
25-08-2020, 15:40
میشه شما لینک جدید دانلود برنامه فلشو بدید:)

Hamidhmff
12-11-2024, 14:03
دفترچه فارسی سونی اریکسونk800