PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : بشتابید...PDF کامل آموزش هـک با SETOOL2Lite داغ داغ

صفحه ها : 1 [2] 3

hadi_mpo
23-09-2007, 09:04
آقا من اکوستیک اصلی k800 رو دانلود کردم کلا 43 تا فایل بود اما اکوستیک xaero_ma_loud رو هم دانلود کردم ولی تعداد فایل هاش 17 تا بود میخواستم ببینم همین 17 تا فایل رو باید جایگزین بکنم یا فایل دانلودیم ناقص بوده.
مشکلی نیست.
xaero تعداد 17 تا از فایلهارو دستکاری کرده و به بقیه دست نزده.
شما همین 17 تا رو که بریزی صدای گوشیت زیر و رو میشه.....

hadi_mpo
23-09-2007, 09:06
اقا هادي دمتگرم خيلي حال دادي
خواهش میکنم،
تو هم خیلی حال دادی.
سرعت اینترنتی که بهم دادی از 512 هم بیشتره.راستشو بگو چیکار کردی ها؟

hippo
24-09-2007, 14:08
سلام دوستان
می خواستم ببینم چه جوری میشه از درایور های مختلف گوشی(صدا -دوربین و ...)بکاپ بگیرم؟
درضمن کسی فایل اصلی آکوستیک k750 را داره؟

ممنون

پس چی شد

در ضمن امکانش هست چنتا layout را به یک layout تبدیل کرد؟

Amir_5693
24-09-2007, 14:51
من از گوشیم با همین نرم افزارlog گرفتم نوشت phone is brown یعنی با این نرم افزار نمی تونم رو گوشیم پچ نصب کنم؟
:13:

گوشیم هست. k750i

camel_60
24-09-2007, 20:32
داداش علاوه بر اون 5 تا گوشی به این گوشی ها هم میخوره
ک550 و دبلیو 610 (ک550 رو خودم امتحان کردم و دبلیو 610 هم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مثل ک550 هست پس به دبلیو 610 هم میخوره)

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد
من گوشی خودم (دبلیو 810 ام) سریال چنجه و همش با setool2lite هکش میکنم

يعني اين بهترين آكوستيك ؟

Amir_5693
24-09-2007, 21:16
من از گوشیم با همین نرم افزارlog گرفتم نوشت phone is brown یعنی با این نرم افزار نمی تونم رو گوشیم پچ نصب کنم؟

گوشیم هست. k750i

کمک لطفا :2:

iman_s
25-09-2007, 02:56

گوشیم هست. k750i
تنها کاری که میتونی کنی اینه که فایل Mian رو دانلود کنی. با نرم افزار Gslide بهش پچ اضافه کنی و بعد روی گوشی فلش کنی.
یک روش دیگه هم هست که بدی با باکس برات به Red تبدیلش کنند.

Amir_5693
25-09-2007, 09:03
تنها کاری که میتونی کنی اینه که فایل Mian رو دانلود کنی. با نرم افزار Gslide بهش پچ اضافه کنی و بعد روی گوشی فلش کنی.
یک روش دیگه هم هست که بدی با باکس برات به Red تبدیلش کنند.

مرسی عزیز :11:
من گوشیم چنج هست فکنم برای فلش دردسر داره اگه گوشیم و پچ هایی رو که می خوام بدم بیرون با باکس برام بریزن چقد آب می خوره؟

hadi_mpo
25-09-2007, 09:18
يعني اين بهترين آكوستيك ؟
اون پست داره گوشیعای ساپورتی رو میگه و ربطی به بهترین آکوستیک نداره.

در ضمن آکوستیک اونهایی که گفته به گوشی شما نمیخوره.

بهترین آکوستیک از نظر من : Black Ice Wow

hadi_mpo
25-09-2007, 09:24
پس چی شد

در ضمن امکانش هست چنتا layout را به یک layout تبدیل کرد؟
من همه فایلهای اصلی کا750 رو دارم.

با دکمه read میشه بکاپ گرفت.تو فایل آموزشی گفته کاملا.

بزودی تمامی فایلهای اصلی و غیر اصلی کا 750 و .. رو آپ خواهم کرد.حدود یک هفته است که به کامپیوتر خودم دسترسی ندارم.

من چند تا layout رو به یکی تبدیل کردم.شما باید ببینی هر لی اوت کجای فایل اورجینال رو تغییر داده و همون رو انجام بدی. با Notpad میتونی ادیت کنی.

masoud_ac
25-09-2007, 12:27
اون پست داره گوشیعای ساپورتی رو میگه و ربطی به بهترین آکوستیک نداره.

در ضمن آکوستیک اونهایی که گفته به گوشی شما نمیخوره.

بهترین آکوستیک از نظر من : Black Ice Wow

کاملاً تو اشتباهی
این آکوستیک وقتی صدا رو بالا تر از بصف میبری شروع میکنه به خرخر ولی 1.7 مگا آکوستیک تا ته هم که میبری بالا بازم به خرخر نمیوفته . از لحاظ بلندی صدا و کیفیت یکی هستند.
بازم از این دوتا بهتر مگا آکوستیک 1.8 هست که تو فایل های تصویری و AMR مشکل داره .
یکی دیگه ار آکوستیک ها هم که خوب بوده میکس دوتا آکوستیک 1.2 و 1.6 هست که بدک نیست.
به نظر من برای W810i یا گوشی های مشابه مگا آکوستیک 1.7 از همه بهتره هم صداش بلنده هم صدا شفاف هم یه خورده باس میده (جالب توجه کسایی که کل با گوشی نوکیا رو دارن) هم بازر رو به این زودی ها از بین نمیبره.
موفق باشید.

Battlefield2
25-09-2007, 14:34
برنامه setool lite جدیدا گوشیمو نمیشناسه .هم usb فلش رو درست نسب کردم وهم کابل رو چک کردم.
به ستینگش دست نزدم .یدفه این طوری شد ولی برنامه xs++ گوشیمو میشناسه .تا دیروز داشتم پچ نصب میکردم
ولی امروز هر کاری میکنم گوشیمو نمیشناسه لطفا بگید مشکل کجاست .
گوشیم w810 هست.

hadi_mpo
25-09-2007, 15:36
کاملاً تو اشتباهی
این آکوستیک وقتی صدا رو بالا تر از بصف میبری شروع میکنه به خرخر ولی 1.7 مگا آکوستیک تا ته هم که میبری بالا بازم به خرخر نمیوفته . از لحاظ بلندی صدا و کیفیت یکی هستند.
بازم از این دوتا بهتر مگا آکوستیک 1.8 هست که تو فایل های تصویری و AMR مشکل داره .
یکی دیگه ار آکوستیک ها هم که خوب بوده میکس دوتا آکوستیک 1.2 و 1.6 هست که بدک نیست.
به نظر من برای W810i یا گوشی های مشابه مگا آکوستیک 1.7 از همه بهتره هم صداش بلنده هم صدا شفاف هم یه خورده باس میده (جالب توجه کسایی که کل با گوشی نوکیا رو دارن) هم بازر رو به این زودی ها از بین نمیبره.
موفق باشید.
اتفاقا به نظر من آکوستیکهای toshara فقط اسم در کردن و مثل بقیه چیزا، کافیه یه چیزی اسم در کنه دیگه!!!(مخصوصا تو ایران )
من از black ice wow ستفاده میکنم و صدا در اوج کیفیت و بلندی هستش.البته من اون پچ که سطرهای اکولایزر رو از 16 تا به 23 تا افزایش میده هم نصب کردم.توصیه میکنم اونم نصب کنید.
اکوستیکهایی که شما گفتی تو گوشی من، تو ولوم بالا همشون خش خش داشتن و احساس میکردم که اسپیکرم آسیب میبینه.من مدت زیاد ی از همینهایی که گفتی استفاده کردم.
من همه اکوستیکها رو امتحان کردم و تجربه ام اینی بود که گفتم. نظر شما هم قابل احترامه برام.
آخه اکوستیک بهتر هم به نوعی سلیقه ای هستش.برای گوشیها و آدمهای مختلف فرق میکنه.
قربان شما

masoud_ac
25-09-2007, 19:40
اتفاقا به نظر من آکوستیکهای toshara فقط اسم در کردن و مثل بقیه چیزا، کافیه یه چیزی اسم در کنه دیگه!!!(مخصوصا تو ایران )
من از black ice wow ستفاده میکنم و صدا در اوج کیفیت و بلندی هستش.البته من اون پچ که سطرهای اکولایزر رو از 16 تا به 23 تا افزایش میده هم نصب کردم.توصیه میکنم اونم نصب کنید.
اکوستیکهایی که شما گفتی تو گوشی من، تو ولوم بالا همشون خش خش داشتن و احساس میکردم که اسپیکرم آسیب میبینه.من مدت زیاد ی از همینهایی که گفتی استفاده کردم.
من همه اکوستیکها رو امتحان کردم و تجربه ام اینی بود که گفتم. نظر شما هم قابل احترامه برام.
آخه اکوستیک بهتر هم به نوعی سلیقه ای هستش.برای گوشیها و آدمهای مختلف فرق میکنه.
قربان شما

من یه 7 ماهی میشه که آکوستیک ها رو این ور و اون ور میکنم.
گوشیم هم از همون اول سریالش اصلی بوده تو کم تر از 5 دقیقه آکوستیک عوض میکردم (زمانی که همه با XS آکوستیک میریختن و گوشیهاشون چنج بود) همه ی آکوستیک ها رو من روی گوشیم امتحان کردم من یه گوشی W810i هم نداشتم حدود 10 تا داشتم (مغازه موبایلی دارم و درایور دوربین و صدا رو عوض میکنم) .
از اون موقع که تازه آکوستیک واسه W810i اومد من از همون موقع آکوستیک بازی رو شروع کردم .
من هم این آکوستیکی که شما میکی رو یکی از بهترین آکوستیک ها میدونم اما نه بهترین آکوستیک.
ممنون از پیشنهادت.
ضمناً اون پچی که بالا اسمش رو بردی میتونی واسم آپ کنی اکوالیزر رو به 32 میبره .
ممنون

mehrdad_zero
25-09-2007, 20:04
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااای
یکی به داد من برسه.
هیچ برنامه ای گوشی منو نمیشناسه.
نه setool و نه xs++ هیچ کدوم گوشیم را نمیشناسند.
درایو یو اس بی را هم کامل نصب کردم ولی این دوتا برنامه شناسائیش نمیکنند.
هم با setool 1.01 و هم با 1.08 امتحان کردم ولی شناسائیش نمیکنند که نمیکنند.
با فار منیجر هم که اصلا نمیتونم کار کنم. خواهشا یکی کمک کنه.
گوشیم w810 هستش. r4ea031

masoud_ac
25-09-2007, 20:17
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااای
یکی به داد من برسه.
هیچ برنامه ای گوشی منو نمیشناسه.
نه setool و نه xs++ هیچ کدوم گوشیم را نمیشناسند.
درایو فلشش را هم کامل نصب کردم ولی این دوتا برنامه شناسائیش نمیکنند.
هم با setool 1.01 و هم با 1.08 امتحان کردم ولی شناسائیش نمیکنند که نمیکنند.
با فار منیجر هم که اصلا نمیتونم کار کنم. خواهشا یکی کمک کنه.
گوشیم w810 هستش. r4ea031

منم همین بلا سرم اومده
اول با یه سوزن سوکت های ته گوشیت و پاک کن .
دوم اگه نشد مشکل از ویندوز هست که usb flash خراب کرده.
اینشا الله که میشه

mehrdad_zero
25-09-2007, 21:51
منم همین بلا سرم اومده
اول با یه سوزن سوکت های ته گوشیت و پاک کن .
دوم اگه نشد مشکل از ویندوز هست که usb flash خراب کرده.
اینشا الله که میشه

فکر نمیکنم از این چیزها باشه ، هم سوکت های ته گوشی سالمه هم ویندوزم تمیزه.تازه من توی دو تا ویندوز چک کردم.
اگه میخواست شناسائی نکنه پس فایلهام را هم نمیتونستم روی گوشی بریزم . حتی فار منیجر هم شناسائیش میکنه و فولدرهاش را نشون میده ولی من باقی کارهاش را بلد نیستم چونکه با فار منیجر باید گوشی را فلش کنم که نمیخوام این کار را بکنم.
با myphoneexplorer هم باهاش قشنگ کار میکنم ولی با این برنامه ها نمیشه!!!

masoud_ac
26-09-2007, 04:26
فکر نمیکنم از این چیزها باشه ، هم سوکت های ته گوشی سالمه هم ویندوزم تمیزه.تازه من توی دو تا ویندوز چک کردم.
اگه میخواست شناسائی نکنه پس فایلهام را هم نمیتونستم روی گوشی بریزم . حتی فار منیجر هم شناسائیش میکنه و فولدرهاش را نشون میده ولی من باقی کارهاش را بلد نیستم چونکه با فار منیجر باید گوشی را فلش کنم که نمیخوام این کار را بکنم.
با myphoneexplorer هم باهاش قشنگ کار میکنم ولی با این برنامه ها نمیشه!!!

احتمالش زیاده اگه یک سوکت اصلی قطع بشه ممکنه به کامپیوتر وصل نشه.

hippo
26-09-2007, 04:50
hadi_mpo جان ممنون
منتظرم

masoud_ac
26-09-2007, 04:59
من این پچ رو میخوام:

البته من اون پچ که سطرهای اکولایزر رو از 16 تا به 23 تا افزایش میده هم نصب کردم.

masoud_ac
26-09-2007, 05:01
البته من اون پچ که سطرهای اکولایزر رو از 16 تا به 23 تا افزایش میده هم نصب کردم.توصیه میکنم اونم نصب کنید.

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:02
البته من اون پچ که سطرهای اکولایزر رو از 16 تا به 23 تا افزایش میده هم نصب کردم.توصیه میکنم اونم نصب کنید.

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:02

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:05

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:06

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:07

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:08

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:14

من این پچ رو میخوام.
ممنون

masoud_ac
26-09-2007, 05:18
من این پچ رو میخوام:

البته من اون پچ که سطرهای اکولایزر رو از 16 تا به 23 تا افزایش میده هم نصب کردم.

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

من این پچ رو میخوام.
ممنون

اینا همه رو من فرستادم:18::18::18:
کی:18:
من نفرستادم:41::41:

iman_s
26-09-2007, 05:23
شرمنده ها ولی فکر کنم این 9 تا پست رو من فرستادم.حالا یک اشتباهی شده دیگه پست زیاد نکن سعی کن ویرایش کنی.

masoud_ac
26-09-2007, 05:38
شرمنده ها ولی فکر کنم این 9 تا پست رو من فرستادم.حالا یک اشتباهی شده دیگه پست زیاد نکن سعی کن ویرایش کنی.

چطوری پاکش کنم
دفعه ی آخرت باشه از این پست ها میفرستی.
حالا این پچ پیدا میشه؟

mehrdad_zero
26-09-2007, 09:14
آقا من رفتم امتحان کردم...
سیم رابط موبایل با پی سی همه سوکتهاش سالمند هر چهارتاش از دو طرف.
ورودی های یو اس بی کامپیوتر هم مطمئنم سالمند ، من سرجمع شش تا ورودی سو اس بی توی کامپیوترم دارم که با همشون امتحان کردم.
راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟

hadi_mpo
26-09-2007, 10:01
من این پچ رو میخوام.
ممنون
سلام
این پچ رو آپ کردم(برای w800,k750,w810):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از نصب پچ ابتدا برید تو حالت bass که میله ها تا ته پر بشن،بعداکولایزرتونو طبق آکوستیکتون تنظیم کنید:

اکولایزر پیشنهادی Black Ice با همون ترتیب که تو گوشی هست:
14-10-3-11-23

اکولایزر پیشنهادی toshara :
23-23-14-15-23

اثر این کار واقعا مشهوده.
درسته که toshara صدای بلندی داره ولی نظر منو که بخواهید میگم Black Ice.شما هم امتحان کنید نظر بدید!
این مطلب رو تو این فروم هم دیده بودم ولی لینکشو پیدا نکردم.

mohsenpj
27-09-2007, 01:07
متاسفانه من هر راهی برای شناسوندنه گوشی k800 به برنامه setoolite1.07 بود رو امتحان کردم ولی وصل نشد که نشد... usb flash رو هم نصب کردم و c رو نگه میدارم و کابل رو وصل می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد... گوشی می ره روی قسمت انتقال فایل و حالت تلفن و چاپ و برنامه رو هم که از قبل identhfy زدم هیچ اتفاقی نمی یوفته... چی کار کنم...

mehrdad_zero
27-09-2007, 05:23
متاسفانه من هر راهی برای شناسوندنه گوشی k800 به برنامه setoolite1.07 بود رو امتحان کردم ولی وصل نشد که نشد... usb flash رو هم نصب کردم و c رو نگه میدارم و کابل رو وصل می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد... گوشی می ره روی قسمت انتقال فایل و حالت تلفن و چاپ و برنامه رو هم که از قبل identhfy زدم هیچ اتفاقی نمی یوفته... چی کار کنم...
تو هم مشکل منو داری که!!!
ببین کابل یو اس بی گوشیت سالمه؟کابل دیگه ای در دسترس داری باهاش امتحان کنی؟من خودم یه درصد کمی به کابل گوشیم شک دارم ولی کابل دیگه ای دم دستم ندارم چک کنم.
من دارم دنبال جوابی برای این مشکل میگردم اگه پیدا کردم همین جا میذارم تو هم اگه موفق شدی همین جا بنویس شاید یه فرجی بشه.

mehrdad_zero
27-09-2007, 08:36
آقا من جواب سوالمو پيدا کردم.
برو توي سايت موبايلستان دات نت توي بخش سوني اريکسون توي بخش آرشيو دانلود توي تايپيک همه چيزهاي لازم براي هک يا همچين چيزي آخرين درايور يو اس بي را توش گذاشتند دانلود کن بريز روي فلاپي دکمه سي گوشيت را بگير وصلش کن به کامپيوتر و از روي فلاپي درايور را نصب کن.
درايور روي سي دي موبايل فايده نداره.

golmohammadi
27-09-2007, 13:27

منم از اين مشكل قبلا داشتم
البته برا گوشي بقيه دوستام
شما بهتره سوكتهاي موجود در گوشي را كمي تميزكاري كنيد با يه چيز تقريبا تيز طوري كه سطح رويي آن كه مسي هست كمي برق بزند و يا اگر لكه هايي وجود دارد از بين برود
انشاالله حل خواهد شد

mehrdad_zero
27-09-2007, 15:15
شما بهتره سوكتهاي موجود در گوشي را كمي تميزكاري كنيد با يه چيز تقريبا تيز طوري كه سطح رويي آن كه مسي هست كمي برق بزند و يا اگر لكه هايي وجود دارد از بين برود
انشاالله حل خواهد شد

نه این راهش نیست ، همونیه که من گفتم.منم دیروز سوکتهای موبایلم را پاک کردم ولی فایده نداشت.سه روز بود هر چی یو اس بی درایور میدیدم دانلود نمیکردم به خیال اینکه مال خود سی دی موبایل بهتره ولی اشتباه میکردم.اصلا این درایوری که کار منو راه انداخت 10 کیلوبایت هم نبود!

دوستان یه سوال:
موبایل من cid50-r4ea031 هست. setool نمیتونه روش پچ نصب کنه.
به نظر شما با این cid باید از چه نرم افزار دیگه ای کمک بگیرم؟

mehrdad_zero
27-09-2007, 15:36
انشاالله حل خواهد شد

نه این راهش نیست ، همونیه که من گفتم.منم دیروز سوکتهای موبایلم را پاک کردم ولی فایده نداشت.سه روز بود هر چی یو اس بی درایور میدیدم دانلود نمیکردم به خیال اینکه مال خود سی دی موبایل بهتره ولی اشتباه میکردم.اصلا این درایوری که کار منو راه انداخت 10 کیلوبایت هم نبود!

دوستان یه سوال:

INFERNAL-PRINCE
30-09-2007, 11:13
با سلام خدمت همه ی عزیزان تو این انجمن هک کسی روش تغییر Imei گوشی های سونی اریکسون رو بلده هرکی بلده دستش درد نکنه به ما هم بگه:10::10::10:

hadi_mpo
30-09-2007, 11:44

دوستان یه سوال:
بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟

mehrdad_zero
01-10-2007, 18:20
بابا ای ول ! بچه ها که اینهمه میگفتن درایور فلشو بگیر و نصب کن. الان داری میگی از درایورم بود؟

من یه درایور فلش از همین جا دانلود کردم ولی باز هم کار نکرد منم فکر کردم مال درایورش نیست.
بعد رفتم توی سایت موبایلستان یه درایور دیگه دانلود کردم با اون دیگه کار کرد.
ولی باز هم یه مشکلی دارم هر وقت گوشی را به setool متصل میکنم دوباره درایور را از اول روی سیستم از روی فلاپی نصب میکنه.یعنی چند روزه که من این فلاپی را در نیاوردم!
با این حالت لا اقل کار میکنه.

toliveistodie
02-10-2007, 08:25
میشه font اورجینال و startup اورجینال k800 رو برام بزارید.
ممنون.

Glass Heart
03-10-2007, 00:00
عالي بود .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

toliveistodie
03-10-2007, 01:58
قبلا که با k800 عکس میگرفتم و میخواست save بشه چند ثانیه بیش طول نمیکشید اما درایو دوربین رو که عوض کردم 1 min طول میکشه که save بشه.درایو اورجین هم ریختم روش اما درست نشد.
چش شده؟

samad_a
03-10-2007, 12:07

دوستان یه سوال:

دوست عزیزcid50 روباباکس هم نمیشه unlock کرد اگردست نزنی بهتره چون برای فلش کردنش هم به مشکل برمیخوری
درضمن برای نصب درایورusb flash بدون فعال کردن setool ، همزمان بانگهداشتن دکمه C روی گوشی کابل usb رووصل کنید اگرویندوزدرخواست درایورکردبصورت دستی معرفی کنید اینطوری بهترنصب میشه

samad_a
03-10-2007, 12:20
قبلا که با k800 عکس میگرفتم و میخواست save بشه چند ثانیه بیش طول نمیکشید اما درایو دوربین رو که عوض کردم 1 min طول میکشه که save بشه.درایو اورجین هم ریختم روش اما درست نشد.
چش شده؟

قربونت برم درایوردوربین K800 جزوکامل ترین درایورهای موجوده واسه چی عوضش کردی؟
ببربده فلش کنن درست میشه

toliveistodie
04-10-2007, 10:26
ببربده فلش کنن درست میشه

برای فیلمش عوض کردم.فلش هم کردم اما درست نشد.

sajadblog.blogfa
04-10-2007, 13:14
ببربده فلش کنن درست میشه
چرا الکی بنده خدا رو می ذاری توی خرج
حتما حجم عکس هایی که درایور جدید برات می گیره خیلی زیاده که دیر سیو می کنه خوب عوضش کن
بدون هزینه 5 تومنی فلش

mehrdad_zero
04-10-2007, 14:32
دوست عزیزcid50 روباباکس هم نمیشه unlock کرد اگردست نزنی بهتره چون برای فلش کردنش هم به مشکل برمیخوری
درضمن برای نصب درایورusb flash بدون فعال کردن setool ، همزمان بانگهداشتن دکمه C روی گوشی کابل usb رووصل کنید اگرویندوزدرخواست درایورکردبصورت دستی معرفی کنید اینطوری بهترنصب میشه

ولی من گوشیم را فلش کردم، هم main و هم fs را با برنامه seking با setool هم یه منوی فلش ریختم روش حالا دیگه راضی شدم فقط اگه میشد یه پچ بریزم روش یا با یه روش دیگه یه کاری بکنم که این برنامه های جاوا موقع اجرا اینقدر آدم را سوال پیچ :18: نکنند دیگه راضی راضی میشدم و گوشیم را دست کاری نمیکردم.:21:

mehran_286
04-10-2007, 14:36
سلام به همه من روي گوشيم پچ نصب كردم ولي هيچ تغييري روي گوشيم نديدم پچ استفاده از راديو بدون هندزفري پچ را نصب كردم اما 2 تا ارور داد كه هر دو رو yesدادم مدل گوشيم w700و همه چي با پچ مطابق است
در ضمن هركاري كه ميشد با فار منيجر انجام بدي بي زحمت بنويسيد مثل برداشتنir tci

samad_a
05-10-2007, 00:51
چرا الکی بنده خدا رو می ذاری توی خرج
حتما حجم عکس هایی که درایور جدید برات می گیره خیلی زیاده که دیر سیو می کنه خوب عوضش کن
بدون هزینه 5 تومنی فلش
آخه میگه چنددقیقه طول میده تاسیو کنه . آخه کا800 که نیازی به تغییردرایودوربین نداره .
درضمن باهمین برنامه هم میتونی فلش کنی

Linux Learner
07-10-2007, 15:46
تبریک میگم!

این برای آکوستیکهای دیگر:

از اونجایی که فایلهای سیستمی کا800 با کا750 کمی متفاوته ،برای افزایش ظرفیت پیام بهتره کمی صبر کنیم تا روش امتحان شده رو بگیم.
تا اونجایی که من میدونم اینباکسش به این زودی ها پر نمیشه.فایل متنی که محل ذخیره شدن پیامهارو میگه(pref_store.txt) در کا800 خالیه.نمیدونم قضیه چیه!

برای منو هم بله به همین روش قابل تعویضه.تعداد 5 تا منو کا 800 برات آپ میکنم:

فایل زیپ رو برای منو به مسیر tpa/preset/system/menu بساز و فایلهای منو انتخابیتو تو فولدر منو بذار،بعدشم فلش کن!
انتخاب مدل رو حواست باشه یادت نره!

قبل از همه اینکارا حتما یک بار با read gdfs از gdfs بکاپ بگیر!

واسه w700 هم میشه این کارو کرد
فایلش فرق میکنه نه؟
میشه راهنمایی کنید

Linux Learner
07-10-2007, 16:25
دستتون خیلی خیلی درد نکنه.

اگه روشی برای حذف سوال read/write user data در گوشی w700 دارید بی زحمت بزارید
این سوال وقتی برنامه ای بخواد از فایلها استفاده کنه نمایش داده میشه ودر گوشی w700 هم Never Ask نداره

روش هک داره؟

mehdi_ok1
07-10-2007, 21:38
هر کاری که تا حالا ممکن شده.

مثل:
تبدیل k750 به w800، و انواع تبدیلهای ممکن دیگه.
افزایش ظرفیت اس ام اس
تغییر منو و...
افزایش صدا و تغییر درایورهای دیگر
و کلی کار دیگه....

ممکنه بگی چطوری؟

دیگه نریم wxx بخریم , همون K750 رو بخریم تبدیلش کنیم

iman_s
08-10-2007, 01:16
سلام به همه من روي گوشيم پچ نصب كردم ولي هيچ تغييري روي گوشيم نديدم پچ استفاده از راديو بدون هندزفري پچ را نصب كردم اما 2 تا ارور داد كه هر دو رو yesدادم مدل گوشيم w700و همه چي با پچ مطابق است
در ضمن هركاري كه ميشد با فار منيجر انجام بدي بي زحمت بنويسيد مثل برداشتنir tci
اگه با setool پچ نصب میکنی اولین بار که پیغام داد NO رو بزن تا پچ نصب بشه.
برای فار منیجر هم تو تاپیک آموزش هک و نفوذ فایل Pdf رو دانلود کن و بخون.

iman_s
08-10-2007, 01:18
دستتون خیلی خیلی درد نکنه.

اگه روشی برای حذف سوال read/write user data در گوشی w700 دارید بی زحمت بزارید
این سوال وقتی برنامه ای بخواد از فایلها استفاده کنه نمایش داده میشه ودر گوشی w700 هم Never Ask نداره

روش هک داره؟
شما به کلوپ پچ برو و پچ Remove_Java_Permision رو بسته به مدل گوشی و فرمور دانلود کن و طبق آموزش نصب کن.

iman_s
08-10-2007, 01:20
ممکنه بگی چطوری؟

دیگه نریم wxx بخریم , همون K750 رو بخریم تبدیلش کنیم
فقط به W800 تبدیل میشه. برای این منظور باید فریمورهای W800 رو روی K750 فلش کنی.
قبل از اینکار حتما فایل آموزشی رو بخون بعد اقدام کن.

Highbury
08-10-2007, 16:19
میشه اموزش نصب منو رو با این برنامه توضیبح بدید ؟ خیلی ممنون میشم

masoud_ac
08-10-2007, 22:35
پچ جدید برای W810i هست

iman_s
09-10-2007, 02:58
تو فایل آموزشی دوم آموزش تغییر منو و دیگر فایلها رو به صورت فیلم فلش گذاشتند.

toliveistodie
10-10-2007, 13:22
آخه میگه چنددقیقه طول میده تاسیو کنه . آخه کا800 که نیازی به تغییردرایودوربین نداره .
درضمن باهمین برنامه هم میتونی فلش کنی

لازم به فلش نیست.اورجینال رو ریختم بعد از یه مدت درست شد.
نیازی به فلش نداشت.

mehran_286
11-10-2007, 17:15
سلام به همگي من گوشيم w700هستش پچ ميريزم به روش درست هم ميريزم ولي پچ عمل نميكند تو رو خدا كمك كنيدپچ هم با مدل و فريمور گوشي مطابقت داره
2چجوري ميتونم فايل با فرمت swf را روي گوشيم اجرا كنم يا روي اون منو هاي جديد كه با هك ميريزن روي گوشي
در ضمنpdf&flashبرنامهsetoolرو همه رو ديدم ولي كمي نا مفهوم بود

iman_s
12-10-2007, 01:06
سلام به همگي من گوشيم w700هستش پچ ميريزم به روش درست هم ميريزم ولي پچ عمل نميكند تو رو خدا كمك كنيدپچ هم با مدل و فريمور گوشي مطابقت داره
2چجوري ميتونم فايل با فرمت swf را روي گوشيم اجرا كنم يا روي اون منو هاي جديد كه با هك ميريزن روي گوشي
در ضمنpdf&flashبرنامهsetoolرو همه رو ديدم ولي كمي نا مفهوم بود
پچ رو به چه روشی نصب میکنید؟
گوشی شما فایلهای فلش همچنین منوی فلش رو ساپورت نمیکنه.
در ضمن آموزش از این بهتر؟ به قول معروف هلو بپر تو گلو.

Linux Learner
13-10-2007, 07:36
شما به کلوپ پچ برو و پچ Remove_Java_Permision رو بسته به مدل گوشی و فرمور دانلود کن و طبق آموزش نصب کن.

میشه لینک رو بزارید
پیدا نکردم

Linux Learner
13-10-2007, 15:24
خواهشا" کمکم کنید
من پچ نصب کردم و گوشیم بعد از نشون دادن splash صفحش سفید میشه و هی ریستارت میشه

لطف کنید و firmware اورجینال اون رو واسم بزارید
گوشیم کار نمیکنه
مشخصات:
CID:49 R1CA021_CXC1250516_CHINA_CR
W700
خیلی ممنون میشم اگه زود کمکم کنید

INFERNAL-PRINCE
14-10-2007, 07:29
کجا یشه custom pack گوشی هارو پیدا کرد یه آدرس به ما بدید

eshagh
14-10-2007, 15:13
خواهشا" کمکم کنید

گوشیم کار نمیکنه
مشخصات:
W700

دوست عزيز به لينك زير برو اول مدل گوشيت را انتخاب كن ودر صفحه بعدي اين دو فايل را دان لود كن .

1 - W700_R1DB001_MAIN_EU_1_RED49 و
2 - W700_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49
لينك

owlx3000
14-10-2007, 15:45

فقط یه سر برو صفحه اول این فروم

iman_s
15-10-2007, 02:11
خواهشا" کمکم کنید

گوشیم کار نمیکنه
مشخصات:
W700

همونطور که eshagh گفت باید گوشی رو فلش کنی.main شما چینی بوده و پچ روی EU نصب میشه.شما Mian رو فلش کن البته EU باشه.دوباره روش چینی فلش نکنی.

Linux Learner
16-10-2007, 09:57
من گوشیمو برده بودم بیرون
یارو نتونست فلش کنه
گفت فایل Eprom یا Erom رو ندارم باید دانلود کنم!!
من با همبنا میتونم فلش کنم؟

Linux Learner
16-10-2007, 10:14
این سایته نمیزاره همین گه ریجستر شدم دانلود کنم
میگه بعد از یک ماه و فرستادن 20 پیام میتونم دانلود کنم
تو رو خدا اگه کسی میتونه واسم دانلود کنه

mehran_286
16-10-2007, 18:09
سلام من گوشيم خيلي قاطي كرده w700هستش اگه بخام اهنگ مسيج رو انتخاب كنم گوشي ري استارت ميشه از دستت اروم بيفنه زمين اين پيغام confitoer erorرو ميده و ري استارت ميشه و ميگه سيم كارت رو عوض كن پيغام رو نتونستم درست بنويسم
اينا هيچي اومدم اكوستيكش رو عوض كنم ديگه هر چي ميريزم حتي اورجينال ديگه صداش در نمياد
چجوري فلش كنم

danial_crazy
17-10-2007, 04:04
سلام.
گوشی من w850 هست.من هر آکوستیکی رو که واسه بلند شدن صدا روش میریزم وقتی که حالت کشویی بستست صداش کمه ولی وقتی بازش میکنم صداش زیاد میشه.با برنامه ی setool
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

alireza fatemi
17-10-2007, 14:34
برنامه ای جایگزین usb flash هست؟
رو کاپیوتر من نصب نمیشه!!!

hadi_mpo
18-10-2007, 14:01
این سایته نمیزاره همین گه ریجستر شدم دانلود کنم
میگه بعد از یک ماه و فرستادن 20 پیام میتونم دانلود کنم
تو رو خدا اگه کسی میتونه واسم دانلود کنه
شما میتونید از آرشیو دانلود بخش سونی اریکسون توی سایت موبایلستان دات نت استفاده کنید.

hadi_mpo
18-10-2007, 14:03
سلام من گوشيم خيلي قاطي كرده w700هستش اگه بخام اهنگ مسيج رو انتخاب كنم گوشي ري استارت ميشه از دستت اروم بيفنه زمين اين پيغام confitoer erorرو ميده و ري استارت ميشه و ميگه سيم كارت رو عوض كن پيغام رو نتونستم درست بنويسم
اينا هيچي اومدم اكوستيكش رو عوض كنم ديگه هر چي ميريزم حتي اورجينال ديگه صداش در نمياد
چجوري فلش كنم
شما هم مثل پست نفر قبلیت فایلهارو پیدا کن و فلش کن. اون ارور معمولا مال کاستومایز هست.

کلا روی دبلیو 700 هر آکوستیکی نمیشه ریخت ولی بعضیهاش کار میکنن.

hadi_mpo
18-10-2007, 14:09
سلام.
گوشی من w850 هست.من هر آکوستیکی رو که واسه بلند شدن صدا روش میریزم وقتی که حالت کشویی بستست صداش کمه ولی وقتی بازش میکنم صداش زیاد میشه.با برنامه ی setool
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
شما باید آکوستیک خاص گوشیتو پیدا کنی. اینهایی که هست مال کشوییها نیست.

فایل صدای کشو بسته و باز با هم فرق دارند.این آکوستیکهایی که هست فقط کشو بسته اش دستکاری شده.

mehran_286
18-10-2007, 15:52
سلام هادي من نميتونم فايل فلش رو پيدا كنم شما برام ميزاري مشخصات گوشيم اينه

mehran_286
18-10-2007, 16:02
cid49 red r1ca021
prgcxc1250517 hong kong cr
cda102295/7
cda r2a
هادي جان اين مشخصات گوشيم فايل فلش رو ميتوني برام پيدا كني من نميتونم زياد بيام اين كار برام خيلي ارزش داره

mehran_286
18-10-2007, 16:07
تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد

Linux Learner
20-10-2007, 14:00
چجوري فلش كنم

مطمئنی که باتری موبایلت سالمه؟
اخه مال یکی از آشناهای من وقتی میخواست زنگ بزنه (که د ر این زمان گوشی از باتری زیادی استفاده میکنه) ریستارت میشد.

hadi_mpo
23-10-2007, 13:28
تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد
منویی که میریزی چی هست؟ آیا کس دیگری اونو ریخته رو گوشیش و تست کرده؟

آیا تمام فایلهارو میریزی؟ آیا جای درستش میریزی؟ معمولا اگه منو رو اشتباه بریزی صفحه سفید میاد و ارور میده.

شما بهتره گوشیتو فلش کنی دوباره کارهارو با دقت انجام بدی.

حدود 20 مگه. برای دانلود برو همونجا که گفتم. بهتره فایلهای دبلیو 800 رو بگیری که یه حالی هم بکنی!

اینم لینک:

اصلا اعصابتم خرد نکن حوصله کنی همه چی راحته.

iman_s
24-10-2007, 01:01

گوشیت چیه؟ اگه میتونی با فار وارد گوشی بشو . فایلهای منو رو حذف کن وفایلهای جدید(ترجیحا اورجینال خود گوشی) رو بریز باید درست بشه. اگه نشد باید فلش کنی.

shahab297
24-10-2007, 08:02
سلام دوستان عزيز
آيا ميتوانم با XS++ يا setool2lite107 گوشيم را به فريمور زير آپديت كنم و از پچها استفاده كنم.
البته بدون استفاده از باكس و ... Firmware: R1CA021

اطلاعات بدست آمده با برنامه XS++
K750i
DBID: db2010 CID:49 Brown
IMEI:3596xxxxxxxxxx
IMEI:W800 GDFS:K750
EMEA_6
CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002

mehran_286
26-10-2007, 11:26
بدويد برنامه قديمي اما كاربردي در صفحه اصلي گزاشتم كه بدردتون ميخوره مخصوص setoolهستش

mohsen124
29-10-2007, 12:14
با سلام
1-لطفا يكي از دوستان توضيح بده كه full flash چه كاري روي گوشي ميكند؟
2-آيا كاري را كه بيرون با باكس انجام ميدهند همين فلش كامل هست؟
3-گوشي من w810 هست طريقه full flash و فايلهاي لازم را مرحمت كنيد؟
4-آيا بعد از فلش كامل گوشي بحالت كارخانه اي برميگردد؟

toliveistodie
02-11-2007, 13:11
اسم کامل و درست سایت cyber-shot , 4shared چی بود؟
میشه حجم sms هم افزایش داد؟ برای k800. مسیرش چی هست؟

toliveistodie
03-11-2007, 15:45
وقتی گوشیمو وصل میکنم SETOOL2Lite گوشیمو نمیشناسه .و وصل نمیشه.چند بار هم نصب کردم گوشیمو اما نمیشه.حتی بعضی وقتها کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه.خیلی نصبش کردم.چی کار کنم؟

alireza fatemi
03-11-2007, 16:05
چرا وقتی دارم usb flash driver نصب می کنم وسطش این ارور میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sajadblog.blogfa
03-11-2007, 18:31
چرا وقتی دارم usb flash driver نصب می کنم وسطش این ارور میده:

روی Continue کلیک کن

Derick
03-11-2007, 20:32
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان، یه سوال داشتم، گوشی من w810 -ه ، هنوز هم change هستش، میخواستم ببینم با setool اگه روش pach نسب کنم قاطی می کنه؟؟؟ پیشاپیش مرسی

iman_s
04-11-2007, 04:19
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان، یه سوال داشتم، گوشی من w810 -ه ، هنوز هم change هستش، میخواستم ببینم با setool اگه روش pach نسب کنم قاطی می کنه؟؟؟ پیشاپیش مرسی
نه فقط احتیاط کن یک وقت اشتباه نکنی که مجبور بشی فلش کنی. مثلا انتخاب مدل گوشی یادت نره.

toliveistodie
04-11-2007, 12:48
وقتی گوشیمو وصل میکنم SETOOL2Lite گوشیمو نمیشناسه .و وصل نمیشه.چند بار هم نصب کردم گوشیمو اما نمیشه.حتی بعضی وقتها کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه.خیلی نصبش کردم.چی کار کنم؟

چرا کسی جواب نمیده؟؟

hossein.cr
04-11-2007, 18:30
دوستان کسی فایل rest واسه W800 بافریم زیر داره؟؟
R1AA008 prgCXC1250092_EU_1_CA
اینم لوگ گوشیم.

لطفا کمکم کنید.
تشکر.

sajadblog.blogfa
09-11-2007, 08:24
چرا کسی جواب نمیده؟؟
سه حالت بیشتر نداره 1_کابل رو چک کن ممکنه سرفیشت جرم گرفته باشه یا کابل قطع باشه
2_باتری رو دوباره جا بزن
3_برنامه usb کامل نبوده

mehran_286
10-11-2007, 19:06
گوشي هاي چنج هيچ مشكلي پيش نمياد براشون خيالتون راحت من گوشيم چنجه هر بلايي بگيد سرش اوردم
hossein.cr

B L A S T E R
10-11-2007, 19:23
این یعنی چی؟
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:8 secs.

hossein.cr
11-11-2007, 10:55
گوشي هاي چنج هيچ مشكلي پيش نمياد براشون خيالتون راحت من گوشيم چنجه هر بلايي بگيد سرش اوردم
hossein.cr
ممنون مهران جان ولی این رست ها رو خود SETool داره.
این لازمه: R1AA008_CXC1250092_EU_1_CA
اما فکر نمیکنم موجود باشه...
--------------------------------------------------
به نظرشما
حالاکه سریال ها ازاد شده میتونم گوشیم سریال اصلی کنم؟(با باکس).

mehran_286
16-11-2007, 07:47
laster جان بعضي وقت ها اين پيغام رو ميده كابل رو در بيار دوباره جا بزن اگه نشد ايراد از جاي ديگه است

mehran_286
16-11-2007, 07:48
من كل هارد كامپيوترم پاك شد شايد تا چند وقت برنامه جديد نداشته باشم

albaloot
30-11-2007, 21:09
اگه میشه لینک دانلود برنامه هک
ETOOL2Lite را بگذارید ممنون

mahtab_tk
01-12-2007, 13:42
سلام
كسي از دوستان اين روش رو تو گوشي w550i امتحان كرده؟

Hadi King
01-12-2007, 15:52
من گوشيم رو هك كردم منو...رنگ باتري كه باتري رو داره تا نصفه نشون ميده ....من ميخوام همه چيز رو پاك كنم همون منو خودش رو ميخوام باتري تا نصفه نشون ديگه نده چه جوري پاك كنم همه چيز رو با اين برنامه انجام دادمSETool2Lite

mfm7
01-12-2007, 17:35
سلام من تازه عضو شدم ببخشيد با اين برنامه دوربينم ميشه بالا برد مدل گوشيم k800i
يك دنيا ممنون

Hadi King
01-12-2007, 21:10
سلام من تازه عضو شدم ببخشيد با اين برنامه دوربينم ميشه بالا برد مدل گوشيم k800i
يك دنيا ممنون

آره....چيكار نميشه كرد :21:

shahriar_669
02-12-2007, 00:07
سلام به همگی
اگه امکانش هست نسخه کامل setool2lt رو بذارید ممنون میشم:31::20::11::10::10::10:

mahtab_tk
02-12-2007, 12:55
لطفا منو راهنمايي كنيد گوشيم مرتبا خاموش و بلافاصله روشن ميشه master reset all هم كردم ولي مسئله حل نشد. مدام restart ميشه، چيكار مي تونم بكنم با اين برنامه ميشه كاريش كرد و چه چوري؟ ضمنا گوشيم دبليو 550 است مي تونم با كابل USB خودش وصل بشم و فلش كنك يا اينكه برا فلش كردن كابل مخصوصي لازم دارم.

iman_s
03-12-2007, 01:01
لطفا منو راهنمايي كنيد گوشيم مرتبا خاموش و بلافاصله روشن ميشه master reset all هم كردم ولي مسئله حل نشد. مدام restart ميشه، چيكار مي تونم بكنم با اين برنامه ميشه كاريش كرد و چه چوري؟ ضمنا گوشيم دبليو 550 است مي تونم با كابل USB خودش وصل بشم و فلش كنك يا اينكه برا فلش كردن كابل مخصوصي لازم دارم.
شما میتونید بوسیله همین برنامه گوشیتونو فلش کنید.فریمورهای مناسب برای گوشیتون رو پیدا کنید و با این برنامه روی گوشی فلش کنید.

adrenalin
06-12-2007, 18:38
man mikham goshim ro felash konam beman ham yad midid chon goshim ro format kardam hame chi pak shod pach khodesh ro mikham

axilbam
09-12-2007, 22:35
چطور میشه از منوی قبلی گوشی بک آپ گرفت؟

B L A S T E R
09-12-2007, 23:04
بکاپ نمیخواد که
منوی اورجینال رو دان کن بعد نگه داشته باش واسه مواقع ضروری..

axilbam
09-12-2007, 23:24
بکاپ نمیخواد که
منوی اورجینال رو دان کن بعد نگه داشته باش واسه مواقع ضروری..

از کجا دانلود کنم؟

mehran_286
10-12-2007, 13:52
بعد از یک ماه اومدم اما قوی تر از همیشه به کمک خدا
axilbam برو توی سایت موبایلستان یا ----------- یا SISCENTER

axilbam
10-12-2007, 18:21
یه سوال دیگه با این برنامه نمیشه از فایل های توی گوشی کپی گرفت ؟ مثل صدای شاتر دوربین یا یا فایل های Png توش؟

axilbam
10-12-2007, 19:43
وقتی منویی رو میریزیم که 50 تا فایل png داره اگر بعدش منویی با 12 تا فایل png بریزیم بقیه فایل ها تو حافضه نهان گوشی میمونه چطور باید اونا رو پاک کرد؟
کلا روش پاک کردن فایل رو تو این نرم افزار بنویسید.

mehran_286
11-12-2007, 18:58
اولا من مدل گوشیتو نمیدونم اما برو پچی که 3 درایور رو به other منتقل میکنه گیر بیار و رویه گوشیت بریز کارت راه میفته

axilbam
11-12-2007, 19:21
مدل گوشیم k750 هست .
تو فایل pDF آموزشی یک سری دستور اسکریپت برای انتقال درایور های گوشی به پوشه other هست آیا برای گوشیه من هم صدق میکنه؟

albaloot
25-12-2007, 09:32
فایل ریست R2a003_cxc1326738 برای گوشی w800 را
از کجا بگیرم

infernal
29-12-2007, 14:48
آقا میشه لطفا بهم کمک کنید.من مموقع وصل کردن گوشی به برنامه setools با این erorrمواجه میشم

welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
FLASH CID detected:52
err: 32 (30)
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:0 secs.
لطفن اگه میتونین کمکم کنین

mehran_286
01-01-2008, 13:17
axil جان بله به شرطی که پچ به فریمور گوشیت بخوره
albalottمیخوای چیکار تو پوشه برنامه هستش
infernal مدل گوشیت رو بگو احتمال گوشیت 52 باشه که setool ساپورت نمی کنه

majid510
01-01-2008, 23:09
سلام

آقايون نميدونم اين خبر جديده يا با خبر شدين که نسخه ي جديد setool2lite يعني setool2lite 1.10
منتشر شد .

البته بنده اين ورزن را 10 دقيقه قبل از سايت topse.ru داونلود کردم و هنوز کامل استفاده نکردم , ولي
طبق نوشته هاي سايت از امکانات جديد اين ورزن :

نصب پچ بر روي CID 52 :

Patches for DB2020 CID 52

خواندن فايلها بطور مستقيم از FS :

Read files from FS

من اين ورزن رو در 4shared آپلود کردم , واستون ميزارم , اميدوارم به درد بخور باشه

کد:

aslani606
05-01-2008, 09:54
سلام
چطوري ميتونم ليست سفيد گوشي را تبديل به ليست سياه كنم
يا ليست سياه براي گوشيم درست كنم
w810i

با تشكر

iman_s
06-01-2008, 04:59
سلام
چطوري ميتونم ليست سفيد گوشي را تبديل به ليست سياه كنم
يا ليست سياه براي گوشيم درست كنم
w810i

با تشكر

تو کلوپ پچ بگرد پچ مربوطه رو پیدا کن.

INFERNAL-PRINCE
08-02-2008, 01:24
یه فایل txt درست کن.
توش بنویس
readdir:/tpa
readdir:/ifs
سیو کن
داخل MISC FILES واردش کن
WRITE SCRIPT رو بزن
هرچی فایل تو گوشی ات هست در فایل PH_OUT برنامه سیو می کنه

INFERNAL-PRINCE
08-02-2008, 01:25
چطور میشه از منوی قبلی گوشی بک آپ گرفت؟
یه فایل txt درست کن.
توش بنویس
readdir:/tpa
readdir:/ifs
سیو کن
داخل MISC FILES واردش کن
WRITE SCRIPT رو بزن
هرچی فایل تو گوشی ات هست در فایل PH_OUT برنامه سیو می کنه

marn
08-02-2008, 09:27
لازم نیست که از کل tpa بکاپ بگیری فقط باید menu.ml رو ذخیره کنیفقط همونreadpkg:/tpa/system/preset/menu

AntAreS
14-02-2008, 13:10
سلام به همه , اگه میشه فایله اموزش و دوباره بزارین لینکا همه مشکل دارن:11:

mjey
14-02-2008, 15:36
با سلام اگه میشه 1 نفر لینک pdf صفحه اول را بذاره
هیچ کدامش سالم نیست
ممنون

Havbb
14-02-2008, 16:46
سلام
میشه بگید چه جوری میتونم ظرفیت اس ام اس k750 را افزایش بدم؟

mjey
18-02-2008, 18:42
با سلام اگه میشه 1 نفر لینک pdf صفحه اول را بذاره
هیچ کدامش سالم نیست
ممنون

اگه میشه 1 نفر لینک pdf صفحه اول را بذاره

همه ی لینک ها خراب هستند:18:

iman_s
19-02-2008, 02:32
این از نسخه 1 فایل Pdf:

اینم نسخه دوم و کاملتر Pdf:

AntAreS
19-02-2008, 11:41
ایمان جان دستت درد نکنه بدجور تو کف بودیم:40:

hamid3exi
20-02-2008, 10:30
salam dooste aziz migam man ye taze karam mikham bedoonam 4shared ke miarim chetor linkhaii ke shoma goftin ro mishe downloud kard akhe man nemidoonam bayad che konam.............

iman_s
21-02-2008, 02:48
ایمان جان دستت درد نکنه بدجور تو کف بودیم:40:
خواهش میکنم. قابلی نداشت :11:

salam dooste aziz migam man ye taze karam mikham bedoonam 4shared ke miarim chetor linkhaii ke shoma goftin ro mishe downloud kard akhe man nemidoonam bayad che konam.............
دوست عزیز از دفعه بعد حتما فارسی بنویس
وقتی وارد سایت میشی چند لحظه صبر میکنی. بعد ئر وسط صفحه یک جدول میاد که آخرش یک لینک داره که نوشته Download.روش کلیک کن تا دانلود شروع بشه.

HAMDER
04-03-2008, 10:20
دوستان من رمز قفل تلفن را فراموش کردم با این نرم افزار وقتی identify را میزنم بعد از جستجو پیغام new scurity model detected را می نویسه و err 30(32) را مینویسه و کد را نشون نمیده باتشکر از راهنمایی دوستان

yahya55
07-03-2008, 19:57
يكي به من لينك دانلود برنامه رو بده هر كاري ميكنم دانلود نميشه

UnKnOwN_MaX
08-03-2008, 18:47
من دوتا سوال دارم
1- اگر بخوام فقط زبان فارسی رو به گوشی اضافه کنم باید هر سه فایل main - fs - costom pack بریزم رو گوشی ؟ یا یکی از اینها رو ؟ لطفا توضیح بدین
2- زبانهای فارسی رو باسه انواع گوشیهای سونی اریکسون باید از کجا دانلود کنم بصورت مجانی ؟

ممنون

mymail
08-03-2008, 19:49
دوستان من رمز قفل تلفن را فراموش کردم با این نرم افزار وقتی identify را میزنم بعد از جستجو پیغام new scurity model detected را می نویسه و err 30(32) را مینویسه و کد را نشون نمیده باتشکر از راهنمایی دوستان
گوشی شما از مدلهای جدیدتر با db2020 است. دقیقا ذیل توضیح گزینه unlock/Repair رو بخونید و عمل کنید. مشکل حل می شه

mymail
08-03-2008, 19:52
يكي به من لينك دانلود برنامه رو بده هر كاري ميكنم دانلود نميشه
برو تو 4shared.com سرچ کن
اینقدر لینک بهت بده که توش گم می شی

mymail
08-03-2008, 19:58
من دوتا سوال دارم
1- اگر بخوام فقط زبان فارسی رو به گوشی اضافه کنم باید هر سه فایل main - fs - costom pack بریزم رو گوشی ؟ یا یکی از اینها رو ؟ لطفا توضیح بدین
2- زبانهای فارسی رو باسه انواع گوشیهای سونی اریکسون باید از کجا دانلود کنم بصورت مجانی ؟

ممنون
FS که زبان فارسی داشته باشه به همراه کاستومایسر مربوطه آخرین راهه و بیازی به فلش مین نیست ولی میشه بون فلش FS و فقط با کاستومایسر و فایلهای فارسی این زبانو اضافه کرد.
2. تو سایت iprotebe.cz عضو شو . بد نیست و مجانیه . سایت topse.ru هم خوبه و البته مجانیه

mymail
08-03-2008, 20:01
سلام به همگی بینندگان عزیز اگر در صورت عدم رعایت کارهای گفته شده در هک گوشیهای اریکسون گوشی شما خاموش یا مشکلی پیدا کرد میتونید برای رفع آن به خدمات مو بایل نوکیا مراجعه کنید با کمترین هزینه در کرج
02614517822 آدرس : کرج سر 45متری گلشهر خیابان هفت تیر خیابان عدل نبش خیابان توحید موبایل نوکیا

با تشکر حسین نوشی
آقا هم پست تبلیغاتی دادی هم 100 جا پست زدی و در کل فرهنگ تاپیک رو ...

mymail
08-03-2008, 20:03
شرمنده . بلد نیستم همه جوابا رو یکی کنم. اگه شما بلدید برای عدم تکرار، یاد ما هم بدید

Hadi King
08-03-2008, 20:29
من دوتا سوال دارم

ممنون

1_دوست عزيز براي اضافه كردن زبان فارسي احتياجي نيست هر سه رو فلش كني فقط فايل كاستومايز رو فلش كن زبان فارسي به گوشيت اضافه ميشه:11:

2_همينجا_تو تايپك هاي هك يه جستجويي كن:46:

موفق باشيد!:40:

UnKnOwN_MaX
08-03-2008, 21:44
FS که زبان فارسی داشته باشه به همراه کاستومایسر مربوطه آخرین راهه و بیازی به فلش مین نیست ولی میشه بون فلش FS و فقط با کاستومایسر و فایلهای فارسی این زبانو اضافه کرد.
2. تو سایت iprotebe.cz عضو شو . بد نیست و مجانیه . سایت topse.ru هم خوبه و البته مجانیه

1_دوست عزيز براي اضافه كردن زبان فارسي احتياجي نيست هر سه رو فلش كني فقط فايل كاستومايز رو فلش كن زبان فارسي به گوشيت اضافه ميشه:11:

2_همينجا_تو تايپك هاي هك يه جستجويي كن:46:

تشکر از دو دوست عزیز :20:

yahya55
09-03-2008, 10:56
ما هم تونستیم منو گوشیمون رو تغییر بدیم دم همه تون گرو

poloton7
09-03-2008, 22:11
ببخشید برای هک گوشی باید اخرین وزژن این نرم افزار استفاده شود ویا اینکه برای کارهای خاص باید از وزژنهای قبلی استفاده شود

adrenalin
10-03-2008, 15:27
سلام من ستول ورژن 1.7 رو دارم من وقتی منو یا هرچیز دیگه نصب میکنم حتمان باید فایل ریستور استفاده کنم اگه ورژن رو ارتقاه بدم باید از کدوم ورژن استفاده کنم گوشی همونی که توامضاه هست r1bd001

poloton7
12-03-2008, 12:27
سلام

آقايون نميدونم اين خبر جديده يا با خبر شدين که نسخه ي جديد setool2lite يعني setool2lite 1.10
منتشر شد .

البته بنده اين ورزن را 10 دقيقه قبل از سايت topse.ru داونلود کردم و هنوز کامل استفاده نکردم , ولي
طبق نوشته هاي سايت از امکانات جديد اين ورزن :

نصب پچ بر روي CID 52 :

Patches for DB2020 CID 52

خواندن فايلها بطور مستقيم از FS :

Read files from FS

من اين ورزن رو در 4shared آپلود کردم , واستون ميزارم , اميدوارم به درد بخور باشه
کد:

فکر می کنم نرم افزار اپلود شده مشکل داره چون بعد سالها فرصت کردم رفتم کافی نت بعد از دانلود این فایل 27 مگا بایتی وقتی اومدم خانه با خوشحالی رفتم سراغ کامپیوترم وقتی می خواستم این فابل را اکسترک کنم بعد از 5%از اکسترک کردن خطا داد دوستان لطف کندد این مسئله را چک کنندتا این دفعه با اطمینان این نرم افزار را دانلود کنم----متشکرم

iman_s
13-03-2008, 00:59
سلام من ستول ورژن 1.7 رو دارم من وقتی منو یا هرچیز دیگه نصب میکنم حتمان باید فایل ریستور استفاده کنم اگه ورژن رو ارتقاه بدم باید از کدوم ورژن استفاده کنم گوشی همونی که توامضاه هست r1bd001
به جای اینکه هر دفعه تو برنامه مسیر فایل رو بدی اون فایل رو تو فولدر Rest کپی کن.
اینم لینک فایل rest :

ezounemat
13-03-2008, 14:02
اقا من هر کار می کنم نرم افزار setool2lite 1.08 گوشی رو نمی شناسه بارها هم درایو های گوشی رو نصب کردم حتی usb flash رو ولی بازم نمی شناسه لطفا کمکم کنید :41::41::19::19:

B L A S T E R
13-03-2008, 17:48
باتری گوشیتو یه بار دربیار دوباره جا بزن...

yahya55
16-03-2008, 01:02
عزیزان کسی هست بدونه میشه skin مدیا پلیر k800 رو عوض کرد یا نه؟ چون من گرفتمش اما نمیدونم کجا باید بریزمش

استبداد
16-03-2008, 11:02
از کجا پیدا کردی skin رو؟
میشه لیتک دانلودشو بدی؟

ezounemat
17-03-2008, 15:40
باتری گوشیتو یه بار دربیار دوباره جا بزن...
این کار رو هم کردم ولی باز هم جواب نداد دیگه دارم کلافه میشم به خاطر هک کردن گوشی windows را هم عوض کردم لطفا کمکم کنید :41::41::19::19:

B L A S T E R
17-03-2008, 19:57
عزیزان کسی هست بدونه میشه skin مدیا پلیر k800 رو عوض کرد یا نه؟ چون من گرفتمش اما نمیدونم کجا باید بریزمش
خب برای این کار باید پچ نصب کنی.که باید به کارای هک وارد باشی:10:

pouria007
17-03-2008, 20:24
يکي از بروبچ گفت اين کارو کرده ولي حيف فعلاً بهش دسترسي ندارم وگرنه ازش ميپرسيدم و بهت ميگفتم

خب برای این کار باید پچ نصب کنی.که باید به کارای هک وارد باشی
ما که همچين پچي رو رويت نکرديم مگر اينکه شما داشته باشين

B L A S T E R
17-03-2008, 21:04
پوریا جان من عوض کردم.عکس هم گزاشته بودم

pouria007
17-03-2008, 21:37
پوریا جان من عوض کردم.عکس هم گزاشته بودم
آها ok پس اين بنده خدا رو راهنمايي کن تا skin مديا پليرش رو بتعويضه!

poloton7
19-03-2008, 00:20
سلام میشه لطف کنید گزینه های سمت راست این نرم افزار را مقداری توضیح دهید وکاربرد انها بگید---ممنون

iman_s
19-03-2008, 01:21
سلام میشه لطف کنید گزینه های سمت راست این نرم افزار را مقداری توضیح دهید وکاربرد انها بگید---ممنون

همه رو تو فایل Pdf آموزشی نوشته.
Identify برای گرفتن اطلاعات گوشی.(به اصطلاح Log گرفتن)
Flash برای ریختن و فلش کردن فایلها موجود در قسمت Files و نیز MISC Files با پسوند Zip
Write Script برای اعمال فایلهای با پسوند txt و Vkp (پچها) که در قسمت MISC FILES قرار میگیرند.
Read GDFS برای بک آپ گیری از GDFS گوشی.
Write GDFS برای باز گردادند بک آپ GDFS که در قسمت MISC FILES قرار میگیرد
Read FLASH برای ذخیر فایل Main که آدرس بایتها اول و آخرش در پایین برنامه مشخص میشه(زیاد به کار نمیاد)
Unlock/Repair (در نسخه های جدید) در گوشیهای سری db2020 برای بدست آوردن قفل کاربر به کار میره

poloton7
19-03-2008, 12:00
متشکرم من برای پرسیدم که لینک اول پست مشکل داشتم من تازه چند صفحه قبل لینک سالم را دیدم ودانلود کردم باز ممنون

yahya55
20-03-2008, 04:30
اینم لینکش دانلود skin مدیا پایر واسه k800 اما خودم نمدونم چطور میشه عوضش کرد هر کس بلده راهنمای بکنه

استبداد
20-03-2008, 12:12
آقا لینک کار نمیکنه

Hadi King
20-03-2008, 12:28
آقا لینک کار نمیکنه

لينك دانلود درست بود به خودم دان كردم جاي ديگه آپلود كردم برات....
بيا:19:

استبداد
20-03-2008, 13:11
دسسسست درد نکنه

ezounemat
21-03-2008, 10:22
اینم لینکش دانلود skin مدیا پایر واسه k800 اما خودم نمدونم چطور میشه عوضش کرد هر کس بلده راهنمای بکنه

1- باید مسیر زیر رو به ابتدا بسازی تو کامپیوتر
tpa/system/multimedia/mp
2-فایل های skin رو تو این مسیر اکسترکت کن
3-بعد کل مسیر رو با win zip باید zip کنی یعنی tpa.zip
4-بعد توی setool تو قسمت MISC files قرار بده و دستورات برنامه رو دنبال کن

ببخشید اگه مفهوم رو درست نرسوندم :10:

behnam_tr
21-03-2008, 10:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایا میشه با این برنامه روی w810i پچ نصب کرد.؟

adrenalin
21-03-2008, 11:19
یه log از گوشیتون بگیرید اگه cid 49 باشه میشه

behnam_tr
21-03-2008, 12:27
یه log از گوشیتون بگیرید اگه cid 49 باشه میشه

مال من cid50 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمشه روی cid50 پچ نصب کرد.

mymail
21-03-2008, 13:22
مال من cid50 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمشه روی cid50 پچ نصب کرد.
اینقدرا عصبانیت نداره . گوشیت رو بده بیرون تا cid ش رو به 52 ارتقا بدن . بعدش روش پچ نصب می شه

zahiri.farzan
26-03-2008, 10:23
سلام
كسي ميتونه مشكل منو حل كنه؟
گوشيم كسي فلش كرده بالا نميار (روشن نمي شه) نمي دونم چه كنم ؟

zahiri.farzan
26-03-2008, 10:25
كسي نيست؟ عيدي منو كمك كنيد؟

zahiri.farzan
26-03-2008, 10:25
كسي نيست؟ عيدي منو كمك كنيد؟

adrenalin
26-03-2008, 10:43
مدل گوشیت چیه فرم ویرت چیه؟

adrenalin
26-03-2008, 10:49
این آکوستیک واقعآ خفنه
اگه اکولایزر رو تا ته کنید صداش توی اسپیکر خیلی بلند میشه و البته کیفیتش هم خوب میمونه
توی ایرفون صداش خیلی زیاده ( وقتی اکولایزرها تا ته هستند) ولی اگه اکولایزر رو رو حالت نرمال بذارید صداش خیلی شفاف میشه (توی هندزفری)
آهنگهای بیس دا رو هم برای گوش دادن توی ایرفون بهتره صدای گوشی رو یه درجه کم کنید
بفرمایید :
حجمش هم 28 کیلوبایت هست

این درایو بدرد کا750 .دبلیو810 .800 میخوره یا نه

adrenalin
26-03-2008, 10:59
به جای اینکه هر دفعه تو برنامه مسیر فایل رو بدی اون فایل رو تو فولدر Rest کپی کن.
اینم لینک فایل rest :

اقا ایمان من بازم همین مشکل رو دارم تو پوشه هم گپی کردم بازم همین طوریه

:10:

poloton7
09-04-2008, 16:16
ببخشید دوستان عزیز من یک مشکل کوچک با این برنامه دارم واین است این برنامه گوشی من را نمی شناسد مو به مو چیزهای که دوستان و اون اموزشPDF گفته بود انجام دادم درایوهایش هم رانصب کردم حتی 30 دقیقه هم صبر کردم اما فایده ای نداشت در ضمن مدل گوشی هم درست انتخاب کردم من یک عکس کوجک می ذارم خودتان ببینید در ضمن در اون اموزش گفته بود اگر کابل DCU-60 را باید در اون تنظیمات مشخص انجام دهید اما من وقتی داخل سیدی گوشی ام را نگاه کردمن نوشته بود DCU-11 به نظر شما مشکل از کجاست----متشکرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B L A S T E R
09-04-2008, 21:11
دوستان اسکین مدیاپلیر k800 رو باید با پچ عوض کنید...
اون روش tpa/preset/system/mp\
جواب نمیده

akhoond
10-04-2008, 03:05
سلام .
دوستان ، لینک فایل آموزشی مشکل داره ؟ نه ؟ من که می زنم تو 4shared میگه این فایل رو نداریم ، فایل آموزشی دوم ، همون آپدیت شده هه ، تو صفحه اول تاپیک .
منتظرم ، مرسی .

hussain
10-04-2008, 10:04
آیا جدید ترین ورژن setools برای K850 هم استفاده میشه یعنی میشه فلش کرد؟؟؟؟؟

adrenalin
10-04-2008, 11:04
نه خیر اگه هک هم بشه چه کاری روش میخواهید انجام دهید همه چیزش که ردیفه 30 فریم فیلم دوربین توپ صدا.....

akhoond
10-04-2008, 11:43
سلام .
دوستان ، لینک فایل آموزشی مشکل داره ؟ نه ؟ من که می زنم تو 4shared میگه این فایل رو نداریم ، فایل آموزشی دوم ، همون آپدیت شده هه ، تو صفحه اول تاپیک .
منتظرم ، مرسی .
کسی نیست جواب مارو بده ؟:19:

poloton7
10-04-2008, 11:43
کسی پیدا نمی شه به سوال من جواب بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hadi King
10-04-2008, 12:37
کسی نیست جواب مارو بده ؟:19:
بيا اينم واسه شما رفتم يه جاي ديگه اپلود كردم....:46:

کسی پیدا نمی شه به سوال من جواب بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چي رو گفتي الا مدل گوشيت و فريمورش....:11:

poloton7
10-04-2008, 17:25

موفق باشيد!:40:[/QUOTE]

ممنون----مدل گوشی k800--فریمورش را از کجا باید بفهمم---

adrenalin
10-04-2008, 22:22
راست*2تا چپ*چپ* سافت وار

Hadi King
11-04-2008, 01:02

ممنون----مدل گوشی k800--فریمورش را از کجا باید بفهمم---[/quote]
فريمورش رو بگو شايد برنامه گوشيت رو ساپورت نميكنه:18:
برا دونستن فريمور هم دوستمون گفتن....

راست*2تا چپ*چپ* سافت وار

akhoond
11-04-2008, 10:28
سلام .
دوستان ، من آموزش رو کامل خوندم ، به نظرم خیلی سخت اومد ، اون دستور ها ، آدرس ها رو فهمیدن ، همه چی به نظرم سخت تر از فار اومد .
اون دستورها ، دستورات کامل رو از کجا باید یاد بگیرم ؟ یا آدرس ها ، آدرس های کامل ، اون ها چی ؟
راهنمایی ام کنید ، راستش گیج شدم .
مرسی
(راستی چرا سایت موبایلستان بالا نمیاد ، شرمنده که اینجا می پرسم ، شاید نباید این کار رو بکنم ، اما دیدم خود برنامه هم شما گفتید از کجاس ، گفتم بپرسم )
__________________________________________________ _

ضمنا من می خوام 550 مو تبدیل کنم به 610 ، کدوم ورژن از ستول رو دانلود کنم بهتره ؟ آخریش ؟
(اگه لینک هم بدید ، بد نیست )
مرسی

adrenalin
11-04-2008, 10:58
لینک دانلود ستول تو این کلوپ هست حجمش زیاده و فایل اپ گرید صفحات اخر هست اونم دان کنید تا بشه 1.11 بهتر که از اخریم ورژن استفاده کنید برای تبدیل هم به این کلوب برید

ستول

کلوپ تبدیل k550 به w610

فایل اپ گرید 1.11

NimoOol.HD2
11-04-2008, 11:08
ببخشید کسی لینک این برنامه ها رو نمیشه بده ؟ راپید شیر لطفا نباشه
آخه پاک شدن لینکاشون

samankermani
11-04-2008, 11:26
مرسي جلب بود

poloton7
11-04-2008, 11:34
راست*2تا چپ*چپ* سافت وار

اون روش که گفته بودید انجام دادم یک سری اطلاعاتی نوشته بود که من ازانها سر در نیاوردم من همه اونها را منویسم
R8BC004
PRGCXC1250210_GENERI
C_WIR8BC004
EROM:R3A022
PRGCXC1250616_EROM
DB2020_HB106GENERI
C_FOTA_SIMLOCK_FLA
FLA_SIBLEY_SEMCUSB
نسخه نرم افزار ITP
CXC 125 0310 R2N
اون نکته ای که گفتید خیلی عالی بود کم کم دارم یک کمی از ساختار گوشی یاد می گیرم--فقط یک سوال دیگر داشتم در قسمت ازمایشهای خدمات قسمت گوشی و بلندگو مال من دو ستونش پرشده و وقتی اون را انتها می برم و تایید می کنم از اون قسمت خارج می شوم دوباره بر می گردم می بینم دوباره دو ستونش پر شده ابا این طبیعی است---------از راهنمایی متشکرم ببخشید این همه زیاد شود

adrenalin
11-04-2008, 13:19
اون روش که گفته بودید انجام دادم یک سری اطلاعاتی نوشته بود که من ازانها سر در نیاوردم من همه اونها را منویسم
R8BC004
PRGCXC1250210_GENERI
C_WIR8BC004
EROM:R3A022
PRGCXC1250616_EROM
DB2020_HB106GENERI
C_FOTA_SIMLOCK_FLA
FLA_SIBLEY_SEMCUSB
نسخه نرم افزار ITP
CXC 125 0310 R2N
اون نکته ای که گفتید خیلی عالی بود کم کم دارم یک کمی از ساختار گوشی یاد می گیرم--فقط یک سوال دیگر داشتم در قسمت ازمایشهای خدمات قسمت گوشی و بلندگو مال من دو ستونش پرشده و وقتی اون را انتها می برم و تایید می کنم از اون قسمت خارج می شوم دوباره بر می گردم می بینم دوباره دو ستونش پر شده ابا این طبیعی است---------از راهنمایی متشکرم ببخشید این همه زیاد شود

اولی مدل فرم ویرتون که r8bc004 هست خط بعدی مین گوشی که جنریک هست
اون قسمت فقط برای ازمایش هست وقتی که شما صدا رو برای امتحان کردن زیاد می کنید و بعد خارج میشید چون فقط برای از مایش سالم بودن هست هست کاملان طبیعی هست

:11:

poloton7
11-04-2008, 17:23
ممنون----حالا که فهمیدم فریمورش چی است حالا باید چکار که گوشی ام را برنامه بشناسه
منظور از جنریک گوشی ام یعنی چه یعنی انواع مختلف دارد یک مقداری توضیح دهید-----متشکرم

akhoond
11-04-2008, 17:41
دستت درد نکنه ، ممنونم ، اما یه توضیحی هم راجع به دستورات و آدرس ها می دی ؟
از کجا می تونم همشو پیدا کنم و یاد بگیرم ؟ تو فایل آموزشی ، چند تایی به عنوان مثال بود .
مرسی

adrenalin
11-04-2008, 17:43
ممنون----حالا که فهمیدم فریمورش چی است حالا باید چکار که گوشی ام را برنامه بشناسه
منظور از جنریک گوشی ام یعنی چه یعنی انواع مختلف دارد یک مقداری توضیح دهید-----متشکرم

انواع مختلف مین داریم china , tw .eu ,.... که بهترین انها جنریک و eu هستش

اولش رو متوجه نشدم منظور از شناختن گوشی چیه

poloton7
11-04-2008, 18:14
منظورم همون خطایی که نرم افزار سیتول گوشی من را نمی شناسد(عکس خطا را صفحه قبل گذاشتم)---در ضمن من نسخه جدید را اپکرد کردم باز همان مشکل که گفتم بودم را داشت----

adrenalin
11-04-2008, 18:32
شما کابل گوشیتون سالمه کانکتور ارتباطی گوشیتون رو تمیز کنید

adrenalin
11-04-2008, 18:50
دستت درد نکنه ، ممنونم ، اما یه توضیحی هم راجع به دستورات و آدرس ها می دی ؟
از کجا می تونم همشو پیدا کنم و یاد بگیرم ؟ تو فایل آموزشی ، چند تایی به عنوان مثال بود .
مرسی

اکوستیک

ifs/settings/acustic

منو معمولی
\tpa\preset\system\menu

کاستومایز

tpa\preset\custom

دوربین

ifs\settings\camera

فلاش منو

tpa/preset/system/desktop/ flash

مسیر لایااوت

tpa/system/layout

تمام دستورات باید با گزینه فلش انجام بشه

اگه اموزشم کم بود شرمنده اگه سوالی داشتی بگو

پوشه هارو باید از چپ به تو هم دیگه درست کن

poloton7
11-04-2008, 20:21
شما کابل گوشیتون سالمه کانکتور ارتباطی گوشیتون رو تمیز کنید

ممنون ---بذارید یک توضیح بدهم من وقتی گزینه تشخیص را می زنم و کلید cرانگه داشته و کابل را وصل می کنم وقتی برنامه تا نصفه لود می شود گوشی روشن می شود و فقط دو پنجره باز می شود یکی مموری کارت ودیگری درایو مموری گوشی این یعنی کانکتور گوشی سالمه و درایو را می شناسه اما برنامه سیتول مشخصات گوشی را نمی شناسه دوباره تاکید می کنم نوع گوشی را درست انتخاب می کنم ولی نمی دانم چرا مشخصات گوشی را شناسایی نمی کند سیدی گوشهم را نصب کردم یعنی درایو نصب شده ودر دفعه اول گوشی درایو ها را خودش نصب کرد-----

adrenalin
11-04-2008, 20:43
شما درایو مربوط به برنامه ستول رو نصب کردید

poloton7
11-04-2008, 21:51
شما درایو مربوط به برنامه ستول رو نصب کردید

این موضع را نمیدانم میشه یک توضیحی کاملی بدهید--من تنها چیزی که نصب کردم سیدی گوشی وچیزهایی که خود گوشی نصب کرد

akhoond
11-04-2008, 21:56
تمام دستورات باید با گزینه فلش انجام بشه

اگه اموزشم کم بود شرمنده اگه سوالی داشتی بگو

پوشه هارو باید از چپ به تو هم دیگه درست کن
دستت درد نکنه ، همین هم از سرم زیاده ، التبه من هنوز شروع نکرده ام (اول رجیسترش بکنم ، بعد )
این ها پرکاربردها بودند ؟ اگه آره کافیه دیگه ، چه خبره مگه ... :31:
مرسی :11:

adrenalin
12-04-2008, 14:47
این موضع را نمیدانم میشه یک توضیحی کاملی بدهید--من تنها چیزی که نصب کردم سیدی گوشی وچیزهایی که خود گوشی نصب کرد

وقتی که گوشیتون رو وصل میکنید یه صفحه برای شناختن سخت افزار جدید می اید روی گزینه دوم کلیک کرده واز قسمت بروز بروید به قسمت درایور در پوشه ستول و usb flash رو اوپن کنید و ok رو زده و کامپیوتر به دنبال سخت افزار میگردد وبعد یک صفحه میاید رو کان تی نیو کلیک کنید بعد تمام میشه

فکر کنم کارتون راه می افته

adrenalin
12-04-2008, 14:55
دستت درد نکنه ، همین هم از سرم زیاده ، التبه من هنوز شروع نکرده ام (اول رجیسترش بکنم ، بعد )
این ها پرکاربردها بودند ؟ اگه آره کافیه دیگه ، چه خبره مگه ... :31:

اره بیشترین کار ها تو همین مسیر ها هست یادتون باشه باید در اخر پوشه ها زیپ شوند تا کار کنه

یه میسر هم برای درایو lcd هست زیاد کار برد نداره

ifs/settings/display

poloton7
13-04-2008, 18:19

وقتی که گوشیتون رو وصل میکنید یه صفحه برای شناختن سخت افزار جدید می اید روی گزینه دوم کلیک کرده واز قسمت بروز بروید به قسمت درایور در پوشه ستول و usb flash رو اوپن کنید و ok رو زده و کامپیوتر به دنبال سخت افزار میگردد وبعد یک صفحه میاید رو کان تی نیو کلیک کنید بعد تمام میشه

فکر کنم کارتون راه می افته

بعد وصل کابل گوشی هیچ افزایش سخت افزار نیامد من مجبور شدم نرم افزار سیدی گوشی ام که نصب کرده بودم ریمو کنم بعد کابل را دوباره نصب کردم افزایش سخت افزار اومد بعد دادند ادر سusb flashبرنامه سیتول نصب کرد بعد نرم افزار را اجرا کردم باز گوشی ام را نشناخت راه حل دیگری سراغ ندارید----ممنون

adrenalin
13-04-2008, 20:53
من شرمندم راه دیگه ای بلد نیستم

منم همین مشکل رو داشتم یه سر به این تایپیک بزن ضرر نمیکنی

poloton7
13-04-2008, 22:51
من شرمندم راه دیگه ای بلد نیستم

منم همین مشکل رو داشتم یه سر به این تایپیک بزن ضرر نمیکنی

ممنون خیلی به شما زحمت دادم
من اون ادرس که گفتید رفتم ومطالب اون خوندم مو به مو اجرا کردم اما یک خطا می دهد که از اون خطا عکس گرفتم و در زیر می گذارم--یک نکته دیگر که نمی دانم ربطی به به این مشکل دارد یا نه و اون اینکه من هر دفعه که می خواهم این برنامه را اجرا کنم باید برنامه دوباره نصب کنم بدین صورت وقتی از برنامه می ایم بیرون وکامپیوتر را خاموش می کنم دوباره که کامپیوتر را روشن می کنم ومی خواهم برنامه را اجرا کنم هر چه کلیک می کنم برنامه اجرا نمی شود ومجبور می شوم دوباره برنامه را نصب کنم-----

adrenalin
14-04-2008, 09:04
این یه usb flash اینو نصب کنید یعنی شما هر وقت ستول رو باز میکنید این اتفاق می افته

poloton7
14-04-2008, 21:46
این یه usb flash اینو نصب کنید یعنی شما هر وقت ستول رو باز میکنید این اتفاق می افته

خیلی ممنون ومتشکر که این چند روز به سوالت پیاپی من جواب دادید:10::11::20::40:
بالخره با این نرم افزار که گذاشتید درست شد حالا من یک عکس می گذارم شما یک توضیح در مورد اطلاعات نوشته شد لطف کنید بگید-----در سوالتان باید بگم دقیقا هر وقت که می خواهم نرم افزار را اجرا کنم باید دوباره نصب کنم بدون استثنا------ممنون

akhoond
15-04-2008, 10:35
سلام .
دوستان من نمی تونم منو بریزم ، یعنی نمی دونم چرا ، همه کارهایی که می گید کردم ، اما آخرش هیچی که هیچی .
دیروز سایت topse رو ریختم پایین ، فقط این که تو یه فایل مثلا هم منو هم تم ، مسیر رو هم درست می کنم ، اما نمی دونم که باید منو و تم و ... رو جدا کنم یا نه ؟ اصلا از کجا باید این ها رو از هم تشخیص بدم ؟
و در آخر هم این که فرق rar کردن با zip کردن چیه ؟ اصلا مگه این تو 2 تا یکی نیستند ؟
خلاصه این که اگه یکی از اول این که یه فایل رو که شامل همه چی هست ، منو ، تم و .... که از topse گرفته ام ، تا ریختن تو گوشی به صورت مبسوط توضیح بده ، ممنون می شم .
مرسی

piishii
15-04-2008, 11:15
سلام.
یک جایی برای من مبتدی هم باز کنید .
میخوام یک چیز هایی یاد بگیرم.
اون آموزش صفحه ی اول لینکش مشکل داره اگه کسی میشه آخرین ورژن آموزش رو آپلود کنه .

adrenalin
15-04-2008, 14:17

اینم pdf

adrenalin
15-04-2008, 14:23
خیلی ممنون ومتشکر که این چند روز به سوالت پیاپی من جواب دادید:10::11::20::40:
بالخره با این نرم افزار که گذاشتید درست شد حالا من یک عکس می گذارم شما یک توضیح در مورد اطلاعات نوشته شد لطف کنید بگید-----در سوالتان باید بگم دقیقا هر وقت که می خواهم نرم افزار را اجرا کنم باید دوباره نصب کنم بدون استثنا------ممنون
cid 52 هست یعنی میتونید روش پچنصب کنید
گوسی شما رد هست که میتونیدفلاشکنید مینتونم خوبه ولی فرم ویرتون یهخورده قدیمی هست
بازم سوال داشتید در خدمتم شما یک بار کافه اون درایور رو نصب کنید :11:

adrenalin
15-04-2008, 14:26
سلام .
دوستان من نمی تونم منو بریزم ، یعنی نمی دونم چرا ، همه کارهایی که می گید کردم ، اما آخرش هیچی که هیچی .
دیروز سایت topse رو ریختم پایین ، فقط این که تو یه فایل مثلا هم منو هم تم ، مسیر رو هم درست می کنم ، اما نمی دونم که باید منو و تم و ... رو جدا کنم یا نه ؟ اصلا از کجا باید این ها رو از هم تشخیص بدم ؟
و در آخر هم این که فرق rar کردن با zip کردن چیه ؟ اصلا مگه این تو 2 تا یکی نیستند ؟
خلاصه این که اگه یکی از اول این که یه فایل رو که شامل همه چی هست ، منو ، تم و .... که از topse گرفته ام ، تا ریختن تو گوشی به صورت مبسوط توضیح بده ، ممنون می شم .
مرسی

مگه تو این مسیر نریختید tpa\preset\system\menu

ودر اخر هم باید رو یپوشه tpa کلیک راست کرده وسند تو زیپ رو بزنید

شما فکر منوی فلاش دانلود کردید فلاش منو چون گوشیمن ساپورت نیمیکنه بلد نیستم وشما اگه منوی معمولی بریزید منو ایکون دان کنید
بقیه اینا رو که گفتید داش توحید توضیح داده

akhoond
15-04-2008, 14:31
مگه تو این مسیر نریختید tpa\preset\system\menu

ودر اخر هم باید رو یپوشه tpa کلیک راست کرده وسند تو زیپ رو بزنید

شما فکر منوی فلاش دانلود کردید فلاش منو چون گوشیمن ساپورت نیمیکنه بلد نیستم وشما اگه منوی معمولی بریزید منو ایکون دان کنید
بقیه اینا رو که گفتید داش توحید توضیح داده
نه ، من مشکلم با فلش هست ، البته هنوز منو معمولی رو تست نکردم ، اما فکر نکنم با اونم مشکل داشته باشم ، جون قبلا با فار ست می کردم ، اما فلش ...
کسی می تونه منو راهنمایی کنه و بگه مشکل کار من چیه ؟
مرسی

adrenalin
15-04-2008, 14:38
شاید اقا بهراد بهتون بتونه کمک کنه تا اونجای که من میدنم w810 دازند اون منوی فلاش میخره ازاون یه سوال کنید

R@R#M@N
15-04-2008, 15:25
سلام آخوند جان
برای اینکه منوی فلشی که ریختید باید روی صفحه و جای منو رو بگیره باید تمی که اون منو باهاش ست شده رو روی گوشی اجرا کنید
یعنی هر منوی فلش با تم مخصوص خودش اجرا میشه
مثلآ شما تم city beat رو اجرا کنی منوی شما یه منو میشه و وقتی منوی های بعدی رو روی گوشی اجرا کنید منو های دیگه میاد رو کار . اگرم تمی منوی فلش باهاش نباشه تم اصلی سونی که توی این مسیر هست میاد بالا : tpa\preset\system\menu
حالا شما منوی فلشی که میگیری احتمال 99% همراش یه تم هست اون رو باید بریزی توی گوشی (حالا یا خود گوشی یا مموری کارت)
بعدش منوی فلشت رو هم باید توی این مسیر بریزی : tpa\preset\system\desktop\flash
بعد که منو رو ریختی و تم رو هم ریختی با ست کردن تم روی گوشی منوت هم بالا میاد
اگرم منویی که گرفتی تم نداره میتونی با نرم افزاری که آقای K A R I M I نوشتن و تو امضاشون هم هست منوت رو با هر تمی که میخوای ست کنی !!!
بازم شکلی داشتی بگو !!!

akhoond
15-04-2008, 16:03
علیک سلام آقا بهراد . :10:
مرسی از توجهت (البته من تو پی سی کسی رو ندیده ام که بی توجه باشه ، همه برای هم احترام قایل هستند و وقت می ذارند ، باز هم مرسی :11: )
آقا بهراد ، دستور شما رو هم انجام دادم ، بعضی هاش تم هم داشت ، اگه اشتباه متوجه نشده باشم ، اول تم رو ست کردم ، بعد منوی مربوطه رو ریختم ، اما فرقی نکرد ، نمی دونم مشکل از کجاست ، شما یه محبت می کنید که یه منو فلش رو تو مسیرش و زیپ شده ، همراه با تم اش بذارید ، اگه شد ، معلوم میشه ایراد از من ، یا منو هاست .
راستی ، این همه منویی که من ریختم ، کجا رفته ؟ حجمی رو اشغال نمی کنه ؟ چجوریاس ؟ (می بینید که هنوز تو این زمنیه لنگ می زنم ، فکر کنم سوتی از من بوده ، با این وضع فهمیدنم )

akhoond
16-04-2008, 09:24
کسی نیست ؟
منتظرم ها ....

poloton7
16-04-2008, 11:26
cid 52 هست یعنی میتونید روش پچنصب کنید
گوسی شما رد هست که میتونیدفلاشکنید مینتونم خوبه ولی فرم ویرتون یهخورده قدیمی هست
بازم سوال داشتید در خدمتم شما یک بار کافه اون درایور رو نصب کنید :11:

ممنون فکر می کنم فعلا کار من در این قسمت تمام شده فقط یک سوال داشتم واینکه من می خواهم از گوشی ام بک اپ بگیرم نوع گوشی را توی این برنامه انتخاب کردم وگزینه بک اپ را زدم بعد از چند ثانیه فکر می کنم بک اپ گرفت اما ادرس سیو بک اپد را نپرسید بک اپ کجا سیو شده!!!!!البته من گوشی را خاموش نکردم

adrenalin
16-04-2008, 11:35
ممنون فکر می کنم فعلا کار من در این قسمت تمام شده فقط یک سوال داشتم واینکه من می خواهم از گوشی ام بک اپ بگیرم نوع گوشی را توی این برنامه انتخاب کردم وگزینه بک اپ را زدم بعد از چند ثانیه فکر می کنم بک اپ گرفت اما ادرس سیو بک اپد را نپرسید بک اپ کجا سیو شده!!!!!البته من گوشی را خاموش نکردم

چرا گوشیتون را خاموش نکردید:18::18::9::28:

بک اپ رو داخل پوشه ستول میگیره با فرمت bin با این چیزی که شما نوشتید بک اپ نگرفته

بک اپ هم یه2-3 دقیقه طول میکشه این گوشی ها اگر خدای نکرده اشتباه کنید خیلی تو دردسر میافتید پس حتما از gdfs بک اپ بگیرید

reza _akiliss
17-04-2008, 19:22
سلام اقا من تمام اموزشا رو خوندم تو همشونمیگه هر چی بخواهی نصب کنی وسطش برنامه میگه که باتری را در بیاری بعد جا بزنی ولی مال من اصلا همچین پیغامی رو نمیده کارش میکنه یعنی خواستم منو بریزم همه فایلاشو لود کرد بعدم رایت کرد و فینیش داد ولی همچین پیغامی نداد البته نتونستم هیچی نصب کنما برنامه تا اخرش میره تموم میشه ولی انگار نه انگار نه پچ نه درایو نه منو

adrenalin
17-04-2008, 20:29
cid گوشیتون چنده مدلتون چیه

ahriman323
21-04-2008, 23:09
سلام دوست عزیز گوشی شما چیه لوگ ستول را بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن بعضی از گوشی ها مثل w850 لازم نیست باتری را دراورد و همچین پیغامی نمیدهد.
شما یک بار دیگر درایور یا پچ مورد نظر را نصب کنید و به ادرس ان و مشخصات ان دقت کنید

Zoomin
01-05-2008, 06:54
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00

Highbury
01-05-2008, 10:06
بچه ها آیا واسه دبلیو830 یا دبلیو580 پچ اومده؟چه تغییراتی بوجود میاد؟درایو صدا هم واسشون هست صداشون چقدر بلند میشه؟افت کیفیت هم داریم؟

B L A S T E R
01-05-2008, 10:42
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
اون قسمتی که رنگی کردم باید تغییر کنه که کرده!

B L A S T E R
01-05-2008, 10:44
واسه W580 اومده ولی 830 نه!
اکوستیک هم میشه عوض کرد.همون اکوستیکای k800

naser_feb8646
03-05-2008, 22:43
دوستان لینک pdf دوم خراب لطفا یکی دوباره آپ کنه

..............
کوچیک همتون naser_feb8646

Hadi King
04-05-2008, 13:08
دوستان لینک pdf دوم خراب لطفا یکی دوباره آپ کنه

..............
کوچیک همتون naser_feb8646

بيا ناصر جون واسه شما:11:

jeny
03-06-2008, 06:43
سلام به همه دوستان
من گوشيم رو ديشب آپديت کردم و نميدونستم سريال گوشيم قلابی بوده و الان از کار افتاده از ديشب دارم سرچ ميکنم هی مطلب ميخونم تا به اينجا رسيدم و يکجا خوندم که ميشه با اين نرم افزارSETool2Lite سريال گوشيمو عوض کنم.
اگر ميشه به من کمک کنيد گوشی من z530i هست .:19:

Hadi King
03-06-2008, 12:42
سلام به همه دوستان

من گوشيم رو ديشب آپديت کردم و نميدونستم سريال گوشيم قلابی بوده و الان از کار افتاده از ديشب دارم سرچ ميکنم هی مطلب ميخونم تا به اينجا رسيدم و يکجا خوندم که ميشه با اين نرم افزارSETool2Lite سريال گوشيمو عوض کنم.
اگر ميشه به من کمک کنيد گوشی من z530i هست .:19:

دوست عزيز شما بايد ببري بيرون تا با باكس سريال گوشيت رو به سريال اصلي تغيير بدن:11:

farhoode
03-06-2008, 14:29
سلام
من یه دبیلو 810 دوست داره گفت براش صداشو زیاد کنم
الان setools2 lite ver 1.08 رو دانلود کردم
در ضمن گوشی اون سریال چنچ است نحوه زیاد کردن صدا رو بگید

adrenalin
03-06-2008, 17:01
سلام
من یه دبیلو 810 دوست داره گفت براش صداشو زیاد کنم
الان setools2 lite ver 1.08 رو دانلود کردم
در ضمن گوشی اون سریال چنچ است نحوه زیاد کردن صدا رو بگید

هیج کاری نداره این دراوی که گذاشتم دان کن بعد پوشه ifs انو زیپ کن بعد برنامه ستول رو باز کن مدل گوشی رو انتخاب کن و در پاین در قسمت میسک فایل فایل اکوستیکی که زیپ کردی اد کن فلاش رو بزن بعد ازت سوال میپرسه میگه کابل رو جداکرده وباتری رو در اورده ودوباره جا بزنید و روی redey کلیک کنید بعد از چند لحظه تمام میشه
بدون سریال اصلی نمیشه فلاش کرد که الان میشه وگر نه مشکلی نداره

farhoode
03-06-2008, 17:14
هیج کاری نداره این دراوی که گذاشتم دان کن بعد پوشه ifs انو زیپ کن بعد برنامه ستول رو باز کن مدل گوشی رو انتخاب کن و در پاین در قسمت میسک فایل فایل اکوستیکی که زیپ کردی اد کن فلاش رو بزن بعد ازت سوال میپرسه میگه کابل رو جداکرده وباتری رو در اورده ودوباره جا بزنید و روی redey کلیک کنید بعد از چند لحظه تمام میشه

بدون سریال اصلی نمیشه فلاش کرد که الان میشه وگر نه مشکلی نداره

دوست عزیز ضمن تشکر میگم قبل از اینکه این مراحل رو انجام بدم به سریال چنچ بودن گوشی ربطی نداره؟

بعدش این فایل ifs که گذاشتی کیفیت اکولایزر هاشو که به خش خش نمیندازه

Hadi King
03-06-2008, 17:42
دوست عزیز ضمن تشکر میگم قبل از اینکه این مراحل رو انجام بدم به سریال چنچ بودن گوشی ربطی نداره؟

بعدش این فایل ifs که گذاشتی کیفیت اکولایزر هاشو که به خش خش نمیندازه

ببخشيد adrenalin جون
دوست عزيز كاري به سريال چنچ بودن نداره بالا بردن صداي گوشي!!!فلش كردن بله:18:

اكوستيك هاي زيادي هستن شما اينو امتحان كنين اگه خوب نبود يكي ديگه براتون ميزاريم:11:

farhoode
03-06-2008, 18:37
درست من متوجه نشدم
کی باید کابل رو وصل کنم
این فایل ifs خودش زیپ است دیگه چه احتیاجی به زیپ است

adrenalin
03-06-2008, 18:47
اره درسته خودش زیپه اول گوشیتون را خاموش کنید بعد کلید c را نگنه داشته و کابل را وصل کنید

farhoode
03-06-2008, 19:45
دوست عزیز پیغام میده باید درایور usb نصب بشه از کجا باید بگیرمش
الان سی دی نصب خود دبیلو 810 هم ندارم

adrenalin
03-06-2008, 20:32
تو پوشه ستول یه پوشه هست به نام درایور برو داخلش usb flash درایو رو نصب کن

farhoode
03-06-2008, 22:13
ضمن سپاس بلاخره موفق شدم
ولی یه چیزی این کیفیت صدای مگا باس رو کمی پایین آورده است
ifs بهتر از این هم موجوده اینه؟
بعدش چطوری میتونم درایور یعنی کیفیت دوربین رو بالاتر ببرم
دوستم از دست منو های تکراری گوشیش خسته شده است؟
ممنون میشم کمک کنید

adrenalin
03-06-2008, 22:29
دوست عزیز متاسفانه بازم موفق نشدم چون تا اون قسمت ready میره بعدش همینطوری میمونه چاره چیه لطفا یکبار دیگه گام به گام راهنمایی کنید

شما موقعی که کابل رو بعد از ردی وصل میکنید صدا میده

اول شما اون درایور رو نصب کنید

بعد ستول رو باز کنید w810 از بالا انتخاب کنید

بعد درقسمت میسک فابل ifs رو اد کنید تا اینجا که هیچ

ولی شما که کابل رو وصل میکنه یه سخت افزار جدید می شناسه بعد یه سری فایل کپی میکنه

بعد تمام میشه بعد دکمه فلاش رو زده بعد از چند لحضه میگه کابل رو جدا کرده وباتری رو در اورده و دوباره جا بزنید

ردیی رو بزنید ( در موقع وصل کردن کابل باید یه صدا بخوره ) بعد از چند ثانیه تمام میشه

(اگه مشکلی بود بگید )

Hadi King
03-06-2008, 22:53
ضمن سپاس بلاخره موفق شدم
ولی یه چیزی این کیفیت صدای مگا باس رو کمی پایین آورده است
ifs بهتر از این هم موجوده اینه؟
بعدش چطوری میتونم درایور یعنی کیفیت دوربین رو بالاتر ببرم
دوستم از دست منو های تکراری گوشیش خسته شده است؟
ممنون میشم کمک کنید
اينم دو تا اكوستيك خوب به شما...:11:

اينم يه منوي قشنگ همون كار كه برا نصب اكوستيك كردي به اينم انجام بده ولي فايل ها رو تو اين قسمت بريزtpa/preset/system/menu برا عوض كردن منو گوشي...

اينم برا درايو دوربينت فايل رو تو اين قسمت بريز ifs/setting/camera

farhoode
03-06-2008, 23:41
اينم دو تا اكوستيك خوب به شما...:11:

اينم يه منوي قشنگ همون كار كه برا نصب اكوستيك كردي به اينم انجام بده ولي فايل ها رو تو اين قسمت بريزtpa/preset/system/menu برا عوض كردن منو گوشي...

اينم برا درايو دوربينت فايل رو تو اين قسمت بريز ifs/setting/camera

میگم این مسیر هایی که گفتی توی خود برنامه نیست کجا باید برم

Hadi King
04-06-2008, 00:40
میگم این مسیر هایی که گفتی توی خود برنامه نیست کجا باید برم
اينا رو خودت بايد درست كني يعني يه new folder بسازي به نام ifs تو پوشه ifs يه پوشه ديگه بساز به نام setting تا اخرين پوشه و بعد فايل ها رو تو اخرين پوشه بزار و برگرد عقب پوشه ifs رو فشرده كن {Zip} تمام:11:

farhoode
04-06-2008, 09:22
میگم دیشب که من این درایور صدا ور ریختم چرا وقتیکه دبا اسپیکر برای 15 دقیقه ترانه گوشی میکنیم گوشی دبیلو810 اینقدر داغ میشه باتریش منظورم است

farhoode
04-06-2008, 09:28
این چیزی که گفتی برای دوربین است
برای ریختن منوی جدید باید چه کار کردچه مسیری باید طی کنم
و در کدوم قسمت برنامه ادد کنم

Hadi King
09-06-2008, 09:16
میگم دیشب که من این درایور صدا ور ریختم چرا وقتیکه دبا اسپیکر برای 15 دقیقه ترانه گوشی میکنیم گوشی دبیلو810 اینقدر داغ میشه باتریش منظورم است
اكولايزر رو اگه تا اخره اونو كم كن اگه كمه از اكوستيك هاي كه من گذاشتم استفاده كن شايد اكوستيكي كه استفاده ميكني ولومش زياده فشار به باطري مياره:11:

tpa/preset/system/menu

این چیزی که گفتی برای دوربین است
برای ریختن منوی جدید باید چه کار کردچه مسیری باید طی کنم
و در کدوم قسمت برنامه ادد کنم
فايل هاي PNG رو تو مسير بالا بزار و پوشه Tpa رو فشرده كن{Zip}بعد اونو تو قسمت MISC files برنامه ستول قرار بده و مدل گوشيت رو انتخاب كن و فلش رو بزن