مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
امسال بايرن قهرمان اروپا ميشه.
اين مشكل باز نشدن سايت هواداران بايرن براي شما ها حل شد.
براي من كه حل شد.
اينم دو تا خبر به نقل از كانون هواداران
زيدان: ريبرى در سال جديد به حقش مى رسد
زين الدين زيدان اسطوره محبوب و فراموش نشدنى فوتبال فرانسه و جهان به حمايت از هموطن خود برخواست.
زيدان در گفت وگو با مجله اكيپ فرانسه در مورد مراسم انتخاب بهترين فوتباليست سال جهان گفت: «به نظر من كريس رونالدو شايسته كسب عنوان بهترين فوتباليست سال جهان بود او در سال ۲۰۰۸ كلكسيونى از افتخارات را جمع كرده بود. من هم معتقدم او در سال ۲۰۰۸ بهترين بود. با انتخاب كريس رونالدو به عنوان بهترين فوتباليست سال مشكلى ندارم اما معتقدم در جمع ۵ نامزد انتخاب شده جاى فرانك ريبرى خالى بود.»
زيدان در ادامه صحبت هاى خود به اين نكته اشاره مى كند كه سال آينده ريبرى به حق خود در فوتبال مى رسد و مى تواند افتخارات زيادى را كسب كند: «به نظر من مصدوميت شديد حذف زودهنگام فرانسه از جام ملت هاى اروپا و عدم حضور بايرن در ليگ قهرمانان اروپا باعث شد تا كارشناسان توجه كمترى به ريبرى داشته باشند. در سال ۲۰۰۹ همه چيز متفاوت خواهد بود. ريبرى از بند مصدوميت رها شده و در اوج آمادگى بسر مى برد. بايرن نيز در ليگ قهرمانان حضور دارد. مطمئناً سال ۲۰۰۹ سال خوبى براى ريبرى خواهد بود. او در سال جديد يكى از بهترين ها خواهد بود. من از همين حالا او را در مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال جهان مى بينم. او شايستگى كسب تمامى افتخارات دنياى توپ گرد را دارد. اميدوارم اين ستاره جوان به حق خود در دنياى فوتبال برسد.
«پودولسكي» به كلن بازگشت
باشگاه بايرنمونيخ و كلن بر سر انتقال "لوكاس پودولسكي" به تيم كلن به توافق رسيدند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "اولي هوينس" مدير بايرن مونيخ با تاييد اين خبر اعلام كرد؛ در روز دوشنبه اين خبر به صورت رسمي اعلام خواهد شد. براين اساس پودولسكي با قراردادي كه تا سال 2013 اعتبار خواهد داشت، به جايي بازميگردد كه فوتبالش را از آنجا آغاز كرده بود.
قرارداد پودولسكي با كلن در صورتي اعتبار خواهد داشت كه اين تيم آلماني بتواند در رقابتهاي بوندسليگاي يك حضور داشته باشد. گفته ميشود، مبلغ فسخ قرارداد مهاجم تيم ملي آلمان با باشگاه بايرن مونيخ 10 ميليون يورو است. بايرن اين رقم را در سال 2006 به كلن داده بود تا بتواند پودولسكي را به آريانس آرهنا ببرد.این ملی پوش آلمانی با انعقاد قراردادی 4 ساله به ارزش 12 میلیون یورو به تیم سابق خود بازگشته است و این در حالی است که او به عنوان بازیکن آزاد با 10 میلیون یورو به تیم بایرن پیوسته بود
اين رقم قرار است تا پيش از شروع فصل بعد رقابتها و در جريان يك بازي دوستانه ميان دو تيم به حساب بايرن واريز شود. مهاجم بايرن در حال حاضر پس از ابتلاء به يك بيماري ويروسي در تمرينات بايرن شركت ندارد و مشغول مداواي خود است.
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ در بازي دوستانهي روز دوشنبه بايرن برابر كايزرسلاترن علاوه بر پودولسكي، "توني كروس" و "ويلي سانيول" را به همراه نخواهد داشت.
ارمغان جنون
19-01-2009, 15:23
زيدان: ريبرى در سال جديد به حقش مى رسدالبته اگه در بایرن بمونه و نگهش دارن اونوقت افتخار بهرین بازیکن اروپا نصیب بایرن میشه.
همونطور که منچستر کریس رونالدو رو حفظ کرد و گرنه الان این افتخار نصیب رئال مادرید شده بود ولی حالا نصیب منچستر و در واقع بعد از 20 سال نصیب یه تیم انگلیسی شد.
«پودولسكي» به كلن بازگشت
واقعا حیف شد باید حداقل به رم می رفت.
بازگشت به خانه سابق
پودولوسكي با كلن به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم بايرن مونيخ به خانه سابق خود بازگشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، لوكاس پودولوسكي روز گذشته با باشگاه كلن به توافق رسيد.
اولي هوينس، مدير تيم بايرن مونيخ با اعلام اين خبر اظهار داشت: پودولوسكي در پايان فصل جاري بوندس ليگا، بايرن را به مقصد كلن ترك خواهد كرد.
هوينس افزود: كلني ها پذيرفتند بابت پودولوسكي رقمي بالغ بر 10 ميليون يورو را پرداخت كنند. به اين خاطر قرار است در جريان كنفرانسي مطبوعاتي كه روز دوشنبه (امروز) برگزار خواهد شد، بطور رسمي اين خبر به اطلاع همه برسد.
پودولوسكي كه در رقابت هاي جام جهاني 2006، به عنوان بهترين پديده جام، شناخته شد. او در آن هنگام از تيم اف.ث.كلن جدا شد و به بايرن آمد. اما در اين تيم با وجود آمادگي ، اغلب اوقات نيمكت نشين بود. اين مساله سبب نارضايتي او شد؛ بطوري كه مساله خروج او از بايرن، از فصل گذشته به وجود آمد و تا حال حاضر نيز ادامه يافت تا اين كه او با باشگاه پيشين خود به توافق رسيد.
در ديداري دوستانه
بايرن مونيخ مقابل كايزرس لاترن پيروز شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بايرن مونيخ در فاصله 8 روز تا شروع دور برگشت بوندس ليگا در ديداري دوستانه برابر كايزرس لاترن به برتري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سرخپوشان مونيخي دوشنبه شب در ورزشگاه فريتس والتراشتاديون با دو گل بر كايزرس لاترن غلبه كردند.
در اين بازي ابتدا لوكاتوني، مهاجم ايتاليايي بايرن در دقيقه 25 گلزني كرد.
پس از او نوبت به لاندون دونوان، بازيكن امريكايي و تازه وارد بايرن رسيد كه در دقيقه 75 گلزني كند.
يورگن كلينزمان، سرمربي تيم بايرن پس از كسب اين برد ضمن اظهار رضايت از بازي تيمش، بيان كرد بايرن به آمادگي مطلوب رسيده و كاملا در شرايط مسابقه است.
تا هفته آينده
سانيول: يا خداحافظي مي كنم يا منتظر بهبودي ام مي مانم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم بايرن مونيخ گفت: تا هفته آينده در مورد وضعيتم تصميم گيري خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تاگس سايتونگ، ويلي سانيول اظهار داشت: مدت ها است كه با مشكل مصدوميت روبرو هستم؛ ولي تحولي در وضعيت بهبودي ام، ايجاد نشده است.
سانيول ادامه داد: از مدتي قبل به وداع با فوتبال فكر مي كنم و با چند نفر مشورت كرده ام.
اين مدافع 31 ساله افزود: قصد دارم تا يك هفته ديگر تصميم نهايي خود را بگيرم كه به كارم به عنوان بازيكن خاتمه دهم يا اينكه همچنان در انتظار كسب بهبودي كامل باقي بمانم و براي بازگشت به ميدان تلاش كنم.
سانيول از ماه اوت سال گذشته ميلادي از ناحيه تاندون آشيل متحمل مصدوميت شديدي شد و پس از آن در انتظار بهبودي باقي ماند.
در مورد او گفته مي شود به تازگي از طرف باشگاه فرانسوي سابق خود يعني موناكو پيشنهاد مديريت تيم دريافت كرده تا در صورتي كه مجبور به كناره گيري زودهنگام از فوتبال شد، به اين كار بپردازد.
سانيول از ابتداي دهه ميلادي جاري در تيم بايرن بازي مي كند.
خیلی از سانیول خوشم میاد. سانتر هاش حرف نداشت
سانيول از اون دست بازيكنهاي بد شانس بوده كه هميشه مصدومه.
بایرن مونیخ: ریبری 150 میلیون یورو می ارزد
مدیر باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که ارزش " فرانک ریبری " بیش از " کاکا " مهاجم برزیلی میلان است.
با پیشنهاد عجیب 130 میلیون یورویی منچستر سیتی به باشگاه میلان برای خرید " کاکا "، " اولی هوینس " مدیر باشگاه بایرن مونیخ با قاطعیت فروش " فرانک ریبری " را رد کرد و معتقد است قیمت او 150 میلیون یورو خواهد بود.
در هفته ای که منچستر سیتی پیشنهاد وسوسه انگیزی برای " کاکا " ارائه داد. این بازیکن فرانسوی مورد توجه چند باشگاه ایتالیایی قرار گرفته است.
اگرچه به نظر می رسد این انتقال صورت نگیرد و " هوینس " در مصاحبه ای در مورد بازیکن با ارزش بایرن مونیخ توضیحاتی ارائه داد.
" هوینس " به " Eurosport television " گفت: « اگر کاکا 130 میلیون یورو می ارزد، ارزش فرانک 150 میلیون یورو خواهد بود. ما تنها با این پیشنهاد او را می فروشیم. »
گرد مولر: نه پله نه مارادونا ، من بهترين هستم
گرد مولر فوتباليست اسطورهاي آلماني در يك كنفرانس مطبوعاتي در حاشيه سفر تيم بايرن مونيخ به بنگال، فوتبال خود را بهتر از مارادونا و په له عنوان كرد. ستاره سالهاي دور تيم ملي فوتبال آلمان غربي و بايرن مونيخ پيش از اين اظهارنظر، گفته بود خيلي احمقانه است اگر كاكا پول هنگفتي را كه منچسترسيتي ميخواهد به پايش بريزد، نپذيرد چراكه حتي نصف اين مبلغ هم وسوسهكننده است.
به گزارش سايت ,iansوي ادامه داد: نخستين قرار داد من در بايرن مونيخ، ۱۶۰مارك آلمان (حداكثر ۸۰يورو) در ماه بود.
نقش مولر در موفقيتهاي تيم ملي آلمان غربي و باشگاه بايرن به حدي بود كه فرانس بكن باوئر زماني اظهارداشت بايرن بدون او به جايي نميرسيد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اينكه چرا در سن ۲۸سالگي از فوتبال خداحافظي كرد، گفت: بعد از قهرماني در جام جهاني به خانه رفتم، در بدو ورود دخترم نگاهي به من كرد و گفت: عمويم آمده است.
كمك مربي دوم تيم بايرن مونيخ، قهرماني در جام جهاني و كسب عنوان بهترين بازيكن تاريخ بوندسليگا را بهترين لحظات عمرش توصيف كرد.
به گفته وي، كسب اين عنوان با توجه به اينكه رقباي من امثال بكن باوئر بودند، افتخار بسيار بزرگي است.
Masoud King
21-01-2009, 18:53
" هوینس " به " eurosport television " گفت: « اگر کاکا 130 میلیون یورو می ارزد، ارزش فرانک 150 میلیون یورو خواهد بود. ما تنها با این پیشنهاد او را می فروشیم. »
دمش گرم عجب حرفی زده!
هیچکس مثل این عربا کله خر نیستن که اینجور قیمتی بدن!
شبکه رادیویی آلمان:
با بازیهایی که این جوان ارائه میده شاید باید بگم که ما هم صاحب یک مارادونا هستیم. اگر حالا در تیم ملی به تکنیک لیتبارسکی افتخار میکنیم، باید در تیم المپیک هم به تکنیک هاسلر بنازیم. به نظر میرسه ما بعد از نزدیک به هفتاد سال بالاخره طعم مدال المپیک در رشته فوتبال رو خواهیم چشید.
این صدای گزارشگر شبکه ملی رادیویی آلمانه که در هنگام المپیک 1988 به گوش میرسه واز بازیهای اعجاب انگیز توماس هاسلر چنان به وجد اومده که اون رو مارادونای آلمان خطاب می کند. بله در همین دوره از بازیها بود که به لطف بازیهای تکنیکی جوان کوتاه قامت در تمام نقاط خط میانی، سرزمین ژرمنها صاحب تنها مدال المپیکی (برنز) تاریخ فوتبال خود شد.
هاسلر در سال 1966 در برلین متولد شد. فوتبال را در کودکی و با هردو پا از تیمهای MetrorBerlin و سپسReinickendorfer Fuchse شروع کرد. در همان نوجوانی به غرب آلمان رفت و به تیم کلن پیوست تا خود را به فوتبال آلمان معرفی کند.
شاید بتوان نقطه قوت این بازیکن را تکنیک و سرعت فوق العاده و قابلیت شوتزنی و سانترهای بسیار دقیق با هر دو پا دانست.اما اوج قدرت او در اداره میانه میدان و زدن ضربات کاشته و ایستگاهی بود.
البته تا به امروز چهره های زیادی در دنیای فوتبال هنر خود را در نواختن این ضربات نشان دادند . اما چیزی که هاسلر را از بقیه جدا می کند ، این نکته بود که او ضربات آزاد را با هردوپای راست و چپ با نهایت دقت و سرعت می نواخت.این وجه تمایز توماس هاسلر با تمام بازیکنهای کاشته زن تاریخ فوتبال می باشد.
هاسلر با قد 1 مترو 68 سانت فوتبال را در جوانی در F.C.Koln در کنار بزرگانی نظیر لیتبارسکی و بودو ایلگنرشروع کرد و توانست با این تیم نائب قهرمانی جام یوفا در سال 1986 و نائب قهرمانی بوندسلیگا در سالهای1989 و 1990 و قهرمانی جام حذفی را بدست آورد. او در سال 1989 آنقدر زیبا بازی کرد که توانست عنوان مرد سال فوتبال آلمان و بهترین پاسور بوندسلیگا را بدست آورد. او در این فصل موفق شد یکی از گلهای خود را مستقیما از روی نقطه کرنر به ثمر برساند و ضربه هد شیرجه ای اودر برابر هامبورگ از ذهن طرفداران کلن پاک نشدنی است.
در سال 1988 برای اولین بار توسط قیصر به تیم ملی دعوت شد و اولین بازی را در برد 4 بر صفر آلمان مقابل فنلاند انجام داد که موفق شد 2 پاس گل در آن بازی برای مهاجمین آلمان مهیا کند.
جام جهانی 1990 در ایتالیا آغاز شد و جوان کوتاه قد آلمان موفق شد با درخشش در کنار ماتئوس و لیتبارسکی در خط میانه قهرمانی جهان را بدست آورند. بعد از این تورنمنت بود که به او لقب (پسر محبوب ژرمنها) رو دادند و تیمهای بزرگ اروپا خواهان وی شدند و او از بین میلان،بارسلونا، یووه و اشتوتگارت ،یوونتوس را انتخاب کرد.
دوران حضور او دریووه یکسال طول کشید که همراه با مصدمیتهای جزئی اما پر تعداد همراه بود. با وجود درخشش دریووه هاسلر بعد از پایان فصل به دلیل بروزمشکل با مربی تیم خواهان ترک یووه شد و اعلام کرد از این به بعد فقط درتیمی بازی خواهم کرد که در آن بتوانم آزاد و زیبا بازی کنم ونام و عنوان تیمها، دیگر برایم اهمیتی ندارد.
سپس برای مدت 3 سال به آث رم (A.S Room) پیوست و اوج فوتبال خود را در این تیم به نمایش گذاشت. او به همراه رودی فولر و کلودیو کانیجیا مثلث آتش رم را تشکیل داند.در همین زمان بود که بازیهای تکنیکی و گلهای زیبای هاسلر تماشاگران ایتالیایی را به ورزشگاه کشاند. گلزنی او از روی ضربه آزاد از 38 متری به لاتزیو در دربی شهر رم و گلزنی از زمین خودی از فاصله 60 متری به ناپولی او را بیش از پیش محبوب مردم رم کرد. ولی متاسفانه با تمام درخشش مثلث رم، خط دفاع و دروازه بان آنقدر بد کارکردند که این تیم نتوانست قهرمانی را از چنگ میلان و یووه خارج کنند و به یک قهرمانی و یک ناب قهرمانی در جام حذفی بسنده کردند.
در سال 1992 در رقابتهای جام ملتهای اروپا، آلمان با بازیهای خیره کننده هاسلر عنوان نائب قهرمانی را کسب کرد. 2 ضربه ایستگاهی او در این رقابتها را، هیچ طرفدار فوتبالی از یاد نخواهد برد. در بازی اول قهرمان جهان در مقابل روسیه به دیوار سخت دفاع و دیمیتری خارین (دروازه بان پرآوازه روسها) برخورد. در حالیکه ژرمنها تا دقیقه 91 از حریف عقب بودند یک ضربه ایستگاهی در پشت محوطه جریمه نصیب آلمانها شد. توماس بدون توجه به کسی توپ را برداشت و در حضور ماتئوس و برمه کاشته زن، به تنهایی پشت توپ ایستاد. با اینکه خارین بهترین گلر دنیا در سال 91 بود اما ضربه هاسلر با نهایت دقت، سرعت ، قدرت و کات وحشتناک به گوشه راست دروازه رفت و جهش بلند خارین هم به جایی نرسید. این گل تا سالها تیتر بسیاری از شبکه های ورزشی در دنیا بود حتی تا 3 سال این گل در تیتراژ برنامه ورزش و مردم چشم هر بیننده ای را در ایران نوازش می داد. صحبتهای بازیکنان بعد از این دیدار شنیدنی بود:
اندریاس برمه: من نفهمیدم چه اتفاقی افتاد فقط توماس را دیدم که توپ رو با خونسردی روی زمین تنظیم میکنه، با اینکه قرار بود من کاشته زن اول باشم ولی نمیدونم چرا به خودم اجازه ندادم پشت توپ بایساتم.
لوتار ماتئوس: توماس به دلیل مصدومیت فقط 5 روز قبل از شروع بازیها به تیم ملحق شد و با توجه به تمرینات ، من یا برمه باید ضربه را می زدیم. جسارت او واقعا ستودنی است.
بودو ایلگنر: از زاویه ای که من ایستاده بودم کات وحشتناک ضربه توماس رو دیدم بدون شک نه من و نه دیمیتری و نه هیچ دروازه بان دیگری نمی توانست این ضربه را مهار کند.
برتی فوگس: ما در سال 90 با ریختن دیواره برلین به روسها نشان دادیم که مردمی سرزنده هستیم. اکنون ضربه توماس در دقیقه 91 در برابر دفاع روسها من را یاد همان خاطرات انداخت.
دیمیتری خارین بعد از بازنشستگی از گل هاسلر به عنوان بدترین خاطره ورزشی خود در مطبوعات روسیه یاد کرد و البته ضربه زیبای او را ستودنی خواند.
هاسلر همین کار را هم در برابر سوئد تکرار کرد تا آلمان راهی فینال شود. با وجود بازی خوب هاسلر در فینال ، آلمانها مغلوب دانمارک شدند تا جام را به یاران اشمایکل واگذار کنند.
با این حال هاسلر در سال 1992 برای دومین بار به عنوان مرد سال فوتبال آلمان برگزیده شد.
بازیهای او در یورو92 وانتخاب شدن توماس در 2 ساله پی در پی به عنوان بهترین پاسور لیگ ایتالیا باعث شد وی به همراه استویچکوف بلغاری (از بارسلونا) و برگ کمپ هلندی (از آژاکس) به عنوان 3 نامزد کسب مرد سال دنیای فوتبال معرفی شوند که در این بین مرد بلغاری با کسب اندک آراء بیشتر نسبت به توماس و دنیس توپ طلا را از آن خود کرد و هاسلر با 2 رای اختلاف نسبت به برگ کمپ سوم شد. بعد از رای گیری اکثریت خبرنگاران بر این عقیده بوند که اگر آث رم هم مانند بارسلونا و آژاکس در لیگ قهرمانان اروپا حاضر بود این عنوان را هاسلر کسب میکرد.
ولی در همین زمان اتفاق جالبی افتاد. لیست 50 نفره کاندیداهای مرد سال فوتبال ایتالیا اعلام شد که بازیکنانی نظیر ( روبرتو باجو، مارکو وان باستن ، مالدینی ، رودگولیت، فرانک رایکارد ، فرانکو باره سی ، جوزپه برگومی، پالیوکا ، برمه ، ماتئوس، کلینزمن، رودی فولر، کانیجیا و هاسلرو ....) در آن دیده می شدند و در حضور همه این بزرگان توماس هاسلر از سوی مربیان ، بازیکنان و خبرنگاران ایتالیایی به عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال ایتالیا انتخاب شد تا به همه ثابت شود این بازیکن 25 ساله سرآمد کالچیونشینان بوده است. سخنان بزرگان بعد از این انتخاب و پایان فصل بسیار جالب بود:
بکن بائر: هاسلر به همه ثابت کرد که حتی از امثال وان باستن و باجو و لوتار هم آماده تر است، پس اینکه چطور فیفا کس دیگری را به عنوان مرد سال انتخاب کرد برای من جای تعجب دارد.
فابیو کاپلو: در این فصل همه چیز برای ما (میلان) با قهرمانی در اروپا خوب پیش رفت. تنها چیزی که امثال تیم قدرتمند من و البته سایر تیمهای ایتالیایی را اذیت کرد تکنیک هاسلر جوان بود. او واقعا غیر قابل کنترل است.
پائولو مالدینی: من همیشه در کارهای دفاعی مورد اعتماد مربیان بودم اما هر موقع که با رم بازی داشتیم کاپلو تاکید میکرد که امروز محوطه 18 قدم از هر طرف 3 متر بزرگتره و به دلیل حضور استاد ضربات آزاد در زمین (هاسلر) هیچ کس حق خطا کردن در این فاصله را ندارد.
جوزپه برگومی (کاپیتان اینتر) : واقعا مسخره است که از یک مدافع بخواهید در اطراف محوطه جریمه هم مرتکب هیچ خطایی نشه. پس ما باید چطور مثلث رم را مهار کنیم.
باره سی (مدافع میلان) : ما توانستیم یووه را پشت سر بگذاریم. اما باید بگم این قهرمانی را یووه 3 سال پیش به ما تقدیم کرد. زمانی که آنها هاسلر را نشناخته به رم فروختند تا هم تیم خودشان از آن به بعد سردرگم بازی کند و هم ضربات آزاد او بلای جان تورینیها در دیدار رفت و برگشت امسال شود. من از هاسلر بابت اون 6 امتیاز تشکر ویژه میکنم.
هاسلر در سال 1994 به وطن بازگشت. همانطور که قبلا اشاره کرد پیشنهادهای بزرگ رو نادیده گرفت و به تیم نه چندان مطرح کارلسروهه پیوست.
مدیران رم برای قدردانی از زحمات هاسلر و بازیهای درخشانش با سرمایه گذاری مشترک با خود توماس هتلی را با نام Hassler در رم ایتالیا افتتاح کردند و 55 درصد سهام آن را به نام توماس کردند. این هتل همچنان در رم میزبان توریستها است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6nen%20y%FDld%FDzlar%5C14-.jpg
========================================
یکی از بازیکنای مورد علاقه من از نسل طلایی آلمان غربی دهه 80 و 90
سلام دوستان ممنونم از زحماتی که تو این تاپیک می کشید
یه مشکلی که ما هواداران فوتبال آلمان و بایرن داریم اینه که مسابقات بوندسلیگا رو شبکه سه نشون نمیده وخیلی داره به ما هوادارا ظلم می کنه مخصوصا اونایی که از امکانات ماهواره محرومن
حالا که داره نیم فصل دوم بوندسلیگا شروع میشه بهتره اعتراضات اینترنتی و تلفنی و همینطور راههای دسگه اعتراض رو شدت ببخشیم تا شاهد پخش مسابقات بوندسلیگا باشیم
غیر از این من یه طومار اینترنتی درست کردم که با امضای اون به عدم پخش مسابقات بوندسلیگا و همین طور توهین هایی که به فوتبال آلمان از سوی گزارشگرا میشه اعتراض کنیم
لطف همه بریم این طومار رو امضا کنیم و به لطفا به هر کسی هم که می بینید بگین و این لینک رو هم پخش کنید تا بتونیم اعتراض خومون رو به گوش مسئولین شبکه سه برسونیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوتبال ديگر معنا ندارد"
خداحافظي تلخ سانيول با فوتبال
وداع تلخ "ويلي سانيول" با فوتبال. بازيكن فرانسوي بايرن مونيخ به دليل آسيب ديدگي دامنه دارش قصد دارد، كفش هايش را براي هميشه بياويزد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، باشگاه بايرن مونيخ مدافع مشهور خود را از دست ميدهد. سانيول كه همراه با بايرن در سال 2000 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را جشن گرفته بود و يكي از بازيكنان محبوب هواداران اين تيم مونيخي به شمار مي آيد، به فكر بازنشستگي است. اين بازيكن 31 ساله در گفت وگو با كارل هاينس رومنيگه مرد شماره ي دو بايرن مونيخ گفت:" فوتبال ديگر معنايي ندارد. فرقي نمي كند، چگونه و چه تمريني داشته باشم. پايم هنوز هم درد مي كند."
اين بازيكن كه 54 بار پيراهن تيم ملي فرانسه را به تن كرده است، دراوت گذشته پاي خود را به تيغ جراحان سپرد ولي از آن زمان به بعد نتوانست به فوتبال بازگردد.
يورگن كلينزمن، سرمربي بايرن مونيخ هم پيش از اين درجريان اردوي آماده سازي تيمش در دبي هشدار داد بود كه سانيول با خطر دوري از فوتبال روبه روست:" اوضاع بسيار ناگوار به نظر مي رسد. ويلي حتي نمي تواند بدود. او دردي دائمي دارد. واقعا براي او متاسفم،چرا كه او مرد فوق العادهاي است."
ويلي سانيول از تابستان 2000 براي بايرن بازي مي كند و در حال حاضر باسابقه ترين بازيكن اين باشگاه شمرده مي شود. او سابقه ي 5 قهرماني با بايرن در بوندسليگا و يك قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را دارد. او تا سال 2010 با مونيخي ها قرار داد و گفته مي شود اين قرار داد در روزهاي آينده فسخ خواهد شد.
اولي هوينس مدير بايرن مونيخ درباره ي اين فرانسوي به بيلد گفت، براين باور است كه ويلي در آينده مدير باشگاهي فرانسوي - به احتمال زياد موناكو- را برعهده خواهد گرفت.
رانيري: به دنبال جذب فرانك ريبري هستيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم يوونتوس گفت: در تلاش هستيم فرانك ريبري را به خدمت بگيريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته دلواسپرت ايتاليا ، كلاديو رانيري اظهار داشت: براي فصل بعد قصد داريم بازيكنان تازه اي را به تركيب تيم وارد كنيم كه يكي از آنها، ريبري از تيم بايرن مونيخ است.
وي افزود: در صورت حضور در يووه، ريبري مي تواند جانشين هافبكي همچون پاول ندود شود و به خوبي وظايف وي را انجام دهد.
رانيري بيان كرد: از سبك بازي ريبري خوشم مي آيد و فكر مي كنم با حضور او در يوونتوس، تحول تازه اي در تيم ايجاد شود.
اين مربي ادامه داد: بازي هاي فصل جاري ريبري را ديده ام. به نظرم او كمك زيادي به بايرن كرده است. ريبري قادر خواهد بود در تيم يوونتوس به خوبي بازي و تيم را به حركت وادار كند.
وي گفت: البته با توجه به ارزشي كه ريبري براي بايرني ها دارد، بعيد مي دانم اين باشگاه آلماني راضي به از دست دادنش شود.
رانيري اظهار داشت: براي جانشيني ندود، ما چند بازيكن را مد نظر داريم كه ديگو از وردربرمن آلمان ، ديويد سيلوا از والنسيا اسپانيا و فلورنت مالودا از چلسي انگليس از اين جمله هستند.
ليزارازو مربي مي شود
خبرگزاري فارس: مدافع كناري اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه وارد دنياي مربيگري مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، بيزانت ليزارازو در دوره مربيگري كه زير نظر فدارسيون فوتبال كشورش برپا شده ، شركت كرد.
ليزارازو كه در رقابت هاي جام جهاني 1998 همراه تيم ملي فوتبال فرانسه به مقام قهرماني رسيد و سال ها نيز براي تيم بايرن مونيخ آلمان بازي كرد، هدف خود را از حضور در اين كلاس ، كسب مدرك مربيگري عنوان كرد.
وي گفت قصد دارد بخت خود را در عرصه مربيگري بيازمايد.
ليزارازو 39 ساله كه پيشتر گفته بود قصد انجام فعاليت مديريت ورزشي را دارد، تصميم دارد پس از كسب مدرك مربيگري در رده جوانان و نوجوانان به مربيگري روي آورده و كسب تجربه كند.
به گفته وي پس از چند سال تجربه اندوزي در اين زمينه، فرصت براي حضورش در رده بزرگسالان فراهم خواهد شد.
كلينزمان: شرايط بايرن مونيخ ايدهآل است
خبرگزاري فارس: سرمربي بايرن مونيخ گفت: شرايط تيم براي مسابقات دور برگشت بوندس ليگا ايدهآل است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يورگن كلينزمان اظهار داشت: بايرن بر اساس برنامه اي دقيق و مدون خود را در تعطيلات زمستاني آماده كرد. اينك تيم به شرايط آمادگي مطلوب و مورد نظر دست يافته است.
اين مربي افزود: بررسي نتايج تيم در رقابت هاي دوستانه به طور آشكار و دقيق، بيانگر اين مسئله است. با توجه به استمرار تمرينات تيم، تا شروع دور برگشت بازهم به وضعيت بهتري مي رسيم.
كلينزمان بيان كرد: در دور برگشت رقابت فشرده اي در بالاي جدول ايجاد خواهد شد. با اين حال بايرن براي كسب قهرماني تلاش خواهد كرد.
تيم بايرن مونيخ در پايان فصل قبل بوندس ليگا به مقام قهرماني رسيد و در پايان دور رفت فصل جاري بوندس ليگا پس از تيم تازه به دسته اول صعود كرده هوفن هايم، در رتبه دوم جاي گرفت.
پودولسكى: عاشق كلن هستم
سرانجام و پس از ماه ها كشمكش لوكاس پودولسكى قرارداد رسمى خود را با باشگاه كلن امضاء كرد.
بسيارى معتقدند امضاى قرارداد با كلن به معناى پسرفت اين مهاجم جوان و ملى پوش است. پولدى پس از ۲ سال حضور ناموفق در مونيخ به خانه اول خود بازمى گردد. حالا ببينيم نظر خود اين بازيكن درباره بازگشت به خانه اول چيست؟
•بازگشت به كلن
- كلن تيم مورد علاقه من است. بايد بگويم واقعاً عاشق كلن هستم اما از روى علاقه ام به اين تيم نيامده ا م. دلايل من براى بازگشت به كلن فقط مربوط مى شود به آينده ام در فوتبال حرفه اى. من قبل از اينكه قراردادم رابا كلن امضا كنم به طور مفصل با كريستف دام و مدير اين باشگاه صحبت كردم.آنها به من اطمينان دادند كه كلن براى فصل آينده برنامه هاى ويژه اى دارد و قصد دارد به سوى بهترين شدن حركت سريعى را آغاز كند.
• انتقاد كارشناسان نسبت به اين انتقال
- هر كس مى تواند نظر خودش را بيان كند. در واقع هر كس آن چيزى را كه فكر مى كند درست است به زبان مى آورد. بعد از حضور رالف رانگنيك در هافنهايم خيلى ها از او انتقاد كردند و گفتند بعد از حضور در شالكه به دست گرفتن هدايت هافنهايم يعنى پسرفت اين مربى اما حالا چه؟! هافنهايم قهرمان نيم فصل اول است و همه اين تيم را مدعى مى دانند. در حال حاضر همه كلن را يك تيم تازه صعود كرده به دسته اول مى دانند اما مطمئن باشيد سال آينده ديگر اين تيم را به اين چشم نگاه نخواهند كرد.
• علت اصلى عدم موفقيت در بايرن
- در بايرن شروع نااميدكننده اى داشتم. وقتى در همان ابتدا با وجود شايستگى در تركيب اصلى قرار نمى گيرى ديگر براى ادامه كار آن انگيزه لازم را ندارى. علت اصلى عدم موفقيتم در بايرن بى انگيزگى بود. اگر از همان ابتدا در مونيخ به من بها داده مى شد من مى توانستم بازى هاى خوبم در جام جهانى را در تركيب اين تيم به نمايش بگذارم.
• اهداف پولدى در كلن
- هدف من در كلن فقط قرار گرفتن در تركيب اصلى اين تيم نيست. من مى خواهم در تركيب كلن قرار بگيرم و براى اين تيم بهترين بازى هايم را انجام دهم. من در كلن به حضور در رقابت هاى اروپايى نيز فكر مى كنم. اگر مسئولان كلن بتوانند برنامه هاى خود را عملى كنند به زودى شاهد حضور قدرتمند اين تيم پرطرفدار در ليگ آلمان و بازى هاى اروپايى خواهيم بود.
منبع: ابرار ورزشی
Masoud King
24-01-2009, 22:46
پودولسكى: عاشق كلن هستم
اینم مخش خراب شده!
آخه تو کلن می خواد به چی برسه!
باید حداقل می رفت به باشگاه خیلی بهتر از کلن مثلا رم یا......
سه شنبه هشتم بهمن ماه
راند سوم جام حذفی آلمان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش زنده از شبکه ی دوی آلمان
ساعت 23:15
گزارش گر بازی بیلا رتی،مجری برنامه یوهانینس ب کرنر
در انتهای پخش زنده بازی خلاصه بازیهای این مرحله در این شب پخش خواهد شد.
FC Carl Zeiss Jena - FC Schalke 04
Hamburger SV - TSV 1860 München
SC Freiburg - 1. FSV Mainz 05
mohamad23
25-01-2009, 18:24
يورگن كلوپ، سرمربي امسال دورتموند، در گفتوگويي از روزهاي مربيگرياش در وستفالن ميگويد:
آقاي كلوپ اين گونه كه به نظر ميرسد شما از ريسك كردن خوشتان ميآيد. كوين بوآتنگ بازيكن شما در تيم دورتموند يك بار گفته بود كه اگر به فوتبال روي نياورده بود مجرم از كار در ميآمد. آيا اين حرف بازيكن شما شخصيت او را مورد سوال قرار نميدهد؟
نه، حتي بزرگترين فوتباليستهاي جهاني نيز بدون فوتبال مجرم ميشوند. من در شهر مارسي از آن محله كه زيدان به دنيا آمده و بزرگ شده است، ديدن كردهام در آنجا بيش از 90درصد جوانها اين كاره هستند چون كه از لحاظ وضعيت اقتصادي امكان ديگري وجود ندارد. ما اين را نيز در آن محلهاي كه وين روني از شهر ليورپول ميآيد مشاهده ميكنيم. برخي از روند پيشرفتها مطابق ميل پيش نميرود.
انتقال اين بازيكن به دورتموند باعث شد كه برخيها به شما لقب «مددكار» اجتماعي بدهند؛ يك مربي كه به موردهاي سخت و مشكل علاقه دارد. اين شامل شما ميشود؟
در فوتبال شخصيتهاي مختلفي با هم برخورد ميكنند. بله درست است من از اين گونه حالتها به گونهاي خوشم ميآيد. من خيلي خوشحال هستم كه زيدان و بوآتنگ اين گونه موفق نشان ميدهند و مدام پيشرفت ميكنند.
اين گونه حالتها نميتوانند تبديل به يك مشكل بزرگ و باعث شوند جو حاكم در تبديل مطابق ميل پيش نرود. براي نمونه محمد زيدان پيش از آمدن به دورتموند در هامبورگ با رفتار افراطياش برخي از بازيكنان از جمله فرانك روست را عصبي ميكرد.
اين گونه حالتها بد نيستند. زماني كه بازيكنان عقيده خود را مستقيم و رك به همديگر ميگويند خوب است.
اما يك بازيكن بايد بداند تا زماني كه عملكرد دلخواه را نداشته باشد كنار گذاشته ميشود. من، محمد زيدان را از زمان تيم ماينس ميشناسم اينكه او در تيم هامبورگ مشكل ساز شده بود براي من مساله گذشته است. من از كار و عملكرد او در دورتموند راضي هستم.
mohamad23
25-01-2009, 18:26
هورست هوربش سرمربی تیم امید آلمان قرارداد خودش را تمدید کرد
به گزارش سایت فدراسیون فوتبال آلمان، وی که مسئولیت سرمربیگری تیم امید کشورش را بر عهده دارد قراردادش را تا ژوئن سال 2012 تمدید کرد.
هوربش که همراه تیم ملی آلمان در سال 80 قهرمان اروپا شد و در سال 2008 تیم زیر 19 ساله های کشورش را به قهرمانی اروپا رساند اینک سرمربی تیم زیر 20 سال و زیر 21 سال آلمان است. وی به خاطر داشتن عملکردی موفق همچنان مورد توجه فدراسیون فوتبال آلمان قرار گرفت و قرارداش را تمدید کرد
mohamad23
25-01-2009, 18:27
با رفتن لوکاس پودولسکی به تیم کلن، بایرنی ها به دنبال یک جانشین خوب برای وی می گردند
رسانه های ایتالیایی گزارش می دهند مسئولان این تیم آلمانی از نوع بازی گوران پاندف خوششان می آید و مایلند این بازیکن بلغاری را جانشین پودولسکی کنند
گلزن لاتزیو مدتهاست که نغمه جدایی سر داده و به خاطر نارضایتی از دستمزد مایل به تمدید قرارداد نیست.
mohamad23
25-01-2009, 18:28
سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: دليل موفقيت تيم ملي آلمان تعطيلات نيم فصل بوندس ليگا است و در ليگ برتر هم بايد اين مورد رعايت شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل، سر آلكس فرگوسن اظهار داشت: وقتي به تاريخ فوتبال مراجعه مي كنيم و رويداد هاي جام جهاني در ادوار گذشته را مورد بررسي و تحليل قرار مي دهيم ، متوجه مي شويم ژرمن ها در اين پيكارها موفق بوده اند. به نظر من يك دليل عمده داشتن تعطيلات زمستاني خوب در آلمان و در فاصله دور رفت و برگشت بوندس ليگا است.
وي افزود: قصد ندارم بيهوده از آنها تعريف كنم. اما بايد واقعيت را گفت. به سبب تعطيلات نيم فصل، شمار مصدومان آنها كاهش مي يابد و بازيكنان انرژي خود را متمركز بازي هاي دور برگشت مي كنند. به اين ترتيب در رقابت هاي جام جهاني همواره موفق هستند.
فرگوسن عنوان كرد: اين مسئله نشان مي دهد حتي در شرايطي كه شما از نظر فني در سطحي كاملا بالا نيستيد، مي توانيد در عين طراوات و شادابي و عدم مصدوميت و برخورداري از آمادگي به درجات عالي برسيد. اين نكته اي است كه در ليگ برتر انگليس نيز بايد در نظر گرفته شود.
اين مربي گفت: به نظرم بايد نوآوري در سطح ليگ برتر ايجاد كرد و در ماه ژانويه اجازه داد تا بازيكنان دست به استراحت و تجديد قوا زنند. به اعتقاد اين مربي در ماه هاي ژانويه تا مارس، درصد احتمال مصدوميت بازيكنان زياد است و به اين خاطر همه ساله بازيكنان بي شماري در ليگ برتر به سبب فشار مسابقات و نبود تعطيلات زمستاني صدمه مي بينند.
mohamad23
25-01-2009, 18:29
فيليپ لام مدافع ملى پوش بايرن مونيخ معتقد است اين فصل نيز بايرن قهرمان رقابت هاى بوندس ليگا مى شود تا يك عنوان قهرمانى ديگر به كلكسيون افتخارات اين باشگاه اضافه شود.
لام در گفت وگو با وب سايت رسمى بایرن گفت: «اين فصل هم قهرمان خواهيم شد. با توجه به وضعيت جدول در پايان نيم فصل نخست، هافنهايم اصلى ترين رقيب بايرن به حساب مى آيد اما من مطمئنم كه اين تيم مقابل ما شانسى براى قهرمانى ندارد. هافنهايم حريف بايرن مونيخ نمى شود. بايرن هميشه بهترين تيم آلمان بوده است. با توجه به حضور بازيكنانى همچون ريبرى، تونى، كلوزه و شواينى فاصله بايرن با ديگر تيم هاى آلمانى بيشتر هم شده است. بايرن هميشه از ديگر تيم هاى حاضر در بوندس ليگا برتر و قوى تر بوده و از اين برترى نهايت استفاده را برده است. اين فصل نيز داستان مثل هميشه به پايان مى رسد. من به هيچ عنوان نگران نيم فصل دوم نيستم زيرا مى دانم كه بايرن در نيم فصل دوم صدر جدول را پس مى گيرد و در پايان نيز قهرمان بوندس ليگا مى شود.»
كريستف متزلدر در ليست سياه «پرز»
رئيس پيشين رئال مادريد اسامى بازيكنانى را كه قطعاً اخراج خواهند شد اعلام كرد.رئيس سابق باشگاه رئال مادريد كه حضورش در انتخابات آينده اين باشگاه قطعى شده اسامى بازيكنان اخراجى را منتشر كرد. فلورنتينو پرز مديرعامل سابق باشگاه رئال مادريد قصد دارد در صورت انتخاب شدن توسط هواداران رئال مادريد بازيكنان بزرگى چون كاكا، كريس رونالدو، ليونل مسى و ديديه دروگبا را خريدارى كرده و برخى بازيكنان كليدى رئال مادريد را اخراج كند. ليست اخراجى هاى پرز به شرح ذيل است:
دودك (دروازه بان)
ميشل سالگادو (مدافع)
فابيو كاناوارو (مدافع)
خاوير ساويولا (مهاجم)
مارسلو (مدافع)
درنته (مهاجم)
خاوير گارسيا (هافبك)
كريستف متزلدر (مدافع)
فرینگس به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت می شود
"یواخیم لو" از "تورستن فرینگس" برای بازی مقابل تیم فوتبال نروژ دعوت به عمل می آورد.به گزارش خبرگزاری مهر، فرینگس مدتی است که از سوی مربی آلمان به تیم ملی دعوت نمی شود و "لو" در رقابت های مقدماتی جام جهانی از تروخوفسکی و هیتزلسپرگر در ترکیب تیم ملی آلمان استفاده کرده است. این موضوع حتی باعث شد که میشاییل بالاک مربی تیم آلمان را متهم به بی اهمیتی به بازیکنان قدیمی تیم ملی کند.
"لو" به بیلد گفت: انتظار دارم تورستن به بازی دوستانه مقابل نروژ که در ماه فوریه برگزار می شود برسد. پیش از تعطیلات زمستانی متوجه شدم که این بازیکن رشد قابل ملاحظه ای داشته است. به نظر من تعطیلات زمستانی باعث شده تا این بازیکن در شرایط مطلوبی قرار بگیرد.
26-01-2009, 19:07
كريستف متزلدر در ليست سياه «پرز»
خوبه اخراج بشه بیاد بایرن : دی
بایرن 2 تا مهاجم بخره
و ریبری رو از دست نده
فقط همین
Masoud King
26-01-2009, 23:04
بایرن 2 تا مهاجم بخره
و ریبری رو از دست نده
فقط همین
بایرن یه هافبک وسط خوب کم داره!
بعد از رفتن بالاک کسی دیگه نتونست اونطور که باید جاش رو پر کنه!
mohamad23
27-01-2009, 04:16
زمانى كه رقابت هاى بوندس ليگا در فصل ۲۰۰۹- ۲۰۰۸ سوت خورد همگان هافنهايم را يكى از كانديداهاى سقوط به دسته پايين تر مى ديدند. از ديد كارشناسان هافنهايم تيمى بود كه فقط براى بقا مى جنگيد. ميانگين سنى بسيار پايين و عدم تجربه لازم تيمى باعث شده بود تا بسيارى هافنهايم را ميهمان يك ساله بوندس ليگا بدانند. حتى شروع خوب و توفانى اين تيم هم باعث نشد نظر كارشناسان عوض شود. بعد از پيروزى هاى خوب هافنهايم در چند هفته اول همگان اين شروع خوب را يك اتفاق دانستند. اتفاقى كه شانس هم در آن نقش داشته است. در حالى كه فوتبالدوستان در كشور آلمان منتظر پاره شدن نوار پيروزى هاى اين تيم روستايى بودند، بازيكنان جوان هافنهايم هفته به هفته با قدرت بيشترى در ميادين ظاهر مى شدند. هافنهايم توانست با ادامه روند پيروزى هاى خود نظر همه را تغيير دهد. با قهرمانى هافنهايم در پايان نيم فصل اول همه به توانايى هاى اين تيم روستايى ايمان آوردند. حالا و در آستانه شروع رقابت ها در نيم فصل دوم بسيارى هافنهايم را مدعى عنوان قهرمانى و رقيب اصلى تيم بايرن مونيخ مى دانند. حالا ديگر كارشناسان فوتبال آلمان تعريف متفاوتى از تيم هافنهايم و بازيكنان جوان اين تيم روستايى دارند. در حالى كه در روزهاى آغازين فصل تنها خواسته و آرزوى هواداران هافنهايم بقا در رقابت هاى دسته اول بوندس ليگا بود حالا فقط قهرمانى است كه مى تواند آنها را راضى كند. ديتمار هوپ مرد ثروتمند كشور آلمان كه در اروپا با نام «بيل گيتس ژرمن ها» شناخته مى شود در همان روزهاى ابتدايى حضور تيمش در جمع تيم هاى برتر فوتبال آلمان اين نويد را به هواداران كم شمار تيمش داده بود كه به زودى شاهد حضور تيمشان در جمع بهترين هاى قاره سبز خواهند بود. شايد آن زمان حتى هواداران خوش بين هافنهايم هم حرف هاى هوپ را جدى نگرفتند. هيچ كس از يك تيم كوچك روستايى انتظار بهترين شدن را نداشت اما برخلاف تمامى انتظارات و معادلات همين تيم كوچك با سرعت قابل توجهى به سوى بهترين شدن و حرفه اى شدن گام برمى دارد. پس از قهرمانى در نيم فصل اول رقابت ها و بالا رفتن دستمزد بازيكنان و كادرفنى اين تيم حالا يك گام ديگر در باشگاه هافنهايم برداشته شده است. در نيم فصل اول بسيارى استاديوم خانگى اين تيم را در حد و اندازه هاى رقابت هاى بوندس ليگا نمى ديدند. حتى بسيارى از رقبا پس از بازى كردن در استاديوم خانگى اين تيم نسبت به شرايط موجود در استاديوم حريف انتقاد مى كردند. حالا و با شروع نيم فصل دوم رقابت ها شرايط فرق مى كند. هافنهايم نيم فصل دوم رقابت ها را در استاديوم جديد خود آغاز خواهد كرد. استاديوم كاملاً مجلل و مجهز كه حتى شايسته ميزبانى رقابت هاى اروپايى است. اين استاديوم تازه تأسيس كه «راين نكار آره نا» نام دارد در منطقه خوش آب و هواى سينهايم قرار دارد. اين استاديوم زيبا حدود ۳۱ هزار نفر ظرفيت دارد. بنا به گفته ديتمار هوپ رئيس باشگاه هافنهايم براى ساخت اين مجموعه حدود ۷۰ ميليون يورو هزينه شده است. هوپ در روز افتتاحيه اين استاديوم در جمع بازيكنان، مربيان و هواداران هافنهايم گفت: «امروز يك روز به ياد ماندنى در تاريخ باشگاه هافنهايم است. خيلى خوشحالم كه مى توانم بگويم ما صاحب يكى از بهترين استاديوم هاى كشور آلمان و حتى اروپا شده ايم. اينجا جايى است كه ما بايد پيروزى هاى زيادى را در آن جشن بگيريم. اين استاديوم زيبا با جام هاى قهرمانى زيباتر هم خواهد شد.» رالف رانگنيك سرمربى موفق نيلى پوشان نيز افتتاح اين استاديوم زيبا را به فال نيك گرفت و گفت: «ما مى توانيم در اين فصل اولين جام قهرمانى را به اين استاديوم بياوريم. پيروزى در اين استاديوم زيبا طعم شيرين ترى خواهد داشت. اميدوارم اينجا هم بتوانيم پيروزى هاى زيادى را كسب كنيم.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی
mohamad23
27-01-2009, 04:17
ميشائيل بالاك هافبك آماده اين روزهاى چلسى در گفت وگويى با روزنامه بيلد، بايرن مونيخ را به عنوان تيم قهرمان اين فصل رقابت هاى بوندس ليگا معرفى كرد و گفت: «به نظر من، بايرن اين فصل هم قهرمان بوندس ليگا خواهد شد. بايرن مثل فصول گذشته، آماده ترين تيم فوتبال آلمان است. در اين فصل ديگر تيم ها هم حضورى موفق داشته اند. تيم هايى همچون هافنهايم، لوركوزن و هرتابرلين كه در فصل جارى فراتر از حد انتظارات ظاهر شده اند به خصوص هافنهايم كه در حال حاضر رقيب اصلى بايرن نيز به حساب مى آيد. از نظر من هافنهايم تيم بسيار خوبى است اما توان رقابت كردن با تيم بزرگى همچون بايرن مونيخ را ندارد. من معتقدم اين تيم جوان هر چه قدر هم كه خوب كار كند در پايان به تجربه بايرن خواهد باخت.
Masoud King
27-01-2009, 12:58
بالاک:اين فصل هم بايرن قهرمان مى شود
زحمت کشیده!!!!!!!!!
بایرن 2 تا مهاجم بخره
و ریبری رو از دست نده
فقط همین چشم.
فردا زنگ ميزنم بهشون ميگم تا زودتر دست به كار بشن:27:
بعد از رفتن بالاک کسی دیگه نتونست اونطور که باید جاش رو پر کنه!
اينو الان 4 ساله داريم همه فرياد ميزنيم ولي كسي گوشش بدهكار نيست:21:
"ريبري" و "لام" خواستار تقويت بايرن
فرانك ريبري و فيليپ لام خواستار حضور بازيكنان سرشناس بيشتري در بايرن مونيخ هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دو بازيكن بايرن براي رسيدن به تيمشان قهرماني در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا تقويت بايرن را خواستار شدهاند.
لام پيش از شروع نيم فصل دوم رقابتهاي بوندسليگا گفت: «تيم بايد نقطه به نقطه تقويت شود. پرافتخارترين تيم آلمان بايد همچنان بازيكناني با كلاس جهاني را به خدمت بگيرد.»
اين بازيكن 25 ساله با اشاره به شياطين سرخ گفت: «منچستريونايتد با وجود قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، ديميتار برباتف را در خط حمله به خدمت گرفت تا در همه جا خودش را تقويت كرده باشد. بايرن مونيخ با باشگاههايي همانند منچستريونايتد و يا بارسلونا هنوز فاصله دارد. من قراردادم با بايرن مونيخ را در تابستان گذشته براي سه سال ديگر تمديد كردم تا با بايرن در ليگ قهرمانان اروپا به قهرماني برسم.»
لام بر اين باور است كه سرمايهگذاريهاي ميليوني ديگر در بايرن بهترين وسيله براي حفظ بازيكني همچون ريبري است بازيكني كه مورد توجه باشگاههاي بزرگ اروپايي قرار دارد.
لام تاكيد كرد: «هر تيم در ليگ قهرمانان اروپا به بازيكناني همچون فرانك ريبري نياز دارد.»
اين بازيكن 25 ساله و فرانسوي در شروع سال جاري ميلادي و به هنگام برپايي اردوي آمادهسازي بايرن مونيخ در دبي، تضميني نداد كه تا پايان ژوئن 2011 يعني پايان زمان قراردادش در مونيخ بماند و همه چيز براي او ممكن است.
ريبري هم گفته بود كه مهم است بايرن بداند كه بايد تقويت بشود.
بايرنيها تاكنون مهاجمي همانند ايويكا اوليچ را از هامبورگ براي فصل آينده به خدمت گرفتهاند. از آلكساندر باوم يوهان (بوروسيا مونشن گلادباخ) و آناتولي تيموچوك (زنيت سنت پترزبورگ) به عنوان بازيكنان بعدي موردنظر بايرن ياد ميشود.
آخرين قهرماني بايرن در ليگ قهرمانان اروپا به هشت سال پيش بازميگردد. با خداحافظي احتمالي ويلي سانيول آسيب ديده و فرانسوي از دنياي فوتبال ديگر هيچ بازيكني از آن تيم قهرمان در تركيب كنوني بايرن حضور ندارد.
لام بايرن را در آلمان بهترين تيم دانست و گفت، هيچ تيمي نميتواند مانع قهرماني بايرن بشود.
رابطه در هوفنهایم خيلي انساني است
تيم هوفنهايم كه در ميان ناباوري همه هواداران فوتبال قهرمان دور رفت بوندسليگا شده است براي دور برگشت تيمو هيلده براند، دروازهبان پيشين اشتوتگارت و والنسيا را به خدمت گرفته. تيمو هيلده براند يكي از بزرگترين استعدادهاي فوتبال آلمان در چند سال گذشته به حساب ميآيد، اما در ميان ناباوري براي بازيهاي يورو 2008 دعوت نشد و اكنون با وجود نفراتي مانند رنه آدلر، روبرت انكه و تيم ويسه كار براي او سختتر شده است.
شما ميتوانيد راز موفقيت تيم هوفنهايم را براي ما فاش كنيد؟
در اينجا كارهاي چندان خارقالعادهاي انجام نميشود اما روي نكات ظريف خيلي دقت ميشود. اخيرا ما يك تمرين انجام داديم كه هر بازيكن مجبور بود در هر دست خود يك توپ تنيس را همراه داشته باشد. هدف از اين كار اين بود كه بازيكنان اجازه نداشته باشند روي بازيكن خطا كنند.
اما اين نميتواند همه چيز باشد.
من در تيم هوفنهايم خيلي احساس رضايت و آسايش ميكنم و رابطه من با بازيكنان جوان خيلي خوب است و با مربي تيم ميتوان خيلي راحت صحبت كرد. امروزه در ورزش حرفهاي كه بيشتر حالت يك تجارت پيدا كرده است خيلي از رابطههاي انساني از بين ميروند ولي نزد هوفنهايم اين مساله وجود ندارد. زماني كه يك نفر بدون توجه به نوع شغل از محيط كاري راضي است، شغل خود را با علاقه نشان ميدهد.
در كنار اين همه بازيكن جوان احساس نميكنيد كه پا به سن گذاشتهايد؟
بله، در اينجا بازيكنان خيلي جوان هستند. از سوي ديگر من 29 ساله چندان پير نيستم. يقينا طرز فكر بيست سالگي من با امروز فرق ميكرد ولي خب انسان مرتب چيزهاي جديدي ياد ميگيرد.
شما در سال گذشته چه تجربه جديدي كسب كرديد؟
من بازيها را از روي سكوي ورزشگاه دنبال ميكردم، بدون شوخي! من ياد گرفتم كه چه معني ميدهد زماني كه يك نفر در يك كشور ديگر زندگي كند. در اين ميان ميتوانم درك كنم كه براي برخي از بازيكنان، خارجي بودن تا چه اندازه سخت است، زماني كه آنها به آلمان ميآيند.
چرا در والنسيا موفق نشديد؟
مربي و رييس باشگاه مرتب عوض ميشدند و تيم ما خيلي بد بازي ميكرد. هنگام آمدن به والنسيا، سانتياگو كانيسارس، ديگر دروازهبان تيم با من حرف ميزد اما پس از رفتن جانشين خيلي با من سرد برخورد ميكرد و مربي جديد ديگر چندان شانسي به من نميداد. من تمام سعي خودم را كردم اما هيچ فايدهاي نداشت.
از اينكه براي بازيهاي يورو 2008 به تيم ملي آلمان دعوت نشده بوديد، هنوز آزرده هستيد؟
انسان ميتواند به اين خاطر دلخور باشد و مرتب از خود سوال كند كه دليل آن چه چيزي بوده است. كنار گذاشتن پس از چهار سال حضور در تيم ملي بدون هيچ دليلي يك شوك بزرگ و سخت است. اين مساله خيلي روي من تاثير گذاشت.
آيا يوآخيم لو در اين ميان يك دليل معقول براي تصميم خود آورده است؟
نه به آن صورت، اما بايد اين تصميم او را قبول كنم.
رنه آدلر، روبرت انكه و تيم ويسه از شما بهتر هستند؟
نميدانم.
اكنون حتي ميشائيل رنسينگ، دروازهبان بايرنمونيخ اعلام كرده كه مايل است دروازهبان شماره يك تيم ملي آلمان باشد. بهتر نيست شما نيز اين مساله را بيان كنيد؟
من به اندازه كافي در گذشته اين كار را انجام دادهام اما هيچ فايدهاي براي من نداشت.
منبع: كانون هواداران بایرن در ایران
"ريبري" و "لام" خواستار تقويت بايرن
فرانك ريبري و فيليپ لام خواستار حضور بازيكنان سرشناس بيشتري در بايرن مونيخ هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دو بازيكن بايرن براي رسيدن به تيمشان قهرماني در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا تقويت بايرن را خواستار شدهاند.
لام پيش از شروع نيم فصل دوم رقابتهاي بوندسليگا گفت: «تيم بايد نقطه به نقطه تقويت شود. پرافتخارترين تيم آلمان بايد همچنان بازيكناني با كلاس جهاني را به خدمت بگيرد.»
اين بازيكن 25 ساله با اشاره به شياطين سرخ گفت: «منچستريونايتد با وجود قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، ديميتار برباتف را در خط حمله به خدمت گرفت تا در همه جا خودش را تقويت كرده باشد. بايرن مونيخ با باشگاههايي همانند منچستريونايتد و يا بارسلونا هنوز فاصله دارد. من قراردادم با بايرن مونيخ را در تابستان گذشته براي سه سال ديگر تمديد كردم تا با بايرن در ليگ قهرمانان اروپا به قهرماني برسم.»
لام بر اين باور است كه سرمايهگذاريهاي ميليوني ديگر در بايرن بهترين وسيله براي حفظ بازيكني همچون ريبري است بازيكني كه مورد توجه باشگاههاي بزرگ اروپايي قرار دارد.
لام تاكيد كرد: «هر تيم در ليگ قهرمانان اروپا به بازيكناني همچون فرانك ريبري نياز دارد.»
اين بازيكن 25 ساله و فرانسوي در شروع سال جاري ميلادي و به هنگام برپايي اردوي آمادهسازي بايرن مونيخ در دبي، تضميني نداد كه تا پايان ژوئن 2011 يعني پايان زمان قراردادش در مونيخ بماند و همه چيز براي او ممكن است.
ريبري هم گفته بود كه مهم است بايرن بداند كه بايد تقويت بشود.
بايرنيها تاكنون مهاجمي همانند ايويكا اوليچ را از هامبورگ براي فصل آينده به خدمت گرفتهاند. از آلكساندر باوم يوهان (بوروسيا مونشن گلادباخ) و آناتولي تيموچوك (زنيت سنت پترزبورگ) به عنوان بازيكنان بعدي موردنظر بايرن ياد ميشود.
آخرين قهرماني بايرن در ليگ قهرمانان اروپا به هشت سال پيش بازميگردد. با خداحافظي احتمالي ويلي سانيول آسيب ديده و فرانسوي از دنياي فوتبال ديگر هيچ بازيكني از آن تيم قهرمان در تركيب كنوني بايرن حضور ندارد.
لام بايرن را در آلمان بهترين تيم دانست و گفت، هيچ تيمي نميتواند مانع قهرماني بايرن بشود.
تو را به خدا ببینین چه بازیکنایی رو مد نظر گرفتن.
تبریک .5-1 عجب تیمی .
ریبری سوپر بازیکنه . چرا توپ طلا رو میدن به این بچه پرتقالیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohamad23
28-01-2009, 01:02
Stuttgart [1 - 5] Bayern Munich
14'[0 - 1]
B. Schweinsteiger [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16'[0 - 2]
F. Ribery [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43'[0 - 3]
L. Toni [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
55'[0 - 4]
B. Schweinsteiger (pen.) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
59'[0 - 5]
Z. Roberto [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
85'[1 - 5]M. Gomez [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارمغان جنون
28-01-2009, 01:51
تبریک میگم
البته اشتوتگارت هم خیلی بد بازی می کرد
منم اين برد رو تبريك ميگم. امسال تيم خيلي اماده هست.
ليگ قهرمانان در انتظار بايرنه.
هامبورگ يكى از بهترين هاى آلمان است
باستين شواين اشتايگر در آستانه بازى حساس تيمش مقابل هامبورگ به همتيمى هايش هشدار داد. جمعه بازى هاى بوندس ليگا در نيم فصل دوم با ديدار تيم هاى هامبورگ - بايرن مونيخ سوت خواهد خورد. ۲ تيم در حالى به مصاف يكديگر خواهند رفت كه هر ۲ به عنوان مدعى در كورس قهرمانى قرار دارند. وضعيت جدول در صدر باعث شده حساسيت هاى اين بازى كه در آلمان به «دربى جنوب» معروف است بيشتر به چشم آيد. شواين اشتايگر در آستانه دربى جنوب به خبرنگار اشپيگل گفت: «بازى مقابل هامبورگ هميشه سخت است. مطمئناً در بندر هامبورگ كار دشوارى خواهيم داشت. هامبورگ يكى از بهترين تيم هاى حال حاضر فوتبال آلمان است. اين تيم هنوز هم به عنوان يكى از مدعيان در جدول رده بندى قرار دارد. آنها در خانه خود طبيعتاً به دنبال كسب ۳ امتياز خواهند بود. ما اگر بخواهيم با دست پر از دربى جنوب برگرديم بايد با آمادگى كامل پا به ميدان بگذاريم.» شواينى در ادامه صحبت هاى خود نسبت به تعطيلات بلندمدت زمستانى در فوتبال آلمان اعتراض كرد و گفت: «مدت هاست كه كارشناسان، مربيان و بازيكنان شاغل در فوتبال آلمان نسبت به تعطيلات زمستانى در فوتبال آلمان اعتراض كرده اند هيچ كس مخالف تعطيلات زمستانى نيست اما اين تعطيلات بايد بين يك تا ۲ هفته متغير باشد. در همه جاى اروپا تيم ها در ماه ژانويه ۱۰ تا ۱۵ روز تعطيل هستند اما در آلمان اين تعطيلات بسيار طولانى تر است. آخرين بازى ما در بوندس ليگا برمى گردد به سيزدهم آخرين ماه از سال ۲۰۰۸ ميلادى. جمعه كه قرار است به ميدان برويم سى ام ماه ژانويه است اين يعنى بيش از يك ماه و نيم تعطيلى. اين همه تعطيلى براى چه؟ مطمئناً اين تعطيلات بلندمدت افت بدنى بازيكنان و به دنبال آن افت فنى تيم ها را به همراه دارد. جمعه هر ۲ تيم براى كسب ۳ امتياز تلاش خواهند كرد اما با توجه به اين تعطيلات بلندمدت نبايد انتظار ديدن يك بازى فوق العاده را داشته باشيم. اميدوارم ما نسبت به حريف آماده تر ظاهر شويم و بتوانيم نيم فصل دوم را با كسب ۳ امتياز خارج از خانه آغاز كنيم.
ديه گو به يووه فكر نمى كند
هافبك برزيلى وردربرمن اعلام كرد كه بر روى بازى هاى تيمش متمركز شده است و فعلاً قصدى درخصوص انتقال به باشگاهى ديگر ندارد. ديه گو ريباس هافبك برزيلى وردربرمن هرگونه خبر درخصوص ترك اين باشگاه آلمانى را تكذيب كرد. اين بازيكن ضمن سپاسگزارى از برمنى ها اعلام كرد كه مى خواهد تمام تمركزش را بر روى كمك به تيمش بگذارد و سپس در پايان فصل درباره آينده خود تصميم بگيرد. او در اين باره به نشريه اسكاى گفت: خوشحالم كه مى بينم تيم هاى بزرگى علاقه مند به امضاى قرارداد با من هستند. من تا سال ۲۰۱۱ با وردربرمن قرارداد دارم. هنوز به تمديد قرارداد فكر نكرده ام و البته سران باشگاه نيز هنوز پيشنهادى را ارائه نكرده اند.ديه گو در ادامه عنوان كرد:اين درست است كه پيشنهاداتى از تيم هاى ديگر دريافت كرده ام،اما هنوز در خصوص ترك باشگاه قصدى ندارم. رسانه ها خبر انتقال قريب الوقوع اين هافبك را به يوونتوس منتشر كردند اما ديه گوى ۲۳ ساله تأكيد كرد كه هيچ صحبتى با سران اين باشگاه ايتاليايى نداشته است. او اظهار داشت:درباره بازى در ايتاليا هنوز چيزى نمى دانم. تيم هاى بزرگ زيادى در ليگ ايتاليا وجود دارند كه آنها را دوست دارم اما تا به اين لحظه چيزى در اين خصوص نمى دانم. يوونتوس تيم بزرگى است كه بازى براى اين باشگاه بسيار افتخار آميز مى باشد اما اكنون بايد به تيمم احترام گذاشته و براى آنها توپ بزنم. هافبك خلاق برمن افزود: هيچ توافقى با سران يووه صورت نگرفته است. آنها تيم بزرگى هستند كه همواره تحسينشان مى كنم اما تاكنون هيچ قراردادى امضاء نشده است. گفتنى است ديه گو از سال ۲۰۰۶ تاكنون ۷۵ بار پيراهن وردربرمن را بر تن كرده و ۳۴ گل نيز به ثمر رسانده است.
نتیجه عالی بود . هرچند اشتوتگارت افتضاح بازی کرد . ولی بایرن قشنگ بازی کرد . گل دوم قشنگ ترین گل بود.
بایرن شانس اول قهرمانی بوندسلیگا
فوتبالدوستان آلمانى بر اين باورند كه تيم بايرن مونيخ در اين فصل از عنوان قهرمانى خود در رقابت هاى بوندس ليگا دفاع خواهد كرد. نتايج به دست آمده از يك نظرسنجى كه توسط وب سايت رسمى فدراسيون فوتبال آلمان صورت گرفته به قهرمانى پرافتخارترين تيم كشور آلمان رأى مى دهد. طبق اين نظرسنجى ۷۲ درصد معتقدند بايرن در اين فصل يك عنوان قهرمانى ديگر به كلكسيون افتخارات خود اضافه مى كند.نكته قابل توجه اينجاست كه تنها ۱۴ درصد به قهرمانى هافنهايم رأى داده اند. ۹ درصد نيز تيم هرتابرلين را قهرمان دانسته اند. ۵ درصد مابقى هم به تيم هاى هامبورگ و وردربرمن رأى داده اند.
Masoud King
28-01-2009, 15:55
با این بازیکن حتما تقویت میشه!
پولی که به اینا دادن رو با هم سر جمع می کردن یه بازیکن خوب می گرفتن : دی
mohamad23
28-01-2009, 16:26
امسال تو اروپا حریف می طلبیم
mohamad23
29-01-2009, 01:20
جمعه 11 بهمن ماه 1387
اولین بازی دور برگشت بوندس لیگا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هامبورگ ============== بایرن مونیخ
ساعت 23 از:
Dubai Sport 1
TPS Star
ARD Das Erste
HSV NORDBANK ARENA
mohamad23
29-01-2009, 01:22
هورا اسپرت, برند شوستر, سرمربی سابق رئال مادرید به طور غیرمستقیم از علاقه خود به هدایت مردان اشتوتگارت خبر داد
مارکوس بابل, سرمربی موقت اشتوتگارت به علت نداشتن پراونه مربیگری دائمی آلمان نمی تواند پس از پایان این فصل نیز به همکاری خود با این تیم ادامه دهد.
گفته می شود, مقامات این تیم بوندس لیگایی به شوستر پیشنهاد امضای قرارداد دو ساله داده اند و او در صورت قبول این پیشنهاد می تواند در فصل آینده سکان هدایت اشتوتگارت را برعهده بگیرد.
با اینکه شوستر به صراحت اعلام نکرده است خواهان همکاری با اشتوتگارت است اما گفت:"موفقیت های بزرگی در لیگ اسپانیا به دست آوردم اما فعلا قصد دارم مدتی به عنوان سرمربی در این لیگ کار کنم. لیگ انگلیس نیز واقعا لیگ مورد علاقه من نیست اما بوندس لیگا همیشه برایم جالب و جذاب بوده است.قصد دارم به آگسبورگ نزد مادرم بروم زیرا او دیگر مثل سابق جوان نیست و به من نیاز دارد."
انتقاد متزلدر به رونالدو
هورااسپرت, کریستوف متزلدر, مدافع رئال مادرید کریستیانو رونالدو, ستاره پرتغالی منچستریونایتد را مورد انتقاد قرار داد.
این ملی پوش آلمانی از اینکه رونالدو ادعا کرده است بازیکنان استثنایی 100 میلیون پوند می ارزند, ناراحت شده است.
او در واکنش به این گفته رونالدو اظهار داشت:" آنها بازیکنانی استثنایی هستند که می توانند یک تیم را متحول کنند,اما در شرایط فعلی که همه با مشکلات مالی و بحران اقتصادی روبرو هستند , نباید گفته شود که یک بازی 100 میلیون پوند می ارزد و اتفاق نادری است."
سانيول: مصدوميت بخشى از وجودم شده است
سرانجام و پس از ماه ها مبارزه، ويلى سانيول مغلوب مصدوميت كهنه خود شد. در حالى كه هواداران بايرن مونيخ منتظر بازگشت ويلى سانيول به ميادين بودند، اين مدافع ملى پوش فرانسوى تصميم گرفت براى هميشه با مستطيل سبز خداحافظى كند.
در حالى كه حدود يك هفته از خداحافظى سانيول مى گذرد، اين مدافع فرانسوى درباره علت تصميم خود به خبرنگار «بيلد» گفت: «ديگر خسته شده بودم. هر چه تلاش كردم بى فايده بود. هر كارى كه براى خلاصى از اين مصدوميت كردم فايده اى نداشت. اين مصدوميت لعنتى بخشى از وجودم شده، احساس مى كنم همه جا با من است و قصد جدايى هم ندارد!
سانيول در خصوص دوران نقاهت خود به خبرنگار بيلد گفت: «پس از مصدوميت با خودم عهد كردم كه از هيچ تلاشى براى بازگشت به دنياى فوتبال دريغ نكنم. واقعاً هم به عهد خود وفا كردم و با تمام تلاش سعى كردم اين مصدوميت را مغلوب كنم و دوران نقاهتم را با موفقيت پشت سر بگذارم. اگر پزشكان مى گفتند كه روزى ۲ ساعت فيزيوتراپى كنم، روزى ۳ تا ۴ ساعت اين كار را مى كردم. در طى يك سال گذشته زندگى ام در فيزيوتراپى و آب درمانى خلاصه شده بود. براى بازگشت به ميادين عزم خود را جزم كرده بودم، اما متأسفانه هفته پيش به نتيجه اى كه دوست نداشتم رسيدم. همه چيز بى فايده بود. اين مصدوميت لعنتى خيال ندارد من را رها كند. من ديگر توان مبارزه كردن با آن را ندارم. اعتراف مى كنم كه او از من قوى تر است!»
سانيول در ادامه در خصوص تمرينات چند هفته اخير خود گفت: «وقتى پزشكان احساس كردند كه مصدوميتم تا حدى بر طرف شده به من اجازه دادند تا تمريناتم را شروع كنم. از همان اولين روزى كه دويدن و تمرينات سبكم را آغاز كردم، درد شديدى را به همراه داشت. در چند روز اول سعى كردم بدون توجه به اين درد شديد، به كارم ادامه دهم اما واقعاً بعد از چند روز به اين نتيجه رسيدم كه قادر به ادامه تمرينات نيستم. درد، تمام توانم را گرفته بود. در پايان هم مجبور شدم بر خلاف ميل باطنى ام تصميم بگيرم و براى هميشه از دنياى حرفه اى فوتبال خداحافظى كنم.»
سانيول در ادامه صحبت هايش اين تصميم را يكى از سخت ترين تصميم هاى زندگى اش خواند و گفت: «واقعاً سخت است، تلخ ترين لحظه براى انسان زمانى است كه بخواهد از چيزى كه دوست دارد جدا شود، من عاشق فوتبال بودم. بيشتر زندگى ام را با فوتبال گذرانده بودم. فوتبال به بخشى از زندگى ام تبديل شده بود. هيچ وقت، حتى در دوران مصدوميتم هم به جدا شدن از فوتبال فكر نمى كردم. واقعاً تصميم سختى بود. مى توانم به جرأت بگويم كه سخت ترين تصميم زندگى ام را گرفتم. متأسفانه ديگر نبايد به حضور در مستطيل سبز فكر كنم. تمام فكر و ذكرم بايد دنياى پس از فوتبال باشد. بايد براى خودم دنياى جديد را بسازم. در زندگى يك چيز را ياد گرفته ام. ياد گرفته ام كه نبايد حسرت گذشته را بخورم. بايد فقط به آينده فكر كنم. شايد بتوانم در آينده به عنوان يك مربى موفق به دنياى توپ گرد باز گردم.
سانوگو جانشين اییبسویچ
مهاجم ساحل عاجى باشگاه وردربرمن با قراردادى قرضى تا پايان فصل جارى بوندس ليگا به تيم صدرنشين هافنهايم پيوست.
مصدوميت وداد ايبيسويچ بهترين گلزن حال حاضر ليگ آلمان كه تا پايان فصل قادر به حضور در ميادين نخواهد بود، مسئولان اين باشگاه را بر آن داشت تا يك مهاجم گلزن ديگر به خدمت بگيرند و بر همين اساس نيز بوبكر سانوگو مهاجم ساحل عاجى وردربرمن با قراردادى قرضى كه در پايان فصل جارى مى تواند تمديد شود، به تركيب اين تيم پيوست.
سانوگو در اين باره گفت: اين واقعاً شگفت انگيز و جالب توجه است. در حال حاضر هم خوشحال هستم و هم ناراحت. من در برمن راحت بودم اما مى خواستم شانس بيشترى براى بازى پيدا كنم و به همين دليل نيز به هافنهايم پيوستم.
مهاجم جديد تيم صدرنشين ليگ آلمان كه سابقه بازى در تيم هايى همچون العين امارات، كايزرسلاترن و هامبورگ را نيز در كارنامه دارد۸۴، بار در بوندس ليگا به ميدان رفته و ۲۴ گل به ثمر رسانده است. او در ۱۶ بازى ملى نيز ۸ گل وارد دروازه حريفان كرده است.
ابرارورزشي
وداع زودهنگام دورتموند از مسابقات فوتبال جام حذفي آلمان
تيم پرسابقه بورسيا دورتموند وداع زود هنگامي از رقابتهاي فوتبال جام حذفي
باشگاههاي آلمان (ليگا پوكال) داشت. به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، مرحله يك هشتم نهايي اين مسابقات شب گذشته/ چهارشنبه/ با صعود دو تيم مدعي وردربرمن و بايرلوركوزن به جمع هشت تيم پاياني و حذف دورتموند به پايان رسيد.
در حساسترين بازي اين مرحله تيم بورسيا دورتموند در ورزشگاه خانگي خودوست فالن با حساب ۲بر يك مغلوب وردربرمن ديگر تيم مطرح فوتبال آلمان شد.
براساس اين گزارش نتايج مسابقات به شرح ذيل است:
- دورتموند يك - وردربرمن ۲
گل ها: الكساندر فري ( (۱۱براي دورتموند و هوگوآلميدا ( (۶۲و كلوديو پيزارو ( (۸۱براي وردربرمن
- بايرلوركوزن - ۳انرگي كوتبوس يك
گل ها: پاتريك هلمس ( ،(۱۲ميشل كادلچ ( (۲۹و ريناتو آگوستو ( (۴۳براي بايرلوركوزن و اروين اسكلا ( (۹۰براي انرگي كوتبوس
- ولفسبورگ - ۵هانزاروستوك يك
گل ها: گرافيته ( ۸۶ ،۵۸و ،(۹۰كاي بولو ( - ۶۵گل به خودي) و كريستين گنتنر ( (۷۹براي ولفسبورگ و فيلينگر ( (۶۸براي هانزاروستوك
- كارلسروهه صفر - وهن يك
گل: كانيگ ( (۷۳براي وهن
/لژيونرهاي ايراني بوندس ليگا/
دژاگه غايب ولفسبورگ مقابل كلن
خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم ولفسبورگ در اولين بازي دور برگشت بوندس ليگا امكان همراهي هم تيمي هاي خود را ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم فوتبال ولفسبورگ فردا(شنبه) در ورزشگاه راين انرژي ميهمان اف.ث.كلن در است.
براي اين بازي فليكس ماگات، سرمربي ولفسبورگ مجاز به استفاده از اشكان دژاگه نيست. اين بازيكن به علت دريافت كارت زرد در آخرين بازي دور رفت و پنج كارته شدن ، محروم شده است.
دژاگه در بازي هايي كه در جدول زير درج شده كارت زرد گرفت تا از انجام بازي با كلن محروم شود:
هفته دوم: بازي با بوخوم - تساوي 2 بر 2
هفته سوم: بازي با فرانكفورت،تساوي 2 بر 2(دژاگه يكي از 2 گل تيمش را زد)
هفته پنجم: بازي با هامبورگ ،برد 3 بر صفر(دژاگه يكي از گل هاي تيمش را زد)
هفته شانزدهم: بازي با هانوفر ،برد 2 بر يك
هفته هفدهم:بازي با وردربرمن،باخت 2 بر يك
تركيب مورد نظر ماگات اينچنين گزارش شده است:
دروازه بان:
بنگاليو
خط دفاع:
ريتر، سيمونيچ،بارزاگلي، شفر
خط مياني:
خوزه،هاسبه،زاكاردو، ميسموويچ
خط حمله:
گرافيت ،دژكو
فرانكفورتر نويه پرسه: مهدوي كيا در آستانه بازگشت
روزنامه فرانكفورتر نويه پرسه چاپ آلمان نوشت: مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت در آستانه بازگشت به روزهاي اوج خود است.
اين روزنامه افزود، مهدوي كيا در تمرينات زمستاني پيش از شروع نيمه دوم مسابقات فصل بوندسليگا، پيشرفت خوبي از خود نشان داده است.
مهدوي كيا به دنبال عملكردي متوسط در اوايل فصل، با بازي خوبش در ديدارهاي دوستانه اخير، توجه سرمربي تيم فرانكفورت را به خود جلب كرده است به طوريكه فردهلم فونكل ضمن ابراز رضايت از وي گفت: مهدوي كيا به زودي در تركيب اصلي تيم قرار خواهد گرفت.
خود اين بازيكن هم اظهار داشت: در آمادگي مطلوبي به سر ميبرم و از اينكه ميتوانم بدون هيچ مصدوميتي بازي كنم، خوشحالم. اميدوارم در برلين در تركيب اصلي تيم قرار بگيرم.
دوستان بايرني امشب بازي بايرن مونيخ و هامبورگ رو ميتونيد از شبكه ard المان براحتي نگاه كنيد
یک هوادار دورتمند جان خود را از دست داد
دیدار میان بورسیا دورتمند و وردربرمن در چهارچوب رقابت های جام حذفی آلمان حادثه آفرید و یک طرفدار 21 ساله دورتمند جان خود را از دست داد.
یکی از هواداران دورتمند قبل از سوت پایان دیدار که سعی می کرد از نرده های ورزشگاه بالا برود، هفت متر سقوط کرد و بطور جدی آسیب دید.
این طرفدار جوان که به گفته پلیس آلمان مقدار زیادی الکل مصرف کرده بود، اهل " داتلن " بود و بعد از رساندن وی به بیمارستان درگذشت. همچنین به گفته پلیس در این حادثه هیچ فرد دیگری دخالت نداشته است.
mohamad23
30-01-2009, 16:49
باید بازی زیبایی باشه
ان شا ا.. می بریم و انتقام نیم فصل اول رو می گیریم
اولیچ هم که محرومه کارمون راحتتر خواهد بود
pedramakaay
30-01-2009, 20:28
ماركوس بابل، مربي كنوني اشتوتگارت و بازيكن پيشين بايرنمونيخ، پس از شكست سنگين خانگي پنج بر يك برابر تيم سابق خود در جام حذفي گفت: «من خيلي خوشحال بودم كه داور سوت پايان بازي را زد.» او واقعا حق داشت. چون BMW ساخت مونيخ سهشنبه اين هفته در جام حذفي آلمان در زمين شهر BENZ (اشتوتگارت) آنگونه گاز داد كه همه هواداران فوتبال در آلمان انگشت به دهان ماندند. در اين بازي باز هم ثابت شد كه فرانك ريبري هنوز حرف اول را در بايرنمونيخ ميزند. ستاره فرانسوي بايرنمونيخ در دقيقه 16، گل دوم بايرنمونيخ را به ثمر رسانده بود، حتي در دقيقه 75 (كه داور يك پنالتي اشتباه را براي بايرنمونيخ گرفته بود) خواست توپ را با يك ضربه چيپ وارد دروازه كند چون ديده بود كه اين تصميم داور درست نبود و ينسلمان، دروازهبان اشتوتگارت توانست به راحتي توپ او را مهار كند و زماني كه پس از پايان بازي، خبرنگاران كانال ZDF آلمان از او پرسيد كه چرا توپ وارد دروازه نشده است؟ او با حالت شوخي گفت كه پاي او هنگام شليك توپ ليز خورده است. بايرنمونيخ چنان خوب بازي كرد كه اوتمار هيتسفلد، مربي پيشين بايرنمونيخ و كنوني تيم ملي سوييس، گفت: «بايرنمونيخ امشب برابر اشتوتگارت، نه تنها در بوندسليگا بلكه حتي در ليگ قهرمانان نيز يك نامزد بزرگ قهرماني است. آنها در همه سمتها واقعا عالي هستند. شواين اشتايگر در اين بازي نشان داد كه ميتواند در آينده به خوبي هر چه تمامتر جاي بالاك را در تيم ملي آلمان پر كند. من بايد از يورگن كلينزمان كه خيليها در شروع فصل از او ايراد ميگرفتند تعريف كنم كه توانسته است از شواين اشتايگر و فرانك ريبري در جناحين راست و چپ مياني خود يك زوج خوب به وجود بياورد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pedramakaay
30-01-2009, 20:29
باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز پنج شنبه اعلام کرد انتظار مي رود آینده مارک فان بومل و زي روبرتو بازيکنان اين باشگاه تا اواسط ماه آينده مشخص شود.
قرارداد مارک فان بومل سي و يک ساله و زي روبرتو سي و چهار ساله ژوئن امسال به پايان مي رسد و باشگاه بايرن مونيخ به انها پيشنهاد کرده است قرارداد خود را براي يکسال با اين باشگاه تمديد کنند و منتظر تصميم اين دو بازيکن در اين خصوص است.
يورگن کلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت : اگر فان بومل و زي روبرتو به يک يا دو هفته ديگر براي تصميم گيري نياز دارند مشکلي وجود ندارد.
کيلنزمن خاطر نشان کرد :زي روبرتو بازيکني موثر است و در بالاترين سطح تمرين و به همين شيوه نيز بازي کرده و از ان نوع بازيکناني است که مورد نياز ماست.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين وي افزود : ما اميدواريم زي روبرتو قرارداد خود را با بايرن مونيخ تمديد کند.
Iribnews
pedramakaay
30-01-2009, 20:30
آلیانز آرنا میزبان فینال لیگ قهرمانان در سال 2012 خواهد بود...به امید خدا جشن قهرمانی رو در آلیانز خواهیم گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پدرام ! ماکای الان کجا بازی میکنه ؟؟ یادش به خیر کارش خیلی درست بود .
hossein500300
30-01-2009, 22:18
آقا يکی بگه از اينترنت از کجا ميشه بازی را ديد خواهشاً
hossein500300
30-01-2009, 22:20
منظورم بازی امشب بايرن و هامبورگ هستش،اگه کسی ميدونه خواهشاً بگه.
تورو خدا این رنسینگ بی همه چیزو بندازین بیرون . سوراخ فوری . آخه این توپ که تو دستش بود .چرا اسپک زد انداخت جلو یارو .
اون کمک داور عوضی هم که گل صد در صد درست تونی رو مردود کرد .
دو تا گل صد در صد بایرن رو قبول نکردن . توپ کلوزه از خط رد شد .
چه فرصتایی نرفت تو گل !!!!!!!!!!!!!
فقط دمیکلیس عالی بود .
ولی حتما قهرمانه .تیم هجومی و قشنگ بازی میکنه .
pedramakaay
31-01-2009, 11:15
پدرام ! ماکای الان کجا بازی میکنه ؟؟ یادش به خیر کارش خیلی درست بود .
سلام هومن؟!
رفته به تیم فاینورد هلند...البته مصدومه و هنوز 100 در 100 خوب نشده:41:
بله واقعا بازیکن بزرگی بود و چه ایام خوشی با هم سپردیم....گل ثانیه 10 به رئال هم که در تاریخ ثبت هست و هیچ وقت از یاد ها نخواهد رفت:8::27:
بايرن دور برگشت را با شكست آغاز كرد
كلينزمن: خواب بوديم و دست خالي به مونيخ برميگرديم
بايرن مونيخ نيم فصل دوم رقابتهاي بوندسليگا را با شكست خارج از خانه برابر هامبورگ آغاز كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع عنوان قهرماني كه در فصل جاري براي دفاع از عنوان قهرمانياش رقابت تنگاتنگي با هوفنهايم تازهوارد به بوندسليگاي يك دارد، جمعه شب در نخستين بازي از هفتهي هجدهم رقابتهاي بوندسليگا كه نخستين هفته از دور برگشت اين رقابتها نيز بود، برابر هامبورگ با تك گل دقيقهي 44 پتريچ تن به شكست داد.
مارتين يول سرمربي هلندي هامبورگ پس از پيروزي ارزشمند شاگردانش گفت: «در نيمهي نخست خوب بازي كرديم. در شروع نيمهي دوم هم بايد ميتوانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم. پس از آن بخت با ما يار بود اما، بايرن هم در صحنههايي از بازي شانس آورد. بازي باور نكردني بود.»
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ هم پس از شكست شاگردانش در نشست خبري پايان بازي گفت: «در 30 دقيقهي نخست خواب بوديم. در جريان بازي نبوديم و فشاري به روي بازي حريف نياورديم. تمام تيم در جريان بازي نبودند. پس از 30 دقيقه ما به آهستگي ريتم بازي را پيدا كرديم اما، آن گل احمقانه را در فاصلهي كوتاهي تا پايان نيمهي نخست بازي دريافت كرديم. نيمهي دوم بدون شك از نظر بازي خوب بود. ما فرصتهاي گلزني بسياري را فراهم كرديم اما، توپ نميخواست وارد دروازه شود. ما اكنون عصباني و ناراحت هستيم. پيش از اين دربارهي اين بازي وعدههايي را داده بوديم فرصتهاي كافي را داشتيم كه گل هامبورگ را جبران كنيم اما، اين طور نشد. برهمين اساس ما دست خالي به مونيخ برميگرديم.»
يك بازي سراسر مسخره. هر چي زديم يا داور قبول نكرد يا شانسي به پاي مدافع حريف خورد . اين رنسينگ احمق
هم كه شده سيرك زمين با اون واكنشهاي خنده دارش.
بايرن دور برگشت را با شكست آغاز كرد
كلينزمن: خواب بوديم و دست خالي به مونيخ برميگرديم
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ هم پس از شكست شاگردانش در نشست خبري پايان بازي گفت: «در 30 دقيقهي نخست خواب بوديم. در جريان بازي نبوديم و فشاري به روي بازي حريف نياورديم. تمام تيم در جريان بازي نبودند. پس از 30 دقيقه ما به آهستگي ريتم بازي را پيدا كرديم اما، آن گل احمقانه را در فاصلهي كوتاهي تا پايان نيمهي نخست بازي دريافت كرديم. نيمهي دوم بدون شك از نظر بازي خوب بود. ما فرصتهاي گلزني بسياري را فراهم كرديم اما، توپ نميخواست وارد دروازه شود. ما اكنون عصباني و ناراحت هستيم. پيش از اين دربارهي اين بازي وعدههايي را داده بوديم فرصتهاي كافي را داشتيم كه گل هامبورگ را جبران كنيم اما، اين طور نشد. برهمين اساس ما دست خالي به مونيخ برميگرديم.»
دیشب دو تا گل صد درصد بایرن رو قبول نکردن ولی کمترین اعتراض رو بازیکنا و نیمکت بایرن کردن .
کلینزمن هم اصلا تو مصاحبش هیچی نگفته درباره داوری . اینا واقعا کلاس آموزشیه . ولی کو گوش شنوا ؟
گل احمقانه !! منظورش این دروازبانه احمقه . با این هیچی تو اروپا نمیشه .
اره منم از اين رنسينگ خيلي ميترسم.
هامبورگ با شکست بایرن صدرنشین شد
تیم فوتبال هامبورگ دیشب در نخستین دیدار پس از تعطیلات زمستانی بایرن مونیخ را شکست داد و به صدر جدول رده بندی رقابت های بوندس لیگا صعود کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، هامبورگ دیشب در چارچوب هفته هجدهم رقابت های بوندس لیگا با نتیجه یک بر صفر مقابل میهمان خود بایرن به برتری رسید. تک گل هامبورگ را ملادن پتریچ در دقیقه 44 به ثمر رساند. هامبورگ با این پیروزی به روند 11 بازی بدون شکست بایرن مونیخ خاتمه داد.
در ادامه این رقابت ها امشب بازی های زیر برگزار می شود:
* کلن - ولفسبورگ
* دورتموند - بایر لورکوزن
* هانوفر - شالکه
* هرتا - اینتراخت
* هوفنهایم - انرگی کوتبوس
* اشتوتگارت - مونشن گلادباخ
فردا نیز دو دیدار به ترتیب زیر برگزار خواهد شد:
* بوخوم - کارلسروهه
* وردربرمن - آرمنیا بیله فلد
جدول رده بندی:
1- هامبورگ 36 امتیاز (یک بازی بیشتر)
3- بایرن مونیخ 35 امتیاز(یک بازی بیشتر)
4- هرتابرلین 3 امتیاز
16-انرگی کوتبوس 13 امتیاز
18- مونشن گلادباخ 11 امتیاز
2- هوفنهایم 35 امتیاز
17- بوخوم 11 امتیاز
mohamad23
31-01-2009, 17:45
رنسینگ اصلا دروازه بان مطمئنی نیست.
واقعا بازی افتضاحی بود
mohamad23
31-01-2009, 17:47
عصبانیت کلینزمن از باخت برابر هامبورگ
بایرن مونیخ با قبول شکست برابر هامبورگ نیم فصل دوم بوندسلیگا را نا امید کننده آغاز کرد و " یورگن کلینزمن " از بدست آمدن این نتیجه بسیار عصبانی است.
" یورگن کلینزمن " گفت: « ما در نیم ساعت اول بازی خواب بودیم. بازیکنان ما خیلی دور از انتظار ظاهر شدند. ما به حریف فشار نیاوردیم و به هامبورگ اجازه داریم راحت بازی کند. هیچ کدام از بازیکنان تیم در حد خود ظاهر نشدند. »
سرمربی بایرن مونیخ افزود: « بعد از نیم ساعت اول بازی، سرعت بازی ما رفته رفته بهبود یافت.، اما یک گل احمقانه قبل از سوت پایان نیمه اول دریافت کردیم. نیمه دوم بازی هوشمندانه ای ارائه کردیم، موقعیت های زیادی ایجاد کردیم اما توپ به هر طریقی نمی خواست وارد دروازه شود. »
" کلینزمن " افزود: « زمانی که به نتیجه نگاه می کنیم نا امید و عصبانی می شویم. ما موقعیت های کافی برای جبران تک گل هامبورگ داشتیم اما موفق به انجام این کار نشدیم و دست خالی به خانه بازگشتیم. »
منبع:سایت رسمی بایرن مونیخ
mohamad23
31-01-2009, 17:48
لام دوباره اوج مى گيرد
براى سومين سال پياپى كاربران سايت يوفا، فيليپ لام را به عنوان دفاع چپ تيم منتخب خود برگزيدند. درست مانند جام جهانى گذشته، مدافع بايرن مونيخ و تيم ملى آلمان در مسابقات يورو ۲۰۰۸ يك گل چشم نواز به ثمر رساند تا تيمش در مرحله نيمه نهايى با نتيجه ۳ بر ۲ از سد تركيه بگذرد. وى در مصاحبه اى با سايت يوفا گفت: «به عنوان يك بازيكن هميشه دوست داريد موفق شويد. اين همان چيزى است كه شما را در زمين تحريك مى كند. هميشه سعى داريد توانايى هاى خود را نشان دهيد و به همين دليل همه چيز به خوبى پيش مى رود.
نقش دوگانه
لام براى تيم ملى آلمان تنها ۳ گل به ثمر رسانده است كه ۲ تاى آن با زيبايى هر چه تمام تر وارد دروازه حريفان شد به همين دليل اين مدافع سريع توجه همه را به خود جلب كرد. در زمان نوجوانى او به عنوان يك مهاجم و يا بال بازى مى كرد به همين دليل حالا كه در نقش يك مدافع به ميدان مى رود روحيه هجومى خود را از دست نداده است. اين بازيكن كه با قدرت نهايى در سمت چپ و راست خط دفاعى به يك مدافع مدرن تبديل شده است بايد در كارهاى دفاعى و هجومى شركت كند: «به خوبى از انجام همزمان كارهاى هجومى و دفاعى برمى آيم. اين امر براى حفظ موقعيتم اهميت زيادى دارد.»
بازيكن محلى
لام در مونيخ به دنيا آمده است و جدا از ۲ سال حضورش در اشتوتگارت بقيه دوران بازيگرى اش را در بايرن سپرى كرده است. وى از تيم نوجوانان به تيم اصلى راه يافت و توانست خود را در تيم ملى نيز جا بيندازد. فيليپ تنها ۲۵ سال دارد اما ۵۳ بار براى ژرمن ها به ميدان رفته است و مدت هاست كه به عنوان يك بازيكن ثابت براى بايرن بازى مى كند. ثبات و عملكرد درخشان او باعث شد تا بايرن مونيخ در خط حمله نيز قدرتى مضاعف پيدا كند. وى از عوامل قهرمانى بايرن در سال هاى ۲۰۰۸-۲۰۰۶ محسوب مى شد. او و همتيمى هايش از اينكه نيم فصل اول را هم امتيار با هافنهايم به پايان بردند بسيار خوشحال هستند.
اعتقادات
«هميشه اعتقاد داشتم كه مى توانيم اوضاع را دگرگون كنيم. مربى جديد (كلينزمن) مسئوليت را بر عهده گرفت و فلسفه جديدى را به آليانتس آره نا آورد. چيزهاى زيادى تغيير كرد و سؤالات زيادى مطرح شد. اين كار براى پيشرفت كردن لازم است. حالا نتيجه مورد نظر را گرفته ايم و بهتر بازى مى كنيم.»
سال باشكوه
اگرچه بايرن مونيخ در بوندس ليگا شرايط ايده آلى ندارد اما در ليگ قهرمانان به شرايط پايدارى دست پيدا كرده است.آنها از گروه f با ۱۴ امتياز به عنوان تيم اول به مرحله حذفى راه يافتند. در اين مرحله نيز بايد با تيم خوش روحيه اسپورتينگ جدال كنند. اگر سال ۲۰۰۷ دوره اى گذرا براى قرمزى هاى مونيخ بود به نظر مى رسد فصل جارى مى تواند آنها را دوباره به اوج برساند و اين درست همان كارى است كه لام قصد انجام آن را دارد.
افكار بلند پروازانه
«راهيابى به ليگ قهرمانان بسيار مهم است چون هر تيمى مى خواهد قدرت خود را در اروپا بسنجد. بهترين تيم ها در ليگ قهرمانان بازى مى كنند. حضور در اين رقابت ها معيارى براى ارزش گذارى تيم ها مى باشد. طى سال هاى اخير هميشه در اروپا حضور داشته ايم و فقط يك سال غايب بوديم. اين امر هدف تمام بازيكنان است.»
تمجيد از ريبرى
لام با وجود اشتباه در فينال يورو ۲۰۰۸ شايستگى حضور در تيم منتخب سال ۲۰۰۸ را داشت. ۲ بازيكن از بايرن در اين ليست قرار گرفتند. فرانك ريبرى، مرد فرانسوى اين تيم هم به عنوان يكى از بهترين هاى اروپا برگزيده شد. لام اعتقاد دارد ريبرى با وجود مصدوميت مچ پا مى تواند خيلى زود به تركيب اصلى بايرن راه يابد: «فرانك يكى از بهترين بازيكنان هجومى اروپاست. در شرايط تك به تك بسيار خطرناك است و به راحتى مى تواند از سد هر بازيكنى عبور كند.»
ابرار ورزشی
بازی قشنگی بود. لوسیو و دمیکلیس عالی بودن. گل کلوزه هم گل بود . ولی تونی آفساید بود.
سلام
دوباره اومدم
ولی متاسفانه باختیم
چرا بات رو نمیزاره؟تجربش خیلی زیاده،تا کی باید چوب بی تجربگی رنسینگ رو بخوریم؟
تا کی باید چوب بی تجربگی رنسینگ رو بخوریم؟
تا موقعي كه از ليگ قهرمانان حذف بشيم:27:
هوفنهایم صدرجدول را از هامبورگ پس گرفت
تیم فوتبال هوفنهایم دیشب با برتری مقابل انرگی کوتبوس به صدر جدول رده بندی رقابتهای بوندس لیگا بازگشت. به گزارش خبرگزاری مهر، هوفنهایم دیشب با نتیجه 2 بر صفر در ورزشگاه جدید خود به نام "راین نکار" مقابل انرگی کوتبوس پیروز شد و به صدرنشینی یک روزه هامبورگ در جدول رده بندی مسابقات بوندس لیگا پایان داد. برای هوفنهایم در این دیدار دمبا با (28) و سانوگو (63) گلزنی کردند.
در سایر دیدارهای دیشب نتایج زیر حاصل شد:
* کلن یک - ولفسبورگ یک
* دورتموند یک - بایرلورکوزن یک
* هانوفر یک - شالکه صفر
* هرتابرلن 2 - اینتراخت فرانکفورت یک
* اشتوتگارت 2 - مونشن گلادباخ صفر
رقابت های هفته هجدهم بوندس لیگا امشب با دو دیدار زیر به پایان می رسد:
* بوخوم - کارلسروهه
* وردربرمن - آرمنیا بیله فلد
جدول رده بندی:
1- هوفنهایم 38 امتیاز
2- هرتابرلین 36 امتیاز
3- هامبورگ 36 امتیاز
4- بایرن مونیخ 35 امتیاز
.......................................
16- انرگی کوتبوس 13 امتیاز
17- بوخوم 11 امتیاز (یک بازی کمتر)
18- مونشن گلادباخ 11 امتیاز
س از باخت اينتراخت
فونكل: هرتا در استفاده از فرصتها استاد بود
اينتراخت فرانكفورت نخستين بازي دور برگشت رقابتهاي بوندسليگا را واگذار كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اينتراخت عصر شنبه مهمان هرتابرلين بود و برابر اين تيم دو بر يك تن به شكست داد. هرتا در حالي برابر مهمانش به پيروزي رسيد كه در هفت بازي خانگي گذشتهاش در ورزشگاه المپيك برلين نتوانسته بود به پيروزي برسد.
اين پيروزي موقعيت اين تيم را در جدول رقابتهاي بوندسليگا نيز بهبود بخشيد. شاگردان لوسين فاوره با اين پيروزي 36 امتيازي شده و در مكان دوم جدول جاي گرفتند.
فريد هلم فونكل، سرمربي اينتراخت كه در بازي عصر شنبه مهدي مهدويكيا را روي نيمكت نشاند و به او فرصت بازي نداد، در پايان مسابقه گفت: «برلينيها در اين بازي استاد انجام بازي موثر بودند. آنها به ويژه در استفاده از فرصتهاي گلزنيشان موثر بودند. در نيمه نخست همه متوجه شدند كه اين نخستين بازي ما در پايان تعطيلات زمستاني بود. ما در اين نيمه تهاجمي و منظم نبوديم و قاطعيت لازم را هم نداشتيم. در نيمه دوم همه چيز داشتيم. روي هم رفته اين برد با كمي خوش شانسي همراه بود.»
فونكل چندي پيش قراردادش با اينتراخت را براي يك سال ديگر تمديد كرد.
Masoud King
01-02-2009, 14:23
بازم هامبورگ و بازم باخت!
حدس می زدم اینطور بشه!
«تيموشچوك» تابستان آينده در بايرن مونيخ
روزنامهي بيلد آلمان از پيوستن ستارهي ديگر به بايرن مونيخ خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس نوشتهي روزنامهي آلماني بيلد پيوستن "آناتولي تيموشچوك" به بايرن مونيخ قطعي شد و اين بازيكن 29 ساله تابستان آينده راهي بايرن مونيخ خواهد شد.
به نوشتهي اين روزنامه؛ اين بازيكن اوكرايني تا سال 2012 با بايرن مونيخ قرارداد خواهد بست و در پايان فصل جاري در پرافتخارترين تيم آلمان حاضر خواهد بود.
كارلهاينس رومنيگه در اين باره گفت: «بسيار خوشبين هستم كه اين جابهجايي را به سرانجام برسانم.»
به نوشتهي اين روزنامه جابهجايي قطعي شده است.
بيلد همچنين از قطعي بودن جدايي مارك فان بومل از بايرن در پايان فصل جاري خبر داد.
گفته ميشود، تيموشچوك در ازاي 11 ميليون يورو راهي آليانس آرهنا ميشود.
بايرن مونيخ شب گذشته توني كروس را به بايرلوركوزن واگذار كرد.
pedramakaay
01-02-2009, 18:13
«تيموشچوك» تابستان آينده در بايرن مونيخ
از این خبر مایوس کننده تر و نا امید کننده تر خودشه:2:
یه تصمیم عجولانه و خودخواهانه ی دیگر از کلینزمن:2:.....درست مثل خط زدن سلطان کان:41:
mohamad23
01-02-2009, 20:16
ولی خبر خوشحال کننده اینه که فن بومل داره میره.
ولی خبر خوشحال کننده اینه که فن بومل داره میره.
آقا چرا گیر دادین به این بدبخت:31:
خدایی اگه بازیا رو ببینین بدم بازی نمیکنه
پاسهای بلندش عالیه مثلا
فقط بازوبند به بازوش سنگینی میکنه:31:
Masoud King
01-02-2009, 22:27
آقا چرا گیر دادین به این بدبخت
پاسهای بلندش عالیه مثلا
فقط بازوبند به بازوش سنگینی میکنه
آره خداییش خیلی زورم میاد که این فن بومل رو کاپیتان بایرن میبینم!
كلا بازيكنهاي هلندي به درد بايرن نميخورن.
pedramakaay
01-02-2009, 23:46
آقا چرا گیر دادین به این بدبخت:31:
پاسهای بلندش عالیه مثلا
فقط بازوبند به بازوش سنگینی میکنه:31:
ایول داش Actros...گل گفتی:11:
واقعا از اون دسته از بازیکن ها هست که روزی که نباشه همه می فهمند چه بازیکنی رو از دست دادیم...خیلی تاثیر گذاره در حالی که اصلا به چشم نمیاد.
بازوبند رو هم ازش بگیرند بدن به لوسیو همه چیز حل میشه و با از بین رفتن فشار روانی به روزهای اوج خودش بر می گرده...مطمئنم:46:
mohamad23
01-02-2009, 23:57
فن بومل به درد نیمکت نشینی می خوره تا نیکت بایرن قوی باشه ولی کاپیتانی نه.
mohamad23
01-02-2009, 23:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هوفن هایم با گل دمبا با و پیروزی دو بر صفر در مقابل انرگی کوتبوس به صدر نشینی یک روزه هامبورگ خاتمه داد و به صدر جدول بازگشت
با تکگل پتریچ، هامبورگ صدرنشینی بوندس لیگا را موقتا بدست گرفت. مونیخ از شانسهای مسلم خود بهره نگرفت و با اشاره خط نگهدار، داور گل لوکا تونی ستاره ایتالیائی بایرن مونیخ در دقیقه ۲۸ را نپذیرفت.
با پایان تعطیلات زمستانی، هفته هجدهم رقابتهای بوندس لیگا با دیدار دو تیم بایرن مونیخ و هامبورگ در شب جمعه ۳۰ ژانویه (۱۱ بهمن) آغاز شد. در حالی که ۲۰ دقیقه نخست تحت کنترل هامبورگ قرار داشت، فرار لوکا تونی در دقیقه ۲۸ و در شرایط کشمکش متقابل با مدافع هامبورگی، منجر به گل شد که داور با اشاره خط نگهدار آن را نپذیرفت. پیش از آن اما شوت سرکش تروخفسکی و طنین تیر افقی دروازه، زنگ خطر را برای مونیخیها به صدا درآورده بود. دقایقی قبل از پایان نیمه اول هرچند میشائیل رنزینگ دروازهبان مونیخ شوت سنگین یارولین کاپیتان هامبورگ را دفع کرد، اما با ضربه سر پتریچ، مونیخ با نتیجه یک بر صفر به عقب افتاد. در نیمه دوم مونیخ اما از شانسهای مسلم خود بهره نگرفت و تلاش برای کسب گل تساوی بینتیجه ماند. هامبورگ با این پیروزی و کسب ۳۶ امتیاز حداقل تا امروز صدر نشینی بوندس لیگا را برعهده گرفت.
در نخستین دیدار روز شنبه ولفس بورگ میهمان کلن بود. کلن که با ۲۲ امتیاز در میانه جدول قرار دارد در تعطیلات زمستانی موفق به بازخرید پدولسکی ستاره ملی پوش مونیخ که قبلا در این تیم توپ میزد شد. ولفس بورگ هم با ۲۶ امتیاز بخاطر تفاضل گل کمتر نسبت به وردربرمن در رتبه نهم جای گرفته است. در این دیدار دو تیم به تساوی یک بر یک بسنده کردند.
در شهرآورد غرب آلمان و در یک دوئل مستقیم، بایر لورکوزن و بورسیا دورتموند به مصاف هم رفتند. لورکوزن با ۳۲ امتیاز در رتبه پنجم جدول قرار دارد. اما دورتموند که با ۲۹ امتیاز در رتبه ششم جای دارد حتی در صورت پیروزی نیز امکان عبور از لورکوزن بخاطر تفاضل گل کمتر را نداشت. در این دیداردو تیم به تساوی یک بریک بسنده کردند
در سایر دیدارهای روز شنبه: هانوفر تیم سیزدهم جدول در مقابل شالکه تیم هفتم جدول گرفت که شالکه با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد و به رتبه نهم سقوط کرد.
پایتخت نشینان هرتا که در رتبه چهارم جدول قرار دارند به مصاف آینتراخت فرانکفورت تیم دوازدهم جدول رفتند که با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسیدند.
هوفن هایم قهرمان نیمه فصل در استادیوم تازه تاسیس خود میزبان کوتبوس تیم شانزدهم جدول بود که با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت و صدر نشین باقی ماند.
در آخرین دیدار روز شنبه نیز اشتوتگارت با تنی زخمی از شکست ۵ بر یک در مقابل بایرن مونیخ که در جریان رقابت های جام حذفی صورت گرفت به مصاف آخرین تیم جدول یعنی بورسیا مونشن گلادباخ رفت که با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی دست یافت و با این پیروزی به رتبه هفتم صعود کرد.
در دو دیدار باقیمانده روز یکشنبه بوخوم در مقابل کارلسروهه به میدان میرود و وردر برمن در برابر آرمینیا بیلیفد قرار میگیرد.
ريبري:
با دعا قبل از هر بازي به تمركز بالايي مي رسم
خبرگزاري فارس:بازيكن مسلمان و فرانسوي تيم بايرن مونيخ گفت: با انجام دعا قبل از بازي، به تمركز بالايي مي رسم.
به گزارش خبرگزاري فارس، فرانك ريبري اظهار داشت: با گرويدن به دين اسلام قدم به دنيايي زيبا و نامحدود گذاشتم. فكر مي كنم انساني خوشبخت هستم كه بخت مسلمان شدن يافتم. اسلام به من در زمينه شخصي و ورزشي خيلي كمك كرد. با انجام دعا، به تمركز و حالت معنوي بالايي رسيدم كه برايم موفقيت بار بود.
ريبري كه هنگام ازدواج به اسلام گرويد و براي خود نام بلال را برگزيد، عنوان كرد: وقتي مسلمان شدم، احساس كردم دو مرتبه زاده شده ام. اين حضور به من بسيار كمك كرد تا به درجات شخصي و غيرشخصي بالايي برسم. در ورزش صاحب موفقيت هاي فراواني شدم. همينطور دوستان خوبي براي خود پيدا كردم. فكر مي كنم در وهله با گرايش به اسلام و انجام دعا، به تمركز كافي مي رسم.
ريبري كه مدت يك سال است در تيم بايرن مونيخ آلمان بازي مي كند و از محبوبيت زيادي برخوردار است، تاكيد كرد: قبل از هر بازي و هرجلسه تمريني دعا مي خوانم. فكر مي كنم خداوند به من خيلي لطف داشته كه به من امكان دعا مي دهد.
فان بومل رو بفروشن فک میکنین کیو میخرن به جاش . یه بازیکن از این بدتر. نمیرن که یکی مثل بالاک رو بیارن
ما الان رو نيمكت بروفسكي رو داريم كه خيلي بازيكن خوبيه.
سانیول از دنیای بازیگری فوتبال خداحافظی کرد
ویلی سانیول مدافع فوتبال فرانسه پس از اینکه نتوانست به طور دائم از بند مصدومیت زردپی رهایی پیدا کند برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، مدافع 31 ساله فرانسوی به شبکه "پلاس" فرانسه گفت که او در منطقه زردپی احساس درد می کند و عمل جراحی هم مشکلش را برطرف نخواهد کرد.
سانیول گفت: از آوریل 2007 چندین بار با مصدومیت جدی از ناحیه زانو و زردپی مواجه شده ام. مدت زمان زیادی طول کشید تا در خصوص عمل جراحی خود تصمصم گیری کنم. تا آنجا که می توانسم تلاش خودم را کردم با این حال باید با این موضوع کنار بیایم.
سانیول به همراه تیم ملی فرانسه به عنوان نایب قهرمانی رقابت های جام جهانی 2006 دست یافت. این بازیکن پنج بار به همراه بایرن مونیخ قهرمان بوندس لیگا شد، چهار بار جام حذفی را بالای سر برد و با لباس این تیم به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2001 دست یافت.
قرعهكشي جام حذفي آلمان
لوركوزن - مونيخ در دوسلدورف!
مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي آلمان قرعهكشي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بايرلوركوزن و بايرن مونيخ حساسترين ديدار اين مرحله از رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي آلمان را برگزار ميكنند. ديدار رفت دو تيم در فصل جاري رقابتهاي بوندسليگا با پيروزي دو بر صفر شاگردان يورگن كلينزمن به پايان رسيد.
برونو لاباديا سرمربي كنوني بايرلوركوزن روزگاري در بايرن توپ ميزد و با اين تيم قهرمان بوندسليگا هم شد.
اگرچه لوركوزنيها در بازي دور رفت در بايآرهنا ميزبان تيم مونيخي بودند، اما اين بار در شروع ماه مارس ميلادي در ورزشگاه دوسلدورفر آرهنا از پرافتخارترين باشگاه آلمان ميزباني خواهند كرد. لوركوزن در دور برگشت رقابتهاي بوندسليگا در اين ورزشگاه ميزبان رقيبانش خواهد بود.
بازيهاي مرحله يك چهارم نهايي براساس برنامه روز سه و چهار ماه مارس انجام ميشوند.
برندگان اين ديدارها 21 و 22 آوريل در مرحله نيمه نهايي با هم پيكار ميكنند. فينال dfb پوكال هم 30 ماه مه در ورزشگاه المپيك برلين انجام خواهد شد.
برنامه ديدارهاي مرحله يك چهارم نهايي:
ولفسبورگ - وردربرمن
ماينس - شالكه
بايرلوركوزن - بايرن مونيخ
هامبورگ - وهنويسبادن
در صورت بازگشت زيدان
بنزما و ريبري راهي رئال مادريد مي شوند
خبرگزاري فارس: دو فرانسوي مورد علاقه رئال مادريد در صورت بازگشت زيدان به اين تيم مشكلي جهت نقل مكان به اسپانيا ندارند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، اگر فلورنتينو پرس رئيس سابق رئال مادريد در انتخابات زودهنگام اين باشگاه به پيروزي برسد بسياري از اتفاقات به صورت زنجيروار رخ خواهد داد. از جمله اينكه زين الدين زيدان بازيكن اسبق رئال مادريد در انتقال كريم بنزما از ---- فرانسه و فرانك ريبري از بايرن مونيخ آلمان به رئال مادريد كمك خواهد كرد.
گفته مي شود زيدان ازاين دو انتقال بزرگ كاملا اطمينان دارد.
گلزنان برتر بوندس لیگا آلمان
هور اسپرت,به رغم اینکه وداد ایبیسویچ,مهاجم هوفنهایم به علت مصدومیت نتوانست در نیم فصل دوم مسابقات بوندس لیگا تیمش را همراهی و آمار گلهایش بیشتر کند اما هنوز هم در صدر گلزنان برتر این لیگ قرار دارد.
جدول برترين گلزنان اين رقابتها در پايان هفته هجدهم به شرح زير است:
1- ايبيسويچ (هوفنهايم): 18 گل
2- هلمز (بايرلوركوزن): 13 گل
3- گرافيته (ولفسبورگ): 12 گل
4- ويشنيارك (آرمینیا بيلفلد): 11 گل
5- پيزارو (وردربرمن) و نوواكوويچ (كلن): هر یک 10 گل
باز هم حراج بایرن شروع شد !!
مهاجم بايرنمونيخ به لورکوزن پيوست
به گزارش سرويس ورزشي برنا و به نقل از سايت باشگاه بايرن مونيخ، "توني کروس" مهاجم نوزده ساله اين باشگاه باواريايي با قراردادي 18 ماهه که البته قرضي مي باشد،به تيم بايرلورکوزن منتقل شد.او امروز راهي اين باشگاه مي شود تا قرارداد خود را که تاريخ پايان آن 30 ژوئن 2010 است،به امضا برساند.کروس که در رقابت هاي فوتبال زير 17 سال جهان در سال 2007 به عنوان بهترين بازيکن انتخاب شد،در هفته هاي ابتدايي در ترکيب بايرن به ميدان مي رفت و درخشش خوبي هم داشت،اما مصدوميت زانويش مانع از ادامه اين روند شد.اين مهاجم جوان که در هفت بازي ابتدايي اين فصل تيمش به ميدان رفت،در لورکوزن زير نظر "برونو لاباديا" توپ خواهد زد.گفتني است قرارداد کروس با بايرن مونيخ تا 30 ژوئن 2011 اعتبار دارد.
قرعهكشي جام حذفي آلمان
لوركوزن - مونيخ در دوسلدورف!
مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي آلمان قرعهكشي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بايرلوركوزن و بايرن مونيخ حساسترين ديدار اين مرحله از رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي آلمان را برگزار ميكنند. ديدار رفت دو تيم در فصل جاري رقابتهاي بوندسليگا با پيروزي دو بر صفر شاگردان يورگن كلينزمن به پايان رسيد.
برونو لاباديا سرمربي كنوني بايرلوركوزن روزگاري در بايرن توپ ميزد و با اين تيم قهرمان بوندسليگا هم شد.
اگرچه لوركوزنيها در بازي دور رفت در بايآرهنا ميزبان تيم مونيخي بودند، اما اين بار در شروع ماه مارس ميلادي در ورزشگاه دوسلدورفر آرهنا از پرافتخارترين باشگاه آلمان ميزباني خواهند كرد. لوركوزن در دور برگشت رقابتهاي بوندسليگا در اين ورزشگاه ميزبان رقيبانش خواهد بود.
بازيهاي مرحله يك چهارم نهايي براساس برنامه روز سه و چهار ماه مارس انجام ميشوند.
برندگان اين ديدارها 21 و 22 آوريل در مرحله نيمه نهايي با هم پيكار ميكنند. فينال dfb پوكال هم 30 ماه مه در ورزشگاه المپيك برلين انجام خواهد شد.
برنامه ديدارهاي مرحله يك چهارم نهايي:
ولفسبورگ - وردربرمن
ماينس - شالكه
بايرلوركوزن - بايرن مونيخ
هامبورگ - وهنويسبادن
دور قبل هم که میهمان بود که !!! این چه مسخره بازیه دیگه ؟
mohamad23
03-02-2009, 03:56
رافائل ون دروارت ستاره هلندى فصل گذشته هامبورگ در مورد پيروزى تيم سابقش مقابل بايرن مونيخ گفت: «بازى را از طريق تلويزيون تماشا كردم. بازى فوق العاده خوبى بود. هامبورگ مستحق كسب اين پيروزى ارزشمند بود. آنها مقابل تيم مدعى و پرستاره بايرن فوق العاده منطقى بازى كردند. به نظر من تيمى كه جمعه مقابل بايرن مونيخ بازى كرد مى تواند يكى از مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى باشد.» هافبك هلندى رئال مادريد در ادامه افزود: «هامبورگ چند بازيكن اصلى و تأثيرگذار خود را در خدمت نداشت و با توجه به اين مسأله برد آنها مقابل بايرن ارزشمندتر به نظر مى رسد. دى يونگ و اوليچ ۲ غايب بزرگ هامبورگ در بازى جمعه بودند. در ابتدا فكر مى كردم هامبورگ با توجه به غيبت اين ۲ بازيكن نتيجه خوبى را مقابل بايرن كسب نكند اما بازيكنان جانشين به خوبى توانستند جاى خالى غايبان بزرگ تيم را پر كنند. در پايان واقعاً از پيروزى خوب هامبورگ مقابل بايرن مونيخ خوشحال شدم. ون دروارت در پايان به عملكرد خوب مارتين يول در رأس كادر هدايت بندرنشينان اشاره مى كند و مى گويد: «مارتين يول مربى فوق العاده اى است بى شك حضور او در رأس كادر هدايت هامبورگ تأثير بسزايى در عملكرد خوب هامبورگ دارد. من زير نظر مربيان زيادى كار كرده ام. به جرأت مى توانم بگويم كه يول يكى از بهترين مربيانم بوده است. من هامبورگ را دوست دارم و خوشحالم كه روزهاى بسيار خوبى در انتظار اين تيم است. يول مى تواند هامبورگ را به جايگاه واقعى اش برساند.
mohamad23
03-02-2009, 03:57
فرانك روست سنگربان با تجربه هامبورگ پس از پيروزى ارزشمند تيمش مقابل بايرن مونيخ در بازى افتتاحيه نيم فصل دوم رقابت هاى بوندس ليگا داشته باشيم. مسلماً قهرمانى اصلى ترين هدف هامبورگ در نيم فصل دوم رقابت ها خواهد بود. ما براى كسب عنوان قهرمانى خواهيم جنگيد. هامبورگ در شرايطى است كه مى تواند به سال ها ناكامى خود در رقابت هاى باشگاهى آلمان پايان دهد. ما اين فصل بازيكنان خوب و آماده اى در اختيار داريم. اگر تا پايان فصل در حد و اندازه هاى تيم هامبورگ ظاهر شويم مى توانيم به حق خودمان برسيم. براى رسيدن به اين مهم راه بسيار دشوارى در پيش داريم اما براى پشت سر گذاشتن اين مسير دشوار ۲ فاكتور مهم و لازم را در اختيار داريم. هامبورگ براى طى كردن اين مسير هم تجربه دارد و هم نيروى جوان. از همه مهمتر اين تيم توسط يك مربى كاربلد و با كلاس هدايت مى شود.
mohamad23
03-02-2009, 03:58
بايرن مونيخ نيم فصل دوم رقابت هاى بوندس ليگا را با يك شكست تلخ آغاز كرد تا در همان ابتداى كار از صدر جدول فاصله بگيرد. در پايان جدال زيبا و تماشايى بندر هامبورگ، مهاجم ايتاليايى بايرن نسبت به نحوه قضاوت داور بازى اعتراض كرد و گفت: «به نظر من ۲ عامل باعث باخت بايرن شد يكى قضاوت ضعيف داور و ديگرى عملكرد بسيار خوب مدافعان هامبورگ. به اعتقاد من مستحق شكست نبوديم. اگر روز خوب مدافعان و دروازه بان هامبورگ نبود و ما هم در زدن ضربات آخر دقت بيشترى مى كرديم مى توانستيم با امتياز به مونيخ برگرديم. به هر حال نيم فصل دوم را با باخت شروع كرديم و براى جبران اين باخت بايد از هفته آينده با تمام توانمان در ميادين ظاهر شويم.»تونى در ادامه نسبت به نحوه برگزارى رقابت ها و تعطيلات طولانى بوندس ليگا نيز اعتراض مى كند و مى گويد: «در فوتبال آلمان تعطيلات زمستانى نسبت به ديگر نقاط اروپا تعريف كاملاً متفاوتى دارد. تقريباً در سراسر اروپا تعطيلات ماه ژانويه بين ۱۰ تا ۱۵ روز متغير است اما در فوتبال آلمان تيم ها بعد از پايان نيم فصل اول بيش از يك ماه و نيم استراحت مى كنند. در اين مدت بازيكنان بايد تمرينات بدنسازى را پشت سر بگذارند. مطمئناً اينكه ۲ بار بايد در يك فصل تمرينات بدنسازى داشته باشيم باعث افت بدنى ما مى شود. افت بدنى بازيكنان مطمئناً افت فنى تيم ها را به دنبال دارد. در بازى جمعه گذشته مقابل هامبورگ افت بايرن كاملاً محسوس بود. ما آن تيم آماده نيم فصل اول نبوديم البته بازى چندان بدى هم به نمايش نگذاشتيم. در حال حاضر فاصله چندانى با صدر جدول نداريم. اين فاصله در هفته هاى آتى از بين خواهد رفت و بايرن بعد از مدت ها در اين فصل به صدر جدول بازخواهد گشت.» تونى در مورد شانس تيمش براى كسب عنوان قهرمانى به خبرنگار بيلد گفت: «به اعتقاد من بايرن هنوز هم شانس نخست كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگاست. هنوز راه زيادى تا پايان باقى است و ما در اين فرصت مناسب مى توانيم به جايگاه مورد نظرمان در جدول دست يابيم. در بين تيم هاى مدعى، بايرن از هر لحاظ برتر است. مطمئناً اين برترى صدرنشينى بايرن و تكرار عنوان قهرمانى اين تيم را به ارمغان خواهد آورد.»
مهاجم بلندقامت مونيخى ها تيم هاى هافنهايم، هامبورگ و لوركوزن را رقباى اصلى بايرن در راه قهرمانى خواند و گفت: «به اعتقاد من به غير از بايرن تيم هاى هافنهايم، هامبورگ و لوركوزن مدعيان كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا به شمار مى آيند. متأسفانه مقابل يكى از اين ۳ تيم شكست خورديم و همين شكست باعث شد تا در جدول رده بندى سقوط كنيم. ۲ بازى مهم و سخت ديگر مقابل ۲ مدعى اين رقابت ها خواهيم داشت. مقابل هافنهايم و لوركوزن در بازى برگشت فقط بايد به كسب ۳ امتياز فكر كنيم. اميدوارم با ارائه بازى هاى خوب و قابل قبول بتوانيم صدر جدول را تصاحب كنيم و در پايان نيز جشن قهرمانى را در مونيخ بگيريم. خيلى دوست دارم در دومين سال حضورم در بايرن، دومين قهرمانى بوندس ليگا را تجربه كنم.» تونى در مورد اهداف خود در فصل جارى رقابت هاى باشگاهى گفت: «دفاع از عنوان قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا و حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا ۲ هدف اصلى من را در اين فصل تشكيل داده اند. براى رسيدن به اين ۲ هدف من و همتيمى هايم تمام تلاشمان را به كار خواهيم گرفت. همه بازيكنان بايرن براى حضورى موفق در رقابت هاى ليگ قهرمانان آماده اند. ما پس از يك سال غيبت در اين بازى ها با انگيزه اى مضاعف به فكر حضور در مراحل پايانى هستيم.» علاوه بر اين ۲ هدف، تونى به فكر بازگشتى قدرتمندانه به تيم ملى كشورش است. وى در اين مورد اظهار داشت: «از عملكرد خودم در تيم ملى ايتاليا چندان راضى نيستم. در سال ۲۰۰۸ آن طوركه خودم انتظار داشتم نتوانستم در تيم ملى ايتاليا ظاهر شوم. مى خواهم با درخشش در بايرن دوباره به تيم ملى كشورم دعوت شوم و ثابت كنم كه هنوز هم مى توانم در خط حمله آتزورى مهره تأثيرگذارى باشم. خودم احساس مى كنم كه مى توانم به حضور موفق در تركيب تيم ملى ايتاليا ادامه دهم. هنوز براى خداحافظى از تيم ملى زود است. من هم به مانند هموطنان خود اميدوارم كه يك قهرمانى ديگر در جام جهانى ۲۰۱۰ به كلكسيون افتخارات فوتبال ايتاليا اضافه شود.»
mohamad23
03-02-2009, 04:03
پس از هشدار مجدد فدراسيون فوتبال آلمان مبنى بر غير قانونى بودن مربيگرى ماركوس بابل، احتمال مى رود اشتوتگارت فصل بعد را با مربى جديدى آغاز كند. بابل پس از اخراج آرمين فه، سكان هدايت اين تيم آلمانى را در حالى بر عهده گرفت كه دوره هاى مربيگرى فدراسيون را هنوز نگذرانده بود به همين دليل بارها با هشدارهاى مختلف از سوى اين نهاد روبه رو شد كه بر اساس آخرين بيانيه وى راهى به جز خروج از اشتوتگارت در پايان فصل نخواهد داشت. در پى اين حوادث، رسانه هاى آلمان اخبارى از احتمال حضور برند شوستر مربى سابق رئال مادريد و حتى قرارداد دو ساله او با اين باشگاه آلمانى به چاپ رساندند. فدراسيون فوتبال آلمان در بيانيه اى اعلام كرد تا به اين لحظه لوتار ماتيوس كاپيتان سابق تيم ملى آلمان آخرين فردى بود كه دوره يازده ماهه مربيگرى اين نهاد را با شرايط ويژه و در مدت ۳ ماه به پايان رسانده است. بابل در فوتبال آلمان محبوبيت خاصى دارد. مربيان بزرگى چون يورگن كلينزمن نيز به شدت از او حمايت مى كنند. از سويى باشگاه اشتوتگارت نيز كه از عملكرد او بسيار رضايت دارد با پيشنهادى به فدراسيون خواستار ادامه فعاليت وى در رأس هدايت اين تيم و گذراندن دوره مربيگرى فدراسيون به طور همزمان شد اما با اين حال با توجه به بيانات اخير ورمات رييس بخش آموزش مربيان فدراسيون اين امر چندان محتمل به نظر نمى رسد.
منبع:روزنامه ایران ورزشی به نقل از کیکر
mohamad23
03-02-2009, 04:04
سایت رسمی مسابقات بوندس لیگا، تیم منتخب هفته هجدهم را انتخاب کرد
بر این اساس تیم هامبورگ که موفق شد روز جمعه بایرن مونیخ رو شکست بده با 4 بازیکن می توان بهش لقب بهترین تیم هفته را هم داد
رابرت انکه دروازه بان ملی پوش هانوفر نیز برای اولین بار در بین بهترینهای هفته انتخاب شد و این در حالیست که فیلیپ لام ششمین حضورش در تیم منتخب هفته را تجربه می کند
اما نمرات نشریه کیکر هم اعلام شد که بازیکنان بایرن ضعیف ترین نمرات را به خود اختصاص دادند
Rensing (5) - Lell (3), Lucio (2,5), Demichelis (3), Lahm (2,5) - van Bommel (3), Zé Roberto (4) - Schweinsteiger (3,5), Ribery (4,5) - Klose (4,5), Toni (3,5)
bayernclub
دور قبل هم که میهمان بود که !!! این چه مسخره بازیه دیگه ؟
خوب ديگه اينم به حساب بد شانسيهاي بايرن.
mohamad23
04-02-2009, 14:49
در آخرين روز از فصل نقل و انتقالات زمستاني
وردربرمن پديده فوتبال مجارستان را به خدمت گرفت
خبرگزاري فارس: باشگاه وردربرمن آلمان در آخرين روز از نقل و انتقالات زمستاني موفق به جذب پديده فوتبال مجارستان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي ولت، ماركو فوتچاز؛ مهاجم تيم ملي مجارستان با عقد قراردادي دو سال و نيمه به عضويت وردربرمن درآمد.
كلاوس آلوفس، مدير ورزشي وردربرمن در اين مورد اظهار داشت: فوتچاز در تيم ملي مجارستان و اميدهاي اين كشور، بازي هاي درخشاني ارائه كرده و بنا به نظر اكثر كارشناسان فوتبال مجارستان، پديده فوتبال اين كشور به حساب مي آيد.
فوتچاز كه در تيم نانسي فرانسه فعال بود، با 18 سال سن، درخشش خيره كننده اي در مسابقات داشت و مورد توجه بسياري از تيم ها از جمله وردربرمن قرار داشت.
وي قرار است از روز پنجشنبه (فردا) در تمرينات تيم جديدش حضور يابد و پيراهن شماره 30 وردربرمن را به كند.
هنوز مبلغ قرارداد اين بازيكن فاش نشده است.
mohamad23
05-02-2009, 00:45
مسئولان باشگاه تاتنهام قصد دارند براى برطرف كردن نقاط ضعف تيمشان در خط حمله كوين كورانى مهاجم سرشناس شالكه را به خدمت بگيرند. روزنامه انگليسى زبان «ديلى ميل» در اين مورد گزارش داد: «تاتنهام به دنبال كورانى است. سرمربى اين تيم اعتقاد زيادى به اين مهاجم جوان دارد و معتقد است مشكلات تيمش در خط حمله با حضور مهاجم ناراضى شالكه حل خواهد شد.»سخنگوى باشگاه تاتنهام نيز ضمن تأييد اخبار منتشر شده به خبرنگار روزنامه ديلى ميل گفت: «كورانى مهاجم بسيار خوبى است توانايى هاى اين مهاجم گلزن از سوى كادر فنى ما تأييد شده است. از كشور آلمان خبر رسيده كه باشگاه شالكه تمايل چندانى براى تمديد قرارداد با كوين كورانى از خود نشان نداده است. با اين حساب ما پيشنهاد رسمى خودمان را براى كورانى تقديم باشگاه شالكه خواهيم كرد و منتظر جواب آنها خواهيم ماند. اميدوارم پاسخ مسئولان اين باشگاه آلمانى مثبت باشد و اما نظر كورانى درباره اين انتقال: «فكر مى كنم باشگاه شالكه تمايل چندانى براى تمديد قرارداد من ندارد. من هم اصرارى براى ماندن در اين تيم ندارم. مطمئنم كه در صورت جدايى از شالكه انتخاب هاى زيادى خواهم داشت. تاتنهام هم مى تواند يكى از اين انتخاب ها باشد. توپ زدن در ليگ جزيره آرزوى هر فوتباليستى است من هم دوست دارم اين تجربه را كسب كنم.»
پس از انتشار اخبارى مبنى بر احتمال پيوستن كورانى به تاتنهام آندرياس مولر مدير ورزشى باشگاه شالكه به خبرنگار بيلد گفت: «اينكه ما نمى خواهيم با كورانى تمديد كنيم و او را در ليست فروش باشگاه قرار داده ايم يك شايعه بى اساس است. ما به هيچ عنوان چنين قصدى نداريم. كوين يكى از بهترين و تأثيرگذارترين بازيكنان تيم ماست و ما هرگز حاضر نيستيم اين مهاجم ارزشمند را از دست بدهيم. كوين به هيچ عنوان فروشى نيست.شالكه در اين فصل نتوانسته در حد انتظارات ظاهر شود. ما براى نيم فصل دوم برنامه هاى ويژه اى را در نظر گرفته ايم. براى جبران نيم فصل اول به حضور بازيكنانى همچون كورانى نياز داريم. او مى تواند به مانند فصول گذشته بازيكن تأثيرگذارى در خط حمله تيم ما باشد. هفته آينده قرار است براى تمديد قرارداد با اين مهاجم ارزشمند پاى ميز مذاكره بنشينيم.
mohamad23
05-02-2009, 00:46
ميشائيل رنسينگ سنگربان جوان بايرن مونيخ معتقد است براى قرار گرفتن در تيم بزرگى همچون بايرن بايد بيشتر از اين ها تلاش كرد.اين سنگربان جوان در گفت و گو با روزنامه بيلد گفت: «قرار گرفتن در دروازه تيم بزرگى همچون بايرن مونيخ مسئوليت بسيار سنگينى را بر دوش من گذاشته است براى اينكه بتوانم از پس اين مسئوليت سنگين به خوبى برآيم بايد بهترين باشم. بايرن بهترين است و دروازه بان اين تيم هم بايد بهترين باشد. از ابتداى فصل تاكنون پيشرفت خوبى داشته ام اما همچنان بايد به تلاش خود ادامه دهم. من هنوز هم جاى پيشرفت دارم. اميدوارم بتوانم سنگربان شايسته اى براى پرافتخارترين تيم كشور آلمان باشم.
mohamad23
05-02-2009, 00:47
در مورد نقش فرانک ریبری در وفقیت بایرن در نیم فصل اول بوندس لیگا تردیدی نیست،اما امروز او و سران باشگاه همدیگر را عصبی می کنند.چرا؟؟؟
در شروع رقابت های نیم فصل اول بایرن مشکلات خود را نشان می دهد، کلینزمن نگران می شود اما فرانک ریبری با بازگشت از مصدومیت به سرعت کلید بازی تیم را در دست می گیرد و به مشکلات پایان می دهد. انچنان می درخشد و جلب توجه می کند که هواداران باشگاه او را قیصر می نامند. همان لقب خاص فرانس بکن باوئر ستاره افسانه ای بایرن مونیخ، این ستاره فرانسوی تا جایی پیش میرود و در دل ما جا میکند که همه فقط به او نگاه می کنند. حتی حرکات عجیب او تحمل می شود و هیچ اعتراض و انتقادی به انها نیست. او با ماجراجویی پشت اتوبوس حامل بازیکنان بایرن می نشیند و سلامت همه را به خطر می اندازد اما باز هم سکوت می کنند، او قیصر فرانک است.
اما با شروع سال 2009 شایعه ای روابط سران بایرن و ریبری را تیره می کند، گفته می شود هافبک مونیخی ها پایان فصل به رئال مادرید می رود وی نه تنها این شایعه را تکذیب نمی کند بلکه می گوید ماندن او در مونیخ به نتایج کار این تیم در لیگ قهرمانان بستگی دارد.
بکن باوئر دیگر نمی تواند تحمل کند، وقتی در بازی های جام حذفی مقابل اشتوتگارت ریبری با حرکت نمایشی یه پنالتی را از دست می دهد، قیصر یزرگ گل و پاس گل این بازیکن در این بازی را فراموش می کند و فریاد می زند: حتی بازیکنی مثل او باید به قواعد بازی احترام بگذارد نبایست به خود اجازه میداد همچین نمایشی اجرا کند.
اما این اولین بار نیست که ریبری نمایش خاص خود دارد اما باشگاه دیگر نمی تواند بازیکنی را که توانایی های بایرن در اروپا را زیر سوال میبرد و در مورد آن تردید دارد را تحمل کند
ریبری در تازه ترین مصاحبه خود می گوید: در بایرن راحت هستم خیل دوست دارم در بوندس لیگا بمانم ام از روش سران باشگاه دلسر شده ام...
تردیدی نیست که او می خواهد در برابر کاری که برای بایرن انجام می دهد آزاد باشد و هیچ انتقاد و اعتراضی نشنود.
در مورد جدایی از بایرن میگوید:این کارها را وکیلم انجام می دهد،از او سوال کنید
ریبری از باین مونیخ یک عنوان بزرگ می خواهد قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. چیزی که میتواند او را به توپ طلایی سال برساند اما بی تردید مونیخی ها برای تحقق این هدف به تیمی قوی تر و محکم تر نیاز دارند ...
خبر ورزشی
اشكان دژاگه مبتلا به بيماري هپاتيت آ است
رسانههاي محلي آلمان عصر چهارشنبه از ابتلاي اشكان دژاگه بازيكن ايراني الاصل تيم فوتبال وولفسبورگ آلمان به بيماري هپاتيت آ خبر دادند. به گزارش اين رسانه ها، دژاگه هم اكنون در يك درمانگاه ويژه در هامبورگ در حال مداوا است و احتمالا وي به مدت طولاني از تمرينات و مسابقات دور خواهد بود.
اين بازيكن تيم زير ۲۱سال آلمان، در روزهاي اخير از سرماخوردگي شديد گلايه كرده بود كه كادر پزشكي بعد از معاينه متوجه ابتلاي وي به اين بيماري شدند.
به دنبال ابتلاي دژاگه به اين بيماري، تمام بازيكنان، مربيان و كادر فني تيم فوتبال وولفسبورگ عليه اين بيماري واكسينه شدند.
اشكان دژاگه در تعطيلات زمستاني بوندسليگا به مصر سفر كرده بود.
اين بيماري ويروسي از طريق آب كثيف و يا مواد غذايي آلوده انتقال پيدا ميكند و بدون عوارض زياد قابل درمان است.
فليكس ماگات سرمربي تيم فوتبال وولفسبوگ با ابراز تاسف عميق خود از اين اتفاق براي دژاگه، گفت: به اين ترتيب اشكان براي مدت بسيار طولاتي نمي تواند در تمرينات شركت كند.
دژاگه در ديدار اخير وولفسبورگ با تيم كلن غايب بود.
هفته نوزدهم بوندس ليگا
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال هرتابرلين در هفته نوزدهم رقابت هاي بوندس ليگا ميهمان آرمينيا بيله فلد است.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم هرتابرلين كه در فصل جاري شروين رجبعلي فردي، بازيكن جوان ايراني را استخدام كرد، فردا (جمعه) در اولين بازي هفته ميهمان آرمينيابيله فلد است.
اين ديدار ساعت 23 به وقت تهران در ورزشگاه شوكو آرهنا بيله فلد انجام خواهد شد. براي اين جدال لوسين فابرو، سرمربي تيم هرتابرلين نام رجبعلي فردي را در جمع نفرات ذخيره خود رد كرده است. بر اين اساس احتمال مي رود اين بازيكن ايراني در جريان بازي به ميدان وارد شود.
دو تيم در بازي رفت و در برلين به تساوي يك بر يك رسيدند.
تيم هرتابرلين اينك با 36 امتياز در مكان دوم جدول قرار دارد. درحالي كه تيم آرمينيا بيله فلد با 17 امتياز در مكان چهاردهم جدول جاي دارد.
جدول رده بندي:
1- هوفن هايم 38 امتياز 2- هرتابرلين 36 امتياز 3- هامبورگ36 امتياز 4- بايرن مونيخ 35 امتياز 5- بايرلوركوزن 35 امتياز
pedramakaay
06-02-2009, 13:59
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
ميشائيل بالاک و تورستن فرينگز براي مصاف دوستانه تيم ملي فوتبال آلمان برابر نروژ به تيم ملي دعوت شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، يوآخيم لو سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان از اين دو بازيکن کهنه کار براي ديدار دوستانه روز چهارشنبه هفته آينده برابر تيم ملي نروژ دعوت به عمل آورد.
استفان کيسلينگ و فليپ لام از جمله ديگر بازيکناني هستند که براي اين بازي در تيم لو مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
از سوي ديگر، لوکاس پودولسکي مهاجم کنوني باشگاه کلن به دليل پشت سر گذاشتن بيماري و آسيب ديدگي 3 ماهه براي اين بازي توسط يوآخيم لو به تيم ملي کشورش دعوت نشد.
pedramakaay
06-02-2009, 13:59
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان براي بازي دوستانه با تيم ملي نروژ اقدام به دعوت از دو بازيكن تازه وارد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يواخيم لو، روز پنج شنبه فهرست بازيكنان 21 نفره خود را براي بازي دوستانه كه چهارشنبه هفته آينده در شهر دوسلدرف مقابل نروژ انجام خواهد گرفت، اعلام كرد. در اين ميان نام مسعود اوزيل، بازيكن تركي الاصل و 20 ساله تيم وردربرمن و آندرئاس بئك ازتيم هوفن هايم، صدرنشين حال حاضر بوندس ليگا به عنوان بازيكنان جديد تيم ملي آلمان، به چشم خورد.
اسامي بازيكنان آلمان به شرح زير است:
*دروازه بان:
رنه آدلر - بايرلوركوزن
تيم ويزه - وردربرمن
*خط دفاع:
آندرئاس بئك - هوفن هايم
آرنه فريدريش - هرتابرلين
آندرئاس هينكل - سلتيك اسكاتلند
فيليپ لام - بايرن مونيخ
پرمرته ساكر- وردربرمن
سدار تاسكي- اشتوتگارت
هايكو وسترمان - شالكه
*خط مياني:
ميشايئل بالاك - چلسي انگليس
تورستن فرينگس - وردربرمن
توماس هيتسل اسپرگر - اشتوتگارت
ماركو مارين - بروسيا مونشن گلادباخ
مسعود اوزيل - وردربرمن
سيمون روفلس - بايرلوركوزن
باستين شواين اشتايگر- بايرن مونيخ
پيتورتروخوسكي - هامبورگ
*خط حمله :
ماريو گومز - اشتوتگارت
پاتريك هلمس - بايرلوركوزن
اشتفان كيسلينگ - بايرلوركوزن
ميروسلا كلوزه - بايرن مونيخ
pedramakaay
06-02-2009, 14:00
خبرگزاري فارس: مهاجم با سابقه تيم شالكه آلمان گفت: بازيكني نيستم كه از مشكلات فرار كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از د.پ.آ، كوين كوراني اظهار داشت: مطمئن هستم زماني خواهد رسيد كه باز هم پيراهن تيم ملي آلمان را به تن خواهم كرد.
كوراني كه در اواخر سال گذشته به علت بي نظمي در يك بازي دوستانه ملي، از سوي يواخيم لو از جمع ملي پوشان اخراج شد، افزود: براي من مثل روز روشن است كه در شالكه باقي خواهم ماند و آنقدر با مشكلات دست و پنجه نرم مي كنم كه به شرايط مطلوب تري نظير تيم ملي برسم.
اين گلزن 26 ساله در مورد شايعات رواج يافته مبني بر ترك گيلزن كرشن و تيم شالكه عنوان كرد: در روزهاي اخير صحبت هاي زيادي با سران باشگاه انجام دادم و شايعه ترك شالكه توسط من صحت ندارد. باشگاه نيز تمايلي براي فروش من به تيمي ديگر ندارد.
كوراني تاكيد كرد: زماني كه از تيم ملي كنار گذاشته شدم، با پيراهن تيم شالكه بود. من حتم دارم در آينده با همين تيم بار ديگر به تيم ملي خواهم رسيد.
كوراني تا به حال براي تيم ملي آلمان 52 بازي انجام داده و 19 گل نيز زده است. وي از سال 2005 عضو تيم شالكه است و براي آبي پوشان گيلزن كرشني 113بازي انجام داده و 46 گل نيز زده است.
pedramakaay
06-02-2009, 14:01
نام هانري در فهرست فروش بارسلونا قرار گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا در فصل نقل و انتقالات تابستان به فروش مي رسد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تيه ري هانري گلزن بارسلونا گزينه اصلي براي فروش در تابستان محسوب مي شود.
قرار است هانري به همراه مبلغي در حدود 10 ميليون يورو به يكي از دو باشگاه فرانسوي ---- و آلماني بايرن مونيخ برود.
اين اتفاق در صورتي رخ مي دهد كه يكي از اين دو باشگاه حاضر باشد گزينه مورد نظر بارسلونا را به آنها بفروشد.
بارسلونا سخت به دنبال كريم بنزما از المپيك ---- فرانسه و فرانك ريبري از بايرن مونيخ آلمان است.
باشگاه بارسلونا قصد دارد در فصل نقل و انتقالات تابستاني چند خريد بزرگ اما سودمند و فني داشته باشد و گزينه هاي نام برده شده در اولويت خريد قرار دارند.
تيه ري هانري هنوز به انتشار اين خبر واكنش نشان نداده است.
كوراني: آن قدر مي جنگم تا به تيم ملي برسم
ميخوام نرسي به تيم ملي
غيبت هاشميان در ديدار با ولفسبورگ
مسوولان باشگاه دسته اولي بوخوم آلمان با غيبت وحيد هاشميان در ديدار شنبه شب برابر ولفسبورگ موافقت كردند. بنابراعلام وب سايت رسمي هاشميان، وي به علت سفر به تهران پس از درگذشت مادرش، تمرين روز چهارشنبه بوخوم را نيز از دست داد.
مسوولان باشگاه با علم به اين كه وي ميبايست در ديدار روز چهارشنبه (۲۳ بهمن) تيم ملي ايران را در ديدار با كره جنوبي در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰همراهي كند، با طولاني شدن مرخصي وي موافقت كردند.
هاشميان بعد از مصاف با كره جنوبي در ورزشگاه آزادي تهران، به آلمان باز مي گردد.
مصاف ولفسبورگ و بوخوم در غياب لژيونرهاي ايراني
خبرگزاري فارس: مصاف تيم هاي ولفسبورگ و بوخوم در غياب لژيونرهاي ايراني دو تيم در هفته نوزدهم بوندس ليگا برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس براي اين بازي كه فردا (شنبه) در ورزشگاه فولكس واگن آره نا شهر ولفسبورگ انجام خواهد شد، تيم فا.اف.ال ولفسبورگ امكان استفاده از اشكان دژاگه را ندارد.
فليكس ماگات، سرمربي اين تيم وقتي اواخر هفته گذشته، دريافت اشكان دژاگه به ناراحتي هپاتيت A دچار شده،لژيونر ايراني اش را جهت معالجه روانه كلينيكي در شهر هامبورگ كرد.
از طرفي تيم بوخوم نيز در اين بازي خارج از خانه امكان استفاده از وحيد هاشميان را ندارد. اين بازيكن به دليل فوت مادرش به تهران آمده است. هاشميان همچنين از سوي علي دايي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي بازي با تيم ملي كره جنوبي در روز چهارشنبه آينده در تهران دعوت شده است.
وي به سرعت آلمان را با هماهنگي با مارسل كولر، سرمربي تيم بوخوم ترك گفت تا ابتدا در مراسم تدفين مادرش شركت كند و بعد به تمرينات تيم ملي ايران رود.
هفته نوزدهم بوندس ليگا/ مونشن گلادباخ ايستگاهي سخت براي هوفن هايم
خبرگزاري فارس: صدرنشين ليگ دسته اول فوتبال آلمان در ادامه مسابقات هفته نوزدهم بوندس ليگا، ديدار سختي برابر بروسيا مونشن گلادباخ پيش رو دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم هوفن هايم كه در پايان دور رفت بوندس ليگا به مقام قهرماني رسيد و دور برگشت را هفته گذشته با برد شروع كرد، فردا (شنبه ) مقابل بروسيا مونشن گلادباخ به ميدان خواهد رفت.
برنامه ساير مسابقات فردا به اين شرح است:
اينتراخت فرانكفورت - اف.ث.كلن
بازي رفت: تساوي يك بر يك
بايرلوركوزن - اشتوتگارت
بازي رفت: برد 2 بر صفر لوركوزن
كارلسروهه - هامبورگ
بازي رفت:برد 2 بر يك هامبورگ
شالكه - وردربرمن
بازي رفت: تساوي يك بر يك
ولفسبورگ - بوخوم
بازي رفت: تساوي 2 بر 2
*جدول رده بندي:
1 - هوفن هايم 38 امتياز
2 - هرتابرلين 36 امتياز 3
3- هامبورگ 36 امتياز
4 - بايرن مونيخ 35 امتياز
5 -بايرلوركوزن33 امتياز
تيم ملي فوتبال آلمان به آسيا ميآيد
تيم ملي فوتبال آلمان قهرمان سه گانه جهان براي انجام دو ديدار به آسيا سفر ميكند.
فدراسيون فوتبال آلمان اعلام كرد كه تيم ملي اين كشور براي انجام ديداري دوستانه با تيم ملي چين 29 مي به شانگهاي سفر ميكند. پس از اين بازي تيم ملي آلمان دوم جون براي برگزاري يك ديدار تداركاتي برابر تيم ملي امارات به ابوظبي خواهد رفت.
بر اساس اعلام فدراسيون فوتبال آلمان يواخيم لو ميخواهد با تركيبي قدرتمند به آسيا سفر كند.
امارت در سال 1994 يك بار رودروي آلمان قرار گرفت و تيم اروپايي توانست دو بر صفر امارات را از پيش رو بردارد.
چين هم در سال 2005 در ديداري دوستانه برابر آلمان با نتيجه يك بر صفر شكست خورد.
نقل و انتقالات زمستاني در بوندسليگا
روز دوم ماه فوريه تاريخ انتقال بازيكنان در بوندسليگا پايان يافت. در اين ميان تيم صدرنشين هوفنهايم در مقايسه با ديگر تيمها بيشتر دست به كار شد. در پايين ميتوانيد ليست نقل و انتقال تيمهاي بوندسليگا را بخوانيد.
هوفنهايم
بازيكنان به خدمت گرفته شده: تيمو هيلده براند، سونوگو، فابريسيو، هردلينگ
بازيكنان رفته: گوپادو، زايتس، كيرش باوم
بايرن مونيخ
بازيكنان به خدمت گرفته شده: لاندون دونوان
بازيكنان رفته: توني كروز، ويلي سانيول به علت مصدوميت فوتبال را كنار گذاشت.
هرتابرلين
بازيكنان به خدمت گرفته شده: ماركو بابيچ، كوفره
هامبورگ
بازيكنان به خدمت گرفته شده: آلبرت اشترايت، گراواگارت، تاوارس
بازيكنان رفته: آنتون پوتسيلو، نايجل ديونگ
بايرلوركوزن
بازيكنان به خدمت گرفته شده: آنجلو كريستايس، توماس زابل، توني كروز
بازيكنان رفته: تئوفانيس گكاس
دورتموند
بازيكنان به خدمت گرفته شده: كوين بواتنگ
بازيكنان رفته: روبرت كواچ، لوكاس كروز
شالكه
بازيكنان به خدمت گرفته شده: داني لاتسا، Marvin pouric
بازيكنان رفته: فابيان ارنست، آلبرت اشترايت، پتر لون كراتس
وردربرمن
بازيكن به خدمت گرفته شده: دسيوليس
بازيكن رفته: سونوگو
ولفسبورگ
بازيكنان به خدمت گرفته شده: اوكوبو، پكاريك
بازيكن رفته: مونتنايو
اشتوتگارت
بازيكنان به خدمت گرفته شده: تيمو گپهارت، جورج نيدرماير
بازيكن رفته: پاول پاردو
كلن
بازيكن رفته: كوين شونبرگ
فرانكفورت
بازيكنان به خدمت گرفته شده: پتكوويچ، كوئكه
بازيكن رفته: گالدينو
هانوفر
بازيكنان به خدمت گرفته شده: اندرسون، كرژينوك
بازيكن رفته: هوستي
آرمينيا بيلهفلد
بازيكن به خدمت گرفته شده: كوين كر
كارلسروهه
بازيكنان به خدمت گرفته شده: فدريكو، انگل هارت
انرگي كوتبوس
بازيكن به خدمت گرفته شده: پترسون
بازيكن رفته: ميتراسكي
بوخوم
بازيكنان رفته: توماس زابل، داني فوكس
گلادباخ
بازيكنان به خدمت گرفته شده: توماس گلاسك، دانته بونافيم
منبع: fcbayern.ir
Masoud King
06-02-2009, 18:12
تعویض ریبری با هانری؟
این پیرمرد رو می خوان چکار کنن؟؟! : دی
اگه واقعیت داشته باشه باید به عقل مسئولان بایرن شک کرد!
pedramakaay
07-02-2009, 12:56
حضور مسعود اوزيل در تيم ملي فوتبال آلمان
يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان، براي نخستين ديدار دوستانه سال جاري در مقابل نروژ، مسعود اوزيل بازيکن ترکتبار وردربرمن را به کادر تيم دعوت کرد. پس از مصطفي دوگان و سردار تاجي، اوزيل سومين ترکتبار عضو تيم ملي آلمان است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جوانگرايي در تيم ملي فوتبال آلمان ادامه دارد. در اين روزها حضور مسعود اوزيل، استعداد ترکتبار فوتبال آلمان در تيم ملي اين کشور، يکي از عنوانهاي مهم خبري در رسانههاست. در کنار مسعود اوزيل، يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان از آندرياس بک، مدافع 21 ساله تيم هوفنهايم که صدر نشين بوندسليگاست نيز براي اين بازي دعوت کرده است.
اسامي لوکاس پودولسکي مهاجم بايرن مونيخ که در فصل آينده به کلن ميپيوندد و روبرت انکه دروازهبان هانوفر، هردو به علت آسيب ديدگي در ترکيب تيم ملي آلمان در ديدار با نروژ ديده نميشود. اما ميشائيل بالاک کاپيتان تيم و تورستن فرينگز که هردو از بازيکنان باتجربه تيم هستند، خط مياني را تقويت خواهند کرد. در خط حمله نيز اشتفان کيسلينگ و پاتريك هلمس که براي بايرلورکوزن توپ ميزنند، در کنار گومس از اشتوتگارت و کلوزه از بايرن مونيخ در ترکيب تيم حضور دارند.
مسعود اوزيل 20 ساله که در بوندسليگا با پيراهن وردربرمن وارد ميدان ميشود، تاکنون بيش از 10 بازي براي تيم ملي زير 21 سال آلمان انجام داده است. اوزيل ميگويد:«براي من از همان اول روشن بود که براي آلمان بازي ميکنم. اما من که خودم نميتوانم از خودم دعوت کنم، به همين خاطر هم خيلي خوشحالم که نامزد حضور در کادر تيم شدهام».
در تعطيلات زمستاني هرچند اوزيل در اردوي تدارکاتي برمن در ترکيه با هيچ خبرنگاري مصاحبهاي نکرد، اما شايعه پيوستن او به تيم ملي ترکيه بالا گرفت. به همين خاطر هم کلاوس آلوفس مدير ورزشي برمن براي به خدمت گرفتن اوزيل در تيم ملي به فدارسيون فوتبال آلمان فشار آورد.
آلوفس در اين رابطه ميگويد:«من به اين نکته اشاره کردم که طرف ترک تلاش زيادي ميکند. تا آن زمان هيچ اقدامي از طرف آلمان صورت نگرفته بود. من به اوليور بيرهوف زنگ زدم و اوضاع را روشن کردم و بعد از آن بود که عکسالعمل نشان داده شد. من فکر ميکنم که ضروري بود تا ابراز علاقه شود، در غير اين صورت ديگران اين کار را ميکنند».
مسعود اوزيل که خود در شهر گلزنکرشن که شهر آبيپوشان شالکه است، متولد شده، ميافزايد که تصميم براي بازي در تيم ملي آلمان، تصميمي عليه ريشههاي او در ترکيه نيست. او ميگويد: «خانواده من الان سه نسل است که در آلمان زندگي ميکند. من اينجا احساس راحتي بيشتري دارم و در اينجا هم بود که شانس حضور در تيم ملي نوجوانان به من داده شد.»
dw-world
pedramakaay
07-02-2009, 12:56
پس از مدت ها خانه نشينى سرانجام ويلى سانيول تصميم گرفت براى هميشه از دنياى توپ گرد خداحافظى كند. سانيول براى رهايى از بند مصدوميت مدت ها تلاش كرد اما سرانجام تسليم شد و اعتراف كرد كه مصدوميتش از او قوى تر بوده است. خداحافظى زودهنگام و اجبارى اين مدافع ملى پوش فرانسوى در بين بايرنى ها بازتاب زيادى داشته است. بازيكنان بايرن كه اكثراً بازى كردن در كنار سانيول را تجربه كرده اند از خداحافظى تلخ همبازى سابقشان بسيار ناراحت هستند.
اليور كان (سنگربان و كاپيتان اسبق بايرن مونيخ)
ويلى يكى از بهترين مدافعان دنياى فوتبال بود. تعصب و انگيزه بالا، او را به يك الگوى مناسب براى بازيكنان جوان تر تبديل كرده بود اينكه چنين بازيكن خوب و توانايى مجبور به خداحافظى از دنياى فوتبال مى شود بسيار ناراحت كننده است.
مارتين دميكليس (مدافع بايرن)
سانيول بازيكن بزرگى است. خوشحالم كه افتخار همبازى بودن با چنين بازيكنى را داشته ام. همه ما منتظر بازگشت او به تركيب بايرن بوديم اما متأسفانه اين اتفاق رخ نداد. مطمئنم كه او به حضور فعال خود در دنياى فوتبال ادامه خواهد داد. وى معلم و مربى بسيار خوبى براى بازيكنان جوان خواهد بود همان طور كه در زمان بازى كردنش الگوى بسيار مناسبى بوده است.
ميشائيل بالاك (هافبك چلسى، همبازى اسبق سانيول)
از شنيدن خبر خداحافظى ويلى، واقعاً ناراحت شدم. او مى توانست ،۴ ۵ سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال اروپا بازى كند. من مطمئنم كه اگر مصدوم نمى شد تا ۳۵ سالگى به حضور قدرتمند خود در فوتبال اروپا ادامه مى داد. او يكى از بهترين ها بود و تا پايان حضورش مى توانست يكى از بهترين ها نيز باقى بماند. به هر حال براى او آرزوى موفقيت مى كنم. او بايد زندگى جديدى را آغاز كند. مطمئنم ويلى در زندگى جديدش هم موفق خواهد بود.» يورگن كلينزمن
(سرمربى بايرن مونيخ)
بايرن مونيخ و دنياى فوتبال يكى از بهترين هاى خودش را از دست داد. او يك فوتباليست بى نظير بود. من براى بازگشت او لحظه شمارى مى كردم اما مصدوميت به او اجازه بازگشت نداد. اميدوارم در ادامه بتوانيم از او به عنوان يك همكار خوب استفاده كنيم.
زى روبرتو (هافبك بايرن)
دوره قبلى كه در بايرن بودم در كنار سانيول بازى مى كردم. واقعاً از اينكه مجبور به خداحافظى از دنيا فوتبال شده است بسيار ناراحتم. همه ما جاى خالى او را در بايرن احساس خواهيم كرد.
ريموند دومنش
(سرمربى تيم ملى فرانسه)
داستان خداحافظى سانيول براى فوتبال فرانسه يك داستان دراماتيك بود. او فوتباليست فوق العاده خوبى بود. متأسفم كه ديگر نمى توانيم از چنين بازيكن خوبى در تيم ملى فرانسه استفاده كنيم.
جيووانى البر
(مهاجم اسبق بايرن مونيخ)
سانيول يك فوتباليست فوق العاده و يك انسان بى نظير است. او هنوز هم از نظر من يك فوتباليست است. نام سانيول از دنياى فوتبال هرگز پاك نخواهد شد. بايد به او بگويم كه دنياى بعد از فوتبال چندان هم خسته كننده نيست. او مى تواند از زندگى خودش لذت ببرد. من براى ويلى آرزوى موفقيت مى كنم.
لوسيو (مدافع بايرن مونيخ)
همه ما از خداحافظى زودهنگام ويلى ناراحتيم. او مى توانست ۳ يا ۴ سال ديگر هم براى بايرن و تيم ملى فرانسه بازى كند. اميدوارم او در زندگى جديد خود مثل گذشته موفق باشد.
ابرار ورزشی
Masoud King
07-02-2009, 13:34
حضور مسعود اوزيل در تيم ملي فوتبال آلمان
ایول بالاخره یکی هم اسم ما تیم ملی آلمان پیدا شد! : دی
میگم دوستان شما چقدر به قهرمانی تیم تو جام باشگاه ها امید دارید؟
من که زیاد امیدوار نیستم و احتمال قهرمانی تو اروپا رو 20 الی 25 در صد میبینم!
ريبري: نميتوانم به باشگاههاي بزرگ پشت كنم
فرانك ريبري از احتمال جدايياش از بايرن مونيخ خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك فرانسوي بايرن مونيخ گفت: در بايرن احساس بسيار خوبي دارم. من تا سال 2011 با بايرن قرارداد دارم و همه در اين باشگاه با من به خوبي برخورد ميكنند و بهتر از گذشته ميتوانم آلماني صحبت كنم.»
ريبري خاطرنشان كرد: «با اين حال نميتوانم نسبت به ابراز علاقه باشگاههاي بزرگ بيتفاوت باشم. بايد ديد كه شرايط چگونه پيش ميرود.»
سران باشگاه بايرن مونيخ چندي پيش تاكيد كردند كه براي فروش ريبري به مبلغي كمتر از 100 ميليون يورو راضي نميشوند.
ريبري كه 33 بازي ملي در كارنامه دارد، در سال 2007 از مارسي به بايرن مونيخ پيوست.
ديدار سخت مردان كلينزمان برابر دورتموند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بايرن مونيخ در هفته نوزدهم بوندس ليگا ديداري سخت و دشوار را در خانه پيش رو دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم مونيخي كه براي رسيدن به صدر جدول و تكرار عنوان قهرماني تلاش مي كند، فردا (يكشنبه) در ادامه مسابقات اين هفته پذيراي تيم بروسيا دورتموند است.
تيم تحت رهبري يورگن كلينزمان در ديدار رفت در خانه حريف به تساوي يك بر يك رسيد. از اين رو وي و شاگردانش اميدوارند در ورزشگاه آليانس آره نا به برتري برسند.
در آخرين بازي هفته نيز هانوفر راهي شهر كوتبوس مي شود تا با تيم انرژي كوتبوس بازي كند.
جدول رده بندي:
1-هوفن هايم 38 امتياز-18 بازي
2 -هرتابرلين 37 امتياز-19 امتياز
3- هامبورگ36 امتياز-18 بازي
4- بايرلوركوزن35 امتياز-18 بازي
5-بايرلوركوزن 33امتياز-18 بازي
جدال بيلهفلد و هرتابرلين برنده نداشت
خبرگزاري فارس: نخستين بازي هفته هفته نوزدهم ليگ قهرماني فوتبال آلمان موسوم به بوندس ليگا ميان دو تيم آرمينيا بيله فلد و هرتابرلين برنده اي نداشت.
به گزارش خبرگزاري فارس در اين ديدار كه جمعه شب در ورزشگاه شوكو آره نا بيله فلد و در حضور 21 هزار تماشاگر مشتاق برگزار شد، آرمينيا بيلهفلد به عنوان ميزبان و هرتابرلين در قالب تيم ميهمان به تساوي رضايت دادند.
در اين جدال برابر كه به قضاوت واينر، داور اهل شهر گيسن انجام گرفت، ابتدا اين تيم برليني بود كه در دقيقه 13 توسط ورنين به گل برتري رسيد. اما بيله فلد در دقيقه 40 با گل ويشنارك بازي را به تساوي كشاند.
مدافع با تجربه فوتبال آلمان ديدار دوستانه با نروژ را از دست داد
آرنه فريدريش مدافع با تجربه تيم ملي فوتبال آلمان به دليل مصدوميت از ناحيه پشت ، ديدار دوستانه چهارشنبه آينده اين تيم با نروژ را ناگزير از دست داد . خبر محروم شدن فريدريش از حضور در ديدار با نروژ به دليل آسيب ديدگي روز جمعه اعلام شده است .
اين مدافع ۲۹ساله براي كاهش درد و مشكل پشت خود چندين تزريق انجام داد ولي نتوانست سر تمرينات حاضر شود و در ديدار جمعه شب باشگاه خود هرتابرلين با آرمينيا بيله فلد در مسابقات بوندسليگا نيز حضور نيافت .
فريدريش كه ۶۴بازي ملي انجام داده روز جمعه يوآخيم لو سرمربي آلمان را از اين موضوع آگاه كرد ولي هنوز مشخص نيست كه يك بازيكن جايگزين به تيم ملي فرا خوانده شود .
واقعا حیف
سانیول مدافع خوبی بود
منم با وجود بارسا شانس زیادی نمیتونم قائل باشم مگه اینکه ما همه بازی های خانگیمونو فوق العاده بازی کنیم.
من که زیاد امیدوار نیستم و احتمال قهرمانی تو اروپا رو 20 الی 25 در صد میبینم!
خوب چرا:21:
تيم كه الان خيلي خوب داره بازي ميكنه. تازه خيلي هم اماده هست!
منم با وجود بارسا شانس زیادی نمیتونم قائل باشم مگه اینکه ما همه بازی های خانگیمونو فوق العاده بازی کنیم.
اين حرف از شما بعيدبود.
بابا روي هر چي ضد المانه سفيد كردين:13:
ديگو در دلآلپي؛
همه تكذيب ميكنند
مدير برنامههاي "ديگو" خبر پيوستن اين بازيكن برزيلي به يوونتوس تورين را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روز جمعه، شبكهاي تلويزيوني در ايتاليا اعلام كرد پيوستن ديگوي برزيلي به يوونتوس تورين نهايي شده است. باشگاه وردربرمن بلافاصله اين خبر را تكذيب كرد. در پي آن مدير برنامههاي ديگو هم گفت اين شايعه صحت ندارد.
شبكه تلويزيوني rai1 ايتاليا روز جمعه اعلام كرده بود، ديگو از وردربرمن راهي يوونتوس شده است. تيم شمالي هم از محل اين جابهجايي 50 ميليون يورو بدست آورده است و خود اين بازيكن هم سالانه پنج ميليون حقوق دريافت ميكند. در هفته گذشته ميان سران دو تيم ملاقاتي انجام و در آن انجام اين نقل و انتقال نهايي شده است.
واكنش برمنيها به اين خبر بسيار سريع بود. "لئو شاينكمان" مدير برنامههاي بازيساز برزيلي وردربرمن در اين باره به بيلد گفت: «اين خبر كاملا نادرست است.»
باشگاه وردربرمن هم جنجالها بر سر انجام توافق را رد كرد.
"مانفرد مولر"، يكي از اعضاي هيات رييسه گفت: «با يوونتوس هيچ قراردادي نبستهايم. ديگو هم نميتواند اين كار را بكند، زيرا تا سال 2011 با ما قرارداد دارد.»
با اين همه احتمال جدايي ديگو از وردربرمن از بين نرفته است. پس از آنكه ديگو در هفتههاي اخير بارها و بارها خبرساز و جنجالآفرين شد، سران ورزشي برمن خواستار انجام رفتارهاي حرفهايتر از سوي بازيكن خود شدند. البته "كلاوس آلوفس" مدير ورزشي وردربرمن بارها و بارها اعلام كرده، قصد ندارد اين هافبك با اهميت را واگذار كند.
بديهي است كه تيم شمالي آلمان تا اندازه معيني ميتواند برابر رفتن بازيكنش مقاومت نشان بدهد. چنانچه پاي 50 ميليون يورو در ميان با شد، آن وقت آنها موافقت خود را اعلام ميكنند.
اين چه حرفيه شماها ميزنيد . امسال بايرن قهرمان اروپاست.
اين حرف از شما بعيدبود.
بابا روي هر چي ضد المانه سفيد كردين:13:
نه عزیز ولی به هر حال باید واقع گرا باشیم.بارسا این فصل تیم وحشتناکیه ولی من که نگفتم قهرمان نمیشیم گفتم شانسمون کمتره در ضمن تبصرش از نظر من این بود که توی آلیانز آرنا یه جهنم درست بکنیم برای حریفا تا خارج از خونه زیاد نتیجش تاثیری نداشته باشه.
Masoud King
08-02-2009, 00:02
خوب چرا
تيم كه الان خيلي خوب داره بازي ميكنه. تازه خيلي هم اماده هست!
فقط کافیه یه بازی مثه بازی با هامبورگ بازی کنن!
تا وقتی که سرمایه گذاری درست و حسابی نکنن نمیشه زیاد به کسب جام های اروپایی زیاد امیدوار بود!
pedramakaay
08-02-2009, 09:58
بايرن مونيخ جمعى كامل از ستاره هاى ميلياردر امروزى فوتبال است كه هفته قبل مقابل هامبورگ شكست خورده و با سرخوردگى ۳ پله سقوط كرده و حالا براى جبران آن نتيجه تنها به پيروزى مقابل دورتموند مى انديشند و كلينزمن بايد اين همه ستاره را از لحاظ روانى به حدى برساند كه با تمركز در بوندس ليگا دنبال پيروزى باشند وگرنه رقباى سرسخت در بالاى جدول اجازه تكرار مقام قهرمانى را به آنها نمى دهند. در آخرين مسابقه اى كه امروز مرور مى كنيم كوتبوس پس از شكست مقابل صدرنشين دنبال پيروزى مقابل هانوفر است كه بازى قبلى را با پيروزى شيرين مقابل شالكه سپرى كرده و قطعاً ميزبان قعر جدولى براى فرار از اين نقطه بايد به فكر پيروزى در بازى هاى خانگى باشد تا با كمترين دردسر به سراغ بازى هاى بعدى برود.
abrarnews
pedramakaay
08-02-2009, 09:58
بايرن مونيخ امروز در يك بازى سخت بايد به مصاف بروسيا دورتموند برود. پيروزى در اين بازى خانگى براى قرمزپوشان شهر مونيخ بسيار مهم است. با توجه به باخت هفته گذشته مقابل هامبورگ، مونيخى ها بشدت به ۳ امتياز بازى مقابل بروسيا دورتموند احتياج دارند. ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش بايرن در بازى امروز تيمش مى تواند نقش تأثيرگذارى داشته باشد البته اگر بتواند تيمش را همراهى كند! كلوزه كه از ناحيه زانوى خود دچار آسيب ديدگى شده براى حضور در بازى امروز بايد منتظر چراغ سبز پزشك باشگاه بايرن باشد. مهاجم سرشناس بايرن در مورد وضعيت خود به خبرنگار بيلد گفت: «هنوز نمى دانم در تركيب تيم قرار خواهم گرفت يا نه. هنوز كمى احساس درد مى كنم. درد زانويم اجازه نداده در اين چند روز تمرينات خوبى را پشت سر بگذارم اما به هر حال هنوز براى قرار گرفتن در تركيب امروز بايرن اميدوارم. بازى فوق العاده سختى است. هفته گذشته در هامبورگ ۳ امتياز حساس را از دست داديم و ۲ پله در جدول سقوط كرديم. ديگر در بازى امروز چاره اى جز پيروزى نداريم. دورتموند تيم خوبى است و ثابت كرده در خانه مقابل رقباى بزرگ خود خوب نتيجه مى گيرد. امروز بايد ببريم. مقابل دورتموند چاره اى جز پيروزى نداريم. اميدوارم بتوانم مقابل دورتموند تيمم را همراهى كنم.» كلوزه در ادامه در مورد كورس قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا گفت: «در حال حاضر ۴ تيم هافنهايم، هامبورگ، هرتا و بايرن مونيخ مدعيان اين فصل را تشكيل داده اند. به اعتقاد من در هفته هاى پايانى فقط ۲ تيم در كورس قهرمانى باقى خواهند ماند. هافنهايم تيم فوق العاده خوبى است و من احترام خاصى براى اين تيم قائلم اما بايد بگويم اين تيم تجربه لازم را براى قهرمانى ندارد. در پايان فقط هامبورگ و بايرن در كورس قهرمانى باقى خواهند ماند. به نظر من يا بايرن قهرمان مى شود يا هامبورگ. من هامبورگ را رقيب اصلى بايرن مونيخ در رقابت هاى بوندس ليگا مى بينم.
abrarnews
pedramakaay
08-02-2009, 09:59
Bild- ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش بايرن مونيخ كه در جريان تمرينات هفته گذشته از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده بود، با صلاحديد پزشكان، جواز حضور در ديدار امشب مقابل بوروسيا دورتموند را به دست آورد. يورگن كلينزمن مربى اين تيم كه در اين ديدار كاپيتان مارك فان بومل و ماسيمو اودو را به ترتيب به دليل مصدوميت و محروميت در تركيب نخواهد داشت، درباره بهبودى كلوزه گفت: «براساس معاينات پزشكان مصدوميت كلوزه برطرف شده و او به اين ديدار خواهد رسيد.» حضور كلوزه در خط حمله تيم به معناى نيمكت نشينى دوباره پودولسكى خواهد بود. اين ملى پوش ۲۳ ساله كه در تابستان قصد عزيمت به كلن را دارد از نوامبر ۲۰۰۸ حتى يك بار نيز درميدان حاضر نشده است.
ایران ورزشی
فقط کافیه یه بازی مثه بازی با هامبورگ بازی کنن!
اصلا شما مگه بازي هامبورگ رو نگاه كردي كه ميگي كافيه بازي هامبورگ رو ببينين!
اون بازي كه دو تا گل صد در صد درست باريرن رو نگرفت. دو سه تا هم كه زدن به تير . چند تا هم كه جلو دروازه زدن به اوت.
من دیشب خواب دیدم بایرن تو 1/4 جام باشگاهها خورده با بارسا
خواب من مربوط به بازی رفت بود بود که تو آلیانز آرنا برگزار شد و بایرن 3 بر2 شکست خورد. باور کنید من انقد گریه کردم از خواب بلند شدم:31:
احتمالا شب ابگوشت خوردي كه اينجور خوابي ديدي:27:
توقف صدرنشين در مونشن گلادباخ
رانگنيك: آن طور كه ميخواستيم، نبوديم
هوفنهايم هفتهي نوزدهم رقابتهاي بوندسليگا را با تساوي به پايان برد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صدرنشين كنوني رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان عصر يكشنبه ميهمان بوروسيا مونشنگلادباخ بود و برابر اين تيم در نهايت به تساوي يك بر يك دست يافت.
رالف رانگنيك، سرمربي هوفنهايم در نشست خبري پايان بازي گفت: «در پايان بايد از اين امتياز بدست آمده راضي باشيم، چرا كه با آن نوع بازي كه پيش از بازي در نظر داشتيم، فاصله زيادي داشتيم. تنها 30 دقيقه از زمان بازي را آن طور كه خواستيم، بوديم. گلادباخ 80 دقيقه تمام به خوبي مقاومت كرد و بازي ما را دچار تزلزل نكرد.»
هوفنهايم با اين تساوي 39 امتيازي شد ولي با توقف ديگر مدعيان همچنان صدرنشين بوندسليگا باقي ماند.
گفت و گوي اختصاصي فارس با سرمربي اسبق بايرن مونيخ
اوتمار هيتسفلد: همچنان كار دايي را زير نظر دارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال سوئيس و مربي پيشين تيم بايرن مونيخ آلمان گفت: هنوز هم كار علي دايي را زير نظر دارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، اوتمار هيتسفلد يكي از شناخته شده ترين مربيان جهان است كه در بايرن مونيخ مربي علي دايي بود. هيتسفلد هم اكنون به عنوان سرمربي تيم ملي سوئيس فعاليت مي كند.
خبرنگار خبرگزاري فارس در گفت و گويي اختصاصي با هيتسفلد با اين مربي درباره مسايل مختلف صحبت كرده است. متن گفت و گوي فارس با اين مربي را در زير مي خوانيد.
*آقاي هيتسفلد، شصتمين سالگرد تولدتان را تبريك مي گويبم و برايتان آرزوي سلامتي و موفقيت داريم. روزهاي ابتداي سال 2009 را چگونه سپري كرديد؟
از لطف شما نسبت به خودم متشكرم و ممنونم كه برايم چنين آرزوي داريد. من 10 روز در تعطيلات ابتداي سال نو بودم. براي اين منظور به مالديو سفر و كاملا رفع خستگي كردم تا الان سرحال و با انرژي در خدمت تيم سوئيس باشم كه براي مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، اهدافي عالي دارد.
*شما همواره يكي از برترين مربيان فوتبال دنيا بوده ايد. نظرتان در مورد فوتبال شرايط حاضر چيست؟
متاسفانه فوتبال كنوني در بحران مالي عجيب و بزرگي گرفتار شده است. اميدوارم اين مشكل حل شود؛ نه اينكه هر روز شاهد اوج گيري و وخيم تر شدن اوضاع باشيم.
* زماني كه سرمربي تيم بايرن مونيخ بوديد، بازيكني ايراني به نام علي دايي داشتيد. ارزيابي شما از او در زمان بازي چيست؟
علي دايي هميشه بازيكني كاملا قابل اعتماد بود. شخصيتي فوق العاده خوب، مودب و همواره با انگيزه. از طرفي او در بازي هوايي قوي بود و هوشيار عمل مي كرد.
*يعني بازيكني كاملا موثر در يك تيم ورزشي؟
بله.او براي بازي تيم بايرن بازيكني بسيار حائزاهميت بود.
*اگر اينگونه است كه بيان مي كنيد، پس چرا بعد از يك فصل حضور در بايرن، علي دايي را با وجودي كه بازيكني نسبتا موفق در تيم بود، نگه نداشتيد و او را به تيم هرتابرلين داديد؟
در اين زمينه من نقش نداشتم. باشگاه بايرن برنامه ديگري غير از حفظ او داشت و بدون در نظر گرفتن خواسته دايي،براي فروش به هرتابرلين برنامه ريزي كرد.
*بعد از اينكه دايي از بايرن جدا و راهي هرتابرلين شد، بازي هاي او را زير نظر داشتيد؟
بله؛ البته. من با ميل و علاقه فراوان دوران بازيگري اش را تعقيب كردم تا او سرمربي تيم ملي ايران شد و اكنون نيز همچنان كارش را زير نظر دارم.
*نظر شما در مورد لژيونرهاي ايراني چيست؟
ايران بازيكنان بسيار با استعدادي دارد. البته وقتي ايراني ها خارج از ليگ شان در يك ليگ خارجي بازي مي كنند، اغلب با مشكل تطبيق پذيري با محيط جديد روبرو مي شوند. در اين حال آنها مجبورند خودشان را خيلي سريع با شرايط جديد تطبيق دهند و خود را عوض كنند. تا جاي كه مي دانم اين كار براي بازيكنان جوان ايراني، فوق العاده دشوار است اما بازيكني كه خود را خوب با محيط جديد وفق دهد، طبيعي است خيلي سريع به پيشرفت و موفقيت مي رسد.
*نظر تان در مورد فوتبال حال حاضر ايران چيست؟
در اين باره نظر خاصي نمي توانم ارائه بدهم .چون من از فوتبال ايران فاصله دارم و بديهي است ارزيابي جامعي ندارم.
*به علت رفت و آمدهاي كه به فوتبال آسيا داريد، قطعا با فوتبال اين قاره آشنا هستيد. نظرتان در مورد فوتبال اين قاره پهناور چيست؟
فوتبال آسيا بازيكنان كاملا مستعد و تماشاگران پرشوري دارد. بازيكنان اين قاره بطور كلي قوي هستند و طي سال هاي اخير نيز از لحاظ تاكتيكي خيلي بهتر شده اند. آنچه اينك آنها كم و كسر دارند، قدمت و سابقه حرفه اي گري است كه به مرور برطرف مي شود. ضمن اينكه براي بازيكنان جوان و اميد اين قاره نيز انگيزه بيشتري ايجاد شود.
*دوست داريد زماني در ايران كار كنيد؟
به اين سئوال چنين پاسخ مي دهم كه در حال حاضر همه چيز حاكي از همكاري من با تيم ملي سوئيس دارد و ظاهرا اين تيم، آخرين ايستگاه كاري من خواهد بود.
*به عنوان آخرين پرسش ،دوست داريد تا چه زماني در حيطه مربيگري فوتبال كار كنيد؟
تا مادامي كه شور و شوق و نيز انرژي دارم، در اين حرفه باقي مي مانم.
هوفنهایم متوقف شد/ هامبورگ باخت!
صدرنشین رقابت های بوندس لیگا دیشب در زمین مونشن گلادباخ متوقف شد. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال هوفنهایم دیشب در چارچوب هفته نوزدهم رقابت های بوندس لیگا با نتیجه یک بر یک در زمین مونشن گلادبخ متوقف شد. بائو یوهان (44) برای گلادباخ گلزنی کرد اما ولیگتون در دقیقه 89 بازی را به تساوی کشید.
هامبورگ در دیگر دیدار برگزار شده شب گذشته با نتیجه 3 بر 2 در زمین کارلسروهه شکست خورد. فریس(49 و 90) و فدریکو(53) گل های کارلسروهه را به ثمر رساندند و برای هامبورگ، گوئررو (7) و بنجامین (48) گلزنی کردند.
در پر گل ترين بازي ديروز اشتوتگارت در ورزشگاه "باي آرنا" 4-2 ميزبانش بايرلورکوزن را در هم کوبيد و مانع از حضور اين تيم در رتبه سوم جدول رده بندي شد.
در اين ديدار گومز(3 و 75)،هيتزلسپرگر(51) و سينکويژ(90 پنالتي) براي ميهمان و کيسلينک(67) و کاريستياس(90) براي ميزبان موفق به گلزني شدند.
در سایر دیدارهای دیشب نتایج زیر حاصل شد:
* شالکه یک - وردربرمن صفر
* اینتراخت فرانکفورت 2 - اف سی کلن 2
* ولفسبورگ 2- بوخوم صفر
* بایرلورکوزن 2 - اشتوتگارت 4
در ادامه این رقابت ها امشب بازی های زیر برگزار می شود:
* بایرن مونیخ - دورتموند
* انرگی کوتبوس - هانوفر
جدول رده بندی:
1- هوفنهایم 39 امتیاز
2- هرتابرلین 37 امتیاز
3- هامبورگ 36 امتیاز
4- بایرن مونیخ 35 امتیاز (یک بازی کمتر)
Masoud King
08-02-2009, 16:18
اصلا شما مگه بازي هامبورگ رو نگاه كردي كه ميگي كافيه بازي هامبورگ رو ببينين!
اون بازي كه دو تا گل صد در صد درست باريرن رو نگرفت. دو سه تا هم كه زدن به تير . چند تا هم كه جلو دروازه زدن به اوت.
آره دیدم!
وقتی از تو محوطه 6 قد توپ رو بزنی تو اوت و با اون دفاع بسیار عالی از بایرن و دروازه بان بسیار چالاکی چون رنسینگ کاملا میشه به قهرمانی تو اروپا امید داشت!
اون تیرکی که هامبورگ زد چی؟ وقتی جلوی هامبورگ که اصلا در مقابل تیم هایی چون بارسا و منچستر هیچی نیست وضع اینه چه انتظاری میشه داشت! مگه شما جلوی بارسا یا منچستر انتظار داری بایرن چند موقعیت گل داشته باشه؟ سر بودن از هامبورگ برای بایرن هنر نیست! یکم باید واقع گرایانه تر نگاه کرد نه از روی تعصب! من خودم از طرفدارای بایرم و با هر بردش خوشحال و با هر باختش خیلی ناراحت میشم و اولین و آخرین تیمی هستش که من ایندر دوستش دارم و از بچگش دوستش داشتم و دارم!
بایرن برای لیگ آلمان خیلی زیاد هستش ولی برای اروپا یه چیزای کم داره!
بایرن باید یه مهاجم مکمل واسه تونی پیدا کنه و چه بهتر بود که به جالی پدولسکی بایرن کلوزه رو می فروخت!
من دیشب خواب دیدم بایرن تو 1/4 جام باشگاهها خورده با بارسا
خواب من مربوط به بازی رفت بود بود که تو آلیانز آرنا برگزار شد و بایرن 3 بر2 شکست خورد. باور کنید من انقد گریه کردم از خواب بلند شدم:31:
سلام
منم با گفته فرنچ موافقم
ابگوشت نخور داداش :31: خوابهای آبکی می بینی:5:
به هر حال هر كس يه نظري داره. نظر خود من اينكه بايرن امسال خيلي اماده هست. ريبري, توني ,زيرو برتو ,كلوزه, اشتايگر . اينا الان خيلي اماده هستن. حتي تو دور مقدماتي اروپا هم بايرن يكي از تيمهاي اماده اي بود كه با اقتدار از گروهش صعود كرد.
پخش زنده فوتبــــال - یکشنبه 20 بهمــــن 1387 :::.
بوندسليگــــــا آلمان........................................ .................... .German Bundesliga 1
هفته نوزدهم
بایرن مونیــخ - بورسیادورتمــوند
ساعت 19:30 از :
Dubai Sports 1
Kanal 24
Nova Sports 4
Premiere Sport Portal (آسترا 1M)
SKY Calcio 10
SKY Sports Extra
SKY Super Calcio
Sport Klub Poland
Alfa TV Cyprus (پخش با تأخير - ساعت 03:15 بامداد)
شايان ذكر است شبكه هاي هاتبرد با رنگ ، شبكه هاي تركست با رنگ ، شبكه هاي
عربست و نايل ست با رنگ و شبكه هاي شيرينگ يا كارتهاي اورجينال با رنگ مشخص مي گردد .
ای بابا
هاتبرد که نشون نمیده
شبکه 3هم که ازش بخاری بلند نمیشه.
امیدوارم ریبری رو دیگه ندن بره.
ابگوشت نخور داداش :31: خوابهای آبکی می بینی:5:
Masoud King
08-02-2009, 19:13
به هر حال هر كس يه نظري داره. نظر خود من اينكه بايرن امسال خيلي اماده هست. ريبري, توني ,زيرو برتو ,كلوزه, اشتايگر . اينا الان خيلي اماده هستن. حتي تو دور مقدماتي اروپا هم بايرن يكي از تيمهاي اماده اي بود كه با اقتدار از گروهش صعود كرد.
منم امید دارم ولی نه به اندازه شما : دی
به نظر من رقیبای جدی بایرن همین بارسا و منچستر هستند و تیم های دیگه نمی تونن زیاد مشکل ساز بشن!
هم بايرن يكي از تيمهاي اماده اي بود كه با اقتدار از گروهش صعود كرد.
بایرن این چند ساله با اقتدار از گروهش بالا اومده ولی بعدش رو خراب کرده که خدا کنه این دفعه اینطوری نشه!
اخه مگه شب آبگوشت میخورن عزیزان:20:
============================
بابا یه lnb بگیرین میشه 5000تومن. همه بازیا رو از نایل ست ببینین.
================================
دقیقه 88 بایرن 2 بر 1 جلو
pedramakaay
08-02-2009, 21:29
بازی 3 بر 1 تموم شد...مرسی میرو:31:
تبريك ميگم. واقعا حقمون بود كه ببريم. همه بازيكنها خوب بودن. ريبري هم رو هر سه تا گل تاثير گذار بود.
بابا یه lnb بگیرین میشه 5000تومن. همه بازیا رو از نایل ست ببینین
البته عرب ست فكر كنم بهتر باشه. چون دوبي اسپورت 1 و 2 اغلب بازيهاي بوندسليگا رو پوشش ميده.
انتقاد رئیس فدراسیون فوتبال آلمان از دستمزدهای بالا در فوتبال اين كشور
هورا اسپرت : رئیس فدراسیون فوتبال آلمان از مبالغی که برخی از باشگاه ها به دستمزدها و انتقال بازیکنان اختصاص می دهند به شدت انتقاد کرد .
تئو زوانزیگر درسخنانی که در مطبوعات آلمان منتشر شد از زیاده روی در جهانی سازی در فوتبال ابرازتاسف کرد.
رئیس فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد برخی ازمبالغ برای من غیراخلاقی است . یک انسان نمی تواند اینقدر پول داشته باشد.
زوانزیگر افزود : باید این سئوال را از خود پرسید آیا ما می توانیم به خود اجازه دهیم یک شرکت یا شیخ نشین عرب یک باشگاه را بخرد و آن را بفروشد این نوع کارها زیاده روی در تجاری سازی امور ورزشی است
نتايج رقابتهاي شب گذشته بوندسليگا
هورا اسپرت : هفته نوزدهم رقابتهاي بوندسليگا شب گذشته پايان يافت.
نتايج مسابقات شب گذشته به شرح زير است:
بايرنمونيخ 3 – بورسيادورتموند يك
گلها: زي روبرتو 23 و كلوزه 87 و 90 براي بايرن – والدس 2 براي دورتموند
انرگيكوتبوس 3 – هانوفر يك
گلها: رانگلوف 39 69 و آنگلوف 73 براي كوتبوس – فارنهورست 82 براي هانوفر
بایرن مونیخ به رده دوم جدول رده بندی صعود کرد
تیم فوتبال بایرن مونیخ با برتری دیرهنگام مقابل بروسیا دورتموند به رده دوم جدول رده بندی رقابت های بوندس لیگا صعود کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بایرن مونیخ دیشب در چارچوب هفته نوزدهم رقابت های بوندس لیگا با نتیجه 3 بر یک مقابل دورتموند پیروز شد و به یک امتیازی هوفنهایم در صدر جدول رده بندی رقابت های بوندس لیگا رسید. زی روبرتو (23) و کلوزه(87 و 90) گل های بایرن را به ثمر رساندند و برای تیم میهمان، والدز در دقیقه دوم گلزنی کرد.
در دیگر دیدار برگزار شده شب گذشته تیم فوتبال انرگی کوتبوس با نتیجه 3 بر یک مقابل میهمان خود هانوفر پیروز شد. برای کوتبوس در این دیدار رانگلوف (39 و 69) و آنگلوف (73) گلزنی کردند و تک گل هانوفر در دقیقه 82 توسط فارنهورست به ثمر رسید.
جدول رده بندی:
1- هوفنهایم 39 امتیاز
2- بایرن مونیخ 38 امتیاز
3- هرتابرلین 37 امتیاز
4- هامبورگ 36 امتیاز
---------------------
16- کارلسروهه 16 امتیاز
17- بوخوم 14 امتیاز
18- مونشن گلادباخ 12 امتیاز
عجب هفته خوبی بود
برای بایرن
کلینزمن بازگشت بایرن مونیخ را تحسین کرد
" یورگن کلینزمن " سرمربی بایرن مونیخ بعد از پیروزی 3-1 تیمش برابر دورتمند از تلاش بازیکنانش برای برگرداندن نتیجه تشکر کرد.
" کلینزمن " به سایت رسمی بایرن مونیخ گفت: « ما می خواستیم امروز نتیجه مورد نظر خود را بگیریم، اما بعد از دریافت گل زودهنگام مجبور شدیم برای بازگشت به بازی تلاش کنیم. »
او افزود: « ما موقعیت های خوبی داشتیم اما برای رسیدن به گل تا آخر بازی صبر کردیم، بهرحال سرانجام پاداش خود را دریافت کردیم. تیم روی هم رفته خوب کار کرد و شایسته این پیروزی بودیم. ما اکنون خیلی خیلی خوشحالیم. هدف ما برای چند هفته آینده رسیدن به صدر جدول است. »
ریبری می تواند در تابستان به رئال مادرید بپیوندد !!
" فرانک ریبری " می تواند در تابستان به رئال مادرید بپیوندد...
" فرانس بکن باوئر " اعلام کرد اگر " فرانک ریبری " واقعا می خواهد به رئال مادرید بپیوندد، می تواند در تابستان به برنابئو برود.
رئیس غول های باواریا می داند اگر بازیکنی نخواهد در تیمی بماند در پایان جنگ با باشگاه، بازیکن پیروز خواهد شد.
" فلورنتینو پرز " نامزد ریاست رئال مادرید، در مورد " ریبری " از " زیدان " پرسیده است که او گفته است این بازیکن فرانسوی را متقاعد به ترک بایرن کند.
" بکن باوئر " به رادیو آلمان گفت:« ریبری اگر بخواهد می تواند به مادرید برود. بایرن همه کار می کند برای نگه داشتن او، اما ریبری تا 2011 قرارداد دارد و می تواند پیش از آن برود.»
« باشگاه ها به اجبار نمی توانند بازیکنان را نگه دارند، برای اینکه در پایان آن بازیکن است که برنده این نبرد می شود.»
« همچنین اگر او بخواهد به رئال مادرید برود، چرا که نه؟»
آقا این خودش دلش با بایرن نیست. بزا بره رئال به نیست و نابودی کشیده بشه . پول جای همه چیزو گرفته.
نمیدونم چرا این بازیکنای بزرگ عبرت نمیگیرن از بازیکنایی که رفتن رئال و به نابودی کشیده شدن.
نمونش لوئیز فیگو . تو بارسلون چی بود رفت رئال چی شد. یا زیدان یوونتوس با زیدان رئال
ریبری خودش این شایعات رو تکذیب کرده و گفته خبر رفتن من به رئال دروغه. در ضمن actros جان زیدان رئال که بهتر از زیدان یوونتوس بود!
بابا کجا بهتر بود . البته فک کنم شما خودت رئالی هستی:46:
در اين شكي نيست كه بازيكنهاي زيادي در اين چند ساله به رئال رفتن و به نابودي كشيده شدن . نمونش زياده. رونالدو - روبينيو- متذلدر-اوون- امرسون-ساويولا و اخيرا همين فاندرفارت.
البته همين طور كه Mamad_Madrid گفت ريبري در تازه ترين مصاحبش گفته كه به رئال نميره.
ریبری به رئال مادرید " نه " گفت
ستاره فرانسوی تیم بایرن مونیخ که این روزها شایعاتی مبنی بر رفتن او به رئال مادرید شنیده می شود اعلام کرد که در بایرن مونیخ می ماند. در حالی که شایعات مبنی بر رفتن ریبری به تیم رئال مادرید شنیده می شد و حتی " فرانس بکن باوئر " اعلام کرده بود که اگر این بازیکن بخواهد، می تواند به جمع رئالی ها بپیوندد، هافبک فرانسوی تیم بایرن مونیخ شایعات اخیر را تکذیب کرد و اعلام کرد که در حال حاضر قصد پیوستن به رئال مادرید را ندارد.
ریبری به " Tuttomercatoweb " گفت: من هرگز در مورد ترک بایرن مونیخ فکر نکرده ام. در مونیخ خیلی خوشحالم و همچنین خانواده من در این شهر راحت هستند.
وی افزود: دوستداران این تیم مرا دوست دارند و این موضوع برای من اهمیت دارد. من تا سال 2011 با بایرن قرارداد دارم و به این قرارداد احترام می گذارم.
ریبری در مورد پیوستن به رئال مادرید نیز گفت: این ها فقط در حد شایعه است.
شایعات اخیر خبر از این می دهند که تیم یوونتوس نیز خواهان به خدمت گیری این بازیکن فرانسوی است تا بتواند او را جانشین " پاول ندود " کند.
pedramakaay
10-02-2009, 16:21
ریبری به رئال مادرید " نه " گفت
ستاره فرانسوی تیم بایرن مونیخ که این روزها شایعاتی مبنی بر رفتن او به رئال مادرید شنیده می شود اعلام کرد که در بایرن مونیخ می ماند. در حالی که شایعات مبنی بر رفتن ریبری به تیم رئال مادرید شنیده می شد و حتی " فرانس بکن باوئر " اعلام کرده بود که اگر این بازیکن بخواهد، می تواند به جمع رئالی ها بپیوندد، هافبک فرانسوی تیم بایرن مونیخ شایعات اخیر را تکذیب کرد و اعلام کرد که در حال حاضر قصد پیوستن به رئال مادرید را ندارد.
ریبری به " Tuttomercatoweb " گفت: من هرگز در مورد ترک بایرن مونیخ فکر نکرده ام. در مونیخ خیلی خوشحالم و همچنین خانواده من در این شهر راحت هستند.
وی افزود: دوستداران این تیم مرا دوست دارند و این موضوع برای من اهمیت دارد. من تا سال 2011 با بایرن قرارداد دارم و به این قرارداد احترام می گذارم.
ریبری در مورد پیوستن به رئال مادرید نیز گفت: این ها فقط در حد شایعه است.
شایعات اخیر خبر از این می دهند که تیم یوونتوس نیز خواهان به خدمت گیری این بازیکن فرانسوی است تا بتواند او را جانشین " پاول ندود " کند.
چقدر زیبا تر بود این ها هم ذکر می شد:
Ariensport.com
منبع:سایت گل
ترجمه:آرین اسپورت دات کام
از بین اینایی که گفتی روبینیو ما کردیم روبینیو! وقتی روبینیو اومد رئال اصلا کسی نمیشناختش!
رونالدو هم که همش مصدوم بود به ما چه؟
اوون هم وقتی به رئال اومد خودش افت کرده بود و از لیورپول انداختنش بیرون
امرسون هم که در 36 سالگی به رئال اومد و تو این سن دیگه افت و اوج معنایی نداره!
متزلدر هم افت نکرده فقط تو ترکیب ثابت نیست چون په په و کاناوارو ازش بهترن. این واضحه!
ساویولا هم تو بارسا 3 سال نیمکت نشین بود حالا تو رئال هم نیمکت نشین هست! اتفاق خاصی نیافتاده!
فن در فارت هم اول فصل افت کرده بود ولی کم کم داره اوج میگیره و روزهای خوبش رو هم تو پیراهن رئال میبینید.
با اجازه:40:
دوست خوب اين مواردي رو كه اشاره كردي به هر حال زياد قانع كننده نبود. همين اوون بهترين روزهاش رو در ليور پول داشت و وقتي اومد با رئال علي رغم ذخيره بودن هم در دقايق كمي كه به زمين ميومد خوب كار ميكرد ولي ديدي كه با چه افتضاح و اجباري از رئال رفت و الان از روي مجبوري بايد در تيمي مثل نيوكاسل بازي كنه!!
يا رونالدو كه روزهاي خوبي در اينتر داشت و با اومدن به مادريد بدون كسب حتي يك افتخار اونم با دعوا اين تيم رو ترك كرد. شايد مصدوميتهاي اين بازيكن از همين جايي شروع شد كه اومد به رئال!
شما نگاه كن همين كاسانو بازيكني كه بازيهاي فوقالعاده اي در رم انجام ميداد با اومدن به رئال چه بر سرش اومد. هميشه كه ذخيره بود تا جايي كه خودش اين تيم رو ترك كرد والان داره تو تيم سطح پاييني مثل سامپدوريا بازي ميكنه!
به نظر من خيلي از بازيكنهاي كه با پيشنهادهاي كلان رئال مواجه ميشن در درجه اول گول اين پيشنهادها و پولهاي هنگفت رو ميخورن ودر درجه دوم گول اسم رئال و افتخارات فراواني كه اين تيم در گذشته در سطح اروپا كسب كرده.
ماتئوس سرمربي تيم ملي فوتبال نروژ مي شود
فدراسيون فوتبال نروژ در نظر دارد لوتار ماتئوس ستاره سابق فوتبال آلمان را به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال بزرگسالان اين کشور انتخاب کنند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره هم اکنون اگل اولسن به عنوان سرمربي موقت تيم ملي فوتبال نروژ در اين تيم فعاليت مي کند و به احتمال قوي در صورت شکست تيم ملي فوتبال نروژ در مسابقه دوستانه مقابل تيم ملي فوتبال آلمان که فردا برگزار مي شود ماتئوس چهل و هفت ساله سرمربي اين تيم خواهد شد .ماتئوس هم اکنون سرمربي تيم مکابي در فلسطين اشغالي است ؛ وي صد و پنجاه بازي ملي دارد و در مسابقات مربوط به پنج جام جهاني تيم ملي فوتبال آلمان را همراهي کرد.
ماتئوس سابقه مربيگري در تيم ملي فوتبال مجارستان و باشگاههايي از صربستان ،برزيل و اتريش را به عهده دارد.اولسن شصت و شش ساله هم پس از کناره گيري آژ هريد از سرمربيگري تيم ملي فوتبال نروژ به طور موقت هدايت اين تيم را به عهده گرفت.
:46:ما اومدیم...
امشب هم که بازیه و ... از ard مستقیم پخش میشه.
------------------
بابا این چمپیونز لیگ کی شروع میشه جامو ببریم خونه!!!
بابا این چمپیونز لیگ کی شروع میشه جامو ببریم خونه!!!
یه کم تحمل بکن.
چند روز دیگه بیشتر نمونده
دوستان الماني همينطور كه دوستمون jingool اشاره كرد بازي دوستانه امشب المان و نروژ رو ميتونيد به راحتي از شبكه ARD المان ببينيد.
ساعت 23
لو، نگران وضعيت بايرن مونيخ!!!
يوآخيم لو، سرمربى جوان تيم ملى آلمان نسبت به وضعيت بايرن مونيخ ابراز نگرانى كرد و تضعيف اين تيم بزرگ آلمانى را برابر با تضعيف تيم ملى آلمان دانست. لو در گفت وگو با روزنامه كيكر گفت: «نتيجه نگرفتن بايرن مونيخ نمى تواند براى فوتبال آلمان اتفاق جالبى باشد. بايرن همواره يكى از بهترين تيم هاى آلمان بوده است و بازيكنان زيادى را به تيم ملى معرفى كرده است. من جايگاه اين تيم را در جدول چندان جالب نمى بينيم. حضور ضعيف بايرن در بوندس ليگا يا ليگ قهرمانان مى تواند پسرفت ملى پوشان اين تيم را به دنبال داشته باشد. نبايد فراموش كنيم كه ملى پوشان بايرن، جزو بازيكنان مهم و تأثيرگذار تيم ملى آلمان هستند. اميدوارم بايرن اين ملى پوشان را كاملاً آماده و باانگيزه به تيم ملى تحويل دهد تا ما بتوانيم حضور قدرتمند خود را در ميادين اعلام كنيم.
ادامه كوچ ستاره ها از بایرن
لوكاس پودولسكى، يان شلادروف، مارسل يانسن و اين بار تونى كروس؛ اين بار نوبت نابغه ۱۹ ساله ژرمن ها بود كه قربانى سياست هاس بايرن مونيخ شود. كروس كه در سال ۲۰۰۷ به عنوان بهترين بازيكن جام جهانى زير ۱۹ ساله ها شناخته شد، مجبور شد از باشگاه فرصت سوز بايرن كوچ كند تا شانس بازى در مستطيل سبز را پيدا كند: براى بازيكن جوانى همچون من، مهم ترين مسأله بازى كردن است اما در بهترين تيم آلمان دقيقا بر عكس اين موضوع برايم رقم خورد. كروس كه در فصل جارى تنها ۷ بار براى باواريايى ها به ميدان رفته، هفته گذشته قراردادى با بايرلوركوزن بست تا ۱۸ ماه به طور قرضى در خدمت اين تيم باشد البته اين احتمال هم وجود دارد كه هرگز به جمع بايرنى ها برنگردد؛ به هر حال او نخستين ستاره جوانى نيست كه به خاطر نيمكت نشينى تيم را ترك مى كند.
پيش از او پودولسكى هم چنين شرايطى را تجربه كرد مهاجم سفيدپوشان آلمان در جام جهانى ۲۰۰۶ به عنوان بهترين بازيكن جوان انتخاب شد و در يورو ۲۰۰۸ هم غوغا كرد اما فصل گذشته بيش از آنكه فرصت گلزنى براى بايرن پيدا كند، نيمكت نشينى را تجربه كرد. همين مسأله بهترين بازيكن آلمان را مجبور به فرار از باواريا كرد تا از يكم جولاى ،۲۰۰۹ باز هم او را در پيراهن تيم سابقش يعنى كلن ببينيم.
باوجود مهاجمان باتجربه تر و البته گرانقيمت ترى همچون ميروسلاو كلوزه و لوكا تونى، ستارگان جوانى همچون كروس و پودولسكى با ترك بايرن، بهترين تصميم ممكن را گرفتند البته داستان به همين دو ختم نمى شود. سران بايرن، بعد از درخشش يان شلادروف در آخن، او را به آليانس آره نا آوردند؛ جايى كه تنها ۸ بار فرصت بازى پيدا كرد تا تابستان گذشته راهى هانوفر شود و نمونه ديگر، مارسل يانسن است. هافبكى كه در يورو ۲۰۰۸ براى آلمان به ميدان رفت: در تيمى همچون بايرن مونيخ، ستارگان جوان براى تحميل خود به تيم شرايط سختى دارند. در هر پستى، حداقل يكى از بهترين هاى جهان فوتبال بازى مى كند و اگر موفق به كسب مجوز بازى شويد، حق كوچكترين اشتباهى نداريد. حتى در اين صورت هم معلوم نيست كى دوباره شانس بازى پيدا كنيد.
اين در شرايطى است كه سران بايرن ۷۰ ميليون يورو بابت خريد كلوزه، تونى و فرانك ريبرى خرج كرده اند و رييس باشگاه كارل هاينس رومنيگه تأكيد مى كند فلسفه بايرن بر دو ستون استوار است: ستون اول بازيكنان خارجى همچون تونى هستند كه موفقيت تيم را تضمين مى كنند و ديگرى، بازيكنان بومى آلمان.
المان بازي رو يك به صفر از نروژ باخت. با يك بازي كاملا بي هدف.
به نظرم نبايد با اين مربي اميدي به جام جهاني 2010 داشت.
ریبری: از رئال، بارسا، سیتی و چلسی پیشنهاد دارم
بازیکن کناری بایرن مونیخ آشکار کرد با وجود پیشنهادات فراوان قصد ترک این تیم را تا دو سال آینده ندارد...
" فرانک ریبری " ستاره بایرن مونیخ از سال 2007 که از مارسی به مونیخ آمد خودش را به عنوان یکی از خطرناک ترین مهاجمان اروپا مطرح کرده است.
رئال مادرید در هفته های گذشته به شدت به دنبال این بازیکن فرانسوی بوده است و احتمالا می خواهند به جای " کریستیانو رونالدو " او را به خدمت بگیرند.
اما این بازیکن 25 ساله که تا سال 2011 قرارداد دارد، اخیرا اعلام کرده است تا پایان قراردادش در بایرن مونیخ می ماند.
" ریبری " به " Sun " گفت:« از بارسلونا، رئال مادرید، چلسی و منچسترسیتی پیشنهاد دریافت کرده ام. هم اکنون می خواهم نشان دهم هیچ امتیازی برای انتقال من وجود ندارد.»
لیورپول و منچستریونایتد نیز در فصول گذشته به دنبال جذب این بازیکن بودند.
بكن باوئر خطاب به ريبري:
بارسلونا بهتر از رئال مادريد است!!!
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بايرن مونيخ آلمان از مهاجم فرانسوي تيم خود خواست هرگز به رئال مادريد نرود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فرانس بكن باوئر گفت: اميدوارم ريبري به بارسلونا برود. بارسا بهتر از مادريد است و آينده خوبي در اين تيم در انتظار وي است.
وي افزود: رئال مادريد براي فوتبال اسپانيا يك ويترين است اما بارسلونا يك تيم بين المللي است و براي ريبري يك فرصت مطلوب به حساب مي آيد.
ارمغان جنون
12-02-2009, 18:53
بكن باوئر خطاب به ريبري:
این چه وضعیه می خوان دستی دستی ردش کنن بره :angry:
افتضاح بود. این تیم آلمان بود خدایی. 1 حرکت هم نکرد . اصلا آبرو ریزی بود.
افتضاح بود. این تیم آلمان بود خدایی. 1 حرکت هم نکرد . اصلا آبرو ریزی بود.
بله. كاملا درسته actros جان . همشم تقصير اين مرتيكه بي عقل لوو هست. گند زده به كل تيم خودشم حاليش نيست.
چهارشنبه ملالآور برای فوتبال آلمان
از نخستین بازی ملی در سال نو هیچ کس در آلمان انتظار آنچنانی ندارد و نتیجه آن نیز چند روز بعد به فراموشی سپرده میشود. اما شکست در دیدار چهارشنبه ۱۱ فوریه (۲۳ بهمن) در مقابل نروژ، شکستی شرمآور بود.
در تقویم فدراسیون فوتبال آلمان برای آغاز سال ۲۰۰۹، دیدار دوستانهای با تیم ملی نروژ در نظر گرفته شده بود. نروژیها یک سالی است که طعم پیروزی را نچشیده بودند و انتظار هم نمیرفت که در مقابل نایب قهرمان اروپا بتوانند تغییری در سری منفی خود ایجاد کنند.
اما در دیدار چهارشنبه شب، بازیکنان باتجربه تیم، آنگونه در میدان ظاهر شدند که گویا مبتدی هستند و ترس بر جان تازهواردهای تیم سایه افکنده بود. در آخر، کار بجائی رسید که ۴۵ هزار تماشاچی در استادیوم دسلدورف برای پاسکاری قرمزپوشان نروژی دست میزدند.
در آغاز دیدار کاملا روشن بود که یواخیم لوو از هرگونه آزمایشی پرهیز کرده است: مرتس آکر - وسترمان در پستهای مرکزی خط دفاع، میشائیل بالاک کاپیتان تیم و فرینگس در مرکز خط میانی و گومز- کلوزه در خط حمله.
در دقیقه بیست و یکم داور خطای وسترمان بر روی براتن در درون محوطه هجده قدم را نادیده گرفت و از نشان دادن نقطه پنالتی صرفنظر کرد. تازه بعد از نیم ساعت ملالآور بود که شوت فلیپ لام با فاصله ده سانتیمتر از کناره دروازه گذشت. تا پایان نیمه نخست، دیگر اما از آن فوتبالی که ملی پوشان آلمان را در رده دوم جدول فیفا قرار داده است، خبری نبود.
در نیمه دوم تاجی، بک و هلمس بجای مرتس آکر، هنکل و کلوزه وارد میدان شدند، اما تغییری در بازی پیدا نشد. در دقیقه ۶۰ بود که لحظه بزرگ برای اسکاندیناوها فرا رسید. گریندهلم پاس کشیده پدرسون را که با فرارش از سمت راست و ورود به درون محوطه هجده قدم امکانپذیر شده بود، وارد دروازه آلمان کرد.
پس از آن جای گومز در خط حمله را کیسلینگ پر کرد، مارین بجای فرینگس وارد میدان شد و شواین اشتایگر در کنار بالاک قرار گرفت. همه اینها اما تغییری در چهارشنبه ملالآور بوجود نیاورد و تیم ملی آلمان با نتیجه یک برصفر مغلوب شد.
Nabakhshoode
12-02-2009, 23:50
بكن باوئر خطاب به ريبري:
بکن بائر به نظر میرسه خیلیم بدش نمیاد ریبری از تیم بره... !!!! بایرن به هر قیمتی ریبری رو بفروشه ضرر کرده !!!
با تاييد پيشنهاد از تيمهاي اروپايي،
ريبري: هرگز نگفتم از بايرن ميروم
فرانك ريبري علاقمندي چندين باشگاه بزرگ اروپايي به او را تاييد كرد ولي از ماندن در بايرن مونيخ تا پايان قراردادش با اين تيم خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، هافبك مسلمان و فرانسوي بايرن مونيخ گفت: "با بايرن قرارداد دارم و ميخواهم به اين قرارداد وفادار بمانم."
ريبري در گفت وگو با اشپورت بيلد اين موضوع را عنوان كرد.
او در پاسخ به اين پرسش درباره وجود پيشنهاد باشگاههاي بزرگ اروپايي براي به خدمت گرفتن او گفت: "بله. آنها پيشنهاد دادهاند. رئال مادريد بارسلونا، چلسي و يا منچسترسيتي. هرگز نگفتم ميخواهم به باشگاهي ديگر بروم."
بازيكن تيم ملي فرانسه درباره تمديد قراردادش با بايرن پس از سال 2011 كه يكي از بزرگترين آرزوهاي سران بايرن است، هم ابراز كرد:" همه چيز به گفت وگوهايي بستگي دارد كه مدير برنامههايم و سران باشگاه انجام خواهند داد. تاكنون از سوي بايرن هيچ كسي حرفي نزده است."
بايرن مونيخ نهمين تيم محبوب جهان
باشگاه بارسلوناي اسپانيا با ٢/٤٤ ميليون هوادار محبوبترين باشگاه اروپايي به شمار ميآيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبي - اناريها درحضور رقيب سنتي خود، رئال مادريد با ٤١ ميليون طرفدار توانستند به اين عنوان دست پيدا كنند. دو تيم اسپانيايي در قياس با سال گذشته با كاهش هواداران خود روبه رو بودهاند.
اداره Sport + Markt نتايج اين نظرسنجي را كه از ٩٦٠٠ هوادار فوتبال ١٥ تا ٦٩ ساله در ١٦ كشور اروپايي صورت گرفته بود، منتشر كرد.
بايرن مونيخ با ٨/١٩ ميليون هوادار تنها آلماني در ميان ٢٠ تيم محبوب اروپا به شمار ميآيد و در مكان نهم جاي دارد. هوفنهايم، صدرنشين كنوني بوندسليگا در مكان سي و نهم قرار گرفته است.
براساس اين نظرسنجي ٣٣ درصد طرفداران تمام تيمهاي اروپايي زن هستند. در اين ميان ميلان ركورددار به شمار ميآيد.
نيمي از هواداران روسونري را زنان تشكيل ميدهند. ٢/٢٦ درصد يعني بيش از يك چهارم طرفداران بايرن مونيخ هم زن هستند.
ريبري: فقط به بايرن مونيخ فكر مي كنم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: شنيدن خبرهاي مربوط به علاقمندي تيم هاي اروپايي به من ،مايه مباهات است اما من فقط به بايرن فكر مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي ولت، فرانك ريبري گفت: در ماه هاي اخير مرتب مي شنوم باشگاه بزرگ اروپايي مرا مي خواهند. اين اخبار باعث خوشحالي من مي شود اما دوست ندارم ذهنم را معطوف اين گونه اخبار كنم.
وي افزود: من بازيكن تحت قرارداد با بايرن هستم و مايلم به كارم با قدرت در اين تيم ادامه دهم. قراردادم با مونيخي ها تا سال 2011 است. تصور مي كنم تا پايان مدت قراردادم در اين تيم باقي خواهم ماند. ضمن اينكه از بودن در مونيخ بسيار احساس خوشي دارم.
اين بازيكن فرانسوي كه دو سال قبل به باشگاه بايرن مونيخ پيوست، تا سال 2011 با مونيخي ها قرار داد دارد. وي هم اينك مورد توجه تيم هاي همچون يوونتوس، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
رانيري: به خاطر ريبري با رئال مادريد مي جنگيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم يوونتوس گفت: فرانك ريبري بازيكن با ارزشي است كه براي جذب او حاضريم با رئال مادريد بجنگيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه توتو اسپرت، كلاديو رانيري اظهار داشت: در حال حاضر كمبود هافبكي بازيگردان و پرتوان همچون ريبري در تيم يوونتوس احساس مي شود. ما علاقه بسياري داريم او را به خدمت بگيريم
وي افزود: علاوه بر ما، تيم هاي بزرگ ديگري هم هستند كه علاقه وافري به ريبري دارند. بطور مثال رئال مادريد يكي از اين تيم هاست كه حاضريم بخاطر ارزش هاي فراوانش، با رئالي بجنگيم.
سرمربي يوونتوس خاطر نشان كرد: براي تصاحب ريبري در پايان فصل جاري، توريني ها حتي از قدرت مالي خوبي براي مقابله با رئال مادريد برخوردار هستند.
اين بازيكن فرانسوي كه دو سال قبل به باشگاه بايرن مونيخ پيوست، تا سال 2011 با مونيخي ها قرارداد دارد. وي هم اينك مورد توجه تيم هاي همچون يوونتوس، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
/هفته بيستم بوندس ليگا/
بايرن مونيخ در ميهماني المپيك برلين
خبرگزاري فارس: مدافع عنوان قهرماني بوندس ليگا در هفته بيستم بوندس ليگا به ميهماني هرتابرلين مي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بايرن مونيخ كه در ديدار رفت موفق شد 4 بر يك، هرتابرلين را شكست دهد، فردا (شنبه) در ورزشگاه المپيك برلين با تيم اين شهر يك بار ديگر روبرو مي شود.
برنامه ساير مسابقات به اين شرح است:
هانوفر - اشتوتگارت
بوخوم - شالكه
وردربرمن - بروسيامونشن گلادباخ
اينتراخت فرانكفورت - ولفسبورگ
اف.ث.كلن - كارلسروهه
جدول رده بندي:
1- هوفن هايم 39 امتياز
2- بايرن مونيخ 38 امتياز
3- هرتابرلين 37 امتياز
4- هامبورگ36امتياز
5- بايرلوركوزن33 امتياز
حمله به سايت باشگاه شالكه
هكرها "كوراني" را اخراج كردند!
پس از حملهي هكرها به پايگاه اينترنتي باشگاه شالكه، اين باشگاه آلماني عليه افراد گمنام و ناشناخته شكايت ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يوزف شنوزنبرگ، رييس باشگاه شالكه اعلام كرد، تمامي ابزارهاي قانوني را ضد هكرها به كار خواهد گرفت.
باشگاه شالكه حمله هكرها را كه چهارشنبه شب خبري نادرست را دربارهي اخراج كوين كوراني از اين باشگاه در وب سايت اين تيم درج كرده بودند، جرمي رايانهاي خواند و عليه اين هكرها كه تاكنون شناسايي نشدهاند، اعلام جرم كرد.
كوراني هم نسبت به اين خبر با خونسردي تمام واكنش نشان داد و ابراز كرد: «همه ديدند كه اين كار تقلب و خرابكاري بود. برخي افراد كارهايي ميكنند كه نبايد انجامشان داد. اين نخستين بار نيست كه بنام من خرابكاري صورت ميگيرد.»
اين بازيكن 26 ساله ادامه داد: «با همسرم مشغول خوردن شام بوديم و همراهم "silent" بود. سپس ديدم كه تماسهاي زيادي با من گرفته شده است. يكي از دوستانم من را از اين خبر آگاه كرد. هرگز درباره اين خبر فكر نكردم، چرا كه از اعتماد سران باشگاه به خودم آگاهي كامل دارم.»
هكرها چهارشنبه از حفره امنيتي سايت باشگاه شالكه استفاده كردند و همزمان با انجام بازي تيمهاي ملي آلمان و نروژ خبري را در اين سايت جاي دادند كه براساس آن سران شالكه كوراني را از اين تيم اخراج كردهاند.
شکست سنگين صدرنشين مقابل بايرلورکوزن
هفته بيستم رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي دسته اول آلمان شب گذشته با شکست سنگين تيم صدرنشين هوفنهايم آغاز شد.
در نخستين ديدار از هفته بيستم بوندسليگا شب گذشته تيم صدرنشين هوفنهايم در ورزشگاه "رين نکار آرنا" به مصاف ميهمانش بايرلورکوزن رفت با نتيجه عجيب 4-1 برابر اين تيم شکست خورد.
هوفنهايم که در نيم فصل دوم با توجه به عدم حضور "وداد ايبيسويچ" بهترين گلزن خود کمي متزلزل تر به نظر مي رسد،در همان دقايق ابتدايي دو بار دروازه خود را توسط "پاتريک هملس" در دقيقه 3 و "سايمون رولفس" در دقيقه 12 باز شده ديد.
پس از اين گل ميزبان کمي به خود آمد و با گل دقيقه 31 "سجاد ساليوويچ"اختلاف را به حداقل رساند.
اين پايان کار دو تيم در اين بازي نبود؛چرا که هلمس يکبار ديگر در دقيقه 45 و همچنين "گونزالو کاسترو" در دقيقه 47 باز هم براي ميهمان گلزني کردند.
بايرلورکوزن با اين برد دلچسب 36 امتيازي شد و تا رتبه چهارم جدول رده بندي صعود کرد.هوفنهايم نيز هم اکنون با همان 39 امتياز قبلي در صدر قرار دارد.
نتيجه و برنامه رقابتها:
* هوفنهايم: يك
صالحويچ (31 پنالتي)
بايرلوركوزن: 4
پاتريك هلمس (3، 46)، رولفس (12)، كاسترو (48)
برنامه رقابتها:
شنبه:
هرتابرلين - بايرن مونيخ
بوخوم - شالكه
اينتراخت فرانكفورت - ولفسبورگ
هانوفر - اشتوتگارت
كلن - كارلسروهه
وردربرمن - بوروسيا مونشنگلادباخ
يكشنبه:
بوروسيا دورتموند - انرگي كوتبوس
هامبورگ - آرمينيابيلهفلد
امشب بازي حساسيه اگه بزنيم ميريم صدر.
بوندسلیگا آلمان
هفته بیستم
هرتابرلین - بایر مونیخ
ساعت 18:00 از :
Kanal 24
Dubai Sport 1
Nova Sports 2
Sky Sport HD 1
SporKlub | P
C+Sport | F
Sky Calcio 1
سلام
کسی از نتیجه بازی خبر نداره
سلام
کسی از نتیجه بازی خبر نداره
هرتابرلین 2 _ بایرن _1
بازم با اختلاف 1 امتیاز بایرن دومه.
بايرن در ورزشگاه المپيك برلين مغلوب شد
هرتا صدرنشين تازه فوتبال آلمان
هرتابرلين با شكست بايرنمونيخ به صدر جدول رقابتهاي بوندسليگا راه يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر شنبه هفته ي بيستم رقابتهاي بوندسليگا با انجام شش مسابقه پيگيري شد. در حساسترين ديدار هفته تيمهاي هرتابرلين و بايرنمونيخ به ديدارهم رفتند.
در حالي كه برنده اين ديدار ميتوانست خود را به صدر جدول رقابتهاي بوندسليگا برساند، اين هرتابرلين بود كه توانست دو بر يك ميهمانش را شكست داده و با 40 امتياز به تنهايي صدرنشين تازه ي بوندسليگا لقب بگيرد.
در ديگر ديدارها بوخوم توانست پس از ماهها در ورزشگاه خانگي خود به پيروزي برسد. ياران هاشميان كه در اين ديدار همبازي ايراني خود را 90 دقيقه نيمكتنشين ميديدند، و ابتدا با يك گل از شالكه عقب بودند، در نهايت توانستند دو بر يك اين تيم را شكست دهند و پس از ماهها نخستين برد خانگي خود را جشن بگيرند.
اينتراخت فرانكفورت هم بدون مهدي مهدويكيا كه در اين ديدار نيمكتنشين بود، در خانه ي خود برابر ولفسبورگ دو بر صفر تن به شكست داد. پرگلترين ديدار عصر شنبه ميان هانوفر و اشتوتگارت بود كه با تساوي 3 بر 3 دو تيم پايان يافت.
در دو ديدار ديگر كلن برابر كالسروهه و وردربرمن برابر بوروسيا مونشنگلادباخ به ترتيب به تساوي بدون گل و يك بر يك بسنده كردند.
اين هفته از رقابتها عصر يكشنبه با انجام دو ديدار به پايان ميرسد. در اين بازيها بوروسيا دورتموند و هامبورگ به ترتيب ميزبان انرگي كوتبوس و آرمينيا بيلهفلد خواهند بود.
در جدول پس از هرتابرلين، هوفنهايم با 39 و بايرن مونيخ با 38 امتياز دوم و سوم هستند. بوخوم با پيروزي امشب 17 امتيازي شد و به مكان پانزدهم جدول صعود كرد. اينتراخت هم با 20 امتياز خود همچنان در مكان سيزدهم جدول باقي ماند.
نتيجه ديدارها:
شنبه:
• هرتابرلين: 2
آندري ورونين (39، 77)
بايرنمونيخ: يك
ميروسلاو كلوزه (62)
• بوخوم: 2
آزاوا (44)، دابروسكي (57)
شالكه: يك
كوين كوراني (18)
• اينتراخت فرانكفورت: صفر
ولفسبورگ: 2
ژكو (9)، ميسيموويچ (66 پنالتي)
• هانوفر: 3
يري اشتاينر (43)، كرژينوك (45)، فرسل (85)
اشتوتگارت: 3
لانيگ (2)، ماريو گومس (6)، هيتلسزپرگر (88)
• كلن: صفر
كارلسروهه: صفر
• وردربرمن: يك
كلوديو پيزارو (77)
بوروسيا مونشن گلادباخ: يك
بردلي (79)
جمعه:
* هوفنهايم: يك
صالحويچ (31)
بايرلوركوزن: 4
پاتريك هلمس (3، 45)، رولفس (12)، كاسترو (47)
لوسين فاوره، سرمربي هرتابرلين در پايان بازي گفت: "بسيار خوشحال هستم. در اين بازي تيمي واحد و يكدست را در زمين شاهد بوديم. پيروزي دو بر يك سزاوارنه بود. پيروزي بر بايرن براي اين بازي كافي است."
يورگن كلينزمن، سرمربي بايرن هم پس از شكست تيمش گفت: "بسيار ناراحت و عصباني هستيم. قصد داشتيم هر سه امتياز بازي را به دست بياوريم. با اين حال اگر روندمان را كه در بازي برابر هامبورگ و هرتا متوقف شد، دوباره از سر بگيريم، در صدر قرار خواهيم گرفت. اين باور ماست و به آن اعتقاد داريم."
كلينزمان: به صدر جدول خواهيم رسيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بايرن مونيخ گفت: از باخت مقابل هرتابرلين بسيار ناراحتم؛ اما بعد از اين ناكامي بطور حتم به صدر جدول خواهيم رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يورگن كلينزمان اظهار داشت: پس از باخت مقابل هرتابرلين بسيار ناراحت و عصباني شدم، چون تا رسيدن به صدر جدول فاصله اي نداشتيم؛ اما اين باخت اجازه نداد به مكان نخست جدول برسيم.
اين مربي كه بعد از شكست 2 بر يك شنبه شب در ورزشگاه المپيك برلين مقابل تيم هرتا در كنفرانس مطبوعاتي سخن مي گفت، افزود: بازيكنان تيم در رختكن مطرح مي گويند كه مشكلي در بين نيست و در فوتبال از اين گونه حوادث پيش مي آيد؛ اما من چيز ديگري مي گويم و باور دارم.
وي توضيح داد: دير يا زود به صدر جدول خواهيم رسيد. در اين مسئله هيچ جاي ترديدي نيست و بخاطرش نيز تدارك كافي خواهيم داشت؛ اما بايد در هر حال هوشيار باشيم.
تيم بايرن مونيخ پس از گذشت بيست هفته از فصل جاري بوندس ليگا، با كسب 38 امتياز در مكان سوم و در فاصله 2 امتيازي هرتابرلين (40 امتياز) پيشتاز جديد جدول است.
تنها چیز مثبت این هفته،باخت هافن هایم بود.
همین و بس
اتفاقا زيادم مثبت نبود چون من دلم براي هوفنهايم سوخت!
يووه "ديگو" را نميخواهد
باشگاه يوونتوس اعلام كرد، علاقهاي براي به خدمت گرفتن ديگو ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرافتخارترين باشگاه ايتاليا خيال سران وردربرمن را راحت كرد. توريني ها در پي خريد بازيساز برزيلي برمن نيستند.
آليسيو سكو، مدير ورزشي يووه در گفت و گو با "توتو اسپورت" با اعلام اين مطلب افزود: " ديگو نمي تواند در سيستم 2-4-4 ما بازي كند. از اين گذشته يووه در پي خريد بزرگي نيست. در تابستان آينده تنها تغييرات كوچكي در كادر ما به وجود خواهد آمد. ما از زير ساخت خوبي برخورداريم و قصد داريم در نقاطي خاص تيم مان را ترميم كنيم. بر همين اساس بايد بازيكناني به تيم ما بيايند كه در بازي هاي خاص بتوانند برايمان تاثيرگذار باشند. ديگو بي ترديد بازيكني نيست كه بتواند همواره تاثيرگذار باشد."
."هفته بیستم بوندسلیگا با تساوی خانگی دورتموند و صعود یک پله ای هامبورگ به پایان رسید.
آخرین روز هفته بیستم بوندسلیگا با دو دیدار پیگیری شد که هامبورگ در خانه با دو گل بیلفلد را شکست داد. در این دیدار " تروخفسکی " در دقیقه 32 و " گوئررو " در دقیقه 60 برای تیم میزبان گلزنی کردند. ضمن اینکه در دقیقه 55 " ویچنیارک " بازیکن بیلفلد یک ضربه پنالتی را از دست داد. با این نتیجه هامبورگ به رده سوم صعود کرد و بایرن مونیخ به رده چهارم سقوط کرد.
در دیگر دیدار، دورتموند در خانه 1-1 مقابل کوتبوس متوقف شد. " فری " از روی نقطه پنالتی برای دورتموند و " کاگداس " برای کوتبوس گلزنی کردند.
pedramakaay
16-02-2009, 13:29
خبرگزاري فارس: مدير تيم باشگاه بايرن مونيخ آلمان گفت: فرانك ريبري نزد ما باقي مي ماند تا جنگ رسانه اي برخي ها نقش بر آب شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اولي هوينس اظهار داشت: در مورد ريبري مي گويم كه او به هيچ تيمي نخواهد رفت. آنچه در مورد انتقال او شنيده مي شود، جنگ رسانه اي بيش نيست.
وي ادامه داد: اين اخبار كه در رسانه ها در مورد انتقال وي شنيده مي شود، تنها بازي تبليغاتي و جنگ رسانه اي است كه راه انداخته شده است و گرنه اين بازيكن به فكر ترك مونيخ نيست.
هوينس عنوان كرد: به عنوان مسئول نقل و انتقالات باشگاه بايرن، صددر صد مي گويم ريبري فصل بعد نيز همراه با ما خواهد بود و پيراهن بايرن را به تن خواهد كرد.
اين مقام عالي باشگاه بايرن در حالي چنين اظهاراتي را بيان كرد كه فرانك ريبري در مصاحبه هاي اخير خود دريافت پيشنهاد از سوي باشگاه هاي بزرگ اورپايي همچون رئال مادريد، بارسلونا، چلسي و منچسترسيتي را تاييد كرد.
اين بازيكن فرانسوي كه دو سال قبل به باشگاه بايرن مونيخ پيوست، تا سال 2011 با مونيخي ها قرار داد دارد. وي هم اينك مورد توجه تيم هاي همچون يوونتوس، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
Masoud King
16-02-2009, 16:39
سلام دوستان!
بازم باختیم و بهترین فرصت رو از دست دادیم!
خدا کنه فقط همینطوری پیش نره!
فرانتس بكن بائر: بایرن برای قهرمانی راه دشواری پیش رو دارد
فرانتس بكن بائر، رئیس باشگاه بایرن مونیخ آلمان گفت:این باشگاه با دو شكست از سه مسابقه اخیر خود در بوندس لیگا،از قهرمانی در این فصل باشگاه های آلمان دور شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، بكن بائر در پاسخ به سوال روزنامه بیلد آلمان درباره دو شكست پیاپی بایرن مقابل هامبورگ و هرتابرلین در هفته های اخیر گفت :این موضوع سبب شده است، بایرن در جایگاه چهارم بوندس لیگا قرار بگیرد و امكان از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان برایش به وجود آید .
وی همچنین گفت : در بازی مقابل هرتابرلین خوب كار نكردیم و دو بازیكن ما به نام های زی روبرتو و فرانك ریبری در حد و انداز های خود ظاهر نشدند .
pedramakaay
17-02-2009, 12:19
لوكاتونى ستاره نام آشناى بايرن مونيخ كه در جريان ديدار اين هفته قهرمان آلمان در مصاف هرتابرلين از ناحيه آشيل دچار آسيب ديدگى شد احتمالا در ديدار هفته آينده مقابل كلن به ميدان نخواهد آمد.
يورگن كلينزمن مربى تيم در گفت وگو با سايت اختصاصى باشگاه گفت: «او در تمامى ديدارهاى هفته گذشته و اين هفته با اين مصدوميت به بازى ادامه داد. ما تمرينات او را كمى سبك تر كرده بوديم تا فشار كمترى به پايش وارد شود. به هر حال هر چند به هيچ وجه حاضر به از دست دادن تونى نيستيم اما متاسفانه با معاينات اخير شايد در بازى شنبه شب او را در تركيب نداشته باشيم.»
غيبت لوكاتونى در مصاف كلن، فرصت خوبى را در اختيار لوكاس پودولسكى بازيكن نيمكت نشين و ناراضى تيم قرار خواهد داد و مى تواند زمينه بازگشت او به تركيب بايرن را فراهم كند.
ایران ورزشی
بايرن مدعي قهرماني بوندسليگا نيست !!
بكن بائر: كسي نميخواهد ديوار قهرمان را تماشا كند
فرانس بكنبائر اعتراف كرد، بايرن مونيخ ديگر مدعي اصلي قهرماني در بوندسليگا به شمار نميآيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هرتابرلين، هوفنهايم و هامبورگ از جمله تيمهايي هستند كه در فصل جاري ميتوانند قهرماني در بوندسليگاي آلمان را جشن بگيرند.
رقابت براي بايرن مونيخ در فصل جاري بسيار شديد است و از همين رو "قيصر فوتبال آلمان" ديگر بايرن را مدعي جدي قهرماني نميداند.
بايرن مونيخ پس از باخت عصر شنبه برابر هرتابرلين به مكان چهارم جدول رقابتهاي بوندسليگا سقوط كرد.
با آنكه سرنوشت قهرماني در فوتبال باشگاهي آلمان هنوز قطعي نشده، اما بكن بائر در ستون هفتگي خود در روزنامه بيلد آلمان نوشت: «همهي پنج يا شش تيم صدرنشين ميتوانند قهرماني را از آن خود كنند. بايرن ديگر شانس قهرماني نيست.»
او عملكرد بايرن مونيخ در بازي برابر هرتابرلين را بسيار ضعيف دانست و نوشت: «اين عملكرد نه در بوندسليگا و نه در ليگ قهرمانان اروپا برابر اسپورتينگ ليسبون به جايي نميرسد. فرانك ريبري و زيروبرتو هم روز سياهي را تجربه كردند.»
به اعتقاد بكن بائر، لوسين فاوره سرمربي هرتابرلين عملكرد فني استادانهاي داشت اما،شيوه بازي دفاعي برلينيها را متقاعد كننده ندانست.
او نوشت «كسي نميخواهد ديوار قهرمان را تماشا كند.»
اولي هوينس مدير بايرن هم درباره اين تيم گفت: «بزرگترين رقيب بايرن خودمان هستيم. هرتابرلين اگرچه بر سر قهرماني ميجنگيد اما، ما مدعي قهرماني هستيم.»
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ هم پيشبيني كرد بايرن به زودي صدرنشين بوندسليگا خواهد شد.
او گفت: «اكنون بايد چند روز را پيش از رسيدنمان به صدر جدول صبر كنيم. دير يا زود بايرن در صدر جدول خواهد ايستاد.»
گاتزتا دلو اسپورت خبر داد
«بكام» برابر وردربرمن حاضر
ميشود
ديويد بكام در فهرست ميلان براي مصاف با وردربرمن در جام يوفا قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درحالي كه به نظر ميرسد به زودي بكام با ميلان قرارداد دائمي امضا خواهد كرد، هافبك 33 ساله انگليسي بايد خود را براي مصاف با وردربرمن در رقابتهاي جام يوفا آماده كند.
روزنامه گاتزتا دلو اسپورت با اعلام اين خبر همچنين مدعي شد كه بكام در حال حاضر از درد ناحيه ران پا كه در جريان داربي ميلان حاصل شد، رنج ميبرد. اما، با اين حال به نظر ميرسد هافبك 33 ساله انگليسي براي بازي در جام يوفا آماده خواهد بود.
آلمانها و جام یوفا
دیئگو، ستاره برزیلی وردر برمن و تلاش برای شکار جام یوفا
در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۱۸ و ۱۹ فوریه) ۳۲ باشگاه اروپایی برای راهیابی به دور یک هشتم نهایی جام یوفا قدم به میدان میگذارند، از جمله چهار تیم از آلمان که رویاروی بزرگانی چون باشگاه پرآوازه آ.ث. میلان قرار میگیرند.
در حالیکه باشگاه بایرن مونیخ تنها امید آلمان در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای اروپاست، چهار تیم، این کشور را در رقابتهای جام یوفا نمایندگی میکنند. حساسترین پیکار مرحله یک شانزدهم نهایی جام یوفا، دیدار میان وردر برمن از آلمان و آ.ث. میلان از ایتالیا خواهد بود.برمن و میلان که در این فصل از رقابتهای ملی، چهرهی چندان موفقی از خود نشان نداده و امیدی هم به کسب عنوان قهرمانی ندارند، در تلاش آنند که نیروی خود را بر جام یوفا متمرکز کنند. دیئگو، ستاره برزیلی برمن که از فرم مطلوب خود دور است، علیرغم ناکامیهای اخیر خوشبین است که تیمش بتواند، آ.ث. میلان را مغلوب کند و به جمع حاضران در مرحله یک هشتم نهایی بپیوندد.این ستاره برزیلی از دوئل مستقیم با دیوید بکهام، هافبک "روزمزد" میلانیها واهمه ندارد و در آستانه این نبرد حساس اظهار داشته است: «ما گلهای خود را به ثمر خواهیم رساند، اما این کار هم ماموریتی بزرگ خواهد بود که مانع گلهای میلانیها شویم.»
فلیکس ماگات، سرمربی ولفزبورگ
اشتوتگارت، از دیگر تیمهای آلمانی شرکت کننده در جام یوفاست که در چارچوب پیکارهای مرحله یک شانزدهم نهایی به مصاف حریفی قدر به نام زنیت سن پترزیبورگ، مدافع عنوان قهرمانی این جام میرود. اشتوتگارت با توجه به کسب امتیازهای مهم در پیکارهای اخیر، یکی از موفقترین تیمهای نیمفصل دوم بوندسلیگای آلمان محسوب میشود و از آنجایی که بازیکنان سن پترزبورگ به علت سرمای شدید زمستان در روسیه، کمی از تمرینات عملی و بازیهای جدی دور بودهاند، اشتوتگارت میتواند از این شرایط مطلوب نهایت استفاده را ببرد. از آن گذشته، باشگاه زنیت سن پترزبورگ، با فروختن آندری آرشاوین، ستاره بزرگ خود در خط حمله به آرسنال لندن، یکی از مهرههای کلیدیاش را از دست داده است.مارکوس بابل، سرمربی اشتوتگارت در آستانه این دیدار گفته است: «ما نباید به روسها امکان و فرصت بازی را بدهیم. اگر ما بتوانیم این امتحان را با موفقیت پشت سرگذاریم، همگی را غافلگیر خواهیم کرد.»تیم ولفزبورگ که اشکان دژاگه، هافبک ایرانیتبار تیم ملی جوانان آلمان را در خدمت خود دارد، در مرحله یک شانزدهم نهایی جام یوفا، مهمان تین پاریس سن ژرمن خواهد بود. فلیکس ماگات، سرمربی ولفزبورگ در تلاش است که با تکیه بر پیروزهای اخیر تیمش در رقابتهای بوندسلیگا، چهرهای موفق از خود در نبرد با فرانسویها به نمایشبگذارد. او در آستانه این دیدار گفته است: «پاریس سن ژرمن در حال حاضر در رده دوم جدول لیگ فرانسه قرار دارد و تیمی قوی است، اما ما هم از قدرت برخوردار هستیم.»چهارمین امید آلمانها در مسابقات جام یوفا باشگاه هامبورگ است که مهمان تیم نسبتا گمنام هلندی نیئمگن (Nijmegen) خواهد بود. تمامی بلیتهای این بازی که در استادیوم ۱۲ هزار نفری نیئمگن برگزار میشود، هفتههاست که پیشفروش شده و با توجه به کوچک بودن استادیوم و فضای بازی، بازیکنان هامبورگ، راه دشواری در پیش خواهند داشت.
هیچ شبکه ای بازیهای یوفا رو نشون نمیده ؟
بعضی وقتا شبکه3 خودمون بازی های حساس رو نشون میده
مثل پارسال که بازی بایرن و زنیت رو نشون داد
رادیو ورزش هم معمولا گزارش میکنه بازی ها ی مهم رو
ادوكات: تيموچوك به بايرن ملحق مي شود
سرمربي تيم فوتبال زنيت سن پترزبورگ گفت: با توجه به مذاكرات انجام شده آناتولي تيموچوك به تيم بايرن مونيخ آلمان ملحق مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديك ادوكات در اين باره اظهار داشت: آنچه براي ما در زنيت محرز شده، خروج آناتولي تيموچوك در پايان فصل است. بايرن مونيخ كه از مدت ها قبل خواهان به خدمت گيري اين هافبك بود، نظر مساعد وي و باشگاه را جلب كرده است.
اين مربي افزود: تا پايان فصل فرصت داريم تا به فكر جانشيني براي او در خط مياني باشيم.
با توجه به اين اظهارات گفته مي شود بايرني ها براي عملي كردن انتقال تيموچوك از زنيت به مونيخ، رقمي بالغ بر 15 ميليون يورو رابه باشگاه روسي پرداخت خواهند كرد تا از ابتداي تابستان سال آتي بتوانند اين هافبك مياني را در اختيار گيرند.
بازي برمن و ميلان رو ميتونيد امشب از شبكه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] المان به راحتي نگاه كنيد.
pedramakaay
18-02-2009, 15:16
هیچ شبکه ای بازیهای یوفا رو نشون نمیده ؟
بازی برمن - میلان رو احتمالا شبکه ی آلمانی zdf که free to air هم هست نشون میده....به امید پیروزی یاران برمن و گلزنی کلودیو پیزارو:31:
راستی ساعتش هم 23:05 به وقت تهران هست.
خوبه پس امشب یه فوتبال داریم
بابا این خرید ها چیه دارن میکنن
نمیدونم والا
مثل یه بچه ای میمونن که باباشون پول بهشون داده و نمیدونن چیکار بکنن.:دی
اینام تا فهمیدن چهارمین باشگاه پولدار دنیا تو سال هستن جوگیر شدن.
pedramakaay
18-02-2009, 20:45
بابا این خرید ها چیه دارن میکنن
نمیدونم والا
مثل یه بچه ای میمونن که باباشون پول بهشون داده و نمیدونن چیکار بکنن
اینام تا فهمیدن چهارمین باشگاه پولدار دنیا تو سال هستن جوگیر شدن.
تا وقتی نابلدی چون هوینس و ناکام و بی خردی چون رومینیگه و از همه مهمتر گستاخ و آماتوری چون کلینزمن بر تیم ما حکم فرمایی می کنند نمیشه انتظار دیگری داشت...نمی خوام نا امیدتون کنم....هیچ وقت هم در طول 15 سال هواداری بایرن حتی در سخت ترین شرایط ناامید نبودم و ته دلم روشن بود...اما این راهی که ما می رویم به ترکستان هست....بی شک:13:
تا وقتی نابلدی چون هوینس و ناکام و بی خردی چون رومینیگه و از همه مهمتر گستاخ و آماتوری چون کلینزمن بر تیم ما حکم فرمایی می کنند نمیشه انتظار دیگری داشت...نمی خوام نا امیدتون کنم....هیچ وقت هم در طول 15 سال هواداری بایرن حتی در سخت ترین شرایط ناامید نبودم و ته دلم روشن بود...اما این راهی که ما می رویم به ترکستان هست....بی شک:13:
خیلی قشنگ بازی میکنن و روون . صد درصد تو بوندسلیگا اول میشن . تو جام باشگاهها نمیشه پیش بینی کرد .
شما خیلی زود نا امید میشین . کلینزمن خیلی کارش درسته . تیم ملی آلمانو بعد سالها متحول کرد . کم لطفی نکنید .
الانم zdf داره اشتوتگارت - زنیتو میده . دقیقه 25 . یک -یک . گل رو گومز زد . !!!!
pedramakaay
18-02-2009, 21:18
خیلی قشنگ بازی میکنن و روون . صد درصد تو بوندسلیگا اول میشن . تو جام باشگاهها نمیشه پیش بینی کرد .
شما خیلی زود نا امید میشین . کلینزمن خیلی کارش درسته . تیم ملی آلمانو بعد سالها متحول کرد . کم لطفی نکنید .
قشنگ و روون؟؟؟ مثل بازی با هرتا یا بازی با هامبورگ؟ در ضمن قهرمانی تو بوندس لیگا ارزانی خود کلینزمن باد...هرچند اونم شما خیلی مطمئن نباش...حتی قیصر هم در خبر ها دیدید که شک کرده...اگر همین روند رو ادامه بدیم شما نه تنها لیگ قهرمانان رو نمی تونی پیش بینی کنی بلکه همون بوندس رو هم شاید نتونیم پیش بینی کنیم......در ضمن اگر مثلا قهرمانی بوندس لیگا رو 100 در 100 فرض کرده و به اون هم برسیم آیا واقعا کار بزرگی کردیم...آیا این شما رو راضی می کنه؟....آیا به همین حد بسنده می کنید؟...من که دیگه اون سینی رو نمی خوام...21 بار بردیم کافیه...تنها آرزوی من اینه که اون عدد 4 روی لوگویی که روی پیراهن لیگ قهرمانان هست به 5 تبدیل بشه...همین و بس....دیگه سینی و اون گلدون طلایی منو راضی نمی کنه:13:
تیم ملی آلمانم کاملا مخالفم....به نظر من اگر نگیم همه ی کارها دست کم می تونیم بگیم 50 درصد کارها رو یواخیم کرد....یورگن فقط بهره اش رو برد و شناخته تر شد و به شهرت رسید و از این فرصت نهایت استفاده رو برد تا سالهای دور از آلمان و عقب ماندگی های فوتبالی ناشی از زندگی در آمریکا(دور بودن از فوتبال سطح اول جهان) رو جبران کنه....و البته انتقامی هم از سلطان کان بگیره و سلطان رو از تیم ملی خط بزنه....
برمن دیشب مقابل میلان عالی فوتبال بازی کرد.
فقط یه مشکل داره این تیم که فقط یه بازیکن داره اونم دیگو. کلودیو پیزارو که فقط اعصاب منو خراب میکرد. دقیقه 85 تا 90 2 تا موقعیت عالی رو خراب کرد. ولی راحت باید میبرد اونم با نتیجه 3_1 .
اره برمن خيلي عالي بود.
واقعا ميلان رو لوله كرده بود. حقشون بود بازي رو ببرن. اين ديگو هم خيلي خوب بازي ميكنه.
اين ميلان خيلي خر شانسه.
قشنگ و روون؟؟؟ مثل بازی با هرتا یا بازی با هامبورگ؟ در ضمن قهرمانی تو بوندس لیگا ارزانی خود کلینزمن باد...هرچند اونم شما خیلی مطمئن نباش...حتی قیصر هم در خبر ها دیدید که شک کرده...اگر همین روند رو ادامه بدیم شما نه تنها لیگ قهرمانان رو نمی تونی پیش بینی کنی بلکه همون بوندس رو هم شاید نتونیم پیش بینی کنیم......در ضمن اگر مثلا قهرمانی بوندس لیگا رو 100 در 100 فرض کرده و به اون هم برسیم آیا واقعا کار بزرگی کردیم...آیا این شما رو راضی می کنه؟....آیا به همین حد بسنده می کنید؟...من که دیگه اون سینی رو نمی خوام...21 بار بردیم کافیه...تنها آرزوی من اینه که اون عدد 4 روی لوگویی که روی پیراهن لیگ قهرمانان هست به 5 تبدیل بشه...همین و بس....دیگه سینی و اون گلدون طلایی منو راضی نمی کنه:13:
تیم ملی آلمانم کاملا مخالفم....به نظر من اگر نگیم همه ی کارها دست کم می تونیم بگیم 50 درصد کارها رو یواخیم کرد....یورگن فقط بهره اش رو برد و شناخته تر شد و به شهرت رسید و از این فرصت نهایت استفاده رو برد تا سالهای دور از آلمان و عقب ماندگی های فوتبالی ناشی از زندگی در آمریکا(دور بودن از فوتبال سطح اول جهان) رو جبران کنه....و البته انتقامی هم از سلطان کان بگیره و سلطان رو از تیم ملی خط بزنه....
دوست عزيز يه بار رفتي تو سايت هواداران بايرن اونجا رو به اغتشاش كشوندي حالا باز اينجا هم اومدي با اين حرفهاي بي ربطت داري جو رو بهم ميزني. خواهشا كمي رعايت كن.
با وجود شكست از تيم ملي نروژ
سوانسيگر: از يواخيم لو حمايت ميكنيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال آلمان گفت: همچنان از يواخيم لو حمايت مي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل اشپورت بيلد، تئو سوانسيگر اظهار داشت: فدارسيون فوتبال آلمان همچنان از يواخيم لو حمايت مي كند؛ هر چند از دو نتيجه اخير تيم ملي ناراضي هستيم.
وي افزود: فكر مي كنم يواخيم لو بايد همراه همكارانش، دست به آناليز دقيقتر حريفان بزند.
تيم ملي آلمان هفته قبل در ديدار دوستانه و خانگي مقابل نروژ با يك گل مغلوب شد.
هامبورگ، تنها تیم موفق آلمانی در جام یوفا
ایویکا اولیچ، مهاجم هامبورگ با زدن گل سوم، پیروزی تیمش را در جام یوفا مسجل ساخت
چهارشنبه شب (۱۸فوریه - ۳۰ بهمن) چهار تیم از آلمان در چارچوب رقابتهای جام یوفا به میدان رفتند که از میان آنها، تنها باشگاه هامبورگ موفق شد از سد حریف هلندی خود بگذرد و گامی بزرگ به سوی مرحله یکهشتم نهایی این جام بردارد.
باشگاه هامبورگ که تا کنون چهرهای موفق از خود در رقابتهای باشگاهی آلمان نشان داده، در سطح اروپایی نیز حرفی برای گفتن دارد. هامبورگیها در دیدار رفت مرحله یکشانزدهم نهایی جام یوفا توانستند چهارشنبه شب (۱۸ فوریه) میزبان هلندی خود، نیئمگن (Nijmegen) را ۳ بر صفر شکست دهند و بهترین شرایط را برای دیدار برگشت و صعود به دور یکهشتم نهایی بردارند.
بازیکنان هامبورگ در استادیوم ۱۲ هزار نفری نیئمگن، در طول بازی بر حریف برتری داشتند و علیرغم داشتن فرصتهای متعدد، تنها سه بار دروازه حریف را باز کردند. به ویژه در اواخر ۴۵ دقیقه نخست بازی، هامبورگ چهرهی تهاجمی موفقی از خود نشان داد و با گلهای پیوتر تروخووسکی (دقیقه۴۱) و آلکس سیلوا (دقیقه ۴۵)، نیمه اول را ۲ بر صفر به سود خود به پایان برد. ایویکا اولیچ، مهاجم اهل کراوسی هامبورگ که در فصل آینده در خدمت بایرن مونیخ خواهد بود، با زدن گل سوم در دقیقه ۷۵، شکست هلندیها را مسجل ساخت. بازی برگشت میان این دو تیم، پنجشنبه آینده (۲۶ فوریه) برگزار خواهد شد.
دوئل وردر برمن و میلان
جذابترین و حساسترین پیکار مرحله یکشانزدهم نهایی جام یوفا، بدون شک دیدار میان وردر برمن از آلمان و آ.ث. میلان بود؛ دیداری که میتوانست در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا نیز اتفاق بیافتد. برمن در نبرد، حریفی همتراز برای میلانیها بود که بدون ستارگان خود، کاکا و دیوید بکهام، قدم به میدان میگذاشتند.
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحنهای از دیدار میلان در برابر برمن (پیراهن سفید)فیلیپو اینزاگی، مهاجم کهنهکار و خطرناک میلان در حضور ۳۶ هزار تماشاگر در استادیوم برمن، تیمش را در دقیقه ۳۶ بازی یک بر صفر جلو انداخت. این شصت و ششمین گلی است که اینزاگی ۳۵ساله در طول فعالیتهای حرفهای خود، در رقابتهای اروپایی به ثمر رسانده است.
برمن که در این فصل از رقابتهای ملی، چهرهی چندان موفقی از خود نشان نداده، اینبار هافبک و کارگردان برزیلی خود، دیئگو را به همراه داشت و او بود که در دقایق پایانی بازی با زدن گل تساوی سبب شد که برمن بتواند، امید راهیابی به دور بعد را حفظ کند، اگر چه دیدار برگشت در میلان برگزار خواهد شد.
توماس شاف، سرمربی برمن، پس از پایان دیدار گفت: «طبیعی است که من پیروزی را ترجیح میدادم. اما مهم این است که ما دیدیم، میتوانیم دروازه حریف را باز کنیم و اگر فعالتر در میدان حاضر شویم، این قدرت را داریم که حریف را با مشکل روبرو سازیم. ما این توانایی را در اواخر بازی به نمایش گذاشتیم و به همین خاطر هم مجموعا بازی خوبی ارائه کردیم.»
شکست اشتوتگارت و ولفزبورگ
بازندگان بزرگ پیکارهای چهارشنبه شب جام یوفا، دو تیم اشتوتگارت و ولفزبورگ بودند. اشتوتگارت در زمین تیم روسی، زنیت سن پترزبورگ، ۲ بر یک شکست خورد. اشتوتگارت علیرغم این ناکامی هنوز هم شانس صعود به دور بعد را دارد و در صورت پیروزی یک بر صفر بر حریف یا پیروزی با اختلاف دو گل، میتواند به جمع تیمهای حاضر در دور یکهشتم نهایی بپیوندد.
در مقابل، ولفزبورگ با توجه به شکست ۲ بر صفر از میزبان فرانسوی خود، پاریس سن ژرمن، بخت چندانی برای راهیابی به دور بعد ندارد و باید در دیدار برگشت که هفته آینده برگزار میشود، دستکم سه گل وارد دروازه فرانسویها کند.
اين مالديني مورده خور هم شورشو در اورده. تنها هنرش تو زمين يكي قرار گرفتن تو افسايده يكي هم مرده خوري تو زمين.
pedramakaay
19-02-2009, 13:47
دوست عزيز يه بار رفتي تو سايت هواداران بايرن اونجا رو به اغتشاش كشوندي حالا باز اينجا هم اومدي با اين حرفهاي بي ربطت داري جو رو بهم ميزني. خواهشا كمي رعايت كن.
پس قبول حقایق برات این قدر سخته...:46:
فعلا که شما داری حرف بی جا و بی ربط میزنی و در مقابل مطالبی که من نوشتم چیزی برای جواب نداری و مجبوری شایعه پراکنی کنی و فضا رو آلوده کنی....من نظر خودم رو گفتم...شما هم نظری داری بده که بشنویم...:8:...اگر نه که خوش اومدی...
جواب مطالب شما رو در سايت هواداران بايرن تمام دو ستان به طور كامل دادن. ديگه لازم نيست اينجامن بخوام كلي با شما بحث كنم.
در ضمن من فضا رو الوده نكردم واين شما هستي كه بااين پستهاي عجيب كاربرها رو تحريك ميكني.
pedramakaay
19-02-2009, 14:05
جواب مطالب شما رو در سايت هواداران بايرن تمام دو ستان به طور كامل دادن. ديگه لازم نيست اينجامن بخوام كلي با شما بحث كنم.
در ضمن من فضا رو الوده نكردم واين شما هستي كه بااين پستهاي عجيب كاربرها رو تحريك ميكني.
اون سایت ارزونی خودت باد...سالها باش و به عیش و نوش در اون سایت باحال ادامه بده...کسی جلوت رو نگرفته...من که فقط به خاطر ارادتی و رفاقتی که با مدیر ارشد سایت داشتم اونجا می آمدم...و گرنه اونجا برا امثال شما و دوستانت بهتر هست...برید و حالشو ببرید و در دنیای کوچک خود غوطه ور شوید...
در مورد پست های عجیب هم باید بگم همیشه حقیقت تلخه و هدف منم موفقیت بایرن هست و نه چیز دیگه...ولی دیگه از تعارفات بیهوده و تعریف و تمجید الکی خسته شدم...سیاست ما در این سالها خیلی بد شده و داره به بیراهه کشیده میشه...خودتم اینو خوب می دونی البته اگر واقعا هوادار باشی:41:
من نه کسی رو تحریک کردم و نه تو اون سایت کسی رو تحقیر کردم...فقط آرزوی این رو دارم که عدد 4 به 5 تبدیل بشه و لاغیر...ولی هر چی من دلم رو صابون می زنم انگار نه انگار...هر روز بدتر از دیروز...
pedramakaay
19-02-2009, 14:30
ستارگان جوان، در آسمان مونيخ خاموش مى شوند
او دوست داشت آينده اش در مونيخ رقم بخورد.«دوست دارم همين جا بمانم و در بايرن به يك ستاره تبديل شوم» اين همان آرزويى است كه بسيارى از بازيكنان جوان دنياى توپ گرد به دنبالش هستند. لاندن داناوان ستاره جوان فوتبال آمريكا نيز پس از امضاى قرارداد با مونيخى ها ماندن در بايرن و ستاره شدن را بزرگ ترين آرزوى خود خواند اما به نظر مى رسد او هم مانند بسيارى از جوانانى كه به بايرن آمده اند در رسيدن به هدفش ناكام خواهد ماند. با توجه به اظهارات اخير كارل هاينس رومينگه و فرانتس بكن باوئر مى توان حضور اين بازيكن جوان را در جمع تيم ناكامان مونيخ پيش بينى كرد. تيمى كه در آن ستارگانى همچون پودولسكى، اشلاودراف، آلتين تاپ و سوسا حضور داشته يا دارند. به نظر مى رسد داناوان نيز حضورى كاملاً ناموفق در مونيخ خواهد داشت و بعد از ناكامى در فوتبال آلمان دوباره پيراهن تيم گالكسى را بر تن خواهد كرد. داناوان دوست دارد در مونيخ بماند اما بايرنى ها تمايلى براى حفظ اين ملى پوش آمريكايى ندارند. يورگن كلينزمن سرمربى بايرن، داناوان را مهاجم سوم تيم خود مى داند و تا زمانى كه كلوزه و تونى شرايط بازى كردن داشته باشند، قصد ندارد از اين بازيكن استفاده كند. كارل هاينس رومنيگه و فرانتس بكن باوئر نيز اعتقاد چندانى به اين بازيكن ندارند. رومنيگه مدير باشگاه بايرن در گفت وگويى با روزنامه بيلد گفت: «داناوان تاكنون نتوانسته است انتظار كادرفنى را برآورده كند به نظر مى رسد. او در فوتبال آمريكا يك ستاره است اما توانايى بازى در اروپا را ندارد. البته شايد با گذشت زمان او بتواند خلاف اين ادعا را ثابت كند. به هر حال زمان نشان خواهد داد كه آيا او در بايرن مى ماند يا بعد از اتمام قراردادش به آمريكا برمى گردد!» بكن باوئر قيصر فوتبال ژرمن ها نيز معتقد است داناوان نمى تواند مهره تأثيرگذارى براى بايرن باشد. وى در اين مورد به خبرنگار بيلد گفت: «داناوان فوتباليست فوق العاده اى است اما سبك بازى او خاص است او براى بازى در آمريكاى شمالى يا آمريكاى جنوبى بسيار مناسب است اما بعيد مى دانم با اين روش بتواند در فوتبال اروپا كار خاصى را انجام دهد.»
ابرار ورزشی
pedramakaay
19-02-2009, 14:31
مدافع مونيخى ها هنوز اميدوار است
فيليپ لام مدافع ملى پوش بايرن مونيخ هنوز تيمش را مدعى اصلى كسب عنوان قهرمانى در ليگ باشگاهى آلمان مى داند. لام شكست مقابل هرتابرلين را يك اتفاق خواند و گفت: «شكست مقابل هرتا اتفاقى بود كه ديگر در نيم فصل دوم تكرار نخواهد شد. ما با تمام توانمان براى رسيدن به صدر جدول تلاش خواهيم كرد. شرايط تيم ما بسيار خوب است و هيچ مشكلى در باشگاه وجود ندارد مطمئن باشيد ما اين فصل هم قهرمان خواهيم شد. لام تجربه بالاى بازيكنان بايرن را برگ برنده اين تيم مقابل ديگر مدعيان بوندس ليگا مى داند. وى در اين مورد اين طور مى گويد: «تيم هايى همچون هرتابرلين، هامبورگ و هافنهايم در اين فصل فراتر از انتظارات ظاهر شده اند. هر ۳ تيم فوق العاده ظاهر شده اندو انصافاً شاهد بازى هاى بسيار زيبايى از اين تيم ها بوده ايم اما به نظر من هيچ كدام از اين تيم ها حريف بايرن نخواهند شد. تجربه برگ برنده بايرن در رقابت با اين ۳ تيم است ما اگر بتوانيم خودمان باشيم خيلى زود صدر جدول را خواهيم گرفت.» لام در ادامه فرانك ريبرى را بهترين بازيكن جهان معرفى مى كند و مى گويد: «به نظرمن ريبرى بهترين است قبل از اينكه به بايرن بيايد از ديدن بازى هاى او لذت مى بردم. در آن زمان او را يكى از بهترين هاى جهان فوتبال مى دانستم اما از زمانى كه از نزديك بازى او را مى بينم و هر روز در كنارش تمرين مى كنم نظرم عوض شده است. به نظرم ريبرى يكى از بهترين ها نيست او بهترين است! اميدوارم اين ستاره جوان در بايرن بماند و در سال هاى آينده نيز با پيراهن بايرن در ميادين ظاهر شود. مطمئناً حضور چنين ستاره اى در بايرن مونيخ مى تواند حضور قدرتمند اين تيم را در ميادين بين المللى به همراه داشته باشد. علاوه بر اين حضور ستارگان سرشناسى همچون ريبرى، تونى، بارزاگلى، داناوان، ديه گو و... مى تواند درهاى بوندس ليگا را به سوى ديگر ستارگان باز نگه دارد. بوندس ليگا براى نزديك شدن به ليگ برتر و لاليگا به وجود چنين بازيكنان بزرگى نياز دارد.» لام در بين صحبت هاى خود به آغاز مرحله حذفى ليگ قهرمانان اروپا نيز اشاره اى دارد: «از هفته آينده كارمان سخت تر خواهد شد بايد واقعاً هوشيار باشيم. بايرن تنها نماينده آلمان در ليگ قهرمانان اروپاست. ما بايد سعى كنيم سهميه آلمان را نگه داريم. ديگر مدعيان بوندس ليگا مثل ما مجبور نيستند علاوه بر بوندس ليگا درگير ليگ قهرمانان هم باشند. مطمئناً كار بسيار سختى خواهيم داشت نه در بوندس ليگا و نه در ليگ قهرمانان جاى اشتباه كردن نداريم.» مدافع ملى پوش مونيخى ها در مورد انتقادات اخير هواداران از ميشائيل رنسينگ اين طور مى گويد: «انتقادات از رنسينگ بالا رفته است به نظر من انتقاد از اين دروازه بان جوان منصفانه نيست. او دروازه بان بسيار خوبى است. اگر ميشائيل نشانى از يك دروازه بان بزرگ نداشت، مطمئن باشيد مسئولان و كادرهدايت بايرن بعد از اوليور كان به او اعتماد نمى كردند و به جاى جذب هافبك و مهاجم يك دروازه بان سرشناس و باتجربه را به خدمت مى گرفتند. كادرفنى بايرن به توانايى هاى رنسينگ ايمان دارد حتى اوليور كان هم بارها حمايت را از اين دروازه بان جوان اعلام كرده است. ما هم او را يك دروازه بان خوب و آينده دار مى دانيم. قبل از انتقاد بايد كمى شرايط ويژه او را در نظر بگيريم. رنسينگ در اولين تجربه خود به عنوان دروازه بان اصلى بايرن بايد در ۳ جام مختلف مبارزه كند. حضور در ليگ قهرمانان به همراه بايرن مونيخ براى يك دروازه بان جوان بسيار دشوار است. علاوه بر اين او به جاى اسطوره بايرن در درون دروازه قرار گرفته است. همه او را با اوليور كان مقايسه مى كنند و انتظار دارند جانشين شايسته اى براى او باشد. چنين انتظارى در اولين سال حضور رنسينگ به هيچ عنوان منطقى نيست. ما بايد به او زمان بدهيم. مطمئن باشيد به مرور زمان رنسينگ هم مثل اوليور كان يكى از بهترين ها خواهد شد.» لام در پايان صحبت هاى خود به تعريف و تمجيد از سرمربى جوان بايرن مى پردازد: «به نظر من كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر دنياى فوتبال است. او بى نظير است. عملكرد او در تيم ملى آلمان و بايرن مونيخ فوق العاده بود شايد كسانى كه مسائل فنى را در نظر نگيرند، مدعى شوند كه او با بايرن خوب نتيجه نگرفته است. به نظر من اين مسأله كاملاً طبيعى است ما چنين چيزى را در تيم ملى هم تجربه كرديم. كلينزمن در بايرن تحول بزرگى را به وجود آورده است. بايرن با اين مربى از فوتبال سنتى فاصله گرفته و روز به روز به فوتبال مدرن اروپا نزديك تر مى شود. بايرن با روش سنتى خود كه شبيه فوتبال سنتى آلمان بود هيچ شانسى در ليگ قهرمانان نداشت اما حالا با اين آرايش همه بايرن را يكى از مدعيان مى دانند. مطمئن باشيد در آينده اى نزديك اثرات مثبت حضور كلينزمن در بايرن بيشتر به چشم خواهد آمد. مطمئن باشيد روزهاى بسيار خوبى در انتظار بايرن و كلينزمن خواهد بود. اميدوارم بتوانم من هم به عنوان عضوى از باشگاه بزرگ بايرن شاهد ديدن روزهاى باشكوه بايرن در فوتبال اروپا باشم. براى رسيدن به اين مهم تمامى اعضاى بايرن بايد به بهترين شكل ممكن وظايفشان را انجام دهند. علاوه بر اين ما هميشه به حمايت هواداران خوبمان نياز داريم.
روزنامه ی ابرار ورزشی
pedramakaay
19-02-2009, 14:32
به انتقادات توجهى نمى كنم
ميشائيل رنسينگ سنگربان جوان بايرن مونيخ در واكنش به انتقاد عده اى از هواداران مونيخى گفت: «نظر همه قابل احترام است من هميشه سعى كرده ام براى پيشرفت از نظرات ديگران استفاده كنم. از تمامى نظرات كارشناسان و حتى هواداران بايرن استفاده مى كنم اما به انتقادات بى اساس و بى دليل توجه نمى كنم.قصد دارم جواب تمام منتقدان را بدهم و نشان بدهم كه لياقت بر تن كردن پيراهن شماره يك بايرن را دارم. از همان ابتدا مى دانستم كه ايستادن در درون دروازه بايرن آن هم به عنوان جانشين اوليور كان بسيار سخت است اما خودم را براى مقابله با تمام سختى ها آماده كرده ام انتقاد نيز بخشى از همين سختى هاى كار در باشگاه بزرگى همچون بايرن مونيخ است. اميدوارم بتوانم در پايان شايستگى هايم را به اثبات برسانم و نشان بدهم كه مى توانم دروازه بان شايسته اى براى تيم محبوبم يعنى بايرن باشم. براى رسيدن به اين هدف خيلى تلاش كرده ام و سال ها نيمكت نشينى را تحمل كرده ام.
روزنامه ی ابرار ورزشی
همه ما طرفداران بايرن قبول داريم كه سياست هاي بايرن خالي از اشتباه نيست ولي خوب مسولان بايرن اعم از رو منيگه و هوينس و بكن باور سالها تجربه اندوزي كردن و اگه اونها نبودن الان بايرن شايد يك ستاره هم روي پيراهنش نبود.
كلينزمن هم مربي جوون و بسيار اينده داريست . هنوز هيچ كدوم از ما طرفدارهاي المان يادمون رفته كه 2006 با اون بازيكنهاي جوون چه بازيهاي قشنگ و ابرومندانه اي ارائه ميكردن و اگه كمي جواني و كن تجربگي تيم نبود شايد اون سال قهرمان ميشديم.
يواخيم لوو در حال حاضر در تيم ملي المان بسيار سرگردان نشون داده. نه ميتونه تركيب درست و حسابي بچينه و نه ميتونه تيم رو جمع و جورش كنه. در اناليز حريفان هم كاملا معلومه كه مشكل داره. اين رو كاملا در اين بازيهاي اخير و مخصوصا در يورو 2008 نشون داد. هنوز يادمون نرفته كه كلينزمن با يك سوم همين بازيكنها تيم رو به مقام سوم جهان رسوند. پس هي نگيد كه يواخيم لوو تيم كلينزي رو ارنج ميكرده واز اين حرفها.(چون همين يواخيم لوو الان تو ارنج تيمش مونده)
كلينزمن ابروي از دست رفته فوتبال المان رو كه از 98 تا 2004 گريبان فوتبال المان رو گرفته بود ، تونست دوباره به تيم برگردونه والمان رو دوباره به يك چهره مدعي تبديل كنه ولي يواخيم لوو داره با اين تيمش همه اين ابروي جمع كرده رو به باد ميده.
در مورد سايت هواداران هم بايد بگم كه اونجا براي امثال من و شما نيست بلكه براي همه ما طرفداران از سرتا سر ايران هست. به هر حال هر كسي يك نظر و ايده اي داره و بهتره كه همه ما به تفكرات همديگه احترام بذاريم و زود نخواهيم با دعوا و قهر و اين جور چيزها مشكل رو حل كنيم. من خودم اونجا زياد بحث و جدل كردم و لي هميشه اين بحثها دوستانه بوده و هيچ وقت هم كنار نكشيدم و هميشه حضور داشتم. پس بهتره كه اين اتحاد و همبستگي رو حفظ كنيم تا تيم محبوبمون رو دوباره در قله افتخارات اروپا ببنيم.
pedramakaay
19-02-2009, 14:53
همه ما طرفداران بايرن قبول داريم كه سياست هاي بايرن خالي از اشتباه نيست ولي خوب مسولان بايرن اعم از رو منيگه و هوينس و بكن باور سالها تجربه اندوزي كردن و اگه اونها نبودن الان بايرن شايد يك ستاره هم روي پيراهنش نبود.
كلينزمن هم مربي جوون و بسيار اينده داريست . هنوز هيچ كدوم از ما طرفدارهاي المان يادمون رفته كه 2006 با اون بازيكنهاي جوون چه بازيهاي قشنگ و ابرومندانه اي ارائه ميكردن و اگه كمي جواني و كن تجربگي تيم نبود شايد اون سال قهرمان ميشديم.
يواخيم لوو در حال حاضر در تيم ملي المان بسيار سرگردان نشون داده. نه ميتونه تركيب درست و حسابي بچينه و نه ميتونه تيم رو جمع و جورش كنه. در اناليز حريفان هم كاملا معلومه كه مشكل داره. اين رو كاملا در اين بازيهاي اخير و مخصوصا در يورو 2008 نشون داد. هنوز يادمون نرفته كه كلينزمن با يك سوم همين بازيكنها تيم رو به مقام سوم جهان رسوند. پس هي نگيد كه يواخيم لوو تيم كلينزي رو ارنج ميكرده واز اين حرفها.(چون همين يواخيم لوو الان تو ارنج تيمش مونده)
كلينزمن ابروي از دست رفته فوتبال المان رو كه از 98 تا 2004 گريبان فوتبال المان رو گرفته بود ، تونست دوباره به تيم برگردونه والمان رو دوباره به يك چهره مدعي تبديل كنه ولي يواخيم لوو داره با اين تيمش همه اين ابروي جمع كرده رو به باد ميده.
در مورد سايت هواداران هم بايد بگم كه اونجا براي امثال من و شما نيست بلكه براي همه ما طرفداران از سرتا سر ايران هست. به هر حال هر كسي يك نظر و ايده اي داره و بهتره كه همه ما به تفكرات همديگه احترام بذاريم و زود نخواهيم با دعوا و قهر و اين جور چيزها مشكل رو حل كنيم. من خودم اونجا زياد بحث و جدل كردم و لي هميشه اين بحثها دوستانه بوده و هيچ وقت هم كنار نكشيدم و هميشه حضور داشتم. پس بهتره كه اين اتحاد و همبستگي رو حفظ كنيم تا تيم محبوبمون رو دوباره در قله افتخارات اروپا ببنيم.
من قدردان زحمات یورگن در تیم ملی آلمان هم هستم...اگر چه یک اشتباه بزرگ در مورد سلطان کان کرد و دودش هم تو بازی نیمه نهایی رفت تو چشم خودش ولی در کل عالی کار کرد و به ما هویت بخشید...ولی در رده ی باشگاهی اصلا تجربه نداره...می ترسم تا ما بیایم و بخواهیم به آینده ها نگاه کنیم و تا بیایم تجربه کسب کنیم و تا بیایم افق های روشن آینده رو ترسیم کنیم تیم هایی چون منچستر و دیگر رقبا از ما پیشی بگیرند....و چه بسا اسپورتینگ هم برای ما دردسر ساز شود:41:من سایه ی تیره و سنگین منچستر با 3 قهرمانی رو به شدت روی خودمون حس می کنم.....
من که همیشه به نظر دیگران احترام گذاشتم و در کنارش نظرات خودم رو هم مطرح کردم....در کل من هر کاری که لازم باشه انجام بشه برای قهرمانی بایرن مونیخ در اروپا(فقط اروپا...بوندس و سینی و گلدان نمی خواهیم) انجام خواهم داد...نه شرقی نه غربی فقط بایرن مونیخ و صد البته فقط سلطان کان.
pedramakaay
19-02-2009, 21:45
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ گفت، لاندون دانوان آمريكايي در "آليانس آره نا" آينده اي ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حضور اين بازيكن آمريكايي در تمرين بايرن مونيخ در تعطيلات ليگ حرفه اي فوتبال آمريكا از حضور طولاني تر او در آلمان صحبت مي شد. اما كارل هاينس رومنيگه در گفت و گويي تلويزيوني اعلام كرد، با حضور ميروسلاو كلوزه، لوكا توني و ايويكا اوليچ ديگردر مونيخ براي دانوان جايي باقي نمي ماند.
مرد شماره ي 2 بايرن مونيخ در اين باره به شبكه ي تلويزيوني dsf آلمان گفت: "ما او را تا 8 مارس قرض گرفتيم و با وجود رقم بالايي كه آمريكايي ها براي واگذاري دانوان در نظر دارند، او را به خدمت نخواهيم گرفت."
رومنيگه ادامه داد: " نبايد يك چيز را فراموش كرد، آن هم اين كه براي فصل آينده با وجود لوكا توني، ميروسلاو كلوزه و ايويكا اوليچ از سه مهاجم خوب برخوردارهستيم. همه ي ما از جمله يورگن [كلينزمن] معتقديم، مهاجم چهارم تيم بايد بازيكني جوان و با آتيه باشد."
توماس مولر نوزده ساله كه به تازگي قراردادي حرفه اي را با بايرن مونيخ به امضا رسانده است، مهاجمي تهاجمي با شم گلزني بالاست كه در تيم دوم بايرن بازي مي كند. او تا پايان ژوئن 2011 با بايرن قرارداد دارد.
دانوان 26 ساله در چهار بازي رسمي بايرن پس از تعطيلات نيم فصل بوندسليگا به عنوان بازيكن تعويضي راهي ميدان شده، ولي تا كنون در گلزني ناكام بوده است.
من قدردان زحمات یورگن در تیم ملی آلمان هم هستم...اگر چه یک اشتباه بزرگ در مورد سلطان کان کرد و دودش هم تو بازی نیمه نهایی رفت تو چشم خودش ولی در کل عالی کار کرد و به ما هویت بخشید...ولی در رده ی باشگاهی اصلا تجربه نداره...می ترسم تا ما بیایم و بخواهیم به آینده ها نگاه کنیم و تا بیایم تجربه کسب کنیم و تا بیایم افق های روشن آینده رو ترسیم کنیم تیم هایی چون منچستر و دیگر رقبا از ما پیشی بگیرند....و چه بسا اسپورتینگ هم برای ما دردسر ساز شود:41:من سایه ی تیره و سنگین منچستر با 3 قهرمانی رو به شدت روی خودمون حس می کنم.....
من که همیشه به نظر دیگران احترام گذاشتم و در کنارش نظرات خودم رو هم مطرح کردم....در کل من هر کاری که لازم باشه انجام بشه برای قهرمانی بایرن مونیخ در اروپا(فقط اروپا...بوندس و سینی و گلدان نمی خواهیم) انجام خواهم داد...نه شرقی نه غربی فقط بایرن مونیخ و صد البته فقط سلطان کان.
اينو يادم رفت بگم كه هر كسي يه بازيكن رو دوست داره. مثلا شما ون بومل رو دوست داري و روي همين قضيه هم سرو صداي زيادي تو سايت هوادارا شد.
حرفم اينكه از اين چيزها زياد دلخور نشو و شما كار خودتو بكن و مثل هميشه فعاليت خودتو تو سايت هوادارا انجام بده. از اين مخالفتها زياده. مثلا من خودم لوكاتوني رو خيلي دوست دارم ولي خودتم ميدوني مخالفهاي زيادي بين هوادارا داره كه اصلا من توجهي نميكنم.
يا مثلا به خاطر اينكه كلينزي ون بومل رو رونيمكت گذاشته و يا مسولان بايرن قرار دادش رو تمديد نميكنن ، بخواي همه مجموعه بايرن اعم از سرمربي و رئيس باشگاه رو به باد انتقاد بگيري. از اين مسائل زياده. من خودم هارگريوز رو خيلي دوست داشتم ولي ديدي كه بي انصافها چقدر راحت فروختنش به منچستر!
به هر حال اميدوارم كه شاهد حضورمجددتون تو كانون هواداران بايرن هم باشيم.
لوتار ماتیوس یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال
لینک ویکیپدیا با ویرایش امیر بایرنی عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A6%D9%88%D8%B3
pedramakaay
20-02-2009, 10:24
یوفا: "اوتمار هيتزفلد" سرمربي سابق باشگاه بايرن مونيخ، اظهارات اخير "فرانس بکن باوئر" رييس اين باشگاه را در راستاي تحريک و ترغيب بازيکنان براي تلاش بيشتر توصيف کرد.
به گزارش یوفا: بکن باوئر در ستون يادداشت هفتگي خود در نشريه بيلد نوشته بود تيم بايرن ديگر مدعي قهرماني نيست.
قيصر فوتبال آلمان يک بار نوشته بود بعد از تعطيلات زمستاني، بايرن بالاخره به سمت قهرماني خيز برداشته و سپس مواضع خود را تغيير داده و گفت:«با وجود دو باخت مقابل هامبورگ و هرتابرلين، احساس مي کنم بايرن ديگر مدعي نيست.
سرمربي سابق بايرن و کنوني تيم ملي فوتبال سوييس براين باور است که بکن باوئر فقط در پي ايجاد انگيزه در بازيکنان و به تحرک واداشتن آنان است.
وي گفت: قيصر مي خواهد وظايف بازيکنان را به آنها يادآوري و فشار بيشتري به تيم وارد کند.
به اعتقاد هيتزفلد، بايرن در نيمه نخست فصل انسجام خوبي داشت اما الان کمي عقب نشسته است.
وي با ابراز اميدواري نسبت به حل مشکلات بايرن افزود: نمي توان فرصت هاي زيادي را از دست داد براي اين که تبديل به مشکلات روحي و رواني در تيم مي شود، بايرن بايد خيلي زود دوباره استارت بزند.
به گفته هيتزفلد، عملکرد بسيار خوب هرتا در فصل جاري اتفاقي نيست بلکه حاصل اعتماد به نفس بسيار بالاي آنها به ويژه در برابر حريفان قدرتمند است.
دیگو: رئال، یوونتوس و منچستر سیتی مرا می خواهند
دیگو " ستاره برزیلی وردربرمن اعلام کرد سه باشگاه رئال مادرید، یوونتوس و منچستر سیتی به دنبال او هستند و در پایان فصل تصمیم نهایی خود را خواهد گرفت.
" دیگو " به Sportmediaset گفت: « یوونتوس، رئال مادرید و منچستر سیتی به دنبال من هستند. در ماه می تصمیم گیری خواهم کرد. اکنون فقط به بازی های آینده وردربرمن فکر می کنم. در فرصت مناسب با این باشگاه ها صحبت خواهم کرد. »
او در آستانه دیدار با میلان در رقابت های جام یوفا افزود: « پدرم به این چیزها توجه می کند در حالی که تمرکز من روی بازی های وردربرمن است. اگر باشگاهی به من علاقه دارد باید ابتدا با باشگاه وردربرمن صحبت کند. در حال حاضر می دانم پیشنهاداتی نمی پذیرند و من فقط به بازی در وردربرمن توجه می کنم. »
بازیکن تیم ملی برزیل تصریح کرد: « من در اینجا بسیار خوشحالم و پدرم نیز می تواند این را ببیند. »
برنامه کامل دیدارهای هفته بیست و یکم بوندسلیگا
هفته بیست و یکم بوندسلیگا آلمان جمعه شب با دیدار تیم های هشتم و نهم جدول رده بندی آغاز می شود.
تیم های شالکه و دورتموند هفته بیست و یکم بوندسلیگا آلمان را آغاز می کنند. هفته بیستم بوندسلیگا تغییراتی در بالای جدول به همراه داشت. تیم هرتابرلین با شکست بایرن مونیخ صدرنشین شد و شاگردان " کلینزمن " به رده چهارم سقوط کردند.
در مهمترین دیدارهای این هفته از رقابت ها، ولفسبورگ میزبان هرتابرلین است و بایرن مونیخ از کلن پذیرایی می کند.
برنامه کامل دیدارهای هفته بیست و یکم بوندسلیگا به شرح زیر است:
جمعه 2 اسفند:
شالکه – دورتموند، ساعت 23:00(ورزشگاه ولتینس آرنا)
شنبه 3 اسفند:
بیلفلد – بوخوم، ساعت 18:00(ورزشگاه اسچوکو آرنا)
کوتبوس – وردربرمن، ساعت 18:00(ورزشگاه فرندسچاف)
بایرن مونیخ – کلن، ساعت 18:00(ورزشگاه آلیانز آرنا)
اشتوتگارت – هافنهایم، ساعت 18:00(ورزشگاه گوتلیب دایملر)
کارلسروهه – آینتراخت فرانکفورت، ساعت 18:00(ورزشگاه وایلد پارک)
مونشن گلادباخ – هانوفر، ساعت 18:00(ورزشگاه بوروسیا پارک)
ولفسبورگ – هرتابرلین، ساعت 18:00(ورزشگاه ولکسواگن)
یکشنبه 4 اسفند:
لورکوزن – هامبورگ، ساعت 19:30(ورزشگاه بای آرنا)
بوندسلیگا آلمان
هفته بیست و یکم
بایر مونیخ - کلن
ساعت 18:00 از :
SporKlub+ | P
Nova Sports 4
Sky Sport HD 2
Sky Calcio 1
Sky Sport Xtra
(تکرار - ساعت 20:00 ) SporKlub | P
pedramakaay
21-02-2009, 00:02
بازی رو به احتمال زیاد شبکه ی ترکیه ای kanal 24 که free to air هم هست زنده نشون میده:5:
pedramakaay
21-02-2009, 10:27
آلن ميگليچيو مديربرنامه هاى فرانك ريبرى گوش چپ بايرن مونيخ، عقد قرارداد با يوونتوس را امرى محال و دور از دسترس نمى داند. وى در مصاحبه با روزنامه توتو اسپورت در اين باره گفت: «اصرار بيانكونرى براى جذب ريبرى كمتر از زمان خريد زين الدين زيدان نيست. يوونتوس در شرايط حساسى قرار دارد و براى پيشرفت و شكست رقبا به هر ريسمانى چنگ مى زند.» يوونتوس كه تقويت ساختار تيم در نقل و انتقالات تابستانى را در اولويت برنامه هاى خود دارد در فهرستى نام داويد سيلوا، آنتونيو كاسانو و ايوان راكيتيچ را در كنار فرانك ريبرى قرار داده است. روزنامه توتو اسپورت با انتشار نام اين افراد از هواداران باشگاه تورينى خواست گزينه مورد نظر خود را برگزينند و تمامى آنها به اتفاق نظر هافبك فرانسوى بايرن را انتخاب كردند: «اگرچه نبايد فراموش كنيم كه در اينجا صحبت از خريد يكى از برترين باشگاه هاى اروپاست اما فرانك تا به اين لحظه با استقبال و حمايت گرم و پرشور هواداران روبه رو بوده و به همين دليل حضور او در يووه چندان دور از انتظار نخواهد بود.» ريبرى گوش چپ بايرن مونيخ با ارائه عملكردى زيبا در ميان بازيكنان خلاق اروپا جاى گرفته است. او در فصل جارى با حضور در ۱۹ ديدار تا كنون ۷ گل براى غول هاى آلمان به ثمر رسانده است.
ایران ورزشی
pedramakaay
21-02-2009, 10:27
باشگاه يوونتوس از همين حالا براى تابستان آينده و نقل وانتقالات آن در حال برنامه ريزى است و مى خواهد آنتونيوكاسانو بازيكن سامپدوريا و ديه گو ستاره وردربرمن را به خدمت بگيرد، اين در حالى است كه هدف اصلى آنها فرانك ريبرى هافبك تهاجمى بايرن مونيخ است. البته گفته مى شود مدير ورزشى يووه شانس كمى براى دستيابى به ستاره فرانسوى دارد و قهرمان فصل قبل بوندس ليگا نهايت تلاش خود را خواهد كرد كه اين بازيكن از اين ليگ خارج شود. در اين ميان مدير برنامه هاى ريبرى به رسانه ها گفت: جذابيت يوونتوس اين روزها ديگر ستارگان را جذب نمى كند. با اين حال آنها اكنون بازگشت موفقيت آميز داشته اند و هنوزهم يكى از بزرگترين باشگاه هاى اروپا به حساب مى آيد.با اين حال وى معتقد است هنوز هم احتمال پيوستن مرد فرانسوى به بانوى پير وجود دارد: «هنوز نمى توانم به طور قطع بگويم فرانك در بايرن ماندنى است يا خير، در فوتبال هر چيزى ممكن است.»
ابرار ورزشی
pedramakaay
21-02-2009, 10:28
اوليور كان، سنگربان اسبق بايرن مونيخ از هواداران اين تيم خواست تا از سنگربان جوان تيمشان حمايت كنند. كاپيتان اسبق مونيخى ها در گفت وگو با مجله بيلد آلمان گفت:«رنسينگ دروازه بان بسيار باتجربه اى است. من سال ها در كنار او تمرين كرده ام و با توانايى هايش كاملاً آشنا هستم. رنسينگ پتانسيل اين را دارد كه به يكى از بهترين هاى فوتبال آلمان تبديل شود. او جسارت لازم را دارد. از فيزيك بدنى بسيار مناسبى هم برخوردار است، استعداد لازم براى تبديل شدن به يك دروازه بان خوب را هم دارد. او فقط به حمايت نياز دارد. هواداران بايرن بايد از اين سنگربان جوان حمايت كنند و با حمايت هاى همه جانبه خود به او كمك كنند. من مطمئنم كه رنسينگ با كسب تجربه مى تواند به دروازه بانى مطمئن براى بايرن تبديل شود. اگر اينطور نبود، كادر فنى بايرن به اين دروازه بان جوان اعتماد نمى كرد.»
ابرار ورزشی
هفته بیست و یکم بوندس لیگا/
شالکه مقابل دورتموند متوقف شد
تیم فوتبال شالکه دیشب در دیدار آغازین هفته بیست و یکم رقابت های بوندس لیگا مقابل میهمان خود دورتموند متوقف شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال شالکه دیشب در دربی شهر دورتموند، با نتیجه تساوی یک بر یک مقابل میهمان خود بروسیا دورتموند متوقف شد.
کوین کورانی در دقیقه 20 تیم میزبان را پیش انداخت اما محمد زیدان در فاصله 9 دقیقه تا پایان مسابقه، گل تساوی را وارد دروازه شالکه کرد. این رقابت ها امشب با برگزاری دیدارهای زیر پیگیری می شود:
* آرمنیا بیله فلد - بوخوم
* بایرن مونیخ - کلن
* انرگی کوتبوس - وردربرمن
* کارلسروهه - اینتراخت فرانکفورت
* مونشن گلادباخ - هانوفر
* اشتوتگارت - هوفنهایم
* ولفسبورگ - هرتابرلین
هفته بیست و یکم رقابت های بوندس لیگا فردا شب با برگزاری دیدار بین تیم های بایرلورکوزن و هامبورگ به پایان می رسد.
جدول رده بندی:
1- هرتابرلین 40 امتیاز
2- هوفنهایم 39 امتیاز
3- هامبورگ 39 امتیاز
4- بایرن مونیخ 38 امتیاز
---------------------
16- انرگی کوتبوس 17 امتیاز
17- کارلسروهه 17 امتیاز
18- مونشن گلادباخ 13 امتیاز
بايرن مونيخ - كلن
آزمون بزرگ پودولسكى
ديدار امشب بايرن مونيخ و كلن براى لوكاس پودولسكى، مهاجم تيم قهرمان بوندس ليگا كه در پايان فصل به كلن مى پيوندد، به ياد ماندنى خواهد شد. هواداران متعصب پودولسكى و دوستداران او در كلن پس از گلزنى اين بازيكن در پيروزى ۳- صفر بايرن در ماه سپتامبر او را مورد تشويق قرار دادند و اين بازيكن هم با تشكر از آنها خشم مقامات بايرن مونيخ را برانگيخت. او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «اين بازى ديدارى معمولى نخواهد بود و حواشى آن بسيار زياد است. از اينكه جريان انتقالم به كلن به خوبى به پايان رسيد خيلى خوشحالم ولى طى سه چهار ماه آينده براى رسيدن بايرن به قهرمانى بوندس ليگا تلاش خواهم كرد.» حتى يواخيم لو مربى تيم ملى آلمان نيز به پودولسكى توصيه كرده تا هواداران كلن را فراموش كند و به فكر بازى با بايرن مونيخ باشد: «او نبايد تا پايان فصل به كلن فكر كند. خوشحالى كردن با هواداران كلن و كارى كه در بازى رفت انجام داد اصلا درست نبود.» پودولسكى كه در سال ۲۰۰۶ كلن را به مقصد بايرن ترك كرد، زياد مورد توجه يورگن كلينزمن قرار نگرفت اما حالا با وجود مصدوميت هفته گذشته لوكاتونى مى تواند مقابل كلن در تركيب تيم حضور داشته باشد. بايرن مونيخ پس از تعطيلات زمستانى در ۲ بازى از سه ديدار خود در ليگ شكست خورده و حالا با ۳۸ امتياز در رده چهارم جدول و در فاصله ۲ امتيازى هرتابرلين، صدرنشين بوندس ليگا قرار دارد. هرتابرلين پس از شكست ۲- يك بايرن در هفته گذشته به صدر جدول صعود كرد و حالا به مصاف ولفسبورگى مى رود كه به دنبال سومين پيروزى پياپى خود است. هوفنهايم هم كه از ۲ بازى گذشته خود تنها يك امتياز كسب كرده است امشب در مقابل اشتوتگارتى قرار مى گيرد كه از ماه نوامبر تا به حالا در بوندس ليگا متحمل شكست نشده است. هامبورگ، تيم سوم جدول كه اوليچ را پس از پشت سرگذاشتن محروميتش در ۴ بازى در تركيب تيم خواهد داشت، فردا به مصاف بايرلوركوزن مى رود.
pedramakaay
21-02-2009, 20:06
اینم یه باخت گند دیگه تو کارنامه ی درخشان یورگن....دیگه بسه...چرا اخراج نمیشه این...مگر ماگات رو در همین شرایط اخراج نکردند؟! چرا یکی اینو نمی اندازه بیرون از تیم؟
این مربی در حد و اندازه های بایرن نیست...شکست مقابل تیم 11 ام جدول....اونم تو آلیانز....دیگه باید خواب قهرمانی رو ببینیم....
Masoud King
21-02-2009, 20:16
اینم یه باخت گند دیگه تو کارنامه ی درخشان یورگن....دیگه بسه...چرا اخراج نمیشه این...مگر ماگات رو در همین شرایط اخراج نکردند؟! چرا یکی اینو نمی اندازه بیرون از تیم؟
این مربی در حد و اندازه های بایرن نیست...شکست مقابل تیم 11 ام جدول....اونم تو آلیانز....دیگه باید خواب قهرمانی رو ببینیم....
نه اتفاقا مربی خیلی مناسب برای بایرن هستش!
زیاد نگران قهرمانی تو آلمان نباید بود چون بایرن مطمئنا میشه! ولی تو میادین بزرگ تری مثل جام قهرمانان منکه خیلی نگرانم! احساس میکنم که یه باخت بد در انتظار تیم هست مثل همون نتیجه ای که با میلان تو چند سال پیش رقم خورد!
pedramakaay
21-02-2009, 20:19
نه اتفاقا مربی خیلی مناسب برای بایرن هستش!
زیاد نگران قهرمانی تو آلمان نباید بود چون بایرن مطمئنا میشه! ولی تو میادین بزرگ تری مثل جام قهرمانان منکه خیلی نگرانم! احساس میکنم که یه باخت بد در انتظار تیم هست مثل همون نتیجه ای که با میلان تو چند سال پیش رقم خورد!
کی نگران قهرمانی تو آلمانه....قبلا هم گفتم که اون سینی و اون گلدون ارزونی خود یورگن باد.....وقتی من می گم باید خواب قهرمانی رو ببینیم دیگه شما خودت تا تهش رو برو و درک کن که در مورد لیگ قهرمانان که حتی خوابش رو هم نخواهیم دید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.