ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

faraz_n
14-04-2008, 00:00
به به امروزم که 5-0 دورتموند رو ترکوندیم
مبارکه
اختلافمون با تیم دوم شده 10 امتیاز

Masoud King
14-04-2008, 09:28
خدایی دیگه اینجوری نگو
فن بومل یکی از بهترین بازیکنای بایرن بوده و هست
من که خیلی دوسش دارم
منو یاد افنبرگ میندازه
بومل رو به جاي بالاك آوردن .......
اما اصلا نتونست جاي بالاك رو بگيره و تو بازيها كه نگاه كني هنوزم جاي خاليه بالاك تو خط مياني احساس ميشه
افنبرگ كجا و اين بومل كجا اصلا قابل قياس نيستن!!!!!!!!
ولي من عذر خواهي ميكنم......

Masoud King
14-04-2008, 09:44
به به امروزم که 5-0 دورتموند رو ترکوندیم
مبارکه
اختلافمون با تیم دوم شده 10 امتیاز

اين فصل بايرن كه قهرمانه..........
وميمونه جام يوفا كه اونم به احتمال 100% قهرمانه...

و بايد ساله ديگه تو ليگ قهرمانان هم اول بشه....

Actros
14-04-2008, 14:47
بابا فان بومل بازیکن خوبیه در کل
از دروسی که میخوانبیارن خیلی بهتره
اون گلی که دقیقه 89 زد به رئال یادتون نیست پارسال

Masoud King
14-04-2008, 16:10
بابا فان بومل بازیکن خوبیه در کل
از دروسی که میخوانبیارن خیلی بهتره
اون گلی که دقیقه 89 زد به رئال یادتون نیست پارسال
اگه بازيكن خوبي بود از بارسلون بيرون نمی نداختنش:27:
ولي من دارم نسبت به بازيكني كه جانشينش شد دارم ميگم

Actros
16-04-2008, 13:54
دیشب تو بایرن کلاب خوندم اولی هوینس میخواد فلامینی. دکو رو بخره

Masoud King
16-04-2008, 14:13
دیشب تو بایرن کلاب خوندم اولی هوینس میخواد فلامینی. دکو رو بخره
ایول اگه اینجوری بشه فصل بعد خط میانیه توپی داریم
گویا تیم برای قهرمانی اروپا داره بسته میشه
واز بایرنم این خرجا بعید!!!!!!!

Actros
17-04-2008, 01:56
زیاد بازیکنای توپی نیستن
هنوز هم جای بالاک و افنبرگ خالیه:5:

faraz_n
17-04-2008, 03:56
دکو که فکر کنم بعد ار مصدومیتش افت داره
فلامینی هم بد نیست
هنوزم خوب نیست این وضع خرید
وقتی میلان میاد یه دفه با رونی و شوچنکو و رونالدینیو مذاکره میکنه
باید یه خورده به فکر بازیکنای بزرگتر باشن
برای خط میانی پیرلو و دیگو خیلی بهترن

faraz_n
17-04-2008, 04:06
خوب امروزم در فرانکفورت بازم لوکای بزرگ گل کاشت
در ورزشگاه کومرزبانک شهر فرانکفورت و در حضور حدود 51500 نفر بایرن تونست میزبان یعنی آینتراخت رو با نتیجه ی 3-1 و با گلهای فن بویتن 60 و لوکا تونی 74 و 85 شکست بده.
تو این بازی باز هم سلطان کان حضور نداشت ولی رنسینگ نشون داد جانشین خوبیه و بایرن فصل بعد زیاد نگران نیست.
ماشالا لوکا تونی 20 گله شده این بشر رو ساختن واسه گلزنی
بازیکن مورد علاقه ی منه (خیلی کم پیش میاد از یه ایتالیایی خوشم بیاد بعد از روبرتو باجو این دومیشه)

Masoud King
17-04-2008, 10:26
دکو که فکر کنم بعد ار مصدومیتش افت داره
فلامینی هم بد نیست
هنوزم خوب نیست این وضع خرید
وقتی میلان میاد یه دفه با رونی و شوچنکو و رونالدینیو مذاکره میکنه
باید یه خورده به فکر بازیکنای بزرگتر باشن
برای خط میانی پیرلو و دیگو خیلی بهترن

باديگو خيلي ولي.........

زیاد بازیکنای توپی نیستن
هنوز هم جای بالاک و افنبرگ خالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
اون كه مشخصه .........

ماشالا لوکا تونی 20 گله شده این بشر رو ساختن واسه گلزنی
بازیکن مورد علاقه ی منه (خیلی کم پیش میاد از یه ایتالیایی خوشم بیاد بعد از روبرتو باجو این دومیشه)
آره بابا همون جلو نشسته و هي گل ميزنه!!!!!!!!

Actros
20-04-2008, 00:14
تبریک میگم قهرمان جام حذفی شدیم
با 2 گل لوکا تنی
تا دقیقه 90 بایرن 1 بر 0 جلو بود. که گل خورد و به وقت اضافه کشیده شد
در دقیقه 103 تونی گل پیروزی بایرن رو به ثمر رسوند.

jingool
20-04-2008, 00:34
تبریک میگم قهرمان جام حذفی شدیم
با 2 گل لوکا تنی
تا دقیقه 90 بایرن 1 بر 0 جلو بود. که گل خورد و به وقت اضافه کشیده شد
در دقیقه 103 تونی گل پیروزی بایرن رو به ثمر رسوند.
آره از رادیو گوش کردم بازیو!!!
ولی با برد بوندسلیگا فکر کردم کم کم 3-4 تا میزنیم!!!:31:
منم به همه ی بایرنی ها تبریک میگم...

Masoud King
20-04-2008, 10:40
آره از رادیو گوش کردم بازیو!!!
ولی با برد بوندسلیگا فکر کردم کم کم 3-4 تا میزنیم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
منم به همه ی بایرنی ها تبریک میگم
منم امروز صبح فهميدم
گفتم حداقل يه 4 . 5 تايي زده ولي در كل خوشحال شدم......
امسال 3 ام ماله بايرنه

Actros
20-04-2008, 14:54
خیلی خوبه که الیور کان دراخرین سال بازیگریش سال پر افتخاری داره:5:

Actros
23-04-2008, 01:08
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: وداع زيبايي از برلين با قهرماني جام حذفي داشتم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اوتمار هيتسفلد عنوان كرد: برايم كه آخرين روزهاي خود را در بايرن سپري مي‌كنم، قهرماني اين جام حتي به خاطر داشتن چنين اتفاق شيريني،‌ خاطره برانگيز است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وي افزود: از لحاظ كيفيت، در اين ديدار همه چيز وجود داشت. برايم بسيار لذت بخش است كه بعد از اين ديدار پر افت و خيز شاهد موفقيت تيمم هستم.
بايرن مونيخ شنبه شب با برد 2 بر يك مقابل بروسيا دورتموند، در بازي نهايي جام حذفي به چهاردهمين قهرماني خود رسيد. هيتسفلد كه از فصل آينده جاي خود را به يورگن كلينزمن خواهد سپرد، با خاطره اي خوش از ورزشگاه المپيك برلين،‌ محل هميشگي بازي‌هاي نهايي جام حذفي خارج شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Actros
23-04-2008, 01:11
بازی پنجشنبه بایرن و زنیت رو میتونین از شبکه w9 ببینین

jingool
23-04-2008, 01:40
بازی پنجشنبه بایرن و زنیت رو میتونین از شبکه w9 ببینین
شبکه 3 هم قراره بازیو نشون بده...:31:
که البته اگه مثل دفعه های قبل بد قولی نکنه!!!:13:
24:00

faraz_n
23-04-2008, 01:50
این صدا و سیما با بایرن لج کرده!!!!!!!!

راستی بچه ها یه خبر دیگه
به احتمال زیاد فصل بعد گتوزو هم تو بایرنه
بایرن داره هی ایتالیایی میخره

Actros
23-04-2008, 02:04
شبکه 3 رو ول کن
اینجا هیچی حساب کتاب نداره
نمیشه بهش اطمینان کرد.
بازی با ختافه 100 بار زیر نویس کرد. من خواستم برم مسافرت به خاطر بازی نرفتم . به همین راحتی پخش نکرد

Actros
24-04-2008, 14:46
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم بايرن مونيخ در آستانه پيوستن به تيم هانوفر قرارگرفته است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، يان اشلادروف كه در ابتداي فصل جاري از تيم آلمانيا آخن به بايرن پپوست، اظهارداشت:‌ توافقاتي با هانوفر داشته ام؛ ولي آينده ام هنوز مشخص نيست.
اين بازيكن 24 ساله افزود: با توجه به روند مذاكرات نياز است در خصوص پاره اي از مسائل بيشتر با هانوفري ها صحبت كنيم.
كريستيان هوخ اشته تر،‌ مدير ورزشي تيم هانوفر نيز ضمن تاييد اين مذاكرات عنوان كرد: باشگاه هانوفر از اينكه بتواند با اشلادروف قرار داد ببندد،‌ استقبال مي كند.
وي افزود: در صورتي كه به اشلادروف به توافق برسيم،‌ حداقل 2 ميليون يورو بابت باقيمانده قرارداد او با بايرن پرداخت مي كنيم.
مطابق اين اظهارات اشلادروف در صورت عقد قرارداد با هانوفر صاحب قراردادي 4 ساله خواهد شد.
وي با باشگاه بايرن تا سال 2010 قرارداد دارد و براي تيم ملي آلمان نيز 3 بازي انجام داده است

Actros
24-04-2008, 14:47
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزشي آلمان، فيليپ لام اظهار داشت: پس از چندين
دور مذاكره با باشگاه، به نتيجه مثبتي نرسيدم. به احتمال فراوان اقدام به ترك مونيخ مي كنم.
وي گفت: با وجود چندين دور مذاكره، نتيجه روشني ميان من و بايرن به دست نيامد. بايد به اين فكر كنم كه امكاني ديگري در آينده براي كار دارم.
اين بازيكن كه در جام‌جهاني 2006 اولين گل مسابقات را به ثمر رساند و در اين دوره خود را به عنوان پديده‌ مطرح ساخت، افزود: قراردادم با بايرن در سي‌ام ژوئن 2009 به پايان مي‌رسد. با توجه به اينكه مذاكراتم بي‌ثمر بود، تصور مي‌كنم امكان حضورم در تيمي خارجي فراهم شود.
لام از ابتداي فصل جاري با پيشنهاداتي از سوي بارسلونا، رئال مادريد اسپانيا و منچستر يونايتد انگليس روبرو ش. با توجه به مذاكرات بي‌نتيجه اش با بايرن، پيش‌بيني مي‌شود اين بازيكن 24 ساله يكي از اين پيشنهادات را قبول كند

Actros
24-04-2008, 14:49
باشگاه چلسي خواهان خريد "فرانك ريبري" است.
آبي‌ها حاضر هستند براي بازيكن فرانسوي بايرن مونيخ 25 ميليون يورو به باشگاه آلماني بپردازد.
فرانك آرنزن، مدير ورزشي و راينر بونهوف مسوول بازيكن‌يابي باشگاه چلسي شنبه شب از نزديك ديدار پاياني جام حذفي آلمان ميان بايرن مونيخ و بورسيادورتموند را از نزديك تماشا كردند و بازي ريبري را زير نظر داشتند. آنها در حالي تماشاگر بازي ورزشگاه المپيك برلين بودند كه ريبري تا سال 2011 با بايرن قرارداد دارد.
رومان آبراموويچ، مالك باشگاه چلسي حاضر شده است تا يكصد ميليون يورو صرف خريد بازيكن جديد كند.
به نوشته‌ي رسانه‌هاي انگليسي ريبري يكي از بازيكناني است كه تابستان آينده راهي استمفوردبريج خواهد شد.
گفته مي‌شود 25 ميليون يورو رقمي است كه بايرن را تنها به فكر واگذاري بازيكن فرانسوي‌اش مي‌اندازد.

Actros
24-04-2008, 14:50
مارک فن بومل" بازيکن تيم فوتبال بايرن مونيخ به احتمال فراوان ديدار تيمش مقابل زنيت سنت پترزبورگ در جام يوفا را از دست خواهد داد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت "گل"،اين هافبک هلندي در ديدار پاياني جام حذفي آلمان مقابل دورتموند که به برتري 2-1 باواريايي ها انجاميد،در وقت اضافه و در برخورد با "ملادن پتريچ" دچار شکستگي بيني شد.او 23 دقيقه ديگر پس از اين آسيب ديدگي نيز بازي کرد. مسئولان بايرن مونيخ اعلام کردند بعيد است فن بومل در بازي پنج شنبه شب مقابل زنيت سنت پترزبورگ در دور رفت مرحله نيمه نهايي جام يوفا به ميدان برود. "آندرياس اوتل" محتمل ترين گزينه براي جايگزيني اين بازيکن است.ديدار تيم هاي بايرن مونيخ و زنيت سنت پترزبورگ پنج شنبه و از ساعت 23:15 به وقت ايران در ورزشگاه "آليانز آرنا" برگزار خواهد شد.

Actros
24-04-2008, 14:51
مهاجم ایتالیایی تیم فوتبال بایرن مونیخ به باشگاه های حاضر در سری آ فوتبال ایتالیا پیغام داد که از حضور در بایرن خوشحال است و قصد جدایی از این تیم در پایان فصل را ندارد.

به گزارش یوفا: وی که مورد توجه باشگاه های بزرگ ایتالیایی از جمله میلان واقع شده است، گفت: من اینجا در بایرن احساس راحتی می کنم. بایرن فصل آینده در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا شرکت می کند و آرزوهای بزرگی را در سر می پروراند. با این حساب دلیلی برای ترک باشگاه نمی بینم.

تونی که فصل گذشته از فیورنتینا به بایرن پیوسته، در حال حاضر با به ثمر رساندن 18 گل در صدر برترین گلزنان بوندس لیگا قرار دارد.

بایرن با درخشش این بازیکن در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام یوفا، مقابل ختافه به برتری رسید. تونی با ابراز خرسندی از موفقیت تیمش گفت: صعود بایرن فوق العاده است و من از این بابت بسیار خوشحالم. روشن است که اگر ما در دیدار نهایی با فیورنتینا روبه رو شویم، برای پیروزی بازی می کنم البته اگر تیم سابقم ببازد از این بابت غصه دار می شوم.

faraz_n
28-04-2008, 02:59

...به ذهنمان اجازه میدهیم تا فارغ از نام کسی توپ را به دروازه حریف دوخت،به بزرگی و برازندگی نام تیممان بیندیشد.بایرن ؛ بایرن با شکوه...

یک سال پیش را به یاد می آوریم.اشتوتگارت بی رحمانه می برد و می برد و می برد.آنها 12 هفته متوالی همه را حتی بایرن را شکست دادند و قهرمان شدند.عصر آن روز را به یاد می آوریم که دانستیم سال بعد در لیگ قهرمانان نیستیم.اشتوتگارت بود بله اشتوتگارت...
امشب آسمان باواریا یک بار دیگر خواهد درخشید :بایرن بزرگ اریکه اش را بازپس گرفت و برای بیست ویکمین بار شاله را به دست آورد.و چه زیبا و مقتدرانه چنین شد !
فصل 08-2007 مسلمآ نقطه عطفی در پرونده کاری بایرن خواهد بود.تیم ما امسال درس های بسیاری آموخت : مدیرانی که دانستند یک تیم موفق چه عناصری را به صورت مسلم نیاز دارد و چگونه میتوان روح تیم را عوض کرد.باید منطقی بود.ابزار انسانی بایرن مدل 08-2007 حریفان را محکوم به شکست کرده بود.مدیرانی که شاید نیاز به یک شوک داشتند و ایکاش که این شوک تا آن حد سنگین نبود که سال پیش بر تیم ما رفت...
اکنون اما زمان آن است که تیم ما جشن خود را به مقطعی دیگر وارهد و به فتح ورزشگاه پتروسکی سن پتربورگ بیندیشد.این ارتش قهرمان را به خدای فوتبال می سپاریم و قلبهایمان را به دنبال آنان روانه میکنیم.

از شرح آنچه در مسابقه پر ماجرا و زیبای امروز عصر گذشت ،میگذریم و به ذهنمان اجازه میدهیم تا فارغ از نام کسی توپ را به دروازه حریف دوخت،به بزرگی و برازندگی نام تیممان بیندیشد : بایرن ؛ بایرن با شکوه...

امیلی دیکنسون در قطعه ای با نام نغمه ماه می میگوید :...بلند شو ،بایست،سرت را بالا بگیر و با تمام وجود دست بزن؛این تیم توست که سرود قهرمانی میخواند،همه برای تیم تو کلاه از سر برگرفته اند...و ما امروز می خواهیم در میان تمام خوبی ها و بدی های دنیا ،زشتی ها و زیبایی های زندگی و فارغ از تمام اشک ها و لبخندهای روزمره لحظه ای به آنچه دوستش داریم بیندیشیم و مغرورانه فریاد بزنیم :

FC Bayern...Deutscher meister

منبع:bayernclub.com

faraz_n
28-04-2008, 03:04

بكن بائر:

منچستريونايتد و بارسلونا به دنبال فیلیپ لام
هستند

فرانس بكن بائر مدير باشگاه بايرن مونيخ آلمان اعلام كرد كه باشگاه‌هاي بارسلونا و منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن فيليپ لام مدافع جدايي طلب اين باشگاه هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري تريبال فوتبال، روزنامه بليد آلمان گزارش داده است كه هر دو تيم حاضر در مرحله نيمه نهايي جام باشگاه‌هاي اروپا يعني منچستريونايتد و بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن لام هستند كه در اين ماه قرارداد پيشنهادي خود تيم بايرن مونيخ را رد كرده است.

بكن بائر در اينباره گفت: فيليپ لام در انتهاي فصل نبايد بايرن مونيخ را ترك كند او بايد تا پايان قراردادش به آن وفادار بماند. اگر وي ما را ترك كند به احتمال فراوان وي به منچستريونايتد يا بارسلونا خواهد پيوست

Masoud King
28-04-2008, 11:43
منم از قهرماني بايرن خيلي خوشحال شدم.......
به نظر من لام بايرن رو ترك ميكنه و دليلشم كروس بايد باشه چون اونم خيلي شبيه لام بازي ميكنه و تقريبا استيل بدني مثه همي دارن و بودن دو بازيكن باخوصوصيات مشابه زياد لازم نيست ولي نبايد فراموش كرد كه تا اين مدافه برزيلي بخواد مثه لام بشه زمان زيادي لازمه!!!!!

و پودلسكي هم بايد بره چون واقعا حيفه كه نيمكت نشين باشه

MORINIO
01-05-2008, 21:47
چرا بایرن اینجوری شده؟؟؟:19:

الان که دارم این پست رو می نویسم دقیقه 85 بازی زنیت و بایرن هست و بایرن 4 تا گل خورده:18::18::18:

jingool
02-05-2008, 01:14
بلاخره پرونده ی بازی های یوفا هم برای بایرن بسته شد تیمی که اول فصل برای 3 جام بسته شد...امشب
4-0 بازی رو به حریف روس خودش واگذار کرد!!!
الان که دارم این پستو میدم خیلی ناراحتم بیشتر به خاطر اسم بایرن البته...تیمی با این شخصیت و پتانسیل بالا برای چی باید در مقابل تیم دسته 3-4 اروبا اینطوری تحقیر بشه!!!
امیدوارم با آمدن کلینزمن در تیم اون شادابی و شوری که در تیم آلمان داشتم رو در بایرن هم ببینیم!!!
باید قبول کنیم که جنرال الان جنرال 11 سال بیش دورتموند و 8 سال پیش بایرن نیست...
البته بایرن اگه بازی امشبو 10-0 هم می باخت برای من که باهاش زندگی میکنم فرقی نداشت و صد البته جنرال هم که جای خودشو داره!!!
به امید موفقیت بایرن در champions leauge 2008-2009 و قهرمانی آلمان در euro 2008

Only FC BAYERN MUNCHEN

Actros
02-05-2008, 22:46
این یه ننگ تو تاریخ باشگاه بایرن هست
کاملا معلومه که دسته کم گرفتن
هم مربی و هم بازیکنا

amirtoty
03-05-2008, 02:28
واقعا که....

Masoud King
03-05-2008, 12:00
من كه شب خوابم نبرد .....
داشتم سكته ميكردم از دست بايرن.
آخه اين زنيت 4 تا گل خوردن داره:41:
بايد تمام بازيكنا و مربي رو جريمه كنن!!!!!

Actros
06-05-2008, 15:13
دیگه گزشت
بایرن که قهرمان بوندس لیگا شد.
تیم رو ببندن برا لیگ قهرما نان 2009

MICROSOFT_ADMINIST
06-05-2008, 15:31
دیگه گزشت
بایرن که قهرمان بوندس لیگا شد.
تیم رو ببندن برا لیگ قهرما نان 2009

بايرن مونيخ ديگه درگذشت ، امير جان !

ديگه بايرن ، بايرن نميشه !

Masoud King
06-05-2008, 16:54
بايرن مونيخ ديگه درگذشت ، امير جان !

ديگه بايرن ، بايرن نميشه !
اتفاقا تازه بايرن داره داره بعد از چند سال دوباره اون بايرن گذشته ميشه.....
مطمئنم كه سال بعد بايرن تو ليگ قهرمانان يكه تازي ميكنه

Actros
10-05-2008, 14:59
تو چند تا سایت دیدم که نوشته بود گتوزو با بایرن 4 ساله بسته. هر فصل 5/5 میلیون یورو میگره

Actros
10-05-2008, 15:01
اوليور کان دروازه بان بايرن مونيخ المان قرار است در ادامه فعاليت هاي ورزشي خود از سپتامبر اينده به عنوان مشاور ورزشي شبکه تلويزوني زد دي افZDF اغاز به کار کند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين/ کان که قرار است روز هفدهم ماه مه در اخرين ديدار خود در چارچوب رقابت هاي دسته اول باشگاه هاي المان بازي کند قراردادي دو ساله با اين شبکه تلويزيوني امضا کرده است. وي قرار است در جريان بازي هاي جام جهاني فوتبال دو هزار و ده ميلادي در افريقاي جنوبي نيز به اين شبکه مشاوره دهد.
رئيس شبکه زد دي اف المان با استقبال از اين قرارداد اعلام کرد اوليور کان فردي شايسته و اصيل است و به همين دليل فرد ايده‌ال ما براي پوشش تلويزيوني رقابت هاي فوتبال به شمار مي رود.
کان امسال به همراه بايرن مونيخ به هشتمين عنوان قهرماني باشگاه هاي المان دست يافت. وي بويژه شش بار قهرمان جام حذفي المان / يک بار قهرماني جام يوفا در سال هزار ونهصد ونود و شش و يک بار قهرماني باشگاه هاي اروپا در سال دو هزار و يک ميلادي را در پرونده خود دارد.

Actros
10-05-2008, 15:03
گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان حاكي است، «ويلي سانيول» ملي پوش فرانسوي بايرن مونيخ كه از وضعيتش در اين تيم ابراز نارضايتي كرده بود نظر سران ميلان را به خود جلب كرده و در آستانه توافق با آنهاست.

بنابراين گزارش، سران ميلان مبلغ درخواستي پنج ميليون يورويي بايرني ها را پذيرفته و قرار است قراردادي سه ساله با وي به امضا برسانند خاطر نشان مي شود، سانيول جايگزين كافو بازيكن برزيلي ميلاني ها شود كه پايان فصل به دوران بازي اش خاتمه خواهد داد

Actros
11-05-2008, 23:43
ويلي ساينول مدافع 31 ساله فرانسوي بايرن مونيخ با وجود داشتن پيشنهادهايي از تيمهاي يوونتوس و آث ميلان، تصميم گرفته تا يك فصل ديگر در آليانزآره نا بماند.
به نوشته سايت گل، كارل هاينز رومينگه نايب رئيس باشگاه بايرن در گفتگو با TZ با بيان اين مطلب اظهار داشت:ويلي پس از گفتگو با كلينزمن تصميم گرفته تا يكبار ديگر شانس خود را براي بازي در بايرن امتحان كند.
رومينگه افزود: هرچند ويلي بايد در فصل آينده بشدت تمرين كند چراكه از لحاظ بدني به شدت افت كرده است. او هيتزفيلد را براي اينكه در اين فصل زياد به او بازي نداد مقصر مي داند درصورتي كه افت بدني او ربطي به هيتزفيلد نداشت

Actros
11-05-2008, 23:45
هيتزفيلد كيست؟
اوتمار هيتزفيلد متولد 12 ژانويه 1949 در شهر كوچك «لوراخ» واقع در ايالت بادن ورتمبرگ آلمان است. وي در دهه 60 ميلادي براي تيمهاي «لوراخ» و «اشتيتن» كه هر دو در ليگ دسته دو آلمان بودند، بازي مي كرد. وي در سال 1971 راهي «بازل» سوئيس شد تا براي آن تيم بازي كند و در سالهاي 1972 و 1973 توانسته فاتح ليگ سوئيس شود و با 18 گل زده در سال 1973 آقاي گل ليگ سوئيس شد. البته در سال 1975 جام حذفي آن كشور را هم به دست آورد. نقطه روشن در دوران بازيگري هيتزفيلد، بازي در المپيك 1972 مونيخ براي تيم ملي آلمان غربي بود كه اتفاقاً اولي هوينس مدير اجرايي فعلي بايرن در آن زمان هم بازي او بود. وي در بازي نيمه نهايي آن رقابتها كه بين آلمان شرقي و آلمان غربي برگزار مي شد و با برتري شرقيها (3 بر 2) به پايان رسيد، يكي از دو گل تيمش را به ثمر رساند.
در سال 1975 هيتزفيلد از بازل جدا شد و به تيم اشتوتگارت در اوبرليگا آلمان پيوست. او در 55 مسابقه توانست 33 گل براي اشتوتگارت به ثمر برساند و جالب توجه اين كه تنها در يك مسابقه 6 گل زد كه در آلمان يك ركورد محسوب مي شود و تاكنون دست نخورده باقي مانده است و بدين شكل اشتوتگارت راهي بوندس ليگا شد. وي پس از سه سال حضور در اشتوتگارت، دوباره راهي سوئيس شد تا براي تيمهاي «لوگانو» و «لوزن» سوئيس بازي كند و سرانجام در سال 1983 در 34 سالگي از دنياي فوتبال در نقش بازيكن خداحافظي كرد.

* تجربه مربيگري
درست يك سال پس از اين، او اولين تجربه مربيگري اش را با هدايت تيم اف.ث زاگ سوئيس كسب كرد و پس از آن هدايت تيم «آرارو» را بر عهده گرفت. در سال 1988 با فتح جام حذفي سوئيس به همراه آرارو، اولين عنوان مربيگري اش را به دست آورد و بلافاصله راهي تيم سرشناس سوئيس يعني «گراس هاپرز» شد و از آن جا به بعد بود كه هيتزفيلد به يك چهره سرشناس در دنياي مربيگري مبدل شد. او در چهار فصل چهار عنوان قهرماني ليگ سوئيس را به دست آورد و از سال 1991 دوباره به بوندس ليگا آمد و سرمربي تيم دورتموند شد. اوج درخشش او در فاصله سالهاي 1995 تا 2001 به شمار مي آيد كه طي آن 2 عنوان اولي بوندس ليگا با دورتموند (1996 و 1995) و قهرماني در چمپيونزليگ 1997 كه با غلبه بر يوونتوس حاصل شد، 3 عنوان اولي در بوندس ليگا و يك قهرماني در ليگاپوكال به همراه قهرماني در چمپيونزليگ و جام باشگاههاي جهان در سال 2001 با بايرن مونيخ را به دست آورد. البته پس از آن وي يك بار ديگر در سال 2003 با بايرن قهرمان بوندس ليگا شد و پس از آن با كسب نتايج ضعيف از كار بر كنار شد. البته وي دوباره در اواخر سال ۲۰۰۶ به بايرن مونيخ بازگشت و موفق شد در فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ بايرن را براي بيست و يكمين بار قهرمان بوندس ليگا و جام حذفي اين كشور نمايد تا از پس عقابهاي باواريا با چهارستاره بر روي سينه در ميادين حاضر شوند. هيتزفيلد در سالهاي 1997 و 2001 به عنوان بهترين مربي سال فوتبال جهان انتخاب شده و پس از «ارنست هاپل» اتريشي تنها فردي است كه توانسته با دو تيم مختلف فاتح چمپيونزليگ گردد

jingool
12-05-2008, 04:10
در مورد گتوزو منم یه چیزایی شنیدم...
تو سایت گل هم در مورد قرارداد داخلیش با بایرن نوشته بود که سالانه 5.5 میلیون میگیره!!!
به نظر هم یه جورایی قطعی میاد...
راستی کسی میدونه بایرن برای فصل بعد برای خرید بازیکنان جدید چقدر بودجه گذاشته؟

Actros
13-05-2008, 01:55
ينس لمان در گفت و گو با شبكه تلويزيوني ZDF اظهار داشت: بايد از اوليور كان به عنوان يك رقيب بزرگ ياد كنم.كمي زودتر از من از دنياي فوتبال كناره مي گيرد، البته كمي نيز از من بزرگتر است.

وي ادامه داد: با همه رقابتي كه با او داشته ام، بايد بگويم ، هميشه تحت تاثير عزم و اراده قوي اش بوده ام.
دروازه بان اول تيم ملي آلمان تصريح كرد: هميشه مي دانستم در مونيخ رقيبي بزرگ همانند او حاضر است كه كاملا جدي و محكم بازي مي كند. همين مساله سبب مي شد تا بيش از پيش بر شدت تمريناتم بيفزايم.

لمان افزود: بحث رقابت من با او جداي از توانمندي هاي بسيار بالاي او است. براي او آرزوي سلامتي و موفقيت مي كنم.

Masoud King
13-05-2008, 17:30
در مورد گتوزو خبرا قابل اطمینان هستش؟؟؟!!!؟؟؟؟

Actros
14-05-2008, 01:27
در مورد گتوزو خبرا قابل اطمینان هستش؟؟؟!!!؟؟؟؟

به نقل از سایت بایرن کلاب ایران و سایت گل

bayern
16-05-2008, 11:29
سلام
کسی میدونه بایرن امسال چه بازیکنه جدیدی رو میخره

mansour 64
16-05-2008, 20:57
سلام به اهالي باواريا. ببخشيد كه مدتهاست نيومدم. قهرماني تو بوندس رو هم تبريك ميگم. حتما مي دونين كه سلطان اوليور كان اين هفته خداحافظي مي كنه. ولي مطمئنا تو قلب هواداراي بايرن همون سلطان هميشگي باقي خواهد موند، سلطان جام 2002، سلطان فينال مقابل والنسيا.و .....

faraz_n
18-05-2008, 00:45
دوستان امروز شبکه ی دوبی اسپرت مراسم قهرمانی بایرن و خداحافظی کان رو به صورت کامل پخش کرد
من یکی که اشک تو چشام جمع شده بود
خداحافظی با تایتان
خداحافظی با سلطان
باورم نمیشد

Actros
18-05-2008, 01:11
من خواستم ظبطش کنم متاسفانه اصلا یادم نبود.
تقصیر پرسپولیس شد
. حالا نمیدونم چی کار کنم . مگه از سایت های نت بتونم پیدا کنم

بردیا
18-05-2008, 09:22
سلام بچه ها.بعد از مدتها برگشتیم.
فراز قبل پخشش یه اطلاع کوچیک میزدی که قراره دوبی پخش کنه مراسمو ما هم میدیدیم.صداسیما که نشون نمیده.از خارجیا هم خبری نداریم.
راستی آدرس سایت بایرن کلاب عوض شده؟

Masoud King
18-05-2008, 11:31
من هنوز درک نمیکنم که کی میخواد جای سلطان رو نه تو بایرن بلکه تو کل جهان بگیره...

بردیا
18-05-2008, 12:35
اخبار یه تیکه هایی از مراسمو نشون داد.
اوتمار بدجوری داشت گریه میکردش.سلطان رو هم نشون داد که داره دست میده.همش همینو نشون داد.
4تا به هرتا زدن دیروز.خدا کنه لام و بقیه از تیم نرن

jingool
19-05-2008, 02:21
خدا کنه لام و بقیه از تیم نرن
لام که دیگه نمیره 4 ساله بست با بایرن...:20:(تا 2012)

faraz_n
19-05-2008, 02:41
ایول به لام
امیدوارم بایرن امسالم یه چند تا خرید خوب داشته باشه
به خصوص یه مدافع خوب

Actros
19-05-2008, 14:08
گریه اتمار هیتسفلد دلمو کباب کرد. خیلی ناراحت شدم.
اون شب الیور کان و ماکوس مرک از فوتبال خدا حافظی کردن.
جنرال اتمار هیتسفلد هم برای همیشه بایرن رو ترک کرد.
:41:

Actros
19-05-2008, 14:12
سلام بچه ها.بعد از مدتها برگشتیم.
فراز قبل پخشش یه اطلاع کوچیک میزدی که قراره دوبی پخش کنه مراسمو ما هم میدیدیم.صداسیما که نشون نمیده.از خارجیا هم خبری نداریم.
راستی آدرس سایت بایرن کلاب عوض شده؟

فعلا قابل دسترس نیست. تا پایان ماه میلادی فک میکنم.
فضا تموم شده

faraz_n
20-05-2008, 02:51
بردیا جان باور کن من خودمم نمیدونستم
به طور اتفاقی داشتم کانالها رو عوض میکردم یه دفعه دیدم بازی بایرن و هرتا رو داره پخش میکنه دقیقه 86 بود
جالب توجه اینکه در پایان بازی مارکوس مرک زمانی که سوت پایان رو زدن اشک تو چشاش پر بود
و فورا اومد پیش الی کان و پیراهن داوریش رو با پیراهن کان عوض کرد
و 10- 20 دقیقه همینطور روی چمن ورزشگاه نشسته بود
خیلی صحنه های زیبا در عین حال غمگینی بود
انگار فیلم یا سریالی که واقعا عاشقش بودی داری قسمت آخرش رو میبینی

bayern
20-05-2008, 09:36
سلام
من این مطلب رو تو روزنامه قدس در مورد آخرین بازی الیور کان دیدم .گفتم تو اینجا هم بزارم تا اونایی که نخوندن ازاین طریق مطلع بشن:20:

به انگيزه آخرين بازي «اليوركان»؛بدرود اسطوره

* مرتضي روشني

بيش از صد سال از عمر فوتبال نوين مي گذرد. ورزشي كه دانشجويان انگليسي آن را به سبك و سياق امروزي ابداع كردند و با

آموختن آن به همتايان سوئيسي خود باعث گسترش جهاني آن شدند. در اين يك قرن و چند سال ستارگان بزرگ بسياري در فوتبال ظهور كرده اند كه اكثر آنان مهاجم و يا هافبك بوده اند و كمتر بازيكني موفق شده در پستهاي دفاع يا دروازه باني به عنوان ستاره بزرگ نام خود را جاودان سازد.
اكنون نوبت يكي ديگر از آن بازيكنان بزرگ و ستاره است كه پس از حضوري 21ساله در سطح اول فوتبال اروپا و جهان، دست از بازي بشويد و دوران بازنشستگي را تجربه نمايد و او كسي نيست جز «اليور كان » اسطوره دروازه باني آلمان.

افتخارات يك گلر
«اليوركان» متولد پانزدهم ژوئن 1969 (25 خرداد 1347) در شهر كارلسروهه در جنوب آلمان (نزديك اشتوتگارت) است. او در تيم پايه كارلسروهه و به سال 1976 فوتبالش را آغاز كرد و در همان زمان استعداد كم نظيرش را در اين رشته ورزشي به نمايش گذاشت. در فصل 1988/1987 اولين قرارداد رسمي او با تيم كالسروهه به امضا رسيد و «كان» به عنوان ذخيره «الكساندر فرمولا» در اين تيم فعاليت خود را آغاز كرد تا اينكه با شروع دهه 90 ميلادي و آمدن «وينفرد شيفر» به كالسروهه، «كان» به دروازه بان اول اين تيم بدل گشت و از آن زمان به بعد بود كه دوران طلايي «كان» شكل گرفت. او 4سال بعد يعني در سال 1994 با قراردادي به ارزش 2/5 ميليون يورو به بايرن مونيخ پيوست و در مدت 14 سال به افتخارات بي شماري با عقابهاي باواريا دست يافت از جمله 8 عنوان قهرماني بوندس ليگا (كه به همراه مهمت شول از اين حيث ركورددار هستند) 6 قهرماني جام حذفي آلمان، قهرماني در جامهاي يوفا، چمپيونزليگ و جام باشگاه هاي جهان (هركدام يك بار) و چندين و چند افتخار تيمي ديگر.
در زمينه ركوردهاي انفرادي هم «اليوركان» يكي از پرافتخارترين دروازه بانهاي تمام تاريخ فوتبال است. (اگر نگوييم تك ستاره آنهاست). وي موفق شده 5 بار عنوان برترين دروازه بان آلمان، 4 سال متوالي از 1999 تا 2002 برترين دروازه بان اروپا و 3 بار هم جايزه بهترين دروازه بان جهان را به خود اختصاص دهد و البته كه ممتازترين افتخار او كسب جايزه «لف ياشين» و توپ طلاي جام جهاني 2002 بود تا «كان» تنها دروازه بان تمام تاريخ فوتبال باشد كه عنوان بهترين بازيكن جام جهاني را توانسته به خود اختصاص دهد.
خاطرات شيرين «كان» اما با تلخيهايي نيز همراه بوده است، از جمله نايب قهرماني در جام جهاني 2002 و چمپيونزليگ دراماتيك 99. خصوصيت بارز او در اين سالها بدون شك چيزي جز «تعصب» نبوده و نيست و البته در سالهاي جواني «كان» كمي تندخو و بداخلاق بود، به گونه اي كه در فصل 1999 و در بازي مقابل بورسيا دورتموند، «كان» با از دست دادن كنترل خود با سر به «هيكو هلريش» مهاجم حريف ضربه اي را وارد كرد و در همان بازي به شكلي عجيب با پا ضربه اي شبيه حركات كونگ فو را به سمت «استفان چپيوسات» روانه ساخت كه به مهاجم سوئيسي دورتموند نخورد!

* زندگي خصوصي
در سال 2003 «كان» با خانم «سيمونه» ازدواج كرد كه حاصل آن دو فرزند به نامهاي «ديويد» و «كاترين ماريا» بود. اما«كان» همسرش «سيمونه» را در حالي كه هشت ماهه باردار و منتظر فرزند دومش يعني ديويد بود، در بيمارستاني خصوصي حومه مونيخ در روزهاي واپسين حاملگي طلاق داد و با خدمتكار جنجالي كافي شاپ، «ورونا كرت» ازدواج كرد . البته تحقيق مفصل روزنامه هاي آلمان در همان سال جزئيات ديگري از زندگي وي را برملا ساخت.
وي تحصيلاتش را در سطح دبيرستان به پايان رساند و به دانشگاه نرفت. علايق او براي اوقات بيكاري بازي گلف و مطالعه است و شعار مشهور او «هرگز تسليم نشو» زبانزد عام و خاص مردمان ژرمنهاست.

* اتفاقهاي كم اهميت!
سال 1996 يك كمدين به نام «هارلد اشميت» در يكي از مجموعه هاي تلويزيوني با در آوردن اداي «اليوركان» با آندرياس هرتزوگ اتريشي، «كان» را به خاطر نوع لبهايش «گوريل» ناميد تا اين حركت او به عنوان يك ناهنجار در ذهن همه آلمانها برجا بماند.
سالها بعد يعني درست پس از جام جهاني 2002 گروه پاپ موسيقي آلماني به نام «Die Prinzen» (پرنسس) ترانه اي را به پاس قدرداني از زحمات او با عنوان «Olli Kahn» سرودند.
مردم آلمان پس از قهرماني بايرن مونيخ در چمپيونزليگ 2001 القاب زيادي به دروازه بان محبوبشان دادند كه معروفترين آنها «King» و «Titan» است.
وي تنها يك بار در سال 2003 و در بازي مقابل «هانزاروستوك» پس از دريافت كارت زرد دوم از زمين مسابقه اخراج شده است و البته طي 21سال فعاليت حرفه اي در مجموع 775 بار بازي باشگاهي انجام داده كه از اين تعداد 140 بازي اروپايي و بقيه مربوط به بوندس ليگاست و جالب اينكه پس از «كارل هاينز كروبل» (602) و «مانفرد كالتز» (581) ركورد بيشترين بازي در بوندس ليگا را (557) به خود اختصاص داده است. «اليور شاه!» در رده ملي نيز 86 بازي انجام داده است.

Masoud King
20-05-2008, 11:45
خصوصيت بارز او در اين سالها بدون شك چيزي جز «تعصب» نبوده
من به همين دليل هستش كه عاشق كان و فوتبال آلمان هستم
چون يه تعصب خاصي دارن كه هيچ جاي ديگه پيدا نميشه.....

بردیا
20-05-2008, 12:06
اینو یادش رفت که بگه که چند سال پیش توی تمرین اوسی کوفور به اشتباه دروازه کان رو با سر باز کرد و بعدش داشت میخندید که کان با مشت زد تو دهنش

amirtoty
23-05-2008, 04:11
حیف شد که کان خداحافظی کرد (البته تا آخر عمرش که نمیتونست بازی کنه)
ولی به هر حال من خیلی از کان خوشم میاد
یک بایرمونیخ و یک کان

Masoud King
25-05-2008, 19:08
خوب از ليست خريد بايرن خبري نيست؟؟؟؟؟!!!!
گتوزو تمديد كرد دكو هم گويا ميخواد بره چلسي.....

Actros
26-05-2008, 12:51
نه این سایت بایرن کلاب ایران که باز نشه از اخبار میمونیم جا

faraz_n
26-05-2008, 23:40
آره خدایی بچه ها بد عادت کرده بودن به سایت
من که هر روز میرم و نا امید میشم
مشکلشون معلوم نیست چیه
هیچ وقت اینقدر طول نکشیده بود

Masoud King
27-05-2008, 11:16
ریبری بازیکن سال بوندس لیگا معرفی شد
براساس نظر سنجی موسسه کیکر،فرانک ریبری به عنوان بهترین بازیکن سال بوندس لیگا انتخاب شد.
‌‌به گزارش شبکه خبر ، در نظرسنجی مجله معتبر آلمانی كیكر از 268 بازیكن رقابتهای فوتبال بوندسلیگای آلمان ، فرانك ریبری هافبك فرانسوی تیم بایرن مونیخ به عنوان بهترین بازیكن سال این لیگ انتخاب شد.

در این نظر سنجی پس از ریبری ، لوكا تونی بهترین گلزن این فصل بوندسلیگا و دیه گو هافبك برزیلی تیم وردربرمن در رده های دوم و سوم قرار گرفتند

به نظر من كه حقش بود.....

Actros
28-05-2008, 00:45
فضا سایت تموم شده . همیشه این داشتان رو داریم با این سایت
باید بچه هاس سیات یه فکری بکنند . کمک کنند که فضای بیشتری خریداری بشه

faraz_n
03-06-2008, 18:31
خوب سایت دوباره راه افتاده
به تمید بهتر شدن
دوستان کسی خبر نداره بایرن واسه نقل و انتقالات چه کرده؟

Actros
06-06-2008, 03:29
هانس یورک بات دروازبان 34 ساله آلمانی به بایرن پیوست.

بردیا
08-06-2008, 22:42
ااااااااااااا
چرا؟مگه قرار نبود به رنسینگ اعتماد بکنن؟درسته که جوونه ولی به هر حال دست پرورده ی خود سلطانه.هر چند فکر میکنم بات رو برای این خریدن که نیمکت دروازبانی خوبی داشته باشن

بردیا
02-07-2008, 13:03
خب تاپیکو دوباره بالا میاریم
کم کم دیگه باید استارت خودمونو بزنیم

Masoud King
02-07-2008, 13:05
خب تاپیکو دوباره بالا میاریم
کم کم دیگه باید استارت خودمونو بزنیم
منم می خواستم الان همین کار رو بکنم!!!
خوب از لیست خرید بایرن اطلاعی نسیت؟؟؟؟

Masoud King
02-07-2008, 13:12
فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال امروز تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي جهان را اعلام كرد كه در اين رده‌بندي بایرن مونیخ با 252 امتیاز در رده سوم جهان قرار دارد

رده‌بندي ‌١٠ تيم برتر باشگاهي جهان در ماه جولاي ‌٢٠٠٨:

‌١- منچستر يونايتد انگليس ‌٢٨٦ امتياز
‌٢- چلسي انگليس ‌٢٥٨ امتياز
‌٣- بايرن مونيخ آلمان ‌٢٥٢ امتياز
‌٤- گلاسكو رنجرز اسكاتلند ‌٥/٢٥١ امتياز
‌٥- بارسلونا اسپانيا ‌٢٥١ امتياز
‌٦- رم ايتاليا ‌٢٤٨ امتياز
‌٧- ليورپول انگليس ‌٢٤٣ امتياز
‌٨- آرسنال انگليس ‌٢٣٧ امتياز ‌
٩- بوكاجونيورز آرژانتين ‌٢٣١ امتياز
‌١0- اينترميلان ايتاليا ‌٢٢٦ امتياز

franch
02-07-2008, 13:14
نميدونم اين بايرن چي از اين گومز ديده كه ميخوادبگيرش:21:

هلدت: "ماريو" راهي مونيخ نخواهد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حدس و گمان ها پيرامون آينده "ماريو گومس" پاياني ندارد.
مدير بايرن مونيخ بار ديگر خواستار مهاجم كنوني اشتوتگارت شد. به گزاري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولي هوينس در گفت وگو با روزنامه مونيخي "tz" گفت: "چنانچه گومس فصل آتي تغيير باشگاه بدهد بخت ما خوب خواهد بود، به خوبي روشن است كه همه كار مي كنيم تا بازيكنان را پيش از آن كه به ايتاليا بروند و همه به ما بگويند چرا براي به دست آوردن او تلاش نكرديد، به خدمت بگيريم".
اين كه آيا اشتوتگارت هم از اين گفته پيرامون مهاجم ملي پوش خود خوشحال است يا خير، با ترديد روبروست. هورتست هلدت مدير اشتوتگارت به تازگي گفته بود: " ماريو راهي مونيخ نخواهد شد. اين موضوع پايان يافته است." او در گفت وگوي تلفني با ‌سران بايرن مونيخ اعلام كرد، ديدار برسراين بازيكن هرگز رخ نخواهد داد.

گومس كه تا سال 2012 با اشتوتگارت قرار داد دارد، درسال 2009 در ازاي 35 ميليون يورو مي تواند راهي تيمي خارج از بوندسليگا شود. رفتن گومس به بايرن مونيخ مي تواند جدايي لوكاس پودولسكي از اين تيم را در پي داشته باشد.

بردیا
02-07-2008, 13:52
ای بابا
پودولسکی که گفته اگر این بابا بخواد بیاد بایرن ول میکنه میره یه باشگاه دیگه
انشالله که باستین هم جایی نمیره

بردیا
02-07-2008, 14:02
به گزارش خبرگزاري فارس، باستين شواين‌اشتايگر كه پس از برگزاري مسابقه نهايي جام ملت‌هاي اروپا برابر اسپانيا راهي تعطيلات سه هفته‌اي شده، نامش در فهرست بازيكنان مورد نظر چلسي و منچستر قرار گرفته است.

وي كه در اين مسابقات دو گل براي تيم كشورش زد، در تيم بايرن مونيخ بازي مي‌كند و با داشتن 23 سال، مورد توجه يورگن كلينزمان سرمربي جديد مونيخ است.

پيش بيني مي‌شود شواين اشتايگر در روزهاي آينده از سوي اين دو باشگاه انگليسي پيشنهاد بازي قابل توجهي دريافت كند

amirtoty
02-07-2008, 14:43
خیلی وقت بود کسی پست نمیداد چی شده بود؟!

بردیا
02-07-2008, 15:01
آخه همه مشغول یورو2008 بودن
کم کم همه کوچ میکنن اینور

Masoud King
02-07-2008, 15:07
شوان اشتایگر حیفه بره
تازه داره به اوج میرسه.
از گومز اصلا خوشم نمیاد..خدا کنه نیاد ..چون پدولسکی میره (ولی اگه میخواد تو بایرن نیمکت نشین باشه بره بهتره)

بردیا
02-07-2008, 20:09
میگم به همه طرفدارای آلمان یه پخ بزنید آدرس اینجا رو بدید
چون اکثر اونایی که طرفدار آلمان هستن طرفدار بایرن هم هستن

hossein500300
02-07-2008, 21:41
ممنون برديا جان از اينکه اطلاع دادی،آدرس تاپيک را هم گذاشتم تو امضاء.
من از بچگی طرفدار بايرن بودم و هستم.
از امروز هم تو اين تاپيک با شما.
شاد باشيد.

Actros
02-07-2008, 23:02
گومز رو بیاد بیخیال بشن محاجم نیست . معلومه ازش.
هم پدلسکی و باستین دارن به اوج میرسن
باید نگرشون دارن. ولی کلوزه همچنان بد

franch
02-07-2008, 23:23
من فكر كنم شووايني دلش با بايرن نيست ديگه.اين فصل كلا چند بار تو مصاحبه هاش از علاقش به ليگ برتر انگليس حرف زده بود.
به هر حال احتمال رفتنش بيشتر از موندنش تو بايرنه.

hoomaan
02-07-2008, 23:56
پودولسکی با 15 میلیون داره میره کلن .

البته اخبار گفت !!

sinath
03-07-2008, 01:01
سلام دوستان , به امید موفقیت بایرن با کلینزی.

بردیا
03-07-2008, 06:43
این گومز شاید تو اشتوتگارت خوب بوده ولی توی بایرن بعید میدونم
بایرن فصل بعد تو اروپا بازی میکنه.باید اسکلتشو حفظ کنه و ضعفاشو برطرف کنه.
اگر باستین و لوکاس برن خوب نمیشه اصلا

Masoud King
03-07-2008, 11:34
بایرن تو وسط زمین کسی رو نداره که بازی بگردونه........
به نظر من مهمترین موضوع همینه.......
مهاجم میخوان بیارن چیکار............

franch
03-07-2008, 12:13
25 مرداد آغاز بوندس‌ليگا

ليگ آلمان از 25 مرداد ماه آغاز مي‌شود و طبق برنامه چهل و ششمين دوره بوندس‌ليگا با ديدار تيم‌هاي بايرن‌مونيخ و هامبورگ افتتاح مي‌شود. ‌ بر اساس برنامه اعلام شده تيم‌هاي تازه صعود كرده هوفنهايم و كلن خارج از خانه بازي خواهند داشت. ‌ تيم‌هاي بوخوم و اينتراخت فرانكفورت هم در اين هفته با كارلسروهه و هرتابرلين بازي خواهند كرد.
‌اما برنامه هفته نخست رقابت‌ها به صورت زير است:‌

جمعه 15 اوت 25 مرداد:
‌بايرن مونيخ - هامبورگ ‌

شنبه، 26 مردادماه:‌ ‌
شالكه - هانوفر ‌
ولفسبورگ - كلن ‌
بايرلوركوزن - بورسيا دورتموند ‌
اينتراخت فرانكفورت - هرتابرلين ‌
كارلسروهه - بوخوم ‌
انرژي كوتبوس - هوفنهايم ‌
آرمينيابيله‌فلد - وردربرمن ‌ بورسيا
مونشن گلادباخ - اشتوتگارت

franch
03-07-2008, 12:16
بايرن به دنبال مهاجم ناموفق تيم ملي آلمان

خبرگزاري فارس: مهاجم ناموفق تيم ملي آلمان در رقابت‌هاي يورو 2008 كماكان در فهرست بازيكنان مورد توجه باشگاه بايرن مونيخ قرار دارد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ماريو گومز كه در خلال 2 فصل گذشته ‌نمايش خيره‌كننده‌اي در اشتوتگارت داشت، قبل از رقابت‌هاي يورو 2008 مورد توجه قهرمان بوندس ليگا قرار گرفت.
گومز كه حتي بخاطر درخشش عنوان بازيكن فصل را نيز به خود اختصاص داد،‌ از مدت ها قبل مورد توجه يورگن كلينزمان، سرمربي جديد اين تيم قرار داشت؛ اما در خلال يورو 2008 چندين مرتبه مقامات اشتوتگارت اظهار كردند علاقمند به حفظ گومز هستند و وي را به بايرن انتقال نمي دهند از آنجايي كه گومز،‌ درفهرست بازيكنان مورد توجه كلينزمان است،‌ مونيخي ها همچنان بابت وي تلاش مي كنند و اين درحاي است كه گومز عملكرد ناموفقي در يورو داشت.

hoomaan
03-07-2008, 12:20
برنامه چند تا بازی آخر فصل رو ندارین ؟ خیلی مهمه با چه تیمی بازی کنن و میزبان یا میهمانن !!

بردیا
03-07-2008, 12:54
توی سایت بایرن کلاب کل برنامه بازیها رو برای دانلود زده بود فکر کنم.
من حوصله نداشتم دانلود بکنم

franch
03-07-2008, 13:06
نه این سایت بایرن کلاب ایران که باز نشه از اخبار میمونیم جا

آره خدایی بچه ها بد عادت کرده بودن به سایت
من که هر روز میرم و نا امید میشم
مشکلشون معلوم نیست چیه
هیچ وقت اینقدر طول نکشیده بود
دوستان درسته كه اين پست مال يه ماه پيش هستش ولي لازم دونستم كه اينجا مطلبي رو خدمت دوستان عرض كنم.
ببينيد همونطور كه ميدونيد اين سايت(fc bayern.ir)محل اصلي تجمع هواداران بايرن و تيم ملي المان در ايران است و با وبلاگ و انجمنهاي اينجوري مثل تاپيك خودمون كه يك بخش كوچكي از كل يك سايت رو تشكيل ميده زمين تا اسمون فرق ميكنه.
در مورد اون مطلب دوستمون كه گفته بود مشكلشون چيه كه سايت هر چند وقت يه بارتعطيله بايد بگم كه اين سايت تازه راه اندازي شده و چند روز ديگه تازه يك ساله ميشه. مسئله اینجاست که مشکل اصلی مسائل و محدودیت های مالی سایت هست،بهرحال توجه داشته باشید که این سایت وابسطه به هیچ ارگان و نهاد و سازمانی نیست و تمامی هزینه هاش شخصآ بوسيله مدير سايت(اقاي مروي)تامين ميشه . در نتیجه با مشکلات و محدودیت های مالی موجود خب به طور طبیعی سايت در اواخر هرماه حدود دو سه هفته تعطيل ميشه.
تمامي دوستان الماني و طرفدار بايرن ميتونن با عضويت در سايت(fcbayern.ir)و كمك به رفع مشكلات موجود دراين سايت و به وجود اوردن فضايي سالم و صميمي ميان دوستان الماني گام بلندي را در مسير پيشرفت روز افزون سايت وتلاش در جهت جهاني شدن سايت و اتحاد يك پارچه تمام طرفداران المان و بايرن در كل ايران برداريد.:10:

با تشكر.

بردیا
03-07-2008, 13:31
راستی این سایت fcbayern یه چیز خیلی بد داره
وقتی آدم واردش میشه یه پنجره مرجع برات باز میشه دراز که توش میتونی به همه چی دسترسی داشته باشی.به هیچ وجه هم نمیره
راستی بایرن کلاب هم دیگه لینک زده به همین fcbayern

franch
03-07-2008, 22:01
برديا جان فكر كنم منظورت همون منوي قرمز رنگ بالاي صفحه باشه.
درسته حق باشماست. این مشکل وجود داره،البته در صفحه نخستین سایت نوشته شده که برای دیدن بهترین حالت سایت از اینترنت اکسپلورر ورژن6 يا7 استفاده کنید،ولي اگه از مرور گر ديگه اي مثل فايرفاكس استفاده ميكنيد فقط کافیست که یک بار در محیط فایرفاکس وقتی که اون منو به وسط صفحه اومده دکمه F11 رو بزنید تا صفجه فول اسکرین بشه و یک بار دیگه هم بزنید تا به حالت اول برگرده،اینطوری مشکل شما حل خواهد شد.

Masoud King
04-07-2008, 01:10
مسئولان باشگاه بايرن مونيخ اعلام كردند كه در ماه آگوست ديدراي دوستانه‌اي را باتيم اينتر ميلان تدارك ديده‌اند

گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان حاكي است؛ تيم بايرن مونيخ روز 5آگوست در ورزشگاه آليانتس آرنا ميزبان باشگاه اينتر ميلان خواهد بود. بنابراين گزارش اين ديدار درچارچوب مسابقات جام فرانتس بكن باوئر برگزار خواهد شد.

كارل هانتيس رومنيگه رئيس هيئت مديره بايرن در باره اين بازي گفت: اينتر يكي از جذاب‌ترين و قدرتمندترين تيم‌هاي اروپاست اين ديدار در آستانه آغاز بازي‌هاي بوندس ليگا يك آزمايش خوب براي بازيكنان ماست اين بازي تقابل دوتيم بزرگ و دو مربي مطرح دنيا خواهد بود.
بنابراين گزارش؛ قيمت بليط ديدار مذكور بين 15 تا 60 يورو اعلام شده است

منبع:

hossein500300
04-07-2008, 15:46
راستی این سایت fcbayern یه چیز خیلی بد داره
وقتی آدم واردش میشه یه پنجره مرجع برات باز میشه دراز که توش میتونی به همه چی دسترسی داشته باشی.به هیچ وجه هم نمیره
راستی بایرن کلاب هم دیگه لینک زده به همین fcbayern

فکر کنم شما هم مثل من با اپرا وارد سايت ميشی،با اينترنت اکسپلورر امتحان کن درست ميشه،فقط
نميدونم چرا خيلی طول ميکشه تا باز کنه.

بردیا
04-07-2008, 17:58
برديا جان فكر كنم منظورت همون منوي قرمز رنگ بالاي صفحه باشه.
درسته حق باشماست. این مشکل وجود داره،البته در صفحه نخستین سایت نوشته شده که برای دیدن بهترین حالت سایت از اینترنت اکسپلورر ورژن6 يا7 استفاده کنید،ولي اگه از مرور گر ديگه اي مثل فايرفاكس استفاده ميكنيد فقط کافیست که یک بار در محیط فایرفاکس وقتی که اون منو به وسط صفحه اومده دکمه F11 رو بزنید تا صفجه فول اسکرین بشه و یک بار دیگه هم بزنید تا به حالت اول برگرده،اینطوری مشکل شما حل خواهد شد.

مرسی.درست شد

مسئولان باشگاه بايرن مونيخ اعلام كردند كه در ماه آگوست ديدراي دوستانه‌اي را باتيم اينتر ميلان تدارك ديده‌اند

گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان حاكي است؛ تيم بايرن مونيخ روز 5آگوست در ورزشگاه آليانتس آرنا ميزبان باشگاه اينتر ميلان خواهد بود. بنابراين گزارش اين ديدار درچارچوب مسابقات جام فرانتس بكن باوئر برگزار خواهد شد.

كارل هانتيس رومنيگه رئيس هيئت مديره بايرن در باره اين بازي گفت: اينتر يكي از جذاب‌ترين و قدرتمندترين تيم‌هاي اروپاست اين ديدار در آستانه آغاز بازي‌هاي بوندس ليگا يك آزمايش خوب براي بازيكنان ماست اين بازي تقابل دوتيم بزرگ و دو مربي مطرح دنيا خواهد بود.
بنابراين گزارش؛ قيمت بليط ديدار مذكور بين 15 تا 60 يورو اعلام شده است

منبع:

ایول.تقابل مورینیو و کلینزمن.
اون دفعه که ماگات یه بار مورینیو رو شکست داد و یک بار هم ازش شکست خورد.

فکر کنم شما هم مثل من با اپرا وارد سايت ميشی،با اينترنت اکسپلورر امتحان کن درست ميشه،فقط
نميدونم چرا خيلی طول ميکشه تا باز کنه.

من از فایرفاکس3 استفاده میکنم.
اتفاقا سرعتش برای من خوبه.چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه.کاری که فرنچ گفتو انجام دادم و مشکل حل شدش

بردیا
04-07-2008, 17:59
به به.خطر از بیخ گوشمون رد شد

پاسخ منفی اشتوتگارت به بایرن

حدس و گمان ها پيرامون آينده «ماريو گومز» پايانى ندارد. مدير بايرن مونيخ بار ديگر خواستار مهاجم كنونى اشتوتگارت شد. اولى هوينس در گفت وگو با روزنامه مونيخى «tz» گفت:«چنانچه گومز فصل آتى تغيير باشگاه بدهد بخت ما خوب خواهد بود. به خوبى روشن است كه همه كار مى كنيم تا بازيكنان را پيش از آنكه به ايتاليا بروند و همه به ما بگويند چرا براى به دست آوردن او تلاش نكرديد، به خدمت بگيريم.» اينكه آيا اشتوتگارت هم از اين گفته پيرامون مهاجم ملى پوش خود خوشحال است يا خير، با ترديد روبروست. هورتست هلدت مدير اشتوتگارت به تازگى گفته بود:«ماريو راهى مونيخ نخواهد شد. اين موضوع پايان يافته است.» او در گفت وگوى تلفنى با سران بايرن مونيخ اعلام كرد، ديدار بر سر اين بازيكن هرگز رخ نخواهد داد. گومز كه تا سال ۲۰۱۲ با اشتوتگارت قرار داد دارد، در سال ۲۰۰۹ در ازاى ۳۵ ميليون يورو مى تواند راهى تيمى خارج از بوند س ليگا شود.

بردیا
04-07-2008, 18:04
انگل هارت به شالكه پيوست

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال هلند در رقابت هاي جام ملت هاي اروپا با تيم شالكه آلمان به توافق رسيد. به گزارش سايت اخبار فوتبال جهان، اورلاند انگل‌هارت كه در تيم توانت انشده هلند بازي مي كند،‌ پس از جام ملت هاي اروپا با چند تيم از جمله شالكه آلمان به مذاكره پرداخت تا اينكه روز گذشته به توافق رسيد.
آندرئاس مولر، مدير ورزشي شالكه اعلام كرد با اين ملي پوش به توافق شفاهي دست يافته است.
گفته مي شود رقم اين انتقال بالغ بر 8 ميليون يورو بوده و قرار است ظرف روزهاي آتي اين قرارداد امضا شو

franch
04-07-2008, 22:16
فصل رؤيايي رو براي بايرن پيش بيني ميكنم.:8:

sinath
06-07-2008, 01:53
فصل رؤيايي رو براي بايرن پيش بيني ميكنم.:8:

منم همینطور. :10:

بردیا
06-07-2008, 10:05
به امید قهرمانی دوباره تو آلمان و آقایی توی اروپا

Actros
06-07-2008, 14:07
امروز اخبار گفت باشگاه بایرن مونیخ پیشنهاد اینتر میلان رو برای خرید باستین رد کرد.:5:

بردیا
06-07-2008, 14:08
به به
ایول
بایرن باید اسکلتشو نگه داره و با جذب یکی 2تا مهره خوب دیگه خودشو آماده بکنه برای آقایی توی اروپا

franch
06-07-2008, 14:37
از همين الان زنگ خطر رو براي همه تيما به صدادر اورديم.:32:
پيش به سوي قهرماني تو اروپا.:33:

sinath
07-07-2008, 01:09
باشگاه صاحبنام بایرن مونیخ که در فصل گذشته عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا و همچنین جام حذفی آلمان را از آن خود کرد، از روز دوشنبه گذشته (۳۰ ژوئن) تمرینات تدارکاتی خود را به رهبری سرمربی جدیدش یورگن کلینس‌مان آغاز کرده است.

توانست، تغییر و تحولاتی اساسی در این تیم پدید آورد و با جوانگرایی قاطع، فوتبال آلمان را از دام بحرانی جدی نجات دهد. حضور موفق ملی‌پوشان آلمان در جام جهانی ۲۰۰۶ در خانه خودی و کسب مقام سوم جهان تاییدی بود بر اندیشه‌ی نوآورانه و تلاش‌های پیگیر کلینس‌مان.

اما هنگامی که در اوسط فصل گذشته، باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که کلینس‌مان در فصل تازه، جانشین اوتمار هیتسفلد شده و هدایت این تیم را برعهده خواهد رفت، کارشناسان و طرفداران فوتبال به یک اندازه غافلگیر شدند، به ویژه آنکه کلینس‌مان خود زمانی به عنوان مهاجم بایرن مونیخ به میدان می‌رفت و همکاری او با این باشگاه در آن زمان خالی از تنش‌های گوناگون نبود.

بازار داغ گمانه‌زنی‌ها
در روزهای پایانی سال گذشته میلادی بود که که هیتسفلد خبر خاتمه همکاری‌اش با بایرن مونیخ را اعلام کرد. با انتشار این خبر داغ، بلافاصله حدس و گمانه‌زنیهای درمورد جانشین احتمالی وی نیز آغاز گردید.

در آن روزها، در رسانه‌های ورزشی، نام مربیانی پرآوازه و مشهور، چون خوزه مورینیهوی پرتغالی و رافائل بنیتز اسپانیایی به گوش می‌خورد و همچنین نام چهره‌هایی جوان چون یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه دسته دومی آلمانی ماینتس که یکی از مربیان مطرح و نوآور آلمان محسوب می‌شود. حتی نام لوتار ماتئوس رکوردار فوتبال آلمان نیز به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ بر سر زبانها بود.

در پی این گمانه‌زنی‌ها، سرپرستان بایرن مونیخ تاکید کردند که هیچ عجله‌ای برای تعیین مربی جدید نداشته و می‌کوشند که در کمال آرامش و سنجیدگی، چهره‌ی مورد نظر خود را برگزینند. اما این جست‌وجو در عمل زود به پایان رسید و شخصیتی مسئولیت سرمربیگری این تیم پرستاره را از فصل آینده به دوش می‌کشد که به فوتبال آلمان جانی تازه بخشید: یورگن کلینس‌مان.

«کلینس‌مان، گزینه‌ای عاقلانه و سنجیده»
انتخاب کلینس‌مان به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ از این لحاظ شگفتی‌آفرین بود که او تا کنون سرمربیگری هیچ تیم باشگاهی را بر عهده نداشته و در این زمینه از هیچ تجربه‌ای برخوردار نیست. بازگشت کلینس‌مان به صحنه فوتبال آلمان، آنهم به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ با واکنشهای متفاوتی روبرو گردید.

فرانتس بکن‌باوئر انتخاب کلینس‌مان را تصمیمی نه شجاعانه، بلکه عاقلانه و سنجیده می‌داند. به عقیده «قیصر فوتبال آلمان» کلینس‌مان با روش‌های خود به نتایج مثبتی در عملکرد تیم ملی دست یافت و شکی نیست که او با بایرن مونیخ هم به موفقیت خواهد رسید.

در مقابل، اودو لاتک، یکی از صاحبنظران و کارشناسان مطرح فوتبال که زمانی سرمربیگری بایرن مونیخ و نیز اف ث بارسلونا را برعهده داشته، تردید خود را در این مورد ابراز داشته و به تفاوتهای بزرگی که میان مسئولیت سرمربیگری یک تیم ملی و یک تیم باشگاهی وجود دارد، اشاره می‌کند.

کلینس‌مان و انقلاب با مجسمه‌های بودا
سرپرستان بایرن مونیخ بر این امر واقف بودند که آمدن کلینس‌مان، تغییر و تحولاتی مهم به دنبال خواهد داشت، اما حال به نظر می‌رسد که ابعاد این دگرگونی‌ها به مراتب بیشتر از آن است که تصورش را می‌کردند.

اکنون یک هفته از آغاز تمرینات تدارکاتی بایرن مونیخ برای حضوری موفق در رقابتهای فصل آینده، چه در سطح ملی و چه در سطح اروپایی می‌گذرد و سرپرستان این باشگاه، از عملکرد مربی جدیدشان بسیار خشنود هستند و ابراز رضایت می‌کنند.

کلینس‌مان نه تنها با کادر وسیعی از متخصصان ریز و درشت، از مربی استقامت و فیزیوتراپیست گرفته تا روانشناس ورزشی، فعالیت خود را در مونیخ آغاز کرده، بلکه در طی همین مدت کوتاه فضایی آرام‌بخش پدید آورده که در کمتر باشگاه اروپایی می‌توان مشابه آن را دید.

او حصارهای محوطه تمرینات بازیکنان بایرن مونیخ را شکسته و به جای آن محیطی ساخته که مکان‌هایی چون کتابخانه، اتاق‌هایی برای خانواده و سینمایی کوچک را در برمی‌گیرد. در این محیط تازه حتی مجسمه‌هایی از بودا گذاشته شده تا انرژی‌ای مثبت همواره در جریان باشد. بازیکنان در عین حال با مقررات دقیق‌تر و ضوابط شدیدتری، از جمله نداشتن اجازه استفاده از تلفن‌های موبایل روبرو هستند.

مربی جدید بایرن مونیخ در نخستین کنفرانس مطبوعاتی بعد از آغاز تمرینات تدارکاتی تیم که چهارشنبه گذشته انجام گرفت، اظهار داشت: «من از لحاظ درونی احساس رضایت و افتخار می‌کنم که اجازه دارم، با باشگاه بایرن مونیخ همکاری کنم، در این باشگاه جنبشی به وجود آورم و اینجا و آنجا ایده‌‌های جدیدی را مطرح کنم. از راه تغییرات است که می‌توان پیشرفت کرد و باید هم این واقعیت را پذیرفت که ممکن است این دگرگونی‌ها به مذاق بعضی‌ها چندان خوش نیاید.»

کلینس‌مان نهایت تلاش خود را می‌کند تا تمامی فعالیت‌های او و بازیکنانش بر فوتبال متمرکز شود، هر چه باشد، تنها ارائه نتایج موفقیت‌آمیز در پیکارهای بوندس‌لیگا و همچنین لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپاست که می‌تواند صندلی مربی‌گری او را استحکام بخشد و حفظ کند.

Actros
07-07-2008, 02:43
منبع پست بالا

:31::5:

franch
07-07-2008, 14:27
ببينيد بچه ها بيشتر خبرا تو سايت fcbayern.irهست .پس اگه خبراي جديد تري دارين تو اين تاپيك بزارين.

franch
07-07-2008, 14:58

franch
07-07-2008, 14:58
پايان حضور "لمان" در تيم ملي آلمان

یوفا: دوران حضور "ينس لمان" در تيم ملي آلمان به سر رسيده است. يوآخيم لو در نظر دارد به دروازه‌بان‌هاي جوان فرصت حضور در تيم ملي آلمان را بدهد.

به گزارش یوفا: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان در نشست فدراسيون فوتبال آلمان در فرانكفورت درباره دگرگوني‌ها در درون دروازه تيم ملي گفت: «بدون ترديد به زودي تغيير نسلي در درون دروازه پديد خواهد آمد. ينس 38 ساله است و ما سنگربان‌هاي جواني همچون رنه آدلر و مانوئل نوير را داريم كه توانايي خودشان را نشان داده‌اند.»

او در عين حال با پرهيز از شتابزدگي درمورد تصميم‌گيري افزود: «مي‌خواهيم به خودمان زمان بدهيم و سپس در اين باره گفت‌وگو كنيم. پياده كردن اين ايده‌ها نيازمند زمان است.»

sinath
07-07-2008, 17:32
اخبار جدید تو fcbayern.ir هست ولی من اون خبر رو از اونجا نیاوردم.

بردیا
08-07-2008, 23:02
سینا چرا بن شدش؟

بردیا
10-07-2008, 14:34

تمرینات فصل جدید تیم فوتبال بایرن مونیخ یک هفته است که در محل باشگاه آغاز شده است،در این تمرینات تمامی بازیکنان به جز بازیکنان ملی پوش تیم ملی و تعداد از بازیکنان دیگر در حال انجام است،تیم جدید کادر فنی در فصل نو تمرینات بایرن رو کمی جذاب تر کرده،با توجه به اینکه بایرن تا به اینجای کار خرید آنچنانی نداشته اما حضور تیم فنی جدید و اسطوره ای چون کلینزمن بر سر تمرینات بایرن به عنوان سر مربی فصل آینده خود شور و انرژی و حرارت خاصی بخشیده به کار تیم در فصل جدید! باید دید آیا میتوان در فصل جدید به آمال و آرزوهای چند ساله هواداران بایرن در سراسر جهان بعد از سال 2001 در ساله حضور ابرمردی چون کلینزمن رسید یا خیر؟! کلینزمن صراحتآ در گفتگو های خود با نشرینات مختلف در آغاز کار خود با بایرن اعلام کرده که همان روشی که برای تیم ملی فوتبال آلمان در مسابقات جام جهانی در پیش گرفت برای بایرن نیز در دستور کار خود و همکارانش دارد،بهرحال من خودم از علاقه مندان این روش و تاکتیک های فوق هجومی کلینزی هستم اما اینو هم باید در نظر داشت جام جهانی تنها یک تورنومنت شش هفت مسابقه ای هست تا فینال اما پیاده سازی این روش در این همه مسابقات برای یک تیم باشگاهی چون بایرن که باید در لیگ داخلی،جام حذفی،لیگ قهرمانان و... به میدان بره کاره حقیقتا دشوار و سختی خواهد بود،اینکه تیم در یک تورنومنتی اینچنینی چون یورو یا جام جهانی مدام در یک سطح بازی کنه خب کاره ساده ای نیست اما در لیگ به مراتب کار سخت تره،البته در مقوله باشگاهی نیازی نیست که همیشه با تمام قوا جلوی حریفان به میدان بری.من فکر میکنم کلینزمن میدونه که بایرن چه فشاری رو باید تحمل کنه در صورت عدم موفقیتش،همین طور کاره بسیار دشوار تر اون بازی گرفتن از تمامی نیروهای تیمش هست که مدریت بازیکنان،کنترل جو تیمی و بر هم نخوردن رابطه بازیکنان کاره بسیار دشواری هست،در یورو دیدیم که بازیکنانی مث شواینی،پولدی و کلوزه هزاربار بهتر از امثال ریبری و تونی هستند،مسئله ای که در مطالب پیش ار پایان لیگ در همینجا بارها در باره اش صحبت کردم مورد انتقاد شدید و بی رحمانه دوستان قرار گرفتم،بهرحال ما به پتانسیل داشته خودمون نباید شک کینم و هیچ تردید نداشته باشید که بهترین ها رو ما خودمون داریم،کاری هم به مسائل ژرونالیستی نداشته باشید که فقط بازیکن های بین المللی اروپایی اسم در میارند و همه باشگاها دنبالشون راه می افتند و چرا بایرن نمیره سراغشون،علتش رو بالا تر گفتم!همین الان هم با توجه به اینکه کلینزی یک شخصیتی داره که بیشتر علاقه داره تا از بازیکنان ملی پوش و آلمانی استفاده کنه چراکه علاوه بر اعتقاد کاملی که به کارایی بازیکنان داخلی داره یک نوع حس ناسیونالیستی شدیدی رو هم داره به استفاده از جوون های آلمانی در ترکیب بایرن چیزی که اصلآ هیتسفلد نداشت! مسئله اینجاست که او چطور میخاد بین استفاده از ستاره های خارجی بایرن از جمله ریبری،تونی،لوسیو،حمیت و... یک بالانسی رو برقرار کنه با بازیکنان آلمانی مث پولدی،شواینی،کلوزه،اگه حالت دوم بر قرار باشه باید از ترکیب های مثلثی این سه بازیکن پشت محوطه هر حریفی استفاده کنه و شاید یکی از بین ریبری و تونی ذخیره باشه،اما من به شخصه فکر میکنم با توجه به مسائلی که از کلینزی میدونم و روابط عمومی او و کلآ شخصیتی که داره او به بهترین نحوه ممکنه با بازیکنانش رابطه برقرار میکنه خودش همین طور که گفتم به بهترین حالت ممکنه از این داشته های خارجی و داخلی بایرن در خدمت تیمش استفاده میکنه و بار هجومی فوق العاده ای رو برای تیمش تدارک میبینه!همین طور که خوده او اظهار داشته بود از زمانی که به عنوان سرمربی آینده بایرن انتخاب شد تا روزی که تمرینات بایرن شروع شد چیزی در حدود سه ماه به طور کامل مشغول مطالعه برای داشتن روش ها و تاکتیک های مدون و هجومی با توجه به بازیکنان و داشته های بایرن بوده!حقیقتآ باید تک تک بایرنی ها برای این شخصیت محبوب و دوست داشتی در بایرن آرزوی موفقیت کنند،چراکه او راه بسیار دشواری رو در پیش روی داره و اگه از او تحت همه شرایط حمایت کنیم میشه انتظار موفقیت بایرن رو در اروپا داشت!تنها با کلینزی دوباره ما میتونیم آقای اروپا بشیم،سال آینده گربه سیاه ما یعنی آث میلان هم در لیگ قهرمانان حاضر نیست!

hoomaan
11-07-2008, 02:17
کسی لیست بازیکنهای ورود و خروج باشگاه رو داره بذاره؟

franch
11-07-2008, 13:51
کسی لیست بازیکنهای ورود و خروج باشگاه رو داره بذاره؟ورود: تيم بروفسكى(برمن)- يورگ بوت(بنفيكا)- توماس كرافت(جوانان بايرن)
خروج:يان شلايدراف(هانوفر) -خوليودوس سانتوز (پارانائنسه)- ساندروواگنر(دويسبورگ)
احتمالات: بايرنى ها همچنان در تلاشند تا ماريو گومز(اشتوتگارت) و الكساندر هلب(آرسنال) را براى فصل آينده به خدمت بگيرند. همچنين اين احتمال مى رود كه لوكاس پودولسكى از بايرن جدا شود و فصل آينده با پيراهن كلن در ميادين حاضر شود.

منبع خبر: fcbayern.ir

Actros
12-07-2008, 02:05
بى شك اوليوركان را مى توانيم يكى از بهترين دروازه بان هاى تاريخ فوتبال جهان بناميم. افتخارات بزرگى كه اوليوركان در سال هاى حضورش در مستطيل سبز كسب كرده است باعث شد تا وى حتى پس از خداحافظى از دنياى فوتبال همچنان در كانون توجه رسانه هاى كشور آلمان قرار داشته باشد.

اين بار علاقه شديد و قابل توجه سنگربان اسبق تيم ملى آلمان و باشگاه بايرن به سوژه اصلى مطبوعات آلمانى تبديل شده است. اولى كان در سال هاى گذشته نيز ورزش مفرح گلف را به عنوان يك سرگرمى دنبال مى كرده است اما پس از خداحافظى از دنياى فوتبال حضور او در اين ورزش بسيار پررنگ تر شده است تا جايى كه مطبوعات آلمانى حضور سنگربان اسبق ژرمن ها را در دنياى حرفه اى گلف پيش بينى كرده اند.

روزنامه بيلد آلمانى در اين خصوص مى نويسد:«كان از زمان خداحافظى خود از دنياى فوتبال در ۵۴ تورنمنت گلف شركت كرده است. در ابتداى كار، تورنمنت هايى كه كان در آنها شركت مى كرد، چندان حرفه اى نبودند اما رفته رفته اين تورنمت ها حرفه اى تر شدند تا جايى كه اكنون شاهد حضور اولى كان در تورنمنت هاى كاملاً حرفه اى كشور آلمان هستيم.»

خبرنگار بيلد در ادامه اين مطلب مى نويسد:«نكته قابل توجه اينجاست كه پيشرفت كان در ورزش گلف كاملاً محسوس بوده است، تا جايى كه رئيس فدراسيون گلف آلمان از حضور او به عنوان يك گلف باز حرفه اى در تورنمنت هاى بين المللى استقبال كرده است!»

اخيراً نيز شاهد حضور سنگربان اسبق ژرمن ها در تورنمنت گلف «Entertainment master» بوديم. اين تورنمنت در شهر مونيخ آلمان همه ساله و با حضور برترين گلف بازان كشور آلمان برگزار مى شود. در ابتدا هيچ كس فكر نمى كرد كان در ميان گلف بازان حرفه اى كشور آلمان حرفى براى گفتن داشته باشد اما عملكرد او در اين دوره از رقابت هاى Entertainment master باعث شگفتى همگان شد. كان در ميان ۵۰ گلف باز حرفه اى و با تجربه آلمانى توانست در ميان ناباورى همگان عنوان پنجم را كسب كند تا نشان دهد خيز بلندى براى حضور در دنياى حرفه اى گلف برداشته است.»

اوليور كان خودش در خصوص حضور پر سر و صدايش در دنياى گلف مى گويد:«گلف هميشه سرگرمى محبوب من بوده و هست. زمانى كه فوتبال بازى مى كردم زمان زيادى براى حضور در زمين گلف نداشتم. البته آن زمان هم سعى مى كردم هفته اى ۲ بار به اين ورزش بپردازم. حالا و پس از خداحافظى از فوتبال، وقت بيشترى براى خودم دارم. من در اين مدت سعى كرده ام بيشتر وقت آزادم را در زمين گلف پر كنم و از اين بابت واقعاً خوشحالم. گلف به من آرامش مى دهد. من سال ها در استاديوم هاى فوتبال و در ميان هياهوى ده ها هزار نفر بوده ام. حالا مى توانم در محيطى آرام به ورزش مورد علاقه خود بپردازم. پس از سال ها حضور در دنياى پر هياهوى فوتبال حالا ورزش گلف مى تواند باعث آرامش خاطر من شود.»

كان در ادامه درخصوص پيشرفت قابل توجه خود در گلف و احتمال حضورش در دنياى حرفه اى اين ورزش مى گويد:«پيشرفتى كه در گلف داشته ام به خاطر علاقه ام به اين ورزش بوده است. من واقعاً عاشق گلف هستم اما بعيد مى دانم كه به اين ورزش به صورت حرفه اى ادامه دهم. من سال ها حضور در دنياى حرفه اى ورزش را تجربه كرده ام و حالا مى خواهم براى خودم زندگى كنم، به همين خاطر فعلاً قصد ندارم يك گلف باز حرفه اى شوم. البته در ورزش گلف سن و سال اصلاً مهم نيست. حتى با ۷۰ سال سن هم مى توان در تورنمنت هاى بين المللى گلف شركت كرد، به همين خاطر شايد چند سال بعد تصميم بگيرم كه گلف را نه به عنوان يك سرگرمى بلكه به عنوان يك گلف باز حرفه اى ادامه دهم اما بازهم تأكيد مى كنم كه فعلاً فقط قصد دارم استراحت كنم و توجه بيشترى به علائق خود داشته باشم.»
به هر حال با توجه به حضور فعال و پررنگ كان در ورزش گلف شايد در سال هاى آينده شاهد حضور وى در دنياى حرفه اى گلف باشيم.
منبع : fcbayern.ir

Actros
12-07-2008, 02:08
پس از خداحافظى اوليور كان از دنياى فوتبال، انتخاب كاپيتان جديد بايرن به يكى از دغدغه هاى يورگن كلينزمن تبديل شده است
كلينزمن معتقد است انتخاب كاپيتان جديد براى بايرن كار دشوارى است. وى دراين خصوص به روزنامه بيلد آلمان گفت: «كان در سال هاى گذشته يك كاپيتان شايسته ولايق براى بايرن بوده است. همه به او احترام مى گذاشتند و او را به عنوان كاپيتان قبول داشتند. او در زمين يك هدايتگر فوق العاده براى تيمش بود.به نظر من انتخاب جانشين براى چنين كاپيتان لايقى بسيار دشوار است و به زمان احتياج دارد.»

به نقل از روزنامه بيلد يورگن كلينزمن قصد دارد از ميان مارك فن بومل، فيليپ لام، لوسيو، سانيول و زى روبرتو كاپيتان جديد تيمش را براى فصل آينده رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان انتخاب كند.در اين ميان مارك فن بومل هافبك هلندى بايرنى ها بيشترين شانس را براى تصاحب بازوبند كاپيتانى دارد

روزنامه بيلد در اين خصوص مى نويسد: «فن بومل تمام فاكتورهاى لازم را براى جانشين كان دارد. اين مرد هلندى هم به مانند كاپيتان اسبق بايرن بسيار متعصب جدى و بعضى وقت ها هم عصبى است! فن بومل هم به مانند كان مى تواند يك كاپيتان قاطع و شايسته براى بايرن باشد.

او سال هاست كه در دنياى حرفه اى فوتبال حضور دارد و در اين سال ها تجارب زيادى را اندوخته است. اين هلندى را مى توان يكى از باتجربه ترين مردان بايرن دانست و اما مهمترين مسأله در خصوص فن بومل تسلط او به زبان هاى آلمانى، انگليسى و اسپانيايى است. او با تسلط به اين ۳ زبان مى تواند با تمام بازيكنان ارتباط برقرار كند. اين فاكتورى است كه در ديگر گزينه هاى يورگن كلينزمن ديده نمى شود.

مارك فن بومل هافبك ۳۱ ساله بايرنى ها در خصوص احتمال بستن بازوبند كاپيتانى بايرن در فصل آتى به خبرنگار بيلد گفت: «كاپيتان بايرن براى هر بازيكنى يك افتخار بزرگ است. من خيلى دوست دارم اين افتخار نصيبم شود اما بايد بگويم كه مهمتر از اين مسأله موفقيت بايرن است. گرفتن بازوبند كاپيتانى بايرن، هيچ گاه جز اهداف من نبوده و نيست. من براى فصل آينده فقط يك هدف دارم و آن هم موفقيت تيم بايرن است. من سعى خواهم كرد براى موفقيت تيمم بهترين بازى را ارائه دهم، چه با بازوبند و چه بدون آن! به هر حال در صورتى كه كادر فنى من را به عنوان كاپيتان جديد معرفى كند و بازيكنان نيز من را به عنوان كاپيتان جديد تيم بپذيرند با كمال ميل و با تمام افتخار بازوبند را به بازو خواهم بست و سعى خواهم كرد كه كاپيتان شايسته اى براى بايرن باشم.»

گفته مى شود لام يكى از بازيكنان مورد علاقه كلينزمن به شمار مى رود و اين احتمال وجود دارد كه كلينزمن بازوبند كاپيتانى بايرن را براى فصل آتى به اين مدافع جوان اما با تجربه بدهد.
---------------------------
fcbayern.ir

Actros
12-07-2008, 02:09
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم بايرن مونيخ گفت: نيروهاي مورد نياز خود را براي فصل آينده در اختيار گرفته‌ايم و قصد نداريم نفرات ديگري را به تيم اضافه كنيم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، يورگن كلينزمان اظهار داشت: در نقاط مختلف، بازيكنان خوبي در اختيار داريم. گمان نمي‌كنم وارد عرصه خريد بازيكنان جديد شويم.
اين مربي ادامه داد: مهمترين دغدغه من آماده سازي تيم است. مي‌كوشيم تا بازيكنانمان را به شرايط ايده آل برسانيم چون در فصل آينده برنامه هاي مفصلي داريم كه داشتن آمادگي كافي ما را به اهداف مورد نظرمان مي‌رساند.
سرمربي بايرن مونيخ با اين اظهارات واكنش تازه‌اي به برخي گزارشات مطبوعات داشت كه خبر دادند بايرن دو بازيكن جديد استخدام مي كند.

hoomaan
12-07-2008, 19:43
ورود: تيم بروفسكى(برمن)- يورگ بوت(بنفيكا)- توماس كرافت(جوانان بايرن)
خروج:يان شلايدراف(هانوفر) -خوليودوس سانتوز (پارانائنسه)- ساندروواگنر(دويسبورگ)
احتمالات: بايرنى ها همچنان در تلاشند تا ماريو گومز(اشتوتگارت) و الكساندر هلب(آرسنال) را براى فصل آينده به خدمت بگيرند. همچنين اين احتمال مى رود كه لوكاس پودولسكى از بايرن جدا شود و فصل آينده با پيراهن كلن در ميادين حاضر شود.

منبع خبر: fcbayern.ir

مرسی :20:

دوباره تا چند سال رفتن تو خسیس بازی . این تیم یه بازیساز می خواد .
بعد از افنبرگ و بالاک این پست خالیه ؟ یعنی اینا نمی دونن ؟؟؟؟

jingool
13-07-2008, 02:11
موافقم...
با این که میدونن بازی ساز نداریم باز به دنبال مهاجم میرن!!!
3 تا مهاجم تراز اول آماده داریم میخوان یکی دیگم اضافه کنن...
البته یه جورایی بازیساز داریم رهبر نداریم!!!:31:
حالا هم که الی نیست دیگه بدتر...

franch
13-07-2008, 14:58
اين فصل بروسكي و التينتاپ فكر كنم بازيساز تيم باشند. البته ون بوملم هست.

بردیا
13-07-2008, 16:54
ون بومل بیشتر تخریب چی هستش
ولی شوتاش واقعا وحشتناکه
بهترین شوتش زمان کاپلو بود که تو مادرید دقیقه 89 که بایرن 3-1 عقب بود اون شوت خفنو زد گوشه دروازه کاسیاس تا نتیجه 3-2 بشه و بازی برگشت هم بایرن 2-1 ببر هو رئال طبق معمول حذف بشه

Actros
14-07-2008, 00:47
«كلارنس سيدورف» هافبك سرشناس باشگاه ميلان كه در حال حاضر در مونيخ بسر مى برد، براى بازديد از امكانات باشگاه بايرن در كمپ جديد اين تيم حاضر شد و ساعاتى را در كنار يورگن كلينزمن و بازيكنان بايرن گذراند.

سيدورف در طول سال هاى حضورش در دنياى حرفه اى فوتبال تجارب زياد و ارزشمندى را كسب كرده است. حضور در تيم هاى آژاكس، جنوا، رئال مادريد، اينتر و ميلان و كسب عناوين متعددى همچون قهرمانى در ليگ هلند، لاليگا و سرى A به اضافه ۴ بار قهرمانى در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا باعث شده هافبك اسبق تيم ملى هلند به يكى از باتجربه ترين چهره هاى فوتبال جهان تبديل شود.
وجود حضور در باشگاه هاى بزرگى همچون رئال مادريد، اينتر و ميلان، اين هافبك هلندى پس از بازديد از كمپ جديد باشگاه بايرن اعتراف كرد تمرين در چنين كمپ مجهزى را تجربه نكرده است!
سيدورف كه چهارشنبه ميهمان ويژه باشگاه بايرن بود، در توصيف كمپ جديد اين باشگاه چنين گفت: «اينجا واقعاً فوق العاده است. بايد اعتراف كنم انتظار چنين چيزى را نداشتم. اين كمپ مدرنيزه مى تواند الگوى مناسبى براى بزرگترين باشگاه هاى اروپا باشد.

من تاكنون حضور در ۴ باشگاه بزرگ و مطرح قاره سبز را تجربه كرده ام. در طول مدت حضورم در تيم ملى هلند نيز سابقه تمرين در بسيارى از كمپ هاى اروپايى را دارم اما راستش را بخواهيد تا كنون در چنين محيطى تمرين نداشته ام!»

مرد شماره ۱۰ روسونرى ها در ادامه افزود: «امكاناتى كه براى كادر فنى و بازيكنان در اين محل محيا شده فراتر از حد انتظار است. به نظر من چنين كمپى برازنده باشگاه بزرگى همچون بايرن مونيخ است.»

سيدورف در ادامه ضمن تعريف و تمجيد از عملكرد يورگن كلينزمن در عرصه مربيگرى به خبرنگار بيلد گفت: «كلينزمن مرد فوق العاده اى است. او پس از خداحافظى از دنياى بازيگرى نشان داد مى تواند به يك مربى بزرگ نيز تبديل شود. او كار خود را در عرصه مربيگرى فوق العاده شروع كرد. به نظر من حضور وى در تيم ملى آلمان باعث شد فوتبال آلمان متحول شود. مطمئن هستم در باشگاه بايرن نيز با موفقيت به مسير خود ادامه خواهد داد.

كلينزمن با در اختيار داشتن بازيكنان بسيار آماده و سرشناس بايرن مى تواند حضور مقتدرانه اى در عرصه هاى بين المللى داشته باشد.ضمن اينكه با امكاناتى كه باشگاه بايرن براى وى فراهم كرده ، درصد موفقيت او و باشگاه بايرن بسيار زياد است.»
هافبك سرشناس ميلان در پايان صحبت هاى خود بايرن را محكوم به قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا خواند و گفت: « بايرن بازيكنان بسيار خوبى دارد. در رأس كادر هدايت اين تيم نيز يك مربى با كلاس و صاحب سبك حضور دارد. چنين تيمى با در اختيار داشتن يك كمپ مجهز و فوق العاده چاره اى جز قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا ندارد! بايرن مى تواند با استفاده از اين امكانات به تيمى بى رقيب در فوتبال آلمان تبديل شود.به نظر من رقابت هاى بوندس ليگا يا جام حذفى فوتبال آلمان نبايد هدف هاى اصلى تيمى همچون بايرن باشد.
تيمى مثل بايرن بايد به حضورى قدرتمند و موفق در ليگ قهرمانان اروپا بينديشد. من پس از بازديد از كمپ بى نظير بايرن اين تيم را يكى از مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى فصل آتى ليگ قهرمانان اروپا مى دانم.»

بردیا
14-07-2008, 10:11
بایرن قهرمانه.
پارسال ما نتونستیم توی اروپا باشیم و امسال میلان نمیتونه.
آخ چقدر حال میده.

franch
14-07-2008, 22:08
اين ايتالياييها بد جوري تو كف كمپ بايرن موندن ها...

Actros
17-07-2008, 00:09
خبرگزاري دانشجويان ايران
لوكا توني مهاجم گلزن بايرن مونيخ از سياست‌هاي اين باشگاه نسبت به جذب بازيكنان در فصل نقل و انتقال‌ها به انتقاد پرداخت.
به گزارش ايسنا، توني 31 ساله و ايتاليايي كه طي 46 بازي اخير براي بايرن 39 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است، گفت: فكر مي‌كنم در راستاي پيشرفت ما در ليگ قهرمانان اروپا بايد جمعي از بهترين‌ها را در بايرن گردهم آوريم.
وي با اشاره به اين‌كه اين جمع از بازيكنان بايد بيشترين تعداد ممكن از اعضاي تيم را تشكيل دهند، افزود: هم‌چنين بر اين باور هستم كه درحال حاضر تيم‌هاي بسياري از نظر سطح كيفي در اروپا بالاتر از بايرن مونيخ قرار مي‌گيرند.
مهاجم پيشين فيورنيتنا در ادامه گفت: بدون شك تغييرهاي بسياري با روي كارآمدن كلينزمن در تيم شكل خواهد گرفت.
آن‌چه مانند سابق پابرجا خواهد بود اين است كه من تمامي تلاش خود را براي آن‌چه براي به دست‌آوردن تعيين كرده‌ايم، مي‌كنم

بردیا
17-07-2008, 00:17
یه خورده یورگن تمرینشون بده نظر لوکا هم عوض میشه.
لیگ قهرمانان جدید با گلزنی های لوکا و میروسلاو جالب میشه

راستی کسی میدونه کلوزه تو این فصل کلا چند تا گل زد برای بایرن توی مجموع مسابقات؟

mohamad23
17-07-2008, 01:30
لو کاتونی نباید بایرن رو با تیمهای سیرک مانندی مثل چلسی اشتباه بگیره که همه بازیکنای بزرگ رو جمع می کنند دور خودشئن تا نمایش بدن.بایرن بازیکناییرو که لازم داره در اختیارشه تازه تو خیلی از خطوط بازیکن اضافه هم دارند و فقط می مونه یک فکر بزرگ و خلاق در تیم برای موفقیت که اونهم کلینزمنه.

hoomaan
17-07-2008, 12:08
لو کاتونی نباید بایرن رو با تیمهای سیرک مانندی مثل چلسی اشتباه بگیره که همه بازیکنای بزرگ رو جمع می کنند دور خودشئن تا نمایش بدن.بایرن بازیکناییرو که لازم داره در اختیارشه تازه تو خیلی از خطوط بازیکن اضافه هم دارند و فقط می مونه یک فکر بزرگ و خلاق در تیم برای موفقیت که اونهم کلینزمنه.

خوب اینم تو مکتب باشگاهیه ایتالیا بزرگ شده دیگه .

ولی من خیلی باهاش حال می کنم . هم خوب گل میزنه هم خوشگله .

franch
17-07-2008, 22:07
خوب اینم تو مکتب باشگاهیه ایتالیا بزرگ شده دیگه .

ولی من خیلی باهاش حال می کنم . هم خوب گل میزنه هم خوشگله .
اره منم دوسش دارم . خيلي هم با تعصب بازي ميكنه. به اميد اينكه تو اروپا همه تيمها رو گل بارون كنه.(البته به همراه كلوزه و پودولسكي)

Ice Star
19-07-2008, 00:40
هالیوودیهای باواریا بدنبال فتح مجدد سكوی افتخار/كلینزمن نقطه عطف بایرن

خبرگزاری پارس فوتبال

پس از کناره گیری اوتمار هیتسفلد از سر مربیگری بایرن، پرافتخار ترین باشگاه آلمان ، سران مونیخی از میان گزینه های سرشناسی چون خوزه مورینیو ، رافائل بنیتس ، اسون گوران اریکسون و یورگن کلینزمن ، با مهاجم مهار نشدنی سال های نه چندان دور ژرمن ها به توافق رسیده و قرار داد 3 ساله ای را امضا کردند. وی در 30 جولای 1964 در گوپینگن آلمان غربی سابق به دنیا آمد. فعالیت حرفه ای خود را در سال 1981 با تیم اشتوتگارت کیکرز آغاز کرد و توانست خود را به عنوان مهاجمی شش دانگ به استعداد یاب های اشتوتگارت معرفی کند. اینتر ، موناکو ، تاتنهام ، بایرن و سمپدوریا دیگر باشگاه هایی بودند که از وجود او در خط حمله ی خویش سود بردند. دو فصلی که وی 65 بار با پیراهن غول های باواریا در میادین حاضر شد ، 31 گل به ثمر رساند و جام یوفا (1996) و بوندس لیگا (1997) را فتح کرد. کلینزمن پس از خداحافظی از مستطیل سبز در کلاس های مربیگری حرفه ای حضور یافت و مدارک متعددی از یوفا و فیفا دریافت کرد.

پس از عدم موفقیت رودی فولر در یورو 2004 و کناره گیری وی از پست سر مربیگری تیم ملی ژرمن ها ، سران فدراسیون فوتبال آلمان با مشورت فرانتس بکن باوئر بزرگ ، یورگن کلینزمن را به عنوان جانشین فولر انتخاب کردند.در ابتدا همه از این انتخاب شگفت زده شدند، چون کلینزمن جوان سابقه ی هدایت حتی یک تیم یا باشگاه حرفه ای را در کارنامه ی خویش نداشت. تنها پس از چند ماه ، تیم ملی آلمان تحت رهبری و هدایت وی ، فوتبالی ارائه می داد که کمتر از ژرمن ها شاهد بودیم. کار تیمی آن ها فوق العاده بود ، خلاقیتهای فردی در تاکتیک آن ها وارد و ترکیب این دو (تاکتیک تیمی و تکنیک فردی )، فوتبالی تماشاگر پسند را به هواداران شان تقدیم می کرد. در جام جهانی 2006 با کنار زدن آرژانتین ، در یک قدمی فینال بودند که فابیو گروسو تمام برنامه های آنها را نقش بر آب کرد. در دیدار رده بندی و خداحافظی الیور کان ، بزرگترین دروازه بان چند سال اخیر ژرمن ها از بازی های ملی ، با کسب مقام سوم به کار خود پایان دادند. پس از رقابت های سنگین جام جهانی ، کلینزمن از پست خود استعفا و جای خویش را به یواخیم لو داد. وی دلیل این تصمیم را استراحت و کسب مجدد قوای از دست رفته ی خویش عنوان کرد. اکنون پس از دوری دو ساله از فوتبال ، کلینزمن با تیمی به آلمان و مونیخ بازگشته که همه از وی و گروهش انتظار قهرمانی اروپا و حتی جهان دارند.

سیستم مورد علاقه ی کلینزمن

چند سالی ست بسیاری از تیم های فوتبال جهان سیستم مبنای خود را ۱-۵-۴ انتخاب می کنند. فینالیست های یورو 2008 از مرحله ی یک چهارم نهایی تا بازی پایانی از این سیستم استفاده کردند. فرانسه و ایتالیا در جام جهانی 2006 آلمان ، با تکیه بر این سیستم توانستند به دیدار نهایی صعود و برای قهرمانی بجنگند. بسیاری از مربیان شاغل در تیم های باشگاهی و حتی ملی اروپا نیز به این سیستم علاقه ی خاصی دارند. اما در این بین یورگن کلینزمن قصد ندارد از آن در بایرن استفاده کند.

سر مربی جدید بایرن ، یکی از طرفداران متعصب ۲-۴-۴ است، وی در این باره می گوید: « من با ۱-۵-۴ هیچ رابطه ی خوبی ندارم. برای یک مهاجم این یک عمل بی رحمانه است که میان چهار مدافع تنهایش بگذاری ! چون ما سه مهاجم فوق العاده و ارزشمند در اختیار داریم ، باشگاه های زیادی به ما حسادت می ورزند. من حتی تصور هم نمی کنم که دو تن از آن ها را روی نیمکت بنشانم. »

بارها و بارها یورگن کلینزمن تاکید کرده است که دو بازیکن ارزشمند تیمش ، میروسلاو کلوزه و لوکا تونی مهاجمین نخست تیم های ملی آلمان و ایتالیا ، از پیش انتخاب شده برای قرار گیری در ترکیب اصلی تیم اول باواریا نیستند. وی پیرامون وضعیت لوکاس پودولسکی این گونه توضیح می دهد : « من در این رابطه خیلی فکر کرده ام. وقتی در راس تیم ملی بودم به پولدی زیاد کمک کردم. درک می کنم لوکاس از چه شخصیت بالایی سود می برد و چه فوتبالیست بزرگی ست . می دانم چه طور از وی استفاده کنم. فکر می کنم در آینده ما یک پیشنهاد بزرگ برای لوکاس دریافت کنیم. »

برخلاف یواخیم لو سر مربی کنونی تیم ملی ژرمن ها ، به نظر نمی رسد یورگن کلینزمن از پودولسکی در جناح چپ خط میانی استفاده کند. در این باره سر مربی بایرن افزود : « من به پولدی به عنوان یک بازیکن کناری نگاه نمی کنم. در نظر من وی یک مهاجم مرکزی است ، شاید هم یک تمام کننده یا مهاجم هدف. اما به طور قطع در مرکز بازی خواهد کرد. فراموش نکنیم بیشتر گل هایی که او به ثمر رسانده داخل یا پیرامون محوطه ی جریمه بوده است نه در جناح چپ. »

پودولسکی هرگز برای قرار گیری در ترکیب اصلی و پیشرفت جنجال به راه نینداخته . کلینزمن اینگونه توضیح می دهد : « بیشتر اوقات پولدی آرام بوده است. این جور بازیکن ها واقعاً جای پیشرفت دارند. من همیشه برای ارتقای سطح او مصمم بوده ام. وی تنها دو سال است که با بزرگ ترین باشگاه آلمان قرار داد امضا کرده. در این جا به هر درخواستی پاسخ داده نمی شود! من مطمئنم لوکاس مدت زیادی در بایرن می ماند و از این جا بودن لذت خواهد برد. »

سر مربی قرمز های باواریا اعلام کرد مایل به رقابت با سایر باشگاه ها برای فتح مجدد جایگاهی ست که اکنون بایرن در آن به سر می برد. : « مبنای تمام برنامه های ما بر وجود بازیکنانی ست که حال در اختیار داریم. من و دستیارانم بسیار خوشحال هستیم که چنین گروهی را تحویل گرفته ایم. در اصطلاح آمار و آنالیز فوتبال ، ما از کیفیتی خارق العاده سود می بریم. »

تفکرات کلینزمن کاملا هجومی ست. با در اختیار داشتن ستاره هایی چون ریبری ، تونی ، کلوزه ، شوان اشتایگر ، لوسیو و دیگران ، به نظر نمی رسد وی با کمبود مهره مواجه باشد. زمان فلیکس ماگات بایرن فوتبالی بسیار کسل کننده ، بسته ، دفاعی و کاملا نتیجه گرا ارائه می داد، اما در هجده ماهی که باز اوتمار هیتسفلد سویسی سکّان هدایت بزرگ ترین باشگاه آلمان را در دست گرفت ، کمی نیز فوتبال آن ها تماشاگر پسند شد و از آن فوتبال بی روح فاصله گرفتند.

بسیاری از کارشناسان و تحلیل گران اروپا ، حضور یورگن کلینزمن به عنوان نفر اول کادر فنی بایرن را نقطه عطفی در تاریخ این باشگاه متموّل می دانند. با توجه به این موضوع که وی از مهره های با کیفیت تری نسبت به تیم ملی آلمان در جام جهانی 2006 سود می برد ، فوتبالی زیبا ، هجومی و البته پر گل را به نمایش خواهد گذاشت. از مصاحبه هایش نیز می توان استنباط کرد که هیچ علاقه ای به بازی بسته و دفاعی ندارد، روشی که در بایرن به خوبی جا افتاده و در سال های نه چندان دور استفان افنبرگ و لوتار ماتیوس مهره های اصلی اجرای آن بودند.

بایرن 200۹ / 200۸ دو تفاوت عمده با بایرن های سال های گذشته دارد. نخست ،دیگر درون دروازه شاهد چهره ای ترسناک و شخصی مصمم و توانمند نیستیم. حراست از دروازه بر عهده ی جوانی 24 ساله است که پیراهن شماره ی یک را پس از الیور کان بزرگ بر تن خواهد کرد. وی پس از 8 سال (در تیم آماتور ها و اصلی بایرن) تجربه اندوزی و نیمکت نشینی جانشین یکی از بهترین دروازه بانان فوتبال جهان می شود که نام خویش را در بسیاری تورنمنت ها جاودانه کرده است. بازی های درخشانی که میشائیل رنسینگ از خود به نمایش گذاشت اعتماد سران یکی از 5 باشگاه متموّل و بزرگ جهان را به خوبی جلب کرد. رنسینگ در این باره می گوید : « من چند سال با دو تن از بهترین دروازه بان های جهان ( کان و سپ مایر افسانه ای) تمرین کرده ام و درس های زیادی از این دو آموختم . اکنون زمان برداشت تلاش هایی ست که این چند سال متحمل شده ام.» دیگر تفاوت عمده ی آن ها تفکرات کلینزمن است. وی با برنامه هایی کاملا هجومی وارد بایرن شده و فقط به بازی تماشاگر پسند و هجومی فکر می کند. سبکی که وی تمایل دارد از آن استفاده کند در گذشته در بایرن جایی نداشته است.

باید دید وی می تواند بایرنی متفاوت را وارد مسابقات مختلف کند، پنجه در پنجه ی غول های بزرگ اروپا بیندازد و خود را به فینال المپیکو رم برساند؟

کلینزمن و دستیارانش می توانند به قول های خویش مبنی بر ارائه ی فوتبالی زیبا ، هجومی ، تماشاگر پسند و البته همراه با کسب نتیجه هایی فوق العاده عمل کنند ؟

بردیا
19-07-2008, 09:20
مرسی بابت خبر
من خیلی هیجان دارم.دوست دارم هرچه زودتر فصل جدید شروع بشه مخصوصا لیگ قهرمانان تا بایرن دوباره پز این رئالیا رو بزنه.

Ice Star
19-07-2008, 22:50
تلاش بایرن مونیخ برای حفظ پودولسکی
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: مقامات باشگاه بایرن مونیخ تلاش می کنند تا لوکاس پودولسکی مهاجم ملی پوش خود را در این تیم حفظ کند.

به گزارش روز شنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از منابع اسپانیایی، پس از نایب قهرمانی تیم ملی آلمان در رقابتهای جام ملتهای اروپا زمزمه های جدایی پودولسکی از این باشگاه شنیده شد. وی در فصل گذشته بوندس لیگا عملکرد خوبی نداشت و با کادر فنی سابق بایرن دچار اختلاف شده بود.
با وجود مهاجمی همچون لوکا تونی و میروسلاو کلوزه به نظر می رسد پودولسکی نمی تواند جایگاه ثابتی را در فصل آینده داشته باشد اما یورگن کلینزمن سرمربی جدید بایرن تاکید کرده است که وی را در تیم نگه می دارد زیرا به وجود او در رقابتهای فصل آینده نیازمند است.
به گفته ی مطبوعات آلمانی در حال حاضر تیمهای منچستر سیتی، یوونتوس، تاتنهام و وردربرمن از جمله تیمهایی اند که خواهان جذب پودولسکی هستند. اولی هوینس سرپرست تیم فوتبال بایرن در مورد جدایی پودولسکی به خبرنگاران گفت:" تاکید می کنم لوکاس جایی نخواهد رفت و ما به او نیازمندیم. لوکاس از جمله بازیکنانی است که روند پیشرفت را پیدا کرده است و خودش بدرستی می داند که من به او اعتماد دارم و متقاعد شده ام که او در فصل جدید می تواند به ما کمک کند."
پودولسکی 23 ساله در فصل گذشته بوندس لیگا در 25 دیدار توانسته بود تنها 5 گل به ثمر رساند اما در رقابتهای جام ملتهای اروپا از بازیکنان موثر آلمان بود که تا مرحله ی پایانی پیش رفته بود.

Ice Star
20-07-2008, 00:02
شوين اشتايگر خواستار تمديد قرارداد با بايرن شد

باستين شوين اشتايگر هافبك باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز جمعه اعلام كرد قصد دارد قراردادي جديد با اين تيم دسته اولي امضا كند.

اين هافبك ‪۲۳‬ساله كه از اواخر فصل گذشته مذاكره با سران باشگاه را آغاز كرده، اولين جلسه تمرين تحت نظر سرمربي جديد يورگن كلينزمن را انجام داد به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، وي اظهارداشت: -اولين انتخاب من ماندن در بايرن است. بايرن خانه من است.>
شوين اشتايگر كه از رده جوانان باشگاه بايرن بالا آمده، از سال ‪۲۰۰۲‬ تاكنون ‪۱۵‬گل براي تيمش به ثمررسانده است.

وي در جام ملتهاي اروپا (يورو ‪(۲۰۰۸‬نيز با به ثمررساندن دو گل نقش مهمي در موفقيت تيم آلمان ايفا كرد تا اين تيم به مسابقه فينال برابر اسپانيا راه يابد.

هافبك بايرن اظهارداشت: - در يورو ‪۲۰۰۸‬توانايي‌هاي خودم را نشان دادم اما نمي‌خواهم زياد در مورد اين مسابقات صحبت كنم.>

بايرن در فصل گذشته جام قهرماني ليگ دسته اول و حذفي را به خانه برد و اميدوار است امسال در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا نيز موفقيتي كسب كند.

بردیا
20-07-2008, 18:53
مرسی بابت خبرا

شواینی که میمونه
پولدی هم امیدوارم بمونه

franch
20-07-2008, 20:39
اختلاف نظربازيكنان بايرن مونيخ درباره آينده اين تيم در ليگ قهرمانان

یوفا: بازيكنان تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان درباره احتمال موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا و بوندسليگا اختلاف
نظر دارند و در حاليكه تعدادي از انان براي موفقيت دراين رقابتها خواستار جذب ستاره‌هاي ديگري هستند، برخي نيز شرايط كنوني تيم را براي كسب نتايج خوب كافي مي‌دانند.

به گزارش یوفا: لوكا توني يكي ازمهاجمان تيم بايرن مونيخ از جمله بازيكناني است كه تاكيد كرده اين تيم براي موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا حداقل بايد ‪ ۱۵‬يا ‪ ۱۶‬بازيكن ستاره بخرد.

وي تاكيد كرده است كه براي رقابت با تيم‌هاي مدعي و شايسته انگليسي ، اسپانيايي و حتي ايتاليايي بازيكنان سوپر استار مي‌توانند تعيين‌كننده و سرنوشت ساز باشند.

اين در حالي است كه مارك فان بومل اين نظر توني را رد كرده و گفته است :
نيازي به ‪۱۵‬بازيكن عالي نداريم و ما با همين نفرات مي‌توانيم قهرمان اروپا شويم.

وي افزوده است: مربي و هيات رييسه باشگاه مي‌دانند كه چكار مي‌كنند و كادر فني فعلي بايرن مونيخ نيز به حد كافي قوي است تا تيم را در سطح بالا نگه دارد.

بومل با اشاره به اينكه اگر بازيكنان با هم متحد و هماهنگ باشند تيم رشد مي كند. افزوده است: در سال ‪۲۰۰۶‬در تيم بارسلونا نيز چنين وضعيتي بوجود امد و زماني كه ما در آن سال جام قهرماني اروپا را برديم اول فصل فكر نمي كردم كه قادر باشيم چنين قهرماني را كسب كنيم.

زي روبرتو نيز با بومل هم نظر است و مي‌گويد كه اين تيم به حد كافي خوب است تا بتواند عملكرد شايسته‌اي در ليگ قهرمانان و بوندسليگا داشته باشد.

اين تيم قطعا توان رسيدن به فينال را دارد.

كادرفني و بالاخص يورگن كلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ هنوز در باره اين صحبت‌ها در اين تيم اظهار نظر نكرده اند.

Actros
20-07-2008, 22:48
دروازه‌بان بازنشسته بايرن مونيخ گفت: يورگن كلينزمان مربي آگاهي است كه مي‌تواند باعث موفقيت تيم در عرصه‌هاي مختلف شود

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه تلويزيوني ورزشي آلمان Dsf، اوليور كان اظهار داشت: زماني‌كه بايرن مونيخ در پايان فصل گذشته اقدام به انتخاب يورگن كلينزمان به عنوان سرمربي جديد و جانشين اوتمار هيتسفلد كرد، خرسندم.
وي افزود: همان موقع تصور كردم كلينزمان به علت آگاهي به روش‌هاي جديد در عرصه‌ فوتبال مي‌تواند سرمنشاء خدمات و تحولات بسياري در بايرن شود.
كان 38 ساله كه در پايان فصل گذشته براي هميشه از دنياي فوتبال كناره گرفت، افزود: با كلينزمان در بايرن و تيم ملي همبازي بوده‌ام و او را مي شناسم. در سال‌هاي 2004 تا 2006 نيز مربي‌ام در تيم ملي بود. از او كاملا شناخت دارم و مي‌دانم كلينزمان با نبوغش مي تواند باعث خدمات زيادي براي بايرن شود.

Actros
20-07-2008, 22:50
باشگاه بايرن مونيخ خبر انتشار يافته مبني بر جذب اوليور كان دروازه‌بان پيشين تيم را به عنوان مشاور تكذيب كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، كارل هاينس رومينيگه،‌ نايب رئيس اين باشگاه در گفت‌وگويي با سايت رسمي بايرن عنوان كرد بايرن از وجود وي در نقش مشاور استفاده نمي‌كند.

اين درحالي است كه در پايان هفته گذشته چند نشريه آلماني خبر از حضور وي در اين مقام داده بودند.
مطابق اظهارات رومينيگه، بايرني‌ها در گذشته پيشنهاداتي به سنگربان نامي خود دادند تا زماني كه از فوتبال كناره گرفت، عهده‌دار پست مديريت به جاي اولي هوينس شود. وي اين پيشنهاد را با وجودي كه در دانشگاه هاگن در رشته مديريت تحصيل عاليه كرده‌، نپذيرفت.

اوليور كان در پايان فصل گذشته بوندس ليگا در 38 سالگي كفش‌هايش را آويخت و از دنياي فوتبال حرفه‌اي دور شد.

franch
21-07-2008, 13:47
اين سايت fcbayern چرا باز نميشه . مال شما هم اينطوريه؟

hoomaan
21-07-2008, 19:27
اين سايت fcbayern چرا باز نميشه . مال شما هم اينطوريه؟

الان که مشکلی نداره .

franch
21-07-2008, 21:06
زندگی نامه فیلیپ لام:

یوفا: فیلیپ لام متولد 11 نوامبر 1983 در مونیخ آلمان ، فوتبالیستی آلمانی دارای 170 سانتیمتر قد و پست وی دفاع چپ است.

فیلیپ فوتبالش را بطور اصولی از تیم دبیرستان بایرن مونیخ آغاز نمود.وی بازیکنی پا راست است و در دوران نوجوانی در دفاع راست بازی میکرد اما در حال حاضر در دفاع چپ بازی میکند و درخشش فوتبالش نیز در همین پست است.
وی به دلیل اینکه در کشور آلمان بطور کلی بازیکن چپ پا نادر است مجبور شد تا در سمت چپ بازی کند و در اکثر مواقع وی در موقع سانتر ها توپ را روی پای راست خود آورده و سپس اقدام به سانتر می کند.
همچنین در هنگام دریبل دادن نیز او به سمت داخل زمین که ناشی از پا راست بودن تخصصی و است دریبل می کند. اما سرعت فوق العاده ی این بازیکن که حتی او را با ساموئل اتوو و ساویولا مقایسه میکنند ، باعث میشود که این نقص کمتر به چشم بخورد ودر آن پست بازیکن موفقی باشد.
او در فصل 2002-2001 اولین فصل حضور خود در تیم بزرگسالان بایرن را در بوندس لیگا تجربه کرد و در مجموع 27 بازی که در آن فصل به میدان رفت توانست دو گل نیز بزند.فصل بعد وی توانست حضور بیشتری داشته باشد و 34 بازی برای این تیم به میدان رفت و در آن سال یک گل زد.از آنجاییکه دفاع چپ اصلی بایرن مونیخ در آن زمان لیزارازو مدافع صاحب نام فرانسوی بود وی برای فصل 2004-2003 و همچنین فصل 2005-2004 به تیم اشتوتگارت بطور قرضی انتقال یافت که در اولین فصل حضورش برای اشتوتگارت با انجام 28 بازی یگ گل و فقط دو کارت زرد گرفت.
در دومین فصل حضورش نیز با انجام 19 بازی یک گل و نیز دو کارت زرد دریافت کرد.در ژولای سال 2005 هنگامیکه از مصدومیت رنج می برد به بایرن مونیخ بازگشت و تا ماه دسامبر با مصدومیتش دست و پنجه نرم کرد تا بهبود یافت.
وی در فصل 2006-2005 توانست 12 بازی را انجام دهد اما دوباره مصدومیتش گریبان گیر او شد و تا فصل بعد ادامه داشت.او در فصل 2006-2005 فقط توانست دو بار به میدان برود.
در فصل 2007 - 2006 وی با برطرف شدن مصدومیت و حضور درخشانش در جام جهانی با انجام 37 بازی یکی از مهره های کلیدی بایرن مونیخ به حساب آمد و یک گل نیز در آن فصل زد.وی در تمام این دوران کارت قرمز دریافت نکرده است.

وی در تیم ملی المان در جام جهانی 2006 که در کشورش برگزار میشد در ترکیب اصلی این تیم به میدان میرفت و حضور کاملاً درخشانی داشت.وی در بازی اول در جام جهانی گل افتتاحیه این رقابت ها را نیز به ثمر رساند.

افتخارت وی:

قهرمانی با تیم بایرن مونیخ در سال های 2003 و 2006 و 2008

قهرمانی با بایرن مونیخ در جام حذفی آلمان در سال های 2003 و 2006 و 2008

عنوان سومی جام کنفدراسیون ها در سال 2005

عنوان سومی در جام جهانی 2006

عنوان نايب قهرماني در جام ملتهاي اروپا 2008

franch
23-07-2008, 21:06
يوفا درخواست رسمي از آلمان براي ميزباني يورو ‪ ۲۰۱۲‬نكرده است

یوفا: دبيركل فدراسيون فوتبال آلمان گفت: اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) هيچ درخواست رسمي از اين كشوربراي ميزباني رقابتهاي فوتبال يورو ‪۲۰۱۲‬ نكرده است.

به گزارش یوفا: تعدادي از رسانه‌هاي اروپايي روز سه شنبه خبر از جايگزيني آلمان به جاي اوكراين براي برگزاري مسابقات فوتبال يورو ‪ ۲۰۱۲‬داده بودند.

اين رسانه‌ها علت اين درخواست را مشكلات سياسي و ضعف اوكراين در آماده سازي ورزشگاهها عنوان كرده بودند.

اوكراين به همراه لهستان ميزبان مسابقات فوتبال جام ملتهاي اروپا در سال ‪ ۲۰۱۲‬است.

در عين حال رييس فدراسيون فوتبال آلمان از دادن جواب مثبت نسبت به گمانه زني‌ها براي جانشيني آلمان خودداري كرد و گفت: اگر مشكلاتي بوجودآيد رييس يوفا حتما اعلام و پيشنهاد مي‌كند.

يوفا اخيرا نگراني خود را نسبت به وضعيت نامناسب سياسي دراوكراين و تعويق در ساخت ورزشگاهها و مشكلات اساسي زيربنايي در اين كشور اعلام كرده است.

طبق اعلام رسانه‌ها قرار است كه لهستان ميزبان اكثر مسابقات يورو ‪۲۰۱۲‬ باشد و شهرهاي الماني هامبورگ ولايپزيك نيز تعدادي از رقابتها را ميزباني كنند.

انتظار مي‌رود يوفا در جلسه كميته اجرايي خود در تاريخ ‪۴‬مهرماه در شهر بوردو فرانسه دراين‌باره تصميم نهايي را بگيرد.

franch
23-07-2008, 21:32
روز سه شنبه سوم سپتامبر یک بازی دوستانه بین تیمهای بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان برگزار میشود .

این بازی راس ساعت 23:15 به وقت ایران می باشد .

همچنین هواداران این تیم میتوانند به طور زنده و رایگان بازی را از شبکه ی ZDF المان مشاهده نمایند .

بازی های بایرن قبل از این بازی به ترتیب زیر میباشد .

23 جولای ساعت 23
Dortmund - Bayern
German Supercup

--------------------

26 جولای ساعت 23:30
FC Cologne -Bayern

--------------------

31 جولای ساعت 15
Urawa Reds - Bayern

--------------------

5 اگوست 23:15
Bayern - Inter
جام بکن بائر

franch
23-07-2008, 21:34
بايرن مونيخ در پي مدافع كناري سوئيس

تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان جهت تقويت كادر بازيكنان حرفه‌اي خود علاقمند به جذب بازيكن سوئيس است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، اين تيم آلماني از طريق اولي هوينس مدير تيم خود، اعلام كرد خواهان والون بهرامي است.

اين بازيكن 23 ساله كه در پست دفاع كناري بازي مي‌كند، عضو تيم وستهام يونايتد انگليس است. با توجه به درخششي كه وي داشته، از بوندس ليگاي آلمان، توجه چند باشگاه را به خود معطوف داشته است؛ به طوريكه ولفسبورگ و اشتوتگارت نيز خواهان وي هستند.

از ايتاليا نيز به نظر مي‌رسد باشگاه رم به طور جدي پروژه جذب وي را دنبال مي‌كند.
بهرامي نسبت به اين پيشنهادات هنوز واكنشي نشان نداده ا

franch
23-07-2008, 21:36
زي‌روبرتو ژوئن سال آينده ميلادي به دوران حضورش در بايرن مونيخ پايان خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برزيلي خط مياني بايرن مونيخ تا پايان ژوئن 2008 با بايرن قرارداد دارد، اين دومين دوره حضور زي‌روبرتو در پرافتخارترن تيم بوندسليگا به شمار مي‌آيد. به اين ترتيب زي‌روبرتو آخرين فصل حضورش در بوندسليگا را پيش رو دارد.

بازيكن خط مياني بايرن مونيخ گفت: «تنها اين فصل و سپس همه چيز پايان مي‌يابد.» زي‌روبرتو كه در اردوي تمرين‌هاي آماده‌سازي بايرن مونيخ حضور دارد، همچنين گفت كه نمي‌خواهد فوتبال را براي هميشه كنار بگذارد.

او كه يكشنبه پيش 34 ساله شد، ادامه داد: «قصد دارد دو يا سه سال ديگر در اروپا بازي كند.» او بازي در باشگاهي ديگر از بوندسليگا را دور از ذهن دانست.

بازيكن سال‌هاي پيش تيم ملي برزيل در شروع فصل 2008-2007 پس از يك سال دوري و بازي در سانتوس برزيل به بايرن بازگشت. او در فاصله سال‌هاي 2002 تا 2006 هم در تيم مونيخي توپ زده بود.

او در بازگشت دوباره‌اش به مونيخ قراردادي دو ساله با اين تيم بست كه اكنون سال آخر و پاياني اين قرارداد در پيش است.

زي‌روبرتو درباره هدفش در فصل آينده گفت: «مي‌كوشم قهرماني ليگ قهرمانان بشوم. اين هدف بزرگ من است.»

يورگن كلينزمن هم در موافقت با اين سخن بازيكن خود گفت: «مي‌خواهيم در آلمان به هر دو جام دست يابيم و در اروپا هم تا پايان حاضر باشيم.»

او كه داشتن فرمول و هدفي كمتر را در بايرن مونيخ ناشدني خواند. زي روبرتو روي هم رفته 84 بازي ملي انجام داده است و در سال 2002 همراه با بايرلوركوزن به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا رسيد. او به دليل محروميت ديدار پاياني برابر رئال مادريد را از دست داده بود.

زي‌روبرتو با ابراز رضايت از شيوه‌ي تازه‌ي مربي‌گري از سوي كلينزمن آن را شگفت‌انگيز خواند و افزود: «ديگر زمان زيادي را با توپ كار نمي‌كنم.»

او 253 بار هم براي بايرلوركوزن و بايرن مونيخ در بوندسليگا توپ زده است.

franch
23-07-2008, 21:37
بايرن مونيخ درديداري که مراسم نامگذاري رسمي ورزشگاه گرد مولر بود، هشت گل به تيم ميزبان زد.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، مولر معروف به "بمب انداز"‌ به عنوان يکي از بهترين گلزنان تاريخ فوتبال جهان شناخته مي شود.
بايرن با شماري از بازيکنان قديمي خود و در غياب ملي پوشان حاضر در يورو 2008 (جام ملتهاي اروپا) در حضور 10 هزار و 500 تماشاگر بازي کرد.
مارک فان بومل، کاپيتان بايرن اولين گل را به ثمررساند و ژوزف نگونيا و اندرس اوتل دو گل ديگر قبل از سوت پايان نيمه نخست زدند.
در نيمه دوم نيز ييلماز سه گل به تنهايي زد و با گلهاي نگونيا و مارتين دميشليس، هشت گل بايرن کامل شد.
گرد مولر از روي نيمکت بايرن مونيخ در کنار سرمربي اين تيم "يورگن کلينزمن" شاهد بازي بود.

franch
23-07-2008, 21:38
شوان اشتايگر در گفت و گو با وب سايت بايرن مونيخ:
بايرن، خانه من است

عملكرد خوب باستين شواين اشتايگر در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ باعث شده تا اين جوان آلمانى در بازار نقل و انتقالات اروپايى براى يكبار ديگر در كانون توجه باشگاه هاى مطرح اروپايى قرار بگيرد. شواين در جام ملت هاى اروپا شروع خوبى نداشت. او در ابتدا نيمكت نشين بود سپس به ميدان آمد اما كارت قرمز گرفت تا علاوه بر اخراج از ميدان براى يك بازى نيز محروم شود اما در نهايت شواين در ۲ بازى آخر ژرمن ها در جام ملت ها ستاره بى چون و چراى ميدان بود. ستاره خبرساز ژرمن ها در گفت و گوى خود با روزنامه بيلد آلمان هرگز حاضر نشد درباره رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ صحبت كند! وى جام ملت هاى ۲۰۰۸ را مربوط به گذشته دانست و گفت: «در دنياى فوتبال واژه گذشته وجود ندارد. جام ملت ها مربوط به گذشته است و صحبت كردن درباره گذشته كاملاً بيهوده است.»در ادامه بخشى از مصاحبه بيلد با شواين را خواهيد خواند.
•جام ملت هاى ۲۰۰۸ براى شما خيلى پرفراز و نشيب بود. شما در اين رقابت هاى ۲۰ روزه تقريباً همه چيز را تجربه كرديد!
- درباره يورو ۲۰۰۸ ديگر نمى خواهم حرف بزنم. جام ملت ها به پايان رسيد و به تاريخ پيوست. در دنياى فوتبال واژه و لذت گذشته وجود خارجى ندارد و
حرف زدن درباره گذشته كاملاً بيهوده است.
•خب پس درباره آينده حرف مى زنيم. در فصل جديد چه اهدافى را دنبال مى كنيد؟
- مى خواهم يك فصل رؤيايى و فراموش نشدنى را با بايرن پشت سر بگذارم. دوست دارم در فصل آتى تمام عناوين قهرمانى ممكن را با بايرن كسب كنم.
•بايرن در فصل آتى رقابت هاى اروپايى در ۲ تورنمنت معتبر حضور خواهد داشت. بوندس ليگا، جام حذفى آلمان و ليگ قهرمانان اروپا. شخصاً به كدام يك از اين ۳ تورنمنت نگاه جدى ترى داريد؟
- هر تورنمنتى حساسيت هاى خاص خود را دارد. تيمى مثل بايرن بايد در هر تورنمنتى بدون توجه به اسم و نام آن فقط يك هدف دارد و آن قهرمانى است اما اگر نظر شخصى ام را بخواهم بدهم ليگ قهرمانان را انتخاب مى كنم. ليگ قهرمانان معتبرترين تورنمنت فوتبال اروپاست. در اين رقابت ها بهترين هاى اروپا حضور دارند و قهرمانى در بين بهترين ها مى تواند واقعاً شيرين و دلچسب باشد.
•اين روزها شاهد اعتراض برخى از بازيكنان بايرن نسبت به عملكرد اين تيم در بازار نقل و انتقالات هستيم. نظر شما در اين باره چيست؟
- ما فصل گذشته نشان داديم كه تيم آماده اى داريم. مسئولان بايرن توانسته اند بازيكنان كليدى و تأثيرگذار تيم در فصل گذشته را براى اين فصل نيز حفظ كنند و اين يعنى موفقيت در نقل و انتقالات.
•رقابت در بايرن به خصوص در خط ميانى بسيار فشرده است. با اضافه شدن تيم بروفسكى يك رقيب ديگر به جمع رقباى شما اضافه شد. از اين بابت نگران نيستيد؟
- خير. چرا بايد نگران باشم؟! فصل گذشته و قبل از آمدن بروفسكى هم رقابت سنگينى در خط ميانى بايرن وجود داشت. در آن زمان نيز مى توانستم شايستگى هاى خود را به اثبات برسانم. اين شرايط در تيم ملى آلمان هم همواره حاكم بوده است. من هميشه براى رقابت آماده ام.
•خودتان دوست داريد در كدام پست بازى كنيد؟
- تقريباً بازى در همه پست ها را تجربه كرده ام. در جناح چپ راحت تر بازى مى كنم اما توانايى بازى كردن در جناح راست و ميانه ميدان را هم دارم. در كل ترجيح مى دهم در منطقه اى بازى كنم كه آزادى عمل بيشترى داشته باشم تا از توانايى هاى هجومى خود بهتر و بيشتر استفاده كنم.
•از سال ۱۹۹۸ تاكنون در بايرن حضور داريد. تاكنون به حضور در تيم ديگرى هم فكر كرده ايد؟
- من با جوانان بايرن شروع كردم و تاكنون به اين تيم وفادار مانده ام. بايد بگويم از اين بابت واقعاً خوشحالم. بايرن خانه من است. تا زمانى كه در آلمان هستم براى بايرن بازى مى كنم.
•ممكن است بايرن را به مقصد يك تيم غير آلمانى ترك كنيد؟
- هدف هر فوتباليستى بازى در خارج است. هر فوتباليستى دوست دارد روزى در خارج از كشور خودش هم بازى كند و حضور در ليگ هاى ديگر را هم تجربه كند. حضور در ليگ هاى معتبر اروپايى نظير ليگ برتر، لاليگا يا سرى a هميشه يكى از اهداف من بوده و هست.
•كدام ليگ را ترجيح مى دهيد؟
- ليگ برتر انگلستان، سرىa، لاليگا و بوندس ليگا جزو۴ ليگ برتر اروپايى هستند. حضور در هر كدام از اين ليگ ها مى تواند براى هر فوتباليستى يك افتخار بزرگ باشد اما فكر مى كنم سبك و شيوه بازى ام براى بازى در ليگ جزيره مناسب تر باشد.

franch
23-07-2008, 21:40
فروش بلیت های بازی خداحافظی الیور کان
تمامی شصت و نه هزار بلیت بازی خداحافظی الیور کان دروازه بان کهنه کار بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان به فروش رسید.
به گزارش شبکه خبر ، این بازی روز 12 شهریور در ورزشگاه آلیانز آرنای مونیخ برگزار می شود و در آن تیم ملی فوتبال آلمان به مصاف تیم بایرن مونیخ می رود.
این در حالی است که تیم ملی فوتبال آلمان معمولا بازی خداحافظی برای کسی برگزار نمی کند اما به پاس خدمات الیور کان که 89 بار برای این تیم به میدان رفته است در این بازی دوستانه شرکت می کند.
اولیور كان 39 ساله پس از جام جهانی 2006 از فوتبال ملی خداحافظی كرد و در پایان فصل گذشته بوندسلیگا نیز با جدایی از بایرن مونیخ برای همیشه از فوتبال حرفه ای کنار رفت.
او طی 14 سال حضور در بایرن مونیخ 557 بار در بوندسلیگا از دروازه این تیم حفاظت کرد.

franch
23-07-2008, 21:41
كاپيتان بايرن مونيخ سه هفته ديگر معرفي مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي ولت آلمان، يورگن كلينزمان سرمربي جديد اين تيم در مدتي كه از شروع تمرينات آماده سازي تيمش سپري شد، به بررسي نفراتي كه قابليت هدايت تيم را دارند پرداخت.
در پايان فصل گذشته يوندس ليگا، اوليور كان دروازه‌بان و كاپيتان قديمي بايرن در سن 38 سالگي، اعلام بازنشستگي كرد و پس از آن زمان بحث انتخاب فرمانده‌ جديد، به يكي از موضوعات داغ تيم تبديل شد.
منابع خبري آلمان در گزارشات اخير خود، همواره اين بحث را پيش كشيده و نامزد هاي احتمالي را مورد سنجش و ارزيابي قراردادند.
كلينزمان روز گذشته اظهار داشت، سه هفته ديگر يعني در فاصله زماني يك هفته تا شروع فصل جديد، كاپيتان تيمش را در نشستي مطبوعاتي معرفي خواهد كرد.
گفته مي شود فيليپ لام، مارك فان بومل و ويلي سانيول از بيشترين بخت براي بستن بازوبند كاپيتاني برخوردار هستند.

franch
23-07-2008, 21:44
بايرن در يك بازي برتر با11 گل تيم نه چندان مطرحAmberg در هم كوبيد

بازيكنان بايرن

FC Bayern: Rensing (46. Kraft) - Lucio, Van Buyten, Demichelis - Sagnol (46. Altintop), Van Bommel (46. Schweinsteiger), Ottl, Lell (46. Ekici) - Yilmaz (46. Podolski),
Ngwenya, Kroos

گل هاي بايرن

Tore: 0:1 Lell (5.), 0:2 Yilmaz (15.), 1:2 Götz (26.), 1:3 Van Bommel (38.), 1:4 Demichelis (42.), 1:5 Ngwenya (43.), 1:6 Kroos (52.), 1:7 Kroos (58.), 1:8 Altintop (62.), 1:9 Kroos (68.), 1:10 Demichelis (78.), 1:11 Podolski (86.)

franch
23-07-2008, 21:44
هوينس: علاقمند به جذب هلب بوديم

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزشي آلمان، اولي هوينس اظهار داشت: در سه هفته گذشته به خواست يورگن كلينزمان سرمربي جديد، ‌تلاش زيادي براي جذب آلكساندر هلب كرديم؛ اما شرايط بارسلونا براي او بهتر بود.
وي ادامه داد:‌ كلينزمان اعتقاد دارد بايرن به هافبكي نظير هلب احتياج دارد؛ اما حالا كه امكان جذب وي فراهم شده، منتظر مي‌مانيم تا ببينيم نظر به استخدام كدام هافبك دارد.
او افزود: مربي ما چيزي در اين باره اظهار نكرده؛ اما هر زمان اعلام كند، فوري وارد عمل خواهيم شد.

Ice Star
24-07-2008, 18:01

franch
24-07-2008, 21:06
كلينزمن:اميدوارم همكاري طولاني با بايرن مونيخ داشته باشم

یوفا: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت:اميدوارم همكاري من با بايرن مونيخ كوتاه نباشد ويك همكاري طولاني مدت با اين باشگاه و تيم فوتبال آن داشته باشم.

به گزارش یوفا: يورگن كلينزمن افزود : اين خوش شانسي است كه من با يك باشگاه بزرگ كارمي كنم.

وي افزود :اين باشگاه يك سابقه عالي درفوتبال دارد واميدوارم من هم چندين سال بمانم ، اما اينكه چقدر بمانم بستگي به موفقيت و نيز نظر مديران و طرفداران تيم دارد.

سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: معيار كار من عناوين و جام نيست ، ولي به هرحال انتظار از بايرن مونيخ بالاست و اميدوارم كار من موفقيت‌آميز باشد و باشگاه نيز از آن حمايت كند.

كلينزمن با پايان يافتن فصل گذشته رقابتهاي بوندسليگا ، سرمربيگري تيم بايرن مونيخ را برعهده گرفت.

وي در يكي از اولين سرمربيگري خود با بايرن مونيخ ديشب دو بريك مسابقه سوپر جام باشگاههاي آلمان را به تيم بروسيا دورتموند واگذار كرد.

كلينزمن در مدت دو سال ‪ ۶۵‬بازي براي بايرن مونيخ انجام داد و در آنها ‪۳۱‬ گل به ثمر رساند.

رقابتهاي فوتبال ليگ دسته اول باشگاههاي آلمان ( بوندنسليگا ) از ماه اينده ميلادي شروع خواهد شد.

franch
24-07-2008, 21:07
در ضمن چرا بايرن سوپر جام و باخت؟!!!

franch
24-07-2008, 21:09
آلمان و ايتاليا به بازي نهايي راه يافتند

یوفا: تيم هاي فوتبال جوانان آلمان و ايتاليا به ديدار نهايي قهرماني اروپا راه يافتند.

به گزارش یوفا: در مرحله نيمه نهايي پيكارهاي قهرماني فوتبال زير 19 ساله هاي اروپا، تيم آلمان كه از سوي هورست هروبش، مهاجم دهه هشتاد ژرمن‌ها، هدايت مي‌شود، موفق به پيروزي 2 بر يك مقابل جمهوري چك، ميزبان اين پيكارها شد.

مارسل ريسه 17 و ريشارد سوگوتو پاسو 119 براي آلمان گل زدند؛ در حاليكه چك در دقيقه 24 از سوي توماس نايد به گل رسيد.

در ديداري ديگر، ايتاليا با تك گل مارتين فرناندو در دقيقه 65 پيروزي بر مجارستان را بدست آورد.

franch
25-07-2008, 21:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كان در تمرين بايرن با كلينزمان ديدار كرد

یوفا: دروازه بان بازنشسته ژرمن‌ها پس از 2 سال با سرمربي جديد تيم بايرن مونيخ آشتي كرد.

به گزارش یوفا: اوليور كان پس از تنزل مقامش از دروازه بان اول به دوم تيم ملي آلمان در هنگام جام جهاني 2006، از يورگن كلينزمان سرمربي وقت تيم آلمان ناراحت شد و در 2 سال اخير انتقاداتي عليه اين مربي جوان داشت.

كان روز گذشته در جلسه تمريني مونيخي ها حاضر شد و با كلينزمان كه اينك عهده دار هدايت تيم بايرن مونيخ شده است، به گفت و گو پرداخت.

به اين ترتيب كان كه در پايان فصل اخير بوندس ليگا از دنياي فوتبال در سن 38 سالگي كناره گرفت، به مناسبات تيره خود با كلنيزمان پايان داد و با سرمربي بايرن آشتي كرد.

كاپيتان اسبق تيم ملي آلمان و بايرن مونيخ براي كلينزمان در مقام جديدش، آرزوي موفقيت كرد.

abed1990
26-07-2008, 09:19
در ضمن چرا بايرن سوپر جام و باخت؟!!!

عیبی نداره

بردیا
26-07-2008, 14:32
این بازیا زیاد مهم نیست
هرچی میخواد تو این بازیا ببازه ولی تو اروپا نبازه
امسال گربه سیاه هم نیستش که حذفمون بکنه

franch
26-07-2008, 22:16
این بازیا زیاد مهم نیست
هرچی میخواد تو این بازیا ببازه ولی تو اروپا نبازه
امسال گربه سیاه هم نیستش که حذفمون بکنه
خوب وقتي اينجور بازيا رو ببازه بعد توقع داري بره تو اروپا مقابل تيمهاي قدرتمندي مثل اينتر و چلسي و... نبازه.

mohamad23
27-07-2008, 00:40
دوستان قهرمانی تیم زیر 19 ساله های آلمان رو تبریک میگم .ایتالیا رو 3 بر یک بردیم.:10:

jingool
27-07-2008, 04:09
منم تبریک میگم...
ماشالله تیم آلمان تو همه ی رده های سنی تیم خوب و منسجمی داره!!!
تیم بانوان هم که داره تو جهان سالاری میکنه...دی:

jingool
27-07-2008, 04:37
من یه چیزایی شنیدم مثل این که رفتن podolski قطعی شده!!!
خدا کنه اشتباه باشه...
اگه اینطوری باشه من واقعا متاسفم که اینطوری خیلی راحت یه ستاره ی جوان خودشون رو از دست میدن...چسبیدن به 2 تا بالای 30 سال!!!

franch
27-07-2008, 12:29
از كجا شنيدي؟

franch
27-07-2008, 12:49
رونمایی از لباس جدید بایرن

Home-Trikot

Away-Trikot

Champions League-Trikot

franch
27-07-2008, 12:51
اينم به عنوان نمونه كه اشتايگر با بروبچه هاي بايرني گرفته.

franch
27-07-2008, 12:55
كلينزمن: جواب «كلاپ» را خواهم داد

بايرن مونيخ اولين شكست خود را با كلينزمن تجربه كرد. كلينزمن پس از شكست ۲ بر يك تيمش مقابل بروسيادورتموند شرايط تيم خود را بسيار عالى و ايده آل خواند و گفت: «همه چيز خوب پيش مى رود.» در ادامه بخشى از مصاحبه يورگن كلينزمن با وب سايت بايرن را خواهيد خواند:

• كمتر از يك ماه ديگر رقابت هاى بوندس ليگا آغاز خواهد شد. شرايط تيم خود را چطور مى بينيد؟
- همه چيز خوب پيش مى رود. تيم ما كاملاً طبق برنامه جلو مى رود و شرايط در بايرن عالى است. ما تاكنون تمرينات خيلى خوبى را پشت سر گذاشته ايم. تقريباً از يك هفته قبل بازيكنان ملى پوش هم به جمع ما اضافه شدند. اين بازيكنان به تازگى مشغول تمرين شده اند و مسلماً چند روزى براى بازگشت به فرم ايده آل خود وقت مى خواهند. درحال حاضر بازيكنانى كه از ابتدا در تمرينات ما حاضر شده اند، كاملاً آماده هستند. هفته آينده نيز ديگر بازيكنان به آمادگى صددرصد خواهند رسيد.

• در سوپرجام و مقابل بروسيادورتموند اولين شكست خود به همراه بايرن را تجربه كرديد. چه مسائلى باعث شد چنين نتيجه اى رقم بخورد؟
- در چنين بازى هايى نتيجه اصلاً مهم نيست. مسلماً ما دوست داشتيم در سوپرجام پيروز شويم اما در درجه اول بايد سعى مى كرديم در دورتموند بازيكنانمان و همچنين سيستم هاى مختلف را مورد آزمايش قرار دهيم. ما در بازى مقابل دورتموند با ۲ سيستم كاملاً متفاوت بازى كرديم. در نيمه اول سيستم ما ۲-۴-۴ بود اما در نيمه دوم با سيستم ۲-۵-۳ به ميدان رفتيم.

• بايرن در رقابت هاى بوندس ليگا ۲-۴-۴ بازى خواهد كرد يا ۲-۵-۳؟
- مهم اين است كه بتوانيم در طول رقابت هاى فصل آتى يك تيم انعطاف پذير باشيم. تيمى كه بتواند حداقل با ۲ سيستم متفاوت بازى كند. سيستم اصلى ما براى شروع رقابت هاى بوندس ليگا ۲-۴-۴ خواهد بود اما در برخى از بازى ها با يك سيستم ديگر ظاهر خواهيم شد.

• پس در اكثر بازى ها بايرن را با سيستم ۲-۴-۴ خواهيم ديد؟
- در اكثر بازى هاى خارج از خانه بله.

• مى توانيد بيشتر توضيح دهيد؟
- در اكثر بازى هاى خارج از خانه ما ۲-۴-۴ بازى خواهيم كرد اما در بازى هاى خانگى شرايط كمى فرق مى كند. ما اين طور پيش بينى مى كنيم كه اكثر تيم ها در «آره ناى مونيخ» با يك مهاجم بازى خواهند كرد. براى مهار يك مهاجم مجبور نيستيم از ۴ مدافع استفاده كنيم. ما مى توانيم تعداد مدافعان خود را به ۳ مدافع كاهش دهيم و در مقابل، يك بازيكن را به نيروهاى تهاجمى خود اضافه كنيم. در اين شرايط يك بازيكن به عنوان مهاجم كاذب در پشت ۲ مهاجم اصلى بازى خواهد كرد.

•يعنى همان سيستم ۲-۵-۳؟
- بله. تقريباً.

• اولين فصل حضورتان در مونيخ را تجربه مى كنيد. نشستن روى نيمكت در كنار اولى هوينس چه حسى دارد؟
- هوينس خيلى دوست داشتنى است. ما در طول بازى مدام با يكديگر صحبت مى كنيم و من سعى مى كنم از تجربيات او استفاده كنم. او بسيار باتجربه است. تقريباً ۳۰ سال است كه هوينس روى نيمكت مى نشيند. ما بايد سعى كنيم از تجارب گرانبهاى مردى مثل هوينس استفاده كنيم. دقيقاًَ به همين دليل بود كه من خواستم او اين فصل هم روى نيمكت بنشيند.

•كار به عنوان سرمربى بايرن را تاكنون چطور ديديد؟
- خب مربيگرى در تيم باشگاهى با مربيگرى در تيم ملى كاملاً متفاوت است. حضور در تيم بزرگى همچون بايرن آن هم به عنوان سرمربى، مسئوليت بسيار سنگينى را به همراه دارد. من خودم را براى اين مسئوليت سنگين كاملاً آماده كرده بودم و با آگاهى كامل آن را پذيرفتم. تا حالا هم تمامى برنامه ها به خوبى پيش رفته اند.

•رابطه شما با بازيكنان چطور است؟
- من هميشه سعى مى كنم رابطه دوستانه اى با بازيكنان برقرار كنم. در تيم ملى آلمان هم همين طور بود اما حالا در بايرن وقت بيشترى را در كنار بازيكنانم مى گذرانم و اين اجازه مى دهد كه رابطه بسيار دوستانه اى با آنها برقرار كنم. در كل بايرن جو فوق العاده اى دارد. يك جو كاملاً دوستانه كه مى تواند به قهرمانى و موفقيت ختم شود.

• اصلى ترين رقباى بايرن در رقابت هاى فصل آتى بوندس ليگا كدام تيم ها خواهند بود؟
- ولفسبورگ در يارگيرى فوق العاده كار كرده است. به اعتقاد من اين تيم با بازيكنان و مربى خوبى كه دارد در فصل آينده به جمع مدعيان اضافه خواهد شد. ديگر مدعيان هم به مانند فصول گذشته تيم هايى همچون شالكه، برمن، اشتوتگارت و هامبورگ هستند.

• تا پايان قراردادتان در بايرن خواهيد ماند؟
- اين خوش شانسى من است كه با يك باشگاه بزرگ و نامدار كار مى كنم. بايرن يكى از بهترين هاى اروپاست و من اميدوارم چندين سال در اين باشگاه بزرگ به فعاليتم ادامه دهم اما بايد بگويم اينكه چقدر بمانم بستگى به نتايج تيم و همچنين نظر مسئولان دارد.

•و سؤال آخر. قبل از بازى چهارشنبه شب يورگن كلاپ، سرمربى دورتموند بدون اشاره به نام بايرن به هواداران تيمش قول داده بود يورگن كلينزمن را شكست مى دهد. به نظر شما او با اين جمله نخواسته به نوعى شما را به جنگ دعوت كند؟
- كلاپ بايد بداند كه سوپرجام فقط يك ديدار سمبليك است. مطمئن باشيد جواب كلاپ را در ديدارهاى رسمى خواهم داد!

franch
27-07-2008, 12:57
انتقاد كاپلو از "توني"

اگر او همه نيرويش را به هدر نمي‌داد

فابيو كاپلو، مهاجم بايرن مونيخ را يكي از مقصران ناكامي ايتاليا در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا دانست.
سرمربي 62 ساله‌ي تيم ملي انگلیس با اشاره به لوكاتوني و عملكردش در رقابت‌هاي يورو 2008 گفت: اگر او در بوندسليگا تمام نيرويش را به هدر نمي‌داد، آن وقت آن همه فرصت از ميان نمي‌رفت.
اين انتقادهاي تند از آن جهت هستند كه لاجوردي پوشان در يورو 2008 در اتريش و سوئيس بسيار ضعيف‌تر از انتظارها ظاهر شدند.
قهرمان جام جهاني 2006 آلمان از درخشش خود در آن رقابت‌ها هيچ نشاني نداشت و با شكست برابر اسپانيا در مرحله يك چهارم نهايي يورو از اين رقابت‌ها كنار رفت.
ضعيف‌ترين عضو تيم ملي ايتاليا به گفته‌ي كاپلو لوكاتوني بود كه همانند ماريوگومس در جريان رقابت‌هاي يورو 2008 از گلزني‌هاي اين دو خبري نبود.
اين در حالي است كه توني در بوندسليگا فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشت، او در رقابت‌هاي اتريش و سوئيس حتي يك گل هم به ثمر نرساند. انتقادها از كوكا بسيار تند هستند.
اين كه توني مهاجمي در حد و اندازه‌هاي جهاني است، نه تنها در بوندسليگا كه در سري a هم توانايي‌اش را به اثبات رسانده است. او در پيراهن بنفش‌ها بارها و بارها گلزني كرد.
توني در بايرن مونيخ هم در همان نخستين فصل حضورش 24 گل زد تا بهترين گلزن ليگ آلمان لقب بگيرد.
گومس هم كه در بوندسليگا 19 گل زده بود، در تيم ملي آلمان كاري از پيش نبرد.

franch
27-07-2008, 13:03
راستي يادم رفت قهرماني عقابهاي سپيد المان رو تبريك بگم. واقعا كه مقتدرانه قهرمان شدن.

franch
27-07-2008, 13:05
اين لباساي جديد بايرن به نظر شما چجوريه ؟
به نظر من كه فرقي نكرده با سال قبل . فقط لباس مشكيش يكم فرق داره يعني قشنگتر شده.

jingool
27-07-2008, 13:33
تریکوت های بازی های خونگی (میزبان) که همون فصل قبل هستش(قرمز)...
تریکوت های بازی های خارج از خانه (میهمان) با کمی تغییر نسبت به فصل قبل هستش(مشکی)...
تریکوت های بازی های Champion leauge تغییر کرده و سفید شده...و آرم های مخصوص این رقابت ها رو هم کنارش داره...

بردیا
27-07-2008, 17:13
خوب وقتي اينجور بازيا رو ببازه بعد توقع داري بره تو اروپا مقابل تيمهاي قدرتمندي مثل اينتر و چلسي و... نبازه.

اونا رو میبره.خیالت راحت.به قول خود یورگن ملی پوشا تازه به تیم پیوستن.هنوز خیلی مونده تا بوندس لیگا شروع بشه و میتونن هماهنگ تر بشن

دوستان قهرمانی تیم زیر 19 ساله های آلمان رو تبریک میگم .ایتالیا رو 3 بر یک بردیم.:10:

به به.ایول
سالای آینده همین تیم همه رو لوله میکنه.آلمان پشتوانه خوبی داره

منم تبریک میگم...
ماشالله تیم آلمان تو همه ی رده های سنی تیم خوب و منسجمی داره!!!
تیم بانوان هم که داره تو جهان سالاری میکنه...دی:

تیم بانوانو که:27:
من بازیاشون تو المپیکو دیدم(فکر کنم نایب قهرمان شدن)اگر اشتباه نکنم تا دقیقه80 تو نیمه نهایی از نیجریه عقب بودن ولی 2تا گل ناز زدن و بردن بازیو

mohamad23
27-07-2008, 18:16
البته قهرماني تيم زير 19 ساله هاي آلمان هم نشان دهنده اين هست كه بازيكن سازي خوبي در سالهاي اخير در آلمان صورت گرفته و نويد آينده درخشان تيم ملي رو ميده.

abed1990
28-07-2008, 07:53
البته قهرماني تيم زير 19 ساله هاي آلمان هم نشان دهنده اين هست كه بازيكن سازي خوبي در سالهاي اخير در آلمان صورت گرفته و نويد آينده درخشان تيم ملي رو ميده.

دمت گرم داداش

abed1990
28-07-2008, 07:54
بایرن امسال جه بازیکن هایی رو خریده؟

franch
28-07-2008, 17:26
بایرن امسال جه بازیکن هایی رو خریده؟

ورود: تيم بروفسكى(برمن)- يورگ بوت(بنفيكا)- توماس كرافت(جوانان بايرن)
البته يه چند تا بازيكن هم به دنبالشون هست كه تو خبرها ميتوني بخوني.

franch
28-07-2008, 17:30
بد نيست با بعضي از ستاره هاي اينده دار الماني تو جام زير 19 سال اروپا اشنا بشيد.

یانگیرد کاپیتانه آلمان یکی از بهترین های آلمان تو این مسابقات بوده

برادران بندر
راست: لارس بندر یکی از گلزنان فینال چپ: اسون بندر برادرش
این 2تا دوقلو هستن و در مونیخ 1860 بازی میکنن

لارس بندر

ریچارد سوکوتوپاسو بهترین گلزن آلمان با 2گل

franch
28-07-2008, 17:31
در ضمن آلمان انتقام خودشو از ایتالیا و اسپانیا تو این بازی ها گرفت.

بردیا
28-07-2008, 19:28
مرسی بابت عکسا
البته کمی طول میکشه تا توی بزرگسالان به اینا بازی برسه

franch
28-07-2008, 20:34
مرسی بابت عکسا
البته کمی طول میکشه تا توی بزرگسالان به اینا بازی برسه
كرتيم.
ولي من مطمئنم اين بازيكنا در اينده حرفاي زيادي برا گفتن دارن.

بردیا
28-07-2008, 22:01
به نظرم آلمان تا 2010 دست زیادی توی این ترکیب نمیبره ولی از 2010 به بعد یه تغییر نسل دیگه شروع میشه با بازیکنای جوون تر چون بازیکنایی مثل کلوزه یا بالاک بیشتراز 2010 کشش ندارن دیگه.

Actros
29-07-2008, 01:03
ميشائيل بالاك هافبك تيم ملي فوتبال آلمان قصد دارد آخرين سالهاي فوتبالش را در باشگاه چلسي سپري كرده و در سال ‪ ۲۰۱۰‬از اين ورزش كناره‌گيري كند.
به گزارش یوفا: كاپيتان تيم آلمان بعد از جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي با فوتبال خداحافظي خواهد كرد اما خوشحال است كه دو سال آخر را در ورزشگاه استمفورد بريج ، كنار آبي پوشان تيم چلسي ، سپري مي‌كند. بالاك كه در سال ‪ ۲۰۰۶‬بعد از تجربه بازيگري در كايزراسلاترن ، بايرلوركوزن و بايرن مونيخ به چلسي ملحق شد ، تاكيد كرد اينجا آخرين باشگاه اوست. وي اظهار داشت : در گذشته اعلام كرده ام كه خوشحال مي‌شوم تا پايان دوران بازيگري در چلسي بمانم. من به استمفورد بريج آمدم تا در يكي از بهترين ليگ‌هاي جهان براي يكي از قوي‌ترين تيم‌ها بازي كنم. هافبك سابق چلسي بعد از شروع كند و ناموفقي كه در اين تيم داشت ، در فصل گذشته يكي از بهترين بازيكنان بود اما تيم تحت رهبري آورام گرنت در فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا مغلوب منچستريونايتد شد و در ليگ برتر نيز رقابت را به اين تيم واگذار كرد. بالاك اما انگيزه زيادي دارد كه همراه با چلسي به يك عنوان قهرماني دست يابد : انتظار دارم در اين فصل براي قهرماني تلاش كنيم. ما حرفه‌اي هستيم و بايد تفاوتي نسبت به فصل قبل در تيم ايجاد كنيم. با حضور لوئيس فيليپه اسكولاري در چلسي و جذب دكو پرتغالي ، اين تيم عزمش را جزم كرده تا ناكامي‌هاي گذشته را جبران كند. در حاليكه هنوز اسامي مختلفي نظير كاكا و روبينيو در فهرست خريدهاي آبي پوشان به چشم مي‌خورد ، اما بالاك معتقد است تركيب فعلي ، تركيب خوبي است. به گفته وي: چلسي تيم فوق‌العاده‌اي دارد كه هميشه پتانسيل قهرماني را داراست.

jingool
29-07-2008, 02:24
کسی میدونه اشنایدر خداحافظی کرده بود یا دعوت نشد به تیم ملی؟

franch
29-07-2008, 13:11
کسی میدونه اشنایدر خداحافظی کرده بود یا دعوت نشد به تیم ملی؟
مصدوم بود الانم فكر كنم مصدوميتش برطرف شده.

franch
29-07-2008, 21:45
وردربرمن با 4 گل سن گالن را شكست داد

یوفا: تيم فوتبال وردربرمن آلمان در ديداري دوستانه مقابل سن گالن سوئيس با 4 گل به برتري رسيد.

به گزارش یوفا: تيم وردربرمن كه خود را براي حضور در رقابت هاي فصل جديد بوندس ليگا آماده مي كند و در اردوي اتريش بسر مي برد، دوشنبه شب با 4 گل مقابل تيم سوئيسي برنده شد.

تورستن فرينگس(14)، اوسيل(25)، فرانك بائومان(60)و توسيچ(86) زننده گل هاي سفيد و سبزپوشان برمني بودند.

در ديدارهاي ديگر رامبلر ايرلند با همين نتيجه مغلوب ساندرلند انگليس شد، بارنلي انگليس با 5 گل، گلن توران ايرلند را شكست داد و تاتنهام هاتسپرز انگليس نيز 5 بر يك برابر نوريچ سيتي انگليس به برتري رسيد.

franch
29-07-2008, 21:48
در ايتاليا زمزمه هايي از پيوستن "لوكاس پودولسكي" به رم به گوش مي‌رسد.:18:

به گزارش یوفا: مهاجم بايرن مونيخ كانديداي شماره يك نايب قهرمان فصل گذشته سري A است.
روزنامه ورزشي گاتزتا دلواسپورت از اين موضوع خبر دارد. كوريره دلواسپورت هم در اين باره نوشت : "چنانچه ماريو گومس به بايرن مونيخ بپيوندد، پودولسكي مي‌تواند اين باشگاه را ترك كند ."

رم از ميروسلاو كلوزه به عنوان جايگزيني براي پودولسكي ياد مي‌كند. تيم پايتخت نشين ايتاليا در هر حال در انديشه تقويت خط حمله‌اش است. اين موضوع پس از ناكامي رم در خريد آدريان موتو، مهاجم رومانيايي فيورنتينا قوت بيشتري به خود گرفته است.

فرانچسكوتوتي، كاپيتان رم در اين باره گفته بود:" بسيار متاسفم. اين مي‌توانست خريدي كامل براي ما باشد. با اين حال هنوز 2 بازيكن ديگر به جمع ما اضافه خواهند شد."

پيوستن موتو به رم كه قرار بود در ازاي 23 ميليون يورو صورت بگيرد، چهارشنبه پيش با رد پيشنهاد رم از سوي فيورنتينا به جايي نرسيد. 33 گل زده موتو براي "بنفش‌ها" در فصل پيش علاقمندي رم و بسياري از باشگاه‌ها را به اين بازيكن رومانيايي به همراه داشت.

توتي ادامه داد: " آيا انتظار داشتم كه اين جا به جايي موتو اين گونه پايان بگيرد؟ نه،‌هرگز! اين جا به جايي تمام شده به نظر مي‌رسيد. مي توانستيم آمدنش احساس كنيم. اما سرنوشت به گونه‌اي ديگر رقم خورد. اين بي‌ترديد خطاي باشگاه نبود، رم هم اكنون مي‌خواهد به دنبال گزينه‌هاي ديگري باشد. تيم ما بايد به هر شكل تقويت شود تا در فصل آينده بتواند با رقيبانش پيكار كند. سرمربي و باشگاه از 2 بازيكن ديگر ياد مي‌كنند، اما نمي‌توانم نام آنها را فاش كنم چرا كه دوست ندارم دردسر درست كنم.

franch
30-07-2008, 11:57
كلينزمن: بايرن شانس قهرمانى در اروپا را دارد

يورگن كلينزمن سرمربى بايرن مونيخ مشكلات اقتصادى باشگاه را دليل موجهى براى ناكامى قهرمان بوندس ليگا در ليگ قهرمانان نمى داند.
سرمربى سابق تيم ملى آلمان گفت: من اصلا نمى توانم كمبود بودجه باشگاه را براى عدم موفقيت بايرن در ليگ قهرمانان بپذيرم. 15 باشگاه برتر اروپا داراى تعداد زيادى بازيكنان بين المللى هستند اما به عقيده من براى پيروزى تشكيل يك تيم سخت كوش و منسجم از بازيكنان بومى از تركيب از چندين بازيكن خارجى ارجح تر است.
اما ايده كلينزمن با نظر كارل هاينس رومنيگه كاملا تناقض دارد.
اين مقام بايرن با هزينه هاى گزاف فوتبال آلمان، آينده چندان روشنى را براى باشگاه هاى اين كشور نمى بيند اما كلينزمن معتقد است بايرن از ديگر تيم هاى اروپا كم ندارد و اين فصل شانس زيادى براى قهرمانى در ليگ قهرمانان خواهد داشت: قطعا اين فصل نيز ثروتمندان زياد از روسيه و امريكا به بازيها مى آيند و اگر ما بتوانيم ۵۰ ميليون يورو هزينه كنيم مطمئنم تيم شانس كافى براى پيشرفت دارد. كار من ارتقاى سطح كيفيت بازيكنان است تا بتوانند در مقابل باشگاه هاى متمولى چون چلسى يا ميلان بدرخشند.
آخرين بار بايرن مونيخ در سال ۲۰۰۱ قهرمان ليگ قهرمان شد و كلينزمن براى تكرار آن قهرمانى به اين فصل قدم مى گذارد.
بايرن مدافع عنوان قهرمانى بوندس ليگا رقابت هاى اين فصل را ۱۵ آگوست مقابل هامبورگ آغاز خواهد كرد.

sinath
31-07-2008, 16:57
اينجا چه بوي خوش بايرني مياد,انشالا هر 4 تا جامو مي گيريم ولي اگه يكم تو خريد بازيكن بهتر عمل مي كردن بهتر بود ولي همين الانم عالي هستيم.

franch
31-07-2008, 21:59
سلام سينا.
خوشحالم كه دوباره به جمع ما اومدي.
منم مثل تو اميدوارم بايرم امسال يكي از بهترين سالهاي خودشو تجربه كنه.

franch
31-07-2008, 22:04
تمام مربيان بوندسليگا، بايرن مونيخ را مدعي شماره يك قهرماني مي‌دانند

برلين - تمام مربيان تيم‌هاي فوتبال حاضر در رقابتهاي دسته يك بوندسليگا آلمان در يك نظرخواهي ، تيم بايرن مونيخ را مدعي شماره يك قهرماني در فصل آينده اين رقابتها عنوان كردند. به گزارش ايرنا ، اين نطرخواهي توسط خبرگزاري آلماني د.پ.آ از ‪۱۸‬مربي تيم هاي حاضر در بوندسليگا انجام شد و طي آن تمام مربيان ، تيم بايرن را به عنوان قهرمان چهل و ششمين دوره رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان توصيف كردند.
در اين نظرخواهي حتي سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ نيز اعلام كرده كه هيچ شكي نبايد در قهرماني اين تيم داشته باشيد.
يورگن كلينزمن افزوده است : از اين تيم هميشه انتظار قهرماني وجود داشته است.
مربي جديد تيم هامبورگ نيز در اين‌باره عنوان كرد : تيم بايرن مونيخ هر فصل به عنوان مدعي شماره يك وارد مي‌شود و اين تيم بهترين كادر فني و مديراني را كه به نحو عالي كار مي‌كنند ، در اختيار دارد.
در عين حال توماس شاف مربي تيم وردربرمن نيز گفت : تيم بايرن مونيخ معيار همه چيز در فوتبال است.

fcbayern.ir

jingool
01-08-2008, 01:35

بایرن در یک دیدار دوستانه مقابل اراواردز به پیروزی 4-2 دست یافت.
گل های بایرن را به ترتیب:
کلوزه در دقیقه ی 16 و پودولسکی در دقایق 43,21و63 به ثمر رساند.
و همچنین امساکی در دقیقه ی 57 و ابه در دقیقه ی 81 , 2 گل تیم اراوا را به ثمر رساندند.
در انتهای بازی پودولسکی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد...

بردیا
02-08-2008, 19:06
مرسی بابت خبرا
ما نباید بابت بوندس لیگا نگرانی داشته باشیم چون همه میدونن که شانس اول قهرمانی همیشگی ما هستیم
ولی دغدغه اصلی ما اروپا باید باشه.جایی که باید با ولخرجایی مثل چلسی و رئال و .... مبارزه بکنیم

franch
02-08-2008, 23:30
رئال كه مالي نيست ولي خوب چلسي تيم خطر ناكي شده.

بردیا
03-08-2008, 12:52
رئال تو اروپا قبول دارم تیم شاخی نیستش ولی به هر حال اسمش رئاله(هرچند مقابل بایرن هیچی نیست)چلسی هم که یه show man رو کرده سرمربی.میلان که دیگه نیست.لیورپول یه خورده تو اروپا دردسر سازه.
آرسنال جوونای باانگیزه ای داره.یوونتوس رو بی خیال،رم توی اروپا مدعی نیست.اینتر با مورینیو خیلی خطریه.سال سختیه به هر حال

franch
03-08-2008, 21:48
قهرمان آسیا به تیم کلینزمن باخت

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال بايرن مونيخ پنجشنبه شب در سفر خود به خاور دور موفق به كسب برد 4 بر 2 برابر تيم ژاپني شد.
لوكاس پودولوسكي و ميروسلاو كلوزه، دو مهاجم ملي پوش روز پرفروغي را سپري كردند. هريك براي تيم خود گل زدند. در اين ميان، عملكرد پودولوسكي درخشانتر بود زيرا سه گل زد. كلوزه 15 و پودولوسكي (21،43،63) گل زدند؛ درحاليكه ميزبان از سوي اومسكي 56 و يوبي ابه 80 به گل رسيد.

franch
03-08-2008, 21:51
ريبرى در پاسخ به انتقادات كاپلو:

تونى بهترين مهاجم دنياست

چندى پيش فابيو كاپلو ضمن انتقاد از عملكرد لوكاتونى در رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ اين مهاجم سرشناس را به عنوان عامل اصلى حذف تيم ملى ايتاليا از رقابت هاى جام ملت هاى اروپا معرفى كرد.
كاپلو در مصاحبه هفته گذشته خود با روزنامه «سان» عملكرد تونى در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ را اين طور توصيف كرد: «يكى از بازيكنانى كه در جام ملت هاى اروپا نتوانست در حد و اندازه هاى يك لاجوردى پوش ظاهر شود، تونى بود. وى در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ يكى از ضعيف ترين بازيكنان تيم ملى ايتاليا بود. او حتى نتوانست نيمى از توانايى هاى خود را به معرض نمايش بگذارد. من معتقدم تونى بدون توجه به رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ تمام توان خود را صرف بايرن و قهرمانى اين تيم در رقابت هاى بوندس ليگا كرده بود. به همين دليل در تيم ملى كشورش يك مهاجم بى انرژى بود. به نظر من او بود كه باعث حذف تيم ملى ايتاليا شد...!»
انتقاد تند و شديد كاپلو از لوكاتونى عكس العمل همبازى اين مهاجم ايتاليايى را در پى داشته است. پس از انتقادات كاپلو از مهاجم بلند قامت بايرن، «فرانك ريبرى» همبازى تونى در بايرن، وى را بهترين مهاجم حال حاضر دنيا دانست و گفت: «پس از حذف تيم ملى ايتاليا از رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ همه به انتقاد از بازيكنان اين تيم پرداختند. ايتاليايى ها تعصب خاصى به ورزش فوتبال دارند و اين باعث شده انتقادات تا امروز نيز ادامه داشته باشد. يكى از بازيكنانى كه زير تيغ انتقادات مردم و مطبوعات كشور ايتاليا قرار گرفته، لوكا تونى است. به نظر من اين همه انتقاد از لوكا منصفانه نيست. در رقابت هاى يورو ،۲۰۰۸ تيم ملى ايتاليا ضعيف ظاهر شد. خط هافبك اين تيم با وجود داشتن بازيكنان بزرگ هرگز نتوانست انتظارات را برآورده كند. هافبك هاى لاجوردى پوش در ۴ بازى تيمشان نتوانستند به خوبى مهاجمان را تغذيه كنند و در طول حضور اين تيم در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ خيلى كم در موقعيت گلزنى قرار گرفتند. در چنين شرايطى انتقاد از مهاجمان اين تيم منصفانه نيست.»
ريبرى در ادامه تونى را بهترين مهاجم حال حاضر قاره سبز خواند و گفت: «به نظر من لوكا بهترين مهاجم دنياست. من، هم مقابل او بازى كرده ام و هم در كنارش. تنها كافى است تا يك پاس خوب در محوطه جريمه به او برسد تا همه شاهد يك گل زيبا از وى باشند. لوكا در فصل گذشته رقابت هاى بوندس ليگا نيز ثابت كرد بهترين است. به اعتقاد من هيچ مهاجمى نمى تواند در اولين فصل حضورش در يك تيم جديد و ليگ جديد تا اين اندازه موفق ظاهر شود. بايرن بسيارى از پيروزى هاى خود در فصل گذشته را مديون اين مهاجم بزرگ است.»
ستاره فرانسوى بايرن كه دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد در مورد زمان بازگشت خود به ميادين گفت: «خوشبختانه پزشكان از روند بهبودى من كاملاً رضايت دارند. در آخرين صحبتى كه با پزشك معالجم داشتم او به من قول داد تا قبل از شروع رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا به آمادگى كامل برسم. از اينكه مى توانم در رقابت هاى ليگ قهرمانان، بايرن را همراهى كنم بسيار خوشحالم. بايرن امسال تيم بسيار خوبى دارد و به نظر من حضور موفقى در ليگ قهرمانان اروپا خواهد داشت. خيلى خوشحالم كه مى توانم به همراه اين تيم خوب و مدعى در ليگ قهرمانان بازى كنم.»

franch
03-08-2008, 21:56
توني درجام حذفي آلمان قادر به همراهي بايرن مونيخ نيست

لوکاتوني مهاجم تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان در رقابتهاي جام حذفي اين کشور به علت آسيب ديدگي غايب خواهد بود.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره رقابتهاي فوتبال جام حذفي آلمان چند روز ديگر آغاز مي شود اما لوکا توني به علت آسيب ديدگي از ناحيه ساقه پا به احتمال قوي قادر به همراهي تيم خود نخواهد بود.اولي هونس مدير باشگاه بايرن مونيخ تاکيد کرد توني تا اوايل ليگ دسته يک آلمان قادر به بازي نيست و رسيدن توني به مرز امادگي حداقل به دو هفته زمان نياز دارد. توني در مسابقه دوستانه بايرن مونيخ مقال تيم اوراوا رد ژاپن که پنجشنبه گذشته برگزار شد غايب بود و در بازي دوستانه تيم بايرن مونيخ مقابل اينترميلان که در ورزشگاه آليانز ارنا مونيخ برگزار مي شود نيز غايب خواهد بود.

franch
03-08-2008, 22:01
هواداران بايرن به كلينزمان 50 دسته گل هديه كردند

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه بايرن، عصر شنبه هواداران متعدد تيم بايرن در فرودگاه مونيخ اجتماع كردند تا در زمان بازگشت تيم محبوب خود از سفر ژاپن به يورگن كلينزمان تبريك بگويند.
علت اين امر نه بخاطر موفقيت نسبي بايرني ها از سفر به خاور دور بلكه به جهت مصادف شدن با چهل و چهارمين سالگرد تولد كلينزمان بود.
براي اين منظور از طرف هواداران بايرن حدود 50 دسته گل بزرگ تهيه و در هنگام ورود كلينزمان به مونيخ به وي اهدا شد.
سرمربي بايرن نيز اظهار داشت:‌براي من چنين استقبالي هرگز سابقه نداشته است. در طول اين سال‌ها هرگز از من چنين تقديري نشده است.
كلينزمان كه به اين ترتيب در روز شنبه همزمان جشن تولد خويش را برپا ساخت، در دوران بازيگري علاوه بر تيم ملي كشورش در تيم هاي باشگاهي اشتوتگارت و بايرن آلمان همچنين اينترميلان ايتاليا، موناكو فرانسه و تاتنهام هاتسپرز انگليس بازي كرد.
وي بعد از آويختن كفش هايش، بخت هدايت تيم ملي آلمان را يافت و در سال هاي 2004 الي 2006 اين تيم را هدايت كرد.

یورگن كلینزمن دریك نگاه

او به عنوان بازیكن تیم ملی آلمان توانست در مسابقات جام جهانی فوتبال ۱۹۹۰ به مقام قهرمانی جهان دست یابد و در سال ۱۹۹۶ نیز قهرمان اروپا شود.

●عضویت كلینزمن در تیم های فوتبال:
۱۹۷۴ - ۱۹۷۲ تی بی گتینگن
۱۹۷۸ - ۱۹۷۴ اس سی گایز لینگن
۱۹۸۰- ۱۹۷۸ اشتوتگارتر كیكرز
۱۹۸۴ - ۱۹۸۰ اشتوتگارت
۱۹۹۲ - ۱۹۸۹ اینتر میلان
۱۹۹۴ - ۱۹۹۲ موناكو
۱۹۹۵ -۱۹۹۴ تاتنهام هاتسپور
۱۹۹۷ -۱۹۹۵ بایرن مونیخ
۱۹۹۱ - ۱۹۹۷ سامپدوریا
۱۹۹۸ - ۱۹۹۸ تاتنهام هاتسپور
۲۰۰۳ - ۲۰۰۳ ارنج كانتی بلواستارز

● موفقیت ها:
قهرمانی جهان ۱۹۹۰
قهرمانی اروپا (كاپیتان) ۱۹۹۶
قهرمانی جام یوفا ۱۹۹۱ - ۱۹۹۶
قهرمان لیگ آلمان ۱۹۹۷
قهرمان باشگاه های آلمان ۱۹۹۷
قهرمان سوپرجام ایتالیا ۱۹۸۹
آقای گل بوندس لیگا ۱۹۸۸
آقای گل جام یوفا ۱۹۹۶
بهترین بازیكن آلمان ۱۹۸۸ و ۱۹۹۴
بهترین بازیكن انگلیس 1995

بردیا
04-08-2008, 15:13
مرسی بابت خبرا
مصدومیت لوکا یه کم نگران کننده هستش ولی امیدوارم پرنس پولدی و میرو جاشو خوب پر بکنن.
با بازی کردن پولدی شاید یه کم از بداخلاقیاش هم کم بشه

franch
04-08-2008, 21:37
پودولسكي كه اين روزها خيلي اماده نشون داده . تو هر بازي دوستانه داره گل ميزنه. تو همين بازي دوستانه اخيرش هت ريك كرد .
ولي خوب توني هم واقعا عاليه . اميدوارم زودتر به شرايط ارمانيش برسه .

franch
04-08-2008, 21:54
"ريبري" از سپتامبر بازي مي‌كند
هوينس: آسيب ديدگي "توني" شوخي بردار نيست

"لوكاتوني" نخستين بازي رسمي فصل پيش روي فوتبال اروپا را به احتمال زياد از دست خوهد داد. به گفته‌ي اولي هوينس حتي حضور او در هفته نخست بوندسليگا برابر بايرن مونيخ هم با ابهام روبروست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير بايرن مونيخ درباره اين مهاجم ايتاليايي گفت: «نمي‌توانم تصور كنم كه لوكا در بازي جام حذفي برابر ارفورت بتواند بازي كند. آسيب ديدگي او شوخي بردار نيست. بازي او در هفته نخست بوندسليگا واقعي‌تر به نظر مي‌رسد. فكر مي‌كنم كه او دست كم به شروع ليگ برابر هامبورگ برسد.»

برخلاف توني، روند بهبودي فرانك ريبري براساس برنامه پيش مي‌رود.

اين بازيكن فرانسوي پس از انجام عمل جراحي تمرين‌هاي خود را شروع كرد، به گفته‌ي هوينس ريبري در پايان ماه اوت يا شروع سپتامبر دوباره آماده بازي خواهد بود.

هوينس درباره‌ي ريبري گفت: «همه چيز درمورد فرانك به سرعت پيش مي‌رود.»

franch
04-08-2008, 21:57
جـــام قيصر (بكن بائر)......................................... ......... ........Beckenbauer Cup

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بايرن مونيخ (آلمان) - اينتــــــــــر (ايتاليا)

ساعت 23:00 از :
Al Jazeera Sport +1
Dubai Sports 1
Dubai Sports 2
Nova Sports 1
SKY Calcio 1
SKY Super Calcio
ZDF

amirtoty
04-08-2008, 23:22
Nova Sports 1
SKY Calcio 1
SKY Super Calcio

این شبکه ها رو چجوری باز کنم! :11:

بردیا
05-08-2008, 00:18
جـــام قيصر (بكن بائر)......................................... ......... ........Beckenbauer Cup

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بايرن مونيخ (آلمان) - اينتــــــــــر (ايتاليا)

Al Jazeera Sport +1
Dubai Sports 1
Dubai Sports 2
Nova Sports 1
SKY Calcio 1
SKY Super Calcio
ZDF

سلام.همین الان یعنی دارن بازی میکنن؟

jingool
05-08-2008, 01:12
نه بازی امشبه...
اگه امروز رو فردا حساب کنیم...:31:
(چی گفتم)...

jingool
05-08-2008, 01:15
البته فکر کنم دقیق تر ساعت 23:15 بازی برگزار بشه...
چون به وقت محلی فکر کنم 20:45 زده!!!
اگه اختلاف 2:30 خودمون رو با اونجا حساب کنیم میشه 23:15

franch
05-08-2008, 09:49
سه شنبه 5 آگوست ساعت 23:15 به وقت تهران: جام فرانس بکن باوئر:بایرن - اینتر

franch
05-08-2008, 09:49
اين شبكه 3 لعنتي تا اينجا هيچ اشاره اي به اين بازي نكرده!

franch
05-08-2008, 09:53
مورينيو:بايرن يکی از بهترين ها است.

مورینیو بر این باور است که بایرن مونیخ یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است و با توجه به تاریخ بزرگی که بایرن همانند اینتر دارد ، باید فرد بزرگی چون بکن باور بر این تیم مدیریت کند.او در مصاحبه با سایت رسمی بایرنfcbayern.de میگوید: برای من بایرن بدون هیچ شکی یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است.من یادم هست که زمانی که بچه بودم با پدرم به ورزشگاه دلا کروز رفتیم تا بازی بنفیکا و بایرن را تماشا کنیم. این خاطره هیچ گاه از ذهنم پاک نمیشود، در ان زمان بازیکنان خارق العاده ای برای بایرن بازی میکردند از قبیل فرانس بکن باور بزرگ ،گرد مولر ،سپ مایر، و کارل هانس رومنیگه که اینها همگی فوق العاده هستند.
سری آ تا ۴ هفته ی دیگر اغاز میگردد و مورینیو معتقد است که بازیکنانش با دقت کارهایشان را انجام میدهند و ما با قدرت فصل را اغاز میکنیم .
بعد از تابستان که با خروج مانچینی و ورود مورینیو به باشگاه بزرگ بزرگ اینتر همراه شد ، تمام اروپا منتظر خریدهای خیره کننده ی اینتر بودند و همگی موراتی را به ولخرجی متهم کردنند مورینیو در اینباره گفت:من وقتی به تیمی میایم ابتدا به بازیکنان تیم نگاه میکنم تا کمبود بازیکن باشگاه را بسنجم و وقتی به اینتر امدم کمبود بازیکن را در ان حد ندیدم که نامهای بسیار بزرگ را به اینجا بیاورم و دلیلی هم برای این کار وجود ندارد در مورد اقای موراتی هم باید بگویم او به هیچ وجه پولش را در جای نادرست خرج نمیکند و تمام مخارج او با دلیل و برای بهبود تیم است وفکر نمیکنم که تیم ما در مقابل باشگاههای دیگر پول زیادی خرج کرده.
او ادامه داد : بایرن قدرت برتر آلمان است و من حدس میزنم این تیم علاوه بر سـوپرکاپ برای مسابقات دیگر هم مدعی جدی قهرمانی است. و امیدوارم با مربیگری کلینزمن بایرن قدرتمند تر از گذشته شود.

بردیا
05-08-2008, 10:08
من یه لحظه فکر کردم بازی همون موقع هستش چون فرنج هیچ اشاره ای نکرده بود.
پس امشب بازیه،مورینیو رو نباید دستکم گرفت،بعضی وقتا تیماش فراتر از حد انتظار بازی میکنن و بعضی وقتا کمتر ولی به هر حال یه دیدار دوستانه خوب میتونه باشه.

franch
05-08-2008, 20:38
بابا برديا جون فرانچ نه فرنچ!

franch
05-08-2008, 20:52
نگفتم خداحافظي مي‌كنم
بالاك: من انسان واقع گرايي هستم

"ميشائيل بالاك" پس از ناكامي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته و همچنين شكست در فينال جام ملت‌هاي اروپا، همچنان در پي عنواني بزرگ در سطح بين‌المللي است واين شايد فراتر از جام جهاني آفريقاي جنوبي نيز طول بكشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك 31 ساله چلسي درباره برنامه‌هايش درآينده گفت:

«دوست دارم در چلسي فوتبالم را به پايان ببرم؛ اما، شايد در 33 سالگي.»

بالاك به اين ترتيب اعلام كرد كه حتي پس از سال 2010 نيز فوتبال بازي كردن را در نظر دارد.

كاپيتان تيم ملي آلمان همچنين گفت كه دو ناكامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا و جام ملت‌هاي اروپا با چلسي و تيم‌هاي آلمان را فراموش كرده است.

وي در اين باره گفت: «با اين حال آدمي نيستم كه سرم را در برف فرو ببرم. براي من يك يا چند فصل ديگر وجود دارد.»

بازيكن سال‌هاي پيشين بايرن مونيخ ادامه داد: «هنوز هم اميدوارم عنواني بزرگ را در عرصه جهاني بدست بياورم. باور دارم كه شايسته آن هستم. اما، اگر اينگونه نشد، بايد به آن تن در داد. من انسان واقع‌گرايي هستم.»

او با وجود از دست رفتن فينال‌ها نخواست از فصلي نااميد كننده حرف بزند: «خوشحالم كه پس از يك آسيب ديدگي ناگوار بازگشته‌ام. برايم دوران بسيار دشواري بود.»

او با رد خبرها پيرامون خداحافظي قطعي‌اش پس از جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: «هرگز چنين چيزي را نگفته‌ام.»

بازيكن خط مياني آبي‌هاي لندن ادامه داد: «فوتبال انگليس همچون گذشته برايم چالشي بزرگ است. از پيوستنم به چلسي در دو سال پيش خوشحالم. در بايرن مونيخ پذيرفته بودم كه جايگاهي ثابت دارم و چند عنوان را هم به دست آورده‌ام. با اين حال مي‌خواستم در خارج آلمان بازي و پيشرفت كنم.»

بالاك همراه با چلسي در تورنمنت روسيه شركت كرد تا 35 روز پس از ديدار پاياني يورو 2008 كه با باخت يك بر صفر آلمان برابر اسپانيا همراه بود، دوباره در يك ديدار رسمي حضور يافته باشد.

چلسي در بازي رده‌بندي ميلان را با پنج گل درهم كوبيد. سويا با پيروزي بر لكوموتيو مسكو قهرمان اين تورنمنت چهارجانبه شد.

franch
05-08-2008, 20:56
نظرم را درباره بايرن گفته‌ام
گومس: لمان بسيار جاه طلب است

"اولي هوينس" چند روز پيش با گفتن اين جمله كه "ماريو گومس" با بايرن مونيخ به توافق رسيده و تنها اين باشگاه اشتوتگارت است كه مانع رفتن اوست، جنجالي در فوتبال آلمان به پا كرد. گومس در گفت‌وگو با "كيكر" روشن كرد كه موضوع بايرن مونيخ براي او مدت‌هاست كه به دست فراموشي سپرده شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهاجم 23 ساله‌ي تيم ملي آلمان در پاسخ به پرسشي در خصوص حرف‌هاي هوينس گفت: «نظرم را در اين باره به روشني گفته‌ام. حرف بيشتري در اين باره وجود ندارد. از فصل جديد در اشتوتگارت بسيار خوشحال هستم.»
مدير بايرن فاش كرده بود كه مونيخي‌ها حاضر هستند براي بهترين گلزن فصل 2008-2007 بوندسليگا 25 ميليون يورو به اضافه x را بپرازند!
مهاجم اشتوتگارت كه در رقابت‌هاي يورو 2008 بسيار ضعيف ظاهر شد، در پي رسيدن به قدرت گذشته‌اش است و بايد به آن برسد.
مهاجم اسپانيايي الاصل اشتوتگارت در اين باره گفت: «‌جام ملت‌هاي اروپا تمام شده است. مانند قهرماني در سال 2007. ديگر به آن موضوع فكر هم نمي‌كنم. در اشتوتگارت خوشحال و آماده هستم. خوشحال، حتي اگر تيم‌هايي وجود دارند كه بازيكنان نام‌دارتري نسبت به ما دارند.»
گومس معتقد است كه اشتوتگارت مي‌تواند نسبت به فصل گذشته بهتر بازي كند.
وي افزود: «اگرچه قهرماني هدف ما نيست، چه كسي‌مي‌داند، چه در پيش است. دو سال پيش هم از قهرماني حرفي نزده بوديم.»
از اين گذشته، اشتوتگارتي‌ها با خريد "ينس لمان" سرانجام فرد موردنظر خود را درون دروازه به خدمت گرفته‌اند. بازيكني كه گومس كاملا به وي ايمان دارد: «اينكه او اكنون در تيم ما است را خيلي خوب مي‌دانم. ينس تمام تيم را به جلو خواهد برد و پشتيباني مطمئن براي ما خواهد بود. ينس بسيار جاه طلب است و همواره مي‌خواهد برنده باشد.»

franch
05-08-2008, 20:57
كلينزمن: مورينيو مربى بسيار باهوشى است

يورگن كلينزمن سرمربى جوان بايرن مونيخ در آستانه ديدار امشب تيمش مقابل اينتر، اين تيم ايتاليايى را تيم محبوب خود خواند وگفت:« اينتر اولين تيم خارجى من بوده و من هيچ گاه اين تيم را فراموش نخواهم كرد. من با اينتر با يك زبان جديد و يك فرهنگ جديد آشنا شدم و روزهاى بسيار خوبى را با اين تيم تجربه كردم. اينتر همواره يكى از بهترين هاى قاره سبز بوده و هست. طرفداران اين تيم جزو بهترين طرفداران دنيا هستند. آنها واقعاً دوست داشتنى و صميمى هستند. زمانى كه در اينتر بازى مى كردم هميشه اين احساس را داشتم كه در يك قدمى هواداران اينتر بازى مى كنم. من هيچ گاه اينتر و هواداران اين تيم را فراموش نخواهم كرد. اينتر براى هميشه در قلب من باقى خواهد ماند.
سرمربى بايرنى ها در ادامه و در خصوص سرمربى جديد قهرمان فصل گذشته ايتاليا مى گويد:« زمانى كه در تيم ملى آلمان به عنوان سرمربى حضور داشتم چند بار به لندن رفتم تا تمرينات چلسى را از نزديك تماشا كنم. آن زمان رابرت هوت در چلسى بازى مى كرد .در چند سفرى كه به لندن داشتم با مورينيو چند دقيقه اى هم صحبت شدم. او شخصيت بسيار جالبى دارد. اگر بخواهم به يكى از خصوصيات بارز او اشاره كنم باهوشى اوست. مورينيو مربى بسيار باهوشى است و آن همان چيزى است كه باعث شد تا او الان روى نيمكت هدايت تيم بزرگى همچون اينتر بنشيند.»
در پايان اشاره به حضور درخشان كلينزمن در اينتر نمى تواند خالى از لطف باشد. كلينزمن ۹۵ بازى با پيراهن اينتر انجام داده است و موفق شده است ۳۴ گل را براى اين تيم به ثمر برساند.

franch
05-08-2008, 20:58
كلينزمن اميدوار به بازگشت به موقع توني
پودولسكي: به اندازه‌ي كافي ‌آماده هستم

"يورگن كلينزمن" به حضور"لوكا توني" در شروع فصل جديد رقابت‌هاي بوندسليگا اميدوار است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي بايرن مونيخ همچنان اين بازيكن را از فهرست مورد نظرش براي شروع فصل جديد بوندسليگا خط نزده است.

توني قرار است پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي‌اش چهارشنبه‌ي اين هفته (فردا) بار ديگر در تمرين‌هاي بايرن حاضر شود.

كلينزمن با اعلام اين خبر گفت، «توني حتي مي‌تواند روز يكشنبه در بازي‌هاي جام حذفي باشگاه‌هاي آلمان برابر تيم دسته سومي روت - وايس ارفورت بار ديگر به ميدان برود.»

لوكاس پودولسكي، ديگر مهاجم بايرن مونيخ پيش از آخرين بازي تداركاتي بايرن برابر اينتر خطاب به لوكاتوني و ميروسلاو كلوزه از آمادگي خود سخن گفت و آنها را به مبارزه دعوت كرد. پودولسكي گفت: «به اندازه‌ي كافي آماده هستم تا براي بدست آوردن جايگاهي ثابت در تركيب بايرن مبارزه كنم.»

بردیا
06-08-2008, 09:57
همون بهتر که گومز نیومد بایرن تا تیمو به گند بکشه.لوکاس خیلی بهتره.
اصلا ارزش نداره آدم 25میلیون یورو پول بابتش بده.
نتیجه بازی دیشب چی شد؟
من یادم رفت ببینم

بردیا
06-08-2008, 09:58
بابا برديا جون فرانچ نه فرنچ!

ایول
حالا این فرانچ یعنی چی؟
میدونی من با لهجه غلیظ بریتیش خوندم اسمتو:27:

franch
06-08-2008, 10:26
اینترمیلان با تک گل دقیقه 52 "مانسینی"، بایرن مونیخ را شکست داد و فاتح جام "بکن بائر" شد.

شب گذشته(سه شنبه) بایرن مونیخ در چهارچوب جام "بکن بائر" میزبان اینترمیلان ایتالیا بود.
در این دیدار تعداد شانس های گل بسیار معدود بود اما یک فرصت برای شاگردان "مورینیو" کافی بود تا "آمانتیو مانسینی"، خرید جدید اینتر موفق به گلزنی شود و این تیم را پیروز میدان کند.
"مورینیو" با سیستم معروف 4-3-3 خود تیمش را به میدان فرستاد، درحالی که بایرن مونیخ از سیستم 3-5-2 بهره میبرد.
نیمه اول این دیدار فیزیکی دنبال شد و دو تیم کمتر موقعیت گل ایجاد کردند اما تنها 7 دقیقه از نیمه دوم بازی گذشته بود که اینتر برروی اشتباه "رنسینگ"، دروازه بان بایرن مونیخ به گل رسید. ضربه کاشته ضعیف دروازه بان بایرن، "فیگو" را صاحب توپ کرد و بازیکن کهنه کار پرتغالی، "مانسینی" را در موقعیت گل قرارداد تا بازیکن سابق رم، دروازه "رنسینگ" را باز کند.
بعد از این گل بازیکنان اینتر به دفاع پرداختند و موفق شدند این نتیجه را حفظ کنند.

از نکات قابل توجه این دیدار درخشش "تولدو" و "آدریانو" در ترکیب اینتر بود، همچنین مصدومیت "دمیکلیس" نگرانی های کادر فنی بایرن را بیشتر کرد.

ترکیب بایرن مونیخ:
رنسینگ، لوسیو، دمیکلیس(22 کروس)، ون بویتن، لل، زی روبرتو(68 یانسن)، آلتینتاپ(68 اوتل)، ون بومل، لام، پودولسکی، کلوزه(74 مولر)
سرمربی: یورگن کیلیزمن

ترکیب اینترمیلان:
تولدو، مایکون، بوردیسو، کامبیاسو، مکسول، زانتی(90 سانتون)، استانکوویچ(81 داکور)، مونتاری(82 سوآزو)، فیگو(66 پله)، آدریانو(66 کرسپو)، مانسینی(78 بالوتلی)
سرمربی: خوزه مورینیو

franch
06-08-2008, 10:28
حيف شد باختيم ولي خوب بايد به اينده اميدوار بود! نه !

بردیا
06-08-2008, 11:13
گفتم که تیمای مورینیو خطری هستن.
ولی اشکالی نداره،باید به آینده امید داشت

mohamad23
06-08-2008, 11:40
مورينيو انقدر هندونه زير بقل بايرن و كلينزمن گذاشت تا بردشون.

amir_rafie
06-08-2008, 19:08
پارسالم در شروع فصل 1-0 به بارسلون باختیم... مهم نیست....

من نمیدونم اینا چه جوری عقلشون نرسید که یه دروازه بان بخرن ... حالا ببینید رنسینگ چه جوری میزنتمون زمین!!!!

بردیا
06-08-2008, 20:18
بات رو خریدن انگار برای رزرو ولی خب میگن رنسینگ دست پرورده اولی هستش و باید بهش فرصت داد

franch
06-08-2008, 21:14
با اينكه به مربي گري كلينز من ايمان دارم ولي نميدونم چرا نسبت به اينده اين تيم نگرانم!!!
فعلا دوتا بازي دوستانه با تيمهاي درجه يك انجام داديم كه هر دوشو باختيم!
اينم قبول دارم كه تاثير گذار ترين بازيكناي بايرن الان مصدومن(ريبري. توني)

franch
06-08-2008, 21:18
ایول
حالا این فرانچ یعنی چی؟
میدونی من با لهجه غلیظ بریتیش خوندم اسمتو:27:
معني خاصي نداره. بيشتر يك اسمه . البته المانيها بيشتر از اين اسم استفاده ميكنن.امريكاييها هم همين طور.
ولي كلا اسم كميابيه. يعني تكه. تو كل اروپا رو بگردي يه همچين اسمي رو خيلي كم پيدا ميكني:5:

franch
06-08-2008, 21:19
حالا تو بگو برديا يعني چي؟
اسم خارجيه يا ايراني؟!

FC Bayern
06-08-2008, 22:47
کسی لیست خریدهای جدید بایرن رو داره

FC Bayern
06-08-2008, 22:51
پودولسکی
«به اندازه‌ي كافي آماده هستم تا براي بدست آوردن جايگاهي ثابت در تركيب بايرن مبارزه كنم.»

بنظر شما پودولسکی میره باشگاه رم یامی مونه بایرن

بردیا
07-08-2008, 01:25
حالا تو بگو برديا يعني چي؟
اسم خارجيه يا ايراني؟!

شوخی میکنی نه؟
بردیا(Bardya) به معنی ارشد و والا هستش که معانی دیگه ای هم داره که همه تو همین چارچوب هستن

FC Bayern یوزر جدید مبارک.مجبور بودی جنجال درست بکنی تا 2بار یوزرتو حذف بکنن؟

franch
07-08-2008, 09:52
هيتزفلد:كلينزمن خودش را زير فشار گذاشته است

سرمربي سابق تيم فوتبال باشگاه بايرن مونيخ ،آلمان گفت : يورگن كلينزمن سرمربي فعلي اين تيم با اين صحبت كه مي‌خواهد بايرن مونيخ را بالا ببرد، خودش را زير فشار گذاشته است. به گزارش ايرنا از برلين،اوتمار هيتزفلد در پاسخ به اين سئوال كه آيا كلينزمن مي‌تواند با پشتكار و انگيزه بايرن مونيخ را به جايگاه شايسته اي در ليگ قهرمانان اروپا برساند، گفت: من فكر مي‌كنم بايرن مونيخ براي رسيدن به اوج نياز به زمان دارد.
سرمربي تيم ملي فوتبال سوييس افزود : كلينزمن با اين اظهارات كه مي‌خواهد بايرن را بالا ببرد تحت فشار رواني قرار گرفته است.
بهترين مربي فصل گذشته بوندسليگا، مربيگري در يك تيم باشگاهي به ويژه بايرن مونيخ را متفاوت از مربيگري در تيم ملي توصيف كرد و گفت: براي من جالب خواهد بود كه ببينم كلينزمن از نظر روحي در چند سال آينده چطور خواهد بود.
وي با بيان اينكه مربيگري در تيم‌هاي باشگاهي بسيار استرس زا و نگران كننده است، گفت: دوست دارم قياقه كلينزمن را در چند سال آينده تصور كنم.
هيتزفيلد درباره حضور تعداد زيادي مربي در كادر مربيگري يورگن كلنيزمن در تيم بايرن مونيخ گفت: من جرات نمي‌كنم دركنار خودم ‪ ۷‬تا ‪ ۸‬مربي داشته باشم، اما كلينزمن اين تعداد مربي را كنار خود دارد.
تيم بايرن مونيخ سال گذشته باهيتزفلد توانست به قهرماني باشگاههاي آلمان دست يابد.

franch
07-08-2008, 09:54
مدافع تيم فوتبال بايرن مونيخ جراحي شد

گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، ويلي سانيول به علت مصدوميت تاندون آشيل، تحت عمل جراحي قرار گرفت تا دوره نقاهتي طولاني را آغاز كند.
وي كه قبلا نيز از همين ناحيه مصدوم بود، به خاطر تشديد اين كسالت، تن به عمل جراحي داد. به اين خاطر در كلينيك دكتر زه بائور، پزشك مجرب بايرن جراحي شد.
اين بازيكن براي مدتي طولاني قادر به حضور در ميدان نيست و مجبور به خانه نشيني است.
سانيول از سال 2000 در خدمت اين تيم آلماني است.

franch
07-08-2008, 21:49
بردیا(Bardya) به معنی ارشد و والا هستش که معانی دیگه ای هم داره که همه تو همین چارچوب هستن

پس اسم پر معنايي داري.:10:

franch
07-08-2008, 21:50
حالا اين خبرو بخون حال كن.

franch
07-08-2008, 21:53
آلمان با با 1343 امتياز در رده دوم جهان.

راساس آخرين رده بندي تيم هاي ملي فوتبال جهان که توسط فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) اعلام شد ، تيم ملي فوتبال اسپانيا جايگاه خود را در رده نخست جهان حفظ کرد و تیم ملی آلمان نیز با 1343 امتیاز رده دوم را در اختیار دارد.
تيم ملي فوتبال اسپانيا بعد از قهرماني در مسابقات يورو 2008 ، رده نخست جهان را از آن خود کرده است. پس از اسپانيا که صاحب 1557 امتياز است ، آلمان با 1343 امتياز در جاي دوم قرار دارد و ايتاليا با 1320 امتياز سوم است. در اين رده بندي ،‌ تيم ملي فوتبال برزيل با 1242 امتياز و دو پله سقوط در مکان ششم جهان ايستاده است.

franch
07-08-2008, 21:55
رکورد درآمد باشگاههاي حاضر در رقابتهاي فوتبال دسته اول آلمان

رکورد درآمد باشگاههاي حاضر در رقابتهاي فوتبال دسته اول آلمان (بوندسليگا) از فروش تبليغ بر روي پيراهن بازيکنان در فصل جاري شکسته مي شود.
به گزارش خبرگزاري "د پ آ"،المان، 18 باشگاه حاضر در بوندسليگا در فصل جديد رقابتها حدود 130ميليون يورو از اين بابت درآمد کسب خواهند کرد.ين رقم حدود 7 ميليون يورو بيش از درآمد اين تيم ها در فصل پيش است. پيش بيني مي شود که تيم هاي بايرن مونيخ (شرکت تله کام آلمان)، شالکه (شرکت گازپروم روسيه) و وولفسبورگ (شرکت فولکس واگن ) هرکدام نزديک به 20 ميليون يوراز اين تبليغات درآمد داشته باشند.پايين ترين ميزان درآمد از تبليغ بر روي پيراهن نيز مربوط به تيم انرژي کاتبوس است که قرار است با دريافت يک ميليون يورو براي يک شرکت کوچک تبليغ کند.در ادامه تيم هاي پردرآمد از لحاظ تبليغ بر روي پيراهن بازيکنان تيم بروسيا دورتموند با 10ميليون يورو،وردربرمن با 5/9ميليون يورو و هرتابرلين با 8ميليون يورو قرار دارند.تيم هاي بايرن مونيخ ،وولفسبورگ، انرژي کوتبوس ، هانوفر و اينتراخت فرانکفورت براي ششمين سال پياپي است که تبليغات پيراهن بازيکنان آنان همچنان بدون تغيير باقي خواهد ماند. درصدر شرکت هايي که به تيم هاي بوندسليگا تبليغ داده اند شرکت هاي گازبروم روسيه ، هواپيمايي امارات و لوازم برقي ژاپن قرار دارند. رقابتهاي اين فصل بوندسليگا از روز 25 مرداد ماه جاري با ديدار تيم هاي بايرن مونيخ و هامبورگ شروع مي شود.

franch
07-08-2008, 21:56
من نميدونم اين اسپانيا از كي تا حالا شده بهترين تيم جهان:2::21:

franch
07-08-2008, 22:04
انتقاد مدير عامل باشگاه بايرن مونيخ از ورود مافياي نفت(ابراهامويچ) به فوتبال

مدير کل باشگاه بايرن مونيخ المان امروز پنجشنبه از انچه که ورود سرمايه هاي مافياي نفت به عرصه فوتبال عنوان کرد به شدت انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاري المان از مونيخ، اولي هوينس در مصاحبه با پايگاه اينترنتي ورزشي spox گفت وي هر موقع که مجبور است باک خودروي خود را با بنزين پر کند، بسيار ناراحت مي شود. وي در ادامه گفت "مافياي نفت پول را از جيب من در مي اورد و انرا در اختيار فوتباليستها قرار مي دهد. من از اين موضوع بسيار ناراحت هستم و اين امر در مورد ابراهامويچ (ميلياردر نفتي روس و صاحب باشگاه چلسي) نيز صادق است."
وي افزود "اين مافيا همه جهان را کنترل مي کند و قيمت نفت را نيز دستکاري مي کند. من ديگر نمي توانم اين مسئله را تحمل کنم."
وي در پاسخ به سوالي درباره اينکه وي براي مقابله با اين وضعيت چه کار خواهد کرد گفت بهترين کار اين است که تيمهايي مثل چلسي را ،که جزو فيناليستهاي ليگ قهرمانان هستند، در زمين مسابقه شکست دهيم.

اف ث بایرن
08-08-2008, 11:24
بایرن مونیخ و بحران مصدومیت بازیکن

تیم فوتبال بایرن مونیخ روز یکشنبه در چارچوب مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های آلمان بدون هشت بازیکن اصلی خود با "ارفورت" دیدار می کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، یورگن کلینزمن در این خصوص اظهار داشت: مارتین دمیکلیس در دیدار دوستانه روز سه شنبه مقابل اینتر میلان دچار مصدومیت شد. ما در دیدار با ارفورت بسیاری از دیگر نفرات اصلی خود را در اختیار نداریم.
لوکا تونی، فرانک ریبری، ویلی سانیول، هانس یورگ بوت و تیم بروفسکی، دیگر نفرات مصدوم بایرن برای این دیدار هستند.
برنو، مدافع برزیلی بایرن و خوزه سوسا آرژانتینی هم به دلیل حضور در رقابت های المپیک پکن از همراهی بایرن محروم هستند.

اف ث بایرن
08-08-2008, 20:13
فان بومل کاپيتان بايرن مونيخ شد
تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1387/05/18
يورگن کلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان مارک فان بومل هلندي بازيکن خط مياني را کاپيتان تيم برگزيد.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره فان بومل نخستين خارجي در تاريخ بايرن مونيخ است که بازوبند کاپيتاني اين تيم را بدست مي گيرد. کلينزمن فان بومل را شايسته اين عنوان دانست و گفت او چند زبان مي داند و مي تواند با همه بازيکنان تفاهم خوبي داشته باشد .کاپيتاني فان بومل از روز يکشنبه در بازي بايرن مونيخ مقابل روت فايس ارفورت در مرحله نخست جام حذفي آلمان آغاز مي شود .فان بومل چهاردهمين کاپيتان بايرن مونيخ از هنگام مشارکت اين تيم در بوندس ليگا در سال هزار و نهصد و شصت و پنج است .مارتين دمشلاس مدافع آرژانتيني و لوسيو مدافع برزيلي کاپيتانهاي دوم و سوم تيم بايرن مونيخ خواهند بود .

franch
08-08-2008, 21:18
از اين فان بومل حالم ميخوره.:2::2::2::2:

franch
08-08-2008, 21:26
شكايت يورگن كلينزمن از افرايش تعداد بازيكنان مصدوم در بايرن مونيخ

تهران - يورگن كلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ روز پنجشنبه احتمال داد كه تيمش در نخستين مسابقه رقابتي خود در آخر هفته جاري هشت بازيكن اصلي خود را در اختيار نداشته باشد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مونيخ ، بايرن روز يكشنبه در نخستين دور رقابتهاي جام حذفي آلمان در برابر تيم ارفورت بازي خواهد كرد و جمعه بعد در ديدار با هامبورگ دفاع از عنوان قهرماني خود در بوندسليگا را آغاز خواهد كرد .
در پي انتشار خبر محروم شدن مارتين دمكليس مدافع آرژانتيني بايرن از فوتبال به مدت سه هفته به دليل مصدوم شدن در يك ديدار تداركاتي پيش از فصل در برابر اينترميلان ايتاليا در سه شنبه گذشته ، كلينزمن گفت : ما قدري با كمبود بازيكن روبرو خواهيم شد .
با توجه به ابهام موجود در مورد بازي لوكا توني ستاره ايتاليايي بايرن و فرانك ريبري كه به تازگي مرد سال فوتبال آلمان شده است و همچنين ويلي سانيول فرانسوي و هانس يورگ بات و تيم بوروسكي كه همگي در بالاي ليست تركيب بازيكنان بايرن قرار داشتند كلينزمن در انتخاب تركيب تيم با كابوس روبرو خواهد شد.
علاوه بر اين مشكلات مربوط به مصدوميت بازيكنان ، برنو مدافع برزيلي و خوزه سوسا هافبك آرژانتيني نيز نمايندگي كشورهاي متبوع خود را در بازيهاي المپيك به عهده دارند .
بايرن فصل پيش قهرمان ليگ و جام حذفي آلمان شد و اميدوار است كه در اين فصل بتواند در ليگ قهرمانان اروپا -- كه آخرين بار در سال ‪-- ۲۰۰۱‬در دوران حضور كلينزمن نصيب اين تيم شد سخت تاثير گذار باشد. كلينزمن در ماه ژوئيه جانشين اوتمار هتيزفلد سرمربي فصل پيش بايرن شد.

franch
08-08-2008, 21:27
ريبرى- تونى

مشكل بزرگ بايرن در ابتداى فصل

در يك نظرسنجى از سوى كارشناسان و مربيان آلمانى باز هم بايرن مونيخ به عنوان بخت نخست قهرمانى در بازى هاى داخلى اين كشور قلمداد شده و اين حكايت از شخصيت و روح بايرنى ها در كسب مقام هاى قهرمانى و قدرت فنى آنها دارد.
بايرن بهترين هاى آلمان را در اختيار دارد و چندين مهره بين المللى را نيز در كنار آنها قرار داده و فصل قبل با همين بازيكنان مقتدرانه بوندس ليگا را فتح كرد و در فصل آتى كه از جمعه آينده يعنى ۲۵ مرداد ماه شروع مى شود، با يورگن كلينزمن مردى كه احيا كننده مجدد فوتبال ملى ژرمن ها لقب گرفته سعى در تكرار مقام قهرمانى دارد.
نايب قهرمانى آلمان در يورو ۲۰۰۸ روند آماده سازى تيم را به تأخير انداخت چرا كه چندين چهره ملى پوش درگير اين رقابت ها بوده و ديرتر از موعد به تمرينات بازگشتند و از همه بدتر يك تئوريسين و ليدر را از كلينزمن گرفت كه خلأ او قطعاً محسوس خواهد بود.
فرانك ريبرى طراح فرانسوى بايرن كه فصل قبل فوق العاده عمل كرده بود در جريان ديدار ايتاليا- فرانسه آسيب ديد و گفته مى شود به ۳ بازى اول بايرن نمى رسد و اگر فرض كنيم پزشكان حاذق و كاركشته اين تيم او را به سلامت جسمانى برسانند، باز هم به دليل دورى از فشار بدنسازى پيش فصل، زمان لازم دارد كه به دوران اوج برسد. اين بازيكن بزرگ نقش محورى در تركيب مونيخى ها دارد و بودنش در تركيب به همراه آلتين توپ ترك درصد زيادى از مسأله طراحى تيم را حل مى كند.
چند روز قبل اعلام شد لوكا تونى مهاجم اول و كاركشته ايتاليايى اين تيم نيز به دليل آسيب ديدگى قطعاً به بازى افتتاحيه مقابل هامبورگ نمى رسد كه مسلماً خبر خوشى براى كلينزمن در فاصله يك هفته مانده به شروع رقابت ها نيست. تونى خيلى زود در تركيب تيم جا افتاد و با محيط بوندس ليگا خو گرفت و در اين فصل سرمربى تيم روى او حساب خاصى باز خواهد كرد.
تونى گل هاى زيادى به ثمر رساند كه ثمره اش كسب مقام آقاى گلى بوندس ليگا بود و حالا با اين تفاسير كلينزمن طراح و گلزن اول تيمش را از دست داده و در بازى اول نبايد روى آنها حساب باز كند و چنانچه هر كدام نيز به بازى اول برسند، قطعاً نمى توانند نهايت كارايى خود را بروز دهند.
شايد بزرگترين اميدوارى كلينزمن به پودولسكى باشد كه از مسابقات يورو ۲۰۰۸ اوج گرفته و در بازى هاى تداركاتى پيش فصل هم نمايش اميدواركننده اى داشته و با توجه به حس اعتماد سرمربى به اين مهاجم جوان مى تواند در كنار كلوزه گل هاى مهمى را به ثمر رسانده و اجازه ندهد خلأ تونى احساس شود.
بايرنى ها البته به دنبال گومز، ملى پوش اشتوتگارت هستند كه فصل قبل عالى بازى كرد اما در يورو نااميد كننده ظاهر شد اما كلينزمن به بازى او اعتقاد ويژه اى دارد كه شايد صدمه ديدگى تونى، سران باواريايى را براى خريد او ترغيب تر كند.
كلينزمن آنقدر در تيمش مهره دارد كه نبود ،۲ ۳ بازيكن حس نشود اما هيچ كس قطعاً نمى تواند مثل زوج ريبرى- تونى مشكلات بازيسازى و گلزنى را در اين تيم حل كند كه بايد ديد آيا اين مربى جوان هنرش را دارد كه غيبت آنها را كمتر جلوه دهد يا خير؟!

franch
08-08-2008, 21:29
دوستان من تا يك هفته شايد نباشم. اميدوارم تاپيكو اپ نگه داريد:10:

Actros
09-08-2008, 00:38
فن بومل رو کرد کاپیتان اولین گند رو زد.
به همین خاطر زیاد دل خوشی ازش ندارم
کارایی میکنه که نباید کنه.

jingool
09-08-2008, 01:59
فن بومل رو کرد کاپیتان اولین گند رو زد.
به همین خاطر زیاد دل خوشی ازش ندارم
کارایی میکنه که نباید کنه.
کجا بودی این همه مدت امیر؟:20:
چه عجب...این تاپیک رو قابل دونستی...:31:

بردیا
09-08-2008, 14:28
راند نخست جام حذفی آلمان آغاز شده است و تیم فوتبال بایرن مونیخ در نخستین مرحله باید خارج از خانه و در شهر ارفورت مرکز آلمان به مصاف تیم سرخ و سفید این شهر برود،دیدار بایرن آخرین بازی این مرحله خواهد بود که به طور مستقیم از شبکه ZDF پخش خواهد شد.تیم سرخ و سفید ارفورت تیم بسیار جالبی که هست در عرض این ده ساله خیلی خوب پیشرفت کرده و خودش رو به لیگ دسته سه آلمان رسونده،این تیم در تاریخ بیست و ششم ژانویه 1996 با عنوان امروزی ایجاد شده و از اون زمان تا فصل پیش در ریگونلیگا نورد یعنی لیگ محلی آلمان بازی میکرده،البته این تیم سال 2004 از لیگ محلی جنوب به بوندس لیگا دو صعود میکنه که البته هجدم میشه و مجدد به لیگ محلی شمال برمیگرده!این تیم در ترکیب خودش تنها سه بازیکن خارجی از ایتالیا،برزیل و سوئیس داره.

سال گذشته در این مرحله با تیم وپرتال بازی داشتیم که در نهایت با درخشش اسطوره ای چون سلطان الیور کان در آخرین ضربات پنالتی موفق به صعود به مرحله دوم شدیم،اما امسال دیگه خبری از سلطان نیست و امیدواریم که در نخست مرحله با توجه به اینکه بازی در خانه حریف نیز برگذار میشه و بایرن هم هفت هشت بازیکن رو در اختیار نداره شاهد موفقیت تیم باشیم!

سر انجام پس از مدتها از به روی کار آمدن یورگن کلینزمن و پس از کناره گیری سلطان الیور کان از باشگاه بایرن مونیخ و دنیای فوتبال انتخاب کاپیتان بعدی بایرن مونیخ تبدیل به موضوع اول و دغدغه اصلی مسئولان و هواداران باشگاه شده بود امروز یورگن کلینزمن تصمیم نهایی را در باره کاپیتان بعدی بایرن گرفتّ،مارک فن بومل هافبک 31 ساله هلندی که دو فصل پیش به باشگاه مونیخی پیوسته بود به عنوان سرگروه قرمزهای باواریا انتخاب شد،پس از وی نیز ظاهرآ لوسیو و مارتین دمیکلیس کاپیتانهای دوم و سوم تیم هستند،انتخاب کاپیتان جدید بایرن در اولین قدم پس از حضور کلینزی برای وی انصافآ کار بسیار دشواری بود،با توجه به اینکه در تیمی چون بایرن ستاره چه از نوع داخلی و چه از نوع داخلی کم نیست و علاوه بر این انتخاب کاپیتان اصولا در لیگ فوتبال آلمان متفاوت با همجای دنیا نیز هست،کلینزمن به عنوان نخستین سرمربی بایرن طی این سالها سنت شکنی کرد و فری غیره آلمانی رو به عنوان کاپیتان انتخاب کرد،که به نظر من انتخاب بسیار به جا و مناسبی هم هست،بارها در مطالبم اشاره کردم که فن بومل کسی هست که یک وزنه سنگین و مهره بسیار کارساز در میانه میدان هست،کسی که بسیار با تعصب و جنگنده هست،به قول یکی از دوستان تنها اشکالی که میشه به او گرفت این هست که برخی از دوستان از اخلاق او چندان رضایتی ندارند این درحالی هست که برخی دیگر از دوستان از جمله خوده من به خاطر همین اخلاقش از او خوشمان می آید و مسئله بعدی اینکه آلمانی نیست،بهرحال او از امروز رسمآ کاپیتان بایرن مونیخ شده است و باید این انتخاب رو به فال نیک بگیریم البته به امید روزی که پس از خداحافظی او از بایرن بازیکنی چون باستیان شوان اشتایگر کاپیتان بعدی بایرن بشود!

بردیا
09-08-2008, 14:36
خداحافظي لمن از فوتبال ملي

ينس لمن دروازه بان تيم ملي فوتبال آلمان از تيم ملي فوتبال آلمان خداحافظي کرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره ينس لمن در سال هزار و نهصد و نود و هشت به عضويت تيم ملي فوتبال آلمان در آمد و شصت و يک بازي براي تيم ملي کشورش انجام مي دهد .
لمن هم اکنون عضو تيم اشتوتگارت آلمان است ،وي سابقه بازي در تيم هاي شالكه ، بوروسيادورتموند و آرسنال دارد.

بردیا
09-08-2008, 14:39
يكشنبه 20 مــــــــرداد 1387

جــام حذفي آلمـــان.............................Germa n DFB Pokal

مرحله نخست

ارفــــــــــــــروت - بايرن مونيـــــــــــــخ

ZDF

این دیدار در استادیوم Steigerwaldstadion شهر ارفورت برگذار میشود

Actros
10-08-2008, 00:01
کجا بودی این همه مدت امیر؟:20:
چه عجب...این تاپیک رو قابل دونستی...:31:

سلام . من هستم همیشه.
حالمو گرفت دیگه کلینزمن . خدایی کاپیتانی حق لوسیو یا سانیول بود.

jingool
10-08-2008, 00:15
باهات موافقم...
مخصوصا سانیول...بیچاره ویلی یک عمر منتظر موند کان خداحافظی بکنه بازوبند رو بهش بدن اونوقت!!!:18:
حالا میگیم مصدومه...حداقل لوسیو رو کاپیتان میکرد...
من بازی با اینتر رو دیدم...اصلا بهش نمیومد...:31:
به نظر من کاپیتان باید یه ویزگی منحصر به فرد داشته باشه(مثل همین لوسیو خودمون):27:
نه این که 4 تا زبان بلد باشه بکننش کاپیتان...

mohamad23
10-08-2008, 00:29
لیگ دسته اول آلمان در کنار لیگ‌های انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از قوی‌ترین لیگ‌های اروپا محسوب می‌شود. اگرچه فدراسیون فوتبال آلمان و تیم ملی این کشور، بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارند، اما از عمر بوندس‌لیگا تنها ۴۶ سال می‌گذرد.

تا سال ۱۹۶۳ که لیگ سراسری فوتبال آلمان به راه افتاد، پنج لیگ منطقه‌ای در این کشور وجود داشت که قهرمانان آنها برای کسب عنوان قهرمانی باشگاه‌های آلمان به مصاف هم می‌رفتند. اگر چه در سال ۱۹۳۲، یعنی پیش از روی کار آمدن رژیم نازی، فلیکس لینه‌مان، رییس فدارسیون فوتبال آلمان در آن وقت، راه‌اندازی یک لیگ سراسری در این کشور پیشنهاد کرده بود، اما فدراسیون‌های منطقه‌ای این کشور پیشنهاد او را رد کردند، تا اینکه سرانجام در دهه شصت میلادی این رویا تحقق یافت.

نخستین سال‌ها

باید اعتراف کرد که درمقایسه با کشورهایی چون ایتالیا، اسپانیا و انگلیس، راه‌اندازی یک لیگ سراسری در آلمان بسیار دیر صورت گرفت و شاید هم یکی از دلایل موفقیت کم باشگاه‌های آلمانی در رقابتهای اروپایی تا پیش از سال ۱۹۶۳، همین بوده باشد. درخور توجه آنکه تیم پرآوازه بایرن مونیخ در اولین فصل بوندس‌لیگا، جز تیم‌های دسته اول نبود و تنها تیمی که از آغاز تاسیس بوندس‌لیگا تا به کنون در این لیگ حضور دارد، تیم هامبورگ است.

سوت اولین دیدار بوندس‌یگا در روز ۲۴ ماه اوت ۱۹۶۳ زده شد. ۵۸ ثانیه از به صدا درآمدن صدای سوت بازی نگذشته بود که تیمو کنیئتسکا Timo Konetzka از تیم بوروسیا دورتموند، نخستین گل تاریخ بازی‌های لیگ دسته اول فوتبال آلمان را به ثمر رساند.

عنوان قهرمانی اولین فصل را که با حضور ۱۶ تیم برگزار شد، تیم اف ث کلن از آن خود کرد. در پنج فصل اول، هر بار تیمی دیگری قهرمان بوندس‌لیگا شد و هیچ قهرمانی از پس دفاع از مقامش برنیامد. از سال ۱۹۶۵، تعداد تیم‌های دسته‌ اولی لیگ فوتبال آلمان، از ۱۶ تیم به ۱۸ تیم افزایش یافت.

دوئل غرب و جنوب در سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۷

از اواخر دهه شصت تا اواخر دهه هفتاد میلادی، وضعیتی فوق‌العاده در لیگ دسته اول آلمان حاکم بود، چرا که دو تیم حرف اول را در رقابت‌های آن سال‌ها سالها می‌زدند: یکی بایرن مونیخ که تا به امروز موفق‌ترین باشگاه آلمان و یکی از معروف‌ترین باشگاه‌های دنیا محسوب می‌شود و دیگری بوروسیا مونشن گلادباخ که برخلاف بایرن مونیخ، فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته و هم فتح قله اروپا را تجربه کرده و هم تلخی حضور در لیگ دسته دوم آلمان را.

در بین سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۷، تیم بایرن مونیخ چهار بار عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و بوروسیا مونشن گلادباخ نیز پنج بار این عنوان را به دست آورد. مونیخی‌ها حتی در طی سالهای ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۴ موفق شدن سه بار پیاپی قهرمان بوندس‌لیگا شوند

ناگفته نماند که بازیکنان این دو باشگاه، از جمله گونتر نتزر، فرانتس بکن‌باوئر، گرد مولر، سپ مایر و یوپ هاینکس در تیم ملی فوتبال آلمان هم حرف اول را می‌زدند. کسب عنوان قهرمانی اروپا در سال ۱۹۷۲ و عنوان قهرمانی جهان در سال ۱۹۷۴ شاهدی است بر برتری و قدرت‌نمایی فوتبال آلمان در دهه هفتاد میلادی.

در حالیکه آخرین موفقیت بزرگ بوروسیا مونشن‌گلادباخ به ۳۱ سال پیش و کسب عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا در سال ۱۹۷۷ برمیگردد، بایرن مونیخ توانسته است، روز به روز جایگاه خودش را در لیگ دسته اول فوتبال آلمان و نیز فوتبال اروپا مستحکم‌تر سازد.

سال‌های ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۰ و حضور موفق تیم‌های شمالی

رقابت بایرن مونیخ و مونش‌گلادباخ درواقع پیکار جنوب و غرب آلمان بود. در بین سالها‌ی ۱۹۷۹ و ۱۹۹۰ اما، بوندس‌لیگا بیش از همه صحنه دوئل باشگاه‌های شمال و جنوب آلمان بود. بایرن مونیخ و اشتوتگارت از تیمهای جنوب آلمان بودند که توانستند در این سالها موفق باشند و تیمهای هامبورگ و وردر برمن نیز از تیم‌های شمال این کشور بودند که در چند فصل موفق به فتح قله لیگ دسته اول آلمان گردیدند.

در دهه هشتاد میلادی، تماشاچیان کمتری جذب استادیوم‌ها می‌شدند و محبوبیت فوتبال در آلمان نیز رو به کاهش گذاشت. یکی از دلایل مهم این روند منفی، انتقال چندین ستاره فوتبال آلمان به باشگاه‌های خارجی بود.

جنجالی‌ترین نقل و انتقال آن زمان، پیوستن کارل هاینتس رومنیگه از بایرن مونیخ به اینتر میلان در سال ۱۹۸۴ بود. میلانی‌ها برای به خدمت درآوردن این مهاجم مو بور آلمانی ده و نیم میلیون مارک (چیزی معادل پنج و نیم میلیون یورو) به حساب بایرن مونیخ واریز کردند.

دهه ۹۰ میلادی و وحدت دو آلمان

آغاز دهه نود میلادی برای آلمان و آلمان‌ها خوش یمن بود. یکی آنکه تیم ملی فوتبال آلمان توانست در مسابقات جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا، به عنوان قهرمانی جهان دست یابد و دیگر آنکه در همان دوران وحدت دو آلمان صورت گرفت.

در سال ۱۹۹۱ فدراسیون‌های فوتبال آلمان غربی و آلمان شرقی سابق به هم پیوستند. در اولین فصل بوندس‌لیگا که بعد از وحدت دو آلمان برگزار شد، تیم‌های دینامو درسدن و هانزا روستوک از آلمان شرقی سابق هم در کنار ۱۸ تیم بوندس‌لیگا قرار گرفتند. این تنها باری بود که رقابت‌های لیگ دسته اول آلمان با شرکت ۲۰ تیم برگزار شد.

در دهه نود میلادی، مجموعا پنج تیم مختلف توانستند عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا را به دست آورند. اگر چه بایرن مونیخ در دهه مزبور حضوری برجسته داشت، اما باید به درخشش بوروسیا دورتموند نیز اشاره کرد که در سالهای ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ دو بار پیاپی قهرمان بوندس‌لیگا شد و از آن گذشته در سال ۱۹۹۷ عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و قهرمانی باشگاه‌های جهان را از آن خود کرد.

یکی از رکوردهای جالب دهه نود میلادی را باشگاه کایزرزلاوترن به جای گذاشت. این تیم در سال ۱۹۹۷ با رهبری اتو رهاگل (سرمربی کنونی تیم ملی یونان) از لیگ دسته دوم آلمان به دسته اول صعود کرد و بلافاصله نیز به عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا دست یافت.

با شروع قرن بیست و یکم، محبوبیت فوتبال در آلمان دوباره رو به افزایش گذاشت. در سالهای اخیر، باز هم بایرن مونیخ بوده که در لیگ دسته اول آلمان حرف اول را می‌زده و می‌زند. مونیخیها در عرض هشت سال گذشته، پنج بار قهرمان بوندس‌لیگا شدند و اکنون با داشتن ۲۱ عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا، رکوردار مطلق هستند.

۴۹ باشگاه در ۴۶ فصل

از آغاز تأسیس بوندس‌لیگا تا کنون ۴۹ باشگاه مختلف در جمع دسته‌اولی‌های آلمان حضور داشته‌اند که در بین آن تنها باشگاه هامبورگ، بی‌وقفه در لیگ دسته‌ اول آلمان حضور داشته است. اکثر این باشگاه‌ها از شهرهای بزرگ آلمان هستند و معدود شهرهایی با جمعیتی کمتر از ۱۰۰ هزار نفر وجود دارند که در تاریخ بوندس‌لیگا تیمی دسته‌اولی داشته‌اند.

از لحاظ جغرافیایی، اکثر باشگاه‌های بوندس‌لیگا در غرب آلمان فعالیت دارند و کمترین آنها در شرق آلمان. در حال حاضر تنها دو تیم انرژی کتبوس و هرتا برلین هستند که به اصطلاح به عنوان نماینده شرق آلمان در مسابقات بوندس‌لیگا حضور دارند.

ورزشگاه‌های پنج ستاره

استادیوم‌های باشگاه‌های بوندس‌لیگا جزو بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین ورزشگاه‌های دنیا به حساب می‌آیند. پنج استادیوم فوتبال آلمان حتی پنج ستاره محسوب می‌شوند. و از این رو، از معیار و کیفیت لازم برای میزبانی دیدار فینال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا و مسابقات جام ملت‌های اروپا برخوردارند.

اکثر ورزشگاه‌های فوتبال آلمان در طی سال‌های گذشته به خاطر برگزاری پیکارهای جام جهانی ۲۰۰۶ در این کشور، مدرنیزه شده و استاندارد بالایی دارند.

سنگین بودن هزینه ساخت یا مدرن‌سازی استادیوم‌های فوتبال سبب شد که در اکثر موارد، نام استادیوم در ازای حمایت مالی هنگفت، به شرکت و یا کنسرنی واگذار شود: برای نمونه استادیوم Allianz در مونیخ که با پشتیبانی شرکت عظیم بیمه Allianz ساخته شده.

بزرگترین استادیوم فوتبال آلمان به باشگاه بوروسیا دورتموند تعلق دارد. در این ورزشگاه عظیم بیش از ۸۰ هزار نفر جای می‌گیرند. استادیوم المپیک برلین با ۷۴ هزار نفر و استادیوم مونیخ با نزدیک به ۷۰ هزار نفر گنجایش در رده‌های دو و سوم قرار دارند. ناگفته نماند که بهای بلیت بازی‌های بوندس‌لیگا در مقایسه با بازی‌های لیگ دسته اول ایتالیا و انگلیس به مراتب ارزان‌تر هستند.

mohamad23
10-08-2008, 00:32
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بايرن مونيخ آلمان گفت: ‌در حال حاضر تنها مشكل تيم، مصدوميت تعداد زيادي از بازيكنان است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، يورگن كلينزمان اظهار داشت: در حال حاضر تنها دغدغه من وجود 8 بازيكن مصدوم از جمع نفرات تيم است. اميدوارم مشكل مصدوميت آنها هرچه زودتر برطرف شود تا بتوانيم در مسابقات فصل از وجودشان بهره گيريم.
ويلي سانيول، فرانك ريبري، تيم بوروسكي، يورگ بوت، ‌خوزه سوسا، برنو ، لوكا توني و مارتين دميكليس بازيكنان مصدوم بايرن هستند.
كلينزمان دراين باره بيان كرد: عدم حضور اين بازيكنان به تيم ما لطمه مي زند. در انتظار بازگشت آنها هستيم.