مشاهده نسخه کامل
: تعمیر iPod؟؟؟؟؟؟
سلام..جایی رو تو تهران میشناسین که ipod تعمیر کنه؟؟؟؟
اگه میشناسین دریغ نکنین!:11:
ممنون
والا یه جا بود که یکی از دوستان به من گفت .. جمهوریه - تلفنش اینه : 66749872
ولی یه بحث دیگه اینه که اینجور وسایل که قطعه یدکی شون اینجا پیدا نمیشه ، تعمیرش یه ذره بی معناس ... شما دقیقا چه مشکلی پیش اومده واسه دستگاهت ؟ ...
سلام...مرسی از راهنماییتون...اینم مشکل:
راستش جایی بودم که نتونستن بزنم شارژ برا همین به کل شارژش تموم شده...الان هم با شارژر هم با usb که میزنم شارژ بشه فقط ارم اپل رو صفحه میاد و میره....شارژ که نمیشه هیچ.روشن هم نمیشه.
در مورد تعمیر هم حرفتون رو قبول دارم و خودم هم چشمم اب نمیخوره که بتونن..با این حال ببینیم چی میشه
باتری های لیتیومی یه ویژگی که دارن اینه که وقتی شارژشون کاملا تموم میشه ، یه مقدار زمان می خوان تا بیان بالا ... با usb هم که دیگه بدتر : یعنی اگه با شارژر AC (برق شهری) ، یه ساعت طول بکشه تا کمی شارژ بشن ، با usb ، سه ساعت طول می کشه ...
شما چه مدت گذاشتیش روی شارژ ؟ ... یه 12 ساعت بذار رو شارژ ببین چی میشه ؟ ...
agha man ye 2 gigish ro dashtam ke lamsi bood baad hamin moshkel pish omad ba chakosh za dam roosh dorost shood
agha man ye 2 gigish ro dashtam ke lamsi bood baad hamin moshkel pish omad ba chakosh za dam roosh dorost shood
من دل و روده ی هر چی رو بگی باز میکنم اما این کاری که گفتی یکم ظریف کاری میخواد
باتری های لیتیومی یه ویژگی که دارن اینه که وقتی شارژشون کاملا تموم میشه ، یه مقدار زمان می خوان تا بیان بالا ... با usb هم که دیگه بدتر : یعنی اگه با شارژر AC (برق شهری) ، یه ساعت طول بکشه تا کمی شارژ بشن ، با usb ، سه ساعت طول می کشه ...
شما چه مدت گذاشتیش روی شارژ ؟ ... یه 12 ساعت بذار رو شارژ ببین چی میشه ؟ ...
سلام...قبلا یه بار شارژ کلی تموم شد زدم به usb یه شب تا صبح موند درست شد!!!اما این بار 1 روز کامل هم با اداپتور شارژ کردم تاثیری نداشت:41:..هر کاری که فکر بکنی کردم ولی نشده(فقط مونده پرسش رو باز کنم باطری رو عوض کنم!!!!که باطری هم گیر نمیاد!....اخرین امیدمون به همین شماره یی هست که شما دادی.:5:
omid yaraghi
27-02-2013, 16:55
سلام ......من lcd ما عوض کردم العان روشنش که میکنم بعده یه خورده وقت خاموش میشه و شارژ اون نسب میشه بعد در شا که باز میکنم
دست روی ای سی یاش میگذاری داغ کرده لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.