مشاهده نسخه کامل
: برنامه نویسی پاسکال
sabersoft
11-08-2007, 05:53
با سلام. اینجا هر سوال راجع به برنامه نویسی پاسکال دارید بپرسید حتما" جوابتون رو میدم!:20:
از دوستانی هم تخصص دارند چون من هرروز نمی تونم به اینجا سر بزنم تقاضا دارم اگر سوالی پرسیده شد جواب بدند که کار زمین نمونه!...:11:
mehdiiii
13-08-2007, 07:31
سلام من تازه برنامه نویسی با پاسکال رو شروع کردم و یه سوالی داشتم میخواستم ببینم چطوری میشه سری فیبوناچی رو بدون استفاده از پروسیجری نئشت ممنون
Mehran NZ
15-08-2007, 04:41
دوست عزیز این ایده خیلی بدی که همه سوالها توی 1 تاپیک باشه
هر کسی هر سوالی داره باید توی تاپیک جداگانه بپرسه
امیدوارم مدیران عزیز توجه داشته باشن و به اینجا رسیدگی کنن
navid_hosseini_69
15-08-2007, 08:48
دوست عزیز این ایده خیلی بدی که همه سوالها توی 1 تاپیک باشه
هر کسی هر سوالی داره باید توی تاپیک جداگانه بپرسه
امیدوارم مدیران عزیز توجه داشته باشن و به اینجا رسیدگی کنن
اما به نظر من برعکس این کار باعث می شه نظم و ترتیب فروم بهتر بشه و افراد حرفه ای هم راهشونو پیدا کنند!!!!:40:
Mehran NZ
15-08-2007, 17:53
اما به نظر من برعکس این کار باعث می شه نظم و ترتیب فروم بهتر بشه و افراد حرفه ای هم راهشونو پیدا کنند!!!!
اگه همه چیز در تاپیکهای جدا گانه باشه
1. راحت تر می شه سوالها پیدا و در نتیجه راحت تر می شه به سوالها جواب داد
2. ممکنه یکی 1 سوال بپرسه و 1 جواب غلطی داده بشه یا اینکه اون سوال راه دیگه ای داشته باشه و کسی بخواداون راه و بنویسه ولی به این صورت چون بلا فاصله سوال بعدی پشتش داده می شه همچین چیزی غیر ممکن می شه
3. ممکنه سوالها و دیدن جوابهای برای خیلیها جالب باشه و بخوان از این راه معلومات خودشون و زیاد کنن ولی وقتی حجم صفحه ها زیاد بشه این کار هم غیر ممکن می شه
4.شاید تا حالا با همچین تاپیکهایی برخورد نداشته باشید و بی نظمی که در اونجا بوجود میاد رو ندیده باشید
5.دوست عزیز اگه اینجوری بود که دیگه نیازی به زدن زیر شاخه هایی مثل c یا دلفی یا .... نبود هر کسی 1 تاپیک می زد و خلاص
با تشکر
navid_hosseini_69
15-08-2007, 19:07
اگه همه چیز در تاپیکهای جدا گانه باشه
1. راحت تر می شه سوالها پیدا و در نتیجه راحت تر می شه به سوالها جواب داد
2. ممکنه یکی 1 سوال بپرسه و 1 جواب غلطی داده بشه یا اینکه اون سوال راه دیگه ای داشته باشه و کسی بخواداون راه و بنویسه ولی به این صورت چون بلا فاصله سوال بعدی پشتش داده می شه همچین چیزی غیر ممکن می شه
3. ممکنه سوالها و دیدن جوابهای برای خیلیها جالب باشه و بخوان از این راه معلومات خودشون و زیاد کنن ولی وقتی حجم صفحه ها زیاد بشه این کار هم غیر ممکن می شه
4.شاید تا حالا با همچین تاپیکهایی برخورد نداشته باشید و بی نظمی که در اونجا بوجود میاد رو ندیده باشید
5.دوست عزیز اگه اینجوری بود که دیگه نیازی به زدن زیر شاخه هایی مثل c یا دلفی یا .... نبود هر کسی 1 تاپیک می زد و خلاص
با تشکر
دوست عزیز بله کاملا درست می گویید
اما منظور من اینه که بهتر بود واسه بعضی از زبان های مطرح مثل Java و Pascal هم زیرشاخه می زدند.
تا ما علاقه مندان به اونجا می رفتیم.....
...
موفق باشی....
Mehran NZ
15-08-2007, 20:52
دوست عزیز بله کاملا درست می گویید
اما منظور من اینه که بهتر بود واسه بعضی از زبان های مطرح مثل Java و Pascal هم زیرشاخه می زدند.
تا ما علاقه مندان به اونجا می رفتیم.....
...
موفق باشی....
پاسکال و که معمولا توی دلفی بررسی می کنن
در مورد جاوا هم حق با شماست باید زیر مجموعه ای باشه که متاسفانه نیست:11:
sabersoft
24-08-2007, 06:21
دوست عزیز این کار بسیار ساده است به مثال زیر توجه کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید از اینکه دیر جواب دادم!:11::20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.