PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند

sia abedi
06-08-2007, 13:53
چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند

Reza goli
06-08-2007, 14:09
بسم رب شهدا!

چه شكلى مى‌شه يك برنامه را به سورسش برگردوند

اگر می شود منظورتان را واضح تر بگویید. پرسش شما گنگ است.

sia abedi
06-08-2007, 15:06
بسم رب شهدا!

اگر می شود منظورتان را واضح تر بگویید. پرسش شما گنگ است.
يعنى مثلا exeرا به دلفى يا زبان ديگر برگرداند

hakhamanesh
06-08-2007, 15:26
يعنى مثلا exeرا به دلفى يا زبان ديگر برگرداند
همچين كاري غير ممكن هست شما نهايتا ميتونيد با Decompiler ها فايلها رو به زبان اسمبي برگردونيد احتمال موفقيت اين كار هم بستگي به اين داره كه برنامه هدف به چه زباني نوشته شده مثلا برنامه هايي كه با C++ نوشته ميشن به علت پيچيدگي در عمليات كامپايل به خوبي Decomplie نميشن اما برنامه هايي كه مثلا با .NET نوشته ميشن خيلي خوب Decompile ميشن.

sia abedi
06-08-2007, 19:07
همچين كاري غير ممكن هست شما نهايتا ميتونيد با Decompiler ها فايلها رو به زبان اسمبي برگردونيد احتمال موفقيت اين كار هم بستگي به اين داره كه برنامه هدف به چه زباني نوشته شده مثلا برنامه هايي كه با C++ نوشته ميشن به علت پيچيدگي در عمليات كامپايل به خوبي Decomplie نميشن اما برنامه هايي كه مثلا با .NET نوشته ميشن خيلي خوب Decompile ميشن.
من برنامه‌هاىexe to delphi و Decompileهاى ديگر مثل exe to c را دارم ولى نمى‌دونم چه شكلى كار مى‌كنه
exe to c:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
exe to delphi:

Alireza_Shafaei_PCworld
06-08-2007, 22:00

من احساس میکنم که برنامه های .NET اصلا Compile نمیشن چون هرجور کد بزنی دقیقا همون را میتونی از خوده
فایل پیدا کنی
شبیه همون VB ایه ولی توی VB حداقل Compile میشن شباهتش هم توی اینه که هردو مستقل از برنامه های
اضافی نیستند و هر کدام نیاز به Framwork یا Runtime دارن

hakhamanesh
06-08-2007, 22:47
من احساس میکنم که برنامه های .NET اصلا Compile نمیشن چون هرجور کد بزنی دقیقا همون را میتونی از خوده
فایل پیدا کنی
شبیه همون VB ایه ولی توی VB حداقل Compile میشن شباهتش هم توی اینه که هردو مستقل از برنامه های
اضافی نیستند و هر کدام نیاز به Framwork یا Runtime دارن
فايلهاي اجرايي كه توسط كامپايلرهاي دات نت ساخته ميشن به يك زبان واسط به نام IL ترجمه ميشن و توسط يك ماشين مجازي اجرا ميشن. Decompiler هاي دات نت در واقع براي ايجاد كدهاي اوليه از روي كدهاي IL اين كار رو انجام ميدن.

sia abedi
07-08-2007, 10:47
آقا راستش را بگم من مى ‌خواهم فونت فارسى به اگزه‌ى بازى اضافه كنم كسى مى‌تونه اين كاررا انجام بده با هكس ويا هر چيز ديگر كه مى‌خواد باشه فقط اگر نوشته هاى بازى را فارسى كردم بتونه نشان بده

Reza goli
07-08-2007, 13:35
بسم رب شهدا!

کار که نشد ندارد. من خودم یادم است که مدت ها پیش (زمانی که در رایانه نادان بودم) با این نوع نرم افزار ها آشنا شدم و چنر فایلی را هم بازگردانی کردم. ولی از آن جا که با زبان برنامه نویسی آشنایی ندارم نمی توانستم کاری کنم.

آقا راستش را بگم من مى ‌خواهم فونت فارسى به اگزه‌ى بازى اضافه كنم كسى مى‌تونه اين كاررا انجام بده با هكس ويا هر چيز ديگر كه مى‌خواد باشه فقط اگر نوشته هاى بازى را فارسى كردم بتونه نشان بده

در ضمن شما ابتدا نام بازی را بنویسید و به احتمال زیاد از این راه کاری نمی توانید بکنید چون که همه بازی های درست و حسابی کار زیادی توسط فایل اجراییشان انجام نمی شود و باید فایل های اطراف آن را تغییر دهید و هر نوع بازی نیز نمونه کاری خاصی را می خواهد زیرا که هر نوع بازی با زبانی نوشته شده است که به احتمال زیاد در دیگر بازی ها به کار نرفته است. پس بهتر است شما به آدرس زیر بروید:

sia abedi
07-08-2007, 15:55
من اين بازى را توسط فايل اطرافش فارسى كردم وفكر نكنم فونت در اين فايل ها باشه اسم بازى : pro evolution soccer6 وقتى هم كه نوشته هايش را فارسى مى‌كنم در بازى هيچ چيزى جاى او ن نوشته هايى كه فارسى كردم نمى‌نويسه

Reza goli
07-08-2007, 20:02
بسم رب شهدا!

من اين بازى را توسط فايل اطرافش فارسى كردم وفكر نكنم فونت در اين فايل ها باشه اسم بازى : pro evolution soccer6 وقتى هم كه نوشته هايش را فارسى مى‌كنم در بازى هيچ چيزى جاى او ن نوشته هايى كه فارسى كردم نمى‌نويسه

یعنی هیچ تغییری نمی کند و باز هم نوشته های قبلی را می نویسد یا آنکه چرت و پرت تحویل می دهد؟

شما نام فایل های دیگر بازی را بنویس تا ببینم ایا داخل آن ها است یا نه!:8:

hakhamanesh
07-08-2007, 21:16
کار که نشد ندارد. من خودم یادم است که مدت ها پیش (زمانی که در رایانه نادان بودم) با این نوع نرم افزار ها آشنا شدم و چنر فایلی را هم بازگردانی کردم. ولی از آن جا که با زبان برنامه نویسی آشنایی ندارم نمی توانستم کاری کنم.
اگر دقت كرده باشيد عرض كردم بستگي داره به كامپايلرهاي هر زبان. مثلا در كامپايلرهاي زبان C و يا C++ پيچيدگيهاي بسيار زيادي وجود داره و اين كامپايلرها تغييرات فراواني در برنامه هايي كه شما با اين زبانها مينويسيد ايجاد ميكنند كه مسلما در اين حالت Decompiler هاي اين زبانها از موفقيت بالايي در عملياتشون برخوردار نيستن.اما فايلهاي اجرايي كه توسط كامپايلرهاي دات نت ساخته ميشن به يك زبان واسط به نام IL ترجمه ميشن و توسط يك ماشين مجازي اجرا ميشن. Decompiler هاي دات نت در واقع براي ايجاد كدهاي اوليه از روي كدهاي IL اين كار رو انجام ميدن كه اين امر باعث موفقيت بالاي Decompiler هاي اينگونه برنامه ها ميشن.اگر شما تونستيد به كدهاي اوليه برنامه دست پيدا كنيد احتمالا برنامه تحت دات نت نوشته شده بوده(يا شايد هم زبانهاي برنامه نوسي مشابه)

sia abedi
08-08-2007, 09:44
بسم رب شهدا!

یعنی هیچ تغییری نمی کند و باز هم نوشته های قبلی را می نویسد یا آنکه چرت و پرت تحویل می دهد؟

شما نام فایل های دیگر بازی را بنویس تا ببینم ایا داخل آن ها است یا نه!:8:
نه جاى نوشته ها نه چرت‌وپرت مى‌نويسه نه نوشته های قبلی را می نویسد خالى مى‌شود
همه‌ى فايل‌هاش را مى‌دونم داخلش چيه و اديتش كردم وفكر نكنم كه در اونا باشه به غير از يك فايل كه اسم اونrad21003.tmp است

sia abedi
08-08-2007, 10:38
اگر دقت كرده باشيد عرض كردم بستگي داره به كامپايلرهاي هر زبان. مثلا در كامپايلرهاي زبان C و يا C++ پيچيدگيهاي بسيار زيادي وجود داره و اين كامپايلرها تغييرات فراواني در برنامه هايي كه شما با اين زبانها مينويسيد ايجاد ميكنند كه مسلما در اين حالت Decompiler هاي اين زبانها از موفقيت بالايي در عملياتشون برخوردار نيستن.اما فايلهاي اجرايي كه توسط كامپايلرهاي دات نت ساخته ميشن به يك زبان واسط به نام IL ترجمه ميشن و توسط يك ماشين مجازي اجرا ميشن. Decompiler هاي دات نت در واقع براي ايجاد كدهاي اوليه از روي كدهاي IL اين كار رو انجام ميدن كه اين امر باعث موفقيت بالاي Decompiler هاي اينگونه برنامه ها ميشن.اگر شما تونستيد به كدهاي اوليه برنامه دست پيدا كنيد احتمالا برنامه تحت دات نت نوشته شده بوده(يا شايد هم زبانهاي برنامه نوسي مشابه)
آقا تو را خدا سعى كن زير ديپلم حرف بزن