PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ 6300

صفحه ها : 1 2 [3]

salarnight
05-07-2008, 20:57
با همون کار باید از بین بره احتمالش هست که زنگی که شما استفاده میکنین اینطور باشه
شما زنگتون رو تغییر بدید

Ice Star
07-07-2008, 20:16
شرمنده حال نداشتم کل تاپیک را بخونم
یکی از دوستام می خواد بگیره ایا این گوشی شارژ خیلی زود تموم می کنه راسته یا نه

salarnight
07-07-2008, 22:14
من ندارم ولی مثله اینکه آره

Ice Star
07-07-2008, 23:46
من ندارم ولی مثله اینکه آره

این در جواب من بود دیگه

mani6606
08-07-2008, 04:11
من این گوشی رو یک ساله دارم . بله شارژ سریع تمام میکنه .

Sara
14-07-2008, 22:47
از پستهایی که دوستان داده بودن و درباره این گوشی و مزایا و معایبش گفته بودن واقعاً ممنونم ، دیشب این تاپیک رو کامل خوندم و امروز یه دونه 6300 مشکی گرفتم :دی راستی برای من کابل usb هم داخل جعبه بود .

Sara
15-07-2008, 23:15
از نظر هد ست مشکلی ندارم راحت توی گوش قرار می گیره اما اگه اشتباه نکنم وقتی رم رو داخل رم ریدر قرار می دم و دوباره روی گوشی می ذارم یه سری تنظیمات به حال پیش فرض بر می گرده مثل انتخاب زنگ ! در مورد شارژ برای کار با گوشی اصلاً زود تموم نمیشه اما برای مکالمه شارژش زود تموم میشه .

ali racer
16-07-2008, 01:38
از نظر هد ست مشکلی ندارم راحت توی گوش قرار می گیره اما اگه اشتباه نکنم وقتی رم رو داخل رم ریدر قرار می دم و دوباره روی گوشی می ذارم یه سری تنظیمات به حال پیش فرض بر می گرده مثل انتخاب زنگ ! در مورد شارژ برای کار با گوشی اصلاً زود تموم نمیشه اما برای مکالمه شارژش زود تموم میشه .
خب معلومه چوناین مشخصاتش
تاک تایم 3 ساعت و نیم
استند بای 348 ساعت باتری هم 860 میلی آمپر ساعت

mani6606
16-07-2008, 04:26
از پستهایی که دوستان داده بودن و درباره این گوشی و مزایا و معایبش گفته بودن واقعاً ممنونم ، دیشب این تاپیک رو کامل خوندم و امروز یه دونه 6300 مشکی گرفتم :دی راستی برای من کابل usb هم داخل جعبه بود .

برو حالش رو ببر ما که پارسال گرفتیم خبری از کابل usb نبود.

pes66
18-07-2008, 14:06
حدود چند ماه پیش نمیدونم چی شد که چراغهای دوطرف بقل گوشی روشن شد(رنگش ابیه)و بهد از شش,هفت روز واسه خودش خاموش
شد. یه یکماهی خوب بود, که دوباره روشن شده و خاموش نمیشه. حتی بردم یه مغازه گفت باید فلش بشه. فلش هم کردم بازم خوب نشد.
sms که برام میاد روشن میشه و خاموش نمیشه.ا گر کسی دلیلشو میدونه بهم بگه چیکار کنم.متشکرم

nakhle007
19-07-2008, 07:50
حدود چند ماه پیش نمیدونم چی شد که چراغهای دوطرف بقل گوشی روشن شد(رنگش ابیه)و بهد از شش,هفت روز واسه خودش خاموش
شد. یه یکماهی خوب بود, که دوباره روشن شده و خاموش نمیشه. حتی بردم یه مغازه گفت باید فلش بشه. فلش هم کردم بازم خوب نشد.
sms که برام میاد روشن میشه و خاموش نمیشه.ا گر کسی دلیلشو میدونه بهم بگه چیکار کنم.متشکرم
فلش دیگه چرا:18:
خب تا جایی که من میدونم 6300 وقتی اس ام اس جدید یا تماس بی پاسخ داشته باشی اون دو تا روشن میشن

sadiforman
24-07-2008, 23:40
تغيير زنگ به اين علته كه چون شما زنگتون رو از مموري كارت انتخاب كردين و وقتي كه مموري كارت رو درميارين پيشفرض ميشه ولي اگه زنگ رو از مموري گوشي انتخاب كننين اين اتفاق نميفته.:31:

KING OF SPEED
01-08-2008, 13:06
سلام دوستان
میشه بگید چطور میشه مدت زمان نور صفحه رو بیشتر کرد.و همچنین طریقه عوض کردن کد قفل که پیشفرضش 12345 هستش

Mr.K2
01-08-2008, 14:17
سلام دوستان
میشه بگید چطور میشه مدت زمان نور صفحه رو بیشتر کرد.و همچنین طریقه عوض کردن کد قفل که پیشفرضش 12345 هستش

از توی display settings باید light time out رو زیاد کنی..
برای کد هم از توی security باید lock code رو عوض کنی..

KING OF SPEED
02-08-2008, 13:09
از توی display settings باید light time out رو زیاد کنی..
برای کد هم از توی security باید lock code رو عوض کنی..

این رو میدونم دوست عزیز ولی برای گوشی های نوکیا با سیستم عامل جاوا همچین گزینه هایی وجود نداره..!
حالا کسی روشی چیزی بلده؟

salarnight
02-08-2008, 17:50
اگه از توی display
power saver و sleep mode رو off کنید
براتون روشن میمونه

superior
06-08-2008, 06:38
یا خدا

سلام بر همه دوستان.

من یک Nokia 6300 خریدم ولی توی منوی زبان اون فقط زبان های انگلیسی و عربی و فرانسوی موجود هست.

چطوری میتونم فارسی رو به اون اضافه کنم؟؟؟

ه برنامه یا پلاگینی وجود نداره که من دانلود کنم و بعد بریزم روی گوشی و نصبش کنم؟؟؟لطفا توضیح بدید.

hadi_en
06-08-2008, 14:42
سلام
ببخشيد ، ميخواستم كدهاي حفاظتي اين گوشي رو بدونم
چون يكي ازم سوال كرده ، ميگفت گوشيش تو آب افتاده ، الان هر كاري ميخواد بكنه كد حفاظتي ميخواد !!
12345 رو هم امتحان كرده ولي جواب نداده !!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

H A M E D
10-08-2008, 00:37
یا خدا

سلام بر همه دوستان.

من یک Nokia 6300 خریدم ولی توی منوی زبان اون فقط زبان های انگلیسی و عربی و فرانسوی موجود هست.

چطوری میتونم فارسی رو به اون اضافه کنم؟؟؟

ه برنامه یا پلاگینی وجود نداره که من دانلود کنم و بعد بریزم روی گوشی و نصبش کنم؟؟؟لطفا توضیح بدید.

بايد پروداكت كد گوشي رو عوض كنيد و بعد آپديت. در غير اينصورت بايد بديد براتون فلش كنن برنامه براش وجود نداره.

سلام
ببخشيد ، ميخواستم كدهاي حفاظتي اين گوشي رو بدونم
چون يكي ازم سوال كرده ، ميگفت گوشيش تو آب افتاده ، الان هر كاري ميخواد بكنه كد حفاظتي ميخواد !!
12345 رو هم امتحان كرده ولي جواب نداده !!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

با داخل آب افتادن كه كد عوض نميشه احتمالا خودش قبلا عوض كرده . اكثرا كسايي كه زياد از گوشي سردرنميارن اين بلا رو به سر گوشي ميارن.

Cinoheh
16-08-2008, 14:08
سلام،
از دوستان کسی مجموعه کدهای اپراتوری N 6300 رو داره؟
بهشون نیاز مبرم دارم!!! اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.

salarnight
16-08-2008, 16:16
کدهای کودوم اپراتور ؟

Cinoheh
17-08-2008, 01:15
:20:سلام،
از دوستان کسی مجموعه کدهای اپراتوری N 6300 رو داره؟
بهشون نیاز مبرم دارم!!! اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.

salarnight:
کدهای کودوم اپراتور ؟

دوست عزیز، منظورم همون کدهای کاربردی این مدل گوشی هست.

moj63
17-08-2008, 03:31
یه سری تم برای 6300

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mobin
17-08-2008, 19:28
یکی از دوستان جدیدا 6300 گرفته و یک مموری کارت یک گیگ برایش در نظر گرفته چند تا theme مخصوص همون گوشی براش بلوتوث کردم بصورت پیش فرض رفت به قسمت themes در کارت حافظه ولی موقع باز کردن اونها خطا میده که " مموری کافی نیست " بنظر شما برای اجرای تمها چیکار میشه کرد؟

H A M E D
17-08-2008, 21:31
یه سری تم برای 6300

دوست عزيز اينجا جال تبليغ نيست. اگه تم دارم لينك خود تم رو بده.

یکی از دوستان جدیدا 6300 گرفته و یک مموری کارت یک گیگ برایش در نظر گرفته چند تا theme مخصوص همون گوشی براش بلوتوث کردم بصورت پیش فرض رفت به قسمت themes در کارت حافظه ولی موقع باز کردن اونها خطا میده که " مموری کافی نیست " بنظر شما برای اجرای تمها چیکار میشه کرد؟

شما بايد تم ها رو به كارت حافظه انتقال بديد.

متاسفانه به خاطر فضاي بسيار كم حافظه خود اين گوشي بهتره كه هيچ فايلي روي اون ذخيره نكنيد و فايلها توي مموري باشن. البته باز در اين حالت هم بارها شده كه خود من با ارور حفظه كافي نيست براي اجراي برنامه ها و گاهي مشاهده عكس ها مواجه شدم.

mobin
18-08-2008, 05:29
شما بايد تم ها رو به كارت حافظه انتقال بديد.

متاسفانه به خاطر فضاي بسيار كم حافظه خود اين گوشي بهتره كه هيچ فايلي روي اون ذخيره نكنيد و فايلها توي مموري باشن. البته باز در اين حالت هم بارها شده كه خود من با ارور حفظه كافي نيست براي اجراي برنامه ها و گاهي مشاهده عكس ها مواجه شدم.
ولی تمها به قسمت کارت حافظه منتقل شده بود بعبارتی پوشه تمها زیرمجموعه کارت حافظه بود که باز هم همین خطا رو میداد!

Cinoheh
18-08-2008, 14:19
H A M E D:
دوست عزيز اينجا جال تبليغ نيست. اگه تم دارم لينك خود تم رو بده.

فکر نکنم مارک adidas نیازی به تبلیغ تو سایت P30WORLD داشته باشه، از طرفی هم بابت این تبلیغ چیزی گیره Moj63 نمیاد!!!

Cinoheh
18-08-2008, 14:24
با مشکل ضعف باطری 6300 چیکار میشه کرد؟ من تا حالا 2-3 بار باتری عوض کردم ولی مشکلم حل نشده!!!
کلافه کنندست اگر قرار باشه روزی 2 بار گوشیتو شارژ کنی!!!

mani6606
18-08-2008, 18:19
با مشکل ضعف باطری 6300 چیکار میشه کرد؟ من تا حالا 2-3 بار باتری عوض کردم ولی مشکلم حل نشده!!!
کلافه کنندست اگر قرار باشه روزی 2 بار گوشیتو شارژ کنی!!!

من الان 13 ماه این گوشی دارم اولش برای من نیز همین طور مشکل بود اما مجبور شدم خودم رو با شارژش تطبیق بدم.

salarnight
18-08-2008, 22:24
فکر نکنم مارک adidas نیازی به تبلیغ تو سایت P30WORLD داشته باشه، از طرفی هم بابت این تبلیغ چیزی گیره Moj63 نمیاد!!!

منظور دوستمون اون وبلاگ که تو لینک دانلود بود بود ! نه آدیداس

salarnight
19-08-2008, 22:39
اشتباه شد
پاک بشه لطفا

mpmostafa
24-08-2008, 09:58
سلام
دوستان چند وقته یه مزاحم تلفنی گیر داده به من،پیامک س ک س ی میفرسته،چیکار کنم؟

salarnight
24-08-2008, 13:26
دوستان چند وقته یه مزاحم تلفنی گیر داده به من،پیامک س ک س ی میفرسته،چیکار کنم؟

نخون ! :دی

ایرانسله یا همراه اول ؟

Cinoheh
24-08-2008, 19:14
:8:کسی میدونه سقف گنجایش اس.ام.اس های Inbox و Out Box این گوشی(6300) چندتاست؟
:21:من الان دوماه دارم روش کار میکنم؛

Inbox: 1568
Sent: 1337
Saved MSG: 83:18:

"to continue one's progress"

mahsai
24-08-2008, 19:34

نامحدود هستش.اندازه حافظه گوشی میتونی اس ام اس داشته باشی.
فقط وقتی خاموش روشن کنی خیلی طول میکشه تا بتونی از گوشی استفاده کنی(وقتی اس ام اس ها زیاد میشن اینطوری میشه).

amir41540
31-08-2008, 07:18
دوستان کمک کنید من برخی برنامه های 6300 را که روی گوشی میریزم هنگام اجرا این اشکال را میگیرد و برنامه بسته میشود و اجرا نمیشود راه حل چیست ILLIGAL STATE
java/illigalstate EXCEPTION
Task already scheduled or cancelld

H A M E D
05-09-2008, 15:32
نامحدود هستش.اندازه حافظه گوشی میتونی اس ام اس داشته باشی.
فقط وقتی خاموش روشن کنی خیلی طول میکشه تا بتونی از گوشی استفاده کنی(وقتی اس ام اس ها زیاد میشن اینطوری میشه).

اصلا ربطي نداره. مال من زمان بالا اومدنش در حالي كه خالي از مسيج باشه و حالا كه سرجمع حدود 2000 و خورده اي توش مسيج دارم اصلا فرقي نداره.

دوستان کمک کنید من برخی برنامه های 6300 را که روی گوشی میریزم هنگام اجرا این اشکال را میگیرد و برنامه بسته میشود و اجرا نمیشود راه حل چیست ILLIGAL STATE
java/illigalstate EXCEPTION
Task already scheduled or cancelld

فكر كنم گوشي شما با يه ريست كردن درست ميشه. البته برنامه ها رو جداگانه هم روي حافظه خود گوشي و هم روي حافظه جانبي امتحان كنيد.

arman_linkin
12-09-2008, 10:53
سلام
منم بلاخره یه 6300 خریدم‍!:8:
البته با گارانتی نیا به چند دلیل:1.کیبورد کاملا فارسی حتی با گ/چ/پ/ژ 2.منوی فارسی(هرچند به درد من نمی خوره) 3.گارانتی اصلی نوکیاست4.از بقیه گارانتی دار ها ارزونتر بود!
حالا یک چند تا نکته:

1.این گوشی دو تا نقطه ضعف گنده داره: 1.جاوا بالای یک مگ قبول می کنه 2 .باتریش افتضاحه!:2:
برای مشکل اول کاری نمی شه کرد.البته تنها برنامه های بالای 1 مگی که من دیدم دیکشنری و نقشه است.

برای مشکل دوم هم کار خاصی نمی شه کرد.چون باتری دیگه ای هم بش نمی خوره.البته یک کار می شه کرد:یک باتری اصل نوکیا به قیمت 12000 تومن بخرید و به عنوان باتری بک آپ ازش استفاده کنید:31:.البته اگه یک شارژری هم باشه که باتری مستقیم توش بخوره و احتیاج به گوشی برای شارژ باتری نباشه دیگه خیلی خوب میشه.کسی از دوستان در این مورد چیزی میدونه؟
البته اگه در فریم ور بعدی (فعلیش ورژن 6.60 هست) بشه brightness صفحه رو کم کرد شاید وضع بهتر بشه.

2.برای کسایی که اهل گوش دادن به موزیک هستند این گوشی چند تا بدی داره که همون شارژ کم است و نبود دکمه play/pause روی گوشی و حالت فیزیکی بد هدفون(احتمالا این هدفون رو نوکیا برای ناقص الخلقه ها ساخته چون سیم یک طرفش حدود 30 سانت از اون طرفش کوتاهتره) و یک خوبی و اون کیفیت خوب هدفون است.:8:

مثلا من با k800 امتحان کردم.هدفون نوکیا صدای خیلی شفاف تری رو ارائه می داد.در ضمن خوبی دیگش اینکه شما با یک تبدیل 2.5 به 3.5 می تونید هر هدفون خفنی رو بش وصل کنید.
البته برای خوره های برنامه و کسایی که به دوربین اهمیت می دهند k800 خوداییش گوشی بهتریه مخصوصا با اون فلاش خوفش!(حیف که بشدت خز شده:2:.علت قیمت پایینش هم همینه وگرنه این گوشی قاعدتا باید به علت دوربین 3.2 مگاپیکسلیش قیمت بالاتری می داشت)

3.در مورد سوال های آزار دهنده application access باید بگم که این مسئله به دلیل اینه که اون برنامه certificate مخصوص java رو نخریده(چون فقط یک کوچولو گرونه!:27:).این certificate اگه باشه توی فایل jad هست.پس سعی کنید همیشه فایل jad رو همراه فایل jar روی گوشی بریزید.مثلا نرم افزار moby explorer با این روش مشکلش حل میشه.البته من هنوز نتونستم نسخه کرک شده ای از اون رو بدست بیارم که فایل jad همراهش باشه.اگه کسی از دوستان داره لطفا ما رو بی نصیب نذاره.
در ضمن این گوشی برخلاف گوشی های se نمی تونه برنامه ها رو minimize کنه.

البته من این لینک زیر رو پیدا کردم که طرف ادعا می کنه تونسته این محدودیت رو برداره :18: ولی من نتونستم طبق اون روشی که این آقا گفته سیستم فایل های hidden گوشیمو توی کامپیوتر ببینم.اگه کسی برنامه ای مثل برنامه mobimb که توی این زیر ازش استفاده شده یا خود همین برنامه رو به صورت کرک شده داره لطفا بذاره ما هم حالشو ببریم!:10:

فعلا...:40:

arman_linkin
12-09-2008, 17:37
3.در مورد سوال های آزار دهنده application access باید بگم که این مسئله به دلیل اینه که اون برنامه certificate مخصوص java رو نخریده(چون فقط یک کوچولو گرونه!).این certificate اگه باشه توی فایل jad هست.پس سعی کنید همیشه فایل jad رو همراه فایل jar روی گوشی بریزید.مثلا نرم افزار moby explorer با این روش مشکلش حل میشه.البته من هنوز نتونستم نسخه کرک شده ای از اون رو بدست بیارم که فایل jad همراهش باشه.اگه کسی از دوستان داره لطفا ما رو بی نصیب نذاره.
در ضمن این گوشی برخلاف گوشی های se نمی تونه برنامه ها رو minimize کنه.

البته من این لینک زیر رو پیدا کردم که طرف ادعا می کنه تونسته این محدودیت رو برداره ولی من نتونستم طبق اون روشی که این آقا گفته سیستم فایل های hidden گوشیمو توی کامپیوتر ببینم.اگه کسی برنامه ای مثل برنامه mobimb که توی این زیر ازش استفاده شده یا خود همین برنامه رو به صورت کرک شده داره لطفا بذاره ما هم حالشو ببریم
سلام
من بلاخره تونستم این سوال های مسخره رو با همین روش که تو لینک بالا هست بردارم.
البته در اون بالا فایلی ini که ارائه شده بود تا mobimb رو وادار کنه که فایل های مخفی رو هم نشون بده یک اشکالی داره که با 6300 کار نمی کنه.برای همین من اون فایل رو اصلاح کردم و حالا به راحتی با 6300 کار میکنه!
اگه کسی علاقه مند هست که این prompt ها رو برداره و راحت از نرم افزار هایی مثل moby explorer یا KD player استفاده بکنه همینجا بگه که اون فایل را با توضیحاتش آپلود کنم.

mobin
12-09-2008, 20:56
چطور میشه صدای گوشی 6300 رو تقویت کرد ؟

mahsai
13-09-2008, 12:01
دوستان فریمور جدید چه مزیتهایی به نسخه 6.1 داره؟
ارزش اپدیت داره؟

mahsai
13-09-2008, 12:02
دوستان فریمور جدید چه مزیتهایی به نسخه 6.1 داره؟
ارزش اپدیت داره؟

GHOST RECON
13-09-2008, 16:06
سلام دوستان من یه مدتی نبودم ورژن گوشی من 50/5 هست می خواستم ببینم اخرین ورژنی که الان هست چیه و چه مزیت هایی نسبت به این ورژنی که من دارم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویه چیز دیگه اینکه با اینترنت 512 چه قدر طول میکشه که ورژن گوشی رو اپدیت کنم؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید

mahsai
13-09-2008, 17:26
سلام دوستان من یه مدتی نبودم ورژن گوشی من 50/5 هست می خواستم ببینم اخرین ورژنی که الان هست چیه و چه مزیت هایی نسبت به این ورژنی که من دارم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویه چیز دیگه اینکه با اینترنت 512 چه قدر طول میکشه که ورژن گوشی رو اپدیت کنم؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید

دوست عزیز منم ورژن گوشیم همین بود که با اومدن ورژن 6.1 گوشی رو اپدیت کردم.ولی تغییر محسوسی نکرد.الانم به ورژن 6.60 اپدیتش کردم.حدود یکساعت و نیم با اینترنت 128 طول میکشه.
راستش تا الان که 20 دقیقه میشه گوشی اپدیت شده تغییری نمیبینم.

salarnight
13-09-2008, 22:51
دوست عزیز منم ورژن گوشیم همین بود که با اومدن ورژن 6.1 گوشی رو اپدیت کردم.ولی تغییر محسوسی نکرد.الانم به ورژن 6.60 اپدیتش کردم.حدود یکساعت و نیم با اینترنت 128 طول میکشه.
راستش تا الان که 20 دقیقه میشه گوشی اپدیت شده تغییری نمیبینم.

معمولا تغییرات محسوسی پیش نمیاد
ولی چیزی که توی گوشی های دیگه زیاد با آپدیت تغییر میکنه معمولا دوربین گوشی هست
شما دوربین رو یه چک کنید ببینین که نویز ها توش کم نشده ؟
و یه سری باگ ها رو برطرف میکنند باگ هایی که ممکنه باعث ریست بشه و این چیزای کوچیک دیگه
توی خود سایت نوکیا تغییرات رو باید نوشته باشه , ننوشته؟

mahsai
14-09-2008, 10:14
یه مشکلش که واقعا ادم رو کلافه میکرد رفع شده.دیگه با اپرا و یاهو مسنجر و خلاصه هر برنامه دیگه بدون هیچ مشکلی کانکت میشه.
با اینکه قبلا من هر کاری میکردم با اپرا و کلا با هیچ نرم افزاره اینترنتی دیگه کانکت نمیشد.

GHOST RECON
14-09-2008, 11:22
یه سوال دیگه واسه اپدیت کجای سایت نوکیا باید برم واینکه من می خوام برم یه کافی نت پر سرعت دانلود کنم می خواستم ببینم میشه فایل هارو از اونجا بیارم خونه بعد بریزم تو گوشی یا حتما گوشی باید اونجا باشه

mahsai
14-09-2008, 11:43
یه سوال دیگه واسه اپدیت کجای سایت نوکیا باید برم واینکه من می خوام برم یه کافی نت پر سرعت دانلود کنم می خواستم ببینم میشه فایل هارو از اونجا بیارم خونه بعد بریزم تو گوشی یا حتما گوشی باید اونجا باشه

دوست عزیز به این ادرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که برید یجا هستش که بایدproduct code گوشیتون رو وارد کنید.بعد اخرین ورژن رو بهتون نشون میده و یه لینک دانلود میده که اون رو باید دانلود کنید حدود 24 مگابایت هستش و نرم افزار اپدیت هستش که باید تو کامپیوتر نصب کنید.البته قبلش حتما باید pc suite رو کامپیوتر نصب باشه.خب بعد از اینکه نرم افزار جدید رو تو کامپیوتر نصب کردید.گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید و نرم افزار رو باز میکنید.فقط حتما مموری کارت رو دربیارید و گوشی شارژ کامل باشه.دیگه بقیه مراحلش طی میشه.
( فقط یادتون نره که فایروال کامپیوتر رو خاموش کنید)

H A M E D
14-09-2008, 14:00
من آپديت كردم اما تنها چيزي كه ظاهرا تغيير كرده زنگ مسيجه!!! البته يه تغييراتي هم در ديكشنري انجام شده كه زياد محسوس نيست. در كل فرق زيادي نداره. ظاهرا براي رفع يه باگ اين آپديت عرضه شده.

mahsai
14-09-2008, 14:19
من آپديت كردم اما تنها چيزي كه ظاهرا تغيير كرده زنگ مسيجه!!! البته يه تغييراتي هم در ديكشنري انجام شده كه زياد محسوس نيست. در كل فرق زيادي نداره. ظاهرا براي رفع يه باگ اين آپديت عرضه شده.

دوست عزیز منظورتون از تغییرات در دیکشنری ایجاد شده چیه؟
این گوشی دیکشنری نداره که!
درضمن برا من که همون تنظیمات زنگ و اس ام اس و کلا هیچکدوم از تنظیمات تغییری نکرده بود.

peyman_sogol
14-09-2008, 15:58
کسی کد فلش گوشی 6300 رو بلد نیست؟

GHOST RECON
16-09-2008, 13:02
ببینم اگه اون نرم افزار nokia updater رو داشته باشیم چه قدر طول میکشه با اینترنت دایل اپ گوشی اپدیت بشه؟

mahsai
16-09-2008, 14:11
ببینم اگه اون نرم افزار nokia updater رو داشته باشیم چه قدر طول میکشه با اینترنت دایل اپ گوشی اپدیت بشه؟

بستگی به سرعت دانلود دایل اپ شما داره.
کلا 22 مگابایت هستش که با دایل اپ معمولی فکر کنم حدود 3 ساعت طول بکشه.

GHOST RECON
16-09-2008, 15:25
بستگی به سرعت دانلود دایل اپ شما داره.
کلا 22 مگابایت هستش که با دایل اپ معمولی فکر کنم حدود 3 ساعت طول بکشه.

دوست عزیز می دونم حجم نرم افزار nokia updater مگابایت22 هست منظورم این بود که بعد از اینکه این نرم افزار رو نصب کردیم چه قدر طول میکشه؟؟؟:41::13:

یه سوال دیگه : تو سایت توی قسمت نوکیا که میای یه تاپیک هست که نوشته فایل های اپدیت ((نمیدونم کدوم مدل)) نوکیا برای دایل اپ ارها می خواستم ببینم جریاناتش چیه میشه واسه ما هم این کارو کرد؟؟:13:

mahsai
16-09-2008, 16:58
دوست عزیز می دونم حجم نرم افزار nokia updater مگابایت22 هست منظورم این بود که بعد از اینکه این نرم افزار رو نصب کردیم چه قدر طول میکشه؟؟؟:41::13:

یه سوال دیگه : تو سایت توی قسمت نوکیا که میای یه تاپیک هست که نوشته فایل های اپدیت ((نمیدونم کدوم مدل)) نوکیا برای دایل اپ ارها می خواستم ببینم جریاناتش چیه میشه واسه ما هم این کارو کرد؟؟:13:

دوست عزیز منظور منnokia updater نبود.بعد از اینکه این نرم افزار رو نصب کردید.حدود 22 مگابایت خود فریمور جدید هستش که در تمام مراحل دانلودش باید گوشی به کامپیوتر متصل باشه.
در مورد سوال دوم من اطلاعی ندارم.

Cinoheh
16-09-2008, 17:02

:27:در نهایت به تعداد:

ردسوندم، ولی دیگه زمان بوت شدنش دیوونم می کرد.
جالبه بدونید، پاک کردنش حدود نیم ساعت طول کشید!!! :18:

GHOST RECON
16-09-2008, 20:07
:27:در نهایت به تعداد:

ردسوندم، ولی دیگه زمان بوت شدنش دیوونم می کرد.
جالبه بدونید، پاک کردنش حدود نیم ساعت طول کشید!!! :18:
درست نیست من 300 تا مسیج توی save msg دارم

arman_linkin
20-09-2008, 15:55
سلام
من بلاخره تونستم این سوال های مسخره رو با همین روش که تو لینک بالا هست بردارم.
البته در اون بالا فایلی ini که ارائه شده بود تا mobimb رو وادار کنه که فایل های مخفی رو هم نشون بده یک اشکالی داره که با 6300 کار نمی کنه.برای همین من اون فایل رو اصلاح کردم و حالا به راحتی با 6300 کار میکنه!
اگه کسی علاقه مند هست که این prompt ها رو برداره و راحت از نرم افزار هایی مثل moby explorer یا KD player استفاده بکنه همینجا بگه که اون فایل را با توضیحاتش آپلود کنم.

درضمن این روش یک باگ داره و اونم اینه که اگه یک بار مموری رو دربیارید و دوباره بگذارید بی اثر میشه!
البته اگه برنامه روی memory card باشه.

یک باگ هم این فریم ور آخر ( 06.60 ) داره:اگه به Go To>select options>application lists برید بعضی وقت ها یهو صفحه سفید می شه و بعد چند تانیه درست میشه ولی هیچ تنظیمی به هم نمی خوره.
البته نمی دونم که این مشکل توی فریم ور های قبلی وجود داشته یا نه.

Cinoheh
20-09-2008, 16:46
درست نیست من 300 تا مسیج توی save msg دارم

من که نگفتم حافظه گوشی دیگه جا نداشت. گفتم: من دیگه جا نداشتم، حوصلم رو سر می برد. خیلی طول میکشید بوت شه.
وگرنه ممکنه بشه تو 4000 تا اس.ام.اس رو هم Save کرد. بعید نیست!!!

H A M E D
22-09-2008, 00:59
دوست عزیز منظورتون از تغییرات در دیکشنری ایجاد شده چیه؟
این گوشی دیکشنری نداره که!
درضمن برا من که همون تنظیمات زنگ و اس ام اس و کلا هیچکدوم از تنظیمات تغییری نکرده بود.
منظورمترجمه هاي لغات و زبان فارسي و ديكشنري T9 بود.

peyman_sogol
22-09-2008, 23:24
کسی برنامه ی انتی ویروس برای این گوشی نداره

amir98
23-09-2008, 15:02
با سلام. از دوستان عاجزانه درخواست برنامه و الالخصوص دیکشنری برای نوکیا 6300 دارم. گیر اوردید حتما بگید.

arman_linkin
23-09-2008, 19:56
کسی برنامه ی انتی ویروس برای این گوشی نداره
این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.

با سلام. از دوستان عاجزانه درخواست برنامه و الالخصوص دیکشنری برای نوکیا 6300 دارم. گیر اوردید حتما بگید.
در مورد دیکشنری چیز درست و حسابی نیست.چون همه دیکشنری های به درد بخور بالای یک مگ هستند.
اما برنامه همه جا ریخته.اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 به خوبی با این گوشی کار می کنند .به عنوان نمونه :

(اول فاصله‌ی بین g و s رو بردار)
------------------------------------------------------------------------
در مورد عمر باتری نسبتا کم این گوشی یکی می گفت اگه یک تیکه کاغذ یا مقوا بین در پشت گوشی و باتری بذاری گرمای باتری به در فلزیش منتقل نمی شه و یه کم در طول عمر باتری تاثیر داره.حالا راست و دروغش پای خودش...
البته این شارژر هایی که با باتری قلمی کار میکنه به نظر من چیزهای به درد بخوری اند.
--------------------------------------------------------------------------
در باره محدودیت اجرای نرم افزار های جاوا روی این گوشی هیچ راه حلی نیست الا اینکه بریزیم سر نوکیا بگیم توی firmware بعدی درستش کنه.چون خیلی ناعادلانه‌ست که گوشی مثل 7500prism که از نظر مشخصات و قیمت شبیه این گوشیه این مشکل رو نداشته باشه ولی 6300 ...)
من خودم تا حالا دو تا میل به نوکیا ساپورت زدم.شما هم لطف کنید اگه انگلیسیتون خوبه 3-2 بار میل بزنین بگین که فریم ور جدید بدن بیرون.(البته فکر کنم یه مقدار تهدید هم تاثیرگذار باشه.مثلا بگید اصلا اگه فریم ور جدید ندید می روم یه SE K800 می خرم و از این حرفا ...)

peyman_sogol
24-09-2008, 00:12
[QUOTE=arman_linkin;2986356]این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.

ولی گوشی من چند روز پیش یه بلو توث گرفتم بعد دیگه گوشیم همش ریسیت می شد یعد دیگه روشن نشد بردم تعمیرگاه برام فلشش کرد درست شد QUOTE]

peyman_sogol
24-09-2008, 00:14
[QUOTE=arman_linkin;2986356]این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.QUOTE]

ولی گوشی من چند روز پیش یه بلو توث گرفتم بعد دیگه گوشیم همش ریسیت می شد یعد دیگه روشن نشد بردم تعمیرگاه برام فلشش کرد درست شد

mahsai
24-09-2008, 15:52
دوستان از امروز که گوشی رو ریست کردم حالا هر موقع که خاموش روشن میکنم ازم میخواد ساعت و تاریخ رو میزون کنم.هرکاری کردم که ساعت و تاریخ بعد از خاموش روشن کردم همون تاریخ و ساعت قبل بمونه نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.ایا گوشی داخلش باتری ساعتی داره؟نکنه باتریش تموم شده

sagh_moha
26-09-2008, 16:49
آقا قبلا 6630 رو راحت کامپیوتر می شناخت .... حالا سیستم رو عوض کردم و رو سیستم جدید N95 و Pc S جدید گذاشتم ... اما به هیچ وجه 6630 رو میگه وصل نیست ... چیکار کنم ؟

talot
06-10-2008, 09:47
با اینکه خودم یکی از این نوع گوشی ها رو دارم اما اصلا خوشم نمیاد ازش کلی هم مشکل درام باهاش
اولین سوال چه جوری میشه فیلم هایی که با گوشی n72 ضبط شده رو توی این گوشی اجرا کرد اخه من یه گوشی n72 دارم وقتی که فایل های ویدئو یی رو انتقال میدم روی این گوشی ارور میده؟
2- چرا بعضی از فایلهای فلشو میخونه وای ناقص اجرا میکنه یعنی تا یه جایی اجرا میکنه بعد صفحه کاملا قرمز میشه؟

talot
06-10-2008, 09:59
از کجا میشه فهمید کدوم گوشی اصل مثلا ساخت مجارستانه یا غیره؟
بعد ایا میشه روش منشی تلفنی نصب کرد؟
چه جوری میشه بعضی فایل ها مثلا عکس رو توش مخفی کرد اصلا میشه؟
چه جوری میشه برای اس ام اس هاش پسورد گذاشت؟
برنامه هاشو معرفی کنید لطفا

talot
06-10-2008, 10:00
از کجا میشه فهمید کدوم گوشی اصل مثلا ساخت مجارستانه یا غیره؟:5:
بعد ایا میشه روش منشی تلفنی نصب کرد؟
چه جوری میشه بعضی فایل ها مثلا عکس رو توش مخفی کرد اصلا میشه؟:21:
چه جوری میشه برای اس ام اس هاش پسورد گذاشت؟:21:
برنامه هاشو معرفی کنید لطفا:10:
و یه چیز دیگه صداش ارتقا هم پیدا میکنه؟:5:

talot
06-10-2008, 10:08
سلام
من نمي تونم خيلي فايل موسييقي روي گوشي‌ام بريزم و پيغام ميده كه ديگه جا نداره
در صورتيكه مموري من 111 مگا بايت فضاي خالي نشون ميده

منم این مشکلو دارم نمیشه رم گوشی رو 2Gگذاشت؟

talot
07-10-2008, 09:16
یه سری تم برای 6300

من نمیتونم دانلود کنم یکی دو تاش هم که به اصطلاح دانلود شده به گوشی نمیخوره:grrr: جریان چیه؟:19:

talot
07-10-2008, 09:37
ببین من وقتی روی لینک شما کلیک میکنم منو به یه سایتی معرفی میکنه یعدشم اونجا هیچ جایی برای دانلود نیست هر جاش هم که کلیک میکنم یه جای دیگه معرفی میکنه اما جایی دانلو نمیشه میشه راهنمایی کنید لطفا چون از تم ها خوشم اومده

GHOST RECON
07-10-2008, 15:37
ببین من وقتی روی لینک شما کلیک میکنم منو به یه سایتی معرفی میکنه یعدشم اونجا هیچ جایی برای دانلود نیست هر جاش هم که کلیک میکنم یه جای دیگه معرفی میکنه اما جایی دانلو نمیشه میشه راهنمایی کنید لطفا چون از تم ها خوشم اومده

خوب تم ها رو از این سایت بگیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نزدیک به چندین هزارتا تم و چیزهای دیگه داره:8:

talot
07-10-2008, 18:48
خوب تم ها رو از این سایت بگیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نزدیک به چندین هزارتا تم و چیزهای دیگه داره:8:

دوست عزیز رفتم به این سایت اما گوشیمو پیدا نکردم برای همین اومدم اینجا بیشتر برای گوشی های سری 60 تم داره

GHOST RECON
10-10-2008, 12:18
دوست عزیز رفتم به این سایت اما گوشیمو پیدا نکردم برای همین اومدم اینجا بیشتر برای گوشی های سری 60 تم داره

مگه میشه ؟؟؟
وقتی میری توی سایت بالای سایت توی قسمت سبز رنگ نوشته theme روش کلیک کن بعد که صفحه باز شد عکس چندتا تم میاد.
بالای صفحه(بالای جایی که تم ها هست)یه کادر کوچیک هست که از اونجا مدل گوشیت رو انتخاب میکنی بعد هم گزینه go رو میزنی

peyman_sogol
11-10-2008, 11:05
من چند تا تم خفن می خوام

Legend
11-10-2008, 11:41
من چند تا تم خفن می خوام

talot
20-10-2008, 13:33
یا دانلود نمیشن یا اگه میشن به گوشی نمیخورن میشه جواب بدید لطفا جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟

GHOST RECON
25-10-2008, 18:58
دوستانی که برنامه بیش از 1مگ روی 6300 نصب کردن لطفا بگن ورژن گوشی شون چی هست و چه جوری اینکار رو کردن؟؟؟

talot
26-10-2008, 09:36
یه سوال میشه ان چراغ های چشمک زنو روشن نگه داشت یه بذاری چشمک بزنه البته به جز اون مواقه خاص میگم

d900inew
04-12-2008, 09:10
با سلام به دوستان .
من گوشی 6300 دارم اما باتریش بیچارم کرده . باتریش اصله ولی سریع شارژ خلی می کنه . چی کار کنم ؟؟؟:41:

miladd_iq
06-12-2008, 15:14
کسی فلش 6300 بلده یا برنامه کامپیوتری شو داره اگه بده ممنون می شم ترجیحاٌ خانم

GHOST RECON
08-12-2008, 22:05
دوستانی که میخوان روی رمشون پسورد بزارن به روش زیر عمل کنن
اول از قسمت تنظیمات در قسمت security قسمت security level رو روی مموری بزارین
بعد برین و روی رمتون پسورد بزارین بعد رم رو خارج کنید بعد هم ریست فکتوری کنید و بعد رم رو بزارین
ههههههههههههممممممممممممی ن

poria_mc
09-12-2008, 17:54
دوستان میخواستم ببینم چجوری میشه ظرفیت اینباکس رو افزایش داد؟

poria_mc
10-12-2008, 16:18
دوستان میخواستم ببینم چجوری میشه ظرفیت اینباکس رو افزایش داد؟
یعنی کسی نمیدونه؟ خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه خیلی فوریه!

amir-shakh
12-12-2008, 21:46
سلام دوستان من یه گوشی 6300 دارم که ورژن اون
v 05.50
14-08-07
RM-217
میخواستم بدونم نسخه جدیدتر سیستم عامل اون اومده؟
و اینکه گوشی من تو زیرزمین که همه گوشی ها آنتن دارن وحتی با گوشی هاشون حرف میزنن ولی واسه من هیچی آنتن نداره <لطفا کمک کنید>

younes_ysf
14-12-2008, 19:02
سلام.
من این گوشی رو خریدم چون نوشته بودند که میشه برنامه روش نصب کرد. اما حالا میبینم برنامه های بالای یک مگ روش نصب نمیشه. یعنی هیچ راهی وجود نداره؟20-30 تومن ضرر کنم برم یه چیز دیگه بخرم؟
واقعا که این گوشی های نوکیا اشغال به تمام معنا هستن.

digital man
14-12-2008, 22:07
با سلام من یه گوشی 6300 نوکیا دارم اما این چند وقته هی ریستارت میکنه وقتی میرم تمهاش را عوض کنم هی
هنگ می کنه با یه بار خاموش روشن کردن موزیک عوض میشه و حتی ریستوری میشه حالا وقتی
روشنس میکنم یه چند بار روشن و خاموش میشه صفهه مانیتورش دوباره خاموش میشه وقتی از شما سوال کردم(تو سایت) گفتین باید ببرین مغازه با باکس اول اریز کنید سپس با اخرین ورژن فایل فلش فلش کنید من هم دوبار این کار را کردم بار اول با یو اس بی این کار تعمیر کار انجام داد حتی اخرین ورژن اون هم که ورژن 7 بود هم ریخت ولی 10 روز بعد همون حالت برگشت این بار بردم تعمیر گاه و تاکید کردم که حتما با باکس فلش انجام بده و این کار را هم انجام داد ولی متاسفانه این بار فقط 2 روز کار کرد و به اون حالت ریستارت برگشت حالا من موندم چکار بکنم . میخواهم بدانم ایا گوشی من مشکل نرم افزاری داره یا سخت افزاری . یا تعمیر کارها بلد نیستند فلش کنن در ظمن من ساکن اصفهان هستم اگه تعمیر کار ماهری کسی سراغ داره ادرس بده من
برم اونجا ایا نوکیا توی اصفهان نمایندگی رسمی تعمیر داره یا نه لطفا کمکم کنید فوری فوری فوری .با تشکر

digital man
17-12-2008, 16:04
ایا توی این بخش کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

waralaw
18-12-2008, 14:42
ظاهرش فریبنده است .
برنامه بالای 1 مگ قبول نمیکنه. تعریفی نداره فقط ظاهر شیکی داره

amir-shakh
19-12-2008, 11:51
ایا توی این بخش کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز گوشیت باطری Backup اش خرابه
و داره ضربه به جاهای دگه گوشیت میزنه و مشکلش 100% سخت افزاری

ebibarati
20-12-2008, 14:52
من كه مدتي خريدم ازش راضيم ولي گوشي قبليم n90 بود قابل مقايسه با اون نيست آخه n90 به جز هيكلش چيز بد ديگه اي نداره اگه تو 6300 هم تا حالا بدي نديدم فقط صداش كمي ضعيفه

s hossein m
05-01-2009, 12:02
سلام
من الان بیشتر از یک ساله که 6300 دارم . اما هیچ وقت نتونستم messege هامو به کارت حافظه منتقل کنم . ظرفیت حافظه خود گوشی کمه و مرتب باید از اون فایل پاک کرد . متشکرم

Oracle_Eldorado
07-01-2009, 00:32
با سلام .
دوستان من اگه بخوام واسه این موبایل Theme بگیرم ، باید توی کدوم سری دنبالش بگردم ؟
چون یه سایت رفتم نوشته بود سری 40 ، 60 و ...
ممنون میشم .

Majid393
07-01-2009, 14:54
با سلام .
دوستان من اگه بخوام واسه این موبایل Theme بگیرم ، باید توی کدوم سری دنبالش بگردم ؟
چون یه سایت رفتم نوشته بود سری 40 ، 60 و ...
ممنون میشم .

6300 سری 40 هست .......
از اینجا دانلود کن :
[S40] تم هاي Supertonic تمساز قدر آلماني

Oracle_Eldorado
08-01-2009, 11:14
با سلام .
ببخشید دوستان من یه Theme سری 40 از یه سایت دانلود کردم با پسوند sis ولی به این گوشی نمیخونه .
جند تا هم گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد .
پسوند Theme های خود این گوشی Nth هست .
میشه راهنمایی کنید ؟

MichaelQwerty
17-01-2009, 18:40
سلام دوستان عزیز
مشکل من اینه که وقتی با نرم افزار های قفل گذاری یا مخفی کردن فایل کار می کنم همشون error میده که خیلی شبیه هم هستن
این error ها مربوط به برنامه های مختلف:
application error
application access set to not allowed
read only directory and file
failed to access
و وقتی جرئیات رو میزنی این پیام میاد :
details:
security
java/lang/securityException
access is denied
فقط قفل گزاری نیست حتی در نرم افزار mobi explorer برای تغییر اسم یه فایل هم این error ها رو میده
بسیار بسیار ممنون میشم اگه این مشکلو برام حل کنید

GHOST RECON
17-01-2009, 19:05
با سلام .
ببخشید دوستان من یه Theme سری 40 از یه سایت دانلود کردم با پسوند sis ولی به این گوشی نمیخونه .
جند تا هم گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد .
پسوند Theme های خود این گوشی Nth هست .
میشه راهنمایی کنید ؟
برو توی این ادرس قسمت theme بعد برو توی اون نوار باریک زیر نوار سبز رنگ بالای صفحه اسم گوشیت(6300) رو بزن و هرچی خواستی تم دانلود کن

سلام دوستان عزیز
مشکل من اینه که وقتی با نرم افزار های قفل گذاری یا مخفی کردن فایل کار می کنم همشون error میده که خیلی شبیه هم هستن
این error ها مربوط به برنامه های مختلف:
application error
application access set to not allowed
read only directory and file
failed to access
و وقتی جرئیات رو میزنی این پیام میاد :
details:
security
java/lang/securityException
access is denied
فقط قفل گزاری نیست حتی در نرم افزار mobi explorer برای تغییر اسم یه فایل هم این error ها رو میده
بسیار بسیار ممنون میشم اگه این مشکلو برام حل کنید

کلا همه ی این برنامه ها روی این گوشی جواب نمیده شما فقط با این گوشی میتونی روی مموریت قفل بزاری

MichaelQwerty
18-01-2009, 14:41
یعنی سی اگه رو مموری قفل بزاریم از داخل گوشی میشه واردش شد

SatanSoul
18-01-2009, 20:52
من یه گوشی 6300 گرتم صفحه اش هیچ وقت رو حالت استند بای نمیره و همیشه روشن میمونه کسی نمیدونه به چه مرضی گرفتار شده؟

GHOST RECON
19-01-2009, 14:26
quote]
یعنی سی اگه رو مموری قفل بزاریم از داخل گوشی میشه واردش شد
[/quote]
شما به اون روشی که قبلا گفتم(صفحه 59)عمل کن دیگه کسی نمیتونه بره تو مموری

من یه گوشی 6300 گرتم صفحه اش هیچ وقت رو حالت استند بای نمیره و همیشه روشن میمونه کسی نمیدونه به چه مرضی گرفتار شده؟
شما برو توی منوی setting تو قسمت display گزینه sieep mode رو فعال کن یه گزینه دیگه هم هست که باید فعال کنی ولی الان یادم نیست چون گوشیم کنارم نیست ولی شما برو اونجا خودت پیدا میکنی(گزینه بالایی یا پایینیش هست)
اگه هم نشد(99%میشه) وقتی کارت با گوشی تموم میشه menu رو بزن بعد پشت سرش# رو بزن با این کار صفحه گوشی قفل میشه بعد کلید قرمز مربوط به قطع مکالمه رو بزن صفحه خاموش میشه

didaar
24-01-2009, 13:11
سلام به همه دوستان من برنامه iran_daro میخوام که تو گوشیم بخونه!!
میشه برام بزارین؟
6300 دارم

pinkbahareh
09-02-2009, 07:51
سلام دوستان
من خیلی وقته دنباله یه dictionary انگلیسی به فارسی برای 6300 هستم.ولی پیدا نکردم،اگه کسی داره لطفا لینکشو بذاره،اگر هم وجود نداره بگید وقتمو تلف نکنم.
البته مجانی باشه.

pinkbahareh
09-02-2009, 10:20
برای 6300 ، dictionary انگلیسی به فارسی کسی سراغ نداره؟:2:

Olis
10-02-2009, 00:30
سلام به همه دوستان من برنامه iran_daro میخوام که تو گوشیم بخونه!!
میشه برام بزارین؟
6300 دارم

این Iran_daro چی هست ؟

÷سوندش؟

سلام دوستان
من خیلی وقته دنباله یه dictionary انگلیسی به فارسی برای 6300 هستم.ولی پیدا نکردم،اگه کسی داره لطفا لینکشو بذاره،اگر هم وجود نداره بگید وقتمو تلف نکنم.
البته مجانی باشه.

تاپیک مربوطه.. معلوم میشه اصلا نگشتی

pinkbahareh
11-02-2009, 16:15
تاپیک مربوطه.. معلوم میشه اصلا نگشتی
به لینکی که دادید رفتم ولی برای 6300 نداشت.

Olis
16-02-2009, 12:15
به لینکی که دادید رفتم ولی برای 6300 نداشت.

به گوشیت میخوره ... :10:

iman_s
02-03-2009, 01:24
میخواستم روی گوشی 6300 یکی از آشناهامون برنامه رهیاب(نقشه تهران) رو نصب کنم ولی میگه Invali Application و نصب نمیشه.با برنامه های دیگه هم مشکل داره و فقط چند تا بازی تونستم روش نصب کنم(همه برنامه ها و بازیها جاوا بودند)
آیا میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟چجوری؟

iman_s
06-03-2009, 03:13
میخواستم روی گوشی 6300 یکی از آشناهامون برنامه رهیاب(نقشه تهران) رو نصب کنم ولی میگه invali application و نصب نمیشه.با برنامه های دیگه هم مشکل داره و فقط چند تا بازی تونستم روش نصب کنم(همه برنامه ها و بازیها جاوا بودند)

کسی جوابی نداره؟

mohsen-jj
06-03-2009, 14:06
سلام ... من تازه وارد این تاپیک شدم و راستش نتونستم کل صفحات رو بخونم ...
برنامه ای برای تغییر صدا در حین مکالمه برای گوشی nokia 6300 هست برای دانلود ؟؟؟؟

ممنون می شم .

Mahast Arya
06-03-2009, 16:53
دوستان کسی از کیفیت صدا و قیمت فعلی این گوشی خبری داره ؟!
140000قیمت
صداش بد نیست با هندزفری که میترکونه.بخر مشکلی نیست.خوش دست بودنش که حرف نداره.:8::8::8:

GHOST RECON
11-03-2009, 17:05
میخواستم روی گوشی 6300 یکی از آشناهامون برنامه رهیاب(نقشه تهران) رو نصب کنم ولی میگه invali application و نصب نمیشه.با برنامه های دیگه هم مشکل داره و فقط چند تا بازی تونستم روش نصب کنم(همه برنامه ها و بازیها جاوا بودند)
فقط برنامه های رو نصب میکنه که زیر 1 مگا بایت هستن

raz72592
13-03-2009, 01:54
سلام.
بدنیست بدونید این گوشی در نوامبر20006 توسط دو کشور آلمان و مجارستان تحت لیسانس شرکت نوکیا وارد بازار شد.
مشخصات:
باند: gsm900/gsm1800/gsm1900
جاوا . بدون سیستم عامل (کاملا درمقابل ویروسها ایمن میباشد .
حدود92 گرم وزن دارد.
ابعاد: 106.4 و 43.6 وضخامت11.7
رنگ بندی مشکی و نقره ای
صفحه نمایش TFT با قابلیت 16000000 رنگ
ابعادصفحه نمایش 320 - 240

raz72592
13-03-2009, 02:18
مجددا" سلام
این گوشی اسکرین سیور دارد با قابلیت دانلود.
تصویر زمینه دارد با قابلیت دانلود.
دوربین 2 مگاپیکسلی باقابلیت زوم 8برابر .
بدون فلاش (ولی بانتخواب گزینه حالت شب درتنضیمات دوربین میتوان عکس های قابل قبولی گرفت )
قابلیت فیلم برداریqcifبه اندازه کل حافضه.
پخش موزیک :mp3 وفرمتهای EAAC/mp4/AAC/+AAC را هم دارد.
بسیار مطلب مانده اگر مایل به ادامه هستید برایم پیغام بگزارید(باید بدانید6300 یکی از بهترین انتخواب هاست)
مرسی . بامداد جمعه02:16-13/3/2009

asghar_206
28-03-2009, 07:04
من که خیلی خیلی راضی ام چون صداش استریو هست .
وسلام فقط 6300

esmail194
28-03-2009, 14:44
بدنیست بدونید این گوشی در نوامبر20006 توسط دو کشور آلمان و مجارستان تحت لیسانس شرکت نوکیا وارد بازار شد.
یا خداااااااااا
سال بیست هزار شش که قیامت شده اونجا نیازی به گوشی نیست.
ش و خ ی ب و د .
یا علی

ghorbati20
31-03-2009, 12:06
سلام موزیک پلیر گوشی من خراب شدهیعنی اینکه وقتی می خوام از طریق موزیک پلیر موزیکامو اجرا کنم همش می نویسه Updating library بعدش هم درصدش که تموم می شه دوباره از نو شروع میشه ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟

erfanvdo
17-04-2009, 17:49
هفته ی پیش یه 6300 گرفتم 140 تومن که با برنامه ها و تخفیف در اومد 157 تومن
تنها گلایه ی من اینه که شارژش سریع تموم میشه
فروشنده گفت در حالت عادی توی یه روز شارژش تموم میشه
واگه با برنامه های بهینه ساز باتری کار کنی تا دو و نیم روز شارژ داره
و ظاهرا برنامه ی بهینه سازش درست کار نمی کنه
آیا این مطلب واقعیه؟
کسی برنامه شو نداره؟
اگه داره خواشا برای دانلود بذاره

.SA33D.
18-04-2009, 15:30
گوشیه من وقتی واقعا ازش کار بکشم حدود 26 ساعت نگه میداره.

omidhix
18-04-2009, 22:19
سلام موزیک پلیر گوشی من خراب شدهیعنی اینکه وقتی می خوام از طریق موزیک پلیر موزیکامو اجرا کنم همش می نویسه Updating library بعدش هم درصدش که تموم می شه دوباره از نو شروع میشه ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟

سلام
یه بار گوشی رو ریست کن Men>Settings>Rest factory sett
اگه درست نشد Memory card رو در بیار بعد Music player رو باز کن درست شد مشکل از Memory ته.

faded
25-04-2009, 19:59
یه چند وقتی شده وقتی میخوام sms ها رو replay کنم ارسال نمی شه و میره داخل out box
باید چیکار کنم؟
مشکل از کجاست؟

GHOST RECON
26-04-2009, 13:22
یه چند وقتی شده وقتی میخوام sms ها رو replay کنم ارسال نمی شه و میره داخل out box
باید چیکار کنم؟
مشکل از کجاست؟

شماره تلفن مسیج سنتر رو حتما دستکاری کردی

faded
26-04-2009, 14:16
شماره تلفن مسیج سنتر رو حتما دستکاری کردی

نه راستش دستم بهش نزدم:41:

soranstar
29-04-2009, 16:24
نه راستش دستم بهش نزدم:41:

شمارت رو چک کن ببین اینه
9891100500+
البته فکر کنم یکی دیگه هم داره

faded
29-04-2009, 19:11
شمارت رو چک کن ببین اینه
9891100500+
البته فکر کنم یکی دیگه هم داره
ممنونم ..ممکنه مشکل از مسیج سنتر شماره مقصد باشد؟؟

Saman-tci
29-04-2009, 19:47
دوست من شما فقط موقع Reply کردن این مشکلو داری ... یا موقعی هم که میخوای یه sms جدید سند کنی بازم نمیفرسته ..؟

faded
29-04-2009, 22:47
دوست من شما فقط موقع reply کردن این مشکلو داری ... یا موقعی هم که میخوای یه sms جدید سند کنی بازم نمیفرسته ..؟

فقط ری پلی اونم به یک شماره خاص(یعنی فقط با یک شماره این مسئله رو دارم)

Mahast Arya
30-04-2009, 19:08
كسي با اين كوشي كار نكرده ؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟
این همه ازش تعریف کردیم باز میگی.........!
بخر دیگه.مبارکههههههههههه:11: :31:

Parsester
21-06-2009, 15:03
سلام دوستان
من یک گوشی 6300 نوکیا دارم.
قبلا زمانی که به کامپیوتر متصلش می کردم می تونستم ازش بک آپ بگیرم و یا کانتکت هام رو مدیریت کنم با برنامه پی سی سویت.
اما حالا هر کاری می کنم نمیشه... یعنی گوشی وصل می شه به کامپیوتر اما در حالت نوکیا مد synchronize نمیشه.
تنظیمات گوشی رو ریست کردم و در تنظیمات گوشی هم تغییری نداشتم.
ورژن سافت ور گوشی 7.21 هست.
اگه میشه راهنمایی کنید.
یک بار نرم افزار گوشی رو ارتقا داده ام.

Explode
30-08-2009, 22:45
سلام

من به تازگی 6300 نوکيا خريدم، زده فنلاند اينم سريال

352802010154723

ولی جالبه، توی منو گزينه گالری نيست، وقتی
هم که با usb وصلش ميکنم فقط گزينه های زير مياد:
Mass Storage
Webcam
COM port

PC Suite خبری از
! نيست

ميشه يکی لطف کنه بگه موضوع چيه؟

Explode
01-09-2009, 02:03
در ضمن موقع شارژ بعد از حدود يک دقيقه پيغام Warning! Bad Contact Charger ميده؟؟؟

لطفاً يکی کمک کنه....

The_matrix
04-09-2009, 13:35
سلام
گوشی من موقع بلوتوث operation filedمیزنه

abol_fa
18-09-2009, 23:43
میدونید که وقتی یه اس ام اس میدید وقتی تحویل داده میشه یه گزارش میاد به دستتون میرسه و کنار مسیج ارسال شده یه علام Iسبز رنگ میاد من وقتی مسیج میدم میگه Deliveredاما اون علامته نمیاد چه کنم؟

.SA33D.
19-09-2009, 10:14
سلام

من به تازگی 6300 نوکيا خريدم، زده فنلاند اينم سريال

35280201015472

ولی جالبه، توی منو گزينه گالری نيست، وقتی
هم که با usb وصلش ميکنم فقط گزينه های زير مياد:
Mass Storage
Webcam
COM port

PC Suite خبری از
! نيست

ميشه يکی لطف کنه بگه موضوع چيه؟

در ضمن موقع شارژ بعد از حدود يک دقيقه پيغام Warning! Bad Contact Charger ميده؟؟؟

لطفاً يکی کمک کنه....
گوشیت در صورتی فنلاندیه که از خود فنلاند خریده باشی. یه بار Master reset کن احتمالا درست میشه.

سلام

ماله من هم خدابیامرز یه بار اینطور شد. ایضا شما هم Master reset بفرمایید.

میدونید که وقتی یه اس ام اس میدید وقتی تحویل داده میشه یه گزارش میاد به دستتون میرسه و کنار مسیج ارسال شده یه علام Iسبز رنگ میاد من وقتی مسیج میدم میگه Deliveredاما اون علامته نمیاد چه کنم؟

نه این مشکل حادی نیست. اما معمولا وقتی Delivery Box خیلی زیاد باشه اینطور میشه. هر چند وقت پاکش کن.

بهنازی
20-09-2009, 20:52
با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین مسیر ذخیره بلوتوث در 6300 چجوری میشه به مموری انتقال داد ؟
تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم هر چی بلوتوث میگیرم میره به خود گوشی و زود پر میشه

.SA33D.
23-09-2009, 11:15
با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین مسیر ذخیره بلوتوث در 6300 چجوری میشه به مموری انتقال داد ؟
تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم هر چی بلوتوث میگیرم میره به خود گوشی و زود پر میشه

سلام. نمیشه کاریش کرد. البته وقتی phone memory پر شه بطور خودکار فایلهای دریافتی از بلوتوث توی Memory card ذخیره میشه و مشکلی پیش نمیاد.

cheshmakt2
28-09-2009, 19:18
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا میشه با 6300 اس ام اس فرستاد اما شماره نیفته؟

.SA33D.
29-09-2009, 09:19
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا میشه با 6300 اس ام اس فرستاد اما شماره نیفته؟

سلام. اره میشه .وقتی میخوای نوع پیام رو مشخص کنی باید flash massage رو انتخاب کنی.

Hadi King
29-09-2009, 15:56
سلام. اره میشه .وقتی میخوای نوع پیام رو مشخص کنی باید flash massage رو انتخاب کنی.
دوست عزیز با فلش مسج شماره میفته ولی ذخیره نمیشه تو گوشی طرف :41:

faded
10-10-2009, 17:38
یه برنامه برای بالابردن کیفیت ضبط صدا برای 6300
بالاخره یه راه حلی که بشه خیلی خوب باهاش صدا ضبط کرد؟ اصلا میشه؟

.SA33D.
10-10-2009, 21:36
یه برنامه برای بالابردن کیفیت ضبط صدا برای 6300
بالاخره یه راه حلی که بشه خیلی خوب باهاش صدا ضبط کرد؟ اصلا میشه؟

نه متاسفانه. 6300 فقط با فرمت amr. صدارو ضبط می کنه که کیفیتش تعطیله :13:

faded
12-10-2009, 21:57
بهترین گزینه برای ضبط صدا با موبایل چی میتونه باشه؟ حالا هر مارکی که باشه؟

don vito
13-10-2009, 00:58
سلام

مخابرات رو میشورن :27:

don vito
13-10-2009, 01:08
شوخی گرداه حتما نویز داره

.SA33D.
13-10-2009, 12:50
بهترین گزینه برای ضبط صدا با موبایل چی میتونه باشه؟ حالا هر مارکی که باشه؟

الان توی گوشی هایی که Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2 هستن (مثل 6220.N70,...) با کیفیت Mp4 ضبط میکنه که واقعا خیلی خوبه(اصلا با 6300 قابل مقایسه نی). توی گوشیهای 9.2 با فرمت wave ضبط میکنه که یه درجه پایین تر از قبلیه.

حاجیان
13-10-2009, 19:24
سلام دوستان من ميخواستم اين كوشي رو براي بابام بكيرم لطفا هر كسي كه اين كوشي رو داره راهنمايي راجع به خوب يا بى بودنش رو از من دريغ نكنه
مرسي

به نظر من گوشی خوبی است و هم از نظر شکل ضاهری و هم از نضر کارایی بهتر از ونی اریکسون است

666hamed666
24-10-2009, 14:06
با سلام
من میخوام تنطیمات gprs واسه 6300 دریافت کنم ولی وقتی تنطیمات از همراه اول فرستاده میشه save نمیشه و یه ارور میده. چیکار باید بکنم؟

mamo
24-10-2009, 18:53
چه Error ای؟

666hamed666
24-10-2009, 20:03
چه Error ای؟

only 70 sets allowed.settings discarded

mamo
24-10-2009, 20:45
شما access point های قبلی رو همشو پاک کن
دوباره امتحان کن

666hamed666
29-10-2009, 15:48
شما access point های قبلی رو همشو پاک کن
دوباره امتحان کن

Mer30 درست شد:26:

mamo
29-10-2009, 21:03
Mer30 درست شد:26:

دکمه تشکر رو میزدی بهتر میشد

soroush20
31-10-2009, 10:04
خب باباجان، بنده خدا زباد خوشحال شده بود خاست اينجوري تشكر كنه.:31:

MERLIN_BOZORG
08-11-2009, 03:34
گوشی من 6300 هست و بیشتر بازی ها و نرم افزارهای که میریزم توش با ارور Out of memory error java/long/outofmemoryError مواجه میشم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچکس نمی دونه باید چی کارش کنم؟؟

اگه میدونین کمک کنین

Blue_66goola
09-01-2010, 00:13
با سلام
میخواستم در مورد چگونگی تنظیمات غیر فعال کردن تماسهایی که با من گرفته میشه و " نمیشناسم " ، روی گوشی 6300 سوال بپرسم. نمیخوام تمام تماسهای ورودی جواب داده نشه ، فقط اون تماسهایی که نمیشناسم یا در کانتکت لیست ها نیستند.

من پسورد قسمت Call barring برای این گوشی رو هم نمیدونم. کسی اطلاعی از این کد برای این گوشی (6300) داره؟ لطفا کمک کنید. مزاحم زیاد دارم...

GHOST RECON
09-01-2010, 14:13
گوشی من 6300 هست و بیشتر بازی ها و نرم افزارهای که میریزم توش با ارور Out of memory error java/long/outofmemoryError مواجه میشم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچکس نمی دونه باید چی کارش کنم؟؟

اگه میدونین کمک کنین

اگه حجمش بیشتر از 1 مگابایت باشه نصب نمیشه!!!

GHOST RECON
09-01-2010, 14:14
من پسورد قسمت Call barring برای این گوشی رو هم نمیدونم
00000 با 12345

Blue_66goola
09-01-2010, 21:39
00000 با 12345
متوجه شدم که باید این کد رو برای سیم کارتم از مخابرات بگیرم (ارتباطات سیار)
اما درباره تنظیمش چه باید کرد؟؟؟ چطوری فقط افراد موجود در نامها (کانتکت لیست) می تونن تماس بگیرند و بقیه نه؟

dilan 2010
16-01-2010, 23:37
سلام
من6300دارم ولی یه مشکل دارم امیدوارم یکی راهنمایم کنه موزیک پلیرم بیشتر از 14اهنگ رو نمی خونه؟
خواهش میکنم بگید باید چیکارکنم؟

MERLIN_BOZORG
18-01-2010, 01:50
سلام
من6300دارم ولی یه مشکل دارم امیدوارم یکی راهنمایم کنه موزیک پلیرم بیشتر از 14اهنگ رو نمی خونه؟
خواهش میکنم بگید باید چیکارکنم؟

شما باید لیست موزیکاتو اپدیت کنی اگه گوشی رو خاموش روشن کنی و موزیک پلیر رو باز کنی خود به خود اپدیت میشه
از ذاخل موزیک پلیر هم میتونی این کارو بکنی
musicplayer=>options=>music library=>update library

Akhavan
24-01-2010, 23:46
سلام دوستان.

6303 من ماشین حسابش خود به خود رفته، چیکار کنم بیاد؟

ninjavb
29-01-2010, 15:14
با سلام
من وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده
java.io.IOException:Eror occured whilst opening connection
(سیم کارت ایرانسل) با نرم افزار opera
ممنون میشم راهنمایی کنید .

ninjavb
30-01-2010, 16:41
دوستان کسی نمیدونه؟

kami tnt
08-02-2010, 11:23
دوستان من کلاَ نمیتونم به اینترنت متصل بشم اگه می شه راهنمایی کنید.

GHOST RECON
09-02-2010, 21:22
اگه مشكلت در تنظيمات هست يه اس ام اس با متن زي به 2225 بفرست برات نظيمات ارسال ميكنن
nokia s 6300

Blue_66goola
07-03-2010, 19:49

*130*3*#5
و همین با رقم آخر 6
برای ایرانسل

اگر از قبل تنظیمات نصب شده بایدحتما" پاکش کنید بعد کد را بفرستین

بهزاد
20-03-2010, 09:06
سلام

کد حفاظتی گوشیم رو فراموش کردم Nokia n6300 و حافظه ی اون رو نمیتونم باز کنم با 12345 و 00000 هم تست کردم نشد

toolou
31-03-2010, 00:50
با سلام
میخواستم در مورد چگونگی تنظیمات غیر فعال کردن تماسهایی که با من گرفته میشه و " نمیشناسم " ، روی گوشی 6300 سوال بپرسم. نمیخوام تمام تماسهای ورودی جواب داده نشه ، فقط اون تماسهایی که نمیشناسم یا در کانتکت لیست ها نیستند.

من پسورد قسمت Call barring برای این گوشی رو هم نمیدونم. کسی اطلاعی از این کد برای این گوشی (6300) داره؟ لطفا کمک کنید. مزاحم زیاد دارم...

من هم همین مشکل رو دارم.چه برنامه ایی می تونم نصب کنم که اس ام اس و تماس های خارج از لیست نگیرم؟
لطفن کمک کنید

roozbix
10-04-2010, 11:31
برنامه ای وجود نداره که sms و تماس های خارج از لیست رو بلوک کنه؟؟؟

mohsen_gh1991
10-04-2010, 11:39
شما باید لیست موزیکاتو اپدیت کنی اگه گوشی رو خاموش روشن کنی و موزیک پلیر رو باز کنی خود به خود اپدیت میشه
از ذاخل موزیک پلیر هم میتونی این کارو بکنی
musicplayer=>options=>music library=>update library

البته اگه اینجوری هم نشد باید بری توی قسمت all tracks و یه آهنگ انخاب کنی اینجوری هم دیگه مشکلت کامل حل میشه.

roozbix
10-04-2010, 11:43
برنامه ای وجود نداره که sms و تماس های خارج از لیست رو بلوک کنه؟؟؟

یعنی وجود نداره همچین چیزی برای 6300؟

jak_1300
11-04-2010, 14:52
آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش

.SA33D.
11-04-2010, 20:08
آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش

سلام چرا اینجا پرسیدی توی کلوپ N97 بپرس:

ضمنا احتمالا توی contacts اسم ها رو دوبار ذخیره کردی یا از هردو حافظه ی فون و سیم استفاده کردی.

yahosein110
23-04-2010, 11:39
سلام دوستان
من يه گوشيه 6300 نوكيا دارم كه وقتي اس ام اس فارسي ميزنم صفحه خالي فرستاده ميشه
ولي انگليسي كه ميزنم درست و كامل بدست گيرنده ميرسه.
در ضمن سيمكارتمم همراه اوله (ir-mci)
من بايد چيكار كنم؟
تشكر

zamandisma
23-04-2010, 12:07
سلام؛ من یه برنامه میخوام که بتونم فایل های avi رو به 3gp یا mpeg4 تبدیل کنم. در ضمن ابعاد 240*320 رو هم ساپورت کنه.

با تشکر فراوان

p30pro
05-05-2010, 22:35
گوشی 6300 من خیلی سرعتش پایینه (به نظرم خیلی کمتر از قبل شده ) دائما وسط اجرای برنامه ها ارور می ده چی پی ار اس ایرانسل فعاله ولی فقط به وسیله ی مرور گر خود گوشی استفاده می شه و اوپرا کار نمی کنه یعنی باز می شه ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه نسخه های مختلف رو امتحان کردم !!
مشکل بعدیم با نرم افزار اخبار من هست به محض اینکه رو اخبار کلیک می کنم با خطایout of memory مواجه می شم
یه مشکل دیگه هم دارم من قبلا با 6220 به راحتی وارد ایمیلم می شدم(از قسمت پیام رسانی گوشی ) ولی با این 6300 هرچی تنظیمات می زنم درست نمی شه لطفا کمکم کنید !

milik
14-05-2010, 16:27
سلام لطف كنيد آپديت سوكر2006 به اين ايميل ارسال كنيد M10_A15_T20
:41::41::41::40:

aron110
21-05-2010, 12:03
سلام
گوشی من بغلش کمی باز شده خوره زمین حدود 20 بار بطور اساسی :31:
میخواستم ببینم این قابل تعمیره هست یا نه؟

هشت بهشت
26-05-2010, 22:05
شارژ باتری گوشی من زود به زود خالی میشه . صدای صفحه کلید را هم قطع کردم .

باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟

GHOST RECON
27-05-2010, 14:36

باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟كلا 6300 همينجوري هست منم كه 2 -3 سال پيش داشتم تقريبا هر روز يا 1 روز در ميون ميزدم شارژ

.SA33D.
28-05-2010, 19:46

باتری را عوض کنم فرقی میکنه ؟

این مشکل توی اکثر گوشیهای نوکیا که پلتفرم جاوا دارن هست.علت اصلیش هم اینه که کاربر نمیتونه نور اسکرین رو کم یا زیاد کنه.تنها کاری که میشه کرد اینه که زمان رسیدن به اسکرین سیور رو بیاری پایین. به صدا ربطی نداره. کلا زیاد سخت نگیر این قضیه همگانیه.

هشت بهشت
09-06-2010, 16:27
سلام .

قبلا که sms میفرستادم توی Sent Items کنار smsهایی که به طرف میرسید یه علامت i سبز رنگ میومد . اما الان نمیاد . در صورتی که delivery report فعاله و smsها را delivery میزنه .

Inbox و Sent Items و ِDelivery reports را خالی کردم اما هنوز اون علامته نمیاد .

باید چیکار کنم ؟

هشت بهشت
14-06-2010, 22:48
سلام .

قبلا که sms میفرستادم توی Sent Items کنار smsهایی که به طرف میرسید یه علامت i سبز رنگ میومد . اما الان نمیاد . در صورتی که delivery report فعاله و smsها را delivery میزنه .

Inbox و Sent Items و ِDelivery reports را خالی کردم اما هنوز اون علامته نمیاد .

باید چیکار کنم ؟

دوستان لطفا جواب بدین .

Help118
15-06-2010, 00:39
سلام دوستان من زمانی عاشق این گوشی بودم می بینم هنوزم که هنوزه کسانی هستن که 6300 بدست می گیرن. من بعد این گوشی 6700 رو خریدم! هر دوی این گوشی ها از نظر میزان ضرر به بدن در پایین ترین سطح ممکنه هستند.

بیشترین ایراد گوشی تو باتریه و از لحاظ نرم افزاری تو پلیرشه.
راستی کسی 6301 تو بازار گیرش اومد؟ وای فای هم داشت و قهوه ای رنگ هم بود

Help118
15-06-2010, 00:47
دوستان لطفا جواب بدین .

گوشیتو یه بار ریست کن حل میشه. مشکل اپراتوری تو دیلایوری که نداری؟

t2download
15-06-2010, 14:00
عزیز شاید گوشیت ویروسی شده اول ویروس کشی بعد ریست کن گوشی رو .:20:

هشت بهشت
15-06-2010, 14:38
گوشیتو یه بار ریست کن حل میشه. مشکل اپراتوری تو دیلایوری که نداری؟

سلام .

مشکل دیلایوری ندارم . فقط اون علامته نمیاد .

عزیز شاید گوشیت ویروسی شده اول ویروس کشی بعد ریست کن گوشی رو .:20:

روی 6300 مگه آنتی ویروس هم نصب میشه ؟ برنامه های بیشتر از 1مگ را قبول نمیکنه .
فکر نکنم ویروسی شده باشه . بلوتوث نگرفتم از کسی .

==
ممنون

t2download
16-06-2010, 08:59
سلام .

مشکل دیلایوری ندارم . فقط اون علامته نمیاد .

روی 6300 مگه آنتی ویروس هم نصب میشه ؟ برنامه های بیشتر از 1مگ را قبول نمیکنه .
فکر نکنم ویروسی شده باشه . بلوتوث نگرفتم از کسی .

==
ممنون

وصل میشه به pc ویروس کشی میشه عزیزم

zahedy2006
28-07-2010, 19:49
سلام
من یه 6300 اومده دستم برای آپدیت که نرم افزار آپدیتر نوکیا آخرین ورژن را 7.21 تشخیص می دهد اما توی سایتی که برای دانلود فریمور هست اخرین ورژن 57 و خورده ای هست. (البته برای rm-217 که گوشی من هست)

این اختلاف برای چی هست؟
می تونم با فونیکس اون جدیده رو فلش کنم
فارسی نداره کلا این گوشی؟

aydin_eb7777
29-07-2010, 10:10
سلام
من یه 6300 اومده دستم برای آپدیت که نرم افزار آپدیتر نوکیا آخرین ورژن را 7.21 تشخیص می دهد اما توی سایتی که برای دانلود فریمور هست اخرین ورژن 57 و خورده ای هست. (البته برای rm-217 که گوشی من هست)

این اختلاف برای چی هست؟
می تونم با فونیکس اون جدیده رو فلش کنم
فارسی نداره کلا این گوشی؟
--------------------------------
اختلافی که نشون می ده به خاطر پروداکت کد گوشیته احتمالا پروداکتی روی گوشیت هست که آخرین ورژنی که براش اومده 7.21 بوده که شما می تونی با عوض کردن پروداکت کد گوشیت به کدی که ورژن 57.20 را ساپورت می کنه گوشیت را به این ورژن آپدیت کنی
اینهایی که گفتم فقط یرای توضیح بود و اگر در ورژن بالاتر زبان فارسی نباشه نیازی نیست که گوشیت را آپدیت کنی
موفق باشی

Oracle_Eldorado
13-09-2010, 16:08
با سلام خدمت دوستان .

خواستم ببینم چطوری میشه SMS های پاک شده گوشی رو برگردونم ؟

چون قبلا یکی از دوستان با خود گوشی این کار رو کرده ولی من نمیدونم چطوری !

ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه چون خیلی ضروریه .

naser1552
01-10-2010, 14:40
من میخوام تنطیمات gprs واسه 6300 دریافت کنم ولی وقتی تنطیمات از همراه اول فرستاده میشه save نمیشه و یه ارور میده. چیکار باید بکنم؟

همراه اول

naser1552
01-10-2010, 14:45

hpk34
02-10-2010, 08:36
سلام

دوستان ببخشید که سوالمو اینجا میپرسم چون کلوپ 6303 رو پیدا نکردم.

یه گوشی 6303 کلاسیک دارم برنامه Nokia PC Suite هم نصبه البته ورژن 6.کامپیوتر مموری گوشی رو میشناسه من میخوام با اینترنت گوشی از کامیپیوتر استفاده کنم ولی کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه.:41:

من باید چیکار کنم؟؟ورژن جدید Nokia PC Suite رو نصب کنم گوشی رو میشناسه؟؟فایلی برای دانلود نیست که گوشی رو به کامپیوتر بشناسونه؟؟

ممنون میشم جواب بدین.:11:

aydin_eb7777
02-10-2010, 09:34
سلام

دوستان ببخشید که سوالمو اینجا میپرسم چون کلوپ 6303 رو پیدا نکردم.

یه گوشی 6303 کلاسیک دارم برنامه Nokia PC Suite هم نصبه البته ورژن 6.کامپیوتر مموری گوشی رو میشناسه من میخوام با اینترنت گوشی از کامیپیوتر استفاده کنم ولی کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه.:41:

من باید چیکار کنم؟؟ورژن جدید Nokia PC Suite رو نصب کنم گوشی رو میشناسه؟؟فایلی برای دانلود نیست که گوشی رو به کامپیوتر بشناسونه؟؟

ممنون میشم جواب بدین.:11:
شما باید ورژن جدید Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را نصب کنید و یا آخرین ورژن درایور کابل گوشی را دانلود و نصب کنی که درایور را از لینک زیر می تونی دانلود کنی

موفق باشی

saman50
22-12-2010, 00:38
تو این بوکس گوشیم یه پیام هست که مخفیه چطوری میتونم حذفش کنم؟

faded
04-01-2011, 21:09
من یه گوشی 6300 دارم. سه چهار سالی میشه. اخیرا یه مشکلی براش پیش اومده. اونم اینه که یه نور شدید میزنه که شبها واضح تره همون قسمتش که وقتی تک یا پیامک داشته باشیم مرتبا چشمک میزنه ولی این فقط یکبار به صورت شدید نور میزنه و تموم میشه میره چیکارش کنم؟

faded
13-01-2011, 21:06
من یه گوشی 6300 دارم. سه چهار سالی میشه. اخیرا یه مشکلی براش پیش اومده. اونم اینه که یه نور شدید میزنه که شبها واضح تره همون قسمتش که وقتی تک یا پیامک داشته باشیم مرتبا چشمک میزنه ولی این فقط یکبار به صورت شدید نور میزنه و تموم میشه میره چیکارش کنم؟
این جا یک نفر هم نبود که جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

01110362
19-01-2011, 18:23
این جا یک نفر هم نبود که جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

factury rest کردی یا نه؟ اگه درست نشد احتمال 99 درصد با فلش حل میشه.
موفق باشید

maziarzar
22-01-2011, 13:04
تو این بوکس گوشیم یه پیام هست که مخفیه چطوری میتونم حذفش کنم؟
منظورت اینه که تو سیمکارته؟

ahmadz982000
23-01-2011, 11:05
سلام به همه دوستان.
من gprs خط را که همراه اول اعتباری هست فعال کردم یک مسیج برام آمد مشخصات گوشی را خواسته بود به شماره 8008 ارسال کنم ارسال کردم خبری نشد به 2225 مدل گوشی را ارسال کردم (nokia s 6300) بازم خبر ی نشد. لطفا کمکم کنید تنظیمات gprs را روی گوشیم فعال کنم.
ممنون می شم.
دوستدار شما :40:

saman50
06-02-2011, 23:37
منظورت اینه که تو سیمکارته؟

نه تو حافظه گوشی

Akhavan
02-03-2011, 01:40
سلام و عرض ارادت..
دوستان سوالی که دارم این هست که چطور میتونم با گوشی 6303 یه شماره رو دلیور کنم.. کلا میخوام دیگه بهم زنگ زده نشه با اون شماره، با گوشی های دیگه راحت پیدا میکنم، اما با این مدل گوشیم نمیتونم پیدا کنم!!

و البته راهی، کدی، چمیدونم چیزی هست که با رد کردن یه تماس به صورت اتوماتیک توسط خود گوشی، بفهمم که اون شماره با من تماس گرفته بوده یا خیر؟

منتظرم.
سپاس/

Akhavan
04-03-2011, 15:42
بلــه.. ممنون، پرسیدم گفتن چون این مدل گوشی جاوا هست و حاوی بلک لیست هم نمیباشد، لذا کلا نمیشه شماره ای یا شماره های محدودی رو جزء بلک لیست قرار داد و اتومات تماس هاشون رو رد کرد.

هشت بهشت
03-04-2011, 00:08
سلام .

من وقتی میخوام PC Suite رو نصب کنم ، تا 30 درصد نصب جلو میره و بعدش دیگه ادامه نمیده . روی 30 درصد میمونه .
ویندوزم XP هست و تازه ویندوز عوض کردم .
برنامه خاصی قبل از نصب PC Suite باید نصب کرد ؟

MERLIN_BOZORG
04-04-2011, 17:03
سلام
دوستان جدید ترین فریمور گوشی 6300 چیه؟؟؟
فارسی هم ساپورت کنه

الان برای من 07.30 هست
توی سایت نوکیا یه فریمور دیگه هم هست
اما آپدیت نمیشه
نه آفلاین نه آنلاین

mohsen_gh1991
05-05-2011, 22:42
سلام......
کسی میدونه چطوری میشه تنظیمات gprs رو رو 6300 فعال کرد؟ وقتی میخوام فعال کنم این پیغامو میده
only 70 set allowed.setting discarded

behrooz.shie
18-05-2011, 23:54
سلام
دوستان جدید ترین فریمور گوشی 6300 چیه؟؟؟
فارسی هم ساپورت کنه

الان برای من 07.30 هست
توی سایت نوکیا یه فریمور دیگه هم هست
اما آپدیت نمیشه
نه آفلاین نه آنلاین
افلاین که میشه :31: برای چی نشه ؟

faded
29-05-2011, 12:32
من نمی تونم این گوشی برای اتصال به اینترنت تنظیم کنم چرا؟ کسی میدونه راهنمایی کنه

Oracle_Eldorado
06-06-2011, 16:57
با سلام خدمت دوستان .
یکی از دوستان 6300 داره ،
میخواد وقتی کسی که در حال مکالمه است ، کسی که بهش زنگ میزنه یا بوق آزاد بزنه که نفر دوم زنگ میزنه متوجه نشه که در حال حاضر این دوستمون خطش مشغوله !
خواستم ببینم نرم افزار یا کد خاصی هست که این کار رو انجام بده ؟
اپراتور هم ایرانسله .
ممنون میشم کمک کنید !

matinone
28-04-2012, 15:13
با سلام
من گوشی 6300 دارم که یه رم 2 گیگ داره . خودش رم رو میشناسه ولی هیچ گوشی دیگه ای ( به عنوان مثال گوشی گالکسی مینی خودم ) نمیشناسدش !
راهنمایی ...؟ :31:

sama_65
07-11-2012, 10:54
با سلام و خسته نباشيد :sq_8:

به تازگي usb بلوتوث خريدم و به pc وصل كردم تا بتونم باهاش گوشيمو كانكت كنم بهش
ولي هر كاري ميكنم كانكت نميشه! :sq_11:
گوشيم 6300 و ويندوزمم xp سرويس پك 3
آيكون بلوتوث مياد كنار ساعت ويندوز اما اين پيغامو ميده:

ممنون ميشم راهنماييم كنين :sq_6: