مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6300
arian_pboy
06-08-2007, 00:32
در اینجا درباره نوکیا 6300 بحث میکنیم.
امیدوارم کلوپ مفیدی برای علاقمندان این گوشی بشه.
arian_pboy
06-08-2007, 00:36
مشخصات كلي 6300 :
فرم ساده - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد 31*42 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 7.8 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 106.4*43.6*11.7 ميليمتر - وزن 91 گرم
5700
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdiaei
08-08-2007, 06:00
سلام
من چند روز پیش 6300 رو خریدم . زیاد در مورد برنامه های جاوا و سیمبین اطلاعات ندارم.
ولی موقع گرفتن از سایت نوکیا و ... دیدم که نوشته سیستم عالم سیمبین اما برنامه های sis روی این گوشی نصب نمی شود.
تکلیف چیست آیا برنامه مناسب برای این گوشی نیامده یا اینکه اصلا این گوشی قابلیت نصب برنامه های sis رو نداره .
راستش من یک سری متن فارسی دارم که میشه آنها را PDF کرد یا TXT یا DOC ولی نتوانستم برنامه مناسب براش پیدا کنم.
فعلا سعی کردم با روشی عجیب آنها رو در قسمت مسج ها (البته قسمی از آنها را ) ذخیره کرده ام که قابل خواندن باشند. روش دیگری به ذهن شما می رسد؟
ahwaz_k750
09-08-2007, 23:02
ba salam.dostan man alan k750 daram mikhastam bedonam ke k750 behtare ya 6300 ?lotfan rahnamayeem konid
kiarash3500
10-08-2007, 00:14
سلام
من چند روز پیش 6300 رو خریدم . زیاد در مورد برنامه های جاوا و سیمبین اطلاعات ندارم.
ولی موقع گرفتن از سایت نوکیا و ... دیدم که نوشته سیستم عالم سیمبین اما برنامه های sis روی این گوشی نصب نمی شود.
تکلیف چیست آیا برنامه مناسب برای این گوشی نیامده یا اینکه اصلا این گوشی قابلیت نصب برنامه های sis رو نداره .
راستش من یک سری متن فارسی دارم که میشه آنها را PDF کرد یا TXT یا DOC ولی نتوانستم برنامه مناسب براش پیدا کنم.
فعلا سعی کردم با روشی عجیب آنها رو در قسمت مسج ها (البته قسمی از آنها را ) ذخیره کرده ام که قابل خواندن باشند. روش دیگری به ذهن شما می رسد؟
دوست عزیز این گوشی جاواست و فرمت sis رو نمیخونه
Nabakhsho0de
10-08-2007, 08:43
دوستان کسی از کیفیت صدا و قیمت فعلی این گوشی خبری داره ؟!
سلام دوستان من ميخواستم اين كوشي رو براي بابام بكيرم لطفا هر كسي كه اين كوشي رو داره راهنمايي راجع به خوب يا بى بودنش رو از من دريغ نكنه
مرسي
كسي با اين كوشي كار نكرده ؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟
reza khafang
16-08-2007, 22:35
سلام دوستان امروز 6300 دوستم رو ازنزدیک دیدم یه هفته پیش 240-50 تومن خریده بود حالا اینم نقدش اول دوربین یک دوربین 2 مگاپیکسلی متوسط که حتی فلاش هم نداره وکلا کیفیت عکساش در مقابل گوشی هایی مثله 810 رضایت بخش نیست دربخش صدا ازاسپیکر که انگار داره از ته چاه در می:41:اد خیلی کمه ولی هدفوناش خوبه وصدای استریو خوبی داره:8: تو هدفون صفحه نمایششم در مقابل 5700 وان73 واقعا کمه از نوکیا بیشتر انتظار داشتم:44: کلا گوشی بدی نیست ولی خوب این دوستم علییرغم توصیه من 810 این گوشی رو خرید ولی خوب 810 خیلی ازاین بهتره البته در کنار بدی هاش واقعا گوشی زیباییه
farzin07
22-08-2007, 08:30
سلام
می خواستم بگم دوربین این گوشی زیاد جالب نیست ولی وضوح تصویر عالیه ولی با GPRS خوب جواب نمیده وچون جاواست و Nokia OS است Opera هم نصب نمی شود ولی به نظرم صداش خوبه
موفق باشید
Nokia OS نیست. سیمبین سری 40 ورژن 3 هست. برنامه MINI OPERA هم که روش هست . این برنامه هم جاوا ست.
من که خیلی از گوشی راضی ام. دوربینش هم مثل ماباقی گوشی های نوکیا ست = افتضاح.
آقا کسی اینجا 6300 داره ؟
چجوری باید درپوش Usb شو باز گرذ. من هروقت می خوام بازش کنم باید در÷وش باطری رو هم واز کنم.
MashhadiVahid
22-08-2007, 11:18
سلام
دوستانی که 6300 دارند ازش راضیند؟؟؟؟
- ظرفیت Sms آن چقدر است؟؟؟
- از کیفیت پخش آهنگ آن راضی هستید؟؟؟
- شارژش چطوره؟؟؟
26-08-2007, 21:14
آخرین قیمت 6300:
چند روز پیش یکی از فامیلامون یه 6300 با کیپد فارسی و دارای تاریخ شمسی خرید 215 هزار تومان.
گوشیو که دیدم خیلی خوشم اومد. خیلی جمع و جور و خوشدسته. ظاهرا استیل هم هست.
MashhadiVahid
28-08-2007, 14:59
سلام
من دیروز چند ساعت دنبال کیپد فارسی گشتم (به خاطر همون تقویم شمسی) و آخرش اشتباه کردم و کیپد اردو!!! رو خریدم (بعدش یکی دوجا فارسی رو هم دیدم)
خریدم 214 تومان.
پلیرش خیلی عالیه و کیفیت صداش از اون که فکر میکردم بهتره
فقط مشکلم با درپوش Usb شه که باید برای باز کردنش, اول در باتری رو بردارم!!!!! :13:
خیلی دلم میسوزه که تقویم شمسی ندارم. :18::41:
amirtaker
28-08-2007, 15:09
راسته که همش مال مجارستان؟
MashhadiVahid
28-08-2007, 21:06
راسته که همش مال مجارستان؟
سلام
بله, البته میگن اینهایی که کیپد فارسی (نه اردو) دارند, روش نوشته Made By Nokia و چینیه!!!! من که خودم ندیدم.
DJ_IT_110
29-08-2007, 11:53
با برنامه و بازی های بیشتر از یک مگ مشکلی نداره ؟؟
صدای اسپیکرش چطوره ؟؟
MashhadiVahid
29-08-2007, 15:24
با برنامه و بازی های بیشتر از یک مگ مشکلی نداره ؟؟
صدای اسپیکرش چطوره ؟؟
سلام
ظاهرا" بیشتر از 1 مگی رو نمیگیره (نمونش یک دیکشنری)
صداش از K750 خیلی بهتره و همینطور 6630!!! ولی رو بعضی آهنگها, در بالاترین ولوم کمی وزوز میکنه< در کل به نظر من عالیه!!!
black_wondrous
30-08-2007, 18:21
آقایان و خانوم ها این همه درباره ی این گوشی خوب بحث نکنید این گوشی آخره باحالی و کوچیکیه که به نظر من در کل یکی از گوشی های خوب نوکیاست.:20::20:
من امروز رفتم يه دونه 6300 گرفتم ( 210 تومن ) . ولي همراش كابل usb نبود. سايت نوكيا رو هم چك كردم همراه لوازم جانبي از كابل چيزي نگفته بود. تو بازار يه جا رو قيمت گرفتم مي گفت كابل اصل 11 هزار تومن.:18:ولي روش علامت motorola بود.
واقعا قيمتش همين قدره يا طرف زياد مي گفت ؟
راستي من يه كابل دارم ماله mp3palyer . پورتاش شبيهن . مي شه از اين برا گوشي استفاده كرد؟
MashhadiVahid
31-08-2007, 00:39
سلام
مال من هم کابل همراش نبود و از کابل کارت ریدرم استفاده میکنم, خیلی دلم میخواد بدونم میشه برای Saved Messages ام پسورد گذاشت؟؟؟؟ :20:
راستی ....هندزفریش دورش ابر نداره (یا لاستیک) و تو گوشم جا نمی افته!!!! :13:
سلام
مال من هم کابل همراش نبود و از کابل کارت ریدرم استفاده میکنم, خیلی دلم میخواد بدونم میشه برای Saved Messages ام پسورد گذاشت؟؟؟؟ :20:
بهش می خوره. یعنی راحت باش اطلاعات می ریزی تو گوشی ؟
MashhadiVahid
31-08-2007, 13:31
بهش می خوره. یعنی راحت باش اطلاعات می ریزی تو گوشی ؟
سلام
بله, هیچ مشکلی نداره, میشه انتخاب کرد که از طریق نرم افزار نوکیا ریخت یا بصورت Mass Storage و ...
فقط مجبورم اول در باتری رو بردارم. :41:
ممنون. جواب داد. فكر مي كردم جواب مي ده . اين فروشنده ما رو فيلم كرده بود كه خاراي پورتا با هم فرق دارن.
درست ميگي من هم مجبورم در باطري رو باز كنم. حتي به سرم زد كه درپوش پلاستيكي رو بكنم ولي دلم نيومد:19:
Ssarshar
01-09-2007, 21:00
آقا م دیروز یه 6300 با گارانتی اصلی (نیا) خریدم 240000 ولی کابل یو اس بی توش نبود
بعد راهی برای تقویت صداش نیست آخه صداش خیلی کمه .
ولی عند گوشیه من که خیلی خوشم اومد
my_consort_is_my_life
01-09-2007, 21:12
آقا م دیروز یه 6300 با گارانتی اصلی (نیا) خریدم 240000 ولی کابل یو اس بی توش نبود
مبارک باشه عزیز.
دوست من یو اس پی توشون نیست .
البته می تونی براش بخری من خریدم 2500 تومان.
البته کرمونشاه عزیز.
اینم بگم بهترین ویژگی این گوشی اونم اینکه صفحه نمایشش 16 میلیون رنگه یعنی کیفیت تصویر تقریبا 40 برابر N73 اینو جدی میگم.می تونی با گوشیهای دیگه مقایسه کنی.
فقط شارژشون کمه.
موفق باشی رفیق ومبارک عزیز:10:
DJ_IT_110
01-09-2007, 21:50
مبارکت باشه... ایشاالله برات صد سال گوشی باشه
حدودا صداش چقدر کمه ؟
من توخرید این گوشی موندم ... خیلی ها میگن صداش کمه .آیا درسته ؟
komakam nid goshim vazi vaghta misscall o sms ke miad neshon nemide ta vaghty ke bazeshon kony
صداش بد نيست . ولي زياد هم بلند نيست. البته خيلي واضحه و كيفيت خوبي داره.
يه چيز ديگه در مورد اين گوشي كه من باهاش خيلي حال كردم اينه كه اگه مثلا گوشيتون رو تو آفتاب يا جلوي نور مستقيم هم بزاريد كه به صفحه اش بتابه باز هم راحت مي تونيد نوشته هاش رو بخونيد . نوشته ها يه حالت فسفري به خودشون مي گيرن و خيلي واضحن .
تصوير برداريش توي شب هم به خاطر نداشتن فلاش افتضاحه.
من صفحه شو گذاشتم جفت يه دونه n73 كه دو تاشون يه تم داشتن . كيفيتش و وضوح صفحه اش از n73 خيلي بهتر بود . البته شايد به خاطر بزرگتر بودن صفحه n73 باشه.
DJ_IT_110
02-09-2007, 12:01
صداش بد نيست . ولي زياد هم بلند نيست. البته خيلي واضحه و كيفيت خوبي داره.
يه چيز ديگه در مورد اين گوشي كه من باهاش خيلي حال كردم اينه كه اگه مثلا گوشيتون رو تو آفتاب يا جلوي نور مستقيم هم بزاريد كه به صفحه اش بتابه باز هم راحت مي تونيد نوشته هاش رو بخونيد . نوشته ها يه حالت فسفري به خودشون مي گيرن و خيلي واضحن .
تصوير برداريش توي شب هم به خاطر نداشتن فلاش افتضاحه.
من صفحه شو گذاشتم جفت يه دونه n73 كه دو تاشون يه تم داشتن . كيفيتش و وضوح صفحه اش از n73 خيلي بهتر بود . البته شايد به خاطر بزرگتر بودن صفحه n73 باشه.
دستت درد نکنه ... متوجه شدم
صداش حدودا در مقایسه با گوشیهای دیگه مثل کا750 و 6230i در چه حدی هست ؟ کمتره یا بیشتر ؟
راستی من یه پلیر خیلی خوب دارم برای گوشیهای جاوا که قدرتش زیاده ... اگر خواستید براتون لینک میزارم
Ssarshar
02-09-2007, 12:48
دستت درد نکنه ... متوجه شدم
صداش حدودا در مقایسه با گوشیهای دیگه مثل کا750 و 6230i در چه حدی هست ؟ کمتره یا بیشتر ؟
راستی من یه پلیر خیلی خوب دارم برای گوشیهای جاوا که قدرتش زیاده ... اگر خواستید براتون لینک میزارم
کلا صداش از لحاظ بلندی قابل قبوله اما از لحاظ شفافیت صدا عالیه آنتن دهیشم فوق العادس .
شارژشم از دیشب که خریدم 2 ساعته پرشد و تا امروز که دارم از سروکول گوشی بالا میرم هنوزم پره:21:
کلا من از گوشیم راضیم . عکاسیشم متوسطه به هر حال کار راه بندازه ! فیلمبرداریشم تومایه های کا800
خیلیهم خوشدست و باریک و سبکه . راستی منو گوشی من فارسیه مال شما ها چی ؟
Navid_ncs
02-09-2007, 13:04
من ميخوام گوشي بخرم . كلي تحقيق كردم بين دو تا گوشي گير كردم W810i و 6300 يكي كمك كنه بگه كدوم رو انتخاب كنم . واقعا از نظر قيمت - كارايي و زيبايي مثل همند . كسي مي تونه كمكم كنه؟:13:
Ssarshar
02-09-2007, 15:19
از لحاظ ظاهری بدون تعصب 6300 عالیه طراحی استیل - ضخامت کم و وزن سبک ( 90 گرم ) و کلا خیلی باکلاسه . از نظر Lcd باز هم 6300 برتره قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و صفحه نمایش بزرگتر + خز نیست و
تکنولوژی بالاتر 6300 و از نظر مدت شارژ هم مطمئنم که 6300 دیرتر خالی میکنه .
اگه میخوای آهنگ گوش بدی هر دو عالین ولی تنظیمات W پیشرفته تر و بهتره .
از نظر دوربین W810 یک سر و گردن از 6300 بالاتره عکسها شفاف هستند و دارای اتوفوکوس هست البته تمام
تنظیمات استاندارد دوربین در 6300 رعایت شده ولی بهرحال W810 بهتره .
حالا نظر با خودته
6300 گارانتی متفرقه 210000 ت ( ساخت مجارستان )
و810 گارانتی متفرقه 215000 ت ( ساخت چین )
seyed_roohollah
02-09-2007, 21:22
سرشار جون توضیحات خوبی برات داده. در کل، نظر بنده حقیر 6300 است !! این گوشی خیلی دوست داشتنیه
farzin07
02-09-2007, 22:05
Nokia OS نیست. سیمبین سری 40 ورژن 3 هست. برنامه MINI OPERA هم که روش هست . این برنامه هم جاوا ست.
عزیز سیمبین نیست . سیستم عامل ابداعی نوکیاست (Nokia OS)
sadiforman
03-09-2007, 16:50
لازم نیست دره باطریشو ورداری از بغل جایی که هندزفری وصل میشه باز میشه!!!!:46:
sadiforman
03-09-2007, 16:56
لازم نیست دره باطریشو وردارین از بغل جایی که هندزفری وصل میشه باز میشه!!!.gif
سلام دوستان .من جدیدا یک سیم کارت ایرانسل خریدم تا از اینترنتش استفاده کنم ولی زمانی که میخواد به اینترنت وصل بشه یک ارور میده ومیگه paket data not valid البته با رنگ قرمز و بعد با رنگ سبز یه ارور دیگه میده و میگه link not fond ممنون میشم کمکم کنید.مرسی.
Sasan Info
09-09-2007, 17:44
سلام یه چند روزی هستش که من دارم این گوشی رو بررسی میکنم
راستیتش خیلی ازش خوشم اومده و عاشقش شدم
لطفا معایبشو بگین و تو رنج قیمتش چه گوشی ازش بهتره؟
الان قیمت دقیقش چقدره؟
من پرسیدم گفتن تهران 190 به فروشنده ها میدن . . . ! ولی اینجا 115 تومنه . معایبش رو بعدا میگم.
یکی از چیزای با حال این گوشی اینه که میشه جای اسکرین سیور فیلم شخصی گذاشت
Sasan Info
09-09-2007, 21:34
چیییییییییییییییییییییییی یییییییی؟!!!!!!!!!!!!!!!!
190 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
یعنی اینقدر ارزونه؟
جریان 115 تومن چیه؟
چیییییییییییییییییییییییی یییییییی؟!!!!!!!!!!!!!!!!
190 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
یعنی اینقدر ارزونه؟
جریان 115 تومن چیه؟
فک کنم منظورش 215 تومن باشه
شرمنده اشتباه چاپی بود :d همون 215 تومن درسته . .. .
معایب 6300:اینفرارد ندارد,نسل سوم ندارد,سرعت کم نرم افزار دوربین,اثر انگشت روی آن باقی می ماند. مزایا 6300:gprs و EDGE دارد,صفحه نمایش بزرگ,شیک و ساده
6300[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات گارانتي : نام شركت حدود قيمت ( تومان )گارانتی متفرقه 225000 گارانتی اصلی 257000
جدول مشخصات گوشي
مشخصاتوضعیت گوشی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در بازارنام گوشي: 6300 تاريخ معرفي : ماه نوامبر سال 2006
باند فركانس:
باند :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 .سيستم عامل نوع: ندارد مشخصات ظاهري وزن:91 گرم. سايز (میلی متر) : طول : 106.4 عرض : 43.6 ضخامت : 11.7. رنگ بندي گوشي : نقره ای - مشکی. مشخصات صفحه نمايش نوع:TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ابعاد:320 × 240 پیکسل. صفحه نمايش لمسي:ندارد حالت اسكرين سيور:دارد با قابلیت دانلود. تصوير زمينه:دارد با قابلیت دانلود. مشخصات دوربين نوع:2 مگا پیکسل قابليت بزرگنمايي:8 برابر.ابعاد عكس :1200×1600 پیکسل. قابليت فيلمبرداري:دارد QCIF.مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه. فلاش:ندارد. مشخصات صداي زنگ نوع:پلی فونیک 64 کاناله قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگ:دارد. مشخصات پخش كننده موزيك نوع:MP3 player .قابليت پخش:MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC.مشخصات حافظه گوشي:7.8 مگابایت .حافظه مموري كارت :دارد ( microSD (TransFlash قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت. دفترچه تلفن:1000 نام .نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد. ابزار ارتباطي گوشي پورت:miniUSBبلوتوث:دارد نسخه 2اينفرارد:ندارد GPRS :دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbpsEDGE :دارد Class 10, 236.8 kbpsHSCSD :دارد : 3G:ندارد Wireless LAN:ندارد .بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنتWAP : دارد نسخه ی 2 xHTML : دارد HTML : ندارد ساير مشخصاتmessaging :SMS, MMS, Email, Instant Messagingتايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:ندارد فرمان صوتي : دارد راديو : دارد FMچراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talk : دارد مكالمه تصويري:ندارد قابليت ويرايش آفيس:ندارد قابليت نمايش Pdf : ندارد قابليتهاي ديگر:دارای Java MIDP 2.0 مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C)زمان مكالمه مداوم:3 ساعت و 30 دقیقه زمان آماده به كار: 348 ساعت وسايل جانبي هندزفري:مدل HS-40 و مدل HS-47 و مدل HS-81 و مدل HS-62هندزفري بلوتوث:مدل HDW-3 و مدل HS-13W و مدل HS-12W و مدل HS-26W و مدل BH-200 و مدل BH-800 و مدل BH-900و مدل BH-301 و مدل BH-201 و مدلbH-501 كاركيت:كاركيت بلوتوث:مدل CK-15W و مدل CK-20W و مدل CK-7W و مدل HF-6W ومدل HF-33Wو HF-6Wكابل:مدل DKE-2هلدر:مدل CR-39قابليت نصب دوربين:كيبورد بيسيم:شارژر:مدل AC-4شارژر فندكي:مدل DC-4
ساير لوازم : بلندگو مدل MD-5W و MD-4 :46:
DJ_IT_110
10-09-2007, 12:43
معایب 6300:اینفرارد ندارد,نسل سوم ندارد,سرعت کم نرم افزار دوربین,اثر انگشت روی آن باقی می ماند. مزایا 6300:gprs و EDGE دارد,صفحه نمایش بزرگ,شیک و ساده
به نظر من معایب این گوشی زیاد مهم نیست .. اینفرارد چه کاربردی به جز کنترل تلویزیون برای گوشی های سری 60 داشته تازه این گوشی جاوا هست واصلا همچین برنامه ای براش نیومدا واصلا اینفرارد به درد نمیخوره ... نسل سوم تو کشور ما کاربرد نداره ... شاید برای خیلی ها این یه عیب باشه ولی من با سرعت کم نرم افزار دوربین مشکلی ندارم ... اثر انگشت هم یه چیز طبیعی است و برای همه گوشیها این موضوع صدق میکنه ...
سلام یه چند روزی هستش که من دارم این گوشی رو بررسی میکنم
راستیتش خیلی ازش خوشم اومده و عاشقش شدم
لطفا معایبشو بگین و تو رنج قیمتش چه گوشی ازش بهتره؟
الان قیمت دقیقش چقدره؟
به سونی اریکسون W610 هم میتونی فکر کنی گوشی جالبیه :11:
سلام
من هم این گوشی رو دارم
گوشی خیلی قشنگیه اما چند تا سوال در موردش برام پیش اومده امیدوارم اونایی که واردن راهنمایی کنن من ناوارد رو!
صفحه اش وضوح خیلی خوبی داره یعنی خیلی خوبه چشم رو اذیت میکنه
واقعا همین طوره یا مال من این طوریه؟
وقتی کمی زیاد باهاش کار میکنم عکس و این جور چیزا داغ میشه یک کم
ایا طبیعیه؟
قسمت پورت Usbهمه ظاهرا خوب باز نمیشه!!!!!
کابلش که روش نیست
و از همه مهمتر
خیلی زود شارز از دست میده و الان هم دیگه درست شارز نمیشه
اینم گوشی خوشگله من
3phase boy
11-09-2007, 00:06
سلام
من هم این گوشی رو دارم
گوشی خیلی قشنگیه اما چند تا سوال در موردش برام پیش اومده امیدوارم اونایی که واردن راهنمایی کنن من ناوارد رو!
صفحه اش وضوح خیلی خوبی داره یعنی خیلی خوبه چشم رو اذیت میکنه
واقعا همین طوره یا مال من این طوریه؟
وقتی کمی زیاد باهاش کار میکنم عکس و این جور چیزا داغ میشه یک کم
ایا طبیعیه؟
قسمت پورت Usbهمه ظاهرا خوب باز نمیشه!!!!!
کابلش که روش نیست
و از همه مهمتر
خیلی زود شارز از دست میده و الان هم دیگه درست شارز نمیشه
اینم گوشی خوشگله من
سلام.
کیفیت صفحش 16 میلیون رنگ هست.احتمالا شما عادت ندارید.
برای باز کردن در usb بایددرب باتری رو باز کنی
ظاهرا" که همینطوره.منم دیدم که داغ میشه
کابل usb هم همراهش نیست.
احتمالا" خوب شارزش نمیکنی.
سلام.
کیفیت صفحش 16 میلیون رنگ هست.احتمالا شما عادت ندارید.
برای باز کردن در usb بایددرب باتری رو باز کنی
ظاهرا" که همینطوره.منم دیدم که داغ میشه
کابل usb هم همراهش نیست.
احتمالا" خوب شارزش نمیکنی.
ممنون میشه درباره درست شارز کردن توضیح بدین شارز کاملش چند ساعت طول میکشه؟
توی دفترچش نوشته برای شارژ کامل به 2 ساعت و 40 دقیقه نیاز داره زیر شارژ باشه .
MashhadiVahid
11-09-2007, 18:28
در مورد گرم شدن گوشی، علت آن فلزی بودن بدنه و انتقال گرمای بدن از دست به آن است!!!!! :31: نگران نشوید.
مال من هم 2.5 ساعت زمان شارژ است و حداکثر هم 48 ساعت (با مکالمه کم و ...) جواب میدهد.
قسمت پلاستیکی سیاه پشت گوشی خیلی نرم است و با کمترین ضربه و چیزی....آسیب میبیند (مواظب باشید!!!)
برای این گوشی بهتره کابل Mini Usb استفاده بشه یا کارد بلوتوث ؟
یا فرقی نداره؟
واقعا داغ کردنش چای نگرانی نداره؟
منفجر نمیشه؟؟؟؟؟
mini usb چون سرعتش بالاتره , چون بدنه ی استیل داره ,طبق گفته ی دوستمون MashhadiVahid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
گرماش به دلیل انتقال گرمای بدن از دست به آن است!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif نگران نشوید.
ali_00731
15-09-2007, 10:57
سلام
دوستان هر کی از 6300 هر چی می دونه بگه
من که ازش راضی هستم خدای محمد هم ازش راضی باشه
دو روز کامل شارژ ازش می گیرم تازه همه کار هم باهاش می کنم ولی زود شارژخالی نمی کنه
عالی
سلام
************************************************** ******************************
هندزفری که توی خود جعبش بود هم درست توی گوش من نمیره همش در میاد مجبورم با دست بگیرمش:27:
اولش فکر کردم گوشم عیب داره:31:
چه مدلی هست که بگیرم به این گوشی بخوره خوب هم تو گوش وایسته و د رنیاد؟؟
من هنوز نتونستم از اینترنتش استفاده کنم کسی نیست بتونه راهنماییم کنه ؟
mohammadreza 1
16-09-2007, 14:15
در گوشي هاي 6300 كارايي ppt در چيست؟
mohammadreza 1
16-09-2007, 14:30
من خودم در حال حاضر 6300 دارم و من به شما اطمينان كامل ميدهم كه 6300 بهتر از k750 ميباشد.
اصلا در كل nokia بهتر از sony erikson است.
mohammadreza 1
16-09-2007, 14:34
من به شما اطمينان كامل ميدهم كه 6300 بهتر k750 است.
کلا صداش از لحاظ بلندی قابل قبوله اما از لحاظ شفافیت صدا عالیه آنتن دهیشم فوق العادس .
شارژشم از دیشب که خریدم 2 ساعته پرشد و تا امروز که دارم از سروکول گوشی بالا میرم هنوزم پره:21:
کلا من از گوشیم راضیم . عکاسیشم متوسطه به هر حال کار راه بندازه ! فیلمبرداریشم تومایه های کا800
خیلیهم خوشدست و باریک و سبکه . راستی منو گوشی من فارسیه مال شما ها چی ؟
شارز اولیه شما هم سریع پر شد؟؟؟؟؟؟؟
من امروز رفتم يه دونه 6300 گرفتم ( 210 تومن ) . ولي همراش كابل usb نبود. سايت نوكيا رو هم چك كردم همراه لوازم جانبي از كابل چيزي نگفته بود. تو بازار يه جا رو قيمت گرفتم مي گفت كابل اصل 11 هزار تومن.:18:ولي روش علامت motorola بود.
واقعا قيمتش همين قدره يا طرف زياد مي گفت ؟
راستي من يه كابل دارم ماله mp3palyer . پورتاش شبيهن . مي شه از اين برا گوشي استفاده كرد؟
اینجا کابل MINI USB "بیست و پنج هزار تومن " هست
قیمتش همینه؟
دیگه چه کابلی بهش میخوره؟
اینجا کابل MINI USB "بیست و پنج هزار تومن " هست
قیمتش همینه؟
دیگه چه کابلی بهش میخوره؟
:18: 25000 تومن؟
مینی یو اس بی 1000خریده و 4000 فروشش.
:18: 25000 تومن؟
مینی یو اس بی 1000خریده و 4000 فروشش.
توی شهر ما اصلا گیر نمیاد(هیچ کس باور نمیکنه) فقط فروشگاه سونی مرکزی داره برای دوربین های دیجیتالی سونی که اونم این قیمت میده
من چیکا رکنم؟
کابل رم ریدر بهش میخوره؟
(اونم ندارم باید بگیرم)!!!
دوستان و سروران گرامی
هیچکس این جا کدی برای افزایش و تقویت صدای 6300 سراغ نداره ؟
از راهنماییتون بسیار ممنون میشم :31:
نه راهي نيست غير راه راههاي سخت افزاري مثل اسپيكر خارجي فعلا راه ديگه اي نيست صداي اين گوشي در حد خودش خوبه
hamid1986
18-09-2007, 08:33
سلام دوستان
من هم 6300 خریدم با قیمت 206000 تومان فقط یه نکته در مورد اين گوشی باید عرض کنم اینه که بزرگترین عیب این گوشی اینه که با کوچکترین ضربه(مثلأ روی موکت بیافته) دوربینش از این وضعی که داره خیلی بدتر می شه.این موضوع رو یکی از دوستان نزدیک من که تو کار موبایله بهم گفت.باید مواظب باشید.:40:
سلام
من نمي تونم خيلي فايل موسييقي روي گوشيام بريزم و پيغام ميده كه ديگه جا نداره
در صورتيكه مموري من 111 مگا بايت فضاي خالي نشون ميده
F22 Raptor
18-09-2007, 18:36
سلام
منم برای فعال کردن اینترنتش مشکل دارم ؟
یکه منو راهنمایی کنه
سلام
یکه منو راهنمایی کنه
اینجا همه مشکل دارن کسی نیست که به مشکلات ما رسیدگی کنه :46:
من این گوشی رو همه کارش کردم تمام تنظیماتش رو بهم ریختم ولی باز هم اینترنت نتونستم باهاش کار کنم.
zzzzesht
20-09-2007, 00:38
سلام بچه ها
چنتا سوال فنی .اونایی که 6300 دارن لطف کنن تست کنن جواب بدن .لطفا:
1: چنتا مسیج میگیره؟ اصلا نشان دهنده ی ظرفیت مسیج داره؟؟
2: میشه چنتا فایل رو با هم با بلوتوث فرستاد؟(مارک کنی بعد بفرستی)(مشکل سری 40 های قبلی)
3: هر سری که میخای فایل با بلوتوث بفرستی باید سرچ کنه ؟ یا از گوشی های اد شده شروع میکنه؟(مشکل سری 40 های قبلی)
4: باتریش با پلیر چقدر دووم میاره؟
ممنون میشم جواب بدین.
zzzzesht
20-09-2007, 00:49
راستی این 2 تا تیکه پلاستیک سفید بغلای گوشی، روشن میشن؟؟؟
Sasan Info
20-09-2007, 00:59
آره اونا چراغ چشمک زن هستند
سلام بچه ها
چنتا سوال فنی .اونایی که 6300 دارن لطف کنن تست کنن جواب بدن .لطفا:
1: چنتا مسیج میگیره؟ اصلا نشان دهنده ی ظرفیت مسیج داره؟؟
2: میشه چنتا فایل رو با هم با بلوتوث فرستاد؟(مارک کنی بعد بفرستی)(مشکل سری 40 های قبلی)
3: هر سری که میخای فایل با بلوتوث بفرستی باید سرچ کنه ؟ یا از گوشی های اد شده شروع میکنه؟(مشکل سری 40 های قبلی)
4: باتریش با پلیر چقدر دووم میاره؟
ممنون میشم جواب بدین.
1. به اندازه ی حافضه مسیج میگیره و نمایش دهنده ی میزان حجم پر شده توسط هر قسمت رو نشون میده.
2. آره میشه .مارک میکنی و سند بلوتوس رو میزنی.چون بلوتوس 2 داره سرعت خوبی داره.
3. هم آره هم نه ولی اغلب سرچ میکنه.
4. 3:30 یا 4:30 ساعت کار میکنه اگر زیاد کخ نریزی شاید بیشتر هم جواب بده :27:
آره این تکه پلاستیکا موقعی که اس ام اس یا میس کال داری روشن میشن و چشمک میزنن البته زمانی که انتن هم نمیده هم چشمک میزنه.
zzzzesht
20-09-2007, 15:08
تشکر از لطفتون. و از اینکه جواب دادین. من سامسونگ D830 دارم.
3 تا اشکال داره 2 تا خوبی(البته اینا نظر منه) : باتری کم .ظرفیت اس ام اس کم.صفه کلید لمسی
که منو حسابی واسه نوشتن اس ام اس بی رغبت کرده.نازکی.قسمت های فلزی زیاد و محکم
(تست شده از فاصله ی 2 متری ،برخورد با سرامیک کف،برنداشتن خش)
واسه همین 6300 میخام بخرم به این دلایل:
1:باریک هم عرض گوشی ،هم قطر(طبق تجربه بنده کوشی های پهن اصلا خوش تایپ نیستن)
2:فلزی بودن
3:خوش دستی (البته نه با دیدن،با کار کردن باهاش،مخصوصن صفحه کلیدش)
4: صدای خوب و جاوای قوی واسه نرم افزار(به استثنای نصب کمتر از 1MB)
5:جک مستقیم 2.5 میلیمتری
6:لامپ آبی کنارش(البته فیلمشو دیدم) که منو یاد V3x میندازه
7: قیمت مناسب هم نسبت به امکانات( الان شیراز 205 تومن) هم نسبت به گوشی من.
بازم ممنون که اجازه میدین نظرمو بذارم، میخرم و ریزو پیزشو تا 1 هفته دیگه میزارم
(تم iPhone ،روش باز کردنش،نقشه مدار چاپی و ...)
لطف کنین اگه اشکال خاصی داره واسه همه بگین اگه هست:
1:هنگ کردن(هم سامسونگا و هم موتورولا دیدم آدت دارن،اینایی که خودم داشتم میشوده:
v3x زیاد،البته بعد از دستکاری(قفل کامل)
D830 هر وقت حوصلش سر میره میزنه Please Wait خودش 5 ثانیه بعد خوب میشه
D900 قفل میکنه ،حتی مکالمه رو قطع میکنه(البته بعد از فارسی شدن)
D900i حتی فارسیشم عمرا قفل نمیکنه
V3i فابریک آرومه بچه.
L7 رو اس ام اس فارسی قبل از فارسی شدن قفل میکنه.اگه بخای فروارد کنی
6270 مثل اینکه اشکال نرم افزاری داره،آخه 40 تومن تالا خرجش کردم هنوز آدم نشده(صفحش خاموش میشه)
6630 آلی بود فقط هر کاری کردم با قیافش راه نیمدم آخرشم 50 ضررم شد)
حالا راستشو بگین: 6300 هم از این کارا میکنه؟؟ (اینا فقط نقدو بررسی هنگ بودا.. بقیشم خودتون بنویسین)
دمتون گرم....
zzzzesht
20-09-2007, 15:41
اینم تم iPhone واسه 6300 شما:
تم رسمی همراه با چنتا wallpaper :
معضرت میخام که لینکه،سعی میکنم تو بهترین آپلود سنتر آپلود کنم که تا مدتها باشتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه ابراز حسن نیت.
مرسی دوست عزیز . تم جالب و زیباییست.موفق باشی.
میدونی تو اولین قدم مثبت رو توی کلوپ 6300 گذاشتی ؟
اینجا همه مشکل دارن ولی کسی نیست که به مشکلاتشون رسیدگی کنه و تو از فرصت استفاده کردی و یه کاره درست و حسابی انجام دادی.
MashhadiVahid
20-09-2007, 19:17
سلام
میخواستم سر فرصت بشینم یک رویوو برای 6300 بنویسم، ولی نمیشه، ایرادات:
1-نرم بودن و ضربه پذیر بودن قسمت پلاستیکی مشکی رنگ پشت گوشی.
2- مصرف زیاد باتری (مخصوصاگ اگر از پخش موزیک آن هم استفاده شود که ....)
3- نداشتن امکان تنظیم نور و روشنایی صفحه
4- نداشتن تقویم شمسی و زبان فارسی
5- هندز فری مزخرف (از لحاظ شکل نه کیفیت) که گوشمو داغون کرده؛اصلا" تو گوش جا نمیخوره و ....
سیم سمت چپش هم کوتاهتر از نصف سمت راستیه!!!!
6- زمان شارژ طولانی (حدود 2.5 ساعت)
7- در زمان زنگ خوردن دکمه بزرگ وسط برای وصل تماس به کار میرود، در صورتی که برای این کار یک دکمه سبز رنگ وجود داشت!!!!! و میشد!!!!!
8- در صورت روشن بودن موزیک پلیر، به محض استفاده از دوربین موزیک قطع میشود.
9- دوربین به نیروی زیادی احتیاج دارد و اگر مقدار شارژ ذره ای کمتر باشد، اجازه روشن شدن نمیدهد، در صورتی که با همان وضعیت میشود مکالمه کرد و ....!!!!
10- دو تا مورد هم هست که نسبت به گوشی قبلیم (نوکیا 1112 ) اصلا" انتظار حذف شدنشون رو توی 6300 نداشتم:
- امکان فرستادن اس ام اس در زمان خاص Send Later
- نداشتن حالتی که اول دو تا زنگ رو ویبره بخوره و بعد صدای زنگ بلند بشه Vibra then Ring
11- دوربینش هم تعریفی نداره، در حد سونی اریکسونها نیست، ولی از هیچی بهتره!!!_____________________________________ ___________
نکات مثبت:
1- ذخیره فایلهای دریافتی در Received Files نه در Inbox و با پر شدن آن قسمت در حافظه گوشی؛ به طور خودکار ادامه فایلها رو در کارت میریزه.
2- منوهای ساده و زیبا
3- رادیوی خوب ، من 5 تا ایستگاه دارم که بهترینش رادیو جوانه.
4- موزیک پلیر شیک, با کیفیت و کامل. (از این یکی واقعا" راضیم)
5- یک نکته جالب اینه که وقتی یک عکس رو میخواهید به عنوان پس زمینه بذارید که نسبت آن با LCD گوشی هماهنگ نیست (مثلا" پهنتره یا باریکتره) خودش قسمتهای اضافی رو کراپ میکنه (می بره) و ....!!!! :27:
6- امکان ضیط مکالمه تا مدت 1 ساعت!!! ولی حیف که یک صدای بیپ بیپ کار رو خراب میکنه!!! :21:
7- چراغهای بغل خیلی جالب و جذاب اند.
8- ماشین حساب معرکه (تقریبا" مهندسی، سینوس و کسینوس و توان و جذر و ...!!!!)
9- کنتور اس ام اس دقیق (بر حسب تعداد و واحدهای ارسالی یا دریافتی)
__________________________________________________ __
**** راستی، من به جای اینکه از شارژر خودش استفاده کنم، یک تبدیل CA-44 به مبلغ 1500 تومان خریدم که بتونم از شارژرهای دیگه نوکیا هم استفاده کنم، ولی خروجی شارژر خودش 350mA و 5 ولت است، اما شارژر گوشی قبلیم 800mA و 5.7 ولت است ، برای همین هم به جای 2.5 ساعت در حدود نیم ساعت بیشتر طول نمیکشد که شارژ میشود و بعد از 24 ساعت هم خالی میشود، حالا به نظر شما این کار برای باتری و خود گوشی ضرر ندارد؟؟؟
در کل من از انتخابم راضیم :46:
Ship Storm
20-09-2007, 19:58
گوشی خیلی خوبیه حدود 1 هفته پیش از دبی آوردیم 160 هزار تومان ولی رجیستر نشده بود بردیم پریروز مخابرات رجیسترش کردن و دیروز هم درست شد و به خوبی داره کار میکنه ولی فقط حیف که فیلمبرداریش 176 هستش
سلام
میخواستم سر فرصت بشینم یک رویوو برای 6300 بنویسم، ولی نمیشه، ایرادات:
1-نرم بودن و ضربه پذیر بودن قسمت پلاستیکی مشکی رنگ پشت گوشی.
2- مصرف زیاد باتری (مخصوصاگ اگر از پخش موزیک آن هم استفاده شود که ....)
3- نداشتن امکان تنظیم نور و روشنایی صفحه
4- نداشتن تقویم شمسی و زبان فارسی
5- هندز فری مزخرف (از لحاظ شکل نه کیفیت) که گوشمو داغون کرده؛اصلا" تو گوش جا نمیخوره و ....
سیم سمت چپش هم کوتاهتر از نصف سمت راستیه!!!!
6- زمان شارژ طولانی (حدود 2.5 ساعت)
7- در زمان زنگ خوردن دکمه بزرگ وسط برای وصل تماس و دکمه بالا سمت راست برای قطع تماس به کار میرود، در صورتی که برای این کارها یک دکمه سبز و یک دکمه قرمز رنگ وجود داشت!!!!! و میشد آن دکمه سمت راست را به جای Reject برای Silent کردن استفاده میکردند.
8- در صورت روشن بودن موزیک پلیر، به محض استفاده از دوربین موزیک قطع میشود.
9- دوربین به نیروی زیادی احتیاج دارد و اگر مقدار شارژ ذره ای کمتر باشد، اجازه روشن شدن نمیدهد، در صورتی که با همان وضعیت میشود مکالمه کرد و ....!!!!
10- دو تا مورد هم هست که نسبت به گوشی قبلیم (نوکیا 1112 ) اصلا" انتظار حذف شدنشون رو توی 6300 نداشتم:
- امکان فرستادن اس ام اس در زمان خاص Send Later
- نداشتن حالتی که اول دو تا زنگ رو ویبره بخوره و بعد صدای زنگ بلند بشه Vibra then Ring
11- دوربینش هم تعریفی نداره، در حد سونی اریکسونها نیست، ولی از هیچی بهتره!!!_____________________________________ ___________
نکات مثبت:
1- ذخیره فایلهای دریافتی در Received Files نه در Inbox و با پر شدن آن قسمت در حافظه گوشی؛ به طور خودکار ادامه فایلها رو در کارت میریزه.
2- منوهای ساده و زیبا
3- رادیوی خوب ، من 5 تا ایستگاه دارم که بهترینش رادیو جوانه.
4- موزیک پلیر شیک, با کیفیت و کامل. (از این یکی واقعا" راضیم)
5- یک نکته جالب اینه که وقتی یک عکس رو میخواهید به عنوان پس زمینه بذارید که نسبت آن با LCD گوشی هماهنگ نیست (مثلا" پهنتره یا باریکتره) خودش قسمتهای اضافی رو کراپ میکنه (می بره) و ....!!!! :27:
6- امکان ضیط مکالمه تا مدت 1 ساعت!!! ولی حیف که یک صدای بیپ بیپ کار رو خراب میکنه!!! :21:
7- چراغهای بغل خیلی جالب و جذاب اند.
8- ماشین حساب معرکه (تقریبا" مهندسی، سینوس و کسینوس و توان و جذر و ...!!!!)
9- کنتور اس ام اس دقیق (بر حسب تعداد و واحدهای ارسالی یا دریافتی)
__________________________________________________ __
**** راستی، من به جای اینکه از شارژر خودش استفاده کنم، یک تبدیل CA-44 به مبلغ 1500 تومان خریدم که بتونم از شارژرهای دیگه نوکیا هم استفاده کنم، ولی خروجی شارژر خودش 350mA و 5 ولت است، اما شارژر گوشی قبلیم 800mA و 5.7 ولت است ، برای همین هم به جای 2.5 ساعت در حدود نیم ساعت بیشتر طول نمیکشد که شارژ میشود و بعد از 24 ساعت هم خالی میشود، حالا به نظر شما این کار برای باتری و خود گوشی ضرر ندارد؟؟؟
من همین همین مشکل را در مورد شارزش دارم
و اینکه هندزفری دیگه ایی بهش میخوره؟
واقعا هندزفری مسخره ایی داره
zzzzesht
21-09-2007, 13:17
-از نظر ضربه خوردن به باتری ،همچین مشکلی اصلا وجود نداره.
(البته خودم الکترونیک هستم،رشتم) از لحاظ فنی،یه جریان خاص واسه شارژ کامی لازمه
چه اونو تو 1 ساعت بدیش چه تو 20 دقیقه،فقط بعضی مدل باتری ها وقتی همچین کاری باهاشون میکنی
(که بنده شارژر که چه عرض کنم،باتری هم عوض میکنم)یه خورده موقع شارژ باتری زیادی داغ میشه
(مثل سامسونگ ها)که اگه اونو مثلا بلا فاصله جلو کولر گازی بزارین(مخصوصا اونایی که فلز هستن )
به مقاومت تشخیص دهنده ی شارژ باتری آسیب وارد میشه(خطا میکنه)
(میدونی که شارژ رو دما حساب میشه)و ممکنه باتریتو خالی تر نشون بده
(اینا همش رو یه منحنی هشتش که میشه حسابشون کرد) و اگه دوباره باتری رو شارژ بزنی
دهنش سرویس میشه(در بعضی موارد باتری پف میکنه و تو جاش جا نمیره،مثل باتری 6270 من)
این از این...
-حالا شما که این کارو میکنی میدونی تو بازار باتری 2200 میلی آمپر نوکیا هست؟؟
شیراز 5500تومن،بنداز رو گوشی 2روزو نیم خوش باش.
-در ضمن میدونستسن که شارژر همه ی گوشی ها(شارژر فندکی ها) با هم یکی هستند
-ما امسال تو یه مسافرت با یه شارژر نوکا سامسونگ معمولی،باریک مثل دی830
نوکیا عادی،نوکیا باریک،باتری دوربین عکاسی و... رو شارژمیکردیم
-###خیلی حال میده
-در ضمن اگه 6300 از usb شارژ میشه میتونی واسه فندکی از فندکی موتورولا استفاده کنی
هم آمپرش بالاتره هم usb کلی محکم تره و هم شیکه ،در ضمن حدود 3.5 تا 4 تومنه
ولی یه گیره سیم و یه کیف خوشکل همراشه.یه لامپ آبی خوشگل هم داره.
-امتحان کن ببین میخوره بهش...
-***ممنون از همکاریتون.دمتون گرم...
به یه چیزی تو این گوشی توجه کردید که سرعت کارکردن با منوش عالیه. الان یه ماهه دارمش خیلی هم باش ور می رم ولی خداییش حتی یه بار هم نشده هنگ کنه حتی یه وقفه کوچولو. این یه قابلیت فوقالعادس.:20:
این هم یه پلیر خوبه تحت جاوا تقدیم به شما 6300 بازای عزیز. پلیر خوبیه . ظاهر ساده . کیفیت صدای خوب و کنترل راحت. فقط باید فولدرایی که موزیک توشون هست رو براش ADD کنید.
سلام
اقا كسي نيست جواب پست ما رو بده
من نمي تونم خيلي فايل موسييقي روي گوشيام بريزم و پيغام ميده كه ديگه جا نداره
در صورتيكه مموري من 111 مگا بايت فضاي خالي نشون ميده
zzzzesht
23-09-2007, 11:56
اگه رو گوشیت میریزی جا نداره که هیچ.ولی اگه منظورت مموری کارته: با کامپیوتر توشو نگا کن
(مموری ریدر)شاید مموریت اصلا خالی نباشه.شاید مموری رو از رو یه گوشی موتورولا زدی روش؟؟
آخه موتورولا ها یموشت فایل مخفی سیستمی درست میکنن که گوشی نشونشون نمیده.
اگه پر هم نبود مموریتو با یه گوشی سیمبین مثل 6630 یا N70 فرمت کن،بعد با ریدر هر فلدری توش بود
Delete کن.اگه بازم نشد با کامپیوتر با فرمت fat فرمتش کن.اگه بازم نشد مموریت خرابه...
قبلا این مورد رو دیدم.البته اگه مموریت فابریکه بعید میدونم این مشکل رو داشته باشه..
ضمن اینکه بدون فرمت کامپیوتر ترفند آخره.اول اونا بهد format
به قول بروبکX یا علی
Sasan Info
23-09-2007, 18:17
خوب با این کارت به باطری و شاید هم به گوشی ضرر برسونی
سعی کن این کار رو نکنی
من یه مدت گوشیمو با فندک ماشینم شارژ میکردم 3 تا 4 ساعت طول میکشید که شارژ بشه و الانم مثل این که باطری خراب شده و زود شارژ خالی میکنه:41:
باز هم مشکل شارز
شارزر من یه چند مورد هست که هنگام شارز کردن صدا میده یه صدایی مثل وز وز
حالا چیکارش کنم؟
یکدونه بگیرم؟
چه مدلی هایی بهش میخوره
خود گوشی هم بعد از 2.5 شارز کامل نمیشه
میترسم با این مشکلات خود گوشی اسیب به بینه
دوستان لطفا من را راهنمایی کنند
ممنون
MashhadiVahid
23-09-2007, 22:30
باز هم مشکل شارز
شارزر من یه چند مورد هست که هنگام شارز کردن صدا میده یه صدایی مثل وز وز
حالا چیکارش کنم؟
یکدونه بگیرم؟
چه مدلی هایی بهش میخوره
خود گوشی هم بعد از 2.5 شارز کامل نمیشه
میترسم با این مشکلات خود گوشی اسیب به بینه
دوستان لطفا من را راهنمایی کنند
ممنون
سلام
مال من هم وزوز میکنه، یعنی یکجور نویز داره، در کل من هم لحظه اول احساس کردم شارژرش کیفیت خوبی نداره و بنجله، سیمش هم خیلی خشک و عجیبه!!!!
من بین 6300 و w810 مرددم میخواستم بدونم برای گوش کردن به mp3 ( با هندزفری ) از نظر باتری کدومشون بیشتر جواب میده.
(هر کدوم تقریبا چقدر جواب میدن )
ممنون.
zzzzesht
30-09-2007, 00:47
مجددا سلام.
میگم کی بود به من گفت میشه بلوتوث رو مستقیم ریخت رو مموری کارت؟؟!!!!
چطوری؟؟؟
میگم راستی صداشم خوبه.اینطورام که میگفتین بد نیست.
تنها مشکلش این مموری داخلی شه.اونم مشکلم با بوتوثه.!!!!
zzzzesht
02-10-2007, 00:36
البته نسبت به قیمتش آلیه.
میگم 3 تا اشکال داره 100تا خوبی اونم چه خفن!!!
فقط نمیشه یه فایل 8 مگا بایت رو با بلوتوث گرفت
چون از حافظه گوشی بیشتره.
2 اینکه بلوتوث اون هر دفعه واسه سند کردن باید گوشی هارو سرچ
بکنه(که خیلی اشکال بزرگی نیست بر عکس اولی)
سوم اینکه مسیج ها هم میان تو گوشی ذخیره میشن که خوده این جا میگیره.
البته امکاناتی مثل تغییر نور صفحه-زمان روشن ماندن صفحه-
فیلم برداری تقریبا ضعیف - و نداشتن ضد لرزش برا عکس
اینا هم مشکله که به احتمال 99% تو آپدیت بعدی که نوکیا
میزاره رو سایت برطرف میشه.الام ورژن 5 رو سایته.
طریقه آپدیت و نحوه اطلاع از ورژن گوشی خودتون هم میتونین
تو دفترچه گوشیتون بخونین.
مشکل سختی تو باز شدن درگاه USB هم میتونین مثل
من یه سوحان ناخون بردارین و قسمت پایینیه درپوشو بسابین
راحت تر باز میشه.مال من کم کم داشت داغون میشد از بس
بازو بستش کردم.حوصلم سر رفت به جای کابل از BLUETOOTH
واسه انتقال فایل کوپید در حد 5 - 6 مگ استفاده میکنم.و ارطباط با
Nokia PC Suite و واسه آهنگ هام از مموری ریدر.
همچنین تونستم با یکم رسک و تست که خوشبختانه درست از
آب در اومد یه تبدیل جک 2.5 mm به 3.5 mm درست کنم
که کلی حال میده و میتونم یه هدفن خفن بزنم بهشو Music
گوش بدم.
یه نکته دیگه.میتونین با یه تکه سیم که به هر پایه ای از یه فیش
2.5 میلی متری میخرین وصل کنین. به جای هندز فری اون فیشو
ببرین همراتون به جای آنتن رادیو.خودش با زدن جک 2.5 میفحمه
که فقط هدفن هست و میکروفن نداره.من که دارم هرچی بهش وصل
میشه رو یا درست کنم یا بخرم.
آخه یک چیزایی ازش دیدم(این 6300) که واستون دونه به دونه میگم.
ممنون
Sasan Info
06-10-2007, 20:21
ye soal darbareye batrie in gooshie khoshkel dashtam
batrish khoob amal mikone?
mishe batrie behtar barash begirim?
kholase kamel rahnamayi konin
mamnoon
bebakhshid ke farsi naneveshtam chon systeme cn farsi nadare
Ship Storm
07-10-2007, 07:19
من خودم این گوشی رو از دبی آوردم یک نرم افزار قبله نما روش نصب بود میخواستم ببینم عزیزانی که اینجا این گوشی رو خریدند این نرم افزار روش نصب هستش یا اینکه اون سفارش عرب بوده که روش نصب کردن؟؟
من خودم این گوشی رو از دبی آوردم یک نرم افزار قبله نما روش نصب بود میخواستم ببینم عزیزانی که اینجا این گوشی رو خریدند این نرم افزار روش نصب هستش یا اینکه اون سفارش عرب بوده که روش نصب کردن؟؟
مطمئننا سفارش کشور های عربی هست چون دلیلی نداره اونا برای کشورهای دیگه همچین برنامه ایی نصب کنند اونا با توجه به نیاز مخاطبشان این کار میکنند توی پرانتز من این گوشی را در شهر خودمان خریدم ولی چون از امارات(دوبی) وارد کرده بودند هم 12 ماه گارانتی اونجا را داره!!!!!!!!:27:هم این برنامه قبله نما رو
راستی
من باهندزفری این گوشی مشکل دارم با اینکه بهش دوتا تیکه ابر زدم باز هم درست توی گوش نمیره هندزفری دیگه ایی هم پیدا نکردم بهش بخورم شما چیکار کردین؟
araz_evil
08-10-2007, 01:45
کاربرد ptt روی 6300 چی هست روی گوشی های دیگه من ندیدمش!!! لطفا در این مورد توضیح بدین.
zzzzesht
08-10-2007, 10:57
سلام.مجددا
باتریشو اگه شک بزنی 2 یا 3 بار اول.دیگه تا آخر خفن جواب میده.
میشه باتریشم عوض کنی .خودش 860 میلی آمپر هست اگه اشتباه نکنم.تو بازار تا 2200 میلی آمپر
از شرکت کانکشن هست.
مال من مجار اصلیه قطب نما نداره.ولی 1 سال وارانتی داره.
هندزفریشم راحت جا میره ولی باس نمیزنه خیلی خوب. میخوام هندزفری A1200 موتورولا بگیرم
اونم جک 2.5 میلیمتری میخوره.
در مورد ptt .این تکنولوژی که گوشی رو تقریبا به یه واکی تاکی کار میکنه .وقتی فعال میشه که
سیم کارت شما سرویس GPRS فعال باشه.مثل ایرانسل.
البته تو بعضی شبکه ها بایک خود PTT هم جدا فعال کنی و تنظیم.
Push To Talk
Mona dov
10-10-2007, 00:11
سلام.مجددا
باتریشو اگه شک بزنی 2 یا 3 بار اول.دیگه تا آخر خفن جواب میده.
میشه باتریشم عوض کنی .خودش 860 میلی آمپر هست اگه اشتباه نکنم.تو بازار تا 2200 میلی آمپر
از شرکت کانکشن هست.
مال من مجار اصلیه قطب نما نداره.ولی 1 سال وارانتی داره.
هندزفریشم راحت جا میره ولی باس نمیزنه خیلی خوب. میخوام هندزفری A1200 موتورولا بگیرم
اونم جک 2.5 میلیمتری میخوره.
در مورد ptt .این تکنولوژی که گوشی رو تقریبا به یه واکی تاکی کار میکنه .وقتی فعال میشه که
سیم کارت شما سرویس GPRS فعال باشه.مثل ایرانسل.
البته تو بعضی شبکه ها بایک خود PTT هم جدا فعال کنی و تنظیم.
Push To Talk
سلام
من 6300 دارم و از مشکل شارژ باتریش نمیدونم کجا فرار بکنم !!
جریان این باتری های 2200 میلی آمپری چیه؟ میشه راحت جایگزین باتری 860 میلی آمپری فعلی کرد؟ مشکلی پیش نمیاره سر شارژ مثلا؟
قیمتشون چقدره؟
zzzzesht
10-10-2007, 12:11
والا من يكي دارم خريدم 6000 تومن.ساخت شركت connection .
از لحاظ جايگزين كردن كه مشكلي نيست.ولي به اندازه 2200 ميلي آمپر هم جواب نميده ولي بهتر
از مال خودشه
Mona dov
10-10-2007, 19:30
والا من يكي دارم خريدم 6000 تومن.ساخت شركت connection .
از لحاظ جايگزين كردن كه مشكلي نيست.ولي به اندازه 2200 ميلي آمپر هم جواب نميده ولي بهتر
از مال خودشه
خوب میتونید بگید چند روز بدون شارژ کردن باتری دارید؟
چقدر شارژش طول میکشه؟
Mona dov
10-10-2007, 19:40
راستی .. مدل باتریتون رو هم میشه بگید؟
کسی بلد نیست اینترنت 6300 رو
3phase boy
12-10-2007, 01:02
سلام.گوشی من خاور میانه هست ولی زبان فارسی نداره,که فکر میکنم با تغییر پروداکت کد و آپ دیت درست بشه فقط پروداکت کد ندارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
zzzzesht
12-10-2007, 01:23
شارژشو دقت نكردم.مدلش BL-5C هست.مال خود گوشي BL-4C هستش.
ميخوام يه چنتا نكته خفن راجع به 6300 بنويسم،لطفا اگه كسي نكته ديد بگه:
1: هنگام دريافت MP3 با بلوتوث اگه به پوشه Received Files بريد ميتونين قبل از رسيدن كامل فايل
به اون گوش بدين ، تا هرجاش كه رسيده.(دقيقا مثل Download Maneger هاي اينترنت)
2: شما ميتونين از متني كه مينويسين كپي بگيرين تا اگه لازم بشه تو يه مسج ديگه يا تو Note Pad
ازش استفاده كنين.(دقيقا كار دكمه pen تو سري 60 نوكيا.يا مثل گوشي هاي موتورولا)
به اين صورت: مثال:: Note>type konin>option>Mark Text>start>note ro select konin>copy
بعدش مثلا برين تو Write New SMS يه مسج جديد:
new text messege>options>paste
خيلي خفن.....
تا خاموش و روشن نكني تو Clip Board (حافظه مخصوص ذخيره كپي) ميمونه...
3: من وقتي با بلوتوث كامپيوتر ور ميرفتم تو امكانات گوشي ديدم PAN(Personal Area Network
هم ساپورت ميكنه!!!! تازه چنتا مقاله داشتم ميخوندم ببينم چيه كه مادر بردم سوخت!!!
هالا يه پنتيوم 2 دارم كه USB نداره بخام ادامه بدم.اگه كسي اطلاعاتي داره به بنده هم لطف كنه...
4: تو CD همراه گوشي يه نرم افزار Nokia Wireless Presenter هست كه به علت نداشتن USB
از تست آن جا مانديم.اونم Bluetooth USB ميخواد.لطف كنين تست كنين يه حالي هم به ما بدين...
آخه جسارتا بنده هر وسيله ايم كه شبكه ميشه مو به تنم سيخ ميشه(خوره شبكه)...
ميخامتون اساسي....
ببينم چيكار ميكنين.......
من تقریبا 2ماهی هست که گوشی 6300 خریدم با توجه به اینکه خودم 4سالی هست تو بازار کامپیوتر هست ام وبا بجه های بازار موبایل ارتباط کاری نزدیک دارم ازبین گوشی های که تابه حال خریدم این گوشی متناسب باقیمتی که دارد در نوع خود کم نظیراست .اقا رضاهم کم لطفی میکنن
من تقریبا 2ماهی هست که گوشی 6300 خریدم با توجه به اینکه خودم 4سالی هست تو بازار کامپیوتر هست ام وبا بجه های بازار موبایل ارتباط کاری نزدیک دارم ازبین گوشی های که تابه حال خریدم این گوشی متناسب باقیمتی که دارد در نوع خود کم نظیراست .
:10:اقا رضاهم کم لطفی میکنن
Mona dov
12-10-2007, 18:07
شارژشو دقت نكردم.مدلش BL-5C هست.مال خود گوشي BL-4C هستش.
ميخوام يه چنتا نكته خفن راجع به 6300 بنويسم،لطفا اگه كسي نكته ديد بگه:
1: هنگام دريافت MP3 با بلوتوث اگه به پوشه Received Files بريد ميتونين قبل از رسيدن كامل فايل
به اون گوش بدين ، تا هرجاش كه رسيده.(دقيقا مثل Download Maneger هاي اينترنت)
2: شما ميتونين از متني كه مينويسين كپي بگيرين تا اگه لازم بشه تو يه مسج ديگه يا تو Note Pad
ازش استفاده كنين.(دقيقا كار دكمه pen تو سري 60 نوكيا.يا مثل گوشي هاي موتورولا)
به اين صورت: مثال:: Note>type konin>option>Mark Text>start>note ro select konin>copy
بعدش مثلا برين تو Write New SMS يه مسج جديد:
new text messege>options>paste
خيلي خفن.....
تا خاموش و روشن نكني تو Clip Board (حافظه مخصوص ذخيره كپي) ميمونه...
3: من وقتي با بلوتوث كامپيوتر ور ميرفتم تو امكانات گوشي ديدم PAN(Personal Area Network
هم ساپورت ميكنه!!!! تازه چنتا مقاله داشتم ميخوندم ببينم چيه كه مادر بردم سوخت!!!
هالا يه پنتيوم 2 دارم كه USB نداره بخام ادامه بدم.اگه كسي اطلاعاتي داره به بنده هم لطف كنه...
4: تو CD همراه گوشي يه نرم افزار Nokia Wireless Presenter هست كه به علت نداشتن USB
از تست آن جا مانديم.اونم Bluetooth USB ميخواد.لطف كنين تست كنين يه حالي هم به ما بدين...
آخه جسارتا بنده هر وسيله ايم كه شبكه ميشه مو به تنم سيخ ميشه(خوره شبكه)...
ميخامتون اساسي....
ببينم چيكار ميكنين.......
bl-5c ؟؟
این مدل 2200 میلی آمپر نیست ها !! 970 میلی آمپره !! یعنی عملا هیچ فرقی با 860 میلی امپر خودش نداره !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zzzzesht
13-10-2007, 00:01
نه بابا اين كه مال نوكيا نيست.والا مال من نوشته 2200 ميلي.
حالا به احترام تحقيقات شما يه برسي اساسيش ميكنم.
نا گفته نماند ، من با باتريم اصلا مشكلي ندارم.
پيشنهاد ميكنم باتريتو تو سايت:
باتريتو چك كني واسه اصلي بودن..
اگه اصل بود به باتريت يه شك بده(از قول يه تعمير كار با مدرك بين المللي تو شيراز):
باتريتو تا ته خالي ميكني كه ديگه روشن نشه (وقتي دكمه پاور رو ميگيري فقط LED آبي روشن بشه)
نيم ساعت شازژ نميكني بعد
همونجور كه خاموشه شازژش كن تا فول شازژ بشه.بعد استفاده كن.ببين چي ميشه...!!!
يه خورده بهتر ميشه.شايدم كامل OK بشه.خوشحال ميشم درست شه.آخه باتري خراب بد درديه...
Mona dov
13-10-2007, 01:06
نه بابا اين كه مال نوكيا نيست.والا مال من نوشته 2200 ميلي.
حالا به احترام تحقيقات شما يه برسي اساسيش ميكنم.
نا گفته نماند ، من با باتريم اصلا مشكلي ندارم.
پيشنهاد ميكنم باتريتو تو سايت:
باتريتو چك كني واسه اصلي بودن..
اگه اصل بود به باتريت يه شك بده(از قول يه تعمير كار با مدرك بين المللي تو شيراز):
باتريتو تا ته خالي ميكني كه ديگه روشن نشه (وقتي دكمه پاور رو ميگيري فقط LED آبي روشن بشه)
نيم ساعت شازژ نميكني بعد
همونجور كه خاموشه شازژش كن تا فول شازژ بشه.بعد استفاده كن.ببين چي ميشه...!!!
يه خورده بهتر ميشه.شايدم كامل OK بشه.خوشحال ميشم درست شه.آخه باتري خراب بد درديه...
مرسی بخاطر لینک. باطری ظاهرا تقلبی نیست !
حتی قبلا با باطری یه گوشی دیگه که به خوبی کار میکرده آزمایشش کردم .. باتری گوشی دیگه تو گوشی من مشکل پیدا کرد (دشارژ سریع) و باتری خودم تو گوشی دیگه خیلی عالی کار میکرد ! پووف !!
مشکل انگار واقعا از مصرف زیاد باتری از طرف گوشی هست !!
این باتریتون رو از کجا خریدید؟ جدی 2200 میلی آمپر هست؟؟ راستی ! نگفتید ! چند روز یکبار شارژش میکنید؟
New World
13-10-2007, 10:03
من كه شانسم گرفت اينو نگرفتم. چن تا ديكشنري دارم همه بالاي يه مگه. براي يكي گرفتيم. هيچكدوم روش نصب نميشه .
من كه باورم نميشد.
البته اشتب از خود طرف بود. بش گفتم 810 بگير.
بهر حال خدا رو شكر!
zzzzesht
14-10-2007, 00:11
baba man vaalaa test kardam,vali batrie kheili topole
daresh baste nemishe.javab nadad.
intorie !!! sharmande
vali nokaat:
darbareye Headphone:
3- man ye fishe jack 2,5 mm be 3,5 mm dorost kardam
ba tarso larz zadam toosh ,akhe hands freeye khodesh 4 pelas
vali in microphone nadasht 3 pele bood
khlaase vaghti zadim dakhel ye peyghaam oomad ke neveshte bood
in headphoni ke zadi toosh microphone nadare OK! manam koli keif kardam
alanam daram ba ye headphone kato koloft music goosh midam
kheili haal mide,khooroojish kheili ghavye
zemne inke man ye Equaliser be esme Techno saakhtam(full bass)
koli haal mide...
5: mishe behesh begi vaghti che fishi mizani toosh bere roo koodoom profile
masalan vaghti too sharje bere be metting ke roo miz vibre nazane azyat kone
mazerat az type finglish bande... keyboardam farsi nadare
Mona dov
14-10-2007, 14:22
مادر بردت سوخته کیبرد فارسی نداری :D
baba man vaalaa test kardam,vali batrie kheili topole
daresh baste nemishe.javab nadad.
intorie !!! sharmande
الان چی شد؟ من نگرفتم !
zzzzesht
14-10-2007, 22:18
na key board farsi daram(farsi type mikone) vali az roo keyboarde farsi naneveshte
ghablan ba ye badbakhti farsi ro peyda mikardam mizadam,
dige asaab namoond vasam(sharmande) dar morede battery:
bekhoda naraft too jaash kip beshe too gooshi
ghablan hamintori test zade boodam,mire jaa vali mese inke javab nemide
vase charjeo estefaade!!! kip nemishe
Mona dov
14-10-2007, 23:14
na key board farsi daram(farsi type mikone) vali az roo keyboarde farsi naneveshte
ghablan ba ye badbakhti farsi ro peyda mikardam mizadam,
dige asaab namoond vasam(sharmande) dar morede battery:
bekhoda naraft too jaash kip beshe too gooshi
ghablan hamintori test zade boodam,mire jaa vali mese inke javab nemide
vase charjeo estefaade!!! kip nemishe
آها ! در هر حال استفاده از باطری های غیر نوکیا هم از نظر نوکیا غیر مجاز هست و باعث ابطال گارانتی و غیره میشه !!
araz_evil
18-10-2007, 01:55
در مورد آپدیت 6300 کسی اطلاعاتی داره؟ میشه آپدیتش کرد؟
و اگه میشه چه چیزایی به گوشی اضافه می شه؟
ممنون/
zzzzesht
18-10-2007, 10:24
من فقط میدونم که آپدیت میشه،اونم به 3 تا روش:
1: آن لاین : که باید بری تو سایت نوکیا مدل گوشیتو انتخواب کنی،یه فایل 22 مگی میگیری
بعد گوشیتو که باتریشم باید فول شارژ باشه وصل میکنی،برنامه که گرفتی رو نصب
میکنی،بعد که گوشیتو شناخت آنلاین آپدیت میشه
2:روش GSM:هست که میگن با GPRS میشه آپدیت کرد
3:باید یه فایلی که من ندیدم،نمیدونم از کجا بیاری،بریزی تو گوشی،از تو خود گوشی آپدیت کنی
این سومی واسه ما که اینترنت dial-up داریم گذاشتن،ولی نفهمیدم باید فایلو از کجا و با چه پسوندی
بیاری.!!!!!
چی آپدیت میشه هیجا ننوشته!!!!
اگه خیلی مردی کنن،لرژش گیر دوربین،انتقال مسیج به مموری،... بذارن
سلام دوستان من ديشب يه 6300 براي بابام كرفتم ولي تو جعبش دفترجه راهنما نداره ميشه بكين جي بايد داخل جعبش باشه ( كي بردش فارسيه منوهاشم همينطور )
205 تومن
سلام دوستان من ديشب يه 6300 براي بابام كرفتم ولي تو جعبش دفترجه راهنما نداره ميشه بكين جي بايد داخل جعبش باشه ( كي بردش فارسيه منوهاشم همينطور )
205 تومن
سلام
خیلی از گوشی های 6300 دفتر راهنما ندارن منم اینجا تو شهرم خودم هر چی مغازه بود زیر و رو کردم که فقط یکی با دفتر چه راهنما انگلیسی داشت که گرفتم بعدشم دیدم دفترش فایده زیادی نداره چون منو هاش ساده اند و شبیه بقیه نوکیا ها 0
داخلش یه شارزر هست که باید براش مبدل هم بگیرین
کابل MINI USBهم نداره روش اونم جدا باید گرفت
هندزفری هم روش هست
خیلی خوبه که کیبرد و منو فارسی داره از من منو انگلیسی داره با کی برد عربی
شارجرش ( كيبرد لب تابم عربيه) تبديل نخواست يعني بهش ميخورد يه جوري هم هست مربعيه تا حالا شارجر اينطوري نديده بودم قناصه
اخه ديدم دفترجه نيست شك كردم كه نكنه دست دوم باشه البته معلومه كار نكرده
راستي يه كدي هست ميزني زمان كاركرد كوشي از اول رو بهت ميده يادم رفته كسي ميتونه بهم بكه؟؟؟
شارجرش ( كيبرد لب تابم عربيه) تبديل نخواست يعني بهش ميخورد يه جوري هم هست مربعيه تا حالا شارجر اينطوري نديده بودم قناصه
اخه ديدم دفترجه نيست شك كردم كه نكنه دست دوم باشه البته معلومه كار نكرده
راستي يه كدي هست ميزني زمان كاركرد كوشي از اول رو بهت ميده يادم رفته كسي ميتونه بهم بكه؟؟؟
عزیز این کد هستش:
*
#
9
2
7
0
2
6
8
9
#
zzzzesht
21-10-2007, 21:44
6:هنگام گوش دادن به Music تو نرم افزار Music Player گوشي واسه
ارسال اوون آهنگ با Bluetooth فقط كافيه كه دكمه Call(دكمه سبز خودمون)
رو بزنين....
zzzzesht
24-10-2007, 01:16
7: براي ديدن اسم فايل هايي كه طولانيه و تو صفحه كامل ديده نميشن از
دكمه # روي اون فايل استفاده كنين...
كليدو كه ميگيرين اسم كامل نمايش داده ميشه.
MashhadiVahid
24-10-2007, 22:58
سلام
آقا ما نفهميديم اين اس ام اسهاي گرافيكي Picture Message رو چجوري بايد بفرستيم ، نه Forward داره نه ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با 6300 کار کردم و اونرو با w700 مقایسه کردم ازلحاظ صدا .صدای w700 بیشتره و صدای 6300 با اکولایزر خیلی بده وبه درد اهنگ گوش دادن نمیخوره اما هدفونش خوبه دوربینش 2 هست بدون فلاش و رنگ عکسهایی که میندازه طبیعی نیست ولی دوربین w700 هم فلاش داره هم کیفیت عکسش بهتره وهم محافظ دوربین داره اما 6300 محافظ نداره از لحاظ ظاهری قاب 6300 فلزیه و باریک تر از w700 است و 6300 صفحه بزرگ وبا کیفیتی داره نسبت به w700و منوشم جالبه 1 پلیر برای اهنگ و 1 پلیر هم برای ویدو داره سرعت بلوتوث خوبی هم داره ولی مادون نداره و برای در اوردن رم احتیاجی به خاموش کردن گوشی نیست فقط لازمه در پشت گوشی رو برداری و مثل w700 با فشار دادن رم .رمش بیرون میاد البته این 6300 که من میگم بعد از 2 ماه کار کرد قسمتی که فیش هدفون بهش وصل مشه از کار افتاده و کار نمیکنه 1دونه بازی فوتبالم روی خود گوشی بود که خیلی قشنگه . 2 تا چراغ ابی هم کنار گوشیه که من هنوز ندونستم به چه دردی میخوره و کی روشن وخاموش میشه در کل w700 و k750 از این گوشی سرترند از هر لحاظ به جز روشنایی lcd
205 تومن
6300 که ما گرفتم داخل جعبش شارژر . هدفون . یدونه cd . دوتا دفترچه تقریبا 115 صفحهایی که یکیش انگلیسیه و یکیش عربییه و یه دفترچه دو صفحه ایی که جا انداختن سیم و رم رو نشون داده و یه رم 128
من با 6300 کار کردم و اونرو با w700 مقایسه کردم ازلحاظ صدا .صدای w700 بیشتره و صدای 6300 با اکولایزر خیلی بده وبه درد اهنگ گوش دادن نمیخوره اما هدفونش خوبه دوربینش 2 هست بدون فلاش و رنگ عکسهایی که میندازه طبیعی نیست ولی دوربین w700 هم فلاش داره هم کیفیت عکسش بهتره وهم محافظ دوربین داره اما 6300 محافظ نداره از لحاظ ظاهری قاب 6300 فلزیه و باریک تر از w700 است و 6300 صفحه بزرگ وبا کیفیتی داره نسبت به w700و منوشم جالبه 1 پلیر برای اهنگ و 1 پلیر هم برای ویدو داره سرعت بلوتوث خوبی هم داره ولی مادون نداره و برای در اوردن رم احتیاجی به خاموش کردن گوشی نیست فقط لازمه در پشت گوشی رو برداری و مثل w700 با فشار دادن رم .رمش بیرون میاد البته این 6300 که من میگم بعد از 2 ماه کار کرد قسمتی که فیش هدفون بهش وصل مشه از کار افتاده و کار نمیکنه 1دونه بازی فوتبالم روی خود گوشی بود که خیلی قشنگه . 2 تا چراغ ابی هم کنار گوشیه که من هنوز ندونستم به چه دردی میخوره و کی روشن وخاموش میشه در کل w700 و k750 از این گوشی سرترند از هر لحاظ به جز روشنایی lcd
چراغ های آبی دو طرف گوشی برای وقتی هست که مثلا Missed Call داشته باشین یا اس ام اس تا زمانی که باز نکردین یا اون تماس را نگاه کردین این حالت وجود داره (تونستم منظورم رو واضح بگم؟)
farhad6600
29-10-2007, 19:41
برنامه nokia wireless presenter رو امتحان کردم برنامه جالبیه میتونی دستکتاپ کامپیوتر و یا مدیاپلیر یا پاور پوینت رو باهاش کنترل کنی همچنین winamp رو ولی یکی از عیب هاش اینه که دستکتاپ کامپیوتر رو تو lcd موبایل نشون نمیده ولی خوب در کل برنامه بدی نیست. ولی برنامه ای برای گوشیهایی symbian هست که حتی دسکتاپ کامپوتر رو تو موبایل می بینی و کامپیوتر رو به راحتی با موبایل کنترل می کنی اسم برنامه هم control freak 2.71 هست برنامه فوق العاده ای هست.
MashhadiVahid
29-10-2007, 20:30
سلام
ممنون از همه دوستان بخصوص جناب ZZZZesht كه ته و توه اين گوشي رو در ميارن. :31:
براي 6300 ويروس ياب درست و حسابي هست كه يك وقت با بلوتوث ايدز نگيريم؟؟؟ :21:
راستي ، بالاخره چجوري بايد Picture Message رو بفرستيم؟؟؟
zzzzesht
30-10-2007, 12:32
آقا اولا شرمنده چند روز جواب نداديم...
دوما من هنوز PicSMS كار نكردم، يعني بدم مياد ولي چشم امتحان ميكنيم...
ضمنا 6300 و هيچ گوشي جاواي ديگه اي ويروس نميگيرن،اگه احيانا ميبينين گوشيتون صفحسش تار ميشه
يا هي خاموشو روشن ميشه كه 6300 تا حالا صابقه نداشته ،اين اشكال نرم افزاريه نه ويروس مثل:
نوكيا 3230 يا 6670 ساخت آلمان
من چنتا ويروس كه با بلوتوث واسم اومده ريختم تو گوشيم واسه كرم ريزي به بقيه تعارف كنم..:31:
همچنين:
جناب W700 دار،ميدونيم داري ،ميدونمم كه 6300 ديدي ،دلتم ميخواد
هممونم ميدونيم LCD 176x20 pixel 256kc بهتر از 6300 با LCD 240x320 pixel 16 MILION COLOR
هستش،ميدونيم: 12 ميمليمتر استيل خيلي بدتر از 2 سانت پلاستيك w700 ه
ميدونيم:w700 هم واكمنه هم گوشي هم آليه هم نونم ميره ميخره،ما شرمنده ايم كه 6300 داريم
ديگه لطف كنين مارو بيشتر شرمنده نكنين كه من مقايسشو بنويسم تا آبروم بره
K750 خيلي آليه همه ي دنيا ميدونن كه گوشي بالاترش نيمده
جسارتا
من از همه معزرت می خوام اگه کسی رو ناراحت کردم این دید من از این دو گوشی بود و نمی خوام بگم 6300 بده چون واقعا هر گوشی کارایی خودشو داره و هر کسی یه گوشی رو می پسنده
باید بگم اره 6300 رو دیدم خیلیم ازش خوشم اومد ولی وقتی خریدمش برام زیاد جالب نبود و اونرو به دامادمون دادم اما اون بر خلاف من از 6300 خیلی راضیه ولی وقتی هدفونرو بهش وصل میکنی انگار نه انگار که هدفونی بهش وصله وقتی اونرو نشون چند نفر دادم گفتن که سوکتش باید عوض بشه البته اولا اینجوری نبود
mohsen3366.com
01-11-2007, 06:17
سلام دوستان . من درباره صدای 6300 هم شنیدم خوبه هم شنیدم بده حالا واقعا چه جوریه؟؟؟؟!!!!!
MashhadiVahid
01-11-2007, 19:33
آقا اولا شرمنده چند روز جواب نداديم...
دوما من هنوز PicSMS كار نكردم، يعني بدم مياد ولي چشم امتحان ميكنيم...
ضمنا 6300 و هيچ گوشي جاواي ديگه اي ويروس نميگيرن،اگه احيانا ميبينين گوشيتون صفحسش تار ميشه
يا هي خاموشو روشن ميشه كه 6300 تا حالا صابقه نداشته ،اين اشكال نرم افزاريه نه ويروس مثل:
نوكيا 3230 يا 6670 ساخت آلمان
من چنتا ويروس كه با بلوتوث واسم اومده ريختم تو گوشيم واسه كرم ريزي به بقيه تعارف كنم..:31:
سلام
واقعا" ممنونم رفيق :11:
پس با خيال راحت بلوتوث بگيريم ديگه؟؟؟ تا حالا اشكالي برام پيش نيومده، ولي گفتم بپرسم كه پيش نياد. يكي گفت W700 يك پوشه اي داره كه ويروس و ...ميره توش و اصلا" فعال نميشه و .... خيلي اونجام سوخت :31:
New World
01-11-2007, 21:11
سلام
واقعا" ممنونم رفيق :11:
پس با خيال راحت بلوتوث بگيريم ديگه؟؟؟ تا حالا اشكالي برام پيش نيومده، ولي گفتم بپرسم كه پيش نياد. يكي گفت W700 يك پوشه اي داره كه ويروس و ...ميره توش و اصلا" فعال نميشه و .... خيلي اونجام سوخت :31:
عجب سر كارت گذاشته ها!
zzzzesht
02-11-2007, 17:20
سلام .
با با ويروس نميگيره به خودا ....... من چطوري واستون توضيح بدم.
پوشه چيه ،6300،سامسونگ،سوني اريكسون،همشون يه پوشه دارن كه فايل هايي كه جزو عكس
فيلم،صوت و.. نيست ميريزي توش، خوب ويروسم يه فايله كه گوشي نميشناسه.
اشكالاش: هندز فريي خوب باس نميزنه من يه هدفون سوني خربزه اي واسش خريدم 9 تومن.
با تبدبل استفاده ميكنم،خروجي گوشي از كارت صداي كامپيوترم بهتره
2.فايل جاوا 1 مگ بالاتر (ديكشنري) روش نصب نميشه
3.فايل جاوا رو سند نميكنه
4.درب Usb خوب بازو بسته نميشه
5.رو هر چي بزاريش سر ميخوره(فلزه)
6.دوربينش لرزش گير نداره وايه عكس
7.فايل با پسوند Amr رو با صداي كم پخش ميكنه
8.وقتي زنگ ميخوره ،اول صداش كمتره ،بعد بلند ميشه
9.تنظيماته نور صفحه نمايش نداره و وقتي داره فايل فلش نيگه ميكوني يا بازي،صفحه كم نور ميشه
10.وقتي داري عكس نيگه ميكني يا فيلم،آيكون بلوتوث همينطور گوشه صفحه است
+استوپ و بك
خوبي هم كه خيلي(به نظر من خوبي به بديش خيلي خيلي ميچربه)
MashhadiVahid
02-11-2007, 18:49
8.وقتي زنگ ميخوره ،اول صداش كمتره ،بعد بلند ميشه
سلام
ممنون
اگر در تنظيمات زنگ روي حالت Ascending بگذاريد اينطوريه ، ولي اگر روي Ringing بگذاريد، از اول با صداي بلند پخش ميكنه.
New World
02-11-2007, 22:49
سلام
ممنون
اگر در تنظيمات زنگ روي حالت Ascending بگذاريد اينطوريه ، ولي اگر روي Ringing بگذاريد، از اول با صداي بلند پخش ميكنه.
ايكاش از خوبياش هم مينگفتي. چون به جز تيپش خوبي ديگه اي نديديم ما. حالا اگه هست بگو استفاده كنيم.
یکی از مشکلات بزرگ 6300 ساپورت نکردن خوب برای نصب برنامه های جاوا است که حتی با PcSuite روش نصب میکنی ولی داخل گوشی اجرا نمیشه!!
zzzzesht
03-11-2007, 13:20
والا خوبي:
1: تيپ
2:خوش دستس
3:استيل بودن
4:جك هدفون مجزا از درگاه كابل
5:استفاده از استاندارد USB (با هر كابلي به كامپيوتر وصل ميشه)
6:امكان شورت كات كردن روي صفحه به راحتي
7:فراوان بودن تم و متفاوت شدنش
8:صداي با كيفيت
9:LCD بسيار با كيفيت و روشنايي آلي
10:خروجي هدفون بسيار قوي
11:سازگاري با كامپيوتر به عنوان Audio Enhacment
12:به هيچ عنوان قفل نميكنه
13:بلوتوث ورژن 2 (سرعت بالاتر ، استفاده از باتري بسيار كمتر)
14: پشتيباني از شبكه خانگي با بلوتوث Personal Area Networking
15:ماشين حساب مهندسي فابريك(واسه ما كه رشته برق هستيم واجب)
16:چراغ هاي بسيار با كلاس هشدار دهنده ميس كال و مسج
17:نوت پد آلي با امكان انداختن نوت رو صفحه و سند نوت با بلوتوث با پسوند TXT
18:نداشتن محدوديت تعداد SMS (به اندازه مموري)
19:امكان ارسال فلش مسج
20:امكان copy و paste ردن متن بين همه جاي گوشي
21:داشتن كنتور اس ام اس
22:اجراي فايل هاي فلش يا همون SWF
23:راديو FM خفن ناك و امكان گوش دادن به آن به صورت ضمينه
24:تنظيم پروفايل جدا واسه هر فيش يا كابل حتي شارژر
25:داشتن اكو لايزر بسيار جالب و حالت Stereo Widening
26:امكان ظبط مكالمات تلفني
27:دارا بودن حالت پارازيت گير مكالمه يا Voice Clarity
28:كارت گرافيك بسيار قوي و CPU قوي و آجراي روان بازي هايي مانند 2Fast .Arthur.Worms 3D
29:امكان تغييرات و جابجايي فايل ها توسط فايل منجر هاي جانبي و نصب شده مانند RAR,Zip,7Z Extract
30:ساپورت 2Gig مموري Micro بدون كم شدن سرعت
31:گوش دادن به فايل هاي MP3 كه هنوز در حال گرفتن با بلوتوث هستين
32:اجراي بدون اشكال حالتهاي چند كاربري (همزمان پخش موزيك،رسيدن مسج،تايپ مسج،و زنگ خوردن)
و... كه دوستان ميدونن
اينام خوبي به نظر من.. حالا اگه كمه تخصير من نيست
يكي ازگوشي هايي كه تا بحال اينقدردستم مونده و ازش كمال رضايتو داشتم 6300 بوده
araz_evil
08-11-2007, 12:22
dar mored setup gsm va da rabete ba tanzimat ptt kasi atlayi dare?
mamnoon
سلام.دوستان ؛ من يه گوشي 6300 گرفتم و بااينكه حافظه اش خالي هست ؛ تصاويري كه ميگيرم و ميخواهم به فايل تصاوير انتقال بدم ؛ قبول نميكنه و پيغام ميده كه حافظه پر هست.مشكل در كجاست؟ زياد كار كردم ولي نفهميدم كه مشكل در كجاست.ممنون
somaye19
09-11-2007, 22:48
سلام دوستان من برای نوکیا 6300یه برنامه می خواستم که بتونم باهاش فایل ها رو مخفی کنم،برنامه ی MobyExplorer3 رو دانلود کردم ولی کار نکرد دکمه هایی که برای مخفی کردن گذاشتن تو برنامه رو زدم ولی هر بار پیام می داد که برنامه روی غیر مجاز تنظیم شده است اگه می شه یه برنامه ی دیگه معرفی کنید،اگه نشد در مورد برنامه ی MobyExplorer3 منو راهنمائی کنید.
سلام.
یه راهنمائی میخواستم ازتون.
مدتها بود دنبال یه 6300 دسته دوم بودم. بالاخره امروز پیداش کردم.
خواستم از شما که اطلاعات بیشتری تو این زمینه دارین بپرسم؛
آیا این گوشی که 3 ماه کار کرده و ظاهرش هم انصافاً نو هست ، 160 هزار تومن میارزه؟
در مورد نرمافزار هم میگن جاوا ست و نه سیمبین! میخوام بدونم برای نصب نرم افزار مشکل پیدا نمیکنم؟
آیا نرم افزار های خوب و کاربردی جاوا به اندازه نرم افزار های سیمبین تو بازار هست؟
و در آخر اینکه این گوشی ساخت مجارستانه.
اگه ممکنه راهنمائیم کنید ، چون اگه به نظر شما خوب باشه امروز عصر میرم و میخرمش.
zzzzesht
11-11-2007, 23:00
اصلش مجاره.
ميرزه
برنامه ها: ماشين حساب،فايل منجر داره
بازي خفن نصب ميشه ولي ديكشنري نه
تقريبا برنامه هاي اده رو ميتوني جاوا گير بياري ولي كلا جاوا در برابر نرم افزار انعطاف پذير نيست
مثل لينوكس و سيمبين و ويندوز موبايل.
برنامه ها تو مايه يه هك بلوتوث،فايل منجر،اديت عكس
در همين حدود
zzzzesht
11-11-2007, 23:02
نكات:
8: تو كانتكت ها، ميتوني بعد از زدن يه حرف واسه سرچ تو كانتكت ها،
option رو زده و هر اسمي كه با اون حرف شروع شده رو مارك كني
zzzzesht جان ، ممنون از راهنمائیت.
سلام. من سه تا ان95 عوض كردم الانم مي خوام يه گوشي باريك سبك خوش دست، خوش استايل كوچول موچول باكلاس بخرم
قبول دارم باتريش ضعيفه. كيفيت صدا يا هندزفريش در مقابل سايرين نمي تونه زياد قد علم كنه يا دوربينش خوب نيست ولي من عاشقش شدم. ان95 هم داشتم اونم مزشو چشيديم بزار الان مزه اين گوشي رو هم بچشيم. 8800 هم داشتيم سنگين تره، كشوييه و ضد خشه و ضد زنگه و بلبرينگ داره و.. و گرون تره ولي 6300 ارزون تر و بهتره
سؤال من: مي گن اصل اين گوشي مجارستانه . خوب الان به من بگين صفحه كليدش چه جوريه؟ كاملا انگليسي يا انگليسي و عربي باهم داره يا انگليسي و فارسي باهم داره (منظورم فقط اصل مجاره ها نه چيني) درثاني اصل مجا تقويم شمسي داره؟ و باتري روش مجاره يا چينه؟
البته كه اونجوري كه بوش مياد 6301 بهتره ولي هنوز نيومده
zzzzesht
16-11-2007, 03:42
صفحه كليد نگليسي و فارسي و عربي هر 3تاش اصل مجارش هست..
ولي حتي كاملا فارسيش با دفتر چه فارسي نه كابل روش هست نه تقويم شمسي.
تقويم شمسي جاوا زياده كه ميتوني نصب كني ولي مثل اورجينال نيست
دوستان ترو بخدا خیلی زود به من جواب بدین ! Ok !!!! اقا 6300 بگیریم یا K750 سونی اریکسون من قیمت 750 رو گرفتم 185 هزارتومن و 6300 رو قیمت گرفتم 210 هزار تومن این اختلاف 20 هزار تومندی برام مهم نیست کدوم بهتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه کلام
%100 6300 بگیری بهتره
خیلی ممنون دوست داشتم همین رو بشنوم !
آخه دوست من شما كه مي خواي بشنوي 6300 خوب برا چي سؤال مي كني؟
بررسي نقاط كليدي دو گوشي
از لحاظ عمر باتري 6300 بد
از لحاظ قيافه شكل و شمايل و خودست بودن و كلاس و تكرراي نبودن و از بين نرفتن ابهت: 6300
از لحاظ دوربين كا750
از لحاظ امكانات جانبي داخل گوشي كا750 مثل داشتن كاور لنز و فلاش و چراغ قوه و اينفرارد
ولي آخر اين همه مطالب من 6300 رو پسند مي كنم دبيلو800 رو هم دارم نمي شه بندازيش دور چون عمرباتريش كيفيت صداي هندزفريش فلاش دوربينش چيزي نيست كه ازش بشه گذشت ولي كلاس 6300 خسلس توپه . من عرض كردم 8800 هم داشتيم كه تو اين رده هستش همگي آنتيكه
آخه دوست من شما كه مي خواي بشنوي 6300 خوب برا چي سؤال مي كني؟
بررسي نقاط كليدي دو گوشي
از لحاظ عمر باتري 6300 بد
از لحاظ قيافه شكل و شمايل و خودست بودن و كلاس و تكرراي نبودن و از بين نرفتن ابهت: 6300
از لحاظ دوربين كا750
از لحاظ امكانات جانبي داخل گوشي كا750 مثل داشتن كاور لنز و فلاش و چراغ قوه و اينفرارد
ولي آخر اين همه مطالب من 6300 رو پسند مي كنم دبيلو800 رو هم دارم نمي شه بندازيش دور چون عمرباتريش كيفيت صداي هندزفريش فلاش دوربينش چيزي نيست كه ازش بشه گذشت ولي كلاس 6300 خسلس توپه . من عرض كردم 8800 هم داشتيم كه تو اين رده هستش همگي آنتيكه
مرسی دوست عزیز با این اطلاعاتی که دادی باز هم من 6300 رو بیشتر ترجیه دادم . البته کیفیت Lcd با 16 میلیون رنگ و یک مانیتور بزرگ رو نگفتی که عمرا K750 اینها رو داشته باشه !
راستی دوستان یه سوال دیگه 6300 با مدل 6301 چه تفاوتی داره اطلا دومی تو ایران گیر میات قیمتاشون با هم چقدر فرق داره ؟
somaye19
17-11-2007, 20:05
سلام دوستان من برای نوکیا 6300یه برنامه می خواستم که بتونم باهاش فایل ها رو مخفی کنم،برنامه ی MobyExplorer3 رو دانلود کردم ولی کار نکرد دکمه هایی که برای مخفی کردن گذاشتن تو برنامه رو زدم ولی هر بار پیام می داد که برنامه روی غیر مجاز تنظیم شده است اگه می شه یه برنامه ی دیگه معرفی کنید،اگه نشد در مورد برنامه ی MobyExplorer3 منو راهنمائی کنید.
اینجا کسی نیست به ما کمک کنه:41::41::41::41::41::18::18:
zzzzesht
17-11-2007, 21:37
نوكيا 6301 هنوز به بازار نيمده:
تفاوتش با 6300: اندازه صفحش يكي دو ميلي متر بزرگ شده
واي فاي داره
حافضه داخليشم بيشتر شده
معضرت ميخوام،من واسه مخفي كردن نرم افزاري ندارم،فكر نكنم اگه جاوا هم باشه خيلي
بشه روان باهاش كار كرد.چون نرم افزار هاي جاوا خيلي اجازه كار با گوشي رو ندارن
بهتره يه قفل واسه صفحه كليدت بزاري Security Key Guard مال خود گوشي
ICE_GIRL
21-11-2007, 16:37
گوشي من هم 6300 هست من كه ازش راضيم گوشي خوبيه
zzzzesht
24-11-2007, 11:30
نكات:
9: شايد امتحان كرده باشين، ولي ميدونستيد كه تنها اشكال بزرگ 6300 كه مموري داخليش واسه
دريافت بلوتوث بود اصلا مشكل ايجاد نميكنه!!!!؟؟
اگه شما بلوتوث 10 مگي هم بگيرين، اتوماتيگ گوشي بلوتوثو ميفرسته تو مموري كارت.
و يه پيغام ميزنه كه به علت پيدا نشدن پوشه Recive File خودتون فايلو هر جا ميخواين بريزين...
البته فقط دفعه اول ميزنه.
من كه كلي حااااااااال كردم وقتي ديدم...
ديگه هيچگونه مشكله بزرگي نداره تقريبا..
10. اگه ميخواين موزيك ويديه هاي توي كامپيوترتون رو تو گوشي با كيفيت صدا و تصوير عالي
و حجم كم نگاه كنين،بعد از نصب PC Suite Nokia ميتونين فايل مورد نظر با پسوندهاي:
WMV,MPG,Mp4,... رو با برنامه Multimedia Player Nokia باز ميكنيد،بعد استوپ كنين و
Save As... كنين،اونو با سوند MP4 144x176 سيو كنين...
تو گوشي به صورت يه كليپ ويديو خاكستري رنگ ديده ميشه كه وقتي پلي كنين
حال ميكين...
(راستس واسه اونايي كه احيانا آشنا نيستند زياد:
واسه تغيير فايل هاي Video CD به MPG به
Tools > Folder Option > View ميرين كه بالاي پنجره فولدر است (Toolbar)
بعد تيك گزينه Hide extentions for known file types رو برداريد؛
بعد از OK بريد و پسوند فايل رو از .DAT به .MPG تغيير بدين...
احتياج به هيچ برنامه اي هم نيست...)
موفقيت باشين....
hamednew
24-11-2007, 16:26
یکه منو راهنمایی کنه
hamednew
24-11-2007, 16:27
:8::10::19:
سلام
یکه منو راهنمایی کنه
zzzzesht
26-11-2007, 12:23
اگه منظور شما كانكت كردن با مودم گوشي به عنوان خط تلفنه؟ من تو گوشي ميتونم كانكت كنم،
ولي با كابل نتونستم تنظيم كنم،با مدير Isp هم صحبت كردم ،ميگه تنظيماتت درست نيست ولي ميشه.
اگه منظورت ايرانسل هست ،؟ شرمنده هستم،من كار نكردم. ولي تو دست بچه ها ديدم كه تو اينترنت رفتن.
در ضمن ميگن كلا گوشي جالبي واسه گردش نيست،تو سايت نوكيا نوشته بود خيلي تعريفي نداره.
كلا گوشي هاي 3g مخصوص گردش هست.
zzzzesht
26-11-2007, 12:26
ميدونستين نوكيا يه شارژر usb واسه 6300 ساخته.مستقيم به برق.
من هنوز جرات نكردم شارژر موتورولا رو روش تست كنم ببينم شارژ ميشه يا نه.ولي تست ميكنم...
mostafa_zare
14-12-2007, 14:20
سلام
چند تا نکته جالبم من میخاستم بگم، فکر نکنم کسی تا حالا گفته باشه:
1- وقتی که گوشی قفل میشه(اتوماتیک یادستی) اگه دکمه قرمز رو بزنید خیلی سریع اسکرین خاموش میشه و از مصرف شارژ جلوگیری میشه.
2- وقتی یه profile رو فعال میکنی با استفاده از گزینه timed میتونید مدت اعتبار اون پروفایل رو براش تعیین کنید.
3- موقع خوندن اس ام اس اگه دکمه سبز روبزنید کل شماره هایی که تو اون اس ام اس هست رو نشون میده و میتونید اونا رو save یا edit بکنید.
4- شما میتونید نحوه چیده شدن منوهاتون رو سفارشی کنید، برای این کار وقتی در صفحه منوهایید option رو بزنید و organize.
تا بعد...
mohammad mbm
14-12-2007, 19:15
سلام خدمت دوستان، من گوشی 6300 را کد حفاظتیشو فراموش کردم مستر کد هم دادم جواب نداد اگه میشه منو راهنمای کنید
sitan32@yahoo.co.uk
با تشکر
H A M E D
18-12-2007, 08:56
من يدونه از اين گوشي گرفتم.
واقعا عاليه. طول عمر باتري، سرعت، جاوا و خوشدستي و مخصوصا تم ها عالي هستن. براي من كه خوره بازي هستم كه عالي بود. در ضمن نسخه MEA هم هست كه به صورت عادي زبان فارسي رو داره. فونت هاي فارسيش هم خيلي خوشگله با Tahoma نوشته شده. در كل من دارم باهاش حال مي كنم. من گرفتم 208 تومن.
من یه سوال داشتم
آیا وقتی براتون sms میاد ساعت send شدن sms رو نشون میده؟؟؟
ممکنه وقتی گوشیتون خاموش بوده یه بنده خدایی براتون sms زده باشه و شما وقتی گوشیتون رو روشن میکنید تازه sms به شما برسه و حالا شما میخواین بفهمید که دقیقا اون بابا چه ساعتی س ام س رو فرستاده....میشه؟؟؟
6610 که داشتم میشد ولی امان از این n73 کند و مسخره که این امکان رو بهم نمیده.....تو 6300 این امکان هست؟؟
مرسی
من يدونه از اين گوشي گرفتم.
واقعا عاليه. طول عمر باتري، سرعت، جاوا و خوشدستي و مخصوصا تم ها عالي هستن. براي من كه خوره بازي هستم كه عالي بود. در ضمن نسخه MEA هم هست كه به صورت عادي زبان فارسي رو داره. فونت هاي فارسيش هم خيلي خوشگله با Tahoma نوشته شده. در كل من دارم باهاش حال مي كنم. من گرفتم 208 تومن.
دوست عزیز من میخام این گوشی رو بخرم منظور از نسخه MEA چیه ؟
بخوام فارسی داشته باشه و قاطی نکنه باید از گارانتی اصلش بگیرم ؟ چون اگه قرار باشه گوشی گاهی ریست بشه یا قاطی کنه بخاطر فارسی بودن ترجیح میدم همون انگلیسی باشه
حالا با کدوم گارانتی بگیرم ؟
H A M E D
21-12-2007, 10:37
دوست عزیز من میخام این گوشی رو بخرم منظور از نسخه Mea چیه ؟
بخوام فارسی داشته باشه و قاطی نکنه باید از گارانتی اصلش بگیرم ؟ چون اگه قرار باشه گوشی گاهی ریست بشه یا قاطی کنه بخاطر فارسی بودن ترجیح میدم همون انگلیسی باشه
حالا با کدوم گارانتی بگیرم ؟
والا ايني كه من گرفتم گارانتي خاصي نداره.
منظورم از MEA يعني نسخه مخصوص خاور ميانه (Middle East) .
ولي تا اون جايي كه من مي دونم شركت نوكيا روي نسخه اصلي زبان فارسي رو هم به طور پيشفرض قرار داده و من توي اين مدت 2هفته اي كه اين گوشي رو دارم نه تا حالا ديدم كه هنگ كنه و نه اينكه كم بياره.
در جواب اون دوستمون هم كه ميگن ساعت دريافت اس ام اس رو نشون ميده يه نه بايد بگم كه در قسمت جزئيات پيام اطلاعات كامل در اين زمينه پيدا ميشه. از ساعت ارسال گرفته تا مركز پيام و حجم تا تعداد قسمت ها.
سلام.دوستا ایا رو این گوشی برنامه جاوا مثل نقشه تهران و دیکشنری نصب میشه؟کیفیت گوشی چطوره و عمر باتریش در چه حده؟؟؟؟
Mojtaba N87
21-12-2007, 19:28
سلام.دوستا ایا رو این گوشی برنامه جاوا مثل نقشه تهران و دیکشنری نصب میشه؟کیفیت گوشی چطوره و عمر باتریش در چه حده؟؟؟؟
آره جاوا نصب می شه.بقیه سوالات رو بچه هایی که این گوشی رو دارن جواب بدن :31:
H A M E D
21-12-2007, 23:51
برنامه هاي جاوا رو عالي اجرا ميكنه البته به شرطي كه حجمشون از 1 مگ بالاتر نباشه. كيفيت عالي و مصرف باتري هم منطقي هست. البته ديكشنري ها حجمشون بالاست نصب نميشه.
MashhadiVahid
22-12-2007, 00:23
سلام
گند بزنن به این گوشی!!! :2:
تا دو هفته پیش فكر میكردم بهترین گوشی دنیاست.....ولی الآن چند روزه كه زرپ و زرپ هنگ میكنه, مخصوصا" موقع تماشای كلیپ یا پخش آهنگ. چند بار هم ریستش كردم!!!
قبلا" وقتی SMS میفرستادم, توی پوشه Sent... اگر به دست طرف میرسید, یك حرف i سبزرنگ كنار لوگوی اس ام اس میامد كه یعنی .....ولی الآن دیگه نمیاد!!!
توی پوشه Delivery هم هر اس ام اس رو 2 بار مینویسه, یكبار زیرش میزنه Waiting و بار دیگه بالاش تكرار میكنه و مثلا" میزنه Deliverd , هر چقدر از اون روز پزش رو دادم, تو این 2-1 هفته از دماغام در اومد!!!! :13:
H A M E D
22-12-2007, 00:28
سلام
گند بزنن به این گوشی!!! :2:
تا دو هفته پیش فكر میكردم بهترین گوشی دنیاست.....ولی الآن چند روزه كه زرپ و زرپ هنگ میكنه, مخصوصا" موقع تماشای كلیپ یا پخش آهنگ. چند بار هم ریستش كردم!!!
قبلا" وقتی SMS میفرستادم, توی پوشه Sent... اگر به دست طرف میرسید, یك حرف i سبزرنگ كنار لوگوی اس ام اس میامد كه یعنی .....ولی الآن دیگه نمیاد!!!
توی پوشه Delivery هم هر اس ام اس رو 2 بار مینویسه, یكبار زیرش میزنه Waiting و بار دیگه بالاش تكرار میكنه و مثلا" میزنه Deliverd , هر چقدر از اون روز پزش رو دادم, تو این 2-1 هفته از دماغام در اومد!!!! :13:
شما احتمالا مشكلت از جاي ديگست! وگرنه من كه باهاش مشكل ندارم دوستم هم كه حدود 5 ماهي هست كه اين گوشي رو داره كاملا ازش راضيه
Mojtaba N87
22-12-2007, 01:26
مشکل عجیبیه! مموری رو هم ریست کردی؟
با سلام خدمت دوستان عزيز ميخواستم بدونم برايه گوشي 6300 ماشين حساب پيدا ميشه يا نه
با تشكر a:p:40:
با سلام خدمت دوستان عزيز ميخواستم بدونم برايه گوشي 6300 ماشين حساب پيدا ميشه يا نه
بله ماشین حسابهای جاوا روش جواب میدن باید قسمت برنامه ها بگردی دنبالش ...
ایا دیکشنری و نقشه نصب میشه؟
Mojtaba N87
23-12-2007, 19:38
کلا برنامه های جاوا زیر 1.5 مگابایت(اگه اشتباه نکنم!) نصب می شه روش...
MashhadiVahid
23-12-2007, 21:31
شما احتمالا مشكلت از جاي ديگست! وگرنه من كه باهاش مشكل ندارم دوستم هم كه حدود 5 ماهي هست كه اين گوشي رو داره كاملا ازش راضيه
سلام
كاش میتونستی بگی مشكل از كجاست!!!
مشکل عجیبیه! مموری رو هم ریست کردی؟
نه, امشب میخوام اطلاعاتم رو كپی كنم و بعد مموریمو فرمت كنم ببینم چی میشه!!!
ماشین حساب مهندسی رو خودش هست خفن!!!
کلا برنامه های جاوا زیر 1.5 مگابایت(اگه اشتباه نکنم!) نصب می شه روش...
كمتر از 1 مگابایت البته!!!
H A M E D
24-12-2007, 22:26
ماشين حساب خودش به اين خوبي. ديگه برنامه براي چيه؟؟
من یه سوال داشتم
آیا وقتی براتون sms میاد ساعت send شدن sms رو نشون میده؟؟؟
ممکنه وقتی گوشیتون خاموش بوده یه بنده خدایی براتون sms زده باشه و شما وقتی گوشیتون رو روشن میکنید تازه sms به شما برسه و حالا شما میخواین بفهمید که دقیقا اون بابا چه ساعتی س ام س رو فرستاده....میشه؟؟؟
6610 که داشتم میشد ولی امان از این n73 کند و مسخره که این امکان رو بهم نمیده.....تو 6300 این امکان هست؟؟
مرسی
کسی نمیدونه؟؟؟
H A M E D
26-12-2007, 02:12
کسی نمیدونه؟؟؟
من كه جواب دادم.
مال منم مثل ایشون عالیه:46:
من كه جواب دادم.
آخ ببخشید ندیده بودم:11:
اما منظور من ساعت دریافت sms نبود...منظورم ساعت ارسال sms از مخاطب(sms دهنده) بود....ساعت دریافت رو که همه موبایلا نشون میدن...
H A M E D
28-12-2007, 14:08
ببخشيد دوستان كسي هست كه در مورد اين PAN(Personal Area Network) چيزي بدونه؟ آيا ميشه با بلوتوث گوشي و Share كردن اينترنت كامپيوتر به كمك اين خصوصيت وارد اينترنت شد؟ با همين گوشي خودمون منظورمه. من هركاري كردم نفهميدم .
zzzzesht
30-12-2007, 11:39
سلام.
منم يه مدت طولاني دنبال اين Pan بودم. خورد به يه كاري نتونستم ادامه بدم..
حتي من تونستم با بلوتوث گوشي رو هم كانكت كنم. ولي چيزي نتونستم سند و رسيو كنم.
رو پاكت پي سي يه برنامه نصب ميشه كه وقتي شبكه كانكت ميشه ديتا جابجا كنه..
ولي من واسه جاوا چيزي نديدم. تو خود سايت نوكيا و فروم هاي ديگه نوشته بود روش كانكتو نصب...
ولي ننوشته به چه دردي ميخوره..؟؟!!!
فهميدين به ماهم بگين...
H A M E D
30-12-2007, 15:17
سلام.
منم يه مدت طولاني دنبال اين Pan بودم. خورد به يه كاري نتونستم ادامه بدم..
حتي من تونستم با بلوتوث گوشي رو هم كانكت كنم. ولي چيزي نتونستم سند و رسيو كنم.
رو پاكت پي سي يه برنامه نصب ميشه كه وقتي شبكه كانكت ميشه ديتا جابجا كنه..
ولي من واسه جاوا چيزي نديدم. تو خود سايت نوكيا و فروم هاي ديگه نوشته بود روش كانكتو نصب...
ولي ننوشته به چه دردي ميخوره..؟؟!!!
فهميدين به ماهم بگين...
من اگه پيدا كنم چطوري كانكت ميشه برام كافيه. اين بهترين خصوصيت اين گوشيه و من حاظر نيستم از دستش بدم!
ببخشید دوستان.راستش اگه قسمت بشه چند روز دیگه میخوام یدونه 6300 بخرم.فقط راستش نمیدونم برا خریدش به چه چزاییش باید توجه کرد.اخه تو این کلوپ ضد ونقیض زیاد دیدم.یکی میگفت فارسی ایراد داره و...خلاصه اون چیزایی که باید برا خریدش دقت کنم اگه لطف کنید ممنون میشم.در ضمن اینجا قیمتش 215 هستش. ولی دیدم که بعضیا 200 هم خریدن.
سلام
دوستان صفحه نمایش من بعد از چند دقیقه کاملا خاموش میشه یعنی تاریک میشه و اصلا معلوم نیست که گوشی روشن هست برای اینکه اسکرین سیورش روش بمونه چه تنظیمی باید بکنم؟
H A M E D
02-01-2008, 15:22
سلام
دوستان صفحه نمایش من بعد از چند دقیقه کاملا خاموش میشه یعنی تاریک میشه و اصلا معلوم نیست که گوشی روشن هست برای اینکه اسکرین سیورش روش بمونه چه تنظیمی باید بکنم؟
اين باعث طول عمر باتري شما ميشه .
براي اين كار بايد از قسمت تنظيمات وارد تنظيمات نمايشگر بشيد و حالت خواب و ذخيره نيرو رو خاموش كنيد.
MashhadiVahid
02-01-2008, 23:09
Salam
Bebakhshid ke Farsi nemitunam bezanam!!
Man mikhama ba gushim 6300, E-mail bezanam va 1 aks ham befrestam,ama tu mailham (ke ba gushi miram) gozineye Attach NADAREH!!! Che kar konam??
میخواستم منو در همه ی زمینه ها راهنمایی کنید. منظورم اطلاعاتی هست که وقتی یه نفر میخواد 6300 بخره باید بدونه...
مثلا وسایلی که باید تو جعبه باشه
گوشی ساخت کجاس؟
شنیدم چینی هم داره.چطور باید تشخیص داد که چینی یا مجار
مسائل مربوط به چک کردن سریال
و کلا هر چیزی که موقع خرید 6300 باید دونست و چک کرد.
خیلی خیلی ممنون...
H A M E D
03-01-2008, 00:35
میخواستم منو در همه ی زمینه ها راهنمایی کنید. منظورم اطلاعاتی هست که وقتی یه نفر میخواد 6300 بخره باید بدونه...
مثلا وسایلی که باید تو جعبه باشه
گوشی ساخت کجاس؟
شنیدم چینی هم داره.چطور باید تشخیص داد که چینی یا مجار
مسائل مربوط به چک کردن سریال
و کلا هر چیزی که موقع خرید 6300 باید دونست و چک کرد.
خیلی خیلی ممنون...
محتويات در بسته اصلي اين گوشي اينا هستن :
1- خود گوشي!
2- هندزفري
3- شارژر
4- سي دي پيسي سوئيت
5- دوتا دفترچه يكي عربي و يكي هم انگليسي.
البته بجز اين چندمورد دوتا چيز ديگه هم هست كه عمرا موبايل فروش ها ازش بگذرن! يعني اينكه سراغش رو نگيريد. اوليش يه كيف چرمي خوشگل با آرم نوكيا و دومي هم يه شارژر اتمي. كه بعضي جاها جدا ميفروشن.
براي چك كردن سريال هم گوشي رو كه روشن كرديد با وارد كردن اين كد #06#* شماره سريال رو با سريال كارتن و پشت گوشي چك كنيد. در ضمن اصلي هاش فقط ساخت مجارستان هست و زبان فارسي رو هم داره.
اين باعث طول عمر باتري شما ميشه .
براي اين كار بايد از قسمت تنظيمات وارد تنظيمات نمايشگر بشيد و حالت خواب و ذخيره نيرو رو خاموش كنيد.
خیلی ممنون
amirlimp
04-01-2008, 22:28
سلام من يه گوشي 6300 دارمد كه هركاري ميكنم نميتونم access point بهش بدم تنظيمات ايرانسل هم فايده نداشت , و وقتی برنامه چت رو باز میکنم میگه access point invalid ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
MashhadiVahid
04-01-2008, 22:38
Salam
Bebakhshid ke Farsi nemitunam bezanam!!
Man mikhama ba gushim 6300, E-mail bezanam va 1 aks ham befrestam,ama tu mailham (ke ba gushi miram) gozineye Attach NADAREH!!! Che kar konam??
سلام
بابا يعني هيچ كدوم از شما تا حالا نخواسته با 6300 و ايرانسلش ايميل بزنه و عكس ضميمش كنه؟؟؟
لطفا" كمك كنيد، بعضي وقتها اگه عكسهامو چند ساعت زودتر بتونم به روزنامه برسونم، تو شماره فرداش چاپ ميشه، اگه نه هيچي!!!!
:19::19::19: :11:
H A M E D
05-01-2008, 21:35
سلام من يه گوشي 6300 دارمد كه هركاري ميكنم نميتونم access point بهش بدم تنظيمات ايرانسل هم فايده نداشت , و وقتی برنامه چت رو باز میکنم میگه access point invalid ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
دقيقا من هم همين مشكلو دارم نمي دونم بايد چيكار كنم
سلام دوستان امروز برا خواهرم یدونه گوشی 6300 خریدم گوشی قبلش w550 بود که وقتی سیم کارت ایرانسل میزاشتی دایم خاموش و روشن میشد.ولی با سیم کارت دولتی هیچ مشکلی نداشت دو بار مجبور شدم بدم فلشش کنن به خاطر همین خاموش و روشن شدن پیاپی.خلاصه امروز فروختمش 140تومان.یدونه 6300 نو خریدم 200 تومان.ولی حالا که اومدم خونه میخوام قفل صفحه کلیدش رو فعال کنم بهش رمز بدم باید رمز اصلیشو که فکر کنم 12345 باشه میدم ولی میگه رمز اشتباس.در ضمن از نو بودن گوشی مطمینم اخه اون کد رو برا میزان کارکرد زدم.از لحاظ ظاهری هم نو هست.در ضمن دوشاخه گوشی نیاز به رابط نداره.فارسی هم هست.ولی برا این کدش یکم نگرانم.ایا راهی داره؟باید چیکار کنم.
چرا این کلوپ اینقدر خلوته
H A M E D
06-01-2008, 12:03
حالا نو بودنش يه مساله جداست ولي ممكنه فروشنده ها كه گوشي رو دست آدماي مختلف ميدن يه نفر رمز رو عوض كرده باشه. بهتره به همونجا مراجعه كني و مساله رو بگي.
در ضمن انتظار نداشته باش وقتي ساعت 1 شب سوالي ميپرسي چند نفر درجا بهت جواب بدن.
دوست خوب ممنون از راهنمایی شما.راستش دیشب گوشیرو زدم شارژ.بعد خاموشش کردم که کامل شارژ بشه.تو کاتالوگشم نوشته که 2ساعت و40 دقیقه لازمه که شارژ کامل بشه.اما من از سه ساعت هم بیشتر شد ولی فول نشده بود.یعنی هنو داشت شارژ میکرد که دیگه از شارژر کشیدمش.اخه ترسیدم.
از دیشب ساعت 3 که روشنش کردم الان شارژ گوشی نصفه شده.این عادیه؟
در ضمن فیش شارژر چرا کامل نمیره داخل گوشی حدود چند میلیمتر بیرون میمونه برا شما هم همینطوریه؟
دوستان هندزفری گوشی اصلا خوب نیست چه هندزفری به گوشی میخوره که بخرم؟کسی اطلاع داره؟
ببخشید من زیاد سوال میکنم.خب ولی کسی هم که نیست جواب بده.راستش من دوبار گوشیرو زدم شارژ.شروع به شارژ میکنه ولی اون علامت باتری هیچ موقع پر نمیشه.اصلا هم فول شارژ نمینویسه با اینکه تو کاتالوگش نوشته دو ساعت و40 دقیقه برا شارژ کافیه ولی من بار اول سه ساعت و نیم شارژ بود بار دوم هم بیشتر.ولی بازم نه اون علامت باتری پر شد و نه پیغامی مبنی بر اینکه باتری شارژ کامل شده داد.میخوام بدونم برا دوستان دیگمون هم همینطوره؟درضمن خروجی شارژر رو چک کردم درست ولت و امپر درست بود.
H A M E D
06-01-2008, 23:55
ببخشید من زیاد سوال میکنم.خب ولی کسی هم که نیست جواب بده.راستش من دوبار گوشیرو زدم شارژ.شروع به شارژ میکنه ولی اون علامت باتری هیچ موقع پر نمیشه.اصلا هم فول شارژ نمینویسه با اینکه تو کاتالوگش نوشته دو ساعت و40 دقیقه برا شارژ کافیه ولی من بار اول سه ساعت و نیم شارژ بود بار دوم هم بیشتر.ولی بازم نه اون علامت باتری پر شد و نه پیغامی مبنی بر اینکه باتری شارژ کامل شده داد.میخوام بدونم برا دوستان دیگمون هم همینطوره؟درضمن خروجی شارژر رو چک کردم درست ولت و امپر درست بود.
ممكنه باتريتون مشكل داشته باشه. براي من هيچكدوم از اينا كه گفتي نبود.
دوستان راستش من باتری گوشیم خیلی زود خالی میشه.با این مشکلی که من موقع شارژ دارم که هیچ وقت فول شارژ نمیشه.به نظر دوستان شارژر ایراد داره یا باتری.کدوم رو عوض کنم بهتره؟در ضمن باتری خوب چیه؟همینطور شارژر خوب.این شارژر گوشی چقدر امپرش کمه 250 میلی امپر.با اینکه من 5700 داشتم 800 میلی امپر بود.
راستش من قبلا تو کلوپ 5700 بودم خیلی رونق داشت.اینجا باید خیلی صبر کنی یکی پیدا بشه ایا جواب بده یا نه.
در هر حال دوباره مزاحم دوستان شدم که بگم مشکل گوشیم رو متوجه شدم به احتمال زیاد از شارژرم باشه اخه با شارژر نوکیا 5700 شارژ کردم 1 ساعته فول شد.فقط دو تا سوال دارم:
1-کسی از دوستان تا بحال موقعی که میزنه شارژ گوشیرو خاموش کرده که در حال خاموش شارژ بشه؟ایا در همون حالت خاموش وقتی کامل شارژ میشه پیغام میده یا نه (فقط در مورد 6300)؟اخه من شنیده بودم که اینطوری کاملتر شارژ میشه.واقعا همینطوره؟
2-یه شارژ اصل موتورلا دارم که خروجیش 500 میلی امپره ولتازش هم همون 5 هست.برا این گوشی خوبه؟اگه بخوام یه شارژر دیگه بخرم چه شارژری خوبه؟
H A M E D
07-01-2008, 23:52
پيشنهاد ميكنم از شارژر ديگه اي استفاده نكنيد.
خوب براي من وقتي كه شارژ فول ميشه مينويسه شارژ كامل شد و ديگه نشانگر باتري هم پر و خالي نميشه. ولي وقتي خاموشه توجه نكردم.
دوستان راستش من باتری گوشیم خیلی زود خالی میشه.با این مشکلی که من موقع شارژ دارم که هیچ وقت فول شارژ نمیشه.به نظر دوستان شارژر ایراد داره یا باتری.کدوم رو عوض کنم بهتره؟در ضمن باتری خوب چیه؟همینطور شارژر خوب.این شارژر گوشی چقدر امپرش کمه 250 میلی امپر.با اینکه من 5700 داشتم 800 میلی امپر بود.
دوستم n73 داره و همین مشکل رو داشت . گفت برنامه ای رو کامل نبستم (فکر کنم گفت پلیر رو کامل نبسته بود ) . نگاه کن ببین کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن.
H A M E D
09-01-2008, 22:48
دوستم n73 داره و همین مشکل رو داشت . گفت برنامه ای رو کامل نبستم (فکر کنم گفت پلیر رو کامل نبسته بود ) . نگاه کن ببین کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن.
ربطي نداره آخه اين گوشي جاوا هست و برنامه در حال اجرا نميمونه. ضمنا مشكل اگر اين باشه با يي بار خاموش و روشن كردن رفع ميشه.
خودم هم جديدا اين مشكل رو پيدا كردم. يدفه از پريروز اينطوري شد. نميدونم مشكل چيه. اعصابم ريخته به هم شارژرم كه يدفه خراب نشده. باتري از اون موقع تا حالا نديدم كه شارژش فول بشه. وقتي هم كه چند ساعت تو شارژه و دوباره ميخوام استفاده كنم. با اولين تماس يكي خالي ميكنه و مثلا امروز كه هيچ كاري با گوشي نداشتم الان باتري كامل خاليه و هي پيغام ميده كه باتري ضعيف است.
لطفا اگه كسي نظري داره بگه.
راستش دوست عزیز بعد از این مشکلی که برا من پیش اومد رفتم به مغازه دار گفتم.اونم گفت امتحان میکنه ببینه اگه خرابه عوضش کنه.بعد از تویه یه کارتن دیگه یدونه شارژر دیگه بهم داد دیدم که با شارژر من تفاوت داره نه از لحاظ شکل بلکه از لحاظ شفافیت.اصلش شفافه یعنی رنگ مشکیش شفافه.ولی اونی که به من داده بودن مات بود.یعنی نسبت به اصلش مات بود.یدونه باتری اصل هم ازش خریدم 8 تومان.راستش با این شارژر تو همون دو ساعت و نیم شارژ میشه و فول شارژ میشه.راستش بهتر شده ولی در کل عمر باتریش کمه.زود خالی میکنه.ادر ضمن من یدونه شارژر 5700 دارم. با اون خیلی زود شارژ میشه.حدود 1 ساعت.
H A M E D
10-01-2008, 14:45
راستش دوست عزیز بعد از این مشکلی که برا من پیش اومد رفتم به مغازه دار گفتم.اونم گفت امتحان میکنه ببینه اگه خرابه عوضش کنه.بعد از تویه یه کارتن دیگه یدونه شارژر دیگه بهم داد دیدم که با شارژر من تفاوت داره نه از لحاظ شکل بلکه از لحاظ شفافیت.اصلش شفافه یعنی رنگ مشکیش شفافه.ولی اونی که به من داده بودن مات بود.یعنی نسبت به اصلش مات بود.یدونه باتری اصل هم ازش خریدم 8 تومان.راستش با این شارژر تو همون دو ساعت و نیم شارژ میشه و فول شارژ میشه.راستش بهتر شده ولی در کل عمر باتریش کمه.زود خالی میکنه.ادر ضمن من یدونه شارژر 5700 دارم. با اون خیلی زود شارژ میشه.حدود 1 ساعت.
فكر كنم مشكل خودم رو فهميدم.
اين يكي دو روز گذشته به خاطر قطعي گاز رفته بودم خونه پدرم! اونجا هميشه افت ولتاژ داره فكر مي كنم به خاطر همين بوده وگرنه امروز كه اومدم خونه خودم خيلي راحت شارژم كامل شد و هيچ مشكلي هم نداره. در ضمن شارژر من هم شفاف هست.
GHOST RECON
10-01-2008, 17:27
سلام دوستان لطفا اگر كسي بلد هست يا يكي از دوستانش بلده كه 6300 رو با استفاده از gprs به اينترنت متصل كنه ازش بپرسه و به ما هم ياد بده:19:
سلام دوستان لطفا اگر كسي بلد هست يا يكي از دوستانش بلده كه 6300 رو با استفاده از gprs به اينترنت متصل كنه ازش بپرسه و به ما هم ياد بده:19:
دوست عزیز من که با اینترنتش مشکلی نداشتم البته چند روز پیش همون ستاره140 ستاره3مربع رو زدم بعد هم که اس ام اس اومد و تنظیمات انجام شد.بعدش رفتم اینترنت یعنی فقط گوگل رو باز کردم که باز شد.ولی راستش دیشب امتحان کردم نشد.الانم نمیتونم اخه ایرانسل اعتباری دارم چیزی از اعتبارش نمونده.شنبه حتما امتحان میکنم جوابتون رو میدم.
amirmohamadi
10-01-2008, 20:39
پخش موزيك بسيار ضعيفي داره ...
در منار ظاهر زيباش و اين تنها ايرادشه ...هر چي باشه از زاقارت = سوني اريكسون كه همين ديشب با يك نرم افزار زاقارت تر هك شد خيلي بهتره...
راستش من خودم از اونایی بودم که سونی اریکسون رو قبول داشتم بخاطر پخش موزیک خوبش و دوام باتریش(مدت شارژ زیادش).ولی از موقعی که واقعا برام مشکل درست کرد.دیگه دنبال سونی اریکسون نرفتم.هم از لحاظ قطعات و هم از لحاظ نرم افزاری خیلی ضعیفه.البته این فقط و فقط نظر منه.در ضمن 6300 من نور صفحش کم نمیشه واقعا نمیشه نور صفحه اش رو کم کرد؟در ضمن اگه بخوام بعد از استفاده,سریع صفحه خاموش بشه(بخاطر مصرف کمتر باطری)باید چیکار کنم؟
دوستان یه سوال دارم امشب خیلی نگران شدم اخه رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شماره سریال گوشیم رو چک کنم (البته شماره سریال گوشی با جعبه یکیه)وقتی رفتم تو سایت و شماره سریال رو زدم گوشیرو پیدا نکردو این رو مینویسه
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
به نظر شما ایراد از چیه؟شما امتحان کردین؟
H A M E D
11-01-2008, 00:54
دوستان یه سوال دارم امشب خیلی نگران شدم اخه رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شماره سریال گوشیم رو چک کنم (البته شماره سریال گوشی با جعبه یکیه)وقتی رفتم تو سایت و شماره سریال رو زدم گوشیرو پیدا نکردو این رو مینویسه
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
به نظر شما ایراد از چیه؟شما امتحان کردین؟
زياد در مورد اين سايت ناراحت نباش. آخه همه IMEI ها رو نداره. گوشي من هم با اينكه مطمئنم اصليه ولي تو اون سايت پيدا نشد! يه 6ماه ديگه بايد بري سراغش!
ممنون از جواب سریعتون واقعان نگران شده بودم مخصوصا با اون مشکل شارژری که داشتم.ممنون.
H A M E D
11-01-2008, 00:57
دوست عزیز من که با اینترنتش مشکلی نداشتم البته چند روز پیش همون ستاره140 ستاره3مربع رو زدم بعد هم که اس ام اس اومد و تنظیمات انجام شد.بعدش رفتم اینترنت یعنی فقط گوگل رو باز کردم که باز شد.ولی راستش دیشب امتحان کردم نشد.الانم نمیتونم اخه ایرانسل اعتباری دارم چیزی از اعتبارش نمونده.شنبه حتما امتحان میکنم جوابتون رو میدم.
حالا بازم خوبه كه شما گوگل رو باز كردي! من كه هيچي تا حالا باهاش باز نكردم! البته اين ايرانسل رو روي 4 تا گوشي ديگه هم كه دارم امتحان كردم باز هم جواب نداد انگار خراب شده!
راستش من یه سایتی پیدا کردم که یعالمه تم برا انواع گوشیها داره.تم های قشنگی برا 6300 داره.ادرسش هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.امیدوارم دوستان استفاده کنند.در ضمن نمیدونم گذاشتن ادرس درسته یا نه؟
H A M E D
11-01-2008, 01:04
راستش من یه سایتی پیدا کردم که یعالمه تم برا انواع گوشیها داره.تم های قشنگی برا 6300 داره.ادرسش هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.امیدوارم دوستان استفاده کنند.در ضمن نمیدونم گذاشتن ادرس درسته یا نه؟
اشكال نداره! من تقريبا تمام تم هاي اين سايتو دانلود كردم! ولي حالا نتيجه گرفتم كه تم خود نوكيا از همه خوشگل تره.
GHOST RECON
11-01-2008, 22:23
من كه ستاره 140 ستاره3 و... روميزنم اما ميگه تنظيمات گوشي شما در سيستم نيست!!!:41:
من قبلا nec داشتم ولي با اون خيلي خيلي راحت به اينترنت وصل ميشدم حالااين كه nokiaهست نميدونم چرا اينقدر سخت وصل ميشه ببخشيد اصلا وصل نميشه:18:
يكي كمك كنه
GHOST RECON
12-01-2008, 13:03
دوستان عزيز چرا كسي به اينجا سرنميزنه:41:
:33:لطفا خواهشمند است يك انسان خوب به همه ي 6300 دار ها كمك كنه و به اون ها اتصال به اينترنت گوشي رو اموزش بده
H A M E D
13-01-2008, 14:34
زياد خودتو اذيت نكن من هم هنوز با اين گوشي كه هيچ با چهارتا گوشي كه دارم ه اينترنت وصل نشدم اين اواخر هم كه فكر كنم كلا اينترنت ايرانسل خرابه.
GHOST RECON
13-01-2008, 15:11
من وقتي هدفون گوشه رو وصل ميكنم و در حالتي كه صفحه كليد قفل نيست دكمه هدفونو نگه ميدارم اول ميگه now speking بعد گوشي روشن و خاموش ميشه ميشه يكي امتحان كنه بعد جوابو بده:41:
دوستان من مشکل اینترنتش رو پیدا کردم ببخشید که دیر شد اخه کارت شارژ نداشتم.راستش حتی میشه بری تم هم دانلود کنی از خود نوکیا.الان امتحان کردم.بعد از اینکه تنظیمات Gprs براتون اومد.باید برین تو قسمت Setttiigs بعد برین تو قسمتconfiguration بعدdefault Config.sett بعد که داخل این قسمت شدین باید نوشته باشه Gprs1 حالا Option رو بزنید و گزینه Sat As Default رو بزنین.حالا یک مرحله برگردین و باید گزینه Activ.det.in All Apps که قبلا غیر فعال بود باید فعال شده باشه.خب حالا بازش کنید یک پیغام میده که باید Yes رو بزنید.دیگه تموم.امیدوارم لذت ببرید. حالا میتونین برین قسمت تمها و گزینه دانلود تم رو بزنید و تم دانلود کنید.فکر کنم اسکرین سرور و خیلی چیزایه دیگه هم بشه دانلود کرد.
GHOST RECON
14-01-2008, 14:39
ميشه بگي چي جوري تنظيمات برات اومد من كه هرچي ميزنم ميگه تنظيمات مربوط به گوشي شما در سيستم نيست
GHOST RECON
14-01-2008, 14:44
دوستان يك سوال: كسي ميدونه بايد چيكار كنيم تا وقتي هدست به گوشي وصله اگه كسي زنگ زد اهنگ زنگ فقط از هدست پخش بشه؟
ميشه بگي چي جوري تنظيمات برات اومد من كه هرچي ميزنم ميگه تنظيمات مربوط به گوشي شما در سيستم نيست
راستش من همون ستاره 140 ستاره 3 مربع رو زدم بعد هم عدد 6 رو براشون فرستادم.بعد دو تا اس ام اس اومد یکیشم که باید YES میزدم تا تنظیمات انجام بشه.شما یبار ریست تنظیمات کنید بعد زبان انگلیسی رو انتخاب کنید بعد امتحان کنید احتمال زیاد درست بشه.من قبلا یدونه کا 750 داشتم وقتی فارسی بود تنظیمات اجرا نمیشد.
ببخشید دوستان کسی هست که بدونه ایا اپدیت برا گوشی اومده یا نه؟امیدی هست که اپدیت جدید بیاد مشکل محدودیت اجرای نرم افزار بالای یک مگابایت حل بشه یا نه؟تا جایی من میدونم این گوشی اخر سال 2006 تولید شده.یعنی از اون زمان براش اپدیت نیومده؟
GHOST RECON
15-01-2008, 02:52
من زبان گوشیم انگلیسیه ولی ایرانسل مسیج ارسال نمیکنه
mahsai اگه امکانش هست شما محتوای پیام ها رو اینجا بزار تا ما که مشکل داریم به صورت دستی تنظیم کنیم
H A M E D
15-01-2008, 08:09
چند تا جواب براي همه دوستان :
1- براي دريافت تنظيمات اگر از 140 نتيجه نگرفتيد يه اس ام اس به 2225 با محتواي S Nokia 6300 بزنيد تا براتون ارسال بشه.
2- آخرين آپديت اين گوشي ورژن 5.50 هست كه ميتونيد با زدن كد #0000#* بفهميد كه آپديت هستيد يا نه.
Mahsai عزيز من همه اين كارا كه شما ميگيد رو بلد بودم ولي خوب فايده نداره.
H A M E D
15-01-2008, 08:11
من وقتي هدفون گوشه رو وصل ميكنم و در حالتي كه صفحه كليد قفل نيست دكمه هدفونو نگه ميدارم اول ميگه now speking بعد گوشي روشن و خاموش ميشه ميشه يكي امتحان كنه بعد جوابو بده:41:
اون كار براي اجراي فرمان صوتيه. شايد گوشيتون مشكل نرم افزاري داشته باشه يعني براي من مشكلي نداره. حالا شما بدون هدفون دكمه كم كردن صدا رو چند ثانيه بگيريد ببينم بازم ريست ميشه يا نه.
احتمالا گوشيتون آپديت نيست. با آپديت مشكل حل ميشه.
GHOST RECON
15-01-2008, 14:06
بخشید میشه نحوه اپدیت کردن رو بزارید:41:
GHOST RECON
15-01-2008, 14:19
گوشی من اپدیت 5.50رو داره ولی وقتی که دکمه کم کردن صدارو میگیرم دیگه ریست نمیشه
H A M E D عزیز بابت تنظیمات Gprs ممنون کار کرد
من وقتی با گوشی قبلیم میرفتم تو اینترنت از شارژ ایرانسلم کم نمیشد ولی الان کم میشه از دوسه نفر دیگه هم که پرسیدم گفتن کم میشه من گوشی قبلیم رو خودم تنظیم کردم میتونه از این باشه؟
دوستان من مشکل اینترنتش رو پیدا کردم ببخشید که دیر شد اخه کارت شارژ نداشتم.راستش حتی میشه بری تم هم دانلود کنی از خود نوکیا.الان امتحان کردم.بعد از اینکه تنظیمات Gprs براتون اومد.باید برین تو قسمت Setttiigs بعد برین تو قسمتconfiguration بعدdefault Config.sett بعد که داخل این قسمت شدین باید نوشته باشه Gprs1 حالا Option رو بزنید و گزینه Sat As Default رو بزنین.حالا یک مرحله برگردین و باید گزینه Activ.det.in All Apps که قبلا غیر فعال بود باید فعال شده باشه.خب حالا بازش کنید یک پیغام میده که باید Yes رو بزنید.دیگه تموم.امیدوارم لذت ببرید. حالا میتونین برین قسمت تمها و گزینه دانلود تم رو بزنید و تم دانلود کنید.فکر کنم اسکرین سرور و خیلی چیزایه دیگه هم بشه دانلود کرد.
دستت دردنکنه عالی بود برای من که کار کرد :46:
بازم ممنون
GHOST RECON
16-01-2008, 14:04
دوستان کسانی که با گوشیشون میتونن به اینترنت وصل بشن اگه دوست دارن تقویم هجری داشته باشن برن توی گالری گوشی و قسمت video clips و یاmusic files رو باز کنن و توی ادرسی که نوشته برن و برن تو قسمت دانلود و بعد هم قسمت application بعد برنامه islamic organisرو دانلود کنن زیاد طول نمیکشه
یادم رفت تقویم هجری قمری است با قطب نما و قبله نما:27:
دوستان کسانی که با گوشیشون میتونن به اینترنت وصل بشن اگه دوست دارن تقویم هجری داشته باشن برن توی گالری گوشی و قسمت video clips و یاmusic files رو باز کنن و توی ادرسی که نوشته برن و برن تو قسمت دانلود و بعد هم قسمت application بعد برنامه islamic organisرو دانلود کنن زیاد طول نمیکشه
یادم رفت تقویم هجری قمری است با قطب نما و قبله نما:27:
دوست عزیز من این برنامه هجری قمری رو دانلود کردم ولی خیلی جالب نیست.شایدم من یاد ندارم اول از انگلیسی و فقط عربی رو هم داره.بعدشم یه جا تو تنظیماتش تهران رو داشت که من انتخاب کردم بعدشم سه تا شهر بود که شیراز و یزد و تهران.ولی هیچکدوم رو نمیشد انتخاب کرد.البته من خیلی سر در نیاوردم راستش بدرد من هم نمیخوره.فقط خواستم یه سوال از شما بپرستم ایا بغیر از سه تا بازی که داخل خود گوشی هست میشه از خود نوکیا بازی دانلود کرد یا نه؟اگه میشه منو راهنمایی کنید.اخه من تو همون قسمت دانلودها فقط یکی همین قسمت که شما گفتید رو دیدم یکی هم گرافیک رو که داخل گرافیک هم سه تا قسمت بود که یکیش اسکرین سرور بود با دو تایه دیگه که الان خاطرم نیست.چیزی به اسم گیم پیدا نکردم.ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن خوشحالم که بلاخره موفق شدید.
ببخشید یک سوال دیگه دارم اگه دوستان اطلاعی دارن کمک کنن ممنون میشم.راستش من یدونه نرم افزار از خود نوکیا دانلود کردم البته با خود گوشی و اینترنت ایرانسل. حالا نمیدونم چی هستش اسمشwidsets هست.وقتی اجرا میکنم یه اطلاعاتی میده ولی ارور میده.اگه کسی اطلاعی داره این چی هست وچکار انجام میده ممنون میشم.
GHOST RECON
17-01-2008, 15:14
کسایی که میخان با اینترنت گوشیشون فیلم دانلود کنن برن تو ادرسی که قبلا گفته بود بعد بیان پایین صفحه و برن تو قسمت anime video nowبعد فیلم دانلود کنن کیفیت فیلم ها هم بالاست راحع هر موضوعی هم فیلم داره کسایی هم که به اینترنت وصل نیستن برن تو آدرس خود اون سایت البته مطمئن نیستم کار کنه امتحان میکنم جوابو می گم آدرس سایت:mywave.com
GHOST RECON
17-01-2008, 15:29
نه دوستان تو سایت بالا نمیره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.