مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6300
GHOST RECON
17-01-2008, 15:32
اگه هست یک نفر همه کد های این گوشی رو بزاره
GHOST RECON
18-01-2008, 00:29
دوستان کسی دفترچه راهنمای فارسی 6300 رو داره؟
اگه دارید بزارید تا استفاده کنیم
H A M E D
18-01-2008, 15:20
دوستان کسی دفترچه راهنمای فارسی 6300 رو داره؟
اگه دارید بزارید تا استفاده کنیم
دفترچه راهنماي فارسي نداره. شما هم اگر سوالي داري همه سوالاتو يكجا تو يه پست بنويس تا جواب بديم.
دوستان من یه مشکل پیدا کردم.راستش میخوام مموری کارتم رو کد حفاظتی بهش بدم.اول محافظ کلید امنیتی رو روشن کردم بعد هم سطح حفاظت رو حافظه انتخاب کردم.راستش اول که اصلا ازم کدی نمیخواست یعنی قفل نمیشد.بعد محافظ صفحه کلید خودکار رو روشن کردم حالا کل تلفن قفل میشه و با کد باز میشه در صورتی که من میخوام مموری کارتم قفل بشه که هر وقت میخوام بازش کنم ازم کد بخواد هر کار کردم نشد. اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه.ممنون. ببخشید یه مشکل دیگه اینکه داخل تنظیمات حفاظتی گزینه اخرش یعنی تنظیمات واحد حفاظتی چرا کار نمیکنه.میگه درج واحد حفاظتی.من هر کار کردم نتونستم مموری رو قفل کنم که هر موقع میخوام وارد بشم نیاز به کد داشته باشه.داخل گالری که میشم رو مموری کارت که گزینه ها رو میزنم یک گزینه داره به اسم رمزگذاری ولی وفتی اونم رمز براش تایین میکنم بازم مموری باز میشه.اگه کسی میدونه باید چیکار کنم راهنمایی کنه ممنون میشم.من میخوام اگه میشه طوری که کل گوشی نیاز به کد نداشته باشه فقط مموری نیاز به کد داشته باشه که باز بشه و اگه شد اس ام اس ها.
دوستان چند تا تم خیلی قشنگ پیدا کردم که واقعا جالب هستن.یک ساعت انالوگ تمام صفحه خیلی قشنگ واقعا جالبه اخه اصلا فکر نمیکردم که کار کنه.ساعتش کار میکنه ثانیه شمار هم داره.پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.اینهم لینکهاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی فوق العاده زیباست.
hamid_azadi_2007
20-01-2008, 10:45
سلام میخواستم بدونم اون دو چراغی که بقلش کی خاموش روشن میشه؟؟
سلام میخواستم بدونم اون دو چراغی که بقلش کی خاموش روشن میشه؟؟
موقعی که براتون اس ام اس میاد یا میسکال دارین.اون مواقع تا موقعی که اس ام اس رو باز نکنی اونا همینطور روشن و خاموش میشن.
چرا هیچکس به اینجا سر نمیزنه.یکی جواب پست 254 منو بده.درضمن راهی نداره که اون دو تا چراغ رو خاموش کنیم.
سلام تو بازار رنگهاي جديد 6300 اومده (به جز مشكي نقره اي) رنگهاي سفيد نقره اي و زرشكي نقره اي . به نظر شما كدوم رنگش بهترين رنگ مي تونه برا من سخت پند و سخت سليقه بهترين باشه و رنگش م نيوفته؟؟؟؟
سلام تو بازار رنگهاي جديد 6300 اومده (به جز مشكي نقره اي) رنگهاي سفيد نقره اي و زرشكي نقره اي . به نظر شما كدوم رنگش بهترين رنگ مي تونه برا من سخت پند و سخت سليقه بهترين باشه و رنگش م نيوفته؟؟؟؟
راستش من ندیدم ولی به نظرم باید سفید و نقره ای قشنگ باشه.بازم باید دید.ولی همین نقره ای مشکلی قشنگه.خب از یه لحاظ میشه گفت سفید و نقره ای بهتره.اخه یکم این گوشی داره زیاد میشه ولی رنگ سفید و نقره ای حتما دست مردم کمتره.من اگه الان میخواستم بخرم و از لحاظ زیبایی خیلی تفاوت نداشتن حتما سفید ونقره ای میخریدم.
GHOST RECON
22-01-2008, 20:05
چرا هیچکس به اینجا سر نمیزنه.یکی جواب پست 254 منو بده.درضمن راهی نداره که اون دو تا چراغ رو خاموش کنیم.
اگه میخای اون دوتا چراغ رو خاموش کنی به مسیر زیر برو:
setting-profiles-General-personalise-light effects
البته میتونید در هر پروفایلی که هستید تنظیمش کنید
GHOST RECON
22-01-2008, 20:07
دوستان کسی میتونه با این گوشی برنامه یا بازی ارسال کنه البته با بلوتوث
اقای ghost recon ممنون از راهنماییتون در مورد مشکل قفل کردن مموری شما راه حلی دارین یا نه؟اخه تو گوشی این امکان هست که نوشته هم میتونی رو خود گوشی قفل بزاری هم رو مموری ولی من هر کار کردم نشد رو مموری قفل بزارم که برا باز کردنش کد بخواد.ممنون میشم راهنمایی کنید
واقعا چرا این کلوپ اینقدر خلوته اخه اینجور که پیداست این گوشی طرفدار زیاد داره.من چند تا سوال داشتم که تو این مدت که به این کلوپ اومدم مطرح کردم ولی هیچ جوابی نشنیدم.البته دو تا از دوستان منو خیلی راهنمایی کردند که واقعا ازشون ممنونم.یکی از سوالام این بود که ایا برا گوشی اپدیت میاد یا نه یعنی نوکیا هنوز گوشیرو ساپورت میکنه یا نه؟اگه که اپدیت جدید بیاد مشکل بزرگی که گوشی داره که نرم افزار بیشتر از 1 مگابایت رو نمیشه نصب کرد حل میشه یا نه؟یکیم اینکه نور صفحه امکان داره در اپدیت جدید بشه تنظیمش کرد اخه بیشترین مصرف باتری رو نور زیاد صفحه داره.خلاصه اینکه یک مشکل دیگه هم داشتم که تو پست شماره 254 مطرح کردم ولی متاسفانه مثه اینکه راه حلی براش وجود نداره.در هر حال از دوستانی که اطلاعات مفیدی دارن خواهش دارم که به سوالات من و دوستان پاسخگو باشن.با همه اینا واقعا من از این گوشی خیلی خوشم میاد.و واقعا ازش راضیم.در ضمن چند وقته برا من یک سوالی پیش اومده اخه این محافظ روی صفحه چرا لبه هاش اینقدر تیزه ادم احساس میکنه شیشه اس.
H A M E D
24-01-2008, 00:32
واقعا چرا این کلوپ اینقدر خلوته اخه اینجور که پیداست این گوشی طرفدار زیاد داره.من چند تا سوال داشتم که تو این مدت که به این کلوپ اومدم مطرح کردم ولی هیچ جوابی نشنیدم.البته دو تا از دوستان منو خیلی راهنمایی کردند که واقعا ازشون ممنونم.یکی از سوالام این بود که ایا برا گوشی اپدیت میاد یا نه یعنی نوکیا هنوز گوشیرو ساپورت میکنه یا نه؟اگه که اپدیت جدید بیاد مشکل بزرگی که گوشی داره که نرم افزار بیشتر از 1 مگابایت رو نمیشه نصب کرد حل میشه یا نه؟یکیم اینکه نور صفحه امکان داره در اپدیت جدید بشه تنظیمش کرد اخه بیشترین مصرف باتری رو نور زیاد صفحه داره.خلاصه اینکه یک مشکل دیگه هم داشتم که تو پست شماره 254 مطرح کردم ولی متاسفانه مثه اینکه راه حلی براش وجود نداره.در هر حال از دوستانی که اطلاعات مفیدی دارن خواهش دارم که به سوالات من و دوستان پاسخگو باشن.با همه اینا واقعا من از این گوشی خیلی خوشم میاد.و واقعا ازش راضیم.در ضمن چند وقته برا من یک سوالی پیش اومده اخه این محافظ روی صفحه چرا لبه هاش اینقدر تیزه ادم احساس میکنه شیشه اس.
براي اين گوشي آپديت هم مياد البته آپديت آخرين ورژن همونطور كه تو صفحه هاي قبل گفتم ورژن 5.50 بود .
مشكل نرم افزار بالاي 1 مگ فكر نميكنم با آپديت حل بشه. يعني نوكيا اين قصد رو نداره و اين رو مشكل نميدونه!
نور صفحه هم به هيچ وجه در هيچ آپديتي قابل تنظيم نخواهد شد. در كل زياد منتظر تغييرات زياد در آپديت هاي بعدي نباشيد.
منظورتون رو از محافظ صفحه نفهميدم! مال من كه هيچ لبه تيزي نداره.
GHOST RECON
24-01-2008, 16:44
اقای mahsai دوست عزیز من هم نتونستم روی مموریم قفل بزارم اینم یک مشکل دیگه این گوشی هست ولی قفل صفحه کلیدش که خوبه چرا از اون استفاده نمیکنی؟؟؟
کسی بلد نبود برنامه ارسال کنه؟؟؟:41:
GHOST RECON
24-01-2008, 16:47
راستی کسی میدونه اون برنامه catalog توی گوشی چی هست و چه کار میکنه؟
ممنون اقای ghost recon. راستش اون کاتالوگ رو من هم نمیدونم چیه. حتی نیمشه دیلتش کرد یا انتقالش داد به مموری.ولی برا ارسال برنامه با بلوتوث هنو نشده امتحان کنم.اگه امتحان کردم حتما جواب رو بهتون میگم. فقط قبلا یه اطلاعاتی در این مورد داشتم که باید اسم فایل و پسوندش رو عوض کنید تا بشه با بلوتوث ارسال کرد.حتما در اولین فرصت امتحان میکنم.
فقط یچیزه دیگه تو قسمت تنظیمات حفاظتی یه قسمت هست به اسم گواهینامه های کاربر بعدش لیست گواهینامه ها من اونو متوجه نشدم چیه.یه اعداد و کدهایی هستش اگه میشه شما هم ببینید اگه چیزی متوجه شدید منو هم راهنمایی کنید.من حدس میزنم مربوط به همون رمز گذاری مموری باشه.
با سلام
به خداوندی خدا فقط 200 هزار تومان پول داشتم رفتم 6300 را خریدم برای این که بتوانم برنامه ای بر روی آن نصب کنم که فایل های pdf و word را بخواهد و لی از شانس بد من این گوشی ظاهراً اصلا هیچ نرم افزاری در این 2 مورد ندارد اگر کسی کاری دستش بر می آید راهنمایی کنه تا جایی هم که بتونم براش حاضرم پول خرج کنم .
با تشکر فراوان as110
سلام دوستان
اگر براتون ممکنه یک مشکلی دارم که راهنماییم کنید:
من این برنامه را از این سایت دانلود کردم با
getright و در win rar باز شد اما نتونستن به بینمش حالا هم که میخوام روی گوشی قسمت application نصبش کنم میگه حجم فایل بزرگه در حالیکه مموری کاملا خالیه و حجم فایل کمتره
حالا چیکارش کنم؟
ادرس اون سایتم اینه:
لطفا دقیقا بگین چیکار کنم که اجرا بشه؟؟
H A M E D
25-01-2008, 04:43
سلام دوستان
اگر براتون ممکنه یک مشکلی دارم که راهنماییم کنید:
من این برنامه را از این سایت دانلود کردم با
getright و در win rar باز شد اما نتونستن به بینمش حالا هم که میخوام روی گوشی قسمت application نصبش کنم میگه حجم فایل بزرگه در حالیکه مموری کاملا خالیه و حجم فایل کمتره
حالا چیکارش کنم؟
ادرس اون سایتم اینه:
لطفا دقیقا بگین چیکار کنم که اجرا بشه؟؟
اين فايل حجمش حدود 3 مگابايته. در صورتي كه اين گوشي برنامه بالاي 1 مگ رو اجرا نميكنه.
اين فايل حجمش حدود 3 مگابايته. در صورتي كه اين گوشي برنامه بالاي 1 مگ رو اجرا نميكنه.
حیف شد ممنون که پاسخ دادین
راه حلی براش نیست؟
GHOST RECON
25-01-2008, 19:56
دوستان یه خورده برنامه و تم برای این گوشی بزارید
من اگه بلد بودم میزاشتم کسی هست که به من یاد بده
من بازی counter-strike رو دارم که میشه با بلوتوث چند نفره بازی کرد
البته فقط این نیست چیزهای دیگه هم هست
دوست عزیز لینک چند تا تم رو صفحه قبل من گذاشتم که به نظرم خیلی جالبا.تو همون سایت یعالمه تم و نرم افزار وجود داره.راستش من فقط از تمهاش استفاده کردم.ولی به نظر من خوبه که دوستانی که یه برنامه رو نصب میکنن و جواب میده لینک اون نرم افزار و یخورده توضیح در موردش رو بزارن که اگه کسی خواست دانلود کنه.میدونم بخش نرم افزارهایه جاوا هست ولی خب همه اون نرم افزارها رو نمیشه رو این گوشی نصب کرد.کاش یدونه دیکشنری میشد براش پیدا کرد.من خودم از دیکشنری Pmd خیلی استفاده میکردم وبه نظرم دیکشنری خوبی بود.حییییییییییییفففففففف ف.
H A M E D
26-01-2008, 07:54
اين يه سري تم هست كه من خودم جمع آوري كردم شما هم دانلود كنين. خيلي خوشگلن!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GHOST RECON
26-01-2008, 18:10
اقا h a m e d دستت درد نکنه
GHOST RECON
26-01-2008, 18:12
کسی ارسال برنامه با بلوتوث رو بلد نبود؟؟؟؟؟
H A M E D
26-01-2008, 23:01
کسی ارسال برنامه با بلوتوث رو بلد نبود؟؟؟؟؟
نميشه دوست عزيز! از اونجايي هم كه اين گوشي جاواست و هنوز برنامه اي هم براي اين كار براي جاوا نيومده، پس بهتره قيدشو بزني.
سلام دوستان.
من داشتم گوشی خواهرم رو آپدیت میکردم که یه دفعه از وسط تست پیغام قطع کابل رو داد هر چی ریتی میزدم نمیشناخت در صورتی که اصلا گوشی تکون هم نخورده بود! حالا گوشی کار میکنه ولی برای آپدیت دوباره نرم افزار آپدیت میزنه که ساپورت نمیشه حالا چیکار کنم؟ در ضمن گوشی الان کار میکنه پی سی هم میشناسدش ولی آپدیت رو نه!
سلام. بالاخره آپدیت شد ولی زبان فارسی نداره! مشکل مال نرم افزار بود. همه دوستان لطفا نرم افزار v 1.4.23en رو دانلود نکنید که گوشیتون از بین میره! نسخه قبلیشو وقتی نصب کردم سه صوت مثل بچه آدم آپدیت کرد به ورژن 5.50! آخه یه دوماه پیش گوشیرو خریدم.
سلام دوستان
برای اینکه وقتی با بلوتوث یک فایل ارسال میکنیم ازمون passcode میخواد برای اینکه
نخواد باید چیکار کنیم؟
ممنون
GHOST RECON
29-01-2008, 13:42
یکی از دوستان من یه 6300 نقره ای- زرشکی گرفته ولی اونجاهاییش که زرشکی بود رنگش رفته بود
میگفت چون قاب کریستالی انداخته اینجوری شده
حالا کسی میدونه خطری گوشی های معمولی(مشکی-نقره ای)رو تهدید میکنه یا نه؟؟؟
ممکنه این رنگ های جدید که اومده قاب ها تقلبی باشه؟؟؟؟؟
GHOST RECON
29-01-2008, 13:46
کسی بلده کاری کنه که در حالت استند بای صفحه زودتر خاموش بشه؟؟؟
کسی بلده کاری کنه که در حالت استند بای صفحه زودتر خاموش بشه؟؟؟
دوست عزیز بنده قفل خودکار صفحه کلید رو روشن کردم گذاشتم رو 5 ثانیه.بعد از 5 ثانیه صفحه خاموش میشه اما بعد از قفل شدن صفحه کلید وقتی صفحه روشن هستش اگه کلید قرمز رو بزنی سریع صفحه خاموش میشه.
GHOST RECON
30-01-2008, 14:05
دوست عزیز بنده قفل خودکار صفحه کلید رو روشن کردم گذاشتم رو 5 ثانیه.بعد از 5 ثانیه صفحه خاموش میشه اما بعد از قفل شدن صفحه کلید وقتی صفحه روشن هستش اگه کلید قرمز رو بزنی سریع صفحه خاموش میشه.
من هم این کارو کردم ولی بعد از 5ثانیه صفحه قفل میشه و چند ثانیه بعد صفحه کاملا خاموش میشه
:41:
آدرس رسمي سايت نوكيا براي دانلود تم هاي 6300 رو با ذكر دقيق آدرس مي خوام
GHOST RECON
01-02-2008, 15:59
آدرس رسمي سايت نوكيا براي دانلود تم هاي 6300 رو با ذكر دقيق آدرس مي خوام
دوست عزیز حالا چرا این سایتو میخوای سایت های بهتری هم هست
اولیش
mobile9.com
دومی
موفق باشید:31:
GHOST RECON
04-02-2008, 14:17
چرا اینجا اینقدر خلوته؟؟؟؟؟؟؟؟
تو 6300 آیا فایل های تصویری صدا با تصویرشون برابره
آخه من یدونه 5300 دارم که اگه اشتباه نکنم کارکردش
شبیه 6300 .
آیا میشه درستش کرد اگر یه رم 1 گیگ بزارم درست میشه
اصلا رم 1 گیگ جواب میده روش ؟؟
GHOST RECON
06-02-2008, 12:32
برابری صدا با تصویر مربوط به کیفیت فایل و سرعت پردازش گوشی هست و فکر نمیکنم ربطی به رم داشته باشه
'تو گوشی من صدا زودتر از تصویر میاد
سرعت پردازش گوشی چه مشکلی ممکنه پیدا کرده باشه
GHOST RECON
08-02-2008, 15:08
'تو گوشی من صدا زودتر از تصویر میاد
سرعت پردازش گوشی چه مشکلی ممکنه پیدا کرده باشه
دوست عزیز من نگفتم که حتما این اشکال از سرعت پردازش گوشی هست
شما فایل تصویریتو تو یه گوشی دیگه امتحان کن شاید به خاطر فایل باشه نه گوشی:46:
ان 95 رو فروختم 6300 گرفتم بقيشم قاقالي لي خريدم.
دوستان چرا با گوشی نمیشه پیکچر مسیج فرستاد.من چند تا پیکچر مسیج برام اومده میخوام بفرستم ولی اصلا گزینه سند نداره.باید چیکار کنم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم
GHOST RECON
09-02-2008, 20:42
اشتباه بزرگی کردی البته این نظر منه سوء تفاهم نشه من جای تو بودم n81 میگرفتم البته هر کس سلیقه خودشو داره
بازم تبریک:11:
GHOST RECON
09-02-2008, 20:43
دوستان از ppt چگونه میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟
hamidrezaaa
09-02-2008, 21:10
نه...........چیکار کردی !!!!!!؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعجب میکنیم
peyman_sogol
10-02-2008, 15:10
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی یه عکس رو میخوای رو wallper گوشی بزاری سایزش بزرگتر میشه چطوری میشه حلش کرد در ضمن چه جوری میشه صدای sms اش رو زیاد کرد چون صدای sms اش ضعیفه چند تا هم اهنگ عوض کردم ولی فایده نداشت
peyman_sogol
11-02-2008, 16:41
مثل اینکه اینجا کسی 6300 نداره اقا یه سوال دیگه یادم اومد چرا وقتی میخوای عکس بگیری کیفیت دوربینش خوبه ولی بعد عکسی رو که گرفتی داره save میکنه میری تو گوشی میبینیش کیفیتش میاد پایین
GHOST RECON
13-02-2008, 14:30
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی یه عکس رو میخوای رو wallper گوشی بزاری سایزش بزرگتر میشه چطوری میشه حلش کرد در ضمن چه جوری میشه صدای sms اش رو زیاد کرد چون صدای sms اش ضعیفه چند تا هم اهنگ عوض کردم ولی فایده نداشت
دوست عزیز گوشی عکسهای بزرگ و کوچیکتر از اندازه صفحه رو به اندازه صفحه در میاره ولی اگه عکس شما در سایز 240*320 باشه دیگه این مشکل پیش نمیاد:27:
برای صدای اس ام اس هم اگه صدای زنگ گوشی رو افزایش بدی صدای sms هم زیاد میشه راه دیگه لی نداره:8:
GHOST RECON
13-02-2008, 14:34
مثل اینکه اینجا کسی 6300 نداره اقا یه سوال دیگه یادم اومد چرا وقتی میخوای عکس بگیری کیفیت دوربینش خوبه ولی بعد عکسی رو که گرفتی داره save میکنه میری تو گوشی میبینیش کیفیتش میاد پایین
دوست عزیز اینجا همه 6300 دارن
دوست خوب اگه صفحات اول این تاپیک رو نگاه میکردی میدیدی که این گوشی بر خلاف همه ی خوبی هایی که داره دوربین آشغالی داره و نباید زیاد روی دوربین اون حساب کنی مخصوصا اگه بخای فیلم بگیری علت کیفیت ضایع عکس هم میتونه نبود یه سیستم لرزشگیر دوربین باشه
سلام به همه!
ظاهرا این گوشی برنامه های بالای یک مگ رو اجرا نمی کنه ولی من میخوام یک دیکشنری روش نصب کنم اگر میشه راهنمایی کنید و لینک برنامه رو هم برای نصب برام بگذارید
خیلی ممنون
رو گوشی بقیه خوب کار می ده اغتب کلیپهای من اینطورین
از بچه ها کسی به این مشکل بر نخورده ؟؟؟
رو گوشی بقیه خوب کار می ده بیشتر کلیپهای من اینطورین
GHOST RECON
14-02-2008, 14:45
رو گوشی بقیه خوب کار می ده بیشتر کلیپهای من اینطورین
دوست عزیز من که مشکلی ندارم پیشنهاد میکنم گوشیتو به یک نفر که وارده نشون بدی
به احتمال قوی اشکال از خود گوشیت هست
اینو مطمئن نیستم ولی شاید به خاطر اینه که ورژن گوشیت قدیمی و باید اپدیت بشه ولی بازم از یکی بپرس:46:
GHOST RECON
14-02-2008, 17:03
کسی میدونه این گوشی چندتا sms جامیگیره و این که حافظه مخصوص sms رو از کجا میشه کنترل کرد
کسی میدونه این گوشی چندتا sms جامیگیره و این که حافظه مخصوص sms رو از کجا میشه کنترل کرد
تا جایی که من میدونم دوست عزیز اندازه حافظه خود گوشی اس ام اس جامیگیره.
من الان 800 تا اس ام اس تو اینباکسم دارم خوشبختانه از این لحاظ واقعا عالیه گوشیهای دیگه اگه اینباکست حجمش زیاد میشد تو ارسال اس ام اس خیلی کند میشد اما رو این گوشی هیچ تاثیری نداره.
sadiforman
14-02-2008, 21:57
بچه ها میشه 6300 رو مثل سونی اریکسون ها صداشو زیاد کرد؟ یا قابلیت های دیگه؟؟؟؟؟؟؟:13:
منظورم بوسیله کامپیوتر pach یا acoustic زد؟؟؟؟؟؟؟
H A M E D
15-02-2008, 00:46
بچه ها میشه 6300 رو مثل سونی اریکسون ها صداشو زیاد کرد؟ یا قابلیت های دیگه؟؟؟؟؟؟؟:13:
منظورم بوسیله کامپیوتر pach یا acoustic زد؟؟؟؟؟؟؟
نه! مخصوصا براي سري 40 چون خوشبختانه يا متاسفانه به شكلي نيستن كه بشه دستكاريشون كرد. نرم افزارشون پيچيده تر از اينهاست.
ميخواستم بپرسم كه چطوري ميشه اطلاعات رو از گوشي به كامپيوتر منتقل كرد. (يا برعكس)
مال من usb نداره كه به كامپيوتر وصل بشه.
ميشه راهنمايي كنين؟:31:
H A M E D
15-02-2008, 09:40
ميخواستم بپرسم كه چطوري ميشه اطلاعات رو از گوشي به كامپيوتر منتقل كرد. (يا برعكس)
مال من usb نداره كه به كامپيوتر وصل بشه.
ميشه راهنمايي كنين؟:31:
خوب اگه خوب فكر كنيد ميبينيد كه دوتا راه بيشتر وجود نداره. 1- از كابل استفاده كنيد 2- كامپيوترتون مجهز به بلوتوث باشه. كه البته كابل هم به صرفه تره هم خيلي سريع تر.
sadiforman
15-02-2008, 21:40
نه! مخصوصا براي سري 40 چون خوشبختانه يا متاسفانه به شكلي نيستن كه بشه دستكاريشون كرد. نرم افزارشون پيچيده تر از اينهاست.
خيلي ممنون.فقط اگه بشه برنامه اي براي ساخت تم براي سري 40 لينك كنين چون من نتونستم توي (درخواست برنامه و بازي) پيدا كنم.:11:
کسی نبود بگه چه طوری میشه دیکشنری روی 6300 نصب کرد؟
اصلا میشه؟
GHOST RECON
16-02-2008, 20:44
کسی نبود بگه چه طوری میشه دیکشنری روی 6300 نصب کرد؟
اصلا میشه؟
دوست عزیز کلا شما دنبال برنامه هایی بگرد که زیر 1مگ هستند:46:
GHOST RECON
16-02-2008, 20:45
نمیشه کاری کرد که sms ها بره رو مموری کارت
خوب اگه خوب فكر كنيد ميبينيد كه دوتا راه بيشتر وجود نداره. 1- از كابل استفاده كنيد 2- كامپيوترتون مجهز به بلوتوث باشه. كه البته كابل هم به صرفه تره هم خيلي سريع تر.
دستتون درد نكنه تشكر:11:
آقا کسی برنامه منشی تلفنی برای این گوشی داره ؟
GHOST RECON
19-02-2008, 21:48
چرا اینجا اینقدر خلوته؟
میشه یک فایل دیکشنری زیر 1 مگ را به من بدین تا روی این شازده نصب کنم:20:
sadiforman
22-02-2008, 02:19
كسي براي 6300 كه از سري 40 هست theme creator نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
yaran-888
23-02-2008, 00:09
سلام
من 6300 دارم هرموقع خاموش روشن می کنم یا مثلا باطریش شارژش تموم می شه . عکس صفحه مانیتورش عوض می شه؟
دوستان منم یک مشکل دارم نمیتونم اس ام اس که برام اومده رو تو سیم کارت ذخیره کنم هیچ گزینه ای به این اسم نداره.
اگه کسی اطلاع داره چجوری میشه اس ام اس رو از اینباکس منتقل کرد به سیم کارت منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
در ضمن هنو اپدیت جدید گوشی نیومده؟
GHOST RECON
23-02-2008, 18:30
كسي براي 6300 كه از سري 40 هست theme creator نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
دوست عزیز فکر میکنم این نرم افزار تو صفحات قبلی گذاشه شده
:31:
FreeMagic
24-02-2008, 09:10
به نظر شما این گوشی بهتره یا 6120 ؟
چرا؟
Majid_17_206
25-02-2008, 21:23
6120 خیلی بهتره چون هم سیمبین داره هم cpu 369 داره در کل اگه نرم افزار باز هستی 6300 نگیر
loveryou_s2006
26-02-2008, 11:00
من برای دریافت تنظیمات GPRS ایرانسل روی گوشی 6300 به 2225 اس ام اس زدم (S Nokia 6300)
ولی وقتی می خوام تنظیمات ذخیره کنم ، پیغام میده: (Enter setting's Pin)
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
cescjoon
26-02-2008, 12:18
من وقتي مي خوام با ايرانسل با Gprs كار كنم مي نويسه تنظيمات پيكر بندبي را انجام دهيد براي رفع مشكل چكار كنم
GHOST RECON
26-02-2008, 13:56
دوستان حالا چرا میخواهید با گوشی به اینترنت بروید کامپیوتر که بهتره
GHOST RECON
26-02-2008, 13:57
کسی بلد نیست کاری کنه که sms ها روی مموری ذخیره بشه؟
peyman_sogol
26-02-2008, 20:40
تو رو خدا یکی کمکم کنه من هم pin code یادم رفته هم security code ایرانسل هم دارم کسی هست کمکم کنه در ضمن کد فلش 6300 چنده
loveryou_s2006
27-02-2008, 10:51
من برای دریافت تنظیمات GPRS ایرانسل روی گوشی 6300 به 2225 اس ام اس زدم (S Nokia 6300)
ولی وقتی می خوام تنظیمات ذخیره کنم ، پیغام میده: (Enter setting's Pin)
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
AsireZendegi
28-02-2008, 03:58
سلام دوستان
اين اولين پست منه
شايدم آخريش
خيلى وقته عضوم اما حال و حوصلش نيس!!!!
امروز نشستم تمام پستاى اين تاپيك رو خوندم
اول بايد به همه خسته نباشيد بگم و اعتراف كنم كه در مقابل شما من هيچى بارم نيس
يه مطالبى به ذهنم رسيد كه مى خوام بگم اميدوارم از حوصلتون خارج نباشه:11:
از اول بگم
1.من تازه اين گوشى رو خريدمو قبلش سامسونگ داشتم (مدل x700) تا حالا شنيدين؟! خب تنها حسنش همين بود كه كمتر كسى مى شناختش، حتى يادمه وقتى به يه تعميرگاه بردمش تعميركار اولين سوالش اين بود : مدل اين چيه؟!
2.البته در مورد سامسونگ يه چيزايى واسم ثابت شده كه از جمله ى اونا ميشه گفت : مقاوم بودنشه، يعنى شايد باورتون نشه اما اون گوشى واسه من آچار فرانسه بود! حتى عوض چكشم ازش استفاده كرده بودم (اينو جدى گفتم) به تعداد متوالى آب خورده بود اما سالم بود!!! چندين بار زمين خوردنو ... اما بازم هنوز داره كار مى كنه(شرمنده سرتونو درد آوردم)
3.من كلاً از گوشى هاى نوكيا خوشم نمى يومد (چون اكثراً خوش استيل نيستن و خوب تو دست جا نمى شن)
اما 6300 انصافاً بين تمام نوكيا ها از اين لحاظ برتره و اين اغراق نيست چون خيلى با كلاسه و خوش استيل
4.يكى ديگه از بى انصافى هايى كه بهش كردين اينه كه كمتر گوشى جاوايى پيدا ميشه كه تمام تصاوير، برنامه ها و بازي هاى 3 بعدى رو ساپورت كنه و اين تنها به دليل وجود پردازنده ى قوى 3 بعدى اين دستگاه دوست داشتنيه
براى نمونه سامسونگ D900 كه ميشه گفت موفق ترين سامسونگ بوده، با اينكه داراى رزولوشن صفحه ى يكسان با 6300 هستش، اما خيلى از بازى هاى 3 بعدى رو نمى تونه ساپورت كنه و در ضمن تنها 4 مگابايت واسه جاوا فضا در اختيار كاربر قرار ميده
5.صفحه ى QVGA با قابليت نمايش 16 ميليون رنگ در گوشى با اين قيمت باور نكردنيه (امتحان كيفيت صفحه مجانيه، كافيه اينو كنار يه D900 بذارى كه تقريباً كيفيت صفحش عاليه و تفاوت رو خودت احساس كنى و ببينى چقدر تصوير طبيعى ديده ميشه توى 6300)
6.كم نگه داشتن شارژ يكى به خاطر همون صفحه نمايش هستش، و ديگه شايد خيلى از دوستان براشون شارژ اوليه نا آشنا باشه
تمام دستگاه هايى كه از باترى هاى ليتيمى استفاده مى كنن (موبايل، MP3 Player، ... حتى باترى هاى قلمى قابل شارژ) نياز دارن كه اولين شارژشون نزديك به 10 ساعت باشه، يعنى اولين بار حتى بعد از فول شدن باترى بايد نزديك به 10 ساعت متصل به برق بمونن، البته طرفيت باترى ها روى زمان شارژ اوليه تاثير داره
در ضمن گوشى من با اينكه اصل مجاره اما باتريش اصل چينه!!! توى بازار مى تونين باترى هاى اصل مجارى رو واسه گوشيتون پيدا كنين كه احتمالاً وضعيت شارژشون نسبتاً بهتره
7.در مورد درب usb اين دستگاه اصلاً مشكلى نداره، و لازم نيس واسه باز كردن اون درپوش باترى رو جدا كنين، كمى تمرين مى خواد، دقيقا كنار سوكت هدفون يك فرورفتگى هست كه به زير درپوش usb راه داره، كافيه به كمك ناخن درپوش رو از همون جا بالا بكشيد، بعد قسمتى از درپوش رو كه داخل گوشى ميره كمى خم كنيد تا درپوش به صورت ربع دايره باز بشه، اينم گفتنش واجبه كه جدا بودن درگاه usb از شارژر مزيت بزرگيه، همچنين نوع usb كه از نوع mini usb هستش
8.براى اتصال به اينترنت كافيه تمام حافظه ى وب رو پاك كنين بعد اينو شماره گيرى كنين #5*3*130*
تنظيمات gprs و mms براتون ارسال ميشه، گزينه ى سيو رو بزنين و كد رو 0000 وارد كنين، بعد از اينترنت لذت ببرين!!!
در مورد هزينه من يبار امتحان كردم حتى 2-3 تا برنامه دانلود كردم هيچ هزينه اى ننداخت، اما بعدش انداخت، اين از عجايب ايرانسله، چون حتى در مورد اعتبار مكالمه هم ازين اتفاق ها ميفته
9.در مورد تقويم شمسى خيلى راحت با نصب يه تقويم شمسى مشكلتون حل ميشه
10.در مورد حافظه يكى از علتايى كه از نوكيا بدم ميومد همون بود كه حافظش كمه و نمى تونه بلوتوث زياد بگيره، اما 6300 اگه حافظه ى دستگاه پر باشه به راحتى و بدون مشكل فايل رو توى ممورى ذخيره مى كنه(گوشى هاى سامسونگ هم همين قابليت رو دارن اما وقتى فايل توى ممورى ذخيره ميشه سرعت بلوتوث حدود 15 برابر كم ميشه!)
11.ممولاً به خاطر نوع فايل هاى Amr ، اين فايل ها در تمام گوشى ها نسبت به بقيه ى فايل هاى صوتى در همون گوشى داراى خروجى صداى پايين ترى هستن، و اين بلا استثناست
12.در مورد ويروس هم همونطور كه دوستمون گفت خيالتون راحته راحت باشه
13.همچنين امكان پشتيبانى موزيك پلير از كيفيت H.264 خيلى جالبه، چون هنوز توى كمتر گوشى هستش
........................
خيلى ممنون كه تا اينجا خوندين:10:
حالا من چنتا سوال دارم و اميدوارم كامل جواب بدين
اول اينكه وقتى آپديت جديد اومد حتماً خبر بدين و نحوه ش رو هم بگين (من تازه گرفتم خودش 5.50 هستش)
بعد گوشى من اصل مجارستانه و حتى وقتى كد #0000#* رو زدم آخرش نوشته بود NOKIA MEA ، اما گوشى من اولاً كيبوردش انگليسى - عربيه و اصلاً زبان فارسى نداره، در ضمن اون برنامه ى قبله نما رو هم نداره كه بگم سفارش عربيه، حالا مى خوام ببينم چطور مى تونم فارسيش بكنم و اصلاً بكنم يا باعث ميشه گوشيم ايراد بده؟ مثلاً زود زود هنگ كنه؟ آخه الان نمى تونم براى مثال text هاى فارسى رو توى گوشى ببينم، اما اسم فايل هاى فارسى رو نشون ميده!!! به نظرتون چيكار كنم؟؟؟
يه سوالم داشتم اونم اينكه من با opera mini مشكل دارم، رو خودش ورژن 2 بود و وقتى آدرسو وارد مى كنم ميگه :there was a problem conection... در صورتى كه من با وب برووسر خود گوشى همه جا رفتم، حتى ورژن 4 رو با همون دانلود كردم اما بازم حل نشد، چيكار بايد بكنم؟؟؟
در مورد برنامه ى تم ساز هم من مطلبى نديدم اگه كسى داره يا تو همين p30world هست لطف كنين لينكشو بذارين
اميدوارم خسته نشده باشين (اصلاً اگه تا اينجا خونده باشين) خلاصه ممنون ازتون، منتظر جوابتون هستم:40:
H A M E D
28-02-2008, 23:14
اينجا لينك دانلود برنامه ساخت تم وجود داره از سرور پي سي خودمون! :
در مورد برنامه Opera Mini بايد عرض كنم كه اين گوشي با تنظيمات نقطه دستيابي مشكل داره ظاهرا يا ما بلد نيستيم. مثلا من كه دوست دارم هميشه ايميل هامو از روي گوشي چك كنم با اين گوشي تا حالا موفق نشدم با اينكه با بروسر خود گوشي همه جا رفتم و خوب هم كار ميكنه ولي مثلا وقته كه در بخش ايميل مي خوام ايميل خودمو چك كنم پيغام ميده تنظيمات داده بسته اي موجود نيست! با اينكه من پيش فرض رو در همه برنامه ها فعال كردم. هر كاري هم كه ميكنم فايده نداره نميدونم چرا؟ Opera هم به همين صورت اصلا حتي سعي در كانكت شدن نميكنه ولي اگر يه نقطه دستيابي دستي ايجاد كنيم از اون استفاده ميكنه ولي من نميدونم كه به طور دستي چطور بايد براي ايرانسل نقطه دستيابي تعيين كرد؟
اگر دوستان در اين زمينه ها و مخصوصا در زمينه اتصال به اينترنت با Personal are network و از طريق بلوتوث چيزي پيدا كردن حتما ما رو هم مطلع كنن.
GHOST RECON
29-02-2008, 11:19
اينجا لينك دانلود برنامه ساخت تم وجود داره از سرور پي سي خودمون! :
در مورد برنامه Opera Mini بايد عرض كنم كه اين گوشي با تنظيمات نقطه دستيابي مشكل داره ظاهرا يا ما بلد نيستيم. مثلا من كه دوست دارم هميشه ايميل هامو از روي گوشي چك كنم با اين گوشي تا حالا موفق نشدم با اينكه با بروسر خود گوشي همه جا رفتم و خوب هم كار ميكنه ولي مثلا وقته كه در بخش ايميل مي خوام ايميل خودمو چك كنم پيغام ميده تنظيمات داده بسته اي موجود نيست! با اينكه من پيش فرض رو در همه برنامه ها فعال كردم. هر كاري هم كه ميكنم فايده نداره نميدونم چرا؟ Opera هم به همين صورت اصلا حتي سعي در كانكت شدن نميكنه ولي اگر يه نقطه دستيابي دستي ايجاد كنيم از اون استفاده ميكنه ولي من نميدونم كه به طور دستي چطور بايد براي ايرانسل نقطه دستيابي تعيين كرد؟
اگر دوستان در اين زمينه ها و مخصوصا در زمينه اتصال به اينترنت با Personal are network و از طريق بلوتوث چيزي پيدا كردن حتما ما رو هم مطلع كنن.
دوست عزیز این گوشی کلا مشکل داره من تمام تنظیمات ایرانسل رو به صورت دستی روش تنظیم کردم ولی جواب نداد ولی همین تنظیمات رو روی چند گوشی دیگه امتحان کردم و وارد اینتر نت شدم بدون هیچ مشکلی میشه گفت اگه دفترچه راهنمای فارسیش بود همه چی که نه شاید بخشیش حل می شد:13:
AsireZendegi
29-02-2008, 18:53
آقا كسى در مورد فارسى كردن نظرى نداره؟
بالا گفتم
چيكار كنم؟:13:
دوست عزیز این گوشی کلا مشکل داره من تمام تنظیمات ایرانسل رو به صورت دستی روش تنظیم کردم ولی جواب نداد ولی همین تنظیمات رو روی چند گوشی دیگه امتحان کردم و وارد اینتر نت شدم بدون هیچ مشکلی میشه گفت اگه دفترچه راهنمای فارسیش بود همه چی که نه شاید بخشیش حل می شد:13:
ای بابا Ghost Recon جان من فکر کردم شما با توضیحاتی که دوستمون داد مشکل اینترنتت حل شد
راستش من دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی الان میتونم با گوشیم بدون هیچ مشکلی برم تو اینترنت
آقا كسى در مورد فارسى كردن نظرى نداره؟
بالا گفتم
چيكار كنم؟:13:
ببین دوست عزیز بستگی به نیاز شما داره اگه خیلی واجبه و به کارت میاد که برو فارسی کن ولی اگر زیاد با فارسی
کار نداری اصلا این کارو نکن و با همون انگليسى حال کن من فکر نمیکنم با نصب یه زبان روی گوشی مشکلاتی از
قبیل هنگ کردن پیش بیاد ولی با این حال میتونی از چندتا از این خدماتی موبایل بپرسی :31:
حالا انتخاب با خودته :20:
AsireZendegi
01-03-2008, 17:22
امروز یه چیز جالب کشف کردم:13:
فهمیدم اس ام اس های فارسی واسم میاد!
منظورم اینه که حرف های "گ چ پ ژ" رو نشون میده و حتی میتونم اون حرف ها رو به صورت تنها کپی کنم و توی نوت هام سیو کنم!
شاید اصلاجالب نبود اما به نظرم این جالب بود که وقتی فارسی نداره چطور وقتی مثلا حرف "گ" کوچیک رو کپی می کنم موقع پیست کردن خودش حرف بزرگ رو پیست می کنه
جالب نیست؟
مخصوصا گفتم که Mea هستش
نکنه فارسی داره من حالیم نیس؟؟؟؟
کسی کمک می کنه؟؟؟
H A M E D
01-03-2008, 23:03
امروز یه چیز جالب کشف کردم:13:
فهمیدم اس ام اس های فارسی واسم میاد!
منظورم اینه که حرف های "گ چ پ ژ" رو نشون میده و حتی میتونم اون حرف ها رو به صورت تنها کپی کنم و توی نوت هام سیو کنم!
شاید اصلاجالب نبود اما به نظرم این جالب بود که وقتی فارسی نداره چطور وقتی مثلا حرف "گ" کوچیک رو کپی می کنم موقع پیست کردن خودش حرف بزرگ رو پیست می کنه
جالب نیست؟
مخصوصا گفتم که Mea هستش
نکنه فارسی داره من حالیم نیس؟؟؟؟
کسی کمک می کنه؟؟؟
اگر mea هست حتما فارسي داره. شما برو تو تنظيمات قسمت phone و بعد language بگو چه زبان هايي هست تا بهت بگم چه نسخه ايه. در غير اينصورت راه داره برا فارسي شدن. در ضمن همه مدل هاي نوكيا از تمام زبان ها پشتيباني مي كنن ولي مثلا امكان نمايش منوها و نوشتن اون زبان رو ندارن.
مال من از اولش فارسي بود و اصلا هم مشكل نداره حتي يه بار هم هنگ نكرده. اينترنت هم توپ توپ همه جا باهاش ميرم.
GHOST RECON
02-03-2008, 10:04
ای بابا Ghost Recon جان من فکر کردم شما با توضیحاتی که دوستمون داد مشکل اینترنتت حل شد
راستش من دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی الان میتونم با گوشیم بدون هیچ مشکلی برم تو اینترنت
دوست عزیز من مشکلی با اینترنتش نداشتم و میتونم تو اینترنت برم ولی می خواستم ببینم اولا چرا نمیشه دستی تنظیمش کرد دوما اگه دستی تنظیمش کنیم برنامه هایی مثل opera و yahoo messenger روش جواب میده یا نه
GHOST RECON
02-03-2008, 10:06
کسی میدونه فلش مسیج این گوشی به چه دردی میخوره اخه من یه فلش مسیج به یه سونی اریکسون فرستادم و گوشی مقابل خاموش و روشن شد مسیج رو هم ذخیره نکرد
کسی میدونه فلش مسیج این گوشی به چه دردی میخوره اخه من یه فلش مسیج به یه سونی اریکسون فرستادم و گوشی مقابل خاموش و روشن شد مسیج رو هم ذخیره نکرد
دوست عزیز این قابلیتی هست که شما میتونید اس ام اس بفرستید و برا طرف ذخیره نشه.
قبلا با یه نرم افزار خاصی که فکر کنم مستر موبایل بود البته دقیق یادم نیست.با کامپیوتر و به وسیله اون نرم افزار میشد چنین کاری کرد ولی من تا بحال تو گوشی این قابلیت رو ندیده بودم.خیلی جالبه.
من برا گوشی سامسونگ فرستادم و بدون اینکه طرف اس ام اس رو باز کنه خود اس ام اس باز شده و ذخیره هم نشد.خیلی جالبه.متاسفانه یک مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که پیکچر مسیج رو نمیشه ارسال کرد.اگه کسی موفق به چنین کاری شد ممنون میشم که اینجا مطرح کنه تا دوستان استفاده کنند.
GHOST RECON
02-03-2008, 15:44
دوست عزیز این قابلیتی هست که شما میتونید اس ام اس بفرستید و برا طرف ذخیره نشه.
قبلا با یه نرم افزار خاصی که فکر کنم مستر موبایل بود البته دقیق یادم نیست.با کامپیوتر و به وسیله اون نرم افزار میشد چنین کاری کرد ولی من تا بحال تو گوشی این قابلیت رو ندیده بودم.خیلی جالبه.
من برا گوشی سامسونگ فرستادم و بدون اینکه طرف اس ام اس رو باز کنه خود اس ام اس باز شده و ذخیره هم نشد.خیلی جالبه.متاسفانه یک مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که پیکچر مسیج رو نمیشه ارسال کرد.اگه کسی موفق به چنین کاری شد ممنون میشم که اینجا مطرح کنه تا دوستان استفاده کنند.
خوب پس چرا سونی اریکسونه خاموش روشن شد؟:13:
Rohallah_tavakoli
02-03-2008, 20:49
سلام به همه دوستان...................
من فارسي ساز اين گوشي رو ميخام..... با تشكر
H A M E D
03-03-2008, 00:12
سلام به همه دوستان...................
من فارسي ساز اين گوشي رو ميخام..... با تشكر
فارسي سازي فقط با فلش و يا آپديت امكان پذيره.
کسی اطلاعی نداره که فریمور جدید اومده یا نه؟
Rohallah_tavakoli
06-03-2008, 13:41
فارسي سازي فقط با فلش و يا آپديت امكان پذيره.
يعني اگه من گوشيمو اپديت كنم منوش فارسي ميشه؟؟؟
Saman-tci
06-03-2008, 13:46
کسی اطلاعی نداره که فریمور جدید اومده یا نه؟
دوست من با استفاده از برنامه Nokia Software Updater میتونی چک کنی ببینی آپدیت چیدی برای گوشیت اومده یا نه ....
عزيزان نگذاريد كلوپ اين گوشي تعطيل شود. با همكاري خود اين كلوپ را مزين فرماييد
Sasan Info
08-03-2008, 21:20
به به ببین کی اینجاست
داداش اسپم ممنوع
GHOST RECON
09-03-2008, 19:42
من يه سوال داشتم و اونم اينه كه اگه ديكشنري زير 1مگ نيست پس نوكيا اون پوشه ديكشنري رو واسه چي گزاشته
GHOST RECON
09-03-2008, 19:42
چرا اين گوشي بعضي تم هارو نميخونه؟؟
GHOST RECON
09-03-2008, 19:44
دوستان ايا ميشه صداي گوشي رو تقويتكرد مثل سوني اريكسون
H A M E D
10-03-2008, 08:39
دوستان ايا ميشه صداي گوشي رو تقويتكرد مثل سوني اريكسون
دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد. اسپم ممنوع در غير اينصورت به مديريت اطلاع ميدم!
پوشه ديكشنري من كه ندارم نمي دونم منظورتون چي بود. البته ديكشنري هاي فارسي به خاطر كاراكترها زيادي كه تو زبانمون داريم اكثرا حجيم هستن.
اگه تم هاي مخصوص اين گوشي رو استفاده كنيد حتما بهش ميخوره.
صداش رو هم از ايني كه هست نميشه زيادتر كرد. نه با برنامه نه با فلش و نه با هيچ چيز ديگه لطفا ديگه سوال نكنيد.
peyman_sogol
10-03-2008, 21:50
کد فلش این گوشی چنده؟
کسی تو گرفتن و ارسال کال و اس ام اس مشکلی نداره با این گوشی؟
یعنی مشکل از سیم کارتمه؟
دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد. اسپم ممنوع در غير اينصورت به مديريت اطلاع ميدم!
پوشه ديكشنري من كه ندارم نمي دونم منظورتون چي بود. البته ديكشنري هاي فارسي به خاطر كاراكترها زيادي كه تو زبانمون داريم اكثرا حجيم هستن.
اگه تم هاي مخصوص اين گوشي رو استفاده كنيد حتما بهش ميخوره.
صداش رو هم از ايني كه هست نميشه زيادتر كرد. نه با برنامه نه با فلش و نه با هيچ چيز ديگه لطفا ديگه سوال نكنيد.
منظور شما از این که دیگه سوال نکنید یعنی اینکه کاربرای این تاپیک لابد برن خفه بشن
6300هم همینی که هست..هست!
نه؟؟؟؟؟؟؟
منظور شما از این که دیگه سوال نکنید یعنی اینکه کاربرای این تاپیک لابد برن خفه بشن
6300هم همینی که هست..هست!
نه؟؟؟؟؟؟؟
چه قدر جالب من امروز بعد از مدت ها یه کم دقیق تر شدم تو پستهای سطح انجمن همه در گیری لفظی دارن:41:، مثلا جز جنبه ی منفی حرف ایشون نمی شد این رو برداشت کنید که شاید اون دوست چند بار دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن و باز هم پرسیدن؟ اگه هم بخواین از اون نظر توجیه کنید که ایشون مدیر نیستن که تذکر بدن پس شما هم همون کارو تکرار کردید نه؟ جدی چیزایی که امروز دیدم برام جالب بود. :happy:(منظورم صرفا شما نیستید چندین نمونه...):11:
البته این پست هم اسپم شد، معذرت
H A M E D
11-03-2008, 08:20
چه قدر جالب من امروز بعد از مدت ها یه کم دقیق تر شدم تو پستهای سطح انجمن همه در گیری لفظی دارن:41:، مثلا جز جنبه ی منفی حرف ایشون نمی شد این رو برداشت کنید که شاید اون دوست چند بار دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن و باز هم پرسیدن؟ اگه هم بخواین از اون نظر توجیه کنید که ایشون مدیر نیستن که تذکر بدن پس شما هم همون کارو تکرار کردید نه؟ جدی چیزایی که امروز دیدم برام جالب بود. :happy:(منظورم صرفا شما نیستید چندین نمونه...):11:
دوست عزيز وقتي كه ميبينم هيچ كدوم از مديرا به اينجا نظارت ندارن مجبورم خودم تذكر بدم. اگه چيزي هم براي اين دوستمون نوشتم منظورم اين بود كه همه سوالا رو تو يه پست بپرسه و ضمنا سوالي رو كه چندين بار پرسيده شده رو تكرار نكنه. و الا به من چه ربطي داره. اين دوستمون هم انگار خيلي عصبانيه كه كاسه داغتر از آش ميشه.
گوشي شما ممكنه مشكل داشته باشه و شايد هم از سيم كارت باشه. شما يه بار ريست كنيد شايد درست شد.
طبقه گفته خودتون شما.شما هم نفر سومی هستید که این کار را دارید تکرار میکنید
اگر به سوال اون کاربر جواب داده شده بود ایشون سوالش رو تکرار نمی کرد کاربر HAMED هم به جای دعوا بهتره یا به سوالات اگر میدونه جواب بده یا اجازه بده مردم کارشون رو بکنن
دوست عزيز وقتي كه ميبينم هيچ كدوم از مديرا به اينجا نظارت ندارن مجبورم خودم تذكر بدم. اگه چيزي هم براي اين دوستمون نوشتم منظورم اين بود كه همه سوالا رو تو يه پست بپرسه و ضمنا سوالي رو كه چندين بار پرسيده شده رو تكرار نكنه. و الا به من چه ربطي داره. اين دوستمون هم انگار خيلي عصبانيه كه كاسه داغتر از آش ميشه.
گوشي شما ممكنه مشكل داشته باشه و شايد هم از سيم كارت باشه. شما يه بار ريست كنيد شايد درست شد.
فکر کنم خود شما هم کاسه داغتر از اش شدید یا در ارزوی ریاست و مدیریت به سر میبرید که جای دیگران کار میکنید
اجازه بدید مردم کارشون را بکنن
تمام جاهای این مملکت بی نظمی و بی قانونی هست حالا شما اومدید تاپیک 6300 را قانون مند کنید؟؟؟؟؟
گوشی من خیلی طول میکشه که شارژ کامل بشه 3 ساعت
چیکار باید بکنم؟
(امیدوارم نگن سوال تکراریه بی مورده با هم بپرس ...................)
:18:
berid halesho bebarid
Rohallah_tavakoli
12-03-2008, 08:17
سلام به همه دوستان ... اگه گوشي رو اپديت كني فارسي ميشه ؟؟....
اخه nokia pc suite اين گوشي رو نميشناسه!!!!!! پس بايد با چه برنامه اي اپديت كنم؟؟
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم..
GHOST RECON
12-03-2008, 11:30
دوستان من معذرت ميخام با هم دعوا نكنيد
حالا ببينم ميشه كاري كرد تا اگه براي كسي اس ام اس ميفرستيم شمارمون نيفته؟
GHOST RECON
12-03-2008, 11:32
گوشی من خیلی طول میکشه که شارژ کامل بشه 3 ساعت
چیکار باید بکنم؟
(امیدوارم نگن سوال تکراریه بی مورده با هم بپرس ...................)
دوست عزيز نگران نباش تمام6300 اينقدر طول ميكشه تا شارژ بشن مال من هم اينجوريه:46:
دوستان من معذرت ميخام با هم دعوا نكنيد
حالا ببينم ميشه كاري كرد تا اگه براي كسي اس ام اس ميفرستيم شمارمون نيفته؟
این کارت های اس ام اس ناشناس که در مغازه ها مینویسن به درد نمی خوره؟
اصلا این ها چطوری کار میکنن؟؟
سلام
من هر فايلي كه بابلوتوس وارد گوشي ميكنم ميره تو مموري خود گوشي هر جاي گوشي گشتم گزينه اي پيدا نكردم كه فايلها رو مستقيم داخل رم سيو كنه
از كجا بايد اين كارو بكنم
ممنون
Nabakhshoode
12-03-2008, 21:37
سلام
من هر فايلي كه بابلوتوس وارد گوشي ميكنم ميره تو مموري خود گوشي هر جاي گوشي گشتم گزينه اي پيدا نكردم كه فايلها رو مستقيم داخل رم سيو كنه
از كجا بايد اين كارو بكنم
ممنون
نمیفهمم منظورتو ؟ مگه رم همون مموری نیست ؟
اصولا تو گوشی های جاوای نوکیا اول فایلها میرن تو فولدر receive files که جزو حافظه اصلی گوشیه و وقتی حافظه پر بشه میره تو مموری کارت !
این کارت های اس ام اس ناشناس که در مغازه ها مینویسن به درد نمی خوره؟
اصلا این ها چطوری کار میکنن؟؟
دوست عزیز شما که طرفدار نظم و ندادن پست های بیهوده هستید در مورد این پست شما باید بگم که مثل اینکه شما
عنوان تاپیک رو نمیدونید یا میخواین تاپیک رو منحرف کنین حالا جوابش باخودتون هست؟؟؟
دوستمون حامد گفته بود (((دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد))) شما این متن رو چجوری خوندی که برداشتت این بود که گفته خفه شید یا نپرسید یا کم بپرسید فقط گفته که برای بهم نخوردن نظم تاپیک سوالاتتونو در يک پست بپرسيد حالا خود شما تو تاپیک 6300 داری مبحث کارت های اس ام اس رو باز میکنی که هیچ ربطی به این تاپیک
نداره پس لطفا از این به بعد یکم مراقب پست های خودتون باشید تا اینکه بین دوستان دشمنی و دعوا بندازید:13:
سلام
وقتي تم روي گوشي ريخته ميشه و هنگام Apply كردن خطاي Not Enough memory ميده چه جوري بايد اين مشكل رو بر طرف كرد ؟
ممنون
دوست عزیز شما که طرفدار نظم و ندادن پست های بیهوده هستید در مورد این پست شما باید بگم که مثل اینکه شما
عنوان تاپیک رو نمیدونید یا میخواین تاپیک رو منحرف کنین حالا جوابش باخودتون هست؟؟؟
دوستمون حامد گفته بود (((دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد))) شما این متن رو چجوری خوندی که برداشتت این بود که گفته خفه شید یا نپرسید یا کم بپرسید فقط گفته که برای بهم نخوردن نظم تاپیک سوالاتتونو در يک پست بپرسيد حالا خود شما تو تاپیک 6300 داری مبحث کارت های اس ام اس رو باز میکنی که هیچ ربطی به این تاپیک
نداره پس لطفا از این به بعد یکم مراقب پست های خودتون باشید تا اینکه بین دوستان دشمنی و دعوا بندازید:13:
شما حق تهمت زدن به کسی را به جرم دشمنی و و دعوا و ..... ندارید
مگر اینجا کجاست؟
یک فروم در دنیای مجازی
و من فکر نمی کنم مطلبم زیاد هم بی ربط بوده
یکی از دوستان پرسیده بودن چطوری میشه از طریق این گوشی اس ام اس ناشناس زد
چون این کار مخصوص یک گوشی به خصوص نیست من هم گفتم از این کارتها استفاده کنید و بعد هم پرسیدم چطوری؟ من که شخصا پست نزدم بیام این سوال را بپرسم در جواب مطلبی این را گفتم
زیادم بی ربط نبود خانم عزیز
GHOST RECON
13-03-2008, 14:58
faded جان دستت درد نكنه ولي من منظورم اين بود كه برنامه يا روشي هست كه با خود گوشي اس ام اس ناشناس(بدون افتادن شماره) بفرستم؟؟؟؟
faded جان دستت درد نكنه ولي من منظورم اين بود كه برنامه يا روشي هست كه با خود گوشي اس ام اس ناشناس(بدون افتادن شماره) بفرستم؟؟؟؟
فکر کنم خودتون بهتر از من وارد باشین این کارها را قبلا با گوشی های سونی اریکسون در صورتی که هر 2
طرف یک مدل گوشی داشتن جواب میداد
برای گوشی های نوکیا معمولا روش خاصی وجود نداره
مخصوصا این گوشی که از لحاظ نصب برنامه و این حرفا زیاد کارایی خوبی نداره
موفق باشین:11:
(البته تا جایی که من میدونم. شاید چند روز دیگه یه برنامه ایی چیزی ساخته شد اگر شما پیدا کردین به بقیه هم بگین )
H A M E D
13-03-2008, 21:38
سلام
وقتي تم روي گوشي ريخته ميشه و هنگام Apply كردن خطاي Not Enough memory ميده چه جوري بايد اين مشكل رو بر طرف كرد ؟
ممنون
شما احتمالا حافظه گوشيتون پر شده. منظورم رم نيست. احتمالا فايلهايي كه با بلوتوث دريافت كردين يه مقدار از حافظه رو گرفته. فايلهاي اضافي رو به رم منتقل كنيد مشكلتون رفع ميشه.
سلام تا چقدر شارز واست نگه داشته؟
ماله من که 1 روزه تموم میشه. شارز اولیه هم 6 ساعت زدم.
کلا صداش از لحاظ بلندی قابل قبوله اما از لحاظ شفافیت صدا عالیه آنتن دهیشم فوق العادس .
شارژشم از دیشب که خریدم 2 ساعته پرشد و تا امروز که دارم از سروکول گوشی بالا میرم هنوزم پره:21:
کلا من از گوشیم راضیم . عکاسیشم متوسطه به هر حال کار راه بندازه ! فیلمبرداریشم تومایه های کا800
خیلیهم خوشدست و باریک و سبکه . راستی منو گوشی من فارسیه مال شما ها چی ؟
سلام تا چقدر شارز واست نگه داشته؟
ماله من که 1 روزه تموم میشه. شارز اولیه هم 6 ساعت زدم.
سلام.گوشی من خاور میانه هست ولی زبان فارسی نداره,که فکر میکنم با تغییر پروداکت کد و آپ دیت درست بشه فقط پروداکت کد ندارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
0537631 RM-217 MEA-5 BLKSILVER FARSI
اینم کد هالشو ببر
دوستان من دیدم چند نفر برا شارژ گوشی سوال کردن اخه اون اوایل خودم هم با شارژ گوشی خیلی مشکل داشتم.خیلی دیر شارژ میشد بعد هم که سریع شارژ تموم میشد.
راستش من یکی شارژر اصلی خودش رو دارم یکی هم یک شارژر 5700 از اون کوچیکا
یدونه باتری اصلش رو هم خریدم 4 تومان
اون اوایل خیلی طول میکشید شارژ بشه ولی الان خیلی سریع شارژ میشه من از گوشی خیلی استفاده میکنم ولی یک روز و نیم شارژ داره ولی فکر کنم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم کامل شارژ میشه
راستش کلا این گوشی باتری ضعیفی دارهولی دیگه بعد از مدتی بهش عادت میکنید
دوستان من دیدم چند نفر برا شارژ گوشی سوال کردن اخه اون اوایل خودم هم با شارژ گوشی خیلی مشکل داشتم.خیلی دیر شارژ میشد بعد هم که سریع شارژ تموم میشد.
راستش من یکی شارژر اصلی خودش رو دارم یکی هم یک شارژر 5700 از اون کوچیکا
یدونه باتری اصلش رو هم خریدم 4 تومان
اون اوایل خیلی طول میکشید شارژ بشه ولی الان خیلی سریع شارژ میشه من از گوشی خیلی استفاده میکنم ولی یک روز و نیم شارژ داره ولی فکر کنم 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم کامل شارژ میشه
راستش کلا این گوشی باتری ضعیفی دارهولی دیگه بعد از مدتی بهش عادت میکنید
سلام....گوشی من زود شارژمیشه ولی خیلی زود تموم میکنه توی یک روز باید دوبار شارژبشه....روز دوم بردمش پیش فروشنده اونم باتری رو عوض کرد ولی بازم فرق نکرد...نمی دونم شایدم یه باتری بدتر داد بهم!!
یعنی مشکل از باتریه؟؟اخه زیاد هم استفاده نکنم 12 ساعته تموم میکنه....کسی علتشو می دونه؟؟
[quote=amir_01;2219208]سلام....گوشی من زود شارژمیشه ولی خیلی زود تموم میکنه توی یک روز باید دوبار شارژبشه....روز دوم بردمش پیش فروشنده اونم باتری رو عوض کرد ولی بازم فرق نکرد...نمی دونم شایدم یه باتری بدتر داد بهم!!
یعنی مشکل از باتریه؟؟اخه زیاد هم استفاده نکنم 12 ساعته تموم میکنه....کسی علتشو می دونه؟[/quote
دوست عزیز من احتمال زیاد میدم که از باتریتون باشه.اخه من که یدونه باتری اصل خریدم با هم از لحاظ مدت نگهداری شارژ تفاوت دارن هر دو اصل هستن اما اونی که خریدم بیشتر شارژ نگه میداره.دلیلش رو من نمیدونم.
به نظرم باید به فکر یک باتری دیگه باشین.
من گوشیم تصویرش با صداش تو کلیپ ها هم
خونی نداره چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟؟
bidastar
24-03-2008, 01:05
من گوشیم تصویرش با صداش تو کلیپ ها هم
خونی نداره چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟؟
احتمالا" مشکل خود کلیپ هست
نه گوشی شما
bidastar
24-03-2008, 01:06
سلام....گوشی من زود شارژمیشه ولی خیلی زود تموم میکنه توی یک روز باید دوبار شارژبشه....روز دوم بردمش پیش فروشنده اونم باتری رو عوض کرد ولی بازم فرق نکرد...نمی دونم شایدم یه باتری بدتر داد بهم!!
یعنی مشکل از باتریه؟؟اخه زیاد هم استفاده نکنم 12 ساعته تموم میکنه....کسی علتشو می دونه؟؟
برای من هم چند باری این اتفاق اتاد
اما دلیلش این بود که در حین شارژ شدن از گوشی استفاده میکردم
احتمالا" مشکل خود کلیپ هست
نه گوشی شما
نه مشکل از کلیپ نیست چون من هر کلیپی که نگاه می کنم این مشکلو داره
ضمنا همین کلیپ ها روی گوشی دیگران که امتحان کردم هیچ مشکلی نداشتند !!!
bidastar
24-03-2008, 19:51
برنامه های دیگه ی مربوط به پخش فیلم رو تو موبایلت نصب کن با اون برنامه ها کلیپ رو اجرا کن ببین بازم این مشکل پیش میاد یا نه ؟
GHOST RECON
26-03-2008, 15:58
احتال بسيار زياد مشكل از باتري هست
گوشي من 2ساعته شارژ ميشه و تقريبا اگه خيلي ازش كار بكشم 2روز رو كامل جواب ميده بعد از دو روز هم چون دوربينش تو شارژ كم كار نميكنه مجبورم بزارمتوي شارژ
GHOST RECON
26-03-2008, 16:00
من ميخاستم بدونم ايا صفحه گوشي بدون اون ليبل(پلاستيكي كه روي صفحه چسبوندن) خش ميفته اخه من اونو كندم
H A M E D
28-03-2008, 07:24
من ميخاستم بدونم ايا صفحه گوشي بدون اون ليبل(پلاستيكي كه روي صفحه چسبوندن) خش ميفته اخه من اونو كندم
به نظر من بهتره ممثل من يه قاب يدكي براش بگيريد. اونوقت ديگه به قاب اصلي هيچ خشي نميفته. البته من پلاستيك رو از روز اول برداشتم ولي تا حالا خداروشكر هيچيش نشده.
برنامه های دیگه ی مربوط به پخش فیلم رو تو موبایلت نصب کن با اون برنامه ها کلیپ رو اجرا کن ببین بازم این مشکل پیش میاد یا نه ؟
من با KD Player هم کلیپ ها رو اجرا کردم بازم همون مشکل رو داشت ! ! ؟
GHOST RECON
31-03-2008, 15:28
دوستان تو تبليغات اين گوشي اومده بود كه قسمت هاي نقره اي از جنس فلز(فولاد)هست ولي چرا به سادگي خط ميفته حتي بدنش از k750 سوني اريكسون ضعيف تره
H A M E D
31-03-2008, 15:47
دوستان تو تبليغات اين گوشي اومده بود كه قسمت هاي نقره اي از جنس فلز(فولاد)هست ولي چرا به سادگي خط ميفته حتي بدنش از k750 سوني اريكسون ضعيف تره
خوب مگه فولاد ضد خش هست؟ هر چيزي رو اگه خوب ازش نگهداري نكنيد خراب ميشه. مال من كه هنوز يه خط كوچولو هم بهش نيفتاده.
bidastar
31-03-2008, 19:27
مال من هم خش نیفتاده
_________________________.
دوستان مثه اینکه 6300i هم اومده.
کسی اطلاعی داره فریمور جدید برا گوشی اومده یا نه؟
مال من هم خش نیفتاده
در ضمن مال من اصل فندلانده اما فکر نمیکنم فولادی باشه.
دوست عزیز بنده فکر نمیکنم این گوشی فنلاندش باشه.
اخه تمام 6300 که دیدم مجار بودن.
bidastar
01-04-2008, 20:07
ویرایش شد
___________-
من با KD Player هم کلیپ ها رو اجرا کردم بازم همون مشکل رو داشت ! ! ؟
کسی جواب ما رو نداد . . .
H A M E D
04-04-2008, 00:33
دوستان مثه اینکه 6300i هم اومده.
کسی اطلاعی داره فریمور جدید برا گوشی اومده یا نه؟
به اين زوديها نوكيا قصد ارائه آپديت براي گوشي ما رو نداره .
در واقع براي ارائه آپديت بايد مشكلات بزرگي در گوشي وجود داشته باشه كه نيست.
چيزهايي هم كه ما دوست داريم به گوشيمون اضافه بشه عملا سخت افزاري هستن كه يعني بهتره بريم 6300i بخريم.
GHOST RECON
08-04-2008, 11:50
6300i چه فرقي با معموليش داره؟؟؟؟؟؟
H A M E D
08-04-2008, 22:40
6300i چه فرقي با معموليش داره؟؟؟؟؟؟
يه سري امكانات بيشتر مثلا از همه مهمتر WiFi . اصلا بهتره بري تو سايت gsm.ir اونوقت اين دوتا مدل رو با هم مقايسه كني خودت بهتر متوجه ميشي.
GHOST RECON
09-04-2008, 12:39
دوست عزيز ميشه مقايسه اين دو گوشي رو بزاري همين جا چون من اگه بخوام برم تو gsm.ir صد سال طول ميكشه
H A M E D
09-04-2008, 14:53
كپي كردم انداختم اينجا!
مشخصات نام گوشي : 6300 6300i
قیمت : گارانتی اصلی
228000 تومان
تاريخ معرفي : ماه نوامبر سال 2006 ماه مارچ سال 2008
باند فركانس:
باند : GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 GSM 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: ندارد ندارد
مشخصات ظاهري وزن(گرم): 91 93
سايز (طول - عرض - ضخامت): 106.4 * 43.6 * 11.7 106.4 * 43.6 * 11.7
رنگ بندي گوشي : نقره ای - مشکی طوسی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
ابعاد: 320 × 240 پیکسل 31x 41 میلیمتر 240x 320 پیکسل 31x 41 میلیمتر
صفحه نمايش لمسي : ندارد ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد دارد
تصوير زمينه: دارد دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگا پیکسل 2 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: 8 برابر دارد
ابعاد عكس : 1200×1600 پیکسل 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه به میزان حافظه
فلاش: ندارد ندارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد دارد
پخش MP3 به جاي زنگ دارد دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player MP3 player
قابليت پخش: MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC MP3/MP4/AAC/ACC+/eAAC+/WMA
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 7.8 مگابایت 30 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد ( microSD (TransFlash قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت دارد 512 مگابایت کارت (microSD (TransFlash
دفترچه تلفن: 1000 نام 1000 نام
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: miniUSB miniUSB
بلوتوث: دارد دارد
اينفرارد: ندارد ندارد
GPRS دارد دارد
EDGE دارد دارد
HSCSD دارد دارد
3G ندارد ندارد
Wireless LAN ندارد دارد
بازي نام بازي: دارد با قابلیت دانلود دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP دارد دارد
xHTML دارد دارد
HTML ندارد دارد
ساير مشخصات
messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging SMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 دارد دارد
ويبره دارد دارد
آيفون دارد دارد
منشي تلفني ندارد ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد دارد
فرمان صوتي دارد دارد
راديو دارد دارد
چراغ قوه: ندارد ندارد
فن آوري Push to talk دارد دارد
مكالمه تصويري: ندارد ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد ندارد
قابليت نمايش Pdf ندارد ندارد
قابليتهاي ديگر: دارای Java MIDP 2.0 Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C) Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C)
زمان مكالمه:مداوم 3 ساعت و 30 دقیقه 3 ساعت و 30 دقیقه
زمان آماده به كار 348 ساعت 340 ساعت
Mojtaba N87
09-04-2008, 17:29
دوستان یک سوال داشتم. این گوشی نرم افزار های جاوا با حجم 1.5 مگابایت رو جواب نمی ده؟؟ من می خواستم دیکشنری pmd رو برای دوستم بریزم نشد.
H A M E D
09-04-2008, 23:30
دوستان یک سوال داشتم. این گوشی نرم افزار های جاوا با حجم 1.5 مگابایت رو جواب نمی ده؟؟ من می خواستم دیکشنری pmd رو برای دوستم بریزم نشد.
نرم افزارهاي بالاي يك مگابايت رو جواب نميده
GHOST RECON
10-04-2008, 16:10
اقا H A M E D دمت گرم
يه سال ديگه: 6300i بهتره يا 6301 ؟؟؟
H A M E D
11-04-2008, 00:45
اقا H A M E D دمت گرم
يه سال ديگه: 6300i بهتره يا 6301 ؟؟؟
از نظر امكانات و از همه نظرها 6300i بهتره.
خیلی تغییرات داشته...
به نظرم 6300 ای بهترین انتخاب هست...
سلام دوستان. گوشي 6300 من خيلي سريع شارژ خالي ميكنه. با چند تا ديگه از دوستام كه 6300 دارن مشورت كردم. اونا گفتن مال ما هم همينطوره. ميخوام بدونم اين يه مشكل كلي در مورد 6300 هست يا من بايد كار ديگه اي بكنم. ناگفته نمونه كه يه سري باطري رو هم عوض كردم اما فايده نداشت.
salarnight
12-04-2008, 14:02
راهنمایی برای نصب فایل جاوا بیشتر از یک مگ
برای این کار دو راه دارین که من هردوشو امتحان کردم و جواب داد
1- اون فایل توسط یه گوشی دیگه براتون ارسال بشه
2- گوشی رو به pc وصل و در رو حالت مموری بزارین ( نه pc suite ) بعد فایل رو توی مموری کپی کنین و بعد از توی خود گوشی بازش کنین
راهنمایی برای نصب فایل جاوا بیشتر از یک مگ
برای این کار دو راه دارین که من هردوشو امتحان کردم و جواب داد
1- اون فایل توسط یه گوشی دیگه براتون ارسال بشه
2- گوشی رو به pc وصل و در رو حالت مموری بزارین ( نه pc suite ) بعد فایل رو توی مموری کپی کنین و بعد از توی خود گوشی بازش کنین
دوست عزیز هر دو راه رو امتحان کردم برا نصب دیکشنری pmd متاسفانه نشد.
salarnight
13-04-2008, 18:56
دوست عزیز هر دو راه رو امتحان کردم برا نصب دیکشنری pmd متاسفانه نشد.
عجیبه من راهه اول رو توی نقشه تهران 4 مگی امتحان کردم و جواب داد
از یه گوشی دیگه برام فرستادند
راهه دوم رو هم همین pmd رو ریختم
کپی کردم توی مموری ( توی root مموری نه داخل فولدری) و بعد از توی گوشی بازش کردم
شما یه بار دیگه امتحان کنید
دوستان خبر خوش برا گوشی اپدیت جدید اومده الان نرم افزار اپدیتش رو دانلود کردم اپیدیت ورژن 6.1 فقط تا بحال گوشی اپدیت نکردم.
دوستان گوشی رو با ورژن 6.01 اپدیت کردم.فعلا که تفاوتی ندیدم.
Mojtaba N87
14-04-2008, 14:20
سرعت گوشی بیشتر نشده؟ تو منو ها چیز جدید نیومده؟
سرعت گوشی بیشتر نشده؟ تو منو ها چیز جدید نیومده؟
راستش تغییری ایجاد نشده.
فقط احساس میکنم منو سریعتر باز میشه و یکم سرعت گوشی بیشتر شده.
ولی برا دوربین و فیلمبرداریش اخه من زیاد وارد نیستم نمیدونم تغییری ایجاد شده یا نه.
متاسفانه بازم نرم افزار بالای یک مگ رو قبول نمیکنه.درضمن حافظه خود گوشی هم تغییری نکرده.
راستش نمیدونم چرا اپدیت جدید دادن.
دوستان الان یچیزی متوجه شدم راستش تو صفحه اول گوشی قسمت go to اخرین گزینه اش یه ایکون هست به اسم my act.standby راستش بخدا نمیدونم این قبلا بود یا نه.
ولی الان هستش اینو که زدم صفحه اول گوشی میشه مثه گوشی 5700.
یعنی بالای گوشی یک نوار میاد که میتونی انتخاب کنی زیر اون نوار هم موزیک پلیر و رادیو همه هستش.خیلی جالبه.فقط بخدا من نمیدونم این جدید اومده یا از قبل بوده و من متوجه نشدم.
I upgraded from 5.50 to 6.01 and didn't notice any visible difference and the speed seems to be the same as before. I've read somewhere that the following improvements have been made:
- Default year changed to 2008
- MIDlet versions updated
- Improvements in the MyFaves functionality when SIM-card swapped (SW 05.50 => 06.01)
- Improvements for using the radio as an alarm sound with the alarm clock
- Improvements in the MyFaves functionality when the SW is updated by using NSU.
- Bluetooth headset functionalities improved
- Bluetooth carkit functionality improved
- Corrections for the text localizations in the menu
- Updates in the dictionary
- MyFaves scrolling functionality improved
- Improvements in the ALS fucntionality
- Operator name list updated
فکر کنم این تفاوتهاش باشه ولی دقیق نمیدونم چیه فقط مثله اینکه میشه رادیو رو برا الارم تنظیم کرد.
بازم اگه دوستان متوجه شدن ممنون میشم توضیح بدن.
H A M E D
15-04-2008, 00:59
کر کنم این تفاوتهاش باشه ولی دقیق نمیدونم چیه فقط مثله اینکه میشه رادیو رو برا الارم تنظیم کرد.
قبلا هم اين خصوصيت رو داشت ولي حالا بهبود پيدا كرده اين بهبود در چه جهتي هست خدا ميدونه!
دقيقا خط به خط ترجمه ميكنم كه چي نوشتن در موردش :
-سال پيش فرض گوشي به 2008 تغيير كرده.
-ميدلت ارتقا پيدا كرده (مربوط به اجراي برنامه هاي جاوا)
-(من نميدونم اين MyFaves كجاي گوشي هست اما) در زمان عوض كردن سيم كارت اين عملكرد بهبود پيدا كرده!
- تغييراتي در قسمت قرار دادن راديو براي زنگ ساعت داده شده.
- باز هم همون MyFaves بهبود پيدا كرده براي زماني كه از برنامه نوكيا براي آپديت گوشي استفاده ميكنيد.
-خصيصه بلوتوث هدست بهينه تر شده.
-همچنين خصوصيت بلوتوث كاركيت هم بهينه شده.
- مشكل تمركز نوشته ها در منو رفع شده (من كه نفهميدم اين اشكال كجا بود!)
-ديكشنري به روز شده.
- باز هم MyFaves -فهرست اين قسمت قوي تر شده!
-كاركرد تابع ALS بهبود پيدا كرده!
-ليست نام هاي اپراتور آپديت شده.
اين Myfaves احتمالا ليست آهنگ هاي مورد علاقه باشه!
فايده نداره بايد خودم اول آپديت كنم ببينم تغييرات چي هست!
H A M E D
15-04-2008, 01:05
دوستان الان یچیزی متوجه شدم راستش تو صفحه اول گوشی قسمت go to اخرین گزینه اش یه ایکون هست به اسم my act.standby راستش بخدا نمیدونم این قبلا بود یا نه.
ولی الان هستش اینو که زدم صفحه اول گوشی میشه مثه گوشی 5700.
یعنی بالای گوشی یک نوار میاد که میتونی انتخاب کنی زیر اون نوار هم موزیک پلیر و رادیو همه هستش.خیلی جالبه.فقط بخدا من نمیدونم این جدید اومده یا از قبل بوده و من متوجه نشدم.
خسته نباشي اينو كه از خيلي وقت پيش وجود داشته حالا كشف كردي؟ يكم خوبه با گوشي وربري تا چيزايي رو كه داره پيدا كني!
GHOST RECON
15-04-2008, 12:09
دوستان هركي فهميد اين گوشي با اپديت جديد چه تغييري پيدا كرده لطفا بنويسه
GHOST RECON
15-04-2008, 12:55
من يه نقشه رهياب تهران 87 از سايت ----------- دانلود كردم ولي حتما بايد تو گوشي نصب بشه وگرنه اجرا نميشه جاوا هم هست كسي ميدونه مشكل چيه؟
دوستان چرا MobyExplorer رو این گوشی کار نمیکنه؟
پیغام میده که دسترسی به برنامه به حالت غیر مجاز تنظیم شده است.
ایراد از چیه؟
ایا نرم افزار مشابهی برا این گوشی هستش که بشه رو فایلها پسورد گذاشت؟
H A M E D
16-04-2008, 12:44
دوستان چرا MobyExplorer رو این گوشی کار نمیکنه؟
پیغام میده که دسترسی به برنامه به حالت غیر مجاز تنظیم شده است.
ایراد از چیه؟
ایا نرم افزار مشابهی برا این گوشی هستش که بشه رو فایلها پسورد گذاشت؟
شما قبل از اجراي برنامه روي فايل اون كه هستي دكمه سمت چپ موس رو بزن بعد برو تو قسمت دسترسي بعد قسمت دسترسي به داده بعد قسمت هاي زير رو تغيير بده :
خواندن داده ها : سوال در هر زمان (در حالت عادي روي غيرمجاز گذاشته شده)
افزايش/ويرايش داده : سوال در هر زمان. اين گزينه هم در حالت پيش فرض رو غيرمجاز قرار داده شده.
اينا بيشتر براي امنيت اطلاعاته و در هر زمان كه بخواي يه پوشه باز كني ازت اجازه ميگيره.
H A M E D
16-04-2008, 12:45
من يه نقشه رهياب تهران 87 از سايت ----------- دانلود كردم ولي حتما بايد تو گوشي نصب بشه وگرنه اجرا نميشه جاوا هم هست كسي ميدونه مشكل چيه؟
تو اين گوشي جايي براي نصب نيست. چه پيغامي ميده؟ شايد تونستيم راهنمايي كنيم
شما قبل از اجراي برنامه روي فايل اون كه هستي دكمه سمت چپ موس رو بزن بعد برو تو قسمت دسترسي بعد قسمت دسترسي به داده بعد قسمت هاي زير رو تغيير بده :
خواندن داده ها : سوال در هر زمان (در حالت عادي روي غيرمجاز گذاشته شده)
افزايش/ويرايش داده : سوال در هر زمان. اين گزينه هم در حالت پيش فرض رو غيرمجاز قرار داده شده.
اينا بيشتر براي امنيت اطلاعاته و در هر زمان كه بخواي يه پوشه باز كني ازت اجازه ميگيره.
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون اما من اینجا که گفتید رو رفتم ولی اون قسمتهای مجازش غیر فعاله.نمیشه انتخاب کرد.
ایا راهی هستش؟
H A M E D
17-04-2008, 00:00
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون اما من اینجا که گفتید رو رفتم ولی اون قسمتهای مجازش غیر فعاله.نمیشه انتخاب کرد.
ایا راهی هستش؟
براي امنيت بالاتر گوشي نوكيا اين اجازه رو فقط براي برنامه هايي داده كه از گواهي نامه هاي مجاز اين شركت استفاده مي كنن. شما فقط ميتوني گزينه اول رو كه يعني همون سوال در هر زمان هست رو انتخاب كني.
آیا برنامه ای غیر MobyExplorer هست که بشه رو این گوشی نسب کرد
که عملکرد همین برنامه را داشته باشه؟
GHOST RECON
17-04-2008, 15:24
تو اين گوشي جايي براي نصب نيست. چه پيغامي ميده؟ شايد تونستيم راهنمايي كنيم
دوست عزيز فيل رو كه unzip ميكنم ايكونش ميشه مثل ايكون install appliations تو صفحه nokia pc suite بعد كه روش كليك ميكنم اگه گوشي به كامپيوتر متصل باشه شروع به نصب اون روي گوشي ميكنه بعد هم پيغام ميده كه حجم فايل زياده( البته حجم اين برنامه بالاي يك مگ هست فقط ميخواستم راه اون دوستمون كه گفته بود برنامه هاي بالاي يك مگ رو ميخونه عمل ميكنه يا نه؟)
در ضمن اگه خود برنامه رو هم بدون نصب داخل گوشي بريزم اجراش نميكنه يعني اصلا فايلو نميشناسه
H A M E D
22-04-2008, 07:08
دوست عزيز فيل رو كه unzip ميكنم ايكونش ميشه مثل ايكون install appliations تو صفحه nokia pc suite بعد كه روش كليك ميكنم اگه گوشي به كامپيوتر متصل باشه شروع به نصب اون روي گوشي ميكنه بعد هم پيغام ميده كه حجم فايل زياده( البته حجم اين برنامه بالاي يك مگ هست فقط ميخواستم راه اون دوستمون كه گفته بود برنامه هاي بالاي يك مگ رو ميخونه عمل ميكنه يا نه؟)
در ضمن اگه خود برنامه رو هم بدون نصب داخل گوشي بريزم اجراش نميكنه يعني اصلا فايلو نميشناسه
پس احتمالا فايل شما جاوا نيست.
برنامه PC Suite همه فايل هاي جاوا و سيمبيان Sis , Sisx رو به صورت همون آيكون كه شما فرموديد در مياره پس طبيعيه كه روي گوشي شما قابل اجرا نيست.
GHOST RECON
22-04-2008, 11:50
پس احتمالا فايل شما جاوا نيست.
برنامه PC Suite همه فايل هاي جاوا و سيمبيان Sis , Sisx رو به صورت همون آيكون كه شما فرموديد در مياره پس طبيعيه كه روي گوشي شما قابل اجرا نيست.
خيلي ممنون ولي من ديروز يه برنامه از اينترنت گرفتم و ايكونش هم همون جوري شد ولي توي گوشي اجرا شد:41:
راستي اپديت جديد چي شد:13:
salarnight
22-04-2008, 12:36
گوشی رو به pc وصل کنین
و از روی گوشی حالت MAss Storage رو انتخاب کنین
بعد فایل jar رو از روی pc توی مموری بریزین
من همینطوری دیکشنری pmd رو ریختم
GHOST RECON
23-04-2008, 11:57
گوشی رو به pc وصل کنین
و از روی گوشی حالت MAss Storage رو انتخاب کنین
بعد فایل jar رو از روی pc توی مموری بریزین
من همینطوری دیکشنری pmd رو ریختم
دوست عزيز اصلا گزينه اي به نام mass storage نداره يه دونه هست به نام data storage
من هم از راه data storage رفتم و ريختم تو گوشي ولي توي گوشي روي ايكونش يه ضربدر قرمز مياد بعد هم كه انتخابش ميكني اجرا نميشه
GHOST RECON
23-04-2008, 11:58
دوستان ايا تم هاي نوكيا6500 اسلايد به اين گوشي ميخوره؟؟
nakhle007
25-04-2008, 12:09
دوستان من میخواستم بدونم اصلا این گوشی و گوشی های جاوای نوکیا برنامه های بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه یا نه ؟ و اگه جواب منفی میخواستم بدونم که چه فرقی بین این جاوا و جاوای سونی اریکسون هست که گوشی های سونی اریکسون بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه ولی این گوشی اجرا نمیکنه ؟
persian_test
25-04-2008, 12:32
دوستان من میخواستم بدونم اصلا این گوشی و گوشی های جاوای نوکیا برنامه های بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه یا نه ؟ و اگه جواب منفی میخواستم بدونم که چه فرقی بین این جاوا و جاوای سونی اریکسون هست که گوشی های سونی اریکسون بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه ولی این گوشی اجرا نمیکنه ؟
دوست عزیز به راحتی اجرا میشه حتی من یه اکسفورد با حجم 4 مگ روش نصب کردم فقط شاید به علت پایین بودن سرعت پردازش اندکی زمان لودینگ طول بکشه.
حجم فایل بین دو برند نوکیا و سونیاریکسون عامل عدم اجرا نیست نوع فایل Jar عامل عدم اجرا هست.
H A M E D
25-04-2008, 13:16
والا برنامه هاي بالاي 1 مگ كه هيچي بعضي وقتا رو فايل هايي كه حجمشون 800 كيلوبايت و بيشتره هم من با ارور Not enough Memory مواجه ميشم. اعصابمو خورد كرده بعضي اوقات هم رو عكس ها اين پيغام رو ميده و اصلا اون عكس رو نشون نميده.
GHOST RECON
25-04-2008, 15:35
دوست عزیز به راحتی اجرا میشه حتی من یه اکسفورد با حجم 4 مگ روش نصب کردم فقط شاید به علت پایین بودن سرعت پردازش اندکی زمان لودینگ طول بکشه.
حجم فایل بین دو برند نوکیا و سونیاریکسون عامل عدم اجرا نیست نوع فایل Jar عامل عدم اجرا هست.
دوست عزيز ميشه لطفا كاملا توضيح بديد كه چه جوري اين كارو كرديد؟؟
ايا شما گوشيتون رو اپديت كرديد يا اينكه ورژن گوشيتون چيه؟؟
و اينكه منظورتون از (نوع فايل jar ) چي هست؟؟؟
GHOST RECON
25-04-2008, 20:13
دوستان يكي به من كمك كنه وقتي هدفون رو به گوشي وصل مي كنم علامت هدفون بالاي گوشي نمياد و گوشي هم اهنگ هارو به طور معمول از اسپيكر پخش ميكنه
nakhle007
26-04-2008, 08:20
عزیز اگه میشه قدم به قدم بگو که چه کار کردی چون یه بابایی خیلی دنبال یه دیکشنری برای گوشیش میگرده ولی به علت حجم بالا هیچ کدوم نصب نمیشن . حالا شما لطفا ضمن توضیح اگه فایل این دیکشنری هم داری بذار تا ما هم استفاده کنیم . دستتون درد نکنه
GHOST RECON
27-04-2008, 13:56
بابا يكي جواب مارو بده گوشيمون خراب شد
دوستان من دو تا باتری داشتم که یکی همونی بود که تو کارتنش بود یکی رو هم به اسم اصل خریده بودم.
اما یدونه از باتریها خیلی زود شارژخالی میکرد حدود یکروز شایدم کمتر.
چند روز پیش رفته بودم مغازه یکی از اشناها که لوازم کلی گوشی توزیع میکنه.
از شارژ کم باتری که گفتم.
گفتش که یدونه باتری جدید اومده که اصله ولی گرونه.
قیمتش 6500 بود.اما جالب این بود که چینی بود و روش نوشته که 890 mah خلاصه خریدم.
برا بار اول که شارژ کردم یکروز و نیم شارژ نگه داشت.
چند جا که سایتها نگاه کردم همه باتری 6300 رو نوشته بودن که 860 mah هستش.
گفتم به دوستان هم اطلاع بدم.
البته اینو هم بگم که از ظاهرش اینطور که معلومه اصل هستش.
یدونه لینک هم ازش پیدا کردم میزارم
Mojtaba N87
27-04-2008, 23:26
آخه 6500 واسه باتری اصل کمه! نمی دونم شایدم عادت کردیم که حتما باید گرون باشه :دی
آخه 6500 واسه باتری اصل کمه! نمی دونم شایدم عادت کردیم که حتما باید گرون باشه :دی
اخه کلی فروشه.اصلا کارش تکی نیست.میگفت بیرون کمتر از 9 تومان نیست.
Saman-tci
28-04-2008, 19:42
دوستان سایتی برای دانلود برنامه و تم و بازی برای 6300 نیست .....؟
دوستان سایتی برای دانلود برنامه و تم و بازی برای 6300 نیست .....؟
دوست عزیز بنده از این سایت استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید.
H A M E D
29-04-2008, 14:22
دوستان يكي به من كمك كنه وقتي هدفون رو به گوشي وصل مي كنم علامت هدفون بالاي گوشي نمياد و گوشي هم اهنگ هارو به طور معمول از اسپيكر پخش ميكنه
خوب حتما هدفون با گوشي سازگار نيست. البته در اين مواقع گوشي يه پيغام هم ميده.
salarnight
29-04-2008, 16:30
سلام دوستان 2 تا تم زیبا واستون آپ کردم که امیدوارم خوشتون بیاد
دانلود نکنین از دستتون رفته
تم اولی تم ویندوز XP هستش که جالبه
کد:
تم بعدی هم تم iPhone هستش که خیلی زیباس
کد:
نظرتون رو هم بگین
GHOST RECON
30-04-2008, 11:59
H A M E D جان هدفون خود گوشي رو ميگم قبلا كار ميكرد
ehsssssan
01-05-2008, 14:26
افرادي كه هم 6300 و هم 5310 داشتن لطفا يه پست خصوصي به من بدن
سلم دوستان لطفا يك برنامه براي منشي تلفني 6300 بگذاريد خيلي خيلي واجب است ممنون.
H A M E D
05-05-2008, 00:00
سلم دوستان لطفا يك برنامه براي منشي تلفني 6300 بگذاريد خيلي خيلي واجب است ممنون.
از اين برنامه ها براي اين گوشي وجود نداره. سراغش نگرديد.
ehsssssan
05-05-2008, 18:50
از اين برنامه ها براي اين گوشي وجود نداره. سراغش نگرديد.
اینجوری هم نا امیدش نکنید دیگه.
این جور برنامه ها واسه مدل های جاوا خیلی سختپیدابتونی بکنی .شما خواستی منشی تلفنی داشته باشی برو مخابراط فعالش کن.اگهتومخابراط درخواست بدی خودشون راهنماییتون میکنن
salarnight
07-05-2008, 20:26
دوستان این روش برای نصب برنامه جاوا بالای 1 مگ روی 5610 امتحان شده و جواب داده
شما هم یه امتحانی کنین
گوشی رو با usb به pc وصل کن
بزار روی حالت Data Storage
یعد برنامه رو که مثلا نقشه تهران هست کپی کن توی رم ( توی root رم ) root یعنی یه راست داخل رم بریز و توی فولدری نریز
بعد usb رو دربیار و با گوشی برو اجراش کن
...
H A M E D
07-05-2008, 23:16
دوستان این روش برای نصب برنامه جاوا بالای 1 مگ روی 5610 امتحان شده و جواب داده
شما هم یه امتحانی کنین
گوشی رو با usb به pc وصل کن
بزار روی حالت Data Storage
یعد برنامه رو که مثلا نقشه تهران هست کپی کن توی رم ( توی root رم ) root یعنی یه راست داخل رم بریز و توی فولدری نریز
بعد usb رو دربیار و با گوشی برو اجراش کن
...
امتحان كرديم و نشد!
ehsssssan
08-05-2008, 00:33
با كلي دردسر اينو پيدا كردم.حتما مطالعه كنيد.
البته واسه همراه اول
براي ايرانل هم ميتونين با 140 تماس بگيرين و راهنماييتون ميكنن.
با سلام
امروز اومدم گوشیم رو شارژر کنم دیدم شارژ نمیشه. بررسی کردم متوجه شدم شارژر خروجی نداره. کسی به تعمیر شارژر آشنایی داره. ؟
فعلا با یک شارژر سامسونگ اونو شارژ کردم اما ظرف 2 ساعت شارژ کامل شد. قبلا 3.40 طول میکشید.
مشخصات شارژر خودش 5.7v 800ma و شارژر جدید 4.8v 600mah
چطور با شارژر ضعیفتر سریعتر شارژ میشه ؟؟؟!!!!
H A M E D
09-05-2008, 02:31
با سلام
امروز اومدم گوشیم رو شارژر کنم دیدم شارژ نمیشه. بررسی کردم متوجه شدم شارژر خروجی نداره. کسی به تعمیر شارژر آشنایی داره. ؟
فعلا با یک شارژر سامسونگ اونو شارژ کردم اما ظرف 2 ساعت شارژ کامل شد. قبلا 3.40 طول میکشید.
مشخصات شارژر خودش 5.7v 800ma و شارژر جدید 4.8v 600mah
چطور با شارژر ضعیفتر سریعتر شارژ میشه ؟؟؟!!!!
به فكر تعميرش نباشيد بهتره يه شارژز نو تهيه كنيد.
ترجيحا از شارژرهاي غير استاندارد براي اين گوشي هم استفاده نكنيد چون ممكنه به باتريتون ضرر برسونه.
با تشکر
احتمال آسیب دیدن خود گوشی هم وجود داره یا فقط باتری ممکنه خراب شه؟
یک راهنمایی در خصوص خرید شارژر خوب به ما بده .
این شارژری که داشتم یک ماه نیست خریده بودم!
با سلام
برا افزایش صدای زنگ 6300 راهی هست ؟
Linux Learner
09-05-2008, 15:25
چرا یه سری تم ها که توی فایل نصبشون سه تا فایل هست (mbm , skn , mif) روی گوشی کار نمیکنه و موقع نصب میگه:
serie 60 Skin Support Require
گوشیم هم 6630 هست!!!
mercedes
12-05-2008, 20:57
mani6606
15-05-2008, 04:43
بدترین گوشی نوکیا 6300
salarnight
15-05-2008, 12:05
بدترین گوشی نوکیا 6300
چشه مگه ؟ ؟؟
H A M E D
16-05-2008, 19:45
چرا یه سری تم ها که توی فایل نصبشون سه تا فایل هست (mbm , skn , mif) روی گوشی کار نمیکنه و موقع نصب میگه:
serie 60 Skin Support Require
گوشیم هم 6630 هست!!!
چه ربطي به اين تاپيك داره؟
muhammadinfo
17-05-2008, 13:19
زنگ صلوات برا گوشی 6300 میخوام.
DANIAL_2000
19-05-2008, 21:02
دوستان اگه راهی برای اجرای برنامه های این تاپیک روی 6300 وجود داره لطفا راهنمایی کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ها رو بعد از دانلود روی مموری کارت کپی میکنم.. تحت جاواست اما ارور invalid میده!!
چشه مگه ؟ ؟؟
باتریش فرتی تموم میشه!
دوربین بسیار بی کیفیت نسبت به 2 مگاپیکسلای دیگه صفر!
سرعت پردازش پایین طوری که در اجرای برنامه های بالای یک مگ مشکل داره, یعنی باید دور تم و بازیهای سنگین(با کیفیت) و خیلی از برنامه های مفید خط بکشی!
بازم بگم...:eh:
فلش نداره, بلندگوی افتضاح و.... :19:
aydin_eb7777
20-05-2008, 19:15
سلام.
من گوشی 6300 را 2ماه پیش خریدم.
روز اول تنها با 1 چیزش حال کردم و فقط دیدن شکلک اس امک اس به صورت گرافیکی بود.
روز 4 یا 5 بود که اعصابم خورد شد. چون این گوشی هیچ چی نداشت و از اونجایی که من سری N داشتم و خیلی امکانات نصبت به این گوشی داشت طاقت نیاوردم و تا قبل از اینکه کچل بشم مفت فروختمش :)
الان N95 8gb دارم که انقدر ازش راضی هستم که به نظرم هیچ گوشی دیگه ای به گرد پاش نمی رسه.
با تشکر :)
DANIAL_2000
20-05-2008, 19:43
دوستان اگه راهی برای اجرای برنامه های این تاپیک روی 6300 وجود داره لطفا راهنمایی کنید!
برنامه ها رو بعد از دانلود روی مموری کارت کپی میکنم.. تحت جاواست اما ارور invalid میده!!
ببخشید آدرس غلط دادم...:31:
این تاپیکه: (برنامه های جاوا به همراه توضیح)
هیچکدوم از دیکشنریها روی 6300 کار نکرد!! راهی برای اجرا کردنش وجود داره؟:41:
اگه نه دنبال دیکشنری برای این گوشی میگردم... لطفا راهنمایی کنید.
H A M E D
23-05-2008, 10:48
سلام.
من گوشی 6300 را 2ماه پیش خریدم.
روز اول تنها با 1 چیزش حال کردم و فقط دیدن شکلک اس امک اس به صورت گرافیکی بود.
روز 4 یا 5 بود که اعصابم خورد شد. چون این گوشی هیچ چی نداشت و از اونجایی که من سری N داشتم و خیلی امکانات نصبت به این گوشی داشت طاقت نیاوردم و تا قبل از اینکه کچل بشم مفت فروختمش :)
الان N95 8gb دارم که انقدر ازش راضی هستم که به نظرم هیچ گوشی دیگه ای به گرد پاش نمی رسه.
با تشکر :)
آخه شما N95 8GB رو با 6300 مقايسه ميكني؟
من هر دوي اين ها رو داشتم اصلا قابل مقايسه نيستن.
N95 براي خودش يه پديده هست. البته قيمتش هم كه زمين و آسمونه.
ضمنا الان كم كم داره 6300 هم خز ميشه. اينجا تو هر مغازه اي كه نگاه كني داره و اكثر مردم هم دارن ميخرن مفت شده 160 تومن.
برنامه بالاي 1 مگابايت هم كه روش نصب نميشه. باهاش خيلي مشكل دارم
ولي
كار من رو كه راه ميندازه. بد نيست چون كار خاصي باهاش انجام نميدم.
GHOST RECON
27-05-2008, 14:12
دوستان گوشي من جديدا ريست ميكنه مثلا داري با گوشي كار ميكني يه دفعه صفحه سياه و سفيد ميشه بعد هم مياد تو صفحه اصلي
البته خيلي اينجوري نميشه
اشكال از چي هست
salarnight
28-05-2008, 09:31
چقدره ؟
اگه زیاد نیست مشکلی نداره
mani6606
29-05-2008, 08:52
دوستان من حدودا 10 ماه این گوشی را دارم . نوکیا هرچی برای سری n مایه میذاره به همون اندازه برای سری 40 خسیس است . من که انشالله بزودی از شر این گوشی راحت میشوم . شارژ کم . دوربین بسیار ضعیف فکر کنم VGA باشه بیخودی زده 2 مگا . تازه این که خوبه من 2 تا 5310 رو باهم مقایسه میکردم دوربین یکی از انها با سرعت بسیار پایین کار میکرد و در قیلمبرداری نیز ناریک میگرفت.
دوستان من یک مشکل دارم میخواستم ببینم تو موزیک پلیر این گوشی نمیشه پلی لیست درست کرد.
اگه میشه ممنون میشم توضیح بدید.
برا مرتب کردن اهنگها تو موزیک پلیرش باید چیکار کرد؟
ممنون.
mercedes
06-06-2008, 21:34
بالاخره كسي موفق شد يه ديكشنري كوچولو رو اين گوشي نصب كنه
حيف كه خيلي گوشي خوشگليه وگنه به خاطر اين مشكلش سريع عوضش مي كرد
امروز حدود 50 تا برنامه دانلود كردم اما هيچكودومشون نصب نشد
از متخصصين تقاضا ميكنم يه آموزش در مورد نصب نرم افرارهاي اين گوشي خوصوصا ديكشنري بزارنن
لطف بزرگي ميكنين
دوستاني هم كه با اين آموزش موافقا راي بدن
mani6606
06-06-2008, 21:38
دوستان من یک مشکل دارم میخواستم ببینم تو موزیک پلیر این گوشی نمیشه پلی لیست درست کرد.
اگه میشه ممنون میشم توضیح بدید.
برا مرتب کردن اهنگها تو موزیک پلیرش باید چیکار کرد؟
ممنون.
کاری نمیشه کرد .
salarnight
06-06-2008, 22:40
فکر کنم روی این گوشی این نرم افزار های بیشتر از یک مگ کلا نصب نمیشن
روی 5610 که سری 40 هست راههایی میشه رفت که بشه ولی روی این جواب نداد
mercedes
07-06-2008, 10:17
فکر کنم روی این گوشی این نرم افزار های بیشتر از یک مگ کلا نصب نمیشن
روی 5610 که سری 40 هست راههایی میشه رفت که بشه ولی روی این جواب نداد
خداييش يكي سر خير بشه ما رو راهنمايي كنه بد جور كارمون سر ديكشنري گيره
دعاتون ميكنيم
yaran-888
08-06-2008, 23:31
سلام
خواهرم گوشیش 6300
وقتی گوشیرو خریده یه برنامه هایی براش روی مموری کارتش ریختن .
می خواستم ببینم مشکلی پیش نمی یاد فورمتش کنیم؟
بعد هروقت مسیج می زنه تو outbox هیچی نمی مونه؟
ممنون
salarnight
09-06-2008, 15:45
خداييش يكي سر خير بشه ما رو راهنمايي كنه بد جور كارمون سر ديكشنري گيره
دعاتون ميكنيم
ببین روی اینترنت شاید دیکشنری کمتر از یک مگ پیدا شه
راستی فایل دیکشنری رو از یه گوشی دیگه با بلوتوث واستون بفرستن بعد ببینین میشه یا نه
سلام
خواهرم گوشیش 6300
وقتی گوشیرو خریده یه برنامه هایی براش روی مموری کارتش ریختن .
می خواستم ببینم مشکلی پیش نمی یاد فورمتش کنیم؟
بعد هروقت مسیج می زنه تو outbox هیچی نمی مونه؟
ممنون
مشکلی پیش نمیاد
توی outbox هم نباید چیزی بمونه
مسیج هایی که فرستاده نمیشه و failed میشه توی outbox میمونه
مسیج هایی که درست سند میشن میرن توی send box
Mojtaba N87
10-06-2008, 01:13
این دیکشنری ها رو تست کنید دوستان : حجم ها شون زیر 1 مگابایته و باید نصب شن!
ممنون از لطفتون دوست عزیز.متاسفانه اولی که دیکشنری انگلیسی به فارسی نیست.
دومی هم قبلا استفاده کردم کار باهاش خیلی سخته.
در هرحال ممنون از لطفتون.راستش اگه بشه دیکشنری pmd رو حجمش رو کم کرد خیلی عالیه.
یعنی هیچ راهی نداره که یخورده حجمش کم بشه؟
Mojtaba N87
10-06-2008, 22:58
خواهش می کنم...
والا راهش اینه که سازندش بیاد کلماتش رو کم کنه تا حجمش به زیر 1 مگ برسه که خیلی کار سختیه!
moh69ali
13-06-2008, 21:00
سلام دوستان من یه 6300 دارم با همان کد 12345 securitycode رو فعال کردم وتست کردم درست بود اما بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دیگه با 12345 باز نشد ممنون می شوم اگر کمک کنید
سلام
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فقط افرادي كه تو ليست حافظه گوشيم هست بتونن با من تماس بگيرن بقيه افراد در دسترس يا در شبكه نباشن. لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم بگه برام ايميل كنيد ممنون ميشم .:41:
moh69ali
13-06-2008, 21:44
سلام دوستان من یه 6300 دارم با همان کد 12345 securitycode رو فعال کردم وتست کردم درست بود اما بعد از خاموش و روشن کردن گوشی دیگه با 12345 باز نشد ممنون می شوم اگر کمک کنید
mani6606
13-06-2008, 21:45
سلام
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فقط افرادي كه تو ليست حافظه گوشيم هست بتونن با من تماس بگيرن بقيه افراد در دسترس يا در شبكه نباشن. لطفا اگه كسي اطلاع داره بهم بگه برام ايميل كنيد ممنون ميشم .:41:
این امکان بیشتر با نرم افزارهای تحت سیستم عامل سیمبین مانند Black list انجام میشود و برای گوشیهای جاوا ممکن نیست.
jamshidjap
13-06-2008, 22:55
سلام
من يه هندز فري n95 دارم و يه 6300 هم دارم فيش هدفون 6300 مثل ان95 هستش فقط يه ذره كوچيكتره آيا تبديلي وجود داره كه اون فيش بزرگ رو به فيش 6300 تبديل كنه؟
Mojtaba N87
14-06-2008, 01:15
مطمئنی قبل از خاموش کردن درست بوده؟ خیلی عجیبه .
سلام
من يه هندز فري n95 دارم و يه 6300 هم دارم فيش هدفون 6300 مثل ان95 هستش فقط يه ذره كوچيكتره آيا تبديلي وجود داره كه اون فيش بزرگ رو به فيش 6300 تبديل كنه؟
بله دوست عزیز. فیش 6300 ، 2.5 میلی متری هستش. شما باید مبدل 2.5 میلی متری به 3.5 میلیمتری (استاندارد) رو بگیری . که همه جا یافت می شه.
moh69ali
14-06-2008, 15:08
بله مطمئن بودم که 12345 است حالا چاره چی است. چرا هیچ کس جواب ما را نمی دهد واقعا مدیر این بخش خسته نباشید!!!!
:17: :17: :17: :29: :29:
yaran-888
30-06-2008, 22:59
سلامگوشیه 6300 بعد از اینکه 40 تا اس ام اس می یاد براش می گه فول و اس ام اس دیگه ایی رو قبول نمی کنهشما می دونید چرا یا تو این گوشیها عادیه؟
Mojtaba N87
30-06-2008, 23:14
آره دوست عزیز. این گوشی ظرفیت محدودی واسه مسیج داره.
chakavak_67m
03-07-2008, 01:53
سلام دوستان من ميخواستم اين كوشي رو براي بابام بكيرم لطفا هر كسي كه اين كوشي رو داره راهنمايي راجع به خوب يا بى بودنش رو از من دريغ نكنه
مرسي
خوبه.فقط كيفيت صدا نداره
chakavak_67m
03-07-2008, 02:04
نه.اينطور نيست.خودم دارم .هر ماه بيشتر از 200واسم مسيج مياد ولي نميگه فول
mani6606
03-07-2008, 04:48
سلامگوشیه 6300 بعد از اینکه 40 تا اس ام اس می یاد براش می گه فول و اس ام اس دیگه ایی رو قبول نمی کنهشما می دونید چرا یا تو این گوشیها عادیه؟
من گوشیم از دی ماه تا حالا حدود 700 مسیج گرفته اما تا حالا خطا نداده.
mani6606
03-07-2008, 04:57
خوبه.فقط كيفيت صدا نداره
من حدود ینک سال این گوشی رو دارم .عیبهای اساسی:
1 - دوربین فوق العاده بی کیفیت عکس رو که قرمز میگیره فیلمبرداریش هم که بهتر نگم.
2- مدت شارژ بسیار کم .
3- ناخوانا بودن صفحه زیر نور خورشید.
HICH-KASS
03-07-2008, 23:34
سلام مي خواستم بگم هيچ كاريش ميشه كرد صداش بلند تر شه؟؟
tagarg_yakh
05-07-2008, 11:41
سلام دوستان
یه سوال! راهی وجود داره که به طور کلی حالت زنگ افزایشی گوشی را غیر فعال کرد؟
ممنون میشم جواب بدین
salarnight
05-07-2008, 12:03
بله میشه
شما این مسیر رو طی کنین
menu
settings
tones
incoming call alert
حالا از روی ascending به روی ringing تغییر بدید
tagarg_yakh
05-07-2008, 14:00
من این کار را کردم حالت افزایشیش بهتر شده اما بازم حالت افزایشی داره(یعنی به طور کلی بر طرف نمیشه)
گوشی من این طوره با از شما هم این حالت را دازه
امکانش هست که به طور کلی این حالت از بین بره؟
ممنون میشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.