مشاهده نسخه کامل
: کمک در وصل کردن لب تاپ به کامپیوتر
kasesang
04-08-2007, 00:40
آقا من يه لبتاپ که فقط مودم داره رو مي خوام با يه کامپيوتر که مودم داره ولي هيچ چيز ديگه اي نداره شبکه کنم . توي کامپيوتر هيچ مشکلي ندارم (از طريق کابل مستقيم تلفني ) اما تو لبتاپ مشکلم اينه که اصلا گزينه ارتباط مستقيم از طريق کابلش غير فعاله . وقتي خودم با هاش ور رفتم به اين رسيدم که com1 رو نميشناسه در حالي که جاش روي لبتاپ هست .
توجه : من نه مي خوام از طريق usb و نه بولوتوث و نه اينفراد و نه کابلهاي ديگه عمل کنم ............فقط کابل معمولي تلفن .............
ميشه يکي کمکم کنه ؟؟!!!:42:
شما باید دو تا خط تلفن هم داشته باشین برای این کار دارین؟
kasesang
04-08-2007, 10:51
آره دو خط دارم ولی نمی خوام پول تلفن می داده باشم نمیشه از کابل مستقیم استفاده کرد ؟
kasesang
05-08-2007, 17:46
آقا چی شد ؟!!!!
اگه نمی شه بگین نه تا من تکلیف خودمو روشن کنم . آخه راستش بهش احتیاج دارم . چون می خوام یه نرم افزار شبکه ای رو خودم امتحان کنم . این نرم افزار رو UniTest System 4 . کمکم کنین . . . لطفا
نه عزیز من نمیشه .البته میشه ها ولی 10 برابر شبکه های معمولی باید خرج کنی.بیخیال شو از Lan استفاده کن.سرعتشم واقعا افتضاحه به درد نرم افزار نمیخوره.
نه عزیز من نمیشه .البته میشه ها ولی 10 برابر شبکه های معمولی باید خرج کنی.بیخیال شو از Lan استفاده کن.سرعتشم واقعا افتضاحه به درد نرم افزار نمیخوره.
موافقم .. سری که درد نمیکنه رو چرا ببندیم اخه ..
وقتی کارت شبکه رو ساختن برا این چیزا بوده دیگه !!!
kasesang
10-08-2007, 18:29
آقا مرسی همین که جواب دادین خیلی ممنون .
امیدوارم که منطقی ترین کار ممکن رو انجام بدین . نه سخت ترین کار رو :41:
vahid_41852
18-08-2007, 23:36
آقا شما ميتوني با دوتا بلوتوث هر دو رو شبكه كني.
خواستي بگو توضيحشو واست بزارم.
sepehr_share
21-08-2007, 10:40
سلام منم بهت کابل usb رو پیشنهاد میکنم شما دوتا کامپیوتر رو توسط کابل usb به هم وصل میکنی بعد توسط نرم افزاری که روشه دوتا کامپیوتر رو به هم میشناسونی البته فکر میکنم فقط ارسال و دریافت فایل روش باشه امکانات shareing و ... رو نداره... اطلاعات بیشتر مثل اسم نرم افزار روشو خواستی بگو تا برات بپرسم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.