ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

!Bikhaneman!
01-08-2007, 02:54
سلام

همونطور که قبلاً قولشو داده بودم ، یه مقایسه جزئی اما در عین حال بحث برانگیز که بین گوشیهای سری جدید و قدیم انجام دادم رو براتون عنوان میکنم !
این مقایسه بیشتر در مورد ظاهر کلی گوشی و سخت افزار انجام شده .

ماجرا از اونجا شروع شد که یکی از دوستان بنده تو کرج ، تصمیم گرفت N73 Music Edition بگیره..علی رغم اصرارهای بنده برای خرید گوشی با گارانتی اتصالات و یا دست دوم سری قدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشون آکبندشو 405 خرید .
فروشنده ، ماننده همه فروشنده ها ، این گوشی رو با تضمین اصل فنلاند بودن و قید در فاکتور به ایشون فروخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی رفتم پیشش ، گفت گوشی رو براش تست کنم ببینم چطوریاست. اول از همه آیمی رو تو سایت numberingplans وارد کردم ، مشخصات رو به درستی اعلام کرد .

ظاهر گوشی هم کاملاً شبیه به گوشیهای قدیمی بود و از نظر جنس کوچکترین اختلافی ندیدم ، فقط کیپدش فارسی (عربی) هم داشت . دریچه دوربین رو هم چک کردم ، باز هم اختلافی ندیدم .
بعضی از دوستان گفته بودن باطریهای گوشیهای سری جدید با قدیمیا فرق دارن و نوشته های اضافی و ..داره...اونم چک کردم ، کوچکترین اختلافی نداشت ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه سرتون رو درد نیارم داشتم به این نتیجه میرسیدم که این رفیق ما خوش شانس بوده و یه قدیمی گیرش اومده که باطری رو در اوردم تا بردشو ببینم ... خشکم زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون با یه برد خوشرنگ و جدید مواجه شده بودم که اصلاً شباهتی به برد گوشیهای نوکیا نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته می بخشید عکس تاره چون با عجله گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که تو عکس میبینید ، رنگش سبز روشنه و دوستانی که سونی اریکسون ساخت چین داشتن ، با این رنگ کاملاً آشنا هستن .
فرصت نکردم از برد خودم عکس بگیرم اما یه عکس از برد N73 فنلاند میذام تا اختلاف رنگها رو بدرستی متوجه بشید :

تو عکس زیر ، به برچسبی که روش نوشته : Made In Finland توجه کنید . تو سری های قدیم ، این برچسب ، برجسته و پفکی بود . اما برچسب این گوشی مثل یه تیکه پلاستیک ، کاملاً معمولی و فقط شطرنجی بود .

مقایسه نرم افزاری :
تا جایی که وقت داشتم و تست کردم ، هیچ اختلافی ندیدم جزء کمی کندی این گوشی نسبت به گوشی خودم . صدای اسپیکرش کاملاً با گوشی خودم یکی بود . کیفیت LCD هم همینطور .

نتیجه اخلاقی : گوشیهای سری جدید ، گوشیهای خوبی هستند و من آنها را دوست دارم .

!Bikhaneman!
01-08-2007, 03:07
مواردی که یادم رفت بگم :

دو رقم آخر آیمی 42 بود که تمام محاسبات بنده و دوستانمو به هم ریخت ! چون تا بحال فکر میکردیم فقط گوشیهایی که دو رقم آخر سریالشون یکی از اعداد 7-8-9 باشه ، غیر فنلاندیه

برچسبی که روش عبارت "ساخت فنلاند" نوشته شده ، یه تیکه هست در حالی که مال قدیمیا ، این برچسب روی یه برچسب دیگه چسبیده شده و در واقه دولایه هست .

Highbury
01-08-2007, 08:23
من که زیاد اهل نوکیا نیستم ولی گوشی که تا 40-50 روز دیگه میخوام بگیرم 73 هستش .
ماشالله به این همه تیز بینی و دقت

M.etallic.A
01-08-2007, 11:43
واقعا دمت گرم. کار خیلی خوبی کردی. حالا خریدارای N73 میتونن تشخیص بدن که چه گوشی اصله فنلانده و چه گوشی چینی و سرشون کلاه نمیره.

البته اگه اصل فنلاند تو بازار وجود داشته باشه !!!

mohsen3
01-08-2007, 11:58
یه سوال: اگر رقم 7 و 8 سریال یک گوشی 01 باشه (00 نباشه)، بازم ممکنه که گوشی فنلاندی باشه(بردش سبز پر رنگ باشه)؟

علیرضا
01-08-2007, 14:13
شما بارکد 13 رقمی رو جعبه گوشیتون رو بزارید من می گم مال کدوم کشوره.

mohsen3
01-08-2007, 14:22
من هنوز گوشی نخریدم و می خوام نحوه تشخیص رو یاد بگیرم که موقع خرید، گوشی چینی نخرم. لطفا نحوه تشخیص رو بگید.

ضمنا از یکی دو تا مغازه سریال گوشی های موجود رو گرفتم که 15 رقمیه و تمامشون رقم 7 و 8 اونها 01 هست.

Nikolas_95
01-08-2007, 14:47

دوست عزیز یعنی از شیوه های قبلی که گفته شده تشخیص می دهید یا نمی خواهید شیوه تشخیص خود را بگویید؟آخه اینجا همه هرچی بلد هستند یاد بقیه هم میدن!!!

amirfarrokh
01-08-2007, 15:42
آهان چون رنگش سبز کمرنگ بود پس چینیه...گرفتم...یادم نبود رنگ سبز کمرنگ هیچ جای دنیا پیدا نمیشه جز چین.اینم جزو نکات ظریفت بیار...
آقا من 1 ماهه پیش واسه دوستم N73 خریدم...اوجه همین بحث ها بود...همه میگفتن چینیه، تقلبیه...همش حرف بود...هیییچ مشکلی هم نداره...مثل بنز داره کار میکنه...
شرکت نوکیا اینقدر بی در و پیکر نیست که اعتبارش رو با تولید گوشیش تو چین از دست بده...

Nikolas_95
01-08-2007, 16:06
آهان چون رنگش سبز کمرنگ بود پس چینیه...گرفتم...یادم نبود رنگ سبز کمرنگ هیچ جای دنیا پیدا نمیشه جز چین.اینم جزو نکات ظریفت بیار...
آقا من 1 ماهه پیش واسه دوستم N73 خریدم...اوجه همین بحث ها بود...همه میگفتن چینیه، تقلبیه...همش حرف بود...هیییچ مشکلی هم نداره...مثل بنز داره کار میکنه...
شرکت نوکیا اینقدر بی در و پیکر نیست که اعتبارش رو با تولید گوشیش تو چین از دست بده...

کاملا درسته،تازه بعضی وقتها مدلهای چینی بهتر از آب در میان!!!:31::27:

taghi_ramzi
01-08-2007, 16:21
این بحث رنگ بردهای مدار چاپی خدا شاهده خیلی خنده داره
کسایی که خیلی کم تو باغ الکترونیک و این صحبتا باشن میفهمن من چی میگم !
:))

rainysky50
01-08-2007, 16:21
از کی تا حالا چین گوشی با همون کیفیت نوکیا تولید میکنه و اونوقت نوکیا هم بهش اجازه میده.بابا جمع کنید این صحبتها رو.هر گوشی که ارم نوکیا روش نوشته باشه اصلیه.اگر nokla nckia یا یکی از این موارد بود اونوقت اون گوشی تقلبی هست.

M.etallic.A
01-08-2007, 21:28

نه عزیزم. چون رنگش با رنگ n73 های اصلی فرق میکنه جای شک داره.

خوب انشالله که مشکلی هم پیش نیاد.مثل مک لارن کار کنه.

واسه شرکت نوکیا بازار کشورهایی مثل ایران دو زار ارزش نداره. خیالت تخت... مطمئن باش گوشی های هندی و چینی رو که نمیبرن اروپا و امریکا بفروشن. واسه من و توی جهان سومی تولید میکنن.

M.etallic.A
01-08-2007, 21:35
این بحث رنگ بردهای مدار چاپی خدا شاهده خیلی خنده داره
کسایی که خیلی کم تو باغ الکترونیک و این صحبتا باشن میفهمن من چی میگم !
:))

من خیلی زیاد تو خطش هستم. شما اصل موضوع رو گذاشتید کنار و دارید بحث انحرافی میکنید. اینکه رنگ برد سبز کم رنگ تقلبیه منظور نیست. منظور اینه که رنگ برد n73 های قدیمی که اصل فنلاند هستن با n73 های جدید فرق میکنه. ما همگی به این امر واقف هستیم که شرکت نوکیا دیگه بردهای رنگارنگ رو گوشیش نمیزنه. پس مسئله اینه.

M.etallic.A
01-08-2007, 22:00
از کی تا حالا چین گوشی با همون کیفیت نوکیا تولید میکنه و اونوقت نوکیا هم بهش اجازه میده.بابا جمع کنید این صحبتها رو.هر گوشی که ارم نوکیا روش نوشته باشه اصلیه.اگر nokla nckia یا یکی از این موارد بود اونوقت اون گوشی تقلبی هست.

عزیز دلم. یکی از شعبه های تولیدی نوکیا تو چین و حتی تو هند هم شعبه داره. پس نوکیای چینی و هندی هم داریم.
صحبت تقلبی بودن نیست. صحبت چینی بودنه....

amirfarrokh
01-08-2007, 22:02
نه عزیزم. چون رنگش با رنگ n73 های اصلی فرق میکنه جای شک داره.

خوب انشالله که مشکلی هم پیش نیاد.مثل مک لارن کار کنه.

واسه شرکت نوکیا بازار کشورهایی مثل ایران دو زار ارزش نداره. خیالت تخت... مطمئن باش گوشی های هندی و چینی رو که نمیبرن اروپا و امریکا بفروشن. واسه من و توی جهان سومی تولید میکنن.

من خیلی زیاد تو خطش هستم. شما اصل موضوع رو گذاشتید کنار و دارید بحث انحرافی میکنید. اینکه رنگ برد سبز کم رنگ تقلبیه منظور نیست. منظور اینه که رنگ برد n73 های قدیمی که اصل فنلاند هستن با n73 های جدید فرق میکنه. ما همگی به این امر واقف هستیم که شرکت نوکیا دیگه بردهای رنگارنگ رو گوشیش نمیزنه. پس مسئله اینه.

عزیز، منم میدونم با این وضعیتی که داریم تو دنیا به هیج ارزش داریم...ولی طبق فرمایشات همین دوستان در تاپیک های خارجی هم بحث بر سر اصلی بودن یا نبودن این گوشی بوده...همین دوستان از فلان فروم مطلب آوردن که بله...تو امریکا هم این بحث هست...به غیر از اینه...نخوردیم نون و گندم..دیدیم دست مردم...اگه بر فرض آمریکا و اروپا نرفته باشیم، تو 4 تا فرومشون که عضو هستیم...خودمو میگم...میبینم اونجا هم هستند کسایی که تازه گوشیه N73 خریده باشن...دنبال نرم افزار هستن...اونا گوشیشون رو از کجا آوردن؟؟؟یا نوکیا واسشون تولید کرده...که طبق مهندسان و مدیران شرکت نوکیا که دست بر قضا تو این سایت هم هستند برملا کردن که نوکیا دیگه این گوشی رو تولید نمیکنه...یا طبق فرمایش دیگر دوستان چین جهانخوار داره این گوشیا رو تولید میکنه...و مردم آمریکا و اروپا هم میخرن و نوکیا هم عین خیالش نیست...

من واقف نیستم که شرکت نوکیا قرارداد خرید برد گوشی هاش با کجاست...و تو اون قرارداد ذکر شده که اون شرکت مستلزم تامین بردهای یکرنگ هست یا نه...ولی چون شما دوستان اطلاع دارید ما رو هم بی نصیب نذارید...مدیر فروش نوکیا، مدیر خط تولید و مدیر امور قرارداد های شرکت نوکیا دارن شناسایی میشن کم کم...

والله هیئت مدیره شرکت نوکیا هم خیلی بعیده از این امور جزئی اطلاع داشته باشه که رنگ برد فلان گوشی چیه...

علاوه بر این...شما دوستان چند مدل از گوشی های نوکیا رو چک کردین تا بفهمین رنگ برد های گوشی های نوکیا در پارتهای تولید مختلف یکسان هست یا نه؟؟؟؟

!Bikhaneman!
01-08-2007, 23:07
عزیز، منم میدونم با این وضعیتی که داریم تو دنیا به هیج ارزش داریم...ولی طبق فرمایشات همین دوستان در تاپیک های خارجی هم بحث بر سر اصلی بودن یا نبودن این گوشی بوده...همین دوستان از فلان فروم مطلب آوردن که بله...تو امریکا هم این بحث هست...به غیر از اینه...نخوردیم نون و گندم..دیدیم دست مردم...اگه بر فرض آمریکا و اروپا نرفته باشیم، تو 4 تا فرومشون که عضو هستیم...خودمو میگم...میبینم اونجا هم هستند کسایی که تازه گوشیه N73 خریده باشن...دنبال نرم افزار هستن...اونا گوشیشون رو از کجا آوردن؟؟؟یا نوکیا واسشون تولید کرده...که طبق مهندسان و مدیران شرکت نوکیا که دست بر قضا تو این سایت هم هستند برملا کردن که نوکیا دیگه این گوشی رو تولید نمیکنه...یا طبق فرمایش دیگر دوستان چین جهانخوار داره این گوشیا رو تولید میکنه...و مردم آمریکا و اروپا هم میخرن و نوکیا هم عین خیالش نیست...

من واقف نیستم که شرکت نوکیا قرارداد خرید برد گوشی هاش با کجاست...و تو اون قرارداد ذکر شده که اون شرکت مستلزم تامین بردهای یکرنگ هست یا نه...ولی چون شما دوستان اطلاع دارید ما رو هم بی نصیب نذارید...مدیر فروش نوکیا، مدیر خط تولید و مدیر امور قرارداد های شرکت نوکیا دارن شناسایی میشن کم کم...

والله هیئت مدیره شرکت نوکیا هم خیلی بعیده از این امور جزئی اطلاع داشته باشه که رنگ برد فلان گوشی چیه...

علاوه بر این...شما دوستان چند مدل از گوشی های نوکیا رو چک کردین تا بفهمین رنگ برد های گوشی های نوکیا در پارتهای تولید مختلف یکسان هست یا نه؟؟؟؟

تمام این شبهاتی که برای شما و دیگر دوستان وجود داره ، به دلیل اطلاعات کمه
دوستان عزیز باید بدونن گوشیهای این کمپانی در حال حاضر تو چندین کشور دنیا ساخته میشه که از جمله اونها چین هست . چین نتنها نوکیا میسازه ، سونی اریکسون ، موتورولا و ...هم میسازه و دارای لیسانس و مجوز ساخت از این کمپانیهاست .
نکته دیگه ای که باز هم شما نمی دونید اینه که در واقع این پراکندگی کمپانیها در تمام دنیا برای تولید مستقیم این گوشیها در اون مناطق و بازاریابی در همون محدوده جغرافیایی هست که اینکار منافع زیادی برای این شرکتها داره. مثلاً چین به خاورمیانه ، برزیل به آمریکای جنوبی ، کره به کشورهای آسیای شرقی و... گوشی صادر میکنن . ممکنه شما استثنائاتی در این بین ببینید اما اصل قضیه پابرجاست .
در کل الگوریتمش اینطوریه :

1- طرح اولیه یک گوشی در کمپانی مادر ارائه میشود
2-گوشی تا زمانی که طرح بعدی آماده تولید بشه در کمپانی مادر برای توزیع کلی و تبلیغ ساخته میشه
3- ساخت این گوشی به کشورهای صاحب امتیاز سپرده میشود و رجوع به 1

rezasafa2000
01-08-2007, 23:09
گوشیهایی که گارانتی های معتبر مثل اتصالات میفروشن هم چینی هست یا فنلاندی ؟

علیرضا
01-08-2007, 23:27
نه بابا روش من سکرت نیست که !
یه برنامه هست برا گوشی ها به نام Bar Coder که بار کد رو می دی بهش و بهت مشخصات می ده.... من گفتم خوب دوستمون تازه می خواد بره گوشی بگیره پس اگر هم برنامه رو میزاشتم بی فایده بود ( صد البته لینک برنامه رو هم ندارم !!)
خوب حالا من سعی می کنم بفهمم این برنامه چگونه از بار کد ها می فهمه...
بارکد رو جعبه گوشیم اینه :6417182647895
به قسمت 7182 توجه کنید..... تو این برنامه نوشته این کد نمایانگر کشور فنلانده... حالا اگه اشتباهه من مقصر نیستم..
تا بعد.

becareful
01-08-2007, 23:54
اقا من خریدم همین 2 هفته پیش هم خریدم توی سایت هم شناسایی میشه رنگ بردش هم پر رنگه (اگه اشتباه نکنم)!!!!! از 6630 فنلاند هم پررنگ تره... اینم عکسش :

becareful
02-08-2007, 00:58
شاید این عکسه بهتر باشه :(حجمشم کمتره)

madscoother
02-08-2007, 08:56
دوستان چرا بحث بی نتیجه میکنید همه میدونیم تو چین دستمزد کارگر خیلی پائینهبه همین علت اکثر شرکتهای سود جو تو چین سرمایه گذاری میکنند وکیفیت تولید محصول چینی بستگی به تاجری داره که سفارش داده گوشی های حال حاضر تحت لیسانس نوکیا در چین تولید میشه حتی n95 هم از قاعده مثتثنا نیست بهر حال بیخودی سر خودتون کلاه نگذارید یک عده بی نوا رو گیج نکنید فقط سری اول ودوم گوشی مال شرکت نوکیا هست مابقی واگذار میشه به چین اگر کا 800 سونی اریکسون رو دیده باشید این گوشی کلا چینیه در حد قیمت امروزی خوبه وهیچ عیبی نکرده شما تو فنلاند هم که نری گوشی چینی گیرت میاد فقط بخاطر دستمزد کم کارگر پس بحث رو بگذارید کنار اگر عیبی دیدید مطرح کنید

!Bikhaneman!
02-08-2007, 14:27
دوستان چرا بحث بی نتیجه میکنید همه میدونیم تو چین دستمزد کارگر خیلی پائینهبه همین علت اکثر شرکتهای سود جو تو چین سرمایه گذاری میکنند وکیفیت تولید محصول چینی بستگی به تاجری داره که سفارش داده گوشی های حال حاضر تحت لیسانس نوکیا در چین تولید میشه حتی n95 هم از قاعده مثتثنا نیست بهر حال بیخودی سر خودتون کلاه نگذارید یک عده بی نوا رو گیج نکنید فقط سری اول ودوم گوشی مال شرکت نوکیا هست مابقی واگذار میشه به چین اگر کا 800 سونی اریکسون رو دیده باشید این گوشی کلا چینیه در حد قیمت امروزی خوبه وهیچ عیبی نکرده شما تو فنلاند هم که نری گوشی چینی گیرت میاد فقط بخاطر دستمزد کم کارگر پس بحث رو بگذارید کنار اگر عیبی دیدید مطرح کنید

کاملاً با شما موافقم و فکر هم نکنم کسی نظری برخلاف نظر شما داشته باشه...اگه متنی رو که نوشتم با دقت می خوندید نوشته بودم که تفاوت خاصی جزء کندی تو گوشیهای جدید ندیدم .
از اول هم بحث سر کشف کشور سازنده و بودار بودن ارزونی این گوشیها بود نه چیز دیگه . یه عده میگفتن جدیدا هم فنلاندیه ما ثابت کردیم نیست ..همین

rainysky50
02-08-2007, 14:33
تایید میشه.

M.etallic.A
02-08-2007, 21:47
البته نوکیا تو هند هم شعبه تولیدی داره.

توضیحاتی در مورد شرکت نوکیا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirfarrokh
02-08-2007, 23:09
فرض کنیم حرف شما درست باشه و فقط سری اول و دوم گوشی های نوکیا توسط خود شرکت تولید بشه...با توجه به اینکه ما جهان سومی هستیم، فکر میکنید سریه اول و دومش مستقیم اومده ایران و شما ها هم که سری اول خریدید اون رو دارید؟؟؟
از این طرف میگید جهان سومی هستیم و عین خیالشون نیست بازار ایران رو..قبول...ولی وقتی نوکیا گوشی تولید میکنه، سری اول دومش میاد ایران و شما ها هم خریدید...پس اینجا ما جهان سومی نیستیم و بازار ایران مهمه واسه شرکت های تولید کننده در دنیا؟؟؟ولی یه کم که میگذره یادشون میاد که جهان سومی هستیم و پگوشی های چینی رو میفرستن به بازار ایران...آره؟؟؟
حرفاتون با هم تناقض نداره؟؟؟؟

rainysky50
02-08-2007, 23:29
.....................................

!Bikhaneman!
03-08-2007, 00:07
فرض کنیم حرف شما درست باشه و فقط سری اول و دوم گوشی های نوکیا توسط خود شرکت تولید بشه...با توجه به اینکه ما جهان سومی هستیم، فکر میکنید سریه اول و دومش مستقیم اومده ایران و شما ها هم که سری اول خریدید اون رو دارید؟؟؟
از این طرف میگید جهان سومی هستیم و عین خیالشون نیست بازار ایران رو..قبول...ولی وقتی نوکیا گوشی تولید میکنه، سری اول دومش میاد ایران و شما ها هم خریدید...پس اینجا ما جهان سومی نیستیم و بازار ایران مهمه واسه شرکت های تولید کننده در دنیا؟؟؟ولی یه کم که میگذره یادشون میاد که جهان سومی هستیم و پگوشی های چینی رو میفرستن به بازار ایران...آره؟؟؟

یا شما اصلاً پستهای بنده و دوستان رو نمی خونید یا با حوصله نمی خونید !

بنده عرض کردم که وقتی طرحی برای تولید ارائه میشه ، برای اولین بار تو کمپانی مادر تولید میشه و به صورت محدود به کل دنیا ارائه میشه...اینکار بیشتر برای تبلیغات گوشی و حضورش تو بازاره تا جو لازم رو ایجاد کنه نه توزیع گوشی در سطح گسترده
وظیفه توزیع گسترده ، به دوش کشورهای دارای امتیازه . تا حالا براتون این سوال پیش نیومده که چرا تعداد گوشیهای ارائه شده به بازار در ابتدای امر محدوده اما بعد از مثلاً چندماه یدفعه زیاد میشه ؟!! جواب این سوال ، همون چند جمله ایه که قبلش عرض کردم
بین بازاریها و گوشی بازها ، این گوشیها ، به گوشیهای سری اولی معروفن و ارزش بیشتری دارن
در ضمن ، بنده N73 ندارم که یه وقت این شبهه پیش بیاد دارم سنگ گوشیمو به سینه میزنم .

amirfarrokh
03-08-2007, 11:41
من حرف ها و نظراتم رو گفتم...شما هم گفتید...این بحث کردن هم به جایی نمیرسه...چون شما اعتقادت اینه که گوشی های الان چینیه...( حتما مدرک داری...منظورم گوشی های نوکلا نیستا...اشتباه نشه...) ولی من اعتقاد دارم و میدونم توی دنیا اگه یه شرکتی در یک کشوری امتیازه تولید کالایی رو به شرکتی در همان کشور یا کشوری بده ، طبق قوانین تجارت جهانی ، ملزم به ذکر عبارت licenced روی کالا هست...حالا شما فکر میکنی تجارت در جهان هم مثل کشور عزیز خودمونه...فکر کن...شما میخوایی بگی بازاریها و گوشی باز های ایران درست میگن...بگو...نظرت بسیار هم محترمه...
همون طور که باطری و هدفون گوشی های نوکیا چینیه، و روش نوشته شده made in China، اگه خود گوشی هم در چین تولید میشد، مطمئن باش که روش نوشته میشد made in China...همون طور که گوشی های نوکیای تولید شده در آلمان روش مینویسه...
تجارت جهانی با حرف گوشی بازهای ایران و بازاری ها نمیچرخه عزیز...دنیا قانون داره...
یه امریکایی خیلی راحت میتونه شرکت نوکیا رو به جرم اینکه رو گوشیه چینی رو داره میفروشه و روش ننوشته سو کنه...سو کردن میدونی یعنی؟؟این کار کلاهبرداریه، cheating هست...فکر میکنی تو دنیا خیلی راحت گوشی چینی رو جای اصل نوکیا میتونن جا بزنن؟؟؟؟گوشی باز های ایران و بازاریهای عزیز میتونن مسلما...ولی تو دنیا و تجارت جهانی نمیشه...حالا اگه شما میگی میشه...خب حتما میشه دیگه...

Nikolas_95
03-08-2007, 12:40
نه بابا روش من سکرت نیست که !
یه برنامه هست برا گوشی ها به نام Bar Coder که بار کد رو می دی بهش و بهت مشخصات می ده.... من گفتم خوب دوستمون تازه می خواد بره گوشی بگیره پس اگر هم برنامه رو میزاشتم بی فایده بود ( صد البته لینک برنامه رو هم ندارم !!)
خوب حالا من سعی می کنم بفهمم این برنامه چگونه از بار کد ها می فهمه...
بارکد رو جعبه گوشیم اینه :6417182647895
به قسمت 7182 توجه کنید..... تو این برنامه نوشته این کد نمایانگر کشور فنلانده... حالا اگه اشتباهه من مقصر نیستم..
تا بعد.

آهان من هم این راه رو رفتم اما بگم،یه گوشی که روی خودش زده بود made in hungry وقتی بار کدش رو توی این برنامه میزدم میگفت ماله فنلانده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس خیلی هم روش نمیشه حساب کرد

!Bikhaneman!
03-08-2007, 14:49
من حرف ها و نظراتم رو گفتم...شما هم گفتید...این بحث کردن هم به جایی نمیرسه...چون شما اعتقادت اینه که گوشی های الان چینیه...( حتما مدرک داری...منظورم گوشی های نوکلا نیستا...اشتباه نشه...) ولی من اعتقاد دارم و میدونم توی دنیا اگه یه شرکتی در یک کشوری امتیازه تولید کالایی رو به شرکتی در همان کشور یا کشوری بده ، طبق قوانین تجارت جهانی ، ملزم به ذکر عبارت licenced روی کالا هست...حالا شما فکر میکنی تجارت در جهان هم مثل کشور عزیز خودمونه...فکر کن...شما میخوایی بگی بازاریها و گوشی باز های ایران درست میگن...بگو...نظرت بسیار هم محترمه...
همون طور که باطری و هدفون گوشی های نوکیا چینیه، و روش نوشته شده made in China، اگه خود گوشی هم در چین تولید میشد، مطمئن باش که روش نوشته میشد made in China...همون طور که گوشی های نوکیای تولید شده در آلمان روش مینویسه...
تجارت جهانی با حرف گوشی بازهای ایران و بازاری ها نمیچرخه عزیز...دنیا قانون داره...
یه امریکایی خیلی راحت میتونه شرکت نوکیا رو به جرم اینکه رو گوشیه چینی رو داره میفروشه و روش ننوشته سو کنه...سو کردن میدونی یعنی؟؟این کار کلاهبرداریه، cheating هست...فکر میکنی تو دنیا خیلی راحت گوشی چینی رو جای اصل نوکیا میتونن جا بزنن؟؟؟؟گوشی باز های ایران و بازاریهای عزیز میتونن مسلما...ولی تو دنیا و تجارت جهانی نمیشه...حالا اگه شما میگی میشه...خب حتما میشه دیگه...

بله درسته...تمام کمپانیهایی که زیر نظر کمپانی مادر گوشی تولید میکنن ، تحت لیسانسش هستن . در این شکی نیست . خیلی وقتها کوچکترین تفاوتی بین گوشی ساخت کمپانی اصلی و فرعی وجود نداشته اما خیلی وقتها هم داشته !
** در کل با نظر شما مبنی بر عدم وجود اختلاف کیفیتی محسوس بین گوشیه ساخت کمپانی اصلی و فرعی ، موافقم اما فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشید که همیشه اینطور نبوده و نیست .
حتی گاهی اوقات گوشیهایی که برای اولین بار توسط یه کشور به بازار ارائه میشن ، با گوشیهایی که بعدها توسط همون کشور وارد میشن ، اختلاف کیفیت دارن . اگه بخواید ، مثال عینی میارم.

اینکه بازار جهانی به حرف گوشی بازها نمیچرخه کاملاً صحیحه اما تایید بازار جهانی از یه محصول هم برای من و شما تعهد و کیفیت نمیشه ! شما اگه بخوای یه گوشی رو بخری میری ببینی کمپانی و قوانین تجارت جهانی در مورد کیفیت چی گفته یا میری از دوستت که همون گوشی رو داره می پرسی ؟!!!

شما الان در نظر بگیر ، تا قبل از اینکه گوشیهای جدید N73 وارد بشن ، هیچ کدوم از گوشیهای سری قدیم (حداقل اکثرشون) مشکلاتی که تو کلوپ N73 براتون لیست کردمو ندارن . اگر هم وجود داشت ، خیلی کم بود . ولی الان از هر 3-4 نفری که این گوشی رو میگیره ، یه نفرشون یکی از مشکلات عنوان شده رو دارن .
خوب شما چه نتیجه ای می گیری ؟ خودمو میگم...من اگر 100 درصد به جمله ای که کنارش ستاره گذاشتم اعتقاد داشته باشم ، اما وقتی این موارد رو می بینیم ، دلچرکین میشم ...نتنها من..همه همینطورن . برای همینه که مردم ما به اسم چین حساسیت پیدا کردن . حساسیتی که خیلی جاها درست نبوده اما در کل منطقی بوده

یکی از دوستانم حرف جالبی میزد . میگفت اگه رو گوشیهای جدید می نوشتن Made in China خیلی معتبرتر و قابل اعتمادتر از گوشیهایی بود که به اسم فنلاند میاد اما برد و قطعاتش نشانی از فنلاند نداره !

shahab-asemani
03-08-2007, 16:51
آهان من هم این راه رو رفتم اما بگم،یه گوشی که روی خودش زده بود made in hungry وقتی بار کدش رو توی این برنامه میزدم میگفت ماله فنلانده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس خیلی هم روش نمیشه حساب کرد

روي تمام كارتن گوشيهاي نوكيا دو رقم اول باركد رو 64 زده كه مال فنلاند
گوشيهاي كه ساخت مجارستان مسل 5700 هم همين طور
يعني تحت ليسانس فنلاند

amirfarrokh
03-08-2007, 22:29
اینکه بازار جهانی به حرف گوشی بازها نمیچرخه کاملاً صحیحه اما تایید بازار جهانی از یه محصول هم برای من و شما تعهد و کیفیت نمیشه ! شما اگه بخوای یه گوشی رو بخری میری ببینی کمپانی و قوانین تجارت جهانی در مورد کیفیت چی گفته یا میری از دوستت که همون گوشی رو داره می پرسی ؟!!!

عزیز من نگفتم اگه بخوام گوشی بخرم چی کار میکنم...هر چند تا حالا گوشی رو نه به حرف کسی خریدم که بگه خوبه یا بگه بده...نظر خودم واسم مهمه...همین طور عقلم که بم میگه قبل از خرید گوشی چه تستایی بکنم و چه مشکلاتی که دوستان داشتن رو چک بکنم که نداشته باشم...
ولی حرفه من سر خودم یا شما تو ایران نیست عزیز...من میگم توی اتریش، یه فردی میره از فروشگاهی که نماینده نوکیا هست گوشیه N73 میخره...این گوشی چینیه...یا نه...فنلاندی نیست...قبوله؟؟ ولی فردی که میخره این گوشی رو به اسم گوشیه N73 فنلاندی داره میخره گوشی رو...اینو قبول نداری؟؟؟مگه روش ننوشته فنلاندی؟؟؟made in finland...حالا اگه معلوم بشه این گوشی در فنلاند تولید نشده و نمیگم در چین...میگم در آلمان تولید شده باشه... به نظرت این فرد نمیتونه خیلی راحت از شرکت نوکیا شکایت کنه به جرم این تقلب آشکار؟؟؟ گفتما، فرض کن تو اتریش...آلمان...انگلیس...هر جای دنیا به جز ایران عزیز...به من بگو طرف میتونه از نوکیا شکایت بکنه به خاطر این کار یا نه...

M.etallic.A
03-08-2007, 23:49

یه سوالی دارم. یعنی تو فکر میکنی هنوز نوکیا تو فنلاند n73 تولید میکنه ؟

و به سوال دیگه تو فکر میکنی گوشی های نوکیا که وارد ایران میشه با اطلاع و نظارت مستقیم نوکیاست ؟

در جوابت باید بگم سری اول و دوم رو واسه ما تولید نمیکنه واسه همین این سری ها معمولا کی پد عربی ندارن و نمیشه باهاشون فارسی تایپ کرد ( البته گوشی های جدید مثل n95 از همون سری اول تمام زبانهای دنیا رو ساپورت میکنن ) ولی خوب این دلیل نمیشه که وارد کشور ما نشه. اینقدر قاچاقچی حرفه ای داریم که غم نداشته باشیم. وقتی پلی استیشن 3 رو تنها 12 ساعت بعد از عرضه تو امریکا و اروپا تو بازارهای تهران میتونیم پیدا کنیم این یعنی اینکه خیلی آپ تو دیت هستیم. وقتی تو خیلی از کشورها هنوز نمیدونن n73 چی هست تو کشور ما n95 داره خز میشه.

M.etallic.A
04-08-2007, 00:01

دوست من تو سنگاپور n73 خرید که دقیقا حرف شما در موردش صدق میکرد. پشت باطری نوشته بود made in china و زیرش هم نوشته بود licenced by nokia ...

ولی شما فکر کنم هنوز دقیقا نفهمیدی کجا داری زندگی میکنی. اینجا ایرانه ... اینجا وارد کننده های کله گنده ای هستن که بازار رو رو دستشون میچرخونن. با مخابرات دستشون تو یه کاسه س. با تصمیمات مخابرات یه شبه بازار رو زیرورو میکنن بر طبق خواسته های خودشون ( بحث رجیستر و ... ) اینجا به راحتی تو گوشی ها دست میبرن و برچسبشون رو عوض میکنن. پس مطمئن باش تو بازارهای جهانی چنین صحبتهایی نیست.

البته به نکته ای رو هم بگم که تو یه فروم خارجی میخوندم که نوکیا تولیدات شعبه های خودش رو تو کشورهای مختلف به طور مستقیم توسط شرکت اصلی تو هلسینکی عرضه میکنه.

!Bikhaneman!
04-08-2007, 00:57
عزیز من نگفتم اگه بخوام گوشی بخرم چی کار میکنم...هر چند تا حالا گوشی رو نه به حرف کسی خریدم که بگه خوبه یا بگه بده...نظر خودم واسم مهمه...همین طور عقلم که بم میگه قبل از خرید گوشی چه تستایی بکنم و چه مشکلاتی که دوستان داشتن رو چک بکنم که نداشته باشم...
ولی حرفه من سر خودم یا شما تو ایران نیست عزیز...من میگم توی اتریش، یه فردی میره از فروشگاهی که نماینده نوکیا هست گوشیه N73 میخره...این گوشی چینیه...یا نه...فنلاندی نیست...قبوله؟؟ ولی فردی که میخره این گوشی رو به اسم گوشیه N73 فنلاندی داره میخره گوشی رو...اینو قبول نداری؟؟؟مگه روش ننوشته فنلاندی؟؟؟made in finland...حالا اگه معلوم بشه این گوشی در فنلاند تولید نشده و نمیگم در چین...میگم در آلمان تولید شده باشه... به نظرت این فرد نمیتونه خیلی راحت از شرکت نوکیا شکایت کنه به جرم این تقلب آشکار؟؟؟ گفتما، فرض کن تو اتریش...آلمان...انگلیس...هر جای دنیا به جز ایران عزیز...به من بگو طرف میتونه از نوکیا شکایت بکنه به خاطر این کار یا نه...

نه ! چون این گوشی تحت لیسانس نوکیا ساخته شده حالا مال هرکجا که میخواد باشه . نوکیا تو سایتش هم اعلام کرده که حدوداً 12 کشور محصولات این کمپانی رو میسازه و در واقع یجورایی با همه طی کرده که بعداً مشکلی پیش نیاد . تو همه اعلان ها و گزارشهاش این نکته رو عنوان کرده و میکنه .
مسئله اینه که ما با بعضی از این کشورهای سازنده مشکل داریم که مشکل خودمونه !

amanofnoname
04-08-2007, 08:48
الان ما موقعه خرید چیکار کنیم؟ اگر اول بارکد 64 نبود بخریمش یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash n
04-08-2007, 10:06
من که دو سه هفتس خریدم فنلانده (از روی رنگ برد و چیزای دیگه)

چه طور می گید این روزا فنلاندی گیر نمی یاد؟

becareful
04-08-2007, 13:00
نه ! چون این گوشی تحت لیسانس نوکیا ساخته شده حالا مال هرکجا که میخواد باشه . نوکیا تو سایتش هم اعلام کرده که حدوداً 12 کشور محصولات این کمپانی رو میسازه و در واقع یجورایی با همه طی کرده که بعداً مشکلی پیش نیاد . تو همه اعلان ها و گزارشهاش این نکته رو عنوان کرده و میکنه .
12 کشور:18:

becareful
04-08-2007, 13:01
آقا شما قرار شد یه عکس از گوشی خودت که فنلانده بذاری ولی اونو نذاشتی و یه عکس از یه جای دیگه گذاشتی و تفاوتا رو گفتی اگه میشه یه عکس از روبه رو از برد گوشیت بذار (اگه میشه گوشیتو روی یه جای قرمز بذار بعد عکس بگیر مثل عکس دومی که اول تاپیک گذاشتی که عکس مال گوشی خودت نبود:31:)
بسیار ممنون...:11:

Optimus Prime
04-08-2007, 15:55
سلام دوستان اینو دیدم گفتم بد نیست براتون بزارم:
این رنگ برد N73 هایی که Mobile-Review تو بررسی گوشی حدود یک سال پیش زده بود.یعنی مال سری های اول N73 .همونطور که گفتم تاریخ مال یه سال پیشه.حالا خودتون قضاوت کنید که آیا برد می تونه واقعا کمکی باشه؟

M.etallic.A
04-08-2007, 21:48
12 کشور:18:

چین و هند و آلمان و مجارستان و خود فنلاند شعبه های تولیدی نوکیا هستن.

amirfarrokh
04-08-2007, 22:28

چین و هند و آلمان و مجارستان و خود فنلاند شعبه های تولیدی نوکیا هستن.

خب عزیز این شد 5 تا...تازه خود فنلاند هم که جزو کشورهایی که نوکیا تو اعلان هاش گفته گوشی های ما رو تولید میکنن نمیشه محسوب بشه...میشه؟؟؟به صورت پیش فرض باید فنلاند باشه کشور تولید کننده...من اون 12 تا کشور رو میخوام بدونم کجا هاست؟؟
راستی، کجای سایت نوکیا اینو گفته...من نتونستم پیداش کنم...لطفا، لطف کنید و دقیق بگید...اگه به حرف باشه که من بیسوادم میگم نوکیا تو سایتش اعلام کرده همه گوشی هایی که روش نوشته made in finland ساخته خود فنلانده...بعدشم...این اعلان ها و گزارش ها کجا چاپ میشن که منم برم ببینم و بخونم؟؟؟؟میشه یه منبع واسم ذکر کنید؟؟منبعی که خودتون که این رو فرمودید، اونجا دیدید و خوندید...ممنون میشم...

!Bikhaneman!
04-08-2007, 23:39
آقا شما قرار شد یه عکس از گوشی خودت که فنلانده بذاری ولی اونو نذاشتی و یه عکس از یه جای دیگه گذاشتی و تفاوتا رو گفتی اگه میشه یه عکس از روبه رو از برد گوشیت بذار (اگه میشه گوشیتو روی یه جای قرمز بذار بعد عکس بگیر مثل عکس دومی که اول تاپیک گذاشتی که عکس مال گوشی خودت نبود:31:)
بسیار ممنون...:11:

همچین قراری نبود ! قرار بود مقایسه کنم که کردم مهم اصل مطلب بود که عنوان شد حالا چه گوشیه من ...چه یه گوشیه دیگه
اما علت اینکه عکس نذاشتم ، همونطور که گفتم وقت نشد چون گوشیم برای فروش و تست دست یکی از دوستام بود . 4-5 روزی میشه که گوشی رو فروختم عزیز
اما چشم...این دوستی که بهش فروختم دمه دسته...فردا با گوشیم یه عکس میگیرم میذارم اما جای قرمز رو قول نمیدم ! اون عکس مال کرج بود ..یه دفتر دمه دست بود گذاشتم زیر گوشی .

!Bikhaneman!
04-08-2007, 23:44
این رنگ برد N73 هایی که Mobile-Review تو بررسی گوشی حدود یک سال پیش زده بود.یعنی مال سری های اول N73 .همونطور که گفتم تاریخ مال یه سال پیشه.حالا خودتون قضاوت کنید که آیا برد می تونه واقعا کمکی باشه؟

دقیقاً همرنگ N73 های سری قدیمه دیگه...مشکلیه مگه ؟

M.etallic.A
05-08-2007, 00:07
خب عزیز این شد 5 تا...تازه خود فنلاند هم که جزو کشورهایی که نوکیا تو اعلان هاش گفته گوشی های ما رو تولید میکنن نمیشه محسوب بشه...میشه؟؟؟به صورت پیش فرض باید فنلاند باشه کشور تولید کننده...من اون 12 تا کشور رو میخوام بدونم کجا هاست؟؟
راستی، کجای سایت نوکیا اینو گفته...من نتونستم پیداش کنم...لطفا، لطف کنید و دقیق بگید...اگه به حرف باشه که من بیسوادم میگم نوکیا تو سایتش اعلام کرده همه گوشی هایی که روش نوشته made in finland ساخته خود فنلانده...بعدشم...این اعلان ها و گزارش ها کجا چاپ میشن که منم برم ببینم و بخونم؟؟؟؟میشه یه منبع واسم ذکر کنید؟؟منبعی که خودتون که این رو فرمودید، اونجا دیدید و خوندید...ممنون میشم...

به این تاپیک یه سری بزن :

!Bikhaneman!
05-08-2007, 00:07

من نفهمیدم بالاخره مشکل شما دقیقاً چیه ؟!
هر دفعه که بنده و دوستان جواب سوالات شما رو میدیم ، با سوالاتی که ربطی به سوالات قبلتون نداره بحث رو می پیچونید ! تا حالا گیر داده بودید که کی گفته این گوشیها رو چین میسازه...حالا با تعداد کشورها مشکل دارید.
دوست عزیز...من اینجا نیستم که بخوام به تک تک دوستان اثبات کنم که چه کشوری میسازه و چه کشوری نمیسازه ...اگه بخوام اینکارو بکنم باید روزی 2تن معجون بخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اصلاً قصد جسارت ندارم و کاملاً برای شما احترام قائلم اما قبول کنید بعضی از سولاتتون ابتدائی هست و علتش هم کم بودن اطلاعاتتونه ... مثل اینه که بپرسید : بیاید ثابت کنید نوکیا رو فنلاند میسازه !!

اما منبع گزارشات و اعلان ها : جناب M.etallic.A اگه اشتباه نکنم تو کلوپ N73 گذاشته بود که حتی شماره تلفن هم داره شما می تونی بگردی پیدا کنی و تماس بگیری تا همون چیزی رو بشنوی که ما شنیدیم .

کشورهایی که بنده اطلاع دارم و دوستان دیگه هم کم و بیش در جریان هستن :

چین - مجارستان - آلمان - کره - برزیل - هند - ایالات متحده - کانادا و دو سه تا کشور اروپایی دیگه که اطلاعی ندارم . با شماره ای که نوکیا تو ایران برای مشتریان نوکیا گذاشته تماس بگیرید بپرسید .

در پایان ، اگر به قول شما نوکیا گفته تمام گوشیهایی که روش نوشته ساخت فنلاند ، ساخت فنلانده ، پس باید بتونن یه توجیه منطقی برای عکس زیر بیارن !

Nikolas_95
05-08-2007, 00:25

یکی از دوستان چندی پیش یه عکس گذاشته بودن که رنگ بردش پررنگ تر از این بود و میگفتن اون اصله،
از یه موبایل فروش پرسیدم شما از کجا میفهمی گفت از رو شماره سریالش!

!Bikhaneman!
05-08-2007, 00:48
یکی از دوستان چندی پیش یه عکس گذاشته بودن که رنگ بردش پررنگ تر از این بود و میگفتن اون اصله،
از یه موبایل فروش پرسیدم شما از کجا میفهمی گفت از رو شماره سریالش!

همین رنگه هیچ فرقی نداره ...تو عکس اینطوریه چون دستکاری شده..من که تفاوتی نمی بینم .

Gestapo
05-08-2007, 01:47
از کل تاپیک نتیجه میگیریم گور بابای چین و اون 11 تا کشور دیگه
700 چو پول گوشی میدی صب بیدار میشی از پنجره بیرونو نگا میکنی میبینی یه افغانی داره رد میشه.یه دستش بیله اونیکی دستش n73 اونم از نوع ME.اخر ستمه

amirfarrokh
05-08-2007, 01:48
به این تاپیک یه سری بزن :

من میگم منبع معتبر اگه داری بگو...یه تاپیک قشنگ تو فروم قشنگتر به جا منبع معرفی میکنی؟؟؟منبع اونم مینویسی " دنیای مجازی" ...توش هم ذکر کردی از ویکی پدیا درآوردی این مطالب رو...تو سایت نوکیا یک کلمه هم درباره تولید گوشی های نوکیا در چین چیزی گفته نشده...چند نفر هم زیرش گفتن ای والله...خیلی جالب بود...دمت قیژ...حال دادی...مرسی....شد منبع معتبر..آره؟؟؟

من نفهمیدم بالاخره مشکل شما دقیقاً چیه ؟!
هر دفعه که بنده و دوستان جواب سوالات شما رو میدیم ، با سوالاتی که ربطی به سوالات قبلتون نداره بحث رو می پیچونید ! تا حالا گیر داده بودید که کی گفته این گوشیها رو چین میسازه...حالا با تعداد کشورها مشکل دارید.
دوست عزیز...من اینجا نیستم که بخوام به تک تک دوستان اثبات کنم که چه کشوری میسازه و چه کشوری نمیسازه ...اگه بخوام اینکارو بکنم باید روزی 2تن معجون بخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اصلاً قصد جسارت ندارم و کاملاً برای شما احترام قائلم اما قبول کنید بعضی از سولاتتون ابتدائی هست و علتش هم کم بودن اطلاعاتتونه ... مثل اینه که بپرسید : بیاید ثابت کنید نوکیا رو فنلاند میسازه !!

اما منبع گزارشات و اعلان ها : جناب M.etallic.A اگه اشتباه نکنم تو کلوپ N73 گذاشته بود که حتی شماره تلفن هم داره شما می تونی بگردی پیدا کنی و تماس بگیری تا همون چیزی رو بشنوی که ما شنیدیم .

کشورهایی که بنده اطلاع دارم و دوستان دیگه هم کم و بیش در جریان هستن :

چین - مجارستان - آلمان - کره - برزیل - هند - ایالات متحده - کانادا و دو سه تا کشور اروپایی دیگه که اطلاعی ندارم . با شماره ای که نوکیا تو ایران برای مشتریان نوکیا گذاشته تماس بگیرید بپرسید .

در پایان ، اگر به قول شما نوکیا گفته تمام گوشیهایی که روش نوشته ساخت فنلاند ، ساخت فنلانده ، پس باید بتونن یه توجیه منطقی برای عکس زیر بیارن !

مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
جواب عکستون رو هم من میدم...نمیخواد شرکت نوکیا جواب بده...بفرما اینم عکس...
واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...

Optimus Prime
05-08-2007, 02:21
رنگش کمرنگتره پس معلومه نوکیا تا حالا با این رنگ برد هم زده.شاید Prototype باشه ولی بعید می دونم.

amanofnoname
05-08-2007, 13:52
...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...

amirfarrrokh عزیز خواهشا اینقدر عصبانی نباش. ما اینجا جمع شدیم هرچی بلدیم به دیگران بگیم و هرچی هم که نمیدونیم یاد بگیریم.
من 12 تا رو نمیدونم ولی تو فنلاند و چین و هند حتما تولید میشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این جا یه سری بزنید. سایت رسمیه نوکیاست:

Optimus Prime
05-08-2007, 15:01
من تو Mobile-Review/Forums خونده بودم که کشورهای اصلی سازنده اصلی نوکیا:
فنلاند مجارستان و آلمانه
بعد در آسیا مسئولیتش به چینه و برزیل و رومانیو اینام بودند که بعضی ها مثلا گفته بودند فلان گوشیم Made in Brazil .
یه سریشم که Made in Nokia است که گفته بودند معلوم نیست مال کجاست.
یکی هم در مورد قطعات سوال کرده بود جواب داده بودند که برد اصلی و قطعات سخت افزاری همش فنلاندیه شاید قاب یه چیزهای دیگه مال فنلاند نباشه.
ضمنا یکی هم همه اینا رو با دستگاه های اندازه گیری جریانو بررسی تمام قطعات داخلی و سرعت گفته بود هیچ اختلافی ندارند.
به هر حال اونا به نتیجه رسیدند ما نرسیدیم...
منبع هم یادم نیست پیدا کردم میزارم.

Optimus Prime
05-08-2007, 15:05
تو این تاپیک بگردید :

Nikolas_95
05-08-2007, 16:39

roteal2007
05-08-2007, 18:48
حالا آخرش رو بگید بخریم یا نخریم مسئله این است...........

arash n
05-08-2007, 19:37
بگیرید

اولا چینی و فنلاندی زیاد با هم فرق نمی کنه

دوما هنوز توی بازار ان73 فنلاندی هست

Nikolas_95
05-08-2007, 20:34
تایید میشه،آنچنان فرقی ندارن(مگه اینکه اتفاقی مشکل دار از آب در بیاد که فنلاندی ها هم از این قائده مستثنا نیستند)چینی ها خیلی هم خوب جواب میدن،ماله دوستم که چینیه از من بهتر کار نکنه بدتر نیست!

D o l f i n
05-08-2007, 23:29
اوه چه بحث پر طول و تفصیری بود الان خوابم میاد گیج شدم با این حال
من w850 رو فروختم می خوام یه n73 بگیرم همچین گیجم کردید که دو دل شدم

becareful
06-08-2007, 01:14
آقای بیخانمان این که از همش کمرنگ تره من به این کمرنگی ندیدم !چطور شما میگی این مشکلی نداره؟ازت تعجب کردم :18:!!! راستی من میگم شما با ان 73 معمولی مقایسه کردی درسته؟بیاید با یه ان73 موزیک اصل مقایسه کنیم شاید رنگ برد ان73 موزیک اصل یه جور دیگه باشه سبز لجنی یا کمرنگ یا سبزی که انگار زرد توش قاتی کردن خلاصه یه موزیکه اصل نه یه معمولی رو برچسب و رنگ بردشو مقایسه کنیم به نظر من گوشی موزیک جناب Gestapo اصله چون هم زود تر خریده هم یه مشخصه های بوی اصل داره حالا اگه زحمت جناب Gestapo نمیشه ایشونم مثل شما یه عکس بذاره ممنون میشیم (در ضمن شما هنوز عکسرو نذاشتیا:31:)

amirfarrokh
06-08-2007, 01:20
اوه چه بحث پر طول و تفصیری بود الان خوابم میاد گیج شدم با این حال
من w850 رو فروختم می خوام یه n73 بگیرم همچین گیجم کردید که دو دل شدم

از من میشنوی بگیر N73 رو...اصلا هم دودل نشو...فقط باید دقت کنی که روش زده باشه made in finland و IMEI رو هم چک کنی...و سریال گوشی و جعبه و پشت باطری یکی باشه...

becareful
06-08-2007, 01:25
من میگم منبع معتبر اگه داری بگو...یه تاپیک قشنگ تو فروم قشنگتر به جا منبع معرفی میکنی؟؟؟منبع اونم مینویسی " دنیای مجازی" ...توش هم ذکر کردی از ویکی پدیا درآوردی این مطالب رو...تو سایت نوکیا یک کلمه هم درباره تولید گوشی های نوکیا در چین چیزی گفته نشده...چند نفر هم زیرش گفتن ای والله...خیلی جالب بود...دمت قیژ...حال دادی...مرسی....شد منبع معتبر..آره؟؟؟

مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...

آقا جوش نیار سوئ تفاهم شده بی خانمان میگه که این برچسب ها رو که نوکیا یا هر چشم بادمیه دیگه ای عوض نکرده که بخاد مجازات بشه توسط تجارت جهانی یا ... که بهش گیر بده و بگه چرا برچسب الکی چسبوندی و میگی موبایلت اصله اینو توی همین ایران چسبوندن مسئله اینه !!یا توی افغانستانی جایی:31:پاکستانی خلاصه جاهای بی صاحاب .:13:

amirfarrokh
06-08-2007, 01:46
تو این تاپیک بگردید :

این تاپیک این فروم رو هم خوندم...انصافشون بیشتره...میبینید که در فروم های خارجی هم این بحث ها هست...و صد البته گوشی هایی هست که برای نوکیا باشه و روش نوشته شده باشه made in China یا برزیل با آلمان...یا made BY nokia...درسته؟؟؟این مشکلی نداره..گوشی نوکیایی که روش نوشته شده باشه made in finland نمیتونه چینی باشه...

خدا پدرتو بیامرزه...این که به دستور و خواست شرکت نوکیا ساخته نشده...یه شرکت کلاهبرداری تو دهلی گوشی های نوکیا رو تولید کرده...این مطلب به نظرتون فرق نداره با این جمله معروف بعضی دوستان : شرکت نوکیا امتیاز ساخت گوشی هاشو بعد از یکی دو سری که تولید کرد به شرکتهایی در چین و هند و فلان جا میده...
این مطلب هم ذکر کرده که مهر شرکت نوکیا رو نداشته این گوشی ها...مهر شرکت نوکیا چیه؟؟منظورش ار " مهر " چیه؟؟؟همون لیبل هولوگرام که هم روی باطری و هم روی جعبه گوشی هست؟؟من روی گوشی و جعبه 7610 و 6600 قبلیم علامتی جز همین لیبل ندیدم...

amirfarrrokh عزیز خواهشا اینقدر عصبانی نباش. ما اینجا جمع شدیم هرچی بلدیم به دیگران بگیم و هرچی هم که نمیدونیم یاد بگیریم.
من 12 تا رو نمیدونم ولی تو فنلاند و چین و هند حتما تولید میشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این جا یه سری بزنید. سایت رسمیه نوکیاست:

چشم عزیز...ولی من عصبانیتی ندارم...حرف شما درست...ولی همون طور که اون دوستمون از یه فروم خارجی واسمون یه تاپیک معرفی کردن، باید به این امر برسیم که گوشی هایی که در چین تولید بشن باید روشون نوشته شده باه made in China یا made by nokia یا licenced by nokia...با این حرف مخالفید؟؟

becareful
06-08-2007, 01:53
این تاپیک این فروم رو هم خوندم...انصافشون بیشتره...میبینید که در فروم های خارجی هم این بحث ها هست...و صد البته گوشی هایی هست که برای نوکیا باشه و روش نوشته شده باشه made in China یا برزیل با آلمان...یا made BY nokia...درسته؟؟؟این مشکلی نداره..گوشی نوکیایی که روش نوشته شده باشه made in finland نمیتونه چینی باشه...

خدا پدرتو بیامرزه...این که به دستور و خواست شرکت نوکیا ساخته نشده...یه شرکت کلاهبرداری تو دهلی گوشی های نوکیا رو تولید کرده...این مطلب به نظرتون فرق نداره با این جمله معروف بعضی دوستان : شرکت نوکیا امتیاز ساخت گوشی هاشو بعد از یکی دو سری که تولید کرد به شرکتهایی در چین و هند و فلان جا میده...
این مطلب هم ذکر کرده که مهر شرکت نوکیا رو نداشته این گوشی ها...مهر شرکت نوکیا چیه؟؟منظورش ار " مهر " چیه؟؟؟همون لیبل هولوگرام که هم روی باطری و هم روی جعبه گوشی هست؟؟من روی گوشی و جعبه 7610 و 6600 قبلیم علامتی جز همین لیبل ندیدم...

چشم عزیز...ولی من عصبانیتی ندارم...حرف شما درست...ولی همون طور که اون دوستمون از یه فروم خارجی واسمون یه تاپیک معرفی کردن، باید به این امر برسیم که گوشی هایی که در چین تولید بشن باید روشون نوشته شده باه made in China یا made by nokia یا licenced by nokia...با این حرف مخالفید؟؟
آقا چند بار بگم اونا نوشتن چین یه مشت آدم ... عوضش کردن .شما مثل اینکه پست قبلیمو نخوندی.

amirfarrokh
06-08-2007, 01:54
آقا جوش نیار سوئ تفاهم شده بی خانمان میگه که این برچسب ها رو که نوکیا یا هر چشم بادمیه دیگه ای عوض نکرده که بخاد مجازات بشه توسط تجارت جهانی یا ... که بهش گیر بده و بگه چرا برچسب الکی چسبوندی و میگی موبایلت اصله اینو توی همین ایران چسبوندن مسئله اینه !!یا توی افغانستانی جایی:31:پاکستانی خلاصه جاهای بی صاحاب .:13:

من جوش نیاوردم...شاید بشه گفت جوش اونی آورده که وکیلشو میفرسته...این حرفش هم جواب داره...

becareful
06-08-2007, 01:59
من جوش نیاوردم...شاید بشه گفت جوش اونی آورده که وکیلشو میفرسته...این حرفش هم جواب داره...
آهاااااااااااا ببخشید من اشتباه کردم که اصلا حرف زدم شما درست میگی من وکیلشمو مثل خاک انداز پریدم و... باشه من دیگه حرفی با شما ندارم برو ان73 بخر حالشو ببر ... .بی خانمان تو توجهی نکن و بحث رو ادامه بده اتفاقا به نظر من یکی از بهترین راهه ها همین رنگه برده چون Material برای برد از یه جا اوورده میشه و توی یه بازه زمانی برای مدل های کاملا مشابه یه نوع برد از شرکت سازنده برد توسط نوکیاخریداری میشه.و گچ توی بردا نمیریزن که رنگش عوض بشه.

!Bikhaneman!
06-08-2007, 02:02
آقای بیخانمان این که از همش کمرنگ تره من به این کمرنگی ندیدم !چطور شما میگی این مشکلی نداره؟ازت تعجب کردم :18:!!! راستی من میگم شما با ان 73 معمولی مقایسه کردی درسته؟بیاید با یه ان73 موزیک اصل مقایسه کنیم شاید رنگ برد ان73 موزیک اصل یه جور دیگه باشه سبز لجنی یا کمرنگ یا سبزی که انگار زرد توش قاتی کردن خلاصه یه موزیکه اصل نه یه معمولی رو برچسب و رنگ بردشو مقایسه کنیم به نظر من گوشی موزیک جناب Gestapo اصله چون هم زود تر خریده هم یه مشخصه های بوی اصل داره حالا اگه زحمت جناب Gestapo نمیشه ایشونم مثل شما یه عکس بذاره ممنون میشیم (در ضمن شما هنوز عکسرو نذاشتیا:31:)

کمرنگی عکس هم به خاطر پلاگ کردن آرم سایت هست که زمینه رو مات کردن .
من با موزیک اصل مقایسه کردم ! در ضمن هم معمولی داشتم و هم موزیک ، برد هردوشم یرنگ بود .

حالا آخرش رو بگید بخریم یا نخریم مسئله این است...........

چرا نخری دوست عزیز ؟!
تو مقایسه گفتم که اون چیزی که من مقایسه کردم جزء کندی ، فرق خاصی با گوشی خودم نداشت. مگه اینکه بعداً مشکلات 5گانه سری جدید رو داشته باشه که اونم زیاد مهم نیست .

!Bikhaneman!
06-08-2007, 02:04
[QUOTE=Optimus Prime;1398338]من تو Mobile-Review/Forums خونده بودم که کشورهای اصلی سازنده اصلی نوکیا:
فنلاند مجارستان و آلمانه
بعد در آسیا مسئولیتش به چینه و برزیل و رومانیو اینام بودند که بعضی ها مثلا گفته بودند فلان گوشیم Made in Brazil .
....QUOTE]

بنده هم طبق همین مستندات وسایتها و چند منبع دیگه گفتم 12 کشور .
انگلستان هم برد نوکیا میسازه و مونتاژ میکنه !

becareful
06-08-2007, 02:08
[quote=!Bikhaneman!;1400924]کمرنگی عکس هم به خاطر پلاگ کردن آرم سایت هست که زمینه رو مات کردن .
من با موزیک اصل مقایسه کردم ! در ضمن هم معمولی داشتم و هم موزیک ، برد هردوشم یرنگ بود .

فکر کردم با معمولی مقایسه کردی عجب پس معمولیا هم رنگشون با اینا یکیه!!

!Bikhaneman!
06-08-2007, 02:23

یه جمله معروفه که میگه : کسی که خوابه رو میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو به خواب میزنه...نمیشه !خیلی دوست دارم بدونم دلیل اینهمه پافشاری و لجبازی شما چیه

عکسی که گذاشتم تیکه ای از یه سایت بود ، این هم آدرسش :

اینم فتوشاپه ؟

خوب ظاهراً قراره ما بجایی نرسیم...

من که نتونستم با روش خودم و این همه دلیل و مدرک ، شما رو قانع کنم (شایدم بهتون ثابت شده اما دارید خودتونو گول میزنید!) اما بیاید از دریچه شما به قضیه نگاه کنیم :

شما میگی گوشیهای جدید فنلاندیه اصله چون روش نوشته فنلاند...درسته ؟!
من چندتا سوال خیلی خیلی ساده می پرسم :

1-اگه اینا هم کار فنلانده ، دلیل وقفه 6 ماهه وارد نشدن این گوشی به بازار جهانی و بازار ما چی بود که باعث گرونیه کاذب این گوشی شد ؟

نگید به خاطر عدم رجیستر و پر شدن شبکه ! چون همون موقع کلی گوشی داشت وارد میشد و تنها گوشی ای که نمیومد همین بود + K800 که اگه اطلاع داشته باشید سری جدید K800 هم دیگه واقعاً روش نوشته ساخت چین !

2- حالا چرا گوشی از نظر ظاهر تغییر کرده ؟! منظورم رنگ برد و نوع و جنس برچسبه ؟! مگه اینو فنلاند نمیسازه پس چرا باید از برد و شیوه برچسب زدن متفاوت استفاده کنه ؟

!Bikhaneman!
06-08-2007, 02:31
[quote=!Bikhaneman!;1400924]کمرنگی عکس هم به خاطر پلاگ کردن آرم سایت هست که زمینه رو مات کردن .

فکر کردم با معمولی مقایسه کردی عجب پس معمولیا هم رنگشون با اینا یکیه!!

دقیقاً . هیچ فرقی ندارن ،رنگ برد ، برچسب و ...

becareful
06-08-2007, 02:36
آقا این امیر فرخ رو ول کن که هم بد بینه(از اینکه گفت وکیل دیگه آخر خط رو خوندم) و برای خودش میگه سوالی هم نتونست جواب بده خودش سوال میپرسه و مونده فحش بده .

M.etallic.A
06-08-2007, 12:29

عزیزم این مطلب کلا تاریخچه نوکیاست و اون آخرش که شعبه های تولیدی و تحقیقاتی نوکیا رو از سایت ویکی پدیا گرفتم. نکنه سایت ویکی پدیا بزرگترین دایره المعارف اینترنتی رو هم قبول نداری ؟ بالا بری پایین بیای نوکیا تو چین و هند هم گوشی تولید میکنه...

بابا تو چرا اینقدر قانون قانون میکنی ؟ نکنه کارمند سازمان تجارت جهانی هستی که از 11 سپتامبر جون سالم بدر بردی.

میگم دوست من تو سنگاپور گوشی n73 خرید که روش بر طبق قانونی که شما میگی برچسب زده بود ( چند پست قبل گفته بودم اما مثل اینکه شما پستهای که به نفعتون نباشه رو نمیخونید ) منتها وارد کننده های ایرانی یا بهتر بگیم قاچاقچی های کله گنده هیچ وقت جنسی رو وارد بازار نمیکنن که بخاطر یه لیبل ناچیز بخوره تو سرش ... خرجش عوض کردن یه لیبل به راحتی آب خوردن.

M.etallic.A
06-08-2007, 12:36
از کل تاپیک نتیجه میگیریم گور بابای چین و اون 11 تا کشور دیگه
700 چو پول گوشی میدی صب بیدار میشی از پنجره بیرونو نگا میکنی میبینی یه افغانی داره رد میشه.یه دستش بیله اونیکی دستش n73 اونم از نوع ME.اخر ستمه

نه دیگه حالا به اونجا نرسیده هنوز.... در ضمن یادمون باشه آدمای زیادی نیستن که حاضر باشن 400 هزار تومان بابت یه گوشی پول بدن.

M.etallic.A
06-08-2007, 12:39
این دوستمون فکر میکنه تو یه کشوری زندگی میکنه که سالهاست عضو تجارت جهانیه و کپی رایت هم بی کم و کاست توش رعایت میشه. بابا اینجا ایران عزیز ماست... اینجا موتور پیکان رو رو بدنه پژو میرنن میدن بیرون. اینجا شیری میدن به خورد مردم که 60 70 درصدش آب مقطره ... اینجا گوشی ساخت چین رو به اسم فنلاند میندازن. اینجا شرکت مخابراتش یه شبه قانونش عوض میشه... اینجا میخوان mms رو ***** کنن. میدونی یعنی چی وقتی یاهو تیتر میزنه تو کشور ایران میخوان mms رو ***** کنن اونم با یه لحن طنز و لبخند رو روی لب کاربراش مینشونه...

بی خیال بابا بحث فایده نداره...

M.etallic.A
06-08-2007, 12:45
اینم متن اصلی ویکی پدیا شاید من بلد نیستم ترجمه کنم شما ترجمه کنید.

Nokia's headquarters are located in Espoo, a neighbouring city of Finland's capital Helsinki. It has R&D, manufacturing, and sales representation sites in many continents throughout the world. Nokia Research Center, the corporation's industrial research laboratories, has sites in Helsinki; Tampere; Toijala; Tokyo; Beijing; Budapest; Bochum; Palo Alto, California and Cambridge, Massachusetts. Major production factories are located at Salo, Finland; Beijing, China; Dongguan, China; Chennai, India; Komárom, Hungary and the Ruhr region at Germany. In March 2007, Nokia signed a memorandum with Cluj-Napoca City Council, Romania to open a new plant near the city in Jucu commune.[3][4][5] Nokia's Design Departure has stayed at Salo.

roteal2007
06-08-2007, 13:35
ببخشید ها ممکنه بگید که این بحث ها برای چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

!Bikhaneman!
06-08-2007, 14:43

اگه واقعاً نمی دونید باید زحمت بکشید از اول بخونید اما اگه منظورتون بی فایده بودن این بحث هاست ....موافقم !
به هر حال وظیفه خودم می دونستم چیزایی که دیدم و برای خودم ثابت شده رو بگم تا دوستان دیگه حداقل با دید بازتری به قضیه نگاه کنن .

گفتنی ها گفته شد...خواه پند گیر و خواه ملال

چیزهایی که گفتم اجباری تو پذیرفتنش نیست !

amirfarrokh
06-08-2007, 14:51
اما اگه منظورتون بی فایده بودن این بحث هاست ....موافقم !

با این حرف موافقم...

چیزهایی که گفتم اجباری تو پذیرفتنش نیست !

ایضا...

Gestapo
06-08-2007, 15:02

میخوای بدونی؟
این بحثا برا خالی کردن عقده کسایی مثل منه.که میخوان یه چی داشته باشن که کمتر کسی داشته باشه.
اون n73 ای که هرکی اسمشو میشنید درجا خشک میشد کو؟ الان حتی me شم هیچ اعتباری نداره.گوشی رو 700 چو خریدی میری مغازه میگی حاجی چند میخری؟ 260 تا:41:
ما که از هیچ گوشی شانس نیاوردیم نهایت 3 4 ماه خوب بودن و بعد خز شدن.متل w810 n70 p990حالا هم n73 غول که به نظر من دیگه هیچ اعتباری نداره.دیگه نمی خوام ضرر کنم با همین سر میکنیم.تا......؟؟؟؟
قبول دارید ایرانیا جنبه این جور چیزارو ندارن؟:13:
همش تقسیر چین و کشورایی مثل اینه آخه یکی نیست بهشون بگه شما که 2 میلیارد جمعیت دارید حتما باید برید گند بزنید تو این جور چیزا که بتونید اقتصادتون رو تعمین کنید؟
قربونت برم جرج بوش یه اتم بنداز رو سر این چین لعنتی.کم مونده رو هیکلمون بنویسیم MADE IN CHINA جمله ایکه حال به هم زن ترین جمله دنیاست:2:

shahab-asemani
06-08-2007, 15:20
قربونت برم جرج بوش یه اتم بنداز رو سر این چین لعنتی.کم مونده رو هیکلمون بنویسیم MADE IN CHINA جمله ایکه حال به هم زن ترین جمله دنیاست:2:

اين ارزوي من هم هست

اين بلا سر منم اومده
يه روزي در شهر ما فقط من ن73 داشتم
ولي الان ............
الان يه سري ميان ميگن اين حرفا چيه خز شدن فلانو ......
بابا همون 8800 اگه قرار باشه دست همه باشه كه ديكه اون 8800 گران قيمتي كه براي قشر خاص ساخته شده نيست كلاسش رو از دست ميده
ن73 هم همينطور

Gestapo
06-08-2007, 15:26
واقعا کارت درسته shahab_asemani
خوشالم یکی میدونه مرضم چیه

becareful
06-08-2007, 15:40
میخوای بدونی؟
این بحثا برا خالی کردن عقده کسایی مثل منه.که میخوان یه چی داشته باشن که کمتر کسی داشته باشه.
اون n73 ای که هرکی اسمشو میشنید درجا خشک میشد کو؟ الان حتی me شم هیچ اعتباری نداره.گوشی رو 700 چو خریدی میری مغازه میگی حاجی چند میخری؟ 260 تا:41:
ما که از هیچ گوشی شانس نیاوردیم نهایت 3 4 ماه خوب بودن و بعد خز شدن.متل w810 n70 p990حالا هم n73 غول که به نظر من دیگه هیچ اعتباری نداره.دیگه نمی خوام ضرر کنم با همین سر میکنیم.تا......؟؟؟؟
قبول دارید ایرانیا جنبه این جور چیزارو ندارن؟:13:
همش تقسیر چین و کشورایی مثل اینه آخه یکی نیست بهشون بگه شما که 2 میلیارد جمعیت دارید حتما باید برید گند بزنید تو این جور چیزا که بتونید اقتصادتون رو تعمین کنید؟
منم میخاستم بحث خز شدن رو اینجا پست کنم ولی نه...دیگه راجع به خز شدن نگید که اینم قفل میشه هاااا.

Gestapo
06-08-2007, 16:01
نمی خواستم بحث خز شدن را بندازم.اولا جواب اون دوستمون رو دادم دوما گند کاری های اون کشور بد رو گفتم تا عقدم خالی شه (البته هنوز خالی نشدهایشا الله سر فرصت).خوب تاپیک هم سر همون کشورس که نمیخوام اسمشو بیارم
-----------------------------------------------------
آقا به خدا شرمندم اما نمی تونم جلو خودمو بگیرم.یه دلیل خیلی تابلو که دال بر خ ز (ببخشید) شدن این گوشیه : یه نیگا به کلوپ N73 بندازید تعداد رقم جواب هارو بشمارید.اصلا مشاهده هارو ببینید حتی تو مدرسه هم این رقمارو درس ندادن!!!(بر چین لعنت بفرست)
این بحث همین جا تموم شد.

roteal2007
06-08-2007, 19:23
نمی خواستم بحث خز شدن را بندازم.اولا جواب اون دوستمون رو دادم دوما گند کاری های اون کشور بد رو گفتم تا عقدم خالی شه (البته هنوز خالی نشدهایشا الله سر فرصت).خوب تاپیک هم سر همون کشورس که نمیخوام اسمشو بیارم
آقا به خدا شرمندم اما نمی تونم جلو خودمو بگیرم.یه دلیل خیلی تابلو که دال بر خ ز (ببخشید) شدن این گوشیه : یه نیگا به کلوپ N73 بندازید تعداد رقم جواب هارو بشمارید.اصلا مشاهده هارو ببینید حتی تو مدرسه هم این رقمارو درس ندادن!!!(بر چین لعنت بفرست)
این بحث همین جا تموم شد.
یعنی شما میگید که n73هایی که تو چین تولید میشن فاقد کیفیت اصلی هستن

Gestapo
06-08-2007, 22:04
یعنی شما میگید که n73هایی که تو چین تولید میشن فاقد کیفیت اصلی هستن

محصولات چین کاملا شانسی هستن. ولی چیزی که من دیدم هر کدوم از ان 73 ها حد اقل یه مشکل داشتن(تاکید میکنم) خودم دیدم

!Bikhaneman!
06-08-2007, 22:53
میخوای بدونی؟

شدیداً تکذیب میشه !
Gestapo جان ، باور کن این تاپیک به هیچ وجه با این هدف ایجاد نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدفشو تو آخرین پستم گفتم .
همه ما اینجا بحث و گفتگو میکنیم تا از هم چیزی یاد بگیریم و یا به یه نتیجه کلی برسیم نه اینکه ...
در ضمن...با مسئله خز شدیداً مخالفم .
آدم عاقل کسیه که بره گوشیه خز بخره...می دونی چرا ؟ چون چیزی خز میشه که در سطح خودش بهترین باشه

محصولات چین کاملا شانسی هستن.

تایید میشه

M.etallic.A
07-08-2007, 00:11
خوب بعضی ها فکر میکنن ما از این می سوزیم که n73 افت کرده و خز شده و این حرفها... ولی خداییش اول چنین فکرایی میکردم اما بعدا با خودم گفتم سعی کن تو زندگی چیزهای با ارزش تری رو برای افتخار کردن داشته باشی.

هدف من هم فقط اطلاع رسانی بود. دلم میسوزه واسه اونهایی که با ذوق میرن n73 می خرن و بعد از دو روز مشکل پیدا میکنه. نمیدونید چه ضدحالیه...

Gestapo
07-08-2007, 02:22
شاید حق با !bikhaneman! عزیزه! نمی دونم؟؟؟؟؟

amanofnoname
07-08-2007, 08:07
عزیز جان اینکه رو گوشی های ساخت چین باید نوشته شده باشه "ساخت چین" با اینکه اونا حتما مینویسن "ساخت چین" فرق داره.
حالا که هیچکس متقاعد نمیشه هرکس نظر خودش داشته باشه
در اینکه باید نوشته باشه "ساخت چین" حق با شماست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم شما میگی پس وظیفه ی سازمانها بین المللی و تجارت جهانی و ... چیه. ولی چین هست و هزار دوز و کلک.
شاید این حرفم خنده دار باشه ولی من معتقدم 2 نوع چینی داریم.1. تقلبی و 2.تحت نظارت نوکیا که رو این دومی قاعدتا باید نوشته شده باشه "ساخت چین".

shahab-asemani
07-08-2007, 12:36
خوب بعضی ها فکر میکنن ما از این می سوزیم که n73 افت کرده و خز شده و این حرفها... ولی خداییش اول چنین فکرایی میکردم اما بعدا با خودم گفتم سعی کن تو زندگی چیزهای با ارزش تری رو برای افتخار کردن داشته باشی.

هدف من هم فقط اطلاع رسانی بود. دلم میسوزه واسه اونهایی که با ذوق میرن n73 می خرن و بعد از دو روز مشکل پیدا میکنه. نمیدونید چه ضدحالیه...

تاييد ميشه

roteal2007
08-08-2007, 13:21
یه سایتی برای آپلود میخواستم از این سایت هایی که وقتی عکس آپلود میکنی مثل صفحه اول این تاپیک باشه

roteal2007
08-08-2007, 18:26
سلام

همونطور که قبلاً قولشو داده بودم ، یه مقایسه جزئی اما در عین حال بحث برانگیز که بین گوشیهای سری جدید و قدیم انجام دادم رو براتون عنوان میکنم !
این مقایسه بیشتر در مورد ظاهر کلی گوشی و سخت افزار انجام شده .

ماجرا از اونجا شروع شد که یکی از دوستان بنده تو کرج ، تصمیم گرفت N73 Music Edition بگیره..علی رغم اصرارهای بنده برای خرید گوشی با گارانتی اتصالات و یا دست دوم سری قدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشون آکبندشو 405 خرید .
فروشنده ، ماننده همه فروشنده ها ، این گوشی رو با تضمین اصل فنلاند بودن و قید در فاکتور به ایشون فروخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی رفتم پیشش ، گفت گوشی رو براش تست کنم ببینم چطوریاست. اول از همه آیمی رو تو سایت numberingplans وارد کردم ، مشخصات رو به درستی اعلام کرد .

ظاهر گوشی هم کاملاً شبیه به گوشیهای قدیمی بود و از نظر جنس کوچکترین اختلافی ندیدم ، فقط کیپدش فارسی (عربی) هم داشت . دریچه دوربین رو هم چک کردم ، باز هم اختلافی ندیدم .
بعضی از دوستان گفته بودن باطریهای گوشیهای سری جدید با قدیمیا فرق دارن و نوشته های اضافی و ..داره...اونم چک کردم ، کوچکترین اختلافی نداشت ...

خلاصه سرتون رو درد نیارم داشتم به این نتیجه میرسیدم که این رفیق ما خوش شانس بوده و یه قدیمی گیرش اومده که باطری رو در اوردم تا بردشو ببینم ... خشکم زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون با یه برد خوشرنگ و جدید مواجه شده بودم که اصلاً شباهتی به برد گوشیهای نوکیا نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته می بخشید عکس تاره چون با عجله گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که تو عکس میبینید ، رنگش سبز روشنه و دوستانی که سونی اریکسون ساخت چین داشتن ، با این رنگ کاملاً آشنا هستن .
فرصت نکردم از برد خودم عکس بگیرم اما یه عکس از برد N73 فنلاند میذام تا اختلاف رنگها رو بدرستی متوجه بشید :

تو عکس زیر ، به برچسبی که روش نوشته : Made In Finland توجه کنید . تو سری های قدیم ، این برچسب ، برجسته و پفکی بود . اما برچسب این گوشی مثل یه تیکه پلاستیک ، کاملاً معمولی و فقط شطرنجی بود .

مقایسه نرم افزاری :
تا جایی که وقت داشتم و تست کردم ، هیچ اختلافی ندیدم جزء کمی کندی این گوشی نسبت به گوشی خودم . صدای اسپیکرش کاملاً با گوشی خودم یکی بود . کیفیت LCD هم همینطور .

نتیجه اخلاقی : گوشیهای سری جدید ، گوشیهای خوبی هستند و من آنها را دوست دارم .

بی خانمان! کمی دقت کن طرف راست گوشی اونجایی که دکمه عکاسی هست سیاه هست و همچنین کیپد قهوه ای تیره آیا اصلی ها هم همینطوری هستن

Arshia001
08-08-2007, 21:59
آقا خیالتون بوق!گوشی قبلی من چینی بود(6670،Made by Nokia) هم کار کرد،هم خوب کار کرد،هم رم 1 گیگ ساپورت کرد،هم رکورد پرش ارتفاع داشت(2-3 متر بعد از برخورد با سقف)،مرگ میخوای برو قیاس آباد!!!

amanofnoname
09-08-2007, 00:41
یه سایتی برای آپلود میخواستم از این سایت هایی که وقتی عکس آپلود میکنی مثل صفحه اول این تاپیک باشه

خوب برو رو عکس راست کلیک کن بعد properties بزن ببین چه سایتیه که نتیجه میشه این:

البته اگر منظورتو درست متوجه شده باشم.:20:
اینم هست:

S@M@Nd
09-08-2007, 01:03
دمت گرم عالی بود

Gestapo
09-08-2007, 17:33
بی خود زور نزنین.گوشی اصل دیگه گیر نمیاد.اون موقعیکه هنوز پای چینیا به بازار وا نشده بود کل علادین رو گشتم تا تونستم 2 تا بخرم.الانم مگه اینکه یکی بره خودش از خارج وارد کنه.
(اگه پیدا کردین تو بازار ایران به من بگین واسه یکی میخوام)

Rjoun
09-08-2007, 17:39
واين داستان همچنان ادامه دارد...

becareful
09-08-2007, 22:03
بی خود زور نزنین.گوشی اصل دیگه گیر نمیاد.اون موقعیکه هنوز پای چینیا به بازار وا نشده بود کل علادین رو گشتم تا تونستم 2 تا بخرم.الانم مگه اینکه یکی بره خودش از خارج وارد کنه.
(اگه پیدا کردین تو بازار ایران به من بگین واسه یکی میخوام)
تقریبا تائید میشه ولی من میگم این گوشی های موزیک هیچ کدوم فنلاندی نیستن و مجارستانی هستن که چینی هم باهاشون قاتی شده و این بحث ها پیش اومده.

D o l f i n
09-08-2007, 22:13
من که دیروز یه n73 گرفتم خدا رو شکر اگه اصل اینهایی که تو این تایپیکهایی مشابه این گفته شده که ماله من اصله همه چی درسته دست تمام دوستان برای راهنمایی درد نکنه

MOSHAVER AMIN
09-08-2007, 23:33
پست بالا تائيد ميشه

البته مقايسه خيلي جالبي بود دستت درد نكنه من كه كف كردم

Gestapo
10-08-2007, 00:18
تقریبا تائید میشه ولی من میگم این گوشی های موزیک هیچ کدوم فنلاندی نیستن و مجارستانی هستن که چینی هم باهاشون قاتی شده و این بحث ها پیش اومده.
فرقی نمیکنه کدوم کشوره فقد فنلاند نیستن

amanofnoname
10-08-2007, 10:50
من که دیروز یه n73 گرفتم خدا رو شکر اگه اصل اینهایی که تو این تایپیکهایی مشابه این گفته شده که ماله من اصله همه چی درسته دست تمام دوستان برای راهنمایی درد نکنه

من تو این فروم دارم فقط از این و اون آدرس میگیرم. شما م لطف کن آدرس و تلفن مغازه ای که گوشیتو از اونجا گرفتی به ما بده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفا فوری

mojrem2
26-08-2007, 15:06

میشه اگه تهرانی ادرس مغازرو بدی و قیمتی که خریدی ؟

من که دیگه گیج شدم نخرم یهو بعد دو روز رو دستم باد کنه

mamyamy
01-11-2007, 15:19
با بارکد گوشی من گوشی من رو انگولک نکنین.عصر فناوریه همه چیز ممکنه

M_Abieteh
01-11-2007, 15:47
سلام از كجا ميشه فهميد باتريه n73 me اصله؟

Nikolas_95
02-11-2007, 16:24
سلام از كجا ميشه فهميد باتريه n73 me اصله؟

سلام
شما می توانید با مراجعه به این سایت و وارد کردن شماره ای که روی باتری نوشته شده از اصل بودن باتری خود اطمینان حاصل کنید

هرچند اینجا جای این سوال نبود

pedram325
04-11-2007, 10:52
بابا اینا چیه که می گید من یه چیزی دیدم عجیب. تابلو
یه n73 دیدم که اصلا منوش با نوکیا سری N از زمین تا آسمون فرق داره. نه TOOLS نه APPLICATIONS نه OFFICE . قسمت CONTACTS رو هم نوشته بود PHONEBOOK مثل گوشی های قدیمی
نه REAL PLAYER داشت نه چیزای دیگه که خاص نوکیاهای سیمبینه.
به جاش ORGANIZER داشت که توهیچ گوشی نوکیایی داده نمیشه و مخصوص SKNY ERICSON هست.
و کلی چیزای نا آشنای دیگه.
لطفا بگید این دیگه چه صیغه ایه؟
اگه آشنایی با ابن مدل عجیب که به نظر من تقلبیه و اصلا N73 نیست دارید، ما رو در جریان بذارید.
من که گفتم پسش بده. شما چی می گید؟
در ضمن قابش هم مشکیه ، متلا موزیک ادیشنه.

amnhck123
05-11-2007, 11:08
فرقی نمیکنه کدوم کشوره فقد فنلاند نیستن

بابا يعني هر چي 73 موزيك هست همه تقلبيه؟

Saman-tci
05-11-2007, 18:57
بابا يعني هر چي 73 موزيك هست همه تقلبيه؟

نه داداش این حرفا چیه ....؟؟؟

Sasan Info
06-11-2007, 17:46
بچه ها من میخوستم n73 خودمو بفروشم و یه n73 me بگیرم
راستش تمام مطالب رو هم خوندم و از تمام جریان ها مطلع شدم
من اگه بخوام با این پول یه گوشی دیگه بگیرم ضرر میکنم چون گوشی رو گرون خریدم و و الان ارزون میفروشم
حالا میخواستم بدونم اگه N73 me که میخوام بگیرم این بلا ها سرم نیاد!!!
لطفا کمک کنید

M.etallic.A
06-11-2007, 19:27
بچه ها من میخوستم n73 خودمو بفروشم و یه n73 me بگیرم
راستش تمام مطالب رو هم خوندم و از تمام جریان ها مطلع شدم
من اگه بخوام با این پول یه گوشی دیگه بگیرم ضرر میکنم چون گوشی رو گرون خریدم و و الان ارزون میفروشم
حالا میخواستم بدونم اگه N73 me که میخوام بگیرم این بلا ها سرم نیاد!!!
لطفا کمک کنید

به نظر من نفروشی بهتره.

اما از اون جهت خیالت راحت باشه. قیمتش دیگه به این شدت افت نمیکنه.