ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در انتخاب مادربورد دقت كنيد ..

Gabana
25-07-2007, 01:17
همانطور كه اطلاع داريد به تازگي شركت ايسوس بعضي از مدل هاي خودش را جزو موارد 45 نانو ساپورت معرفي كرده . در واقع با ظهور P35 ديگه نسل P965 كم كم جاي خودش رو به اين چيپست مي ده .

بحث اينجاس كه اگر قصد خريد داريد كمي آينده نگرانه انتخاب كنيد و حواستون به برد هاي انتخابي باشه كه حداقل بتونيد در اينده هم ازشون با وجود پردازنده هاي 45 نانو استفاده كنيد .

براي اطلاع از مادربورد هاي ايسوس مي تونيد به خود سايت ايسوس ( بخش اخبار ) يه سر بزنيد كه مادربورد هاي 45 نانو ساپورت خودش رو معرفي كرده .
از جمله موارد پرطرفدار در ايران رو ميشه P5b - P5b Deluxe نام برد همچنين مدل P5N-e SLI .
بقيه موارد رو مي تونيد در خود سايت ببينيد .

در مورد ساير برند ها هم احتمال بسيار زياد اين خواهد بود كه برد هاي با چيپست 680i قابليت ساپورت 45 نانو رو دارند و بايد تنها منتظر بايوس اپديت بود . براي مثال برد EVGA 680i كه من توي فرومشون ديدم كه در پاسخي رسمي گفته بودن با بايوس آپديت ميشه 45 نانو رو پشتيباني كرد .

در مورد گيگا كمي شك و ترديد هست . بهتر يكم صبر كنيد تا خبر هاي جديد تر بياد .

در مورد ساير برند ها ( من جمله Biostar كه من خودم دنبالش بودم ) فعلا خبر نديدم .

ذاتا چيپست هاي P965 - 975X - 680i - 650i مي تونن 45 نانو ساپورت باشن ..

بايد منتظر سياست توليد كنندگان برد باشيد .

zonealarm
25-07-2007, 01:23
معمولا گیگا این کار رو نمی کنه بجای آپدیت بایوس یه revision دیگه بیرون می ده که یارو مجبور بشه

بردشو عوض بکنه