مشاهده نسخه کامل
: Adsl/ شهر شيراز
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Nikolas_95
03-10-2007, 11:39
اينكه از همه جا گرونتره:19::13:
خب من که گفتم قیمت و حجم استثنائی
اگه میشه بگید که نمره همیارنت از 20 چنده :دی
من الان از پارس آنلاین میگیرم, درسته هر از گاهی قطع میشه اما سرعت دانلودش خوبه یعنی چیزی هست که روز اول گفتن, فقط مشکل ش قیمت ش یکم گرون تره .......
1- حالا کسانی که اکانت همیارنت دارن بگن توی ماه, در کل چند ساعت قطع شده ؟
2- سرعتش چطوره ؟
3- پشتیبانی چطوره ؟
* راستی اگر بخوام از پارس آنلاین بیام همیارنت سرویس بگیریم باز هم باید هزینه کرد (نصب و راه اندازی - مخابرات)
ممنون میشم جواب بدین.
Nikolas_95
04-10-2007, 15:07
راستی اگر بخوام از پارس آنلاین بیام همیارنت سرویس بگیریم باز هم باید هزینه کرد (نصب و راه اندازی - مخابرات)
بله دوست عزیز.ابتدا چند روزی باید معطل شوید تا از شرکت قبلی قطع و بعد هم چند روزی تا به شرکت جدید وصل شوید
به هر شرکتی که مراجعه میکنید برای مشترک شدن هزینه اولیه را باید بپردازید حتی اگر بخواهید به شرکت قبلی که مشترکش بودید برگردید!
پس در انتخاب خود دقت کنید
موفق باشید
shasha_ara2001
04-10-2007, 15:33
سلام دوستان
من از همیار سرویس گرفتم اما یک هفته هست سرعت به شدت پایین اومده . هر چی هم تماس میگیرم میگن مشکل پهنای بانده و این حرف ها. به نظرم حرف هاشون بی ربط بود.
میخواستم ببینیم شما هم همچین مشکلی تو این چند روز داشتید؟
ehsan_jan3
04-10-2007, 19:23
ساشا سلام.بعله همینطوره.به من گفتن تا شنبه مشکل پهنای باند حل میشه.
سرعت بد نیست 256.ولی کانکشن خیلی طول میکشه.
Sec Expert
04-10-2007, 20:11
سلام دوستان عزیز چند تا سوءال داشتم:46::
1-اکانت مالتی لاگین چیه؟
2-همیار سه نوع مدم ارائه میده کی میدونه فرق اونا با هم چیه؟
3-کلا" چه مدمی برای ADSL خوب؟
4- راستی مگه نمی گفتن ADSL مدم نداره اسپلیتر (splitter)داره
5-اگه splitter یه چیز دیگس آون هم باید بخریم اصلا" بخریم بهتره یا نخریم؟
6-آیا 24 ساعت می تونیم از اینترنت adsl استفاده کنیم یا محدودیت زمانی داره؟
7- هنگامی که دارن برام نصب می کنند باید به چه چیزایی حواسم جمع باشه که یک وقت سرعتی چیزی رو کم و زیاد نبندن؟
8-آیا واسه adsl آی پی مشخصی برای مثلا" سه ماه می دن؟
9-اکانت ماهواره ای چیه چطوری میشه چنین اکانتی داشت؟
10-چطوری میشه خطمون رو از نظر نویز چک کنیم؟
11-و سئوال آخر اینکه یک مدم خوب برای adsl باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟چه قابلیت هایی می تونه داشته باشه؟
پیشاپیش از هر کسی که لطف می کنه پاسخ این سئوالات رو می ده بسیار سپاس گذارم:40::20:
1-اکانت مالتی لاگین چیه؟
7- هنگامی که دارن برام نصب می کنند باید به چه چیزایی حواسم جمع باشه که یک وقت سرعتی چیزی رو کم و زیاد نبندن؟
11-و سئوال آخر اینکه یک مدم خوب برای adsl باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟چه قابلیت هایی می تونه داشته باشه؟
پیشاپیش از هر کسی که لطف می کنه پاسخ این سئوالات رو می ده بسیار سپاس گذارم:40::20:
آقا سوالي رو كه جا ننداختيد؟ :31:
مودم كه داره adsl ولي برا اينكه بتوني هم از تلفن و هم از اينترنت استفاده كني از اسپليتر استفاده ميكنن.
در ضمن اگر ميخواي ازشون مودم بخري اول اسمشو بپرس بعد برو قيمت بگير تا سرتو كلاه نذارن . ترجيحا برو مودم رو خودت بخر معمولا ارزون تر پات در مياد.
Nikolas_95
04-10-2007, 20:45
1-اکانت مالتی لاگین چیه؟
3-مودمهای خوب زیاد هستن از فایبر هوم چینی گرفته تا دی لینک و هیوندای کره ای اصل
4-کی گفته؟وقتی مودم مخصوص داره adsl میزاری نویز میوفته روی خط برای این مشکل splitter میزارن
5-اسپیلیتر ارزونه و معمولا روی مودم یک دونه ازش هست
6-زمانی خیر
7-دست شما نیست وقتی بستن می تونید بفهمید درست بستن یا نه
8-نه
9-غیر قانونی
10-باید به خود شرکت بگی
profstar
04-10-2007, 22:02
1-اکانت مالتی لاگین چیه؟
سلام :20:
1-اکانت multi login برای اینه که بتونی از بیشتر از یک نقطه به سرویس دهنده adsl متصل بشی که تو شیراز فکر کنم (شنیدم) امین نت ارائه میده.
2- بسته به کاربردی که شما دارید مودمتون باید قابلیتهای زیر رو داشته باشه:
الف) اگر می خواید در حد چند کامپیوتر دیگه باهم در یک نقطه از اینترنت استفاده کنند بایستی اونها رو با هم شبکه کنید. پس بهتره که مودمتون چند تا پورت ETHERNET داشته باشه که معمولا سرعتشون 100/100 mbps هست. درغیر این صورت برای راه اندازی شبکه به یه کارت شبکه دیگه و یک سوئیچ نیاز داری.
ب) اگر می خواهید ارتباط بیسیم wi/fi wireless داشته باشی واز طریق اون بتونی چند تا کامپیوتر که کارت شبکه wireless داشته باشن را نیز شبکه کنی مودمتون می بایست access point هم داشته باشه. در این مورد قدرت انتشار مهم است تا محدوده مناسب رو پوشش بده.
پ) بعضی مودمها برای ارتباط با کامپیوتر اصلی دارای پورت lan و بعضی پورت usb و بعضی هردو را دارن.
ت) بعضی مودمها قابلیت اتصال vpn رو هم دارن که برای کاربردهای خانگی لازم نیست.
ث) اکثر مودمها دارای firewall نیز هستند تا سپر امنیتی شما قویتر بشه.
ج) اگر بخواهید شبکه اینترنتی داشته باشید بهتره که مودمتون قابلیت نصب کردن یک پرینتر از طریق پورت usb رو هم داشته باشه تا تمام user ها بتونن دسترسی به پرینتر داشته باشند. البته می تونید اونرو کنترل کنید.
چ) اخیرا مودمها قابلیت ارتباط +adsl2 را هم دارن که سرعت رو بالا میبره البته می بایست ارائه دهنده adsl اونرو ساپورت کنه.
ح) توجه کنید اگر می خواهید با مودمتون شبکه داشته باشید بایستی مودمتون بتونه از طریق نرم افزار قابلیتهای accounting و filterring رو داشته باشه. این قابلیتها برای پدر و مادرها که میخوان استفاده اینترنت فرزندانشون رو کنترل بکنن هم خوب هست.
خ) برخی مودمها استاندارد MAXg دارند که سرعت مودم را تا 50% بالا میبره.
مشخصات مودمها خیلی زیاده از جمله اینکه چه نوع مدولاسیونها، استانداردها، چه پروتکل ها و چه rate هایی رو ساپورت میکنه که از این بحث خارجه.
امیدوارم مطالب کافی باشه اگه سؤال دیگه ای داشتید بگید.اگر بتونم جواب بدم خوشحال می شم.:46:
Sec Expert
05-10-2007, 13:43
با سلام مجدد ضمن تشکر از پاسخ های شما دوستان:11:(ممنون واقعا" روشنم کردید:20:) راستش یه سوءال دیگه هم داشتم filter micro چیست؟:8:
راستی این پستم رو هم از یک جای دیگه کپی کردم چون بچه های شیراز اینجا هستن:
استخدام یک php کار
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
دوستان عزیز ما شرکتی داریم که احتیاج به یک php کار مسلط داره گرچه شرکت ما مستقر در شیراز اما اگر شما بتونید از هر جای ایران با ما همکاری کنید that's ok
ضمنا" می تونید روی این id هم off بذارید و هم e-mail بزنید (شاید بد نباشه برای محکم کاری هر دو کار رو بکنید)
آی دی یاهو:secblade
ای میل:secblade@yahoo.com
لطفا" توی ای میل و off مشخصات کامل سن میزان تحصیلات محل زندگی و اینکه آیا دوره ی php رو گذروندید یا نه رو ارائه کنید
راستی یادتون باشه که حتما" توی این تاپیک بگید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس:46:
-------------------------------------------------------------------------
profstar
05-10-2007, 15:12
راستش یه سوءال دیگه هم داشتم filter micro چیست؟:8:
-------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز
برای نصب مودم ADSL در منزل يا محل کار نياز به يک دستگاه کوچکی به نام splitter ( جدا کننده ) ميباشد که عمل تفکيک امواج صوتی ( تلفنی ) و ديتا را بر روی خط تلفن انجام ميدهد چنانچه پارازيت روی خط تلفن مشاهده شود با وصل نمودن Micro Filter در مسير تلفن از پارازيت جلوگيری ميشود.
hormoz72
05-10-2007, 17:26
من تا حالا قیمت های بومرنگ رو ندیده بودم اگه کسی ندیده حتما بره ببینه،قیمت های استثنائی با محدودیت حجم استثنائی
:18::18::18::18::18:
285000 > ?
اونم با آپلود 128؟
من الان 384 دان و 256 آپ میگیرم از آراکس ماهانه 110 راضیم ولی کمی گرونه البته محدودیت حجم نداره :10::46:
من با آراکس رفیق شدم خفن تخفیف میگیرم چند ماه دیگه میکنمش 512 با 15000 :د
ehsan_jan3
06-10-2007, 00:40
همیار نامحدود 512 میده 30000 تومان.
285000 > ?
اونم با آپلود 128؟
من الان 384 دان و 256 آپ میگیرم از آراکس ماهانه 110 راضیم ولی کمی گرونه البته محدودیت حجم نداره :10::46:
من با آراکس رفیق شدم خفن تخفیف میگیرم چند ماه دیگه میکنمش 512 با 15000 :د
lhidhki pn,nh ]rnv p[l lwvt ld;k
:19:
ماهيانه حدودا چند گيگ مصرف ميكني؟
hormoz72
06-10-2007, 03:46
lhidhki pn,nh ]rnv p[l lwvt ld;k
ماهيانه حدودا چند گيگ مصرف ميكني؟
آپ و دان تقریبا روی هم رفته 50 گیگ :5:
ولی یکمی زیاد تر هم کانتر میندازه ها :31:
اینا رو از reportesh میگم :د
خاک توی سرشون !
زنگ زدم میگه محدود حجمی شما تموم شده !!!!!
میگن 8 گیگ تموم شده :18: درصورتی که من بالای 8 گیگ گرفتم :31:
متاسفم, باید از اینجا کوچ کنیم بریم یه جای نامحدود !! :41:
اینطوری کار ما نمیشه:2:
خاک توی سرشون !
زنگ زدم میگه محدود حجمی شما تموم شده !!!!!
میگن 8 گیگ تموم شده :18: درصورتی که من بالای 8 گیگ گرفتم :31:
متاسفم, باید از اینجا کوچ کنیم بریم یه جای نامحدود !! :41:
اینطوری کار ما نمیشه:2:
مگه از كجا گرفته بودي؟
آراکس (نماینده : پارس انلاین )
دوستان اگه میشه کمک کنید !
صبانت گویا فعلا یکی از بهترین گزینه ها هستش.
اگر میشه قیمت ها رو بگید با مشخصات .....
saeeeeid
07-10-2007, 03:19
من امروز ساعت 8:30 تا 9 شب بود که با 512 همیار دانلود کردم سرعت دانلودم دو سه دقیقه ای به زور به 30 کیلو رسید همین طور افت کرد تا 12 کیلو رسید
من امروز ساعت 8:30 تا 9 شب بود که با 512 همیار دانلود کردم سرعت دانلودم دو سه دقیقه ای به زور به 30 کیلو رسید همین طور افت کرد تا 12 کیلو رسید
روزي چقدر ميتوني با هميار دانلود كني؟
ehsan_jan3
07-10-2007, 18:05
من با 256 همیار دارم 25 تا 30 دانلود میکنم.
فقط نمیدونم چرا جدیدا صبح و عصر کانکت نمیکنه.
از ساعت 6 به بعد کانکت میشه.
shasha_ara2001
07-10-2007, 20:23
من از همیار 512 گرفتم اما سرعت دانلودش ده روزی میشه وحشتناک اومده پایین. در حد 3 و4
شما از کدوم مرکز هستی که 30 دانلود میکنی؟ تو این چند روزه هم همینقدر بوده سرعت دانلودتون؟
ehsan_jan3
07-10-2007, 20:31
از مرکز امیر کبیر.همیشه همینقدره.البنه با idm دانلود میکنم.
شما صبح و ظهر میتونی کانکت بشی؟
Nikolas_95
07-10-2007, 20:34
مثل اینکه هر ارزونی و سرویس خوب بی حکمت نیست،
وقتی دیدیم همیار نامحدود میده خیلی تعجب کردم و تشویق شدم برم سراغش اما مثل اینکه....
دوستان نگفتین !
صبا چطوره ؟
دانلود - قطعی و در کل ؟
Nikolas_95
07-10-2007, 22:32
دوستان نگفتین !
صبا چطوره ؟
دانلود - قطعی و در کل ؟
3تا از دوستان من با صبا دارن
2تاشون ازش کاملا راضی هستن
اما یکیشون شاکی!
البته دیدم خیلی وقته سوال کردید اینو نقدا گفتم تا بقیه دوستانی که صبا دارن بیان بگن
ممنون !
حالا چرا راضی ؟ چرا ناراضی؟
من هم دلایل رو میخوام بدونم ............
---
الان خودم پارس انلاین دارم, نامحدود کرده + یکم گرون تر شده انگار !
صبا یه ویژگی داره این هستش که شب ها رایگان ه (3 تا 7) و قیمتش به صرفه تره.
shasha_ara2001
08-10-2007, 00:22
از مرکز امیر کبیر.همیشه همینقدره.البنه با idm دانلود میکنم.
شما صبح و ظهر میتونی کانکت بشی؟
من مودم 70 تومنی رو خریدم. تو این مدلش یوزر و پسورد تو خود مودم کانفیگ میشه و نمیخواد برای اتصال صبر کنی.
اما مشکل سرعت دو روزی میشه ادامه داره و هر بار جوابهای بی ربط میدن.
چند وقت پیش هم به دلیل این مشکلات از آراکس کوچ کردیم به همیار. اما مثل اینکه وقتی اسم و رسم دار میشن بدتر میشن.
شما با 256 خوب دانلود میکنی. من با 512 سرعت دانلودم اینقدر بود.
این با کلاه برداری و دزدی فرقی نداره.
واقعا 90% شرکت های کهAdsl توی شیراز ارائه میدن اصلا بدرد نمیخورن
پارس انلاین که هیچی - همیارنت هم میگفتن خوبه اما انگار از وقتی نامحدود داده ریخته بهم !
Mohsen khan
08-10-2007, 06:34
يك سوال؟
از يك شركت مي شه دو تا اكانت گرفت ؟
hormoz72
08-10-2007, 07:49
روی دو تا خط ؟ روی یکی فک نکنم بشه
Mohsen khan
08-10-2007, 09:05
نه روي يك خط
البته همزمان نمي خواهيم كانكت بشيم
جداگانه كانكت بشيم
Nikolas_95
08-10-2007, 10:53
به به ، به سلامتی تبریک میگم محسن خان،ایشالله روزی مدیر انجمن شدنتون
از امین نت پرسیدم گفت نمیشه دوتا اکانت برای یک خط
اقا من خلاصه ی حرف رو بگم. همیار افتضاحه چون شهر رو تبدیل می کنه به یک کافی نت! چه جوریشو من نمی دونم اما یم ip رو میده به چند نفر. میگه که 512 هست اما من توی ساعت های شلوغی با سرعتی معادل 8 دانلود می کردم که معادل سرعت خط 64 است. پس اینکه ارزون شده رو دیگه همه فهمیدن!
من الان از صبا دارم و راضی هستم. به نظرم می ارزه. فقط یک چیز جالب اینه که وقتی قراره 10 گیگ اکانت بگیری برات وارد می کنن 9999 مگا بایت که با احتساب هر گیگ 1024 جمعا 240 مگ رفته توی پا مون.
در مجموع صبا خوبه اما وای به روزی که یک مشکل براتون پیش بیاد. یک مسئول داره اول که بهت زنگ می زنه می گه من پول بنزینمو می گیرم! اخه مشکل از خودشونه بعد این اولین حرفشون اینه! تازه طرف با من قرار گذاشت که 4 بیاد بعد ساعت 8 زنگ زدم بهش که کجایی همین جوری که داشت با دوستاش می خندید گفت شما! من الان 4 راه زندانم نمی رسم بیام! یعنی آخره مسئولیت و .....
به جز مدیرش که واقعا آدم محترمی هم هست بقشون بی سوادن. منشیش کارت رو راه می ندازه یعتی شماره ی مدیر رو بهت میده! اما بقیشون فقط می تونن بهت دلداری بدن. هیچ وقت هم مشکل رو از خودشون نمی دونن! دو تا دفتر داره که جالب اینه به هر کدوم که زنگ بزنیم باید با اون یکی دفتر تماس بگیریم! به جز زمانی که بخوایم پول بدیم همیشه مسئول توی اون یکی دفتره.
در اخر هم بگم که مشکل به وجود اومدن برای خط های adsl کاملا طبیعیه توی این یک سالی که من از adsl استفاده می کنم تقریبا همه نوع مشکلی باهاش داشتم. اساسا هم مشکل ها از مخابرات پیش میاد چون بستر ها مناسب نیست. در چنین مواقعی هم جز توکل به خدا و صبر کاری نمیشه کرد. این نصیحت برادرانه رو از من قبول کنید.
Mohsen khan
08-10-2007, 19:57
به به ، به سلامتی تبریک میگم محسن خان،ایشالله روزی مدیر انجمن شدنتون
از امین نت پرسیدم گفت نمیشه دوتا اکانت برای یک خط
ممنون
راستي چرا نمي شه ؟
از نظر فني مشكل داره
يا اينكه نمي خوان بدن ؟
Nikolas_95
08-10-2007, 20:13
ممنون
راستي چرا نمي شه ؟
از نظر فني مشكل داره
يا اينكه نمي خوان بدن ؟
از لحاظ فنی که فکر نکنم،چون آی دی یکی از دوستام رو گرفتم و راحت کانکت شدم
مثل اینکه خودشون نمی خواهن بدن
Sec Expert
08-10-2007, 22:10
سلام می خواستم بدونم میشه ضمن داشتن adsl از دایل آپ هم استفاده کرد به نظر خودم که مشکلی نداره!
Nikolas_95
08-10-2007, 22:25
سلام می خواستم بدونم میشه ضمن داشتن adsl از دایل آپ هم استفاده کرد به نظر خودم که مشکلی نداره!
بله ،چون مودم آن و حتی کانشکن های آنها فرق دارن می توانید
البته منظورتون کانکت شدن در یک زمان که نیست؟
آره میشه از دیال آپ هم استفاده کرد به شرطی که مودم دیال آپ رو داشته باشی....
من adsl از شرکت فارس نت دارم 64kb ... سری قبل که داشتم خوب نبود ولی
حالا دوباره تمدیدش کردم ولی الان خوبه مثلا سرعت دانلود کمتر از 30kb نمیاد
.
.
.
.
.
shasha_ara2001
08-10-2007, 23:44
من adsl از شرکت فارس نت دارم 64kb ... سری قبل که داشتم خوب نبود ولی
حالا دوباره تمدیدش کردم ولی الان خوبه مثلا سرعت دانلود کمتر از 30kb نمیاد
.
.
.
.
.
فارس نت 512 رو چند میده؟ میشه شماره تماسش رو بگید؟
Nikolas_95
09-10-2007, 00:58
البته بدی فارس نت اینه که دامنه پوشش مراکز مخابراتیش کمتر از بقیه شرکت ها هست
البته یکی دوماه پیش که اینجور بود
فارس نت 512 رو چند میده؟ میشه شماره تماسش رو بگید؟
.
.
این هم کل قیمت جهت اشتراک.... البته تقریبا اکتر شرکتها نرخشون همین هست....
این هم تلفنش : 8306112
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hormoz72
09-10-2007, 16:09
کسی داره بگه سرعت چطوره ؟ خوبه ؟ نوسان داره یا ............
Mohsen khan
09-10-2007, 21:10
صبانت قراره از يكي دو هفته ديگه سرويس نامحدود بده
Nikolas_95
09-10-2007, 21:16
البته از این حرفها زیاد میزنن،مثل کاهش تعرفه که الان چندماهه میگن یکی دو هفته دیگه قیمت ها کاهش پیدا می کنه
دو یا سه هفته پیش بهم گفتن قیمت سرویسهای جدید توی هیئت مدیره امین نت هم تصویب شده اما خبری از اعمال نشد
تازه اگر هم خبر نامحدود شدن واقعی باشه،حتما سرویسهایش افت می کنه،چون تعداد دانلودها بالا میره و پهنای باند بیشتری مصرف میشه و سرعت یوزرها پایین میاد
V A H I D
09-10-2007, 21:19
الان هم می ده ولی قیمتش تخیلی هست اگه قیمتش رو بیاره پایین در حد 20 30 تومن عالی میشه....
درسته !
صبانت هم قراره نامحدود بده و مسئله جدی هستش :دی
اما بین 2 هفته تا 1 ماه دیگه !
مثلا سرعت 128 نامحدود ماهی 31 تومان
اما خدا کنه افت سرعت پیدا نکنه, حداقل مثل پارس آنلاین
----------
همیارنت هم قرار قیمت هاش گرون بشه مثل قبل !
Nikolas_95
10-10-2007, 02:57
اما خدا کنه افت سرعت پیدا نکنه
اگر قبل از نامحدود کردن سرویسها،پهنای باند جدید خریداری نکنن،مطمئنا با افت سرعت مواجه خواهند شد
درسته !
صبانت هم قراره نامحدود بده و مسئله جدی هستش :دی
اما بین 2 هفته تا 1 ماه دیگه !
مثلا سرعت 128 نامحدود ماهی 31 تومان
اما خدا کنه افت سرعت پیدا نکنه, حداقل مثل پارس آنلاین
----------
همیارنت هم قرار قیمت هاش گرون بشه مثل قبل !
dukd legh ]rnv fai??!!:19:
يعني مثلا چقدر بشه!
فقط ميخواستن ملت رو اذيت كنن؟
فكر نكنم به طور كامل نامحدودش كنه. تازه تهرانش هنوز نامحدود نكرده ؛
چرا سرویس های صبانت محدودیت حجمی دارند ؟
.همانطور که از کاربران فعلی ما شنیده اید ، یکی از محاسن خوب صبانت ، سرعت بسیار بالای سرویس هاست
. و یکی از بهترین سیاسـت ها جـهت حفظ کـــیفــیت اعمال محدودیت های حجمی است
شاید بپرسید چرا بعضی از دیگر شرکتها محدودیت حجمی ندارند ، در جواب باید گفت چون از برنامه های مدیریت کیفیت و حجم ترافیک به دلایل شرایط سخت افزاری و نرم افزاری نامناسب نمی توانند استفاده کنن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر نامحدود كنه احتمالا بدجوري افت سرعت خواهيم داشت!:13:
همیار که من پرسیدم گفتن قیمت تابستونه بوده, الان هم کم آوردن !!
صبانت فعلا به نظر من خوبه, کم هم نمیارن خیلی, چون دومین هستن توی کشور (بعد پارس آنلاین)
قیمت هاشون از پارس آنلاین چند هزار تومان ارزون تر بود. (نامحدود)
Mohsen khan
10-10-2007, 07:20
ليست قيمت هاي جديدش را ديروز خودم از شركتشون گرفتم
64 كيلو ، 21 تومن
128 ، 31 تومن
256 ، 41 تومن
و اينكه اين قيمت هاي adsl2 هستش
و جالب اينكه يك تكنولوژي جديد به نام hadsl هم قراره راه بندازن كه سرعتش خيلي بالاتره
Nikolas_95
10-10-2007, 17:15
64 كيلو ، 21 تومن
128 ، 31 تومن
256 ، 41 تومن
و جالب اينكه يك تكنولوژي جديد به نام hadsl هم قراره راه بندازن كه سرعتش خيلي بالاتره
چه شرکتی؟ حجمهاشون رو مشخص نکردید
-----
البته فکر کنم منظورتون همیار بود دیگه؟برای همین حجم هم نذاشتین
Nikolas_95
10-10-2007, 17:50
خبر جدید:بین شرکت کارا امین ارتباط(امین نت خودمون) و مخابرات اختلاف پیش اومده و دیروز و پریروز (دوشنبه و سه شنبه) کمی تعلیق پیش آمد و مقدرای اختلال و قطعی در سرویس adsl ایی شرکت دیده می شد،اما مثل اینکه مشکل حل نشد و مخابرات پرونده امین نت را به شورای امنیت فرستاد و دیتای امین نت از بیخ! قطع شد!!!!!!!! و اکنون مشترکین امین نت در مقابل اروره the page connot be find مواجه هستند
طبق گفته یکی از مسئولین امین نت اگر تا آخر ساعت کاری فردا 5شنبه مشکل حل شد برید خدا رو شکر کنید وگرنه رفت برای بعد از عید فطر!!!!!!!!!!!!!!!
شایعاتی مبنی بر پیش آمدن این مشکل برای آراکس هم شنیده می شود اما صحت آن هنوز تایید نشده
hormoz72
10-10-2007, 18:31
خبر جدید:بین شرکت کارا امین ارتباط(امین نت خودمون) و مخابرات اختلاف پیش اومده و دیروز و پریروز (دوشنبه و سه شنبه) کمی تعلیق پیش آمد و مقدرای اختلال و قطعی در سرویس adsl ایی شرکت دیده می شد،اما مثل اینکه مشکل حل نشد و مخابرات پرونده امین نت را به شورای امنیت فرستاد و دیتای امین نت از بیخ! قطع شد!!!!!!!! و اکنون مشترکین امین نت در مقابل اروره the page connot be find مواجه هستند
طبق گفته یکی از مسئولین امین نت اگر تا آخر ساعت کاری فردا 5شنبه مشکل حل شد برید خدا رو شکر کنید وگرنه رفت برای بعد از عید فطر!!!!!!!!!!!!!!!
شایعاتی مبنی بر پیش آمدن این مشکل برای آراکس هم شنیده می شود اما صحت آن هنوز تایید نشده
برای آراکس پیش بیاد که من با امیر کودتا میکنیم :13::13:
غلط کردن مگه مشترک هایی مثه من مردن :41::41::41:
خوب شد از امين نت رفتم. :21:
حالا دليلش چي بوده؟ چرا دعواشون شده؟
Nikolas_95
10-10-2007, 19:32
خوب شد از امين نت رفتم. :21:
حالا دليلش چي بوده؟ چرا دعواشون شده؟
درست که جواب نمی دن،این سه روز مخفی کرده بودن الان دیگه مجبور شدن بگن
یکیشون گفت مسائل مالیه،یکیشون گفت رفته بودن تقاضای پهنای باند ، اونها قبول نکردن ... آخرش به بحث و دعوا کشیده!!!!!
حالا واقعا چه خبر بوده خدا می دونه
خدا کنه که فردا صبح درست بشه وگرنه تا یکشنبه دوشنبه بی اینترنت می مونیم
حدود یک سالی میشد با دایل آپ کار نکرده بودم،یاد خاطرات گذشته افتادم!!!
Mohsen khan
10-10-2007, 19:51
چه شرکتی؟ حجمهاشون رو مشخص نکردید
-----
البته فکر کنم منظورتون همیار بود دیگه؟برای همین حجم هم نذاشتین
صبانت
حجم همشون هم نامحدود
تعرفه اش تازه اومده و گفتند كه از چند روز ديگه اجرا مي شه
shasha_ara2001
10-10-2007, 20:17
سلام محسن جان. فکر میکنی با سرویس 128 Adsl2 با چه سرعتی بشه دانلود کرد؟
صبانت
حجم همشون هم نامحدود
ميگم قضيه ما چي ميشه كه تا دو ماه ديگه از سرويس قبليشون داريم؟
منم نامحدود ميخوام .!
Nikolas_95
10-10-2007, 21:38
صبانت
حجم همشون هم نامحدود
من که زنگ زدم گفت خبری نیست که؟
گفتم برنامه کم شدن قیمت،گفت خبری نیست!
internet
10-10-2007, 22:12
سلام
پيگيري بچه ها و همچنين خود من و تماس با مخابرات مبني بر بالا بودن قيمت حتماً اين شرکت ها رو زير سوال برده و مخابرات چيزي رو الکي قطع نمي کنه حتماً يه قضيه اي بوده
اخه امين نت سرويس سه ماهه مي ده
نزديک هشتاد هزار تومان اقا اين قيمت نجومي هست صبا نت همين رو مي ده 46100
انشا الله که يه سر و ساماني بدهند
دست همگي هم درد نکنه که پيگير قيمت ها هستيد همين باعث مي شه که شرکت ها تحت فشار باشند
موفق باشيد
Nikolas_95
10-10-2007, 22:39
سلام
پيگيري بچه ها و همچنين خود من و تماس با مخابرات مبني بر بالا بودن قيمت حتماً اين شرکت ها رو زير سوال برده و مخابرات چيزي رو الکي قطع نمي کنه حتماً يه قضيه اي بوده
دست همگي هم درد نکنه که پيگير قيمت ها هستيد همين باعث مي شه که شرکت ها تحت فشار باشند
موفق باشيد
من هم موافقم،از صحبتهاشون معلوم بود یک چیزی رو نمی خواهن بگن،فکر کنم یه اسم اختلاف سر سرویسها هم از زبونش پرید!
حالا خدا کنه زوتر حل بشه،نه اینکه 3 روز بی اینترنت بمونم،احتمالا پول یک سرویس یک ماهه رو باید برای کارت اینترنت این چندروز بدم!
فعلا صبانت !
بقیه برن بوق بزنن :دی
پارس - همیارنت - امین نت !
------------
صبا هم اگر زیرش نزنه, نامحدود میدن تا 1ماه دیگه
hormoz72
11-10-2007, 04:21
فعلا صبانت !
بقیه برن بوق بزنن :دی
پارس - همیارنت - امین نت !
------------
صبا هم اگر زیرش نزنه, نامحدود میدن تا 1ماه دیگه
من که فعلا همون سرویس قبلی رو میگیرم :21:
Mohsen khan
11-10-2007, 06:15
سلام
موفق باشيد
در مورد سرعت من خودم 64 گرفتم از 12 به بالاست ،البته فعلا ولي در كل راضيم
البته يك روزه گرفتم بايد ببينم چي مي شه
در مورد قيمت هاي صبانت و سرويس نامحدود ،خودم تعرف اش را دارم
اگر نمي خواستن بدن كه تعرفه نمي دادن بهمون ،پس مطممئن باشين توي راهه
قيمت هاي امين نت خيلي بالاست
تازه با اون حجم كمش
بار آخر من سروي 128 گرفتم ، ولي سرعتش با 64 هيچ فرقي نداشت
Nikolas_95
11-10-2007, 11:35
خب الحمدالله پرونده امین نت از شورای امنیت به آژانس انتقال داده شده و فعلا دیتامون وصل شده.الهی شکر،با دایل آپ داشتم خفه می شدم
در مورد سرویس ها هم،من از سرعت باز شدن صفحات خیلی راضی هستم،امین نت توی این مورد خیلی عالی هست و فکر کنم حتی بهتر از صبا باشه(البته مواقعی که سرویسش درست هست!!) اما توی سرعت دانلود نه خیلی ضعیفه
احتمالا زیادی کش می کنه :دی
مشکلی ندارید با سایتی یا صفحه وبی در نت.
sadegh1366
12-10-2007, 14:46
سلام دوستان
صبا نت الان خوبه ولی به نظر من شرکت داریم تا شرکت مثلا همین شرکت شبکه رایانه شیراز که شمارش اینه:
8310000 و 2344166
مزخرف ترین شرکت ارائه صبا نت هست چون اصلا با مشتریاش صادق نیست ولی موقع ثبت نام خوب بلدن مشتری رو خام کنن که جای دیگه ای نرن من الان یک هفتس رفتم ثبت نام کردم قرار بوده که بین سه تا پنج روز بیان واسمون راه اندازی کنن ولی الان از یک هفته هم چند روزی میگذره هیچ خبری نشده دیروز زنگ زدم شرکت ازشون میپرسم میگن نامه ی شما رو یه بار دیگه میفرستیم مخابرات (حالا گردن خودشون که فرستادن یا نه)ولی بعد از یه هفته یادشون اومده که تازه نامه ی مارو به مخابرات بفرستن که اونم 2 الی 3 روز تو مخابرات طول میکشه که خط من رو راه اندازی کنن دیگه چه برسه به راه اندازی خود ای دی اس ال..از دوستان خواهش دارم شرکت های ارائه ی صبا نت رو که با مشتریاشون صادق هستن معرفی کنن تا دوستان دچار این مشکل من نشن.فک کنم تقریبا یه دوهفته ای واسه من آب بخوره که بیان و وصل کنن. مرسی از راهنماییهای خوبتون
ehsan_jan3
12-10-2007, 20:45
اقایان تمام مشکلات ما از مخابراته.
میگین نه؟بروید بررسی کنید.
Nikolas_95
12-10-2007, 21:25
تا حد زیادی درست می فرمایید،طبیعتا وقتی مخابرات به شرکتها درست سرویس نمیده ما هم نمی تونیم انتظار سرویس خوبی رو از شرکت ها داشته باشیم
هرچند این وسط ، Isp ها هم خیلی پاک و بی گناه نیستن
نمونش همین قمیتها،مخابرات قیمتها را پایین آورد اما ...
Mohsen khan
12-10-2007, 21:37
به نظر من هم از مخابراته
من رفتم صبانت و يك روزه خطم را وصل كردند ولي روز نمي دونم چرا مخابرات يكهو خطمون را قطع كرد
الان هم بايد تا بعد از تعطيلات صبر كنيم
شركت كه بدش نمي ياد
روزهاي بيشتري با مشتري قرار داد داشته باشه
و يا طول بكشه و مشتري ناراضي باشه و از دستش بده
و باعث بشه مثلا من به دوستانم و اطرافيانم بگم
كه خدمات خوبي نمي دهند
و انها بروند سراغ شركت ديگه
در مورد قيمت هم ، مثل قيمت خيلي اقلام ديگه در سطح جامعه
توقع چنداني نمي ره
Nikolas_95
12-10-2007, 22:41
موقع تمدید قرارد بود؟یعنی چند روز بعد از تمدید قرارداد اینطوری شد؟
چون یکی از دوستهام هم اینجوری شد،چند روز دیر رفته بود سرویس تمدید کنه تا نگو توی همین چند روز شرکت فرم قطعی رو فرستاده بوده! بعد هم که این بی خبر رفته بوده تمدید کرده بوده بهش نگفته بودن بعد از چند روز می بینه که قطع شده،بعد که پیگیر میشه میگن دوباره باید هزینه اتصال رو بدی!!!
این دیگه شاکی میشه و ... اونها هم مجبور میشن کوتاه بیان و پولی نگیرن ازش
اما امین نت،با همه بدیهاش،رفته بودم مسافرت بعد از یک ماه سرویس روقطع نکردن برام!
night-silence
12-10-2007, 23:35
سلام به همه ي دوستان من عضو جديد هستم
من تمام گفتگو ها رو مطالعه كردم و استفاده بردم
بهتون تبريك مي گم با اين همه اطلاعات
adsl من از شركت امين نت هستش درسته بعضي وقتا قطعي داره اما سرعتش بي نظيره
من آراكس هم بودم اما اين يك چيزه ديگه هستش
در ضمن سرعت دانلود من خيلي خوبه بين 30 تا 45 هستش فقط بعضي وقتا افت ديتا به 24 هم مي رسونش
سوالي داشتيد يا كمكي خواستيد در خدمتم منم حتما از راهنمايي هاتون استفاده مي كنم:11:
Nikolas_95
13-10-2007, 00:20
سلام به همه ي دوستان من عضو جديد هستم
من تمام گفتگو ها رو مطالعه كردم و استفاده بردم
بهتون تبريك مي گم با اين همه اطلاعات
adsl من از شركت امين نت هستش درسته بعضي وقتا قطعي داره اما سرعتش بي نظيره
من آراكس هم بودم اما اين يك چيزه ديگه هستش
در ضمن سرعت دانلود من خيلي خوبه بين 30 تا 45 هستش فقط بعضي وقتا افت ديتا به 24 هم مي رسونش
سوالي داشتيد يا كمكي خواستيد در خدمتم منم حتما از راهنمايي هاتون استفاده مي كنم:11:
سلام
خوش آمدید
چه سرویسی دارید که دانلودتون 30 تا 45 هست؟
night-silence
13-10-2007, 00:30
سلام
خوش آمدید
چه سرویسی دارید که دانلودتون 30 تا 45 هست؟
سلام... سرعتم 128 (ارسال و دريافتم)
من كه خيلي راضي هستم
Nikolas_95
13-10-2007, 02:03
سلام... سرعتم 128 (ارسال و دريافتم)
من كه خيلي راضي هستم
کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ابوذر؟
night-silence
13-10-2007, 03:54
کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ابوذر؟
بله ابوذر هستم
يعني بخاطر اين هستش؟
البته نا گفته نماند وقتي افت ديتا باشه سرعت دانلود به 24 مي رسه كه با اون سرعت هم در زمان كمي دانلود تمام ميشه
ولي بعد از قطعي 24 ساعته كه حل شد سرعت خيلي خيلي خوب شده
night-silence
13-10-2007, 03:59
ساعت 3 شب هم چند فايل دانلود كردم
كه با سرعت 50 شروع شد تا 40 متغير بود
Nikolas_95
13-10-2007, 04:11
مخابرات ابوذر بهتره چون بیس خیلی از مراکز اونجا هست
نامحدود نه،یعنی با قیمتهای نجومی،البته فعلا
night-silence
13-10-2007, 04:19
يعني قيمت هاش پايينم مياد شركت امين نت؟؟؟؟
سلام
نه متاسفانه امين نت اينترنت نامحدود نداره؟؟؟
من پرسيدم مي گفت اواسط مهرماه قيمت ها ارزان مي شه؟!
Mohsen khan
13-10-2007, 08:45
در مورد صبانت قرار داد جديد بود كه هنوز برام وصل نكردند
ولي ظاهرا مشكل از مخابراته
در مورد قيمت ها هم از تير ماه قراره كم بشه
هي دارند امروز و فردا مي كنند
Nikolas_95
13-10-2007, 11:22
يعني قيمت هاش پايينم مياد شركت امين نت؟؟؟؟
بله،همین طوری که دوستان گفتن امین نت هم مثل بقیه وعده پایین آوردن قیمتها را داده اما فقط همیار و شاتل به این وعده عمل کرده اند تا کنون
ehsan_jan3
13-10-2007, 12:27
سرعت دانلود 50 با 128؟
من با 256 25 تا 30 دانلود میکنم
از همیار گرفتم.
night-silence
13-10-2007, 13:05
سرعت دانلود 50 با 128؟
من با 256 25 تا 30 دانلود میکنم
از همیار گرفتم.
تازه بين ساعت 4 تا 6 صبح كه دانلود مي كردم
تقريبا تا روب دانلود بين60 تا70 بود و بعد از اون در اوسط دانلود روي 50 و در ادامه به 44 رسيد
خيلي برام عجيب هستش كه بعد از قطعي 24 ساعته سرعت نتم فوق العاده بالا رفته حتي سايت ها خيلي سريع باز مي شه
night-silence
13-10-2007, 13:10
در مورد+adsl2 كه شركت آرانيك داره ...مي خوام بدونم اين فضايي كه ميده با قيمت هاي پايين واقعيه؟ و واقعا خيلي بهتر از adsl خودمون هست؟
كسي هست كه استفاده كرده باشه؟
shasha_ara2001
13-10-2007, 13:34
کسی از آراکس خبر داره که تازگی چطوره؟
اگر بشه میخوام از همیار سوییچ کنم رو آراکس.
night-silence
13-10-2007, 13:42
به دوستان بايد يك چيزي رو بگم كه اگر سرعت شما 256 هستش و سرعت دانلودتون بين 25 تا 30 مي باشد
اينو بدونيد بعضي جاها سرعت واقعي رو نمي دن
من از اسفند 85 به امين نت اومدم سرعت 64 گرفتم سرعت بد نبود ولي دانلود تقريبا پايين بود
اما وقتي 128 شد خيلي خوب مشخص بود كه چقدر تغيير كرده و سرعت بالا رفت
من فكر مي كنم سرعت واقعي هستش كه از امين نت دارم
night-silence
13-10-2007, 13:45
من تا زمستان 85 كه آراكس داشتم راضي نبودم قطعي نداشت اما توي وبسايت ها كه مي رفتم ارور مي داد و صفحه باز نمي شد
چند مرتبه بايد ريفرش مي كردم تا باز مي شد براي همين از آراكس به امين نت اومدم
Sec Expert
13-10-2007, 19:06
سلام می خواستم بدونم این دیتا دیتا که مرتب شما دوستان می گید قطع شده ، وصل شده چی بید؟
آراکس اگر کاربر pppoe باشید نامحدود نمیده !!! :2:
به نظرم فعلا صبا خوب باشه !
-----
راستی بعضی ها هم الکی پس میدن, برای تیلیغات بعضی شرکت ها :31:
دیگه همه میدونن چه شرکی خوبه چه شرکتی بده !
آراکس اگر کاربر pppoe باشید نامحدود نمیده !!! :2:
به نظرم فعلا صبا خوب باشه !
-----
راستی بعضی ها هم الکی پس میدن, برای تیلیغات بعضی شرکت ها :31:
كاملا موافقم . :46:
Nikolas_95
14-10-2007, 11:48
راستی بعضی ها هم الکی پس میدن, برای تیلیغات بعضی شرکت ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خب یه نکته رو هم بگم ها،ممکنه یکی با شرکتی که همه ازش راضی هستن مشکل داشته باشه مثل صبا نت که اینجا اکثرا ازش راضی هستن اما من چندنفر رو دیدم که ناراضی بودن اما خب مرکز مخابراتیشون ابوذر و ... نبود
همه سرویس دهنده ها توی تمام مراکز خوب نیستند
Mohsen khan
14-10-2007, 16:44
الان چند روزه كه رفتم صبا نت ثبت نام كردم
ولي انگار نه انگار
هنوز وصل نكردند
و مدام مي گن پيگيري مي كنيم
الان چند روزه كه رفتم صبا نت ثبت نام كردم
ولي انگار نه انگار
هنوز وصل نكردند
و مدام مي گن پيگيري مي كنيم
من وقتي از صبا گرفتم فكر كنم 4 روز طول كشيد تا وصل شد.
Nikolas_95
14-10-2007, 19:14
ببخشید این سوال رو می پرسم چون فکر می کردم شما صبا هستید
قبلا کدوم شرکت بودید؟
night-silence
14-10-2007, 22:56
يادتون باشه جواب سوالم رو نداديد:41:
سوالم اين بود +adsl2 كه آرانيك ميده وقيمتشم مناسب هست و حجم ماهيانه 10 گيگ با ماهي 29 هزار تومان و با سرعت 128 چطوره؟ آخه +adsl2 مي گن سرعتش 3 برابره:11:
iraniansatellite
15-10-2007, 05:22
بچه هرکی الان از هر شرکتی سرویس میگیره با ذکر نام شرکت ومرکز مخابراتی خودش بگه
اینجوری فکر کنم بهتر به نتیجه برسیم
Mohsen khan
15-10-2007, 06:58
ببخشید این سوال رو می پرسم چون فکر می کردم شما صبا هستید
قبلا کدوم شرکت بودید؟
من قبلا امين نت بودم و مركز مخابراتي فياض بخش
سلام
ما نمايندگي صبا نت در شيراز هستيم .... هر كسي سوالي داشت در خدمتم .....
خودم هم كه استفاده ميكنم واقعا كيفيتش عالي هست .....
Mohsen khan
15-10-2007, 13:50
سلام
ما نمايندگي صبا نت در شيراز هستيم .... هر كسي سوالي داشت در خدمتم .....
خودم هم كه استفاده ميكنم واقعا كيفيتش عالي هست .....
شما كدوم نمايندگي هستيد
البته يك مقدار طول كشيد برامون وصل كنند
ولي واقعا تا الان سرعت خوبي داشته
Nikolas_95
15-10-2007, 14:38
شما كدوم نمايندگي هستيد
بالاخره به صبا وصل شدید؟
اگر شدید میشه در مورد اختلافاتش با امین نت بیشتر توضیح بدید؟
مثلا سرعت باز کردن وب،سرعت دانلود،... البته در مورد قعطی هاش الان فکر کنم زود باشه
شما كدوم نمايندگي هستيد
شرکت پرسیا سیستم !
سرعتش از امین نت خیلی بهتره !!!! من با هر دو تاش کار کردم که میگم ....
قطعی هم کم پیش میاد !!!
شرکت پرسیا سیستم !
سرعتش از امین نت خیلی بهتره !!!! من با هر دو تاش کار کردم که میگم ....
قطعی هم کم پیش میاد !!!
چقدر توی شیراز نمایندگی دارن :31:
همه تون جمع بشین = صبانت شیراز رو تشکیل بدین, خیلی خوبه ها :10:
حالا نظریه هستش,
Nikolas_95
15-10-2007, 23:15
چقدر توی شیراز نمایندگی دارن :31:
همه تون جمع بشین = صبانت شیراز رو تشکیل بدین, خیلی خوبه ها :10:
حالا نظریه هستش,
نمایندگی بودن به مراتب کار خیلی خیلی خیلی راحتتری هست نسبت یه ISP زدن،اصلا نمیشه مقایسه کرد
هر کافی نتی یه فرم پر میکنه میشه نمایندگی اما ISP زدن ...........
نمایندگی بودن به مراتب کار خیلی خیلی خیلی راحتتری هست نسبت یه ISP زدن،اصلا نمیشه مقایسه کرد
هر کافی نتی یه فرم پر میکنه میشه نمایندگی اما ISP زدن ...........
منظور من این بودش که : یک شرکت بشن همه با هم = نماینده صبانت(تهران) در شیراز به اسم صبانت شیراز !
مثل آراکس که فکر کنم تنها نماینده پارس آنلاین هستش, پارس آنلاین با اون بزرگی یه نماینده داره اما صبانت هزار تا :31:
اگر یکی بشن برای خودشون و ما بهتره !
البته بازم میگم یه نظریه هستش که فکر نکنم عملی بشه.........
iraniansatellite
16-10-2007, 05:31
شما که نماینده صبا هستی سرویس نامحدود داره یا قراره داشته باشه
بالاترین حجمی که بهت میدن چقدره و چند در میاد
تا 30 مهر نامحدود میدن = خودشون گفتن :دی
فقط مثل بقیه شرکت ها نشه .........
Mohsen khan
16-10-2007, 08:28
نمي دونم شانس منه يا شما هم موقع پيوستن به صبانت اين طوري بودين
باز هم لينك من دچار مشكل شد ، اين دومين باري است كه لينك من قطع مي شه
معلوم نيست تا كي دوباره لينكم وصل بشه
internet
16-10-2007, 17:53
سلام
از دوستان کسي هست از ندا گستر صبا اکونت Adsl داشته باشه و اين که اين که نامحدود قضيه اش چيه ؟
کاهش قيمت هاي صبا نت حقيقي هست ؟
ندا گستر صبا و صبا نت همشون يکي هستند ديگه درسته؟
سلام
از دوستان کسي هست از ندا گستر صبا اکونت Adsl داشته باشه و اين که اين که نامحدود قضيه اش چيه ؟
کاهش قيمت هاي صبا نت حقيقي هست ؟
ندا گستر صبا و صبا نت همشون يکي هستند ديگه درسته؟
آره يكي هستن.
ahriman323
17-10-2007, 02:21
64 كيلو ، 21 تومن
128 ، 31 تومن
256 ، 41 تومن
سلام. adsl2 از كي قراره اجرا بشه تو ندا گستر صبا؟؟
صبانت
حجم همشون هم نامحدود
تا 30 مهر نامحدود میدن = خودشون گفتن
اين قطعي هست كي به شما اين خبر داده ؟
اخه من دادم خطمو رانژه كنن اگه اين طوري باشه ميتونم تا 30 صبر كنم؟
Mohsen khan
17-10-2007, 08:58
سلام. adsl2 از كي قراره اجرا بشه تو ندا گستر صبا؟؟
اين قطعي هست كي به شما اين خبر داده ؟
اخه من دادم خطمو رانژه كنن اگه اين طوري باشه ميتونم تا 30 صبر كنم؟
من خودم تعرفه اش را ديدم الان هم دم دستمه
ولي خب كار اينها معلوم نيست
نمي شه هيچ وقت روي حرفشون حساب باز كرد
sadegh1366
17-10-2007, 12:27
شبکه رایانه ی شیراز واقع در خیابان ملاصدرا
:angry:این شرکت 2 هفته هست منو معطل خودش کرده هنوزم واسم هیچ اقدامی نکرده:angry: .میخوام برم پولم رو بگیرم
کسی یه شرکت درست حسابی سراغ داره برم اونجا ای دی اس ثبت نام کنم فقط میخوام زود کارم رو راه بندازن
حداکثر 4 روزه واسم راه اندازی کن
Mohsen khan
17-10-2007, 13:27
برو توي سايت صبا نت
ليست نمايندگي ها رو زده
مشكل مي دوني چيه
منم همين مشكل را داشتم
هي لينكم وصل مي شد ، هي قطع مي شد
با خرابي تلفن تماس گرفتيم
تماس گرفتند باهامون
گفتند اين شركت تجهيزات و اسپليتر نداره
ولي بازهم داره اكانت مي فروشه
دليل قطعي مكرر و دير وصل شدن همين هستش
sadegh1366
17-10-2007, 18:58
برو توي سايت صبا نت
ليست نمايندگي ها رو زده
مشكل مي دوني چيه
منم همين مشكل را داشتم
هي لينكم وصل مي شد ، هي قطع مي شد
با خرابي تلفن تماس گرفتيم
تماس گرفتند باهامون
گفتند اين شركت تجهيزات و اسپليتر نداره
ولي بازهم داره اكانت مي فروشه
دليل قطعي مكرر و دير وصل شدن همين هستش
شما هم از همین شرکت گرفتی؟
یعنی مشکل از همین شرکت شبکه رایانه شیراز هست یا از مخابرات
آخه واسه من هنوز راه اندازی هم نکردن چه برسه به قطع و وصلش یعنی اگر هم وصل کنن ممکنه قطعی داشته باشه
شما هم از همین شرکت گرفتی؟
یعنی مشکل از همین شرکت شبکه رایانه شیراز هست یا از مخابرات
آخه واسه من هنوز راه اندازی هم نکردن چه برسه به قطع و وصلش یعنی اگر هم وصل کنن ممکنه قطعی داشته باشه
من دو ماه پیش از همین شرکت گرفتم 2روزه برام راه اندازیش کردند:18:
الانم تقریبا راضیم
قطعی هم خیلی کم هست ولی روزی 2 3 بار باید مودمتو ریست کنی چون مشخصات خط خود به خود عوض میشه:19:
برای من که اینجوریه
میگم
این اکانت نامحدود که میگن راسته یا مال تو فیلماست؟؟؟!!!
سلام
دوستان درباره ی نامحدود کردن ترافیک ها باید بگم که پیشنهاد شده ولی زمان دقیقی برای ارائه اون به ما اعلام نشده !
در مورد این وصل نشدن ها هم باید بگم که خود مخابرات اسپیلیتر کم آورده ! توی مخابرات سر خط شما هم یه چیزی به نام اسپیلیتر میزارن که مخابرات اونو تموم کرده و مرتبا وعده سر خرمن میده !
بازم سوالی بود در خدمتم !
Mohsen khan
17-10-2007, 21:26
ولي مخابرات مي گه
شركت ها تجهيزات ندارند و مي اندازند گردن شركت ها
حالا اين وسط معلوم نيست چي به چيه
من خودم تعرفه اش را ديدم الان هم دم دستمه
ولي خب كار اينها معلوم نيست
نمي شه هيچ وقت روي حرفشون حساب باز كرد
میشه قیمتای 128 3 ماهه رو بگی؟؟
من که توی سایت نگاه کردم قیمت ها تغییر نکردند
شما با قیمت های جدید گرفتید؟
ولي مخابرات مي گه
شركت ها تجهيزات ندارند و مي اندازند گردن شركت ها
حالا اين وسط معلوم نيست چي به چيه
همه ی شرکت ها که با هم تجهیزاتشون تموم نمیشه:27:.
اگه تمام شرکت ها مشکل پیدا کردند مخابرات داره چرت میگه
Mohsen khan
18-10-2007, 07:23
میشه قیمتای 128 3 ماهه رو بگی؟؟
من که توی سایت نگاه کردم قیمت ها تغییر نکردند
شما با قیمت های جدید گرفتید؟
128 - 31 هزارتومان
در صورت اشتراك سه ماهه ، 3 درصد تخفيف
چون كلا نامحدود مي شه ، خيلي تفاوتي نداره و مثل ليست قبلي نيست
كه مثلا 10 گيگا بايت بگيريد و تخفيف بيشتري بشه
128 - 31 هزارتومان
يعني الان شما نامحدود گرفتيد؟
يا 3ماهه با حجم.
128 - 31 هزارتومان
در تمام شهرهای تحت پوشش قراره این سیستم نامحدود رو اجرا کنن؟
البته اون 30 درصد رو هم ديروز تو تلويزيون گفت.
Mohsen khan
18-10-2007, 09:43
يعني الان شما نامحدود گرفتيد؟
يا 3ماهه با حجم.
نه من فعلا يك ماهه محدود گرفتم
نامحدود هنوز اجرا نشده است .
اينو امروز ديدم ؛
Mohsen khan
18-10-2007, 11:35
همه ی شرکت ها که با هم تجهیزاتشون تموم نمیشه:27:.
اگه تمام شرکت ها مشکل پیدا کردند مخابرات داره چرت میگه
حرف شما قبول
ولي شركت ها بهتر از ما اطلاع دارند كه مخابرات تجهيزات داره يا نه
ولي با اينكه مي دونند مثلا امكانات نداره
باز هم ثبت نام مي كنند و اون وقت مثل وان دوستمون ، بايد دو هفته معطل بمونه
مخابرات سعدیه هم اضافه شد.
پیش شماره 730-731
البته فقط دو/2 شرکت ساپورتش میکنن :
1-کار امین ارتباط
2-نداگسترصبا
Nikolas_95
18-10-2007, 12:46
حرف شما قبول
ولي شركت ها بهتر از ما اطلاع دارند كه مخابرات تجهيزات داره يا نه
ولي با اينكه مي دونند مثلا امكانات نداره
باز هم ثبت نام مي كنند و اون وقت مثل وان دوستمون ، بايد دو هفته معطل بمونه
شنیده بودم صبا توی فیاض بخش مشکل داره و خوب سرویس نمیده،اما ماله شما که دیگه اصلا به سرویس دهی نکشید
امیدوارم هرچه زودتر مشکل حل بشه
Mohsen khan
18-10-2007, 12:56
شنیده بودم صبا توی فیاض بخش مشکل داره و خوب سرویس نمیده،اما ماله شما که دیگه اصلا به سرویس دهی نکشید
امیدوارم هرچه زودتر مشکل حل بشه
الان مشكل حل شده
سرعت لود صفحات هم خوبه
اكانت شبانه هم با سرعت خيلي خوبي در حد 40 - 50 دانلود مي كنه
الان راضي هستيم
Nikolas_95
18-10-2007, 13:04
الان مشكل حل شده
سرعت لود صفحات هم خوبه
اكانت شبانه هم با سرعت خيلي خوبي در حد 40 - 50 دانلود مي كنه
الان راضي هستيم
حل شد؟به سلامتی
توی روز یا ساعات شلوغی سرعت دانلودتون چنده؟در ضمن 128 گرفتید دیگه؟
من نميدونم امين نت به چي چي خودش مينازه!!!
قطعي كه داره . گرون هم كه ميده با حجم كم .:13:
Nikolas_95
18-10-2007, 14:59
من نميدونم امين نت به چي چي خودش مينازه!!!
قطعي كه داره . گرون هم كه ميده با حجم كم .:13:
قیمت یک ماهه آن مثل صبا است فقط تخفیفه سه ماه نداره که البته کار صبا نت عجیب هست نه امین نت،کدام شرکت را دیدید برای اشتراک 3 ماهه این قدر تخفیف بدهد؟
قطعی هم که بستگی به مرکز و مسائل خط و ... دارد،قبلا قطعی هاش زیاد بود اما جدیدا خوب شده خیلی کمتر قطع میشه
interanet
18-10-2007, 17:46
سلام
من همون اينترنت هست که الان با اينترانت وارد شدم بنا به دلايلي
اين ندا گستر صبا که همون صبا نت هست متاسفانه الان يکي دو هقته هست که سرعت ها افت شديدي پيدا کرده من با اکونت 128 سرعت 50 يا 55 دانلود داشتم الان افت شديدي پيدا کرده نمي دونم نظر شما چيه البته اگه خواستيد تست کنيد با يک فايل يکي دو مگابايتي تست نکنيد يک فايل پنجاه مگابايتي پيدا کنيد و شروع کنيد به دانلود و مي بينيد که در همون يکي دو مگابايت اوليه سرعت از 50 به 20 يا 10 کيلوبايت کاهش پيدا مي کنه
من که ديگه سرعتم به دايال آپ کاهش پيدا کرده با اين که همچين افت سرعتي نداشتم
با هاشون تماس گرفتم جوابي نداشتند بدهند پيگير قضيه هستم
شما هم اگه همچين چيزي مشاهده کرديد اعلام کنيد
با تشکر
سلام
من همون اينترنت هست که الان با اينترانت وارد شدم بنا به دلايلي
اين ندا گستر صبا که همون صبا نت هست متاسفانه الان يکي دو هقته هست که سرعت ها افت شديدي پيدا کرده من با اکونت 128 سرعت 50 يا 55 دانلود داشتم الان افت شديدي پيدا کرده نمي دونم نظر شما چيه البته اگه خواستيد تست کنيد با يک فايل يکي دو مگابايتي تست نکنيد يک فايل پنجاه مگابايتي پيدا کنيد و شروع کنيد به دانلود و مي بينيد که در همون يکي دو مگابايت اوليه سرعت از 50 به 20 يا 10 کيلوبايت کاهش پيدا مي کنه
من که ديگه سرعتم به دايال آپ کاهش پيدا کرده با اين که همچين افت سرعتي نداشتم
با هاشون تماس گرفتم جوابي نداشتند بدهند پيگير قضيه هستم
شما هم اگه همچين چيزي مشاهده کرديد اعلام کنيد
با تشکر
آره يه مقداري سرعتش نسبت به قبل كم شده:13:
interanet
18-10-2007, 17:54
اوکي
ويرايش شد
قیمت یک ماهه آن مثل صبا است فقط تخفیفه سه ماه نداره که البته کار صبا نت عجیب هست نه امین نت،کدام شرکت را دیدید برای اشتراک 3 ماهه این قدر تخفیف بدهد؟
قطعی هم که بستگی به مرکز و مسائل خط و ... دارد،قبلا قطعی هاش زیاد بود اما جدیدا خوب شده خیلی کمتر قطع میشه
من يك سال با امين نت بودم هر از چن مدتي هم بايد زنگ ميزدم ببينم چرا وصل نميشم به اينترنت .
ولي از موقعي كه كوچ كردم تا حالا يك بار هم برا مشكل زنگ نزدم.
تازه 3تا 7 رو چي ميگيد. ؛ امين نت اگر همين جوري پيش بره خيلي از مشتري هاشو از دست ميده.
ولي امين نت واقعا كادر مسئولي داشت از اين لحاظ دمشون گرم.
interanet
18-10-2007, 17:57
آره يه مقداري سرعتش نسبت به قبل كم شده:13:
دوست عزيز
دانلود که مي کنم از پنجاه کلوبايت سرعت من همينطور افت مي کنه در عرض يکي دو دقيقه مي ياد روي 10
15 کيلوبايت
interanet
18-10-2007, 17:58
من يك سال با امين نت بودم هر از چن مدتي هم بايد زنگ ميزدم ببينم چرا وصل نميشم به اينترنت .
ولي از موقعي كه كوچ كردم تا حالا يك بار هم برا مشكل زنگ نزدم.
تازه 3تا 7 رو چي ميگيد. ؛ امين نت اگر همين جوري پيش بره خيلي از مشتري هاشو از دست ميده.
ولي امين نت واقعا كادر مسئولي داشت از اين لحاظ دمشون گرم.
البته اين که بعضي وقت ها کانکت نمي شيد من ديدم وقتي که خارج بشيد و مجدد بخواهيد وارد بشيد البته بعضي مواقع اينطوري هست که مخابرات فکر مي کنه شما توي شبکه هستي و کانکت نمي شي که با چند دقيقه صبر يا خاموش کردن مودم قابل حل هست
دوست عزيز
دانلود که مي کنم از پنجاه کلوبايت سرعت من همينطور افت مي کنه در عرض يکي دو دقيقه مي ياد روي 10
15 کيلوبايت
بله برا منم تقريبا همينه.
ولي قبلا ها بهتر بود.
ehsan_jan3
18-10-2007, 20:47
برای من که ارزو شده با یکبار کانکت وصل بشم.همیشه باید بالای 20 بار اونم ساعت 20 به بعد کانکت کنم تا وصل بشه.
Nikolas_95
18-10-2007, 21:04
برای من که ارزو شده با یکبار کانکت وصل بشم.همیشه باید بالای 20 بار اونم ساعت 20 به بعد کانکت کنم تا وصل بشه.
هنوز همیاری؟
سلام
دوستان این افت سرعت که البته خیلی هم نیست ( این قدر بزرگش نکنین :d ) به خاطر افزایش تعداد کاربران هست که البته با گسترش پهنای باند این مشکل حل میشه ولی این کار هزینه ی زیادی داره !!!
در مورد مراکز جدید هم باید بگم که مرکز گلستان در دست بررسی هست !!!
سلام
دوستان این افت سرعت که البته خیلی هم نیست ( این قدر بزرگش نکنین :d ) به خاطر افزایش تعداد کاربران هست که البته با گسترش پهنای باند این مشکل حل میشه ولی این کار هزینه ی زیادی داره !!!
وقتی در اکثر شهر های تحت پوشش در یک زمان این اتفاق (افت شدید سرعت) میوفته نشونه تغییر سیاست شرکته نه افزایش ناگهانی تعداد کاربرها!!!!!
Mohsen khan
19-10-2007, 06:45
حل شد؟به سلامتی
توی روز یا ساعات شلوغی سرعت دانلودتون چنده؟در ضمن 128 گرفتید دیگه؟
سرعت دانلودش متغيره
8 - 12 - 20
ولي سرعت لود صفحاتش خيلي بهتر از امين نت هست
سلام
در مورد مراکز جدید هم باید بگم که مرکز گلستان در دست بررسی هست !!!
ما بزرگش نميكنيم . حقيقت رو ميگيم ؛
شما به اينجا يه سر بزنيد
سلام
صبانت از 3 شب تا 7 صبح جزو محدودیت حساب نمیشه؟
64 که بگیرم سرعت دانلود چقدره؟
interanet
19-10-2007, 16:38
سلام
دوستان عزيزي که از نمايندگي هاي صبا نت يا نداگستر صبا اکونت دارند
متاسفانه سرعت ها بسيار پايين اومده و اين حتي در باز شدن صفحات هم مشهود هست
شما دوستان عزيز لطف کنيد و به نمايندگي مربوطه تماس بگيريد و اعلام کنيد که سرعت ها افتضاح شده تا يک فکري بکنند هنوز اين شرکت ها براشون اين قضيه محرز نشده
حتماً فردا تماس بگيريد
با تشکر
واقعا متاسفم برای اون اشخاصی میان یوزر میسازن خودشون رو خوب جلوه بدن و دیگری رو بد !
پارس آنلاین پشتیبانی خوب اما پهنا باندشون کم میارن مثلا !(چون نامحدود میده و....)= قطع میشد هر از گاهی !
صبانت = اصلا پشتیبانی خوب نیست (سواد ندارن :دی) بماند کدام نمایندگی بودش + سرعتش خوبه.
-------
بقیه هم کار نکردم باهاشون ......
danijon_2006
20-10-2007, 18:54
سلام دوستان من قبلا از نداگستر میگرفتم با سرعت 64 راضی هم بودم چون کمتر برای دانلود میخواستم حالا خطمون پی سی ام هست تو خونه ی جدید وقتی در اومد به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم
سلام دوستان من قبلا از نداگستر میگرفتم با سرعت 64 راضی هم بودم چون کمتر برای دانلود میخواستم حالا خطمون پی سی ام هست تو خونه ی جدید وقتی در اومد به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم
من که شنیدم تغییر خط خیلی دردسر داره!
میشه بگی کجا در خواست دادی؟
صبا نت اعلام کرد با توجه به اینکه دولت به ما فشار آورده. پهنای باند دیگر حالت باز نداشته و هر مشترک متناسب با سرعت خود سرویس دریافت می نماید......پس کاهش سرعت حالت طبیعی داشته و دیگر از پهنای باند 512 برای تمام مشترکین خبری نیست...(البته به جز سرویس شبانه)....در بیشتر شهرستانها این مشکل ایجاد شده....ولی تهران همه گیر نشده
راستي كسي مودم دست دوم براي فروش نداره؟
adsl فروشگاه رفاه چطوره؟
مگه اونم adsl ميده :18:
بايد ببيني نماينده كجاست .
Nikolas_95
23-10-2007, 15:34
مگه اونم adsl ميده :18:
بايد ببيني نماينده كجاست .
خدا رحم کنه
دید الان هر بقالی کارت اینترنت میفروشه؟
اینطور که پیش میره پس فردا بقالی ها هم میشن نمایندگیه adsl
رفاه تا جایی میدونم کارت اینترنت میفرشه نماینده فردوس هستش فکرکنم !!!
چه کافی نت و چه کارت هاش افتضاح بودن.
متاسفم واسه مسئولین به هر کسی مجوز میدن برای این کارها ! (البته اگر صحت داشته باشه)
ahriman323
24-10-2007, 01:41
سلام دوستان
با توجه به افت سرعت صبا به نظرتون 64 بگيرم خوبه؟
اگه كسي 64 داره بگه سرعت قبل وبعدش چقدر تغيير كرده؟:46::19:
سلام به همگي
اين طور كه معلومه فعلا صبانت اوضاش خرابه (براي سرعت بالا)
ميخواستم بدونم اگه بخوام سرويس 64 بگيرم چطوره؟(با توجه به قيمتش)
سلام
64 که بگیرم سرعت دانلود چقدره؟
Mohsen khan
24-10-2007, 05:47
من الان دارم با اكانت شبانه صبانت با سرعت 20 تا 30 دانلود مي كنم
من الان دارم با اكانت شبانه صبانت با سرعت 20 تا 30 دانلود مي كن
نگفتي با چه سرويسي؟
ميگم اين صبا نت هر روز داره تو صفحه اول روزنامه خبر آگهي ميده : "اينترنت پرسرعت ماهيانه 6700"
واي به حال اونايي كه سرويسهاي 256 يا 512 گرفتن
ميگم اينا مگه ظرفيتشون محدوديت نداره؟ مثلا من ديروز زنگ زدم هميار گفتم اشتراك ميخوام، گفت فعلا ظرفيتمون تكميله! ولي اين صبا نت...
Mohsen khan
24-10-2007, 09:10
نگفتي با چه سرويسي؟ ميگم اين صبا نت هر روز داره تو صفحه اول روزنامه خبر آگهي ميده : "اينترنت پرسرعت ماهيانه 6700" واي به حال اونايي كه سرويسهاي 256 يا 512 گرفتن ميگم اينا مگه ظرفيتشون محدوديت نداره؟ مثلا من ديروز زنگ زدم هميار گفتم اشتراك ميخوام، گفت فعلا ظرفيتمون تكميله! ولي اين صبا نت...
من 64 گرفتم
سلام
صبا نت بعد از 1 ماه adsl رو وصل کرد با سرعت 64 .....
سرعت شبانه هم که خیلی عالیه . تا 75 میره و روزانه هم تا 12 .....
مرکز = حضرتی
البته فقط دیشب امتحان کردم .....
قبلا هم که 64 داشتم سرعت شبانه روی 24 تا 30 بود و روزانه تا 7 بیشتر نمیرفت
اکانت قبلیمو حذف کردن و به جاش یکی دیگه بهم دادن ولی با همون پسوورد کانکت میشم
چرا بعد از يك ماه؟
ميگم دوستاني كه از صبانت استفاده ميكنن از چه مودمي استفاده ميكنن؟
خودش ميگه asus و hoawey و cnet به ترتيب 65و55و45 تومن هم قيمتشونه
كدوم بهتره؟
اگه ممكنه اين سوال من رو جواب بديد چون ميخوام برم مودم بخرم
الان صبا نت با Hoawei تك پورت و Asus 602 تك پورت سازگاري داره
اولي رو ميده 55 تومن و دومي رو 65 تومن
ميخواستم بدونم فرق چنداني تو كيفيت با هم دارن؟(با توجه به تفاوت قيمتشون)
شما از كدوم استفاده ميكنيد؟
چرا بعد از يك ماه؟
ميگم دوستاني كه از صبانت استفاده ميكنن از چه مودمي استفاده ميكنن؟
خودش ميگه asus و hoawey و cnet به ترتيب 65و55و45 تومن هم قيمتشونه
كدوم بهتره؟
اول باید مشخص کنی که مودم میخوای یا مودم روتر.
مال من مودم روتر D-Link DSL-520T با یک خروجی لن هست قیمتشم 3 ماه پیش 45000 الانم باید همین حدودا باشه.
از دوستان کسی در شیراز از سرویس Adsl2+ شاتل(آرانیک) استفاده می کنه؟
interanet
25-10-2007, 19:22
سلام
به نظر من از شيراز مودم نخر چون مودم دست دوم هم کمتر از 40 تومن بهت نمي دهند اون هم usb
من بهت پيشنهاد مي کنم مودم TP-link 8811 بگيري قيمت اش 35 تومن هست شيراز هم گيرت نمي ياد
يکي از بچه ها بگو از تهران برات بخره با پست پيشتاز 38 يا 39 تومن هم در بياد صد شرف داره بخواي 60 تومن پول مودم بدي
مودم روتر adsl2 داري خروجي لن و usb و کليه کابل هاي مورد نياز و همچنين اسپليتر با گارانتي
اين هم سايت اش هست مي توني درخواست بدي از اين جا هم شايد برات بفرستند من بچه ها از تهران برام فرستادند 35+4 هزينه بسته بندي و پست شد 39 تومن خيلي هم خوبه هيچ تنظيماتي نمي خواد انجام بدي
اين سايت نمايندگي در ايران:
اين سايت خودم مودم ببين امکاناتش رو:
اين هم پشتيباني سخت افزاري:
راستي شکل اش با ايني که توي سايت هست فرق مي کنه
توي شيراز من گشتم مودمي که خروجي لن داشته باشه فقط dlink هست که نمايندگي پاساژ ملاصدرا مي ده 48 هزار تومن
حالا اين مودم که ديگه با اين قيمت و يک سال گارانتي خيلي بهتره تنظيمات هم نداره راحت کانکت مي شي
موفق باشي
خطاب به سايت پي سي ورد:
راستي اين پي سي ورد هم آبروي هر چي سايت هست رو برده با اين غير فعال کردن لينک هاش و بي بي کد هاش
بابا مگه گوگل نيست که هميشه اين سايت پي سي ورد و يکي دو تا سايت ديگه رو در اولين صفحه نتايجش نشون مي ده ؟
خوب هيچوقت اومده ايندکس هاي شما رو پاک کنه هيچوقت اومده پولي از شما بابات اين چيزها بگيره تا کي اين سايت ها مي خواهند به اين کارهاشون ادامه بدهند
سلام
به نظر من از شيراز مودم نخر چون مودم دست دوم هم کمتر از 40 تومن بهت نمي دهند اون هم usb
من بهت پيشنهاد مي کنم مودم TP-link 8811 بگيري قيمت اش 35 تومن هست شيراز هم گيرت نمي ياد
يکي از بچه ها بگو از تهران برات بخره با پست پيشتاز 38 يا 39 تومن هم در بياد صد شرف داره بخواي 60 تومن پول مودم بدي
مودم روتر adsl2 داري خروجي لن و usb و کليه کابل هاي مورد نياز و همچنين اسپليتر با گارانتي
اين هم سايت اش هست مي توني درخواست بدي از اين جا هم شايد برات بفرستند من بچه ها از تهران برام فرستادند 35+4 هزينه بسته بندي و پست شد 39 تومن خيلي هم خوبه هيچ تنظيماتي نمي خواد انجام بدي
توي شيراز من گشتم مودمي که خروجي لن داشته باشه فقط dlink هست که نمايندگي پاساژ ملاصدرا مي ده 48 هزار تومن
حالا اين مودم که ديگه با اين قيمت و يک سال گارانتي خيلي بهتره تنظيمات هم نداره راحت کانکت مي شي
موفق باشي
خطاب به سايت پي سي ورد:
راستي اين پي سي ورد هم آبروي هر چي سايت هست رو برده با اين غير فعال کردن لينک هاش و بي بي کد هاش
بابا مگه گوگل نيست که هميشه اين سايت پي سي ورد و يکي دو تا سايت ديگه رو در اولين صفحه نتايجش نشون مي ده ؟
خوب هيچوقت اومده ايندکس هاي شما رو پاک کنه هيچوقت اومده پولي از شما بابات اين چيزها بگيره تا کي اين سايت ها مي خواهند به اين کارهاشون ادامه بدهند
دوست عزیز چطور در شیراز مودم پورت لن گیر نمیاد و فقط d-link هست.........
تمام مودل ها مثل planet-asusو..... گیر میاد البته قبول دارم که قیمت های شیراز بالا تر از چیزی هست باید باشه و حسابی سر مردم رو شیره میمالن...........
سلام
موفق باشي
خطاب به سايت پي سي ورد:
چكيده كلام شما اينه كه چون تنظيم TP-link 8811 راحت تره بهتره
در صورتي كه من جايي نبوده كه تعريف asus am602 رو نشنوم
در ضمن قيمت شيراز و تهران اون هم زياد فرقي با هم نداره
interanet
27-10-2007, 23:29
چكيده كلام شما اينه كه چون تنظيم TP-link 8811 راحت تره بهتره
در صورتي كه من جايي نبوده كه تعريف asus am602 رو نشنوم
در ضمن قيمت شيراز و تهران اون هم زياد فرقي با هم نداره
سلام
دوستان عزيز
بنده فقط به لحاظ قيمت عرض کردم آخه مودمي که معرفي کردم adsl2 و مودم روتر و خروجي لن و usb و به همراه اسپليتر و قميت هم 35 هزار تومان
اگه گفتم dlink چون ارزونترين مودم usb دار که 30 هزار تومان هست و بعد از اون از لحاظ قيمت ارزونترين مودم فقط مودم 48 هزار تومني dlink هست که خروجي لن داره من که تو شيراز اينطوري ديدم
منظورم قيمت بود نه مدل
در شيراز هم شايد الان باشه ولي دو ماه قبل اين مودم وجود نداشت بعيد مي دونم گيرتون بياد توي شيراز
TP link 8811
موفق باشيد
سلام به همهء همشهریان
در جواب دوست عزیزم باید بگم من یک سال هست که مودم Hoaweiگرفتم وراضی هستم
نمایندگی اصلی صبانت در شیراز کجاست؟
نمایندگی اصلی صبانت در شیراز کجاست؟
3 تا نمایندگی تو شیراز داره
تو سایتش مشخصات نماینگی ها با شماره تلفنشونو داده.
اشتراک من از شبکه ی رایانه ی شیراز هست که یکی از همون نمایندگی ها هست
سلام
بچه ها ميگم الان صبا نت شبانه كه رايگان هست از چه ساعتي تا چه ساعتي هست؟
تو سايتش ننوشته
Mohsen khan
01-11-2007, 08:04
سلام
تو سايتش ننوشته
3 تا 7 صبح
سلام
تو سايتش ننوشته
همون جور که محسن خان گفتند 3 تا 7 با سرعت 512
فراموش نکنید که باید user و pass رو عوض کنید و با یوزر و پسوورد شبانه وارد بشید
Nikolas_95
01-11-2007, 22:22
آقا این نامحدود که میگفتن که ماله خود صبا نیست،مثل اینکه اسم شرکتش لاوان هست کم این نمایندگی صبا اونو هم میده
من با این شماره صبا در موردش اطلاعات گرفتم:8310000
||SIAVASH||
01-11-2007, 22:35
بیا ببین قیمت های همیار و حال کن !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohsen khan
01-11-2007, 23:34
آقا این نامحدود که میگفتن که ماله خود صبا نیست،مثل اینکه اسم شرکتش لاوان هست کم این نمایندگی صبا اونو هم میده
من با این شماره صبا در موردش اطلاعات گرفتم:8310000
درسته
من هم ديروز متوجه شدم
حالا اطلاعاتي ازش دارين
من فقط مي دونم شبكه اصلي تهران هست
Nikolas_95
02-11-2007, 12:05
درسته
من هم ديروز متوجه شدم
حالا اطلاعاتي ازش دارين
من فقط مي دونم شبكه اصلي تهران هست
اگه درست یادم باشه قیمت سرویس 128 شون حدودن یکی بود(حدود همون 25-26تومن) ما خب فرق هاشون این بود که این نامحدوده و اینکه مثل صبا تخفیف سه ماهه نداره
البته مراکزی که پوشش میده فعلا به گستردگی صبا نیست،و متاسفانه محسن جان مرکز فیاض بخش رو ساپورت نمی کنه(البته اگه درست یادم باشه و شما فیاض بخش باشید)
ehsan_jan3
02-11-2007, 13:14
سرعت اینترنت این روزا چرا اینطوری شده؟
قطع و وصل شدید.
Nikolas_95
02-11-2007, 13:37
سرعت اینترنت این روزا چرا اینطوری شده؟
قطع و وصل شدید.
کدوم شرکت منظورتونه؟
من که از امین نت هستم و این چند روز مشکلی نداشتم
ahriman323
02-11-2007, 13:57
سلام
دوستان
بالاخره بعد از 2 هفته خط از صبا رانژه شد هنوز سرويس نگرفتم (پنج شنبه اخر وقت رانژه شد تا شنبه تو خماري)مي خوام از ساعت 3 تا 7 استفاده كنم
چه تنظيماتي بايد به كار ببرم مودمم Aztech هست كسي بلده بگه :40:كه ديگه 10 تومن واسه نصب پياده نشم:10:
Mohsen khan
02-11-2007, 16:43
سلام
دوستان
بالاخره بعد از 2 هفته خط از صبا رانژه شد هنوز سرويس نگرفتم (پنج شنبه اخر وقت رانژه شد تا شنبه تو خماري)مي خوام از ساعت 3 تا 7 استفاده كنم
چه تنظيماتي بايد به كار ببرم مودمم Aztech هست كسي بلده بگه :40:كه ديگه 10 تومن واسه نصب پياده نشم:10:
هيچ تنظيماتي نمي خواد
يك اكانت بساز و كانكت شو
بجاي كانكشن dial up بايد كانكشن broad band بسازي
Nikolas_95
02-11-2007, 16:53
هيچ تنظيماتي نمي خواد
يك اكانت بساز و كانكت شو
بجاي كانكشن dial up بايد كانكشن broad band بسازي
چرا محسن جان ، تنظیمات خود مودم هم مهمه،باید VPI و VCI مودم رو تنظیم کرد
--------------------------------
البته من اطلاعی از تنظیمات صبانت ندارم وگرنه میگفتم دوسته عزیز،البته کاره سختی نیست زنگ بزنی شرکت شاید راهنماییت کنن
من از امین نت میگیرم مرکر دستغیب.از دیروز قطعی داشتم تا امروز عصر.زنگم که بزنی میگه میخواین براتون فرم خرابی پر کنم یا میگن فاصله شما از مرکز زیاده!!!!! به نظر شما این بهونه فاصله زیاد منطقیه؟؟؟؟؟
Nikolas_95
02-11-2007, 18:47
من از امین نت میگیرم مرکر دستغیب.از دیروز قطعی داشتم تا امروز عصر.زنگم که بزنی میگه میخواین براتون فرم خرابی پر کنم یا میگن فاصله شما از مرکز زیاده!!!!! به نظر شما این بهونه فاصله زیاد منطقیه؟؟؟؟؟
خب من هم امین نت هستم و این چندروز مشکلی نداشتم
فاصله از مرکز هم یه علت فنی داره،اما اینکه اینقدر شایع باشه بعید میدونم،از بس اینها از هر بهانه ای برای توجیه مشکلاتشون استفاده می کنند دیگه نمی دونیم کدوم درسته و کدوم غلط
ehsan_jan3
02-11-2007, 20:30
من از همیار دارم.این روزا سرعت افتضاح شده.
قطع و وصل وحشتناک.
512 دارم انگار دایل اپه.
خب من هم امین نت هستم و این چندروز مشکلی نداشتم
فاصله از مرکز هم یه علت فنی داره،اما اینکه اینقدر شایع باشه بعید میدونم،از بس اینها از هر بهانه ای برای توجیه مشکلاتشون استفاده می کنند دیگه نمی دونیم کدوم درسته و کدوم غلط
آخه مسئله اینجاست که من همیشه این مشکل رو ندارم.یعضی وقتا این طوری میشه.اولش که اصلا نمیتونستم کانکت شم.مودم ADE-4400 PLANET هم گرفته بودم.بعد به پیشنهاد خود شرکت یه مودم گرفتم به اسم STARNET که مارک آنچنان معروفی هم نیست ولی عالی جواب داد.از برو بچ کسی میدونه قیمت این مودم حدودا چنده؟
سلام به همگی
امروز رفتم ته توی لاوان رو در آوردم
قیمتها
adsl:64 2.5GB 8800
128 5GB 14000
256 20GB 48000
384 30GB 45000
512 40GB 150000
ADSL2:بدون محدودیت حجمی
64 17000
128 22000
256 39000
384 59000
512 170000
.
.
.
خودش که خیلی تعریفش میکرد.
من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه میخواهم برم لاوان تمدید کنم.
بزودی تستش میکنم و خبرشو بهتون میدم.
قابل توجه اونایی که صبا دارن برای اتصال به لاوان نمیخواد دوباره هزینه ی نصب بدند
اگه میخوای فاصلتو تا مرکز بدونی line Attenuation رو بر 13.8 تقسیم کن
فاصله ی تقریبی رو البته با دقت نسبتا خوب بدست میاری
مثلا برای من:Line Attenuatoin=48db
فاصله تا :48/13.8=3.47KM
فاصله بالای 4km فاصله ی خوبی نیست.
و اما برای بررسی اینکه ببینی سیگنال رو خوب دریافت میکنی باید ببینی SNR MARGIN چقدر هست.
مال من بین 6 تا 20 متغیر هست.
SNR زیر 5 اصلا قابل قبول نیست بین 5 تا 10 معمولی و احتمال قطع شدن های مقطعی وجود داره و از 10 تا 20 نسبتا خوب و بالای 20 خیلی خوب هست.
SNR MARGIN به معنای نسبت سیگنال دریافتی به نویز دریافتی بر حسب دسی بل هست.و به همین دلیل معمولا متغیر هست.
Mohsen khan
04-11-2007, 14:17
سلام به همگی
قیمتها
128 5GB 14000
256 20GB 48000
384 30GB 45000
512 40GB 150000
64 17000
128 22000
256 39000
384 59000
512 170000
.
.
.
قابل توجه اونایی که صبا دارن برای اتصال به لاوان نمیخواد دوباره هزینه ی نصب بدند
تا هفته ديگه راه نمي افته
تا هفته ديگه راه نمي افته
اتفاقا من که امروز اونجا بودم گفت همین امروز بخوای تا دو روز دیگه برات وصل میکنیم.
سلام به همگی
قیمتها
128 5GB 14000
256 20GB 48000
384 30GB 45000
512 40GB 150000
64 17000
128 22000
256 39000
384 59000
512 170000
.
.
.
لاوان ديگه چي هست؟
من كه تا حالا نشنيدم :18:
Nikolas_95
04-11-2007, 15:30
adsl2:بدون محدودیت حجمی
128 22000
البته این قیمت بدون محاسبه عوارض و مالیات 3تومن هزینه مخابرات هست
خوبه،سرویس نامحدوده 128 ش حدودن همون قیمت 128 محدود هست تازه 2+ هم هست
البته باید کسی امتحانش کنه تا معلوم بشه
البته این قیمت بدون محاسبه عوارض و مالیات 3تومن هزینه مخابرات هست
خوبه،سرویس نامحدوده 128 ش حدودن همون قیمت 128 محدود هست تازه 2+ هم هست
البته باید کسی امتحانش کنه تا معلوم بشه
به زودی امتحان میشه انشاا...:46:
ahriman323
04-11-2007, 16:04
اتفاقا من که امروز اونجا بودم گفت همین امروز بخوای تا دو روز دیگه برات وصل میکنیم.
چه مركز هايي رو ساپورت ميكنه؟
ahriman323
04-11-2007, 16:07
فاصله تا :48/13.8=3.47KMفاصله بالای 4km فاصله ی خوبی نیست.
و اما برای بررسی اینکه ببینی سیگنال رو خوب دریافت میکنی باید ببینی SNR MARGIN چقدر هست.
SNR زیر 5 اصلا قابل قبول نیست بین 5 تا 10 معمولی و احتمال قطع شدن های مقطعی وجود داره و از 10 تا 20 نسبتا خوب و بالای 20 خیلی خوب هست.
SNR MARGIN به معنای نسبت سیگنال دریافتی به نویز دریافتی بر حسب دسی بل هست.و به همین دلیل معمولا متغیر هست.
چي شد من نفهميدم:19:
ميشه به زبون شيوا:31: توضيح بدي:27:
line Attenuation وSNR MARGIN.از كجا بيارم؟
؟؟SNR
Mohsen khan
04-11-2007, 16:17
من چند روز پيش كه اونجا بودم گفتند تا آخر هفته طول مي كشه
مركز لاوان هم در تهرانه
چه مركز هايي رو ساپورت ميكنه؟
2343000 زنگ بزن
شبکه ی رایانه ی شیراز
مال من که امیر کبیره معالی آباد هم ساپورت میکنه
بقیه رو هم باید بپرسی
چي شد من نفهميدم:19:
ميشه به زبون شيوا:31: توضيح بدي:27:
line Attenuation وSNR MARGIN.از كجا بيارم؟
؟؟SNR
شرمنده زبون شیوا خانومو بلد نیستم:31::46:
به زبون علی آقا توضیح میدم:11:
اینارو باید بری از توی صفحه ی setup مودمت بخونی مثلا من کارای زیرو انجام میدم:
192.168.1.1 رو که آدرس ip روترم هست رو وارد میکنم
بعد در قسمت status ، قسمت adsl رو انتخواب میکنید.
به همین راحتی
در ضمن مودم من DLINK-DSL520T هست
من چند روز پيش كه اونجا بودم گفتند تا آخر هفته طول مي كشه
مركز لاوان هم در تهرانه
من که هر چی تو اینترنت search کردم همش برام ال سی دی فراسو رو پیدا کرد
این چه مرکزی هست که هیچ سایتی نداره؟!!
Mohsen khan
04-11-2007, 16:51
من که هر چی تو اینترنت search کردم همش برام ال سی دی فراسو رو پیدا کرد
این چه مرکزی هست که هیچ سایتی نداره؟!!
نمي دونم بايد از خودشون بپرسيم
hormoz72
04-11-2007, 18:43
برای کسی میخوایم |adsl انتخاب کنیم
بودجه: 15
برای دانلود با حجم کم (آهنگ و برنامه کم حجم) و وب گردی
از چه سرویس دهنده ای بگیریم ؟
سلام
خونشون كجاست ،مي ري يه شركت ارائه دهنده شمارشو مي دي تا چك كنن مشكلي نداشته باشه،مثلا دستگاه Pcmسره راش نباشه و...بعد بهت اشتراك ميدن.
من از امين نت استفاده مي كنم و كاملا هم راضي ام.
سلام
من دیروز رفتم اون کافی نت سر ملا صدرا گفت : مودم از 30 هزار تومن به بالا و اکانت 64 هم با یک گیگ محدودیت 13 هزار تومن هر ماه و 20 هزار تومن هم ماله نصب و از این قضایا.به نظرتون خوبه ؟
فاصله تا :48/13.8=3.47KM
فاصله بالای 4km فاصله ی خوبی نیست.
downstream رو در نظر بگیریم یا upstream?
Nikolas_95
05-11-2007, 23:09
سلام
من دیروز رفتم اون کافی نت سر ملا صدرا گفت : مودم از 30 هزار تومن به بالا و اکانت 64 هم با یک گیگ محدودیت 13 هزار تومن هر ماه و 20 هزار تومن هم ماله نصب و از این قضایا.به نظرتون خوبه ؟
خب میگفت نمایندگی کجاست؟ صبانت حتما میگفته دیگه؟
اگه صبانت بوده دوستان صفحه های قبل در مورد کیفیت صبانت صحبت کردن
ahriman323
06-11-2007, 14:12
سلام
مودم درست گفته ولي اكانتش گرونه 64 با 2 گيگ 10 تومن (1 ماه). 3 تومن ابونمان مخابرات(1 ماه) . 5 تومن هم بايد بدي رانژه كنن خط تو(فقط 1بار) اينجايي كه من ميگم 15 تومن هزينه نصبش كه از من ميشنوي پول الكي نده وتنظيماتو زنگ بزن شركت بپرس اسون هست كاري نداره
در كل بدون هزينه نصب شد 18 تومن ادرسشم اينه ملاصدرا روبرو پاساژ ملاصدرا طبقه دوم كافي نت كاوش رايانه
downstream رو در نظر بگیریم یا upstream?
upstream معمولا چون در فرکانس های پایین تری هست وضعیت بهتری داره یعنی SNR MARGIN اش بیشتره
پس downstream رو در نظر بگیر
ولی در حالت کلی باید ببینی کدومش بدتره مثلا اگه upstream خیلی وضعش خراب باشه هر چقدر هم downstream خوب باشه هیچ فایده ای نداره.
سلام
از من می شنوی اصلا سراغ کافی نت نرو برو مرکز اصلیش ،کافی نت ها یک پولی برای خودشون بر میدارند به خاطر همین گرون تر میدند.
از من می شنوی اصلا سراغ کافی نت نرو برو مرکز اصلیش ،کافی نت ها یک پولی برای خودشون بر میدارند به خاطر همین گرون تر میدند.
منم از کاوش نت گرفتم ...
64 و سرعتشم عالیه ... 4 ماهه ازش گرفتم ... کلا راضیم ... سرعت روزانه 53 و شبانه تا 70 هم میره .
فقط بعضی از شبها نمیتونم کانکت شم .
قیمتشم با بقیه جاهایی که رفتم فرقی نداره ...
Danil_Bozorg
06-11-2007, 18:50
دوستان بهترین شرکت در تهران کدامش هست ؟
Mohsen khan
06-11-2007, 21:09
آدرس يكي از مراكز صبانت : خيابان ملاصدرا - كوچه 7 حد فاصل خيابان حكيمي و هدايت - ساختمان صبا
تلفن : 2344166
خبر جدید: صبا نت در نبود رقیب هم تراز در شیراز می تازد!
یادم باشه از آقای جمشیدیان یه حق و جساب بگیرم!;-)
Mohsen khan
12-11-2007, 15:45
خبر جدید: صبا نت در نبود رقیب هم تراز در شیراز می تازد!
یادم باشه از آقای جمشیدیان یه حق و جساب بگیرم!;-)
متوجه خبرتون نشديم ؟
sadegh1366
13-11-2007, 22:44
سلام دوستان فروم باز من میخوام بدونم داخل شیراز شرکتی هم هست که محدودیت حجمی نداشته باشه
صبانت که خیلی کمه بابا من 10 روزه همه رو تموم کردم اگه شرکتی هست اسمش رو بنویسید و شماره تلفن یا آدرسی ازش بذارید ممنون میشم
مال من هم دیروز وصل شد ( صبانت 64 ) ولی سرعتش 512 هست یعنی سرعت دانلود تقریبا 40
راستی دوستان کسی همیار نداره 64 نامحدودش 26000 تومنه ولی نمی دونم سرعت دانلود چقدره؟
ehsan_jan3
14-11-2007, 11:54
من 512 همیار دارم و سرعت دانلودم بین 25 تا 30
پس نمیارزه نه
شما چند گرفتید
ehsan_jan3
14-11-2007, 12:37
30000 تومان نامحدود.
اینجا که قیمتاش خیلی فرق میکنه:18:
Mohsen khan
14-11-2007, 15:04
بستگي به كيفيت مركز تلفن هم داره
Nikolas_95
14-11-2007, 15:36
سلام
آقا کسی از این شرکتی که جدید اومده و سرویس نامحدود میده، لاوان، سرویس گرفته؟
من که اسمشو هم نشنیده بودم
قیمتاش چنده؟
سایت داره؟
Mohsen khan
14-11-2007, 19:26
سلام
آقا کسی از این شرکتی که جدید اومده و سرویس نامحدود میده، لاوان، سرویس گرفته؟
مركز تلفن ما رو ساپورت نمي كنه
وگرنه مي گرفتم
کدوم مر کز ها رو ساپورت می کنه
Mohsen khan
14-11-2007, 21:22
ولي عصر - ابوذر حافظ - سلمان
خیلی ممنون
راستی سایت نداره
یا لیست قیمتاش
Mohsen khan
14-11-2007, 21:48
سايت كه نه فكر نكنم
34 نامحدود 17 تومن
لاوان که خوبه انگار !
اما الان ارزون میده فردا دیدی مثل همیار گرون کرد ! یا مثل پارس انلاین, از اونها که بزرگ تر نیستش !!!!!
---
من همون صبانت رو تمدید کردم, مرکزمون هم پشتیبانی میشد اما باید صبا رو ول میکردم میرفتم لاوان !
--
حال هم ندارم, چون تا الان چندین شرکت عوض کردم.
اگر کسی تست کرد و خوب بود خبر بده ما هم بریم لاوان !
گویا شبکه رایانه شیراز 3 هفته ای میشه سرویس های لاوان رو عرضه میکنه !
متوجه خبرتون نشديم ؟
صبا نت سیستم هاشو ارتقا داده و از اونجایی که هیچ رقیبی تو شیراز در حد و حدوده خودش نداره داره حسابی می تازد!
لاوان که خوبه انگار !
اما الان ارزون میده فردا دیدی مثل همیار گرون کرد ! یا مثل پارس انلاین, از اونها که بزرگ تر نیستش !!!!!
---
من همون صبانت رو تمدید کردم, مرکزمون هم پشتیبانی میشد اما باید صبا رو ول میکردم میرفتم لاوان !
--
حال هم ندارم, چون تا الان چندین شرکت عوض کردم.
اگر کسی تست کرد و خوب بود خبر بده ما هم بریم لاوان !
گویا شبکه رایانه شیراز 3 هفته ای میشه سرویس های لاوان رو عرضه میکنه !
شبکه رایانه شیراز و شرکت ارم و صبا نت هر سه شون یه شرکت هستنددر حقیقت هر سه شون از یک جا ارائه میشن. نمایندگی همشون دسته یک نفره.
ehsan_jan3
16-11-2007, 12:28
ای داد بیداد.همیار قیمتهاش نجومی شده.
در صورتیکه در خبر ها بود که باید ارزان کنند.
sadegh1366
16-11-2007, 16:35
بابا لا اقل یه شماره از این شرکت بدین که من بگیرم بهتون خبر میدم سرعتش چجوریه فقط میخوام محدودیت حجمی نداشته باشه این همیار نت هم که خیال کرده با حالو طرفه همه ی قیمتاش درست دو برابر جاهای دیگس. تو تهران که اینجوری نیست آخه چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن با هم؟
الان تو تهران بیشتر شرکت های ارائه ی ای دی اس ال نامحدود شدن اما شیراز اینجور نیست چرا آخه؟
حالا اگه یه شرکت توپی باشه حتما بهتون خبر میدم فقط یه زحمت بکشید آدرس یا شماره تلفنی از این شرکت بذارین.
ای داد بیداد.همیار قیمتهاش نجومی شده.
در صورتیکه در خبر ها بود که باید ارزان کنند.
یک سری از این شرکت های محترمی که زورشون بیشتره زیر آبه همه رو می زنن. همیار یکی از قربانی هاست. البته حقشه! اینترنتی که می داد با اون همه قطع شدن و سرعت 512 که روی همه ی user هاش share بود( یعنی عملا هیچ کس 512 نداشت) مخابرات یه بلایی سرش اورد که فعلا سر به فلک بزنه.
بابا لا اقل یه شماره از این شرکت بدین که من بگیرم بهتون خبر میدم سرعتش چجوریه فقط میخوام محدودیت حجمی نداشته باشه این همیار نت هم که خیال کرده با حالو طرفه همه ی قیمتاش درست دو برابر جاهای دیگس. تو تهران که اینجوری نیست آخه چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن با هم؟
الان تو تهران بیشتر شرکت های ارائه ی ای دی اس ال نامحدود شدن اما شیراز اینجور نیست چرا آخه؟
حالا اگه یه شرکت توپی باشه حتما بهتون خبر میدم فقط یه زحمت بکشید آدرس یا شماره تلفنی از این شرکت بذارین.
در حال حاضر شرکتی که نامحدود با قیمت مناسب بده تو شیراز نداریم. البته arax که نمایندگی parsonline اینو میده اما سرعت adsl به درد نمیخوره مگر اینکه wireless بگیرید.
صبانت هم ( شبکه شیراز) قرار بود نمایندگی شاتل رو هم بیاره که هم نامحدود می ده و هم واقعا قیمتاش خوبه. اما ظاهرا که هنوز نیاورده. توی خود سایت sabanet.ir که سایت نمایندگی اصلی صبانت تهران هست هم رسما نوشته که ما فعلا امکاناته نامحدود دادن رو نداریم شاید در آینده سرویس های نامحدود هم بدن.
interanet
17-11-2007, 02:00
سلام
دوستان عزيز
من يه فکر بهتري کردم که ما در زمان گرفتن آکونت حالا يا تهران يا همين شيراز خودمون از نمايندگي ها بخواهيم که محدوديت حجمي را افزايش بدهند فکر ميکنم انقدر ها هم امکانات داشته باشند که بتونند مثلا دو گيگابايت را به 3 گيگ افزايش بدهند و يا سه ماهه 10 گيگ را به 15 گيگابايت افزايش بدهند يا اکونت شبانه رو به جاي 3 شب تا هفت صبح که جغد هم با زور بيدار مي شه بزارند مثلا يک شب تا هفت صبح يا يه تغييراتي که کاربران حداقلش يه استفاده اي بکنند آکونت نامحدود پيشکششون
خوب اولا شما بگید اکانت زشته برای یه شیرازی بگه آکونت!!!
بعشد هم جغد به زور بیدار میشه شما چطوری الان بیداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت فن آوا هم توی شیراز نمایندگی داره
کسی تا حالا استفاده نکرده؟
اینم قیمت هاش
شرکت فن آوا هم توی شیراز نمایندگی داره
کسی تا حالا استفاده نکرده؟
اینم قیمت هاش
یه خورده دندونشون گرده!
شدیدا قیمتاش الکی بالاس. قیمت های نامحدودش خیلی گرونه.
خیلی هم گرون نیستا
مثلا
عادی 128 64 نامحدود 290000 239000
من فقط منظورش رو از پیش پرداخت نفهمیدم
سلام
می خواستم ببینم با اکانت 64 صبا نت حد اکثر سرعت دانلود چقدر رو میشه داشت؟بعدش آیا می صرفه باهاش فیلم هم دانلود کرد؟اگه میشه در مورد 128 هم بگید.
شما 64 صبانت که بگیرید 512 کانکت میشید:18:
و سرعت دانلود برای من بین 45 تا 60 هست:46:
ولی متاسفانه 2 گیگ محدودیت داره که به درد وبگردی هم نمی خوره:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.