ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کنسرت استاد لطفی

sina sinaie
19-07-2007, 02:51
سلام دوستان!
با توجه به کنسرتی که اخیرا استاد بزرگ موسیقی سنتی ایران و نوازده برجسته تار و سه تار محمد رضا لطفی برگزار کرده،دیدم بد نیست دوستانی که تونستن قسمت هایی از کنسرت ایشون رو با کیفیت قابل استفاده ضبط کنن برای استفاده بقیه اینجا بزارن.:8:
همچنین هر نظر یا توضیحی درباره این برنامه دارن ارائه کنن.

یا حق!

Actros
19-07-2007, 03:24
من داداشم از اینجا ( کرمانشاه )
بلند شد رفت
ولی ظبط نکرده چیزی

sise
19-07-2007, 14:58
من داداشم از اینجا ( کرمانشاه )
بلند شد رفت
ولی ظبط نکرده چیزی

خب چطور بوده. حیف شد که من نرفتم. این فرصتها کم پیش میاد.:41:

mohammad99
19-07-2007, 19:21
من داداشم از اینجا ( کرمانشاه

طبق اماری که من دارم داداش ایشون ارادت خاصی به استاد لطفی دارن

A.Farokhzad
19-07-2007, 20:13
من اجرای پنجشنبه شب رو به نیاوران رفتم ولی بیش از این انتظار داشتم.
به نظر من استاد لطفی فقط میخواست با اجرای انواع سازها به بقیه یه چیزهایی رو ثابت کنه و یه جور کل کل بود متاسفانه. و ای کاش کمتر به خواندن آواز بپردازه ولی از بداهه نوازی استاد واقعا لذت بردم

sise
19-07-2007, 22:20
من اجرای پنجشنبه شب رو به نیاوران رفتم ولی بیش از این انتظار داشتم.
به نظر من استاد لطفی فقط میخواست با اجرای انواع سازها به بقیه یه چیزهایی رو ثابت کنه و یه جور کل کل بود متاسفانه. و ای کاش کمتر به خواندن آواز بپردازه ولی از بداهه نوازی استاد واقعا لذت بردم

من از آوازش هم خوشم میاد. درسته که صدای حرفه ای نداره ولی یه حالت درویشانه ای داره که به دل میشینه.

Actros
20-07-2007, 02:31
طبق اماری که من دارم داداش ایشون ارادت خاصی به استاد لطفی دارن

شما لطف داری محمد جان
آره یه زمانی با داییم میرفتن کلاسش

A.Farokhzad
20-07-2007, 13:36
گاه نوشت " حسین علیشاپور " درباره موسیقی ایران
این مساله که شرایط برگزاری کنسرت " محمدرضا لطفی " ، به سویی پیش نرفت که انتظار مخاطبان را ، اعم از عام و خاص ، برآورده سازد امری مشخص است . لطفی در این کنسرت به هردلیل ، آن چیزی را که بوده است و می گوید را به نمایش نگذارد تا سیل انتقادات مکتوب و غیرمکتوب را به سوی خویش روانه سازد . اما باید دید که آیا هجمه عمده این نقدها ( بخوانید ایرادها و غرزدن ها ) به سود کلیت موسیقی ماست و آیا اصلا دردی را از موسیقی ما درمان خواهد کرد و یا راهکاری را ارائه خواهد داد؟

آن چه که بالشخصه در جراید، سایت ها و وبلاگ ها از پسآمد این کنسرت دیدم ، سیلی از ایرادهای " زرد " و " سبز " و بعضا از سوی کسانی بود که عمده شان بینش سابقه دار و یا عمقی ای در خصوص موسیقی و مولفه های وابسته به آن نداشتند که متاسفانه در این راه تعدادی از پیشکسوتان نیز با این جمع همآوا شدند .البته درست که لطفی در کنسرت اخیر ، بیش از آن که به ارائه اندوخته ها و دستاوردهای " اصلی" خود بپردازد ، جنگواره ای از نوازندگی و خوانندگی را به منصه اجرا نهاد ، کمانچه متوسط ، آواز ضعیف ، شعرخوانی بد ، دف نوازی بدون هدف و البته تار و سه تار نوازی لطفی وار حاصل این سه شب اجرا بود . اما آن چه که شاید از قلم و نظر بسیاری از منتقدان حوزه موسیقی غافل مانده است ، جسارت و خواسته بی بدیل و الگوآفرین لطفی در آمدن به میانه بود ، مساله ای که بسیاری از پیشکسوتان نقاد کنسرت ، خود در سالیان اخیر از آن پروا داشته اند . روندی که طی این روزها در مورد لطفی دیده شد ، بیش از آن که حاوی انصاف در نقد باشد ، نشان از بینش " تخریبی " دوستان نقاد داشت . لطفی نیز همانند هر موسیقی دان دیگر دورانی دارد که خاصه پرداختن به حوزه ای دیگر در موسیقی است ..... اما این که لطفی را ویران کنند ، دریغ است.

sina sinaie
21-07-2007, 21:19
سلام دوستان!
من هم مطالب ضد و نقیضی درباره این کنسرت شنیدم.البته حدود 15 دقیقه از کمانچه نوازی ایشان که با گوشی ضبط شده از طرف یکی از آشنایان که با کنسرت رفته بود به دستم رسید که صدا فوق العاده ضعیف است و کاربرد آنچنانی برای آپلود ندارد.کسی که این رو ضبط کرده بوده خودش کمانچه کار میکنه و از کنسرت راضی بوده.
به نظر شخصی خودم که از اکثر آواز هایی که استاد در کاست هایش خوانده خوشم میاید ،تصور میکنم استاد به نیاز و تمایل ایرانی ها به آواز و جایگاه ویژه آن در موسیقی ایرانی توجه میکنه و از آن بعنوان یک مکمل و به اندازه ای محدود در حد چاشنی استفاده میکنه بخصوص برای عوام که آواز برای اونها خیلی بیشتر مهمه(هر چند شاید عوام به این کیفیت صدا چندان دلبسته نباشند ولی من که خیلی با اون حس و حالش حال میکنم بخصوص گریه بید که فوق العاده است)

در باره کمانچه نوازی ایشون به نظر من حال و هوا و لطافت و اصالت خاصی داره که در نوار خموشانه هم پیش از این شنیده بودیم و به نظر من خیلی دلنشین است و برای من که واقعا جذاب بود و دوست دارم باز هم بشنوم.البته یک قرابتی با کمانچه نوازی مازندرانی هم احساس میکنم در آن وجود داشته باشه.
راستی فکر کنم دوستان بدونن که کلهر که کمانچه کش مقتدر و فوق العاده ای هست کمانچه رو پیش استاد لطفی هم کار کرده و به نظرم درباره نواختن کمانچه در چنین کنسرتی نمیشه به ایشان خرده گرفت.

همانطور که بیشتر مردم پیش ازمانی که زنده یاد استاد تجویدی در نواری که در سالهای پایانی عمر پربرکتش منتشر کرد نمیدونستند که ایشان سه تار را تا این حد شمرده و با مضراب هایی زلال و متاثر از زنده یاد استاد ابولحسن صبا مینوازد.
دف نوازی ایشان را در این کنسرت نشنیدم ولی در یک نوار ویدوئویی دیده بودم ....و فکر کنم ایشون ابعاد مختلف فکری و احساسی خود را با این برنامه نشان داد و شاید از عطش سالها انتظار برای ارتباط با مردم سرزمین و وطن مادری سرچشمه بگیرد و خواسته هر آنجه در دل داشته اینگونه بیان کند.
ای کاش رفته بودم.....