مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مادر بورد و بعضی اصطلاحا اون
سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد یه سری اصطلاحات استفاده شده در مادربرد من به عنوان مثال میدونم وقتی مادر برد می خرم باید از سوکت am2 پشتیبانی کنه تا بتونم بذارمcpu am2 حالا از این بگذریم یه اصطلاحی برای پشتیبانی از گرافیک کارت هس اون چیه؟؟مثلا می گهNVIDIA nForce 430 MCP Chipset یا NVIDIA nForce430/GeForce6100 Chipset یNVIDIA nForce 570 SLI Chipset اما چه محدودیتی واسه خرید کارت گرافیک پیدا میکنیم؟؟وچه نکاتی و رعایت کنیم؟مثلا سوکت am2 من باید ازcpu am2 استفاده کنم اینجا چی؟؟یه سوال دیگه در مورد اصطلاحات استفاده شده در مادربرد یه اصطلاحی برای پشتیبانی ازرم هس اون چیه؟؟مثلا میگه 800 ما چه محدودیتی واسه خرید رم پیدا میکنیم؟؟باید رم هم باسش 800 باشه؟باسه دیگه درسته؟؟وچه نکاتی و رعایت کنیم
مرسی از پاسخ
Lord_theOne
14-07-2007, 06:00
دوست عزيز شما اول بايد Cpu را مشخص كنيد بعد چيپست مادربرد را تعيين كنيد
مثلا 570 Sli كه از Sli پشتيباني مي كند و Am2 هم ساپورت مي كند باس 800 هم همينطور
از باسهاي بالاي 800 انتخاب كنيد اگر سيستم انرا بشناسد و بالا بيايد از توانايي هاي ان را بطور كامل نمي تواند استفاده كند
در آخر بگم كه چيپ مادربرد است كه مي تواند تعيين كند كه مادربرد چه چيزايي را ساپورت مي كند
ممنون دوست عزیز از پاسختون میدونین من داشتم سیستم واسه خودم می نوشتم که دوستم منو به شک انداخت و گفت اینا باید با هم مچ باشن و این حرفا بعد من واسم سوال پیش اومده من یه مادر برد بگیرم که am2 باشه و باسش 800 درسته دیگه؟می خوام x2 athlon بذارم!دیگه بسه اینا یا باید واسه کارت گرافیکم چک کنم یا چیزای دیگه هم هس؟
Lord_theOne
14-07-2007, 19:02
دوست عزيز بايد اول مشخصات چيپ را نگاه كني بعد بروي سراغ برد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردهاي مختلف از چيپي كه در اختيار دارند استفاده مي كنند و بستگي دارد كه چقدر بتوانند از ان چيپ استفاده كنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.