مشاهده نسخه کامل
: مونبتور کردن شبکه
sogoli321
11-07-2007, 15:43
دوتا سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:
1- با چه نرم افزاری میشه بدون داشتن پسورد ادمین و یا نصب برنامه خاصی در کلاینت ، هرکامپیوتری رو که در شبکه هست بتونم مونیتورشو ببینم؟
2- به چه شکل میشه پسورد ادمین شبکه رو بدست اورد؟
hashemi85seb
11-07-2007, 16:47
سلام
اگه به بقیه سیستم ها دسترسی داشته باشی میتونی اونا را حذف کنی
از این راه :manage----- Local users and groups------- Users اونوقت در تب سمت راست روی Administrator کلیکراست میکنیم و SetPassword رو ابتخاب میکنم . و اونوقت ok رو میزنیم . به همین راحتی pass برداشته میشه.ok انوقته که میتونی از طریق Remote Desktop مونیتو کامپیوتر دیگه رو ببینی.در غیر اینصورت نمیتونین .!!!!
hashemi85seb
11-07-2007, 16:49
بازم سلام
دوباره میگردم اگه جواب دیگه ای برای سوالت پیدا کردم برات میفرستم
ok
sogoli321
12-07-2007, 10:44
ممنون از پاسخ شما
منظور من پیدا کردن ادمین شبکه بود...
دوتا سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:
1- با چه نرم افزاری میشه بدون داشتن پسورد ادمین و یا نصب برنامه خاصی در کلاینت ، هرکامپیوتری رو که در شبکه هست بتونم مونیتورشو ببینم؟
2- به چه شکل میشه پسورد ادمین شبکه رو بدست اورد؟
دوست عزیز.
من از سوال شما 2 تا موضوع رو استنباط کردم .
در بحث مانیتورینگ دو نوع مانیتور کردن وجود داره : یکی این که شما بخوای بیفتی پشت کامپیوتر طرف مقابلت و صفحه مانیتور اونو ببینی که این کار با ریموت دسکتوپ انجاممیشه و فقط کافیه شما از کامپیوتر مقصد اجازه ریموت داشته باشی و pass ادمین اون یا یکی از یوزر ها رو بدونی.
یه بحث دیگه مانیتور اینه که شما بخوای packet های رد وبدل شده بین یک یا چند کامپیوتر رو ببینی . یعنی کلیه پالس های رد وبدل شده که شامل پکت های امنیتی و دیتا و ... میباشد .
برای اون کار باید از طریق network monitoring عمل کنید . در ضمن باید پروتکل network monitoring رو اد کرده باشه در تنظیمات کارت شبکه طرف مقابل .
یا علی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.