مشاهده نسخه کامل
: ساخت دیتابیس
آقا من پدرم در اومد از بس که تو وب و این کتابهای آشغال دنبال این مطلب گشتم
آقا من می خوام ساخت یک دیتابیس رو در vb.net 2005 یاد بگیرم (ساخت یک دیتابیس ، اضافه کردن table ها ویرایش ، حذف و اضافه کردن رکوردها و در نهایت save کردن )
من می خوام این دیتابیسم رو به صورت دستی درست کنم یعنی از طریق کد (Programmatically)
خوب خواهشا یکی من رو راهنمایی کنه و دنبال نخود سیاه هم نفرسته خداییش دیونه شدم از بس که تو وب گشتم البته یه چیزایم پیدا کردم ولی موقع اجرا برنامه ارور می داد
ممنون از راهنماییتون
NoneForce
10-07-2007, 21:08
سلام
چه نوع ديتابيسي؟ اكسس يا Sql يا ...؟
خوب ديتا بيس را هم ميخواهيد از طريق كد ايجاد كنيد؟ هدف خاصي را دنبال ميكنيد؟
سلام
من یه دیتابیس از نوع sql می خوام درست کنم و از طریق کد( البته از طریق خود vb.net 2005) هدفمم این است که می خوام یه پایگاه داده درست کنم خوب نمی تونم که از فایل های متنی کمک بگیرم و در ضمن با sql راحت تر می شه اون ها رو مدریت کرد تا فایل های متنی
ممنون
NoneForce جان کجا رفتی آقا لطفاً یکی جواب ما رو بده دیگه راستی من یه کتاب گرفتم که sql server 2005 رو یاد می ده کتاب خوبیه ولی خو هنوز اولاشم ولی الان موندم که اگه من این sql server رو یادگرفتم چه جوری ربطش بدم به vb منظورم اینه که من می یام تو sql server management در رابطه با ایجاد یک دیتابیس ، تیبل و.... یه چیزایی یاد می گیرم ولی خوب حالا چه جوری از این دستورات تو vb استفاده کنم اگه کسی مطلبی مقاله ای چیزی در این رابطه داره لطفا من رو راهنمایی کنه
hamidreza_buddy
14-07-2007, 14:30
اگه می خوای programatically کار کنی باید از طریق دستورات SQL کار کنی. مثلاً برای ساختن یک جدول دستوری هست به نام CREATE TABLE و ....
این دستورو باید توی Command بذاری (درست مثل دستور SELECT )
یه روش دیگه هم ساختن یه DataSet هست. بعد از Fill کردن DataSet همۀ دیتابیست توی این DataSet هست و مثلاً می تونی به جدول ها یک جدول add کنی: ()dbset.Tables.Add.
اگه با این چیزایی که گفتم آشنا نیستی بگو بیشتر راهنماییت کنم.
am_merman01
15-07-2007, 01:08
hamidreza_buddy جان دستت درد نكنه . اگه ميخواي بيشتر توضيح بدي خوب بيا اين كارو اساسي و با انجام مثال بكن تا هم آماتور هايي مثل من هم بتونن بفهمن.
حمیدرضا جان من با دستورات sql آشنایی دارم (البته به جز اون دستوری که باهاش می شه یه db درست کرد) ولی اگه یه لطف بکنی و یه مثال برای ساخت یک db از طریق کد بزاری بقیش رو تا تش رفتم فقط همون نحوه گذاشتن دستور توی command آخه مشکل من با دستورات sql نیست من فقط با نحوه استفاده از این دستورات توی vb.net مشکل دارم اگه زحمتش رو بکشی خیلی ممنون می شم راستی اون دستور ساخت db رو یادت نره ها اون رو هم حتما بنویس
با تشکر :11: :11: :11: :11: :11: :11: :20:
bad_boy_2007
17-07-2007, 10:40
سلام
منم تازه وارد محيط net. شدم
تازه دارم با اشياء Ado.net آشنا ميشم
داشتم تمرين ميکردم يکم کد نوشتم که سرور وصل ميشه ، بانک رو ايجاد ميکنه و اتصال رو قطع ميکنه ، براي اينکه بانک رو ايجاد کني بايد از دستورات DDL (Data definition language) استفاده کني جهت آشنايي با اين دستورات يه سري به اينجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يا اينجا بزن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از SQLExpress 2005 استفاده ميکنم که لينک دانلود رايگانش رو ميتوني از سايت مايکروسافت پيدا کني اينجا هم لينکيدمش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bad_boy_2007
17-07-2007, 11:10
همونطور که گفتم هنوز خيلي مبتدي ام اگه دوستان اشکالات برنامم رو بگن ممنون ميشم
am_merman01
18-07-2007, 02:22
دوست عزيز همينش هم براي شروع خيلي عاليه.
به هر حال در شهر كورها يك چشمي پادشاه است.
hamidreza_buddy
18-07-2007, 13:32
اگه به کد bad_boy نگاه کنی می تونی دستورات sql برای ساخت جدول رو ببینی:
دستور ساخت جدول:
برای مشخص کردن فیلدها اینجوری دستور رو بده:
مثال:
این دستورات رو باید به شئ Command بدیم و بعد از open کردن کانکشن اون متد ExecuteNonQuery رو جرا کنید:
مثال از bad_boy ی:
برای دیدن جزیات بیشتر این دستور اینجا رو ببینید یا توی گوگل سرچ بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون واقعاً ممنون بابت جوابتون
فقط من یه سوالی داشتم این دیتابیس test1 کجا درست می شه منظورم اینه که این دیتابیس بلاخره بایستی یه جا ذخیره بشه می شه من بیام و این test1 رو توی یه آدرس مشخص درست کنم (مثلا C:\mydb) و یه سوال دیگه توی اون قسمت sql_command.CommandText تمام دستوراتی که توی sql management studio می نویسیم و اجرا می کنیم قایل اجرا است دیگه؟
بازم ممنون
bad_boy_2007
19-07-2007, 13:19
ديتابيس بدون مشخص کردن آدرس در محل ذخيره پيش فرض نصب sql server در فولدر data ذخيره ميشه و با نام پيش فرض بانک.
اينو تست کردم جواب داد :
کاملش اينطوره :
جواب سوال ديگه ات هم مثبته . تمام دستورات DML و DDL توسط شي Command قابل اجراست.
سلام
آقا من یه مدت به یه مشکلی برخوردم خیلی هم سعی کردم حلش کنم ولی نشد من وقتی می خوام یه کانکشن رو باز کنم ارور زیر می ده :
Login failed for user 'MOSTAFA-13\Mostafa'.
من باید با این ارور چی کار کنم
خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.