مشاهده نسخه کامل
: سيستم مديريت تبليغات
tarantino
07-07-2007, 17:19
من يه سيستم مديريت تبليغات مشابه سايت ايستگاه مي خوام.البته نمي دونم كه اسكريپت رايگانش هست يا نه.اگه كسي رايگانشو داره لينك بده و اگه پولي هستش قيمت و امكاناتشو بگه.
سايت ايستگاه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tarantino
09-07-2007, 11:38
كسي نيست جواب بده!!!!!!!
takmarket
09-07-2007, 18:20
من كامل ترين نسخشو دارم با بهترين قيمت روز !:46:
هر كي ميخواد در تماس باشه...
فقط پيغام خصوصي بدين
يا علي...
دمو از اون میدین ببینیم چه جوریه بعد بخریم
takmarket
10-07-2007, 17:44
دمو از اون میدین ببینیم چه جوریه بعد بخریم
سایتی که داره از این سیستم استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tarantino
10-07-2007, 20:26
سایتی که داره از این سیستم استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من تو يه فروم ديگه همين تاپيك رو مطرح كردم و اونجا هم سايت bishtar رو معرفي كرده بودي كه اصلا ربطي به nezare.com نداره!
چون اين دوتا 2 اسكريپت متفاوت هستند.قيمتي كه بابت سايت بيشتر داده بودي پرت و پلا بود.
takmarket
11-07-2007, 09:49
سلام من تو يه فروم ديگه همين تاپيك رو مطرح كردم و اونجا هم سايت bishtar رو معرفي كرده بودي كه اصلا ربطي به nezare.com نداره!
چون اين دوتا 2 اسكريپت متفاوت هستند.قيمتي كه بابت سايت بيشتر داده بودي پرت و پلا بود.
سلام دوست من
من تو هیچ فرومی Bishtar رو معرفی نکردم:18:
شاید منو اشتباه گرفتین !!!
من در مورد nezare صحبت کرده بودم با قیمت عالی...
یا علی.
tarantino
11-07-2007, 12:13
تو فروم majidonline پيغام خصوصي گذاشته بودي و اسكريپت سايت bishtar رو يك ميليون تومان .........!
قيمت داده بودي!!!!!!!!
يه ذره به مخت فشار بياري يادت مياد.در ضمن اسكريپت سايت bishtar رايگانه و فارسي شدش هست!!!
اين تاپيك رو براي كسايي باز كردم كه بدونن فرق اسكريپت رايگان و پولي چيه.
و مي خوام تو اين تاپيك به يه نتيجه اي برسيم و در باره اسكريپتهاي موجود تبليغاتي بحث كنيم نه اينكه حراجي را بندازيم.
با تشكر
tarantino
11-07-2007, 12:24
اينم لينك تاپيك تو majidonlin كه يادت بياد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
takmarket
11-07-2007, 12:26
تو فروم majidonline پيغام خصوصي گذاشته بودي و اسكريپت سايت bishtar رو يك ميليون تومان .........!
قيمت داده بودي!!!!!!!!
يه ذره به مخت فشار بياري يادت مياد.در ضمن اسكريپت سايت bishtar رايگانه و فارسي شدش هست!!!
اين تاپيك رو براي كسايي باز كردم كه بدونن فرق اسكريپت رايگان و پولي چيه.
و مي خوام تو اين تاپيك به يه نتيجه اي برسيم و در باره اسكريپتهاي موجود تبليغاتي بحث كنيم نه اينكه حراجي را بندازيم.
با تشكر
من اصلا چنین قیمتی رو نداده بودم
دوست من تو فروم ها هر کس یه نام یوزر داره که مشخص میکنه کی کیه ! ( جهت آشنایی شما با اصول ابتدایی )
راستی اگه رایگان هستش یه نسخه دانلود هم واسه ما بزار :18:
tarantino
11-07-2007, 14:01
آقا من چيزي بلد نيستم راضيت مي كنه..!
من نمي خوام اينجا بحث غير مرتبط بشه خواهش مي كنم فقط در رابطه با موضوع بحث كنيد.
takmarket
11-07-2007, 16:47
خوشحال ميشم بدونم هدفت از شروع اين بحث چي بوده كه در مورد همون صحبت كنيم !
fireonline
19-07-2007, 05:35
من هم دنبال چنین چیزی هستم.منم میخوام یه سایت مثل ایستگاه بسازم.رایگان نیست؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.