ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما

shahedi
25-06-2007, 19:32
سلام دوستان می خواستم بدونم نظر شما درمورد فایروالashampoo نسخه رایگان و غیر رایگانش چیه؟ درمورد فایروال ACT-personalچی؟ در ضمن فعلا بنا به اختلالات از نصب زون آلارم معذورم

راستی من یه سی دی گرفتم به نامanti virus-collectionمحصول کیمیا گروه متاسفانه یه نرم افزار بود که با تروجان نصب می شد سوال من اینه که آیا راهی هست قبل از نصب برنامه پی به آن ببریم
با سپاس

nw_nk
25-06-2007, 19:54
سلام دوستان می خواستم بدونم نظر شما درمورد فایروالashampoo نسخه رایگان و غیر رایگانش چیه؟ درمورد فایروال ACT-personalچی؟ در ضمن فعلا بنا به اختلالات از نصب زون آلارم معذورم

راستی من یه سی دی گرفتم به نامanti virus-collectionمحصول کیمیا گروه متاسفانه یه نرم افزار بود که با تروجان نصب می شد سوال من اینه که آیا راهی هست قبل از نصب برنامه پی به آن ببریم
با سپاس

از نصب Norton و McAfee و Kasper و ... هم معذوری؟

بسته امنیتی کامل یکی از اینهارو نصب کن و همیشه آپدیتش کن.

قبل از نصب برنامه به چی پی ببری؟ اگر می تونی خود ضدویروس رو از توش استخراج کن و خودت نصبش کن. بدون استفاده از آتوران شرکت یا ...

shahedi
26-06-2007, 11:04
از نصب Norton و McAfee و Kasper و ... هم معذوری؟

بسته امنیتی کامل یکی از اینهارو نصب کن و همیشه آپدیتش کن.

قبل از نصب برنامه به چی پی ببری؟ اگر می تونی خود ضدویروس رو از توش استخراج کن و خودت نصبش کن. بدون استفاده از آتوران شرکت یا ...

نورتون که با آنتی ویروس احتمالا مشکل پیدا می کنه
مکافی و ایرانی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما کاسپر خیلی دوست داشتم محافظ اینترنتش رو نصب کنم ولی خوب دائم کی می خواد!

*Batman*
26-06-2007, 16:35
از Outpost Firewall استفاده کن.
ولی بهتر اینه که از یه بسته امنیتی استفاده کنی.حالا NIS باشه یا KIS یا BIS و .... .

shahedi
26-06-2007, 16:39
از Outpost Firewall استفاده کن.
NIS باشه یا KIS یا BIS و .... .

سلام دوستان که فرمودن کل سی پی یو رو می گیره .راستی می شه بگی نقل قولی که گرفتم مخفف چه کلماتی است؟

__Genius__
26-06-2007, 16:45
Norton Internet Security
Kaspersky Internet Security

shahedi
26-06-2007, 17:29
Norton Internet Security
Kaspersky Internet Security

شما کرک برای ورژن1.94;کاسپر آنتی هکش را دارین من که هر چی گشتم نیافتم

Persian.Boy
26-06-2007, 21:48
سلام دوستان که فرمودن کل سی پی یو رو می گیره .راستی می شه بگی نقل قولی که گرفتم مخفف چه کلماتی است؟

دوست عزیز یکی از برنامه هایی که موقع دانلود فایل های سنگین اونم با سرعت بالا CPU رو زیاد مصرف میکنه

Kaspersky نسخه 6 و 7 است نه فایروال Outpost. من آزمایشی رو بر روی KIS 7 انجام دادم که میتونید در تایپک

مقایسه آنتی ویروسها پیداش کنید. کلی هم روش بحث شده. اگر خواستید بدونید که چرا و به به چه دلیل میتونید

برید و مطالب اونجا رو که در صفحات نهایی قرار داره رو بخونید.

اما در مورد فایروال Outpost Pro . این فایروال در سخت ترین شرایت نیز کمترین CPU رو اشغال میکنه. مثلا زمانی که

من Kaspersky Internet Security رو نصب داشتم اومدم و 8 تا فایل رو باهم زدم دانلود بشه. کسپرسکی از 50 درصد

مصرف سی پی یو تا 70 درصد بصورت نامنظم بالا و پایین میرفت. اما در عکس پایین اگه مشاهده کنید متوجه میشید که

6 تا فایل همزامان با سرعت بالا در حال دانلوده اما Outpost Pro کمترین سی پی یو مصرف میکنه. یعنی تنها 4 درصد.

این 4 درصد در حالت عادی میشه 2 درصد . بر عکس IDM بیشترین مصرف سی پی یو رو داره برای

همینه که من نظرم تاکنون فقط روی Opera و استفاده کردن از خود دانلود خودش بوده. دانلود منیجر اوپرا بیشترین

مصرف سی پی یو رو در فشارهای سخت و ترافیک شدید اینترنت فقط 15 درصد داشته. اما در عکس پایین میبینید که

IDM پنجاه درصد سی پی یو رو مصرف کرده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هیچ تعصبی روی استفاده کردن از نرم افزارهای مخصوص ندارم و هر کدوم عیب یا خوبی داشته باشه راحت

میگم. اون کسانی هم که منو میشناسن اینو به خوبی میدونن.

امیدوارم که این نتیجه بالا جوابی باشه برای کسانی که میگن Outpost Pro سی پی یوی زیادی مصرف میکنه.

در ضمن نسخه ای که من استفاده میکنم اینه >>> 4.0.1024.7809

shahedi
26-06-2007, 23:41
سپاس میرم سی دیش رو بگیرم چون حجمش زیاده می شه یه عکس از محیطش بذاری ممنون
در ضمن می خواستم بدونم یک بار برای همیشه رجستر می شه یا نسخه ی رایگان رو استفاده کنم
با آنتی ویروس کاسپر مشکلی نداره؟

نه دوست عزیز ویستا را ساپورت نمی کنه آنتی ویروسش هم افتضاحه کرک هم که نداره بی خیالش شو .

Persian.Boy
26-06-2007, 23:49
سپاس میرم سی دیش رو بگیرم چون حجمش زیاده می شه یه عکس از محیطش بذاری ممنون
در ضمن می خواستم بدونم یک بار برای همیشه رجستر می شه یا نسخه ی رایگان رو استفاده کنم

تا جایی که من میدونم تنها فایروال هایی رو که یک بار برای همیشه رجیستر میشن و میتونی ازشون استفاده بکنی

Look"n"Stop و Comodo Personal Firewall هستند.

اما برای دیدن قسمت های مختلف فایروال Outpost Pro میتونی به سایت پایین مراجعه کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahedi
27-06-2007, 00:08

*Batman*
27-06-2007, 09:05
آخرش رفتی سراغ Comodo?
باشه مبارکه. فقط خدا کنه دچار مشکل ما نشی که با این فایروال داشتیم.

shahedi
27-06-2007, 12:16
چرا اینقدر آدم رو می ترسونید تازه هنوز نرفتم سی دی رو بخرم چرا مرا دو دل می کنین فکر کنم همن کاسپر بهتر باشه چون من که همزمان بیش از 2یا 3 فایل را دانلود نمی کنم

*Batman*
27-06-2007, 12:49
بله.من الان دارم تجربم را به شما میگم تا بعدا پشیمون نشید.
بالاخره معلوم نکردی از چه چیزی میخوای استفاده کنی؟

shahedi
28-06-2007, 10:50
به نام خدا بالاخره دیشب رفتم تکنو 2000 و سی دی رو خریدم و فایروال رو نصب کردم فعلا که مشکلی پیش نیومده امیدوارم که نیاد فعلا عکس رو ببینید
فقط به خاطر بت من جون